Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο αντίο στην ατυχη 21χρονη Ελένη...

Το Διδυμότειχο αποχαιρετά την όμορφη Ελένη που την δολοφονήσαν τα ΤΕΡΑΤΑ ! ! ! !
Μακάρι να τιμωρηθούν όπως πραγματικά τους αξίζει....
Καλό Παράδεισο και Κουράγιο στους γονείς....







Πενθεί σήμερα το Διδυμότειχο, όπου σε κλίμα οδύνης και οργής τελέστηκε στις 11 το πρωί η εξόδιος ακολουθία για την 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο.
Στην κηδεία της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρέθηκε πλήθος κόσμου από όλο τον Έβρο. Η σορός της έφτασε το βράδυ της Τρίτης αεροπορικώς στην Αλεξανδρούπολη και από εκεί οδικώς στο Διδυμότειχο. Στο σπίτι της οικογένειας μεταφέρθηκε το ρπωί με συγγενείς και φίλους να μαζεύονται για να αποχαιρετήσουν την Ελένη.
Διαβάστε ακόμα: Δολοφονία φοιτήτριας στη Ρόδο: Το προφίλ των κατηγορουμένων
Τι λέει ο πατέρας του 19χρονου κατηγορουμένου

Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: Glomex (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)
Τραγικές φιγούρες οι γονείς της άτυχης κοπέλας, αλλά και ο μικρότερος αδελφός της που είναι απαρηγόρητοι. Παρά τη θλίψη τους, εύχονται να μην βρεθούν άλλοι γονείς στη δική τους θέση. "Γύρνα Ελένη" είναι η σπαραξικάρδια επωδός της μάνας.

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης δήλωσε  "δικαίωση θα νιώσω όταν καταδικαστούν γι’ αυτό που έκαναν στο παιδί μου".
Οι δύο δολοφόνοι της Ελένης θα οδηγηθούν την Παρασκευή στην ανακρίτρια.


Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.