Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Μαλλιά κουβάρια....το «Εφάκι» έκανε ξαφνικό «ντου» και έπιασε τον «Μπάρκουλη του ΣΥΡΙΖΑ»- αγαπημένο της, να ξενοπηδάει!

ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ Π@Δ@ΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ; 
ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ Ή ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; 
ΒΟΥΪΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΝΤΟΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Μπορεί η κοινωνία να υποφέρει, οι Έλληνες να ετοιμάζονται για μια ακόμη χρονιά με γκρίζα και δυστυχισμένα Χριστούγεννα και η πατρίδα να ξεπουλιέται και να κινδυνεύει από τις προδοσίες και τους σχεδιαζόμενους διαμελισμούς, αλλά στους κυβερνητικούς διαδρόμους έχει σκάσει μια νέα «πυρηνική βόμβα» …σεξουαλικού περιεχομένου. Αυτό είναι το θέμα που τους «καίει» και ήδη προσπαθούν, όπως μαθαίνουμε, να το κουκουλώσουν και να το …εξαφανίσουν με κάθε τρόπο!

Στο επίκεντρο του νέου ροζ σκανδάλου, που φέρνουμε σήμερα στο φως, είναι δύο …γνωστά μας πρόσωπα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Η πληροφορία που διακινείται «εμπιστευτικά» από στόμα σε στόμα είναι πολύ συγκεκριμένη και πολύ hot. Ειδικότερα: Οι δυο τους έγιναν μαλλιά κουβάρια όταν το «Εφάκι», όπως είναι το χαϊδευτικό της, έκανε ξαφνικό «ντου» και έπιασε τον -αποκαλούμενο και «Μπάρκουλη του ΣΥΡΙΖΑ»- αγαπημένο της να ξενοπηδάει!

Δεν είναι ξεκαθαρισμένο το πού ακριβώς σημειώθηκε η «επ’ αυτοφώρω» σύλληψη. Αυτό που συζητείται όμως είναι ότι έγινε στο σπίτι του καθώς Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου έχουν μεν ερωτική σχέση αυτόν τον καιρό, αλλά δεν συγκατοικούν. Αυτός κρατάει το σπίτι του στα βόρεια και αυτή το δικό της στο Παγκράτι και μόνο κάποιες ημέρες της εβδομάδας ή Σαββατοκύριακα τα περνούσαν μέχρι τώρα μαζί. Ένα ξημέρωμα λοιπόν του έκανε …επίσκεψη και τον βρήκε να «βγάζει τα μάτια του» με άλλη γκόμενα που λόγω του αιφνιδιασμού δεν μπόρεσε να κρύψει ή να την φυγαδεύσει. Το τι ακολούθησε δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Έγινε της κακομοίρας και τα μπινελίκια πήγαν σύννεφο. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι ύστερα από αυτό το συμβάν και το άγριο μαλλιοτράβηγμα που σημειώθηκε μεταξύ των ..τριών, άρχισε να γράφεται ο επίλογος στη σχέση του υπουργού Επικρατείας με την υπουργό Εργασίας. Το πλάκωμά τους ήταν το άγριο που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον «υπάρχει μεταξύ τους τείχος», όπως μας έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει την ιστορία. Βέβαια έχουν μεσολαβήσει οι γνωστοί αλλά και οι …συνάδελφοί τους για να τα ξαναβρούν αλλά δεν είναι βέβαιο το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα «συζητείται» και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου διότι ξέρουν πολύ καλά ότι τέτοιες ιστορίες, όσο κι αν αφορούν την «προσωπική ζωή» των εμπλεκομένων, δεν παύουν να έχουν πολιτικό αντίκτυπο όταν μάλιστα πρόκειται για πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό πρωθυπουργικό κύκλο. Γι αυτό και άρον άρον έχουν πέσει στη μέση λυτοί και δεμένοι για να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις που θα προκαλέσουν άλλο ένα πλήγμα στη συνολική εικόνα της κυβέρνησης, ύστερα και από τα καραγκιοζιλίκια που έχουν προηγηθεί με τον σαλιάρη Τσίπρα, την Νοτοπούλου και όλες τις άλλες ροζ ιστορίες του ΣΥΡΙΖΑ. Και στο πλαίσιο αυτό οι «ενδιάμεσοι» προσπαθούν να πείσουν το εμπόλεμο πλέον ζευγάρι να κάνει …ανακωχή και εν όψει των γιορτών να εμφανιστούν από κοινού δημοσίως ώστε να μην προλάβουν να φουντώσουν οι «ψίθυροι» και «αρχίσουν τα νέα πρωτοσέλιδα που θα κάνουν σε όλους μας ζημιά», όπως φέρεται ότι τους είπε ένας από τους «ειρηνοποιούς». Αυτό ζήτησε, κατά την ίδια πληροφορίες, και ο Τσίπρας…

—————————— ——–

Να θυμίσουμε ότι ο 36χρονος Τζανακόπουλος και η 33χρονη Αχτσιόγλου «εμφανίστηκαν» για πρώτη ως ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες -την περασμένη άνοιξη- κι ενώ είχαν προηγηθεί διάφορα χαριτωμένα και από τις δύο πλευρές: Αφενός τα πεταχτά φιλάκια και τα στιγμιότυπα από τις βόλτες του Τσίπρα με το Εφάκι μόλις έγινε υπουργός στη θέση του Κατρούγκαλου και αφετέρου η θυελλώδης σχέση και τα αρραβωνιάσματα του Τζανακόπουλου με την δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. Να θυμίσουμε επίσης ότι και η σχέση αυτή είχε λήξει με θυελλώδη τρόπο όταν η Γκαντώνα τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με την Αχτσιόγλου και έγινε μέσα στη μέση του δρόμου της κακομοίρας. Τώρα ήταν η σειρά της Αχτσιόγλου να βρεθεί στη θέση της κερατωμένης!

—————————— ————

Το κεράτωμα παίρνει όπως φαίνεται τη μορφή …επιδημίας και μεταξύ των πολιτικών που μας κυβερνάνε αυτή την εποχή. Τα φώτα ήταν στραμμένα μέχρι τώρα περισσότερο στο γαλάζιο χώρο βεβαίως λόγω της κρίσης που ξέσπασε τον τελευταίο καρό στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη με την παρουσιάστρια του Σκάι Σία Κοσιώνη -και για την οποία έχουμε κάνει απανωτές αποκαλύψεις που συζητιούνται ακόμα- αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν π.χ. μεταξύ του Κώστα Καραμανλή -του επονομαζόμενου και Βούδα της Ραφήνας- και της Νατάσας Παζαΐτη.

Παλιότερα, όπως θυμόμαστε όλοι, οι χωρισμοί και τα διαζύγια είχαν ιδιαίτερο σασπένς όταν αφορούσαν περισσότερο ανθρώπους της σόουμπιζ, καλλιτέχνες, λεφτάδες και άλλους σελέμπριτις της δημόσιας ζωής. Κάτι βίζιτες και διάφορα ζιγκολό που «κυκλοφορούσαν» και αφού κεράτωναν ο ένας τον άλλο έβγαζαν στη συνέχεια τα άπλυτά τους στη φόρα μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές τύπου (σκα)τιάνας και τα αντίστοιχα περιοδικά…

Να λοιπόν που και οι πολιτικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του σήμερα έχουν γίνει κάτι αντίστοιχο. Έχουν πέσει στην ίδια κατηγορία. Όχι ότι δεν συνέβαιναν αυτά και στο παρελθόν αλλά τότε κρατούσαν και κάποια προσχήματα, έκρυβαν τις πομπές τους και δεν …καμάρωναν κι από πάνω για ό,τι έκαναν.

Τη σήμερον ημέρα όμως τα πηδήματα και τα κερατώματα, τα ερωτικά «τρίγωνα» και οι σεξουαλικές ανταλλαγές συντρόφων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αυτά και η μεγάλη ζωή, μέσα στον πλούτο και στο άφθονο χρήμα της εξουσίας και της λαμογιάς, είναι οι απόλυτες προτεραιότητές τους. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα και τρίτα. Κι όπως έλεγε ένας παλιός σε αυτά, «οι πασόκοι την πρώτη τετραετία 1981-85 έμαθαν να πηδάνε, τη δεύτερη να διορίζουν και την τρίτη, μετά το 1993, κατάκλεψαν ό,τι τους είχε ξεφύγει τα προηγούμενα χρόνια. Οι συριζαίοι προσπαθούν να συμπυκνώσουν τις τρεις τετραετίες σε …μία».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.