Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

Ειχε πυρετο λεει και δεν ηξερε τι ελεγε, αλλα τωρα που δεν εχει, ουτε συγνωμη δεν εχει την αξιοπρεπεια να ζητησει...

Τι θα γινει τελικα μ ολους αυτους τους ανυπαρκτους που ανοιγουν το στομα τους 
και σταζουν χολη; 
Μπορει ο καθενας να λεει ετσι ατιμωρητα οτι του καπνισει;



Δεκάδες σχολίων προκάλεσαν τα όσα είπε η Κατερίνα Ακριβοπούλου για να δικαιολογήσει όσα είπε για τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Μεσσηνίας ότι εκφράζουν χρυσαυγίτικες και ακροδεξιές θέσεις.

Μαζί με τη συγγνώμη που ζήτησε, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ υποστήριξε ότι η Δευτέρα (σ.σ. η μέρα που έκανε τα σχόλια για τους δύο ιεράρχες) ήταν δύσκολη γιατί τόσο εκείνη, όσο και οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν ...πυρετό.

«Απο δω και πέρα δεν θα λέμε έχω πυρετό... θα λέμε έχω Ακριβοπούλου..» έγραψε ένας χρήστης του Twitter, «σε ολο το δημόσιο με πυρετο μονο η Ακριβοπουλου και το πανελ της πανε για δουλειά παντως» γράφει ένας άλλος ενώ ορισμένοι δικαιολογούν τα όσα γράφουν κατά του Αλέξη Τσίπρα «γιατί έχω γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.