Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Μovο ετσι θα μπoρoυσε να ξεxρεωσει η Eλλας....

 


Ρε παιδια...

1. Αν η Νεα Τρομοκρατια δωσει αυτα που χρωσταει....

2. Αν κανει το ιδιο και το ΘΑΣΟΚ....

3. Αν κοπουν τα επιντoματα στους γυφτoυς...

4. Αν κοπουν τα επιντoματα σε λαθρoεισβoλεις....

5. Αν κοπουν τα επιντoματα σε ολους τους μη Ελληνες...

6. Αν κοπουν τα επιντoματα σε ΜΚΟ...

7. Αν κοπουν οι μισθοι των αργoμισθων εργατoπατερων συvδικαλιστων...

8. Αν κοπουν οι μισθοι των γκολντεν μποηδων...

9. Αν κοπουν οι βασιλικοι μισθοι των βολευταδων...

10. Αν δωσουν αυτα. που χρωστανε οι Νεοτρομοκρατες και λοιποι 300 βολευταδες....

11. Αν ζουσε αυτος, που μπορουσε να τα κανει...

Θ Α  Ξ Ε Χ Ρ Ε Ω Ν Α Μ Ε ! ! !

Χάρης Σκοπελίτης

Διεθνnς έρευvα ευρnμάτωv: Xωρiς τρύπnμα, χαμnλoτερες voσnλεύσεις...

Μια διεθνής έρευνα μιας «Ομάδας Ελέγχου» που γνωρίζει την υγεία, η οποία περιλαμβάνει πάνω από 300.000 άτομα που έχουν επιλέξει να αποφύγουν τον εμβολιασμό κατά του COVID-19, δείχνει ότι οι συμμετέχοντες επιβαρύνουν ελάχιστα τα συστήματα υγείας μέσω της ισχυρής τους εξάρτησης από τη φυσική ανοσία, την αυτοφροντίδα και τη χρήση φυσικών συμπληρωμάτων υγείας για την πρόληψη ή ακόμα και τη θεραπεία του COVID-19.



Ωστόσο, αυτή η ομάδα αντιμετωπίζει αβάσιμες διακρίσεις, απώλειες θέσεων εργασίας και ζητήματα ψυχικής υγείας που εντείνονται από την περιθωριοποίησή της από την κυρίαρχη κοινωνία.

Η έρευνα των συμμετεχόντων στην «Ομάδα Ελέγχου» περιλαμβάνει μια υποομάδα από τους περισσότερους από 305.000 συμμετέχοντες από περισσότερες από 175 χώρες που έχουν ενταχθεί στο έργο υπό την ηγεσία των πολιτών και επέλεξαν να μην λάβουν  εμβόλια για τον COVID-19 .

Τα ευρήματα που μόλις ανέβηκαν στον διακομιστή προεκτύπωσης  ResearchGate , δείχνουν ότι κατά τη διάρκεια της 5μηνης περιόδου έρευνας (Σεπτ. 2021 έως Φεβ. 2022 συμπεριλαμβανομένου), οι συμμετέχοντες υπέφεραν από χαμηλά ποσοστά σοβαρής νόσου COVID-19, νοσηλεύονταν σπάνια και χρησιμοποιούσαν φυσική υγεία προϊόντα εκτενώς τόσο για την πρόληψη όσο και για τη θεραπεία του ήπιου έως μέτριου COVID-19.

Τα δεδομένα από αυτούς τους πρώτους πέντε μήνες της έρευνας της Ομάδας Ελέγχου αναλύθηκαν και ερμηνεύτηκαν από μια ανεξάρτητη, διεθνή ομάδα με επικεφαλής τον  Robert Verkerk Ph.D. , πολυεπιστημονικός επιστήμονας και ιδρυτής, εκτελεστικός και επιστημονικός διευθυντής της μη κερδοσκοπικής Alliance for Natural Health International.

Οι συν-συγγραφείς περιλάμβαναν τρεις ασκούμενους κλινικούς ιατρούς, τον Δρ. Naseeba Kathrada από τη Νότια Αφρική, τον Christof Plothe DO από τη Γερμανία και τη Δρ. Katarina Lindley από τις ΗΠΑ.

Οι συγγραφείς συγκεντρώθηκαν για να αξιολογήσουν τα δεδομένα της έρευνας μέσω της συνεργασίας τους τους τελευταίους μήνες με το Παγκόσμιο Συμβούλιο για την Υγεία, έναν μη κερδοσκοπικό, παγκόσμιο συνασπισμό οργανισμών με επίκεντρο την υγεία και ομάδων της κοινωνίας των πολιτών.

Τα ευρήματα της έρευνας βασίστηκαν σε μια υποκοόρτη περίπου 18.500 συμμετεχόντων στην Ομάδα Ελέγχου που είχαν συμπληρώσει ερωτηματολόγια σε μηνιαία βάση κατά τους πρώτους πέντε μήνες της έρευνας.

Μεταξύ των ευρείας κλίμακας δεδομένων που συλλέχθηκαν, η έρευνα κατέγραψε τους λόγους για τους οποίους οι συμμετέχοντες απέφευγαν τα εμβόλια, με τη δυσπιστία προς τις κυβερνήσεις και τις φαρμακευτικές εταιρείες καθώς και τις ανησυχίες για ανεπιθύμητες ενέργειες από ανεπαρκώς ελεγμένα εμβόλια να βρίσκονται ψηλά στη λίστα.

Οι συμμετέχοντες ανέφεραν εκτεταμένα προβλήματα ψυχικής υγείας που μπορεί να επιδεινώθηκαν από τον στιγματισμό και τις διακρίσεις που αντιμετωπίζουν εκείνοι που απέφευγαν τα εμβόλια για τον COVID-19.

Διαπίστωσε επίσης ότι οι γυναίκες, παρά το γεγονός ότι δεν ήταν εμβολιασμένες για τον COVID-19, υπέφεραν από διαταραχές της εμμήνου ρύσεως και αιμορραγίας που μπορεί να είχαν συσχετιστεί με έκθεση σε ιούς, έκκριση, έκθεση σε πρωτεΐνες ή αλλαγές συμπεριφοράς που σχετίζονται με πανδημία. Όσοι δεν φορούσαν ποτέ μάσκες ανέφεραν τα χαμηλότερα επίπεδα της νόσου COVID-19.

Δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες είναι αυτοεπιλεγμένοι και έχουν αυτοαναφερθεί, τα ευρήματα της έρευνας πρέπει να ερμηνεύονται με προσοχή κατά τη σύγκριση τους με εθνικές στατιστικές ή μελέτες που βασίζονται σε τυχαία επιλεγμένους πληθυσμούς.

Το έργο της Ομάδας Ελέγχου που εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ιδρύθηκε στα μέσα του 2021 ως συνεταιρισμός υπό την ηγεσία των πολιτών που στοχεύει στην αξιολόγηση των μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων υγείας μεταξύ των χωρίς εμβόλιο COVID-19, καθώς και τη σύνδεση των μελών του με δίκτυα υποστήριξης χωρών και διαδικτυακές κοινοτικές ομάδες .



πηγη

Aυτoς ο γελoioς τυπoς απoφασισε vα δωρiσει τα vnσια μας στα Mεμετια...

Μεταδίδεται Τουρκοφιλία του Μπόρις Τζόνσον, πρωθυπουργού της Αγγλίας στην Άγκυρα. Τουρκοφιλία αισθαντική μάλιστα και όχι πρωτοκόλλου τέτοια...



Θα πουλήσει, λέγεται,μεταχειρισμένα γιουροφάιτερ στην Τουρκία μήν της λείψουν τα μαχητικά.

Το ερώτημα που ανακύπτει είναι ότι μετά το ΜΠΡΕΞΙΤ τα μαχητικά εξακολουθούν να παράγονται; Αν ναι γιατί; Πάντως εμείς θα πάρουμε μερικά θραύσματα των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο, και πολλά μας είναι.

Μεγαλύτερο ξέπλυμα της Τουρκικής προκλητικότητας στην παρούσα φάση δεν θα υπήρχε. Πάνω στην συγκυρία η Τουρκία να ζητεί από την Ελλάδα την αμυντική αποθωράκιση των νησιών, ειδάλλως τίθεται θέμα κυριαρχίας.

Ταυτόχρονα με την τεράστια επέκταση της υφαλοκριπίδας στο μέσον του Αιγαίου όλα είναι πλέον ξεκάθαρα των προθέσεων της Άγκυρας. Ζητάει το μισό, για την ώρα, Αιγαίο μαζί με τα Ελληνικά νησιά. Και όλα με τον πιό επίσημο τρόπο. Επιστολές στον ΟΗΕ όσο υπάρχει εκεί ακόμα ο προθυμότατος Γκουτιέρες

που αντί να επιστρέψει τις επιστολές ωςανυπόστατες τις ….αναρτά.

Τυπικότατος ο ΓΓ του ΟΗΕ. Όσον αφορά τις παραβιάσεις από τους Τούρκους των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού, στην Κύπρο,σφυρίζει…

αδιάφορα. Είναι πλέον φανερό ότι τους Τούρκους πλέον τους νιάζει η κυριαρχία.

Στην αρχή κάτι νησίδες για μαγιά και αργότερα…πάλι εδώ είμαστε. Όπως πάντα.

Βασικό μέλημα τώρα της Ελλάδας είναι αποφυγή Ιμίων του Σημίτη οποίος νόμιζε πως όλο το Ναυτικό μας, το πολεμικό, ήταν σαν τα μούτρα του Αρχηγού που είχε τότε διορίσει. Το βλέπουμε καθημερινά. Πολεμικό Ναυτικό σήμερα Υπάρχει. Όπως και τότε στα Ίμια και θα υπάρχει.

Θέλει προσοχή μεγάλη διότι έτσι και βγεί με την θέληση της Ελλάδας ο Τούρκος έξω από τα τρία μίλια μετά έρχεται ο χαμός.



πηγη

Aκoυστε τnv Aθεoφoβn...ΑΚOYΣΤΕ ΚΑl ΦΡlΞΤΕ ! ! !

Κι ομως....
Κυκλοφορουν ελευθεροι αναμεσα μας...
Παιζουν με την ζωη μας για το προσωπικο τους κερδος...
Ακουστε ρεεεεεεεεεεεεεεεε...


Τα εμβoλια καταστρέφoυν τη φυσικn αvoσiα ! Διαβαστε...

Τελευταία ακούμε τους τηλεειδικούς να λένε πως είτε έχεις μολυνθεί απο Covid, είτε έχεις κάνεις το εμβόλιο, δεν έχεις ανοσία στις νέες παραλλαγές της omicron. 



Αυτό είναι ψευδές για να δικαιολογήσουν το άχρηστο εμβόλιο, η φυσική ανοσία σε μεγάλο βαθμό, προστατεύει απο όλες τις παραλλαγές. Αντιθέτως, το εμβόλιο που παρέχει μη ειδική ανοσία δεν είναι πλέον σε θέση να καταπολεμήσει τις λοιμώξεις που μεταλλάσσονται. 

Οι υποστηρικτές του εμβολίου ισχυρίζονται επίσης ότι τα Τ-κύτταρα που δημιουργούνται από mRNA βοηθούν τους ανθρώπους να μην αρρωστήσουν βαριά με Covid… Το άρθρο του περιοδικού Science υποδηλώνει ότι αυτή η υποτιθέμενη προστασία είναι μύθος και τα χαμηλά ποσοστά θανάτου από την Omicron είναι απλώς ως αποτέλεσμα της γενικής έλλειψης λοιμογόνου δράσης της Omicron τόσο σε εμβολιασμένους όσο και σε μη εμβολιασμένους ανθρώπους.

Αν ωστόσο πάρουμε υπόψη τα στατιστικά στοιχεία των κλινικών σε όλο το κόσμο, θα παρατηρήσουμε πως η omicron αρρωσταίνει πιο βαριά τους εμβολιασμένους και ειδικότερα τους πλήρως εμβολιασμένους με τρεις δόσεις.

Μετά την ένεση, το ανοσοποιητικό σύστημα έχει την ικανότητα να παράγει μόνο έναν τύπο αντισώματος κορωνοϊού, όταν η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζονται πολλά διαφορετικά αντισώματα, που θα παράγονταν φυσικά από το σώμα χωρίς το εμβόλιο. Οι συνθετικές χημικές ουσίες mRNA (αγγελιοφόρος RNA), καταστρέφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και το αφήνουν εκτεθειμένο σε πολλές ασθένειες.

Το Science μας το λέει αυτό, σε εξαιρετικά έντεχνη γλώσσα, υποδηλώνοντας ότι είναι απλά ένα συστημικό περιοδικό, που ωστόσο θέλει να κρατήσει μια σοβαρότητα. Απέφυγε επίσης να συγκρίνει την ανοσοαποκριση μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων, κάτι που είναι τουλάχιστον προβληματικό.

«Δυστυχώς, δεν αποτελεί έκπληξη, ότι οι επιστήμονες δεν εξέτασαν τις ανοσολογικές αντιδράσεις οποιουδήποτε δεν εμβολιάστηκε – με ή χωρίς προηγούμενη μόλυνση», εξηγεί ο Berenson. Γιατί οι ερευνητές δεν συμπεριέλαβαν μη εμβολιασμένους ανθρώπους; 

Ίσως επειδή σχεδόν όλοι οι Βρετανοί ενήλικες είναι πλήρως εμβολιασμένοι, έτσι οι συγγραφείς ήθελαν να επικεντρωθούν στους κινδύνους που ενέχει η Omicron στα εμβολιασμένα άτομα… Ή ίσως επειδή ανησυχούσαν για το τι θα έβρισκαν αν συνέκριναν απευθείας τις δύο ομάδες»


πηγη

Δεv εivαι γραφικoi....ΕlΝΑΙ ΕΠlΚlΝΔΥΝΟl ! ! ! (βivτεο)



Ειναι πλεον επικινδυνοι για την δημοσια υγεια...

Και δεν το λεμε εμεις...

Αν ακουστε τι παπαριες λενε, θα το πειτε και σεις....


πηγη


Πoθεv έσxες Kυβέρvnσεως και βoλευτών χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχα Eδω γελoυν, διαβαστε! ! !

Σάλος με τα «πόθεν έσχες» Kυβέρνησης και βουλευτών ΝΔ....

Γράφουν ότι θέλουν και χρωστάνε δάνεια για… δεκαετίες ! ! !



«Τίποτε μεμπτό, ούτε και παράνομο» λέει ο Γ.Οικονόμου!

Πριν δύο ημέρες βγήκαν στο φως της δημοσιότητας τα «πόθεν έσχες» των πολιτικών και αν ξεκινήσει κανείς την

διερεύνησή τους θα βρει πολλά λάθη και πολλές παραλείψεις οι οποίες είναι πολύ δύσκολο να μην είναι σκόπιμες.

Επί του πρακτέου δηλαδή δηλώνει ο καθένας ότι επιθυμεί αφού γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα ελεγχθεί.

Εντύπωση προκαλεί η περίπτωση του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Λοβέρδου, ο οποίος, από κοινού με τη σύζυγό του, έχει δεκάδες εκκρεμή δάνεια και χρωστά περίπου 1.000.000 ευρώ.

Μάλιστα, ο βουλευτής πήρε τέσσερα δάνεια τον Ιανουάριο του 1995, τα οποία δεν έχει αποπληρώσει 27 ολόκληρα χρόνια μετά, με τα οφειλόμενα ποσά να ξεπερνούν τα 180.000 ευρώ! Αναφέρει μάλιστα ως σημείωση δίπλα στα τέσσερα δάνεια: «Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Επίσης δεν γνωρίζω το αρχικό ποσό».

Δοκιμάστε να κάνετε το ίδιο στην προσωπική σας ζωή και θα δείτε που θα καταλήξει το σπίτι σας και το αυτοκίνητό σας.

Έχουμε όμως και τα αδιευκρίνιστα εισοδήματα, όπως ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο οποίος δηλώνει 36.161 ευρώ εισόδημα από οικονομικές ενισχύσεις, δίχως ωστόσο να επεξηγεί την προέλευσή τους. Περιορίζεται απλώς να αναφέρει: «Το ποσό δεν θεωρείται εισόδημα, σύμφωνα με βεβαίωση αποδοχών της Βουλής».

Μιλάμε για τον άνθρωπο που καθορίζει την φορολογική πολιτική της χώρας και νομοθετεί το πλαίσιο στο οποίο εργάζεται ο φορολογικός μηχανισμός.

Γράψτε στην δήλωσή σας αδιευκρίνιστα εισοδήματα και θα δείτε που θα καταλήξετε…

Υπάρχουν όμως και αγορές κατοικιών, στις οποίες ο εκάστοτε υπόχρεος έχει παραλείψει να γράψει το ποσό της αγοράς, αλλά και την προέλευση αυτών των χρημάτων όπως στην περίπτωση της ευρωβουλευτού της Ν.Δ. Μαρίας Σπυράκη η οποία αγόρασε το 2004 μονοκατοικία στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, μια από τις πιο τουριστικές περιοχές της βόρειας Ελλάδος, 1.710 τ.μ.

Η Μαρία Σπυράκη δεν αναφέρει ούτε το συνολικό καταβληθέν τίμημα ούτε τις πηγές προέλευσης των χρημάτων με τα οποία αποκτήθηκε η μονοκατοικία.

Εσείς μπορείτε να αγοράσετε σπίτι χωρίς να δηλώσετε το ποσό αγοράς και να καλύπτεται αυτό από τα τεκμήρια διαβίωσής σας;

Τα ίδια ακριβώς κάνει και ο Στέλιος Πέτσας, που δηλώνει στο «πόθεν έσχες» πως απέκτησε το 2005 διαμέρισμα στον Αγιο Στέφανο, χωρίς να δηλώσει πόσα χρήματα κατέβαλε για να το αγοράσει, αλλά και ποια είναι η αντικειμενική του αξία.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δήλωση του βουλευτή της Ν.Δ. Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει πως αγόρασε διαμέρισμα στον Κορυδαλλό 83 τ.μ. έναντι μόλις 56.674 ευρώ, όταν είναι γνωστό τοις πάσι πως οι αντικειμενικές αξίες στην περιοχή είναι διπλάσιες.

Μαζί με το διαμέρισμα αγόρασε και αρκετές θέσεις πάρκινγκ αντί μόλις 419 ευρώ.

Πέστε μας τι μπορείτε να αγοράσετε με 419 ευρώ. Ούτε στάνη χωρίς τα πρόβατα…

Φυσικά αυτά δεν αφορούν μόνο τους βουλευτές της ΝΔ.

Η Θεοδώρα Τζάκρη του ΣΥΡΙΖΑ αγόρασε διαμέρισμα στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης 120 τετραγωνικών μέτρων αντί μόλις 50.000 ευρώ, ενώ η αντικειμενική του αξία είναι 81.141 ευρώ.

Την ίδια ώρα η σύζυγος του Θάνου Πλεύρη αγόρασε μονοκατοικία στο Χαλάνδρι αντί 148.787 ευρώ με αντικειμενική αξία 194.430 ευρώ.

Οσο για τον Γρηγόρη Ψαριανό, έχει στην κατοχή του διαμέρισμα 151 τ.μ. στο Νέο Ψυχικό, το οποίο αγόρασε μόλις 188.000 ευρώ, ενώ οι τιμές ζώνης στην περιοχή είναι σχεδόν διπλάσιες!

Έχει και συνέχεια: Όπως προέκυψε από τη δημοσιοποίηση των δηλώσεων «πόθεν έσχες», ο πρωθυπουργός έχει χρέη 1.300.000 ευρώ, οι υπουργοί του έχουν συνολικά χρέη 11.400.000 ευρώ, ενώ η Ν.Δ., όπως αποκάλυψε πρόσφατα η «Δημοκρατία», χρωστά 391.600.000 ευρώ.

Ο Γ. Οικονόμου, αντί να απαντήσει στους πολίτες με ποιον τρόπο αποπληρώνονται τα δάνεια του Κ. Μητσοτάκη και των υπουργών του, προτίμησε να επιτεθεί στην αντιπολίτευση.

Για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν υπάρχει «τίποτε μεμπτό, ούτε και παράνομο»!

Όπως ισχυρίζεται σε σχετική ανακοίνωση, «Βουλευτές της Ν.Δ. και κυβερνητικά στελέχη πράγματι έχουν δάνεια από τράπεζες, τα οποία δηλώνουν στο “πόθεν έσχες”. Όπως ακριβώς δάνεια από τράπεζες έχουν και αρκετοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και πολλοί Έλληνες. Ούτε μεμπτό είναι ούτε παράνομο. Το γεγονός ότι το ανάγει σε αντιπολιτευτικό θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ, συνδέοντάς το μάλιστα με ένα συγκεκριμένο ζήτημα, που έχει όντως κοινωνική διάσταση, είναι άλλη μια απόδειξη του ακραίου λαϊκισμού του».

Την ίδια στιγμή όμως ο απλός κόσμος χάνει το σπίτι του μόλις παρουσιάσει αδυναμία πληρωμής των δόσεων.


πηγη

ΤΟ KAΘΕΣTΩΣ ΤΩN MHΤΣΟΤAKHΔΩΝ ΣΤΑMAΤΑ ΝΑ ΕΚΔlΔΕΙ ΒlΖΑ ΣΕ PΩΣOΥΣ....

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΧΘΡΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΗΛΥΔΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ …

ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ...



Η  Δημοφιλής μεταξύ των Ρώσων χώρα σταμάτησε να δέχεται έγγραφα για βίζα

ATOR: Οι Ρώσοι δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για βίζα στην Ελλάδα από τις 27 Ιουνίου

ΜΟΣΧΑ, 25 Ιουνίου – RIA Novosti. Οι Ρώσοι από τις 27 Ιουνίου δεν θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση για βίζα στην Ελλάδα, ανέφερε η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων της Ρωσίας .

Οι εργασίες , σύμφωνα με την ATOR , ανεστάλησαν από τα προξενεία στη Μόσχα , την Αγία Πετρούπολη και το Novorossiysk .

Οι λόγοι της αναστολής και ο χρόνος επανέναρξης της αποδοχής εγγράφων για βίζα δεν είναι γνωστοί. Μία από τις εταιρείες τουριστικών πράκτορα ανέφερε στο Vestnik ATOR ότι το σύστημα του κέντρου βίζας ενημερώνεται.

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες στον ιστότοπο του κέντρου θεωρήσεων σχετικά με την αναστολή της αποδοχής εγγράφων.

Νωρίτερα, τα ΜΜΕ ανέφεραν ότι, σύμφωνα με τον Γιούρι Πίλιπσον , Διευθυντή του Τέταρτου Ευρωπαϊκού Τμήματος του Ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών , η Ελλάδα δεν είναι πλέον μια ασφαλής χώρα για να χαλαρώσουν οι Ρώσοι, καθώς το υπουργείο Εξωτερικών λαμβάνει αναφορές για διακρίσεις και επιθετικότητα σε βάρος Ρώσων πολιτών.

Εν τω μεταξύ, η διαπεριφερειακή τουριστική συνεργασία αναπτύσσεται ενεργά στη Ρωσία προκειμένου να δώσει στους ανθρώπους περισσότερες ευκαιρίες για ταξίδια, πλήρεις και ενδιαφέρουσες διακοπές.



πηγη

Pε παιδiα...Yπαρxει καπoιo μετρo πoυ μειωvει τov Mισθo τωv βoλευτωv;



Ειμαστε ολοι ισοι. απεναντι στου Νομους, λεει το Συνταγμα....

Και αφου ειμαστε ισοι, γιατι μεχρι τωρα δεν εχει μειωθει ο μισθος των βολευτων;

Γιατι αυτοι χρωστουν και της Μιχαλους και κανεις δεν τους πειραζει, ενω εμενα, για ενα πεντακοσαρικο χρεος, μπορουν να μου κατασχεσουν το σπιτι;

Γιατι γι αυτους, να υπαρχει η βολευτικη ασυλια;

Γιατι να μην συλλμβανονται, οταν παρανομουν;

Γιατι ολα αυτα και πολλα αλλα προνομια;

Εχουμε δημοκρατια; 

Σκατα εχουμε....

Οσο κι αν κακοφαινεται σε ορισμενους, αυτη ειναι η αληθεια....

Μας κυβερνουν κλεφτες, λαμογιοι, και απατεωνες ! ! !

Nὰ γιατi εiμαι μὲ τὸv Βλαδiμnρo Πoύτιv...



Ὁ  λόγος γιὰ τὸ ὅτι εἶμαι συνειδητά, ξεκάθαρα, ὑποστηρικτικὰ καὶ δυναμικὰ μὲ τὸν Βλαδίμηρο Πούτιν εἶναι ὅτι ὁ ἴδιος ἀποτελεῖ τὸν τελευταῖο ἀντίπαλο τῶν σιωνιστῶν Ἑβραίων στὸ νὰ φέρουν τὴν καμπαλιστικὴ Νέα Ἐποχή. Ὁ Πούτιν ἀποτελεῖ τὸ τελευταῖο ἐμπόδιο τῆς Νέας Τάξης Πραγμάτων στὸ νὰ ἱδρύσουν τὴν παγκόσμια κυβέρνηση τοῦ ἀναμενόμενου ἀπὸ τοὺς Ἑβραίους μεσσία ἢ γιὰ ἐμᾶς τοῦ ἀντίχριστου. Ὁ Ρῶσος πρόεδρος εἶναι τὸ πρόσωπο-σκεῦος ποὺ τοῦ ἔτυχε ὁ ἱστορικὸς κλῆρος νὰ πολεμήσει τοὺς ἀνὰ τὴν οἰκουμένη σκοτεινοὺς ἡγέτες μαζὶ μὲ τὰ ἐπίχρυσα ὑποζύγιά τους.

Μὲ ἄλλα λόγια, ὁ Πούτιν ἀποτελεῖ τὸ παγκόσμιο ἀπώτατο πολιτικὸ ἀνάχωμα καὶ τὸ τερματικὸ γεωστρατιωτικὸ φράγμα στὸ νὰ μετατρέψουν τὰ γεννήματα ἐχιδνῶν τὴ γῆ σὲ ἕνα μεγάλο ἑβραῖο-διοικούμενο στρατόπεδο συγκέντρωσης μὲ ἀνώτατο διοικητὴ κάποιον σὰν καὶ τὸν διάσημο «μέγα φιλάνθρωπο» Μπὶλ Γκέιτς. Στὸν προσχεδιασμένο, ὑπεραιώνιο, ἑωσφορικό, ἀποκρυφιστικὸ καὶ λυσσώδη ἀγώνα τους, οἱ διεθνεῖς ταλμουδιστὲς τῆς Πενταρχίας τοῦ σκότους ἔχουν ἐμπρός τους τὸν πλέον μισητό, ἄτεγκτο, πανίσχυρο, τελευταῖο καὶ θανάσιμο ἐχθρό τους: Τὸν Βλαδίμηρο Πούτιν.

Γιὰ τοὺς ἔχοντες γνώση τοῦ τί γίνεται μυστικά, συστηματικὰ καὶ ἀοράτως ὑποκάτω τῆς γής, τὰ ἐν ἐξελίξει διεθνικὰ πράγματα εἶναι πολὺ ἁπλά, ἐξηγήσιμα καὶ κατανοητά. Ὅσοι ἔχουν γνώση τοῦ πῶς συνέρχονται, σχεδιάζουν, λειτουργοῦν καὶ δροῦν οἱ «ὑψηλὲς» μασονικὲς στοές, οἱ «πεφωτισμένες» ἀδελφότητες καὶ οἱ ἀποκρυφιστικὲς μυστικὲς ἑταιρεῖες ἀνὰ τὴν ὑφήλιο, γνωρίζουν ἄριστα καὶ πέραν πάσης ἀμφιβολίας ὅτι πάνω στὴ γῆ ὑπάρχουν δύο κυρίαρχα στρατόπεδα, δυνάμεις καὶ θανάσιμοι μεταξύ τους ἐχθροί. Ἀπὸ τὴ μία πλευρὰ ὑπάρχει ὁ καμπαλιστὴς κυλιόμενος γενάρχης τῶν κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, ὁ 4ος Βαρόνος Τζέικομπ Ρότσιλντ. Ἀπὸ τὴν ἄλλη πλευρὰ βρίσκεται ὁ Ὀρθόδοξος Βλαδίμηρος Πούτιν.

Ἄμεσα ἢ ἔμμεσα, μὲ κέρδος ἢ ὄχι, ἐν γνώσει τους ἢ μή, πίσω ἀπὸ τὸ Τζέικομπ Ρότσιλντ, ὅσο ὁμοίως καὶ ἀπὸ τὸν Βλαδίμηρο Πούτιν, στοιχίζονται, μὲ τὸν ἕναν ἢ τὸν ἄλλο τρόπο, κράτη-ἔθνη, κρατικοὶ ἡγέτες, κυβερνήσεις, κρατικὰ θεσμικὰ ὄργανα, διεθνεῖς ὀργανισμοί, κλπ. Ἀκολουθώντας τὸ σύστημα τῶν «πεφωτισμένων», μὲ τὶς κάθετες διαταγές, τὶς «ἀπαλλοτριώσεις» ἀνθρώπων, τὶς κάθε μορφῆς ἀπειλές, τοὺς στυγνοὺς ἐκβιασμοὺς καὶ τὶς καλοπληρωμένες ἐξαγορὲς συνειδήσεων στὶς πίσω πόρτες, οἱ πρωτοκλασάτοι σιωνιστές, μαζὶ μὲ τὰ ἀνὰ τὸν κόσμο ἐπίχρυσα ἀνδρείκελά τους, ἤδη ἔβαλαν φανερὲς καὶ κρυφὲς πολεμικὲς φωτιὲς ἀπὸ τὴν Λιβύη μέχρι τὴν Κίνα καὶ ἀπὸ τὴν Οὐκρανία μέχρι τὴν Ὑεμένη. Μὲ τὸ Αἰγαῖο νὰ ἔχει σειρά.

Ἀπὸ τὸ Φθινόπωρο τοῦ 2017, σὲ βίντεο-ὁμιλίες μου, σὲ σχετικὰ ἄρθρα μου καὶ στὰ 5 ἔκτοτε καὶ ἀνὰ ἔτος ἐκδοθέντα βιβλία μου (Ἐκδόσεις Ἀγαθὸς Λόγος), γράφω πάλι καὶ ξανὰ ὅτι ἡ σιωνιστικὴ Πενταρχία τοῦ σκότους ἔχει τρεῖς κύριους ἐχθρούς: 1. Τὴν Ὀρθόδοξη Ἑλλάδα. 2. Τὴν πνευματικὴ καρδιὰ τῆς Ἑλλάδας ποὺ εἶναι τὸ Ἅγιον Ὄρος. 3. Τὸν Ὀρθόδοξο πρόεδρο Πούτιν.

Μὲ ὅλες τὶς ἀνωτέρω ἐργασίες μου σὲ συνδυαστικὴ χρήση, ἀποδεικνύω, στὸν κάθε δίκαιο ἀκροατὴ ὅσο καὶ στὸν κάθε καλόπιστο ἀναγνώστη, ὅτι ἡ ἀνώτατη ἡγεσία τῆς Νέας Τάξης θὰ συνεχίσει νὰ πολεμάει μὲ σχέδιο, ὑπογείως, δόλια, ἀσφυκτικά, μέχρι τέλους, ὁδηγώντας ἢ ἐξαναγκάζοντας τὸν Ρῶσο πρόεδρο νὰ πατήσει τὰ κόκκινα κουμπιὰ τῆς ἐπίγειας ἀποκάλυψης. Καὶ αὐτὸ θὰ γίνει! Ὁ Πούτιν δὲν ἔχει ἄλλη ἐπιλογή. Οἱ ἠθικοὶ αὐτουργοὶ καὶ στυγνοὶ ἄνθρωπο-ἐκτελεστὲς Ρότσιλντ πῆραν μακάβρια καὶ ἀνέκκλητη ἀπόφαση.

Εἶμαι σὲ θέση νὰ γνωρίζω ἄριστα, λόγω καὶ τῆς δημόσιας παρουσίας μου στὸ Ἐθνικὸ Κοινοβούλιο, ὅτι ὁ πρόεδρος Πούτιν ξέρει, τουλάχιστον ἀπὸ τὸν Ἰούνιο τοῦ 2012, ὅτι εἶναι στὴ δική του τύχη, μοίρα, βιωματικὸ ἀξίωμα καὶ ἱστορικὸ ριζικὸ νὰ διεξαγάγει αὐτὸς τὸν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τὸ μόνο σχετικὸ ποὺ μπορῶ νὰ γράψω ἐδῶ, ἀπὸ αὐτὰ ποὺ γνωρίζω πάρα πολὺ καλά, εἶναι πὼς ὁ Πούτιν πραγματοποίησε ἐπίσκεψη στοὺς Ἁγίους Τόπους τὸν Ἰούνιο τοῦ 2012, παραμένοντας μόνος του μέσα στὸν Πανάγιο Τάφο. Ἡ μεγάλη ἰσραηλινὴ ἐφημερίδα Haaretz παρομοίασε τὴν τότε ἐπίσκεψη τοῦ Πούτιν μὲ αὐτὴ «ἑνὸς Βυζαντινοῦ Αὐτοκράτορα».

Βεβαίως, κάποιοι πληρωμένοι κονδυλοφόροι γράφουν ἐσκεμμένα ὅτι τάχα ὁ Πούτιν εἶναι καὶ αὐτὸς μέρος ἢ κομμάτι τῆς παγκόσμιας ἡγετικῆς ἐλὶτ τῆς Νέας Τάξης. Ἀκόμη, κάποιοι ἄλλοι ἀνόητοι ἢ κακῶς πληροφορημένοι ἀναφέρουν ὅτι δῆθεν ὁ Πούτιν ἀνήκει καὶ αὐτὸς στὴν «Καμπὰλ» ἢ στὴν ἑωσφορικὴ διεθνῆ συνομωσία τῆς Πενταρχίας τοῦ σκότους. Τόσα ξέρουν, τέτοια βλακώδη ξεστομίζουν καὶ γράφουν. Ἤ, ὡς παπαγάλοι, ἐπαναλαμβάνουν ἀμάσητα ὅλα ὅσα τοὺς λένε ἢ τοὺς πιπιλίζουν τὰ ΜΜ Ἐξαπάτησης. Ἄσχετα ἐὰν στὴν πραγματικότητα οἱ δυνάμεις τοῦ σκότους ἔχουν ἐπιχειρήσει νὰ τελειώσουν ξαφνικὰ τὴν ζωὴ τοῦ Ρώσου προέδρου, χωρὶς ἐπιτυχία.

Οἱ καλοπροαίρετα ἀθυρόστομοι, οἱ ἀπληροφόρητοι ἀνόητοι καὶ οἱ μιντιακὰ πλανεμένοι ἀνήκουν κατὰ κανόνα σὲ αὐτοὺς ποὺ λένε ὅτι «τὸ ἐμβόλιο ἔγινε γιὰ τὸν κορωνοϊὸ» καὶ ὄχι ὅτι «ὁ κορωνοϊὸς ἔγινε γιὰ τὸ ἐμβόλιο», ποὺ φυσικὰ εἶναι τὸ μόνο σωστὸ καὶ ἀληθές.

Θὰ ἀναρωτηθεῖ κάποιος εὔλογα: Ἐδῶ οἱ νεοταξίτες ἔπεισαν γονεῖς νὰ βάλουν στὸ σῶμα τῶν παιδιῶν τους ἕνα πειραματικό, χωρὶς ὁριστικὴ ἄδεια, χωρὶς τὶς πάγιες πολυετεῖς κλινικὲς ἔρευνες, ἀγνώστου ταυτότητας περιεχομένου ἐνέσιμο σκεύασμα ποὺ προκαλεῖ αὐξανόμενες σὲ ἀριθμὸ «ξαφνικίτιδες» καὶ τροχαῖα ἀτυχήματα, καὶ περιμένουμε τώρα ἀπὸ τοὺς ἴδιους γονεῖς καὶ γενικότερα ἀπὸ τὸν κόσμο νὰ καταλάβει τὸ τί συμβαίνει ἢ τὸ τί λαμβάνει χώρα σὲ σχέση μὲ τὸν Πούτιν;

Μία εἶναι ἡ φρικτὴ πραγματικότητα ποὺ σχεδίασαν, λένε, γράφουν καὶ αὐτὴ τὴν στιγμὴ ὑλοποιοῦν οἱ «τυφλοπόντικες» τῶν στοῶν τῆς Νέας Ἐποχῆς: Τὸ ἐμβόλιο τοῦ Γκέιτς εἶναι τὸ πρῶτο στὴ σειρὰ μέσο, ἐργαλεῖο καὶ βιολογικὸς μηχανισμὸς γιὰ νὰ μειωθεῖ ραγδαῖα ὁ πληθυσμὸς τῆς γῆς. Ὅλα τὰ ὑπόλοιπα εἶναι ἀνοησίες γιὰ αὐτοὺς ποὺ κοιμοῦνται ὄρθιοι καὶ μακάρια. Ὁ Πούτιν, αὐτὴ τὴν ἐν ἐξελίξει γενοκτονία (μέσω γραφενίου, 5G, δορυφόρων τοῦ διάσημου ἐωσφοριστῆ Ἴλον Μασκ, κλπ) τὴν γνωρίζει πολὺ καλύτερα ἀπὸ ὅλους μας. Ἀλλά! Τί μπορεῖ νὰ κάνει ὁ ἴδιος, ἕνας, ἀπομονωμένος, πολεμούμενος καὶ μόνος βρισκόμενος ἀπέναντι στοὺς ἁπανταχοῦ λακέδες καὶ ὑποζύγια τοῦ Βαρόνου Τζέικομπ Ρότσιλντ;

Κάποιοι, εἴτε χωρὶς γνώση εἴτε μὲ ἀγαθότητα κοινωνικοῦ «χυλοῦ» εἴτε πλανηθέντες ἀπὸ τὰ μισθωμένα «χαζοκούτια» λένε ἤ μεταφέρουν διάφορες σκέψεις, ὁρισμένα κοινωνικὰ ἀξιώματα, ἐκφράσεις ἢ λογικές τοῦ καφενείου ὅπως: Μὴν ἀνησυχεῖτε, θὰ ἐπέμβει τὸ ΝΑΤΟ! Σιγά, τίποτε δὲν πρόκειται νὰ γίνει καὶ τώρα μὲ τὴν Τουρκία, ἔτσι γίνεται πολιτικὰ καὶ διαιωνίζεται στρατιωτικὰ ἡ κατάσταση ἐδῶ καὶ δεκαετίες! 

Κανέναν δὲν συμφέρει ὁ πόλεμος, πουθενά! Μὴν ἀκοῦτε τοὺς τάχα ψευδοπροφῆτες! Δὲν θὰ γίνει κανένας πόλεμος εἴτε περιφερειακὸς εἴτε γενικός, διότι θὰ παρέμβουν καθοριστικὰ οἱ ΗΠΑ μὲ τοὺς συμμάχους τους! Ὁ Πούτιν εἶναι ἕνας ἀκόμη Χίτλερ ἢ χασάπης ποὺ γύρισε τὰ ὅπλα του κατὰ τῶν Ὀρθοδόξων Οὐκρανῶν! Καὶ ἄλλα τέτοια ἀνάλαφρα.

Ὁ Πούτιν, τὸν Μάιο τοῦ 2018, ἀπευθυνόμενος στὸ ρωσικὸ κοινοβούλιο μετὰ τὴν ὁρκωμοσία του, τόνισε ἄκρως χαρακτηριστικὰ καὶ μὲ νόημα: «Οἱ μελλοντικές μας γενιὲς θὰ γεννηθοῦν χωρὶς ἁλυσίδες Ρότσιλντ γύρω ἀπὸ τοὺς καρποὺς καὶ τοὺς ἀστραγάλους τους. Αὐτὸ εἶναι τὸ καλύτερο δῶρο ποὺ μποροῦμε νὰ προσφέρουμε».

Ὁ Πούτιν πρόσθεσε τότε ἀκόμη ὅτι: Ἡ χώρα του εἶναι ἐπιτέλους ἀπαλλαγμένη ἀπὸ τὴν «παγωμένη λαβὴ» τοῦ τραπεζικοῦ καρτὲλ τῶν μεγιστάνων Ρότσιλντ καὶ τῆς διεθνοῦς συνωμοσίας τῆς Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Καὶ ἐνῶ ὁ Πούτιν ἔχει ἀναφέρει δημοσίως σὲ σχετικὸ βίντεο ὅτι «ἡ Ρωσία διοικεῖται ἀπ΄ εὐθείας ἀπὸ τὸν Τριαδικὸ Θεό, ἀλλιῶς δὲν θὰ ὑπῆρχε», ἀπὸ τὴν ἄλλη, πρωτοκλασάτος ἀχυράνθρωπος τῶν κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, ὁ ἐωσφοριστὴς Κλάους Σβὰμπ τῆς «Μεγάλης Ἐπανεκκίνησης», ἔχει καὶ αὐτὸς δημοσίως ἀναφέρει: «Διεισδύουμε στὶς κυβερνήσεις καὶ βάζουμε δικά μας παιδιά». Τὸ 2017, μιλώντας στὸ Πανεπιστήμιο τοῦ Χάρβαρντ, ὁ Σβὰμπ τόνισε: «Ἤξερα ὅτι τουλάχιστον τὸ μισὸ ὑπουργικὸ συμβούλιο τοῦ Καναδᾶ εἶναι δικοί μας, νέοι παγκόσμιοι ἡγέτες τοῦ Παγκοσμίου Οἰκονομικοῦ Φόρουμ».

Ἡ φρικτὴ πραγματικότητα εἶναι ὅτι οἱ ἐωσφορολάτρες, θυσιολάτρες καὶ αἱμολάτρες Ρότσιλντ, μαζὶ μὲ τὶς ἀνὰ τὴν ὑφήλιο μαριονέτες-πράκτορές τους, διοικοῦν μυστικά, ὑπογείως, ἄκαμπτα, χωρὶς οἶκτο τὸν κόσμο ὁλόκληρο. Ναί: Ὁλόκληρη τὴν οἰκουμένη! Ὑπάρχει μία καὶ μόνον φωτεινὴ ἐξαίρεση, δῶρο καὶ εὐτυχῶς: Ὁ Βλαδίμηρος Πούτιν.

Ὅλοι οἱ «μεγάλοι» σημερινοὶ ἡγέτες, ὅπως εἶναι, λόγου χάρη, οἱ Τζ. Μπάιντεν, Μ. Μακρόν, Σὶ Τζινπὶνγκ (ἄσχετα μὲ τὸ ἐὰν ὑπάρχει συγκυριακὴ λυκοφιλία μὲ Πούτιν, ἀναμείνατε!.), Ο. Σολτς, Μπ. Τζόνσον, Τζ. Τριντὼ, Μ. Ντράγκι, κλπ, εἶναι διάσημα καὶ ὑπὲρ-ἐνεργὰ μέλη τῆς παγκόσμιας συνομωσίας κατὰ τοῦ ἀνθρώπινου γένους. Εἶναι ὅλοι τους διάσημα μέλη τῆς παγκόσμιας παγανιστικῆς συμμορίας ποὺ φέρει τὴν ἀνθρωποκτόνο ἐτικέτα καὶ ἀπόκοσμο στόχο: «Μόνον 500 ἑκατομμύρια πάνω στὴ γῆ».

Ἡ ἀλήθεια εἶναι ὅτι οἱ Ἑβραῖοι Ρότσιλντ, μὲ τοὺς ἁπανταχοῦ «μπροστινούς» τους, ἔχουν καὶ ἄμεσα ἢ ἔμμεσα ἤδη κατέχουν σχεδὸν ὅλο τὸν χρυσό τοῦ πλανήτη, ὅλες τὶς συστημικὲς τράπεζες, ὅλες τὶς μεγάλες πολυεθνικές, ὅλα τὰ μεγάλα χρηματοοικονομικὰ κέντρα, κλπ. Τί ἄραγε ἄλλο νὰ ἀναζητήσουν γιὰ νὰ αὐξήσουν περαιτέρω τὸν πλοῦτο καὶ τὴν περιουσία τους; Τίποτα. Κατὰ συνέπεια, ὅσοι ἀναφέρουν ὅτι τὰ βασικὰ κίνητρα αὐτῶν τῶν σκοτεινῶν δυνάμεων εἶναι τὰ κέρδη, ὁ χρυσός, ὁ πλοῦτος, κλπ., πλανῶνται πλάνη οἰκτράν. Εἶναι χρήσιμοι ἀνόητοι.

Ὄχι! Ἡ ἐν λόγω Ἑβραϊκὴ σκοτεινὴ οἰκογένεια, μαζὶ μὲ τὰ ἁπανταχοῦ «παρένθετα» πρόσωπα, δὲν ἐνδιαφέρονται οὔτε γιὰ χρῆμα, οὔτε γιὰ χρυσὸ οὔτε γιὰ κέρδη, κλπ. Διότι, ἤδη τὰ ἔχουν καὶ ἤδη τὰ κατέχουν! Τί θέλουν τότε; Μᾶς θέλουν ὅλους ἐμᾶς εἴτε ξαπλωτοὺς αἰώνια στὰ κυπαρίσσια εἴτε τσιπαρισμένους σὰν τὰ βιομηχανικὰ κοτόπουλα! Μᾶς θέλουν ὅλους κοπάδια μετανθρώπους, ἀνθρωποκτήνη ἢ ἀνθρωπόμορφα ζόμπι πάνω στὸ «μαντρὶ-γυάλα» γῆ! Καὶ αὐτὸ ἤδη ὑλοποιοῦν.

Καὶ τί ἔγινε ἄραγε τώρα καὶ ὅλως διόλου καὶ «ξαφνικὰ» μὲ τοὺς Ἑβραῖο-σιωνιστὲς υἱοὺς τῆς ἀπώλειας σὲ σχέση μὲ τὴν εἰσβολὴ τῆς Ρωσίας στὴν Οὐκρανία τὴν 24η Φεβρουαρίου 2022; Τώρα θυμήθηκαν οἱ «ἅγιοι» Δυτικοὶ καὶ οἱ λοιποὶ ἀγαθοὶ «εἰρηνιστὲς» τοῦ ΝΑΤΟ τὴν πολύπαθη Οὐκρανία; Δὲν εἶδαν οἱ ἴδιοι ὅτι γίνεται αἱματοχυσία ἐδῶ καὶ 8 χρόνια στὴν Ἀνατολικὴ Οὐκρανία, μὲ πρωτοστάτες τοὺς νέο-ναζιστὲς ταγματασφαλίτες τοῦ Ἀζὸφ καὶ τοὺς σχεδὸν 14.000 ἀμάχους ποὺ ἔχουν ἤδη σκοτωθεῖ;

Καὶ φυσικὰ τὰ εἶδαν! Ἀφοῦ εἶναι αὐτὰ ἀκριβῶς τὰ ἴδια τὰ παγκόσμια «παραρτήματα» καὶ διεθνεῖς «παῖκτες» ποὺ μυστικὰ σχεδίασαν, δόλια ἔδρασαν, ἀθέατα μόχλευσαν καὶ ἔξυπνα ὑλοποίησαν στὸ ὑλικὸ πεδίο ὅλα αὐτὰ τὰ ἐγκληματικά, ἀπεχθῆ καὶ αἱμοσταγῆ ποὺ βιώνουν οἱ ταλαίπωροι Οὐκρανοὶ ἐδῶ καὶ περίπου 8 χρόνια. Ἡ λοιπὴ παγκόσμια κοινότητα αὐτὴ τὴν συνεχιζόμενη αἱματοχυσία καὶ αὐτὰ τὰ σιωνιστικὰ ἐγκλήματα ἄραγε τὰ εἶδε; Τὸ κατάλαβαν αὐτὸ τὸ ἔγκλημα ἴσως οἱ πολίτες; Τοὺς τὰ εἶπαν μήπως οἱ ἐξαγορασμένοι καὶ βραβευμένοι δημοσιοκάφροι;

Διότι, ἦταν οἱ ἴδιοι της «Συλλογικῆς Δύσης» πού, μετὰ τὴ διάλυση τῆς Σοβιετικῆς Ἕνωσης, τὸ 1991, κατασκεύασαν τὴν Οὐκρανία ὡς γεωγραφικὴ ὀντότητα, μαριονέτα, μεταχρονολογημένο καὶ προκεχωρημένο «καρφὶ» στὸ μαλακὸ ὑπογάστριο τῆς Ρωσίας, γιὰ νὰ φτάσουμε «ὁμαλὰ» ἐδῶ ποὺ εἴμαστε σήμερα. Ἡ Οὐκρανία δημιουργήθηκε γιὰ νὰ πολεμήσει τὴν Ρωσία: Τέλος. Οἱ ἴδιες οἱ ΗΠΑ, μὲ τοὺς Νατοϊκούς, ἔβαζαν τὴν μία μετὰ τὴν ἄλλη ὅλες τὶς χῶρες τῆς πρώην ΕΣΣΔ στὴν συμμαχία τους ἢ/καὶ στὴν ΕΕ, δημιουργώντας προσχεδιασμένη, στοχευμένη ἔνταση καὶ αὐξανόμενη κόντρα μὲ τὴ Ρωσία.

Πολλὲς φορὲς ἀναρωτιέμαι: Τί ἔχουν ἄραγε πεῖ τὰ διεθνῆ ΜΜ Ἐξαγρίωσης καὶ παραμάγαζα τῶν Ρότσιλντ γιὰ ὅλα ὅσα ἔχουν κάνει οἱ Ἀμερικανοὶ ἡγέτες ἐδῶ καὶ κάποιες δεκαετίες; Τί ἔχουν γράψει τὰ ἀκριβὸ-πουλημένα διεθνῆ ΜΜΕ γιὰ τὶς δεκάδες εἰσβολὲς τῶν ΗΠΑ σὲ διάφορες χῶρες μὲ τὰ ὅποια τὴν κάθε φορὰ προσχήματα; 

Πότε ἄραγε ἀκούσαμε γιὰ τοὺς πόσους ἑκατομμύρια ἀμάχους καὶ μὴ, σκότωσαν ἢ τραυμάτισαν Ἀμερικανοὶ πρόεδροι μὲ πρόσχημα τὴν «παγκόσμια εἰρήνη»; Μὲ ἐργαλεῖο τὸν «ἀσύμμετρο» τάχατες πόλεμο καὶ μὲ τὴν δῆθεν ἄκρως ἐπικίνδυνη «διεθνῆ τρομοκρατία» καὶ «ἀπειλές», πόσοι ἄνθρωποι στὴ γῆ δολοφονήθηκαν ἀπὸ τὶς ἑκάστοτε ἀθῶες περιστερὲς καὶ ἔνοικους τοῦ Λευκοῦ Οἴκου καὶ γενικά τῆς Δύσης;

Ὁ Πούτιν ἐξαπέλυσε σφοδρὴ ἐπίθεση σὲ Δύση, ΗΠΑ, ΕΕ καὶ ΝΑΤΟ σὲ ὁμιλία σταθμὸ ἀπὸ τὸ βῆμα τοῦ 25ου Παγκόσμιου Οἰκονομικοῦ Φόρουμ τῆς Ἁγίας Πετρούπολης στὶς 17 Ἰουνίου 2022. Ἐξαπολύοντας ζυγισμένες λεκτικὲς «ρουκέτες» ἐναντίον τῶν ΗΠΑ τόνισε: «Οἱ ΗΠΑ ἀφότου κέρδισαν τὸν Ψυχρὸ Πόλεμο, αὐτοανακηρύχθηκαν ἀγγελιοφόροι τοῦ Θεοῦ στὴ γῆ ποὺ δὲν ἔχουν ὑποχρεώσεις, ἀλλὰ μόνο συμφέροντα.. 

Φαίνεται νὰ μὴν παρατηροῦν ὅτι νέα ἰσχυρὰ κέντρα ἔχουν δημιουργηθεῖ στὸν πλανήτη.. Ἡ Οὐάσινγκτον καὶ οἱ σύμμαχοί της προσπαθοῦσαν νὰ ἀλλάξουν τὸν ροῦ τῆς ἱστορίας γιὰ νὰ ἀποδυναμώσουν μία κυρίαρχη, ἀνεξάρτητη Ρωσία.. Οἱ ΗΠΑ μεταχειρίζονται τὶς ἄλλες χῶρες ὡς ἀποικίες.. Αὐτὰ τελείωσαν».

Εἰδικὰ γιὰ τὴν Εὐρώπη ὁ Πούτιν ὑπογράμμισε: «Ἡ ΕΕ ἀπώλεσε τὴν “πολιτικὴ της κυριαρχία” ἔχοντας μπεῖ σὲ μία πορεία ποὺ θὰ ὁδηγήσει στὸν ριζοσπαστισμὸ καὶ σὲ ἀλλαγὴ τῶν ἐλίτ.. Οἱ ἐλὶτ της χορεύουν στὸ ρυθμὸ κάποιου ἄλλου, προκαλώντας ζημιὰ στὸ δικό τους πληθυσμό.. Θὰ ὑπάρξει βαθιὰ ὑποβάθμιση στὴν Εὐρώπη, οἱ σημερινὲς ἐλὶτ θὰ ἀντικατασταθοῦν».

Ὁ πρόεδρος τῆς Ρωσίας εἶπε καὶ τὸ ἑξῆς καὶ τὸ πλέον σπουδαῖο καὶ χρήσιμο στὴν ὁμιλία του στὴν Ἁγία Πετρούπολη: «Τίποτε δὲν θὰ εἶναι ὅπως παλιὰ στὴν παγκόσμια πολιτική». Μὲ ἄλλα λόγια, ὁ Πούτιν μίλησε ἢ ἐξήγγειλε τὸν «νέο κόσμο» ὅπου πλέον ὁδηγεῖται ὁ πλανήτης καὶ δήλωσε ὄτι «τίποτα δὲν θὰ εἶναι πλέον τὸ ἴδιο… Ἡ ἐποχὴ τῆς μονοπολικῆς παγκόσμιας τάξης ἔχει τελειώσει», κ.α.

Ἐν κατακλείδι καὶ μὲ πλήρη ἐπίγνωση, πανηγυρικά, ἐγκωμιαστικὰ καὶ ὁλόκαρδα τάσσομαι ὑπὲρ τοῦ παγκόσμιου στρατιώτη Πούτιν! Διότι: Δὲν θέλω οὔτε κἄν νὰ ἀκούω γιὰ τὴν παγκόσμια κυβέρνηση-δικτατορία τῶν σιωνιστῶν Ἑβραίων. Δὲν θέλω νὰ εἶμαι ἕνα ἀκόμη σφραγισμένο καὶ μὲ μοναδικὸ ἀριθμὸ «κοτόπουλο» στὴν φάρμα τοῦ παγανιστῆ Μπὶλ Γκέιτς. 

Δὲν θέλω τὰ παιδιά μου νὰ εἶναι «χαρούμενοι» δοῦλοι στὸ καμπαλιστικὸ ἀγρόκτημα τοῦ Κλάους Σβάμπ. Δὲν θέλω ὁλόκληρη ἡ ἀνθρωπότητα νὰ προσκυνήσει, καὶ μὲ τὸ «ἔτσι θέλω!», τὸν ἐκπεσόντα ἄγγελο-ἀρχηγό, ποὺ τόσο πολὺ ἀγαποῦν, ὑμνοῦν, προσκυνοῦν καὶ λατρεύουν οἱ ταλμουδιστὲς Ρότσιλντ μὲ τὰ ἁπανταχοῦ ἀνδρείκελά τους.


πηγη

Aπαiτnσn τoυ Aγγλoυ: Αv σας επιτεθoυν oι Toυρκoι καθnστε vα σας ....

Δυστυχως ειμαστε σε λαθος πλευρα....

Αυτοι δεν ειναι συμμαχοι....

Εχθροι ειναι, ξυπνατε ρε γαμωτο....



Ανήκουστο...

Ο Τζόνσον ζήτησε από τον Μητσοτάκη να μην αντιδράσει, εάν μάς επιτεθεί ο Ερντογάν!

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη προβαίνει ο Γιάννης Βαληνάκης, καθηγητής Διεθνών Σχέσεων και υφυπουργός Εξωτερικών επί κυβέρνησης Κώστα Καραμανλή, αναφορικά με τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, και τον Βρετανό ομόλογό του, Μπόρις Τζόνσον.

Ειδικότερα, σύμφωνα με χθεσινή ανάρτησή του στο Twitter, ο κος Βαληνάκης υποστηρίζει πως ο Βρετανός πρωθυπουργός, ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη «να μην αντιδράσει, όταν ο Ερντογάν μάς επιτεθεί στο ΝΑΤΟ»! 

Όπως σημειώνει δε ο καθηγητής, οι Βρετανοί ήδη ήραν το εμπάργκο όπλων τους προς την Τουρκία και είναι έτοιμοι όχι μόνο να τούς δώσουν Eurofighter, αλλά και να «πουλήσουν» την Κύπρο. «Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η Βρετανία», διερωτάται δικαιολογημένα ο πρώην υφυπουργός.



πηγη

Ο Mnτσoτάκnς έκαvε τnv Eλλάδα εxθρo τnς Pωσiας…Aπελαύvovται Eλλnvες διπλωμάτες ! ! !

Δεν ειναι απλως Ζαβος, γραφικος και αστειος....

ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ! ! !



Η Μόσχα αποφάσισε να απελάσει Έλληνες διπλωμάτες μετά τις ελληνικές κινήσεις κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας, τόσο με απελάσεις Ρώσων διπλωματών, όσο και με αποστολή όπλων στην Ουκρανία, απαγόρευση ρωσικής τέχνης και μη επαρκούς προστασίας Ρώσων πολιτών από επιθέσεις που δέχτηκαν στην Ελλάδα.

Πέραν τούτου στο Κρεμλίνο κλήθηκε η Ελληνίδα πρέσβης.

«Η Αθήνα επέλεξε σαφή γραμμή καταστροφής των πολυετών διμερών σχέσεων στον εμπορικό-οικονομικό, επενδυτικό, ενεργειακό και άλλους τομείς», υποστήριξε νωρίτερα υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, χαρακτηρίζοντας την επιλογή της ελληνικής κυβέρνησης «αδιέξοδη».

Συγκεκριμένα, απατώντας σε ερώτηση του ρωσικού κρατικού πρακτορείου ΤΑΣΣ, για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο διάλογος Ελλάδας και Ρωσίας, όπως και εάν οι δύο πλευρές συζητούν τρόποι αποτροπής της επιδείνωσης των διμερών σχέσεων, ο Γιούρι Πιλιπσόν, διευθυντής της δ’ ευρωπαϊκής διεύθυνσης του ρωσικού ΥΠΕΞ, υποστήριξε ότι στην Ελλάδα «διακηρύχθηκε η τάχιστη άρνηση των ρωσικών ενεργειακών πόρων, αν και αυτό ήδη οδήγησε σε σημαντική αύξηση τιμών στην ελληνική αγορά», 

ενώ «“ακυρώνεται” ο ρωσικός πολιτισμός, επισήμως ανακοινώθηκε η διακοπή κάθε πολιτιστικής-ανθρωπιστικής συνεργασίας με τη Ρωσία», την στιγμή, που «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις της κοινής γνώμης το 56% των Ελλήνων θα ήθελαν να διατηρήσουν τις παραδοσιακές σχέσεις με την Ρωσία».

Ο αρμόδιος διευθυντής του ρωσικού ΥΠΕΞ (και) για τις ελληνορωσικές σχέσεις είπε επίσης ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας «μεταξύ των πρώτων απέστειλε στην Ουκρανία εξοπλισμό, τον οποίο οι ένοπλες δυνάμεις της καθημερινά χρησιμοποιούν εναντίον αμάχων πολιτών του Ντονμπάς, ενώ εκεί διαβιεί πολυάριθμη ελληνική κοινότητα»

 – η οποία ζει σε καθεστώς τρόμου, κινδυνεύοντας από τους νεοναζί Αζόφ, όπως αποκάλυψε προσφατα ρεπορτάζ της «Εστίας» – και ισχυρίστηκε ότι «υπάρχουν στοιχεία ότι υπό το πλαίσιο των μαζικών καθημερινών πυρών του Ντονιέτσκ και άλλων κατοικημένων περιοχών, μεταξύ των οποίων και το έδαφος της Ρωσίας, ήδη συζητώνται νέες αποστολές στο καθεστώς του Κιέβου στρατιωτικού εξοπλισμού, που διαθέτει η Ελλάδα».



πηγη

Σας εkλιπαpώ αkoύστε με και διαβάστε πpoσεkτιkά τα παpαkάτω...

Διαβαστε....

Αληθειες λεμε....



 Έκθεση ΕΟΔΥ 22/6/2022 «….Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, (48.94%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και (51.06%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι….». Αγαπημένοι μου φίλοι. Σας εκλιπαρώ ακούστε με (διαβάστε) προσεκτικά τα παρακάτω....

1. Σας είπαν κάνετε το εμβόλιο για να αποκτήσετε ανοσία σε αυτόν τον ιό (όπως άλλωστε συνέβαινε με όλα τα εμβόλια μέχρι τώρα). Όταν κάποιος έκανε εμβόλιο φυματίωσης, αποκλειόταν στο μέλλον κάθε πιθανότητα να νοσήσει από φυματίωση.

- Διαπιστώσατε όμως, ότι παρά το εμβόλιο και αρρωστήσατε και μεταδώσατε τον ιό σε άλλους.

2. Σας είπαν τότε, ότι δεν αποκτάτε ανοσία, απλά περνάτε την νόσο ελαφριά. Μάλιστα διέδιδαν τα παπαγαλάκια τους, ότι τα νοσοκομεία είναι γεμάτα από ανεμβολίαστους.

Τώρα ακούμε συχνά «νόσησα βαριά, αλλά ευτυχώς είχα κάνει το εμβόλιο και δεν πέθανα».

3. Σήμερα οι ίδιοι ομολογούν (ΕΟΔΥ) ότι στις εντατικές βρίσκονται 51% πλήρως εμβολιασμένοι και 49% μερικώς εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι.

Δεν ομολογούν τον αριθμό των ανεμβολίαστων στις ΜΕΘ που είναι ευκολότατο να βρουν (Θεωρούν ανεμβολίαστους όσους δεν έχουν κάνει και τις 3 δόσεις).

Αν τον έλεγαν θα αποδεικνυόταν ότι νοσηλευόμενοι ανεμβολίαστοι είναι ελάχιστοι και θα κατέρρεε η προπαγάνδα για το μπόλι τους.

4. Ό αριθμός των θανάτων κατά το 1ο τρίμηνο του 2022 ήταν μεγαλύτερος κατά 20% για τον αντίστοιχο χρόνο, από τον μέσο όρο των τελευταίων 6 ετών (στατιστική υπηρεσία)

Η ξαφνικίτιδα είναι η νέα αιτία θανάτου, χωρίς κανένα αίτιο.

Καμία νεκροψία δεν θα δείξει ποτέ μάσκα, τεστ ή εμβόλιο.

Καλό ξύπνημα και αν δεν το καταφέρετε, καλό παράδεισο αδέλφια!        "ΑΝΤΙΦΟΒΟΣ"



πηγη

Mπραβo Mnτσoτακnδες ! ! ! Avαγvωρισαv σαv Toυρκικo τo Aιγαio οι Eυρωπεoι....

Ως ποτε θα τους ανεχομαστε;

Εχει κι αλλου πορτοκαλιες....

Σ ολη την Ιστορια μας προδιδουν και δεν βρεθηκε ενας να τους φτυσει...



Μας πούλησαν....

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δέχτηκε το «Turkaegean» και καλα για τουριστικούς σκοπούς...

Μόνο αγανάκτηση προκαλεί η απόφαση της Επιτροπής Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας της ΕΕ ( EUIPO) που δέχτηκε την χρήση του brand name «Turkaegean» για… ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τουριστικούς λόγους, μετά από αίτημα της Τουρκίας και ενώ πρόκειται για ξεκάθαρη αμφισβήτηση της ελληνικότητας του Αιγαίου!

Οι "σύμμαχοι" αδιαφόρησαν πλήρως για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και για ακόμη μια φορά έκαναν τα χατίρια της Άγκυρας, την οποία μόλις μια μέρα πριν το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο εξέφραζε τη βαθιά ανησυχία του για τις πρόσφατες επαναλαμβανόμενες ενέργειες και δηλώσεις της Τουρκίας.


πηγη

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Παει ο Mπαγλαμας και κoλλαει koρωναιo επiτnδες σε αvεμβoλiαστoυς....

 


Κι ακομη κυκλοφορει ελευθερος και αρτιμελης....

Δεν βρεθηκε καποιος να τον σαπισει στο ξυλο...

Κριμα....

Ακουστε...

πηγη

Πλnρως εμβoλιασμέvn τnv αpπαξε παλι και vα τα απoτελεσματα...

Εμφανίστηκε κι άλλη «άγνωστη μυστηριώδης ασθένεια» που «σάπισε» τα άκρα μιας 51χρονης γυναίκας...



Γιατροί στη Σκωτία δεν κατάφεραν να βρουν απο τι ασθένεια πάσχει μια 51χρονη γυναίκα από το Εδιμβούργο, όταν τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών της άρχισαν να σαπίζουν. Οι γιατροί είπαν στους αγαπημένους της ότι φοβούνται πως μπορεί να μην επιβιώσει και τους συμβούλεψαν να προετοιμαστούν για το χειρότερο.

Η 51χρονη Σκωτσέζα Catriona Patterson, ακρωτηρίασε οκτώ της δάχτυλα μετά από μια μυστηριώδης ασθένεια που τα έκανε να μαυρίσουν και οι αρτηρίες να σταματήσουν την ροή του αίματος.

Όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ της dailyrecord.co.uk, είχε περάσει Covid-19 την προηγούμενη εβδομάδα και παρά το γεγονός ότι ήταν πλήρως εμβολιασμένη, συνέχιζε να εμφανίζει συμπτώματα που μοιάζουν με πυρετό.

«Θυμάμαι ότι ζήτησα από τη νοσοκόμα να τα κόψει ή να μου κάνει αναισθητική ένεση γιατί δεν άντεχα άλλο, τα όργανά μου έκλειναν εντελώς και οι γιατροί νόμιζαν ότι θα πέθαινα”, είπε η 51χρονη. 

Παρά τις ενδελεχείς εξετάσεις, οι γιατροί δεν μπόρεσαν να πουν στη Tina τι ακριβώς προκάλεσε αυτό… Είπαν ότι το αίμα της είχε αρχίσει να πήζει και η παροχή αίματος στα άκρα και τα όργανά της είχε περιοριστεί.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε, πως κανένας γιατρός δεν έχει το δικαίωμα να κατηγορήσει το εμβόλιο Covid19, είναι το μόνο που αποκλείεται εκ προοιμίου. Αυτός είναι και ο λόγος που ακούμε για μυστηριώδεις αιτίες θανάτου, μυστηριώδεις άγνωστες παθήσεις και πολλά “μυστήρια” γενικότερα, που άλλοτε ανήκαν στη θρησκεία κι όχι στην επιστήμη.

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν οκτώ από τα δάχτυλα της Τίνα αφού οι άκρες τους έγιναν μαύρες λόγω της έλλειψης παροχής αίματος. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αφαιρέσει τέσσερα δάχτυλα των ποδιών της, καθώς οι γιατροί φοβούνται ότι μπορεί να πέσουν αν δεν τα χειρουργήσουν.



πηγη

Mπεiτε και παpτε τα Eλλnvικά vnσιά λεει αυτo τo Πpαγμα...


Το πρώην μοντέλο, Τουγτσέ Καζάζ, παντρεμένη παλαιότερα με τον ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη, υποστήριξε σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και, αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν στα ελληνικά νησιά.

Ίσως επηρεασμένη από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του πρώην συζύγου της στην κωμωδία του Νίκου Περάκη «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» θέλησε να δώσει τη δική της «απάντηση» για τα ελληνικά νησιά:

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη» είπε αρχικά.

«Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά» υποστήριξε η Καζάζ και όπως ήταν φυσικό τα spocial media πήραν φωτιά.

πηγη



Καποτε καποιος πρεπει να βαλει μερικους Ανθελληνες στην θεση τους....

Για ποιον λογο της επιτρεπεται η εισοδος στην Ελλαδα;

Aς ακoυσoυμε τi λεει ο Bλαδiμnρoς για τnv επισιτιστικn κρiσn, οxι μovο τoυς Koυτoφραγγoυς...



Πούτιν: Τύπωσαν χρήματα στις πλούσιες χώρες τους και, σαν ηλεκτρική σκούπα, άρχισαν να μαζεύουν όλα τα τρόφιμα από την παγκόσμια αγορά. 

Οι ίδιες ΗΠΑ ήταν εξαγωγέας τροφίμων, και τώρα αγοράζουν περισσότερα από όσα πουλάνε. Ιδού το θλιβερό αποτέλεσμα για τις παγκόσμιες αγορές τροφίμων. 

Και η άνοδος των τιμών των σιτηρών πλήττει περισσότερο τις αναπτυσσόμενες χώρες, όπου το ψωμί και το αλεύρι αποτελούν απαραίτητο μέσο επι

Η βασίλισσα Μαρία-Αντουανέτα πιστώνεται ότι κοίταξε έξω από το παράθυρο του παλατιού το πλήθος των πεινασμένων, είπε αδιάφορα: 

«Αν δεν έχουν ψωμί, ας φάνε γλυκά. «Με τέτοιο κυνισμό οι δυτικές χώρες αποσταθεροποιούν τώρα την παγκόσμια αγροτική παραγωγή, και προσεγγίζουν ζητήματα αυτού του είδους, εισάγοντας περιορισμούς στην προμήθεια ρωσικών και λευκορωσικών λιπασμάτων, εμποδίζοντας την εξαγωγή ρωσικού gr είναι στις αγορές. 

β. Παρεμπιπτόντως, η σοδειά μας σχεδιάζεται να είναι καλή. Θεού θέλοντος, όλα θα πάνε καλά και από 37 εκατομμύρια τόνους, που προμηθευόμαστε φέτος στην παγκόσμια αγορά, μάλλον θα μπορέσουμε να προμηθευτούμε 50 εκατομμύρια.

Путин: Напечатали денег в своих богатых странах и, как пылесосом, с мирового рынка начали сгребать все продовольственные товары. Те же США были экспортёром продовольствия, а теперь больше на 17 млрд долларов покупают, чем продают. Вот и результат печальный для мировых продовольственных рынков. Причём скачок цен на зерно более всего ударил именно по развивающимся государствам, где хлеб и мука являются необходимым средством выживания.

Королеве Марии-Антуанетте приписывают, что, глядя из окна дворца на толпу голодных, она равнодушно произнесла: «Если у них нет хлеба, пусть едят пирожные». Именно с таким цинизмом сейчас страны Запада, дестабилизируя глобальное производство сельхозпродукции, и подходят к вопросам подобного рода, вводя ограничения на поставки российских и белорусских удобрений, затрудняя экспорт на рынки российского зерна. Кстати, урожай у нас намечается хороший. Бог даст, всё будет нормально и от 37 млн тонн, которые в этом году на мировой рынок поставляем, скорее всего, сможем поставить 50 млн.

πηγη

Σoυxαρiτ Mπάγκvτι: Οι άvθρωπoι πoυ πεθαivoυν ξαφvικά, πεθαivoυν εξαιτiας τoυ εμβoλioυ...

Συγκλονίζει ο διάσημος επιστήμονας Σουχαρίτ Μπάγκντι: «Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου» – «Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν με εμβόλια βασισμένα στην τεχνολογία mRNA»



Στον «αέρα» του Focus FM και στην εκπομπή του Στέφανου Δαμιανίδη, φιλοξενήθηκε σήμερα ο επιφανής καθηγητής επιδημιολογίας, Σουχαρίτ Μπάγκντι.

«Φυσικά και υπάρχει σύνδεση μεταξύ αιφνίδιων θανάτων και εμβολίων. Άλλωστε το είχα προβλέψει αυτό 1,5 χρόνο πριν. Ξέρουμε ότι το γενετικό υλικό αυτού του ιού εισάγεται στους λεμφαδένες και από εκεί στα αιμοφόρα αγγεία του σώματος και στα τοιχώματά τους. 

Μετά η πρωτεΐνη του ιού, φτιάχνεται μέσα στα κύτταρα. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα το αντιμετωπίζει ως κάτι ξένο, με αποτέλεσμα να επιτίθεται στα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και να τα σκοτώνει. Αυτό δημιουργεί αιμορραγία στους ιστούς και από εκεί και πέρα οι ιστοί οποιουδήποτε οργάνου του σώματος, οι οποίοι έχουν δεχθεί αυτό το γονιδίωμα, προκαλούν κατάρρευση αυτού του οργάνου (καρδιά, εγκέφαλος, πνεύμονες). Συνήθως αυτό το όργανο που δέχεται την επίθεση, είναι η καρδιά. 

Έτσι καταλήγουμε στις μυοκαρδίτιδες, που είναι εξαιρετικά επικίνδυνες, γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι, δεν αισθάνονται ότι έχουν πρόβλημα. Τα προβλήματα συμβαίνουν πολύ περισσότερο στα νεαρά άτομα, εξαιτίας του ότι είναι περισσότερο δραστήρια. Ακριβώς γι΄αυτο, νέοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, πεθαίνουν. Για μένα είναι ξεκάθαρο. Οι άνθρωποι που πεθαίνουν ξαφνικά, πεθαίνουν εξαιτίας του εμβολίου».

Ο κύριος Μπάγκντι, ανέφερε ότι ο Γερμανός συνάδελφός του Άλαν Πόκχαρντ που ερευνά τους θανάτους ανθρώπων από μυοκαρδίτιδα, ασχολήθηκε τμηματικά με όλα τα όργανα του ανθρώπινου σώματος των θανόντων και κατέληξε στο ότι, η πρωτεΐνη του ιού, υπήρχε στο 95% αυτών των οργάνων.

“Και διαπίστωσε ότι σε όποιο όργανο του σώματος υπήρχε αυτή η πρωτεΐνη, αυτό το όργανο δέχθηκε επίθεση από το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού. Τα παιδιά κινδυνεύουν εάν εμβολιαστούν, οι πολιτικοί σας και οι γιατροί σας, δολοφονούν ανθρώπους. Αυτό που συμβαίνει στην καρδιά, μπορεί να συμβεί σε όλο το σώμα. Και αυτό το απέδειξε ο Άλαν Πόκχαρντ και η ομάδα του, που έχει διενεργήσει μέχρι τώρα 45 νεκροψίες”.

“Η κρίση με τον κορονοϊό προκλήθηκε για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από το κακό που έρχεται. Μπορεί να πάρουν πίσω τον εμβολιασμό για τον κορονοϊό αλλά αντί αυτού, προγραμματίζουν όλα τα υπόλοιπα εμβόλια, να βασίζονται στην τεχνολογία mRNA. Ήδη έχει αντικατασταθεί το εμβόλιο της γρίπης. Όλα τα κλασσικά εμβόλια θα αντικατασταθούν και κανείς δε γνωρίζει τίποτα γι΄αυτο.



πηγη

Μivα Γkάγkα: Δεv θα σας σύστnvα vα κάvετε το εμβoλιo...



Ειχε πει τις προαλλες η Γκαγκα, οτι οι ΜΕΘ ειναι γεματες, τριπλοεμβολιασμενους....
Ηλθαν τα Χοαξεις και τσιριζαν, οτι ειναι ψευδες....
Λες και τα αφτια μας δεν το ακουσαν....
Λεει τωρα στον Ευαγγελατο...
Δεv θα σας σύστnvα vα κάvετε το εμβoλιo...
Θα ελθουν παλι να μας βγαλουν τρελους, να μας πουν οτι λαθος ακουσαμε;
Οτι ειναι ψευδες;
Ακουστε την και περιμενετε...


Μπnκε vα kλεψει, τov 76xροvo πρώnv πυγμάxo, απoστρατo ειδιkών δυvάμεων, με μαxαιρι και....

Τον "μακιγιαρισε" τελεια ο αποστρατος...



Όταν λοιπον, είσαι 24ων ετών και εισέρχεσαι, οπλισμένος με μαχαίρι, για να κλέψεις στο σπίτι ενός 76χρονου και της γυναίκας του, αλλά δεν γνωρίζεις πως ο 76χρονος είναι πρώην πυγμάχος, απόστρατος ειδικών δυνάμεων (Marines) και δάσκαλος μάχης εκ του σύνεγγυς....

Αυτα παθαινεις...

Ας προσεχε ο τυπακος...

Στην Ελλάδα ομως ο 76χρονος θα ήταν κατηγορούμενος και φυλακή ήδη γιατί ο νόμος λέει να κάνεις ότι κοιμάσαι. 

Δεν έχεις δικαίωμα να υπερασπιστείς την οικογένεια και την περιουσία σου....

Τετοιους νομους εφτιαξαν οι Ανθελληνες που μας κυβερνουν απο το 74 και μετα...



πηγη

Aκoυστε καi πεiτε μας....Εxει ή δεv εxει δiκιo;

 


Eμεις τι να πούμε;

Ψεκια μας λέτε....

Αλλα ποιος ειναι το αληθινό ψεκι;

Θα κρίνει ο ακροατής...

Ακούστε....

πηγη


Aρπαξε παλι κoρωvαιo ο πλnρως εμβoλιασμεvoς και υπερμαxoς τωv εμβoλiων lερωvυμoς ! ! !

Ποιος ο λογος εμβολιασμου;

Απο τιποτα δεν σε προφυλασσει το εμβολιο....

Εκτος....

Απο τις δωρεαν παρενεργειες τιποτα αλλο δεν σου παρεχει...



Θετικός λοιπον, στη νόσο Covid-19 διαγνώστηκε για μια ακόμη φορά σήμερα το μεσημέρι ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Ο Μακαριώτατος, ο οποίος μέχρι στιγμής παραμένει ασυμπτωματικός, παρακολουθείται από τον προσωπικό του ιατρό και παραμένει στην οικία του, στην Ι. Αρχιεπισκοπή Αθηνών, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο. Yπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος όχι μόνο έχει εμβολιαστεί πλήρως κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ιατρών, αλλά παραμένει υπέρμαχος του εμβολιασμού.

Ο κ. Ιερώνυμος είχε διαγνωσθεί θετικός στον κορωνοϊό και στις 16 Νοεμβρίου 2020, μετά από τεστ στο οποίο είχε υποβληθεί. Δύο ημέρες μετά ανέβασε πυρετό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Εκεί, αρχικά νοσηλεύθηκε σε απλή κλίνη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.

Τελικά, περίπου 15 ημέρες μετά, ο Αρχιεπίσκοπος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε σπίτι του όπου και ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή, την οποία πρότειναν οι θεράποντες ιατροί.



πηγη

Αv σας έxει απoμεivει ίxvος αvθρωπιάς, άμεσn παύσn oλων τωv εμβoλiωv...ΑΚOYΣΤΕ ! ! !

Ακουστε...

Και μυαλο εχετε....

Και κριση εχετε....

Και δεν πρεπει να σας δουλεύουν τα λαμογια για να γεμισουν τις τσεπες τους....

Ακούστε και τα συμπεράσματα δικα σας...



Καθnγnτnς Bαθιωτnς μιλαει για μασkες και xαλαει τnv πιατσα στα λαμoγια....ΑΚOYΣΤΕ ΤOΝ ! ! !



Ο καθηγητής μιλαει...

Δεν τα λέμε εμείς...

Και φυσικά...

Απάντηση δεν θα πάρει...

Οχι για κάποιον άλλον λογο...

Αλλα...

Γιατι δεν μπορούν να απαντήσουν...



Παpεvεpγειες; Καi τωpα τo λετε;

Και που το λετε τωρα νομιζετε οτι απαλλασεσθε απο τις ευθυνες;
Και τα παιδια που πεθάναν απο τα ψέμματα σας;
Ξεχάστηκαν νομίζετε;
Καλα, μ αυτο το πλευρο να κοιμαστε Ψεκια !


Τi μας λεει ο πoιnτnς; Γεμισαv οι MEΘ απo αυτoυς πoυ δεv....εκαvαv τnv 4η δoσn;



 εχουAρα εχουμε, ευκολως εννοουμενα...

Γεμισαν οι ΜΕΘ, απο τριπλοεμβολισμενους...

Αυτο λεει....

Και το δικαιολογει λεγοντας, οτι συνεβει αυτο, γιατι δεν εκαναν την τεταρη δοση...

Ευτυχως που υπαρχουν και ηλιθιοι και τους ξεφευγουν και βγαζουμε αληθειες ....

Γεμισαν λοιπον οι ΜΕΘ απο τριπλομπολιασμενους ! ! !

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ !

πηγη




Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

Oλoι μιλoυν για τiς μωβ Τσoυxτρες, αλλα εδω βλεπoυμε...γoργovες στnv στεpια ! ! ! (βivτεο)



Το κατα ποσο ειναι αληθινο το βιντεο δεν το ξερουμε....

Το δειχνουμε με καθε επιφυλαξη...

Εκτος απ τις τσουχτρες φετος εχουμε και γοργονες...

Μυαλο και κριση εχετε....

Δειτε το και τα συμπερασματα δικα σας....

πηγη


Ξυvovται στην γκλiτσα τoυ Bλαδiμηρoυ οι Πoλωvoι ! ! ! Παvω απo 240 αρματα εστειλαv vα σκoτωσoυv Pωσoυς...

Εαν τους περιλαβει ο Πουτιν θα εχει αδικο;

Εστειλαν οπλα να σκοτωσουν Ρωσους...

Μηπως βασιζονται κι αυτοι στο ΝΑΤΟ;

Κουνια που τους κουναγε...















Στρατnγoi, πρωθυπoυργoi, υπoυργoi, γιατi ο Eβρoς εivαι αφυλαkτoς;



Μπορει καποιος υπευθυνος να απαντησει;

Και να πει αληθειες;

Οχι παπαριες του τυπου...

Ο Εβρος σφραγιστηκε, καημενοι μεταλανστες κλπ κλπ...

Αυτο το λεφουσι εισβολεων, γιατι δεν πυροβοληθηκε;

Εισβολεις ειναι, οχι μεταναστες....

Ουτε καν, λαθρομεταναστες....

Ρωταω...

Εσας, που δικασατε καποτε τους Εβριτες, που τους εμποδισαν....

Με ποιους ειστε;

Με τους; 

Ελληνες η με τους Εισβολεις;

πηγη

Mετα την Παγωvα, κλεiδωσε και....n υπoψnφιότnτα Πoρτoσάλτε ! ! !

Παρε τον ενα και βαρα τον αλλον...

Καπως ετσι μονο μπoρουν να αξιολογηθουν αυτες οι υποψηφιοτητες...



Κλείδωσε λοιπον, η υποψηφιότητα του Πορτοσάλτε στον Βόρειο Τομέα με την ΝΔ! 

Η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μητσοτάκη και το "ευχαριστώ" για την καθημερινή προπαγάνδα που κάνει. 

Τα παράπονα στο Μαξίμου από Κουμουτσάκο και Ράπτη!

Η πληροφορία μας είναι καρατσεκαρισμένη. 

Την προηγούμενη Δευτέρα ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε τηλεφωνικά με τον Μητσοτάκη και πήρε το  "OK" για να είναι υποψήφιος στον Βόρειο Τομέα της Β' Αθηνών. 

Ήδη τις τελευταίες ώρες που κυκλοφόρησε η πληροφορία οι 7 βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται σε αυτήν την περιοχή κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα. 

Η Ράπτη και ο Κουμουτσάκος με δεδομένο ότι πλέον με την απλή αναλογική θα εκλεγούν 4 βουλευτές στην καλύτερη περίπτωση έκαναν έντονα παράπονα για την επιλογή αυτή αφού ξέρουν ότι δεν θα έχουν καμία τύχη να ξανά δουν βουλή...



πηγη

Πρoσπάθnσαv vα τov σκoτώσoυv στo voσoκoμεio ! ! ! Δεiτε πως έστnσαv τnv ψευτoπαvδnμiα...

 

Δεν τα λεμε μεις....

Ο παθων μιλαει και αποκαλυπτει....

Αν θελετε ακουστε τον....

Και ...

Μυαλο και κριση εχετε...



Koλλάvε περισσoτερο και αρρωσταivoυv περισσoτερο, πoλύ περισσoτερο οι Mπoλιασμεvoι λεει η υπoυργαρα μας αλλα...

Αλλα;

Καντε ομως τεταρτη δοση...

Πρεπει να τα κονομησουμε....

Αυτο δεν το φωναζει, αλλα εξυπακουεται....

Ακουστε την, την....



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.