Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Γιάννης Ζουγανέλης: Εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας....

Επιτελους καποιοι αρχισαν να τολμουν να μιλησουν...
Μπραβο ρε Γιαννη...
Εκανες το αυτονοητο και....
Διαβαστε....


Τον χειμώνα, ο Γιάννης Ζουγανέλης είχε αναφερθεί για πρώτη φορά στο ζήτημα εθνικής επιβίωσης αυτό της παράνομης μετανάστευσης προκαλώντας την αντίδραση γνωστών κύκλων.

Τώρα ο τραγουδιστής και ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξή στη κάμερα της εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΪ επανερχόμενος στο θέμα της αθρόας παράνομης μετανάστευσης από αλλοδαπούς στη χώρα μας λέγοντας πλέον πως έχουμε να κάνουμε με αλλοίωση του πληθυσμού.

«Υπάρχει τρομακτική παθογένεια για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να μιλάμε με τους μετανάστες.

Εγώ αγαπώ τους ανθρώπους, δεν δέχομαι ποτέ την προσβολή του ελληνικού βιώματος.

Είναι αυτό που μας ξεχωρίζει κι εδώ μιλάμε για αλλοίωση πληθυσμού πια. Τα πράγματα έχουν αλλάξει πάρα πολύ. Πρέπει να σεβαστούν το σπίτι μας.

Εμείς θέλαμε να τους μυήσουμε σε λογικές της ελληνικής γαστρονομίας. Τους εξηγούσαμε για τη χωριάτικη σαλάτα και μου λέει χούμους και αυτό με εξόργισε.

Κι επειδή καταφέρθηκα για όλη αυτή την κατάσταση, ένας τύπος από το πουθενά μου κάνει μήνυση. Βέβαια, ο εισαγγελέας το έβαλε στο αρχείο από ό,τι κατάλαβα. Εγώ έχω κάνει αγωγή σε αυτόν τον άνθρωπο γιατί με πρόσβαλε», κατέληξε ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας για τον Π.Δημητρά.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ





πηγη 

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2019

Αβραμόπουλος : Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία…........

Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία…¨
Ελεος ρε γαμωτο...
Γλειφει απροκαλυπτα την Τουρκια...
Αισχος αισχος αισχος...
Διαβαστε...


Τουρκία, ΕΕ, Γερμανία και Γαλλία σχολίασαν σχετικά με το θέμα της μετανάστευσης
Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος-Επίτροπος αρμόδιος για την μετανάστευση, ανέφερε πως κατά το τελευταίο διάστημα αυξήθηκε ο αριθμός των ασυντακτων μεταναστών προς την Ελλάδα, πρόσθεσε πως είναι ανάγκη να εμποδιστούν αυτοί οι οποίοι πηγαίνουν από την Τουρκία προς τα  εκεί και είπε πως “Ιδιαίτερα την ώρα που συνεχίζονται οι μεταναστευτικές πιέσεις, για όλα αυτά που έκανε η Τουρκία, είμαστε ευγνώμονες. Είναι αναπόφευκτο οι αρχές της Τουρκίας συνεργαστούν με τις αρχές της Ελλάδας. Αυτό θα το εξετάσω αύριο μαζί με την Ελληνική κυβέρνηση.”

Ο υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοιλου, ο αρμόδιος για τη μετανάστευση Επίτροπος Αβραμόπουλος, ο υπουργός Εσωτερικών της Γερμανίας Χορστ Ζεεχόφερ και ο πρέσβης της Γαλλίας της Άγκυρας στην Άγκυρα Τσαρλς Φριγιε ο οποίος εκπροσωπούσε τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας που ακύρωσε την επίσκεψή του στην Άγκυρα, λόγω της επίθεσης που έγινε σε αστυνομικούς στο Παρίσι, συναντήθηκαν στο ξενοδοχείο Vilayetler Evi στο Γκιολμπασι, για να εξετάσουν το θέμα της μετανάστευσης.

Μιλώντας πριν από την συνάντηση ο Αβραμόπουλος είπε ότι η επίσκεψη των Γερμανών και Γάλλων αξιωματούχων στην Άγκυρα αποτελεί απόδειξη πως συνεχίζεται η συνεργασία με την Τουρκία για την διαχείριση του θέματος της  μετανάστευσης.
Ο Αβραμόπουλος δήλωσε πως ” Εξ ονόματος της ΕΕ,  ευχαριστώ την Τουρκία για την φιλοξενία και την γενναιοδωρία της με την οποία υποδέχθηκε περίπου 4 εκατομμύρια Σύριους. 25.000 Σύριους από την Τουρκία τους εγκαταστήσαμε στην ΕΕ. Από ευρωπαϊκούς πόρους ήδη έχουν δοθεί τα 5,8 από τα 6 δις ευρώ που προορίζονται για χρήση για τους πρόσφυγες στην Τουρκία. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε χέρι με χέρι με τις τουρκικές αρχές σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο εξετάζοντας τις δυσκολίες του μεταναστευτικού θέματος. Αυτό είναι το κοινό μας συμφέρον.
…..
Είτε το δεχόμαστε είτε όχι βρισκόμαστε σε μία εποχή όπου οι άνθρωποι κινούνται.
……
Πρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτούς τους απελπισμένους ανθρώπους με αξιοπρέπεια και ταυτόχρονα να προσεγγίσουμε τις προκλήσεις με ρεαλιστικό τρόπο. Αυτό είναι προς το κοινό συμφέρον όλων μας. Για την αντιμετώπιση του ζητήματος της μετανάστευσης, αποτελεί δέσμευσή μας, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε από κοινού με τους Τούρκους φίλους μας και επίσης να είμαστε δίπλα και να υποστηρίξουμε την Τουρκία στο ανθρωπιστική της αποστολή, που αποτελεί παγκόσμιο παράδειγμα.”.








πηγη 

Μπηκαν, αλλα δεν βγηκαν ! ! ! Ταφος για τους Τουρκους κομμαντος εγινε η Βορεια Συρια...

Πηγαν για αναγνωρισεις τα κομμαντα του γλυκου νερου του Σαλεμενου...
Πηγαν αλλα εχασαν τον δρομο...
Και πηγαν να βρουν τις 72 παρθενες ....
Διαβαστε λεπτομερειες...


Μεγάλη πανωλεθρία φαίνεται ότι δέχθηκε ο στρατός του Ερντογάν στην Συρία, σύμφωνα με τον κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Sohu, μετά την εισβολή των ΤΕΔ στον Ευφράτη στο βόρειο τμήμα της Συρίας (πιθανώς ανατολικά της πόλης Manbij), διότι οι Τούρκοι όχι μόνο νικήθηκαν από τους Κούρδους, αλλά άφησαν πίσω τους 12 νεκρούς και άγνωστο αριθμό τραυματιών.

Μιλάμε για αποστολή αναγνώρισης 30 Τούρκων κομάντος, οι οποίοι σύμφωνα με άλλες πηγές, είχαν χωριστεί σε πολύ μικρά αποσπάσματα των τριών ή τεσσάρων ατόμων.

Οι Κινέζοι επικαλούνται και λογαριασμούς σε κοινωνικά δίκτυα, που αναφέρουν την ενέδρα στην οποία έπεσαν οι Τούρκοι, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 12 και να τραυματιστούν αρκετοί άλλοι.

Οι Τούρκοι δέχθηκαν πυρά από τους Κούρδους, με αποτέλεσμα να μην γνωρίζουν προς τα πού να πάνε.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων, πολλά μέλη των τουρκικών ειδικών δυνάμεων έχουν εισέλθει  κρυφά στην περιοχή του Ευφράτη για να πραγματοποιήσουν μια σειρά στρατιωτικών επιχειρήσεων.

Στην πραγματικότητα σε αυτήν την περιοχή, εξακολουθεί να υπάρχει ένα μεγάλο κενό μεταξύ του ρωσικού στρατού και των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων, κάτι που φαίνεται να εκμεταλλεύθηκαν οι Τουρκικές ειδικές δυνάμεις που αποδεκατίστηκαν όμως.

Στις 3 Οκτωβρίου 2019, σύμφωνα με ρωσικό δορυφορικό πρακτορείο ειδήσεων, ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν εξέδωσε εντολή κινητοποίησης για τη συγκέντρωση περισσότερων από 10.000 Τουρκικών στρατευμάτων, με βαρύ οπλισμό στην περιοχή  του  Kilis, κοντά στα συριακά σύνορα, έτοιμα για εισβολή στην Συρία!

Σύμφωνα με την τουρκική διακήρυξη, η Τουρκία αγνοώντας τις ΗΠΑ, θα εισβάλει στην Βόρεια Συρία για να καταστρέψει τα μέλη του «Ισλαμικού Κράτους» στην περιοχή του Ευφράτη!

Όλοι όμως γνωρίζουν  ότι υπάρχουν μόνο δύο στόχοι για την Τουρκία, ο ένας είναι οι συριακές κουρδικές ένοπλες δυνάμεις και η άλλη είναι η κατάληψη της συριακής επικράτειας που θα απομείνει μετά  από την αμερικανική στρατιωτική αποχώρηση! Φυσικά, οι Τούρκοι λένε επίσης ότι θα χτυπήσουν  και τους τρομοκράτες του «ισλαμικού κράτους», αλλά για αυτό ποιος τους πιστεύει!

Σύμφωνα με την Wall Street Journal (WSJ), οι ανησυχίες των Αμερικανών αξιωματούχων είναι μεγάλες, αφού ο πρόεδρος της Τουρκίας δήλωσε την Τρίτη ότι η Άγκυρα δεν είχε άλλη επιλογή από το να «χαράξει τον δικό της δρόμο στη Συρία».

Η προθεσμία της Τουρκίας για την από κοινού ίδρυση μιας «ασφαλούς ζώνης» με τις Ηνωμένες Πολιτείες στη βόρεια Συρία μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου έχει περάσει, αφήνοντας την απειλή της μονομερούς στρατιωτικής παρέμβασης της Άγκυρας να κρέμεται πάνω από την περιοχή.

«Θα είναι μια τέλεια καταιγίδα, και είναι πραγματικά άσχημο. Μπορεί να μην υπάρχει άλλη επιλογή παρά να αποχωρήσουμε», ανέφερε ένας αξιωματούχος των ΗΠΑ στην WSJ.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν δήλωσε πρόσφατα στον ΟΗΕ ότι ήθελε να δημιουργήσει μια ζώνη μήκους 480 χιλιομέτρων και πλάτους 30 χλμ μέσα στη Συρία. Σύμφωνα με το τουρκικό σχέδιο, έως και 2 εκατομμύρια Συριακοί πρόσφυγες θα εγκατασταθούν στην ασφαλή ζώνη με διεθνή υποστήριξη.

Ουσιαστικά όμως ο σουλτάνος παίζει το δικό του παιχνίδι και επιδιώκει προσάρτηση της Βόρειας Συρίας στην νέα οθωμανική αυτοκρατορία του!







πηγη 

Η Ειρηνικη Συνυπαρξη τελειωνει ! ! ! Επιθεση Μαροκινων και Αλγερινων στο Αστυνομικο τμημα Λευκου Πυργου....

Χρειζονται την ειρηνικη συνυπαρξη, μεχρι να γινουν ισχυροι....
Κατοπιν κοπαδιαζουν και επιτιθενται στους Απιστους....
Και σεις κυριοι Μητσοτακηδες, θελετε να σηκωσουν και την Ελληνικη Σημαια στις παρελασεις των Ελληνων για την απελευθερωση τους απ τους μουσουλαμνους, που ξαναφερατε...
Διαβαστε...


Σε μία πρωτοφανή ενέργεια για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης προχώρησε χθες το βράδυ μία ομάδα παράτυπων μεταναστών.

Σύμφωνα με το thestival περίπου 20 Αλγερινοί και Μαροκινοί, που δεν έχουν έγγραφα νόμιμης παραμονής στη χώρα, επιχείρησαν να εισβάλουν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου.

Το περιστατικό έγινε χθες, στις 22:30. Τα άτομα ήταν συγκεντρωμένα από νωρίς μπροστά στο αστυνομικό τμήμα. Ξαφνικά, κινήθηκαν αιφνιδιαστικά όλοι μαζί προς την είσοδο του τμήματος με σκοπό να περάσουν στο εσωτερικό του. Η αντίδραση του σκοπού που φρουρούσε την είσοδο του τμήματος ήταν άμεση.

Με τη βοήθεια συναδέλφων του, ο σκοπός κατάφερε να εμποδίσει την είσοδο των αλλοδαπών στο κτίριο.

Η άφιξη ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων ανάγκασε τους επίδοξους εισβολείς να τραπούν σε φυγή. Ένας από αυτούς συνελήφθη, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι και κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.








πηγη

Επιτελους, 500 επιστημονες λενε: Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή όπως σας λένε.....


500 επιστήμονες υπογράφουν επιστολή προς τον ΟΗΕ....
Δεν υπάρχει κλιματική αλλαγή όπως σας λένε....
Επιτελους καποιοι σοβαροι μιλανε επιτελους ! ! !


Επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες με θέμα την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή απέστειλαν και υπέγραψαν 500 διακεκριμένοι επιστήμονες από όλο τον κόσμο.

Στην επιστολή των επιστημόνων αναγράφεται και τονίζεται πως «δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα».

Ένα παγκόσμιο δίκτυο περισσοτέρων από 500 επιστημόνων με γνώσεις και επαγγελματική εμπειρία στο κλίμα και άλλους σχετικούς τομείς, απέστειλαν στον ΓΓ του ΟΗΕ την Ευρωπαϊκή Κλιματική Διακήρυξη. Οι επιστήμονες αυτοί είναι οι Εθνικοί Πρεσβευτές των χωρών τους.

Στην επιστολή τονίζεται ότι τα γενικά μοντέλα που κυκλοφορούν για το κλίμα πάνω στα οποία βασίζεται η παγκόσμια πολιτική για το κλίμα δεν είναι τα κατάλληλα για τον σκοπό αυτό.

Ως εκ τούτου, είναι σκληρό και παράλογο να υποστηριχθεί η σπατάλη τρισεκατομμυρίων με βάση τα αποτελέσματα από τέτοια ανώριμα μοντέλα.

Οι σημερινές πολιτικές για το κλίμα άσκοπα, υπονομεύουν σοβαρά το οικονομικό σύστημα, θέτοντας ζωές σε κίνδυνο στις χώρες που δεν έχουν πρόσβαση σε προσιτή (σχετικά φθηνή), συνεχή ηλεκτρική ενέργεια.

Οι επιστήμονες παροτρύνουν τον ΓΓ του ΟΗΕ να ακολουθήσει μια κλιματική πολιτική βασισμένη στην υγιή επιστήμη, ρεαλιστική οικονομική πολιτική και πραγματικό ενδιαφέρον για όσους βλάπτονται από τις δαπανηρές και περιττές προσπάθειες που ανακοινώθηκαν.

Επίσης ζητάνε να τοποθετηθεί η Ευρωπαϊκή Κλιματική Διακήρυξη στην ημερήσια διάταξη της επικείμενης συνόδου του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Οι επιστήμονες καλούν τον ΓΓ του ΟΗΕ να οργανώσει μαζί τους ένα εποικοδομητικό συνέδριο για το κλίμα, υψηλού επιπέδου, με επιστήμονες από όλες τις πλευρές, στις αρχές του 2020.

Ο σκοπός του συνεδρίου θα είναι η υλοποίηση της υγιούς και αρχαίας αρχής της υγιούς επιστήμης, που επιβάλλει να ακουστούν πλήρως και με ακρίβεια όλες οι απόψεις.

Σύμφωνα με τους 500 διακεκριμένους επιστήμονες που απέστειλαν την επιστολή στον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, η επιστήμη του κλίματος δεν θα πρέπει να αποτελεί πολιτικό θέμα. Τα κλιματικά θέματα και οι κλιματικές πολιτικές θα πρέπει να είναι επιστημονικές. Οι επιστήμονες θα πρέπει να εκθέτουν ανοιχτά τις αβεβαιότητες και τις υπερβολές στις προβλέψεις τους για την παγκόσμια υπερθέρμανση. Οι πολιτικοί θα πρέπει να υπολογίζουν χωρίς πάθος τα πραγματικά οφέλη και τα πραγματικά κόστη των πολιτικών που θα ακολουθήσουν.

Τα γεωλογικά αρχεία αποκαλύπτουν πως το κλίμα της Γης μεταβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξής της. Υπήρξαν θερμές και ψυχρές περίοδοι, εξαιτίας φυσικών φαινομένων. Η μικρή εποχή των παγετώνων, έληξε μόλις το 1850. Επομένως, είναι λογικό να εισέρχεται ο πλανήτης σε περίοδο αύξησης της θερμοκρασίας του.

Δεν είναι μόνο οι ανθρωπογενείς παράγοντες που μεταβάλλουν το κλίμα, αλλά υπάρχουν και φυσικά αίτια.

Η θέρμανση του πλανήτη δεν συμβαίνει με την ταχύτητα που είχε προβλεφθεί. Ο πλανήτης έχει ζεσταθεί με λιγότερο από τον μισό ρυθμό, από ότι είχε προβλεφθεί. Ο ανθρωπογενής ρυθμός που προκαλεί θέρμανση στον πλανήτη είναι λιγότερος από τον μισό. Αυτό μας διδάσκει πως ουσιαστικά δεν αντιλαμβανόμαστε την κλιματική αλλαγή.

Η κλιματική πολιτική βασίζεται σε ανεπαρκή μοντέλα υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Τα μοντέλα του κλίματος έχουν πολλές αδυναμίες και δεν πρέπει να αποτελούν εργαλεία πολιτικής. Τα μοντέλα υπερβάλλουν για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και τις εκπομπές CO2. Επιπρόσθετα, τα μοντέλα αγνοούν το γεγονός πως ο εμπλουτισμός της ατμόσφαιρας με CO2 είναι ευεργετικός.

Οι 500 επιστήμονες τονίζουν πως το CO2 αποτελεί τροφή για τα φυτά, που αποτελούν τη βάση της ζωής στη Γη. Το Co2 τονίζεται πως δεν αποτελεί ρύπο. Είναι απαραίτητο για τη Γη. Η φωτοσύνθεση αποτελεί ευλογία. Η αύξηση των επιπέδων του CO2 είναι ευεργετική για τη φύση και βοηθά τη Γη να γίνεται πιο πράσινη.

Το περισσότερο CO2 στον αέρα προωθεί την ανάπτυξη της παγκόσμιας φυτικής βιομάζας. Είναι επίσης καλό για τη γεωργία, αυξάνοντας τις αποδόσεις της καλλιέργειας παγκοσμίως.

Η παγκόσμια θέρμανση δεν έχει αυξήσει τις φυσικές καταστροφές, τονίζεται από τους 500 ειδικούς επιστήμονες. Δεν υπάρχει στατιστικό στοιχείο που να υποδεικνύει πως η θέρμανση του πλανήτη έχει εντείνει τους τυφώνες, τις πλημμύρες, τις ξηρασίες και παρόμοιες φυσικές καταστροφές, ή να τις έχει κάνει πιο συχνές.

Τα μέτρα μετριασμού του CO2 είναι εξίσου επιζήμια και δαπανηρά, υποστηρίζουν οι επιστήμονες. Για παράδειγμα, οι ανεμογεννήτριες σκοτώνουν τα πουλιά και τις νυχτερίδες, και οι φυτείες φοινικέλαιου καταστρέφουν τη βιοποικιλότητα των τροπικών δασών.

Η πολιτική πρέπει να σέβεται τις επιστημονικές και οικονομικές αλήθειες λένε οι επιστήμονες. Δεν υπάρχει έκτακτη ανάγκη για το κλίμα. Για τον λόγο αυτό, δεν υπάρχει λόγος για πανικό και συναγερμό.

Οι 500 επιστήμονες τονίζουν πως είναι κάθετα αντίθετοι στην επιζήμια και μη ρεαλιστική πολιτική των μηδενικών εκπομπών CO2 που προτάθηκε για το 2050.  Εάν έρθουν στο προσκήνιο καλύτερες προσεγγίσεις, υπάρχει άπλετος χρόνος για να υιοθετηθούν. Ο σκοπός της διεθνούς πολιτικής θα πρέπει να είναι η παροχή αξιόπιστης και φθηνής ενέργειας συνεχώς και για ολόκληρο τον πλανήτη.

Αλήθεια, γιατί ο ΟΗΕ και όλοι όσοι πιστεύουν στην ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή που θα καταστρέψει τον πλανήτη, αρνούνται την τέλεση ενός επιστημονικού συνεδρίου όπου θα ακουστούν όλες οι επιστημονικές απόψεις και όλα τα επιστημονικά δεδομένα;
Γιατί όποιος δεν αποδέχεται την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή βαφτίζεται «αρνητής» και ρίχνεται στην πυρρά της ιερής εξέτασης σαν να βρισκόμαστε στον μεσαίωνα και όχι στον εικοστό πρώτο αιώνα;
Μήπως όσοι πασχίζουν να πείσουν την ανθρωπότητα για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή και την «αναγκαιότητα» των μηδενικών εκπομπών CO2 έχουν υιοθετήσει φασιστική συμπεριφορά έναντι όλων των υπολοίπων που δεν πιστεύουν πως ευθύνεται ο άνθρωπος;

Είναι καιρός οι φασίστες της ΝΤΠ να αποδεχτούν τη Δημοκρατία και να προσέλθουν σε διάλογο με όσους έχουν αντίθετη άποψη από τη δική τους, για όλα τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την ανθρωπότητα.





πηγη 

Εντολη Τουρκικου Προξενειου: Μην χειροκροτησετε το "Ασκέρι του Διαβόλου" στην παρελαση της Ξανθης...

Μηπως πρεπει καποιος καποτε να τους βαλει στην θεση τους;
Μηπως θαπρεπε να παρθουν μετρα; 
Μηπως ακομη και το κλεισιμο του Προξενειου;
Αλλωστε ειναι γνωστο οτι δουλευει εις βαρος της Ελλαδος...


Η εντολη λοιπον, αφορα τους Ευζωνες...
Οι Έύζωνες ή Τσολιάδες, είναι γνωστοί ως «seytanasker», δηλαδή Ασκέρι του Διαβόλου, καθώς οι μνήμες των Τούρκων από την εν λόγω στολή δεν είναι και οι καλύτερες.

Ήταν τέτοια η ορμή των Ευζώνων στις μάχες όπου οι Τούρκοι τους παρομοίαζαν με διαβόλους.

Τι σημαίνει τώρα αυτό;

Στην στρατιωτική παρέλαση στην Ξάνθη στις 4 Οκτωβρίου, για την απελευθέρωση της πόλης, όπου θα παρελάσει ο Ευζωνικός Λόχος, οι Αντιδήμαρχοι που είναι πιστοί στο Τουρκικό Προξενείο  και στο DEB, έχουν πάρει σαφή εντολή να μην χειροκροτήσουν το «Ασκέρι του Διαβόλου» που θα παρελάσει μπροστά τους, όπως μεταδίδει το xanthipress.gr!

Αυτό φυσικά αποτελεί σαφή προβοκατόρικη ενέργεια που αμφισβητεί την Ελληνικότητα της περιοχής, καθώς οι Εύζωνες συνιστούν εθνικό σύμβολο της Πολιτείας.







πηγη 

Ντοναλτ Τραμπ: Οχι δασμους στο Ελληνικο Ελαιολαδο και τις Ελληνικες ελιες ! ! !

Μπραβο...
Οταν κατι ειναι καλο το λεμε...
Εκπληξη ηταν η κινηση του και σιγουρα ετσουξε σε πολλους Ευρωπεους!


Αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό λάδι θα έχει την πρωτοκαθεδρία έναντι του ισπανικού και του ιταλικού όχι μόνο για λόγους  ποιότητας (όποιος έχει ζήσει Ιταλία όπως ο γράφων καταλαβαίνει τι σημαίνει ελληνικό ελαιόλαδο και ελληννικές ελιές) αλλά κυρίως λόγω τιμής που θα είναι αισθητά χαμηλότερη από εκείνη του ανταγωνισμού.

Η κίνηση Τραμπ ομολογουμένως ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, το ζήτημα είναι αν είναι μεμονωμένη ή θα αποτελέσει αρχή νέων κινήσεων επωφελών για την Ελλάδα.

Πάντως κάνει πράξη αυτό που είχε πει, ότι για αυτόν η διαπραγμάτευση θα γίνεται με κάθε χώρα ξεχωριστά.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το ΥΠΑΑΤ στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Η προσπάθεια για την περιφρούρηση των εξαγωγών των ελληνικών αγροτικών προϊόντων ξεκίνησε στις 31 Ιουλίου, όταν ο κ. Βορίδης έθεσε το ζήτημα των δασμών στα ελληνικά αγροτικά προϊόντα, στη συνάντηση που είχε με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ, ενώ ακολούθησε στις 5 Σεπτεμβρίου η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αμερικανό Υπουργό Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος, όπου επίσης τέθηκε μετ’ επιτάσεως το συγκεκριμένο θέμα.

Οι θεσμικές επαφές, τόσο του Έλληνα Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, πριν αλλά και κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στις ΗΠΑ, όσο και του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, απέδωσαν καρπούς και έτσι τα δύο συγκεκριμένα ελληνικά προϊόντα (τα οποία αποτελούν το 54,15% των ελληνικών αγροτικών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ με βάση στοιχεία του 2018) θα συνεχίζουν να εξάγονται χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, συνεισφέροντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη της Ελληνικής οικονομίας.

Δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να εξαιρεθεί το σύνολο των ελληνικών προϊόντων από την επιβολή επιπρόσθετων εμπορικών κυρώσεων.

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων θα συνεχίσει με αμείωτη ένταση και συγκεκριμένες δράσεις να προστατεύει τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα και να υποστηρίζει στην πράξη τις εξαγωγικές προσπάθειες των παραγωγών και εταιρειών που αποτελούν και βασικό άξονα οικονομικής ανάπτυξης της πατρίδας μας».







πηγη 

Εβγαλε την μασκα ο Μητσοτάκης: Να σηκώσουν και την Ελληνική Σημαία...

Ρε Κουλη, πας καλα;
Να σηκωνουν την Ελληνικη σημαια, τα λ@θρομετ@ν@στ@κια;
Το σκεφτηκες καλα;


Επιμένοντας στην κριτική του προς την Ευρώπη ο Μητσοτάκης, είπε...

Δεν εξαντλείται μόνο σε κονδύλια προς χώρες που αποτελούν σύνορα αλλά και στην αποδοχή προσφύγων.

Αυτό θα γίνει με κανόνες και διαδικασίες.

Ετσι μπορούμε να συζητήσουμε πόσους μετανάστες μπορεί να απορροφήσει η χώρα μας και πού μπορούν να πάνε.

Οι πρόσφυγες που θα επιλέξουν την χώρα μας ως δεύτερη πατρίδα πρέπει τα παιδιά τους να αισθάνονται Έλληνες και, αν είναι καλοί μαθητές, να σηκώσουν την ελληνική σημαία....









πηγη 

Μετρα και Κυρωσεις στην Τουρκια...Στη Σμύρνη το νέο εργοστάσιο της Volkswagen ! ! !

Περιμενετε στηριξη απ την ΕΕ και την Γερμανια;
Τους παραδοσιακους συμμαχους σ ολους τους πολεμους της Τουρκιας;
Κουνια που σας κουναγε ηλιθιοι....
Και παρτε το αποφαση....
Η Ευρωπαικη Ενωση μονο κακο εχει κανει στην Ελλαδα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ.......


Κοντά στη Σμύρνη θα κατασκευαστεί η νέα μονάδα της VW, σύμφωνα με γερμανικούς κυβερνητικούς κύκλους. Κι αυτό ύστερα από πολλά γενναιόδωρα ανταλλάγματα του Ερντογάν στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, μεταδίδει η ARD.

Εδώ και καιρό Τουρκία, Βουλγαρία και Σαουδική Αραβία διεκδικούν την κατασκευή ενός νέου μεγάλου εργοστασίου της VW στο έδαφός τους. Η ειδησεογραφική ιστοσελίδα του Πρώτου Προγράμματος της Γερμανικής Τηλεόρασης ARD σημειώνει, επικαλούμενη κυβερνητικούς κύκλους στο Βερολίνο, ότι νικήτρια της διελκυστίνδας αναδεικνύεται η Τουρκία.

Το μόνο που εκκρεμεί ακόμα είναι το αίτημα της VW για μείωση του ΦΠΑ αγοράς νέων αυτοκινήτων, που στην περίπτωση του Passat, ανάλογα με το μοντέλο, ανέρχεται μέχρι και στο 40% της συνολικής αξίας του οχήματος. Η νέα μονάδα της Volkswagen θα κατασκευαστεί, όπως όλα δείχνουν, στην Μανίσα (Μαγνησία) 40 περίπου χλμ. βορειοανατολικά της Σμύρνης. Πρόκειται για επένδυση πολλών δισεκατομμυρίων, η οποία θα δημιουργήσει αρκετές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Παρά το χαμηλότερο μισθολογικό κόστος στη Βουλγαρία η πλάστιγγα έγειρε προς την πλευρά της Τουρκίας με κύριο επιχείρημα υπέρ της Μανίσας την πρόσβαση στην τουρκική αγορά. Η Volkswagen υπολογίζει με 40.000 πωλήσεις Passat το χρόνο μόνο στην Τουρκία. Ένα μεγάλο μέρος από αυτά τα οχήματα αναμένεται να απορροφήσει το τουρκικό δημόσιο, μιας και η λιμουζίνα Passat είναι ιδιαίτερα δημοφιλής σε υψηλόβαθμους δημοσίους υπαλλήλους. Εκτός από το Passat η νέα μονάδα θα κατασκευάζει μοντέλα των θυγατρικών Skoda και της Seat.

Βροχή τα ανταλλάγματα για τη VW

Στη Μανισά, 40 χλμ. από την Σμύρνη, θα κατασκευαστεί, πιθανότατα, το νέο εργοστάσιο.

Πληροφορίες λομπίστα, ο οποίος εργάζεται για λογαριασμό της Άγκυρας στη Γερμανία, θέλουν τον προέδρο Ερντογάν να προτίθεται κατ΄ εξαίρεση να δώσει στην VW για όλες τις μεταξύ τους συμφωνίες ένα είδος «δημόσιας εγγύησης». Ο λομπίστας ισχυρίζεται μάλιστα ότι η τουρκική κυβέρνηση έδωσε στην γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας όλα τα ανταλλάγματα που ζήτησε, ακόμα και εκείνο της έγγραφης δέσμευσης του τουρκικού δημοσίου.

Η απόφαση υπέρ της Μανίσας φαίνεται ότι ελήφθη παρά τις αντιρρήσεις που εξέφρασε το συμβούλιο εργαζομένων στη VW. Λέγεται ότι η εκπροσώπηση των εργαζομένων στην VW αμφισβητούν τον σεβασμό δικαιωμάτων των εργαζομένων σε μια μονάδα στην Τουρκία.

Όπως όμως σημειώνει η ιστοσελίδα tagesschau.de, η Volkswagen διαθέτει εργοστάσια και σε πολλές άλλες χώρες στον κόσμο, όπου τα ανθρώπινα δικαιώματα και η δικαιοσύνη λειτουργούν διαφορετικά από ό,τι στη Γερμανία. Πάντως τόσο το Βερολίνο όσο και ο σοσιαλδημοκράτης πρωθυπουργός της Κάτω Σαξωνίας Στέφαν Βάιλ δεν διατυπώνουν, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, αντιρρήσεις στην επιλογή της Τουρκίας.

Η υπογραφή των συμβολαίων για την κατασκευή της μονάδας στην Τουρκία τοποθετείται χρονικά περί τα τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου. Θα είναι η στιγμή που στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα θα ανοίξουν οι σαμπάνιες. Όχι επειδή δημιουργήθηκαν μερικές χιλιάδες θέσεις εργασίας, αλλά επειδή με αυτή την επένδυση δείχνουν να επιστρέφουν οι μεγάλες γερμανικές επενδύσεις στην Τουρκία, οι οποίες είχαν παγώσει τα τελευταία χρόνια λόγω των εντάσεων στις γερμανοτουρκικές σχέσεις.






πηγη 

Με 12 ευρω το ατομο, θελουν να τους βαλουν στα ξενοδοχεια οι τζαμπατζηδες...

Δυστυχως για το καθεστως των Μητσοτακηδων προτεραιοτητα εχουν οι λαθρομεταναστες....
Φυσικα εις βαρος των Ελληνων....
Διαβαστε να φριξετε...


Πρόεδρος των ξενοδόχων για στέγαση λαθρομεταναστών....
Μας πρότειναν 12 ευρώ για κάθε άτομο...
Πρέπει να προσέξουμε πως θα κινηθούμε οι ξενοδόχοι, είπε  ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης Τάσιος, αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για εγκατάσταση λαθρομεταναστων σε ξενοδοχεία.

«Εμείς λέμε ότι θέλουμε να βοηθήσουμε αλλά θέλει προσοχή για να μην χαλάσει το τουριστικό μας προϊόν. Όταν κάποιος θα δει ότι εκεί που έχει κλείσει να κάνει διακοπές, και φιλοξενούνται λαθρομεταναστες .. ίσως το σκεφτεί», ανέφερε ο Γρηγόρης Τάσιος.

Αναφερόμενος στην πρόταση της κυβέρνησης για το αντίτιμο ανά μετανάστη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, είπε ότι αυτό βρίσκεται στα 12 ευρώ.

«Θα είναι η διανυκτέρευση χωρίς διατροφή. Προφανώς δεν βγαίνει ένας ξενοδόχος με τόσα λεφτά» είπε, επισημαίνοντας ότι το χειμώνα χρειάζεται και πετρέλαιο και τα ξενοδοχεία έχουν έξοδα κίνησης και αυτά τα χρήματα θα καθυστερήσουν να δοθούν.

Όπως είπε μάλιστα ο κύριος Τάσιος, από ανάλογη εμπειρία, το ξενοδοχείο που θα φιλοξενήσει λαθρομετανάστες, την επόμενη ημέρα θέλει ανακαίνιση.








πηγη 

ΑΜΚΑ σε όλους ο Κατρούκαλος και...Αθρόες εισροές Γεωργιανών και Αλβανών, για δωρεάν νοσηλεία !

ΑΜΚΑ σε ολους;
Και ποιος πληρωνει ρε αποτυχημενε υπουργισκε;
Εγω, που δουλεψα τοσα χρονια;
Με τα δικα μου χρηματα, κανεις τον ωραιο;
Ας ειχαμε μια σωστη κυβερνηση, να σου κατασχεσει οτι εχεις και δεν εχεις, για την ζημια προκαλεσες και θα σουλεγα τοτε , ποσα απιδια παιρνει ο σακκος...


Αθρόες εισροές Γεωργιανών και Αλβανών για να τύχουν δωρεάν νοσηλείας σε δημόσια νοσοκομεία προκάλεσε, όπως αποκαλύπτεται, η απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ το 2016 να χορηγεί ΑΜΚΑ σε αιτούντες άσυλο.

Το πρόβλημα εντόπισαν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας και το ανέφεραν στη νέα πολιτική ηγεσία λίγο μετά τις εκλογές.

Εξ ου και ο νέος υπουργός Εργασίας έχει έτοιμο σχέδιο με το οποίο θα γίνεται πιο αυστηρό, το καθεστώς χορήγησης ΑΜΚΑ σε μετανάστες, αντικαθιστώντας το καθεστώς που ίσχυε επί ΣΥΡΙΖΑ το οποίο - σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας, «προέβλεπε ουσιαστικά τη χορήγηση ΑΜΚΑ, αδιακρίτως και χωρίς όρους και προϋποθέσεις».
Ως γνωστόν, με απόφαση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, το 2016 -στην κορύφωση δηλαδή των προσφυγικών/μεταναστευτικών ροών – μπορούσαν να αποκτήσουν ΑΜΚΑ οι αιτούντες άσυλο πρόσφυγες. Η απόφαση έφερε την υπογραφή του τότε υπ. Εργασίας, Γιώργου Κατρούγκαλου. Μάλιστα, δύο εβδομάδες πριν τις εκλογές, το 2019, με νέα απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα, επί υπουργίας Εφης Αχτσιόγλου, το μέτρο για χορήγηση ΑΜΚΑ επεκτάθηκε και στους μετανάστες.

Οπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, η Κάτια Μακρή, η διευθύντρια του υπουργείου Εργασίας Παρασκευή Τσάμη, τρεις ημέρες μετά τις εκλογές ενημερώνει το νέο υπουργό, Γιάννη Βρούτση για τα τεκταινόμενα και του ζητά να καταργήσει τις σχετικές διατάξεις.

Οπως αναφέρεται στα σχετικά έγγραφα που αποκάλυψε το Star οι υπηρεσίες του υπ. Εργασίας παρατήρησαν αθρόα προσέλευση για έκδοση ΑΜΚΑ από δήθεν αιτούντες άσυλο Αλβανικής και Γεωργιανής υπηκοότητας οι οποίοι έμπαιναν στα νοσοκομεία. Επίσης παρατηρήθηκε αθρόα είσοδος γυναικών για δωρεάν τοκετούς σε δημόσια νοσοκομεία.

Επίσης, όπως αποκάλυψε το Star, σε χειρόγραφο υπηρεσιακό σημείωμα στις 20.6.2019 (λίγο πριν τις εκλογές) προς την Εφη Αχτσιόγλου η γενική διευθύντρια και οι αρμόδιοι τμηματάρχες προειδοποιούσαν πως διαφωνούν με την ρύθμιση γενίκευσης της χορήγησης ΑΜΚΑ τονίζοντας πως δεν είχε προηγηθεί ανταλλαγή απόψεων ούτε είχε ζητηθεί η γνώμη τους.











πηγη

Κόλαση για 15χρονη! Μοίρασαν Ερωτικό Βίντεο στους Συμμαθητές της <ΒΙΝΤΕΟ>


Ένα κορίτσι μόλις 15 ετών, ζει το τελευταίο διάστημα μια πραγματική κόλαση. Είδε προσωπικές της στιγμές, που έχουν καταγραφεί σε βίντεο, να διακινούνται παράνομα στα κινητά τηλέφωνα των συμμαθητών της, με την υπόθεση να έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

Οι δικαστές της χώρας δείχνουν πλέον να αντιμετωπίζουν με μεγαλύτερη αυστηρότητα, δείγμα του πόσο έχουν αυξηθεί παρόμοια περιστατικά, λόγω… και της εποχής.

Η Δικαιοσύνη θέλει μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξει πως δεν… αστειεύεται, καθώς τέτοιες υποθέσεις μπορούν να πλήξουν κατάφωρα την ψυχολογία οποιουδήποτε ανθρώπου και δη ενός παιδιού 15 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, οι γονείς της 15χρονης έκαναν καταγγελία στην αστυνομία, με αποτέλεσμα μια κοπέλα 14 ετών να συλληφθεί και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η 15χρονη άλλαξε σχολείο διότι το βίντεο ξεκίνησε να διακινείται, κάτι που είχε σοβαρό αντίκτυπο στην ψυχολογία της. Και στο νέο της σχολείο όμως, ο εφιάλτης συνεχίστηκε.

Η κοπέλα το είπε στους γονείς της και άμεσα σχηματίστηκε δικογραφία εναντίον της μαθήτριας επειδή διέδωσε το πορνογραφικό υλικό.

Η εισαγγελέας παρέπεμψε την 14χρονη στον ανακριτή, με την αστυνομία να χτυπά καμπανάκια και να συμβουλεύει τους γονείς να μιλούν στα παιδιά τους και να τους εξηγούν πόσο σοβαρές συνέπειες μπορούν να έχουν τέτοιου είδους πράξεις…


Δείτε το ρεπορτάζ για την υπόθεση με το ροζ βίντεο της 15χρονης: ΕΔΩ


Πηγή 

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Ομαδες ΔΙΑΣ: Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι προεκλογικές σας υποσχέσεις...Δεν αντέχουμε άλλα μεγαλόπνοα σχέδια ! ! !

Λογια, λογια και....ΠΑΠΑΡΙΕΣ ! ! ! 
Η Κυβερνηση προς τους Ανδρες και γυναικες των Ομαδων ΔΙΑΣ....
Διαβαστε να φριξετε....


Πληροφορήθηκαμε ότι κυκλοφόρησε εδώ και ένα μήνα περίπου, εφαρμογή στo Pol όπου αναγράφονται τα χιλιόμετρα που διανύουν μηνιαία οι μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ.

Εκτός από ακόμα μια ανούσια γραφειοκρατική διαδικασία, προφανώς αυτό γίνεται με το σκεπτικό ότι πρέπει να διανύονται αρκετά χιλιόμετρα,άρα τότε δουλεύουν τα πληρώματα;

Απορίες:

1) Ποιοί είναι αυτοί που θα ελέγχουν την εφαρμογή στο Αρχηγείο και κατά συνέπεια θα κρίνουν και θα αξιολογούν δια των χιλιομέτρων τους μαχιμους;

2) Σε λίγο που θα αρχίσουν οι βροχές,τα κρύα και τα χιόνια, αλλά και αργότερα με τους καύσωνες θα γίνεται ειδική "καιρική" μνεία;

3) Προφανώς οι συνάδελφοι της ΔΙΑΣ που κατασπαράχτηκαν από χούλιγκανς στη Ν. Φιλαδέλφεια,αν ίσχυε η εφαρμογή αυτή θα ήταν καλοί ή κακοί αστυνομικοί μια και λόγω της εισαγωγής στο 401, ίσως δεν πρόλαβαν να κάνουν πολλά χιλιόμετρα;;

4) Με τι μοτοσυκλέτες απαιτούν να γίνονται τα χιλιόμετρα;
Με αυτές που η συντριπτική τους πλειοψηφία έχει άνω των 100.000 χιλιομέτρων και συντηρούνται από δωρεές και από το υστέρημα των συναδέλφων;;
Οπως επίσης με τι ατομικά εφόδια;
Στολές άνω των (7) ετών, κράνη διαλυμένα και αλεξίσφαιρα στη συντριπτική πλειοψηφία ληγμένα. Έχετε σκοπό όλα αυτά θα τα αντικαταστήσετε και αν ναι ποτε;
Ακόμα ηχούν στα αυτιά μας οι προεκλογικές σας υποσχέσεις....

5) Τέλος τι θα γίνει με την ηλικία όσων επανδρώνουν τη ΔΙΑΣ, ειδικά στην επαρχία;;
Ο μέσος όρος ηλικίας σε λίγο θα είναι τα 44-45 έτη και η πλειοψηφία αυτών πάνω στη μοτοσικλέτα από την ίδρυση της ΔΙΑΣ, ενώ εθελοντές είναι πλέον ελάχιστοι ως ανύπαρκτοι!

Κύριοι δεν αντέχουμε αλλά μεγαλόπνοα σχέδια. Λυπηθείτε μας. Έλεος!!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΑΒΟΥΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΘΕΛΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ








πηγη 

Αυτα ειναι τα διαβατηρια, της Συμφωνιας, που θα σεβαστειτε κυριοι Μητσοτακηδες;

Δεν ντρεπεστε; 
Αυτη την συμφωνια θα σεβσθειτε;
Αυτα τα διαβατηρια;
Νυχτα θα φυγετε, θα παρετε γρηγορα ποδι, να το θυμαστε ! ! !


Σοκ προκαλεί πως στον απόηχο της ντροπιαστικής για τη χώρα μας Συμφωνίας των Πρεσπών, εως το 2030 οι Σκοπιανοί θα διατηρήσουν το σκέτο το «Μακεδονία» στα διαβατήρια και πιθανώς και στα υπόλοιπα ταξιδιωτικά τους έγγραφα.

Η ηγεσία των Σκοπίων παραβιάζει το πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις διμερείς σχέσεις, χωρίς αντίδραση από την Ελλάδα.

Ακώλυτη χρήση διαβατηρίων -και πιθανότατα άλλων ταξιδιωτικών εγγράφων- με την ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας» έως το 2030 κατοχυρώνει η ηγεσία των Σκοπίων, παραβιάζοντας το πνεύμα της Συμφωνίας των Πρεσπών και τις καλόπιστες διμερείς σχέσεις, χωρίς αντίδραση από την ελληνική πλευρά.

Η κυβέρνηση Ζάεφ με ένα -ομολογουμένως- έξυπνο τέχνασμα προμηθεύτηκε στις αρχές Ιανουαρίου 2019 και ελάχιστες ημέρες πριν από την κοινοβουλευτική κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών στην Αθήνα και στα Σκόπια 240.000 διαβατήρια του λεγόμενου παλαιού τύπου.

Η αναγραφόμενη ονομασία παραμένει «Δημοκρατία της Μακεδονίας», σε αντίθεση με τα διαβατήρια νέου τύπου, που θα αναγράφουν «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας».

Η υπόθεση δεν ήταν άγνωστη, καθώς είχε δημοσιοποιηθεί στα μέσα ενημέρωσης, αλλά το καινούργιο στοιχείο είναι ότι τα Σκόπια καταπατούν την άτυπη συμφωνία που ακολούθησε με την κυβέρνηση Τσίπρα περί ταχείας χρήσης των νέων διαβατηρίων και μόνον.

Το ίδιο πράττουν από τις πρώτες ημέρες της θητείας της κυβέρνησης Μητσοτάκη, απορρίπτοντας τις επανειλημμένες παραστάσεις σε υψηλό πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο. Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί η ελληνική κυβέρνηση, χωρίς να χρειαστεί να διαταράξει τη διμερή προσέγγιση και τη σταθερότητα στα Βαλκάνια, δεν απαιτεί την άμεση κατάργηση των παλαιών διαβατηρίων ως απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη απόφασης έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε. στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο της 17ης Οκτωβρίου.

Η παρούσα περίοδος είναι, προφανέστατα, η ισχυρότερη από ελληνικής διαπραγματευτικής σκοπιάς, αφού ο κ. Ζάεφ «καίγεται» για την ημερομηνία έναρξης. Αν δεν αποφασιστεί, απειλείται με πτώση η κυβέρνησή του. Ενδεχομένως, ο σχεδιασμός προβολής βέτο κατά τις μελλοντικές συζητήσεις των διαπραγματευτικών κεφαλαίων έχει κάποια βάση, αλλά ίσως τότε η ελληνική διπλωματική ισχύς να είναι εξασθενημένη.

Η υπόθεση των διαβατηρίων προστίθεται, άλλωστε, στη συναίνεση του κ. Ζάεφ και του -πεπειραμένου- υπουργού Εξωτερικών Ν. Ντιμιτρόφ με τους πιο αδιάλλακτους για χρήση σημαιών με τον ήλιο της Βεργίνας και τη μη αντικατάσταση πινακίδων με την ίδια απεικόνιση και την παλαιά ονομασία (όπως έγραψαν η «Εστία» στις 23 Σεπτεμβρίου και η «Real News» στις 29 Σεπτεμβρίου). Είχε προηγηθεί τον Ιούνιο η αποκάλυψη της «δημοκρατίας» περί ευρείας χρήσης του όρου «μακεδονικός/ή» κατά παράβαση της Συμφωνίας των Πρεσπών για ευθυγράμμιση προς την επίσημη ονομασία (άρθρο 1, παρ. 3, εδάφιο ζ).

Λόγω των διαμαρτυριών πολλών διπλωματών κατά της τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είχε απαιτηθεί η αποστολή οδηγιών προς πολλές πρεσβείες μας για την ανάληψη διακριτικής δράσης.

Καλά πληροφορημένες, ελληνικές και ξένες, πηγές υπογραμμίζουν τα ακόλουθα για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης Ζάεφ:

Πρώτον, η δικαιολογία ότι πρόκειται απλώς για την τελευταία προγραμματισμένη παράδοση παλαιάς παραγγελίας είναι ψευδής. Η ανάδοχος γερμανική εταιρία Giesecke & Devrient είχε κερδίσει το συμβόλαιο προμήθειας 1.500.000 διαβατηρίων (και 1.800.000 ταυτοτήτων και 500.000 διπλωμάτων οδήγησης) το 2005 αντί 23.500.000 ευρώ για περίοδο 11 ετών.

Ακόμα κι αν υπολογιστεί ως χρόνος έναρξης του συμβολαίου ο Δεκέμβριος του 2006, όταν έγιναν οι πρώτες παραδόσεις, η 11ετία εξέπνευσε πριν από τον Ιανουάριο του 2019!

Δεύτερον, λαμβάνοντας υπόψη τον μικρό πληθυσμό της Βόρειας Μακεδονίας, τον περιορισμένο αριθμό όσων ταξιδεύουν και το γεγονός ότι πλείστα μέλη της αλβανικής μειονότητας έχουν διπλή υπηκοότητα (προτιμώντας τη χρήση μόνον αλβανικού διαβατηρίου), είναι άγνωστο πότε θα εξαντληθεί η προμήθεια των 240.000 τεμαχίων παλαιού τύπου.

Η εκδοχή που παρουσιάστηκε στην ελληνική πλευρά, περί έκδοσης νέων διαβατηρίων από το 2020, είναι παραπλανητική και η εξάντληση του αποθέματος ίσως συμβεί στα τέλη 2021 – αρχές 2022. Πάντως, ακόμα κι αν η πρόβλεψη για λήξη έκδοσης των παλαιών διαβατηρίων της «Δημοκρατίας της Μακεδονίας» το 2020 είναι αξιόπιστη, αυτό σημαίνει ότι θα γίνεται ανεμπόδιστη χρήση ως το 2030, αφού η διάρκεια ισχύος τους είναι 10ετής για τους άνω των 27 ετών. Πρακτικά, όσο διαρκούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις θα χρησιμοποιείται το σκέτο «Μακεδονία».

Τρίτον, η μεταβατική διαδικασία σφράγισης των παλαιού τύπου διαβατηρίων με την ένδειξη «ιδιοκτησία της Βόρειας Μακεδονίας» γίνεται στις εσωτερικές σελίδες και δεν αναιρεί την παλαιά ονομασία.

Τέταρτον, η κυβέρνηση Ζάεφ δεν δεσμεύεται ούτε για τον χρόνο έκδοσης νέων ταυτοτήτων. Το θέμα δεν είναι εσωτερικό, γιατί, όπως συμβαίνει και με τις ελληνικές ταυτότητες, θα χρησιμοποιούνται και για ταξιδιωτικούς σκοπούς με τον όρο «Μακεδονία» σε πολλές χώρες και για άγνωστο χρόνο.

Η έλλειψη αποτελεσματικής αντίδρασης της Αθήνας θα γινόταν κατανοητή, αν υπήρχε βεβαιότητα για παράταση της πολιτικής άλλων εταίρων κατά των ενταξιακών διαπραγματεύσεων των Τιράνων και των Σκοπίων. Ωστόσο, η γερμανική Bundestag άλλαξε στάση προ ημερών, η Γαλλία δεν είναι πλέον τόσο κατηγορηματικά αρνητική και μόνο η Ολλανδία απειλεί με βέτο







πηγη 

Αμερικανικο θρασος: Την ωρα της κρισεως στο Αιγαιο, απαιτουν απο την Ελλαδα να στειλει πολεμικο πλοιο στον Περσικο...

Παλι οικονομια θελουν να κανουν οι Αμερικανοι....
Μ ενα σμπαρο δυο τρυγονια....
και οικονομια καονουν και την Ελλαδα εμπλεκουν στις δικες τους διαφορες....
Μακαρι ο ΥΕΘΑ να μην ενδωσει στις απαιτησεις τους...


Eπίσημη πρόταση των ΗΠΑ....
Ζήτησαν την στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας στον Περσικό Κόλπο....
Θα στείλει ενισχύσεις το ΠΝ;

Οι HΠΑ ζητούν πλέον και επίσημα την στρατιωτική εμπλοκή της Ελλάδας κατά του Ιράν με την συμμετοχή της σε πολυεθνική ναυτική δύναμη για την επιτήρηση του Περσικού Κόλπου, με σκοπό την προστασία της ναυσιπλοΐας.

Αυτό «ζήτησε» πριν λίγο ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Μαρκ Έσπερ, από τον Έλληνα ΥΕΘΑ.

Συγκεκριμένα ο Μαρκ Έσπερ έγραψε:

«Η Ελλάδα είναι στενός φίλος των ΗΠΑ και ένας από τους λίγους Νατοϊκούς συμμάχους που δαπανούν πάνω από το 2% του ΑΕΠ της χώρας για την άμυνα. Σήμερα ευχαρίστησα τον υπουργό Παναγιωτόπουλο για την ηγεσία του και ενθάρρυνα την Ελλάδα να συμμετάσχει στη διεθνή προσπάθεια προστασίας των κρίσιμων στενών στην περιοχή του Κόλπου.»

Μέχρι σήμερα μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως η Γερμανία, έχουν αρνηθεί τη συμμετοχή τους σε μια ναυτική δύναμη υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, ενώ και το Παρίσι έχει καταστήσει σαφές ότι δεν πρόκειται να απεμπολήσει το προνόμιο των απευθείας επαφών με την ιρανική ηγεσία στην Τεχεράνη.

Στην παρούσα φάση, το Πολεμικό Ναυτικό δεν πρέπει να διαθέσει καμία φρεγάτα για λόγους οι οποίοι συνδέονται με την κατάσταση επιφυλακής που βρίσκεται η Ελλάδα στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, θα ήταν μια λάθος κίνηση!








πηγη 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ με μεταχειρισμένα μαύρα φουσκωτά, των ειδικών δυνάμεων, της Tουρκίας ! ! !


Εθελοτυφλειτε;
Δεν βλέπετε, ότι αποβιβάζονται στην Λέσβο με τα μεταχειρισμένα μαύρα φουσκωτά των
ειδικών δυνάμεων της Tουρκίας;


«Και επειδή δεν θέλουμε να δούμε ή να αντιληφθούμε τι γίνεται , θα το πιούμε το πικρό ποτήρι μέχρι τον πάτο.

Μετά την Συρία ( αμφίβολο αν αφήσουν τον Ερντογάν να πετύχει τους στόχους του δηλ. την δημιουργία ουδέτερης ζώνης στο Βόρειο τμήμα της ) έρχεται η δική μας η σειρά και ταυτόχρονα επικαιροποιείται ακόμη μια φορά η ρήση του μακαριστού Σιατίστης κυρου Αντωνίου που έλεγε « μετά το κακό της Συρίας, έρχεται η δική μας σειρά»
Είναι φως φανάρι με τις συνθήκες που δημιουργούν, φέρνουν μεγάλο κακό μέσα στην Ελλάδα.
Ο πόλεμος στην Συρία που έτρεχε παράλληλα με τα δικά μας μνημόνια ήταν το άλλοθι της νέας εποχής για να φτιάξει δήθεν πρόσφυγες πολέμου όχι από την Συρία αλλά από το Αφγανιστάν , το Πακιστάν, την Σομαλία κα.
Σας ανοίγω μια παρένθεση ( το 1990 μια χαριτωμένη αγία ψυχούλα στις ερωτήσεις μας για το τότε « ανθρωπιστικό άνοιγμα» των συνόρων με την Αλβανία, μας έλεγε:
– Ακόμα δεν είδαμε τίποτε
– Στην Ελλάδα σε κάποια χρόνια θα έρθουν για να χωνέψουν όλες οι φυλές της γης)

Και επανερχόμαστε , ο Ερντογάν δεν μασάει τα λόγια του , του φεύγουν στον αέρα γιατί έχει μεγάλο μένος για τους Έλληνες.
Τις προάλλες διαμήνυσε, ότι αν δεν τον αφήσουν να φτιάξει ουδέτερη ανθρωπιστική ζώνη στην Βόρειο Συρία, στην οποία θα ανοικοδομήσει κατοικίες, ώστε να στεγαστούν 1 με 1,5 εκατομμύριο πρόσφυγες για να τους ανακουφίσει , αν δεν … είναι λέει αναγκασμένος να τους εξαπολύσει στην Ευρώπη για να βρουν την μοίρα τους.
Δηλ. εννοεί, ότι θα δημιουργήσει ασφυκτικές και δραματικές συνθήκες στην Ελλάδα και δη στο ΑΙΓΑΙΟ και στον Έβρο.
Ο Ερντογάν εκβιάζει και οι ξένοι κάνουν ότι δεν ακούν.

Γνωρίζουν ότι αυτό που πάει να κάνει στην Βόρειο Συρία είναι διακαής σκοπός του να περικυκλώσει τους Κούρδους και να στείλει το υπό σύσταση κουρδικό κράτος στις καλένδες για αρκετά χρόνια.
Έλα , όμως που το Κουρδικό υπογράφηκε ήδη και τρέχει η αναγνώριση του σε μια έκρυθμή γεωπολιτική συγκυρία που πρόκειται να συμβεί στην ευρύτερη περιοχή της Αν. Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής.
Ο σουλτάνος αν δεν μπορέσει να πετύχει στην έκταση που θέλει αποστρατικοποιημένης ζώνης στην Συρία , θα επιδιώξει την άμεση αποστρατικοποίηση των Ελληνικών νησιών του ΑΙΓΑΙΟΥ ( για αυτό μας ζαλίζει κάθε τόσο και λιγάκι με την αναθεώρηση της Συνθήκης της Λωζάννης)

ΓΙΑ να το πετύχει αυτό έχει πολλούς τρόπους και πρώτα- πρώτα τους πρόσφυγες.
Κανείς δεν τον ρώτησε τον Ερντογάν « πως συγκέντρωσες τόσο μεγάλο αριθμό ανθρωπίνων ψυχών και τι σκοπό είχες να τους κάνεις ή γιατί άφησες τα σύνορα σου ανοικτά να μπαίνουν Πακιστανοί- Αφγανοί- Σομαλοί ή τι στενή σχέση έχεις με τις ΜΚΟ και τα ανθρωπιστικά προγράμματα τους;)
Η αλεπού πήγε στο παζάρι και έκανε παζάρια, αλλά τελικά επειδή γνωρίζει ότι δεν θα πάρει τίποτε έρχεται στο διάτρητο κοτέτσι από τα μνημόνια και λέγεται νέο-Ελλάς.

Παλαιότερα μάλιστα σε άλλες δηλώσεις τους μας αποκάλεσε και κότες που ζούμε με δανεικά μέσα στα σιλό των μνημονίων.
Σουλτάνος είναι ότι θέλει λέει και εμείς σαν λαός πρέπει να τα ακούμε;
Φυσικά ΟΧΙ, ας τον ακούνε οι πολιτικοί μας.
Ο Ελληνικός Λαός δεν εκβιάζεται, ούτε εκφοβίζεται
Μέχρις εδώ ήταν.

Τώρα όλοι αυτοί ( τούρκοι και τοκογλύφοι) δοκιμάζουν τις αντοχές της τραυματισμένης Ελληνικής κοινωνίας.
Φοβούνται το ΞΥΠΝΗΜΑ της Ελληνικής Ψυχής αλλά ουσιαστικά αυτοί το προκαλούν ή μάλλον συμπληρώθηκαν οι χρόνοι της ανοχής και του Ουρανού που τρέχει το δικό του ΣΧΕΔΙΟ .

Θα πονέσουμε, αλλά θα μάθουμε να διακρίνουμε τα ευκόλως εννοούμενα.
Πιπιλίζουμε όλοι μας την λέξη ΠΡΟΔΟΣΙΑ, αλλά δεν γνωρίζουμε ότι οι περισσότεροι εξ ημών πλην τα παιδιά , συμμετέχουμε σε αυτήν την φρικτή κατάσταση με διαφορετικό ποσοστό συνυπευθυνότητας.
Πρέπει απαγκιστρωθούμε την ύστατη στιγμή από αυτό το πάθος , πρέπει να κατανοήσουμε ότι η ενότητα και η ομόνοια δεν είναι απλώς λέξεις όμορφων ομιλιών, αλλά αποτελούν το πιο ισχυρό μας όπλο.
Πρέπει να βρούμε ΧΡΙΣΤΟ και να υπηρετήσουμε ΕΛΛΑΔΑ.

Τελείωσαν αυτά που ξέραμε, έρχονται άλλες καταστάσεις.»








πηγη 

Θα τριζουν τα κοκκαλα του Λεωνιδα και των Τριακοσιων ! ! ! Η Σπαρτη εποικιζεται....

Ντροπη, αισχος, ξεφτιλα...
Δεν ξερω, πως να το πω....
Εποικιζουν την Σπαρτη, με εισβολεις ....
Ειδβολεις , καλα το διαβασατε, ουτε καν λαθρομεταναστες, αλλα, ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ! ! !


Στην Λακωνία και συγκεκριμένα σε απόσταση αναπνοής από την πλέον ιστορική πόλη της Ελλάδος, την Σπάρτη, πρόκειται να εγκαταστήσει η Νέα Δημοκρατία έξι χιλιάδες εισβολεις, λαθρομετανάστες! (ολοκληρώνοντας προσχέδιο συριζοτετραετίας…..)

Περνώντας από την Σπάρτη και πηγαίνοντας νότια προς την Μάνη, λίγα χιλιόμετρα μετά, 17 περίπου, υπάρχει ένα τεράστιο στρατόπεδο. Είναι το Κέντρο Εκπαιδεύσεως Εφοδιασμού Μεταφορών. Στο Στρατόπεδο αυτό από το οποίο θα μπορούν να πηγαίνουν με ωτό στόπ και τα πόδια στην Σπάρτη, αποφάσισε η Νέα Δημοκρατία την εγκατάσταση έξι χιλιάδων λαθρομεταναστών, που ως γνωστόν αποκαλούν τα ΜΜΕ του συστήματος παράτυπους μετανάστες ή “πρόσφυγες”.

6.000 χιλιάδες λαθρομετανάστες, λοιπόν στο ΚΕΕΜ Λακωνίας. Το ΚΕΕΜ ευρίσκεται στον Δήμο Φάριδος. Ο Δήμος Φάριδος με τα χωριά Ξηροκάμπι, Ανώγεια, Άρνα, Βασιλική, Γοράνοι, Δάφνη, Λευκόχωμα, Παλιοπαναγιά, Πολοβίτσα και Ποταμιά έχει 5.269 κατοίκους.
Περισσότεροι δηλαδή θα είναι οι λαθρομετανάστες που θα εγκαταστήσει εκεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη από τους Έλληνες μόνιμους κατοίκους της περιοχής…

Άλλος στρατιωτικός …..καταυλισμός…. ΔΕΝ υπάρχει στην Πελοπόννησο…Μόνο των Ρομά.!!

Ποιανού λαού……θα ανοίξει η κατακτητική όρεξη??. Έδαφος …υπάρχει. !!!








πηγη 

Νεα ξεγυρισμενη "σφαλιαρα" σε Βιγκαν απο τον Αρκα....

Εχει τον τροπο του...
Αυτα που γραφει και ζωγραφιζει ειναι πραγματικα σαφλιαρες ξεγυρισμενες...
Γελαει ο κοσμος....
Αυτο ομως δεν τους πτοει...
Συνεχιζουν ακαθεκτοι ! ! !














πηγη 

Θα μας βομβαρδισουν, γιατι καταπατησαμε, τα Ανθρωπινα δικαιωματα τους....

Πριν πολλα χρονια...
Το Κοσοβο ηταν επαρχια της Σερβιας...
Συνορευε με την Αλβανια....
Πολλοι <καημενοι προσφυγες>, περνουσαν κρυφα τα συνορα και εφταναν στο εδαφος του Κοσοβου...
ΟΙ Σερβοι, φυσει φιλοξενοι και ανθρωπιστες, τους περιεθαλψαν...
Σιγα, σιγα, οι Αλβανοι Λαθρομετανστες, εγιναν πολλοι και σε λιγο, εγιναν περισσοτεροι απο τους Σερβους...
Οταν λοιπον εγιναν περισσοτεροι, ξεχασαν την ειρηνικη συνυπαρξη...
Αρχισαν να απαιτουν, η Μητροπολιτικη γη των Σερβων, να γινει δικη τους....
Αποτελεσμα ηταν, και πολυ σωστα, να επεμβει ο Στρατος της Σερβιας...
Και τοτε οι φονιαδες των λαων αρχισαν να βομβαρδιζουν τους Σερβους γιατι καταπατησαν τα ανθρωπινα δικαιωματα των λαθρομεταναστων Αλβανων....
Αποτελεσμα ηταν, να παρουν οι Εισβολεις Αλβανοι το Κοσοβο, να το κανουν δικη τους χωρα, αφου εκτοπισαν ή εσφαξαν τους ελαχιστους εναπομειναντες Σερβους...
Και σημερα, σχεδιαζουν την ενωση τους με την Αλβανια, για να κανουν την Μεγαλη Αλβανια....

Και ερχομαστε στην Ελλαδα...
Πριν μερικα χρονια αρχισε η εισβολη μουσουλμανων λαθρομεταναστων...
Καποιοι Ανθελληνες, αυτοπροσδιοριζομενοι σαν αλληλεγγυοιμ μαζι με καποιες υποπτες ΜΚΟ, τους υποδεχονται και φροντιζουν να αποκτησουν δικαιωματα, οπως ειχε γινει καποτε και στο Κοσοβο...
Οπως παει η κατασταση, σε λιγο σε καποιες περιοχες θα γινουν περισσοτεροι απο τους Ελληνες...

Μην γελατε...
Μολις νοιωσουν ισχυροι θα ξεχασουν την ειρηνικη συνυπαρξη και θα απαιτησουν να παρουν εδαφη, για να φτιαξουν δικο τους Κρατος, οπως στο Κοσοβο οι Αλβανοι...
Θα αρχισουν επεισοδια με τους Ελληνες, που σιγσ σιγα θα φτασουν σε αιματοχυσιες, οπως στο Κοσοβο...
Καποια στιγμη θα αναγκασθει να επεμβει ο Στρατος μας, αν υπαρχει ως τοτε και δεν τον εχουν διαλυσει οι ανικανοι, που μας κυβερνουν...

Και τοτε...
Οι ανθρωπιστες φονιαδες των λαων που ακουνε Ελλαδα και βγαζουν σπυρια, θα μας βομβαρδισουν, γιατι θαχουμε καταπατησει τα ανθρωπινα δικαιωματα των εισβολεων...
Δυστυχως η ιστορια επαναλαμβανεται....

ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ 100% Σ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ! ! !

Χαρης Σκοπελιτης

Βασίλειος Κωστέτσος: Στα 10 Μου Παραλίγο Να Με Βι@σoυν....

Σχέδιο για Μεγάλο Κουρδιστάν ! ! ! ΠΑΝΙΚΟΣ....Τρέχουν και δεν φτάνουν οι Τούρκοι...

Οι Τούρκοι βρίσκονται σε πανικό, διότι πριν από λίγες ημέρες αποκαλύφθηκε και το σχέδιο για το Μεγάλο Κουρδιστάν....
Δεν είναι κάτι καινούριο....
Αλλά τώρα έχουν τα μέσα να το υλοποιήσουν οι Κουρδοι...


Μιλάμε για το χειρότερο είδος πολέμου, ενώ οι παράμετροι και τα απόνερα αυτών των αστικών επιχειρήσεων θα επηρεάσουν και την στάση της Άγκυρας σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο. 

Ο πρώην διευθυντής της TEM (ειδικής υπηρεσίας ασφαλείας) στο Σιρνάκ, αποκρυπτογράφησε μέρος του σχεδίου του PKK, αποκαλύπτοντας ότι οι πρωταρχικοί στόχοι των Κούρδων είναι η Κωνσταντινούπολη και οι άλλες μητροπολιτικές πόλεις!

Ο Μουράτ Ντιντσερ, ανέφερε ότι το PKK ετοιμάζει κύμα βίας που κυμαίνεται από μαζικές  βομβιστικές επιθέσεις, μέχρι εξεγέρσεις από μαζικά λαϊκά κινήματα, αλλά και δολοφονίες Τούρκων αξιωματούχων, ακόμα και τις επόμενες ημέρες στις πόλεις αυτές.

Ο πρώην διευθυντής της ειδικής υπηρεσίας ασφαλείας TEM, Murat Dincer, αναφέρει ότι η «τρομοκρατική οργάνωση του ΡΚΚ τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει τρομερή βία με διαφορετικές τακτικές εντός πόλεων».

Οι Κούρδοι για τον σκοπό αυτό έχουν εκπαιδευτεί επισταμένα από ειδικούς συμβούλους (ΗΠΑ-Ισραήλ σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ), ενώ οι απαραίτητες μετακινήσεις των πυρήνων φέρονται να έχουν υλοποιηθεί εδώ και καιρό εντός των τουρκικών πόλεων.

«Το PKK μετατοπίζει την γραμμή δράσης του, η οποία τώρα θα δοκιμαστεί ανοιχτά εντός των τουρκικών πόλεων, σε μια διαφορετική δομή βασισμένη στις παλιές εμπειρίες του κουρδικού αντάρτικου», δηλώνει ο Τούρκος πρωην αξιωματικός.

Ο Τούρκος πρώην διοικητής τουρκικής υπηρεσίας ασφαλείας προσδιόρισε μάλιστα ότι ένας τρόπος με τον οποίο το ΡΚΚ θα μπορούσε να οργανώσει μια επίθεση, είναι η χρήση μη επανδρωμένων οχημάτων.

«Οι πληροφορίες μας αναφέρουν την ύπαρξη δεκάδων εκρηκτικών «φορτωμένων» σε μίνι drones τα οποία θα χτυπήσουν συντονισμένα εντός τουρκικών πόλεων, προκαλώντας καταστροφή. Μην εκπλαγείτε εάν ακούσετε την παρουσία UAV και STI που κατασκευάζονται σε εργαστήρια στο βόρειο Ιράκ ή τη Συρία πρόσφατα.

Το PKK, επίσης ετοιμάζει εντός πόλεων και μαζικές κινητοποιήσεις με οδοφράγματα, κάτι που αποτελεί  ένα νέο σύνολο τακτικών και στρατηγικών. Οι στόχοι προτεραιότητας όμως για την οργάνωση παραμένουν οι ίδιοι, όλες οι μεγάλες πόλεις, και ιδιαίτερα η Κωνσταντινούπολη

Το PKK, έχει τοποθετήσει πυρήνες σε όλες τις τουρκικές πόλεις, έχει επιλέξει ανθρώπους με δυνατότητες εντυπωσιακής δράσης που μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξαφανιστούν οπουδήποτε και οι οποίοι δεν έχουν φάκελο που να τους συνδέει με την οργάνωση, ενώ δεν έχουν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα. 

Αυτοί οι πυρήνες εκπαιδεύτηκαν σε ζητήματα πληροφοριών, αντίσταση κατά των αρχών, διαφυγή, καθώς και σε σαμποτάζ, δολοφονίες και βομβιστικές επιθέσεις. Από την άλλη πλευρά στις πόλεις μας, όλοι οι απολυμένοι Τούρκοι μέλη της FETÖ, οι οποίοι υπηρετούσαν πριν σε στρατό ή αστυνομία, τους δίνουν μεγάλη υποστήριξη. Είναι δυνατόν να δούμε  πλήθη να προκαλούν μαζικές εξεγέρσεις, ενώ μέχρι τώρα υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και εμπιστευτικότητα μεταξύ των πυρήνων της οργάνωσης», καταλήγει ο ίδιος.

Επισημαίνουμε ότι εντός του αστικού περιβάλλοντος και τα πιο σύγχρονα οπλικά συστήματα χάνουν την αξία τους.

Στην πολεμική τέχνη και επιστήμη κυριαρχεί το αξίωμα πως η ισχύς κάθε οπλικού συστήματος δεν είναι απόλυτη, αλλά σχετική και λαμβάνει υπόψη το γεωγραφικό περιβάλλον που θα κληθεί να χρησιμοποιηθεί.

Στο κόσμο μας  αναπτύσσεται μία νέα γεωγραφική πραγματικότητα που αφορά την δημιουργία μεγάλων πόλεων.

Μιλάμε για αστικά συγκροτήματα τα οποία ενοποιούνται μεταξύ τους, δημιουργώντας απέραντους χώρους, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν ακόμη και το μεγαλύτερο στρατό του κόσμου.








πηγη 

ΕΠΙΔΟΜΑ: ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 5 ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ 400 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 2000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ

ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΧΕΙΡΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΤΙ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ Σ’ΑΥΤΗ ΤΗ «ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ».


ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ 5 ΑΤΟΜΩΝ ΕΠΙ 400 ΕΥΡΩ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ 2000 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ.
ΕΝΟΙΚΙΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΣΠΙΤΙ, ΚΑΡΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΜΜΜ ΚΛΠ….ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ.
ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑ 2000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ…

Σ’ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΣΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΙ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΣ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΜΩΣ ΠΙΟ..ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ!
ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΜΕ ΔΥΣΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.

ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΥΜΑΡΕΙΑ.
ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΠΙΟ «ΔΕΜΕΝΗ» Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΥΠΗΡΧΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΝΑΣ ΚΑΛΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ ΣΚΟΠΟΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΗΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΥΟΝΤΑΣ, ΕΙΤΕ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΜΕΛΗ.
ΚΙ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ Ο ΘΕΟΣ Σ’ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΧΙΛΙΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΤΡΩΝΟΥΝ!!
Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ!
ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΕΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.
S O S ΛΟΙΠΟΝ! ΓΕΝΝΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΔΟΞΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΑΜΠΡΟ ΜΕΛΛΟΝ!
Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΗΘΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΟ ΑΡΕΤΗΣ!
ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ








πηγη 

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019

Kαιρος: Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης με Ισχυρούς ανέμους, Καταιγίδες και Χαλάζι


Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από το πρωί της Πέμπτης (03-10-2019) και από τα δυτικά, με βροχές, που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και πιθανόν στα βορειοδυτικά από χαλαζοπτώσεις.

Πιο αναλυτικά:

1. Αύριο Πέμπτη (03-10-2019), ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται, από το μεσημέρι και μετά στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά και από αργά τη νύχτα στο Νότιο Ιόνιο, τη δυτική Πελοπόννησο και κατά τόπους στη δυτική και την κεντρική Μακεδονία.

2. Την Παρασκευή (04-10-2019)

α. Τα ισχυρά φαινόμενα θα συνεχιστούν μέχρι τις μεσημεριανές ώρες, στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Πελοπόννησο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, ενώ το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί.

β. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν, από τις προμεσημβρινές ώρες την Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα εξασθενήσουν από τις βραδινές ώρες.

γ. Από νωρίς το απόγευμα θα ξεκινήσουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο βορειοανατολικό Αιγαίο, που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βελτίωση του καιρού σε αυτές στις περιοχές αναμένεται από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου (05-10-2019).


Πηγή

Τουρκάλα αρθρογράφος Nagehan Alçı: Η Τουρκία είναι ένα κράτος δολοφόνος, και βαρύνεται με πολλά εγκλήματα.

Σιγουρα μετα απο αυτη την δηλωση δεν ειναι ασφαλης...
Γρηγορα ή σε καποιο χαντακι θα την βρουν, ή με καποια αιτια θα την χωσουν μεσα...


Μεγάλο σάλο έχει προκαλέσει στην Τουρκία η δημόσια δήλωση γνωστής Τουρκάλας αρθρογράφου, της Nagehan Alçı, ότι η Τουρκία είναι ένα κράτος δολοφόνος, (Katıl Ülke), και βαρύνεται με πολλά εγκλήματα.

Συγκεκριμένα η Τουρκάλα αρθρογράφος της εφημερίδας Habertürk, στο ομώνυμο τηλεοπτικό κανάλι και σε μια με μεγάλης τηλεθέασης πολιτική εκπομπή με τον τίτλο, «Enine Boyuna», του δημοσιογράφου Mehmet Aslan.

Και ενώ είχε ανάψει η συζήτηση με θέματα όπως το κουρδικό, το συριακό και άλλα ιστορικά γεγονότα, η αρθρογράφος Nagehan Alçı, που στο παρελθόν είχε εργαστεί και στην κρατική τηλεόραση TRT, σε στιγμή έντονου εκνευρισμού δεν δίστασε να αποκαλέσει την Τουρκία κράτος δολοφόνο.

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς η δήλωση αυτή ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων από πολλά κόμματα, αλλά δεν παύει να είναι μια πικρή αλήθεια που όπως φαίνεται άρχισαν να την αναγνωρίζουν και κάποιοι επώνυμοι Τούρκοι.

Καιρός ήταν! Ας τα ακούν οι δικοί μας Τουρκολάγνοι.






πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.