Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Πανωλεθρια επαθαν οι Τουρκαλαδες στο Β.Ιρακ !! Κουρδοι αμαχοι κατελαβαν Τουρκικη βαση και εκαψαν εξοπλισμο και οχηματα!!!!

ΣΟΒΑΡΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ!!!Συμφωνα με τα τοπικα ΜΜΕ, Κουρδοι αμαχοι εισεβαλαν σε Τουρκικη στρατιωτικη βαση στην Ιρακινη πολη Dohuk και εκαψαν εξοπλισμο και οχηματα!!!το συμβαν αυτο θεωρειται σαν αντιδραση για το θανατο Κουρδων πολιτων απο αεροπορικη επιδρομη που εγεινε απο τους τουρκους!!!Πληροφοριες  αναφερουν οτι δεν εγεινε γνωστο για συμπλοκη στρατιωτων με τους Κουρδους.

Τεράστιο τουρκικό κάζο στο Β.Ιράκ: Άμαχοι Κούρδοι κατέλαβαν και έκαψαν τουρκική βάση!

Μεγάλη ομάδα οργισμένων πολιτών επιτέθηκε και κατέλαβε τουρκική στρατιωτική βάση κοντά στην ιρακινή πόλη Dohuk, βάζοντας φωτιά σε εξοπλισμό και οχήματα.

Το περιστατικό θεωρείται απάντηση για τους θανάτους πολιτών από τις τουρκικές αεροπορικές επιδρομές και επιθέσεις πυροβολικού, σύμφωνα με δημοσιεύματα των τοπικών ΜΜΕ.

Βίντεο που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο δείχνουν αμάχους στο στρατόπεδο με στρατιωτικά οχήματα της Τουρκίας και σκηνές να καίγονται.

Άγνωστο παραμένει εάν υπήρξε οποιαδήποτε συμπλοκή μεταξύ των στρατιωτών και των πολιτών.

Στις εικόνες και στα βίντεο δεν φαίνεται να υπάρχουν πουθενά Τούρκοι στρατιώτες

Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, η επίθεση στο στρατόπεδο έρχεται ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις τουρκικές αεροπορικές επιδρομές και το βομβαρδισμό της περιοχής επανειλημμένα το τελευταίο διάστημα.

Μάλιστα πληροφγορίες κάνουν λόγο ότι νωρίτερα σήμερα, Σάββατο 26.01.2019, δύο άμαχοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή, γεγονός που προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση των πολιτών και την επίθεση στην Τουρκική βάση.

Ο Τούρκος πρόεδρος οργισμένος από την κουρδική αυτή κινητοποίηση δήλωσε:

«Σήμερα ήθελαν να κάνουν ένα λάθος στην ιρακινή πλευρά. Μετά όμως αφού τα αεροπλάνα μας και τα UAV απογειώθηκαν αυτοί εξαφανίστηκαν.

Δεν δίνουμε το δικαίωμα της ζωής σε όσους επιτίθενται στην γαλήνη και την ευημερία μας».

πηγη

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.