Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Αυτη ειναι η κορη του Μεγαλου Βλαδιμηρου Πουτιν....




Σαν επτασφράγιστο μυστικό κρατά την οικογενειακή του ζωή ο Βλαντιμίρ Πούτιν, όμως καποιος αποκάλυψε ποια είναι η κόρη του και έχουμε μείνει άφωνοι με τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. 

Η κόρη του Ρώσου Προέδρου είναι κουκλάρα, σέξι και αν κρίνουμε και απο το επάγγελμα της, είναι και έξυπνη!

Κανείς δεν ήξερε μέχρι πριν από λίγο καιρό στη Ρωσία ποια είναι η μικρή κόρη του Βλαντιμίρ Πούτιν, μέχρι που έκανε την αποκάλυψη ο ηγέτης της αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι, του οποίου ο αδελφός φυλακίστηκε πέρυσι από την κυβέρνηση Πούτιν.

Ο Ναβάλνι έγραψε, λοιπόν, ότι η μικρή κόρη του Πούτιν λέγεται Εκατερίνα Τιχλόνοβα. Και η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα από κοντινό άνθρωπο της οικογενείας που μίλησε ανώνυμα στο Reuters.

Η Εκατερίνε είναι 28 ετών και δουλεύει για τον Ομιλο RBC, ο οποίος κατέχει ένα τηλεοπτικό κανάλι.

Είναι επικεφαλής της εταιρείας Innopraktika, η οποία διαχειρίζεται ένα πρόγραμμα 1,7 δις δολαρίων για την μεταρρύθμιση του Πανεπιστημίου της Μόσχας.



πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.