Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2021

Απαλλάσσεται από τις κατηγορίες για τo Καπιτώλειο ο Τραμπ ! ! !


Την αθώωση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά την κατηγορία ότι υποκίνησε τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου, στο Καπιτώλιο, αποφάσισε η Γερουσία....



Η Γερουσία, οι δικηγόροι του Τραμπ, και οι βουλευτές της Βουλής των Αντιπροσώπων που λειτουργούν ως εισαγγελείς συμφώνησαν αργότερα πως μια δήλωση της Ρεπουμπλικανής βουλευτή Τζέιμι Χερέρα Μπάτλερ για μια τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον Τραμπ και τον επικεφαλής των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Κέβιν Μακάρθι, μπορεί να γίνει δεκτή ως αποδεικτικό στοιχείο.

Μεγάλο μέρος της δίκης επικεντρώθηκε στο πόσα ήξερε ο Τραμπ για τις ενέργειες των ταραξιών καθώς εισέβαλλαν στο Κογκρέσο στις 6 Ιανουαρίου επιδιώκοντας να εμποδίσουν τους βουλευτές από την επικύρωση της νίκης του Μπάιντεν στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η Μπάτλερ είπε πως ο Τραμπ αρχικά αρνήθηκε ότι οι οπαδοί του εμπλέκονταν στην επίθεση, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο για μέλη του αριστερού κινήματος Antifa, κάτι που ο Μακάρθι απέρριψε ως ψευδές.

Ο Τραμπ, που αποχώρησε από τον Λευκό Οίκο στις 20 Ιανουαρίου, είναι ο πρώτος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ που παραπέμφθηκε σε δίκη μετά την αποχώρησή του, Αν καταδικαστεί, η Γερουσία θα μπορούσε να ψηφίσει στη συνέχεια για το αν πρέπει να του απαγορευθεί να ξαναθέσει υποψηφιότητα.

Η δίκη υπογράμμισε τον αναπάντεχο κίνδυνο που αντιμετώπισαν οι βουλευτές στις 6 Ιανουαρίου, όταν ο Τραμπ κάλεσε τους υποστηρικτές του να πορευθούν προς το Καπιτώλιο και να «είναι πολύ οργισμένοι»




πηγη 

Δεν χρειαζεται η 62η διερευνητική συνάντηση, εφ΄όσον δεν υπάρξει εκ των προτέρων συμφωνία με την εν λόγω απαίτησή του λεει ο Σαλεμενος...

Με λιγα λογια μας λεει οτι μονο αν συμφωνησουμε στις απαιτησεις του θα αμς κανει την χαρη να μιλησει μαζι μας.....

Και παρολα αυτα ο Κουλης τον παρακαλαει....



Τα Ελληνοτουρκικά λοιπον στο προσκηνιο, ίδίως μετά τις χθεσινές προκλητικές δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας  κατά  του Ελληνα Πρωθυπουργού, αλλά κατ΄επέκταση και κατά της Ελλάδας, αλλά, ακόμη και εκείνες του Τούρκου ΥΠΕΘΑ  Χουλουσί Ακάρ ,καλώντας την Ελλάδα «…να σταματήσει  να απειλεί…» (!)…  

Επίσης υπήρξαν  και  δημοσιεύματα Τουρκικών  ΜΜΕ , σχολιάζοντας το χθεσινό ΦΟΡΟΥΜ στην Αθήνα, με συμμετοχή  των ΥΠΕΞ Ελλάδας, Κύπρου, Γαλλίας, Αιγύπτου, Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σαουδικής Αραβίας και Ιορδανίας, με κοινή εκτίμηση αυτών  των Τουρκικών  ΜΜΕ, περί του εν λόγω ΦΟΡΟΥΜ ,  ότι πρόκειται για μια  «…σύναξη εχθρών της Τουρκίας…» !!…

Ακόμη ο Τούρκος Πρόεδρος ήταν για άλλη μια φορά ξεκάθαρος και  στις … απαιτήσεις του έναντι της Ελλάδας, αλλά  και της Κυπριακής Δημοκρατίας, δηλώνοντας  ότι «η μόνη λύση του Κυπριακού ζητήματος είναι ο διαχωρισμός  της Κύπρου σε δύο ανεξάρτητα Κράτη…» και μάλιστα ότι αυτό θα πραγματοποιηθεί «…είτε το θέλουν η Ελλάδα και η Κύπρος,   είτε όχι…» και κατέληξε στο  συμπέρασμά του ότι δεν βλέπει τον λόγο για την 62η   διερευνητική συνάντηση Ελλάδας-Τουρκίας στην Αθήνα, εφ΄όσον δεν υπάρξει  εκ των προτέρων συμφωνία  με την εν λόγω απαίτησή του!!…

     Όμως, παρά την ανωτέρω διαμορφωμένη κατάσταση των Ελληνοτουρκικών σχέσεων, η Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου δυστυχώς αναλώθηκε στην Ελληνική Βουλή για μιάν εντός αυτής  συζήτηση του προς ψήφιση εισαχθέντος σε αυτήν Νομοσχεδίου του Υπουργείου Παιδείας, περί των Α.Ε.Ι. και όχι, όπως θα ήταν απείρως  προτιμότερο,   για μιάν ευκταίαν ομόθυμη  έκφραση ηχηρής απάντησης ολόκληρου του Σώματος της Βουλής, προς τους ανωτέρω  προκλητικούς , όσο και επικίνδυνους για ολόκληρη την Ε.Ε.

 και την Ανατολική Μεσόγειο, εξ Ανατολών θρασύτατους γειτόνους μας… Αυτή η ευκταία ενέργεια ασφαλώς  θα αποτελούσε ένα ιδιαίτερα  ισχυρό και απόλυτα αναγκαίο σήμερα ενισχυτικό ψυχολογικό στοιχείο  όχι μόνον  του ηθικού  του συνόλου των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων, οι οποίες μάλιστα, επί μήνες συνεχώς έως τώρα, βρίσκονται άγρυπνες  σε διαρκείς περιπολίες διαφύλαξης και προστασίας

 γήϊνων , θαλάσσιων και εναέριων συνόρων της Ελλάδας, αλλά ακόμη και του ηθικού  ολόκληρου του Ελληνικού Λαού, μπροστά σε  κάθε τυχόν προσπάθεια επιβουλής κατά της ακεραιότητας της Ελλάδας. Θα είναι , ως εκ τούτου ευπρόσδεκτο , έστω και τώρα, να εκφρασθεί αυτή η ευκταία ομοθυμία ολόκληρου του πολιτικού κόσμου…





πηγη 

Πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή ο πληθυσμός μένει μέσα στο σπίτι, που η κυβέρνηση τους έκλεισε μέσα...Άρα αυτή ευθύνεται ! ! !

Πραγματικα ειναι Καραγκιοζηδες με ολη την σημασια της λεξεως....



Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), ανακοίνωσε για σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου, πως στη χώρα μας εντοπίστηκαν 1.222 νέα κρούσματα κορωνοϊού και 26 θάνατοι που σχετίζονται (προσοχή «σχετίζονται», δεν «προέρχονται») και με αυτά τα νούμερα πάλι η κυβέρνηση έχει «φυλακίσει» τους Έλληνες στα σπίτια τους πάλι!

Καμία σχέση με το κύμα του κορωνοϊού που έχει πλήξει και συνεχίζει να πλήττει τις άλλες χώρες της Ευρώπης, βασικά λόγω κλίματος, γεωμορφολογικών διαφορών και ήδη εμβολιασμού της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού με το εμβόλιο κατά της φυματίωσης.

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 26, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 6.103 θάνατοι, ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 300 στις ΜΕΘ (70.3% άνδρες) και είναι ελάχιστος σε σχέση με την δυναμικότητα σε όλη την χώρα (1305 ΜΕΘ σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας τον περασμένο Δεκέμβριο), αλλά αυτό δεν εμποδίζει τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ψεύδη για 83% πληρότητα στις ΜΕΘ αναφερόμενοι έξυπνα μόνο στην Εττική!

Λίγα κρούσματα, ελάχιστα τα θύματα, αλλά η κυβερνητική τρομοκρατία καλά κρατεί μέσω των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ και ειδικά των τηλεοπτικών καναλιών.

Θυμάστε τις πύρινες «καταγγελίες» για «συγχρωτισμούς» και «πλήθος κόσμου που κατακλύζει ανεύθυνα την παραλία, την Ερμού, τον Λευκό Πύργο» κλπ.;

Ε, τώρα μέσα στο τρίτο lockdown, σειρά έχουν η «ενδοοικογενειακή μετάδοση του Covid-19» και «πόσο θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή ο πληθυσμός μένει μέσα στο σπίτι»!

Όπου η κυβέρνηση τους έκλεισε μέσα στα σπίτια!

Άρα αυτή ευθύνεται για ότι συμβεί!

Ιδού τα απίστευτα χαλκευμένα στοιχεία που μεταδίδουν οι κυβερνητικές πηγές: 

Τα επιδημιολογικά δεδομένα στη χώρα μας με το σύστημα Υγείας να δέχεται «ασφυκτικές πιέσεις»: Και «προβληματίζει τους επιστήμονες, η ενδοοικογενειακή μετάδοση».  

Απόλυτα ψευδές το πρώτο. Το ότι η Αττική έχει μία πίεση στις ΜΕΘ δεν σημαίνει ότι αυτό αφορά την χώρα:  Ούτε το 20% των ΜΕΘ δεν έχει καλυφθεί αυτή την στιγμή που μιλάμε σε πανελλαδικό επίπεδο. Και να σε κάποιες περιοχές υπάρχει πληρότητα μπορεί να μεταφερθεί κάποιος ασθενής σε κάποια άλλη από τις ΜΕΘ.

Ας πάμε στην «ενδοοικογενειακή μετάδοση».

Βάσει της κυβερνητικής επιτροπής  (δηλώσεις καθηγήτριας Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Βάνας Παπαευαγγέλου;   «Προσοχή στην ενδοοικογενειακή μετάδοση ειδικά αυτές τις πρώτες μέρες που θα χρειαστεί να μείνουμε σπίτι. Κολλάμε από συγγενείς και φίλους πιο συχνά από τον... κακό ξένο! Πρέπει «να προσέχουμε ποιους βάζουμε στο σπίτι μας»!

Απίστευτο; Όχι! Το είπε!

Και η απάντηση είναι: «Και τότε γιατί επέβαλαν καραντίνα και έκλεισαν τον κόσμο στα σπίτια του και δεν του επιτρέπουν να κυκλοφορεί για να περιοριστεί η ενδοοικογενειακή μετάδοση; 

Αλλά απάντηση δεν υπάρχει πλην μίας: Γιατί ο πληθυσμός πρέπει να μάθει να περιορίζεται μέσα στα σπίτια του και να «εκπαιδευτεί» στον φόβο. Να μάθει να φοβάται. Έξω, αλλά και μέσα στο σπίτι του.

Mέσα στο κλίμα τρομοκρατίας να προσθέσουμε και τις παπάτζες των επίσης κυβερνητικών μετεωρολόγων για «χιονιά-τέρας» αναφορικά με την «Μήδεια» με την οποία υπολογίζουν να «ξεπλύνουν» τις διαδοχικά αποτυχημένες προβλέψεις τους από τον περασμένο Οκτώβριο.

Είναι Φεβρουάριος και τι φοβερό συνέβη; Να χιονίσει στον... Χορτιάτη, της Θεσσαλονίκης και κάποια βουνά της χώρας.

Και έχει κακοκαιρία όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

Και; Αλλά το απόλυτα φυσιολογικό σερβίρεται ως «τρόμος» για τους ανθρώπους για να ξεχάσουν την καταστροφή τους...




πηγη 

Μαυροχιονιστηκε η γρια και κατηγορει παλι την Ελλαδα για τα ματια του Σαλεμενου Σουλτανου....

Κάποιο ζόρι τραβάνε οι Γερμανοί, αλλιώς δεν εξηγείται η επιθετική τους συμπεριφορά απέναντι στην Ελλάδα. Εντάξει το γνωρίζουμε ότι είναι αδελφοποιοιτοί με τους Τούρκους, αλλά να στρέφονται τόσο ύπουλά απέναντι μας, ξεπερνά τα όρια ανοχής ακόμη και των πιο φιλογερμανών....



Την μια μας λένε ότι έχουμε άδικο και μαξιμαλιστικές θέσεις για το Καστελόριζο, την άλλη τους ενόχλησε που ενισχύσαμε την πολεμική μας αεροπορία και τους ένοιαξε πως θα πληρώσουμε τα αεροσκάφη! Την τρίτη και σύμφωνα με όσα δημοσιεύει η γερμανική Welt, ενοχλήθηκαν με το «Philia Forum» που διοργάνωσε το ΥΠΕΞ στην Αθήνα και στο οποίο συμμετείχαν συνολικά επτά χώρες, τρεις από την Ευρωπαϊκή Ένωση: Ελλάδα, Κύπρος και Γαλλία και τέσσερις Αραβικές: Αίγυπτος, Μπαχρέιν, Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Μάλιστα στο ανακοινωθέν της πρώτης αυτής συνάντησης υπάρχουν «σαφείς αναφορές στο Διεθνές Δίκαιο, το Δίκαιο της Θάλασσας και την αποχή από απειλές ή χρήση βίας».

Η ανακοίνωση αυτή όπως καταλαβαίνεται δεν στρέφεται εναντίον κανενός, απλά αναφέρεται στην τήρηση του δικαίου. Βέβαια υπάρχουν χώρες που δεν το σέβονται και το καταπατούν όπως είναι η Τουρκία με αυτά που κάνει στην Ανατολική Μεσόγειο και ιδίως στο Αιγαίο και το Κυπριακό. Αυτό φαίνεται πόνεσε Γερμανούς και Τούρκους, στους μεν γιατί βλέπουν ότι κονταίνει το κακομαθημένο τους παιδί, στους δε γιατί μπαίνει τροχοπέδη στα σχέδια τους της «γαλάζιας πατρίδας» που καταπατά κάθε έννοια διεθνούς δικαίου.

Ας δούμε όμως τι λένε οι Γερμανοί μέσο του φιλοκυβερνητικού τύπου τους, στην ουσία ρίχνοντας βολές καταδίκης στην χώρα μας. Αναφέρει λοιπόν η Welt: «H Ελλάδα μαζί με άλλες χώρες συμμαχούν κατά της Τουρκίας! Μπορεί αυτές οι χώρες να αποκάλεσαν «Φόρουμ Φιλίας» τη συνάντηση, αλλά στην πραγματικότητα πήραν αποφάσεις εναντίον μίας χώρας, της Τουρκίας. Με λίγα λόγια δημιουργείται μία συμμαχία ενάντια στην Τουρκία στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή».

Ας δούμε και την τουρκική οπτική. Ο εκπρόσωπος του τουρκικού Υπουργείο Εξωτερικών βγάζει ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την Ελλάδα και την Κύπρο ότι με τις ενέργειές του απειλούν την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή: «Οι αβάσιμες κατηγορίες και συκοφαντίες εναντίον της χώρας μας από τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας στη συνέντευξη Τύπου στο τέλος του φόρουμ, που όπως ειπώθηκε δεν στόχευε καμιά χώρα, στην πραγματικότητα δείχνει ότι δεν ήταν μια πρωτοβουλία φιλίας, όπως χαρακτηρίστηκε, αλλά μια επιχείρηση να καλλιεργήσουν έχθρα κατά της Τουρκίας».

Και αν για την γείτονα μια τέτοια ανακοίνωση ήταν αναμενόμενη, μια και νομίζει ότι στρέφεται εναντίον της, για τους Γερμανούς που έγραψαν άρθρο που θα ζήλευε και το τουρκικό κρατικό πρακτορείο «Aναντολού» τι να πούμε; Εδώ έφτασαν οι δυο ανακοινώσεις τους να είναι σχεδόν πανομοιότυπες, πράγμα που δείχνει ότι μεγάλη μερίδα της Γερμανίας όχι μόνο τρέφει φιλοτουρκικά αισθήματα αλλά τα προμοτάρει κιόλας.

Παλαιότερα είχα πει ότι η ευρωπαϊκή ένωση απαλλάχθηκε από ένα αγκάθι στα πλευρά της που λειτουργούσε ως τροχοπέδη στις αποφάσεις της, σήμερα θα πω ότι απέμεινε ακόμη ένα.




πηγη 

Καθαρισε ο Στρατηγος Φλωρος και ανατρεπει τις ισσοροπιες στον Αιγαιο με τα αεροσκαφη που καταφερε να παρει παρα τις τρικλοποδιες των καλοθελητων...

ΚΙ ΕΤΣΙ, Η ΠΑΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ....

“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΛΟΙΑ”....

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...



Η Ελλάδα, όπως φαίνεται από τις αγορές αεροσκαφών και τα έργα εκσυγχρονισμού, θα αλλάξει τυπέρ της την αεροπορική ισχύ, υποστηρίζει το τουρκικό Βold Μedya.

Σύμφωνα εμ τους Τούρκους, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες ότι η Ελλάδα πρόκειται να προμηθευτεί αεροπλάνα που παρέχουν ανεφοδιασμό στο αέρα, τότε τα ελληνικά μαχητικά «θα μπορούν να λειτουργούν για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νότο της Κύπρου».

«Η ικανότητα της Ελλάδας να επιτύχει αεροπορική υπεροχή στο Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο θα περιορίσει επίσης την ελευθερία λειτουργίας των Τουρκικών Ναυτικών Δυνάμεων στις σχετικές θαλάσσιες περιοχές», τονίζεται σε μελέτη του Βold medya.

«Εάν δεν αλλάξουν οι συνθήκες, η Ελλάδα, η οποία έχει αυξήσει τα χωρικά της ύδατα σε 12 ναυτικά μίλια στο Ιόνιο Πέλαγος, θα αυξήσει σταδιακά τα χωρικά της ύδατα σε 12 ναυτικά μίλια σε ολόκληρο το Αιγαίο, ξεκινώντας από το νησί της Κρήτης», τονίζουν οι Τούρκοι, ενώ παράλληλα με την αλλαγή της αεροπορικής ισχύος θα υπογράψει συμφωνία ΑΟΖ στην Ανατολική Μεσόγειο.





πηγη 

Παρουσιασαν την Νεα Οθωμανικη Αυτοκρατορια τα Μεμετια με την Ελλαδα μεσα ! ! ! Μηπως πρεπει να τους βομβαρδισουμε πρωτοι;

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ....

“ΚΟΚΚΙΝΗΣΕ” ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΚΥΠΡΟΣ....

ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΝΟΙΚΤΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ....

“ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2050”...

ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΔΙΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ...



Νεοθωμανικός ιδεασμός ή η αρχή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου από έναν δικτάτορα που θέλει να γίνει ο Σουλτάνος του κόσμου;

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η τρελαμάρα ενός αιμοσταγή παράφρονα, αναμένεται να φέρει τον πλανήτη στο χείλος του ολέθρου κάτι που σημαίνει ότι μόνο αναλόγως πρέπει να αντιμετωπιστεί. Μόνο με σφαίρες και φωτιά και όχι με… ανόητες και γελοίες διερευνητικές όπως πιστεύει ακόμα ο Μητσοτάκης.

Να το βίντεο που μεταδόθηκε χθες από το κρατικό Τουρκικό Κανάλι TRT1, στο οποίο ο παρουσιαστής χωρίς κανένα φραγμό είπε ότι οι χώρες που πρέπει να καταληφθούν από την Τουρκία μέχρι το 2050 είναι: Αρμενία, Ελλάδα, ΗΑΕ, Μπαχρέϊν, Κύπρος, Γεωργία, Αμπχαζία, Οσσετία, Συρία, Υεμένη, Ομάν, Ιράκ, Κουβέϊτ, Λίβανος, Αίγυπτος και Συρία. 16 χώρες σύνολο.

Και ακόμα μιλάμε για διπλωματία μπροστά σε αυτό που έρχεται;;;




πηγη 


Η Αλαζονεια χτυπησε κοκκινο... Ο Απερχομενος "Πρωθυπουργος" τους αφαιρει τον λογο και τον ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ! ! !

Φυσικα και τον ανεχονται....

Ειναι πιστοι, στο δογμα της Νου Δουλας το, "ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ"....

Δεν διακινδυνευουν την καρεκλα τους, με τιποτε....

Ολα για την καρεκλα και την μασα τους....

Κι ας εχει καβαλησει το καλαμι, το αφεντικο τους....

Αυτο, λιγο τους νοιαζει...

Ειναι τυποι, που του φτυνεις και λενε ψιχαλιζει αυτοι....

Αυτους ολους τους κανανε Κυβερνηση και περιμενουνε σωτηρια...

Και κοντα σ αυτους, την πληρωνουμε κι εμεις δυστυχως...

Μονο ενα ΘΑΥΜΑ, θα σωσει την Ελλαδα μας ! ! !



Το κρύβουν επιμελώς όλα τα τοπικά μέσα...Πέθανε οδηγός ασθενοφόρου του νοσοκομείου Σπάρτης μετά τον εμβολιασμό του ! ! !

Ο άτυχος Μέρμηγκας Γιάννης ετών 57, οδηγός ασθενοφόρου στη Σπάρτη που σύμφωνα με τις πληροφορίες, έπασχε από υποκείμενα νοσήματα, έκανε  το εμβόλιο για τον COVID-19 , μάζεψε υγρό στον πνεύμονα του και κατέληξε....



Νόσησε με κορωνοϊό, έκανε 3 συνεχόμενα τεστ ανίχνευσης του ιού, τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά....

 Το γεγονός  του εμβολιασμού του και του θανάτου του μετά από αυτό , το κρύβουν επιμελώς όλα τα τοπικά μέσα....

Σήμερα έγινε η κηδεία του.

Τρομακτικά τα ερωτήματα τα οποία ελπίζουμε να ερευνηθούν και να απαντηθούν για το ποιος ήταν ο λόγος που ένας νέος άνθρωπος πέθανε με αυτό τον τρόπο.

Σύμφωνα με πήροφορίες και άλλοι άνθρωποι μετά τον εμβολιασμό τους βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊο.

Μέρμηγκας Γιάννης ετών 57

ΚΑΛΟ

ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

πηγη 

Δεν κολλάει όταν κλεινόμαστε σπίτι λόγω lockdown, αλλα κολλάει όταν κλεινόμαστε σπίτι μας λόγω κακοκαιρίας…λενε τωρα οι φωστηρες ! ! !

Καποιοι με παρεξηγησαν που τους αποκαλω φωστηρες...

Ισως εχουν δικιο....

Ισως επρεπε να πω κατι πολυ χειροτερο....

Διαβαστε τι λενε λοιπον οι φωστηρες της κακιας ωρας...



Θα μας τρελάνουν! “Θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή θα κλειστούμε μέσα λόγω κακοκαιρίας” είπε η Παπαευαγγέλου, μία μέρα αφότου μας έκλεισαν μέσα με το νέο lockdown στην Αττική

Θα μας τρελάνουν! “Θα αυξηθούν τα κρούσματα επειδή θα κλειστούμε μέσα λόγω κακοκαιρίας” είπε η Παπαευαγγέλου, μία μέρα αφότου μας έκλεισαν μέσα με το νέο lockdown στην Αττική

«Ο καιρός δεν θα είναι σύμμαχος, τις επόμενες ημέρες θα κλειστούμε μέσα κι αυτό θα αυξήσει τα κρούσματα. Δε χρειάζεται ούτε τρόμος ούτε εφησυχασμός. Προσοχή στην ενδοοικογενειακή μετάδοση ειδικά αυτές τις πρώτες μέρες που θα χρειαστεί να μείνουμε σπίτι», τόνισε εμφατικά η Βάνα Παπαευαγγέλου στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας, με αφορμή την έλευση της κακοκαιρίας “Μήδεια”.

Όλα αυτά, την επόμενη ημέρα από την Πέμπτη οπότε και μπήκε σε εφαρμογή το νέο lockdown στην Αττική με τις αυστηρότερες απαγορεύσεις στην μετακίνηση και λιγότερο από εβδομάδα από την επιβολή του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας μετά τις 6 το απόγευμα που έχει επιβληθεί για τα Σαββατοκύριακα.

Δηλαδή τι εννοεί ο “ποιητής”;

Δεν κολλάει όταν κλεινόμαστε σπίτι λόγω lockdown αλλά…κολλάει όταν κλεινόμαστε σπίτι μας λόγω κακοκαιρίας…(δεν θα σχολιάσουμε καν το θέμα των σχολείων, όπου κλείνονται σε μία τάξη παιδιά από 25+ οικογένειες, αλλά υποτίθεται δεν κολλάει χάρη στο υπερσύγχρονο μέτρο του…ανοίγματος των παραθύρων…)

Κάποια στιγμή εκτός από την κυβέρνηση πρέπει και τα μέλη της Επιτροπής να καταλάβουν ότι με αυτά που λένε έχουν τρελάνει τον κόσμο που είναι ήδη στα “κάγκελα” μετά από σχεδόν 12 μήνες άνοιξε-κλείσε…





πηγη 

Κλέλια Ρενέση σε Απερχόμενο "Πρωθυπουργό":Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι... Θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη ! ! !

Η ηθοποιός με ανάρτησή της στο Instagram «στήνει» στον τοίχο τον Απερχόμενο "Πρωθυπουργο" Και την κυβέρνηση για τους χειρισμούς στην υπόθεση, καλώντας τους  «να μας μιλήσουν για αυτό το ”δημόσιο συμφέρον” που μάλλον το χουν μπερδέψει με το ΔΙΚΟ τους συμφέρον , αυτό της αλληλοκάλυψης της διαφθοράς – διαστροφής κ να μας πει κ κάποιος ως ποτε θα μας παίζουν μακάβριο θέατρο ολοι αυτοί σε παράσταση που ΔΕΝ κόψαμε εισιτήριο»;;;



Ενώ συνεχίζει ακόμα πιο σκληρό ύφος λέγοντας:

Για τα θεσμικά πρόσωπα κύριοι αρμόδιοι, θα λογοδοτήσετε θέλοντας κ μη, πόσο μάλλον όταν αλλάξατε οι ίδιοι τις συνθήκες ανατρέποντας νόμους για να τα ”εγκαταστήσετε” και να τα ξεπλύνετε στην συλλογική συνείδηση . 

Ήρθε η ωρα να σταματήσει το κουτσομπολιό κ τα αρμόδια μέσα να πάρουν τις ευθύνες τους. Αυτές τις ευθύνες για το πραγματικό ”δημόσιο συμφέρον” κ να σταματήσουν να αλληθωρίζουν απ΄ τα εκατομμυριάκια τα Γκεμπελικα που σκορπιούνται σαν πετσετάκια. 

Σωστή η Ζέτα Δουκα στην επιστολή της. Συμφωνώ κ προσθέτω: Γιατί τόση συγκάλυψη κυριε  "Πρωθυπουργε" ενώ υπάρχουν σαφείς καταγγελίες; Γιατί δεν μιλάτε για το ”δημόσιο συμφέρον” που επικαλεστήκατε τότε; 

Για να βλέπουν τα θύματα τους δυνάστες τους, εκτός απ΄ τους εφιάλτες τους, και στις θεσμικές καρέκλες; Τι μακάβριο έργο ζει η συνείδηση σας , δεν θέλω να μάθω. Ούτε ψύλλος στον κόρφο σας δεν θα ήθελα να είμαι» αναφέρει η γνωστή ηθοποιός.




πηγη 

Γιατι ο Ε.Ο.Δ.Υ. κρύβεται και δεν πήγε να δώσει εξηγήσεις για τα ανύπαρκτα τεστ; Βίαια προσαγωγή ζητά ο....

O Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης που αγωνίζεται για την ΑΠΑΤΗ με τα αναξιόπιστα ΤΕΣΤ και τις μεθόδους μετατροπής τους σε κρούσματα χωρις να υπάρχει λοίμωξη κατέθεσε στην 9η Πταισματοδίκη Αθηνών Υπόμνημα στο οποίο αναφέρει την μεθόδευση την απάτη με τα ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΤΕΣΤ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ σε ατομα που δεν το εκαναν..Ο ΕΟΔΥ στη συνέχεια έστελνε αποτελέσματα σε άτομα που δεν ειχαν κάνει ΤΕΣΤ...



Μεσα απο το υπόμνημα αυτο προαναγγέλλει την κατάθεση  μετα την   αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κατάθεση μήνυσης για το έγκλημα του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης, απο τους  διευθυντές και  διοικητές Δημοσίων νοσοκομείων, διευθυντές κλινικών Covid-19, τα μέλη της Εθνικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η οργάνωση δε αυτή απλώνεται από τα υψηλότερα κλιμάκια της εξουσίας έως τα χαμηλότερα στο χώρο κυρίως της Δημόσιας Υγείας. Βασικό αντικείμενο της οργάνωσης αυτής είναι οι ανθρωποκτονίες στα δημόσια νοσοκομεία επί τη βάσει του “πρωτοκόλλου του θανάτου”, όπως δημόσια έχω περιγράψει το πρωτόκολλο αυτό που εφαρμόζεται στα δημόσια νοσοκομεία.

Στο αυτο καθ ευτο Υπόμνημα του για την απάτη με τα ΤΕΣΤ  αναφέρει οτι: Μία από τις παραμέτρους του εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων πολιτών είναι και η αυταπόδεικτη εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων”, στην πραγματικότητα δηλαδή των θετικών απλώς αποτελεσμάτων των τεστ που έχουν κατά χιλιάδες διενεργηθεί στους Έλληνες πολίτες, η πλειοψηφία των οποίων αφορά σε ούτως ή άλλως αναξιόπιστα τεστ, όπως είναι τα rapid test. 

Σκόπιμα χαρακτηρίζονται “κρούσματα” τα αποτελέσματα αυτά, αφού κρούσμα σημαίνει οξεία νόσος ή λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι ένα απλώς και μόνο θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ και με όση “αξιοπιστία” έχει αυτό το τεστ. Η εργαλειοποίηση αυτή αποδεικνύεται εύκολα αν και μόνο παρατηρήσει κανείς τον αριθμό των τεστ που γίνονται πριν τα προγραμματισμένα και επί τη βάσει σχεδίου lock downs, ο οποίος αυξάνεται τότε δραματικά δηλαδή πολλά τεστ – πολλά “κρούσματα” και αντίστροφα .

Ο κ.Αντωνιάδης καταθέτει πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων και ΑΙΤΕΙΤΑΙ :

Οπως ζητηθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. οι λίστες με τους υπεβληθέντες στα δωρεάν τεστ πολίτες, σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας όπου διενεργήθηκαν δωρεάν κατά τα άνω τεστ, είτε τα αποτελέσματα αυτών είναι αρνητικά είτε θετικά, και εν συνεχεία να κληθούν οι πολίτες αυτοί να ερωτηθούν εάν όντως υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 ή όχι, ώστε να διαπιστωθεί άνευ άλλου εάν πράγματι υφίσταται ζήτημα τελέσεως του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης και όποιου άλλου αδικήματος έχει τελεστεί δια της καταγραφής ανύπαρκτων θετικών αποτελεσμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται “κρούσματα” ανεξαρτήτως εάν οι “θετικοί” στον SARS-CoV-2 νοσούν ή όχι.

Μετα την κατάθεση του Νικου Αντωνιάδη και με το αίτημα να ζητηθούν από όλες τις Εισαγγελίες της χώρας, όπου έγιναν δωρεάν τεστ, οι λίστες με αρνητικούς και θετικούς.Και να γίνει διασταύρωση.Και πολύ απλά να τελειώσει το παραμύθι κλήθηκαν απο την Εισαγγελία να προσέλθουν  οι υπεύθυνοι του Ε.Ο.Δ.Υ. να καταθέσουν.

Δεν πήγαν…Κρύβονται…

Στην Συνέχεια ο Δικηγόρος Νικος Αντωνιάδης ζήτησε την ΒΙΑΙΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ!!! στην ανάρτηση του τους χαραχτηρίζει ΕΝΟΧΟΥΣ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΚΛΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ ΕΟΔΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ

Στοιχεία δικογραφίας: ΑΒΜ ΑΑ2020/1049.

κ. Εισαγγελέα,

Σε εκτέλεση της σχετικής εντολής σας, σας αναφέρω τα κάτωθι:

Όπως έγινε γνωστό, σε όλη τη χώρα έλαβαν χώρα και συνεχίζουν να λαμβάνουν χώρα σε εξωτερικούς χώρους, δωρεάν τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 από τον Ε.Ο.Δ.Υ.

Δημιουργήθηκε πολύ γρήγορα η φημολογία ότι μεγάλος αριθμός από τους πολίτες που έσπευσαν να υποβληθούν στα εν λόγω τεστ, καίτοι έδωσαν τα αναγκαία στοιχεία της ταυτότητάς τους, τον Α.Μ.Κ.Α. και τον αριθμό του τηλεφώνου τους, πλην όμως αποχώρησαν από τα σημεία διενέργειας των τεστ λόγω της μεγάλης καθυστέρησης στην αναμονή τους, έλαβαν μηνύματα στα κινητά τηλέφωνά τους ότι βρέθηκαν είτε θετικοί είτε αρνητικοί, κυρίως θετικοί, σε τεστ στα οποία ουδέποτε κατά τα άνω υποβλήθηκαν.

Πολύ γρήγορα επίσης άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε διάφορους ιστότοπους δημοσιεύσεις/καταγγελίες πολιτών που έλαβαν σχετικά μηνύματα από τον Ε.Ο.Δ.Υ. ή μετέφεραν τις σχετικές πληροφορίες που είχαν από συγγενικά ή φιλικά τους πρόσωπα.

Μεγάλη δημοσιότητα έλαβαν οι δημόσιες καταγγελίες της …, η οποία κατοικεί στην πόλη των Σερρών και εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA και στην ενημερωτική εκπομπή του δημοσιογράφου Νικολάου Ευαγγελάτου, η οποία επίσης αναφέρθηκε στην ανωτέρω φημολογία και για την πόλη στην οποία κατοικεί. 

Λόγω άλλωστε της αναφοράς μου στην εν λόγω τηλεοπτική εκπομπή, εξήχθησαν αντίγραφα από την παρούσα δικογραφία, τα οποία εστάλησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σερρών. Στο πλαίσιο της εκεί σχηματισθείσης δικογραφίας και της μετά ταύτα διαταχθείσης προκαταρκτικής εξέτασης, ήδη την 10.1.2021 κατέθεσε στην Διεύθυνση Ασφάλειας Σερρών η κ. …

Το εκπληκτικότερο όλων είναι ότι ένας εκ των αποδεκτών μηνυμάτων από τον Ε.Ο.Δ.Υ. με τα οποία ο εν λόγω οργανισμός ενημέρωσε πολίτες για το αποτέλεσμα τεστ στο οποίο αυτοί ουδέποτε υπεβλήθησαν, ήμουν εν τέλει και εγώ ο ίδιος !!

Ναι, εγώ, όσο απίστευτο και αν αυτό ακούγεται και είναι. Όχι μόνο γιατί ήμουν εγώ που υπέβαλα τη σχετική εξώδικη αναφορά στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, αλλά διότι είμαι αυτός που πρωτοστατεί στην αποκάλυψη και απόδειξη της απάτης εν γένει στην υπόθεση του κορωνοϊού. Και πρωτίστως στην απόδειξη των εγκλημάτων που διαπράττονται στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας.

 Σύντομα μάλιστα πρόκειται να υποβάλω μήνυση για το έγκλημα του άρθρου 187 του Ποινικού Κώδικα περί εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία κατά τη μήνυση που ήδη συντάσσω και ολοκληρώνω αυτές τις μέρες, διευθυντές είναι διοικητές δημοσίων νοσοκομείων, διευθυντές κλινικών Covid-19, τα μέλη της εθνικής επιτροπής για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, η οργάνωση δε αυτή απλώνεται από τα υψηλότερα κλιμάκια της εξουσίας έως τα χαμηλότερα στο χώρο κυρίως της Δημόσιας Υγείας. 

Βασικό αντικείμενο της οργάνωσης αυτής είναι οι ανθρωποκτονίες στα δημόσια νοσοκομεία επί τη βάσει του “πρωτοκόλλου του θανάτου”, όπως δημόσια έχω περιγράψει το πρωτόκολλο αυτό που εφαρμόζεται στα δημόσια νοσοκομεία. 

Στη μήνυση αυτή θα περιλαμβάνονται στοιχεία και τα αποτελέσματα από τα πορίσματα της εξέτασης πληθώρας ιατρικών φακέλων νοσηλειών και θανάτων “κόβιντ” στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς και των νεκροψιών που έχουν διενεργηθεί κατόπιν σχετικών εισαγγελικών εντολών στο πλαίσιο ποινικών διαδικασιών σε βάρος των δημοσίων νοσοκομείων. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις εγώ εκπροσωπώ τους συγγενείς και τις χήρες ή χήρους των νεκρών μας στα κολαστήρια των δημοσίων νοσοκομείων ή και επιζώντες σε αυτά, τις περισσότερες φορές κατόπιν δικών μου παρεμβάσεων και ενεργειών. 

Χαρακτηριστική ήταν διάσωση 85χρονης ασθενούς μέσα από την κλινική κόβιντ 6Γ του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, η οποία έλαβε ευρύτατη δημοσιότητα, όπως και όλες οι νομικές ενέργειές μου στο πλαίσιο αυτού του νομικού αγώνα μου, μέσα από τον λογαριασμό μου στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης “facebook” (την οποία ακολουθούν περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι, ενώ οι ζωντανές ενημερωτικές εκπομπές που έχω κάνει έχουν ξεπεράσει τους τελευταίους δύο μήνες τα 2.000.000 προβολές).

Μία από τις παραμέτρους του εγκλήματος σε βάρος των Ελλήνων πολιτών είναι και η αυταπόδεικτη εργαλειοποίηση των “κρουσμάτων”, στην πραγματικότητα δηλαδή των θετικών απλώς αποτελεσμάτων των τεστ που έχουν κατά χιλιάδες διενεργηθεί στους Έλληνες πολίτες, η πλειοψηφία των οποίων αφορά σε ούτως ή άλλως αναξιόπιστα τεστ, όπως είναι τα rapid test. 

Σκόπιμα χαρακτηρίζονται “κρούσματα” τα αποτελέσματα αυτά, αφού κρούσμα σημαίνει οξεία νόσος ή λοίμωξη του αναπνευστικού και όχι ένα απλώς και μόνο θετικό αποτέλεσμα ενός τεστ και με όση “αξιοπιστία” έχει αυτό το τεστ. Σε ένα πρωτοφανές όργιο διενέργειας τεστ, το πρώτο στην παγκόσμια ιστορία σε υγιείς ανθρώπους. 

Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εάν πέρσι επί εποχικής γρίπης (η οποία μαγικά “εξαφανίστηκε” φέτος, καθώς τα πάντα έχουν αντικατασταθεί από τον κόβιντ), κάναμε τα μισά από τα τεστ που κάνουμε στην άθλια αυτή περίοδο της ψευδοπανδημίας του ψευδοφονικού ιού, θα είχαμε …1 εκατομμύρια “κρούσματα” την ημέρα και θα έπρεπε λογικά όχι απλώς lock down να έχουμε άλλα να έχουμε μετοικήσει όλοι στον …πλανήτη Άρη.

Η εργαλειοποίηση αυτή αποδεικνύεται εύκολα αν και μόνο παρατηρήσει κανείς τον αριθμό των τεστ που γίνονται πριν τα προγραμματισμένα και επί τη βάσει σχεδίου lock downs, ο οποίος αυξάνεται τότε δραματικά (πολλά τεστ – πολλά “κρούσματα”, και αντίστροφα).

Είναι χαρακτηριστικό ότι η γνωστή και μη εξαιρετέα Ματίνα Παγώνη, όταν στο προηγούμενο lock down τον Νοέμβριο, είχε παρατηρήσει σε τηλεοπτική εκπομπή στην οποία ήταν ως συνήθως καλεσμένη, τα σχετικά λίγα τότε “κρούσματα” κάποιο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να πείσει ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να αναμένει την ελευθερία του πίσω, είπε, ομολογώντας ξεκάθαρα την εργαλειοποίηση αυτή, ότι δεν θα έπρεπε να υπολογίζουμε τον μικρό αριθμό “κρουσμάτων”, διότι, λέει, “κάναμε λίγα τεστ” !! Οπότε, το συμπέρασμα πολύ εύκολο: Τι χρειάζεται για να επιβάλουμε lock down; Αυξάνουμε τα τεστ. Τόσο απλό αλλά ταυτόχρονα και τόσο εγκληματικό.

Στο πλαίσιο της εργαλειοποίησης των κρουσμάτων εντάσσεται και η εδώ υπόθεση των ανύπαρκτων τεστ του Ε.Ο.Δ.Υ.

Αμέσως μετά την αποστολή του ίδιου sms από τον Ε.Ο.Δ.Υ. και στο δικό μου κινητό, απέστειλα αυθημερόν (8.1.2021) στον εν λόγω οργανισμό, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, εξώδικη καταγγελία-αίτημα με επιπλέον τίτλο του email “”ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΕΣΤ – ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ”, το οποίο είχε ως εξής :

Εννοείται ότι ο Ε.Ο.Δ.Υ. ουδέποτε απάντησε στην ανωτέρω εξώδικη καταγγελία-αίτημα.

Δεν θα έπρεπε…;

Σας προσκομίζω όλως ενδεικτικώς σχετικά δημοσιεύματα από πολίτες/χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σχολιαστών διαφόρων ιστότοπων, από διάφορες περιοχές της χώρας, γεγονός που αποδεικνύει ότι η υπόθεση αυτή έχει μεγάλες και πανελλαδικές διαστάσεις (Σχετικά 1, 2 & 3).

Μετά ταύτα, και επειδή είναι λογικά αδύνατον όλοι αυτοί οι άσχετοι μεταξύ τους άνθρωποι σε όλη τη χώρα, ο πραγματικός αριθμός των οποίων βέβαιον είναι πως είναι πολύ μεγάλος, να έχουν συνεννοηθεί μεταξύ τους για να καταγγείλουν το ίδιο ακριβώς γεγονός, εάν αυτό δεν είναι πράγματι αληθές, δέον είναι όπως ζητηθούν από τον Ε.Ο.Δ.Υ. οι λίστες με τους υπεβληθέντες στα δωρεάν τεστ πολίτες, σε όλες τις Εισαγγελίες της χώρας όπου διενεργήθηκαν δωρεάν κατά τα άνω τεστ, είτε τα αποτελέσματα αυτών είναι αρνητικά είτε θετικά, και εν συνεχεία να κληθούν οι πολίτες αυτοί να ερωτηθούν εάν όντως υποβλήθηκαν σε τεστ για την ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 ή όχι, ώστε να διαπιστωθεί άνευ άλλου εάν πράγματι υφίσταται ζήτημα τελέσεως του αδικήματος της ψευδούς βεβαίωσης και όποιου άλλου αδικήματος έχει τελεστεί δια της καταγραφής ανύπαρκτων θετικών αποτελεσμάτων, τα οποία χαρακτηρίζονται “κρούσματα” ανεξαρτήτως εάν οι “θετικοί” στον SARS-CoV-2 νοσούν ή όχι.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2021

Ο Αναφέρων/Μηνυτής

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών


πηγη 

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Περισσότερα από 650 άτομα έχουν πεθάνει μετά τον EMBOΛΙΑΣMO τους στην Αμερικη....

ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΟΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ  ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ....



 Στους 653 ανέρχονται οι νεκροί στις HΠΑ μετά τον εμβολιασμό τους είτε από το BNT162b2 της Pfizer είτε από το mRNA1273 της Moderna, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του κέντρου εμβολιασμού των ΗΠΑ, τα οποία μπορείτε να δείτε εδώ.

Το χρονικό διάστημα που αναφέρεται ξεκινά από τις 23 Δεκεμβρίου και ανανεώνεται καθημερινά. Όλοι θανόντες είχαν πριν λάβει ένα εκ των δύο εμβολίων, χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι στο 100% των περιπτώσεων η αιτία θανάτου ήταν κάποιο από τα δύο εμβόλια.




πηγη 

Απίστευτο θράσος Αφγανής: Δουλέψτε, πληρώστε φόρους, διαφορετικά δεν θα πληρώνομαι ! ! ! Πληρώστε εσείς να γλεντάμε εμείς...

Απίστευτο θράσος: Αφγανή παροτρύνει τους Σουηδούς εργαζόμενους να εργαστούν περισσότερο έτσι ώστε να μπορεί η ίδια να πληρώνεται και να αντιμετωπίζεται με περισσότερη πολυτέλεια στη ζωή...



Στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μια Αφγανή δημοσίευσε ένα βίντεο που έγινε viral μεταξύ της αφγανικής διασποράς στη Σουηδία και στο εξωτερικό γενικότερα. Με ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της, η γυναίκα λέει ότι ενώ οι άνθρωποι αγωνίζονται να πληρώσουν φόρους στη χώρα, αυτή και οι φίλοι της δεν χρειάζεται να εργαστούν, αλλά αντίθετα ζουν με κοινωνικές παροχές και διασκεδάζουν εν τω μεταξύ. Η γυναίκα αποκαλύπτει περιφρονητικά ότι κατάφερε να εξοικονομήσει πολλά από τις επιχορηγήσεις και σύντομα θα αγοράσει ένα αυτοκίνητο.

Το βίντεο, το οποίο δημοσιεύθηκε στην πλατφόρμα κοινωνικών μέσων TikTok,έγινε ανάρπαστο.

Η μετάφραση δείχνει ότι η γυναίκα είναι περήφανη για τον τρόπο ζωής της με κοινωνικά οφέλη για να χρηματοδοτήσει τα προς το ζην. Επιπλέον, η γυναίκα αναρωτιέται γιατί περισσότεροι άνθρωποι δεν επιλέγουν να ζήσουν με αυτές παροχές. Η ίδια κατάφερε σύντομα να εξοικονομήσει χρήματα τόσο για την άδεια οδήγησης όσο και για ένα αυτοκίνητο μέσω των επιχορηγήσεων.

“Θα πω μόνο ένα πράγμα, υπάρχουν πολλοί που έχουν σχολιάσει "παίρνετε κοινωνικά χρήματα". Σε όλους σας λέω: Μπορούμε και το κάνουμε και έχει τόσο καλή γεύση και αισθανόμαστε τόσο καλά. Εάν μπορείτε επίσης εσείς, γιατί να μην το κάνετε;” λέει.

Η γυναίκα παροτρύνει επίσης τους έντιμους εργαζόμενους να εργαστούν περισσότερο - έτσι ώστε να μπορεί να πληρώνεται και να αντιμετωπίζεται με περισσότερη πολυτέλεια στη ζωή:

“Πληρώνουν επίσης το ενοίκιο για το διαμέρισμά μου και κατάφερα να εξοικονομήσω πολλά από τις εισφορές, απλώς ξέρετε, σύντομα μπορώ να αγοράσω και ένα νέο αυτοκίνητο Θα λάβω ακόμη και άδεια οδήγησης σύντομα. 

Πρώτα φυσικά μια άδεια οδήγησης, έπειτα ένα αυτοκίνητο, όλα με τα φορολογικά σας χρήματα που θα είναι η εισφορά κοινωνικής ασφάλισης. 

Συνεπώς, δουλέψτε, πληρώστε φόρους, διαφορετικά δεν θα πληρώνομαι!”




πηγη 

H ΛεΠεν προκαλεσε και παλι "εγκεφαλικα", παρακρουση και ψυχολογικα "περα δωθε" στον Σαλεμενο Σουλτανο ! ! !

”Καταιγιστική” ήταν η Γαλλίδα πολιτικός...

Πυρ και μανία ήταν σήμερα ο ερντογανικός τουρκικός τύπος με την Γαλλίδα υποψήφια για τις επερχόμενες εκλογές στην Γαλλία Ζαν Μαρί Λεπέν και την στάση της κατά όλων των μορφών του ακραίου ισλαμισμού όχι μόνο στην Γαλλία αλλά και στην ΕΕ....



Σε ντιμπέιτ προεκλογικού χαρακτήρα, κοντραρίστηκαν ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών Ζεράλντ Νταρμανέν με την Μαρίν Λεπέν σε μια τηλεμαχία, που σηματοδοτεί την ανεπίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2022.

Εκεί η Γαλλίδα πολιτικός έκανε αναφορές για το ακραίο ισλάμ, προειδοποιώντας έμμεσα την Τουρκία και τα ύποπτα σχέδια της.

“Με προσβλητικά λόγια μίλησε η Λεπέν κατά του ισλάμ”, γράφουν σήμερα όλες οι τουρκικές εφημερίδες μεγαλοποιώντας τις δηλώσεις της, ακολουθώντας την γνωστή τουρκική πρακτική σε αυτά τα ζητήματα, αφού η Λεπέν τα δήλωσε για να τα ακούσει ειδικά ο Τούρκος πρόεδρος.

Η Γαλλίδα πολιτικός, δήλωσε ότι οι ισλαμικοί χώροι λατρείας πρέπει να είναι όλοι νόμιμοι και να ελέγχονται από τις γαλλικές αρχές για την είσοδο ακραίων ισλαμικών στοιχείων, ενώ ζήτησε να απαγορευθεί η χρήση της μαντίλας από όλους τους δημόσιους χώρους στην Γαλλία.

Συμμετέχοντας στην εκπομπή “Vous avez la parole”, η ίδια τόνισε τα εξής: “Διεξάγω πόλεμο εναντίον όλων των ακραίων μορφών του Ισλάμ, της πρακτικής του και της εξάπλωσής του. Θέλω να απαγορεύσω το ακραίο Ισλάμ σε όλες τις πτυχές του. Όλα τα μέσα στο κράτος πρέπει να κινητοποιηθούν και να επιτεθούν σε όλα αυτά τα ακραία ισλαμικά στοιχεία”, κατέληξε η ίδια.

Η Λεπέν ουσιαστικά κατηγόρησε έμμεσα την Τουρκία του Ερντογάν, ο οποίος με οργανώσεις ισλαμικού και εθνικιστικού χαρακτήρα προσπαθεί να εκβιάσει τόσο την Γαλλία όσο και την ΕΕ

Η ίδια κατηγόρησε την κυβέρνηση Μακρόν ότι δεν αντιμετωπίζει κατά μέτωπο το εξτρεμιστικό Ισλάμ, περιορίζοντας αντίθετα τις θρησκευτικές ελευθερίες για όλους.

«Περιορίζετε τις ελευθερίες όλων προσπαθώντας να τροποποιήσετε τις ελευθερίες λίγων Ισλαμιστών», είπε, αναφερόμενη ειδικά στα μέτρα για τις θρησκευτικές οργανώσεις και την κατ’ οίκον εκπαίδευση” δήλωσε η ίδια.

Το ντιμπέιτ της Λεπέν με τον Νταρμανέν, που προβλήθηκε από το κρατικό δίκτυο France 2, έγινε σε μια περίοδο που η Γαλλική Εθνοσυνέλευση μελετά νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση του ισλαμικού εξτρεμισμού στον απόηχο των πρόσφατων τρομοκρατικών επιθέσεων στη χώρα.

Ουσιαστικά η Λεπέν δήλωσε ότι αν εκλεγεί θα ξεκινήσει “πόλεμο” με τους Τζιχαντιστές και την Τουρκία που τους σπονσονάρουν.




πηγη 

Ιερέας Βασίλειος Βολουδάκης: Ο Τσιοδρας νοσηλευτηκε με παρενέργειες του εμβολίου με...ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ! ! !

Κόλαφος για Τσιόδρα ο πατέρας Βασίλειος Βολουδάκης....

Νοσηλεύτηκε με ψευδώνυμο με παρενέργειες του εμβολίου...

«Ο Σωτήρης Τσιόδρας μετά το εμβόλιο εμφάνισε παρενέργειες και νοσηλεύτηκε με ψευδώνυμο» υπογράμμισε μιλώντας στον Focus Fm 103,6 ο ιερέας Βασίλειος Βολουδάκης.

Όπως επεσήμανε ο ίδιος έχει μιλήσει με γιατρούς στο Σωτηρία που του το επιβεβαίωσαν και προκάλεσε να τον διαψεύσουν με αποδείξεις και αν το κάνουν θα ζητήσει συγνώμη.

Ακουστε τον ! ! !






πηγη 

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού: ''Η Μήδεια έρχεται με σφοδρές χιονοπτώσεις & βουτιά της θερμοκρασίας'' ΒΙΝΤΕΟ

Η κακοκαιρία «Μήδεια» πλησιάζει με απειλητικές διαθέσεις και αναμένεται να πλήξει με σφοδρότητα τη χώρα από το Σάββατο, ενώ το κράτος προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού, ενώ η Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας έδωσε οδηγίες για τους πολίτες.

Η κακοκαιρία αναμένεται να φέρει βαρύ ψύχος και χιονοπτώσεις σε όλη τη χώρα, ακόμη και μέσα στην Αθήνα.Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται το Σάββατο και την Κυριακή, ενώ Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη τα φαινόμενα αναμένεται ότι θα επεκταθούν σε όλη σχεδόν τη χώρα.
Η κακοκαιρία «Μήδεια» φέρνει πυκνές χιονοπτώσεις


Σύμφωνα με την ΕΜΥ, κακοκαιρία προβλέπεται από το μεσημέρι του Σαββάτου (13/02/2021) από τα δυτικά και τα βόρεια, που βαθμιαία την Κυριακή (14/02/2021) θα επικρατήσει και στην υπόλοιπη χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά:
Τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις


Τη μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο σταδιακά, της τάξης των 14-18 βαθμών Κελσίου και τον ισχυρό παγετό
Τους πολύ θυελλώδεις βόρειους ανέμους, τοπικά σε επίπεδο θύελλας στο Αιγαίο
Τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από το Σάββατο (13-02-2021) το μεσημέρι στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας και βαθμιαία σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας. Τα φαινόμενα θα είναι έντονα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την κεντρική Στερεά και πρόσκαιρα στην Ήπειρο.

 Την Κυριακή (14/02) οι πυκνές χιονοπτώσεις θα επηρεάσουν εκτόςαπό τις προαναφερθείσες περιοχές και την ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του βορείου Αιγαίου, τις Σποράδες, τα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας και τα ορεινά της Πελοποννήσου. Προς το βράδυ θα χιονίσει στα ορεινά της Κρήτης, καθώς και σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας με χαμηλό υψόμετρο.


Από τη Δευτέρα (15/02) οι χιονοπτώσεις θα εξασθενήσουν στα δυτικά και τα βόρεια, όμως θα συνεχιστούν κατά διαστήματα έντονες στα ανατολικά ηπειρωτικά, συμπεριλαμβανομένης της Αττικής.

Ισχυρός παγετός θα σημειωθεί από την Κυριακή (14-02-2021) στα βόρεια και από τη Δευτέρα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά κυρίως της κεντρικής χώρας. Επιπλέον, σε περιοχές της Μακεδονίας και της Θράκης, θα είναι κατά τόπους ολικός. Ο κατά τόπους ισχυρός παγετός θα διατηρηθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Θυελλώδεις βόρειοι βορειοανατολικοί άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ θα επικρατήσουν από το Σάββατο (13-02-2021) το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο και το βόρειο Αιγαίο, που από την Κυριακή (14-02-2021) θα ενισχυθούν στα ανατολικά και θα φτάσουν στο βόρειο Αιγαίο τα 9 μποφόρ. Από τη Δευτέρα (15-02-2021) μέχρι την Τετάρτη (17-02-2021) θα πνέουν στο Αιγαίο άνεμοι εντάσεως τοπικά σε επίπεδο θύελλας 10 μποφόρ.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν:


Στα νησιά του Ιονίου, τη δυτική Στερεά, τη δυτική Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την Ήπειρο από τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (13-02-2021) μέχρι τις πρωινές ώρες της Κυριακής (14-02-2021).
Στη νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες της Κυριακής (14-02-2021).
Στα νησιά του Αιγαίου και πρόσκαιρα την Κρήτη από τις πρωινές ώρες της Κυριακής (14-02-2021) μέχρι αργά το απόγευμα.

Εν όψει του επερχόμενου χιονιά, πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην Πολιτική Προστασία, υπό τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, η οποία εστίασε στον συντονισμό κυρίως σε επίπεδο Περιφερειών και στην επαγρύπνηση όλων των φορέων.

Σημειώνεται ότι την Κυριακή έχει προγραμματιστεί και δεύτερη ευρεία σύσκεψη, προκειμένου να επανεξεταστεί η κατάσταση.
Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ


Καιρός: Στη Θράκη νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις πρώτες πρωινές ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.
Στη Μακεδονία λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το βράδυ θα αυξηθούν και τη νύχτα θα ξεκινήσουν χιονοπτώσεις στα ορεινά.
Ανεμοι: Bόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία 7 μποφόρ. Από το μεσημέρι στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από -02 (μείον 2) έως 08 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ


Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στο εσωτερικό της Ηπείρου η μέγιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που από το απόγευμα θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.
Θερμοκρασία: Από 05 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία έως 12 βαθμούς.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις.
Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ, που βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


Καιρός: Τις πρώτες πρωινές ώρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια έως 15 βαθμούς.
ΑΤΤΙΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βορειοανατολικοί.
Θερμοκρασία: Από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν.
Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 7 μποφόρ με μικρή εξασθένηση από το μεσημέρι.
Θερμοκρασία: Από 03 έως 08 βαθμούς Κελσίου.
Κακοκαιρία και εμβολιασμοί


Στη χτεσινή σύσκεψη δόθηκε προτεραιότητα στην παρουσίαση των ιδιαιτεροτήτων κάθε περιοχής από τους 13 περιφερειάρχες, οι οποίοι συμμετείχαν μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά και τους υπόλοιπους φορείς, προκειμένου να διασφαλιστεί ο συντονισμός, ώστε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει να αντιμετωπιστεί αμέσως και αποτελεσματικά.

Το ζήτημα που απασχόλησε τη σύσκεψη, επίσης, είναι το θέμα των εμβολιασμών, κυρίως των ηλικιωμένων στις ορεινές περιοχές, οι οποίοι δεν θα είναι εύκολο και ασφαλές να μετακινηθούν εξαιτίας του χιονιά, κάτι που, όπως είπε ο κ. Χρυσοχοΐδης, θα αποφασιστεί τις επόμενες ώρες.

Αυτό πάντως που συζητείται, σύμφωνα με πηγές της Πολιτικής Προστασίας, είναι η μεταφορά προγραμματισμένων εμβολιασμών κάποιες μέρες αργότερα, μέχρι να περάσει η κακοκαιρία, αλλά οι τεχνικές λεπτομέρειες θα αποφασιστούν σε συνεργασία με την ειδική επιτροπή.

Σημειώνεται ότι η σύσκεψη έγινε στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας (κτίριο Φάρος), παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών αρμόδιου για θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιου Πέτσα, του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ στον υπουργό Επικρατείας, Θεόδωρου Λιβάνιου και του κυβερνητικού εκπροσώπου, Χρήστου Ταραντίλη.
Να είστε προσεκτικοί και να αποφεύγεται την άσκοπη μετακίνηση


Ο κ. Χρυσοχοΐδης επισήμανε προς τους παριστάμενους την ανάγκη για αυξημένη «επαγρύπνηση-ετοιμότητα-συνεργασία», ενώ τόνισε ότι οι πολίτες πρέπει κατά τις επόμενες ημέρες να είναι πολύ προσεκτικοί, να αποφεύγουν κάθε άσκοπη μετακίνηση και να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες εφόσον κινούνται με αυτοκίνητο.

Σε δηλώσεις του μετά τη σύσκεψη τόνισε: «Περιμένουμε, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, χιονιά με πολύ κρύο, με πολύ παγετό -ένα ιδιαίτερα, φαίνεται, έντονο φαινόμενο… Σας παρακαλούμε πολύ, μην κυκλοφορείτε ή περιορίστε τις μετακινήσεις σας όσο γίνεται αυτές τις μέρες που έρχονται.

Όσοι είστε υποχρεωμένοι να κυκλοφορήσετε, να έχετε μαζί σας αντιολισθητικές αλυσίδες. Προς Θεού, μη χρησιμοποιεί κανείς τη Λωρίδα Εκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

 

 

 

 Πηγή 

ΣτΕ: Παγώνουν» τα πρόστιμα των 300 ευρώ ! ! ! (Για τον εμπνευστη αυτων των προστιμων καμμια συνεπεια;)

«Παγώνουν» προσωρινά όλες οι υποθέσεις που εκκρεμούν στα Διοικητικά Δικαστήρια της χώρας για τα πρόστιμα των 300 ευρώ που επιβάλλονται από την ΕΛ.ΑΣ. σε όσους παραβιάζουν τα περιοριστικά μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι εν λόγω υποθέσεις «παγώνουν» προσωρινά μέχρι να εκδοθεί απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σε πιλοτική δίκη, η οποία θα καθορίσει και την τύχη όλων των εκκρεμών υποθέσεων στη Δικαιοσύνη. 

Το ΣτΕ καλείται να αποφανθεί ως προς τη συνταγματικότητα και νομιμότητα των διοικητικών προστίμων των 300 ευρώ μετά από σχετική προσφυγή.



Για τον εμπνευστη των κορωνοπροστιμων καμμια συνεπεια; 



πηγη 

Ιερέας στην Κάλυμνο: ''θέλω να κοινωνήσω ασθενείς με ''κορωναοϊό'' στο νοσοκομείο''...


Μπράβο του! Μακάρι και άλλοι ιερείς να το έκαναν αυτό...

Ζητά να μπει στο χώρο χωρίς θερμομέτρηση, χωρίς μάσκα και χωρίς να υποβληθεί σε τεστ

Ο ιερέας που έχει τεθεί σε δίμηνη αργία από τον Μητροπολίτη Καλύμνου, Αστυπαλαίας και Λέρου για απείθεια έναντι των νόμων του κράτους, επανήλθε, μέσω διαδικτύου, και καλεί τη διοίκηση νοσοκομείου να του επιτρέψει την είσοδο στο θάλαμο των ασθενών με COVID για να τους κοινωνήσει.

Μάλιστα ζητά να μπει στο χώρο χωρίς θερμομέτρηση, χωρίς μάσκα και χωρίς να υποβληθεί σε τεστ.

“Παρακαλώ να μου επιτρέψετε να εισέλθω στους θαλάμους covid 19 του Νοσοκομείου Καλύμνου για να κοινωνήσω το Σώμα και Αίμα του Χριστού μας, εις τους ασθενείς αδερφούς μας, εισερχόμενος χωρίς θερμομετρηση, χρήση μάσκας και χωρίς να γίνει τεστ κατά την είσοδο και έξοδο μου από το Νοσοκομείο, για ευνόητους λόγους… Αφού τους κοινωνησω, παρακαλώ προς θέασιν όλων των Ελλήνων, να καταλυσω (φάγω), το υπόλοιπο του Τιμίου Σώματός και Αίματος του Κυρίου μας Ιησού Χριστού από το Αγιο Δισκοπότηρο” αναφέρει στο μήνυμά του.

 

 

Πηγή 

Ο Πατούλης και η περιφέρεια Αττικής αγοράζουν 6000 smartwatch!!!


Τέλος δεν έχουν οι περίεργες δαπάνες και οι ρουσφετολογικές προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής με πρόσχημα την πανδημία.

Αυτήν τη φορά η Διοίκηση έφερε αιφνιδιαστικά και εκτός ημερήσιας διάταξης (18 ώρες πριν από τη συνεδρίαση), θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής για «πιλοτικό» πρόγραμμα ύψους 1.000.000 ευρώ με λειτουργίες smartwatch!

Κι επειδή από τη φρασεολογία που χρησιμοποιούν στην Περιφέρεια για να αιτιολογήσουν τη ομολογουμένως υψηλή αυτή δαπάνη πολλοί δεν θα καταλάβουν (στο σχετικό έγγραφο μιλούν για ενίσχυση της παροχής υπηρεσιών κοινωνικής φροντίδας και αλληλεγγύης προς τους ευάλωτους πολίτες της Περιφέρειας) με απλά Ελληνικά η Περιφέρεια του Πατούλη θα προμηθευτεί 6000 smartwatch (έχει ενδιαφέρον να μάθουμε από ποιους) τα οποία και θα φορέσει σε 6000 περίπου δημότες στους μισούς Δήμους της Περιφέρειας Αττικής (30 με 200 από κάθε Δήμο), μέσω των οποίων θα παρακολουθεί real time τα υγειονομικά τους δεδομένα.

Το σύστημα θα αποτελείται από μια κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης οι διαχειριστές της οποίας θα παρακολουθούν σε διαδραστικό χάρτη τα σχετικά δεδομένα. Η κεντρική αυτή πλατφόρμα θα λαμβάνει σήματα και ειδοποιήσεις που θα προωθούνται σε εξειδικευμένο προσωπικό των δήμων προς αξιολόγηση και λήψη αποφάσεων ενώ μέσω του έξυπνου Ρολογιού – Smart watch θα γνωρίζουν τη γεωγραφική θέση του ασθενή / ωφελούμενου δημότη, τη θερμοκρασία σώματος του, τον ρυθμό καρδιακών παλμών του,το επίπεδο της συστολική και διαστολικής πίεσης αίματός του, το επίπεδο οξυγόνου αίματος, ανίχνευση πτώσης ηλικιωμένου και καταμέτρηση βημάτων.

Και για να υπερβεί και το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων ο κ. Πατούλης προτείνει ο εκάστοτε χειριστής σε κάθε Control Room να έχει υπογράψει δήλωση εμπιστευτικότητας αναφορικά με τα στοιχεία που θα επεξεργάζεται που εκτός των άλλων θα αναφέρεται ρητά και η απαγόρευση αναπαραγωγή τους προς τρίτους.

Στο διά ταύτα η δαπάνη θα βαρύνει τον ΚΑΕ με ποσό 970.000,00 € πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α, προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2021. Και μη χειρότερα δηλαδή. 



Πηγή

Πατε καλα ρε; Θα απαγορευθεί και ο Εθνικός Ύμνος; Θα καταδικασθεί και ο Διονύσιος Σολωμός για παραληρήματα μίσους;

Η Βουλή επεκτείνει την εφαρμογή της “δικτατορίας” της πολιτικής ορθότητας και στην Τέχνη. Ψηφίζει νόμο, που προβλέπει ότι οποιοδήποτε υλικό ανεβαίνει στο Διαδίκτυο, από δημιουργό-καλλιτέχνη ή από οποιονδήποτε χρήστη, και «εμπεριέχει υποκίνηση σε βία ή μίσος και δημόσια πρόσκληση σε τρομοκρατικό έγκλημα», το υλικό αυτό θα κατεβαίνει αμέσως και ο χρήστης θα διώκεται ποινικά....



Είδαμε πώς εφαρμόστηκε αυτός ο νόμος μέχρι τώρα, στα εκτός Τέχνης θέματα, που είναι πιο εύκολα από νομικής πλευράς, καθώς έχουν λιγότερους συμβολισμούς και μεταφορικές εκφράσεις: κάποιοι αυτόκλητοι λογοκριτές έστησαν βιομηχανία μηνύσεων, ξεκινώντας “κυνήγι μαγισσών” εναντίον οποιουδήποτε διατύπωνε άποψη, που δεν τους άρεσε. Και κάποιοι ευθυνόφοβοι δικαστές στέλνουν τις υποθέσεις στο ακροατήριο, προκαλώντας τεράστια ταλαιπωρία και στους πολίτες και στη Δικαιοσύνη. Κυρίως, όμως, τραυματίζοντας βαρειά τη Δημοκρατία, στην οποία η ελευθερία του Λόγου είναι βασικός πυλώνας.

Μα, πρέπει να επιτρέπονται τραγούδια, που υποκινούν σε μίσος; Τα τραγούδια δεν υποκινούν σε τίποτε. Εκφράζουν τον δημιουργό τους. Αν ο αποδέκτης του μηνύματος έχει τις ίδιες απόψεις ή την ίδια διάθεση, συντονίζεται. Αν δεν έχει, αδιαφορεί. Θα κληθεί, λοιπόν, ο δικαστής (ή μήπως κάποιος αλγόριθμος του facebook;) να αποφασίσει αν ένας στίχος εμπεριέχει, και σε ποιο βαθμό, προτροπή σε μίσος ή βία;

Να μερικοί στίχοι, που καθίζουν τον καλλιτέχνη –κάποιον Ρήγα Βελεστινλή αν τον έχετε ακουστά– κατευθείαν στο “σκαμνί”:

Ω, Bασιλεύ του Kόσμου, ορκίζομαι σε σε,

στην γνώμην των τυράννων, να μην ελθώ ποτέ.

Μήτε να τους δουλεύσω, μήτε να πλανηθώ,

εις τα ταξίματά τους, για να παραδοθώ.

Εν όσω ζω στον Kόσμον, ο μόνος μου σκοπός,

για να τους αφανίσω, θε να’ ναι σταθερός.

Στην δόξαν του πολέμου, να τρέξωμεν μαζύ,

Βουλγάροι, κι Αρβανήτες, Αρμένοι και Ρωμιοί,

Aράπιδες, και άσπροι, με μια κοινή ορμή.

Για την ελευθερίαν να ζώσωμεν σπαθί.

Εμπεριέχει και το ρατσιστικό “Αράπιδες”, επιβαρύνοντας τη θέση του.

Όμως, οι στίχοι, που σε στέλνουν στο κελί, χωρίς ελαφρυντικά, είναι αυτοί:

Σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν κόψι

τοῦ σπαθιοῦ τὴν τρομερή,

σὲ γνωρίζω ἀπὸ τὴν ὄψι

ποὺ μὲ βία μετράει τὴν γῆ.

– Τι εννοεί ο ποιητής, κύριε μάρτυς;

– Είναι προφανές, κυρία Πρόεδρε! (Άνδρα Πρόεδρο σπανίως να βρεις, ελπίζουμε να μην θεωρηθεί ρατσιστικό το σχόλιο…) Επικαλούμενος την ελευθερία, όπως εκείνος την εννοεί, προτρέπει σε βία και αιματοχυσία.

– Είστε σίγουρος, κε μάρτυς, ότι δεν είναι μεταφορικοί οι στίχοι;

– Μα τι λέτε, κυρία Πρόεδρε! Δείτε τη συνέχεια:

Δυστυχιά του, ὦ, δυστυχιά του,

ὀποιανοὺ θέλει βρεθεῖ

στὸ μαχαίρι σου ἀποκάτου

καὶ σ’ ἐκεῖνο ἀντισταθεῖ.

Λίγα μάτια, λίγα στόματα

θά σας μείνουνε ἀνοιχτά.

γιὰ νὰ κλαύσετε τὰ σώματα

ποὺ θὲ νὰ ‘βρῃ ἡ συμφορά!

Κοιτᾷ χέρια ἀπελπισμένα

πὼς θερίζουνε ζωές!

Χάμου πέφτουνε κομμένα

χέρια, πόδια, κεφαλές,

καὶ παλάσκες καὶ σπαθία

μὲ ὀλοσκόρπιστα μυαλά,

καὶ μὲ ὀλόσχιστα κρανία,

σωθικὰ λαχταριστά.

– Φρικτό! Ανατριχιαστικό! Κι αυτήν τη χυδαία περιγραφή, ο κατηγορούμενος τη θεωρεί Τέχνη! Αλλά, κύριε μάρτυς, αυτές τις απειλές τις εκφράζει ο κατηγορούμενος γενικά ή τις απευθύνει σε συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, που προσδιορίζεται από τη φυλή ή από τη θρησκεία, όπως ορίζει ο Νόμος;

– Τις απευθύνει ξεκάθαρα κατά των μουσουλμάνων, κυρία Πρόεδρε, τους οποίους μάλιστα αποκαλεί, προσβλητικά και ρατσιστικά, “σκύλους”.  Δείτε τι γράφει παρακάτω:

Ὀλιγόστευαν οἱ σκύλοι,

καὶ «Ἀλλά», ἐφώναζαν, «Ἀλλά»,

καὶ τῶν Χριστιανῶν τὰ χείλη

«φωτιά», ἐφώναζαν, «φωτιά».

Τῆς αὐγῆς δροσάτο ἀέρι,

δὲν φυσὰς τώρα ἐσὺ πλιὸ

στῶν ψευδόπιστων τὸ ἀστέρι·

φῦσα, φῦσα εἰς τὸ ΣΤΑΥΡΟ!

Ἀπ’ τὰ κόκαλα βγαλμένη

τῶν Ἑλλήνων τὰ ἱερά,

καὶ σὰν πρῶτα ἀνδρειωμένη,

χαῖρε, ὦ χαῖρε, Ἐλευθεριά!

– Ένοχος!

Και τα ΜΜΕ της πολιτικής ορθότητας, θα αναδημοσιεύσουν το δελτίο Τύπου του Παρατηρητηρίου του Δημητρά, που υπέβαλε τη μήνυση: «Καταδικάσθηκε ο ακροδεξιός εθνικιστής, αυταποκαλούμενος ποιητής, Διονύσιος Σολωμός, για εμετικά παραληρήματα μίσους!».

Το οξύμωρο είναι ότι ο Νόμος είναι αριστερής έμπνευσης. Η Αριστερά πίεσε τα όργανα της Ε.Ε. να απαγορεύσουν την ελεύθερη έκφραση των “απέναντι”, επινοώντας την έννοια «κήρυγμα μίσους» για οτιδήποτε ενοχλεί τη “θεολογία” της. Και τώρα ο Νόμος γυρνάει «μπούμεραγκ». Είναι θέμα χρόνου να δούμε στιχουργούς, συνθέτες και τραγουδιστές να κάθονται στο σκαμνί. Και, επειδή κάθε τραγωδία έχει και την κωμική πλευρά της, περιμένουμε κάποιον δικαστή να κρίνει κατά πόσο στίχοι, σαν τους παρακάτω, συνιστούν απειλή βίας:

Θέλω να σου ρίξω μια γροθιά

και σ’ αγκαλιάζω

θέλω να σε βρίσω δυνατά

μα σ’ αγαπώ, τρομάζω

θέλω να σε στήσω μια βραδιά στα έξι μέτρα

μα μετράω ως το μηδέν και, αντί για φόνο,

σ’ αγαπάω νέτα-σκέτα.

– Μήπως, τελικά, κύριε μάρτυς, η κατηγορούμενη πραγματοποιήσει την απειλή της, και προβεί σε βιαιοπραγία ή ακόμα και σε φόνο;




πηγη 

Γεμισαν λενε τα νοσοκομεια, αλλα δεν λενε, οτι οι μισοι νοσηλευομενοι δεν ειναι Ελληνες...

Σύμφωνα με επιδημιολογικά στοιχεία, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη αύξηση κρουσμάτων μεταξύ αλλοδαπών, γεγονός το οποίο αποτυπώνεται στις νοσηλείες στα μεγαλύτερα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό της Αθήνας....



Η Αττική εμφανίζει “ανησυχητική αντοχή στα περιοριστικά μέτρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας, ο καθηγητής Επιδημιολογίας ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, ενώ η μεγάλη διασπορά στην πρωτεύουσα αποτυπώνεται στις νοσηλείες σε κλινικές COVID-19 και Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων αναφοράς για τον κορονοϊό του λεκανοπεδίου, όπως ανέφεραν οι ειδικοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδόν το 45% των νοσηλευομένων ασθενών με COVID-19 στα τρία μεγαλύτερα νοσοκομεία της πρωτεύουσας είναι αλλοδαποί. Γεγονός το οποίο αξιολογείται από τους επιστήμονες, ως ιδιαίτερα ανησυχητικό φαινόμενο. Οι περισσότεροι από τους ασθενείς αυτούς διαμένουν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ κάποιοι έχουν μεταφερθεί στην πρωτεύουσα από Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων και Μεταναστών όλης της χώρας. Κάποιοι από αυτούς έχουν μεταφερθεί από τη Μόρια της Μυτιλήνης και άλλοι από τα ΚΥΤ της Μαλακάσας, του Σχιστού και του Ελαιώνα.

Έτσι, από τους συνολικά 191 νοσηλευόμενους ασθενείς με COVID-19 σε τρία μεγάλα νοσοκομεία αναφοράς για τον κορονοϊό της πρωτεύουσας, οι 92 είναι αλλοδαποί.

Συγκεκριμένα τα περιστατικά κατανέμονται ως εξής: Στο Νοσοκομείο “Ευαγγελισμός” νοσηλεύονται αυτή τη στιγμή 66 ασθενείς με κορονοϊό, οι 34 εκ των οποίων είναι αλλοδαποί. Στο “Σωτηρία” από τους 97 ασθενείς, οι 40 είναι αλλοδαποί και στο Νοσοκομείο Αναφοράς “Αττικόν” από τους 28 ασθενείς με κορονοϊό, οι 18 είναι αλλοδαποί.

Το πρόβλημα έχει πάρει ανησυχητικές διαστάσεις, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των ανθρώπων αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία. Και οι λόγοι είναι πολλοί…

Οι περισσότεροι ζουν σε συνθήκες που δεν ευνοούν την τήρηση των κανόνων υγιεινής, αλλά και τα μέτρα τήρησης των αποστάσεων. Είτε σε Κέντρα Ταυτοποίησης, είτε σε καταλύματα με άλλους συμπατριώτες τους, δεν διαθέτουν καν τα στοιχειώδη μέσα προστασίας και υγιεινής με αποτέλεσμα να μολύνονται μεταξύ τους με μεγάλη ταχύτητα.

Από την άλλη, πολλοί από αυτούς δεν έχουν άδεια παραμονής και επειδή φοβούνται την απέλαση δίνουν ψευδή στοιχεία ταυτότητας στις αρμόδιες αρχές. Παρά τη μεγάλη προσπάθεια, επίσης, που καταβάλλουν ο ΕΟΔΥ και η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας, στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι καν σε θέση να δώσουν τα στοιχεία των ατόμων με τους οποίους έχουν έρθει σε επαφή, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει την διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Ως αποκορύφωμα όλων των παραπάνω, όταν εντοπιστούν, απομακρυνθούν από τον χώρο διαμονής τους και τεθούν σε απομόνωση σε κάποιο νοσοκομείο αναφοράς -όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο για τα κρούσματα COVID-19 ανάμεσα αλλοδαπούς- δραπετεύουν από τα νοσοκομεία.

Σύμφωνα με στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας μέσα σε μόλις δύο εβδομάδες, έντεκα αλλοδαποί με κορονοϊό “απέδρασαν” από τα νοσοκομεία αναφοράς και αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν ανενόχλητοι στην πρωτεύουσα της Αθήνας. Πολλοί από αυτούς δε, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους είναι ασυμπτωματικοί, οπότε θεωρούν ότι δεν έχουν λόγο παραμονής στα νοσοκομεία.




πηγη 

Ομολογησαν τις παρενεργειες του εμβολιου και τωρα λενε, οτι το εκαναν για ....να παρει αποζημειωση η νοσοκομα ! ! ! (Το παιζουν και φιλαθρωποι;)

Κυριε Εισαγγελεα, γιατι αυτος ακομη κυκλοφορει ελευθερος;

Το παιζει φιλανθρωπος....

Και θελει να πιστεψουμε, οτι οσα ομολογησε για τις παρενεργειες του εμβολιου, ηταν μονο για να παρει αποζημειωση η νοσοκομα που παρελυσε...

Διαβασε τι λεει...



Τον λόγο για τον οποίο κατήγγειλε δημοσίως πως το εμβόλιο οφείλεται για την παράλυση της νοσοκόμας στην Κέρκυρα ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. 

Υπενθυμίζεται πως η χθεσινή του δήλωση έφερε την αυτεπάγγελτη παρέμβαση της Εισαγγελίας Αθηνών.  

Ο ίδιος σήμερα μιλώντας στον ΑΝΤ1, ξεκαθάρισε πως έχει κάνει και ο ίδιος το εμβόλιο και πως τάσσεται σαφώς υπέρ του εμβολιασμού.

«Εγώ ο ίδιος έχω κάνει το εμβόλιο. 50.000 υγειονομικοί το έχουν κάνει δεν έχουν πάθει τίποτα. Πάνω από 400.000 Έλληνες έκαναν το εμβόλιο στα νοσοκομεία δεν έπαθαν τίποτα» είπε.

«Αλλά αν δεν το συνδέσουμε με το εμβόλιο, η νοσοκόμα δε θα πάρει αποζημίωση και έχει δύο παιδάκια» πρόσθεσε.

Όσον αφορά το σύνδρομο Guillain Barre, τα συμπτώματα του οποίου μοιάζουν με αυτά της νοσοκόμας, αυτό σύμφωνα με τους λοιμωξιολόγους εμφανίζεται κυρίως μετά από ιώσεις και σπανιότερα μετά από εμβολιασμούς.





πηγη 

Εδωσε τα διαπιστευτηρια του ! ! ! Ειπε να φορέσουμε δύο μάσκες μαζι και....θα είναι υποψήφιος βολευτής με τη ΝΔ;

Τετοιους θελει η Νου δουλα....

Να λενε ναι "πεταει ο γαιδαρος" αν το λεει ο Κουλης...

Και....



Είναι πλέον γνωστός στο πανελλήνιο μέσω των καθημερινών παρεμβάσεών του στα ΜΜΕ λόγω της πανδημίας, καθώς κατέχει την ιδιότητα του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου και μέλους της επιτροπής του ΕΟΔΥ. 

Η Θεσσαλονίκη όμως τον ξέρει από πιο παλιά, καθώς, εκτός της ιατρικής του πορείας, έχει ασχοληθεί και με τα κοινά. Λίγοι θυμούνται πως το 2015, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου μετά την υπογραφή του τρίτου μνημονίου από τον Αλέξη Τσίπρα, είχε δεχθεί να μπει στην τελευταία μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου της Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ.

Σύμφωνα με την Καθημερινή στις επόμενες πάντως, δεν αποκλείεται να κατέλθει… κανονικά, διεκδικώντας την είσοδό του στη Βουλή, έχοντας πλέον ως όχημα και τη μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα.




πηγη 

SOS!!! Η Παγώνη ομολογεί!!! ''Η δεύτερη δόση του εμβολίου μπορεί να έχει παρενέργειες''...

Ξεκάθαρα μας λέει ότι οποίος το κάνει πάει απευθείας στον Αγ.Πέτρο...

 

 Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, για την πορεία της πανδημίας, αλλά και το περιστατικό της γυναίκας στην Κέρκυρα, η οποία παρέλυσε μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου.

Για το περιστατικό στην Κέρκυρα, η κυρία Παγώνη υποστήριξε πως υπάρχει ομάδα γιατρών που την παρακολουθούν και ξέρουν το ιστορικό της. Ακόμα δεν υπάρχουν νεότερα για τους λόγους της παράλυσης και αν αυτή οφείλεται στο εμβόλιο. «Ας το διαχειριστούν οι γιατροί», τόνισε.

Όπως υποστήριξε, το εμβόλιο έχει παρενέργειες, ωστόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς ακόμα δεν έχει βγει διάγνωση, «θα πρέπει να αφήσουμε την ιατρική ομάδα να κάνει τη δουλειά της». Και πρόσθεσε πως η δεύτερη δόση δεν είναι σαν την πρώτη, καθώς μπορεί να προκαλέσει πιο εύκολα πονοκεφάλους, τάση για εμετό κλπ.



Πηγή

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

ΝΑ ΦΟΡΑΜΕ 2 ΜΑΣΚΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, φωναζουν οι αποτυχημενοι Φωστηρες ! ! ! Καμαρωστε τους στο βιντεο....

Αντε να δουμε τι αλλο θα ζητησουν οι αποτυχημενοι καλοπληρωμενοι φωστηρες...
Δειτε τους στο βιντεο...




ΘΑΥΜΑ!!| Σείεται ο Μέγας Αρχιερέας σε κελί του Αγίου Όρους (ΒΙΝΤΕΟ)



«Μνήσθητί μου Κύριε όταν έλθης εν τη βασιλεία σου»

 Το βίντεο αποτελεί προσωπική μου μαρτυρία για το θαυμαστό γεγονός, το οποίο έχω καταγράψει σε δεκάδες βίντεο. Το γεγονός αυτό είναι γνωστό στις αρχές του Αγίου Όρους από την άνοιξη του 2020.

 

 

 


Πηγή

 

 

 

ΗΓΕΙΣΘΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ! ! ! Αρνήθηκε να βάλει μάσκα και λέει σε μάς να βάλουμε δύο μαζί;

Ώρες είναι να του κολλήσουν καμιά ρετσινιά...

Να πουν και αρνητή της μάσκας το ζαβο...



Για άλλη μια φορά παραβιαζει ο Απερχομενος πρωθυπουργός τα μέτρα ασφαλείας καθως πριν από τρία λεπτά μιλουσε από την θέση του πρωθυπουργού  και αναγκάστηκε να μπει στο κουβούκλιο ασφάλειας όταν οι βουλευτές αντιπολίτευσης του φώναξαν βάλε μάσκα.

Μιλάμε για εξευτελιστικές εικόνες από ένα πρωθυπουργό που θα επρεπε να δίνει πρώτος το καλό παράδειγμα. 

Φαίνεται ότι το μυαλό του είναι ακόμη στο γλέντι της Ικαριας και δεν μπορεί να συγκεντρωθεί.

Και όλα αυτά όταν το πρωί ο Γκικας μας προετοίμαζε για τη χρήση διπλής μάσκας:Γκίκας....

Γίνεται συζήτηση για τη χρήση διπλής μάσκας....

Θα κυκλοφορούμε με δυο μάσκες όπως ο Τσιόδρας;




πηγη 

Η Ζέτα Δούκα ζητά την στήριξη από (Μητσοτάκη-Σακελλαροπούλου) να πάρουν θέση για τις καταγγελίες

Η Ζέτα Δούκα στέλνει το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ζητώντας τους να πάρουν θέση

Δύο εβδομάδες μετά τη δημόσια καταγγελία για τη λεκτική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη όταν είχαν συνεργαστεί 13 χρόνια πριν, η Ζέτα Δούκα στέλνει το δικό της μήνυμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ζητώντας τους να πάρουν θέση.

Με ένα μακροσκελές κείμενο που πόσταρε στο Instagram με tag και στο προφίλ του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στην προεδρία της Δημοκρατίας, η ηθοποιός ζητεί από τον πρωθυπουργό να πάρει θέσει στις εξελίξεις γύρω από τα όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο.


«Οι αποκαλύψεις της σπουδαίας Σοφίας Μπεκατώρου, που έφεραν στο φως εγκλήματα που ταλανίζουν επί χρόνια τον αθλητικό χώρο, άνοιξαν τους Ασκούς του Αιόλου αποκαλύπτοντας αντίστοιχες πράξεις που βασανίζουν χρόνια το καλλιτεχνικό στερέωμα. Μετράμε πλέον δύο εβδομάδες και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές. Τα θύματα βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν για κακοποιητικές πράξεις που τους έχουν συμβεί πολλά χρόνια πριν, με αποκορύφωμα κάποιες από αυτές που υπέστησαν όταν ήταν παιδιά, αντιμετωπίζοντας όχι μόνο τον χρόνιο φόβο τους αλλά και το έλλειμμα του νομοθετικού πλαισίου, καθώς και της δικαιοσύνης, η οποία οφείλει σήμερα να επιδείξει τα αναγκαία αντανακλαστικά. Με όλο τον σεβασμό στα αξιώματα και τα πρόσωπά σας, παρακαλούμε θερμά όπως πάρετε σαφή και καταλυτική θέση απέναντι και σε αυτά τα γεγονότα, υποδεικνύοντας ένα κράτος δικαίου όπου όλοι οι πολίτες έχουμε δικαίωμα στην αλήθεια, την ισότητα και την προστασία των θεμελιωδών μας δικαιωμάτων» γράφει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτηση:




Πηγή











Ελλιμενισμός Γαλλικού στολίσκου στην Α. Μεσόγειο, που θα επιχειρεί μαζί με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, μέχρι να έρθουν οι Belharra ! ! !

 

Η Γαλλία φέρεται να είναι διατεθειμένη αν απαιτηθεί να ρίξει στο τραπέζι την επιλογή του γαλλικού στολίσκου με Μistral, FREMM και La Fayette, ο οποίος θα ελλιμενίζεται ή στην Κρήτη ή στην Κύπρο και θα επιχειρεί μαζί με το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό, έως ότου κατασκευαστούν οι Belharra....



Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την lepetitjournal.com η Γαλλία «σκέφτεται να πουλήσει στην Ελλάδας τις φρεγάτες La Fayette» καθώς και τέσσερις IDF.

Οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα «επιθυμεί ακόμα ένα συμβόλαιο με την Γαλλία για δύο μεταχειρισμένες φρεγάτες» έως ότου παραδοθούν οι νέες φρεγάτες σε επτά ή οκτώ χρόνια.

Το μόνο… πρόβλημα της γαλλικής πρότασης ήταν πως δεν περιλάμβανε αρχικά πλοία ενδιάμεσης λύσης, αφού οι Γάλλοι δεν είχαν FREMM να δώσουν στην Ελλάδα ενώ οι La Fayette που διαθέτουν δεν πληρούσαν τις προδιαγραφές που είχε θέσει η Αθήνα, σύμφωνα με το Newpost.

Τώρα, φαίνεται πως αλλάζει και αυτό, αφού σύμφωνα με πληφοροφορίες, δύο La Fayette αναβαθμίζονται ήδη σε γαλλικά ναυπηγεία. 

Όπως και να έχει, η χώρα μας πρέπει να βιαστεί, καθώς χρειαζόμαστε άμεσα πολεμικά πλοία.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.