Σάββατο 6 Μαρτίου 2021

Πως ειπατε; Διπλη μασκα; Ξεχαστε το, σας πηρανε χαμπαρι....Για δειτε εδω ρε, πως τις καινε ! ! !

 Τα πολλα λογια ειναι φτωχια...

Μι εικονα χιλιες λεξεις...

Και ενα βιντεο αλλες τοσες....

Διπλη μασκα θελατε; 

Αυτοι που τις καινε, γιατι το κανουν; 

Μηπως σας πηραν χαμπαρι;

Αντε να δουμε απο που θα φυγετε ρε...





Πιστοποιητικό εμβολιασμού: Πώς θα ταξιδέψουμε φέτος το καλοκαίρι...

 Το σχέδιο, τα εμπόδια και οι αλλαγές του πιστοποιητικού εμβολιασμού από την Κομισιόν

Ενα από τα μεγάλα στοιχήματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι η επανεκκίνηση του τουρισμού το καλοκαίρι του 2021, με το πιστοποιητικό εμβολιασμού να είναι για κάποιους το απόλυτο εισιτήριο για ασφαλή ταξίδια στην εποχή του κορωνοϊού. Σε δημοσίευμά του το Politico αναλύει το εγχείρημα πιστοποιητικό εμβολιασμού, παραθέτοντας τους υπέρμαχούς του αλλά και όσους είναι εναντίον του.

Το σχέδιο για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Η νομοθετική πρόταση της Κομισιόν θεσπίζεται στις 17 Μαρτίου. Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το Politico, η ημερομηνία μπορεί να είναι κοντά, αλλά οι περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη συμπληρωθεί. Η Κομισιόν εκτίμησε τις πρώτες σκέψεις των χωρών της ΕΕ, την Τετάρτη, σε μια συζήτηση όπου πολλοί διπλωμάτες χαρακτήρισαν ως «χάος». «Υπάρχει μια βαθιά έλλειψη σαφήνειας ως προς το τι είναι πραγματικά είναι το πιστοποιητικό», ανέφερε ένας διπλωμάτης.

Αυτό που είναι βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι η Κομισιόν θέλει το πιστοποιητικό εμβολιασμού να μην περιλαμβάνει μόνο αποδεικτικά στοιχεία των δόσεων, αλλά και αποτελέσματα τεστ και πληροφορίες σχετικά με την ανάρρωση από τον ιό.

Το σχέδιο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για της χώρες της νότιας Ευρώπης, που εξαρτώνται από τουρισμό, όπως η Ισπανία, η Μάλτα, η Κύπρος και η Ελλάδα.

Οι υπέρ και οι κατά

Σύμφωνα με το Politico, μπορεί οι Ευρωπαίοι ηγέτες να είχαν μια κοινή προσέγγιση σχετικά με τα πιστοποιητικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι συμφωνούν, καθώς αυτή «η χλιαρή προσέγγιση αφήνει άφθονο περιθώριο» για αμφιβολίες. «Δεν θα δεχτώ ένα σύστημα που προϋποθέτει την πρόσβαση σε αυτήν ή στην άλλη χώρα με πιστοποιητικό», δήλωσε την Πέμπτη ο Εμμανουέλ Μακρόν. Η ΕΕ πρέπει να αποφύγει ένα σενάριο όπου κάθε χώρα αναπτύσσει το δικό της σύστημα, πρόσθεσε, αλλά «ένα τέτοιο έγγραφο δεν πρέπει να παρέχει συγκεκριμένα δικαιώματα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί». Παρόμοια και η στάση της ΥΠΕΞ του Βελγίου, Σόφι Βίλμες, που τόνισε ότι είναι πιο θεμελιώδης από ποτέ η απαγόρευση των διακρίσεων.

Η Ανγκελα Μέρκελ, με τη σειρά της, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε επίσης την περασμένη εβδομάδα ότι το πιστοποιητικό εμβολιασμού δεν μπορεί να είναι η «μόνη» λύση για να επιτρέπεται το ταξίδι, καθώς, για παράδειγμα, δεν υπάρχει ακόμη διαθέσιμο εμβόλιο κορωνοϊού για ανηλίκου, ενώ πρόσθεσε ότι ένα αρνητικό τεστ θα συνεχίσει να είναι μια εναλλακτική λύση.

Αν και κανείς δεν αντιτίθεται στην ιδέα κατ ‘αρχήν, υπάρχουν πρακτικές και ηθικές ανησυχίες, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε, επισημαίνοντας το προβληματισμό του για το εάν οι εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα μπορούσαν να μεταδώσουν την ασθένεια.

Πότε θα είναι έτοιμο

Το Politico εξηγεί ότι οι ηγέτες θα πρέπει να εφαρμόσουν ένα ενιαίο πιστοποιητικό στα συστήματα υγείας και στα σύνορά τους και από την πλευρά της η Κομισιόν θα πρέπει να δημιουργήσει μια «πύλη» για τη σύνδεση των εθνικών συστημάτων -κάτι που όπως προειδοποίησε η Φον ντερ Λάιεν θα διαρκέσει τουλάχιστον τρεις μήνες. Μάλιστα, έγγραφο που εστάλη σε αντιπροσωπείες χωρών έθεσε ήδη την προοπτική ενός τετραμήνου.

Σε αυτό το σημείο το δημοσίευμα τονίζει η δημιουργία μιας τέτοιας «πύλης» δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, υπενθυμίζοντας τι συνέβη όταν χώρες της ΕΕ ανέπτυξαν εφαρμογές παρακολούθησης της λοίμωξης, πέρυσι, όπου ορισμένες διάλεξαν διαφορετικές τεχνολογικές λύσεις που καθιστούσε δύσκολη ή αδύνατη την ανταλλαγή δεδομένων.

Προσωπικά δεδομένα

Ενα από τα φλέγοντα ζητήματα σχετικά με το πιστοποιητικό εμβολιασμό που προβληματίζει είναι το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων. Οπως σημειώνει το Politico, η επικεφαλής της Κομισιόν τόνισε ότι τα πράσινα πιστοποιητικά θα σέβονται την προστασία δεδομένων, την ασφάλεια και το απόρρητο. Ωστόσο, οι ρυθμιστές προστασίας της Ευρώπης δεν φαίνεται να τρελαίνονται για την ιδέα. Η ρυθμιστική αρχή του Βελγίου μιλά για ασάφειες σχετικά με την αποθήκευση των δεδομένων των εμβολιασμένων αλλά και με τις λεπτομέρειες του τρόπου κοινοποίησης των δεδομένων. Ανησυχεί, επίσης, ότι οι αρχές μπορούν να διατηρήσουν αυτά τα δεδομένα για πολύ καιρό.

Ο Ευρωπαίος Επόπτης Προστασίας Δεδομένων Wojciech Wiewiórowski χαρακτήρισε την ιδέα ενός πιστοποιητικού «ακραία», λέγοντας επίσης ότι «ακόμη και το όνομα τον ξενίζει κάπως».

Θα λειτουργήσει πραγματικά για να μειώσει τους ρυθμούς μετάδοσης;

Δεν ξέρουμε, απαντά το Politico, τονίζοντας πως αυτός είναι ο λόγος που η ιδέα δεν έχει υιοθετηθεί από τον ΠΟΥ. Υπάρχουν ακόμα «κρίσιμα άγνωστα στοιχεία σχετικά με την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού στη μείωση της μετάδοσης», δήλωσε ο οργανισμός υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου στην τελευταία του δήλωσε. Μπορεί οι δόσεις του εμβολίου να αποτρέπουν σαφώς τα συμπτώματα, ωστόσο, δεν είναι βέβαιο σχετικά με το εάν οι ασυμπτωματικοί μπορούν ακόμα να μεταδώσουν τον ιό.

Επίσης, παραμένει άγνωστο πόσο καιρό πριν ταξιδέψουν τα άτομα που πρέπει να εμβολιαστούν, ούτε εάν άτομα που έχουν αντισώματα μετά την ανάρρωση από την COVID-19 πρέπει να εξαιρούνται.

Θεοχάρης στο CNN για το πιστοποιητικό εμβολιασμού

Την αισιοδοξία του ότι θα υπάρξει συμφωνία για το πιστοποιητικό εμβολιασμού ανάμεσα στα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε ο υπουργός Τουρισμού Χάρης Θεοχάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο δίκτυο CNN. Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης στις προοπτικές του ελληνικού Τουρισμού για το 2021, στις προσδοκίες, αλλά και στις απαραίτητες προϋποθέσεις για το άνοιγμα του κλάδου.

Σε ό,τι αφορά τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, ο Χάρης Θεοχάρης επισήμανε ότι «όλο και περισσότερες χώρες συνειδητοποιούν πως το πιστοποιητικό εμβολιασμού αποτελεί το μέσον επιστροφής στην ελευθερία των μετακινήσεων.

 

 

 

Πηγή 

Ε Λ Ε Ο Σ ! ! ! Ας την συμμαζεψει καποιος ! ! ! Οι υπασπιστες της ελειπαν...

 Να την συμμαζεψει τωρα φυσικα καποιος ειναι πολυ αργα....

Οχι οτι δεν γινεται, αλλα πρεπει να το θελει καποιος...

Κι αυτοι οι κακομοιρηδες υπασπιστες;

Δεν ντρεπονται να την συνοδευουν, φορωντας παρασημα, γραφειου φυσικα....

Ολα για την Καρεκλα....

ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ...

Καπως ετσι ξεκινουν και γινοναι Στρατηγοι....

Κυριε Απερχομενε "Πρωθυπουργε", εισαι περηφανος για την επιλογη σου και το δημιουργημα σου;

Τιποτε δεν αφησες ορθιο...

Και νομιζεις οτι θα εισαι εσαει "Πρωθυπουργος" νουμερο...

Αντε να δουμε απο που θα φυγεις ! ! !




Ζωγράφισαν τον Αλέξη Κούγια σε κάδο σκουπιδιών! ΦΩΤΟ



 Ένας καλλιτέχνης του δρόμου ζωγράφισε τον δικηγόρο του Δημήτρη Λιγνάδη σε κάδο σκουπιδιών, και η φωτογραφία κάνει τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ.

Ο κάδος βρίσκεται Σπ. Τρικούπη και Μετσόβου στην Αθήνα.


 Το έργο εντόπισε χρήστης του Twitter, που το ανέβασε σήμερα το πρωί. Αναμενόμενα, η φωτογραφία έγινε viral, καθότι ο Αλέξης Κούγιας βρίσκεται ξανά αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας, λόγω της υπόθεσης Λιγνάδη.

 

 

 

Πηγή 

ΩΠΑΑΑΑΑΑΑ...Αυτά δεν τα έλεγαν στην αρχή, τα λένε τώρα, αφού εμβολίασαν ένα εκατομμύριο Έλληνες ! ! !




Οι εμβολιασμένοι δεν πρέπει να νομίζουν ότι είναι απρόσβλητοι από τον κορωνοϊό....

Αυτά δεν τα έλεγαν στην αρχή τα λένε τώρα αφού εμβολίασαν ένα εκατομμύριο Έλληνες και τελικά απ ότι βλέπουμε δεν κατάφεραν τίποτα τουναντίον τα μέτρα αυξάνονται....

Ακουστε...



Ας ακουσουμε και μια αλλη φωνη ! ! ! Οχι μονο τους καλοπληρωμενους παπαγαλους των καναλιων....

Ακουστε τον στο βιντεο...

Δεν λεει τις συνηθισμενες παπαριες που ακουμε νυχθημερον...





Τι κι αν εμβολιαστηκαν σχεδον το 100% στο Ισραηλ, συνεχιζουν να αρπαζουν κορωνογριπη ! ! !

Προς τι το εμβολιο;

Τιποτα δεν αλλαξε...

Τα κρουσματα και οι θανατοι συνεχιζουν αμειωτοι...



Η παγκόσμια ιατρική κοινότητα λοιπον, έχει στρέψει τα βλέμματα της στο Ισραήλ. Πρόκειται για τη χώρα με το υψηλότερο ποσοστό εμβολιασμών παγκοσμίως και όλοι περιμένουν την στιγμή που θα μηδενιστούν τα κρούσματα και οι νεκροί. 

Πάντως, η συγκεκριμένη χώρα μπορεί να έχει εμβολιάσει το 97,5% του πληθυσμού, ωστόσο συνεχίζει να έχει ακόμα 4.000 νέα κρούσματα κορονοϊού σε ημερήσια βάση και 30 νεκρούς.

Σίγουρα το Ισραήλ των 8,8 εκατ. κατοίκων έχει πάρει άριστα για την οργάνωση του και την ταχύτητα του εμβολιασμού του πληθυσμού του, ωστόσο η ανοσία της αγέλης δεν είναι κάτι εύκολο!

Αμείωτα τα νέα κρούσματα και οι απώλειες

Ειδικότερα στις 3 Μαρτίου το Ισραήλ κατέγραψε 4.267 κρούσματα και 13 νεκρούς ημερησίως ενώ το προηγούμενο 24ωρο (2/3) είχε 5.260 νέα κρούσματα και 30 νεκρούς.

Και όλα αυτά σε μία χώρα που έχει εμβολιάσει τους 97,5 στους 100 κατοίκους ή αλλιώς 8,44 εκατ. εμβολισμούς σε 8,8 εκατ. πληθυσμό της χώρας, δηλαδή περίπου το 91% του πληθυσμού. Στην πραγματικότητα το ποσοστό της ανοσίας είναι πολύ μεγαλύτερο εάν ληφθούν υπόψη και οι 750.000 συνολικά που πέρασαν την ασθένεια και θεωρούνται πως έχουν ανοσία στον κορονοϊό.




πηγη 

Απαγορεύονται τα μνημόσυνα! Το σχόλιο ενός ιερέα για την απόφαση αυτή...

 Απαγορεύονται τα μνημόσυνα!

Απαγορεύεται η μάνα να προσευχηθεί για το παιδί της και να μετάσχει στη Θ. Λειτουργία,

απαγορεύεται τα παιδιά να ανάψουν το καντήλι στο μνήμα για τους γονείς τους,

απαγορεύεται τα αδέλφια να κάνουν τρισάγιο στον αδελφό τους,

απαγορεύεται η εκκλησία (κλήρος+λαός) να προσφέρει κόλλυβα ως μαρτυρία θανάτου και αναστάσεως των κεκοιμημένων.

Μπορούμε να κάνουμε σωματική άσκηση,

μπορούμε να βγάλουμε τα κατοικίδια μας βόλτα,

μπορούμε να συνωστιζόμαστε στα ΜΜΜ,

μπορούμε να περιμένουμε σε ατελείωτες ουρές για τις προσφορές στα σούπερ μάρκετ,

 μπορούμε να παρακολουθούμε τα Σαββατόβραδα στις “πολιτιστικές” εκπομπές στην τηλεόραση τους αστέρες να τρώνε να πίνουν, να χορεύουν, να  φιλιούνται, αφού οι υπεύθυνοι μας διαβεβαιώνουν πως για εκείνους ισχύουν άλλα μέτρα και σταθμά από τους πολίτες δεύτερης κατηγορίας, πως εκείνοι είναι ΚΑΘΑΡΟΙ,

 μπορούμε να παρατηρούμε σε καθημερινή βάση 2, 3 πορείες και συγκεντρώσεις με την “ανοχή” των υπευθύνων,

ΑΛΛΑ για τους νεκρούς μας δεν επιτρέπεται να κάνουμε τίποτα.

Ο θάνατος σ’ αυτή τη χώρα είναι ιερός. Η τιμή προς τους νεκρούς αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο πίστεως αλλά και ανθρωπιάς και πολιτισμού. Οι νεκροί μας δεν είναι ένα “τίποτα”, είναι ο σπόρος της Αναστάσεως, η Εκκλησία των Αγίων.

Γι’ αυτό η μνήμη και τα μνημόσυνα που απορρέουν από την πίστη μας ΔΕΝ καταργούνται με μια ΚΥΑ εν μια νυκτί.

Η απόφαση των “ειδικών” και της πολιτείας φανέρωσε περίτρανα την πνευματική φτώχεια του κόσμου που μας περιβάλει. Των νεκρών που δεν είναι θαμμένοι στα μνήματα αλλά υπάρχουν γύρω μας και μάλιστα καθορίζουν τις ανάγκες και τις προτεραιότητες των ανθρώπων και των λαών.

Είναι αυτοί που οπωσδήποτε θα διαπόμπευαν και θα τιμωρούσαν με το πρόστιμο των 300 ευρώ την Αντιγόνη αν ζούσε στις μέρες μας.

ΚΑΛΟ ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ!

 

π. Γ.Θ.

 

 

Πηγή 

Υπεραισιοδοξος ο Θεμιστοκλέους: Τέλη Απριλίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών ...

Μ αυτο το πλευρο να κοιμασαι, θα του ελεγε το 70% των Ελληνων αν μπορουσε...

Αυτος ομως ζει τ ονειρο του και....



Στον αριθμό των πολιτών που έχουν εμβολιαστεί μέχρι σήμερα, αλλά και συνολικά εκείνων που θα έχουν εμβολιαστεί μέχρι τέλη Απριλίου-αρχές Μαΐου, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους.

Ο κ. Θεμιστοκλέους μίλησε και για το εμβόλιο της Johnson & Johnson, τονίζοντας ότι η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία έχει δεσμευτεί για 1,2 εκατομμύρια εμβόλια στο δεύτερο τρίμηνο. «Έχει επαναλάβει την υπόσχεσή της αυτή στην Ε.Ε. Άρα, αυτό θα τηρηθεί, δεν ξέρουμε ακριβώς τις μέρες του Απριλίου, μπορεί να είναι προς το τέλος του Απρίλη», είπε χαρακτηριστικά.

Για τους πολίτες που έχουν εμβολιαστεί ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, τόνισε: «Ένα εκατομμύριο πολίτες θα έχουν εμβολιαστεί εντός του Μαρτίου. Αυτή τη στιγμή 700 χιλιάδες έχουν κάνει την πρώτη δόση και οι υπόλοιποι 362 χιλιάδες έχουν κάνει και τη δεύτερη δόση. Εντός του Μαρτίου, κοντά στην εθνική εορτή, θα είναι 1 εκατομμύριο εμβολιασμένοι πολίτες» και πρόσθεσε: «Οι δεύτερες δόσεις όλων των εμβολίων είναι εξασφαλισμένες.

Το πιο κρίσιμο σημείο του Απριλίου είναι οι παραδόσεις της Pfizer που εκεί αναμένουμε τις μεγάλες παραλαβές. Εκεί, περιμένουμε τέσσερα εκατομμύρια στο τρίμηνο. Θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι αν τον Απρίλιο έχουμε κοντά στο ένα εκατομμύριο από τη Pfizer.

Με αυτά τα δεδομένα θεωρούμε ότι τέλος Απριλίου - αρχές Μαίου θα μπορούσαν να έχουν εμβολιαστεί, τουλάχιστον με μία δόση μέχρι τα μέσα Μαϊου, όλοι οι πολίτες άνω των 60 ετών. Εντός του Μαρτίου θεωρούμε ότι θα μπορούμε να ανοίξουμε την πλατφόρμα και για την ομάδα υψηλού κινδύνου».




πηγη 

Οι έφιπποι, οι τσολιάδες, τα μαχητικά και η παρέλαση στις 25 Μαρτίου

 

 Πάμε τώρα σε ένα διαφορετικό θέμα που αν υλοποιηθεί σίγουρα θα συζητηθεί. Λέω εάν υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σχέδιο που καταρτίζουν με κάθε σχολαστικότητα οι αρμόδιοι, γιατί με τόσο κρούσματα, με τον κορωνοϊό να καραδοκεί και με τους λοιμωξιολόγους να φέρνουν αντιρρήσεις, δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει.

    Εν πάση περιπτώσει, το σχέδιο που έχει καταρτισθεί έχει ως εξής: Στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου μπορεί να μην την παρακολουθήσει στο Σύνταγμα ο κόσμος, λόγω μέτρων για την πανδημία, αλλά προβλέπεται όταν θα την παρακολουθήσει από την τηλεόραση, να είναι λαμπρή και επιβλητική περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Και ξέρετε γιατί;

Όχι επειδή πιθανότατα θα την παρακολουθήσει ο διάδοχος του Βρετανικού Θρόνου πρίγκηπας της Ουαλίας Κάρολος και η σύζυγός του Δούκισσά της Κορνουάλης, Καμίλα, καθώς το γαλλικό προεδρικό ζεύγος Εμανουέλ και Μπριζίτ Μακρόν, αλλά επειδή υπάρχει πρόταση του Γ.Ε.ΕΘ.Α. να παρελάσουν σ΄αυτήν… έφιπποι στρατιωτικοί με παραδοσιακές στολές από την επανάσταση του 1821.

Τα άλογα θα τα προμηθεύσει η Διεύθυνση Ιππικού Τεθωρακισμένων και με αυτά θα γεμίσει εκείνη την ημέρα το Σύνταγμα. Θα ακολουθούν, σύμφωνα με όσα έχουν προταθεί και στις τρεις κυβερνητικές συσκέψεις που έγιναν, στρατιώτες ντυμένοι με στολές και με σημαίες που τίμησαν, στα 200 αυτά χρόνια, τους αγώνες του έθνους.

Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος της παρέλασης που όπως καταλαβαίνετε την παράσταση θα την κλέψουν τα άλογα.

Ας μην ξεχνάμε ότι όλα αυτά γίνονται για να τιμηθούν με τον πιο λαμπρό τρόπο τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

Το δεύτερο μέρος της παρέλασης θα περιλαμβάνει τα μηχανοκίνητα τμήματα των Ενόπλων Δυνάμεων, δηλαδή τα άρματα μάχης (όπως για παράδειγμα τα Leopard), τα αυτοκινούμενα πυροβόλα, τα τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού, τα αντιαεροπορικά συστήματα, το μηχανικό, τις διαβιβάσεις κτλ. και το τρίτο μέρος τα πεζοπόρα (που περιλαμβάνουν και τις Ειδικές Δυνάμεις).

Η επόμενη πρωτοτυπία της παρέλασης είναι ότι την ημέρα εκείνη έχει προγραμματιστεί η πτήση πάνω από το Σύνταγμα σμήνους συμμαχικών αεροσκαφών.

Ο Πρωθυπουργός θα παρακολουθήσει την παρέλαση και μετά θα μεταβεί στις Βρυξέλλες στη Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου θα συζητηθούν και οι κυρώσεις στην Τουρκία.



Πηγή

ΝΕΑ ΞΕΦΤΙΛΑ....Κοινές εκδηλώσεις με το Μπανγκλαντές για την Επέτειο της Επανάστασεως του '21 θέλει η Αγγελοπούλου ! ! !


Σε δηλώσεις-σοκ προχώρησε η επικεφαλής, κατόπιν επιλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη, της επιτροπής για την επέτειο του 1821 Γιάννα Αγγελοπούλου η οποία αφού συνέκρινε την ανεξαρτησία της Ελλάδας με αυτή του Μπανγκλαντές, δήλωσε πως εξετάζονται κοινές εκδηλώσεις με την χώρα της νοτιανατολικής Ασίας...



«Είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον Πρέσβη του Μπαγκλαντές Ashud Ahmed. Η 200η επέτειος ανεξαρτησίας της Ελλάδας συμπίπτει με την 50η επέτειο ανεξαρτησίας του Μπαγκλαντές. Ανταλλάξαμε ιδέες & συμφωνήσαμε να εξετάσουμε τη δυνατότητα συνδυασμού δράσεων στο πλαίσιο των εορτασμών. GA»



Άραγε τι εννοεί η κ.Αγγελοπούλου με την φράση «δυνατότητα συντονισμού δράσεων»; 

​Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της Επανάστασης που ετοιμάζουν θα συμμετέχουν και Μπανγκλαντεσιανοί;

Ή μήπως θα βάλουν τον Κολοκοτρώνη δίπλα στους Μπανγκλαντεσιανούς εθνικούς ήρωες και η ελληνική σημαία θα κυματίζει δίπλα σε αυτή του Μπανγκλαντές; 




πηγη 

Τζορτζ Κλούνεϊ:«Τα Μάρμαρα του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στην Ελλάδα στον αρχικό τους ιδιοκτήτη»

 

 Είναι η πρώτη τοποθέτηση του Αμερικανού ηθοποιού επί του ζητήματος εδώ και επτά χρόνια

Νέα παρέμβαση του Τζορτζ Κλούνεϊ υπέρ της επιστροφής των Μαρμάρων του Παρθενώνα φέρνει στη δημοσιότητα.

Τα Μάρμαρα ανήκουν στην Ελλάδα και πρέπει να γυρίσουν εκεί, υπογραμμίζει ο διεθνούς εμβέλειας χολιγουντιανός σταρ, λίγες ημέρες μάλιστα πριν από την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

«Υπάρχουν πράγματι πολλά αντικείμενα ιστορικής αξίας τα οποία πρέπει να επιστραφούν στους αρχικούς ιδιοκτήτες τους. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα Μάρμαρα του Παρθενώνα» σημειώνει ο δις βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, καλώντας παράλληλα τη Βρετανία να επιτρέψει τη μόνιμη επανένωσή τους στον γενέθλιο τόπο τους. «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστραφούν στον αρχικό τους ιδιοκτήτη» τονίζει.

Τα σχόλια αυτά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων»,  έγιναν σε πρόσφατη επικοινωνία που είχε ο Κλούνεϊ με την επίσης ηθοποιό Τζάνετ Σούζμαν, πρόεδρο της βρετανικής Επιτροπής για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Είναι η πρώτη τοποθέτηση του Αμερικανού ηθοποιού επί του ζητήματος εδώ και επτά χρόνια...

 

 

 

Πηγή 

Σας εδωσε ευχες ο Κομμουνιστης υπουργος σας; Δειτε τι χειρονομια σας κανει, μολις νομισε, οτι εκλεισε η καμερα....(βιντεο)

Αυτος ειναι ο διορισμενος υπουργισκος σας...

Πρωην, ισως και νυν κομμουνιστης....

Δειτε σε τι εκτιμηση σας εχει...

Να τον χαιρεστε...





Δίνουν σε ΜΚΟ στη Λέσβο 3,8 εκατ. ευρώ γιά να στεγάσει λ@#%^%$$στες, ενώ οι Έλληνες στην Λάρισα κοιμούνται στον δρόμο ! ! !

Δεν εχουν ουτε Ιερο ουτε Οσιο...

Δειχνουν τον Ανθελληνισμο τους και τα βρωμικα σχεδια τους καθε στιγμη....

Και....



Ενω οι Έλληνες ΨΟΦΑΝΕ σαν ΣΚΥΛΙΑ στους δρόμους δίνουν σε ΜΚΟ στη Λέσβο 3,8 εκατ. ευρώ για να στεγάσει τους λαθρομετανάστες σε διαμερίσματα

Σοκ προκαλούν τα ποσά που δίνονται συνεχώς σε ΜΚΟ για να στεγάσουν λαθρομετανάστες. Όπως θα δείτε και στα παρακάτω έγγραφα το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου δίνει το πράσινο φως να δοθούν 3,8 εκατομμύρια ευρώ στην ΜΚΟ... «Ηλιαχτίδα» στη Λέσβο την στιγμή που χιλιάδες Έλληνες βρίσκονται στα πρόθυρα εξαθλίωσης λόγω των οικονομικών συνεπειών στην χώρα απο την πανδημία

Συγκεκριμένα παρακάτω αναφέρει ότι η εν λόγω ΜΚΟ θα λάβει το ποσό των  3.886.240,80 εκατομμυρίων ευρών και η στέγαση των λαθρομεταναστών αφορά σε πολυτελής διαμερίσματα ή μονοκατοικίες.

Αντί η ΝΔ να βρει μια λύση ώστε να τελειώσει το λαθρομεταναστευτικό , καθώς πλέον τα νησιά ασφυκτιούν απο τους λαθρομετανάστες  αποφασίζουν να τους στεγάσουν και σε πολυτελή σπίτια.

Όλα αυτά την ώρα που οι Έλληνες στη Λάρισα βρίσκονται στον δρόμο

Να και τα εγγραφα...
































 









πηγη 

Ξερατε οτι ο Βερεμης του ΕΛΙΑΜΠΕΠ, ισχυριστηκε οτι το 1821, οι Ελληνες εκαναν Γενοκτονια των Τουρκων στην Τριπολιτσα;

Να χαιρομαστε τους "καθηγητες" μας

Αν μπορει αυτος να θεωρηθει σοβαρος καθηγητης...

Εκτος απο τα βρισιδια που ακουγονται...

Αυτο ο "κυριος" το παιζει Πατριωτης , αγνη περιστερα κλπ κλπ 

Ακουστε τον !





Mητροπολίτης Μόρφου: Έρχεται χειρότερη ασθένεια...ΒΙΝΤΕΟ

Ουτε οι μάσκες,ούτε εμβόλια ούτε οι αποστάσεις θα μας προφυλάξουν μπροστά στο κακό που έρχεται... Ακούστε τι λέει ο Μητροπολιτης...

 

 

 

Πηγή 

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Για να μην μας δουλευουν ! ! ! Δειτε τι γινεται στην Βουλγαρια...εκει δεν κολλαει;

Καποτε πρεπει να σταματησει το δουλεμα...

Λιγα χιλιομετρα εξω απο τα συνορα μας ζουν....

Εδω μια χουφτα λοιμοξιωπαπαρες μας δουλευουν ψιλο γαζι....

Το βιντεο ειναι η αποδειξη !





Ακουστε Παρταλια...Οταν μιλατε για τον Ευρυτο να πλενετε πρωτα το στομα σας ! ! !

Φίλες και φίλοι Έλληνες απανταχού της Γης. Διαβάζοντας στο ιντερνετ ένα «Κάλεσμα» της 26-2-2021 έφριξα! Ανατρίχιασα! Βγήκα -όπως λένε-από τα ρούχα μου! Έκραξα και κράζω ν’ακούσετε και σεις και να ξυπνήσετε από τον βαθύ λήθαργό σας, γιατί δεν πάει άλλο....



Μας έχουν πάρει φαλάγγι όλοι οι αντεθνικοί ανθέλληνες ντόπιοι και ξένοι και μας βαρούν αλύπητα, χωρίς να ανασαίνουμε στιγμή! Μας βάλαν τα δυό πόδια σ’ένα παπούτσι και χορεύουμε στον ρυθμό τους, με την φρικτή μουσική τους, της Νέας Τάξης πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης. 

Τι είναι εκείνο που είδα και έφριξα; Από ένα, λοιπόν, ιστολόγιο που τιτλοφορείται «Αντιφασισμός/Αντιεθνικισμός/Αντιρατσισμός/Κοινωνική Ανυπακοή/ Αντιστάσεις» είδα … «Ανοιχτή πρόταση για καταστροφή των γκράφιτι του φασίστα Ευρύτου μέχρι κάποια στιγμή να τον ξετρυπώσουμε! Πιτσιρικάς φασίστας του γλυκού νερού βρωμίζει διάφορους τοίχους της Αθήνας με μορφές της Ελληνικής Επανάστασης και άλλα παρόμοια για Κωνσταντινουπόλες και δεν συμμαζεύεται. 

Κάποια έργα του έχουν εντοπισθεί και καταστραφεί και προτείνουμε να τον ακολουθούμε όπου πάει μέχρι τελικά να ..συμπέσουμε. Τελευταίες βρωμιές του θα συναντήσει κανείς στο αθλητικό κέντρο της Αργυρούπολης στην Κύπρου, στον ναυτικό όμιλο Καλλιθέας κι αλλού. Η φάτσα του υπάρχει και στο ίντερνετ μετά από εμφάνισή του στην ΕΡΤ. Γενικά τρέχει νύχτα και βάφει. Ας τον κάνουμε να χωθεί στην βρωμότρυπά του!».

Καταλάβατε ωρέ σεις γιατί έφριξα; Όλα αυτά τα παρτάλια του αριστερισμού και της «προόδου», του «φιλειρηνισμού» και της «αλληλεγγύης» στους λαθροεισβολείς, οι «δικαιωματιστές» του παρδαλού χώρου κι όλος ο συρφετός των αναρχοάπλυτων απάτριδων τάβαλε μ’ένα παιδί μας. 

Ένα Ελληνόπουλο που θέλησε να εκφράσει με τον καλλιτεχνικό του τρόπο την ευγνωμοσύνη του προς τους ήρωες του 21 , χάρις στην θυσία των οποίων τόσο αυτό το παιδί και μεις, όσο κι αυτά τα αναρχικά στοιχεία, απέκτησαν την Ελευθερία και Ανεξαρτησία μας ως κράτος, έθνος, λαός! Κι αντί να τον συγχαρούν και να τον μιμηθούν αμιλλώμενοι στον καλλιτεχνικό τομέα, τον ΑΠΕΙΛΟΥΝ!!! Αίσχος!!

Όμως εγώ τον ευχαριστώ γιατί τόλμησε να κάνει αυτό που έπρεπε να κάνει Κράτος και Τοπική Αυτοδιοίκηση για τον Πανηγυρικό Εορτασμό των 200 χρόνων Παλιγγενεσίας μας. Και καλώ την Πολιτεία να αναλάβει τις ευθύνες της σε τυχόν βλάβη ή βιαιοπραγία κατά του Ευρύτου. Και δηλώνω ήδη από τούδε ως μάρτυς κατηγορίας κατά των θρασυτάτων αναρχικών. Για δε τον νεαρό καλλιτέχνη αφιερώνω τους κάτωθι στίχους μου  

ΣΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΕΛΛΗΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟ ΕΥΡΥΤΟ  

Στο στόχαστρο εβάλανε τον Εύρυτο, ζωγράφο 

αισχρά πορνογεννήματα τ’αναρχικού του χώρου, 

και από αγανάκτηση αυτούς τους στίχους γράφω 

απάντηση για τους κακούς κι άλλους του περιχώρου  

 

Ένα παιδί Ελληνόπουλο, θέλησε να τιμήσει 

ήρωες Επανάστασης λαμπρού Εικοσιένα 

με γκράφιτι και ζωγραφιές, έτσι να τους υμνήσει 

φέρνοντας το χαμόγελο σε χείλη πικραμμένα.  

 

Κι εκεί π’ αναθαρρήσαμε, Έλληνες πατριώτες 

πως νέο αίμα εθνικό ρέει πάλι στις φλέβες, 

εκεί εξεπηδήσαν’ Εφιάλτες και προδότες 

παρτάλια ξενοκίνητα, Τούρκικοι κατηφέδες.  

 

Με θράσος απ’το ιντερνετ καλούν τους όμοιους των 

να καταστρέψουν του παιδιού τις ζωγραφιές στους τοίχους, 

μ’ απώτερος, παράνομος και ειδεχθής σκοπός των 

είναι το ξυλοφόρτωμα του Εύρυτου, με ήχους!  

 

Αν είναι-λέω-δυνατόν, τέτοια να επιτρέπει 

το ίντερνετ να γράφονται, δίχως ποινή καμμία;! 

Στοιχείο το αναρχικό Νόμους να ανατρέπει 

χωρίς αιδώ και συστολή και δίχως τιμωρία!;;

 

Πού είναι οι Εισαγγελείς και η Αστυνομία;; 

Πού είναι ο Πρωθυπουργός κι οι Βουλευτές του τόπου; 

Ως πότε θα ποδηγετεί αισχρά Παρανομία;; 

και ν’ απειλείται εν ψυχρώ ζωή ενός ανθρώπου;;  

 

Τι θέλουνε τον Έλληνα; Νεοραγιά και δούλο; 

Μόνο να τον απομυζούν για να ταϊζουν ξένους; 

π εισβάλλουν ανεξέλεγκτα από τον κόσμον ούλο;; 

και καταστρέφουν ιερά και όσια του Γένους;;  


Μ’αυτούς τους στίχους μου καλώ Ελλήνων Πολιτεία 

να προστατέψει τον μικρό Έλληνα καλλιτέχνη 

από την ξενοκίνητη και ντόπια Αλητεία, 

που μόνο ..μουτζουρώματα είν’η δική της τέχνη!  

ΑΝΑΚΡΕΩΝ ΔΑΥΛΗΣ Ο ΡΟΔΙΟΣ  

Γέγραπται τόδε έτει δισχιλιοστώ εικοστώ πρώτω , μηνί Μαρτίω τη Τετάρτη ημέρα αυτού, ένεκεν ηθικού χρέους και εμπράκτου στηρίξεως προς τον νέον μας καλλιτέχνη Εύρυτο.  

(Νομικός, οικονομολόγος, πολιτειολόγος, εκπαιδευτικός, συγγραφέας, αρθρογράφος, βραβευμένος λογοτέχνης-ποιητής, πρώην Τμ/ρχης Τραπέζης Ελλάδος, Δ/ντης ΠΜΡ)




πηγη 

Παυλοπούλου: Οι εμβολιασμένοι δεν πρέπει να ξεθαρρεύουν πρέπει να τηρούν τα μέτρα !!! ΒΙΝΤΕΟ


 «Κανένα εμβόλιο δεν είναι 100% αποτελεσματικό»...
Το μέλος της επιτροπής λοιμωξιολόγος, Ιωάννα Παυλοπούλου, ξεκαθάρισε ότι οι εμβολιασμένοι δεν πρέπει να νομίζουν ότι είναι απρόσβλητοι από τον κορωνοϊό!

«Δεν πρέπει να ξεθαρρεύουμε, ούτε οι εμβολιασμένοι… Πρέπει να τηρούν τα μέτρα κι αυτοί μέχρι να εμβολιαστεί μεγάλο ποσοστό των συνανθρώπων μας. Κανένα εμβόλιο δεν είναι 100% αποτελεσματικό. Όταν ένας εμβολιασμένος βρίσκεται σε κοινότητα που κυκλοφορεί υψηλό ιικό φορτίο μειώνεται και η αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού του ιδίου», ισχυρίστηκε.

Αναφορικά με το εμβόλιο της AstraZeneca τόνισε πως «εξετάζουμε σοβαρά τον εμβολιασμό και στους άνω των 65, έχουμε αρκετά αισιόδοξα δεδομένα σχετικά με την αποτελεσματικότερα του εμβολίου και στις μεγαλύτερες ηλικίες».

«Περί τα τέλη της άνοιξης πιστεύω ότι μεγάλο ποσοστό θα είναι εμβολιασμένο κυρίως όσοι έχουν ευαλωτότητα λόγω ηλικίας ή υποκείμενου νοσήματος. Αρχές του καλοκαιριού θα είμαστε αρκετά καλύτερα και από πλευράς κάλυψης και από πλευράς δόσεων εμβολίων», κατέληξε.

 

 

 

 

Πηγή 

Για 170 πλοια στην Ασκηση μιλαει η Τουρκια ! ! ! Δεν μας λεει ομως, οτι στα 170 πλοια, μετραει φουσκωτα και σωστικες λεμβους....

Να ευχονται μην πιασει πανω απο εξι μποφωρ καιρος και θα αρχισουν να εκπεμπουν SOS....

Αυτη ειναι η ναυτοσυνη τους....

Στην Μπουνατσα μονο....

Μεχρι εξι μποφωρ το πολυ !



Δεν έχει καμία απολύτως σημασία εάν η Τουρκία μετά βίας συγκεντρώνει 87 σκάφη για την άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα», στα οποία συμπεριλαμβάνει μέχρι και φουσκωτά, η τουρκική εφημερίδα «Yeni Akit» υποστηρίζει ότι «170 πολεμικά πλοία αναλαμβάνουν δράση».

Μάλλον προσμετρούν για τις σωστικές λέμβους των πλοίων τους για να αποδείξουν ότι δήθεν έχουν μεγάλο και τρανό στόλο, στον οποίο να σημειωθεί ότι διατηρούν σε υπηρεσία και πολλά σαπάκια σαν αυτά που εμείς έχουμε παροπλίσει.

«Ήρθαν σήμερα νέα που θα αναστατώσουν την Ελλάδα», γράφει η «Yeni Akit» η οποία μάλιστα ειρωνεύεται ότι η Ελλάδα θα τρέξει να παραπονεθεί σε ΗΠΑ και Ευρώπη.

«170 τουρκικά πολεμικά πλοία στη Μεσόγειο και το Αιγαίο για την άσκηση Γαλάζια Πατρίδα», σημειώνει η εφημερίδα. Αυτά είναι τα νέα που θα αναστατώσουν τους Έλληνες.

Η φετινή άσκηση Γαλάζια πατρίδα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, έχει διαφορές από την Γαλάζια Πατρίδα του 2019.

Η προηγούμενη πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε τρεις θάλασσες (Μεσόγειος, Αιγαίο και Εύξεινος Πόντος), η φετινή άσκηση πραγματοποιείται μόνο στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο.

Συνολικά 103 πλοία συμμετείχαν στην άσκηση το 2019, υποστηρίζει η «Yeni Akit». Εδώ να σημειώσουμε ότι πάλι λένε ψέματα, τότε δεν κατάφεραν να βγάλουν πάνω από 30 καράβια στη θάλασσα.

Τέλος, ίσως αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τη «Yeni Akit» η άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» είναι «προετοιμασία για πόλεμο», εννοώντας πόλεμο με την Ελλάδα.




πηγη 


Τα τσιρακια του ΕΟΔΥ πεταξαν στον δρομο 94χρονο παπουλη ! ! ! Ρομπα ξεκουμπωτη τους κανει η πρόεδρος της Κοινότητας Αγιάσου....

Ακουστε το και αναρωτηθητε...
Μηπως θαπρεπε ηδη να εχουν απολυθει οι αλητες;
Και μαζι μ αυτους να απολυθει και αυτος που στα μουλωχτα τους προσελαβε;


Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς! Β.Παπαευαγγέλου: «Έγκλημα» το «να μιλάμε και να γελάμε δυνατά» ΒΙΝΤΕΟ


Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς!

Η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, πέταξε και πάλι «διαμάντια»!

Το τραγούδι «μην μιλάς, μην γελάς» βρήκε σήμερα την εφαρμογή του με αυτά που ειπώθηκαν.

Συγκεκριμένα, η κα Παπαευαγγέλου, αναφερόμενη στον κορωνοϊό, ζήτησε προσοχή στις καθημερινές μας συνήθειες, εφιστώντας την προσοχή σε εκείνους που μαζεύονται ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους αλλά κάποιες στιγμές βγάζουν τις μάσκες, συγχρωτίζονται, γελούν και μιλούν δυνατά.

«Άλλο να βγούμε με έναν φίλο να περπατήσουμε στην γειτονιά μας και εντελώς διαφορετικό να έχουμε τον καφέ στο χέρι, να είμαστε γύρω-γύρω από ένα παγκάκι πέντε ή δέκα άτομα μαζεμένα, να βγάζουμε την μάσκα κάθε πέντε λεπτά είτε για να πιούμε καφέ είτε για να καπνίσουμε, ενώ ταυτόχρονα μιλάμε και γελάμε δυνατά».

 

 

 

 

Πηγή 

Βουλιαγμένη: Υποχώρησε ξαφνικά η θάλασσα στο Καβούρι, Ναύπλιο, Σύρο και στον Βόλο.

 Υποχώρηση των υδάτων της θάλασσας παρατηρήθηκε ξαφνικά στο Καβούρι αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας μας, όπως στο Ναύπλιο, στη Σύρο και στον Βόλο.

Το φαινόμενο αυτό, αν και συνδέεται από κάποιους με σεισμό, αυτό δεν ισχύει απόλυτα όπως εξήγησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών, Ευθ.Λέκκας.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, σε λίγες περιπτώσεις η κατάκλιση των λιμένων αποτελεί προσεισμικό φαινόμενο και συμπληρώνει:«Όταν παρατηρούνται τέτοια φαινόμενα, συνήθως οφείλονται σε μετεωρολογικές συνθήκες, όπως νότιους ανέμους, ή μπορεί να οφείλεται στη σύνοδο κάποιων πλανητών που ασκούν έλξη σε θαλάσσιες μάζες».

Όπως υπογράμμισε ο κ. Λέκκας, αν το φαινόμενο της υποχώρησης της στάθμης της θάλασσας είναι μόνο σε μια περιοχή, τότε «μπορεί να αποτελέσει προσεισμικό φαινόμενο».

Αναφερόμενος στο τσουνάμι που είχε πλήξει τη Σάμο πριν κάποιους μήνες, επισήμανε, ότι το φαινόμενο είχε 7-8 λεπτά μέχρι να σημειωθεί. «Και όμως προλάβαμε και ειδοποιήσαμε κόσμο μέσα σε αυτό το χρόνο. Αυτό δεν έχει προηγούμενο».

 

 

 

Πηγή 

Μητροπολίτης Μόρφου: Τι είπε η Παναγία για τον μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα! ΒΙΝΤΕΟ



Ο πολύ ισχυρός σεισμός των 6,3 Ρίχτερ στην περιοχή της Ελασσόνας (3-3-2021), θύμισε τα λόγια του Μητροπολίτη Μόρφου κ.κ. Νεόφυτου, που εδώ και τέσσερα χρόνια μιλά ξεκάθαρα για αυτά που έρχονται και ανάμεσά τους για μεγάλο σεισμό στην Ελλάδα, που θα προκαλέσει μετακίνηση πληθυσμού και τον οποίο θα ακολουθήσει τουρκική επίθεση σε δύο νησιά μας!
ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ

 

 Για τον μεγάλο αυτό καταστροφικό σεισμό, σύμφωνα με τον Πανιερώτατο που είχε μιλήσει στο ΡΙΚ και στο “Μαζί” με την Ελίτα (4-4-2017) εμφανίστηκε η ίδια η Παναγία και είπε πως παρακαλά τον Υιό της να τον σταματήσει:
“Προσεύχομαι να μην γίνει αυτός ο σεισμός για την Ελλάδα μας.
 
 Αλλά μου είπε ο Υιός μου και Κύριός μου:
 
 Μητέρα ούτε εγώ θέλω να πονέσουν οι άνθρωποι. Και έρχεσαι εσύ προς εμένα και με παρακαλείς. Αλλά τα χέρια σου είναι άδεια μητέρα. Δεν έχουν μέσα προσευχές των πιστών. Αυτοί πλέον δεν προσεύχονται. Και μερικοί που προσεύχονται, οι προσευχές τους είναι ψυχρές”!
 
ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

 Ο Πανιερώτατος πάντως πρόσθεσε πως έχει ελπίδα σε αυτή την μεσολάβηση, σε αυτή την συγκινητική “Φοβερά Προστασία” της Παναγίας, για να κατανεμηθεί – με παρέμβαση Χριστού – ο αναμενόμενος μεγάλος σεισμός σε μικρότερους και να υπάρξει έτσι εκτόνωση (δείτε σχετικά το φοβερό όραμα του Γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα αλλά και σχετική εμφάνιση του Αγίου Παϊσίου)
 
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Για το πόσο μεγάλοι σεισμοί μπορούν να γίνουν στην Ελλάδα, ενδεικτικά είναι τα παρακάτω στοιχεία, με καταγεγραμμένη ακόμη και δόνηση 8,2 Ρίχτερ:
8,2 Ρίχτερ, Ρόδος, 12 Οκτωβρίου 1856
8,0 Ρίχτερ, Αρχάγγελος, Ρόδος, 26 Ιουνίου 1926
 
7,9 Ρίχτερ, Μητάτα, Κύθηρα, 11 Αυγούστου 1903

7,8 Ρίχτερ, Κρήτη,16 Φεβρουαρίου 1810

7,5 Ρίχτερ, Φιλιατρά, 27 Ιουνίου 1886
7,5 Ρίχτερ, Χαλκιδική, Άθως, 8 Νοεμβρίου 1905
7,5 Ρίχτερ, Αμοργός, 9 Ιουλίου 1956

7,2 Ρίχτερ, Κεφαλλονιά, 4 Φεβρουαρίου 1867

7,2 Ρίχτερ, Κύθηρα, 11 Αυγούστου 1903
 
7,2 Ρίχτερ, Σπάρτη, 30 Αυγούστου 1926
7,2 Ρίχτερ, Αργοστόλι Κεφαλλονιάς, 12 Αυγούστου 1953
7,2 Ρίχτερ, Ρόδος, 25 Απριλίου 1957

7,1 Ρίχτερ, Άγιος Ευστράτιος, Κεντρικό Αιγαίο, 19 Φεβρουαρίου 1968
7,0  Ρίχτερ, Αταλάντη, 27 Απριλίου 1894
  Η Παναγιά ας βάλει λοιπόν το χέρι της, γεμάτο από την έμπρακτη μετάνοια και επιστροφή μας επιτέλους στην αληθινή Ζωή.

 

 

 

Πηγή 



Ρε παιδια ....που ειναι η βελονα; Τι μαγικα ειναι αυτα; Εξαφανιστηκε ! ! !

Ποιος δουλευει ποιον; 

Κανουν ψευτοεμβολια....

Γιατι; 

Τι φοβουνται; 

Μην παθουν αυτο, που θα παθουμε εμεις κανοντας το εμβολιο;



πηγη 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ....Βρήκαμε φάρμακο για την κορωνογρίπη, αξιόπιστο τεστ και μας αγνοούν ! ! ! (Ουτε καν απαντησε στο μηνυμα ο πλουσιος πλεον Ψαλτης:)

Την επιδεικτική αδιαφορία της Πολιτείας απέναντι σε οτιδήποτε καινοτόμο μπορεί να βάλει τέλος στον ασφυκτικό κλοιό που έχει διαμορφώσει η επέλαση της πανδημίας καταγγέλλει μέσω της «δημοκρατίας» ο ερευνητής και ιδρυτής του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MenidiMedica στην Αιτωλοακαρνανία, Δημήτρης Ποντίκας.



Εδώ και περίπου έναν χρόνο έχει αναπτύξει μοριακό τεστ για την ανίχνευση του SARS-CoV-2 με ακρίβεια που αγγίζει το 97%, ενώ πρόσφατα ανέπτυξε και πειραματικό φάρμακο που εξαλείφει τον ιό μέσα σε 48 ώρες! Ωστόσο, παρά τις προσπάθειές του, συνάντησε μόνο κλειστές πόρτες!

Το μοριακό τεστ που λειτουργεί με την τεχνολογία RT-LAMP δίνει αποτελέσματα μέσα σε μόλις 20 λεπτά (την ώρα που για το ευρέως χρησιμοποιούμενο μοριακό χρειάζεται να περιμένει κανείς ακόμη και οκτώ ώρες!), ενώ το κόστος του είναι υποπολλαπλάσιο του rapid test. Όπως εξηγεί ο κ. Ποντίκας, η ιδέα του έμεινε «σκονισμένη» στα συρτάρια των αρμοδίων έως και σήμερα!

Κι όμως, το συγκεκριμένο τεστ έχει βγει στην παραγωγή σε χώρες όπως η Αυστραλία, η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα και εξάγεται και σε άλλα κράτη.

«Το πρώτο πράγμα που πρότεινα κατά την επικοινωνία που είχα έως και τον Ιούλιο με κυβερνητικούς παράγοντες είναι να το χρησιμοποιήσουμε στις πύλες εισόδου της χώρας, καθώς δίνει ακριβές αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά. Θα μπορούσε, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και στα νοσοκομεία, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχω λάβει καμιά απάντηση», λέει με πικρία και προσθέτει: «Θα μπορούσε η Ελλάδα να ιδρύσει ένα ινστιτούτο Βιοτεχνολογίας όπου θα γίνονταν έρευνες, ανάπτυξη, παραγωγή αλλά και εξαγωγές του συγκεκριμένου τεστ, κάτι που σήμερα κάνουν άλλες χώρες. Δεν αποκλείεται στο μέλλον η χώρα μας να κάνει εισαγωγή των τεστ αυτών, σε λίγο καιρό».

Την ίδια «τύχη» είχε και το πειραματικό φάρμακο που ανέπτυξε στο μικρό εργαστήριο της Αιτωλοακαρνανίας και το οποίο εξαλείφει τον ιό μέσα σε 48 ώρες! Σύμφωνα με τον ερευνητή, ο ίδιος και η ομάδα του έφτιαξαν ένα σύμπλεγμα τριών νανοσωματιδίων, το ένα εκ των οποίων λειτουργεί ως άγκιστρο απέναντι στην ακίδα S και τα άλλα δύο αδρανοποιούν τον ιό.

«Σε δύο μέρες από την ώρα που χορηγήσαμε το φάρμακο σε 30 κυτταροκαλλιέργειες, εξαφανίστηκε η παρουσία του ιού και συνεχίσαμε μέχρι τη δέκατη μέρα να χορηγούμε το πειραματικό φάρμακο για να διαπιστώσουμε αν θα είχαμε κυτταροτοξικότητα, αν δηλαδή σε μια ενδεχόμενη εφαρμογή σε στάδιο τρία σε ανθρώπους θα εμφανίζονταν παρενέργειες. Τα δεδομένα τα έχουμε όλα στα χέρια μας, αλλά χρειαζόμαστε συνεργασία με κρατικό φορέα και φαρμακευτική εταιρία για να πάμε στο επόμενο στάδιο», αποκαλύπτει.

Το μήνυμα που… σνόμπαρε ο Τσιόδρας



Εκτός από τις κρούσεις που έκανε σε διάφορους κυβερνητικούς και μη παράγοντες, ο ερευνητής Δημήτρης Ποντίκας έστειλε στις 23 Απριλίου του 2020 γραπτό μήνυμα μέσω γνωστής διαδικτυακής πλατφόρμας στον καθηγητή Λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής λοιμωξιολόγων του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, ζητώντας ακρόαση μόλις δέκα λεπτών.

«Κύριε καθηγητά, καλησπέρα σας. Παρακινούμενος από παλαιότερους συναδέλφους που γνωρίζουν τον χαρακτήρα και την ταπεινοφροσύνη σας, τολμώ να σας ενοχλήσω, ενημερώνοντάς σας σχετικά με ‘προτάσεις – λύσεις’ που αφορούν τη θεραπεία και την ολοκληρωμένη διάγνωση του SARS-COV2.

 Ασχολούμαι 12 έτη αποκλειστικά με την έρευνα, προωθώντας προϊόντα μιας ατομικής βιοτεχνολογικής εταιρίας, με αξιοπρεπή παρουσία στον χώρο! 

Από καθήκον και χωρίς υποκρυπτόμενα συμφέροντα, παρακαλώ θερμά όπως διαθέσετε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο σας για ακρόαση δέκα λεπτών. Με ιδιαίτερη εκτίμηση και σεβασμό, Δημήτριος Ποντίκας / Ιατρός – Ερευνητής R&D Menidi Medica» ανέφερε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.

Όμως, φωνή βοώντος εν τη ερήμω… Όπως λέει, έως σήμερα το μήνυμά του παραμένει αναπάντητο!

«Ψευδή πολλά κρούσματα που ανακοινώνονται καθημερινά»

Ο ερευνητής από την Αιτωλοακαρνανία υποστηρίζει ότι αρκετά από τα κρούσματα που ανακοινώνονται σε καθημερινή βάση δεν είναι αληθή, καθώς, όπως εξηγεί, όταν κάποιος έχει θετικό rapid test, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι νοσεί από κορωνοϊό.

«Τα rapid tests δεν μετρούν ιικό RNA, δηλαδή το γονιδίωμα το ιού, αλλά ιική πρωτεΐνη, το εξωτερικό περίβλημα που είναι ίδιο και σε άλλους ιούς. Αρκετοί παραγωγοί rapid tests στις εσώκλειστες οδηγίες τους αναφέρουν ότι ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα δεν αναιρεί την πιθανότητα να πρόκειται για θετικό κρούσμα από άλλο ιό ή μικρόβιο» λέει.

Ο κ. Ποντίκας χαρακτηρίζει, ούτε λίγο ούτε πολύ, «μπακάλικο» τον τρόπο με τον οποίο η Πολιτεία αντιμετωπίζει την πανδημία και προειδοποιεί ότι η πρόθεση να ανοίξει ανεξέλεγκτα ο τουρισμός για τους Βρετανούς είναι προκλητική.

«Δεν μπορούμε συνεπώς να κλείνουμε τα σχολεία, να ‘παγώνει’ η οικονομία και η κοινωνία να ‘βράζει, όταν δεν χρησιμοποιούνται τα σωστά διαγνωστικά εργαλεία. Η επιδημιολογική επιτήρηση της Ελλάδας περιορίζεται σε φορτηγά του ΕΟΔΥ που καλούν τον κόσμο στην πλατεία του χωριού για διενέργεια rapid test, θυμίζει δηλαδή… πλανόδιους πωλητές» λέει.

Τέλος, αναφερόμενος στο πρόσφατο μήνυμα του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος τόνισε σε ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό της Βρετανίας πως όλοι οι Βρετανοί, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες, έκανε λόγο για ένα επικίνδυνο πολιτικά και κοινωνικά μήνυμα.

«Δεν μπορείς ως κράτος να κλείνεις μια κοινωνία μέσα για οκτώ μήνες, να τη φέρνεις στα όρια της αντοχής της με μέτρα-ακορντεόν και μετά να δηλώνεις πως οι πολίτες κάποιας άλλης χώρας θα έρχονται ανεξέλεγκτα στην Ελλάδα! Έχουμε από τη μία μια ‘βιασμένη”’ελληνική κοινωνία από το 2008 κι από την άλλη επιστήμονες σπέρνουν καθημερινά τρόμο και κυβερνώντες ζητούν από τον κόσμο να κάνει υπομονή. Αυτά είναι επικίνδυνα και θα τα βρουν μπροστά τους οι κρατούντες», καταλήγει.




πηγη 

«Αγία Όλγα»: Παραιτήθηκε ο διευθυντής του παθολογικού «Οι γιατροί μου στα όρια παραφροσύνης» ΦΩΤΟ

 

 Ο διευθυντής της Παθολογικής του «Αγία Όλγα» λίγες μόλις ώρες μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις και το «χαλαρό» μήνυμα του πρωθυπουργού πως η χώρα μπαίνει στην τελική ευθεία, με επιστολή του αποτυπώνει τη δραματική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της Αθήνας.

Ο κ. Ιωαννίδης, σε μια επιστολή γεμάτη αγωνία κάνει λόγο για γιατρούς στα όρια της παραφροσύνης, ασθενείς σε αναμονή και αφόρητη πίεση και σχολιάζει ότι «αυτό δεν αποτελεί ακριβώς επίτευγμα σχεδιασμού, αλλά πλήρη αποτυχία και άγνοια των πραγματικών συνθηκών».

Τέλος, ενημερώνει ότι «με θλίψη και ντροπή» υποβάλει την παραίτησή του επισημαίνοντας ότι «ούτως ή άλλως μόνο διακοσμητικό ρόλο παίζω».


 Την επιστολή δημοσιοποίησε μέσω των λογαριασμών του στα social media και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος σημειώνοντας «Οι εγκληματικές επιλογές της κυβέρνησης μας έφεραν εδώ».


 

 

 

 

Πηγή 

Το ελεγαν πριν χρονια ! ! ! Τωρα το εφαρμοζουν, θα τους αφησουμε να το καταφερουν;

 

Καποια πραγματα που ειπωθηκαν πρεπει να τα θυμωμαστε...

Αυτοι δεν τα ειπαν τυχαια...

Τα ειχαν προγραμμα...

Ξυπνα Ελληνα !





Τελειωσε το "τζαμπα ξενοδοχειο", αρχισε το θεατρο και τους φταιει ο Ελληνας ! ! !

Τους περιθαλψαμε...

Τους ταισαμε....

Και τωρα φταιμε εμεις που τα τζαμπα τελειωσαν...

Μηπως ειναι καιρος να τους βοηθησουμε να γυρισουν στις Πατριδες τους;





K A T A Γ Γ Ε Λ I A ! ! ! Νοσοκόμα: Μάς εξαναγκάζουν κάθε 20 τέστ τά 5 νά τά γράφουμε θετικά....(Εισαγγελεας ακουει;)

Η νοσοκόμα ξανά κτυπά! Πρώτος πήρα συνέντευξη σέ νοσοκόμα όταν τά πράγματα ήταν μουδιασμένα καί η συντριπτική πλειοψηφία νόμιζε «μπόρα είναι θά περάσει», ενώ είναι καταιγίδα διάρκειας…




Νοσοκόμα: «Μάς λένε νά γράφουμε κάποιους δοκιμαζόμενους ότι πάσχουν από κορωνοϊόν. Κάθε φορά μάς λένε έκ τών προτέρων άλλους αριθμούς. Σήμερα γράψετε τόσα….τήν άλλη τόσα καί εννοείται ότι έχουν επιλέξει κάποιες περιοχές γιά νά τίς στιγματίσουν ότι έχουν περισσότερον πρόβλημα από άλλες»…

΄”Εάν δέν τούς υπακούσουμε μάς αντικαθιστούν καί άν μπορούσαν νά μάς απολύσουν θά τό έκαναν, δηλαδή όσους νοσηλευτές εργάζονται μέ περιορισμένη σύμβαση. Δέν έχουμε καμμία ελπίδα εάν ό κόσμος δέν ξυπνήσει μαζικά, δέν αντιδράσει μαζικά, δέν απαιτήσει νά σταματήσει μέ δραστικά μέτρα αυτόν τό παραμύθι καί αυτόν νά τό κάνουν όλοι ανεξαρτήτως επαγγέλματος, κόσμματος, οικονομικής κατάστασης, δύσκολης ή εύκολης θέσης, γιατί αυτό είναι γιά εμάς καί μόνον εάν τούς αγνοήσουμε εμείς μαζικά δέν θά προχωρήσουν πάραπερα σέ χειρότερες εφαρμογές”…

Όσον φοβάσαι καί είσαι μικρόψυχος καί λές άς αντιδράσουν οί άλλοι κι’ άς γ@μιούνται οί άλλοι τό πρόβλημα θά γιγαντόνεται συνεχώς καί θά πνίξει κ’ εσένα πρωτομικρόψυχε! «Άμα ψωριάσει ό γείτονας σού έξερε είναι η σειρά σού» λέγει η σοφή παροιμία…

Αλλά πειάνει καί πειάνεται από παροιμίες ό εξυπνάκιας μικρόψυχος; Όχι, αφού είναι «πανέξυπνος»! Μπορεί νά χαίρεται κιόλας!…

Όταν δέν υπάρχει πρόβλημα τότε τό δημιουργούν καί γιά νά τό λύσουν δημιουργούν κάτι άλλον, μία «νεοκανονικότητα» γιά νά δημιουργήσουν τό πραγματικό πρόβλημα μέσα από αυτήν… Κατάλαβε τό επιτέλους! Που σπούδασες καί μέ τίς σπουδές, τίς τιμές καί τίς ματαιοδοξίες σού ξεσπούδασαν τήν σκέψη καί τήν διαντίληψη…




πηγη 

Αν ειναι δυνατον ! ! ! Λογοκριθηκαν τα λογια του Κολοκοτρωνη στα σχολικα βιβλια απ το υπουργειο παιδειας....

Σε απίστευτες καταγγελίες για σχολικά βιβλία που έχουν εγκριθεί απο το υπουργείο παιδείας και στα οποία λογοκρίνεται αλλά και λοιδωρείται η επανάσταση του 1821 προχώρησε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη ο δάσκαλος Δημήτρης Νάτσιος...



Ακούστε χαρκτηριστικό απόσπασμα στο ηχητικό που ακολουθεί:



Α.ΜΠΑΡΔΑΚΗΣ: ΕΧΟΥΜΕ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ! ! ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...

Λεει αληθειες...
Αλλα οι τυποι του Καθεστωτος ανηκουν στην κατηγορια που τους φτυνουν και λενε ψιχαλιζει...




Ο Χαρδαλιάς δεν κολλάει; Γιατί δεν φοράει μάσκα; Πρόστιμο για αυτόν δεν υπάρχει; ΒΙΝΤΕΟ


 Δάσκαλε που δίδασκες...

Χωρίς μάσκα «συνέλαβε» ο τηλεοπτικός φακός του ΣΚΑΪ τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Αναλυτικότερα, ο κ. Χαρδαλιάς το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην επιχείρηση απεγκλωβισμού κατοίκων από το χωριό Οξυά στην Καρδίτσα.

Ωστόσο, όπως θα δείτε στα παρακάτω πλάνα, ο κ. Χαρδαλιάς δεν εφάρμοσε τους κανόνες, την πιστή τήρηση των οποίων επιβλέπει ως καθ’ ύλην αρμόδιος.

Μάλιστα, ακόμα και οι παρουσιαστές του ΣΚΑΪ επέκριναν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνοντας την κίνησή του να φιλήσει το χέρι παπά, παρά το γεγονός ότι ασπάστηκε τελικά το μανίκι του.

 Αξίζει όμως να υπογραμμιστεί το αντιφατικό -για να μην πούμε υποκριτικό– της υπόθεσης. Ποιο είναι αυτό; Δεν πέρασαν ούτε πέντε ημέρες από το απόγευμα που ο κ. Χαρδαλιάς έβαζε «χέρι» στον Γιώργο Κουμουτσάκο που κοινώνησε, λέγοντας μάλιστα ότι «όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας»

 

 

 

 

Πηγή 

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Εξαλλος ο Κουβελας: Τι μετρα ειναι αυτα; Αισθανομαι φυλακισμενος στο Γκουανταναμο ! ! ! ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ...

Ακουστε τον...

Μακαρι να τον ακουγε και το καθεστως των Κουληδων...

Λιγα λογια αλλα σωστα...





ΣΥΜΠΤΩΣΗ; ΤΥΧΑΙΟ; Κουμπάρος, με τον αδελφό της Διευθύντριας της Ψυχιατρικής Κλινικής, που μπήκε ο Λιγδάνης, ο Κούγιας ! ! !

Φίλη του συνηγόρου του Αλέξη Κούγια είναι η διευθύντρια της ψυχιατρικής κλινικής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης όπου μεταφέρθηκε χθες το μεσημέρι ο προφυλακισμένος για βιασμούς κατά συρροή Δημήτρης Λιγνάδης. Κατά διαβολική σύμπτωση, ο Αλέξης Κούγιας είναι κουμπάρος με τον αδελφό της....



Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός ο οποίος κρατείται από την περασμένη Παρασκευή στις φυλακές Τρίπολης, μεταφέρθηκε με βαν της Αστυνομίας στο τοπικό νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαιτούμενες ψυχολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο του καταστήματος κράτησης.

Αντικαταθλιπτικά χάπια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κρατούμενος ελάμβανε το τελευταίο διάστημα αντικαταθλιπτικά χάπια. Ωστόσο, δεν είχε πλέον συνταγή και υποχρεωτικά έπρεπε να περάσει από ψυχιατρική κλινική προκειμένου να του χορηγηθεί νέα συνταγή για να συνεχίσει να παίρνει τα χάπια του.

Συμπτωματικά η Διευθύντρια της Ψυχιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Βίλλυ Λάγαρη έχει παλαιόθεν φιλικές σχέσεις με τον συνήγορο του Δημήτρη Λιγνάδη, Αλέξη Κούγια, ο οποίος επίσης είναι κουμπάρος με τον αδελφό της.

Στην φωτογραφία βλέπουμε τον κ. Κούγια σε παλαιότερη επίσκεψή του στην Τρίπολη σε καφετέρια της πόλης με φιλική παρέα στην οποία ήταν και η κυρία Λάγαρη.




πηγη 

Τρύπησαν τον άνθρωπο στην τραχεία κατά τη διασωλήνωση και είπαν ότι πέθανε από κορωνογριπη ! ! ! (Αυτο εδειξε η νεκροψια...)

Η ιατροδικαστής Κατερίνα Αποστολίδου ήταν σαφής. Ο 79χρονος, στον οποίο έγινε νεκροψία μετά από εκταφή, εμφανίζει τραύμα στην τραχεία και ανεξήγητες εκχυμώσεις στον αριστερό οφθαλμό....



Λίγες ώρες νωρίτερα είχε πραγματοποιηθεί η εκταφή της σορού μετά από εσπευσμένο αίτημα της οικογένειας, η οποία είχε πληροφορηθεί από άτομο του Νοσοκομείου Κατερίνης πως ο ηλικιωμένος δεν είχε αποβιώσει από την καρδιά του και από Covid, όπως τους είχαν πει, αλλά γιατί του τρύπησαν την τραχεία κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης.

Οι εξελίξεις ήταν στη συνέχεια καταιγιστικές. Λίγο πριν τη δημοσιοποίηση του επίσημου πορίσματος της νεκροψίας, η ιατροδικαστής-τεχνική σύμβουλος της οικογένειας κα. Κατερίνα Αποστολίδου μίλησε για τις διαπιστώσεις στις οποίες έφθασε μετά τη νεκροψία.

«Φαίνεται ότι υπήρξε ένα πρόβλημα κατά τη διασωλήνωση. Πρέπει να επήλθε, τουλάχιστον όσο φαίνεται, γιατί περιμένουμε επιβεβαίωση από τα εργαστήρια, τραυματισμός της τραχείας και από εκεί άρχισαν οι επιπλοκές. Αυτό ήταν η αρχή του κακού. Ο ασθενής μετά δεν μπορούσε να σταθεροποιηθεί και είχε πολλά προβλήματα. Περιμένουμε την επιβεβαίωση των εργαστηρίων, αλλά η τραχεία φαίνεται ότι έχει τραυματιστεί. Επίσης φαίνεται μία εκχύμωση στον αριστερό οφθαλμό την ώρα που, όπως αναφέρεται στο ιστορικό, δεν ήταν τραυματισμένος όταν μπήκε στο νοσοκομείο, όπως λένε και οι συγγενείς» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Αποστολίδου.

Αυτό που μένει τώρα να διαλευκανθεί είναι γιατί η σορός έφερε εκχυμώσεις στον αριστερό οφθαλμό και -το σπουδαιότερο- πώς προκλήθηκε το τραύμα στην τραχεία. Μήπως πήγαν να διασωληνώσουν τον άτυχο ασθενή και λόγω λάθους τού επέφεραν θανατηφόρο τραύμα; Μήπως υπήρξε μία άλλου τύπου επέμβαση στον ασθενή κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του;

Πάντως, όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι στιγμής, ο 79χρονος δεν απεβίωσε από Covid-19, ούτε από κάποιο άλλο υποκείμενο νόσημα.

«Ανεπαρκής ο ιατρικός φάκελος»

Το zougla.gr, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, επικοινώνησε και με τον δικηγόρο της οικογένειας κ. Νίκο Διαλυνά, ο οποίος σημείωσε πως «κατόπιν των διαπιστώσεων αυτών η αιτία θανάτου που αναφέρεται στη ληξιαρχική πράξη δεν είναι η σωστή».

«Περιμένω και το επίσημο πόρισμα αλλά, όπως φαίνεται, ο ιατρικός φάκελος δεν είναι επαρκής. Αν ο εισαγγελέας δεν είχε δώσει εντολή για εκταφή και νεκροψία, θα είχαμε θάνατο που προήλθε από Covid. Μετά τα τελευταία δεδομένα περιμένω να πάρω τη νεκροψία εγγράφως και θέλω να δω από πού προήλθε το χτύπημα στο μάτι. Είναι κάτι το οποίο διερευνάται» τόνισε.

Τι είχε προηγηθεί

Όπως μετέδωσε το πρωί το zougla.gr, τις τελευταίες ημέρες εξελισσόταν στην Πιερία θρίλερ με τον θάνατο του 79χρονου, καθώς, ενώ η επίσημη αιτία θανάτου ήταν επιπλοκές στην καρδιά από κορωνοϊό, οι συγγενείς ζήτησαν -και τελικά πήραν- έγκριση να προβούν σε εκταφή, καθώς πιστεύουν πως πίσω από τον θάνατο του άνδρα δεν κρύβεται ο κορωνοϊός αλλά ιατρικό λάθος.

Το ιστορικό

Η ιστορία εκτείνεται χρονικά από τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όταν ο 79χρονος άνδρας, κάτοικος χωριού των Πιερίων, με επιβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, νόσησε από Covid και χρειάστηκε να εισαχθεί στο Νοσοκομείο Κατερίνης.

Ο άνδρας έμεινε στο νοσοκομείο μέχρι και την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, ημερομηνία κατά την οποία στελέχη του ιδρύματος ενημέρωσαν τους συγγενείς του πως δυστυχώς ο άνθρωπος δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή λόγω της καρδιάς του (αντιμετώπιζε σχετικό πρόβλημα) σε συνδυασμό με την επιβάρυνση από τον κορωνοϊό.

«Δεν πέθανε από την καρδιά του»

Τα παράξενα άρχισαν να συμβαίνουν δύο ημέρες μετά την ταφή του άνδρα, όταν ένα άτομο από το Νοσοκομείο Κατερίνης προσέγγισε την κόρη του θανόντα και της εκμυστηρεύτηκε ότι ο πατέρας της δεν πέθανε από την καρδιά του, όπως γράφτηκε στο πιστοποιητικό θανάτου, αλλά ότι ο χαμός του οφειλόταν σε ιατρικό λάθος!

Ειδικότερα, όπως προκύπτει από τη μήνυση που κατέθεσε η κόρη του άνδρα, το άτομο από το νοσοκομείο τής είπε επί λέξει: «Τον τρύπησαν τον άνθρωπο στην τραχεία κατά τη διασωλήνωση».

Όπως είναι λογικό, ο παραπάνω ισχυρισμός ανέτρεψε την εικόνα που είχαν μέχρι εκείνη τη στιγμή οι συγγενείς, οι οποίοι κίνησαν νομικές διαδικασίες προκειμένου να διαπιστώσουν ποιος φταίει τελικά για τον θάνατο του 79χρονου.



πηγη 

Καθεστως ακουει; Δικιο εχουμε αλλα που να το βρουμε; Μας κατεστρεψε ! ! !



Εμεις παλι δεν θα πουμε τιποτα...
Τα λεει ολα στον βιντεο ενας κατεστραμενος του Καθεστωτος...
Ακουστε τον...

Και άλλος γιατρός πέθανε, που ειρωνευόταν τους αντιβ@λι@στες,μετά την δεύτερη δόση-ΒΙΝΤΕΟ

 Ένας Πολωνός γιατρός που σάρκαζε και κορόιδευε τους «Anti-Vaxxers» ενώ εμβολιαζόταν πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια λίγες μέρες μετά τον εμβολιασμό του με τη β΄δόση.

Είχε χρόνια καρδιακά προβλήματα, και άλλου τύπου συννοσηρότητα ισχυρίζεται η οικογένεια και το εμβόλιο δεν ήταν η αιτία του θανάτου του.

Αν ήταν τόσο επιβαρυμένος ασθενής πως είναι σίγουρο ότι το εμβόλιο δεν επηρέασε ούτε κατ΄ελάχιστον την ήδη επιδεινωμένη υγεία του και δεύτερο γιατί ο άνθρωπος αυτός εμβολιάστηκε;

 

 Ο γιατρός προκλητικά ανέφερε:

Εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τον εαυτό σας, τους αγαπημένους σας, τους φίλους σας και επίσης τους ασθενείς. Και για να αναφέρω γρήγορα έχω πληροφορίες για anti-vaxxers και anti-coviders αν θέλετε να επικοινωνήσετε με τον Bill Gates, μπορείτε να το κάνετε μέσω εμού. Μπορώ επίσης να σας παρέχω από τον οργανισμό μου το δίκτυο 5G.Συγγνώμη που μίλησα για λίγο, αλλά έγινα λίγο αυτιστισκός. “


 


 Μετάφραση (παραπάνω συνδέσμου):

Ο φίλος και συνεργάτης μας, ο Δρ. Witold Rogiewicz, πέθανε αιφνιδίως τη νύχτα. Είμαστε συγκλονισμένοι από αυτή την είδηση. Στέλνουμε τη βαθιά μας συμπάθεια στην οικογένεια που αγαπούσε πάρα πολύ. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε … ☹ Witek, θα μας λείψεις πάρα πολύ.

P. S. OVi Η κλινική θα επικοινωνήσει με όλους τους ασθενείς του Dr. Rogiewicz και δεν θα τους αφήσει χωρίς βοήθεια. Καταλαβαίνετε την κατάσταση.

O Δρ. Ο Witold Rogiewicz, ο γιατρός pro-vax, είχε εμβολιαστεί και Live είπε ότι επρόκειτο να μετατραπεί σε κεραία 5g και ζήτησε συγγνώμη αν δεν ήταν ομιλητικός επειδή του εμβολίασαν αυτισμό.

Δεν πραγματοποιήθηκε αυτοψία στον Δρ Rogiewicz επειδή δεν κρίθηκε απαραίτητο από την οικογένεια. Όπως αναφέρθηκε στις πολωνικές εφημερίδες, ο γιατρός είχε πολλά χρόνια καρδιακά προβλήματα και πέθανε από ξαφνική καρδιακή ανακοπή.

Στο Newsweek Polska, που πήρε συνέντευξη από την κόρη του Małgorzata Rogiewicz:

Ο μπαμπάς είχε καρδιακά προβλήματα για πολλά χρόνια και πέθανε από ξαφνική καρδιακή ανακοπή. Ο θάνατός του δεν έχει καμία σχέση με τη λήψη της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Ή πάλι από το naTemat.pl, και πάλι από μια συνέντευξη με την κόρη του γιατρού:

Ο μπαμπάς υπέφερε από καρδιακή νόσο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πριν από περίπου 15 χρόνια είχε καρδιακή προσβολή, είχε και άλλες ασθένειες: διαβήτη, υπέρταση. Αισθανόταν χειρότερα για αρκετό καιρό. Είχε επίσης κολπική μαρμαρυγή. Ο μπαμπάς μου πιθανότατα είχε μια δεύτερη καρδιακή προσβολή τη Δευτέρα. Είχε επίσης πνευμονικό οίδημα και καρδιακή ανεπάρκεια. Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει: “Ξαφνική καρδιακή ανακοπή” αναφέρουν άλλες πηγές…

 

 

 Πηγή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.