Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Ν.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.....ΣΥΜΜΑΧΙΑ ! ! ! Ολα για την καρεκλα ...

Μπορει καποτε, να τους εχωσε φυλακη, αλλα η καρεκλα ειναι γλυκια....
Μπορει, να εχουν πει τοσα και τοσα εκατερωθεν....
Μπορει, μπορει, πολλα μπορει, μεχρι και να συμμαχησουν μπορει, λενε κατι κακιες γλωσσες...
Διαβαστε τι λενε παρακατω....



ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Έσπασαν τα τηλέφωνα στην ΝΔ από τις διαμαρτυρίες δημοκρατικών ψηφοφόρων που αντιδρούν στη διαφαινόμενη προσέγγιση ΧΑ-Μητσοτακη.

Μπορεί στο επιτελείο Μητσοτακη να καλοβλέπουν μια συνεργασία ΝΔ με ΧΑ ώστε να καταφέρει να γίνει τελικά ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, η πλειοψηφία των  ψηφοφόρων της όμως ντρέπεται  για όλη αυτή την συζήτηση και αντιδρά έντονα.

Ικανοποιημένοι στη ΝΔ από τους όρους συνεργασίας της ΧΑ για σχηματισμό κυβέρνησης.

Ηδη επικοινωνούν με κάθε δυνατό μέσο με τα γραφεία του κόμματος και εκφράζουν την αντίθεση του ενώ κορυφαίο ιστορικό στέλεχος της παράταξης ζήτησε προσωπικά από τον Μητσοτακη να βγει και να διαψεύσει ότι υπάρχει σχέδιο συνεργασίας ΝΔ και ΧΑ όσο είναι νωρίς.

Άρχισαν οι συζητήσεις στη ΝΔ για το ποια υπουργεία θα μπορούσε να δώσει ο Μητσοτάκης στη Χρυσή Αυγή για να γίνει πρωθυπουργός.

Εντονες είναι και οι αντιδράσεις από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ που βλέπουν ξαφνικά ένα εμπόδιο σε μια πιθανή μετεκλογική τους συνεργασία με τον Μητσοτακη με στελέχη του  να λένε πως αποδεικνύεται ότι οι σοσιαλιστές δεν μπορούν να συζητούν τελικά με το Μητσοτάκη.

Δειτε το επιμαχο βιντεο ΕΔΩ

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.