Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

<Η Μακεδονια ειναι μια και Ελληνικη> Ηταν η απαντηση <νοκ αουτ>του Ελληνα μαχητη Ζαμπιδη....στους<πουλημενους>!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΧΗΤΗ ΖΑΜΠΙΔΗ!!! Αστραψε ο Μιχαλης με την δηλωση του οτι τα Σκοπια ειναι μια επαρχια της πρωην Γιουγκοσλαβιας...και θελει να αυτοαποκαλειται <<Μακεδονια>>.Ειναι μια ιστορια βασισμενη πανω στο ψεμα και στην εξαπατηση!!!!Το πραγματικο ονομα των Σκοπιων ειναι <<Βαρντασκα>>δηλωσε ο μαχητης και οτι η Μακεδονια ειναι μια και Ελληνικη!!!!! Εμεις του λεμε συγχαρητηρια και ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ....στον Ελληνα μαχητη Πατριωτη!!!!!

Ο Ζαμπίδης «ρίχνει» νοκ-άουτ τον Τσίπρα: «H Μακεδονία είναι μία και Ελληνική» – «Κράτος με όνομα και ιστορία βασισμένα στο ψέμα»

Ο Μάικ Ζαμπίδης πήρε θέση για τη συμφωνία των Πρεσπών και εξέφρασε την αντίθεσή του, αναφέροντας πως τα Σκόπια είναι ένα κράτος που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία και πως έχει ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση.

Παράλληλα, ανέφερε στο μήνυμά του πως είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα και που το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Facebook:

«Ένα κράτος με ένα όνομα και μια ιστορία βασισμένα πάνω στο ψέμα και στην εξαπάτηση. Αυτό είναι η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία που θέλει να αυτοαποκαλείται Μακεδονία. Για εμάς τους Έλληνες και για όσους γνωρίζουν την ιστορία, η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική, όσες συνθήκες κι αν υπογραφούν υποδηλώνοντας το αντίθετο. Τα Σκόπια μπορεί να λενε ότι είναι Μακεδονία, αλλά στην πραγματικότητα ήταν, είναι και θα είναι μια μικρή, πρώην γιουγκοσλαβική επαρχία που λεγόταν Βαρντάρσκα, και που μια μέρα το 1991 αποφάσισε να κλέψει την ιστορία ενός έθνους.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.