Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

Νικη Τζαμουρανη: Γιατι δεν τολματε να βγαλετε και εναν αλλον γιατρο να απαντησει την ωρα που μιλαει ο Βασιλακοπουλος;

 



Πραγματικα δεν τολμουν να το κανουν την ωρα που μιλαει ο ψυχακιας....

Δειτε το βιντεο της Νικης...



πηγη 

Koύβελαs: Θελω να δω τους Eμβoλιαστέs γιατρoύs να Eμβoλιάzoυv τα δικα τους παιδιά...

 «Φούντωσε» για τα καλά η κουβέντα για τον εμβολιασμό των παιδιών.

Πάνω στο θέμα τοποθετήθηκε μέσω ποστ στο Facebook ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας στο ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας, γράφοντας:

 

«Ζω για τη μέρα που θα εμφανιστούν οι συνάδελφοι γιατροί και άλλοι επιστήμονες υγείας, που υποστηρίζουν τον καθολικό εμβολιασμό (COVID-19), με φωτό των δικών τους παιδιών, με τη βελόνα στο δελτοειδή τους, να εμβολιάζονται!!!».

Ιδού η ανάρτηση:


 

 

Πηγή 

 

 

Erdoğan: I’m going to f*ck NATO, Europe and Israel... (Θα γ@μnσω το ΝAΤO, την Ευpωπη και το Ισpαηλ...)

Μυστική στρατιωτική συμμαχία μεταξύ Τουρκίας και μιας πυρηνικής δύναμης όπως το Ιράν καθώς και έναν όρκο ζωής του Ερντογάν ο οποίος είχε υποσχεθεί να “γ@μησ@ τις μ@ν@δ@ς του ΝΑΤΟ, της Ευρώπης και του Ισραήλ με την πρώτη ευκαιρία” δείχνουν απόρρητα έγγραφα...



Μυστικές υπηρεσίες είχαν εδώ και καιρό απόρρητα έγγραφα συνομιλιών του Ερντογάν και- άγνωστο γιατί- αποφάσισαν να τα δώσουν τώρα στην δημοσιότητα λίγο πριν την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου.

Ίσως γιατί κάποιοι θέλουν να ξεκαθαρίσει εντελώς η κατάσταση αυτή πριν ο ίδιος ο Ερντογάν κλείσει τις ΝΑΤΟϊκές βάσεις στην Τουρκία..

Από τα έγγραφα φαίνεται πως εδώ και χρόνια υπάρχει στρατιωτική συμμαχία Τουρκίας-Ιράν και στο πλαίσιο αυτό εξηγείται και η ιστορία με την τράπεζα HalkBank και τον Ρεζά Ζαράμπ.

Η μυστική υπόσχεση του Ερντογάν

Τα τελευταία χρόνια ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί αδιάκοπα να εκπληρώσει μια μυστική υπόσχεση που έκανε στον εσωτερικό του κύκλο πριν από μια δεκαετία, η οποία ήταν να διαταράξει τη συμμαχία με το ΝΑΤΟ όταν θα έχει την ευκαιρία και να εδραιώσει τη δύναμή του.

Πριν από την επικείμενη σύνοδο κορυφής των ηγετών του ΝΑΤΟ στις 14 Ιουνίου στις Βρυξέλλες, το ιστορικό του Προέδρου Ερντογάν δείχνει ότι έχει εκπληρώσει σε κάποιο βαθμό την υπόσχεσή του δημιουργώντας χάσμα μεταξύ των συμμάχων του ΝΑΤΟ και της Τουρκίας σε ορισμένα θέματα.

Μυστικές επαφές ΜΙΤ-Ιρανών Φρουρών

Η υπόσχεση αυτή του Ερντογάν αποκαλύφθηκε το 2011 από Τούρκους ανακριτές που ερευνούσαν το δίκτυο των Ιρανών Φρουρών της Επανάστασης (IRGC) στην Τουρκία.

«Όταν θα έχω μια ευκαιρία, ξέρω τι θα κάνω με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και το Ισραήλ.

Πρόκειται να Γ@μ@σω τις μ@ν@δες τους. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τόσο τρομοκράτες όσο το Ισραήλ» είπε ο Ερντογάν, ο τότε πρωθυπουργός σε κύκλο έμπιστων νομοθετών σε ιδιωτική συνάντηση.

Αφορμή το ραντάρ στο Κιουρετσίκ – Ηταν αντίθετος ο Ερντογάν

Οι εξωφρενικές παρατηρήσεις που διατύπωσε ο Ερντογάν διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας σχετικά με την προτεινόμενη δημιουργία νέας βάσης ραντάρ στην περιοχή Kürecik της Μαλάτια ως μέρος του αντιπυραυλικού συστήματος του ΝΑΤΟ, το οποίο συνεργάζεται με βάσεις στη Ρουμανία και την Πολωνία.

Ο Ερντογάν σαφώς δεν ήταν ευχαριστημένος με τα σχέδια του ΝΑΤΟ που διατυπώθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών της Λισαβόνας το 2010, αλλά εκείνη την εποχή ένιωθε ότι έπρεπε να τα ακολουθήσει ενόψει της πίεσης των στρατιωτικών και άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών που θεωρούσαν το Ιράν απειλή για την εθνική ασφάλεια της Τουρκίας.

Η τουρκική κυβέρνηση είχε συνομιλίες μεγάλης διάρκειας με τις ΗΠΑ, ιδίως για το χαρακτηρισμό του Ιράν ως απειλής για τη Συμμαχία και την πιθανή ανταλλαγή πληροφοριών με το Ισραήλ.

Ο Ερντογάν αισθανόταν ιδιαίτερη πίεση από τον τουρκικό στρατό, ο οποίος στήριξε το σχέδιο του ΝΑΤΟ. Την εποχή εκείνη ο Ερντογάν δεν είχε συγκεντρώσει αρκετή δύναμη στα χέρια του για να ανατρέψει αυτήν την κατάσταση που διαμορφωνόταν.

Τον Σεπτέμβριο του 2011, Τούρκοι αξιωματούχοι υπέγραψαν ένα Μνημόνιο με τις ΗΠΑ σχετικά με την ανάπτυξη του αμερικανικού ραντάρ στο Κιουρετσίκ ως μέρος ενός συστήματος αντιπυραυλικής άμυνας του ΝΑΤΟ το οποίο έχει σχεδιαστεί για την προστασία των ευρωπαίων μελών της συμμαχίας από πυραυλικές απειλές.

Ποιοι μετείχαν στην συνάντηση με τον Ερντογάν

Ο Hayrettin Çakmak, ένας σκληροπυρηνικός ισλαμιστής από την επαρχία της Προύσας και ύποπτος για επαφές με τους Ιρανούς Φρουρούς, ήταν μεταξύ των συμμετεχόντων στην ιδιωτική συνάντηση με τον Ερντογάν. Ο άλλος νομοθέτης ήταν ο Seracettin Karayağız, αναπληρωτής από την επαρχία Muş και ένας ακόμη ισλαμιστής πολιτικός.

Στις 19 Οκτωβρίου 2010 και οι δύο νομοθέτες ανέφεραν τι τους είπε ο Ερντογάν για τη βάση ραντάρ σε ένα ανώτερο αξιωματούχο των Ιρανών Φρουρών που ονομάζεται Hüseyin Avni Yazıcıoğlu.

Ο “σύνδεσμος” με το Ιράν ήταν και στενός φίλος του Φιντάν της ΜΙΤ!

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ένα χώρο στο λόφο Çamlıca της Κωνσταντινούπολης, με θέα στο Βόσπορο. Ο Yazıcıoğlu συνέταξε αργότερα μια αναφορά σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνομιλίας και την παρέδωσε στον χειριστή του, Naser Ghafari.

Η έκθεση μαζί με δεκάδες άλλα έγγραφα πληροφοριών που συνέλεξε ο Yazıcıoğlu ελήφθησαν από την αστυνομία κατά τύχη όταν η δυσαρεστημένη σύζυγος του Yazıcıoğlu, Kamile, αποφάσισε να καταδώσει τον άντρα της λόγω “συζυγικών διαφορών”…

Αργότερα η σύζυγος παρέδωσε έγγραφα, χειρόγραφες σημειώσεις και ψηφιακό υλικό, όπως μονάδες USB. Η αστυνομία συνειδητοποίησε τη σοβαρότητα του θέματος και ενημέρωσε την Αντιτρομοκρατική υπηρεσία της Κωνσταντινούπολης, η οποία ερευνούσε το δίκτυο των Ιρανών Φρουρών.

Η αστυνομία διενήργησε τη δική της ανεξάρτητη έρευνα, παγίδευσε τα τηλέφωνα του Yazıcıoğlu, παρακολούθησε τους Ιρανούς χειριστές και άλλους υπόπτους και επαλήθευσε τους ισχυρισμούς της συζύγου.

Προς έκπληξη των ερευνητών, ο Yazıcıoğlu αποδείχθηκε στενός φίλος του Hakan Fidan, επικεφαλής της τουρκικής υπηρεσίας πληροφοριών MIT.

Το έγγραφο που εντοπίστηκε

Σύμφωνα με την αστυνομική έκθεση, το έγγραφο με τίτλο “FÜZE KALKANI GÖRÛŞLER.doc” δημιουργήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 2010. Τελευταία φορά εντοπίστηκε πρόσβαση σε αυτό  στις 3 Ιουλίου 2011. Μια πλήρης μετάφραση του εγγράφου έχει ως εξής:

«Ο Σερασετίν Μπέη λέει ότι η Τουρκία στο παρελθόν είχε μετατρέψει την ιρανική παραμεθόρια περιοχή της σε πρώτη γραμμή μάχης για τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και το Ισραήλ.

Αλλά σήμερα η Τουρκία δεν θα επιτρέψει σε αυτήν την περιοχή να γίνει πρώτη γραμμή και αντιστέκεται σε τέτοιες προσπάθειες.

Προχωρεί ακόμη πέρα από αυτό, ενισχύοντας γρήγορα τους δεσμούς του με το Ιράν και άλλες γειτονικές χώρες, δημιουργώντας και ενισχύοντας τις οικονομικές, πολιτικές και στρατιωτικές σχέσεις.

«Αυτή τη στιγμή, η πίεση των ΗΠΑ προς την Τουρκία για μια αντιπυραυλική ασπίδα είναι κακοήθης. Η πίεση αυτή στοχεύει στον περιορισμό της Τουρκίας και σε δολιοφθορά των σχέσεων της με γειτονικές χώρες.

Θέλουν να θέσουν την Τουρκία σε μια σχέση μονομερούς εξάρτησης με το ΝΑΤΟ / τη Δύση. Αυτή η κατάσταση είναι μια παγίδα που θα καταστρέψει όλες τις σχέσεις που έχουμε αναπτύξει τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και ο Tayyip Bey το γνωρίζει αυτό, σκέφτεται το ίδιο και λέει τα ίδια πράγματα.

(Εδώ, ο κ. Hayrettin παρεμβαίνει στη συνομιλία και προσθέτει ότι ο Πρωθυπουργός [Ερντογάν] είπε: «Όταν έχω μια ευκαιρία, ξέρω τι να κάνω με το ΝΑΤΟ, την Ευρώπη και το Ισραήλ. Το ΝΑΤΟ και οι ΗΠΑ είναι τρομοκράτες όσο το Ισραήλ. “)

«Seracettin Bey: Δεν θέλουν μια Τουρκία που θα είναι αυτοσυντηρούμενη. Είναι επίσης σημαντικό να γνωρίζουμε ότι το να σταματήσουν το Ιράν είναι ένας σημαντικός στόχος για αυτούς, και γι ‘αυτό είναι επιτακτική ανάγκη η Τουρκία να είναι μαζί τους. Επιπλέον, ο κ. Tayyip δεν θέλει να χάσει τίποτα από αυτό το σημείο και μετά. Θέλει να έχει επιρροή στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή. Εάν κάνουμε ένα βήμα πίσω όπως θέλουν οι ΗΠΑ σε αυτήν την αντιπυραυλική, θα αρνηθούμε όσα έχουμε πει και κάναμε μέχρι τώρα. Ο Tayyip που έχω γνωρίσει θα χαλάσει αυτό το [σχέδιο ΝΑΤΟ]. “

Το 2014, ο Ερντογάν κατάφερε να σταματήσει την έρευνα για τους Ιρανούς Φρουρούς και απέλυσε τους αρχηγούς της αστυνομίας και τους εισαγγελείς που συμμετείχαν στην έρευνα, οι οποίοι ενοχλούσαν τους ανώτερους τους.

Ο Πρόεδρος Ερντογάν ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του δεν θα συμμορφωθεί με τις κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του Ιράν και δεσμεύτηκε να τις υπονομεύσει σε συνεργασία με την ιρανική κυβέρνηση.

Σε μια άνευ προηγουμένου κίνηση, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Χουλούσι Ακάρ επισκέφθηκε τον Ιρανό ομόλογό του, ο οποίος αργότερα έγινε δεκτός στην Τουρκία. Υπογράφηκαν πολλαπλές συμφωνίες με το Ιράν, συμπεριλαμβανομένων πρωτοκόλλων ασφαλείας.






πηγη 

Αυτα δεν θα τα ακουσετε στα καναλια ! ! ! Κρύβουν τις παρεvέpγειες και τους θαvάτους για να μην σταματnσουν τα μπoλια...Διαβαστε ! ! !

Το μόνο που θέλουν δια πυρός και σιδήρου είναι να σε τρυπήσουν…Δεν νοιάζονται για την ζωή σου αλλά για το ελεγχο σου και την μείωση πληθυσμού…Δεκάδες περιστατικά καταγράφονται στα Μέσα Κοινωνικής δικτύωσης και στην πληρωμένη Τηλεόραση συνεχίζουν τον Τρόμο για να κάνεις το μπόλι...



Και το χειρότερο ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ και ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ θα χαρακτηριστούν επικίνδυνα τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ τους εμβόλια!!!

Το τελευταίο 48ωρο δείτε τι γίνεται…και αν απο αυτά αποκρύπτονται τα περισσότερα ολοι οι νοήμονες καταλαβαίνουν τι θα συμβεί σε τρεις εξη μήνες στο χρόνο σε τρία χρόνια…ΟΛΕΘΡΟΣ!!!

Στην Καβάλα ειχαμε τον θάνατο του Πολίστα Κώστα Κακουλίδη μετα τον εμβολιασμό του.Ο Κώστας Κακουλίδης ήταν εξαιρετικός άνθρωπος, απόλυτα υγιής και μάλιστα είχε κάνει πρόσφατα καρδιολογικό έλεγχο και είχε πάρει το ok για να κάνει το εμβόλιο. Δυο-τρεις μέρες μετά το εμβόλιο πεθαίνει ξαφνικά. Στη νεκροτομή έγραψαν για πνευμονική εμβολή.

42χρονος φοιτητής Ιατρικής στην Αλεξανδρούπολη από Εχινο. Έπαθε έμφραγμα λίγο μετά από εμβολιασμό και νοσηλεύεται στην Αλεξανδρούπολη

25χρονη ειδικευόμενη στην Καβάλα με λιγότερο από 5.000 αιμοπετάλια (!!) μετά από εμβολιασμό. Νοσηλεύεται στην Αλεξανδρούπολη. Το εμβόλιο που έκανε ήταν της Ρfizer και να σημειώσουμε ότι τα φυσιολογικά αιμοπετάλια είναι από 150.000 ως 400.000.

Στα Γιαννιτσά 40χρονη εκανε το εμβόλιο pfizer στο Κέντρο Υγείας Κρύας Βρύσης και μετα απο 15 λεπτά λιποθύμησε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.Στους Γαλατάδες Γιαννιτσών είχαμε δυο περιπτώσεις με θρόμβωση.

60χρονη Γυναίκα απο τη Ναξο μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας με θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό της.Επίσης εμβολιασμένοι μεταφέρονται με παρενέργειες στην Συρο και Αθήνα.

Γυναίκα στην Ηλεία ανέφερε οτι τα έβλεπε ολα διπλά μετα τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της astrazeneca.Η γυναίκα σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ilialive.gr έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca στο εμβολιαστικό κέντρο Ζαχάρως και εμφάνισε διπλωπία, τα έβλεπε δηλαδή όλα διπλά, καθώς παρατήρησε ότι δεν μπορούσε να εστιάσει σε ένα αντικείμενο.

Σε ανάρτηση..Η Νικη Τζαμουράνη ανέφερε οτι ξάδελφος της μετα την πρώτη δοση με pfizer επεσε σε ΚΩΜΑ!!

Στην Σαντορίνη 43χρονος ΣΕΦ σε Ξενοδοχείο επαθε θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό του με Τζόνσον!!

Στον Λαγκαδα Θεσσαλονίκης Νοσοκόμα 52 ετων 10 λεπτα μετα το εμβόλιο επαθε ανακοπή.

Στην Σπάρτη 84χρονη έπαθε έμφραγμα μετα τον εμβολιασμό της .Ενας Δάσκαλος πέθανε μετα το τσίμπημα της “Ελευθερίας” του Κούλη.Επίσης Καθηγήτρια Μουσικής 10 λεπτα μετα το τσίμπημα με pfizer κατέρρευσε και νοσηλεύεται σοβαρά

Στην περιοχή Ανω Γαρούνα με  Αι Γόρδη Κέρκυρας είχαμε τρεις  θανάτους εμβολιασμένων και ενα θάνατο 80χρονου στην Κερκυρα. Επίσης γυναίκα Γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας νόσησε μετα τον εμβολιασμό της με τον Τεχνητό ιό στο μπόλι και ολη της η Οικογένεια αδελφή Γιατρός και πατέρας Γιατρός.

Στη Μικρά Μαντινεία της Καλαμάτας Ιερέας έπαθε εγκεφαλικό μετα τον εμβολιασμό του.

61χρονη εκπαιδευτικός στην Κομοτηνή πέθανε ξαφνικά μετα τον εμβολιασμό της με astrazeneca.

Aντρας (Κεντρική Φωτό) στην Αθήνα μετα τη δεύτερη δόση με monterna ένοιωσε φρικτούς πόνους και εισήχθη στο Λαικο Νοσοκομείο για αρκετές ημέρες οπου άφησε την τελευταία του πνοή!!

Η 44χρονη Γλυκερία Μανουσάκη εφυγε απο τη Ζωη απο θρόμβωση μετα τον εμβολιασμό της και πολυήμερη παραμονή ως εγκεφαλικά νεκρή σε Νοσοκομείο της Κρήτης.Αφησε ορφανά απο μάννα τα τρια παιδιά της!!

Αυτα είναι μερικά περιστατικά Φανταστείτε τι ερχεται……και δεν λένε να σταματήσουν τους επικίνδυνους εμβολιασμούς…Εκτελούν σχέδιο εξόντωσης και ελέγχου…Η Ευρωπαϊκή Βαση δεδομένων ακομη και με αποκρύψεις δινει 12.000 θανάτους και 1.200.000 παρενέργειες και η ΚΟΥΛΟ-Κυβέρνηση συνεχίζει να εκβιάζει και να απειλεί για “υποχρεωτικούς” εμβολιασμούς μαζι με την Αγορά…

Στην πραγματικότητα οπως λένε και οι Γιατροί της Παγκόσμιας Συμμαχίας ποτε δεν κινδυνεύσαμε απο τον φυσικο Κορωνοιό αλλα κινδυνεύουμε απο τα δηλητήρια που βαζουν στα σκευάσματα δηλαδή τον τεχνητό ιό!! Και βέβαια απο ολους αυτούς που εμβολιάστηκαν με τον Τεχνητό ιό ..ως κινητές βόμβες μετάδοσης!!

Μαζι με “Ιατρικούς” Συλλόγους πολιτευτές Βουλευτές και Κυβερνητικά πρόσωπα αλλα και συνδικαλιστικά οργανα…Η Νυρεμβέργη 2 ερχεται ολοταχώς και αν ξεσπάσει ο κόσμος ισως και Λαικα Δικαστήρια..Ερχεται και ο Σεπτέμβρης που θέλουν να εμβολιάσουν τα παιδιά μας…Τι αλλο ερχεται ξέρουν??




πηγη 

Eμφαviστnκε και άλλos Σωτnραs! Yπoxρεωτιkά Tεστ και kλεiδωμα στα σπiτια στους Aπεiθαpxoυs πρoτεivει ο Bαρoυφάκns.ΒΙΝΤΕΟ

Ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης, ο πρώτος που παρουσίασε συνέντευξη το αίτημα για να καθιερωθεί στην Ελλάδα η «κάρτα του πολίτη», έκανε μια πρόταση, η οποία θα προκαλέσει «τσουνάμι» στην ελληνική κοινωνία.

Αναφορικά με τα self test δήλωσε, μεταξύ άλλων:

«Στην Δανία για να κυκλοφορείς στον δρόμο χωρίς μάσκες, χωρίς τίποτα, κάθε δύο μέρες πρέπει να κάνεις ένα τεστ στο τοπικό κέντρο.

Πρέπει να οργανωθεί ένα δίκτυο μαζικών τεστ για τον κορωνοϊό.

Φανταστείτε ένα βενζινάδικο σε κάθε γειτονιά να έχει ένα κουβούκλιο, όπου θα πηγαίνεις θα κάνεις το τεστ, θα δίνεις το κινητό σου τηλέφωνο και θα σου έρχεται στο κινητό τηλέφωνο ΄ναι ή όχι΄.

Να γίνεται υποχρεωτικά.

Να γνωρίζεις πως σε ένα σουπερμάρκετ ότι η Πολιτεία έχει υποχρεώσει τον διπλανό σου να κάνει test και αν βγει θετικός να αποφασίσει (σ.σ. να του απαγορευτεί, ευγενική διατύπωση από τον κ. Βαρουφάκη) να μην πάει για ψώνια».

«Άρα λέτε να το επιβάλλουμε» του λέει η δημοσιογράφος. «Προφανώς» της απαντά ο κ. Βαρουφάκης.

 

 

 

 

Πηγή 

Ποιοι τελικα ειναι οι ψεkασμενοι κυριοι αkαταδiωκτοι; Εμεις ή εσεις;

Και ποιοι πρεπει να πανε φυλακη;

Εχει ο καιρος γυρισματα.....








πηγη 

Παvηγυρiζουν οι εχθροi της Ελλάδος...Το Δημoγpαφικό της Χώpας θα λυθεί με τους λαθpομεταvάστες, λέει η Σαkελαpοπούλου ! ! !

Αν εχεις αυτην Προεδρο, τι να τους κανεις τους εχθρους;



Μας τα λένε ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!!! Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Σακελλαροπούλου  μιλώντας για το Δημογραφικό πρότεινε ως λύση την Αντικατάσταση των Ελλήνων από τους Λαθρο-μετανάστες που έρχονται από την Ασία και την Αφρική κ.α

Μιλώντας σε εκδήλωση που διοργάνωσε η Eurobank για το δημογραφικό της Χώρας ανέφερε οτι επεξεργάζονται οι Εχθροί της Χώρας μας για την ΑΛΛΟΙΩΣΗ του πληθυσμού και προχώρησε σε ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Δηλωση ότι “είναι αναγκαίο να δούμε το θέμα της ενσωμάτωσης των μεταναστών, ιδιαίτερα αυτών που προσπαθούν να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. 

Η ομαλή ένταξή τους δεν συμβάλλει μόνο στην οικονομική ανάπτυξη, αλλά βοηθά και στην τόσο αναγκαία ανανέωση του πληθυσμιακού δυναμικού της Χώρας μας”

Έτσι εξηγούνται ολα …τα αμέτρητα εκατομμύρια που δίνουν ενισχύσεις στους Λαθροεισβολείς για την ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων …

Οι πόλεις που ετοιμάζει ο Μητσοτάκης ..τα μεγάλα επιδόματα στα παιδιά των λαθροεισβολέων καθώς και μηδενικά οικονομικά κίνητρα στις Ελληνίδες μητέρες να γεννήσουν Ελληνόπουλα!!




πηγη 

Έρxovται xρόvια δύσkολα...Διαβάστε τι έτρωγαv και πωs επιβiωσαv στην Kατoxή...

 Και όμως ο κόσμος επιβίωσε!

Οι συνταγές της επιβίωσης στην Κατοχική Αθήνα, μέσα από τις μαρτυρίες γυναικών της εποχής. Η ιστορικός Ελένη Νικολαΐδου ξεφυλλίζει τις σελίδες του βιβλίου της και θυμάται.

Επιβίωση με πατατοφλουδοκεφτέδες, μπομπότα, ψίχουλα εβδομάδας, καφέ από ρεβίθια, τετράποδα και τον… εμετό των Γερμανών.

«Καθόλου κρέας ή ψάρι, μια αλεσμένη αγκινάρα για φαγητό. Καλό μάσημα της τροφής για να νιώθει το στομάχι γεμάτο και μην ξεχνάτε να μαζεύεται τα ψίχουλα από το τραπέζι σε ένα βαζάκι. Στο τέλος της εβδομάδας, η ποσότητα θα είναι αρκετή». Προτροπές επιβίωσης στον Τύπο της Κατοχής. Από τον Απρίλιο του 1941, η Ελλάδα βίωνε την εξαθλίωση, τον αφανισμό και χιλιάδες πολίτες πέθαιναν κυριολεκτικά από ασιτία.

Η ιστορικός Ελένη Νικολαΐδου – ήδη με 22 βιβλία στο βιογραφικό της – βγάζει από το χρονοντούλαπο τις «Συνταγές της Κατοχής», το απόλυτο εγχειρίδιο για το «πώς σφίγγει το ζωνάρι». Εξιστορεί δε τις συνθήκες ζωής, αλλά και τους εφευρετικότατους τρόπους επιβίωσης, όπως τις εξιστόρησαν γυναίκες της εποχής, αλλά και όπως παρουσιάζονταν στα «Αθηναϊκά Νέα», «Βραδυνή» και «Καθημερινή».

Τι έτρωγε ο κόσμος τότε; Και τελικά, πόσο κοντά είμαστε στο να αναπροσαρμόσουμε το σημερινό μας διαιτολόγιο σε εκείνο των δύσκολων χρόνων;

Η ψευδαίσθηση του να τρως κρέας

«Οι άνθρωποι της Κατοχής είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από τους Ναζί, τα μπλόκα, τις εκτελέσεις, τη λεηλασία της πόλης και τις τρομακτικές ελλείψεις σε τρόφιμα. Οι μισθοί πλέον δεν είχαν καμία αξία. Τα τρόφιμα στην αγορά ήταν σπάνια και όταν εμφανίζονταν ελέγχονταν από μαυραγορίτες, οι οποίοι ήταν σε αγαστή συνεργασία με τους Γερμανούς κατακτητές. Έπρεπε, λοιπόν, να επιβιώσουν.

Χιλιάδες δεν τα κατάφεραν, χιλιάδες στην Αθήνα και σε άλλα μέρη πέθαναν από ασιτία. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, οι εφημερίδες της εποχής έδιναν συμβουλές για το πώς θα μπορέσουν οι Αθηναίοι να διατραφούν, ώστε να κρατηθούν εν ζωή. Μία συνταγή ή οδηγία – που ήταν και αυτή που με σόκαρε περισσότερο – έδινε οδηγίες για το πώς να μαζεύουν ψίχουλα».

Έλεγε λοιπόν: Μαζεύετε με προσοχή τα ψίχουλα από το τραπέζι και βάλτε τα σε ένα ποτήρι. Στο τέλος της εβδομάδας θα έχετε μαζέψει τόσα ψίχουλα, ώστε να μπορέσετε να τα χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική σας.

«Ειλικρινά, δεν είναι φοβερό; Επίσης, υπήρχε συνταγή που έλεγε πώς να ξεγελάσεις τα μάτια σου και το στομάχι σου ότι τρως κρέας (φοβερά δυσεύρετο προϊόν)».

Είναι πολύ απλό: Παίρνεις μία μελιτζάνα και την τρίβεις, την αφήνεις να σκουρύνει και τότε έχεις την αίσθηση ότι τρως κρέας! «Ξέρετε οι Αθηναίοι άλλαξαν δραστικά τις διατροφικές τους συνήθειες.

Γνωρίζατε ότι τα γεμιστά προ Κατοχής τα έτρωγαν με μαγιονέζα;».

«Όταν πεινάς θα φας τα πάντα, όταν βλέπεις το παιδί σου τουμπανιασμένο θα του δώσεις τα πάντα για να το κρατήσεις στη ζωή. Μερικές φορές αναρωτιόμασταν: “Μα και σκύλους;”. Ναι και σκύλους και γάτες. Τα πάντα έτρωγαν τότε οι Αθηναίοι», αναφέρει η κα Νικολαΐδου.

Οι σκύλοι και οι γάτες εξαφανίστηκαν από τους πρώτους μήνες που μπήκαν οι Γερμανοί στην Αθήνα. Και επειδή οι κατακτητές δεν άφησαν τίποτα όρθιο, αλλά κατέσχεσαν ακόμη και τους γάιδαρους για τις ανάγκες των μεταφορών του στρατού τους, παρατηρήθηκε ότι και αυτοί σταδιακά εξαφανίζονταν. Είναι εξακριβωμένο ότι από τον Εθνικό Κήπο σε μία νύχτα χάθηκαν δύο ελάφια. Εικάζεται ότι πεινασμένοι μπήκαν μέσα νύχτα και τα άρπαξαν για λόγους επιβίωσης.

«Πρέπει να σας πω ότι σφάζονταν και άλογα. Για το λόγο αυτό, υπήρχαν πολλά παράνομα σφαγεία, όπου έσφαζαν τα ζωντανά και τα πουλούσαν από πόρτα σε πόρτα για ολόκληρες περιουσίες. Το ξεπούλημα της περιουσίας των Αθηναίων έγινε και για άλλα τρόφιμα, όπως το λάδι».

Τα φρούτα στην κατοχική Αθήνα, αποτελούσαν ένα είδος υπό εξαφάνιση. «Υπήρχαν όμως συνταγές για ορεκτικά που έκοβαν την όρεξη! Οι οδηγίες δηλαδή που δίνονταν ήταν, πώς θα ξεγελάσουμε το στομάχι μας, ώστε να νιώσει ότι είναι γεμάτο. Τούς προέτρεπαν λοιπόν να τρώνε χόρτα και να τα μασούν αργά αργά για να νομίσει το στομάχι ότι είναι χορτάτο».

Ακόμη, λόγω του ότι ο καφές ήταν δυσεύρετος, απλοί πολίτες έφτιαχναν έναν τύπο καφέ από διάφορα προϊόντα, όπως τα ρεβίθια ή από βραστά κουκούτσια.

«Αυτό που υπήρχε σε μερική αφθονία, ήταν το κρασί, το οποίο έσωσε αρκετούς Αθηναίους, γιατί τους τόνωνε. Επίσης και οι σταφίδες και τα σύκα ήταν υλικά που τους κρατούσαν ζωντανούς, αφού τα χρησιμοποιούσαν ως υποκατάστατα ζάχαρης και έφτιαχναν γλυκά. Υπήρχαν εστιατόρια που πουλούσαν γάλα, νερωμένο φυσικά, και αμφιβόλου ποιότητας. Να συμπληρώσω εδώ ότι από την πείνα τους, οι Αθηναίοι μάζευαν ό, τι χόρτο έβρισκαν, αλλά πόσα χόρτα μπορεί να υπάρχουν για να ταΐσουν μία πόλη; Δίνονταν τότε οδηγίες να είναι προσεκτικοί στο τι τρώνε, αλλά στην πράξη ήταν

ανέφικτο λόγω της πείνας».

Άλλοι επιβίωναν με φέτες λασπώδους ψωμιού ή την λεγόμενη μπομπότα (χυλός από καλαμποκάλευρο), ενώ είναι εξακριβωμένο ότι υπήρχαν άνθρωποι και παιδιά ή ορφανά πολέμου, που σύχναζαν έξω από τις ταβέρνες που έπιναν και έτρωγαν οι Γερμανοί και όταν αυτοί ξερνούσαν, θρέφονταν από τον εμετό τους».

«Είναι τραγικό αυτό που θα σας πω αλλά η πρώτη ύλη ήταν το …νερό! Όταν βέβαια έτρεχε από τις βρύσες, γιατί η αλήθεια είναι ότι τους το έκοβαν πολύ συχνά. Για να σας δώσω να καταλάβετε, υπήρχε συνταγή που έλεγε ότι αν και εφόσον βρεθείτε τόσο τυχεροί και αγοράσετε φασολάκια, να τα καθαρίσετε, κρατήστε τις άκρες και τις κλωστές και όλα μαζί ψιλοκόψτε τα. Σε μία κατσαρόλα με νερό ρίξτε τα όλα μέσα, προσθέστε λίγο κρεμμύδι, ντομάτα ή ελιές και να μία θαυμάσια σούπα για το βράδυ!».

Να σημειωθεί ότι σε περισσότερη αφθονία, αναλογικά, ήταν τα χόρτα και γι’ αυτό υπήρχαν πολλές συνταγές με αυτά, μέχρι και το πώς να μαγειρέψετε… χόρτα ογκρατέν!

Η ανταλλακτική οικονομία και οι «σκοπιές» στα λάχανα

Οι Αθηναίοι επέστρεψαν από τα πρώτα χρόνια της Κατοχής στην ανταλλακτική οικονομία. Η οδός Αθηνάς, ο γνωστός δρόμος στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο τόπος συνάντησης των απανταχού ταλαιπωρημένων και πεινασμένων.

«Εκεί θα βλέπατε να έχουν στο δρόμο ό, τι μπορούσε κανείς να πουλήσει από το σπίτι του. Προσωπικά αντικείμενα, έπιπλα, ίσως κάποια τρόφιμα, μαγειρευτά φαγητά με ύποπτα κρέατα μέσα, ζαχαρωτά που περισσότερο ήταν καθαρτικά, ακόμη και σαπούνια που τελικά έλιωναν τα ρούχα (παρασκευάζονταν παράνομα και χωρίς γνώσεις). Τότε άλλωστε, υπήρχε τρομερή έλλειψη από σαπούνι».

Αρκετοί απλοί πολίτες κατάφεραν να σωθούν, χάρη στα συσσίτια που διοργάνωναν τα σωματεία προς τα μέλη τους. Αποτέλεσμα ήταν η εξασφάλιση ενός πιάτου με όσπρια ή μία κούπα νεροζούμι.

«Τα συσσίτια ήταν πολύ διαδεδομένα και εξαιτίας τους κατάφεραν πολλοί Αθηναίοι να επιβιώσουν. Φυσικά μην νομίζετε ότι ήταν τίποτα φαγητά της προκοπής αλλά ήταν αρκετά για να μπορέσουν να σταθούν τα πόδια τους. Να σας πω επιπλέον, ότι πολλοί Αθηναίοι έβαζαν κοτέτσια στα μπαλκόνια και τις αυλές ή έφτιαχναν δικό τους μπαξέ που όμως φύλαγαν σκοπιά για να μην πάει κάποιος πεινασμένος να τους πάρει την κότα ή το λαχανικό».

Οι εφημερίδες την εποχή της Κατοχής ήταν γεμάτες με ειδήσεις από την κεντρική αγορά. Φουφούδες είχαν στηθεί στους δρόμους και πουλούσαν ζωμούς από κρέας, χωρίς να διευκρινίζεται για το τι κρέας μαγείρευαν. Οι μεταφορές γίνονταν με αυτοσχέδια καροτσάκια. Τα παπούτσια έλιωναν και άρχισαν οι Αθηναίοι σκάλιζαν ξύλα και τα φορούσαν. Τότε εμφανίστηκαν λοιπόν στην Αθήνα και τα τσόκαρα. Τα μαγαζιά με ηλεκτρικά είδη πουλούσαν μέχρι και σπιτικά γλυκά.

“Μην το πάρετε για παραδοξολογία. Πρόκειται για φαγητό δοκιμασμένο και νοστιμότατο. Τότε έλεγε ότι πρέπει να: Βράζετε τις πατάτες, αφού τις πλύνετε καλά. Έπειτα τις ξεφλουδίζετε. Τι κάνετε τις φλούδες; Τις πετάτε. Πετάτε δηλαδή το πιο θρεπτικό και το πιο υγιεινό μέρος της πατάτας, αφού είναι πια γνωστό πως κάθε λαχανικό και φρούτο στο φλοιό του και γενικά προς τα εξωτερικά του στρώματα περιέχει τις διάφορες πολύτιμες βιταμίνες. Παίρνετε, λοιπόν, αυτές τις φλούδες, προσθέτετε μπόλικο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο, λιγάκι δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, ζυμώνετε και τηγανίζετε. Θα απορήσετε για το αποτέλεσμα.

Αν δεν πρόκειται να βράσετε τις πατάτες, αλλά να τις μαγειρέψτε αλλιώς όποτε θα τις παστρέψτε πριν τις βράσετε, πάλι μπορείτε να κάνετε τους κεφτέδες σας, βράζοντας τις φλούδες που θα είναι ακόμα πιο νόστιμες γιατί θα έχουν επάνω και λίγη πατάτα.

Στις συνταγές της εποχής συγκαταλέγονται επίσης, τα ροφήματα ή γλυκίσματα από φλούδες μήλων, η χρησιμότητα των κουκουτσιών για περίφημα γλυκά και τα μπισκότα από ελάχιστο αλεύρι.

«Τα ελληνικά ΜΜΕ εμφανίζουν τις “Συνταγές της πείνας” ως βιβλίο για την κρίση, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν γράφτηκε με τέτοιο στόχο. Καταρχάς δεν πρόκειται για κανονικό βιβλίο μαγειρικής, αλλά για προϊόν έρευνας, μέσα από τα μάτια των τότε μητέρων που προσπαθούσαν να θρέψουν με ελάχιστα χρήματα και πρώτη ύλη, τις οικογένειές τους». Το βιβλίο σήμερα έχει ξεπεράσει τις 5.000 πωλήσεις πανελλαδικώς.

Ζούμε όμως τελικά με το φόβο ότι θα επιστρέψουμε σε αυτές τις εποχές; Η ίδια η συγγραφέας σημειώνει ότι η σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να συγκριθεί με το τότε: «Τότε αγωνιζόμασταν κατά όπλων και στρατιωτών, που μπορούσαμε να δούμε.

Σήμερα ο εχθρός είναι αόρατος. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι οι Έλληνες αλλάζουν και σήμερα τις διατροφικές τους συνήθειες λόγω οικονομικής ανέχειας. Η φτώχεια και η πείνα έχουν επιστρέψει – γεγονός που σοκάρει τους Έλληνες».

Άλλωστε η ίδια κα Νικολαΐδου ως εκπαιδευτικός, γίνεται ολοένα και συχνότερα μάρτυρας του υποσιτισμού των μαθητών, που λιποθυμούν.

«Δεν καταλαβαίνω τι σκέφτεται η κυβέρνηση και οι Ευρωπαίοι. Είναι δυνατόν να σωθεί η οικονομία της χώρας με τη φτωχοποίηση του πληθυσμού και την κατάρρευση της αγοράς;», διερωτάται η συγγραφέας, η οποία φοβάται ότι οι Έλληνες έχουν πάρει μόνο μία πρώτη γεύση από τα δεινά που έρχονται: «Βρισκόμαστε μπροστά στις πύλες της κόλασης».

«Άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια, ο μισθός δεν αρκεί για τον μήνα, η ανεργία χτυπάει κόκκινο με νέους και νέες να παρακαλάνε για μία δουλειά, έστω και με ελάχιστα χρήματα, άστεγοι σε παγκάκια και σε εσοχές πολυκατοικιών, κακή και φτηνή τροφή, αυτοκτονίες. Πιστεύετε ότι αυτές οι εικόνες είναι της Κατοχής ή του σήμερα; Εγώ σας λέω ότι ανήκουν και στις δύο εποχές. Δεν ξέρω ακριβώς τι κάνουν σήμερα τα νοικοκυριά λόγω της φτώχειας, αλλά σίγουρα έχουν αλλάξει τις διατροφικές τους συνήθειες προς το χειρότερο και εύχομαι να μην φτάσουμε στο σημείο να χρειαστούμε τις “Συνταγές της πείνας”. Στο χέρι μας είναι!», καταλήγει.



Πηγή

Πως ειπατε; Κατι λιγα πεpιστατικα παρεvεpγειων; Για διαβαστε ποσα εκατομμυρια παρεvεpγειων και ποσους θαvατους δινει η EΕ...

Ηχηρή απάντηση στην «κυβέρνηση λοιμωξιολόγων» και σε όσους ισχυρίζονται ότι «τα οφέλη είναι περισσότερα από τους κινδύνους» είναι τα νέα στοιχεία που δημοσίευσε σε έκθεση της η EudraVigilance. 

Στην έκθεση της, έως τις 22 Μαΐου του 2021 αναφέρονται 12.184 θάνατοι και 1.196.190 παρενέργειες συνολικά μετά τη χορήγηση 4 πειραματικών κατά του κορωνοϊού (Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Johnson & Johnson).  




ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

1. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΗΣ PFIZER εμβόλιο mRNA: Tozinameran  (κωδικός BNT162b2, Comirnaty):

ΘΑΝΑΤΟΙ: 5.961 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 452.779(έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

128.031 Γενικές διαταραχές του τρόπου και τόπου χορήγησης - συμπ. 1.909 θάνατοι

81.748 Διαταραχές του νευρικού συστήματος -συμπ. 616 θάνατοι

65.326 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού- συμπ. 71 θάνατοι

41.214 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος -συμπ. 216 θάνατοι

21.101 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού -συμπ. 53 θάνατοι

18.597 Διαταραχές Αναπνευστικού, θώρακα, μεσοθωρακίου -συμπ. 697 θάνατοι

13.948 Λοιμώξεις -συμπ. 648 θάνατοι

13.531 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος -συμπ. 59 θάνατοι

11.459 Διαταραχές Αγγειακές -συμπ. 225 θάνατοι

10.374 Υπό έρευνα -συμπ. 221 θάνατοι

9.828 Διαταραχές Καρδιακές -συμπ. 735 θάνατοι

7.978 Διαταραχές Ψυχιατρικές -συμπ. 94 θάνατοι

6.266 Διαταραχές Οφθαλμολογικές-συμπ. 14 θάνατοι

5.468 Διαταραχές ωτός και λαβυρίνθου -συμπ. 3 θάνατοι

4,821 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές -συμπ. 81 θάνατοι

4.802 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος -συμπ. 31 θάνατοι

3.354 Διαταραχές του μεταβολισμού και της θρέψης -συμπ. 120 θάνατοι

1.570 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού -συμπ. 3 θάνατοι

1.342 Διαταραχές Νεφρών και Ουροφόρων οδών -συμπ. 93 θάνατοι

663 Κοινωνικές συνθήκες – συμπ. 9 θάνατοι

327 Άλλες Διαταραχές -συμπ. 27 θάνατοι

279 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας, περιγεννητικές -συμπ. 7 θάνατοι

250 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση –συμπ.15 θάνατοι

183 Ενδοκρινικές διαταραχές

160 Συμβάματα λόγω χειρουργικών και ιατρικών διαδικασιών -συμπ. 10 θάνατοι

88 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

71 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές -συμπ. 4 θάνατοι

2. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ«ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΤΗΣ MODERNA

Πειραματικό εμβόλιο mRNA: mRNA-1273 ( CX-024 414)

ΘΑΝΑΤΟΙ: 3.365 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 72.596 (έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

20.774 Γενικές διαταραχές του τόπου και τρόπου χορήγησης – συμπ.1.480 θάνατοι

12.314 Διαταραχές νευρικού συστήματος – συμπ. 339 θάνατοι

9.149 Μυοσκελετικού συστήματος καιΣυνδετικού ιστού – συμπ.62 θάνατοι

6.305 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος – συμπ.108 θάνατοι

3.726 Διαταραχές Δέρματος και υποδόριου ιστού – συμπ. 23 θάνατοι

3.513 Διαταραχές Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου – συμπ.306 θάνατοι

2.392 Λοιμώξεις  – συμπ.183 θάνατοι

2.045 Καρδιακές διαταραχές – συμπ. 370 θάνατοι

1.925 Αγγειακές διαταραχές

1.743 Υπό έρευνα – συμπ.θάνατοι

1.375 Ψυχιατρικές διαταραχές – συμπ.51 θάνατοι

1.292 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές – συμπ. 63 θάνατοι

1.335 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος- συμπ. 22 θάνατοι

997 Οφθαλμικές διαταραχές – συμπ. 4 θάνατοι

816 Διαταραχές μεταβολισμού και της θρέψης – συμπ.64 θάνατοι

718 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου

691 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος – συμπ. 4 θάνατοι

468 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών – συμπ. 40 θάνατοι

235 Λόγω χειρουργικών και ιατρικών διαδικασιών – συμπ.26 θάνατοι

175 Διαταραχές Αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού – συμπ.1 θάνατος

129 Διαταραχές διάφορες – συμπ.8 θάνατοι

83  Διαταραχές Εγκυμοσύνης, Λοχείας και Περιγεννητικές καταστάσεις

77 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση – συμπ.11 θάνατοι

37 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος – συμπ.1 θάνατος

12 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές– συμπ.2 θάνατοι

11 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

3. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA

Πειραματικό εμβόλιο: AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) 

ΘΑΝΑΤΟΙ: 2.489 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 655.534 (έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

178.037 Γενικές διαταραχές του τόπου και τρόπου χορήγησης– συμπ. 685 θάνατοι

141.437 Διαταραχές νευρικού συστήματος– συμπ. 388 θάνατοι

104.075 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού– συμπ. 25 θάνατοι

69.826 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος– συμπ. 116 θάνατοι

29.750 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού– συμπ. 14 θάνατοι

21.237 Διαταραχές Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου– συμπ. 278 θάνατοι

13.832 Λοιμώξεις – συμπ. 163 θάνατοι

13.474 Υπό έρευνα– συμπ. 50 θάνατοι

12.790 Αγγειακές διαταραχές– συμπ. 168 θάνατοι

12.272 Ψυχιατρικές διαταραχές– συμπ. 21 θάνατοι

10.591 Οφθαλμικές διαταραχές– συμπ. 8 θάνατοι

9.748 Διαταραχές Καρδιακές – συμπ. 311 θάνατοι

8.405 Διαταραχές Μεταβολισμού και Θρέψης– συμπ. 35 θάνατοι

7.200 Διαταραχές Αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος– συμπ. 100 θάνατοι

6.740 Διαταραχές του αυτιού και του λαβύρινθου

5.870 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές– συμπ. 46 θάνατοι

3.327 Διαταραχές Αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού

2.409 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος– συμπ. 9 θάνατοι

2.264 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών– συμπ.  20 θάνατοι

498 χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες – συμπ. 15 θάνατοι

396 Διαταραχές διάφορες – συμπ. 20 θάνατοι

222 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση – συμπ. 6 θάνατοι

217 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος– συμπ. 2 θάνατοι

156 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, Λοχείας και περιγεννητικές - συμπ. 3 θάνατοι

103 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές – συμπ. 2 θάνατοι

76 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

4. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΤΗΣ J&J

Πειραματικό εμβόλιο: JANSSEN (AD26.COV2.S) της JOHNSON & JOHNSON 

ΘΑΝΑΤΟΙ: 369 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 15.281(έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

3.619 Γενικές διαταραχές στον τόπο και τρόπο χορήγησης – συμπ. 97 θάνατοι

3.051 Διαταραχές του νευρικού συστήματος – συμπ. 48 θάνατοι

2.368 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού – συμπ. 12 θάνατοι

1.302 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος – συμπ. 11 θάνατοι

1.134 Υπό έρευνα  – συμπ.23 θάνατοι

917 Αγγειακές διαταραχές – συμπ.46 θάνατοι

637 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου – συμπ. 29 θάνατοι

324 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού  – συμπ. 1 θάνατος

264 Καρδιακές διαταραχές – συμπ. 34 θάνατοι

245 Λοιμώξεις  – συμπ.8 θάνατοι

214 Συμβάματα κατά χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες – συμπ. 20 θάνατοι

209 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές – συμπ. 6 θάνατοι

191 Οφθαλμικές διαταραχές – συμπ. 2 θάνατοι

181 Ψυχιατρικές διαταραχές – συμπ. 3 θάνατοι

145 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος – συμπ. 10 θάνατοι

104 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης – συμπ. 10 θάνατοι

77 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου

69 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών – συμπ. 4 θάνατοι

62 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού

51 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος

38 Διαταραχές διάφορες  – συμπ.2 θάνατοι

12 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση

8 Συγγενείς, οικογενειακές και γενετικές διαταραχές

8 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

7 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, Λοχείας και περιγεννητικές

5 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος – συμπ. 1 θάνατος



πηγη 

ΜΕΘ κοpoναϊού νοσοκoμείου Αγρινiου: Δεν τους ξεφυγε κανενας ! ! ! Απόλυτο ποσoστό θνnτότnτας, 100%.....

Συμπτωση; 

Αυτο θελετε να πιστεψουμε; 



Μέχρι σήμερα στη ΜΕΘ κορονοϊού του νοσοκομείου Αγρινίου έχουν νοσηλευτεί 41 ασθενείς, από τους οποίους οι 38 είχαν χάσει τη ζωή τους στη μονάδα, ενώ ένας διακομίστηκε στη Θεσσαλία και άφησε την τελευταία του πνοή εκεί μετά από δύο ημέρες. 

Ο 40ος άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί. Στη μονάδα πλέον νοσηλεύεται ένας ακόμη ασθενής σε κρίσιμη κατάσταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μεγάλο είναι το ποσοστό των θανάτων και στην κλινική κορονοϊού, όπου από τους 580 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν μέχρι σήμερα, οι 61 έχασαν τη ζωή τους. Συνολικά σε ΜΕΘ και κλινική κορονοϊού οι νεκροί ανέρχονται συνολικά σε 101. Αριθμός ιδιαίτερα ανησυχητικός.

Ουσιαστικά πρόκειται για το απόλυτο ποσοστό θνητότητας, 100% στη ΜΕΘ, ενώ η θνητότητα αγγίζει το 17,2% στην κλινική κορονοϊού, τη στιγμή που σε άλλα νοσοκομεία η θνητότητα στην κλινική κορονοϊού είναι κατά μέσο όρο στο 2,5% και στις ΜΕΘ βρίσκεται περίπου στο 40%.

Παράλληλα, σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται το OPEN, κανένας ασθενής που μπήκε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου με κορονοϊό, δεν βγήκε ζωντανός.




πηγη 

"Δεv θέλω να κάvω το Eμβoλιo! Δεv μπoρεiτε να με υπoxpεώσετε λέει η αvαισθnσιoλόγos που επεσαv επαvω της να την φάvε οι ειδικoi...


Δηλώσεις έκανε η ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγο πριν από χειρουργείο στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.

Αναστάτωση προκάλεσε μια ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό λίγο πριν ξεκινήσει ένα χειρουργείο το περασμένο Σάββατο στο νοσοκομείο Γεννηματάς της Θεσσαλονίκης.

Η ανεμβολίαστη αναισθησιολόγος βγήκε θετική στον κορονοϊό μετά από rapid test που πραγματοποίησε με αποτέλεσμα ήταν να «παγώσουν» όλες οι διαδικασίες και να αναζητηθεί άλλος αναισθησιολόγος προκειμένου να γίνουν οι χειρουργικές επεμβάσεις. Το περιστατικό αυτό προκάλεσε αρκετή καθυστέρηση στην εξέλιξη των χειρουργείων.

Η ίδια αναισθησιολόγος μιλώντας τόνισε ότι δεν είναι η μοναδική γιατρός που βρέθηκε θετική στον ιό, όπως και άλλου δεν έχουν κάνει το εμβόλιο. «Δεν είμαι η μοναδική που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. Δεν είμαι η μοναδικός γιατρός που βρέθηκα θετική και είμαι από τους γιατρούς που προσέχω. Είμαι από τους γιατρούς που έρχομαι συνέχεια σ’ επαφή με θετικούς ασθενείς και δεν τους ζητάω να εμβολιαστούν για να τους βάλω χειρουργείο», υπογραμμίζει.

Στη συνέχεια τονίζει ότι υπήρχαν προσωπικοί λόγοι που δεν έχει κάνει το εμβόλιο. «Κι αυτό το πράγμα ότι εξαιτίας μου κλείσανε χειρουργεία και «πάγωσαν» τα χειρουργεία, πόσο τραγικά ψέματα μπορούν να πουν; Ντρέπομαι γι’ αυτούς που το κάνουν γιατί εκεί που μας χειροκροτούν ο κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να κάνει το σώμα του ό,τι θέλει. Εγώ είμαι απ’ αυτούς που δε θα ήθελα να κάνω το εμβόλιο, τουλάχιστον για τώρα. Υπάρχουν λόγοι και προσωπικοί και υγείας. Δεν είμαι κατά (σ.σ. του εμβολίου). Ο κάθε άνθρωπος για τον εαυτό του θ’ αποφασίσει, θα σκεφτεί και θα κάνει ό,τι νομίζει ότι είναι καλό για τον εαυτό του και την οικογένεια του», καταλήγει.

Ο Πέτρος Κετικίδης, αντιπρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Γ. Γεννηματάς υπογράμμισε ότι: «το μεσημέρι ένιωσε μια αδιαθεσία. Πήγε έκανε εξετάσεις rapid test, βρέθηκε θετική. Έκανε και μοριακό έλεγχο και απομακρύνθηκε στο σπίτι της».

 

 

Πηγή 

Πρoσπαθεi να δικαιoλoγήσει τα αδικαιoλόγnτα ο Xρυσoxoiδns kατnγoρεi τον voμo Παpασkεuoπoυλoυ, άλλα δεν λέει γιατi τoν διατnρεi η NΔ...

 Αυτός είναι ο βαρυποινίτης κακοποιός στον οποίο αναφέρθηκε ο Χρυσοχοΐδης Η αδιανόητη αποφυλάκιση του..

Μία αδιανόητη ιστορία κρύβεται πίσω από τις αναφορές του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στη Βουλή:

Ο υπουργός έκανε λόγο για 117 «σκληρούς» ποινικούς που αποφυλακίστηκαν πρόωρα λόγω του «νόμου Παρασκευόπουλου», φέρνοντας ως παράδειγμα την περίπτωση ενός καταδίκου αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εξέτισε μόνον τα 4,5 από τα συνολικά 14,5 χρόνια της ποινής του, αποφυλακίσθηκε με βάση τις προβλέψεις του νόμου και επανήλθε αμέσως μετά στον χώρο των ποινικών αδικημάτων.

Πρόκειται για τον Musta Neri, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2015 είχε συλληφθεί ως συναυτουργός σε δύο στραγγαλισμούς, μαζί με τον Bariam Mondi, ο οποίος είχε «στην πλάτη του» και άλλες δολοφονίες. Σε βάρος του δεύτερου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συρροή, της ληστείας από κοινού κατ’ εξακολούθηση τελεσθείσας με ιδιαίτερη σκληρότητα, ενώ ο Musta Neri κατηγορήθηκε για τα κακουργήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατά συναυτουργία και της ληστείας από κοινού.

Ο Neri καταδικάστηκε σε 14,5 χρόνια κάθειρξης και μπήκε στην φυλακή -αλλά μετά ήλθε ο νόμος Παρασκευόπουλου: στις 12 Ιουλίου του 2019, τρεις ημέρες μετά από τις εκλογές, ο Neri αποφυλακίσθηκε.
Δείτε ακόμα:  Κηδεία Καρολάιν: Ράγισε καρδιές ο επικήδειος λόγος του χαροκαμένου συζύγου-video

Η συνέχεια έδειξε ότι αυτό δεν έπρεπε να συμβεί: Στις 5 Αυγούστου του 2019 -μόλις 20 ημέρες από την αποφυλάκισή του- ο Neri συμμετέχει σε ληστεία σε τράπεζα στην Πάργα. Ο εισαγγελέας της Πρέβεζας εκδίδει ένταλμα για την σύλληψή του, η οποία ωστόσο δεν γίνεται δυνατή. Ο Neri παραμένει άφαντος.

Η επόμενη εμφάνισή του γίνεται στις 8 Φεβρουαρίου του 2020, όταν οργανώθηκε μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη τριών Αλβανών κακοποιών που είχαν διαπράξει ληστείς σε Καλαμάτα, Πάργα και αλλού.

 Το τμήμα Εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής που είχε ακολουθήσει τα ίχνη των σκληρών Αλβανών κακοποιών από τη Μακεδονία και επιχείρησε να τους συλλάβει στην Αρχαία Κόρινθο.

Όταν αυτοί αντιλήφθηκαν πως είναι μπλοκαρισμένοι, έβγαλαν τα όπλα τους και άρχισαν τα πυροβολούν κατά των αστυνομικών.

Οι άνδρες της ΕΛΑΣ «απάντησαν» στα πυρά, και τελικά δύο από τους κακοποιούς τραυματίστηκαν. Ένας από αυτούς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου και ο άλλος στο Θριάσιο. Ο τρίτος συνελήφθη. Από εκείνη την καταδίωξη, μόνον ένας ξέφυγε  και διαφεύγει ακόμα: Ο Musta Neri, για τον οποίον εκκρεμούν δύο ελληνικά εντάλματα- και ένα ευρωπαϊκό…

 

 

 

Πηγή 

Καπως ετσι βλεπουν την μοιρασια των Σκοπιων ! ! ! Ενδιαφερον, ακουστε τον ...

Καποια στιγμη θα γινονταν...

Και καθως φαινεται, εφθασε ο καιρος...

Δειτε το βιντεο...



Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Βασιλακοπουλος: Μην ακουτε τους τρελαμεvους ψεκασμεvους αντιεμβoλιαστες και....primo seconto o Πορτoσαλτε ! ! !

Τελικα, ποιος ειναι ο ψεκασμενος;

Ποιος ο τρελαμενος;

Και ποιος ο φονιας, κυριε ακαταδιωκτε, που πηρες θαρρος και εδειξες τον παλιοχαρακτηρα σου;

Ακουστε τους και κριση εχετε...





Διαβαστε τι εγραψε ο vυv "Τσαoυσεσκoυ" της Ελλαδoς ! ! !

Ναι Τσαουσεσκου...

Πολυ σωστα διαβασατε...

Δειτε τι εγραψε ο ζαβος δικτατορισκος ! ! !



Οι πολίτες με την ψήφο τους εξόρισαν τους εχθρούς της Δημοκρατίας απ’ τη Βουλή. 

Η Δικαιοσύνη τους τιμώρησε. 

Και, χθες, με κυβερνητική πρωτοβουλία και με σχεδόν διακομματική ομοφωνία, σφραγίστηκε η θέση τους στο περιθώριο της πολιτικής ζωής. 

Η ωμότητα της βίας αντιμετωπίστηκε από την ωριμότητα της Δημοκρατίας.

Οι αμετάκλητα καταδικασμένοι για σοβαρά κακουργήματα δεν θα μπορούν, πλέον, να είναι υποψήφιοι βουλευτές. 

Ενώ κόμματα που έχουν ηγέτες καταδικασμένους για τέτοια εγκλήματα δεν θα συμμετέχουν σε εκλογές.

 Και δεν θα δικαιούνται ούτε χρηματοδότηση, ούτε άλλη ενίσχυση ή προβολή. 

Το πολίτευμά μας αποδεικνύει, λοιπόν, ότι στέκεται πιστό στις αρχές του ακριβώς γιατί αντιστέκεται σε όσους τις επιβουλεύονται. 

Ότι η Δημοκρατία οφείλει συνεχώς να διευρύνεται. 

Αλλά και να αμύνεται. Και ότι την αφύπνιση των πολιτών πρέπει πάντα να πλαισιώνει η επαγρύπνηση των θεσμών.

Kyriakos Mitsotakis

Aπoφάσισε και διέταξε η Παγωvα: “Τα παιδιά άνω των 12 ετώv θα πρέπει να εμβoλiαστoύv πριν ξεκιvnσει η vέα σxoλική xρovιά”

 Καλύτερη είναι η επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα, αν και ακόμη τα νούμερα παραμένουν υψηλά σύμφωνα με την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη.
«Είδατε ότι τα κρούσματα μειώνονται σιγά σιγά, δεν έχουμε φτάσει σε τριψήφιο (νούμερο). Οι ασθενείς στις ΜΕΘ έχουν μειωθεί, αλλά πάλι είναι υψηλό το νούμερο. Έχει σημασία να τρέξουμε τους εμβολιασμούς. Οι 60 και άνω. που είναι χαμηλό το ποσοστό. πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν. Στόχος είναι τέλος Ιουνίου 50% ανοσία και τέλος Αυγούστου 75-80%. Δύσκολα νούμερα, αλλά πρέπει να τα πετύχουμε» είπε στον ΑΝΤ1.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι το πρόγραμμα για τους εμβολιασμούς στο σπίτι όσων δεν μπορούν να μετακινηθούν καθυστέρησε, αλλά θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα.

Για όσους είναι απρόθυμοι να εμβολιαστούν με το AstraZeneca και το πρόβλημα, ειδικά σε κάποια νησιά, όπου δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, είπε ότι πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος ώστε ο κάθε πολίτης να επιλέγει τον τύπο του εμβολίου που επιθυμεί για να φτάσουμε στα επιθυμητά επίπεδα εμβολιασμού.
Εμβολιασμός παιδιών 12-15 ετών: «Δεν νομίζω ότι θα είναι υποχρεωτικό»

Για τον εμβολιασμό των παιδιών 12-15 ετών είπε ότι θα πρέπει τα παιδιά να εμβολιαστούν από τον προσεχή Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσουν τα σχολεία.

«Αυτή τη στιγμή δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για τον εμβολιασμό των παιδιών. Τον Σεπτέμβριο όμως τα παιδιά πρέπει να ξεκινήσουν να εμβολιάζονται. Οι γονείς έχουν δίκιο που έχουν επιφυλάξεις. Λέγαμε ότι τα παιδιά όταν νοσήσουν περνάνε με απλά συμπτώματα, εν μέρει είναι σωστό, όμως μεταδίδουν. Δεύτερον είναι η ομάδα που πρέπει να είναι στη γενική ομάδα της ανοσίας. Δεν νομίζω ότι θα είναι υποχρεωτικό και δεν πρέπει να είναι. Στις μελέτες, κυρίως στις ΗΠΑ, η τρίτη φάση πέρασε καλά. Θα ξεκινήσει από 16 και πάνω και μετά 12-15 ετών» ανέφερε.



Πηγή

Kαρανiκας: Σαν συμβoυλος του Πρωθυπoυpγου επαιρνα λιγοτερα απ οταν ημουν σερβιτoρος ! ! ! (Καποιοι μας νομιζουν ηλiθιους)

Πραγματικα απευθυνονται σε ηλιθοιυς...

Και σωστα κανουν...

Οι ηλιθιοι τους εκαναν κυβερνηση...

Και απο τους ηλιθιους περιμενουν να ξαναγινουν...

Ολα τα παραπανω ισχυουν φυσικα και για τους Νου Δουλους !





Μαζικo ΟΧΙ στο μπoλιασμα ! ! ! Αδειασαν τα εμβoλιαστιkα τους κεvτρα...

Οσο και να φωναζει...

Οσο και να χτυπιεται ο Ευαγγελατος και οι λοιποι τηλεπαπαγαλοι, ο κοσμος πια ειναι πολυ δυσπιστος.....

Εμειναν αδεια τα εμβολιαστικα κεντρα....

Στην Σαμο ανεβληθησαν οι εμβολιασμοι...

Στην Κερκυρα λενε, οτι απο τα 1000 ραντεβου, επεσαν στα 100...

Αν θελουμε τους πιστευουμε τους ψευτες βεβαια....

Ισως και να μηδενιστηκαν...

Δειτε το βιντεο και κριση εχετε...





Πυρoβoλnσαv και σkότωσαv γυναikα έξω από το σπίτι της στην Αγία Βαρβάρα...

 Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, αφού την πυροβόλησαν στο κεφάλι.

Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας
«Η κόρη μου άκουσε κάτι σαν βεγγαλικά, βγήκε στο μπαλκόνι και βρήκε τη γυναίκα πεσμένη», λέει αυτόπτης μάρτυρας.
Ενώ σύμφωνα με μια ακόμα μαρτυρία, οι πυροβολισμοί ακούστηκαν γύρω στις 20:30 το βράδυ της Πέμπτης.

«Την βρήκα πεσμένη κάτω»
«Πλησίασα και είδα τη γυναίκα πεσμένη κάτω. Δεν είχε τις αισθήσεις της, ξεψυχούσε μπροστά μας. Τη γνώριζα τη γυναίκα, ήμασταν τόσα χρόνια γείτονες. Δεν πάει κάπου το μυαλό μου, γιατί δεν είχα δει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

Ψάχνουν τον σύζυγο
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής έχουν ξεκινήσει τις έρευνες ενώ λαμβάνουν καταθέσεις από τους οικείους της, ενώ όλοι την νύχτα οι αρχές έψαχναν τον σύζυγο της 64χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η 64χρονη έχει και μια κόρη.

Την προανάκριση ανέλαβε η Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Η οδός Αιόλου και Πραξιτέλους στην Αγία Βαρβάρα, όπου έγινε το συμβάν, αποκλείστηκε από την Αστυνομία.



Πηγή

Eρxεται το xάραyμα...Θέλουν να μας τσιπάρoυv με Tσιρoτo-Eμβoλιo για το kαλo μας...

 ''Και έκανε όλους, τους μικρούς και τους μεγάλους, και τους πλουσίους και τους φτωχούς, και τους ελεύθερους και τους δούλους, να πάρουν χάραγμα επάνω στο δεξί τους χέρι ή επάνω στα μέτωπά τους, και να μη μπορεί κανένας να αγοράσει ή να πουλήσει, παρά μονάχα αυτός που έχει το χάραγμα ή το όνομα του θηρίου ή τον αριθμό τού ονόματός του''.

 

Τα "έξυπνα" τσιρότα μοιάζουν με τα τσιρότα νικοτίνης

Πρόκειται για ένα τσιρότο αποτελούμενο από 400 μικροαιχμές (μικροσκοπικές βελόνες) τοποθετημένες σε πλάκα 1,5 εκατοστού, η οποία εφαρμόζεται στον βραχίονα ή στον ώμο.

Όπως λένε οι ερευνητές, η ανοσία στον SARS-CoV-2 μπορεί να επιτευχθεί μέσα σε δύο εβδομάδες για να φθάσει στις επόμενες δύο εβδομάδες σε επίπεδα αντισωμάτων επαρκή για να αντιμετωπιστεί ο ιός.

Οι 400 μικροβελόνες έχουν μήκος 0,5 χιλιοστά και πλάτος 0,1 χιλιοστά. Είναι κατασκευασμένες από καρβοξυμεθυλοκυτταρίνη (πολυμερές που προέρχεται από κυτταρίνη) και όταν εισέρχονται στο δέρμα λιώνουν απελευθερώνοντας την πρωτεΐνη «ακίδα». Σε αυτό το σημείο το ανοσοποιητικό σύστημα αντιλαμβάνεται ότι ένα ξένο σώμα εισήλθε στο σώμα μας και αρχίζει να παράγει αντισώματα εναντίον του. Όταν το εμβολιασμένο άτομο μολυνθεί με τον ιό, τα αντισώματα απορροφούν γρήγορα τα σωματίδια του ιού και εμποδίζουν τη μόλυνση.


Το εμβόλιο του κορωνοϊού θα μπορεί  σύντομα να χορηγείται και μέσω τσιρότου, για όσους φοβούνται τις βελόνες. Μάλιστα, τα πρώτα πειράματα δείχνουν ότι προκαλεί γρηγορότερη αντίδραση του ανοσοποιητικού συστήματος σε σχέση με το ενέσιμο εμβόλιο.

Ήδη ερευνητές στην Αυστραλία, με επικεφαλής τον David Muller του πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ, ανέπτυξαν την κατάλληλη τεχνολογία. Χάρη σε αυτή, η δόση του εμβολίου θα εμπεριέχεται σε αυτοκόλλητο σαν το τσιρότο νικοτίνης που μπορεί να χρησιμοποιήσουν όσοι θέλουν να διακόψουν το κάπνισμα. Οταν ενεργοποιείται το τσιρότο, απελευθερώνει κάτω από το δέρμα με μικροσκοπικές βελόνες μικροποσότητες του εμβολίου.

«Προκαλεί ταχύτερη και καλύτερη ανοσοαπόκριση» επισήμανε ο Muller στην εφημερίδα «The Australian», τονίζοντας, μάλιστα, ότι το εμβόλιό τους που χορηγείται με αυτό τον τρόπο «εξουδετερώνει πολλά μεταλλαγμένα στελέχη του κορωνοϊού SARS-CoV-2, μεταξύ των οποίων το βρετανικό και το νοτιοαφρικανικό».

Ο ερευνητής ανέφερε ότι η χορήγηση του εμβολίου με τσιρότο, σαν αυτό που ανέπτυξε το πανεπιστήμιο σε συνεργασία με την εταιρία Vaxxas, έχει άλλο ένα σημαντικό πλεονέκτημα, που αφορά την εύκολη συντήρηση και τη διανομή του. Δεν απαιτεί τη χρήση ψυγείων, καθώς μπορεί να συντηρηθεί επί μία εβδομάδα σε θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου, ενώ σε θερμοκρασία δωματίου (25 βαθμοί Κελσίου) μπορεί να συντηρηθεί ακόμη και για έναν μήνα.




Πηγή

Είµαι ένας απλός Oρθoδoξos Xpιστιαvos.Δέkα λoγoι για τους oποioυs ΔEN θα Eµβoλiαστώ!!! BINTEO

Είµαι ένας απλός Ορθόδοξος Χριστιανός.Αποφάσισα να ΜΗΝ εµβολιαστώ για τον
κορωνοϊό για τους εξής λόγους

1. Τα εµβόλια που κυκλοφορούν (Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Johnson and
Johnson) χρησιµοποιούν για την παραγωγή τους ή/και για τον δοκιµαστικό τους
έλεγχο κυτταρικές σειρές που προήλθαν από ιστούς εκτρωµένων εµβρύων, σύµφωνα
µε τα δεδοµένα των ιδίων των Φαρµακοβιοµηχανιών. Αυτό είναι ανήθικο και
αντιχριστιανικό.

2. Τα συγκεκριµένα εµβόλια είναι πειραµατικά και επικίνδυνα. Έχουν αδειοδοτηθεί
µόνο για πειραµατική χρήση και κυκλοφορούν χωρίς να έχουν ολοκληρωθεί οι
απαιτούµενοι έλεγχοι. Έχουν ήδη καταγγελθεί πάµπολλες περιπτώσεις σοβαρών
παρενεργειών (θάνατοι, εγκεφαλικά επεισόδια, θροµβώσεις, παραλυσίες, τύφλωση
κ.ά.). Χρησιµοποιούν µια γενετική τεχνολογία που δεν ξαναχρησιµοποιήθηκε σε
εµβόλια. Κανείς δεν γνωρίζει ποιές µακροχρόνιες επιπτώσεις θα υπάρξουν στους
εµβολιασµένους. Επιστηµονικές έρευνες καταδεικνύουν ότι οι εµβολιασµένοι είναι
περισσότερο ευάλωτοι στο να προσβληθούν από τις µεταλλάξεις του κορωνοϊού.

3. Οι Κυβερνήσεις και τα µεγάλα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης προπαγανδίζουν
µονόπλευρα υπέρ των εµβολίων. Υπάρχουν αξιόλογοι επιστήµονες διεθνούς κύρους
που έχουν αντίθετη απόψη, αλλά δεν τους αφήνουν να ακουστούν. Θα έπρεπε να
γίνονταν καθηµερινά στις τηλεοράσεις διεξοδικές συζητήσεις µε ισότιµη
εκπροσώπηση όσων υποστηρίζουν και όσων αντιτίθενται στα εµβόλια. Κάτι τέτοιο
όµως δεν γίνεται. Γιατί φοβούνται τον διάλογο; Γιατί φοβούνται την αντίθετη
άποψη; Μήπως µας κρύβουν κάτι;

4. Όταν κάποιος δηλώσει ότι προτίθεται να εµβολιαστεί, δεν τον ενηµερώνουν
διεξοδικά για το τί περιέχει το εµβόλιο και ποιές είναι οι ενδεχόµενες παρενέργειές
του. Αυτό αντίκεται στην ιατρική δεοντολογία και στις διεθνείς συνθήκες. Είναι
παράνοµο και απάνθρωπο. Γιατί αρνούνται τη σφαιρική ενηµέρωση; Μήπως µας
θέλουν άβουλους και δουλικά υποταγµένους;

5. Τα εµβόλια επιβάλλονται κατά τρόπο δικτατορικό και ύπουλο. Από τη µια λένε
ότι ο εµβολιασµός είναι προαιρετικός και από την άλλη λένε ότι αν δεν εµβολιαστείς
δεν θα µπορείς να µπεις στην εκκλησία, να ταξιδέψεις, να εισέλθεις σε ένα
πολυκατάστηµα, να συµµετάσχεις σε ένα δείπνο κ.τ.λ. Η «εναλλακτική» λύση που
προσφέρουν είναι να κάνεις τέστ κάθε τρεις µέρες, για να σπάσουν τα νεύρα σου και
οι αντοχές σου, και να υποκύψεις στον εµβολιασµό θέλοντας και µη! Αρνούµαι αυτή
τη δικτατορία και αντιστέκοµαι σε αυτήν!

6. Οι εµβολιασµένοι (έστω και µε µια δόση εµβολίου) δεν χρειάζονται ποτέ πια να
κάνουν τεστ, ενώ οι ανεµβολίαστοι πρέπει να κάνουν τεστ κάθε τρεις µέρες! Γιατί;
Με ποια λογική; Όπως παραδέχονται οι ίδιοι οι υποστηρικτές των εµβολίων, και οι
εµβολιασµένοι ενδέχεται να προσβληθούν από τον ιό και να τον µεταδώσουν. Γι’
αυτό άλλωστε τους επιβάλλουν να φορούν κι αυτοί µάσκα. Οι εµβολιασµένοι
ενδέχεται ακόµη και να πεθάνουν από κορωνοϊό. Γιατί λοιπόν οι εµβολιασµένοι να
απαλλάσσονται διά παντός από το τεστ; Είναι φανερό: Οι Κυβερνήσεις ΔΕΝ
ενδιαφέρονται για την υγεία των πολιτών, είτε αυτοί είναι εµβολιασµένοι είτε είναι
ανεµβολίαστοι. Ενδιαφέρονται να κάνουν δύσκολη τη ζωή για τους ανεµβολίαστους,
έτσι ώστε να τους αναγκάσουν όλους να εµβολιαστούν, σύµφωνα µε τις οδηγίες που
έχουν λάβει από τις αντιχριστιανικές δυνάµεις-µυστικά κέντρα ελέγχου, που
κυβερνούν τον πλανήτη µας. Οι Κυβερνήσεις υπέγραψαν ότι οι φαρµακοβιοµηχανίες
δεν θα φέρουν καµιά ευθύνη και δεν θα πληρώνουν καµιά αποζηµίωση για τις
παρενέργειες των εµβολίων τους. Αρνούµαι να υποταχτώ σε αυτή την παγκόσµια
απάνθρωπη και αντιχριστιανική συµπαιγνία.

7. Ο άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, µε το προφητικό χάρισµα που του χάρισε ο Θεός,
µας έχει προειδοποιήσει εδώ και δεκαετίες ότι οι επιδηµίες και τα εµβόλια θα
χρησιµοποιηθούν ως µέσο εξαναγκασµού, εκφοβισµού και απόλυτου ελέγχου των
ανθρώπων, για να επιβληθεί µια παγκόσµια αντιχριστιανική κυβέρνηση.
Πληροφορούµαστε ότι µεγιστάνες του πλούτου και της τεχνοκρατίας, άτοµα που
συµµετέχουν σε µυστικές, σκοτεινές οργανώσεις, καθοδηγούν και χρηµατοδοτούν
την παγκόσµια εµβολιαστική εκστρατεία: Ως πιστός Ορθόδοξος Χριστιανός δεν
θέλω «να παίξω το παιχνίδι» των αντίθεων σκοτεινών δυνάµεων.

8. Ήδη έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κατά τις οποίες ανεµβολίαστα άτοµα
που είχαν επαφή µε εµβολιασµένους παρουσίασαν αναπάντεχα σοβαρά
προβλήµατα υγείας (περικαρδίτιδα, έρπητα ζωστήρα, πνευµονία, θρόµβους
αίµατος στα άκρα και στον εγκέφαλο, Bell’s Palsy, κολπική αιµορραγία, ακόµη και
αποβολές κυοφορουµένων εµβρύων). Οι εµβολιασµένοι ενδεχοµένως να µεταδίδουν
ή να εκπέµπουν κάτι που προκαλεί βλάβες στην υγεία όσων βρίσκονται κοντά τους.
Δεν θέλω να γίνω αιτία να πάθει ζηµιά από εµένα για αυτόν τον λόγο κάποιος
συνάνθρωπός µου.

9. Υπάρχουν ασφαλείς και µακροχρόνια δοκιµασµένοι τρόποι για να προστατεύσω
τον εαυτό µου και τους γύρω µου από τον κορωνοϊό: Να τηρώ τους κανόνες υγιεινής,
να έχω υγιεινή διατροφή και υγιεινές συνήθειες ζωής και να λαµβάνω τα σωστά
συµπληρώµατα διατροφής που προστατεύουν από τον κορωνοϊό: Βιταµίνη C,
βιταµίνη D3, βιταµίνη K2, ψευδάργυρο, µαγνήσιο και κερσετίνη. Μπορώ ακόµη να
λαµβάνω προληπτικά και υδροξυχλωροκίνη, πάντοτε ασφαλώς κατόπιν ιατρικής
συµβουλής. Προτιµώ να ακολουθώ αυτούς τους τρόπους, που είναι ασφαλείς και
δοκιµασµένοι, παρά να εισέλθω στον αβέβαιο και ριψοκίνδυνο δαίδαλο των
εµβολίων.

10. Υπάρχουν από δεκαετίες δύο πανδηµίες, που τα θύµατά τους είναι ασυγκρίτως
περισσότερα από τα θύµατα του κορωνοϊού: Η πανδηµία των εκτρώσεων και η
πανδηµία της πείνας. Κάθε χρόνο εκατοµµύρια αθώα παιδιά σφαγιάζονται µε τις
εκτρώσεις και εκατοµµύρια άλλα παιδιά πεθαίνουν από την πείνα. Οι µεγάλοι
παγκόσµιοι εγκέφαλοι, που υποτίθεται ότι νοιάζονται για την υγεία των ανθρώπων
του πλανήτη, από τη µια προωθούν και υποστηρίζουν τη γενοκτονία των εκτρώσεων
και από την άλλη αφήνουν άλυτη την πανδηµία της πείνας, για την οποία υπάρχει
ασφαλέστατο και αποτελεσµατικότατο εµβόλιο, το οποίο λέγεται «φαγητό». Το
φαγητό, που υπάρχει άφθονο στον πλανήτη µας, αλλά οι µεγάλοι παγκόσµιοι
εγκέφαλοι φρόντισαν να καταλήγει στα σκουπίδια και όχι στα άδεια στοµάχια των
πεινασµένων παιδιών. Και τώρα, µε κυνική υποκρισία, σπεύδουν να εµβολιάσουν
όλο τον πληθυσµό της γης. Τα εµβόλια –που είναι τόσο δύσκολο και τόσο δαπανηρό
να γίνουν– ξέρουν και µπορούν να τα φτιάχνουν και να τα διοχετεύουν τόσο γρήγορα
στους ανθρώπους. Το φαγητό –που είναι κάτι τόσο απλό– πώς δεν τα καταφέρνουν
να το προσφέρουν; Δεν τους εµπιστεύοµαι! Δεν θέλουν το καλό µας, αλλά την
καταστροφή µας! Δεν νοιάζονται για την υγεία µας, αλλά για να περάσουν µε τα
εµβόλια µέσα στο αίµα µας, στον οργανισµό µας τις ουσίες που αυτοί θέλουν, για
να µας διαχειρίζονται σαν άβουλα όντα.


Για αυτούς τους δέκα λόγους αποφάσισα να ΜΗΝ εµβολιαστώ. Δεν θέλω να
αφήσω την ψυχή, τη ζωή και την υγεία τη δική µου και των συνανθρώπων µου στα
χέρια αδίστακτων εκµεταλλευτών, που δεν σέβονται ούτε τον Θεό ούτε τους
ανθρώπους. Προτιµώ να πάρω στα χέρια µου την ψυχή µου, τη ζωή µου και την υγεία
µου και να τα εναποθέσω µε βαθιά πίστη και απέραντη εµπιστοσύνη στα χέρια του
παντοδύναµου και πανάγαθου Θεού. Κι ακόµη να βοηθήσω όσους συνανθρώπους
µου επιθυµούν να πράξουν το ίδιο.

 

 

 

 

Πηγή 

Kαθnγnτns K.Aρβαviτης: Ο ιόs δεν έχει απομοvωθεi! Τα τεστ είναι αvυπoστατα! Κάτω τα xέρια από τα παιδιά! BINTEO

 

 Aκουστε τι λέει ο Καθηγητής...

 

 

 

Πηγή 

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Παλι παραληρει ο Ευαγγελατος ! ! ! Ακουστε τον...

Απλως ακουστε τον...

Και κριση εχετε...



Eμειvε παγωτo η Στεφαviδoυ όταν kαλεσμέvos της την εiπε «Eσέvα ο σύζυγόs σου δεν αvαλαμβάvει τα έξoδά σου;»

 Η Τατιάνα έδειχνε ήδη ταραγμένη για τα όσα έλεγε σε ζωντανή σύνδεση ο πεθερός του 44χρονου που κρίθηκε προφυλακιστέος με την κατηγορία του βιασμού μιας 15χρονης.

Σε διάλογο που είχε μαζί του, κι ενώ τον ειρωνευόταν για την άποψη που εξέφραζε ότι, θα σεβαστεί την απόφαση της δικαιοσύνης αλλά ταυτόχρονα αναρωτήθηκε ποιος θα τάιζε τη γυναίκα και τα παιδιά του, της είπε χαρακτηριστικά:

«Εσένα ο σύζυγός σου δεν αναλαμβάνει τα έξοδά σου; Αυτός δεν τα αναλαμβάνει; Τι έχετε; Γερμανικό σύστημα;», για να του απαντήσει αμήχανα η Στεφανίδου: «Εγώ εργάζομαι πολλά χρόνια…».

Και πρόσθεσε ο πατέρας της γυναίκας του κατηγορούμενου για βιασμό: «Με τη μελανιά που της ρίχνετε κυρία Στεφανίδου, πώς θα βρει η κόρη μου δουλειά;». Ένα στιγμιότυπο που έφερε την ίδια και όλη την ομάδα της σε δύσκολη θέση…

 

 

 

Πηγή 

Εiπαv OXΙ οι Σαμιώτες στο μπoλιασμα!!! Avαβλήθnkε ο Eμβoλιασμos...

 Σύμφωνα με τον βουλευτή του νομού, Χριστόδουλο Στεφανάδη, η πλατφόρμα ραντεβού έκλεισε, από έλλειψη ανταπόκρισης για συμμετοχή

Αναβάλλονται, λόγω μικρής συμμετοχής των πολιτών της Σάμου, οι προγραμματισμένοι από 5 έως 9 Ιουνίου, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου της πόλεως, μαζικοί εμβολιασμοί για Covid-19, στο πλαίσιο του σχεδίου «Γαλάζια Ελευθερία», ανακοίνωσε  την Πέμπτη ο διοικητής του τοπικού Γενικού Νοσοκομείου, Νίκος Στεφανής.

Οι πολίτες που επιθυμούν να εμβολιαστούν, μπορούν να συνεχίσουν να κλείνουν ραντεβού στα τρία μικρά εμβολιαστικά κέντρα που λειτουργούν στο νησί.

Ήδη από χθες, ο βουλευτής του Νομού, Χριστόδουλος Στεφανάδης, είχε κάνει γνωστό ότι η πλατφόρμα ραντεβού έκλεισε, από έλλειψη ανταπόκρισης για συμμετοχή.

Όπως ανέφερε, είχαν προγραμματιστεί να γίνουν 4.300 εμβολιασμοί στο συγκεκριμένο πενθήμερο, ωστόσο κλείστηκαν μόνο 110 ραντεβού. Στο νησί επρόκειτο να μεταβούν 25 γιατροί από διάφορα Νοσοκομεία της χώρας, για να διενεργήσουν τους εμβολιασμούς, ενώ ήδη είχε στηθεί και ήταν έτοιμο το μεγάλο εμβολιαστικό κέντρο.

Σε δύο πρόσφατες αναφορές του, ο γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας,  Μάριος Θεμιστοκλέους, είχε επισημάνει πως η Σάμος είναι ανάμεσα στα πέντε νησιά με τη χαμηλότερη ζήτηση για ραντεβού εμβολιασμών. Με βάση τα τελευταία στοιχεία, στο νησί έχει εμβολιαστεί έως τώρα μόνο το 30,32% του πληθυσμού. Συγκεκριμένα, έγιναν 14.871 εμβολιασμοί, εκ των οποίων 10.000 με την πρώτη δόση.

«Για μία ακόμη φορά θα θέλαμε να τονίσουμε ότι τα διαθέσιμα εμβόλια είναι ασφαλή, αποτελεσματικά και είναι το μόνο όπλο που έχουμε σήμερα για την προστασία από τον κορωνοϊό» δηλώνει ο βουλευτής Σάμου, καθηγητής Καρδιολογίας, Χριστόδουλος Στεφανάδης, που σημειώνει πως «αυτή η άποψη δεν είναι αυθαίρετη, αλλά βασίζεται σε αδιάσειστα επιστημονικά δεδομένα και στοιχεία που έχουν προκύψει από εκατοντάδες εκατομμύρια εμβολιασμούς που έχουν γίνει παγκόσμια.

Πιστεύω ότι αντιλαμβανόμαστε όλοι τη σοβαρότητα του θέματος, δηλαδή να είναι και να παρουσιάζεται η Σάμος ως περιοχή με πολύ μικρό αριθμό εμβολιασμένων κατοίκων. Αυτό, όπως είναι αντιληπτό, έχει τεράστιες επιπτώσεις, πέρα από την υγεία των κατοίκων, που είναι ο πρωταρχικός στόχος, και στην εικόνα του νησιού ως τουριστικός προορισμός με πολύ δυσμενείς επιπτώσεις» επισημαίνει ο κ. Στεφανάδης.




Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.