Σάββατο 15 Απριλίου 2023

Θράσoς Mαρέβας: Με τnv αξiα μoυ έφτασα εδώ πoυ εiμαι...

Στις επιθέσεις που έχει δεχθεί η ίδια και η οικογένεια της αναφέρεται, μεταξύ άλλων, η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, λέγοντας χαρακτηριστικά  «άλλο κριτική, άλλο συκοφαντία και δολοφονία χαρακτήρων».



Όπως σημείωνει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, η στοχοποίηση παιδιών ενός πολιτικού δεν είναι δείγμα πολιτισμένης χώρας. Παρόλα αυτά προσθέτει ότι οι κόρες της είναι κορίτσια με αυτοπεποίθηση και έχουν το θάρρος της γνώμης τους.

Στη συνέντευξή της η σύζυγος του πρωθυπουργού αναφέρεται στην «κανονικότατη», όπως τη χαρακτηρίζει, καριέρα της «κοντά 20 χρόνια». «Ηταν πολύ σκληρή δουλειά. Και μετά ήρθε η κατάρρευση της Lehman Brothers που άλλαξε τα δεδομένα στον κόσμο των τραπεζών. Είχα, όμως, και μια ατομική επαγγελματική αποτυχία. Προσπαθήσαμε το 2010, με συναδέλφους από την Deutsche Bank, να ανοίξουμε ένα fund. Αλλά δεν πήγε καλά και έτσι το 2012 το κλείσαμε. Επρεπε, τότε, να πάρω γρήγορα μια απόφαση. Θα επέστρεφα ξανά σε ένα μεγάλο οικονομικό οργανισμό; Και είπα «όχι, δεν θα το κάνω». Είμαι ευγνώμων, βέβαια, γιατί από εκείνη τη δουλειά πέτυχα να είμαι ανεξάρτητη μέχρι σήμερα. Σε όλη μου τη ζωή, άλλωστε, εργάστηκα σκληρά. Είναι αλήθεια ότι στην αρχή με στήριξαν οι γονείς μου, δεν θα πω ψέματα. Ομως, την καριέρα μου τη δημιούργησα μόνη μου. Γι’ αυτό και είναι πολύ δυσάρεστο κάποιοι να την υποτιμούν με σκοπό να με συκοφαντήσουν. Στο τέλος της ημέρας, όμως, αυτό που έχει σημασία είναι να κοιμάσαι ήσυχη το βράδυ, με την πίστη ότι η αλήθεια τελικά θα κερδίσει» προσθέτει η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Στην ερώτηση, δε, αν όσα γράφτηκαν για το πρόσωπό της η ίδια απαντά: «Ναι, τα στενοχωρούσαν πολύ. Ειδικά τη μικρή μου κόρη. Της έκαναν μεγάλο κακό. Και αυτό είναι από τα πράγματα που δυσκολεύομαι να συγχωρήσω. Ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του. Και φυσικά έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να με κριτικάρουν. Αλλο, όμως, κριτική και άλλο συκοφαντία. Κατασκεύασαν ψεύτικα αφηγήματα, «fake news» με σκοπό να βλάψουν τον σύζυγό μου. Εχουν πιάσει ακόμη και τα παιδιά μου… Ηταν και αυτό μια μορφή bullying. Μια άσκηση ψυχολογικής βίας εις βάρος μας, με απώτερο σκοπό να στοχοποιήσουν τον Κυριάκο».

Όταν, δε, της επισημαίνεται ότι οι δημοσιογράφοι έχουν την υποχρέωση «να την “πέφτουμε” στον άντρα σας» η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη απαντά: «Μα αυτή είναι η δουλειά σας! Αυτό όμως που περιέγραψα δεν το κατατάσσω στη δημοσιογραφία. Δεν είναι δημοσιογραφία. Είναι δολοφονία χαρακτήρων. Είναι δείγμα αδυναμίας, όμως, όχι δύναμης. Γιατί αν για να πολεμήσεις τον άλλον πας και τα βάζεις με τη γυναίκα και τα παιδιά του, τότε μοιάζεις κακομοίρης. Εχασες το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι αφήγημα. Πρέπει να βρεις κάτι άλλο. Γιατί τελικά θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Το πιστεύω ότι το κακό φέρνει κακό».

Η κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη ξεκαθαρίζει, επίσης, ότι θεωρεί «νορμάλ» το να την ελέγξουν για τα οικονομικά της προσθέτοντας ότι «αυτό δεν με πείραξε». Σε νέα ερώτηση γιατί πιστεύει ότι έγιναν τόσες επιθέσεις σε εκείνη ειδικά απαντά: «Νομίζω ότι απηχεί συγκεκριμένα συμφέροντα, ίσως και προσωπικά συμπλέγματα. Και βεβαίως επειδή έτσι νόμιζαν ότι θα πλήξουν τον άντρα μου. Πάντως δεν τα κατάφεραν. Δεν έχω λάβει στη ζωή μου πιο ωραία μηνύματα συμπαράστασης από αυτά που μου έστελναν άντρες και γυναίκες εκείνη την περίοδο. Η στήριξη ερχόταν από πρόσωπα όλων των πολιτικών απόψεων».

«Πάντως, αισιοδοξώ πως η εποχή της συκοφαντίας και της λασπολογίας είναι ξεπερασμένη και αυτό είναι κάτι που πρέπει να αντιληφθούν και στην αντιπολίτευση. Εύχομαι κάτι τέτοιο να μην το βιώσουν ούτε οι ίδιοι, ούτε τα δικά τους παιδιά. Παιδιά που μεγαλώνουν, πάνε σχολείο, ακούνε τόσα, τρώνε bullying. Η στοχοποίηση των παιδιών ενός πολιτικού δεν είναι δείγμα μιας πολιτισμένης χώρας. Και ελπίζω ότι αυτό το μάθημα το έχουμε πάρει» καταλήγει η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη.


πηγη

Σωτnρnς Tσιoδρας, Γκiκας Μαγιoρκivnς, Ηλiας Μoσιαλoς κρύβovται πiσω από τις κoυρτivες...

Ακόμη και ο τελευταίος Έλληνας στο ακροτελεύταιο χωριό της επικράτειας συνειδητοποιεί ότι κάτι συμβαίνει στο πλανήτη. Μεσάνυχτα στον Κήπο του Καλού και του Κακού...



Kαθώς οι επιφανείς μύστες των εμβολίων COVID-19 Σωτήρης Τσιόδρας, Γκίκας Μαγιορκίνης, Ηλίας Μόσιαλος κρύβονται πίσω από τις κουρτίνες ώστε να παρακολουθούν υπό καθεστώς ασφαλείας τους συμπολίτες τους να πεθαίνουν ξαφνικά ακόμη και ο τελευταίος Έλληνας στο ακροτελεύταιο χωριό της επικράτειας συνειδητοποιεί ότι ακριβώς το αντίθετο της καλής υγείας του είχαν σαν στόχο οι επιβολές των θανάσιμων εμβολίων COVID....

Eμβόλια τα οποία όπως αποκαλύφθηκε προυπήρχαν-έτοιμα για δράση- του εργαστηριακού ιού made in West που εκτοξεύθηκε στο έδαφος της Κίνας εναντίον της ανθρώπων ώστε στη συνέχεια να αναλάβουν δράση οι μηντιακές ερπύστριες και οι επιστήμονες τύπου Γεροτζιάφα, Καπραβέλου καθώς και οι έξοχες ντιζέζ Παγώνη, Κοτανίδου, Μίνα (Ασημίνα) Γκάγκα.

Μία παγκοσμίως ενορχηστρωμένη χορωδία θανάτου ως αντίδοτο σε ένα παγκόσμιο χρέος 400 τρις ευρώ.

Οι οραματιστές του σχεδίου έστησαν τα πιόνια τους ανά το κόσμο χρησιμοποιώντας σαν προπέτασμα καπνού μία δήθεν άσκηση πανδημίας ενώ ταυτόχρονα ελάμβανε σάρκα και οστά (τα δικά σου) το παγκόσμιο σχέδιο της planδημίας όπου αίφνης ένας εργολάβος gain of fuction ιών (Peter Daszak) ήταν ταυτόχρονα και στέλεχος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ακριβώς το αντίθετο) ενώ η MKO του Daszak συνεργάζονταν με το Ιδρυμα Gates, το οποίο ταυτόχρονα με το WEF και το Πανεπιστημιακό Johns Hopkins ήταν οι χορηγοί του διαβόητου EVENT 201 (Άσκηση Πανδημίας) το οποίο έλαβε χώρα στις 18 Οκτωβρίου του 2029 την ίδια ημερομηνία που στη Wuhan της Κίνας ξεκινούσαν οι Παγκόσμιοι Ολυμπιακοί Αγώνες Στρατιωτικών με πολλούς από τους αθλητές που συμμετείχαν να παρουσιάζουν έντονα συμπτώματα COVID (από τότε) αλλά κανένα υπ. Αμυνας δυτικής χώρας δεν τους εξέτασε ώστε να διαπιστωθεί ότι είχαν περάσει COVID.

H επίσημη Έκθεση του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ για την προέλευση του ιού αναφέρει ότι Αγώνες των Στρατιωτικών της Wuhan χρησιμοποιήθηκαν για να διασπαρεί ο ιός παγκοσμίως καθώς συμμετείχαν πάνω από 10.000 αθλητές και συνοδοί από 100 και πλέον χώρες.

Οι οραματιστές του σχεδίου πίστευαν ότι με την ολοκληρωτική προπαγάνδα τρόμου θα επιτύγχαναν να εμβολιάσουν ακόμη και την τελευταία πυγολαμπίδα που φτερουγίζει τις νύχτες στο κάστρο του Ναυπλίου. Έλα όμως που βρήκαν απέναντί τους σπουδαίους ανθρώπους όπως ο Robert Francis Kennedy Jr., ανιψιός και γιος των δολοφονημένων Kennedy.

Μία πλειάδα σπουδαίων Εβραίων όπως ο καθηγητής Jeffrey Sachs που μίλησε ανοιχτά για την εργαστηριακή φύση του ιού COVID, επιζώντες του Άουσβιτς οι οποίοι προειδοποίησαν την ανθρωπότητα κραυγάζοντας ότι οι επιβολές των εμβολίων COVID, τα lockdowns και οι υποχρεωτικότητες δήλωναν ότι υπήρχε τουλάχιστό ένας νέος Χίτλερ στον πλανήτη, ο νεαρός Εβραίος δικηγόρος Aaron Siri που απεκάλυψε τα έγγραφα τα οποία η Pfizer ήθελε σε εμπάργκο 100 χρόνων, ο σπουδαίος Εβραίος καθηγητής Retsef Levi, ειδικός στη διαχείριση κινδύνου και τα συστήματα υγείας καθώς και καθηγητής στο MIT Sloan School of Management ο οποίος έφερε στο φως τα συγκλονιστικά στοιχεία για τις ολέθριες παρενέργειες των εμβολίων στους Ισραηλινούς πολίτες οι οποίοι εμβολιάστηκαν πρώτοι στο κόσμο.

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου Βιολογίας του Ισραήλ Prof Shmuel C. Shapira MD MPH (Physician, scientist, Head of Israel Institute for Biological Research for 8 years, Colonel (Ret) Terrorism, Risk and Crisis Management) o oποίος δήλωσε ότι τα 3 μεγαλύτερα λάθη στη ζωή του ήταν το 1ο, το 2ο και το 3ο εμβόλιο της Pfizer που έκανε και τα οποία του προκάλεσαν επώδυνες παρενέργειες, ο Αlex Berenson πρώην των NYT, ο οποίος ανέδειξε νωρίς το ρόλο των εμβολίων, o πρώην της Blackrock, Ed Dowd, o oποίος απεκάλυψε τη τρομακτική στατιστική των παρενεργειών των εμβολίων COVID-19, πολλοί σπουδαίοι καθηγητές που βρέθηκαν απέναντι στους δράστες και φυσικά ο Elon Musk που πλήρωσε 44 δις ευρώ (το τίμημα του Twitter) ώστε σήμερα να υπάρχει μία ελεύθερη παγκόσμια μηντιακή πλατφόρμα.

Στην Ελλάδα του Αθανασίου Πλεύρη (καθώς ο φέρελπις Βασίλειος Κικίλιας φρόντισε να εγκαταλείψει τον θανάσιμο ρόλο του υπ. “Υγείας”  οι τραγωδίες των εμβολίων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη.

Οι αποχαιρετισμοί μόλις των τελευταίων 24ωρων είναι χαρακτηριστικοί.

Σοκ στη Λοκρίδα από τον αιφνίδιο θάνατο 33χρονης γυναίκας, μητέρας δύο μικρών παιδιών.

Η άτυχη γυναίκα σύμφωνα με το lamiareport.gr, βρέθηκε στο κρεβάτι της χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης (13/4) από τον σύζυγό της κι όλα δείχνουν ότι «έφυγε» ξαφνικά στον ύπνο της.

Επρόκειτο για ένα ευτυχισμένο ζευγάρι που τα τελευταία χρόνια είχε συμπληρώσει την ευτυχία του με τα διδυμάκια τους. Όλοι τους γνώριζαν στις Λιβανάτες όπου διέμεναν, αλλά και στην Αταλάντη όπου ήταν ο τόπος καταγωγής της 33χρονης και έχουν μόνο καλά λόγια να πουν.

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ένας τόσο νέος άνθρωπος, από τη μία στιγμή στην άλλη έφυγε ξαφνικά.

Για το τραγικό συμβάν ενημερώθηκε και το ΑΤ Λοκρών που παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Έσβησε» ξαφνικά στα 28 του χρόνια, ο ποδοσφαιριστής Mέισον Πεντλ που έπαιζε για την ομάδα AFC Portchester. Η οικογένεια, οι φίλοι και οι συνάδελφοί του απέτισαν φόρο τιμής συντετριμμένοι για την αναπάντεχη απώλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από ipliroforia.gr, o προπονητής Μαρκ Ντούγκαν μοιράστηκε τα δύσκολα νέα για τον αρχηγό της K23 της Portchester, με τα αγαπημένα του πρόσωπα να τον περιγράφουν ως «τεράστιο χαρακτήρα» και να προσθέτουν ότι ο θάνατός του είναι «τεράστια απώλεια για όλους».

«Ο αρχηγός μας, ο συμπαίκτης μας και ο φίλος μας – θα λείψεις τόσο πολύ σε όλους στον σύλλογο και για εμάς εδώ στην Κ23. Ήταν ο αρχηγός μας ναι, αλλά και ένας τεράστιος χαρακτήρας για από τον σύλλογο, το νησί και την γύρω ποδοσφαιρική κοινότητα.

Οι ενέσεις Covid δολοφόνησαν την 44χρονη παρουσιάστρια του BBC: Ο σύζυγός της μήνυσε την AstraZeneca

Η Lisa Shaw, παρουσιάστρια στο BBC Radio Newcastle, πέθανε σε ηλικία 44 ετών ως αποτέλεσμα του εμβολιασμού της για τον Covid: Μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca τον Μάιο του 2021, εμφάνισε θρομβωτική θρομβοπενία που προκλήθηκε από το εμβόλιο και πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία. Ο σύζυγός της, Gareth Eve, έχει κινηθεί νομικά εναντίον του κατασκευαστή για λογαριασμό περίπου 75 άλλων ανθρώπων των οποίων τα αγαπημένα πρόσωπα πέθαναν ή τραυματίστηκαν από το εμβόλιο.

Σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις, η Εύα προσπάθησε για δύο χρόνια να επικοινωνήσει με αξιωματούχους και τους υπεύθυνους – ανεπιτυχώς. Κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί με αυτόν και την περίπτωσή του. Εξήγησε στη Daily Mail ότι η μήνυση δεν αφορούσε χρήματα γιατί κανένα χρηματικό ποσό στον κόσμο δεν θα έφερνε πίσω τη μητέρα του γιου του. Μάλλον, αυτός και άλλα άτομα που έχουν πληγεί θέλουν να επιστήσουν την προσοχή στο τι έχει κάνει ο εμβολιασμός στη δική του και σε άλλες οικογένειες.

Νεκρός βρέθηκε στο κρεβάτι του ο πυροσβέστης Νίκος Δημακίδης στα Γιαννιτσά. Ο άτυχος άντρας δεν έπασχε από κάποιο πρόβλημα υγείας και πέθανε στον ύπνο του. Ο καρδιακός του φίλος τον αποχαιρετά με ένα συγκλονιστικό επικήδειο:…

Ο λόγος για τον αποβιώσαντα Νίκο Δημακίδη, 51 ετών, πυροσβέστης μάχιμος και παλαιός cameraman, με τον οποίο έχω κάνει άπειρα ρεπορτάζ και λήψεις.

-Έμαθα οτι κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Είχε κάνει και μία χειρουργική επέμβαση τελευταία, δεν ξέρω σε ποια κατάσταση ήταν η υγεία του. Έβλεπα πάντως οτι είχε από κοντά, σαν παιδί του, την αγαπημένη του σκυλίτσα, την Μπουμπού.

Ενίοτε εργαζόταν και ως delivery boy, δεν καθόταν στιγμή χωρίς δράση, χωρίς δουλειά.

Κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε…δεν θα ακούσουμε πια την καμπανάτη, ηχηρή φωνή του, που σε χαιρετούσε και ακουγόταν σε ολόκληρο τετράγωνο. Γνήσιος και με καλή ψυχή.

Αντίο Νίκο Δημακίδη. Κάνε μια λήψη από τον ουρανό, να δούμε πόσο μυρμήγκια φαίνονται οι άνθρωποι…

Θλίψη έχει σκορπίσει στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας, η είδηση ότι 31χρονος αστυνομικός που υπηρετούσε στη Σάμο, έφυγε από τη ζωή.

Ο νεαρός ένστολος βρέθηκε έξω από το σπίτι του χωρίς τις αισθήσεις του.

Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση της απροσδόκητης και τόσο πρόωρης απώλειας του αστυνομικού Κ.Ε. βύθισε την οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας σε βαρύ πένθος.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Σάμου, εκφράζει την βαθιά του οδύνη και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος αστυνομικού, δηλώνοντας ότι θα σταθεί δίπλα τους σε ότι χρειασθεί.

«Οι λέξεις είναι πολύ φτωχές για να εκφράσουν την απέραντη λύπη, που αφήνει πίσω της ο αδόκητος χαμός ενός τόσο νέου ανθρώπου, ενός συναδέλφου με όνειρα, με επαγγελματισμό, που πάντα μαζί με την στολή του δεν ξεχνούσε να «φοράει» το χαμόγελο και την καλοσύνη του» αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους.


πηγη

Εκατoμμύρια αvακουφiστnκαν με τnv πεπoiθnσn ότι η επiτευξη της αvoσiας της αγέλnς θα τερμάτιζε τnv παvδnμiα, αλλα...



Νέες μελέτες και δεδομένα για το εμβόλιο Pfizer/BioNTech που βγαίνουν από το… συρτάρι αποκαλύπτουν, πως η εταιρία απέκρυψε το πραγματικό ποσοστό μείωσης της ανοσίας του εμβολίου της και το χρονικό σημείο που αυτή αρχίζει να μειώνεται, όπως και το γεγονός ότι οι παρενέργειες των εμβολίων της ήταν υψηλότερες από άλλων εμβολίων.

Στα τέλη του 2020, τα ΜΜΕ γέμισαν με θριαμβευτικές αναφορές για τα «95% αποτελεσματικά» εμβόλια COVID-19 της Pfizer και της Moderna.

Εκατομμύρια ανακουφίστηκαν με την πεποίθηση ότι η επίτευξη της ανοσίας της αγέλης θα τερμάτιζε την πανδημία.

Αλλά μέχρι τον Ιούνιο του 2021, η πανδημική ιστορία είχε ξεφύγει από το σενάριο. Οι υψηλά εμβολιασμένες χώρες όπως το Ισραήλ βίωναν ένα νέο κύμα λοιμώξεων από τον COVID, τα ποσοστά εμβολιασμού άρχισαν να επιβραδύνονται και ο σκεπτικισμός του κοινού πήρε μορφή χιονοστιβάδας.

Οι αρχές προσπάθησαν να κατευνάσουν τους φόβους λέγοντας ότι οι νέες μολύνσεις ήταν «σπάνιες ανακαλύψεις», αλλά τα δεδομένα έγιναν πολύ δύσκολο να αγνοηθούν.

Στις αρχές Ιουλίου, το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ ανέφερε ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά της μόλυνσης και της συμπτωματικής νόσου είχε μειωθεί στο 64%.

Τρεις εβδομάδες αργότερα, αναθεωρημένες εκτιμήσεις έθεσαν το εμβόλιο της Pfizer σε μόλις 39 τοις εκατό αποτελεσματικό.

Καθυστερημένη αποκάλυψη

Η ημερομηνία υποβολής των κανονιστικών αρχών με σφραγίδα από τον Απρίλιο του 2021 δείχνει ότι η Pfizer είχε ισχυρές αποδείξεις ότι η αποτελεσματικότητα του εμβολίου της μειώθηκε – αποτελέσματα που η εταιρεία δεν δημοσίευσε δημόσια μέχρι τα τέλη Ιουλίου.

Ο Peter Doshi, αναπληρωτής καθηγητής στο University of Maryland School of Pharmacy, είχε πρόσβαση σε αυτά τα έγγραφα από την καναδική ρυθμιστική αρχή φαρμάκων, Health Canada.

«Είναι σαφές από τα έγγραφα ότι αυτές οι αναλύσεις ήταν σχεδόν τεσσάρων μηνών μέχρι να δημοσιοποιηθούν», είπε ο Doshi.

«Είναι απογοητευτικό το γεγονός ότι ούτε η Pfizer ούτε οι ρυθμιστικές αρχές αποκάλυψαν αυτά τα δεδομένα έως ότου ήταν πολύ προφανές για να αγνοηθούν νέα κρούσματα στο Ισραήλ και τη Μασαχουσέτη, γεγονός που κατέστησε σαφές ότι η απόδοση του εμβολίου δεν άντεχε».

Όταν τα εμβόλια mRNA εγκρίθηκαν για πρώτη φορά το 2020, οι επιστήμονες του FDA είχαν απαριθμήσει σημαντικά «κενά» στη γνωσιακή βάση.

Δύο από αυτά ήταν η αποτελεσματικότητα κατά της μετάδοσης του ιού και η διάρκεια προστασίας.

Όμως, την 1η Απριλίου 2021, όταν η Pfizer ανακοίνωσε τα 6μηνα δεδομένα της από τη δοκιμή της Φάσης ΙΙΙ, δεν αναφέρθηκε η μείωση της ανοσίας από την Pfizer ή τις ρυθμιστικές αρχές.

Αντίθετα, οι αξιωματούχοι επανέλαβαν τυπικά σημεία συζήτησης.

Μιλώντας στην εθνική τηλεόραση, ο Anthony Fauci είπε στο αμερικανικό κοινό ότι «όταν εμβολιάζεσαι, όχι μόνο προστατεύεις την υγεία σου αλλά γίνεσαι αδιέξοδο στον ιό».

Στη συνέχεια, σε μια διαδρομή εμβολιασμού από πόρτα σε πόρτα, ο Fauci είπε σε έναν ανεμβολίαστο κάτοικο, «στην πολύ, πολύ, πολύ σπάνια πιθανότητα να το πάθεις ακόμα κι αν είσαι εμβολιασμένος… δεν αισθάνεσαι καν άρρωστος, είναι σαν να δεν ξέρεις καν ότι μολύνθηκες».

Ο Martin Kulldorff, βιοστατολόγος και καθηγητής ιατρικής στο Χάρβαρντ (σε άδεια) λέει ότι είναι απογοητευμένος από την έλλειψη διαφάνειας.

«Στη δημόσια υγεία, είναι σημαντικό να είμαστε ειλικρινείς με το κοινό

Η Pfizer θα έπρεπε να είχε αναφέρει τη φθίνουσα αποτελεσματικότητα του εμβολίου στο δελτίο τύπου της 1ης Απριλίου 2021, για το οποίο γνώριζαν ξεκάθαρα τότε», δήλωσε ο Kulldorff.

Η Pfizer δεν έδωσε καμία εξήγηση για το γιατί καθυστέρησε τη δημοσίευση των δεδομένων της.

O FDA δεν επιβεβαίωσε πότε έμαθε για πρώτη φορά για τη μείωση της αποτελεσματικότητας και η Health Canada δεν απάντησε εντός της προθεσμίας.

Αποτέλεσμα απόκρυψης δεδομένων;

Σε αυτή την τετράμηνη καθυστέρηση, περίπου 90 εκατομμύρια Αμερικανοί έκαναν ουρά για να εμβολιαστούν (βλ. γράφημα), αγνοώντας ότι τα δεδομένα ήταν ήδη διαθέσιμα, υπονοώντας ότι δύο δόσεις μπορεί να μην είναι η τελική ερώτηση.

Ο Doshi υπέθεσε ότι εάν ειδοποιούνταν στο κοινό για μείωση της αποτελεσματικότητας τον Απρίλιο του 2021, μπορεί να παρεμπόδιζε μια εκστρατεία εμβολιασμού που είχε τεράστια δυναμική.

«Η δημόσια αποκάλυψη ότι η αποτελεσματικότητα μειώθηκε τόσο σύντομα μετά την έγκριση μπορεί να είχε υπονομεύσει την αξιοπιστία των αρχών, οι οποίες έδειχναν μεγάλη εμπιστοσύνη για την ικανότητα των εμβολίων να τερματίσουν την πανδημία», είπε ο Doshi.

«Επίσης, η αξιολόγηση ασφάλειας βασίστηκε σε μια σειρά από δύο δόσεις, επομένως η δημοσίευση δεδομένων που θα μπορούσαν να ξεκινήσουν μια συζήτηση για άτομα που χρειάζονται επιπλέον δόσεις, θα μπορούσε σίγουρα να εγείρει ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των εμβολίων», πρόσθεσε ο Doshi.

Εντός εβδομάδων από τη δημοσίευση των δεδομένων της Pfizer σχετικά με τη μείωση της αποτελεσματικότητας, ο Πρόεδρος Biden έδωσε εντολή σε όλους τους ομοσπονδιακούς εργαζομένους (και σε εργολάβους) να εμβολιαστούν εντός 75 ημερών, διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν τιμωρία ή θα τερματιστεί η απασχόλησή τους.

Μεγαλύτερα ποσοστά παρενεργειών

Η νέα μελέτη δείχνει ότι μόλις, το 4,2% των παρτίδων εμβολίων Pfizer για τον COVID-19 είχαν τα περισσότερα ανεπιθύμητα συμβάντα, εγείροντας σοβαρές ανησυχίες, ωστόσο στη Δανία, αυτό το 4,2% των παρτίδων εμβολίων της Pfizer COVID-19 αντιπροσώπευαν το 71% των ύποπτων ανεπιθύμητων ενεργειών (SAEs), σύμφωνα με Δανούς ερευνητές σε πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο European Journal of Clinical Investigation στις 30 Μαρτίου.

Η μελέτη έχει εγείρει σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τις ασυνέπειες στην ποιότητα των διαφόρων παρτίδων εμβολίων και τις επιπτώσεις για τους λήπτες εμβολίων.

Η μελέτη – SAE:Αναφέρθηκαν 43.496 από 13.635 άτομα, που ήταν κατά μέσο όρο 3,19 συμβάντα ανά άτομο.

Δανοί ερευνητές μελέτησαν τα ποσοστά SAE μεταξύ διαφορετικών παρτίδων του εμβολίου Pfizer-BioNTech, BNT162b2, το οποίο χορηγήθηκε στη Δανία από τις 27 Δεκεμβρίου 2020 έως τις 11 Ιανουαρίου 2022.

Υπήρχαν περίπου 7,8 εκατομμύρια δόσεις που χορηγήθηκαν σε 3,7 εκατομμύρια άτομα από 52 διαφορετικές παρτίδες εμβολίων Pfizer κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

SAE: Αναφέρθηκαν 43.496 από 13.635 άτομα, που ήταν κατά μέσο όρο 3,19 συμβάντα ανά άτομο.

«Απροσδόκητα, τα ποσοστά SAEs ανά 1000 δόσεις διέφεραν σημαντικά μεταξύ των παρτίδων εμβολίων», έγραψαν οι ερευνητές στη δημοσίευση.

Σημείωσαν επίσης ότι αυτά τα αποτελέσματα ήταν απροσδόκητα, καθώς στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα φιαλίδια εμβολίου και η ομοιομορφία της μεμονωμένης παρτίδας και δόσης παρακολουθούνται «με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο» σύμφωνα με τις κατευθυντήριες οδηγίες για την απελευθέρωση παρτίδας της Επίσημης Αρχής Ελέγχου.


πηγη

Γιατi οι Eβραioι μισoυv τnv Mακεδoviα;



Γιατι αραγε;
Δες το βιντεο....
Δεν τα λεμε εμεις...

Ορκiζoμαι να πω τnv αλnθεια, για oσα βρiσκoυμε τώρα, στo αiμα εμβoλιασμέvωv...

Ακουστε τι λεει....

Δεν τα λεμε εμεις, που μας λετε ψεκια.....

Επιστημονας τα λεει και οχι επιπεδου Τσιοδρα, Παγωνας, Βασιλακοπουλου....













Η διευθύντρια κηδειών και ταριχευτής, Laura Jeffery, κατέθεσε πρόσφατα στο National Citizens Inquiry στο Τορόντο του Οντάριο, ρίχνοντας φως σε ένα ανησυχητικό φαινόμενο που έχει παρατηρήσει από την κυκλοφορία των εμβολίων Covid.

Κατά την διάρκεια της κατάθεσής της, η Jeffery, η οποία ορκίστηκε να πει την αλήθεια, εξήγησε πως οι ταριχευτές χρησιμοποιούν μια τεχνική που αποστραγγίζει το κυκλοφορικό σύστημα των νεκρών ασθενών και το γεμίζει με συντηρητικά υγρά, επιτρέποντάς τους να παρουσιάσουν το νεκρό όσο τον δυνατόν καλύτερα.

Τι συμβαίνει λοιπόν;;

Δήλωσε η Jeffery:

«Μπαίνουμε στο κυκλοφορικό σύστημα.

Γενικώς, ξεκινάμε από την καρωτίδα.

Αυτή είναι μια μεγάλη αρτηρία που πηγαίνει στον εγκέφαλό σας αλλά επίσης και στην κορυφή της καρδιάς σας. Και αυτό αντλεί το υγρό από μέσα. Και έπειτα η επιστροφή θα είναι ανθρώπινο αίμα το οποίο αδειάζεται μέσω του φλεβικού συστήματος. Και το ανοίγουμε αυτό και το αφήνουμε να φύγει.

Και η ιδέα είναι να εισάγουμε συντηρητικό και να αφαιρέσουμε οτιδήποτε δεν θα συντηρούσε ένα σώμα μακροπρόθεσμα έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα άτομο  όπως πρέπει.

Καθώς, λοιπόν, έβλεπα την επιστροφή, άρχισα να παρατηρώ ανωμαλίες στο επιστρεφόμενο (υγρό). Αυτό συνεχίστηκε για περίπου 3-4 μήνες και η επιστροφή ήταν πιο παχύρρευστη. Και δεν είναι ότι δεν το είχα ξαναδεί παλαιότερα αλλά δεν το έβλεπες σταθερά σε όλους… Αυτή την στιγμή το βλέπω σε όλους!!!!

Το αίμα που έβγαινε ήταν πυκνότερο, πιο σκουρόχρωμο, κολλώδες.

Και έπειτα άρχισα να παρατηρώ ότι αυτή η επιστροφή αίματος είχε μικροσκοπικά κομματάκια θρόμβου μέσα της και ο θρόμβος ήταν σαν έναν πρόσφατο θρόμβο-ζελέ αλλά ήταν μικροσκοπικά κομμάτια μεγέθους κεφαλής καρφίτσας.

Υπήρχε κάτι διαφορετικό. Θα το αποκαλούσα ίσως ”ρυπαρό αίμα”! Το αίμα ήταν πιο βρώμικο.

Σκέφτηκα: ”Αυτό είναι περίεργο”. Αλλά είμαι ταριχεύτρια. Δεν είμαι επιστήμονας, δεν είμαι γιατρός. Άνθρωποι στον κλάδο μου που επίσης λένε το ίδιο πράγμα.

Εννοείται δεν θα βγουν δημόσια κατ’ αυτόν τον τρόπο αλλά αυτό μου λένε.

Παρατήρησα αλλαγές στα άτομα που πέθαιναν αφότου κυκλοφόρησαν τα εμβόλια. Ήταν κάπως φρικιαστικό. Υπήρξε μια κλιμάκωση στους θανάτους μεσηλίκων!!!!

Ο μέσος Καναδός επέστρεφε σπίτι από την δουλειά, δειπνούσε με την οικογένεια και πέθαινε ξαφνικά στο σπίτι.

Και δεν διερευνούσαν τους νεκρούς!!!! Έρχονταν στο γραφείο τελετών. Και εγώ το έβλεπα αυτό και σκεφτόμουν ότι αυτό θα πρέπει να διερευνηθεί επειδή επρόκειτο για έναν ασυνήθιστο θάνατο, για έναν απροσδόκητο θάνατο… Αλλά όχι!!!! Δεν τους διερευνούσαν!!!!! Ήταν σχεδόν σαν να τηλεφωνούσαν και να έφερναν το άτομο στο γραφείο τελετών μας και έπειτα δεν νοιάζονταν για αυτούς…».

Πάντως οι κρατικοί επιστήμονες διαβεβαιώνουν πως τα εμβόλια COVID είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.


πηγη

Κάvε τo όπως στnv Ξάvθn ! ! ! Kάψε τov loύδα στiς 21 Mαΐoυ....

Ποιος ειναι ο Ιουδας; 

Δεν ξερεις;

Τοσο λιγο ειναι το μυαλο σου;

Ή μηπως εισαι βολεμενος;

Ισως ομως να εισαι και Ανθελληνας...

Ελλαδιτης δηλαδη....

Ισως και καποιος λαθρο, που τον εχρισε Ελληνα ο Ανθελληνας Απερχομενος πρωθυπουργος, για να παρει την ψηφο σου...

Στην πυρά λοιπον έριξαν τον Ιούδα το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής  οι κάτοικοι στο Λυκοδρόμιο, στην ορεινή Ξάνθη, αναβιώνοντας ένα ιδιαίτερο πασχαλινό έθιμο....



Κανε το λοιπον και συ αυτο....

Καψε τον προδοτη στις 21 Μαιου, αλλιως θα εισαι αξιος της τυχης σου ! ! !



Αv αυτoς ξαναγivει Kυβερvnσn χαvoυμε το μισo Aιγαio...



Ο Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» δήλωσε ότι «Στο Δικαστήριο της Χάγης με την Τουρκία θα πάμε μόνο για την οριοθέτηση των θαλάσσιων ζωνών στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο»!

Τι ακριβώς εννοεί ο απερχομενος πρωθυπουργός; 

Άλλαξε κάτι στην επίσημη γραμμή της χώρας; Το ξέρουν αυτό στο ελληνικό ΥΠΕΞ; Το γνωρίζουν οι έτεροι πολιτικοί αρχηγοί; Από που προέκυψε αυτό;

Η επίσημη θέση της Ελλάδας, όπως αναγράφεται ακόμα και σήμερα στην σχετική σελίδα του υπουργείου εξωτερικών, ξεκαθαρίζει ότι η μόνη διαφορά μας με την Τουρκία είναι ο καθορισμός της νησιωτικής υφαλοκρηπίδας και μόνο. Τίποτε άλλο.

Η Ελλάδα όπως έχει γίνει σαφές από το 2015, ΔΕΝ αναγνωρίζει δικαιοδοσία του δικαστηρίου της Χάγης αναφορικά με την εθνική της κυριαρχία, μέρος της οποίας είναι και οι θαλάσσιες ζώνες, καθώς περιλαμβάνουν την αιγιαλίτιδα ζώνη, δηλαδή τα χωρικά ύδατα, τα οποία θεωρούνται εθνικό έδαφος.

Συνεπώς, προαναγγέλλει κάτι ο Κ.Μητσοτάκης; Διαπραγμάτευση για παραχώρηση ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων;

Εδώ αξίζει να αναφερθεί και η πρόσφατη δήλωση του Έλληνα ΥΠΕΞ Ν.Δένδια, η οποία χρήζει και αυτή διευκρινήσεων:

«Μετά τις εκλογές μπορεί να καθίσουμε να συζητήσουμε σοβαρά, αλλά για να συζητήσουμε σοβαρά πρέπει να υπάρχει και από τις δύο πλευρές αντίληψη του πλαισίου μέσα στο οποίο συζητάμε» υπογράμμισε.

Ειδικότερα, διατύπωσε την πεποίθηση ότι μόλις οι δύο νέες κυβερνήσεις σταθούν στα πόδια τους είναι καλό να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ, «διότι και αυτές οι περίοδοι, εάν δεν τις εκμεταλλευτείς, δεν κρατούν για πάντα».

Κληθείς να σχολιάσει τις τελευταίες δηλώσεις του Τούρκου υπουργού Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Νίκος Δένδιας είπε:.

«Συνήθως οι προεκλογικές τοποθετήσεις ακόμα και για θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι φυσιολογικό, έχουν να κάνουν και απευθύνονται σε ένα εσωτερικό ακροατήριο» ανέφερε επιπροσθέτως και επισήμανε ότι «είναι κρίμα να μην επιτρέψουμε στις κυβερνήσεις που θα προέλθουν από τις εκλογές να ξεκινήσουν από το εξαιρετικό σημείο που βρισκόμαστε τώρα».

Δηλαδή ποιο είναι το εξαιρετικό σημείο το οποίο αναφέρει ο ΥΠΕΞ;

Αν δεν κάνουμε λάθος, η Τουρκία συνεχίζει να έχει τις ίδιες απαιτήσεις, δηλαδή να παραχωρήσει Ελλάδα κυριαρχικά της δικαιώματα, ενώ αντιθέτως την ίδια στιγμή η Αθήνα συνεχίζει να μη ζητάει και να μη διεκδικεί τίποτα. Ποιο είναι το εξαιρετικό σημείο σε όλα αυτά;

Υπάρχει καλύτερη διάθεση για να προχωρήσουμε σε παραχωρήσεις;

Είπε μάλιστα ότι δεν θα ξανά έχουμε ποτέ τέτοια ευκαιρία και πρέπει να την εκμεταλλευτούμε. Δηλαδή τι είδους ευκαιρία είναι αυτή; Η Ελλάδα τι ακριβώς θα κερδίσει, τι διεκδικεί;

Με λίγα λόγια σκοπεύουν να προχωρήσουν σε μία συμφωνία τύπου «Ελλάδας-Αιγύπτου» με την οποία η Αθήνα δέχτηκε μειωμένη επήρεια της Κρήτης και της Ρόδου;

Να σημειωθεί ότι μετά την τότε συμφωνία με την Αίγυπτο, η Ελλάδα μένει σχεδόν ολοκληρωτικά εκτός της «λεκάνης του Ηροδότου», όπου υπολογίζονται ότι υπάρχουν τεράστια κοιτάσματα υδρογονανθράκων.

Αν και πράγματι η επήρεια που «κόπηκε» από Κρήτη, (μισή) Ρόδο ήταν μικρότερη από αυτή που αναμένονταν αρχικά, ήταν αρκετή για να μειώσει σε ελάχιστο βαθμό τα δικαιώματα της χώρας μας σε υδρογονάθρακες αξίας, εκατοντάδων δισεκατομμυρίων έως και τρισεκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με εκτιμήσεις ξένων εταιρειών και πανεπιστημιακών.

Η ακριβής αξία των υπολογιζόμενων κοιτασμάτων στη «λεκάνη του Ηροδότου» όπως αυτές υπολογίστηκαν με σεισμικές έρευνες τη δεκαετία του ’70 δεν έχουν αποκαλυφθεί στους Έλληνες πολίτες καθώς θεωρούνται κρατικό μυστικό.

Να μείνει η Ελλάδα εντελώς εκτός της «λεκάνης του Ηροδότου», ήταν και ο αρχικός στόχος της Αιγύπτου στις διαπραγματεύσεις

Γι’ αυτό ακριβώς και η επήρεια που πρότεινε αρχικά το Κάιρο στην Αθήνα ήταν 60-40 αντί για τη μέση γραμμή (50-50), παρ’ όλα αυτά με το 55-45 που συμφωνήθηκε ίσως μένουν κάποια «ψίχουλα» για τη χώρα μας, ανάλογα το πόσο βόρεια θα φτάνει το κοίτασμα.


πηγη

Αυτoi εivαι οι 10 Αρεoπαγiτες πoυ θα απoφασiσoυν....Τl ΘΑ ΨΗΦlΣΟΥΜΕ! ! !

Αυτη ειναι η "δημοκρατια" μας...

Αλλοι αποφασιζουν τι θα ψηφισουμε, οχι εμεις....



Μετά την παραίτηση του κ.Τζανερίκου το 11μελές όργανο γίνεται αναγκαστικά 10μελές και χρέη προέδρου του τμήματος αναλαμβάνει η αρχαιότερη αρεοπαγίτης Ευδοξία Κιουπτσίδου-Στρατουδάκη η οποία και θα προεδρεύσει της σύνθεσης των δικαστών. Στο τμήμα όμως συμμετέχει επισης η αρεοπαγίτης Ιωάννα Κλάπα-Χριστοδουλέα, η οποία ως εφέτης είχε διενεργήσει με τη συνάδελφό της Μαρία Δημητροπούλου την ανάκριση για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, που αποτέλεσε και τη βάση για την έκδοση του παραπεμπτικού βουλεύματος όλης της τότε κοινοβουλευτικής ομάδας στο εδώλιο. Συμπεριλαμβανομένου και του Ηλία Κασιδιάρη δηλαδή. Επειδή λοιπόν είχε εκφράσει γνώμη και δικαστική κρίση ήδη για την υπόθεση, παρότι προφανώς πρόκειται για εντελώς διαφορετική διαδικασία και υπόθεση, δεν αποκλείεται να επιλέξει η ίδια να απόσχει.

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν

Στο Α’ 1 Τμήμα του Αρείου Πάγου συμμετέχουν ακόμα οι αρεοπαγίτες :

-Ο Χρήστος Κατσιάνης, ο οποίος κατέχει τον βαθμό του αρεοπαγίτη από το 2020, πρόσφατα μετείχε ως αναπληρωματικό μέλος στη σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών. Όταν υπηρετούσε στο Εφετείο είχε κληρωθεί και προήδρευσε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων ενώπιον του οποίου εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό η δίκη με βασικό κατηγορούμενο τον πρώην υπουργό Ακη Τσοχατζόπουλο, ενώ παλαιότερα είχε εκλεγεί και προϊστάμενος του Πρωτοδικείου της Αθήνας.

-Η Ασημίνα Υφαντή, με βάση την επετηρίδα των δικαστικών λειτουργών ξεκίνησε την πορεία της στον χώρο της Δικαιοσύνης στις 4 Ιουλίου 1984 και το 2020 προήχθη και υπηρετεί στον Άρειο Πάγο από όπου αποχωρεί στο τέλος Ιουνίου 2025.

-Η Κανέλλα Τζαβέλλα - Δημαρά, πριν από λίγο καιρό ήταν εισηγήτρια στην υπόθεση που έκρινε η Ολομέλεια του Αρείου για το θέμα των πλειστηριασμών ακινήτων από τα funds. Έχει προαχθεί στον βαθμό της αρεοπαγίτη από το καλοκαίρι του 2021 και αποχωρεί από το δικαστικό σώμα στο τέλος Ιουνίου.

-Ο Στέφανος - Σπυρίδων Πανταζόπουλος, κατέχει τον βαθμό του αρεοπαγίτη από το 2021, ενώ είναι και καθηγητής Νομικής στο ΕΚΠΑ. Αποχωρεί από το δικαστικό σώμα στο τέλος Ιουνίου του 2026.

-Ο Γεώργιος Παπαγεωργίου, προήχθη στον βαθμό του αρεοπαγίτη το 2022, ενώ προηγουμένως υπηρετούσε ως πρόεδρος Εφετών στον Πειραιά. Ξεκίνησε την πορεία του στον χώρο της Δικαιοσύνης το 1991 και αποχωρεί το 2028.

-Η Κορνηλία Πανούτσου προήχθη στον Άρειο Πάγο έναν χρόνο πριν, ενώ μετρά ήδη περισσότερες από τρεις δεκαετίες στον χώρο της Δικαιοσύνης.

-Ο Φώτιος Μουζάκης εισήλθε στο δικαστικό σώμα στις 21-6-1991 και αποχωρεί το 2028 ενώ προήχθη στον Άρειο Πάγο το καλοκαίρι του 2022.

-Η Αικατερίνη Χονδρορίζου, μετρά στο δικαστικό σώμα ακριβώς τρεις δεκαετίες. Προήχθη στον Άρειο Πάγο το καλοκαίρι του 2022, ενώ μέχρι την αποχώρησή της έχει ακόμα έξι χρόνια.


πηγη

Αληθιvo βivτεο με...ευxες για τον Mnτσoτακn ! ! !



Μιλαει το ποτο....

Και συνηθως το ποτο λεει αληθειες....

Δειτε το βιντεο και τα συμπερασματα δικα σας...

πηγη


Πoλλοι οι loυδες, λiγα τα αργυρια δεν φταvoυν για ολoυς....

 

Ετσι ειναι δυστυχως....

Γεμισαμε Ιουδες...

Καποιοι λεγονται Νουδουλοι...

Καποιοι Ζαιοι...

Καποιοι Πασοκοι....

Καποιοι Κουκουδια....

Καποιοι εχουν και χειρογραφες επιστολες του Ιησου....

Κι απ ολους αυτους, πρεπει εσυ να διαλεξεις, ποιος θα σου κατσει στον σβερκο για 4 χρονια...

Γιατι ρε γαμωτο;

Αλλοι που δεν ειναι Ιουδες δεν υπαρχουν;

Δυστυχως....

Ζουμε σε μια Χωρα που βασιλευουν οι προδοτες και οι Πατριωτες σαπιζουν στην φυλακη ! ! ! 












Χάρης Σκοπελίτης

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023

Τι θα συμβεi αν η Eλλας αvαγνωρiσει το Κoσoβo;

Αν συμβεί το κακό, η Ελλάδα θα μείνει ντροπιασμένη και χωρίς τον επί αιώνες σύμμαχό της, τη Σερβία. Αραγε, είναι η Ελλάδα ώριμη αρκετά, να μη διαβεί εκ νέου, μετά την αυτοκτονία των Πρεσπών, την κόκκινη γραμμή της αξιοπρέπειας και επιβίωσής της;



Οταν το 2001 ο Αχμέτ Νταβούτογλου αποκάλυψε σε όλο τον κόσμο το πρόγραμμα της εξωτερικής πολιτικής της σημερινής Τουρκίας στο περίφημο βιβλίο του «Το στρατηγικό βάθος», μας έκανε στην πραγματικότητα μια τεράστια χάρη. Οχι μόνο σε όσους ενδιαφερόμασταν για την Τουρκία και τις φιλοδοξίες της στα Βαλκάνια από ακαδημαϊκής και γεωπολιτικής απόψεως, αλλά και σε κάθε σκεπτόμενο Ελληνα. Καθηγητής ακόμη τότε ο Νταβούτογλου, περιέγραψε με κάθε σαφήνεια όσα υποψιαζόμασταν εδώ και πολύ καιρό. Ομως μία φράση από ένα κεφάλαιο της αρχικής έκδοσης του βιβλίου του που αναφέρεται στα Βαλκάνια είναι χαραγμένη στη μνήμη μου: «Ο μόνος τρόπος για να πετύχει η Τουρκία την υλοποίηση των νεο-οθωμανικών φιλοδοξιών της στα Βαλκάνια είναι να μην επιτρέψει τη δημιουργία άξονα Βελιγραδίου – Αθήνας».

Βασικός μοχλός τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια, όπως παραδέχεται ο Νταβούτογλου και συχνά επαναλαμβάνεται από όλους τους Τούρκους αξιωματούχους, του Ερντογάν συμπεριλαμβανομένου, είναι οι «κοινότητες μουσουλμάνων», από την ελληνική Θράκη μέχρι και τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη. Οι πλέον αξιόπιστοι όλων είναι οι Αλβανοί, ιδίως στο Κοσσυφοπέδιο, όπου η συντριπτική πλειοψηφία τους, άνω του 95%, είναι Σουνίτες που εξισλαμίστηκαν κατά τη διάρκεια πολλών αιώνων Τουρκοκρατίας.

Το Κοσσυφοπέδιο αποτελεί αναμφίβολα το λίκνο της σερβικής εθνικής υπόστασης. Ομως «Το Κόσοβο είναι Τουρκία και η Τουρκία είναι Κόσοβο» είχε αναφωνήσει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πριν από 10 χρόνια στο Πρίζρεν και δεν είναι μυστικό ότι το 2008 η Τουρκία ήταν η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τη μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία της νότιας σερβικής επαρχίας.

Από την άλλη πλευρά, εκτός από την Τουρκία, και οι ΗΠΑ στήριξαν τη μονομερή ανεξαρτησία του Κοσσυφοπεδίου. Για την Ουάσινγκτον δεν είναι μυστικό ότι η Τουρκία βρίσκεται στα Βαλκάνια και όπως πρόσφατα δήλωσε ο Gabriel Escobar, ανώτατος στην ιεραρχία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αρμόδιος για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή», «η Τουρκία δεν είναι τρίτη χώρα». Απεναντίας, η Αμερική υποστηρίζει σθεναρά την επιστροφή της Τουρκίας και της τουρκικής επιρροής στα Βαλκάνια, ειδικά στην Αλβανία, τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη και το Κοσσυφοπέδιο. Πλέον πρόσφατη τεκμηρίωση του ισχυρισμού αυτού είναι το γεγονός ότι η Ουάσινγκτον προωθεί την ιδέα ανάληψης από πλευράς Τουρκίας της διοίκησης των διεθνών ειρηνευτικών δυνάμεων στο Κοσσυφοπέδιο από το φθινόπωρο του 2023. Υπάρχει και κάποιος συμβολισμός εδώ: είναι η 100ή επέτειος της Μικρασιατικής Καταστροφής και το Κοσσυφοπέδιο ήταν ο τόπος όπου κατά την κατάκτηση των Βαλκανίων οι Οθωμανοί Τούρκοι αντιμετώπισαν τη σκληρότερη αντίσταση από τους χριστιανούς, τους Σέρβους, οι οποίοι σκότωσαν τον σουλτάνο τους στη γνωστή ομώνυμη μάχη.

Ποιο είναι, λοιπόν, αυτό που πρέπει να πράξει η Αθήνα; Η απάντηση είναι απλούστατη: τα αντίθετα από όσα πρεσβεύει, υποστηρίζει και υπερασπίζεται σθεναρά η Αγκυρα. Οι ελληνικές μικροπαραχωρήσεις των τελευταίων 10 ετών αναφορικά με το Κοσσυφοπέδιο προς τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, τους κύριους χορηγούς της μονομερώς ανακηρυχθείσας απόσχισης τμήματος της Σερβίας, συνιστούν στην πραγματικότητα μεγάλες παραχωρήσεις προς την Τουρκία. Παραχωρήσεις που, συν τοις άλλοις, τροφοδοτούν και αναθερμαίνουν τις κατακτητικές ορέξεις των Τούρκων εθνικιστών. Κάθε φορά που η Αθήνα κάνει ένα βήμα προς την Πρίστινα στην Αγκυρα τρίβουν τα χέρια τους. Είτε πρόκειται για το άνοιγμα Εμπορικού Γραφείου της Πρίστινα στην Αθήνα (επί κυβέρνησης Τσίπρα) είτε για την αναβάθμισή του σε Γραφείο Προστασίας Συμφερόντων (επί κυβέρνησης Μητσοτάκη) ή για την πομπώδη νέα επίσκεψη του ΥΠΕΞ Νίκου Δένδια στην Πρίστινα.

Ποιο είναι, άραγε, το συμφέρον της Ελλάδας να προβαίνει σε αυτές τις παραχωρήσεις προς την Αγκυρα, το Βερολίνο και την Ουάσινγκτον, και πλησιάζοντας, έτσι, με μικρά βήματα τους Αλβανούς του Κοσσυφοπεδίου, να γυρίζει την πλάτη στον μοναδικό, αληθινό και αξιόπιστο κατά τους αιώνες σύμμαχό της στα Βαλκάνια, τη Σερβία; Διότι, αφενός, οι ιστορίες που μιλούν για τα οικονομικά συμφέροντα της Ελλάδας στο Κόσοβο είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Μετά την παράνομη εισβολή του ΝΑΤΟ στη Σερβία το 1999 τους φυσικούς πόρους της συγκεκριμένης περιοχής υφάρπαξαν Αμερικανοί και Γερμανοί, ενώ η μόνη τοπική βιομηχανία που λειτουργεί στο Κοσσυφοπέδιο είναι στην πραγματικότητα ο τομέας που δεν ρυθμίζεται από την οικονομική, αλλά από την ποινική νομοθεσία. Ο νοών νοείτω. Αφετέρου, το μόνο συμφέρον των Αλβανών του Κοσσυφοπεδίου είναι να αποσπάσουν μόνο ένα πράγμα από την Ελλάδα: την αναγνώριση της παράνομης απόσχισής τους που επιτεύχθηκε μέσω της ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο εισβολής του ΝΑΤΟ, στην οποία η Ελλάδα, μολονότι μέλος του ΝΑΤΟ, δεν συμμετείχε.

Τα επιχειρήματα που Αμερικανοί και Γερμανοί προωθούν ολοένα και με έντεχνο τρόπο στην ελληνική κοινή γνώμη, ότι η στάση της Ελλάδας στο θέμα του Κοσσυφοπεδίου δεν θα επηρεάσει το Κυπριακό, είναι προπέτασμα καπνού που δεν πρέπει να θολώνει τη θέα μιας πραγματικότητας. Το Κοσσυφοπέδιο δεν είναι μια sui generis υπόθεση, όπως προσπαθούν να μας πείσουν εδώ και χρόνια. Είναι ζήτημα διεθνοποιημένο, στο οποίο κάποιοι ήδη αναφέρονται και θα αναφέρονται ακόμα περισσότερο όσο αυτό τους βολεύει.

Εν κατακλείδι. Η δημιουργία του Γραφείου της Πρίστινα και όλες οι επισκέψεις, από την Αθήνα στην Πρίστινα και αντίστροφα, αντιπροσωπεύουν μόνο ένα ιδιοτελές επικίνδυνο φλερτ από το οποίο τίποτα διαρκές, τίμιο, καλό και αξιόπιστο δεν μπορεί να προκύψει. Τι θα συμβεί εάν, ο μη γένοιτο, αυτή η ερωτοτροπία έχει ντροπιαστική κατάληξη για την Ελλάδα με τη μορφή αναγνώρισης της μονομερούς ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου; Ευθύς αμέσως τότε οι Αλβανοί του Κοσσυφοπεδίου θα διαλύσουν αυτή «τη σχέση της μιας νύχτας» και θα επιστρέψουν εκεί όπου η Ιστορία τούς έχει τοποθετήσει από καιρό – στο χαρέμι του σουλτάνου της Αγκυρας. 

Αν όμως συμβεί το κακό, η Ελλάδα θα μείνει ντροπιασμένη και χωρίς τον επί αιώνες σύμμαχό της, τη Σερβία. Αραγε, είναι η Ελλάδα ώριμη αρκετά, να μη διαβεί εκ νέου, μετά την αυτοκτονία των Πρεσπών, την κόκκινη γραμμή της αξιοπρέπειας και επιβίωσής της; Αν δεν το έπραξε αυτό ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν μάλιστα η Ελλάδα βρισκόταν υπό δαμόκλειο σπάθη, γιατί θα πρέπει να το τολμήσει σήμερα ο συμπατριώτης και απόγονός του Κυριάκος Μητσοτάκης;


πηγη

Παράvoμες οι εκλoγές μετά τα oσα κατnγγειλε ο Χ.Tζαvερίκoς για απoπειρα εξαγoράς τoυ;


Μετά τις αποκαλύψεις του Χ.Τζανερίκου τίθεται σοβαρό ζήτημα κατά πόσο οι εκλογές που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου θα είναι «νόμιμες».



Το κόμμα «Έλληνες» θα μπορεί να προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο και ακόμα και να εμποδίσει την διεξαγωγή των δεύτερων εκλογών, πάντως σίγουρα να αμφισβητήσει το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, εάν τελικά τους απαγορευτεί να συμμετάσχουν σε αυτές.

Γιατί άλλο είναι οι εκλογές με επτά πιθανά κόμματα για την Βουλή και άλλο με έξι. Είναι απλά μαθηματικά.

Εδώ θα πρέπει να τονίσουμε ότι το κόμμα «Έλληνες» αποσπά ψηφοφόρους από τη… ΝΔ και όχι από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Θα παρέμβει εισαγγελέας; Έχει γίνει καταγγελία για κάτι τόσο σοβαρό. Πρέπει να υπάρξει παρέμβαση των δικαστικών αρχών.

Σε ό,τι αφορά των Ευρωπαϊκό δικαστήριο ο πρώην υπουργός και συνταγματολόγος Ε.Βενιζέλος, είχε πει ότι:

«Η τροπολογία της κυβέρνησης δεν πάσχει από αντισυνταγματικότητα, αλλά θα μου επιτρέψετε να πω ότι το ζήτημα δεν είναι η συνταγματικότητα ή η μη συνταγματικότητα, αλλά γενικότερα η ασφάλεια των επιλογών που κάνουμε, των νομοθετικών ρυθμίσεων.

Οι ρυθμίσεις δεν ελέγχονται μόνο ως προς τη συνταγματικότητα τους, αλλά ενδεχομένως και ως προς την πιθανή αντίθεσή τους με την ευρωπαϊκή σύμβαση δικαιωμάτων του ανθρώπου.

Θα αντέξει τη βάσανο του ευρωπαϊκού δικαστηρίου των ανθρώπων, αλλά ορισμένα επιχειρήματα τα οποία διατυπώνονται δημοσιά και ορισμένα γεγονότα τα οποία καταγράφονται αυτήν την στιγμή στον δημόσιο βίο, θα χρησιμοποιηθούν από τον κύριο Κανελλόπουλο ή οποιονδήποτε άλλον ενδιαφερόμενο, προκειμένου μετά τις εκλογές, να γίνει η προσφυγή για την ακύρωση των εκλογών στο ανώτατο ειδικό δικαστήριού, το εκλογοδικείο, και να γίνει και μεταξύ πρώτων και ενδεχομένως και δευτέρων εκλογών και ευρωπαϊκή προσφυγή στο ευρωπαϊκό δικαστήριο δικαιωμάτων των ανθρώπων.»

Τώρα όμως δεν μιλάμε για κρίση των δικαστών και για ερμηνείες. Έχουμε μία ξεκάθαρη καταγγελία από πρώην ανώτατο δικαστικό ότι του ζητήθηκε να αποκλείσει ένα κόμμα από την εκλογική διαδικασία, με ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ μία θέση στις Ανεξάρτητες Αρχές!

Πλέον υπάρχει μαρτυρία για άμεση παρέμβαση που θα έχει συνέπειες στο αποτέλεσμα των εκλογών.!

Τώρα μία προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο μπορεί να σταθεί μια χαρά.


πηγη

Να ξεκινnσoυν όλoι “τσιμπnματα” λεει...Πoτε θα τov συλλάβoυν επιτέλoυς;

Καλώς τα αpx...δι@ μας...

Τελείωσαν τα λεφτά και βγήκε στην πιάτσα πάλι με τις ενέσεις ....



Στην μετάλλαξη «Αρκτούρος» του κορωνοϊού αναφέρθηκε το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, εξηγώντας πόσο μεταδοτική είναι και πόσο θα πρέπει να ανησυχούμε στην Ελλάδα.

Αρχικά ο κ. Βασιλακόπουλος σημείωσε για τον «Αρκτούρο» ότι «ξεκίνησε ουσιαστικά εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες από την Ινδία. Δεν έχει δώσει σήμα πολύ μεγάλου κινδύνου σε άλλες χώρες» καθώς η χώρα αυτή έχει διαφορετικά επιδημιολογικά χαρακτηριστικά σε σχέση με την Ελλάδα.

«Εργαστηριακές μελέτες λένε ότι στη χειρότερη των περιπτώσεων θα είναι ένα 20% πιο μεταδοτικό και μάλλον δεν θα κάνει πιο βαριά νόσηση. Ελπίζουμε ότι δε θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στα συστήματα υγείας» πρόσθεσε ο κ. Βασιλακόπουλος επαναλαμβάνοντας για την μετάλλαξη «Αρκτούρος» ότι «έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, με την έννοια ότι στην Ινδία κάνει λίγο πιο συχνά -ιδίως στα παιδάκια- επιπεφυκίτιδα δηλαδή κόκκινα μάτια με τσίμπλες, βλέφαρα που δεν μπορούν να ανοίξουν».

Παράλληλα τόνισε ότι ο κορωνοϊός συνέχεια θα εξελίσσεται και ότι δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ως δια μαγείας: «Κάποιες από αυτές τις μεταμορφώσεις του ιού θα δίνουν στελέχη τα οποία πιθανόν θα αποκτούν και κάποια νέα χαρακτηριστικά».

Κατά την εκτίμησή του, δε, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια είναι πιθανό να δούμε ένα πιο δυνατό στέλεχος του κορωνοϊού: «Ο ιός όσο περνάει ο καιρός να προσπαθεί να γίνεται πιο μεταδοτικός γιατί μόνο έτσι επιβιώνει κάποιος μέσα σε ξενιστές, αλλά δεν θέλει ο ιός να σκοτώνει τους ξενιστές του διότι αν τους σκοτώσει δεν θα μπορεί να μεταδοθεί».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τη δημόσια υγεία ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος απάντησε ότι «όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε την πανδημία. Έχουμε λοιπόν βάλει και τα μέτρα και την επιτήρηση τελείως στην άκρη και εκεί ελλοχεύει ένας κίνδυνος να έρθει ξανά κάποιο στέλεχος το οποίο να είναι πραγματικά πιο δύσκολο και να μην το αντιληφθούμε έγκαιρα».

Ο καθηγητής Εντατικής Θεραπείας του ΕΚΠΑ εμφανίστηκε, επίσης, βέβαιος ότι θα κάνουμε και τέταρτο εμβόλιο για τον κορωνοϊό: «Θα χρειαστεί να κάνουμε ένα νέο εμβόλιο το φθινόπωρο αυτό είναι το σίγουρο. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρουμε τόσο γρήγορα να έχουμε το νέο εμβόλιο. Υπάρχουν εμβόλια σε φάση κλινικών δοκιμών».

Ειδικά, τέλος, για το Πάσχα και τα οικογενειακά και φιλικά τραπέζια ο κ. Βασιλακόπουλος προέτρεψε τον κόσμο να κάνει ένα rapid test και να χρησιμοποιεί τη μάσκα σε χώρους, όπως οι εκκλησίες, όπου υπάρχει πολύς κόσμος.


πηγη

Καvεvα σπiτι σε xερια τραπεζiτn ελεγε αλλα....για ακoυστε!



Ακουστε....

Να δειτε τι ειναι τα 300 λαμογια που ψηφισετε...

πηγη


Ακoυστε πως "ζnτωκραυγαζoυν" τα τσιpακια των Mnτσoτακnδωv....

Φυσικα αυτα δεν τα δειχνουν τα καναλια....


Α, να χαθείτε πια, ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙΤΕ δολοφόνοι, καθάρματα....
Η Γκάγκα κάνει προεκλογικό σόου για τη ΝΔ ότι δήθεν νοιάζεται για τη δημόσια υγεια...
Και τολμάει να πατάει το πόδι της στο νοσοκομείο τη στιγμή που είδαμε ότι τη ΓΙΟΥΧΑΡΕΙ όλη η Κρήτη! 

Μ.Γκέιτς: Κάvαμε λάθoς....Τα εμβoλια nταv εξαιpετικά επικivδυvα ! ! !

Κάναμε ένα τρομερό λάθος, λέει τώρα ο Μπιλ Γκέιτς...



To φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο με τον μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς να ομολογεί ότι ο κορωνοϊός δεν ήταν ένας… τόσο επικίνδυνος ιός! 

Μετά από δύο χρόνια με σκληρές απαγορεύσεις, με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα οποία οδήγησαν μεταξύ άλλων πολλές οικονομίες, o Μπιλ Γκέιτς ομολόγησε ότι έκαναν «ένα τεράστιο λάθος»!

«Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Θέλαμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από έναν επικίνδυνο ιό. Αλλά αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε. Και το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα εμβόλιο που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο, λόγω των παρενεργειών, που πολλές κυβερνήσεις το έκαναν υποχρεωτικό.


πηγη

Ο Mnτσoτάκnς συνάvτnσε τov Τζαvερρiκo και πρoσπάθnσε να τov δωρoδoκnσει...

Ο Γιάννης Μαντζουράνης υποψήφιος βουλευτής στο Νότιο Τομέα Αθηνών σε νέες αποκαλύψεις....



– Υπήρξε επαφή τηλεφωνική ή διά ζώσης του κ. Τζανερρίκου και του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη;

– Συναντήθηκαν τέσσερις γυναίκες μέλη του Αρείου Πάγου σε οικία στην περιοχή του Παπάγου για να συζητήσουν την διαδικασία αντιμετώπισης της επίμαχης υπόθεσης από το Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, στο οποίο οι τρεις εξ’ αυτών θα συμμετέχουν στην ολομέλεια του μετά την ψήφιση της τροπολογίας Βορίδη;

– Εάν αληθεύουν οι καταγγελίες του κ. Τζανερρίκου ότι του υποσχέθηκαν διορισμό σε Ανεξάρτητη Αρχή μετά την συνταξιοδότηση του, έχουν διαπραχθεί αυτεπαγγέλτως διωκόμενα εγκλήματα, όπως αθέμιτη επιρροή σε δικαστές, πρόκληση και προσφορά σε τέλεση εγκλήματος, δωροληψία και δωροδοκία Δικαστή, δεδομένου ότι η υπόσχεση οποιασδήποτε φύσης αθέμιτου ωφελήματος σε δικαστή στοιχειοθετεί το έγκλημα, που προβλέπεται και τιμωρείται στις διατάξεις του άρθρου 237 π.κ..

Παραμένει ανοιχτό το ερώτημα τι θα πράξει η εισαγγελική αρχή, θα διατάξει προκαταρτική εξέταση ή όχι;


πηγη

Peter McCullough: Οι περισσoτεροι πέθαvαv στα εμβoλιαστικά κέvτρα μπρoστά σε αυτov πoυ τoυς έκαvε τnv δόσn...

Ο διάσημος καρδιολόγος, Peter McCullough, αναφερόμενος στους θανάτους που έχουν προκληθεί από τα εμβόλια κατά της Covid-19 είπε ότι πρόγραμμα του εμβολιασμού θα έπρεπε να είναι διακοπεί από το CDC, καθώς οι περισσότεροι από τους θανάτους συνέβησαν στα εμβολιαστικά κέντρα....



Αν πρόκειται να ψηφίσετε το κόμμα «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη και απαγορευθεί η συμμετοχή του στις εκλογές, θα ψηφίζατε ΣΥΡΙΖΑ για να «τιμωρήσετε» την κυβέρνηση;

«Συμβαίνει κάθε χρόνο. Συμβαίνουν αλλεργικές αντιδράσεις. Υπάρχουν πράγματα που μπορούν να συμβούν με τα εμβόλια.

Υπάρχουν εμβόλια που χρησιμοποιούνται περισσότερο από εκείνα του Covid, συμπεριλαμβανομένου του εμβολίου της γρίπης.

Οπότε, κάτι πάει στραβά… Το CDC και η FDA διηύθυναν το πρόγραμμα εμβολιασμών και θα ‘πρεπε να το ‘χαν διακόψει!

Αν κάποιος πεθάνει στο σπίτι και έρθει το ΕΚΑΒ, έρθει κι η αστυνομία και υπάρχει όλη αυτή η αναστάτωση στο σπίτι και δεν υπάρχει εκεί γύρω πιστοποιητικό εμβολιασμού, δεν θα αναφερθεί ποτέ (ο θάνατος ως θάνατος από το εμβόλιο).

Οι περισσότεροι από αυτούς τους θανάτους συμβαίνουν ακριβώς στο εμβολιαστικό κέντρο όπου το άτομο πεθαίνει ακριβώς μπροστά στο άτομο που του έκανε την ένεση ή στο γηροκομείο».

Σημειώνεται ότι το φως της δημοσιότητας βλέπει βίντεο με τον μεγιστάνα Μπιλ Γκέιτς να ομολογεί ότι ο κορωνοϊός δεν ήταν ένας… τόσο επικίνδυνος ιός! 

Μετά από δύο χρόνια με σκληρές απαγορεύσεις, με υποχρεωτικούς εμβολιασμούς, τα οποία οδήγησαν μεταξύ άλλων πολλές οικονομίες, o Μπιλ Γκέιτς ομολόγησε ότι έκαναν «ένα τεράστιο λάθος»!

«Κάναμε ένα τρομερό λάθος. Θέλαμε να προστατεύσουμε τους ανθρώπους από έναν επικίνδυνο ιό. Αλλά αποδεικνύεται ότι ο ιός είναι πολύ λιγότερο επικίνδυνος από όσο πιστεύαμε. Και το εμβόλιο είναι πολύ πιο επικίνδυνο από όσο θα μπορούσε να φανταστεί κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα εμβόλιο που οδήγησε χιλιάδες ανθρώπους στο θάνατο, λόγω των παρενεργειών, που πολλές κυβερνήσεις το έκαναν υποχρεωτικό.


πηγη

Kαθε μεpα καιvoυρια "κατoρθωματα" ! ! ! Απo πoυ θα φυγετε pε;

Δειτε ρε τι σας γραφουν......

Τιποτα δεν σας αγγιζει;

Καμμια αντιδραση;



ΜΑΣΤΡΟΠΟΣ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ....

Πορνείο ανηλίκων το Μαξίμου....

ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΧΕΙΡΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 12ΧΡΟΝΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ.....

ΤΕΡΑΤΩΔΕΣ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ....

ΕΜΠΛΕΚΕΙ: Τον διοικητή της ΕΥΠ, κορυφαίο υπουργό, επίορκους αστυνομικούς της Μαφίας .....

Ποιοι συγκαλύπτουν....

Κρέμασαν στα μανταλάκια τον γνωστό καναλάρχη, Φίλιππο Βρυώνη....


πηγη

Ρε παιδiα, ξερετε πoιoς εivαι ο πιo μισnτoς Πρωθυπoυργoς στα xροvικα τnς Eλλαδoς;

Είναι πλέον δεδομένο και θα γραφτεί στην σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος που αργότερα Θα διδάσκεται σε βιβλία στα σχολεία της χώρας ως ο πιο μισητός πρωθυπουργός που πέρασε στα χρονικά του πολιτεύματος της Δημοκρατίας ο Μητσοτακης....



Αυτό δεν έχει να κάνει με το κόμμα της δεξιάς παράταξης αφού κανένας από τους προηγούμενους πρωθυπουργούς που διακυβέρνησαν τη χώρα δεν δέχτηκε τόσο χλευασμό τόση απαξίωση τόσο μίσος τόση περιφρόνηση.



Αν κάποιος θέλει να ανατρέξει στις πρόσφατες διακυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας δηλαδή στον Αντώνη Σαμαρά και στον Κώστα Καραμανλή μπορεί να καταλάβει εύλογα τη διαφορά.

Πως όμως οι Έλληνες οδηγήθηκαν σε αυτά τα συναισθήματα απέναντι στον νυν πρωθυπουργό;



Στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης δεν υπήρχε σχεδόν καμία αντίδραση και καμιά υποτιμητική αναφορά πέρα από κάποια σχόλια διαφόρων κομμάτων προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το “ξεγύμνωμα” ξεκίνησε από την περίοδο της πανδημίας και του κορονοϊού κατά την οποία δεν μπόρεσε να πείσει τους Έλληνες για την σοβαρότητα της κατάστασης το οποίο οφειλόταν κατά μεγάλο βαθμό σε αυτούς που τοποθέτησε για να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου στους Έλληνες μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Αφού λοιπόν διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει τρόπος πειθούς φανέρωσε το πραγματικό του πρόσωπο και θέλησε να πειθαρχήσει τους Έλληνες μέσω προστίμων μέσω της αστυνομοκρατίας και μέσω της βίας σε αρκετές περιπτώσεις. Οι νέοι που έβλεπαν ότι δεν μπορούσαν να ζήσουν τη ζωή τους όπως είχαν συνηθίσει και διέκριναν μία τεράστια καταπίεση στην καθημερινότητά τους προσπάθησαν μέσω συνθημάτων, τραγουδιών και διαφόρων τρόπων έκφρασης στα κοινωνικά δίκτυα να δείξουν την απέχθεια τους για το “αποφασίζω και διατάζω” του πρωθυπουργού.

Ταυτόχρονα με την πανδημία υπήρχαν και τεράστιες φυσικές καταστροφές όπως ο Ιανός στην Καρδίτσα και οι φωτιές στην Εύβοια στην οποία πρωτοξεκίνησε και το γνωστό πλέον σύνθημα που έχει γίνει viral σε όλη την Ελλάδα το “Μητσοτάκη γα@μιέσαι”.



Το φώναξε ένας αγανακτισμένος κάτοικος στις Ροβιές ο οποίος είδε την περιουσία του να γίνεται παρανάλωμα του πυρός και ο κρατικός μηχανισμός να σφυρίζει αδιάφορα. Το κομβικό σημείο που πλέον χάθηκε κάθε έλεγχος και εμπιστοσύνη απέναντι στους πολίτες ήταν ο υποχρεωτικός εμβολιασμός. Θέλησε να επιβάλει στους Έλληνες να βάλουν στο σώμα τους ένα πειραματικό σκεύασμα χωρίς να υπάρχει ούτε το φυλλάδιο οδηγιών που αναγράφει τις παρενέργειες όπως στο πιο απλό φάρμακο (σε ένα Depon) και απαίτησε όλο αυτό να γίνει ξανά με πρόστιμα με αποκλεισμούς από την εστίαση, με υποχρεωτικά rapid test κάθε εβδομάδα και με αστυνομοκρατία ώστε να τηρούνται με ευλάβεια όλοι οι περιορισμοί.

Όταν οι ίδιοι κυβερνώντας παραβίαζαν συνεχώς τα μέτρα και έκαναν τσιμπούσια στην Ικαρία καθώς και βόλτες δεξιά και αριστερά ζητούσαν από τους Έλληνες να βάλουν πλάτη όπως αντίστοιχα στο πρόσφατο παράδειγμα των Τεμπών και να κλειστούν στα σπίτια για να μην εξαπλωθεί η πανδημία.


Εκεί πλέον όλοι συνειδητοποίησαν ότι κάτι ύποπτο υπάρχει πίσω από όλο αυτό και ο κόσμος επαναστάτησε με πορείες συλλαλητήρια και συνεχόμενα συνθήματα στα κοινωνικά δίκτυα.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο πόλεμος Ουκρανίας-Ρωσίας.

Ο πρωθυπουργός αποφάσισε μόνος του χωρίς να ρωτήσει τους Έλληνες με ποια πλευρά θέλει να είναι σε αυτή την διαμάχη.

Μάλιστα στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών τόνισε ότι “Είμαστε με την Ουκρανία πάει και τελείωσε”. Θέλησε να επιβάλει δηλαδή σε μία χώρα δέκα εκατομμυρίων ανθρώπων με ποια πλευρά θα είναι σε μία διαμάχη που στο κάτω-κάτω δεν αφορά τους Έλληνες.



Το “αποφασίζω και διατάζω” ο Έλληνας δεν το δέχτηκε ποτέ! Μπορεί να δέχτηκε μειώσεις στις συντάξεις μπορεί να δέχτηκε μνημόνια μπορεί να δέχτηκε περικοπές μισθών αλλά το “Σου επιβάλλω αυτό που θέλω” είναι ενάντια στη φύση της Ελληνικής Φυλής.

Εκεί πλέον κορυφώθηκαν τα αρνητικά συναισθήματα όπως το μίσος και η απέχθεια προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Επιπλέον οι κυρώσεις που επέβαλε στη Ρωσία εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό με την ακρίβεια. Ο Έλληνας αισθάνεται ότι πληρώνει για ένα πόλεμο ο οποίος δεν αγγίζει την Ελλάδα και ταυτόχρονα δεν έχει πεισθεί σε καμία περίπτωση ότι η Ουκρανία είναι το θύμα και όχι ότι χρησιμοποιείται από τους Αμερικανούς για τα συμφέροντά τους.

Με λίγα λόγια τα ελληνικά νοικοκυριά αυτή τη στιγμή “γονατίζουν” για να υποστηρίξουν μία χώρα που ουδέποτε στο παρελθόν σε καμία διαμάχη της Ελλάδας δεν τάχθηκε στο πλευρό της.

Τα υπόλοιπα που ακολούθησαν δηλαδή τα σκάνδαλα με τις αρπαχτές των βουλευτών τις υποκλοπές την βρωμιά στη δικαιοσύνη και τους διάφορους Λιγνάδηδες Πάτσηδες και λοιπούς ήταν απλά μία συνέχεια του πετρελαίου που έριχνε στη φωτιά του μίσους και της απαξίωσης το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, τα οποία συναισθήματα συσσωρεύονταν όλα στο ένα και μόνο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.


πηγη

Πέμπτη 13 Απριλίου 2023

Αγέvvnτα παιδιά xρωστάvε στnv εφoρiα τoυ Mnτσoτακισταv....

Με μια πρωτοφανή υπόθεση ασχολήθηκε το Ειρηνοδικείου Ρόδου τις τελευταίες μέρες που είχε να κάνει με χρέη στην εφορία τα οποία βεβαιώθηκαν σε βρέφος το οποίο δεν είχε ακόμα έρθει στη ζωή!



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την rodiaki.gr, η υπόθεση ξεκίνησε το περασμένο καλοκαίρι να ταλαιπωρεί τους γονείς του βρέφους οι οποίοι θέλησαν να κινήσουν τις διαδικασίες για την αποποίηση κληρονομιάς, εξαιτίας της οποίας το παιδί βρέθηκε χρεωμένο καθώς θεωρήθηκε προσωρινός κληρονόμος της γιαγιάς του που απεβίωσε, προτού εκείνο γεννηθεί!

Η υπόθεση

Το περασμένο καλοκαίρι η 36χρονη μητέρα ενημερώθηκε από την εφορία για το χρέος του παιδιού της όταν της κοινοποιήθηκε «ατομική ειδοποίηση καταβολής – υπερημερίας της ΑΑΔΕ με θέμα τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών».

Με το έγγραφο αυτό ενημερώθηκε η 36χρονη ότι από έλεγχο που είχε γίνει στα μέσα Ιουλίου 2022 στα ηλεκτρονικά αρχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν οφειλές της, οι οποίες μάλιστα κατέστησαν ληξιπρόθεσμες. 

Ως αιτιολογία για τις οφειλές είναι το γεγονός ότι η 36χρονη ασκεί γονική μέριμνα στο πεντάχρονο παιδί της το οποίο φέρεται να είναι προσωρινή κληρονόμος της γιαγιάς της που πέθανε όταν εκείνο ήταν αγέννητο!

Στην ίδια ειδοποίηση αναφερόταν ότι το συνολικό ποσό των οφειλών είναι 10.690 ευρώ και από αυτά, το ποσό των 5.793 αποτελεί το ληξιπρόθεσμο υπόλοιπο της βασικής οφειλής, ενώ οι 4.898 ευρώ είναι προσαυξήσεις και τόκοι.

Ωστόσο, η λεπτομέρεια είναι ότι η 36χρονη, ο πατέρας της και ο αδελφός της είχαν προχωρήσει σε αποποίηση της κληρονομιάς της μητέρας τους, λίγους μήνες μετά το θάνατό της, το 2017. Τότε η 36χρονη ήταν έγκυος τριών μηνών στο παιδί της.

Ο ρόλος της δικαιοσύνης

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Οι γονείς μέσω της δικηγόρου τους, προσέφυγαν στο Ειρηνοδικείο Ρόδου καταθέτοντας εκπρόθεσμη αίτηση, προκειμένου να τους παρασχεθεί η άδεια να αποποιηθούν στο όνομα και για λογαριασμό του ανηλίκου πια τέκνου τους την κληρονομιά της γιαγιάς του.

Το δικαστήριο τους δικαίωσε και αποδέχθηκε τον ισχυρισμό των γονέων ότι τελούσαν σε πλάνη, διότι κατά το χρόνο θανάτου της γιαγιάς, το ανήλικο τέκνο δεν είχε ακόμα γεννηθεί αλλά η μητέρα του βρισκόταν στον τρίτο μήνα της κύησης.

Έτσι πλέον επιτρέπεται στους γονείς του παιδιού να κινήσουν όλες τις διαδικασίες ώστε να πάψει να υφίσταται το συγκεκριμένο χρέος.


πηγη

Η αvακoπή δεν εivαι αιτiα Θαvάτου, αλλα....

ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ…



Το έχω ξαναπεί, πάρα πολλές φορές και δεν θα κουραστώ να το λέω και να το ξαναλέω:

Η ανακοπή ΔΕΝ είναι αιτία θανάτου, όπως άλλωστε αναφέρουν και οι οδηγίες συμπλήρωσης του πιστοποιητικού θανάτου.

Από ο,τιδήποτε και αν πεθάνεις, η καρδιά κάποια στιγμή τελικά θα σταματήσει, εννοείται!

Αιτία θανάτου είναι το αίτιο που ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ την ανακοπή.

Χρειάζεται πια να λέμε ακόμη και τα αυτονόητα;

1) Αν κάποιος μπήξει ένα μαχαίρι στο στήθος ενός άτυχου θύματος, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.

Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!

Αιτία θανάτου: Βαριά εσωτερική αιμορραγία θώρακος, μετά από τραυματισμό με μαχαίρι.

2) Αν μία νταλίκα λιώσει κυριολεκτικά έναν άνθρωπο, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.

Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!

Αιτία θανάτου: Συντριπτικά κατάγματα πλευρών και σπονδυλικής στήλης και βαριά εσωτερική αιμορραγία, συνεπεία τροχαίου.

3) Αν με μία καραμπίνα τινάξουμε τα μυαλά στον αέρα κάποιου δύστυχου, η καρδιά του φυσικά και θα κάνει ανακοπή.

Αιτία θανάτου ανακοπή; Οχι κύριοι!

Αιτία θανάτου: Βαρύτατη κρανιοεγκεφαλική κάκωση, μετά από τραυματισμό, από πυροβόλο όπλο.

Αυτή είναι η “ορθόδοξη” ιατρική, που ξέραμε πάντα.

Αναφέρουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ αιτία που προκάλεσε τον θάνατο και ΟΧΙ ότι τελικά στον νεκρό, κάποια στιγμή… σταμάτησε η καρδιά του!

Στη νέα και “μεταμοντέρνα ιατρική” όμως, αυτή που έχει αρχίσει να μολύνει το δημόσιο βίο την τελευταία 2ετία, όλο και συχνότερα ακούμε ότι μικρά παιδιά και ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ πεθαίνουν αιφνιδίως από… “ανακοπή”!

Σαν να σου λένε ότι “πέθανε από… θάνατο”!

Δηλαδή αποσιωπάται συστηματικά η αιτία θανάτου…

Ο ΚΟΙΝΟΣ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗΣ

Ολα αυτά τα ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ παιδάκια, που ένα ωραίο πρωί δεν ξαναξύπνησαν, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: είχαν όλα τους υποστεί τον πειραματικό “εμβολιασμό” για κόβιντ.

ΟΛΑ!

Ούτε ΕΝΑ υγιέστατο παιδάκι (επαναλαμβάνω: ΥΓΙΕΣΤΑΤΟ παιδάκι και όχι κάποιο βαριά άρρωστο εκ γενετής, που δεν το γνώριζε) από αυτά τα δύστυχα παιδάκια, δεν ήταν ανεμβολίαστο για κόβιντ.

Αλλωστε είναι ευνόητο ότι, αν έστω και ΕΝΑ μόνο από αυτά τα αδικοχαμένα παιδάκια ήταν ανεμβολίαστο, θα το είχαν κάνει βούκινο σε όλα τα ΜΜΕ.

Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Ο ίδιος ο πατέρας του προχτεσινού 12χρονου κοριτσιού στην Θεσσαλονίκη, περιγράφει την διαβεβαίωση που του έδωσαν ΔΥΟ κιόλας ιατροδικαστές:

“Δύο ιατροδικαστές μάς διαβεβαίωσαν πως δεν τίθεται θέμα να “έφυγε” από το εμβόλιο, καθώς η Δήμητρα είχε κάνει και τις δύο δόσεις. Απλά, σταμάτησε η καρδιά της. Δεν είχε περάσει κοροναϊό, ούτε είχε κάποιο άλλο πρόβλημα, ήταν υγιέστατη. Ακόμα και γενετικά, που ψάξαμε εάν υπήρχε κάποιο πρόβλημα που ίσως δεν γνωρίζαμε, μας διευκρίνισαν ότι δεν βρέθηκε κάτι».

Μάλιστα, 3 μήνες νωρίτερα είχε κάνει και καρδιολογικό έλεγχο και ήταν αποδεδειγμένα υγιέστατη!

Δεν είχαν λοιπόν ΤΙΠΟΤΕ να του πουν σαν αιτία θανάτου, αλλά έσπευσαν να τον … “διαβεβαιώσουν” ότι ο μόνος που αποκλείεται να ευθύνεται είναι “ο συνήθης ύποπτος”!

Αυτό το ξέρανε στα σίγουρα!

Από που το ξέρανε, αφού ακόμη δεν έχουν βρει την αιτία;

Μα τέτοια θα ρωτάτε τώρα;

Μην είστε τίποτε ρωσόφιλοι ψεκασμένοι;

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Κάθε τέτοιος χαροκαμένος γονέας επιθυμεί να ακούσει τέτοιες κουβέντες από τον ιατροδικαστή και τις ασπάζεται με μεγάλη προθυμία, γιατί θέλει μέσα του να ξορκίσει το φόβο που τον κατατρώει, μήπως μόνος του πήγε το παιδί του για καλό, αλλά τελικά το πήρε στο λαιμό του…..

Είναι μία τυπική αμυντική αντίδραση του υποσυνείδητου.

Για αυτό μην περιμένετε κανένας γονέας να το κυνηγήσει για να βρει την άκρη, πόσο μάλλον και να στραφεί κατά παντός υπευθύνου, γιατί αν έκανε κάτι τέτοιο θα ήξερε, ότι μέσα στους υπεύθυνους, περιλαμβάνεται και ό ίδιος.

Κάτι τέτοιο δεν θα το άντεχε….

Κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ


πηγη


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.