Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΟΚ!!!Ειναι πολλα τα λεφτα ρεεε.....Τι υπεγραψαν οι Τσυριζ@ιοι με την ....

Α ΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ....!!!!Συμφωνα με αποκαλυψεις του πρωην πρακτορα της ΕΥΠ υπεγραψαν συμφωνια με την Μερκελ....<<ποιοι αλλοι??>>μα φυσικα οι @ριστεροφ@σιστες....οτι θα φτιαχνουν νεα πολλα HOT SPOTS...Ολοι οι λ@θρομετ@ναστες   αυτοι που ειναι εδω και αυτοι που θα 'ρχονται.....αλλα και αυτοι που εφυγαν θα ξαναρθουν....και θα μεινουν ΟΛΟΙ ΕΔΩ!!!!!Και βεβαια ολο το κοστος αυτο θα το εξασφαλισει .....η Γερμανια!!!!ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ!!!!

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΥΧΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΕΥΡΩ O Αλέξης Τσίπρας με τον Πάνο Καμμένο. ΕΓΓΡΑΦΟ-ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ

Εμμανουήλ (Μανώλης) Αθανασίου Χατζησάββας, πρ. Πράκτορας Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (Ε.Υ.Π.)
Κατασκευάζουν “fake news” για τον αποπροσανατολισμό των Ελλήνων για να παραδώσουν την χώρα μας στους Γερμανούς φίλους τους.
ΤΑ HOT SPOTS ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΤΑ «ΕΞΟΔΑ» ΤΟΥΣ ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ Η ΜΕΡΚΕΛ.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.