Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Εισαγγελεας υπαρχει; Ακουει; """ Έλληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας. Είμαστε τα ανώμ@λα της γειτονιάς σας ! ! ! """"

Πολλα τα ποινικα αδικηματα...
Εισαγγελεας ομως εξαφανισμενος...
Κανει πως δεν ακουει....
Κι αυτοι παραπηραν θαρρος , ειρωνευονται και απειλουν....
Κι ετσι...
Δειτε βιντεο....

Παρά τον κορονοϊό ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανς πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της....
Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου για το 4ο αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr

Της πορείας, που ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Δικαστηρίων.

Μετά τα συνθήματα που φώναζαν οι 300 και πλέον διαδηλωτές, έγραψαν γκραφίτι σε τοίχους: «Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας, Έλληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας».

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν μια στάση στην οδό Τσιμισκή στο ύψους του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκεται το Προξενείο των ΗΠΑ, φωνάζοντας συνθήματα. Στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.










πηγη 

Πως ξέρει, ότι θα υπάρξει και νέο κύμα κορωνογριπης; Θα υπάρξει και δεύτερο, όταν και το εμβόλιο θα είναι έτοιμο;

Πως ξέρει ο πρωθυπουργός μας ότι θα υπάρξει και νέο κύμα; 
Προφανώς “ακούει” τι λέει ο παγκόσμιος σωτήρας και ξερόλας Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος δήλωσε ότι ο COVID-19 «θα επιστρέψει σε μεγάλο αριθμό» τον Οκτώβριο-Νοέμβριο.
Κάτι παραπάνω από μας ξέρουν όλοι αυτοί εκεί οι «φιλάνθρωποι» της παγκόσμιας ελίτ!

Στα Αγγλικά λοιπον έκανε μια δήλωση ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας για το εμβόλιο και πως η Ελλάδα, αντιμετώπισε με επιτυχία «το πρώτο κύμα της πανδημίας»
Οπότε να είστε έτοιμοι ότι θα υπάρξει και δεύτερο σύμφωνα με τον πρωθυπουργό μας, λογικά όταν και το εμβόλιο θα είναι “έτοιμο”.

Συγκεκριμένα είπε:
«Αγαπητοί φίλοι,
Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, λαμβάνοντας γρήγορα και αποφασιστικά μέτρα καταφέραμε, εδώ στην Ελλάδα, να ξεπεράσουμε την πρώτη επίθεση του ιού που προκαλεί την Covid-19. Μολονότι και εμείς υποστήκαμε απώλειες, ευτυχώς ήταν σχετικά λίγες και ο αριθμός των νέων κρουσμάτων παραμένει απολύτως υπό έλεγχο.

Η κυβέρνηση, επιστήμονες και πολίτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δώσουμε αυτή τη μάχη και να διαφυλάξουμε την υγεία και την ασφάλεια των πολιτών μας. Και μετά από τρεις μήνες έχουμε αναδειχθεί νικητές. Η κοινωνία και η οικονομία μας επιστρέφουν στους κανονικούς ρυθμούς τους.

Ωστόσο, πρέπει να παραμείνουμε σε εγρήγορση. Πρέπει επίσης να διατηρήσουμε την ελπίδα ότι η θεραπεία και το εμβόλιο εναντίον της Covid-19 θα αναπτυχθούν στο άμεσο μέλλον. Επομένως, συμμετέχουμε ενεργά στην Παγκόσμια Σύνοδο για το εμβόλιο για την Covid-19.

Και όταν η επιστήμη κάνει το έργο της θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου το εμβόλιο να γίνει παγκόσμιο δημόσιο αγαθό κι όχι απλώς ένα μέσο για να υπάρξει κέρδος. Το εμβόλιο πρέπει να φτάσει σε όλες τις γωνιές του κόσμου και να είναι προσβάσιμο σε όλους. Διότι όταν η απειλή αφορά ολόκληρο τον κόσμο, η αντιμετώπισή της πρέπει επίσης να είναι παγκόσμια!».





πηγη 

Ενα μικρο λαθακι; Μικρο; Πολυ μικρο; Λαθακι που καποιοι....

Καποιοι προσπαθουν να το εκμεταλευτουν; 
Καποιοι πιστευουν, οτι δεν ειναι λαθακι;
Και καποιοι δεν ξερουν τι να πουν;
Ενα σαρδαμ;
Συμπτωσεις;



Εαν παω παρανομα στην χωρα τους θα εχω τα ιδια δικαιωματα, η θα χασω το κεφαλι μου;

Η απαντηση, ειναι γνωστη...
Αυτοι λοιπον, εχουν δικαιωμα να κανουν συγκεντρωσεις
Και ποιος, με ποιο δικαιωμα, τους εκανε νομιμους;
Μηπως παραβιασε το Συνταγμα μας;


Αυτα που δεν δειχνουν τα καναλια...Οι "αδικημενες" ολες μαζι ξυλοφορτωνουν λευκη ! ! ! Αυριο και στις γειτονιες μας...

Δεν ειναι αστειο...
Οπως παμε, αυριο θα τους εχουμε στις γειτονιες μας...
Φροντιζει το Καθεστως του Αφορισμενου γι αυτο....
Και οταν θα σηκωσουν χερι, στις γυναικες μας, τις αδελφες μας, τις κορες μας....
Τοτε ....
Εδω ειναι Ελλαδα, δεν ειναι Αμερικη....θα γινει αιμα 
και αμμος !


Πετρος Κωνσταντινου: ΣΑΛΑΜ ΑΛΕΚΟΥΜ...Τα αδελφια μας, που θελουν να ελθουν στην Ελλαδα, βρισκουν τα συνορα κλειστα ! ! !

Αδελφια του;
Ποιοι;
Οι λαθρομεταναστες;
Οι Τζιχαντιστες;
Οι Εγκληματιες πολεμου;
Καμαρωστε τον στο βιντεο...



Θράσος! ! ! Ήρθε στην Ελλάδα με μουλάρι για να κλέψει ξύλα! ! !


Άλλος ένας λαθροϋλοτόμος πέρασε παράνομα την μεθόριο με σκοπό να λεηλατήσει τα ελληνικά δάση

Άλλος ένας λαθροϋλοτόμος από την γειτονική Αλβανία πέρασε παράνομα την μεθόριο και έφτασε σε μια ορεινή περιοχή της Καστοριάς, με σκοπό να λεηλατήσει τα ελληνικά δάση και να μεταφέρει με τρία… μουλάρια που είχε φέρει μαζί του την ξυλεία στην πατρίδα του για να την πουλήσει!

Ο 28χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Νεστορίου Καστοριάς και του τοπικού Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης να μεταφέρει με τα μουλάρια ξυλεία ενός κυβικού μέτρου από βελανιδιές που είχε υλοτομήσει με ένα τσεκούρι, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, όπως και τα ζώα και τα κούτσουρα με τα οποία ήταν φορτωμένα.

Με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για παράβαση της δασικής νομοθεσίας και παράνομη είσοδο στη χώρα, ο 28χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς, ενώ του επιβλήθηκε και διοικητικό πρόστιμο για παραβίαση των μέτρων πρόληψης κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.


Πηγή

Οι "Καημενοι" εχουν λογο στο δημοτικο Συμβουλιο του γιοκα της Ντορας και λενε..."Α Π Α Ι Τ Ο Υ Μ Ε" ! ! !

Καταλαβατε λοιπον τι ψηφισατε εσεις που τον κανατε Δημαρχο;
Αν ΝΑΙ, που δεν το πιστευω, καντε χαρακιρι...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΡΑΣΟΣ! 
Στο Δημοτικό Συμβούλιο του ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (Μητσοτάκη), αντί να μιλήσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ πολίτες που υποφέρουν, μιλάνε οι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ και ΟΧΙ ΜΟΝΟ! 
ΑΠΑΙΤΟΥΝ....

ΝΑΙ !!! ΑΠΑΙΤΟΥΝ τα Σπίτια μας και όλα να τα έχουν ΔΩΡΕΑΝ ! 

ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙ ΘΡΑΣΟΣ ΛΕΝΕ «ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ! ! !

Δειτε το βιντεο...

Πρώην σύζυγός της Α%$%^&&&: «Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω.Σίγουρα πιστεύω πως δεν ήταν μόνη της»


Έσπασε τη σιωπή του ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης
Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο άνδρας αποκάλυψε πτυχές του χαρακτήρα και της προσωπικότητας της κατηγορουμένης με τις δηλώσεις του να παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, με δεδομένο πως μιλά για πρώτη φορά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, καταρρακωμένος είναι ο πρώην σύζυγος της 33χρονης που κατηγορείται ότι άρπαξε στις 11 Ιουνίου την 10χρονη μαθήτρια έξω από το σχολείο της, μετά τις δηλώσεις πως όσο ήταν παντρεμένος με την κατηγορούμενη την εξέδιδε.

«Έδωσα εντολή στον δικηγόρο μου να καταθέσει μήνυση για όσα είπε η κατηγορούμενη. Σκοπός μου είναι να προστατεύσω την ανήλικη κόρη μου», γνωστοποίησε

Οπως αναφέρει το ρεπορτάζ, σε κατάσταση σοκ ο πρώην σύζυγος της κατηγορουμένης, με την οποία είναι χωρισμένος από τον Νοέμβριο, στο άκουσμα ότι η μάνα του παιδιού του δεν διστάζει να του δώσει ρόλο προαγωγού, προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την ψυχραιμία του για να μην καταλάβει τίποτα η κόρη της που ζει μαζί του.

«Έπαθα μια μικρή συγκοπή, αλλά για το παιδί έβαλα το χαμόγελο του κλόουν που υπάρχει στο μεγαλύτερο τσίρκο, για να μπορέσω να το προστατεύσω», είπε ακόμη και όπως υποστήριξε ήταν ζήτημα χρόνου να φύγει από την πόλη που ζει με το παιδί του και να απευθυνθεί στην Δικαιοσύνη.

«Προσπαθεί να εμπλέξει εμένα και το παιδί μου για να καλύψει κάτι άλλο που κρύβεται από πίσω. Σίγουρα πιστεύω πως δεν ήταν μόνη της», επισήμανε ο πρώην σύζυγός της 33χρονης που στην αρχή ήθελε να πιστέψει ότι απλά έχασε το μυαλό της, αλλά μετά τους ισχυρισμούς της είναι σίγουρος ότι στην υπόθεση της αρπαγής της 10χρονης μαθήτριας από τη Θεσσαλονίκη κρύβεται κάτι πιο μεγάλο.

«Πιστεύω ότι πάει να καλύψει κάτι πολύ μεγάλο και είναι ένα από τα χειρότερα πράγματα αυτό που έχει κάνει», υπογράμμισε με τα λόγια του να προσπαθεί, όσο εφικτό είναι αυτό, να είναι μετρημένα, προκειμένου να προστατέψει για ακόμη μία φορά το παιδί του από την αδίστακτη, όπως ο ίδιος υποστηρίζει, πρώην σύζυγό του.

Στο κάδρο των ερευνών οι παρέες της 33χρονης
Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ενώ νέα στοιχεία έρχονται στο φως, ενισχύοντας το σενάριο ότι η 33χρονη κατηγορούμενη έδρασε ως μέλος κάποιου κυκλώματος.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν μπει ο φορητός υπολογιστής και το κινητό τηλέφωνο της 33χρονης που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο η κατηγορούμενη να αποτελούσε μέλος κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας και παράλληλα τα όσα συνέβαιναν στο διαμέρισμα που την κρατούσε να μεταδίδονταν απευθείας σε ιστοσελίδα με αντίστοιχο υλικό και επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

Η 10χρονη φέρεται να αποκάλυψε στον αδελφό της την παρουσία ενός τρίτου ατόμου μέσα στο διαμέρισμα και οι αστυνομικοί με τη συνδρομή παιδοψυχολόγου επιχειρούν να αντλήσουν περισσότερα στοιχεία για το άτομο αυτό.

Η μικρή μαθήτρια, εκτός από πρόσωπα που έχει θυμηθεί, έχει θυμηθεί και δύο ονόματα. Σιγά – σιγά φαίνεται να βρίσκει ξανά τον εαυτό της, ενώ φαίνεται πως είναι κοντά η στιγμή που θα καταθέσει τα όσα βίωσε στα χέρια της 33χρονης γυναίκας.

Η 33χρονη ισχυρίζεται στην απολογία της ότι τις ημέρες που κρατούσε τη Μαρκέλλα μίλησε μόνο με μια φίλη της στο τηλέφωνο. Μόνο που δε θυμάται, ούτε το τηλέφωνο, ούτε το επίθετο της πρώην συναδέλφου της.

«Όσο ήταν η Μαρκέλλα στο σπίτι είχα μιλήσει σίγουρα με τη φίλη μου τη Μ. στο τηλέφωνο για να ακυρώσω ένα ραντεβού που είχαμε. Το ματαίωσα το απόγευμα της Πέμπτης γιατί της είπα ότι είχα μία δουλειά. Δε θυμάμαι το επίθετο της Μ. ούτε το τηλέφωνό της».

Η 10χρονη δε θυμάται το τηλεφώνημα στη Μ. Θυμάται όμως πολύ καλά την παρουσία μέσω βιντεοκλήσης ενός έγχρωμου άντρα με κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Στην απολογία της η 33χρονη παραδέχεται, όπως αναφέρει το Star ότι είχε καιρό να δει τη Μαρκέλλα. Δεν έχει δώσει πειστική απάντηση γιατί τη στοχοποίησε και την απήγαγε.

«Ο τρόπος που μιλούσε το κορίτσι ήταν σαν ένα μεγάλο παιδί. Ήταν σαν να μιλούσα σε μία φίλη μου. Έχω μετανιώσει για την πράξη μου, τώρα καταλαβαίνω τι έκανα. Όταν είδα ότι ήταν παραμελημένη η Μαρκέλλα, δε σκέφτηκα να πάω στην αστυνομία. Σκεφτόμουν να παραδοθώ όμως φοβόμουν τον διασυρμό» ισχυρίστηκε η γυναίκα που κατηγορείται για την αρπαγή της Μαρκέλλας.

Η Μαρκέλλα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ από την απαγωγή. Και όμως, η κοκκινομάλλα ισχυρίζεται ότι το κορίτσι την έβλεπε με συμπάθεια.

«Με αποκαλούσε “θεία” και “δεύτερη μαμά”» είπε στην απολογία της. Έφθασε μάλιστα στο σημείο να ισχυριστεί ότι η 10χρονη της ζήτησε να βγάλουν selfie.

«Αφού βγάλαμε τα μπιζού και παίζαμε, μετά με παρακάλεσε να βγάλουμε το μακιγιάζ. Κάναμε τα νύχια, βάζαμε κραγιόν, κάναμε ότι θα πηγαίναμε σε βάφτιση και παίζαμε. Με έβαψε και εμένα. Μου ζήτησε να βγούμε και μια φωτογραφία και έβγαλα selfie την οποία και έσβησα κατευθείαν» είπε η 33χρονη.

Η «κοκκινομάλλα» μεταφέρθηκε στις φυλακές Ελαιώνα το πρωί της Παρασκευής. Θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες σε απομόνωση και δε θα προαυλίζεται με άλλες κρατούμενες.


Πηγή

Αδειαζει τον Στρατηγο Φλωρο, ο Οσφυοκαμπτης και προσκυνα τον Ερντογκαν !

Δυστυχως ετσι ειναι...
Μπορει ο Στρατηγος, να μιλα σαν Ελληνας Στρατηγος για την ακεραιοτητα της Ελλαδος, αλλα ο αφορισμενος πολιτικαντης, προσκυνα τον Τουρκο...
Ας μην ξεχναμε αλλωστε, οτι πολιτικαντες εκλεισαν στην φυλακη τον Κολοκοτρωνη και τοσους αλλους Ελληνες Πατριωτες, πριν και μετα απο αυτον...

Η μεγαλύτερη ταπείνωση όλων των εποχών με υπογραφή Μητσοτάκη.
Ποια Ίμια και ποια Συμφωνία των Πρεσπών;

Εδώ έχουμε να κάνουμε με την παράδοση της χώρας στους Τούρκους χωρίς να πέσει καψούλι υπέρ της Πατρίδας.

Πριν από μερικές μέρες ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ μας έκανε περήφανους με την ντομπροσύνη του και το πρώτα θα κάψουμε όποιον παραβιάσει το ελληνικό έδαφος και μετά θα δούμε ποιος είναι.

Όμως ο Μητσοτάκης τον αδειάζει με τον πιο ταπεινωτικό τρόπο και παραδίδει τη χώρα μας στον Ερντογάν.
Τον καλεί για να του δώσει την ελληνική θάλασσα για συνδιαχείρηση!
Συνδιαχείρηση σημαίνει η παράδοση των νησιών μας στην Τουρκία.
Η περιουσία του ελληνικού λαού δίνεται στην Τουρκία! ΠΡΟΔΟΣΙΑ!!!







πηγη 

Γιατί φοβούνται οι Τούρκοι την Αγιά Σοφιά...


https://youtu.be/0uoqv5y7Q3Q

Πριν από καιρό η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα, Σαμπάχ, παρουσίασε ένα πραγματικά καταπληκτικό αφιέρωμα για τα «Μυστήρια της Αγίας Σοφία», (Ayasofya’ nın gizlemleri), όπου αποτυπώνετε με γλαφυρό τρόπο αυτό το κλίμα φοβίας που έχει καταβάλει τελευταία τους Τούρκους για τα όσα υπάρχουν κρυμμένα μέσα στον ιερό ναό και τα όσα προμηνύονται να συμβούν τα επόμενα χρόνια.



Το πρώτο σημαντικό στοιχείο από αυτό το αφιέρωμα, είναι μια αδιόρατη φοβία που διακρίνεται από τους Τούρκους στους κρυμμένους σταυρούς, συμβολικούς και μη, που υπάρχουν στο εσωτερικό του ναού, αλλά και στην κάτοψη όπως αυτή μπορεί κάποιος να την διακρίνει από ψηλά. Έτσι μεγάλο δέος παρατηρείτε για τον λεγόμενο, (όπως το αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι ), «Σταυρό του αποστόλου αγίου Ανδρέα», ο οποίος όπως είναι γνωστό είναι ο ιδρυτής της εκκλησίας της Κωνσταντινούπολης.



Σύμφωνα λοιπόν με την Σαμπάχ, στην οροφή του ναού υπάρχει ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα σε διαγώνιο μορφή, ένα σημαντικό σύμβολο που όχι μόνο δεν χάθηκε στους αιώνες της οθωμανικής κατοχής αλλά δεσπόζει με όλη την συμβολική σημασία του. Παράλληλα και ο «Σταυρός του Ιουστινιανού» τρομάζει τους Τούρκους καθώς οι θρύλοι αναφέρουν για ένα πανάρχαιο κειμήλιο που βρίσκεται μυστικό στην Αγία Σοφία και μάλιστα προέρχεται από την Αίγυπτο και έχει τρομακτική δύναμη. Γενικότερα η κατασκευή του μεγάλου αυτού ορθοδόξου αρχιτεκτονικού αριστουργήματος, σύμφωνα με τις ίδιες τις τουρκικές πηγές, βασίστηκε στο χριστιανικό σύμβολο του Σταυρού και το γεγονός αυτό εμπνέει το δέος αλλά και μια αδιόρατη φοβία για την μελλοντική επάνοδο της Αγίας Σοφίας στον φυσικό της κάτοχο, δηλαδή στην Ελληνορθόδοξη λατρεία.

Αλλά εκτός από τους σταυρούς, οι Τούρκοι αναφέρουν και άλλα μυστήρια και τρομακτικά για τους ίδιους που υπάρχουν στο εσωτερικό του ναού. Έτσι, όπως αναφέρει ο θρύλος, είναι γνωστό ότι μετά την μετατροπή του ναού σε μουσουλμανικό τέμενος κτίστηκε το γνωστό Μιχράμπ, (το μουσουλμανικό σημείο της προσευχής), που εμφανίστηκε στην ανατολική πλευρά του ναού προς την κατεύθυνση της Μέκκας.

Το ενδιαφέρον είναι ότι σύμφωνα με τους τουρκικούς θρύλους μπροστά από το Μιχράμπ βρίσκεται θαμμένο ένα φέρετρο κατασκευασμένο από επίχρυσο μπρούντζο. Στο φέρετρο αυτό κείτεται η σωρός της χριστιανής βασίλισσας Σοφίας, (προφανώς γίνετε ταύτιση με την Αγία Σοφία). Αυτή η βασίλισσα Σοφία και το φέρετρο της συνδέετε, σύμφωνα με τους τουρκικούς θρύλους, με μια «εντολή» που έχει περάσει δια μέσω των αιώνων μέχρι σήμερα. Η εντολή αυτή αναφέρει ότι δεν πρέπει κανένας να πειράξει αυτό το φέρετρο ούτε καν να το ακουμπήσει. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε, σύμφωνα με τον θρύλο αυτό, θα προκληθεί η «έγερση» της βασίλισσας Σοφίας και τότε ένας τρομακτικός θόρυβος θα τραντάξει όλο το οικοδόμημα του ναού προκαλώντας σεισμικά εσχατολογικά γεγονότα που τρομάζουν τους Τούρκους.

Αλλά ο θρύλος της βασίλισσας Σοφίας έχει και συνέχεα. Σύμφωνα λοιπόν με τις τουρκικές αναφορές, το φέρετρο αυτό προστατεύουν τέσσερις αρχάγγελοι που βρίσκονται πάνω στον Θόλο του ναού. Οι αρχάγγελοι αυτοί, όπως αναφέρουν και πιστεύουν οι Τούρκοι, είναι οι Τζεμπραΐλ, Μιχαήλ, Ισραφήλ και Αζραήλ. Σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους, ο Τζεμπραήλ προστατεύει τους βυζαντινούς αυτοκράτορες, (!!!), ο Μιχαήλ τον ναό από τις εχθρικές επιθέσεις, ενώ οι Τζεμπραηλ και Ισραφήλ ήταν οι αγγελιοφόροι των γεγονότων από τις πολεμικές επιχειρήσεις στους βυζαντινούς αυτοκράτορες. Και οι τέσσερις αυτοί αρχάγγελοι έχουν ταχτεί μετά την πτώση της Πόλης να προφυλάσσουν το φέρετρο της βασίλισσας Σοφίας από τον κίνδυνο κάποιος βέβηλος να το ανοίξει και να επέλθει η δευτέρα παρουσία.

Ένας άλλος σημαντικός μύθος που αναφέρουν οι μουσουλμάνοι είναι ο θρύλος του «Κρυμμένου Πατριάρχη» που μοιάζει με τον ελληνικό θρύλο για τον κρυμμένο παπά. Όπως αναφέρει η τουρκική παράδοση, στο νότιο μέρος του ναού υπάρχει ένας στενός διάδρομος που οδηγεί σε μια παμπάλαια αραχνιασμένη και πολύ μυστήρια πύλη για την οποία ο θρύλος την αναφέρει σαν την «Κλειστή Πύλη». Σύμφωνα με τις τουρκικές αναφορές, όταν ο Μωάμεθ ο Φατίχ μπήκε στην Κωνσταντινούπολη ο τελευταίος ελληνορθόδοξος Πατριάρχης μαζί με τους συνόδους του τελούσε στο σημείο αυτό θεία λειτουργία. Μόλις οι οθωμανικές ορδές εισέβαλαν στον ναό, ο Πατριάρχης και όλη η συνοδεία του εισήλθε μέσα στην πύλη αυτή η οποία έκλεισε και από τότε χάθηκαν ενώ η πύλη έμεινε ερμητικά κλειστή και κανένας δεν τόλμησε ποτέ να την ανοίξει. Κάθε χρόνο στην ανάσταση των ορθόδοξων χριστιανών μπροστά από την πύλη αυτή, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Σαμπάχ, εμφανίζονται…. κόκκινα αυγά!!! Ο θρύλος συμπληρώνετε από την προφητεία που φοβίζει τους Τούρκους, ότι όταν η πύλη αυτή ανοίξει, στον ναό θα ακουστούν ξανά οι χριστιανικές ελληνορθόδοξες ψαλμωδίες για αυτό και τρομάζουν και μόνο στην ιδέα του ανοίγματος αυτής της μυστήριας πύλης.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει και το μυστήριο του υπογείου τούνελ που υπάρχει σε κεντρικό σημείο στο εσωτερικό του ναού. Όπως αναφέρετε, από το σημείο αυτό υπάρχει μια δίοδος που οδηγεί σε ένα μεγάλο τούνελ. Το τούνελ αυτό, όπως υποστηρίζει η τουρκική εφημερίδα, οδηγεί μέχρι τα Πριγκηπόννησα και μάλιστα μέχρι την νήσο Πρώτη. Το μυστήριο για τους Τούρκους είναι το πως κατασκευάστηκε αυτό το τούνελ και τι ρόλο έπαιξε στην μακρά ιστορία του ναού.

Μεγάλο δέος δημιουργεί στους Τούρκους, όπως αναφέρει η Σαμπάχ και τα διάφορα μωσαϊκά που έχουν αναδυθεί με όλη την μεγαλοπρέπεια τους τις τελευταίες δεκαετίες μέσα στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας της Κωνσταντινούπολης, παρά του ότι η μουσουλμανική θρησκεία θεωρεί σαν αμάρτημα την απεικόνιση προσώπων που σχετίζονται με θρησκευτικά γεγονότα. Ιδιαίτερο δέος τους προκαλεί το γνωστό μωσαϊκό που απεικονίζει τον Ιησού έχοντας την Παναγία και τον Ιωάννη τον Βαπτιστή στα δεξιά και αριστερά Του. Οι Τούρκοι το έχουν ονομάσει χαρακτηριστικά το «Μωσαϊκό της Αποκάλυψης» και ο συμβολισμός αυτός ανάγει στην εσχατολογική σημασία του που είναι έντονη στους μουσουλμάνους Τούρκους.

Επίσης ξεχωριστή αναφορά γίνεται και για τα μωσαϊκά που αναπαριστούν γνωστούς βυζαντινούς αυτοκράτορες, όπως τον Ιωάννη τον Κομνηνό με τον Ιησού Χριστό και τον αυτοκράτορα Κωνσταντίνο τον Μονομάχο με την αυτοκράτειρα Ζωή. Όλες αυτές οι απεικονίσεις προκαλούν έντονο δέος, καθώς όλη αυτή η ελληνορθόδοξη χριστιανική μεγαλοπρέπεια και η εσωτερική δύναμη που αναδύουν αυτά τα ψηφιδωτά, έχουν γεννήσει διάφορους θρύλους για τους εσχατολογικούς τους συμβολισμούς. Οι συμβολισμοί αυτοί σχετίζονται με τις τουρκικές φοβίες για την επάνοδο στην επιφάνεια και στην εξουσία της αγίας Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας με την ευλογία του ίδιου του Ιησού Χριστού.

Πηγή

Προσοχή Κυκλοφορεί στην Καλαμάτα: «Ψευτοπαπάς» με αγάπη στα Τιμαλφή...


Καμπανάκι από την Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας.

https://youtu.be/hPHWGW4OygM
 


Ένας …ρασοφόρος, «ψευτοπαπάς» έχει κάνει την εμφάνισή του τις τελευταίες ημέρες στην πόλη της Καλαμάτας. Ισχυριζόμενος ότι έλκει την καταγωγή του από την Ιερουσαλήμ και όπως αποδεικνύεται με ιδιαίτερη αγάπη στα τιμαλφή, ο «ψευτοπαπάς» έχει ήδη εξαπατήσει αρκετούς συμπολίτες μας. Για το λόγο αυτό η Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας σπεύδει να επιστήσει την προσοχή των πιστών…





ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΝ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

«Περὶ ἐνημερώσεως τῶν Χριστιανῶν διά ψευδοκληρικόν, ὁ ὁποῖος περιέρχεται τὴν ἐκκλησιαστικὴν περιφέρειαν τῆς Ἱερᾶς  Μητροπόλεως Μεσσηνίας, με σκοπόν τόν πορισμόν χρημάτων καί τιμαλφῶν».

           Ἀγαπητοί μου Πατέρες καὶ εὐλαβεῖς Χριστιανοί,

Πληροφορηθεῖς, ἐκ καταγγελιῶν ἐξαπατηθέντων συνανθρώπων μας,  σᾶς ἐφιστῶ τήν προσοχήν ἀναφορικῶς μέ τό πρόσωπον ἑνός ρασοφόρου, δηλοῦντος καί συστηθέντος ὡς “πατήρ Γεώργιος, ἐξ Ἱεροσολύμων”, μάλλον ψευδοκληρικός, ὁ ὁποῖος ἀφενὸς μὲν δέν γνωρίζομεν πόθεν προέρχεται καί ποῖοι εἶναι οἱ σκοποί του, μὲ τὸ πρόσχημα ὅτι εἶναι «ψυχοσωτῆρας» περιφέρεται στήν πόλιν της Καλαμάτας καί τῆς ἐκκλησιαστικῆς μας ἐπαρχίας, αὐτοχαρακτηριζόμενος φωτισμένος καὶ χαρισματοῦχος, τελεῖ  Ἁγιασμούς καί τάχα “διαβάζει” ἀσθενεῖς, ὥστε τάχα νά θεραπευθοῦν, ἐξαπατῶντας τοὺς πιστοὺς μὲ διάφορες ψευδομαγγανεῖες, ὀργανώνοντας δῆθεν πνευματικὲς συναντήσεις.

Καθιστᾶ τὰ σπίτια διαφόρων εὐσεβῶν χριστιανῶν, σὲ “ἐργαστήριο” ἐξορκισμῶν, σὲ “βιομηχανία” θαυμάτων, ὁραμάτων καὶ δῆθεν ὑπερφυσικῶν καταστάσεων, ἐκμεταλλευόμενος τὴν ἀπλότητα, ἀφέλεια καὶ ἀγαθότητα αὐτῶν, ἀλλά καί κάποιους ἀπὸ τοὺς ἁπλοϊκοὺς ἀκροατές τους, παγιδεύοντάς τους στὰ δύχτια τῶν ἐπιδιώξεών του, ποὺ δὲν εἶναι ἄλλες ἀπὸ τὸ νὰ μαζεύει χρήματα, εἰς βάρος τῶν συνανθρώπων του, καὶ νὰ πορίζεται ἀγαθά, ἀκόμη καὶ νὰ ὑποκλέπτει περιουσίες.

Ὡς Ἐπίσκοπός σας, προτρέπω ὅλους ἀνεξαιρέτως νὰ μὴν ἐμπιστεύεσθε τὸν κάθε ἀπατεῶνα καὶ θεομπαίχτη ρασοφόρο, ὁ ὁποῖος ἐν ὀνόματι τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ προσπαθεῖ νὰ σᾶς συγκινήσει μὲ τὸ ὕφος του, τὴν ἐξωτερικὴ ἐμφάνισή του, τὴν ὑποκριτικὴ συμπεριφορά του καὶ τὴν δῆθεν μαχητικότητά του ὑπὲρ τῆς Ὀρθοδοξίας, ὁ ὁποῖος μπορεῖ νὰ ἐκμεταλλεύεται ἢ καὶ νὰ ἐπικαλεῖται τὴν Ἱεροσολυμίτικη καταγωγή του καὶ νὰ ξεγελάει τοὺς εὔπιστους καὶ ἁπλοὺς ἀνθρώπους, οἱ ὁποῖοι πέφτουν ὡς θύματα στὰ δύχτια του.

Γι᾿  αὐτὸ καὶ Σᾶς, παρακαλῶ ὅλους, κληρικοὺς καὶ λαϊκούς, νὰ μὴν παρασύρεσθε ἀπὸ κάθε θεομπαίχτη καὶ χριστοκάπηλο, καὶ νὰ δείχνετε ἐμπιστοσύνη στὴν Ἐκκλησία καὶ στὸν Ἐπίσκοπό σας, νὰ συμβουλεύεσθε τοὺς κληρικοὺς ἐφημερίους τῶν ἐνοριῶν σας, καὶ νὰ μὴν ἐνθουσιάζεσθε ἀπὸ κάθε τὶ τὸ διαφορετικό, μυστικιστικὸ καὶ δῆθεν ἁγιαστικό, ἀλλὰ νὰ ἔχετε κρίση καὶ διάκριση, γιατὶ ὅπως μᾶς διδάσκει καὶ ὁ Εὐαγγελιστὴς Ἰωάννης «μὴ παντὶ πνεύματι πιστεύετε, ἀλλὰ δοκιμάζετε τὰ πνεύματα εἰ ἐκ Θεοῦ ἐστιν, ὅτι πολλοὶ ψευδοπροφῆται ἐξεληλύθασιν εἰς τὸν κόσμον» (Α΄ Ἰω. 4,1).

                                         

Μὲ πατρικὲς εὐχὲς καὶ εὐλογίες

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ

† Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ


Πηγή

Πως ειπατε; Αυτους θα φερετε στις γειτονιες μας, αυτους δινετε επιντοματα και μ αυτους θα ζησουμε;

Λυπαμαι δεν θα παρω...
Αν τους θελετε τοσο πολυ ομως, μπορειτε να τους παρετε στα σπιτια σας....
Η, και να πατε μαζι τους, στην χωρα τους, ακομη καλυτερα....
Δειτε το βιντεο και θα με δικαιωσετε...



Γ.Γ. του ΤΟΥΡΚΟΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ: Τα κράτη μέλη να υποστηρίξουν το καθεστώς της Τρίπολης (δινει και εντολες τωρα ο καραγκιοζης αυτος)

Ρήξη στο «εγκεφαλικά νεκρό» ΝΑΤΟ. 
Την ώρα που ο τουρκόφιλος γ.γ. της συμμαχίας Γενς Στόλτενμπεργκ παίζει τα δικά του παιχνίδια, λέγοντας τα κράτη μέλη να υποστηρίξουν το καθεστώς της Τρίπολης, και μιλώντας για "ανησυχητική ρωσική παρέμβαση στην Λιβύη", Πούτιν και Μακρόν είχαν τηλεφωνική επικοινωνία όπου οι δύο ηγέτες συμφώνησαν να συνεργαστούν για τη Λιβύη αλλά και ευρύτερα, αφού ο Γάλλος πρόεδρος κάλεσε για ενιαίο ευρωπαϊκό χώρο από τη Λισαβόνα στο Βλαδιβοστόκ!

Ο τουρκόφιλος Στόλτενμπεργκ μιλώντας σήμερα σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι το «ΝΑΤΟ» (σ.σ. πιθανότατα αυτό που έχει στο μυαλό του) "ανησυχεί για την αυξανόμενη ρωσική παρέμβαση στην Λιβύη", βγάζοντας το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι «όλοι οι σύμμαχοι έχουν συμφωνήσει ότι η Ρωσία πρέπει να σταματήσει να υποστηρίζει τον Χαλίφα Χαφτάρ και να μείνουν πιστοί στην Τρίπολη και στον Σάρατζ»!

Τώρα βέβαια υπάρχει και το θέμα ποιος ακούει αυτόν το »γραφικό» τύπο από την Δανία, τον οποίο έχουν ξεχάσει στην καρέκλα του γ.γ.

Οι ΗΠΑ δεν ενδιαφέρονται για την Λιβύη στο βαθμό που ενδιαφέρεται ο πιστός αυτός οπαδός του Ερντογάν και η Γαλλία κρατά σταθερά αποστάσεις, με τον Μακρόν να μιλά για «εγκεφαλικά νεκρό» ΝΑΤΟ, αφού ο Στόλτενμπεργκ δείχνει να αγωνιά για το ρόλο της Ρωσίας στην Λιβύη, αλλά αδιαφόρησε πλήρως για τον εγκλωβισμό της γαλλικής φρεγάτας από τους φίλους του, τους Τούρκους, κάτι που έχει προκαλέσει τον εκνευρισμό του Γάλλου προέδρου.

Είναι άγνωστο εάν σε «όλους» τους συμμάχους του ΝΑΤΟ ο τουρκόφιλος γ.γ. εννοεί και την Ελλάδα, αλλά ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε ότι «είναι βέβαιος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε» με τη Ρωσία σε έναν ορισμένο αριθμό θεμάτων, όπως η κρίση στη Λιβύη, έγινε σήμερα γνωστό από το περιβάλλον του στο τέλος της σχεδόν δίωρης συνάντησης μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Εμανουέλ Μακρόν και του Ρώσου ομολόγου του Βλαντίμιρ Πούτιν.

«Ο πρόεδρος είναι βέβαιος ότι μπορούμε να προχωρήσουμε με τη Ρωσία σε έναν αριθμό θεμάτων», σύμφωνα με την πηγή αυτή, που επικαλέστηκε στη συνέχεια συγκεκριμένα τη Λιβύη όπου, όπως ανέφερε, η Γαλλία και η Ρωσία μοιράζονται ένα «κοινό συμφέρον που είναι η σταθεροποίηση της Λιβύης και η επανένωση των θεσμών της».

Αυτή η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των δυο αρχηγών κρατών είχε στόχο να «δώσει συνέχεια σε αυτό που ονομάζουμε ατζέντα του Μπρεγκανσόν» από το όνομα της θερινής κατοικίας του Γάλλου προέδρου, όπου ο Μακρόν είχε δεχτεί τον Πούτιν τον Αύγουστο του 2019, έχοντας την ευκαιρία να ξεκινήσει μια αναμόρφωση των γαλλο-ρωσικών σχέσεων.

«Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την προσήλωσή του σε αυτό τον διάλογο, του οποίου η συνάφεια ενισχύεται μόνο από την επιτάχυνση της ανασύνθεσης των παγκόσμιων ισορροπιών η οποία συνδέεται με την πανδημία και από την επιβεβαίωση της ευρωπαϊκής κυριαρχίας», σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Ελιζέ μετά τη συνάντηση.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα αποσπάσματα από τη συνομιλία αυτή, ο Ρώσος πρόεδρος δήλωσε στον πρόεδρο Μακρόν: «Γνωρίζω το πνεύμα που σε διακατέχει για την οργάνωση μιας κοινής εργασίας σε σχέση με πολλά από αυτά τα θέματα. Θα υποστηρίξουμε τις προτάσεις σου με κάθε δυνατό τρόπο».

Οι δύο άνδρες μίλησαν για τη σύγκρουση στη Λιβύη. Ο Μακρόν εξέφρασε «όλες τις ανησυχίες που του προκαλεί η ενίσχυση της τουρκικής παρουσίας» υπέρ της μιας πλευράς των εμπολέμων, της κυβέρνησης του Φάγιεζ αλ-Σάρατζ (GNA), που αναγνωρίζεται από τον ΟΗΕ, «και επίσης αναφέρθηκε στις ξένες παρεμβάσεις στον (στρατάρχη Χαλίφα) Χάφταρ (την άλλη πλευρά των εμπολέμων) και τη δύναμη Βάγκνερ, μια ομάδα Ρώσων μισθοφόρων, προσκείμενων στον Ρώσο πρόεδρο, σύμφωνα με πηγή του περιβάλλοντος του προέδρου».

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν απάντησε ότι «θα εργαστούμε μαζί για την εκεχειρία στη βάση της παρούσας στρατιωτικής κατάστασης». Οι δύο άνδρες κάλεσαν σε εκεχειρία στη Λιβύη και επιστροφή στο διάλογο, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Κρεμλίνο μετά τη συνομιλία των δύο ηγετών.

Το Παρίσι τάσσεται υπέρ ανάπτυξης της ευρωπαϊκής συνεργασίας από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ, μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο TASS, επικαλούμενο δήλωση του Γάλλου προέδρου κατά τη διάρκεια της συνάντησης.

«Η κρίση την οποία περνάμε και οι άλλες περιφερειακές κρίσεις δείχνουν τη σημασία του ευρωπαϊκού χώρου με την ευρεία έννοια αυτής της λέξης, από τη Λισαβόνα έως το Βλαδιβοστόκ», είπε ο Εμανουέλ Μακρόν και πρόσθεσε «αυτός είναι ένας πραγματικός χώρος συνεργασίας και ειρήνης. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία αυτού του χώρου και των προκλήσεων οι οποίες βρίσκονται ενώπιον μας».

To Ελιζέ είχε ανακοινώσει την Τετάρτη, ότι οι δύο πρόεδροι επρόκειτο να συζητήσουν για θέματα ασφαλείας, ανάμεσά τους η Ουκρανία, η Λιβύη και το Ιράν. «Υπάρχει ανάγκη για περαιτέρω πρόοδο στη ατζέντα των κρίσεων, για την Ουκρανία ειδικότερα», ανέφερε η ανακοίνωση.

Ο Μακρόν έχει καλέσει την Ευρώπη να επανεξετάσει τη στρατηγική της συνεργασία με τη Ρωσία, τονίζοντας ότι μια πολιτική περιφρόνησης προς τη Μόσχα των τελευταίων ετών απέτυχε.

Ο Γάλλος πρόεδρος δέχτηκε πρόσκληση του Βλαντίμιρ Πούτιν να μεταβεί προσεχώς, πιθανόν πριν από το τέλος του έτους στη Ρωσία, ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία μετά την τηλεδιάσκεψη μεταξύ των δύο προέδρων.

Ο Ρώσος πρόεδρος «προσκάλεσε» τον Γάλλο πρόεδρο ο οποίος «αποδέχτηκε», ανακοίνωσε η γαλλική προεδρία, χωρίς να δώσει ημερομηνία. Η επίσκεψη θα μπορεί κατά τα φαινόμενα να πραγματοποιηθεί εντός των προσεχών μηνών, πριν από το τέλος της χρονιάς αλλά θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η κρίση της Covid-19, πρόσθεσε.

Το Ελιζέ διευκρίνισε ότι η πρόσκληση έγινε από τον Πούτιν επί τη ευκαιρία της κατ΄ιδίαν τηλεδιάσκεψης, «μιας σε βάθος και ουσιαστικής συνομιλίας» και ότι η επίσκεψη δεν θα έχει επετειακή διάσταση, καθώς η Ρωσία γιόρτασε πρόσφατα την 75η επέτειο της νίκης επί των Ναζί.










πηγη 

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Αμβρόσιος: Ελληνικέ Λαέ, Σας κοροϊδεύουν. Σας εξαπατούν ! ! ! Η Κυρά Υπουργός της α-Παιδείας και της αθεϊας...

Δεν ιδρωνει το αφτι της Αφορισμενης...
Ανηκει στην κατηγορια, του...
"σε φτυνουν και λες ψιχαλιζει" ! ! !

Σε μια καταγγελία προχώρησε ο πρώην μητροπολίτης της Εκκλησίας της Ελλάδος, Αμβρόσιος, για την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Η οποία φορούσε μάσκα το Πάσχα στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών, όμως την επόμενη ημέρα, όταν και επισκέφτηκε το δημοτικό σχολείο με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης, ούτε μάσκα φορούσε, αλλά και ούτε τήρησε τις αποστάσεις.

Γιατί όπως είναι γνωστό… στην εκκλησία κολλάει ο κορωνοϊός, ενώ στα σχολεία όχι.

Μάλιστα ο Αμβρόσιος χαρακτηρίζει την Κεραμέως ως η «Κυρά Υπουργό της α-Παιδείας και της αθεϊας».

Συγκεκριμένα, γράφει στο προσωπικό του ιστολόγιο:

«Η κα ΚΕΡΑΜΕΩΣ, Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ α-ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΘΕΪΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΤΥΦΛΗ ΚΑΙ ΚΟΥΦΗ!

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΜΙΛΟΥΝ!

Ήλθεν η ώρα να λάβουν την οφειλόμενη απάντηση οι εχθροί της Εκκλησίας του Χριστού, οι πολέμιοι της Πίστεως!

Αναδημοσιεύουμε παρακάτω ένα μήνυμα, το οποίον μας απεστάλη μόλις τώρα και είναι πολύ σύντομο! Ένα μήνυμα, το οποίον αποτελεί ένα πολύ ηχηρό χαστούκι στην Κυρά Υπουργό της α-Παιδείας και της αθεΐας, την κυρά Νίκη την Κεραμέως, ή οποία είχεν εκστομίσει τά βλάσφημα εκείνα λόγια:

”Οἱ εἰδικοί ἔχουν τοποθετηθῆ γιά τούς τρόπους μεταδόσεως τοῦ ἰού καί αὐτοί περιλαμβάνουν καί τό σάλιο”

Είναι το ίδιο εκείνο Πρόσωπο, το οποίον τo βράδυ της αποδόσεως της εορτής του Πάσχα μετέβη στον Μητροπολιτικό Ναό των Αθηνών για να εκκλησιασθεί και ΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣΚΑ, ενώ την άλλη μέρα το πρωί, συνοδεύοντας τον Πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη, επισκέφθηκε ένα Δημοτικό Σχολείο, ΠΛΗΝ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ, στο σχολείο,

ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΦΟΡΟΥΣΕ!
ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΑΙ ΗΜΙΣΕΩΣ ΜΕΤΡΟΥ (ΕΝΑΜΙΣΥ ΜΕΤΡΟ 1,1/2) ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
Ελληνικέ Λαέ, Σας κοροϊδεύουν!
Σας εξαπατούν»








πηγη

Βρηκε τον δασκαλο του ο ψευτομαγκας αντιφας ! ! ! Εβαλε και στις τσεπες του κλωτσομπουνιδια....

Ετσι ειναι...
Νομιζουν καποιοι οτι ειναι Καποιοι...
Οτι μπορουν να χτυπουν, οποιον δεν ειναι μαυρος...
Εχουν ομως και οι λευκοι χερια...
Απολαυστε το βιντεο....

Αγανακτισμένοι οι κάτοικοι στο Μάτι...το δημοτικο συμβουλιο θελει να αγορασει καδους σκουπιδιων με τα χρηματα που συγκεντρωθηκαν για τους πυροπληκτους ! ! !

Σε μια απίστευτη απόφαση εις βάρος των πυρόπληκτων στο Μάτι Αττικής, από τη φονική πυρκαγιά του Ιουλίου του 2018 προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο της Ραφήνας σύμφωνα με την οποία το σημαντικό ποσό του 1.040.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε για τους πληγέντες και ακόμη δεν τους έχει δοθεί, θα πάει κατά το ¼ σε αγορά κάδων σκουπιδιών.

Η απόφαση αυτή, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει προκαλέσει την αγανάκτηση των πληγέντων μιας και τα χρήματα αυτά είχαν κατατεθεί σε τραπεζικό λογαριασμό του Δήμου Ραφήνας και προέρχονταν από δωρεές για τις ανάγκες των πληγέντων. Παράλληλα και με την απόφαση του Εισαγγελέα Ναυτοδικείου η οποία απαλλάσσει το Λιμενικό Ραφήνας από οποιαδήποτε ευθύνη για τους νεκρούς στο Μάτι, έχουν προκαλέσει το θυμό των συγγενών των θυμάτων αλλά και όσων κατάφεραν να ζήσουν από την φονική πυρκαγιά.

Την ίδια ώρα και όσο πλησιάζει η θλιβερή επέτειος από τη φονική πυρκαγιά συγγενείς των θυμάτων δεν μπορούν ακόμη να ξεπεράσουν τον πόνο της απώλειας των αγαπημένων τους προσώπων. Ένας από αυτούς είναι και ο Αριστείδης Χερουβείμ, o οποίος έχασε τη μητέρα του, την αδερφή του και τα δίδυμα ανιψάκια του. Ο ίδιος μιλά στο protothema.gr και ελπίζει όπως λέει στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Τα συναισθήματά μου κάθε φορά που έρχομαι σε αυτό το σημείο είναι θλίψη βλέποντας πως έχει καταντήσει το αγαπημένο μου μέρος. Έρχομαι καθημερινά εδώ στο σπίτι για να ποτίσω τα λουλούδια της μητέρας μου. Ξέρω ποιοι είναι οι ένοχοι αλλά θέλω και να το ακούσω και από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Θα ηρεμήσουμε οι οικογένειες των θυμάτων όταν τελειώσουν τα δικαστήρια και ανάλογα με τις αποφάσεις που θα προκύψουν.Ναι μεν κάποια έχουν γίνει κάποια πράγματα πράγματα στο Ματι αλλά δεν έχει γίνει τίποτα ακόμα με τις 300 οικογένειες που μένουν ακόμα στις κατασκηνώσεις. Ελπίζουμε στην ελληνική δικαιοσύνη»

Η ακτινολόγος Βίκυ Χερουβείμ τη μαύρη Δευτέρα της 23ης Ιουλίου είχε μόλις πάρει απόσπαση στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας. Ο αδελφός της θυμάται: «Ήταν η πρώτη μέρα που θα έπιανε δουλειά η Βίκυ και είχε έρθει με απόσπαση στο Κέντρο Υγείας της Ραφήνας. Είχε ζητήσει να πάρει απόσπαση για μια καλύτερη ποιότητα ζωής για την ίδια και τα παιδάκια της. Που να ήξερε όμως, ότι θα έβρισκε τραγικό θάνατο αγκαλιά με τις αγαπημένες της κόρες».

Ο κ. Χερουβείμ μιλά και για τον αγώνα ζωής που είχε δώσει η αδελφή του για να γίνει μάνα: « Ήθελε πάρα πολύ να γίνει μητέρα , είχε αφιερώσει το 100% του εαυτού της για να αποκτήσει και να μεγαλώσει τις δίδυμες κόρες της. Και το λέω αυτό γιατί η Βίκυ είχε αποφασίσει να γίνει μητέρα και να κάνει τα παιδιά από τράπεζα σπέρματος. Ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα, ήταν ο πατέρας και η μητέρα αυτών των παιδιών αλλά πολύ άτυχη, τελικά», λέει.


Πηγή 

Διαμαρτυρόμενοι “τζιχαντιστές” της πολιτικής ορθότητας καταστρέφουν τα παντα...

 Θέλουν να σβήσουν τη μνήμη ενός ολόκληρου πολιτισμού....
Ειναι επικνδυνοι...
Δεν σεβονται τιποτα....
Και καποια ζωα νομιζουν οτι θα τους ενσωματωσουν και θα τους αφομειωσουν....

Πεφωτισμένοι αντιρατσιστές λοιπον, έβαψαν τα μάτια του κόκκινα, έγραψαν τη λέξη «Μπάσταρδε» και το διακόσμησαν με τα καβαλιστικά σύμβολα της αναρχίας. Προσπάθησα να θυμηθώ αν ο Θερβάντες είχε δούλους, αν ο Δον Κιχώτης είχε κάνει καμιά δήλωση για την οποία θα μπορούσε να κατηγορηθεί για ρατσισμό και δεν τα κατάφερα. Σκέφτηκα βέβαια ότι η σχέση του με τον Σάντσο Πάντσα παραπέμπει σε ένα είδος ταξικών διακρίσεων. Εξάλλου ο δημιουργός τους συμμετείχε στη ναυμαχία της Ναυπάκτου και εργάστηκε ως φοροεισπράκτορας.

Μπορεί όλ’ αυτά να τα βρίσκετε μάλλον ασήμαντα μπροστά στο μεγαλείο του Δον Κιχώτη, αν το καλοεξετάσεις όμως δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα. Υπάρχει μια συνάφεια του Θερβάντες με τους καιρούς που ο δυτικός πολιτισμός επέβαλλε την υπεροχή του, θεωρούσε τους μαύρους κατώτερους και τα ομόφυλα ζευγάρια δεν είχαν το δικαίωμα να έλθουν εις γάμου κοινωνία. Και αν είσαι όντως αντιρατσιστής, δεν θέλεις να θυμάσαι τίποτε απ’ όλ’ αυτά. Αν μπορούσαν, θα το γκρέμιζαν το άγαλμα, όμως μάλλον δεν τους το επέτρεψαν οι Αρχές του Σαν Φρανσίσκο.

Τις προάλλες ο πρόεδρος Μακρόν στάθηκε απέναντι σε όσους προσπαθούν να σβήσουν το ιστορικό παρελθόν της Γαλλίας, κοινώς να ακρωτηριάσουν τον πολιτισμό της. Σε απάντηση, οι «Αντινεγροφοβικές Ταξιαρχίες» –τέλειος δεν είναι ο τίτλος;– έριξαν μπογιές στο άγαλμα του Κολμπέρ μπροστά στην Εθνοσυνέλευση. Υπήρξε ως γνωστόν υπουργός Οικονομικών του Λουδοβίκου ΙΔ΄ και εμπνευστής του «Μαύρου Κώδικα» που καθόρισε την τύχη των δούλων στη Γαλλία. Ήταν «νεγροφοβικός» με άλλα λόγια.

Το χαλιφάτο του πολιτικώς ορθού πρέπει να σβήσει όλες αυτές τις άγριες μνήμες που οι αδαείς αποκαλούν Ιστορία. Δύσκολη δουλειά, διότι η Ιστορία είναι παντού, όμως αν είσαι πεπεισμένος ότι ο πολιτισμός ξεκινάει με σένα, το μέλλον σού ανήκει. Κι έχεις με το μέρος σου την προϊούσα νηπιοποίηση της δυτικής κοινωνίας που φοβάται τον εαυτό της. Εμείς εδώ βέβαια και σ’ αυτόν τον τομέα είμαστε πρωτοπόροι.

Πότε πέταξαν για τελευταία φορά μπογιά στην προτομή του Κωστή Παλαμά; Και πού να ήξεραν ότι έγραψε τον «Δωδεκάλογο του Γύφτου», διότι είμαι βέβαιος ότι όσοι τον βανδάλισαν δεν το ήξεραν. Όταν έχεις ορθές απόψεις, δεν χρειάζεται να ξέρεις ούτε τον Δον Κιχώτη ούτε τον Παλαμά.







πηγη 

Αν γινει πολεμος με την Τουρκια και τον κερδιζουμε, το ΝΑΤΟ....μπορει να μας "βομβαρδισει" ! ! !

Δεν ειναι αλληγορικη εκφραση...
Αυτο δειχνει η σταση τους δυστυχως...
Σε ολα στηριζουν την Τουρκια, εχει δεν εχει δικιο...
Και παντα εις βαρος της Ελλαδος, που την θεωρουν απολυτα δεδομενη...
Ετσι και στο θεμα της Λιβυης τωρα...
Και κατα την ταπεινη μου αποψη, αν χρειαστει, για τα ματια της Τουρκιας, θα μας χτυπησουν κιολας...

Για άλλη μια φορά λοιπον, ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, δείχνει εκπροσωπώντας την συμμαχία στην οποία μετέχει και η Ελλάδα, ότι στηρίζει με όλα τα μέσα την κυβέρνηση της Τρίπολης, δηλαδή την τουρκική εισβολή στην Λιβύη, την ίδια ώρα που η Τουρκία συνεχίζει την ξέφρενη προκλητικότητα της στην Α Μεσόγειο.

Συγκεκριμένα ο κ Stoltenberg και ενώ η Γαλλία, επίσης μέλος του ΝΑΤΟ, καταγγέλλει την Τουρκία ότι προκαλεί στην Λιβύη παρενοχλώντας την γαλλική φρεγάτα, δηλώνει ότι το ΝΑΤΟ στηρίζει την νόμιμη κυβέρνηση της Τρίπολης και εξαίρει τον…σταθεροποιητικό ρόλο της Τουρκίας στην περιοχή.

Κατά τα άλλα κάποιοι φαντασιόπληκτοι ακόμα περιμένουν κάποια συνδρομή του ΝΑΤΟ για να πέσει η ένταση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.








πηγη 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ! ! ! Καστελλόριζο 0%!!! Ρόδος 1%!! Κάρπαθος 10% Κρήτη 20%, ΑΥΤΑ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΝ ! ! !

Αυτο ειναι Εσχατη Προδοσια...
Τρομερές αποκαλύψεις της Κύρας Αδάμ για βρώμικο παρασκήνιο της διαπραγμάτευσης Δένδια για την ΑΟΖ...
"Δωστε τα ολα κοψοχρονιας, να μην εχουμε προβληματα" αυτη ειναι η ιδεολογια τους...
Τωρα τρωνε ησυχια θελουν ! ! !

Τα στοιχεία είναι σοκαριστικά.
Ενώ βάσει του δικαίου της θάλασσας τα κατοικημένα νησιά έχουν πλήρη κυριαρχικά δικαιώματα και υφαλοκρηπίδα, κατά την επίσκεψη Δένδια στην Αίγυπτο είχαμε απίστευτες απαιτήσεις αναφορικά με τα νησιά και την λεγόμενη «επήρεια» τους, όρος που εφευρέθηκε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη:
Καστελλόριζο 0%!!!
Ρόδος 1%!!
Κάρπαθος 10%
Κρήτη 20%!

Σύμφωνα πάντα με την κυρία Αδάμ, ο κύριος Δένδιας είχε αντιπρόταση πάλι με μειωμένη επήρεια κατά 50%!
Φυσικά το δίκαιο της θάλασσας, απαγορεύει τον όρο μειωμένη επήρεια, καθώς αναγνωρίζει πλήρη κυριαρχικά δικαιώματα στα κατοικημένα νησιά, όπως είπαμε! Υπάρχει όμως ένα μικρό παραθυράκι:
«Εάν οι ενδιαφερόμενοι – συμβαλλόμενοι που θέλουν να διευθετήσουν, αναγνωρίζουν ύπαρξη ιστορικών τίτλων και ειδικών συνθηκών διαπραγματεύσεις, τότε μπορούν να βρουν άλλους τρόπους διαπραγμάτευσης«!

Όπως ακριβώς δηλαδή έγινε στην συμφωνία με την Ιταλία!

Επιπλέον, είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο που δηλώνει ζώνη αλιείας στα χωρικά της ύδατα! Ενώ θα μπορούσαμε, όπως όλες οι χώρες στον κόσμο, να έχουμε επεκτείνει στα 12 ή στα 15 μίλια, τουλάχιστον τη ζώνη αλιείας μας!

Αναμένουμε τις διαψεύσεις από την ελληνική κυβέρνηση, απέναντι σε όσα είπε η κορυφαία δημοσιογράφος του διπλωματικού ρεπορτάζ κυρία Κύρα Αδάμ.









πηγη 

"Πατριωτη" Βελοπουλε ο Ευρωβολευτης σου Φραγγος καταψηφισε την υπερασπιση των Ελληνων της Β.Ηπειρου, που την υπερψηφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ...

ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ....
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ....
ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ 23ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.....

Εντύπωση προκαλεί – σύμφωνα με τις καταγγελίες της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – το γεγονός ότι, οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. και συγκεκριμένα οι Αννα-Μισέλ Ασημακοπούλου, Γιώργος Κύρτσος, Μαρία Σπυράκη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης και Μανώλης Κεφαλογιάννης επέλεξαν να μην υπερψηφίσουν, αλλά να απόσχουν από την ψηφοφορία σε θέμα που αφορούσε την υπεράσπιση της ελληνικής μειονότητας στην Αλβανία.

Ο λόγος για τροπολογία με την οποία αυστηροποιούνται οι προϋποθέσεις που πρέπει να εκπληρώσει η Αλβανία, πριν από την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων.

Κι όμως, οι παραπάνω ευρωβουλευτές απείχαν, ενώ την καταψήφισαν ο ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης Εμ. Φράγκος και η ευρωβουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. Εύα Καϊλή.

Αντιθέτως, υπέρ τάχθηκαν οι Στ. Κυμπουρόπουλος και Ελίζα Βόζεμπεργκ από τη Ν.Δ., ο Ν. Ανδρουλάκης από το ΚΙΝ.ΑΛΛ. και σύσσωμη η ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.










πηγη 








Υποδεχτειτε τους στις γειτονιες σας. Δεν προκειται να φυγει κανεις, τους δινουν και ΑΦΜ...Δειτε τι λεει ο Μηταρακης ! ! !

Ο Μηταρακης υπουργος....
Ο Θεος να βαλει το χερι του...
Αλλοιμονο αν ανικανος παρει εξουσια....

Ένα από τα εκπαιδευτικά κέντρα ένταξης λαθρομεταναστων του προγράμματος Helios που λειτουργεί ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, στο κέντρο της Αθήνας, επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, συνοδευόμενος από τον επικεφαλής του ελληνικού γραφείου του ΔΟΜ, Τζιανλούκα Ρόκο.

Το κέντρο είναι ένα από τα 17 που λειτουργούν στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, το Κιλκίς, τα Ιωάννινα, την Κρήτη, τη Λάρισα, την Καρδίτσα, τα Τρίκαλα και τη Λειβαδιά. Εντός των κέντρων διοργανώνονται μαθήματα ένταξης και εκμάθησης της ελληνικής γλώσσας, ενώ σύμβουλοι παρέχουν στήριξη των επωφελούμενων για εύρεση στέγασης και εργασίας και κάνουν τακτική αξιολόγηση της προόδου ένταξής τους.

Επιπλέον, διοργανώνονται δραστηριότητες και εκδηλώσεις, ώστε να δημιουργηθούν ευκαιρίες αλληλεπίδρασης μεταξύ των φιλοξενούμενων και της κοινωνίας υποδοχής, υπογραμμίζοντας τη σημασία της ένταξης των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία. Συγκεκριμένα, στο κέντρο ένταξης της Πατησίων που επισκέφθηκε ο κ. Μηταράκης, 380 λαθρομεταναστων λαμβάνουν υπηρεσίες, από τους οποίους 75 άτομα κάνουν μαθήματα ελληνικών και ενσωμάτωσης.

Όπως επισήμανε σε δηλώσεις του ο υπουργός Μετανάστευσης, Νότης Μηταράκης, “είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αυτοί που λαμβάνουν διεθνή προστασία να αποϊδρυματοποιηθούν, να βγουν από τις υφιστάμενες δομές και να πατήσουν στα πόδια τους. Αυτό είναι καλό και για τους ίδιους και για την κοινωνία γενικότερα”.

Πρόσθεσε επίσης, ότι σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ “θα ανακοινωθεί ένα ειδικό πρόγραμμα τους επόμενους μήνες για τη στήριξη προσφύγων για την παροχή των αναγκαίων δεξιοτήτων για την πρόσβαση στην αγορά εργασίας”. Τόνισε εξάλλου, ότι “είναι πολύ σημαντικό η χώρα μας να στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα.

Είμαστε μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα, δεχόμαστε τους πρόσφυγες που πραγματικά έχουν ανάγκη και τους βοηθάμε να ενταχθούν στην ελληνική κοινωνία. Και το κάνουμε με ένα οργανωμένο πρόγραμμα και με τη βοήθεια και την εμπειρία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης”. Επίσης, ο υπουργός επανέλαβε ότι “ο διαχωρισμός  λαθρομεταναστων από παράτυπα εισελθόντες οικονομικούς μετανάστες αποτελεί βασική πολιτική επιλογή στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου”.

Ο κ. Μηταράκης ανακοίνωσε επιπλέον, ότι δύο από τους επόμενους στόχους του υπουργείου είναι η ηλεκτρονική έκδοση ΑΦΜ για τους λαθρομεταναστων ως το τέλος του 2020, αλλά και η καταβολή του οικονομικού βοηθήματος στους αιτούντες άσυλο (cash card program) μέσω λογαριασμών που θα ανοίγουν οι ίδιοι σε ελληνικές τράπεζες, αντί για ξένες όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Ο επικεφαλής της ελληνικής αποστολής του ΔΟΜ, Τζιανλούκα Ρόκο, παρατήρησε ότι μετά την υπουργική απόφαση για την έξοδο των λαθρομεταναστων από τα camp και τα διαμερίσματα υπήρξε “μεγάλη αύξηση του ενδιαφέροντος των μεταναστών οι οποίοι θέλουν να προσπαθήσουν να μάθουν ελληνικά, να δουν τις ευκαιρίες που έχουν, να προσπαθήσουν να βρουν δουλειά και να έχουν μια κανονική ζωή στην Ελλάδα.

Οπότε θεωρώ ότι τώρα υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον, βλέπουμε περισσότερους ανθρώπους να έρχονται στο κέντρο”. Ο κ. Ρόκο πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό “ότι ο υπουργός δίνει ένα πολύ δυνατό μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους και προσπαθεί να τους βοηθήσει να μείνουν στη χώρα”.

Το πρόγραμμα Helios χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στοχεύει στην προώθηση της ένταξης των αναγνωρισμένων προσφύγων στην ελληνική κοινωνία, μέσω της επιδότησης της ενοικίασης διαμερισμάτων και της συνολικής υποστήριξής τους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΔΟΜ, από τις 16 Ιουλίου 2019, οπότε ξεκίνησε το πρόγραμμα, μέχρι και τις 23 Ιουνίου 2020, 10.370 πρόσφυγες έχουν εγγραφεί στο Helios, από τους οποίους 2.371 άτομα έχουν λάβει υποστήριξη ενοικίου (1.017 οικογένειες).

Η μεγάλη αύξηση του ενδιαφέροντος των προσφύγων για το πρόγραμμα, την οποία ανέφερε ο κ. Ρόκο, αποτυπώνεται στα νούμερα του Helios. Μόνο τον Ιούνιο και μέχρι χτες, 685 ωφελούμενοι υπέγραψαν νέα συμφωνητικά μίσθωσης σπιτιών, την ώρα που από την έναρξη του προγράμματος ο μεγαλύτερος αριθμός που είχε σημειωθεί ήταν 272 ωφελούμενοι τον Φεβρουάριο του 2020.

Απαντώντας στις ανησυχίες μη κυβερνητικών οργανώσεων για τη διαδικασία μίσθωσης των διαμερισμάτων, η Κλόντια Σαμαρά, συντονίστρια του προγράμματος Helios για τη Νότια Ελλάδα στον ΔΟΜ, διευκρίνισε ότι δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για τους πρόσφυγες να πληρώσουν μόνοι τους ενοίκια προκειμένου να λάβουν την υποστήριξη του Helios, αλλά μόνο να έχουν κλείσει συμβόλαιο και να το προσκομίσουν μαζί με αριθμό λογαριασμού, διαδικασία στην οποία τους υποστηρίζει και ο ΔΟΜ ώστε να κάμψει τυχόν ανησυχίες των ιδιοκτητών ακινήτων.

Για τη διασύνδεση των προσφύγων με τους ιδιοκτήτες ακινήτων έχει δημιουργηθεί η ιστοσελίδα heliospiti.com, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκονται καταχωρημένα πάνω από 300 ακίνητα προς ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα.

Ένας από τους κύριους στόχους του προγράμματος Helios είναι και η υποστήριξη των προσφύγων στην εύρεση εργασίας και, όπως είπε ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του υπουργείου, Πάτροκλος Γεωργιάδης, σε συνεργασία με τον ΟΑΕΔ γίνονται επισκέψεις κλιμακίων σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να επιχειρηθεί η διασύνδεση των αιτούντων άσυλο και λαθρομεταναστων με αγροτικούς συνεταιρισμούς και τοπικές κοινωνίες, ώστε να έχουν τη δυνατότητα απασχόλησης στον αγροτικό τομέα. “

Δεν έχουμε ολοκληρώσει τον κύκλο των επαφών, ωστόσο τα πρώτα μηνύματα είναι θετικά και από τους αγρότες και από τις τοπικές αρχές”, εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης, ενώ ο υπεύθυνος του προγράμματος Helios στον ΔΟΜ, Μίλαν Τσόλιτς, πρόσθεσε ότι ήδη στην Ημαθία υπήρξαν τα πρώτα αποτελέσματα, καθώς προσλήφθηκαν τρία άτομα σε αγροτικές εργασίες και αναζητούνται άλλα έξι.










πηγη 

Ανατριχιλα προκαλει...Πως να μην βουρκωσεις ακουγωντας αυτο το Ελληνοπουλο; Να το χαιρονται οι γονεις του ! ! !

Ανατριχιλα προκαλει με τα λογια του το Ελληνοπουλο αυτο...
Καποιοι Ανθελληνες ομως σιγουρα θα κατηγορησουν....
Θα μιλησουν για φασιστες και ρατσιστες γονεις...
Ας πουνε οτι θελουν....
Αυτο το παιδι ειναι ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ, και σ οποιον αρεσει...
Σ οποιον δεν αρεσει εχει κι αλλες χωρες να παει να ζησει...



Αν ηταν δικο μου παιδι και το χτυπουσαν ετσι αναιτια, και ....^%%^&*(*(&^%^$#$%^%&**(() ! ! !

Δεν μ ενδιαφερει αν συμφωνειτε η οχι...
Αν αυτοι οι δυο λαθρομεταναστες χτυπουσαν ετσι χωρις λογο το δικο μου παιδι θα τους φερομουν αναλογα...
Δεν θα ζουσαν τωρα....
Δειτε το βιντεο και οι κρισεις δικες σας...


Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Ο Ξυλοκαστρίτης Ψευτογιατρός και τα μαντζούνια που μοσχοπουλούσε κοροϊδεύοντας τόσο κόσμο άρρωστο...

Εκμεταλλευόταν τον πόνο του άλλου και πλούτιζε...
Να σαπίσει στην φυλακή το κάθαρμα !  !  !



 Συνιστούσε στους ασθενείς ως «σωτήριες» ουσίες το «μαύρο κύμινο», το «μαύρο γκότσι μπέρι», το «Ιπποφαές μαζί  Σπυρουλίνα» και ζητούσε να σταματήσουν τις θεραπείες που ακολουθούσαν!
Xειρόγραφα σημειώματα του προφυλακισμένου «ψευτογιατρού» Νίκου Κοντοστάθη στα οποία συνιστούσε ως «σωτήριες» ουσίες και τροφές όπως τον ζεόλιθο, το ρηγανέλαιο, το μύρτιλο με ζεαξανθίνη αποκαλύπτει «Το Βήμα».

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας, στα έγγραφα που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ. συγκαταλεγόταν χαρτογράφηση των νεοπλασιών σε 17 μέρη του ανθρωπίνου σώματος και τρόπου καταγραφής των καρκινικών δεικτών από ξένους επιστήμονες τους οποίους ο ψευτογιατρός παρουσίαζε σαν δική του ανάλυση!




Σε σκευάσματα που πωλούσε σε ασθενείς του o 47χρονος κατέγραφε στην ετικέτα το όνομα γνωστού γιατρού σε ιδιωτική κλινική κι ότι σε αυτόν ανήκει η «πατέντα» του σκευάσματος. Ο εν λόγω ιατρός δήλωσε «παραπλανημένος» από τις μεθοδεύσεις του Νίκου Κοντοστάθη. Ομως η ΕΛΑΣ επαναδιερευνά τον ρόλο του γιατί θεωρεί ότι μπορεί να υποβοήθησε την δράση του ψευτογιατρού που οδήγησε στην επιδείνωση της υγείας περίπου 100 ατόμων και προκάλεσε τον θάνατο τουλάχιστον πέντε.

Σε χειρόγραφο του Νίκου Κοντοστάθη αναφερόταν το «μαύρο κύμινο», το αντιοξειδωτικό «μαύρο γκότσι μπέρι», το «Ιπποφαές μαζι Σπυρουλίνα» κι άλλες ουσίες ως αυτές που θα περιορίσουν σοβαρές νόσους.
Εντοπίσθηκε ακόμη σκεύασμα το οποίο υποτίθεται ότι ήταν δημιούργημα της αμερικανικής φαρμακευτικής εταιρείας με έδρα το Σαν Φρανσίσκο Genentech που συνιστούσε ο «φυσικός» Νίκος Κοντοστάθης κι αποτελούσε ευρεσιτεχνία του προαναφερόμενου ιατρού.
Τέλος, στο γραφείο του ψευτογιατρού εντοπίσθηκε χαρτογράφηση των καρκινικών δεικτών και του χρόνου και τρόπου προσδιορισμού τους, που ουσιαστικά είναι αποτύπωση μελέτης αλλοδαπών επιστημόνων που είχε ιδιοποιηθεί ο 47χρονος.

Πηγή



























Διαβαστε τι ειπαν για τους "καημενους" και τα δικαιωματα τους και πειτε μου σας παρακαλω τι πινουνε....

Πρωτα οι λαθρομεταναστες και μετα οι Ελληνες αυτη ειναι η θεση τους...
Και δυστυχως ο Κουλης κανει οτι μπορει για να τους ξανακανει κυβερνηση...

Διαβαστε τα απίστευτα που ειπαν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο:

Ο βουλευτής και πρώην υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Βίτσας, είπε πως μαζί με τον επίσης βουλευτή και πρώην υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα κατάφεραν να αναγνωριστεί από τους ομολόγους τους στην ΕΕ ότι το προσφυγικό-μεταναστευτικό έχει τρεις διαστάσεις

Η εξωτερική διάσταση, ότι η προσφυγιά δεν πρόκειται να εκλείψει αν δεν εκλείψουν οι αιτίες της (συγκρούσεις, κλιματική αλλαγή, πολιτικές διώξεις, φτώχεια).
Η διάσταση των συνόρων, «αυτό που πρέπει να ισχύει είναι η Συνθήκη της Γενεύης και το Πρωτόκολλο της Ν. Υόρκης».

Η εσωτερική διάσταση, το πώς οργανώνεις και πώς βοηθάς ώστε τα δικαιώματα που έχουν οι πρόσφυγες να μπορούν να τα απολαμβάνουν. Ο κ. Βίτσας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αυτό προσπάθησαν να το λύσουν με τον κ. Μουζάλα όχι με στρατόπεδα συγκέντρωσης, αλλά σε σπίτια και ειδικούς χώρους. Σημείωσε ότι 12.500 παιδιά πήγαν σχολείο με τη συμβολή και του υπουργείου Παιδείας («ενώ φέτος λένε ότι πάνε 7.500») και ότι είχαν πρόσβαση στις υγειονομικές υπηρεσίες όλοι.

«Το ΑΜΚΑ δεν ήταν ιδεοληψία, αλλά προστασία της δημόσιας υγείας, πέρασαν τόσα εκατομμύρια άνθρωποι από τη χώρα και δεν υπήρξε ούτε ένα πρόβλημα», σημείωσε ο πρώην γενικός γραμματέας Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, Μιλτιάδης Κλάπας. Ο κ. Βίτσας είπε ότι υπάρχουν ελπίδες στη γερμανική προεδρία, αλλά διατηρεί αμφιβολίες διαβάζοντας δηλώσεις όπως αυτές του υπουργού Εσωτερικών της Γερμανίας, Χορτς Ζεεχόφερ.
.
«Η πολιτική της ΝΔ καταδικάζει τον ελληνικό λαό στο να είναι η “ασπίδα” της Ευρώπης αντί να είναι μια από τις πύλες εισόδου της Ευρώπης και να ληφθούν τα μέτρα που προβλέπει το διεθνές δίκαιο», υποστήριξε ο κ. Μουζάλας.

Είπε ότι «τα push back (απωθήσεις) είναι παραβίαση του διεθνούς δικαίου και είναι πολιτική που θα οδηγήσει τη χώρα σε διεθνείς κυρώσεις» και υποστήριξε πως το σχέδιο της σημερινής κυβέρνησης είναι «σύγκρουση και κοινωνικός αυτοματισμός». «Ο ΣΥΡΙΖΑ απαιτεί από την κυβέρνηση να εφαρμόσει το κράτος δικαίου», υπογράμμισε.

Ο κ. Κλάπας τόνισε προς τη σημερινή ηγεσία του υπουργείου ότι η ένταξη είναι υποχρέωση των χωρών και δικαίωμα των προσφύγων, προβλέπεται από τις ευρωπαϊκές συνθήκες και δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως παραχώρηση. Εξέφρασε τη θέση ότι «ο περιορισμός του δικαιώματος αυτού είναι η αρχή του περιορισμού και των δικαιωμάτων της κοινωνίας».

Όπως και ο κ. Μουζάλας, έτσι και ο κ. Κλάπας, είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ άδειασε τις πλατείες αντιμετωπίζοντας το πρόβλημα της «αστεγείας» που σήμερα «το ξαναζούμε». Είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε ένα «επαρκές νομοθετικό πλαίσιο για την πρόσβαση των αιτούντων και των προσφύγων σε βασικά αγαθά και υπηρεσίες, πολιτικές που περιελήφθησαν στην εθνική στρατηγική για την ένταξη που αποτελεί σχεδιασμό ολιστικής και συμπεριληπτικής ενταξιακής πολιτικής».










πηγη 

Τα ''χρειάστηκε'' η Α&^%$%^& μέσα στην φυλακή και παρακαλάει να την μεταφέρουν αλλού...

Οι άγραφοι νόμοι της φυλακής είναι ο κώδικας τιμής @νωμ@λο ξωτικό!
Καλά να πάθεις!  Περαστικά σου!

https://youtu.be/1tIkXBmEYAk

«Σκιές» γύρω από τον βίο της 33χρονης κατηγορούμενης – «Κάποιον καλύπτει ή την απείλησαν» λέει γείτονάς της.

Νέα στοιχεία γύρω από τη ζωή της 33χρονης που κατηγορείται για την απαγωγή της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Γείτονας της κατηγορούμενης, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του MEGA αποκαλύπτοντας πως η 33χρονη είχε ύποπτες επαφές, ενώ όπως είπε «είναι ανίκανη να δράσει μόνη της».

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι. Είχε έρθει κανα-δυο φορές με ένα άσπρο τζιπ, ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της, ειδικά αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γείτονας της 33χρονης που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του.

Φοβάται για τη ζωή της η 33χρονη

Η κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές της Θήβας, ωστόσο εκφράζει φόβους για τη ζωή της, λόγω της δημοσιοποίησης των στοιχείων της και για τον λόγο αυτό αιτήθηκε τη μεταγωγή της σε άλλη φυλακή.

Επιπλέον, όπως έκανε γνωστό, ο συνήγορος της, Βασίλης Νουλέζας, η πλευρά της 33χρονης αιτήθηκε την ακύρωση της προφυλάκισής της.


Πηγή

Πως ειπατε; Αυτη εχει ενσωματωθει; Καθηγήτρια του Κέιμπριτζ: Οι λευκές ζωές δεν έχουν σημασία ! ! !

Δειτε τι λεει η πατσαβουρα...
Κι ομως κανεις δεν την ενοχλει...
Ποιος ειναι λοιπον ο ρατσιστης;

Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ πόσταρε ένα σύνολο ρατσιστικών tweets, συμπεριλαμβανομένων εκκλήσεων για «κατάργηση της λευκότητας» καθώς και μια άκρως προκλητική δήλωση σύμφωνα με την οποία «Οι λευκές ζωές δεν έχουν σημασία».

Η καθηγήτρια δραστηριοποιείται στον τομέα της Αγγλόφωνης λογοτεχνίας στο κολλέγιο Churchill του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ. Οι τομείς σπουδών της κας Priyamvada Gopal περιλαμβάνουν δυστυχώς ακροαριστερά πεδία όπως «φύλο και φεμινισμός, μαρξισμός, κρίσιμες φυλετικές μελέτες, καθώς και για την πολιτική και τους πολιτισμούς της αυτοκρατορίας και της παγκοσμιοποίησης».

Τα αλλόκοτα μηνύματα είδαν σχεδόν 50.000 ακόλουθοί της στο twitter.

Το συμβάν αυτό έρχεται μετά από τα περιστατικά με αρκετούς Αμερικανούς καθηγητές πανεπιστημίων που απολύθηκαν επειδή τόλμησαν να αμφισβητήσουν την “αριστερή ορθοδοξία” για την υποστήριξη του κινήματος του BLM που αναζωογονήθηκε μετά τον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ.

H Gopal γνώρισε λατρεία στο Twitter από πολλούς σκληροπυρηνικούς αριστερούς χρήστες.

Προέρχεται από την Ινδία και έχει συμβάλει σε μίντια όπως ο The Guardian, η The Huffington Post, το BBC και το Al-Jazeera που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Κατάρ. Ήταν στο παρελθόν η Κοσμήτορας του Churchill College από το 2006-2010.

Η Γκόπαλ έχει εμπλακεί σε πολλές άλλες διαμάχες που σχετίζονται με τη φυλή: κατηγόρησε το King's College για φυλετικό προφίλ και παραπονέθηκε ότι «ρατσιστές» στελέχη του προσωπικού δεν θα την αποκαλούσαν με το ενδεικτικό των καθηγητών δηλαδή «Doctor».


Παρά τις επικρίσεις της Gopal για περιπτώσεις φερόμενου «ρατσισμού», η ίδια δεν μπορεί να διακρίνει τον ρητό και αδιαμφισβήτητο ρατσισμό των δικών της λέξεων.

Δείτε τα "τιτιβίσματά" της:








πηγη 

Αυτες ειναι οι κυρωσεις κατα της Τουρκιας απο την ΕΕ ! ! ! Δίνει άλλα 485 εκατ. στην Τουρκία....

Ξεφτίλα από την Ε.Ε: Δίνει άλλα 485 εκατ. στην Τουρκία για το “λαθρομεταναστευτικό”
Η ΕΕ συνεχίζει να χρηματοδοτεί αδρά την Τουρκία, για να στέλνει παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα....
Και η Ελλαδα καποια στιγμη και γρηγορα μαλιστα πρεπει να ψαξει αλλου για εταιρους και συμμαχους...
Εξω απ το ΝΑΤΟ και την ΕΕ...

To πρώτο «πράσινο φως» έδωσε το Ευρωκοινοβούλιο στην πρόταση της Κομισιόν για εκταμίευση 485 εκ. ευρώ προς την Τουρκία, προκειμένου να διασφαλιστεί η συνέχιση της παροχής επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας στους “πρόσφυγες” που βρίσκονται στη χώρα.

Η επιτροπή Προϋπολογισμών του Ευρωκοινοβουλίου συμφώνησε στους πρόσθετους πόρους για την κρίση στη Συρία, οι οποίοι θα διατεθούν προς όφελος προσφύγων και τοπικών κοινωνιών σε γειτονικές χώρες.

Το σχέδιο έκθεσης της ευρωβουλευτού εισηγήτριας, Μόνικα Χολμέγιερ (ΕΛΚ – Γερμανία), που προτείνει την έγκριση του σχεδίου διορθωτικού προϋπολογισμού, υιοθετήθηκε με 33 ψήφους υπέρ, τέσσερις κατά και τρεις αποχές.

Σύμφωνα με το κείμενο, 485 εκ. ευρώ θα διατεθούν για τη συνέχιση των δύο κύριων ανθρωπιστικών δράσεων της Ε.Ε. στην Τουρκία, δηλαδή το Κοινωνικό Δίχτυ Ασφαλείας Έκτακτης Ανάγκης και την Υπό Όρους Μεταφορά Χρημάτων για την Εκπαίδευση.

Οι τοπικές κοινωνίες και οι πρόσφυγες (τόσο Σύροι όσο και Παλαιστίνιοι από τη Συρία) στην Ιορδανία και στο Λίβανο θα στηριχθούν με συνολικά 100 εκ. ευρώ. Οι πόροι αυτοί θα χρησιμοποιηθούν για τη χρηματοδότηση δράσεων για την πρόσβαση στην εκπαίδευση, την ενίσχυση βιοτικών πόρων και την παροχή υπηρεσιών υγείας, αποχέτευσης, ύδρευσης και διαχείρισης απορριμμάτων, καθώς και για προγράμματα κοινωνικής προστασίας.

Προκειμένου να δρομολογηθεί, το σχέδιο έκθεσης θα υποβληθεί προς έγκριση σε επερχόμενη σύνοδο της ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.










πηγη 

Αμερικανική έκθεση περί τρομοκρατίας: Αγωνίζεται η Τουρκία κατά της ISIS ! ! ! (Αν δεν υπήρχε Τουρκία δεν θα υπήρχε ISIS)

Υποκρισια Αμερικανικη...
Και θυμηθητε...
Αν ποτε γινει πολεμος Ελλαδος Τουρκιας και κερδιζει η Ελλαδα μπορει να μας βομβαρδισουν !

Ανακοινώθηκε λοιπον η αμερικανική έκθεση υποκρισιας, περί τρομοκρατίας για το 2019. Εντύπωση προκαλεί η λεπτομέρεια σχετικά με το YPG στο τμήμα περί Τουρκίας

Στο τμήμα που αναφέρεται για την Τουρκία καταγράφεται πως η Τουρκία αγωνίζεται εντός της χώρας με την τρομοκρατική οργάνωση ΠΚΚ και εκτός της χώρας με την τρομοκρατική οργάνωση ΙSIS, ενώ σημειώνεται ο ενεργός ρόλος της στον αγώνα ενάντια στην ISIS.

Εντύπωση προκαλεί ότι στην αναφορά καταγράφεται η φράση “Η Τουρκία θεωρεί το YPG ως προέκταση του ΠΚΚ” , κάτι που δεν υπήρχε στις δύο προηγούμενες αναφορές.

Στην αναφορά σχετικά με την οργάνωση FETO, αναφέρεται πως η Τουρκία θεωρεί την FETO ως τρομοκρατική οργάνωση και στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκαν πολλές συλλήψεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ενώ τονίζεται πως οι ΗΠΑ δεν θεωρούν την οργάνωση αυτή ως τρομοκρατική οργάνωση.

Από την άλλη πλευρά διακρίνεται πως φέτος δεν υπάρχει η φράση “εξόριστος θρησκευτικός ηγέτης”, που υπήρχε στην περσινή αναφορά σχετικά με τον ηγέτη της FETO Φετουλάχ Γκιουλέν.


Σχ. : Αγωνίζεται λέει η Τουρκία κατά της ISIS…  Στο μεταξύ αν δεν υπήρχε  Τουρκία δεν θα υπήρχε ISIS ! Μπορεί κανείς να φανταστεί πως οι τρομοκρατικές ομάδες π.χ. στην Συρία θα άντεχαν τόσα χρόνια αν δεν είχαν την Τουρκία (καταρχήν…) από πίσω τους ; Οι Αμερικανοί προφανώς αρκούνται πως σε αρκετά μέτωπα τα τουρκικά συμφέροντα συγκρούονται με τα ρωσικά και για αυτό ¨χαϊδεύουν¨ την Τουρκία, αδιαφορώντας για τα εγκλήματα της.





πηγη

Βλαντίμιρ Πούτιν και τα μυαλα στα καγκελα: Πρόεδρος μέχρι το 2036 αν κερδίσει το δημοψήφισμα...(Το κερδισμένο! ! !)

Έστησαν κάλπες από σήμερα έως την 1η Ιουλίου οι Ρώσοι για να επικυρώσουν μια συνταγματική μεταρρύθμιση η οποία θα επιτρέψει στον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν να παραμείνει στην εξουσία ως το 2036.

Πρόκειται για την πρώτη συνταγματική μεταρρύθμιση στη Ρωσία από το 1993.

Η επίσημη ημερομηνία του δημοψηφίσματος είναι η 1η Ιουλίου, όμως οι αρχές άνοιξαν από σήμερα τα εκλογικά κέντρα προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Μάσκες και απολυμαντικό υγρό είναι στη διάθεση των περίπου 110 εκατομμυρίων ψηφοφόρων.

Η αρχική ημερομηνία του δημοψηφίσματος ήταν η 22α Απριλίου όμως χρειάστηκε να αναβληθεί λόγω της COVID-19. Χθες Τετάρτη (24.06) ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στη Ρωσία ξεπέρασε τις 600.000, καθιστώντας τη χώρα την τρίτη πλέον πληγείσα παγκοσμίως από την πανδημία.

Αν, όπως αναμένεται, εγκριθούν οι συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που προτείνει ο Πούτιν, θα μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα για δύο ακόμη εξαετείς θητείες στην προεδρία, όταν λήξει η τρέχουσα, το 2024.

Ο Ρώσος πρόεδρος, καθώς έχει τη στήριξη των μέσων ενημέρωσης και δεν απειλείται από την κατακερματισμένη αντιπολίτευση, αναμένει ότι οι μεταρρυθμίσεις θα εγκριθούν.

Ωστόσο το δημοψήφισμα πραγματοποιείται σε μια περίοδο που η δημοτικότητα του Πούτιν σημειώνει πτώση. Από τον Μάιο του 2018 ως τον Μάιο του 2020 το ποσοστό δημοτικότητάς του έπεσε από το 79% στο 59%, σύμφωνα με το ινστιτούτου Levada.










πηγη 

Πρόεδρος νοσοκομειακών γιατρών: Μέτρα μέχρι του χρόνου το καλοκαίρι, φοβομαστε τα παρτυ ! ! !

Δυστυχως καποιοι ειναι παπαγαλακια....
Και λενε οτι τους λενε....
Κι ετσι...

«Είναι πολύ πιθανόν να έχουμε περιοριστικά μέτρα μέχρι και του χρόνου το καλοκαίρι. Θα δούμε πώς θα εξελιχθεί η πορεία του ιού από τον Σεπτέμβριο».

Αυτό δήλωσε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, Ματίνα Παγώνη, τονίζοντας ότι το εμβόλιο για την COVID-19 θα αργήσει ακόμα, καθώς έχει διάφορες φάσεις που πρέπει να περάσουν μέχρι να εξακριβωθεί ότι είναι ασφαλές,

Εξέφρασε όμως την ανησυχία της για την αύξηση των κρουσμάτων σε Ευρώπη και Αμερική σημειώνοντας ότι «τα πράγματα δεν είναι καλά».

Στην Ελλάδα, όπως είπε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών, η εικόνα είναι καλύτερη και η αύξηση των κρουσμάτων σε ορισμένες περιοχές ήταν αναμενόμενη.

«Μας ανησυχούν τα πάρτι γιατί εκεί τα πράγματα δεν είναι ελεγχόμενα, όπως στον Εχίνο και τη Θεσπρωτία, γιατί εκεί δεν μπορούμε να κάνουμε ιχνηλάτηση των επαφών» κατέληξε η κ. Παγώνη.









πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.