Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

<ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ>ΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΩΝ!!!....Μεχρι και την Χωροφυλακη επιστρατευσε για να.......

<<ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ>>!!!Σε κατασταση συναγερμου βρισκονται οι αρχες υπο τον φοβο επεισοδιων αυριο Σαββατο απο τις διαδηλωσεις!!Ο Μακρον ακυρωσε το ταξιδι στο Μαροκο....και συγκαλεσε εκτακτη κυβερνητικη συσκεψη!!!Ακομα και την Χωροφυλακη επιστρατευσε ολη σχεδον στο συνολο της για να αποτρεψει τα τυχον επεισοδια!!!Ενδεικτικα αναφερεται οτι ο πυργος του Αιφελ θα παραμεινει κλειστος το ιδιο και το Λουβρο  ακομα και αγωνες της Α κατηγοριας ποδοσφαιρου αναβληθηκαν!!!!..Οπως καταλαβαινουμε τα πραγματα ειναι πολυ κρισιμα στην Πολη του Φωτος!!!!

Σε εμπόλεμη κατάσταση η Γαλλία: Επιστράτευσε το σύνολο της Χωροφυλακής ο Μακρόν - Άγριο ξύλο σε μαθητές.

Κατάσταση συναγερμού έχει κηρυχθεί στη Γαλλία την παραμονή των νέων αυριανών διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων». Ο ένας τον άλλο οι Υπουργοί του Ε.Μακρόν μιλούν για εμπόλεμη κατάσταση ενώ ο πρόεδρος της χώρας αναγκάστηκε να ακυρώσει το ταξίδι στο Μαρόκο όπου θα υπέγραφε το Σύμφωνο Μετανάστευσης (ποια η Γαλλία που "βουλιάζει" από παράνομους μετανάστες) την Δευτέρα.

O E.Mακρόν συγκάλεσε έκτακτη κυβερνητική σύσκεψη για την αυριανή μέρα ορόσημο στην Γαλλία.

Αύριο στη διάρκεια της ημέρας θα επιχειρήσουν 106 από τους 109 κινητούς λόχους της Χωροφυλακής (σχεδόν το σύνολο των δυνάμεων) στο σύνολο της γαλλικής επικράτειας.

«Δεν υπάρχει κανένα προηγούμενο τέτοιας έκτασης», υπογράμμισε ο γενικός διευθυντής της Εθνικής Χωροφυλακής Ρισάρ Λιζιρέ.

Η GIGN, δηλαδή οι επίλεκτες δυνάμεις της Χωροφυλακής, έχουν τεθεί σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας σε όλη τη Γαλλία.

Ελήφθησαν μέτρα ώστε να επιτραπεί ο έλεγχος ταυτοτήτων πριν από τις διαδηλώσεις, κυρίως στους σιδηροδρομικούς σταθμούς, πρόσθεσε ο εισαγγελέας του Παρισιού Ρεμί Ετζ. Οι διαδηλώσεις απαγορεύθηκαν σε πολλά ευαίσθητα σημεία του Πα-ντε-Καλέ.

Το Παρίσι και οι άλλες μεγάλες πόλεις της Γαλλίας ετοιμάζονται να ζήσουν αύριο ένα νέο μαύρο Σάββατο.  Ο πύργος του Άιφελ θα παραμείνει κλειστός, το ίδιο και το Λούβρο, καθώς και τα εμπορικά καταστήματα στα Σανζ-Ελιζέ. Έξι ματς της πρώτης ποδοσφαιρικής κατηγορίας έχουν αναβληθεί.

Περισσότεροι από 700 μαθητές Λυκείου συνελήφθησαν την Πέμπτη από τις δυνάμεις της τάξης, κατά την τέταρτη ημέρα της κινητοποίησης που σηματοδοτήθηκε και πάλι από επεισόδια και βιαιότητες.

Σήμερα ένας μαθητής 16 ετών του Λυκείου ''Nelson Mandela'' στο Audincourt τραυματίστηκε στο κεφάλι από την αστυνομία.
Ο πρόεδρος Emmanuel Macron δεν πρόκειται να τοποθετηθεί δημοσίως,  μέχρι την επόμενη εβδομάδα, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ογδόντα εννέα χιλιάδες μέλη των δυνάμεων της τάξης, εκ των οποίων 8.000 στο Παρίσι, θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη την επικράτεια με στόχο να αποφευχθούν οι ταραχές που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο.

 Σε συναγερμό η Γαλλία λίγες ώρες πριν από τις νέες διαδηλώσεις από τα “κίτρινα γιλέκα”

Κατάσταση συναγερμού έχει κηρυχθεί στη Γαλλία την παραμονή των νέων αυριανών διαδηλώσεων των «κίτρινων γιλέκων», μια κρίση που διχάζει τη χώρα και συγκλονίζει τον κόσμο και για την οποία ο πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δεν θα μιλήσει παρά στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.

Ενώ η ένταση και η αγωνία είναι φανερές στην κορυφή του κράτους, ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Ρισάρ Φεράν ανακοίνωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο πως «ο πρόεδρος, νηφάλιος όσον αφορά το πλαίσιο και την κατάσταση» αποφάσισε να περιμένει πριν πάρει τον λόγο όπως του ζητούν ένα μέρος της αντιπολίτευσης και διαδηλωτές.

Τρεις εβδομάδες μετά την πρώτη μεγάλη κινητοποίηση εναντίον της αύξησης των φόρων στα καύσιμα, η κυβέρνηση φοβάται μια νέα ανάφλεξη των βιαιοτήτων για την «τέταρτη πράξη» του κινήματος των «κίτρινων γιλέκων».

Ογδόντα εννέα χιλιάδες μέλη των δυνάμεων της τάξης, εκ των οποίων 8.000 στο Παρίσι, θα αναπτυχθούν σε ολόκληρη την επικράτεια με στόχο να αποφευχθούν οι ταραχές που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο.

«Ανθρώπινες ασπίδες»

Μπροστά στον κίνδυνο μιας νέας έκρηξης της βίας, η κυβέρνηση έχει πολλαπλασιάσει τις εκκλήσεις για ηρεμία και για υπευθυνότητα, οι οποίες επαναλαμβάνονται πλέον από τα περισσότερα κόμματα τις αντιπολίτευσης και τα συνδικάτα.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.