Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Σε ποιες περιοχές στην Βόρεια Ελλάδα θα γίνει διακοπή ρεύματος την Κυριακή...

Διακοπή ρεύματος για 7 ώρες θα έχουν αύριο, Κυριακή 27 Ιανουαρίου, περιοχές στη Βόρεια Ελλάδα, όπως ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Ειδικότερα, θα διακοπεί προσωρινά η παροχή ρεύματος στο Κιλκίς από τις 8:00 έως τις 15:00 στη Γ. Καπέτα από Στρωμνίτσης, Παλαιολόγου, Δημάδη, Ποσειδώνος Γ. Σεφέρη, Χ, Βογιατζή και Παπαθεοφίλου και από τις 8:00 έως τις 10:00 στις οδούς Στενημάχου, Αγίου Τρύφωνα, Ανατολικής Ρωμυλίας και Φιλιππουπόλεως,
εξαιτίας τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Στην ανακοίνωσή του ο ΔΕΔΔΗΕ σημιώνει ότι τα συνεργεία θα καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την ολοκλήρωση των τεχνικών εργασιών το συντομότερο δυνατόν και την επαναφορά του ρεύματος σε χρόνο μικρότερο της προγραμματισμένης διακοπής.

Επιπλέον, ο ΔΕΔΔΗΕ συνιστά στους κατοίκους της περιοχής να αποφύγουν κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν να βρίσκονται στο έδαφος κατά τη διάρκεια των εργασιών. Για τους ίδιους λόγους ασφαλείας, επίσης, οι εσωτερικές εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση.







Πηγή

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.