Σάββατο 11 Απριλίου 2020

Δεν θελουν ν ακουσουν για θεραπεια του Κορωναιου...Το εμβολιο μονο τους ενδιαφερει ! ! ! Δειτε τι ειπε ο Πρωθυπουργος του Καναδα...

Καίγονται για το εμβόλιο...
Και ξερουν πως ειναι μια ακινδυνη γριπη...
Αλλα μας το σερβιρουν ετσι που να πετυχουν τον σκοπο τους...

Ο Πρωθυπουργός του Καναδά είπε δεν θα επανέλθει  κανονικότητα όσο δεν
θα υπάρχει εμβόλιο κι αυτό

θα μπορούσε να πάρει έναν χρόνο, ενάμιση.
Δεν το ξέρουμε ακριβώς » δήλωσε ο ο Καναδός Πρωθυπουργός M. Trudeau σε συνέντευξη τύπου..
Επομένως μιλάει για υποχρεωτικό εμβολιασμό.
Άρχισαν τα όργανα και οι εκβιασμοί… και ο νοών νοείτω.

« Ο δρόμος που θα πάρουμε θα εξαρτηθεί ολοκληρωτικά απ΄όλους μας. Θα πρέπει να είμαστε πειθαρχημένοι για τους επόμενους μήνες “, επέμεινε ο πρωθυπουργός…
Δειτε τον στο βιντεο...



























πηγη 

Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ: Τουρισμος δεν υπαρχει, μισθωστε τα ξενοδοχεια για στεγαση εισβολεων...

Βρηκαν ευκαιρια τα λαμογια....
Και δυστυχως θα βρεθουν ξενοδοχοι που θα ενδωσουν...
Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ λοιπον, ζητεί στα νησιά, δωμάτια ξενοδοχείων, για την στέγαση λαθρομεταναστων για χρονικό διάστημα 3 μηνών
Την ενοικίαση ξενοδοχείων για τη στέγαση αιτούντων άσυλο και λαθρομεταναστων, που διαμένουν σε νησιά, προκήρυξε χθες η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους λαθρομετανστες.

Σκοπός η άμεση στέγαση και μέχρι τη μεταφορά τους σε δομές ή σε διαμερίσματα στο εσωτερικό της Ελλάδας, όλων αυτών που σήμερα ζουν σε καταυλισμούς και ανήκουν σε ευάλωτες κατηγορίες. Οι οποίοι και πλήττονται άμεσα από την πανδημία του κορονοϊού covid 19 σε περίπτωση επέκτασης της νόσου μέσα στους καταυλισμούς.

Στην προκήρυξη ζητούνται οικονομικές προσφορές από τους ιδιοκτήτες κλειστών σήμερα επιχειρήσεων φιλοξενίας (ξενοδοχεία, ξενώνες, απλά καταλύματα με πρωινό, ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλες επιχειρήσεις φιλοξενίας) που διαθέτουν νόμιμη άδεια λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού ή άλλη αρμόδια αρχή, στα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω, Λέρο αλλά και στη Ρόδο και στην Κρήτη.

Η διαθεσιμότητα των χώρων που θα προσφερθούν πρέπει να είναι ΑΜΕΣΗ και η διάρκεια ενοικίασης θα είναι τριών μηνών.

Το αντικείμενο της προσφοράς

Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (Υ.Α.) πρόκειται να αναθέσει συμβάσεις σε προμηθευτές οι οποίοι συμμορφώνονται με τις Τεχνικές Προδιαγραφές και προσφέρουν την καλύτερη δυνατή τιμή, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

– Οι χρεώσεις στέγασης διαμορφώνονται βάσει του κανόνα πληρότητας (για τον συνολικό αριθμό κρεβατιών που έχουν καταληφθεί).

– Οι χρεώσεις διατροφής (φαγητό / γεύματα) διαμορφώνονται βάσει του πραγματικού αριθμού των ενοίκων άνω των 2 ετών που διαμένουν στο ξενοδοχείο.

Για παράδειγμα, σε περίπτωση που ο προμηθευτής προσφέρει 15 κλίνες στη σύμβαση της Υ.Α. και σε δεδομένη χρονική περίοδο υπάρχουν 10 αιτούντες άσυλο ή πρόσφυγες ηλικίας άνω των 2 ετών που διαμένουν στο ξενοδοχείο, η Υ.Α. θα πληρώσει για τα δωμάτια και τη διατροφή που προβλέπονται στη συμφωνίας μας, στο πλαίσιο της οικονομικής προσφοράς που υποβλήθηκε βάσει του παρόντος, μόνο για τα 10 άτομα που πραγματικά διαμένουν στο ξενοδοχείο και που τους προσφέρεται διατροφή.

– Η σύνθεση του πληθυσμού που θα φιλοξενηθεί ενδέχεται να ποικίλει, από οικογένειες, μητέρες που είναι μόνες τους ή και άνδρες που είναι μόνοι τους, ενώ στο μέτρο του δυνατού, δεν θα πρέπει να στεγάζονται στο ίδιο δωμάτιο άτομα διαφορετικού φύλου που δεν έχουν οικογενειακό δεσμό μεταξύ τους. Η κατανομή των ατόμων στα δωμάτια θα πραγματοποιηθεί από την Υ.Α. ή από ΜΚΟ εταίρους της Υ.Α., σε συνεργασία με τον προμηθευτή.

– Η Υ.Α. θα διασφαλίσει την περιορισμένη και συνεπή παρουσία κοινωνικού λειτουργού και διερμηνέων μέσω των ΜΚΟ εταίρων της, προκειμένου να διευκολυνθεί η επικοινωνία με τους δικαιούχους και να παρεμβαίνουν όποτε αυτό κρίνεται απαραίτητο.

– Στις τιμές μονάδας δεν πρέπει να περιλαμβάνεται ο ΦΠΑ, δεδομένου ότι η Υ.Α. χαίρει απαλλαγής. Η καταβολή του ΦΠΑ θα γίνει από την Υ.Α. σε δεύτερη φάση, μετά την καταβολή του καθαρού ποσού κάθε τιμολογίου.

– Βάσει της ελληνικής νομοθεσίας, ο φόρος ανά δωμάτιο θα πρέπει να αναφέρεται στην προσφορά του προμηθευτή.

Προϋποθέσεις:

Άδεια λειτουργίας από τον Εθνικό Οργανισμό Τουρισμού ή την αντίστοιχη αρμόδια αρχή.

Άμεση διαθεσιμότητα και περίοδος έναρξης για μια σύμβαση διάρκειας 3 μηνών.

Γενικές υπηρεσίες καθαρισμού και συντήρησης των χώρων, συμπεριλαμβανομένου του καθαρισμού των υπνοδωματίων κάθε εβδομάδα (συμπεριλαμβανομένων των λευκών ειδών) ή όταν απαιτείται άμεση αλλαγή των ενοίκων, – παροχή χαρτιού υγείας.

Διαθέσιμες επιλογές θέρμανσης και ψύξης,

Πρόσβαση σε βασικές εγκαταστάσεις για πλύσιμο ρούχων, παρέχοντας τουλάχιστον τη δυνατότητα για πλύσιμο στο χέρι και στέγνωμα των ρούχων, καθώς και διαθέσιμο απορρυπαντικό (σκόνη).

Το προσωπικό της Υ.Α. ή το ορισθέν προσωπικό των εταίρων της Υ.Α. πρέπει να μπορεί να έχει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις όποτε απαιτείται, προκειμένου να έρχονται σε επαφή με τους ενοίκους, να παρέχουν πληροφορίες, να διεξάγουν εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες και να παρέχουν συμβουλευτική καθοδήγηση και οποιαδήποτε άλλα σχετική βοήθεια.

Συμπεριλαμβάνεται το φαγητό / γεύματα (3 θρεπτικά γεύματα ημερησίως – πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), λαμβάνοντας υπόψη το πολιτισμικό υπόβαθρο και τις διατροφικές ιδιαιτερότητες των ενοίκων, που απορρέουν από τη θρησκεία, τη χρονική περίοδο και την ώρα που γευματίζουν. Επιπλέον, θα εκτιμηθεί εαν ο πλειοδότης μπορεί να διαθέσει: Προϊόντα βρεφικής διατροφής (γάλα, βρεφική φόρμουλα σε μορφή σκόνης, φρούτα και / ή συνδυασμό με στερεά τροφή) όταν είναι απαραίτητο.









πηγη 

Ετοιμαζονται για νεα εισβολη απο τα νησια αυτη την φορα ! ! ! Αφηστε τον Στρατο να κανει την δουλεια του και ολα καλα θα πανε....

Τ ακουτε λαμογια; 
Μην αρχισετε να μιλατε παλι για ανθρωπινα δικαιωματα εισβολεων...
Αφηστε να το χειριστει ο Στρατος και προβλημα δεν θα υπαρξει, οπως εγινε και στον Εβρο...
Και κατι ακομη σημαντικο....
Διωξτε απο τα νησια τις ΜΚΟ....
Ειναι ολοι πρακτωρες των Τουρκων ΟΛΟΙ !

Πληροφορίες λοιπον, για οργανωμένο σχέδιο της Τουρκίας να προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη μετανάστες, ασθενείς με κορωνοϊό - Εκτιμήσεις ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις συνδέονται με την αποκάλυψη των σχεδίων αυτών.

Για συγκεντρώσεις μεταναστών, ασθενών με κορωνοϊό, στα τουρκικά παράλια κάνουν λόγο πληροφορίες, καθώς φαίνεται ότι η Τουρκία επιχειρεί να τους προωθήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη εν μέσω της πανδημίας.

Από έγκυρες πληροφορίες έχουν εξακριβωθεί συγκεντρώσεις μεταναστών στα δυτικά μικρασιατικά παράλια, οι οποίοι μεταφέρθηκαν από camps εσωτερικού με λεωφορεία.

Πολλοί από αυτούς ήταν στο Παζάρ Κουλέ, απέναντι από τις Καστανιές, και η Τουρκία φαίνεται ότι θα επιχειρήσει να τους μεταφέρει στην Ελλάδα με οργανωμένο σχέδιο.

Η στρατοχωροφυλακή και η Τουρκική αστυνομία παίζει τον ίδιο ρόλο που έπαιζε και στον Έβρο, δηλαδή τους κατευθύνει και τους οδηγεί, εκτελώντας ουσιαστικά τις εντολές του Τούρκου υπουργού εσωτερικών Σουλεϊμαν Σοϊλού που είχε πει ότι θα εξακολουθήσουν να στέλνουν στην Ευρώπη.

Εκτιμάται ότι οι σημερινές προκλητικές υπερπτήσεις έγιναν γιατί αποκαλύφθηκαν οι ενέργειες της τουρκικής κυβέρνησης.

Με την αποκάλυψη των προθέσεών αυτών και την άμεση ενεργοποίηση των ελληνικών δυνάμεων (Λιμενικό Σώμα, ΕΛ.ΑΣ. και Ενόπλων Δυνάμεων) τα τουρκικά μαχητικά δεν δίστασαν να κατεβούν στα 5.000 πόδια βορείως της Λέσβου όπου επιχειρούσε το αεροσκάφος της FRONTEX (Βρετανικό) και να το παρενοχλήσουν.









πηγη 

Κι αυτη ψεμματα λεει ; Μονο ο Τσιοδρας λεει αληθειες; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΡΕ ! ! !..

Ολους τους βγαζετε ψευτες...
Μονο ο Τσιοδρας και ο Σκορδαλιας λενε αληθειες;
Ο Καιρος φτιαχνει λαμογια , ολοι θα βγουν εξω και ρομπα θα γινετε σε λιγες μερες...

Μια πασίγνωστη Αμερικανίδα γιατρός, η Δρ Annie Bukacek, που έχει επανειλημμένα βραβευτεί για τις ιατρικές της μελέτες, είναι δηλαδή ευυπόληπτο πρόσωπο στο χώρο της επιστήμης και της ιατρικής, είχε το θάρρος να βγει στο γνωστό αμερικανικό κανάλι, FoxNews, και να καταγγείλει ουσιαστικά ότι τα νούμερα θανάτου από τον Κορονοϊό που μεταδίδουν ΜΜΕ είναι όλα ψευδή και ότι βρήκαν την ευκαιρία να αποδίδουν σε κάθε περίπτωση θανάτου από πνευμονία και όχι μόνο, ότι πέθανε από τον Κορονοιό για να τρομοκρατούν έτσι τον κόσμο, (και στη Ελλάδα

Ο Δρ Bukacek είναι ο ιδρυτής της Hosanna Health στο Kalispell. Εργάζεται επίσης στο Συμβούλιο Υγείας του Flathead County και είναι διευθυντής του συνασπισμού της Montana Pro-Life.

Όπως υπστήριξε η γνωστή Αμερικανίδα γιατρός, οι γιατροί στα γνωστά νοσοκομεία των ΗΠΑ έχουν εντολές να αποδίδουν τους θανάτους από διάφορες ασθένειες, κυρίως πνευμονίες, στον Κορονοιό, έτσι διογκώνεται υπερβολικά ο φόβος του θανάτου από την πανδημία.

Στο βίντεο, η Kalispell, η Μοντάνα Δρ Annie Bukacek λέει ότι τα πιστοποιητικά θανάτου COVID-19 χειραγωγούνται και ότι το CDC δίνει εντολή στους γιατρούς να υπερβάλλουν τους θανάτους COVID-19 σε πιστοποιητικά θανάτου.

Η εφημερίδα Montana Daily Gazette, ένα νέο συντηρητικό περιοδικό ειδήσεων, μοιράστηκε πρώτα το βίντεο σε μια ανάρτηση νωρίτερα αυτή την εβδομάδα με τον τίτλο «Montana Doctor Blows the Whistle για τα Manipulated Coronavirus Figures του CDC».

Παράλληλα η Δρ Bukacek υποστήριξε ότι και τα νούμερα των θανάτων που δίνονται σε διάφορα κράτη και προκαλούν έντονο πανικό, είχαν… προδιαγραφεί πριν από την εξάπλωση της επιδημίας και εδώ γεννάται το ερώτημα κατά πόσο ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Πρόσφατα επικεντρώνεται στις αποκλίσεις στο μοντέλο των νο΄λυμερων θανάτου του Ινστιτούτου Υγείας του Ινστιτούτου Υγείας της Ουάσινγκτον (IHME). Το μοντέλο αυτό έχει επανεξεταστεί, καθώς έχει αναθεωρήσει τις μετρήσεις του πολλές φορές. Στην αρχή προέβλεπε περισσότερους από 90.000 θανάτους, αλλά πρόσφατα εξέδωσε μια νέα εκτίμηση που έχει τον αριθμό πιο κοντά σε 60.000 θανάτους τον Αύγουστο.

Εδώ είναι το πλήρες βίντεο που δημοσιεύτηκε από την Liberty Fellowship:














πηγη 

Δεν μπορουμε να κλεψουμε λογω Κορωναιου ειπε ο Γυφτος και...100.000 ευρω τους δινει το Υπουργειο ! ! !

Αφου δεν μπορουν να κλεψουν ας κλεψουμε εμεις για λογαριασμο τους, τους Ελληνες ....
Καπως ετσι, πρεπει να σκεφτηκαν, εκει στα υπουργεια...
Αλληλλεγυη μεταξυ συναδελφων...

Την ενίσχυση των δομών των τσιγγάνων, που πλήττονται από την κορωνοϊό, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, Λάρισας, αποφάσισε το υπουργείο Εσωτερικών. Δίνει 100.000 στον δήμο Λαρισαίων και στην περιφέρεια Θεσσαλίας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού σε καταυλισμούς Ρομά.

Τα κρούσματα κορωνοϊού στον οικισμό Ρομά στη Νέα Σμύρνη Λάρισας έχουν σημάνει συναγερμό στις υγειονομικές υπηρεσίες της χώρας και στην Πολιτική Προστασία θέτοντας σε καραντίνα τη συγκεκριμένη περιοχή.

Στο πλαίσιο αυτό το υπουργείο Εσωτερικών ενισχύει την τοπική αυτοδιοίκηση στην κατεύθυνση χρηματοδότησης των πρώτων μέτρων για την αντιμετώπιση της έκτακτης κατάστασης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση το δήμος Λαρισαίων μπορεί να χρηματοδοτήσει με το ποσό των 50.000 ευρώ, που του αναλογεί, ενέργειες όπως:

α) ανάθεση υπηρεσιών απολύμανσης εντός και πέριξ καταυλισμών Ρομά,
β) ενημέρωση με κάθε πρόσφορο μέσο των πληθυσμών Ρομά για τις επιπτώσεις του κορωνοϊού,
γ) παροχή πόσιμου εμφιαλωμένου νερού σε καταυλισμούς, όπου απαιτείται, και
δ) κάθε άλλο προληπτικό μέτρο που κρίνει ο εν λόγω δήμος, για τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας εντός και πέριξ των καταυλισμών.

Σε αντίστοιχες δράσεις και για την αντιμετώπιση της κατεπείγουσας και απρόβλεπτης ανάγκης στους καταυλισμούς Ρομά μπορεί να αξιοποιήσει και η περιφέρεια Θεσσαλίας την ενίσχυση των 50.000ευρώ από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.










πηγη 

Ρε Χαρδαλια, ολοι αυτοι εχουν ανοσια, ή εσυ εισαι ακαταλληλος για την θεση που σε διορισαν; Κοψτους προστιμα αν εχεις κοτσια...

Δεν το λεω εγω, Χαρδαλια...
Ολοι οι Ελληνες, το λενε....
Το διαδυκτιο, ειναι γεματο, απο τελειες φωτο...
Μην κανεις, πως δεν βλεπεις....
Τα τσιρακια σου, μας τις σβηνουν στο αψε σβησε....
Δεν σου λενε τιποτα;
Εφαρμοσε τους νομους και σ αυτους...
Απελαση προβλεπεται, αλλα αφου δεν εχετε κοτσια να το κανετε, συμμαζεψτε τους τουλαχιστον...
Αλλιως παραιτησου δεν αξιζεις τον μισθο σου !



Ευτυχως κλωτσησε η Ιταλια και χαλασε τα σχεδια της Μερκελ ο Τζ. Κόντε, που δεν υπογραφει αν δεν ληφθούν επιπρόσθετα μέτρα...

Νέα εμπλοκή στην «λύση» που αποφάσισε χθες η ΕΕ αναφορικά με την βοήθεια προς τις χώρες που πλήττονται οικονομικά από την πανδημία του κορωνοϊού, μία λύση που είναι «κομμένη και ραμμένη» στα μέτρα της Γερμανίας και αφήνει «στο έλεος του Θεού» τις χώρες που έχουν πληγεί.

Ο Ιταλός πρωθυπουργός Τζουζέπε Κόντε, διαφοροποιήθηκε από τον κεντροαριστερό υπουργό Οικονομικών της χώρας που αποδέχθηκε τις εισηγήσεις του Βερολίνου, και χαρακτήρισε πριν από λίγο  ως «ανεπαρκές» το πακέτο βοήθειας που ενέκρινε το Eurogroup για τις χώρες που έχουν υποστεί οικονομικά πλήγματα εξαιτίας του κορωνοϊού.

Επιπρόσθετα δήλωσε πως δεν πρόκειται να υπογράψει την  απόφαση που έλαβε το Eurogroup εάν δεν συμφωνηθούν νέα επιπρόσθετα μέτρα που να ικανοποιούν την Ιταλία.

Έθεσε και πάλι το θέμα του ευρωομόλογου, δηλαδή την κοπή νέου χρήματος στην ΕΕ, το οποίο όπως είπε θεωρεί ως «την καλύτερη δυνατή λύση».

«Η Ιταλία θεωρεί το ευρωπαϊκό  ομόλογο ως την κατάλληλη απάντηση στην οικονομική κρίση που υπάρχει σήμερα στην Ευρώπη εξαιτίας του κορωνοϊού» δήλωσε ο Κόντε.

Σε ότι αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Ιταλός πρωθυπουργός επανέλαβε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον 1,5 τρισεκατομμύριο ευρώ για την αντιμετώπιση της κατάστασης.

Πιο συγκεκριμένα και μιλώντας σε διάγγελμα προς τον ιταλικό λαό ο Ιταλός πρωθυπουργός  είπε:

«Οι προτάσεις που έγιναν χθες, στο Eurogroup, είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά ακόμη ανεπαρκές. Δεν θα συναινέσω, μέχρις ότου να υπάρξει μια μεγάλη σειρά μέσων και εργαλείων, η οποία θα μας επιτρέψει να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση που ζούμε.

Θέλουμε ένα ταμείο που να χρηματοδοτηθεί από κοινού, κάτι που μπορεί να γίνει με τα Ευρωομόλογα. Με το βάρος και την δύναμη που απαιτεί μια οικονομία πολεμικής περιόδου.

Και δεν πρέπει να χάσουμε χρόνο, διότι μετά θα είναι πολύ αργά. Θα υπάρξει νέα, κοινή αντιμετώπιση της ανεργίας και στήριξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων.

Αλλά το καταλληλότερο μέσο είναι τα ευρωομόλογα, και με αυτό το στόχο θα συνεχίσουμε την μάχη μας».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός πρωθυπουργός υπογράμμισε ότι «ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας υπάρχει από το 2012, δεν ενεργοποιήθηκε την περασμένη νύχτα, όπως προσπάθησαν να πουν ο Ματτέο Σαλβίνι και η Τζώρτζια Μελόνι, επίσης από την αντιπολίτευση».

«Η κυβέρνηση αυτή δεν εργάζεται στο σκότος, αλλά κοιτάζοντας στα μάτια τους Ιταλούς. Το Γιούρογκρουπ επεξεργάσθηκε πρόταση για μια γραμμή πίστωσης συνδεδεμένης με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας, με εντελώς νέα χαρακτηριστικά», εξήγησε ο Κόντε.

Παράλληλα, κατέστησε σαφές ότι «η Ιταλία δεν ζήτησε ενεργοποίηση του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Σταθερότητας, διότι το θεωρεί μέσο ανεπαρκές και ακατάλληλο για την σημερινή κατάσταση έκτακτης ανάγκης και δίνει μάχη για να υπάρξουν νέα εργαλεία».

«Πρέπει να εξηγήσουμε τις ιδέες μας, με μεγάλη δυναμικότητα.

Θα αγωνιστώ για τα ευρωομόλογα και θα εξηγήσω, στην επόμενη σύνοδο κορυφής, ότι ο Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Σταθερότητας δεν είναι κατάλληλος.

Χρειάζεται μια κοινή απάντηση, αλλιώς δεν μπορούμε να μιλάμε καν για απάντηση.

Με την επιμονή μας και την δύναμη της λογικής θα καταφέρουμε να πείσουμε όλους ότι είναι η μόνη οδός για να ξαναρχίσουμε να πορευόμαστε προς το μέλλον», κατέληξε ο επικεφαλής της ιταλικής κυβέρνησης.

Η παραπάνω εξέλιξη αφήνει στο κενό την σχεδιαζόμενη τηλεδιάσκεψη  κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης που προγραμματίζεται για τις 23 Απριλίου καθώς η Ιταλία θέλει εκ νέου θέμα ευρωπαϊκού ομολόγου, ακυρώνοντας ουσιαστικά την απόφαση του Eurogroup την οποία θεωρεί ως ανεπαρκή.

Ολα πλέον είναι ανοικτά στην Ιταλία, καθώς ο Μ.Σαλβίνι είναι έτοιμος να υποβάλλει πρόταση μομφής, ενώ είναι ερώτημα αν ο Τ.Κόντε φτάσει μέχρι το τέλος ή παραιτηθεί.








πηγη 

Κυριε Τσιοδρα, διαβασε πως εξουδετερωσε τον Κορωναιο ....ΣΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ! ! !

Κορωνοϊός: Η χώρα που επέστρεψε στην κανονικότητα χωρίς ούτε ένα θύμα χάρη στο σχέδιο ενός κτηνιάτρου...
Μακαρι να τα διαβαζε αυτα ο Τσιοδρας...

Επιστροφή στην κανονικότητα: Τα Νησιά Φερόε αποτελούν τη χώρα, η οποία έχει πραγματοποιήσει τα περισσότερα τεστ για έλεγχο της νόσου. Συγκεκριμένα, έκανε περίπου 5.300 τεστ, ελέγχοντας το 10% του πληθυσμού. Μάλιστα, μέχρι και σήμερα δεν έχει μετρήσει ούτε ένα θάνατο από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό το οφείλεται σχεδόν αποκλειστικά σε έναν επιστήμονα. Όχι, όμως του υγειονομικού προσωπικού της χώρας. Αντίθετα, στον επικεφαλή κτηνίατρο του Εθνικού Εργαστηρίου Αναφοράς για τα ψάρια και τις ζωικές ασθένειες! Ο Ντέμπες Κρίστιανσεν είχε προειδοποιήσει τις Αρχές από τον Ιανουάριο. Το είχε πράξει για την ανάγκη λήψης μέτρων προ του κινδύνου του κορωνοϊού, βλέποντας πώς εξελίσσεται η κατάσταση στην Κίνα.

Ένα μεγάλο μέρος του ΑΕΠ της χώρας βασίζεται στην αλιεία και τις ιχθυοκαλλιέργειες σολωμού. Στο εργαστήριο του ο Κρίστιανσεν ελέγχει σολωμούς για τυχόν μολύνσεις από ασθένειες. Όμως, χάρη στη διορατικότητα του πήρε το πράσινο φως από την κυβέρνηση για να το μετατρέψει σε τεστ ελέγχου για τον κορωνοϊό. Αγόρασε τα επιπλέον υλικά που απαιτούνται για τον έλεγχο των ανθρώπων. Προσαρμόστηκε στα νέα δεδομένα, ξεκινώντας να πραγματοποιεί τεστ για τον εντοπισμό του Sars-Cov-2!

«Ήταν σχετικά εύκολο να προσαρμόσουμε τα τεστ για τους ανθρώπους. Αλλάξαμε μόνο μερικά από τα συστατικά. Ο ιός των ψαριών είναι μια συνηθισμένη ασθένεια, αυτή με την οποία ασχολούμαστε καθημερινά στη δουλειά μας. Για τα τεστ άλλαξα μόνο τρία συστατικά που είναι ειδικά για τον κορωνοϊό», δήλωσε στον Guardian ο Κρίστιανσεν, προσθέτοντας ότι ο διαθέσιμος εξοπλισμός του επιτρέπει να κάνει έως και 1000 τεστ την ημέρα.

Έως σήμερα (09/04) 184 άτομα έχουν διαγνωστεί θετικά στον ιό. Σε κάθε νέο επιβεβαιωμένο κρούσμα η διαδικασία της ιχνηλάτησης έγινε ταχύτατα, οι γιατροί κατάφεραν να εντοπίσουν και να απομονώσουν όσους είχαν έρθει σε επαφή με τους νοσούντες. Από εκείνους που είχαν ασθενήσει, οι 131 έχουν ανακάμψει πλήρως. Ο κορωνοϊός έχει ουσιαστικά νικηθεί. Τα 29 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα της 17ης Μαρτίου ήταν το αρνητικό ρεκόρ για τη χώρα, όλες οι ημέρες του Απριλίου όμως είχαν από κανένα έως τέσσερα κρούσματα.

Tην Τετάρτη, ο πρωθυπουργός των Νήσων Φερόε, Μπαρουρ Στάιγκ Νίλσεν, ανακοίνωσε πως από τις 20 Απριλίου θα ανοίξουν εκ νέου τα νηπιαγωγεία, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί και τα δημοτικά σχολεία. Επίσης θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές του τελευταίου έτους της δευτεροβάθμιας και θα ξεκινήσουν ξανά οι αθλητικές δραστηριότητες χωρίς θεατές.

Σύμφωνα με την άποψη των επικεφαλής της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και των επιστημόνων του νησιού, η επιτυχία της στρατηγικής για τον κορωνοϊό οφείλεται κυρίως στην πρόβλεψη του κτηνιάτρου Κρίστιανσεν, που χτύπησε το καμπανάκι του κινδύνου πολύ νωρίτερα και από χώρες όπου το πρόβλημα είχε διογκωθεί. Το πρώτο κρούσμα καταγράφηκε στις 4 Μαρτίου, ενώ ο ίδιος είχε μιλήσει για την επερχόμενη απειλή από τον Ιανουάριο.

Επιστροφή στην κανονικότητα: Οι υποδομές για την πανδημία
Κατόπιν δικών του πρωτοβουλιών, αλλά και άμεσης ανταπόκρισης από την κυβέρνηση, δημιουργήθηκαν εκτάκτως οι κατάλληλες υποδομές. Στο κεντρικό νοσοκομείο της πρωτεύουσας Τόρσαβν αναπτύχθηκε η μονάδα ελέγχου για τον κορωνοϊό, ενώ ένα ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο λειτούργησε ως χώρος καραντίνας.

«Η παρακολούθηση, ο εντοπισμός και η καραντίνα ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι. Αν έπρεπε να στείλουμε τις εξετάσεις στη Δανία θα χρειαζόταν μέρες έως και εβδομάδα για να πάρουμε τα αποτελέσματα και δεν θα ήταν δυνατό να ελέγξουμε την ασθένεια με τον τρόπο που το έχουμε κάνει», δήλωσε η βουλευτής της αντιπολίτευσης και υπουργός Οικονομικών των Νήσων μέχρι το 2019, Κριστίνα Χάφος, που επαίνεσε την ταχεία δράση του επιστήμονα αλλά και της κυβέρνησης.

Στα Νησιά Φερόε έχει καταστεί δυνατό να εντοπιστούν όλες οι επαφές των ανθρώπων που βρέθηκαν θετικοί και να υποβληθούν σε τεστ. Κανένας δεν απέφυγε την καραντίνα των δύο εβδομάδων. Προφανώς ο μικρός πληθυσμός βοήθησε την κατάσταση, από την άλλη όμως οι υγειονομικές υποδομές της χώρας ήταν εντελώς… ανυποψίαστες μέχρι πρότινος για έναν τόσο επιδημικό «εχθρό».










πηγη 

Ιατροδικαστής Αμβούργου: Κανείς δεν πέθανε από Κορωναϊό, χωρίς άλλη σοβαρή ασθένεια ! ! !

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής διαδικτυακής εφημερίδας ο ιατροδικαστής Κλάους Πούσχελ και η ομάδα του, που εξετάζουν υποτιθέμενα θύματα κορωναϊού στην πόλη Χανσεάτ, θεωρεί ότι ο φόβος είναι υπερβολικός, αφού μέχρι στιγμής «κανένα άτομο χωρίς προηγούμενη σοβαρή ασθένεια δεν πέθανε από τον ιό στο Αμβούργο», όπως ο ίδιος λέει στην Hamburger Morgenpost”.

«Αυτός ο ιός επηρεάζει τη ζωή μας με εντελώς υπερβολικό τρόπο. Αυτό που συμβαίνει δεν έχει σχέση με τον κίνδυνο που αντιπροσωπεύει ο ιός», λέει επίσης ο Πούσχελ μετά την ανάλυση των 100 πρώτων νεκρών που αποδόθηκαν στον κορωναϊό και συμπληρώνει:

«Είμαι πεπεισμένος ότι η θνησιμότητα από κορωναϊό δεν θα γίνει αισθητή στα κρούσματα της ετήσιας θνησιμότητας. Δεν υπάρχει κανένας λόγος φόβου για θάνατο σε σχέση με την εξάπλωση της νόσου στην περιοχή του Αμβούργου.

Ο κάθε ένας που εξετάσαμε μέχρι τώρα είχε καρκίνο, χρόνια πνευμονική νόσο, ήταν καπνιστής ή, παχύσαρκος, άλλος πάσχει από διαβήτη ή, έχει καρδιαγγειακή νόσο. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ιός ήταν η τελευταία σταγόνα στο βαρέλι για να γίνει υπερχείλιση.

Η ανησυχία για τους ανθρώπους έγκειται στο γεγονός ότι ο ιός εξαπλώνεται πολύ γρήγορα, επειδή δεν υπάρχει ακόμη ανοσοπροστασία, αλλά δεν έχουμε ιταλικές συνθήκες στη Γερμανία. Έχουμε ένα καλό σύστημα υγείας και είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να διαχειριστούμε την πανδημία καλά».

Ο πρωθυπουργός του Schleswig-Holstein, Daniel Günther (CDU), από την άλλη πλευρά, είπε  στην «Die Zeit» για ενδεχόμενη χαλάρωση των μέτρων από την επόμενη εβδομάδα, με ενδεχόμενη επαναλειτουργία εστιατορίων, καφετεριών και μπαρ και γενικώς «όπου είναι χωρικά δυνατή η διατήρηση της απόστασης, οι κανονισμοί μπορούν να χαλαρώσουν και πάλι».








πηγη 

Ρωταει δημοσιογραφος τον Κωνσταντινου (ΑΝΤΑΡΣΥΑ), τι δουλεια κανει και αυτος φρικαρει ! ! ! Απολαυστε τον στο βιντεο...

Τον πατησε στον καλο....
Τον πατησε εκει που ποναει...
Ρωτησε τον Κομμουνιστη αλληλεγγυο τι δουλεια κανει...
Η δουλεια φαινεται ειναι αμαρτημα γι αυτν...
Λεφτα ομως εχει και τα σκορπαει απλοχερα...
Ναναι καλα οι ΜΚΟ για τους λαθρομεταναστες....
Δινει κατι τις γι αυτους και τα αλλα;
Ποιος ελεγχει τι γινονται;
Απολαυστε τον στο βιντεο...


Ετοιμαστειτε να τους υποδεχτουμε...Χιλιάδες τρομοκράτες, διακινητές, βιαστές & φονιάδες θα αποφυλακίσει η Τουρκία ! ! !

Σύμφωνα με την πληροφόρηση του Γραφείου Τύπου & Πληροφοριών, ο αρθρογράφος της Hürriyet (07.04.20) Γιαλτσίν Μπαγιέρ γράφει ότι ο βουλευτής του του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος (CHP) Ενγκίν Αλτάι, σε δηλώσεις τους σε τηλεοπτική εκπομπή, ανέφερε ότι αν περάσει η τροποποίηση, αναμένεται να αποφυλακισθούν 90,000 κατάδικοι από τις εξής κατηγορίες:

· Διακινητές ναρκωτικών (61 χιλιάδες)
· Χρήστες ναρκωτικών (17 χιλιάδες)
· Κλέφτες (45 χιλιάδες)
· Τρομοκράτες (37 χιλιάδες)
· Ανθρωποκτόνοι (32 χιλιάδες)
· Διασπάθιση χρημάτων (27 χιλιάδες)
· Σεξουαλικά εγκλήματα (22 χιλιάδες)
· Πλαστογραφία (7 χιλιάδες)
· Απάτες (3 χιλιάδες)
· Εγκληματικές οργανώσεις (3 χιλιάδες)

Στη συνέχεια, αναφέρει ότι βρίσκονται 300 χιλιάδες άτομα στις φυλακές. Οι 220 χιλιάδες έχουν ήδη καταδικασθεί, οι 35 χιλιάδες αναμένουν την απόφαση (είτε έχουν εφεσιβάλει, οι καταδίκες τους δεν έχουν οριστικοποιηθεί και οι 44 χιλιάδες είναι κρατούμενοι.

Οι φυλακισμένοι στην Τουρκία έχουν πενταπλασιαστεί από το 2002

Η δημοσιογράφος Μπασάκ Καγιά της Sözcü (08.04.20) γράφει ότι παρόλο που κάθε 6,5 χρόνια στην Τουρκία δίνεται αμνηστία, οι φυλακές έχουν ξεχειλίσει, σημειώνοντας ότι όταν ήλθε στην εξουσία το κόμμα της Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης το 2002, ο αριθμός των ατόμων στις φυλακές ήταν 59 χιλιάδες 429, ενώ σήμερα έφθασε τις 300 χιλιάδες.

Υπάρχουν συνολικά 355 φυλακές στην Τουρκία και η χωρητικότητα είναι 120%, ενώ φέτος, σύμφωνα με έρευνα του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού κόμματος (CHP) προγραμματιζόταν το άνοιγμα ακόμη 61 σωφρονιστικών ιδρυμάτων, γράφει η Καγιά, σύμφωνα με την μετάφραση του Γραφείου Τύπου & Πληροφοριών.

Στη συνέχεια, καταγράφει τους αριθμούς των φυλακισμένων-κρατουμένων στις φυλακές της Τουρκίας από το 2002 μέχρι φέτος:

· 2002 – 59.429
· 2003 – 64.296
· 2004 – 57.930
· 2005 – 55.870
· 2006 – 70.277
· 2007 – 90.837
· 2008 – 103.235
· 2009 – 116.340
· 2010 – 120.814
· 2011 – 128.604
· 2012 – 136.020
· 2013 – 145.478
· 2014 – 158.837
· 2015 – 161.522
· 2016 – 164.461
· 2017 – 183.613
· 2018- 154.731
· 2019- 282.635
· 2020- 300.000

Σύμφωνα με αυτούς τους αριθμούς, η Τουρκία πήρε την πρωτιά στην Ευρώπη, αναφέρει η δημοσιογράφος.










πηγη 

Θα υπαρχει ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ! ! ! Αν ο Βαρουφακης δεν πληρωσει το προστιμο των 150 ευρω, κανεναν Ελληνα δεν μπορουν να υποχρεωσουν να πληρωσει...

Ακριβως ετσι ειναι...
Οταν υπαρχει δεδικασμενο, τοτε αυτο ισχυει και για ολες τις αλλες ομοιες υποθεσεις...
Κι αν δεν επιβληθει προστιμο στον Βαρουφακη, δεν μπορουν να επιβαλουν προστιμο, σε κανεναν αλλον Ελληνα....
Ειμαστε ολοι ισοι, απεναντι στους νομους και το Συνταγμα, λεει το Συνταγμα...
Αντε να σας δω τωρα Μητσοτακηδες ...
Θα καταπατησετε και το Συνταγμα; 
Θα απαλλαξετε τον Βαρουφακη; 
Κι ολα αυτα για 150 ευρω; 
Τοσο γυφτος ειναι ο τυπος;
Εκατομμυρια εχει...
Τι να πουνε καποιοι γεροντες που ζουνε με 350 ευρω τον μηνα και τους επιβαλονται αυτα τα προστιμα;
Αντε και πολυ ασχοληθηκα με τον Σιχαμερο ! ! !


Εκαναν ελεγχο στον Βαρουφακη, του ζητησαν εγγραφα και τοπαιξε βολευτης ο γυφτος...

Δεν καταλαβα καλα...
Οι νομοι ισχυουν μονο για εμας τους κοινους θνητους;
Πως το παιζει ο γυφτος;
Εγινα βολευτης κατα λαθος και ποιος νομιζει οτι ειναι; 
Διαβαστε...

Ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 έφτασε χθες το απόγευμα με το πλοίο της γραμμής στο νησί του Αργοσαρωνικού όπου βρίσκεται η εξοχική του κατοικία....

Κατά την άφιξη του οι Λιμενικοί που βρίσκονταν στον Λιμένα και έκαναν τον σχετικό έλεγχο σε όλους τους επιβάτες του πλοίου για την μετακίνησή τους ζήτησαν από τον κ. Βαρουφάκη να τους επιδείξει τα απαραίτητα έγγραφα για την μετακίνηση του (Ε1) ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε και επικαλέστηκε την βουλευτική του ιδιότητα!

Στο Λιμάνι βρισκόταν επίσης και ο Δήμαρχος της Αίγινας Γιάννης Ζορμπάς ο οποίος απευθύνθηκε στον Βαρουφάκη για την μετακίνηση, όμως ούτε σε αυτόν έδωσε τις απαραίτητες εξηγήσεις για το σπάσιμο της καραντίνας και αποχώρησε.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, από την οικεία λιμενική αρχή συντάσσεται δικογραφία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γραμματέας του ΜέΡΑ 25 από την Αίγινα όπου βρίσκεται έδωσε συνέντευξη και στο CNN για την απόφαση του Eurogroup.

Όπως είναι γνωστό, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορωνοϊού, από χθες πραγματοποιούνται ενδελεχείς έλεγχοι, ενόψει των εορτών του Πάσχα, σε όλα τα λιμάνια της χώρας, από στελέχη του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Η μετακίνηση με τα πλοία της ακτοπλοΐας επιτρέπεται για τους μόνιμους κατοίκους των νησιών, αλλά και των μεταφορικών μέσων που απαιτούνται για την τροφοδοσία, ενώ επιτρέπεται και η επιστροφή όσων θέλουν να αναχωρήσουν από αυτά.

Για την περίπτωση των μόνιμων κατοίκων των νησιών, ο κάθε επιβάτης θα πρέπει να έχει μαζί του το ισχύον εκκαθαριστικό της φορολογικής του δήλωσης που θα αναφέρει τη μόνιμη κατοικία του, αλλά και το ΜΑΝ, τον Μοναδικό Αριθμό Νησιώτη ή τη βεβαίωση μόνιμης διαμονής του από τον οικείο δήμαρχο.











πηγη protothema.gr

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

ΜΟΥΦΑ το επιδομα των 800 ευρω τελικα ! ! ! Διαβαστε και θα καταλαβετε...

Το γνωστο κολπο των Μητσοτακηδων...
Ανακοινωνουν επιδοματα, μοιραζουν λεφτα με ορους, που σχεδον κανεις δεν μπορει να τους εκπληρωσει...
Χάνουν λοιπον το επίδομα των 800 ευρώ χιλιάδες εργαζόμενοι, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες μακροχρόνια άνεργοι.

Συγκεκριμένα, σοβαρά προβλήματα προκύπτουν με χιλιάδες ανθρώπους οι οποίοι βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας, αφού δεν μπορούν να πάρουν το επίδομα των 800 ευρώ, καθώς δεν υπάρχει εργοδότης να τους βάλει σε αναστολή.

Ταυτόχρονα, μηδενική στήριξη παίρνουν οι περίπου 470.000 μακροχρόνια άνεργοι, καθώς όπως επισημαίνει και η ΓΣΕΕ σε ανακοίνωσή της με την οποία ζητεί την άμεση λήψη μέτρων, παρά τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, οι μακροχρόνια άνεργοι μένουν αβοήθητοι, όταν είναι εκείνοι που έχουν και τα σοβαρότερα οικονομικά προβλήματα, λόγω του μεγάλου διαστήματος της ανεργίας τους.

Παρά τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν, οι μακροχρόνια άνεργοι οι οποίοι δυστυχώς δεν λαμβάνουν κανένα επίδομα, παρά μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό εξ΄ αυτών, μένουν αβοήθητοι όταν είναι εκείνοι που έχουν και τα σοβαρότερα οικονομικά προβλήματα λόγω του μεγάλου διαστήματος της ανεργίας τους.

Προβλήματα τα οποία εντείνονται εν μέσω πανδημίας.

Καλούμε το Υπουργείο Εργασίας να προχωρήσει εδώ και τώρα στην έκδοση συμπληρωματικής απόφασης, με την οποία θα ενισχύεται οικονομικά και αυτή η κατηγορία των ανέργων.

Οι συγκεκριμένοι άνεργοι βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας για πάνω από έναν χρόνο με ό,τι αυτό συνεπάγεται και η πολιτεία επιβάλλεται να τους στηρίξει οικονομικά», σημειώνει η ΓΣΕΕ.

Προβλήματα έχουν και οι εποχικά εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό και μένουν εκτός του επιδόματος των 800 ευρώ, όπως επισημαίνει και η Ομοσπονδία τους.

Αναλυτικά, σύμφωνα με επιστολή που έστειλε η Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό – Τουρισμό, από την αποζημίωση ειδικού σκοπού των 800 ευρώ και τα γενικότερα μέτρα στήριξης, προς το παρόν, αποκλείονται:

-Όσοι λήγει η επιδότηση ανεργίας τον Δεκέμβριο η τις πρώτες ημέρες του Απριλίου.

-Όσοι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις για επιδότηση.

-Όσοι είναι με συμβάσεις μιας ημέρας (εξτρατζήδες)

-Όσοι πέρυσι ήταν η πρώτη τους σεζόν κι αυτή την στιγμή δεν έχουν εισόδημα αλλά ούτε έχουν και προοπτική εργασίας για φέτος όπως όλοι

-Όσοι δούλευαν σε ξενοδοχεία από γραφεία ενοικιάσεως εργαζόμενων

-Όσοι ήταν με συμβάσεις μερικής απασχόλησης

-Όσοι δουλεύουν σε επιχειρήσεις shop in shop και η επιχείρηση που έχει επινοικιάσει τον χώρο δεν έχει αναστείλει την δραστηριότητα της γιατί δεν είναι στους πληττόμενους ΚΑΔ είτε γιατί η κύρια επιχείρηση έχει μετατραπεί σε take away και φυσικά,

-Όσοι μετέχουν σε τμήματα μετεκπαίδευσης που η λύση που δόθηκε από τον Υπουργό Τουρισμού κ. Θεοχάρη είναι αποδεκτή αλλά δυστυχώς δεν νομίζουμε πως θα λύσει το πρόβλημα.








πηγη 

Μητσο....Οτι κερδισες στον Εβρο, οταν ακουσες τους Στρατηγους, το εχασες τωρα, που ακους Τσιοδρες και Χαρδαλιαδες ! ! !

Αγγίζει τα όρια του παραλογισμού η απόφαση της κυβέρνησης και της Ιεράς Συνόδου να γίνουν οι λειτουργίες του Πάσχα με κλειστά μικρόφωνα στους Ιερούς Ναούς της χώρας – Αλήθεια ποιον/ποιους εξυπηρετεί αυτή η πρακτική;

Ναι είναι αντιληπτό ότι πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός πολιτών στις εκκλησίες και στους ιερούς ναούς προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του ιού. Κανείς δεν λέει το αντίθετο.
Να περνάμε όμως στην άλλη άκρη και να ζητούμε να μην ακούγεται από τα μεγάφωνα των ναών η Θεία Λειτουργία του Πάσχα, αυτό είναι ανήκουστο και δεν έχει καμία απολύτως επιστημονική βάση και αιτιολογία.

Τι σχέση έχει η μετάδοση και η διασπορά του ιού με την από μεγαφώνου Θεία Λειτουργία;
Αφού οι ναοί θα είναι άδειοι, δεν θα υπάρχουν πολίτες.
Άρα ποιον ή ποιους ενοχλεί να ακούγεται το Θείο Δράμα και η Ανάσταση σε όλες τις ενορίες και σε όλες τις γειτονιές;

Για ποιο λόγο η Ιερά Σύνοδος εξέδωσε σχετική Εγκύκλιο για τον τρόπο τέλεσης των Θείων Λειτουργιών την περίοδο του Πάσχα, δίνοντας οδηγίες προς τους ιερείς και τους εφημέριους των ναών με την οποία απαγορεύει τη χρήση μεγαφώνων;
Με ποιο επιχείρημα; Με ποια επιστημονική δικαιολογία;
Ποιοι είναι αυτοί που αποφασίζουν να «σιγήσουν» τον λόγο του Θεού;

Μεταξύ άλλων στην εγκύκλιο της Ιεράς Συνόδου (που είναι προφανώς απόρροια των μέτρων της κυβέρνησης) αναφέρεται ότι απαγορεύεται η χρήση μεγαφώνων προκειμένου να αποφευχθεί η συγκέντρωση πιστών έξω από τις Εκκλησίες, ενώ διευκρινίζει ότι η περιφορά του Επιταφίου κατά τη Μεγάλη Παρασκευή πρέπει να περιορισθεί αποκλειστικά εντός του Ιερού Ναού.

Επίσης, αναφέρει ότι η τέλεση της Αναστάσεως να γίνει εντός του Ιερού Ναού, στις 12 η ώρα το βράδυ, ενώ προσθέτει ότι η χρήση των καμπάνων των Ιερών Ναών δεν είναι απαραίτητη κατά την έναρξη των ιερών Ακολουθιών, αλλά μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την ημέρα της Μεγάλης Παρασκευής οπότε και σημαίνουν πένθιμα και κατά την Ανάσταση, όταν θα ψαλεί το «Χριστός Ανέστη» οπότε και θα σημάνουν χαρμόσυνα και πανηγυρικά. Στην εγκύκλιο τα μέλη της Συνόδου συνιστούν οι Θείες Λειτουργίες να είναι «λιτές και σεμνοπρεπείς».

Αυτά είναι ανήκουστα πράγματα που θυμίζουν άλλες εποχές και πλήττουν βάναυσα το θρησκευτικό συναίσθημα του ελληνικού λαού.
Τα κλειστά μεγάφωνα και η απαγόρευση των καμπανών είναι βάναυση λογοκρισία η οποία στρέφεται πρωτίστως κατά του λόγου του Θεού και κατά των πιστών της Ορθοδοξίας.
Όχι αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεχτό από κανέναν σοβαρό άνθρωπο και πρέπει άμεσα οι Ιεράρχες της Εκκλησίας να πάρουν εδώ και τώρα θέση.

Δεν αντιλαμβάνονται ότι τέτοιου είδους απαγορεύσεις στρέφονται ξεκάθαρα κατά των συνεκτικών δεσμών του Έθνους και της Ορθοδοξίας και δεν έχουν ουδεμία επιστημονική βάση;
Δεν αντιλαμβάνεται κανείς ότι η απαγόρευση του Λόγου του Θεού δημιουργεί συνθήκες διωγμών που παραπέμπουν σε μεσαιωνικές πρακτικές;

Ανοίξτε τώρα τα μεγάφωνα σε όλες τις ενορίες και σε όλες τις γειτονιές.
Από τον Λόγο του Θεού δεν κινδύνεψε ποτέ κανείς.









πηγη 

Γιατρος Δημητροπουλος: Μας περνανε για κρετινους ! ! ! Αμεσως η Τηλεπερσονα τον λογοκρινει και τον κοβει στον αερα....

Απιστευτο κι ομως αληθινο...
Μια τηλεπερσονα λογοκρινει κα αποφασιζει να κοψει στον αερα τον γιατρο...
Μας περνανε για Κρετινους, ειπε ο γιατρος και αμεσως, τελειωσε ο χρονος του....
Αυτα συμβαινουν στο Καθεστως των Μητσοτακηδων...
Δειτε το βιντεο και κρινετε...

Γερόντισσα Λαμπρινή: “Ο ιδιωτικός τομέας θα σβήσει και οι δουλειές θα χαθούν, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα ..…”


Μια ανατριχιαστική προφητεία είχε κάνει πριν από 28 χρόνια η Γερόντισσα Λαμπρινή. Τι είχε αναφέρει για τις δουλειές; Μετά την σοκαριστική προφητεία με τα λεφτά που θα εξευτελιστούν, θα σας παρουσιάσουμε, όσα είχε πει η Γερόντισσα Λαμπρινή για τον ιδιωτικό αλλά και δημόσιο τομέα. Διαβάστε παρακάτω τα λόγια της…

Αυτό το νόμισμα είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που δεν είναι ευλογημένο από το Θεό. Αυτό το νόμισμα έγινε για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς του σκότους! Θα τους δεις λίγα χρόνια αργότερα! Πέντε χρόνια θα περνάει καλά ο κόσμος και μετά έρχεται ο κατήφορος! Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα… Έρχεται μεγάλη φτώχεια… Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες «είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα»; Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι πρόλαβε. Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει!

Χειρότερα από τότε! Ο ιδιωτικός τομέας θα σβήσει και οι δουλειές θα χαθούν, μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι θα αντέξουν, όχι ότι θα παίρνουν πολλά λεφτά αλλά απλώς θα έχουν το σταθερό. Φαντάσου ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με το πρωινό του, το μεσημεριανό του, το βραδινό του και αναγκαστικά θα έρθει στο χωριό του, να τρώει ένα κομμάτι καλαμποκίσιο ψωμί και ένα αυγό τηγανιτό και αυτή μπορεί να είναι η τροφή του για όλη τη μέρα!…

Θα περιποιείς ο κήπο σου και θα περνάει κάποιος στο δρόμο, θα βλέπει τον κήπο σου, θα παίρνει φόρα, θα ρίχνει το φράχτη και δε θα μπορείς να τον σταματήσεις! Θα λέει φίλε πεινάω, πεινάνε τα παιδιά μου, για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε και έδειξε ταραγμένη!… Παιδιά σπάνια θα γεννιούνται, θα δεις ζευγάρια να είναι πολλά χρόνια μαζί και δεν θα παντρεύονται! Όχι γιατί δε θα θέλουν, αλλά δεν θα μπορούν, γιατί θα μένουν από δουλειά και μέχρι να ξαναβρούν θα περνά μεγάλο χρονικό διάστημα. Και αν κατά λάθος κάνουν κάνα παιδί θα παντρεύονται με ένα απλό χαρτί.

…Θα γίνονται εκλογές και δεν θα έχουμε κυβέρνηση! Θα έρθει καιρός που θα μας φέρουν άτομο απ’ έξω να μας κυβερνήσει. Θα μας φέρουν και Βασιλιά! Αμέσως ρώτησα τη γιαγιά… Το Σύνταγμά μας δεν επιτρέπει βασιλιά…

Δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους, έστω λίγη προσευχή σε μένα γιατί δεν κάνουν; Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά για Μένα τίποτα! Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα! Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!


Πηγή 

Λόγω κορονοϊού, δεν μπορούμε να κλέψουμε και αναγκαζόμαστε να ζητιανεύουμε...

Και μονο αυτο που ειπε, κυριε Εισαγγελεα, ειναι αποδοχη ενοχης...
Γιατι κυκλοφορει ακομη ελευθερος ο γυφτος;
Θελει λεει και επιντομα γιατι διαφυγοντα κερδη επειδη ολοι ειναι σπιτια τους και δεν μπορει να κλεψει;
Αυτο θα πει θρασος !

Ο πρόεδρος της Θεσσαλικής Ομοσπονδίας Γυφτων κάνοντας δηλώσεις με αφορμή τα κρούσματα κορονοϊού στον καταυλισμό τους, ισχυρίζεται on camera ότι με τα μέτρα δεν μπορούν να κυκλοφορούν για να κλέβουν και να ζητιανεύουν.

Μάλιστα με περίσσιο θράσος ζητά να υπάρξει και για αυτούς επιδοματική πολιτική, αφού έχουν διαφυγόντα έσοδα, λόγω της επιδημιολογικής κρίσης.

Ασύλληπτο αλλά είναι μια ωμή πραγματικότητα που η ελληνική κοινωνία την βιώνει καθημερινά στο πετσί της.
Η παραβατικότητα για αυτούς τους ανθρώπους είναι τρόπος ζωής, κουλτούρα… κι ας λένε οι δήθεν προοδευτικοί και ανθρωπιστές ότι είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία.
Δεν θέλουν οι ίδιοι να μπουν σε κανόνες και καλούπια, γιατί έτσι έμαθαν να ζουν…

Προφανώς μετά τις σημερινές δηλώσεις του προέδρου των γυφτων θα πρέπει η πολιτεία στους ΚΑΔ που πλήττονται να συμπεριλάβει και μια νέα κατηγόρια … τους πλανόδιους αετονύχηδες









πηγη 

ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ...Παρηγγειλε Ιατρικο υλικο στην Τουρκια, το πληρωσε και μετα κατασχεθηκε απο τους Τουρκους ! ! !

Αφου ηθελε συναλαγες με τους Τουρκους καλα να παθει...
Κατασχέθηκε λοιπον στα ελληνοτουρκικά σύνορα το ιατρικό υλικό που κατευθυνόταν στην Ελλαδα...
Ας προσεχε με ποιους συναλλασεται !

Σε αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη συνοριακή πύλη των Ιψάλων, ελέγχθηκε φορτηγό το οποίο πήγαινε στην Ελλάδα και είχε δηλώσει πως μετέφερε επιδέσμους.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο φορτηγό μέλη της Δίωξης Λαθρεμπορίου, της Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος, όπως και του Τμήματος Λαθρεμπορίου του τελωνείου, βρήκαν 767.000 ιατρικές μάσκες, 12.000 αντιβακτηριδιακά υγρά μαντήλια και 4080 απολυμαντικά χεριών, συνολικά δηλαδή κατασχέθηκαν 783.080 είδη ιατρικού εξοπλισμού προφύλαξης.

Τα κατασχεθέντα υλικά άρχισαν ήδη να μοιράζονται στις αρμόδιες υπηρεσίες και φορείς.










πηγη 

Ευρωπαικο δικαστηριο: Καταδικη της Ελλαδος γιατι δεν εδωσε καταλυμα "σουιτα" σε λαθροεισβολεις...

Καταδίκη Ελλάδας μετά από προσφυγή “λαθρομεταναστών”… 
Κι αυτοι που βγαζουν τετοιες αποφασεις γιατι δεν τους παιρνουν στα σπιτια τους;
Τι χρωστανε οι Ελληνες να πληρωνου ολους αυτους τους λαθροεισβολεις;
Διαβαστε τα αισχη του Ευρωπαικου δικαστηριου....

«Η Ελλάδα θα πρέπει να προσφέρει αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης στους λαθρομεταναστες» είναι ο τίτλος άρθρου στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας Zeit, η οποία γράφει: «Αυτό διασαφήνισε το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μετά από προσφυγή τριών λαθρομεταναστών.

Οι τρεις – δυο ασυνόδευτα ανήλικα παιδιά και ένας 80χρονος άνδρας – κατέθεσαν την προσφυγή εξαιτίας του υπερπλήρους καταυλισμού όπου διέμεναν στην Ελλάδα και των άσχημων συνθηκών υγιεινής». ΄

Και η εφημερίδα συνεχίζει: «Η απόφαση υποχρεώνει την Ελλάδα να μεταφέρει τους τρεις μετανάστες σε κατάλυμα το οποίο να πληροί τις προϋποθέσεις που πηγάζουν από την Ευρωπαϊκή Συνθήκη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα.

Αυτή αποκλείει ‘μια απάνθρωπη ή αναξιοπρεπή συμπεριφορά’. Αυτή τη στιγμή διαβιούν στην Ελλάδα 100.000 αιτούντες άσυλο.

Οι 70.000 από αυτούς είναι κατανεμημένοι σε 38 διαφορετικούς προσφυγικούς καταυλισμούς… Εξαιτίας των άθλιων συνθηκών στους καταυλισμούς η γερμανική κυβέρνηση θέλει να δεχθεί ομάδα από 50 ασυνόδευτα παιδιά από την Ελλάδα. Τα πρώτα θα έρθουν την ερχόμενη εβδομάδα και θα μείνουν για 14 ημέρες σε καραντίνα».











πηγη 

Παππουλης, πηγε να δει την Αγιά Σοφιά απο κοντα, του ριξανε προστιμο αλλα....

Η ΑΕΚ πληρώνει το πρόστιμο και δίνει το πρώτο διαρκείας στον παππού που τιμωρήθηκε ...
Μπραβο αι στηνΑΕΚ και στον παππουλη...

Μια εξαιρετική όσο και συμβολική κίνηση της ΠΑΕ ΑΕΚ, με απόφαση Δημήτρη Μελισσανίδη
Σε μια κίνηση αξιέπαινη, όσο και συμβολική απέναντι σε όσους έχουν ανιδιοτελή αγάπη απέναντι στην ΑΕΚ, προχώρησε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ.

Με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη αποφασίστηκε όχι απλώς να πληρωθεί για λογαριασμό του ηλικιωμένου φίλου της ομάδας το πρόστιμο 150 ευρώ που του επιβλήθηκε σήμερα το πρωί επειδή περιδιάβαινε τους δρόμους για να δει από κοντά το υπό κατασκευή γήπεδο, δίχως να έχει τα απαραίτητα έγγραφα, αλλά και κάτι παραπάνω.

Στον συμπαθή παππού θα δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά».

Αξίζει να σημειωθεί πως από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε το βίντεο με το πρόστιμο στον φίλο της ΑΕΚ, αρκετοί ομοϊδεάτες του είχαν κινητοποιηθεί για να τον βρουν και να του το πληρώσουν.

Όμως με εντολή του αφεντικού της ΠΑΕ ανέλαβε η ο ίδιος το κόστος και σε μια συμβολική κίνηση θα χαρίσει στον ηλικιωμένο παππού την ιστορική χαρά να είναι ο πρώτος κάτοχος διαρκείας στο νέο γήπεδο.






πηγη 

Δεν κινδυνευουμε απο την κορωνογριπη αλλα απο τον εποικισμο της Ελλαδος που γινεται τωρα....

Μια γριπη ειναι ο κορωναιος θα περασει...
Ο εποικισμος της Ελλαδος ομως δεν ειναι μια γριπη....
Ειναι η χαριστικη βολη απ τους εκ των εσω εχθρους μας...
Ποιοι ειναι αυτοι;
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ !

Η στρατιωτική επέμβαση της Τουρκίας, πρόσφατα, στη βόρεια Συρία έληξε το ίδιο απότομα όπως είχε ξεκινήσει. Είχαμε γράψει στις 18 Οκτωβρίου 2019 σχετικά, εκτιμώντας ότι πραγματικός στόχος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι η απελευθέρωση «μαχητών του Ιερού Πολέμου (Τζιχάντ)», οι οποίοι εκρατούντο στην περιοχή σε δεσμωτήρια υψηλής ασφαλείας, μετά τη λήξη του συριακού εμφυλίου πολέμου.

Και όντως, οι Τούρκοι στρατιώτες κατόρθωσαν να απελευθερώσουν εκατοντάδες, τουλάχιστον, φανατικούς ισλαμιστές, σύμφωνα με τις επίσημες εκτιμήσεις των συριακών Αρχών, καθώς και ξένων υπηρεσιών πληροφοριών.

 Από εκεί και πέρα ξεκινά το μυστήριο, αλλά και οι ανησυχίες. Οι εν λόγω «τρελοί του Αλλάχ» εκτιμάται ότι θα επιδιώξουν -αν δεν το κατάφεραν ήδη- να εισέλθουν στην Ελλάδα και την Ευρώπη, με τη γνωστή μέθοδο του «πρόσφυγα πολέμου»-παράτυπου μετανάστη.

Οι λαθρομεταναστευτικές ροές στο ανατολικό Αιγαίο καλά κρατούν και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει εάν τις τελευταίες ημέρες δεν έχουν παρεισφρήσει στην πατρίδα μας, ανάμεσα στους υπόλοιπους μετανάστες, και ισλαμιστές φονταμενταλιστές. Οι ελληνικές Αρχές ασφαλείας εξέφρασαν την ανησυχία τους γι’ αυτό το ενδεχόμενο και ήδη η ΕΥΠ αύξησε αριθμητικά τα κλιμάκιά της στις ζώνες εισόδου των σωστικών λεμβών που μεταφέρουν λαθρομετανάστες στο ανατολικό Αιγαίο.

 Τι θα συμβεί όμως τώρα, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έλαβε την ολέθρια απόφαση αντί να επαναπροωθήσει τους παράτυπους μετανάστες στην Τουρκία, να τους προωθήσει μέσα στην ελλαδική ενδοχώρα; Πολύ απλά, στα νέα hot-spots που δημιουργούνται σε όλα σχεδόν τα μήκη και πλάτη της ελληνικής επικράτειας υπάρχει ο εύλογος φόβος ότι κύριο ρόλο προβοκάτορα θα έχουν αρκετοί από τους πρόσφατα απελευθερωμένους τζιχαντιστές της βόρειας Συρίας!

Τζιχαντιστές, των οποίων την πραγματική ταυτότητα δεν γνωρίζουν οι ελληνικές Αρχές, αφού οι παράτυποι μετανάστες καταστρέφουν τα έγγραφά τους προτού μπουν στην Ελλάδα. Τζιχαντιστές, επίσης, οι οποίοι οπωσδήποτε θα εξυπηρετούν τούδε και στο εξής τα τουρκικά εθνικά συμφέροντα, εφόσον την απελευθέρωσή τους από τα συριακά δεσμωτήρια ακολούθησε η στρατολόγησή τους από την τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ. 

 Πρόκειται για σαφές σχέδιο υβριδικού πολέμου και άλωσης της χώρας εκ των έσω! Οι παράτυποι μετανάστες, και μεταξύ αυτών οι «μαχητές του Τζιχάντ», καταλαμβάνουν τις παλαιές ελληνικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, σε χώρους στρατοπέδων οι οποίοι έκλεισαν σταδιακά κυρίως στη διάρκεια της διακυβέρνησης του αλήστου μνήμης Κώστα Σημίτη.

Τα παλιά στρατόπεδα των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων παρέμεναν επί χρόνια αναξιοποίητα και τώρα μαθαίνουμε τον λόγο: διότι ο σχεδιασμός του υβριδικού πολέμου κατά του ελληνισμού προόριζε τους χώρους αυτούς για τη δημιουργία των λαθρομεταναστευτικών hot-spots! Ολόκληρες ισλαμικές πολιτείες δημιουργούνται ακριβώς δίπλα στις ελληνικές πόλεις και τα χωριά, και το θέμα αποκτά πλέον διαστάσεις άμεσου εθνικού κινδύνου.

 Μάλιστα, ο κίνδυνος αυτός ενισχύεται, εάν ληφθεί υπ’ όψη ότι οι χώροι όπου δημιουργούνται τα hot-spots βρίσκονται σε στρατηγικά σημεία της χώρας, σε εισόδους-εξόδους πόλεων, υδροηλεκτρικούς σταθμούς και στρατιωτικά ραντάρ, καθιστώντας ολόκληρη τη χώρα όμηρο στα χέρια των εισβολέων ισλαμιστών.

Βούτυρο στο ψωμί της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής, αφού για παράδειγμα σε ενδεχόμενο βραχείας ελληνοτουρκικής σύρραξης στο Αιγαίο οι σύμμαχοι της Άγκυρας τζιχαντιστές από τα hot-spots θα μπορούσαν να προκαλέσουν διάφορες σοβαρές δολιοφθορές, όπως γενικό ενεργειακό μπλακ-άουτ ή να αποκλείσουν συγκοινωνιακά τη χώρα με αποκλεισμό των τρένων, των μεγάλων εθνικών οδών κτλ. Με την τακτική της η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύεται ολέθρια για τη χώρα και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ίσως αναδειχθεί στον μοιραίο πρωθυπουργό της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας… 

 Δήλωσε, άλλωστε, πριν από λίγα εικοσιτετράωρα ο κ. Παναγιώτης Χαρέλας, πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων, τα εξής: «Την εξέλιξη να ανασυνταχθούν οι δυνάμεις του ISIS και να περάσουν σε ευρωπαϊκά εδάφη μαζί με πρόσφυγες μέσα σε κάποια βάρκα από τα τουρκικά παράλια στη χώρα μας, την περιμέναμε εδώ και χρόνια.

Γι’ αυτό πρέπει να είμαστε σε πλήρη ετοιμότητα και οι δομές της χώρας πρέπει να είναι οργανωμένες για να αντιμετωπίσουν τέτοια φαινόμενα». Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Χαρέλας είχε προειδοποιήσει για το θέμα ήδη από το 2015, αλλά ο τότε υπουργός προστασίας του πολίτη Νίκος Τόσκας… διέταξε ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος του!

 Εξάλλου, το 2015 είχε διαπιστωθεί ότι τουλάχιστον 5.000 τζιχαντιστές κάτοχοι ευρωπαϊκών διαβατηρίων είχαν περάσει τράνζιτ από την Ελλάδα για να φτάσουν στη Συρία, μέσω Τουρκίας, και να πολεμήσουν στο πλευρό του ISIS. Τότε, οι ισλαμιστές αυτοί πέρασαν στην εμπόλεμη ζώνη, παριστάνοντας διάφορες ιδιότητες -π.χ. ως γιατροί ή νοσοκόμοι για να παράσχουν δήθεν βοήθεια στα θύματα του πολέμου-, αλλά όταν έφτασαν στη Συρία πέταξαν τις μεταμφιέσεις τους και έπιασαν τα όπλα για να πολεμήσουν κατά του καθεστώτος Άσαντ.

Λόγω όμως της πολιτικής της τότε κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπέρ των παράτυπων μεταναστών, ουδέποτε κάποιος εξ αυτών των τζιχαντιστών μπήκε με «κόκκινη επισήμανση» στη βάση δεδομένων της Europol… Τώρα, οι μαχητές αυτοί επιστρέφουν στην Ευρώπη για να μεταφέρουν τον πόλεμο στη «γηραιά ήπειρο», με πρώτο θύμα την Ελλάδα.

 Πράγματι, ανώτατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, σε πρόσφατη σύσκεψη υπό τον υπουργό Χρυσοχοΐδη, έκαναν λόγο για τη σοβαρή πιθανότητα εμφάνισης «τζιχαντιστικής δράσης» το επόμενο διάστημα σε σειρά hot-spots, με ανυπολόγιστες συνέπειες. Οι πληροφορίες μας θέλουν τους αξιωματικούς αυτούς να απευθύνουν έκκληση προς τον υπουργό να λάβει δραστικά μέτρα, αφού υπάρχει η εκτίμηση ότι έπονται αιματηρές συμπλοκές και επεισόδια στα «κέντρα φιλοξενίας».

 Θα πρόκειται για προβοκάτσιες των ισλαμιστών, οι οποίοι έτσι θα επιβληθούν στο σύνολο των μεταναστών που κατοικούν στα hot-spots και θα τους προσηλυτίσουν στο ακραίο Ψευτοϊσλάμ. Όμως ο υπουργός Χρυσοχοΐδης αρνείται να δει την πραγματικότητα και κάνει λόγο για «τον Νόμο, που θα τους αντιμετωπίσει»... Κι όλα αυτά, ενώ η στιγμή της ισλαμιστικής «νύχτας του Αγίου Βαρθολομαίου» πλησιάζει επικίνδυνα για τη χώρα.







πηγη 

Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα: Λαθος το "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ"....Δεν σε σωζει η απαγορευση κυκλοφοριας απο την κορωνογριπη αλλα το κλιμα ! ! !

Τα ακουτε Χαρδαλιαδες, Τσιοδρες και ολο το λοιπο κακο συναπαντημα που προσπαθειτε να μας πεισετε οτι τα μεγαφωνα των εκκλησιων μεταδιδουν την κορωνογριπη; 

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έχουν τον ίδιο πληθυσμό με την Ελλάδα, πήραν μέτρα περιορισμού (και όχι απαγόρευσης) της κίνησης των πολιτών μετά την Ελλάδα και έχουν πολύ λιγότερα κρούσματα κορωνοϊού από την Ελλάδα και ελάχιστους θανάτους!

Με δυο λόγια αποδομούν πλήρως το κυβερνητικό επιχείρημα ότι η Ελλάδα έχει λίγα κρούσματα και χαμηλό αριθμό θυμάτων επειδή «έλαβε εγκαίρως μέτρα».

Ενα επιχείρημα που έτσι ή αλλιώς αποδομείται από τις άλλες μεσογειακές χώρες της ΕΕ που έχουν κτυπηθεί καίρια από την πανδημία, την Ιταλία, την Ισπανία και την Γαλλία, οι οποίες απαγόρευσαν την κυκλοφορία ακόμα και δύο εβδομάδες ενωρίτερα από την Ελλάδα και παρ'όλα αυτά έχουν 30.000 νεκρούς!

Ολα αυτά ενώ στην Ελλάδα κάθε μέρα τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ που έλαβαν 11 εκατομμύρια ευρώ για διαφημίζουν το... «Μένουμε Σπίτι», λιβανίζουν την κυβέρνηση για το «πόσο γρήγορα πήρε μέτρα και... σωθήκαμε».

Γιατί τα ΗΑΕ τα έχουν καταφέρει τόσο καλά; Πρώτον και κύριο γιατί σε αντίθεση με την Ελλάδα που είναι η προτελευταία σε τεστ ελέγχου του κορωνοϊού, τα ΗΑΕ, έχουν διεξάγει τα περισσότερα τεστ με βάση τον πληθυσμό της μετά την Ισλανδία και το Λουξεμβούργο.

Και έχει τα λιγότερα επιβεβαιωμένα κρούσματα βάσει του αριθμού αυτών των τεστ, ακριβώς γιατί  οι κλιματολογικές συνθήκες δεν έχουν επιτρέψει την ανάπτυξη του ιού.

Στα Η.Α.Ε. των 10 εκατομμυρίων κατοίκων περισσότεροι από 220.000 άνθρωποι, σύμφωνα με την τελευταία καταγραφή, έχουν υποβληθεί σε τεστ για τον κορωνοϊό. Μόλις 2.359 έχουν βρεθεί θετικοί, ποσοστό δηλαδή που ισούται σχεδόν με το 1/100 του πληθυσμού!

Εντυπωσιακά μικρό είναι και το ποσοστό θνητότητας στη χώρα, οι απώλειες έχουν περιοριστεί σε 12 ανθρώπους, ενώ μόνο ένας ασθενής θεωρείται ότι βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση (στην Ελλάδα που ο πληθυσμός και ο αριθμός κρουσμάτων είναι περίπου ίδιος το αντίστοιχο νούμερο είναι 90).

Η περίπτωση των ΗΑΕ είναι δεδομένο ότι θα μελετηθεί από τους επιστήμονες όταν υπάρξει ο διαθέσιμος χρόνος. Είναι σαφές ότι η διασπορά του ιού στην κοινότητα έχει περιοριστεί κάτω και από αυτό που ο πιο αισιόδοξος θα χαρακτήριζε «ελάχιστο» όριο.

Στην Ελλάδα έχουν εντοπιστεί θετικοί στον ιό 1832 άνθρωποι σε σύνολο μόλις 28.584 τεστ. Τα Εμιράτα έχουν κάνει περίπου 300.000 παραπάνω ελέγχους και έχουν μόλις περίπου 500 περισσότερους νοσούντες.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό η χώρα μας θα είχε περίπου 15.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα αν έκανε τόσο εκτεταμένους ελέγχους, δηλαδή εννιά φορές περισσότερο απ’ όσους έχει κάνει έως τώρα.

Διάφοροι λόγοι μπορεί να έχουν επιδράσει για να έχει μείνει τόσο χαμηλά η εξάπλωση του ιού, από το ανοσολογικό DNA του λαού, το lifestyle (κοινωνικότητα στον τρόπο ζωής), τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση έως φυσικά τις κλιματολογικές συνθήκες.

Τα Η.Α.Ε. ήταν η πρώτη χώρα της Μέσης Ανατολής που ανακοίνωσε κρούσμα κορωνοϊού, στις 29 Ιανουαρίου, ωστόσο στα μέτρα απομόνωσης και καραντίνας ακολούθησε και δεν προηγήθηκε της Ελλάδας.

Επιπλέον σε τεστ διάγνωσης υποβάλλεται (δωρεάν) κάποιος που έχει έστω ένα «ύποπτο» σύμπτωμα, είτε ανήκει σε ευπαθή ομάδα (άνω των 65 ή επιβαρύνεται με υποκείμενο νόσημα), είτε πρόκειται για εγκυμονούσα γυναίκα.

Στη λίστα αυτών που μπορεί να υποβληθούν στο τεστ, ακόμα και σε σταθμούς drive-through – χωρίς καν να βγουν από το αυτοκίνητό τους – εντάσσονται και όσοι έχουν ιστορικό ταξιδιού τις τελευταίες 14 ημέρες. Από τα τέλη Μαρτίου ανοίγουν σωρηδόν σταθμοί drive-through. Υπάρχουν πλέον ήδη σε 8 διαφορετικές πόλεις, που έχουν τη δυνατότητα να τεστάρουν 600 ανθρώπους την ημέρα.

Προέκταση όλων αυτών ήταν και η κατασκευή μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες νέου υπερσύγχρονου εργαστηρίου διαγνωστικών ελέγχων στην υπό κατασκευή πόλη Μάσνταρ έξω από το Αμπού Ντάμπι. Το εργαστήριο, που έχει τη δυνατότητα να διεξαγάγει δεκάδες χιλιάδες ελέγχους ημερησίως με τη μέθοδο RT-PCR (αλυσιδωτή αντίδραση πολυμεράσης), άνοιξε στις 31 Μαρτίου.

Έως τις 20 Μαρτίου είχαν πραγματοποιηθεί στη χώρα 125.000 τεστ για τον κορωνοϊό.

Στις επόμενες εννιά ημέρες έγιναν άλλοι 95.000 έλεγχοι και από τις 29/03 και μέχρι σήμερα άλλοι 100.000!

Η μαζική εξάπλωση των τεστ δικαιολογεί και τα αυξημένα κρούσματα των έξι τελευταίων ημερών.

Έως τις 31 Μαρτίου η χώρα είχε υπερβεί μόνο μία φορά τα 100, ενώ το τελευταίο εξαήμερο ανακοινώνει σταθερά πάνω από 200, καταρρίπτοντας διαδοχικά ρεκόρ. Οι ειδικοί της Υγείας δηλώνουν ότι δεν ανησυχούν καθόλου και ότι αυτό είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της εκθετικής αύξησης στη διενέργεια των τεστ.

Μια άλλη παράμετρος που πρέπει επίσης να επισημανθεί είναι ότι αντίθετα από αρκετές χώρες για να νοσηλευτεί κάποιος σε νοσοκομείο δεν χρειάζεται να αναπτύξει βαριά συμπτώματα (ή δύσπνοια όπως συμβαίνει στην Ελλάδα).

Ένα και μόνο σύμπτωμα είναι αρκετό για να βρει κλίνη σε κάποιο νοσοκομείο και να τεθεί υπό παρακολούθηση. Με αυτό τον προληπτικό τρόπο αντιμετώπισης του ιού είναι προφανές ότι πολλά περιστατικά προλαμβάνονται και δεν καταλήγουν ποτέ «βαριά». Είναι πιθανότατα και ο λόγος που αυτή τη στιγμή μόνο μία από τις 2161 ενεργές περιπτώσεις θεωρείται «serious critical».

Τελευταίος, αλλά πιο σημαντικός, όπως και στην Ελλάδα, ο παράγοντα των κλιματολογικών συνθηκών.

Χθες Τρίτη 07/04 π.χ., ο υδράργυρος έδειχνε 30° C ενώ τους μήνες Φεβρουάριο, Μάρτιο η μέση θερμοκρασία ήταν 22-25°C. Αντίστοιχα και η Ελλάδα είχε έναν θερμό χειμώνα και ειδικά τους μήνες από τις 20 Ιανουαρίου, μέχρι τις 20 Μαρτίου, το κρίσιμο χρονικό διάστημα εξάπλωσης του ιού.









πηγη 

Αυτα που δεν λενε τα καναλια...Παραγραφουν 330 εκατομ. φορους απο την λιστα Λαγκαρτ και επιστρεφουν πισω αλλα 50 που ειχαν καταβληθει ! ! !

Συμβούλιο Επικρατείας: Οριστική παραγραφή 330 εκ. φόροι και πρόστιμα σε 500 άτομα της λίστας Λαγκάρντ...
Μπραβο Μητσοτακηδες...
Ειστε αξιοι συνεχιστες του εργου των προηγουμενων που ηλθατε να μας σωσετε...

Σε οριστική παραγραφή όλων των υποθέσεων της λίστας Λαγκάρντ που ελέγχθηκαν μετά το τέλος του 2012 οδηγεί απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Με την απόφαση αυτή απορρίφθηκε αίτηση του Δημοσίου για την ακύρωση απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών με την οποία είχε γίνει αποδεκτό, επί συγκεκριμένης υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ, πως το δικαίωμα του Δημοσίου για τη διενέργεια φορολογικού ελέγχου και για την επιβολή φόρων και προστίμων παραγράφηκε στις 31-12-2012, καθώς το έτος που αφορούσε η υπόθεση ήταν το 2006, για το οποίο ισχύει πενταετής παραγραφή.

Συνέπεια αυτής της νέας απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι να θεωρούνται άκυροι όλοι οι φορολογικοί έλεγχοι οι οποίοι διενεργήθηκαν μετά τις 31 Δεκεμβρίου 2012, καθώς θεωρείται ότι οι υποθέσεις αυτές είχαν ήδη παραγραφεί όταν εκδόθηκαν οι σχετικές αποφάσεις των αρμοδίων φορολογικών αρχών για την επιβολή φόρων και προστίμων στα ελεγχόμενα φυσικά πρόσωπα.

Η διαγραφή των συγκεκριμένων φόρων και προστίμων στη βάση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας θα οδηγήσει στην ακύρωση βεβαιωμένων φόρων και προστίμων συνολικού ύψους 330 εκατ. ευρώ που είχαν βεβαιωθεί σε περίπου 500 φορολογούμενους.

Παράλληλα, το Δημόσιο θα υποχρεωθεί να επιστρέψει συνολικούς φόρους 50 εκατ. ευρώ που είχαν καταβληθεί από φορολογούμενους που περιλαμβάνονται στην λίστα Λαγκάρντ.










πηγη 

ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ! ! !

ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΩΝ...

ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ "ΠΟΥΘΕΝΑ" Σ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΙΚΙΛΙΑ....

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ...

"ΒΡΑΖΟΥΝ" ΚΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ...

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ...

ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ !

ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΑΣΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΡΕΕΕΕΕ;;;;;;;;

ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΨΥΧΡΑΙΜΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ "ΦΟΡΤΩΝΟΥΝ" ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!














πηγη 


Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Οι λαλίστατοι Έλληνες επιδημιολόγοι και οι «καθηγητές συστημάτων υγείας» που όλη την ημέρα φλυαρούν τις πολυσχιδείς γνώσεις τους, πώς εξηγούν ότι....

Μέσα σε μια μέρα η Γάλλια με αυστηρότατα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας, με το Παρίσι να είναι με έρημους δρόμους και η καθημερινή ζωή σε καραντίνα, έχει 1427 νεκρούς από τον Κορονοιό.

Στην Ισπανία και στην Ιταλία με τα πιο αυστηρά μέτρα καραντίνας που έχουν κυριολεκτικά τρελάνει πολλούς, δεν έπαψαν να μετρούν καθημερινά εκατοντάδες χιλιάδες νεκρούς.

Από την άλλη η Σουηδία με ελάχιστα μέτρα μετρά πολύ λίγους νεκρούς. Η Λευκορωσία κυριολεκτικά περιγελά όλη την Ευρώπη, καθώς όλα συνεχίζονται κανονικά και τα κρούσματα ελάχιστα. Μάλιστα κάλεσε τους διάσημους ποδοσφαιριστές από Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία, να έρθουν στην Λευκορωσία να παίξουν ποδόσφαιρο με…γεμάτες τις κερκίδες

Πως εξηγούνται όλα αυτά ; Αλήθεια οι λαλίστατοι Έλληνες επιδημιολόγοι και οι «καθηγητές συστημάτων υγείας» που όλη την ημέρα φλυαρούν τις πολυσχιδείς γνώσεις τους στα εντεταλμένα κανάλια, πώς εξηγούν ότι η Γαλλία, η Ιταλία και η Ισπανία με απαγορεύσεις κυκλοφορίας που πλησιάζουν τις 30 ή και 40 ημέρες απαγορεύσεων εξακολουθούν και «γράφουν» καθημερινά χιλιάδες νεκρούς;

Εν τω μεταξύ έκλεισαν και τις εκκλησίες με τον φόβο της εξάπλωσης του Κορονοιού. Αλλά μόνο στην Ελλάδα φοβούνται τόσο ;

Στην Κύπρο υπάρχουν μεν περιορισμοί, αλλά οι πόρτες των Ιερών Ναών είναι ανοιχτές και σε πολλές περιπτώσεις οι πιστοί συμμετέχουν στις ακολουθίες. Στη Βουλγαρία η κυβέρνηση δεν απαγόρευσε τη λατρεία και δεν έκλεισε τους Ναούς. Το ίδιο έγινε στην Ρωσία και την Πολωνία. Η Εκκλησία της Σερβίας αρνήθηκε να κλείσει τους Ναούς, ερχόμενη σε σύγκρουση με την κυβέρνηση. Το ίδιο έκαμε και η Εκκλησία της Γεωργίας.

Κάπου υπάρχει η αλήθεια σε όλα αυτά, αλλά καπου υπάρχει και η σκόπιμη κοροϊδία που την πληρώνει και στο τέλος θα την πληρώσει πολύ ακριβά ο ελληνικός λαός, καθώς όταν έρθει ο τελικός λογαριασμός από όλη αυτή την περιπέτεια, θα κλάψουν πολλοί περισσότεροι από τα θύματα του Κορονοιού.

Και να δούμε τότε τι έχει να γίνει!







πηγη 

Λακιζουν οι Τζιχαντιστες του Ερντογκαν στην Λιβυη ! ! ! Απληρωτους τους αφησε μπατακτσης....

Σε δεινή θέση ευρίσκονται οι τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη μετά την εξέγερση των απλήρωτων Σύρων μισθοφόρων που μεταφέρθηκαν εκεί από την Άγκυρα για να πολεμήσουν το στρατηγό Χαφτάρ, ενώ έχουμε και την κατάρριψη δύο ακόμη τουρκικών drone.  

Ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Ράμι Αμπντέλ Ράχμαν, δήλωσε ότι οι Σύριοι μισθοφόροι αντάρτες που μεταφέρθηκαν από την Άγκυρα στη Λιβύη αντιμετωπίζουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό, σημειώνοντας ότι υπήρξε μια πρωτοφανής εξέγερση στις τάξεις τους, αφού οι ίδιοι αισθάνονται ότι έχουν εγκαταλειφθεί από την Τουρκία και τους ηγέτες τους.

Ο Αμπντούλ Ράχμαν, σε γραπτή δήλωσή του στην ιστοσελίδα "Erm News" πρόσθεσε ότι οι Σύροι μισθοφόροι νιώθουν σήμερα ότι έχουν πέσει από τον Ερντογάν μέσα σε ένα "λάκκο με τα φίδια" στη Λιβύη από τον οποίο δεν πρόκειται να βγουν ζωντανοί.

"Παρουσιάστηκαν πολλές περιπτώσεις εξέγερσης και δυσαρέσκειας εκ μέρους αυτών των Σύριων μισθοφόρων που ρίχτηκαν στον πόλεμο στη Λιβύη από τους φιλότουρκους ηγέτες τους, όπως ο ηγέτης της οργάνωσης ισλαμική Λεγεώνα του Λεβάντ που θεωρείται η στρατιωτική πτέρυγα της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και ο οποίος συνεργάζεται στενά με την τουρκική ΜΙΤ",ανέφερε ο ίδιος.

Ο Ράχμαν επισημαίνει ότι όταν οι άνθρωποι αυτοί μεταφέρθηκαν στη Λιβύη, αφού τους είπαν ότι θα πολεμήσουν τους πράκτορες του Ιράν και της Ρωσίας και θα υπερασπίσουν τον λαό της Λιβύης, αλλά αντί αυτού, βλέπουμε σήμερα έναν αυξανόμενο αριθμό θανάτων αυτών των μαχητών καθώς άνω των 165 Σύριων μαχητών σκοτώθηκαν κατά τις τελευταίες μάχες στη Λιβύη.

Οι Σύριοι μισθοφόροι βρίσκονται σε περιοχές που δεν έχουν καμία δυνατότητα να υπερισχύσουν των δυνάμεων του Χαφτάρ, ενώ σκοτώνονται κατά δεκάδες σε μάχες τρέμοντας πλέον τον Εθνικό Στρατό της Λιβύης και τους χιλιάδες Λίβυους πολίτες που είναι πιστοί σε αυτόν.

Ο διευθυντής του Συριακού Παρατηρητηρίου κατέληξε λέγοντας: "Υπάρχει μια μεγάλη κατάσταση δυσαρέσκειας μεταξύ των Σύριων μισθοφόρων, ειδικά αφότου άρχισε να αποκαλύπτεται η ωμή αλήθεια των ψευδών τουρκικών υποσχέσεων”.

Πρόκειται σαφώς για την μεγαλύτερη παγίδα στη Λιβύη, στην οποία τους έστειλε το τουρκικό καθεστώς το οποίο αυτήν την περίοδο χάνει έδαφος εκτός της Λιβύης και στη Συρία.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι όλοι αυτοί οι Σύριοι είτε να πιαστούν αιχμάλωτοι κατά εκατοντάδες, όπως τους προέτρεψε και ο Χαφτάρ είτε να σκοτωθούν σε μια γη που δεν είναι δικιά τους.

Αυτός είναι και ο λόγος βέβαια πέντε τουρκικών φρεγατών στα ανοικτά της Λιβύης, εν αναμονή πιθανής τουρκικής απόβασης εφόσον προελάσουν και άλλο οι δυνάμεις του Εθνικού στρατού της Λιβύης στην Τρίπολη.








πηγη 

Καποιο Αλανι Αστυνομικος, εκοψε τον τσαμπουκα και εριξε την καμπανα των 150 ευρω στον Προεδρο των Πακιστανων

Μπραβο στον λεβεντη...
Μακαρι ολοι να ειχαν τον τσαμπουκα του...
Κι ετσι...

Δεν γλίτωσαν από την τσιμπίδα του νόμου ο κ. Πέτρος Κωνσταντίνου ( επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας και ο πρόεδρος της Πακιστανικής Κοινότητας, Τζαβέντ Ασλάμ.

Οι “καμπάνες” για αδικαιολόγητη μετακίνηση των δύο ανδρών καταγράφηκε στην Γλυφάδα όπου οι δύο άνδρες υποστηρίζουν πως επεδίωξαν να επισκεφτούν απεργούν πείνας στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα.

Η πλευρά των δύο μιλάει για “εκδικητικα πρόστιμα” και συγκεκριμένα σε ανάρτηση του Κεερφα(Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) στο facebook αναφέρονται τα εξής:

“Κατοπιν ανωθεν συνεννοησεων εμποδιζεται η συναντηση μας με απεργους πεινας στο ΑΤ Γλυφαδας και επιβληθηκαν εκδικητικα προστιμα στον Τζαβεντ Ασλαμ, προεδρο Πακιστανικης Κοινοτητας Ελλαδος και Πετρο Κωνσταντινου, συντονιστη ΚΕΕΡΦΑκαι δημοτικο συμβουλο Αθηνας οι οποίοι πηγαν εκει με καλεσμα των ιδιων των κρατουμενων απεργων πείνας”.

Η συγκεκριμένη Κίνηση απέδειξαν ότι αγνοούν τις συστάσεις για τις συναθροίσεις και δεν «μένουν σπίτι» και προ 20ημέρου διοργάνωναν συλλαλητήριο στην Ομόνοια παρά την απαγόρευση συναθροίσεων λόγω κορονοϊού.









πηγη 

Θαύμα στην Ρωσία: Εικόνες και Ιερά σκεύη ρέουν μύρο...<ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ>

https://youtu.be/6SHEoFUfxzs

 "Κανείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για αυτά τα θαύματα," είπε ο ιερέας του ναού π. Διόδωρος

Το φαινόμενο με τις μυροροούσες εικόνες είναι ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο στη ζωή της Εκκλησίας, με το οποίο οι πιστοί θεωρούν πως ο Θεός ενισχύει, ανακουφίζει και ευλογεί τους Χριστιανούς.
Ωστόσο, μια εκκλησία στο χωριό της επαρχίας Lipetsk της Ρωσίας, 290 μίλια νότια της Μόσχας, φιλοξενεί περίπου 20 ιερά αντικείμενα που ρέουν μύρο.

Στην Εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο χωριό Voron-Lozovka, 13 εικόνες, δύο δισκοπότηρα, ένα βιβλίο του Ευαγγελίου και δύο σταυροί ρέουν όλα μύρο..

"Κανείς δεν μπορεί να δώσει εξήγηση για αυτά τα θαύματα," είπε ο ιερέας του ναού π. Διόδωρος.


Υπάρχουν επίσης ιστορίες για θαύματα που συνδέονται με την εκκλησία του Αρχαγγέλου Μιχαήλ. "Μία ηλικιωμένη ντόπια γυναίκα μου ζήτησε να πάρω μια εικόνα από το σπίτι της, που την είχε σώσει κατά την καταστροφή των τιμαλφών και των λειψάνων της εκκλησίας. Πιστεύοντας ότι σύντομα θα αναχωρήσει για τον άλλο κόσμο, αυτή η γυναίκα αποφάσισε να επιστρέψει την εικόνα στην θέση της. Είναι μια σπάνια εικόνα της Θεοτόκου. Ωστόσο, τα παιδιά και τα εγγόνια της δεν συμφώνησαν μαζί της και αποφάσισαν να κρατήσουν την εικόνα στο σπίτι. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ, η εικόνα άρχισε να κλαίει και πήγαν αμέσως την εικόνα στην εκκλησία. Μετά από αυτό, άρχισαν να δακρύζουν και άλλες εικόνες, συμπεριλαμβανομένης της Εικόνας Χαράς της Παναγίας της Θεοτόκου, του Αρχαγγέλου Μιχαήλ, του Μεγαλομάρτυρος και Θεραπευτή Παντελεήμονα, της Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, της Ευλογημένης Ματρόνας και άλλων.
Αρκετά ζευγάρια που είχαν προβλήματα με το να μείνουν έγκυες οι γυναίκες έχουν συλλάβει παιδιά μετά από προσευχή στην εικόνα αυτή. Φιαλίδια του μύρου από τα διάφορα σημεία ροής δίνονται σε όλους τους πιστούς.
Ο πατέρας Διόδωρος είπε επίσης μια άλλη ιστορία: πώς κατά την καταστροφή της εκκλησίας ένας άντρας που επέστρεψε από τον πόλεμο όπου είχε χάσει το ένα του χέρι άρχισε να πυροβολεί στην εικόνα της πύλης του Αγίου Νικολάου του Θαυματουργού. Οι πρώτες δύο βολές του χάθηκαν, και στην τρίτη βολή, το όπλο εκπυρσοκρότησε, αποκόπτοντας και το δεύτερο του χέρι













Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.