Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Νύχτα του Αγ. Βαρθολομαίου στην Αθήνα ! ! ! Σπάνε μάρμαρα και τα πετάνε σε αστυνομικούς και δημοσιογράφους ! ! !

Πεδίο μάχης τα Εξάρχεια ! ! !
Κουκουλοφόροι πετούν μολότοφ και καίνε κάδους ! ! !  

Σε πεδίο μάχης έχουν μετατρέψει κουκουλοφόροι τα Εξάρχεια που πετούν μολότοφ προς τους αστυνομικούς ακόμη και από ταράτσες. Οι φωτιές έχουν σχηματίσει πύρινα οδοφράγματα στη μέση του δρόμου, ενώ μέσα στις φλόγες ρίχνουν εύφλεκτα υλικά για να φουντώσουν τη φωτιά.

Η ρίψη μολότοφ συνοδεύεται και με πετροπόλεμο. Στο μεταξύ από το κτίριο Αβέρωφ όπου πραγματοποιούσαν κατάληψη βγήκαν περίπου 30 άτομα και πραγματοποίησαν επίθεση προς τις αστυνομικές δυνάμεις, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛΑΣ κάνει λόγο για οργανωμένο σχέδιο βίας. Μάλιστα, εικάζεται ότι έγινε ακόμη και… εισαγωγή αντιεξουσιαστών.
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο μετρό των Αμπελοκήπων.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν δύο τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας έχει τραυματιστεί στο κεφάλι.



Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.