Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

Ο ληστής είχε πλήρη γνώση αυτού που έκανε και δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία στον οργανισμό του....

Αλίμονο στο καημένο τον καταστηματάρχη που τον κατέστρεψαν οι όμοιοι του...
Ποιος θα τον αποζημιώσει τώρα; 


Σύμφωνα με διαδικτυακή ενημέρωση, τα έγγραφα των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων του 33χρονου Ζακ Κωστόπουλου, στην ειδική αναζήτηση «ναρκωτικών» τα αποτελέσματα είναι αρνητικά και για τις πέντε κατηγορίες (Οπιούχα, Κοκαίνη/Μεταβολίτες, Αμφεταμίνες/Μεταμφεταμίνες, Βενζοδιαπεζίτες, Μεθαδόνη/Μεταβολίτες). Αν και διατηρούμε πολλές αμφιβολίες για τα έγγραφα-θολούρα, κακό σκανάρισμα και κάλυψη συγκεκριμένων παραγράφων με λογότυπο-διαφαίνεται πια ξεκάθαρα το εξής:

—ο επίδοξος  ληστής είχε πλήρη γνώση αυτού που έκανε, εαν τα χαρτιά δεν είναι «πειραγμένα», μπήκε ένοπλος να ληστέψει «καθαρός».
Θύμα είναι ο αμυνόμενος όχι ο δράστης και δράστης είναι ο πεθαμένος.  Η δικαιοσύνη θα αποφανθεί εαν ήταν νόμιμη άμυνα που όπως όλα δείχνουν, πρέπει να είναι.

Στον οργανισμό του Ζακ Κωστόπουλου δεν ανιχνεύτηκε καμία ναρκωτική ουσία, άρα κατά το πόρισμα, ήταν διαυγής o δράστης την ώρα της εισόδου στο κατάστημα. Η εξέταση είναι θετική μόνο στην κατηγορία των οργανικών φαρμάκων, όπου σύμφωνα με πληροφορίες ανιχνεύτηκε ουσία που εμπεριέχεται στα κοινά αναλγητικά φάρμακα. Επίσης, βρέθηκε πολύ μικρή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα, τόσο μικρή που δεν εμπίπτει καν στους κανονισμούς για τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα συνταχθεί το τελικό ιατροδικαστικό πόρισμα και θα δοθεί στη δημοσιότητα. Αναζητείται η αιτία θανάτου, η οποία αποφεύγεται να κατονομαστεί ή αδυνατείται να διερευνηθεί(!), πιθανόν από την πολιτική πίεση ενός περιστατικού που έλαβε  έντονη κοινωνική αντιπαράθεση. Από τη μία ο εισβολέας και από την άλλη οι αμυνόμενοι που έγιναν θύτες σύμφωνα με το κατηγορητήριο.

Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου όταν ο 33χρονος κλειδώθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο στην πλατεία Κάνιγγος, υπό συνθήκες οι οποίες ερευνώνται κι αρχικώς φαίνεται να δέχθηκε κτυπήματα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος κι έναν ακόμη ιδιώτη που είναι ήδη κατηγορούμενοι για την υπόθεση. Στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε από ομάδα αστυνομικών. Σημειώνεται ότι για τη διαχείριση του περιστατικού από την ΕΛ.ΑΣ έχει ασκηθεί εσωτερική κριτική κι έχει υπάρξει αναζήτηση ευθυνών.

Από τις αρχικές ιατροδικαστικές εξετάσεις εκτιμήθηκε ότι ο θάνατός του δεν οφείλεται στον ξυλοδαρμό του και κρίθηκε ιδιαίτερα σημαντική η τοξικολογική εξέταση.

Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες και στο πόρισμα της ιστολογικής εξέτασης που εκδόθηκε προ μερικών ημερών δεν διαπιστώνεται βλάβη στη καρδιά ή άλλο ζωτικό όργανο. Στον φάκελό που σχημάτισε η ΕΛ.ΑΣ κι απεστάλη προ 10 ημερών στις δικαστικές αρχές φέρεται να περιέχεται η κατάθεση μιας φίλης του 33χρονου που αναφέρθηκε «σε προβλήματα υγείας που δήλωνε ότι αντιμετώπιζε ο Ζακ Κωστόπουλος ύστερα και από ιατρικές εξετάσεις που είχε πραγματοποιήσει πρόσφατα».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.