Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Τσίπρ@ς-Κοτζι@ς ανεπιθύμητοι, persona non grata, τους ανεκυρηξαν οι Ελληνοαμερικανοι....

Ρε σεις ειστε ανεπιθυμητοι, το καταλαβατε; 
Σας κυνηγησαν οι και οι ΕλληνοΑμερικανοι....


Ανεπιθύμητοι οι Τσίπρας-Κοτζιάς στις ΗΠΑ.....
Οι Μακεδόνες ομογενείς μας εξέδωσαν ανακοίνωση που χαρακτηρίζουν  ως persona non grata τα δύο πρόσωπα που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας.

Όπως αναφέρει ο γνωστός δημοσιογράφος Δημήτρης Φιλιππίδης, οι δύο πολιτικοί, υπό τον φόβο των αντιδράσεων της Ελληνικής ομογένειας, επέβαλαν στο Γενικό Προξενείο αλλαγή της τοποθεσίας κλειστής δεξίωσης.

Αντί για το Προξενείο, η εκδήλωση μεταφέρθηκε στο στο Millenium Hilton NY1, UN Plaza, New York, NY 10017, στο Diplomat Ballroom, όπου δεν υπάρχει πρόσβαση στον χώρο χωρίς διαπίστευση!
πηγη 

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Translate

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.