Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018

ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΑΝ ΑΓΡΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΑ @ΠΛΥΤ@ΡΙ@.....ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΑΛΛΑ..........

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΑ !!!!Οι αστυνομικοι που ξυλοκοπηθηκαν αγρια.....υπεδειξαν στον επικεφαλη τους ....εναν @πλυτο ομοιδεατη τους.....και αυτος αντι να δωσει εντολη για συλληψη......τους ειπε να μην προκαλουν!!!!Ευλογα και πολλα ερωτηματικα φιλοι μου ....γι αυτο το περιστατικο!!!! Βγαλτε εσεις τα δικα σας συμπερασματα!!!!

Οι αστυνομικοί υπέδειξαν δράστη της επίθεσης, αλλά ο επικεφαλής τους είπε να μην ... προκαλούν!!! Τί κατέθεσαν

Σχέδιο αμυντικού κατευνασμού φαίνεται ότι έχει υιοθετήσει η αστυνομία. Και πώς άλλωστε να εξηγηθεί και η σημερινή στάση των αστυνομικών απέναντι στην
ομάδα των αντιεξουσιαστών που τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν;

Πληροφορίες  σημειώνουν ότι αστυνομικοί που ξυλοκοπήθηκαν υπέδειξαν κατά την έξοδο τους στον επικεφαλής της δύναμης μέτρων, έναν αστυνόμο α',  ένα άτομο που βρισκόταν μεταξύ άλλων ομοϊδεατών του και ζήτησαν τη σύλληψη του. Πρόσθεσαν δε, κάτι που επανέλαβαν αργότερα στις καταθέσεις τους, ότι το συγκεκριμένο άτομο εκτός από τις γροθιές, τους απειλούσε λέγοντας τους "εγώ θα σας "σφάξω".

Εμβρόντητοι όμως οι αστυνομικοί, οι καταθέσεις των οποίων συγκλίνουν και προέρχονται από διαφορετικές υπηρεσίες, άκουσαν τον αξιωματικό να τους λέει ότι δεν χρειάζεται να μην προκαλούν για να κατευναστούν τα πνεύματα.

Ποιός κ. αρχηγέ του έδωσε τέτοια εντολή; Ή μήπως και στο δικαστήριο δεν διαπράχτηκαν αυτονόητα ποινικά αδικήματα. Γιατί λοιπόν δεν έγινε σύμφωνα με το πνεύμα της πρόσφατης ανακοίνωσης σας η σύλληψη του ατόμου που υποδείχτηκε και γιατί αυτενέργησε ο αξιωματικός; Ή μήπως δεν αυτενέργησε.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.