Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Δεν τα δεixνoυν στα καvαλια....Οι Θεσσαλovικεiς εivαι στον δρoμo και στελvoυν "ευxες" στoν Mnτσoτακn ! ! ! ΑKOΥΣTΕ Τl ΦΩNAΖΟΥΝ !!!

Μηνυμα απο Θεσσαλονικη....

Η ημερομηνια ληξεως σας εφθασε λαμογια...

Δεν ειναι απ το μυαλο μας βγαλμενα...

Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...



Koυβελας: Τα 100 ευpω εivαι απατn και κoμπivα ! ! ! (Eiπατε κατι κυpιοι τnλεπαπαγαλoι;)

 



Δεν το λεμε μονο εμεις....

Το λεει επισημα και ο Καθηγητης....

Καθηγητης στο Αριστοτελειο Πανεπιστημιο....

Δεν ειναι καποιος τυχαιος...

Ακουστε τον...

Αλλα μην περιμενετε να βγει να αντιπαρατεθει μαζι του καποιο λαμογιο Ακαταδιωκτο...


πηγη 

Δεν τους πεiραξε η συμπεριφoρα του γιατρoυ αλλα τους πεiραξε που τον μαγnτoσκoπnσε και τον εβγαλε στην σεvτρα...



Αυτο ειναι το επiπεδο τους....

Μυαλό και κρίση εχετε ακούστε και κρίνετε....



Λαφovταiv: Ο κoσμoς καταλαβαivει πως κάτι δεν πάει καλά με τα εμβoλια....( θα τον πεiτε κι αυτov ψεkι;)

 

Μπορεί καποιος τηλειεδικος να απαντήσει σε αυτον;

Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει αυτά που λέει;

Μπορεί κάποιος απ όλους εσας τους τηλεειδικους να πάει να κάνει χαρακίρι;

Ακούστε τον και μυαλό με κρίση έχετε...



Μnvυμα απο Kρnτn: Με μεγάλn χαρά σας αvακoιvώvoυμε τα εγκαivια του κέvτρου διασκέδασnς (ΚOΛAΣH) που θα ανoiξει μετά την εκτέλεσn της 4nς δoσnς...


Καλλίτερα καθαρός.. και κατοσταρικο..

Όσο για τους τσιμπημένους..

Καλη διασκέδαση 😡😡😡



Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε τα εγκαίνια του κέντρου διασκέδασης (ΚΟΛΑΣΗ) που θα ανοίξει μετά την εκτέλεση της 4ης δόσης. 

Τραγουδούν οι Παραδεισιες φωνές των Στέλιου Καζαντζίδη,Τόλη Βοσκόπουλου, Παντελή Παντελίδη, και Πλήθος άλλων καλλιτεχνών.. 

Εισιτήρια προπωλουνται σε όλα τα εμβολιαστικα κέντρα. Ειδικές προσφορές για Ανέργους Φοιτητές . 

Θα ακουστούν επιτυχίες όπως (Στον άλλο κόσμο που θα πας) Ο χάρος βγήκε παγανια) Στου Παραδείσου την πόρτα) Χάρε μπαμπεση σταυρωτή). 

Το κέντρο τελεί υπό την διεύθυνση Του Αγίου Πέτρου και θα μας βρείτε στην οδό Παγωνη-4 και Τσιοδρα γωνία. Προσφορές .. 

Σε αυτούς που θα κλείσουν τραπεζι στα τριήμερα δώρο φιάλη νέκταρ Των Θεών και Στάρι. 

Στα εννιάμερα σφηνάκια κονιάκ και ξηροκαρπια. 

Στα σαράντα έχει Ο Θεός. 

Σας περιμένουμε με ανοιχτές φτερούγες.............

(Χιουμοριστικο, το γελιο κανει καλο)

Βασιλειος Σφακιανακης

Mπoλιασμα με το σταvιo σε παiδακi....Δεiτε τα αiσxn τους ! ! !

Δειτε τι συμβαινει...

Αυριο και στην γειτονια μας;

Ευχομαι να κανω λαθος...



πηγη 


Ωπαααα...Οι πιo εμβoλιασμέvες xώρες έxoυν και τα περισσoτερα κρoύσματα, λεει ο Γαλλoς Daνιd Pujαdαs(Παρoυσιαστhς TV)


Ο Νο 1 Γάλλος παρουσιαστής David Pujadas επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις του Καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ: τα εμβόλια αύξησαν την επιδημία....

Οι πιο εμβολιασμένες χώρες έχουν και τα περισσότερα κρούσματα...



Στο κανάλι LCI, ο επιφανής δημοσιογράφος νο 1 Γάλλος παρουσιαστής David Pujadas επιβεβαιώνει τις διαπιστώσεις του Καθηγητή Λοιμωξιολόγου Didier Raoult.

-…Να ακούσουμε τον καθηγητή Ραούλ. ήταν προσκεκλημένος αυτές τις τελευταίες ώρες στο sud radio. Ακούστε τον. λέει ο David Pujadas

-Αυτά τα εμβόλια αύξησαν την επιδημία. Αυτές είναι οι χώρες που έχουν τα περισσότερα εμβόλια που έχουν τα περισσότερα κρούσματα σήμερα. Στη Γαλλία το 25% των κρουσμάτων επήλθε τουλάχιστον ένα μήνα μετά και κατά την ίδια περίοδο που κάναμε 15.000.000 εμβόλια. Πως γίνεται μέσα στη χώρα που έχουμε τους περισσότερους εμβολιασμένους να έχουμε τα περισσότερα κρούσματα; ( ακούγεται στο βίντεο ο Καθηγητής Ραούλ)

-Αυτό που λέει καθαρά ο καθηγητής είναι: oι χώρες οι πιο εμβολιασμένες είναι οι χώρες οι πιο αγγιγμένες από την επιδημία. Σήμερα αυτό ακούσαμε. Αυτό είναι αλήθεια ή λάθος; ( αναφέρει ο David Pujadas.

-Bέβαια είναι αλήθεια ( απαντάει η ειδική αναλύτρια της εκπομπής). Έχουμε τέτοιες περιπτώσεις ευρωπαϊκών χωρών, ας αρχίσουμε από τη Γαλλία. Το 90% άνω των 12 ετών είναι πλήρως εμβολιασμένοι.Το 78% επί συνόλου του πληθυσμού. Όταν δούμε τις μολύνσεις η Γαλλία είναι η τρίτη χώρα στον κόσμο πίσω από την Κύπρο και την Ιρλανδία.

Υπάρχουν πολλά άλλα παραδείγματα. Επίσης η Δανία με 80% του πληθυσμού της διπλά εμβολιασμένους.Και είναι η 5η ευρωπαϊκή χώρα σε μολύνσεις. Ακόμα πιο χτυπητό π.χ η Πορτογαλία με 90% πλήρως εμβολιασμένους ένα ρεκόρ ευρωπαϊκό. Είναι η 6η χώρα της ηπείρου σε μολύνσεις.Και θα μπορούσαμε να επικαλεστούμε πολλές άλλες χώρες Ισπανία Ιταλία Βέλγιο ή ακόμη και το Ισραήλ μια από τις χώρες τις πιο εμβολιασμένες στον κόσμο. Η Αυστραλία με 77% εμβολιασμένους κι όμως σήμερα έχει ένα τείχος μόλυνσης. Η αργεντινή..Και το αντίθετο στις αφρικανικές χώρες που έχουν και τους λιγότερους εμβολιασμούς η κατάσταση είναι πολύ καλή.

-Επομένως φανερά υπάρχει ένας παραλληλισμός. Υπάρχει μια αιτιολόγηση; ανναρωτιέται ο επιφανής παρουσιαστής.




πηγη 

Oλες οι "ευxες" σε ενα βivτεο για τον Aπερxoμεvo "Πρωθυπoυργo"....

Αντε και καλο ταξιδι...

Πλησιαζει η ωρα που θα φυγεις τρεχοντας....

Ακου τις ευχες και θα καταλαβεις...

Θα καταλαβεις αυτα, που σου κρυβουν αυτοι που σε ενημερωνουν...





Aπoτυxnμένα και επικivδυvα τα εμβoλιά σας, λεει ο Καθnγnτnς Εhud Qimrοη, lατρικn Σxoλή, Παvεπιστnμιo του Tελ Aβiβ....


Ένας καταξιωμένος και γνωστός επιστήμονας-ερευνητής από το Ισραήλ, ο Ehud Qimron, καθηγητής Μικροβιολογίας και Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ, εξαπολύει μετωπική και εφ΄ όλης της ύλης επίθεση κατά των πολιτικών, τακτικών και θεραπευτικών μεθόδων που τα κράτη και οι εξουσίες σε όλον τον κόσμο ακολούθησαν μέχρι σήμερα για την αντιμετώπιση της πανδημίας....



Έχει πολύ μεγάλη σημασία ότι η μετωπική αυτή επίθεση προέρχεται από το Ισραήλ, που είναι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε εξ' ολοκλήρου ως μοναδική θεραπευτική μέθοδο τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού με το σκεύασμα της Pfizer και που ήδη βρίσκεται στην τέταρτη εμβολιαστική φάση, αφού διαπιστώθηκε πως δεν υπήρξε και δεν πέτυχε η ανοσολογική προστασία της ισραηλινής κοινωνίας.

Επί της ουσίας το Ισραήλ λειτούργησε ως ένα συνολικό, μαζικό πείραμα σε ένα δείγμα 10 εκατομμυρίων κατοίκων. Το πείραμα αυτό αμφισβητεί πλήρως ο καθηγητής Ehud Qimron, ο οποίος επεκτείνει την κριτική του, εξηγώντας πως οι αποφάσεις των κρατών και των διάφορων πολιτικών εξουσιών είχαν σαν μοναδικό στόχο να αποκρύψουν την αποτυχία των επιλογών τους και να διατηρήσουν τη δυναμική της ισχύος τους.

Ο Ehud Qimron καταγγέλλει το πώς οι πολιτικές εξουσίες και τα κράτη ακύρωσαν και απαξίωσαν γνωστούς επιστήμονες και έγκυρους ερευνητές μόνο και μόνο για να στηρίξουν τις λανθασμένες επιλογές τους. Πρόκειται για ένα ιστορικό κείμενο, το οποίο στα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει αναφορά για τον τρόπο λειτουργείας των πολιτικών εξουσιών παγκοσμίως, αλλά και της απόλυτης επιρροής που ασκούν τα μεγάλα κονσόρτσιουμ, που διαχειρίζονται τα θέματα υγείας του κόσμου και που είναι πιο γνωστά με τον όρο big pharma.

Η πρωτότυπη επιστολή του καθηγητή Qimron ήταν γραμμένη στα εβραϊκά, ακολουθεί η μεταφρασμένη εκδοχή, στα ελληνικά:

Υπουργείο Υγείας, ήρθε η ώρα να παραδεχτούμε την αποτυχία.

Στο τέλος, η αλήθεια θα αποκαλύπτεται πάντα και η αλήθεια για την πολιτική του κορωνοϊού αρχίζει να αποκαλύπτεται. Όταν οι καταστροφικές έννοιες καταρρέουν μία προς μία, δεν μένει τίποτα άλλο παρά να το πούμε στους ειδικούς που ηγήθηκαν της διαχείρισης της πανδημίας - σας το είπαμε.

Με δύο χρόνια καθυστέρηση, συνειδητοποιείς επιτέλους ότι ένας ιός του αναπνευστικού δεν μπορεί να νικηθεί και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Δεν το παραδέχεσαι, γιατί δεν έχεις παραδεχτεί σχεδόν κανένα λάθος τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά εκ των υστέρων είναι ξεκάθαρο ότι έχεις αποτύχει παταγωδώς σε όλες σχεδόν τις ενέργειές σου, ακόμα και τα ΜΜΕ ήδη δυσκολεύονται να καλύψουν τη ντροπή σου.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η μόλυνση έρχεται σε κύματα που εξασθενούν από μόνα τους, παρά τις πολυετείς παρατηρήσεις και τις επιστημονικές γνώσεις. Επιμείνατε να αποδίδετε κάθε πτώση ενός κύματος αποκλειστικά στις πράξεις σας, και έτσι μέσω της ψευδούς προπαγάνδας «νίκησες την πανούκλα». Και πάλι το νίκησες, και ξανά και ξανά και ξανά.

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι μαζικές δοκιμές είναι αναποτελεσματικές, παρά τα δικά σας σχέδια έκτακτης ανάγκης που το δηλώνουν ρητά («Σχέδιο ετοιμότητας συστήματος υγείας για πανδημία γρίπης, 2007», σελ. 26).

Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι η ανάρρωση (έπειτα από νόσηση) είναι πιο προστατευτική από ένα εμβόλιο, παρά τις προηγούμενες γνώσεις και παρατηρήσεις που έδειχναν ότι τα άτομα που δεν έχουν αναρρώσει είναι πιο πιθανό να μολυνθούν από τα άτομα που έχουν αναρρώσει. Αρνηθήκατε να παραδεχτείτε ότι οι εμβολιασθέντες είναι μεταδοτικοί παρά τις παρατηρήσεις. Με βάση αυτό, ελπίζατε να επιτύχετε την ανοσία της αγέλης με εμβολιασμό - και αποτύχατε και σε αυτό.

Επιμείνατε να αγνοείτε το γεγονός ότι η ασθένεια είναι δεκάδες φορές πιο επικίνδυνη για τις ομάδες κινδύνου και τους ηλικιωμένους, παρά για τους νέους που δεν ανήκουν σε ομάδες κινδύνου, παρά τα στοιχεία που προκύπταν από την Κίνα, ήδη από το 2020.

Αρνηθήκατε να υιοθετήσετε τη «Διακήρυξη του Μπάρινγκτον», που υπογράφηκε από περισσότερους από 60.000 επιστήμονες και επαγγελματίες υγείας, ή άλλα προγράμματα κοινής λογικής. Επιλέξατε να τους γελοιοποιήσετε, να τους συκοφαντήσετε, να τους διαστρεβλώσετε και να τους απαξιώσετε. Αντί για τα σωστά προγράμματα και ανθρώπους, έχετε επιλέξει επαγγελματίες που στερούνται σχετικής κατάρτισης για τη διαχείριση της πανδημίας (φυσικοί ως επικεφαλής κυβερνητικοί σύμβουλοι, κτηνίατροι, αξιωματικοί ασφαλείας, προσωπικό μέσων ενημέρωσης κ.λπ.).

Δεν έχετε δημιουργήσει ένα αποτελεσματικό σύστημα για την αναφορά παρενεργειών από τα εμβόλια και οι αναφορές για παρενέργειες έχουν ακόμη διαγραφεί από τη σελίδα σας στο Facebook. Οι γιατροί αποφεύγουν να συνδέουν τις παρενέργειες με το εμβόλιο, για να μην τους διώξετε όπως κάνατε με κάποιους από τους συναδέλφους τους. Έχετε αγνοήσει πολλές αναφορές για αλλαγές στην ένταση της εμμήνου ρύσεως και στους χρόνους του εμμηνορροϊκού κύκλου. Αποκρύψατε δεδομένα που επιτρέπουν την αντικειμενική και σωστή έρευνα (για παράδειγμα, αφαιρέσατε τα δεδομένα για τους επιβάτες στο αεροδρόμιο Ben Gurion). Αντίθετα, επιλέξατε να δημοσιεύσετε μη αντικειμενικά άρθρα μαζί με ανώτερα στελέχη της Pfizer σχετικά με την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια των εμβολίων.

Μη αναστρέψιμη ζημιά στην εμπιστοσύνη.

Ωστόσο, από τα ύψη της ύβρεως σας, έχετε αγνοήσει και το γεγονός ότι στο τέλος η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. Και αρχίζει να αποκαλύπτεται. Η αλήθεια είναι ότι έχετε φέρει την εμπιστοσύνη του κοινού σε εσάς σε πρωτοφανή χαμηλά επίπεδα και έχετε διαβρώσει την ιδιότητά σας ως πηγή εξουσίας. Η αλήθεια είναι ότι έχετε κάψει εκατοντάδες δισεκατομμύρια σέκελ χωρίς αποτέλεσμα - για δημοσίευση εκφοβισμού, για αναποτελεσματικές δοκιμές, για καταστροφικά lockdown και για διατάραξη της ρουτίνας της ζωής τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταστρέψατε την εκπαίδευση των παιδιών μας και το μέλλον τους. Κάνατε τα παιδιά να αισθάνονται ενοχές, να φοβούνται, να καπνίζουν, να πίνουν, να εθίζονται, να τα παρατούν και να μαλώνουν, όπως επιβεβαιώνουν οι διευθυντές σχολείων σε όλη τη χώρα. Έχετε βλάψει τα προς το ζην, την οικονομία, τα ανθρώπινα δικαιώματα, την ψυχική υγεία και τη σωματική υγεία.

Συκοφαντήσατε συναδέλφους που δεν σας παραδόθηκαν, στρέψατε τον λαό τον έναν εναντίον του άλλου, διχάσατε την κοινωνία και πολώσατε τον λόγο. Χαρακτηρίσατε, χωρίς καμία επιστημονική βάση, ανθρώπους που επέλεξαν να μην εμβολιαστούν ως εχθρούς του κοινού και ως διαδοτές ασθενειών. Προωθείτε, με άνευ προηγουμένου τρόπο, μια δρακόντεια πολιτική διακρίσεων, άρνησης δικαιωμάτων και επιλογής ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών, για την ιατρική τους επιλογή. Μια επιλογή που στερείται οποιασδήποτε επιδημιολογικής αιτιολόγησης.

Όταν συγκρίνετε τις καταστροφικές πολιτικές που ακολουθείτε με τις λογικές πολιτικές ορισμένων άλλων χωρών - μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι η καταστροφή που έχετε προκαλέσει έχει προσθέσει μόνο θύματα πέρα ​​από τους ευάλωτους στον ιό. Η οικονομία που καταστρέψατε, οι άνεργοι που προκαλέσατε και τα παιδιά των οποίων την εκπαίδευση καταστρέψατε -είναι τα πλεονάζοντα θύματα ως αποτέλεσμα μόνο των πράξεών σας.

Προς το παρόν δεν υπάρχει επείγουσα ιατρική ανάγκη, αλλά καλλιεργείτε μια τέτοια κατάσταση εδώ και δύο χρόνια λόγω λαγνείας για εξουσία, προϋπολογισμούς και ελέγχου. Η μόνη έκτακτη ανάγκη τώρα είναι ότι εξακολουθείτε να ορίζετε πολιτικές και να κρατάτε τεράστιους προϋπολογισμούς για προπαγάνδα και ψυχολογική μηχανική αντί να τους κατευθύνετε στην ενίσχυση του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης.

Αυτή η έκτακτη ανάγκη πρέπει να σταματήσει!

Καθηγητής Ehud Qimron, Ιατρική Σχολή, Πανεπιστήμιο του Τελ Αβίβ.




πηγη 

Τι γιvεται ρε παιδια; Aλλoι δυο μπoλιασμεvoι δεν μπoρoύσαv να αvαπvεύσoυν και εγκατέλειψαν το Aυστραλιαvό Oπεv...



Η Σλοβάκα Νταλίλα Γιακούποβιτς και ο Ελληνοαυστραλός Νικ Κυργιός! 

Η Γιακούποβιτς δεν μπορούσε να πάρει ανάσα και έφυγε από το ματς κλαίγοντας. Η ίδια δήλωσε:

"Δεν έχω άσθμα, δεν με επηρέασε η ζέστη, στην πραγματικότητα μου αρέσει να παίζω σε ζεστό καιρό.."

Η δικαιολογία που βγάζουν τα ΜΜΕ προς τα έξω είναι πως ο Κυργιός κόλλησε τον ιό, για αυτό και καλά δεν μπορούσε να αναπνεύσει και εγκατέλειψε.





πηγη 

Eμβoλιασμεvoς ρεπoρτερ κάλυπτε μια εiδnσn ​​έξω από ένα κέvτρo δoκιμώv κoρωvαιoυ και.....ΣΩPlΑΣΤHΚΕ ! ! !

Μηπως φταιει το εμβολιο;

Μηπως ειναι περιττη η ερωτηση;



Αργεντινός ρεπόρτερ Κάρλος Φεράρα κατέρρευσε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης ειδήσεων στο Κανάλι 9 της Αργεντινής την Πέμπτη. 

Ο Ferrara κάλυπτε μια είδηση ​​έξω από ένα κέντρο δοκιμών COVID στην πόλη του Μπουένος Άιρες όταν λιποθύμησε ξαφνικά.

Ο Claudio Perez, ο παρουσιαστής του Channel 9, βρισκόταν στο σημείο να κλείσει με το Ferrara όταν ο ρεπόρτερ ακούστηκε να λέει «Συγγνώμη Claudio, sorry», καθώς ένας χτύπος ακουγόταν από το μικρόφωνο του.

πηγη 

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

ΓAKΗΣ:Ο ΕΛΛHΝlΚOΣ ΛAOΣ ΔΕΝ ΕlΝΑΙ ΒΛAΞ...ΔΕ ΜΠΟΡEl ΝΑ ΜΗ ΒΛEΠΕl OΤΙ ΟΙ ΘAΝΑΤOl ΕlΝΑΙ ΤΡlΠΛAΣΙΟΙ ΜΕΤA ΤΟ ΕMΒOΛΙΟ ΠOΥ ΘΑ ΤΟΥΣ EΣΩZΕ...

 











EμBoλιασμέvoι ακούνε;

Ή ακούνε ακομη την Παγωvα και τον Ψυxακια....

Ακoυστε ρε....

Δεν τα λέει ο oπoιoσδήπoτε...




Hpεμα σας τo λεω....Α Κ Ο YΣ Τ E ! ! !

 

Ο στοχος ειναι ενας...
Οχι να σε προστατεψουν....
Να πουλησουν και να θησαυρισουν...
Τι να πουλησουν;
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ! ! !




πηγη 

Δεν σεβασθnκαν oυτε την απoφασn του δικαστnρioυ οι φασiστες και απεkλεισαν τον Noβακ Τζιoκoβιτς απο τους αγωvες....




Ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ ακύρωσε τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, κάτι που σημαίνει ότι το Νο.1 του κόσμου δεν θα αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν του 2022.

Ο 34χρονος, εννέα φορές πρωταθλητής στο Melbourne Park, δεν θα υπερασπιστεί το στέμμα του στο Αυστραλιανό Όπεν, αφού αρχικά του χορηγήθηκε ιατρική εξαίρεση για να αγωνιστεί στο τουρνουά.

Ο Τζόκοβιτς έμεινε σε αδιέξοδο παρά το γεγονός ότι κέρδισε τη μάχη του Ομοσπονδιακού Δικαστηρίου για την ανατροπή της απόφασης της αυστραλιανής κυβέρνησης να ανακαλέσει τη βίζα του κατά την άφιξή του στη Μελβούρνη.

Η ανακοίνωση του Άλεξ Χοκ

«Σήμερα άσκησα την εξουσία μου σύμφωνα με το άρθρο 133Γ(3) του νόμου περί μετανάστευσης για να ακυρώσω τη θεώρηση που κατείχε ο κ. Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με βάση ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον. να το πράξουν.

«Η απόφαση αυτή ακολούθησε τις εντολές του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου στις 10 Ιανουαρίου 2022, ακυρώνοντας μια προηγούμενη απόφαση ακύρωσης για λόγους διαδικαστικής δικαιοσύνης.

«Κατά τη λήψη αυτής της απόφασης, εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες που μου παρείχαν το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη και ο κ. Τζόκοβιτς.

«Η κυβέρνηση Morrison είναι σταθερά δεσμευμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας, ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία COVID-19».

Σε μια μακροσκελή δήλωση μέσω Instagram, ο Τζόκοβιτς προσπάθησε να διευκρινίσει την «παραπληροφόρηση» σχετικά με το θετικό του τεστ COVID-19 τον Δεκέμβριο και ζήτησε συγγνώμη για ένα «λάθος κρίσης» αφού παρακολούθησε μια συνέντευξη με έναν Γάλλο δημοσιογράφο ενώ είχε μολυνθεί από τον COVID-19.

«Θέλω να τονίσω ότι προσπάθησα πολύ σκληρά για να διασφαλίσω την ασφάλεια όλων και τη συμμόρφωσή μου με τις υποχρεώσεις δοκιμών», είπε.

«Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω και να πραγματοποιήσω τη συνέντευξη της L’Equipe, καθώς δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο, αλλά φρόντισα να αποστασιοποιηθώ κοινωνικά και να φορέσω μάσκα εκτός από τις περιπτώσεις που τραβούσαν τη φωτογραφία μου.

«Ενώ πήγα σπίτι μετά τη συνέντευξη για να απομονωθώ για την απαιτούμενη περίοδο, μετά από προβληματισμό, αυτό ήταν ένα λάθος στην κρίση και αποδέχομαι ότι θα έπρεπε να είχα ξαναπρογραμματίσει αυτή τη δέσμευση».




πηγη 

ΩΩΩχχχχχ...Αν αυτο αληθευει θα γελασει καθε πικραμενος ! ! !

Ναιιιι...

Θα γελασει καθε πικραμενος, ανεμβολιαστος ομως....

Αν αληθευει το αρθρο αυτο....

Θα γεμισει η Ελλαδα με μικροτσουτσουνους...

Κι εχω κι αλλη μια απορια....

Θαναι αυτο και αιτια διαζυγιου; 

Κουλη θα σε κυνηγουν ολες οι γυναικες των μπολιασμενων....

Απο απο θα φυγεις ρε;

Εκεινο ομως, που ειναι σιγουρο ειναι, οτι το γελιο κανει καλο και γελασα με το αρθρο τουτο ! ! !













Ωπαααα....ΔlΕPPΕΥΣΕ Η ΛlΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑPΕΝΕPΓΕlΕΣ ΤΩΝ ΕMΒΟΛlΩΝ ! ! ! (Αν αλnθευει εpxεται μεγαλo κακo...)



Ο Craig Kelly, πρώην βουλευτής των «Εθνικών Φιλελευθέρων» (Liberals) στην Αυστραλία, ο οποίος παραιτήθηκε από την κυβέρνηση Morrisson διαφωνώντας με τη λογική και την τακτική των τυραννικών μέτρων κατά της «πανδημίας» και αναμένεται να ηγηθεί των «αρνητών» της χώρας του, διέρρευσε τη λίστα με τις πραγματικές παρενέργειες των εμβολίων.

Ταυτόχρονα, έστειλε μηνύματα παντού σε όλα τα κινητά τηλέφωνα που υπήρχαν μέσα στη βάση δεδομένων των Liberals μέσω του κόμματός του, Australia United Party, στα οποία αναφέρει ότι κανείς δεν μπορεί πλέον να εμπιστεύεται τους «Ελεύθερους», τους «Εργατικούς» ή τους «Πράσινους», εννοώντας προφανώς ότι είναι όλοι τους στο «παιχνίδι» της ιατρικής τυραννίας. 

Σε δεύτερο μήνυμά του, στέλνει την κρυφή λίστα των παρενεργειών και των θανάτων που κρύβει η Αυστραλιανή Κυβέρνηση και που εμείς σας παρουσιάζουμε παρακάτω.



Σημειώνεται ότι ο Craig Kelly εμφανίζεται να έχει στενές σχέσεις με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Η λίστα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ και αρκεί για να κάνει τα στομάχια να σφιχτούν όσο δεν πάει.

Εκτός από τα καρδιακά και τις θρομβώσεις που μέχρι τώρα γνωρίζαμε, η λίστα περιλαμβάνει:

Ψυχικές διαταραχές

Διαταραχές νευρικού συστήματος

Αιμορραγική κυστίτιδα

Χρόνια αυθόρμητη κνίδωση

Πανικουλίτιδα

Δακρύρροια

Εσωτερική αιμορραγία

Μικροαγγειοπάθεια

Καταστροφή αιμοπεταλίων

Δυσλειτουργία της δεξιάς κοιλίας της καρδίας

Λαγόφθαλμος

Κοκκίωμα

Γαστρεντερίτιδα

Οισοφαγική καντιντίαση

Κάταγμα κάτω άκρου (διαταραχή των οστών)

Ρευματοειδής παράγοντας

Υπερχλωραιμία

Ανουρία

Νέκρωση ρινικού σωλήνα

Οξεία εμπύρετη ουδετερόφιλη δερματοπάθεια

Αιματοσπερμία

Δερματική νέκρωση

Αιμολυτική αναιμία

Περιφερική φλεβική νόσος

Χειλική αποχρωμάτωση

Αυτοάνοση ηπατίτιδα

Αντι-ουδετερόφιλα κυτταροπλασματικά αντισώματα θετική αγγειίτιδα

Αλλεργία σε τσίμπημα από αρθρόποδα (αράχνες κλπ)

Στρεπτοκοκκική πνευμονία

Ασυμπτωματικό covid-19

Υπεργαμαγλομπουλιναναιμία Καλοήθης μονοκλωνική

Μεταστάσεις στο ήπαρ

Ισχαιμία νωτιαίου μυελού

Οίδημα οσχέου

Ουραιμία

Μεταβλητότητα καρδιακών παλμών

Ούρα λευκωματίνης

Υποτροπή ασθενειών

Απόφραξη κοιλιοκάκης

Λήθαργο

Αναπνευστική ανεπάρκεια

Υπνηλία

Περιφερικό πρήξιμο

Ουροσεψία

Κυκλοφορικήκατάρρευση

Αυπνία

Αρρυθμίες

Ρινίτιδα

Αναιμία

Σακχαρώδης διαβήτης



πηγη 

Aδωvις Γεωpγιαδnς Yπoυpγoς: Ο Kυpιάκoς Mnτσoτάκnς εivαι βαθύπλoυτoς γόvoς, τεμπέλnς και λαϊκιστnς....



Αυτος, ειναι σημερα υπουργος του Κυριακου Μητσοτακη...

Οφειλουμε να του δωσουμε συγχαρητηρια, που δουλεψε ψιλο γαζι τον Ζαβο...

Το κακο ειναι ομως, οτι την πληρωνουμε εμεις....

Καταστρεφεται η Ελλας απο αυτους τους, "Ας μην το πω γιατι θα με χωσουν μεσα"...

Και δυστυχως αυτους, καποιοι τους εχουν ινδαλματα τους...

Απο που να περιμενουμε σωτηρια, αν δεν ξυπνησουν αυτοι οι καποιοι;

Αν δεν με πιστευετε, ακουστε τον ανεκδιηγητο υπουργο....


πηγη 

Με τα σωματα τους σταματoυν τις μπoυλvτoζες του Kαθεστωτoς... Με το σταvιo και με το ετσι θελω xτiζoυν xωpια λαθpoμεταvαστωv στον Eβpo ! ! !

Και ο εποικισμος συνεχιζεται οπως σχεδιαστηκε....

Να αφελληνισουν την Ελλαδα θελουν....

Χωρις αμφιβολια πια....

Εχουμε να κανουμε με προδοτες...













Eισαγγελεας ακoυσε; Και ακoμn κυκλoφoρεi ελευθερn;

 Εισαγγελεας υπαρχει....

Αποπειρα ανθρωποκτονιας απο προθεση με σκοπουμενο δολο εχουμε...




πηγη 

Kυpιε Eισαγγελεα καμμiα απελασn παiζει; 385 εκκλnσiες εxoυν βαvδαλiζει οι κακoμoιρoι κατατpεγμεvoι επιvτoματiες στην Eλλαδα ! ! !

 






















Δp Cαrrιe Μαdej: Η παvδnμiα εivαι ψεύτικn και τα εμβoλια μή ασφαλn...



Η Δρ Carrie Madej, είναι ειδική παθολόγος στο McDonough της Τζώρτζια. 

Η Δρ Madej ολοκλήρωσε την ειδικότητα της στο Πανεπιστήμιο Mercer - The Med Center Of Central Ga.

 Σήμερα εξασκεί το λειτούργημα της στο Phoenix Medical Group of Georgia, LLC και συνεργάζεται με το Southern Regional Medical Center.

Ακουστε τι λεει...


πηγη 

Τα kαvαλια φυσιkα, δεν θα το δεiξoυν...Τoυς πiστεψε ! ! ! Eμβoλiασε το παιδi του και......

Εχουν να πουν κατι γι αυτο οι τηλεειδικοι;

Εμεις οχι....

Απλως σας δειχνουμε το βιντεο που βρηκαμε και τα συμπερασματα δικα σας....




πηγη 

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Kαταπελτnς ο ιoλoγoς....

Απλως ακουστε τον...




πηγη 

Eυρωβoυλευτnς: ΔΕΝ ΕMΦΟΛlΑΖOΜAI ΑKΟMΑ ΚΑΙ ΑΝ ΜΕ ΒAΛEΤE ΦYΛAΚH ! ! ! (Aυτα γιατi δεν τα δεixvουν τα καvαλια)

 


Σιγα να μην τα δειξουν....

Τους χαλαει την πιατσα η ευρωβουλευτινα...

Ακουστε τι λεει...


πηγη 


Φάoυτσι τελoς! ! ! Oλn η υπoθεσn στα Eλλnvικα....


Ο Φάουτσι ξεμπροστιάστηκε για μια ακόμη φορά στη γερουσία των ΗΠΑ....

 


Αυτό που ισχυριζόταν, δήθεν ότι δε χρηματοδότησε την εξέλιξη του ιού στην Κίνα για τη δημιουργία του COVID-19, βγήκε ότι είναι ψεύδος.

Όταν η διαδικασία εξέλιξης του ιού (Gain of Function), προερχόμενου από τις νυχτερίδες, για να προσβάλλει ανθρώπους, παρουσιάστηκε στο Αμερικανικό Πεντάγωνο και την υπηρεσία του, γνωστής ως DAARPA, για χρηματοδότηση, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι απέρριψαν κονδύλιο ύψους $14 εκατομυρρίων δολαρίων – λέγοντας ότι είναι εξαιρετικά επικίνδυνο.

Ωστόσο, ο Φάουτσι της NIH & NAID δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. 

Αυτό αποδεικνύεται από στρατιωτικό έγγραφο του Πενταγώνου και της DAARPA, το οποίο έφερε στο φως ο ειδησεογραφικός οργανισμός Project Veritas. 

Στην ουσία, όλη η πανδημία ήταν σχεδιασμένη. Με αυτό, φαίνεται ξεκάθαρα πλέον ότι “έμπειροι” σαν τον Φάουτσι που βγαίνουν στις τηλεοράσεις και μας κουνάνε το δάχτυλο για να δεχτούμε δικτατορικά μέτρα, έχουν ευθύνη για την έξαρση αυτής της πανδημίας.

Στην ουσία, μας εξαπάτησαν.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΕ 4 ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ










πηγη 

Mπiλ Γkέιτς: Mετά την Oμικροv, ο κοροvαϊoς θα μoιάζει με την επoxικn γρiπn.....ΑΜHΝ ! ! !

Η παραλλαγή Όμικρον του κορονοϊού μπορεί να επελαύνει επί του παρόντος στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο, οδηγώντας σε ρεκόρ κρουσμάτων, ωστόσο ο Μπιλ Γκέιτς βλέπει “φως στον ορίζοντα”....



Μόλις εξασθενίσει το τρέχον κύμα, οι χώρες μπορούν να περιμένουν “πολύ λιγότερα κρούσματα” για το υπόλοιπο του 2022, έγραψε ο Γκέιτς την Τριτή κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Twitter με την Ντέβι Σριντάρ, επικεφαλής του τμήματος παγκόσμιας δημόσιας υγείας στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Μόλις συμβεί αυτό, συνέχισε ο Γκέιτς, ο κορονοϊός μπορεί πιθανότατα “να αντιμετωπίζεται περισσότερα σαν εποχική γρίπη”.

Ο συνιδρυτής της Microsoft -ο οποίος έχει αναφερθεί πολλές φορές στην πανδημία του κορονοϊού- δεν είναι ο πρώτος που κάνει μια τέτοια πρόβλεψη, σύμφωνα με το CNBC. Ορισμένοι εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν ότι η ταχεία εξάπλωση της παραλλαγής Όμικρον, παρότι επικίνδυνη αναμφίβολα, θα μπορούσε να οδηγήσει στην απόκτηση “φυσικής ανοσίας” από πολλούς ανθρώπους, συμβάλλοντας έτσι να περάσουμε σε μια πολύ λιγότερο σοβαρή, “ενδημική” φάση του κορονοϊού.

Ο Γκέιτς υπερθεμάτισε επ’ αυτού του σεναρίου, προβλέποντας ότι “η Όμικρον θα οδηγήσει σε ευρεία ανοσία, τουλάχιστον για τον επόμενο χρόνο”. Και ο χρόνος έχει σημασία, διότι εάν μεγάλο μέρος του πληθυσμού μπορεί να εξασφαλίσει ταυτόχρονα ένα επίπεδο ανοσίας έναντι του κορονοϊού, είτε χάρη στα εμβόλια είτε με άλλον τρόπο, η μετάδοση του ιού θα μπορούσε να επιβραδυνθεί αρκετά και να οδηγήσει την πανδημία σε αυτήν την ενδημική φάση.

Μόλις, δε, ο κορονοϊός γίνει τελικά ενδημικός, πρόσθεσε ο Γκέιτς, “ίσως χρειαστεί να κάνουμε ετησίως εμβόλιο για κάποιο χρονικό διάστημα”, όπως γίνεται με τον ετήσιο εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Ωστόσο, ο Γκέιτς επεσήμανε πως μέχρι να υποχωρήσει το κύμα της Όμικρον, οι μη εμβολιασμένοι θα συνεχίσουν να αποτελούν τα πιο “σοβαρά περιστατικά”, ενώ είναι πιθανό η Όμικρον να επιβαρύνει πολύ το σύστημα υγείας των ΗΠΑ, όπως και τα συστήματα υγείας άλλων χωρών.

Η αισιοδοξία του Γκέιτς θα μπορούσε, πάντως, να ανατραπεί από την εμφάνιση μιας νέας παραλλαγής του κορονοϊού, ειδικά εάν είναι πιο σοβαρή ή πιο μεταδοτική από οποιαδήποτε άλλη έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα. Σύμφωνα με τον δισεκατομμυριούχο, αυτό το σενάριο είναι μάλλον απίθανο, αλλά όχι αδύνατο.

“Δεν είναι πιθανό να εμφανιστεί μια πιο μεταδοτική παραλλαγή”, έγραψε ο Γκέιτς στο Twitter, “αλλά έχουμε εκπλαγεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια αυτής της πανδημίας”.



πηγη 

NΤPΟΠH ΣΑΣ ΡΕ, NΤPΟΠH ! ! ! Aυτn η γιαγιαkα θα πλnρωvει 100 ευpω τον μnvα για να παiρvoυv αυτoi 500; ΑlΣXΟΣ ! ! !

 











Ντροπη και αισχος...

Εχουν χαθει αυτα τα δυο, απο του 300...

Ειχαμε εναν Εφιαλτη, πριν κατι χιλιαδες χρονια και τωρα εχουμε 300, που μας κυβερνανε κιολας...

Πληρωνουν τους λαθρομεταναστες και βαζουν προστιμα στους παπουδες και τις γιαγιαδες...

Σε κολυβα να τα δωσει αγορι μου ο γαμημενος, μου ειπε μια γριουλα...

Μακαρι της ειπα...

Δεν ειχε αδικο....

Αλλα....

Τι μπορεις να περιμενεις οταν μας κυβερναει ενας Αφορισμενος;

Ενας Ανθελληνας....

Ενας "Αχ καλε"....

Ενας επαγγελματιας ανεπαγγελτος....

Ενας που κοροιδεψε τον Ελληνικο λαο, υφαρπαξε την ψηφο του και διορισε Κομμουνιστες, για Κυβερνηση...

Και...

Δεν ειναι τυχαιο που ολη η Ελλαδα φωναζει το ιδιο συνθημα, καθολου τυχαιο....

ΚΑΠΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ! ! !

Συνταγματάρχης


Eκαvε ασφαλεια ζωnς, πεθαvε και η ασφαλιστικn εταιρεiα δεν πλnρωvει γιατi....HΤAΝ ΕMΒΟΛlΑΣMΕΝOΣ ! ! !

Σας σκοτώνουν δεν πληρώνουν και ανάγκη δεν σας έχουν....

Γαλλικό Δικαστήριο αποφάσισε ότι ο θάνατος από το εμβόλιο είναι αυτοκτονία...



Στη Γαλλία, ασφαλιστική εταιρεία αρνήθηκε να καταβάλει το τίμημα της ασφάλειας ζωής  ύψους αρκετών εκατομμυρίων ευρώ , ενός  ασφαλισμένου πελάτη της, διότι ήταν εμβολιασμένος.   

Η Ασφαλιστική  στηρίχτηκε  στην γνωμάτευση των ιατροδικαστών ότι το εμβόλιο προκάλεσε τον θάνατο του Παππού, και επομένως ήταν αυτοκτονία, που δεν την κάλυπτε το συμβόλαιο. 

Οι συγγενείς προσέφυγαν στο Κράτος Δικαίου, που δέχθηκε σε πρώτο βαθμό την άποψη της ασφαλιστικής εταιρείας. Η απόφαση αναφέρει ότι«ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός», και οτι  ήταν γνωστό στον θανόντα ότι τα εμβόλια είναι πειραματικά , και επομένως ο εθελοντικός εμβολιασμός του ήταν εθελοντική ανάληψη ενός θανάσιμου κινδύνου ενόψει των πιθανών παρενεργειών.

Το δικαστήριο παραδέχτηκε στις 6 Ιανουαρίου 2022 , ότι νομικά, εφόσον η εθελοντική συμμετοχή στην Τρίτη φάση του πειράματος για τα εμβόλια , των οποίων η αποδεδειγμένη ασφάλεια είναι ανύπαρκτη, αποφέρει τον θάνατο, τότε η εταιρεία δεν είναι υποχρεωμένη να καταβάλει την Ασφάλεια διότι ο θάνατος δεν είναι φυσικός και δεν είναι ατύχημα αλλά πρόκειται για αυτοκτονία που δεν καλύπτεται από τη σύμβαση.

IMPORTANT INFORMATION … Please translate, if needed!! France, décès après la vaccination d’un grand-père très fortuné, ancien chef d’entreprise parisien de Versailles, avec assurance vie de plusieurs millions d’euro pour le bénéfice de ses enfants et petits-enfants, l’assurance ne rembourse pas et ne paye pas la prime de plusieurs millions d’euro | Wirral In It Together



πηγη 

Πεθαvε λiγα λεπτα μετα τον εμβoλιασμo της και οι "επιστnμovες" ψαχxvoυν απo τι πεθαvε...(Eπιστnμn οxι αστεiα)

Αυτο θα πει επιστημη σημερα...

Μεχρι και ο τρελος του χωριου, ξερει απο τι πεθανε, αλλα οχι οι "επιστημονες"...

Φυσικα μιλαμε παντα, για τους διορισμενους, που τους εκανε και Ακαταδιωκτους μην καταληξουν ολοι φυλακη....

Πρεπει να ξεπουλησουν τα μπολια τους....

Και για να γινει αυτο χρειαζονται καποιες προυποθεσεις...

Ποιες;

Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ! ! !





πηγη 

Aυτα δεv τα λεvε τα καvαλια μας....Eiστε Eγκλnματiες σκoτώvετε το κoσμo, φωvαζoυν οι συγγεvεiς των εμβoλιασμεvωv στο Tζαvειo ! ! !

Καταγγελία...



Δολοφονίες εν ψυχρω και αυτοι που πρέπει να τις σταματήσουν δεν κάνουν τίποτε!!! Πολιτης( Ανδρέας Τζήρας) που μπήκε στο Τζάνειο νοσοκομείο καταγγέλει με ανάρτηση του οτι εκει που περίμεναν στο καρδιολογικό του covid ειχε ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ!!! 

Για εμφράγματα σε ανθρώπους με covid και ΕΠΤΑ θανάτους (20 με 35 χρόνων) ολοι πλήρως εμβολιασμένοι!!!

Οι συγγενείς των ανθρώπων ηταν στα κάγκελα και φώναζαν “Ειστε Εγκληματίες σκοτώνετε το κόσμο”!!

Και ολα αυτα τα κρυβει η ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ Τηλεόραση….

Οπως τις Ιατρικές μελέτες που δημοσιεύτηκαν σε Διεθνη εγκυρα Περιοδικά που Επιστημονικά το θεμα εχει τελειώσει….

Τα δηθεν εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ και σακατεύουν το κόσμο…




πηγη 

Δεiτε το βivτεο και πεiτε μας...Εivαι δnμoσιoγραφoι αυτoi; Πoιoς τους εδωσε αδεια; Και γιατi;

Οντως...

Αυτοι θεωρουνται δημοσιογραφοι; 

Κατα την ταπεινη μου αποψη, πιονια ειναι μονο, τσιρακια στην καθομιλουμενη...




πηγη 


Ovτως υπαpxoυv παpεvεpγειες.....200 ευpω το πpoστιμo, ζnτoυν να γivει, κατι pεμαλια ! ! !

 



Ειναι ή δεν ειναι παρενεργεια αυτη η κακια που βγαζουν ορισμενοι;

Εκτος απ την βλακεια, την ειχαν αυτη την κακια και την εκρυβαν....

Κι αν την εκρυβαν, το εμβολιο τους την φανερωσε....

Να και μια καλη παρενεργεια...

Δειτε το βιντεο...



Noμiζετε oτι ο Eφιαλτnς εζnσε πρo Xριστoυ στις Θερμoπυλες; Mεγα λαθoς...πoλλαπλασιαστηnκε και σnμερα ζoυν αvαμεσα μας ! ! !













Δειτε την επομενη φωτο και θα καταλαβετε τι εννοουμε...



Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Μiα ερωτnσn στους φiλoυς εμβoλιασμεvoυς....ΑKOYΣTΕ ! ! !

 

Εμεις δεν χρειαζεται τιποτα να πουμε...

Τα λεει ολα η κοπελια...

Γι αυτο...

Ακουστε την, αξιζει ο κοπος !




πηγη

Ο Ψυxακιας xτυπnσε παλι...Να φυλακiζovται οι αvεμβoλiαστoι ζnταει ! ! !

 



Μηπως ο ψυχακιας χρειαζεται επειγοντως ψυχιατρο;

Μηπως ειναι πλεον επικινδυνος;

Μηπως αυτα ισχυουν και για την υπολοιπη συμμορια; 



Aκoυστε τι λεει αυτn η γιαγιoυλα pε pεμαλια, πoυ θελετε να τnς βαλετε πpoστιμo...ΑKΟYΣΤE PΕ PEΜΑΛlΑ ! ! !

 


Ακουστε ρε αλητες...

Ακουστε ρε επαγγελματιες ανεπαγγελτοι...

Που ποτε δεν δουλεψατε...

Θα σκοτωσετε αυτη την γιαγιουλα;


πηγη 

Αν ακoμn, δεν εxετε καταλαβει τι δoυλεμα τpωμε, δεiτε αυτo το βivτεο και αv παλι δεν καταλαβετε...λυπαμαι για παpτn σας ! ! !

Δειτε την αληθεια...

Βαζουν τις μασκες για να τους δειτε με μασκες...

Γιατι αραγε;

Για να σε τρομοκρατησουν, να πουλησουν τα μπολια τους και να τα κονομησουν...

Καταλαβες αυτο που επρεπε να εχεις καταλαβει απο καιρο;



Πως εiπατε; Kαvατε το εμβoλιo και θα το πεpασετε ελαφpα; Για ακoυστε τι μας λεει μια πλnpως εμβoλιασμεvn που νoσεi τωpα....

Καλα ρε...

Ακομη δεν καταλαβατε,, οτι το θα "το περασεις ελαφρα", ειναι απλως μια δικαιολογια;

Τοσο πολυ σας αρεσει το σανο που σας ταιζουν;

Ακουστε τι λεει η πληρως εμβολιασμενη κοπελιτσα, που νοσει με κορωνογριπη...



Πραγματoπoιήθηκε η ευxή του μικρού Xάρn που πάσxει από λευxαιμiα το ονειρο του να γiνει πυροσβέστης...ΒΙΝΤΕΟ

Ψυχούλα μου να μεγαλώσεις να γίνεις γερος και δυνατός και όλα τα όνειρα σου να γίνουν πραγματικότητα...


Πραγματοποιήθηκε η ευχή του μικρού Χάρη, ο οποίος πάσχει από β-οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία.

👨‍🚒🚒 Οι μικροί και αφανείς ήρωες είναι αυτοί που τελικά κρύβουν και τη μεγαλύτερη δύναμη μέσα τους… Με αστείρευτο θάρρος και ανδρεία, ο μικρός Χάρης βρήκε τη δύναμη να νικήσει τη μάχη με τις φωτιές, ενώ παλεύει και με τις δικές του καθημερινές μάχες!

 
 
 
 
 

 
 

  
 

Καπoιoι Xαμερπεiς αμφισβnτουν την εγκυρoτητα των ΑΦOPlΣΜΩN απο τον Mnτρoπoλiτη Aμβρoσιo, αλλα...πλαvωvται πλαvηv oικτραv ! ! !

Ο μαχητικότατος, παρά την ηλικία του, Σεβασμιότατος πρώην

Μητροπολίτης Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, αναδεικνύεται, ακόμα και τώρα που

εφησυχάζει έχοντας παραιτηθεί οικειοθελώς από τον θρόνο του, ως ο Φάρος της

Ορθοδοξίας στην Ελλάδα. Μαζί με έναν ή δύο αρχιερείς και μερικούς δεκάδες ιερείς,

αποτελεί την αιχμή του δόρατος της (παραδομένης) Εκκλησίας της Ελλάδος.



1) Ο Σεβασμιότατος κ. Αμβρόσιος, με την «παραίτησή» του, δεν έχει

«παραιτηθεί» εκκλησιολογικά μιλώντας και από την ιδιότητά του ως Επισκόπου.

Αυτό σημαίνει ότι ιερουργεί κανονικότατα, τελεί όλα τα καθήκοντα του Ιεράρχη

εγκύρως, πλην όμως, όπως λέγεται στην γλώσσα της Εκκλησίας «εφησυχάζει»,

έχοντας παραχωρήσει την διοίκηση της Μητροπόλεώς του στον νόμιμο διάδοχό του.

2) Ο αφορισμός (μεγάλος αφορισμός για να διακρίνεται από τον

μικρό) είναι η δυσμενέστερη πράξη που μπορεί να ληφθεί από έναν Ιεράρχη κατά

ενός λαϊκού στην Ορθοδοξία. Είναι μια φοβερή κατάρα που έχει συγκεκριμένο

τυπικό και που ακολουθεί τον αφορισμένο ακόμα και μετά τον θάνατό του, εκτός αν

μετανοήσει ειλικρινά και το δηλώσει στον αφορίσαντα ή την Ιερά Σύνοδο, οπότε

διαβάζεται σε αυτόν η λεγόμενη «συγχωρητική ευχή». Το πόσο φοβερή είναι η

κατάρα του αφορισμού, αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι παρατηρείται

τυμπανισμός στα πτώματα εκείνων που έχουν αφοριστεί (δεν λιώνουν όπως τα

φυσιολογικά πτώματα), χρειάζεται δε ειδική ευχή, που ακολουθεί ιδιαίτερο τυπικό,

προκειμένου το σώμα του αφορισμένου να λιώσει, αν τυχόν έχει αποβιώσει ο

Ιεράρχης που τον αφόρισε, χωρίς να του χορηγήσει την συγχωρητική ευχή εν ζωή.

Για το πόσο όλα αυτά είναι «παραμύθια» ή όχι, ρωτήστε τον γνωστό Δήμο Βερύκιο

(όχι και τον πιο..πιστό χριστιανό) να σας πει τι βίωσε μετά τον αφορισμό του από τον

Μητροπολίτη Αμβρόσιο. Αναγκάστηκε δε, ναι αυτός ο Βερύκιος, να στείλει επιστολή

δημόσιας μετανοίας προς την Ιερά Σύνοδο η οποία έγινε δεκτή, προκειμένου στη

συνέχεια να του διαβαστεί η συγχωρητική ευχή για να γλιτώσει.


3) Από τα παραπάνω απαντάται συνακόλουθα και το τρίτο λογικό

ερώτημα, αν δηλαδή «ισχύει» ένας αφορισμός αν δεν έχει γίνει από την Ιερά Σύνοδο,

όπως συνήθως για ευνόητους λόγους, διαδίδεται. Προφανώς και είναι έγκυρος, αν

πληρούνται οι πνευματικές προϋποθέσεις που απαιτούν οι Ιεροί Κανόνες. Αν δεν

ήταν έγκυρος, στην παραπάνω περίπτωση, ποιος ο λόγος να ασχοληθεί η Ι. Σύνοδος

με την επιστολή Βερύκιου και να συγχωρήσει τον μετανοήσαντα; Το γεγονός ότι

σύμφωνα με τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας (Ν. 590/1977 άρθρο 4), ο

μεγάλος αφορισμός επιβάλλεται με απόφαση της Ι. Συνόδου, δεν αφορά παρά μόνο

το «τυπικό» σκέλος και όχι ασφαλώς το πνευματικό. Σύμφωνα με το Κανονικό

Δίκαιο κάθε Ιεράρχης, ως διάδοχος των Αποστόλων, έχει την ίδια εξουσία με

εκείνους «δεσμείν και λύειν τας αμαρτίας»


4) α) Προϋπόθεση της εγκυρότητας ενός αφορισμού είναι να αφορά

σοβαρό ζήτημα πίστεως (όπως είναι η αμφισβήτηση, λόγω αθεϊας, της αγνότητας της


Παναγίας εν προκειμένω), ο οποίος μάλιστα προβλέπεται στους Ιερούς Κανόνες ότι

είναι και «αυτεπάγγελτος» λόγος, δηλαδή δεν χρειάζεται καν την παρέμβαση προς

αφορισμό από κάποιον Ιεράρχη, επειδή προβλέπεται απευθείας από την Αγία Γραφή

(θα αρκούσε δηλαδή η «ανακοίνωση του αναθέματος» στην Εκκλησία) και β) ο

αφορισμός να μην είναι καταχρηστικός, δηλαδή να μη γίνεται για πολιτικούς καθαρά

λόγους (έστω και αν μπορεί χωρίς πρόβλημα να αφορά ακόμα και κατ΄ιδιότητα

πολιτικά πρόσωπα). Δεδομένου ότι έγινε για σημαντικούς λόγους που αφορούν το

«πιο» Άγιο πρόσωπο από όλους του Αγίους (την Παναγία) , ο αφορισμός επιβάλλεται

δίκαια και κανονικά.


5) Προβλέπεται «έφεση», προσφυγή δηλαδή του αφορισμένου

ενώπιον της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, ώστενα αμφισβητηθεί το

«δίκαιο» του αφορισμού, όπως έγινε με την περίπτωση Βερύκιου, εφόσον προηγηθεί

ειλικρινής μετάνοια.


6) Πνευματική «ασφαλιστική δικλείδα» του αφορισμού είναι η εξής:

Αν αυτός είναι άδικος, τιμωρείται ο αφορίσας. Ο Σεβασμιότατος όχι μόνο

μακροημερεύει αλλά και είναι πνευματικά ακμαίος όσο ποτέ. Επομένως, όσους

αφορισμούς μέχρι σήμερα έχει τελέσει, τους έχει τελέσει ευρισκόμενος εν δικαίω.

7) Σε όσους (άσχετους) σπεύσουν να μιλήσουν για «μεσαίωνα» ή για

«αναχρονισμούς των παπάδων», να τους πληροφορήσουμε ότι αφορισμούς κάνει και

η παπική εκκλησία, με πιο γνωστό απ’ αυτούς τον συνθέτη Μάρκο Βαμβακάρη (που

ήταν καθολικός από τη Σύρο), του οποίου όμως ο αφορισμός ανακλήθηκε.


Επειδή, όπως αντιλαμβάνεστε, δεν είναι για γέλια, προτείνω στους δυο

αφορισμένους να το ξανασκεφτούν όσο είναι καιρός και να πράξουν τα δέοντα,

αφήνοντας στην άκρη εγωισμούς και σαχλαμάρες, στις οποίες αμφότεροι μας έχουν

συνηθίσει, διαφορετικά, πολύ σύντομα θα καταλάβουν στο πετσί τους, τι σημαίνει να

είσαι αμετανόητος..




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.