Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Ζοριζεται ο Σαλεμενος.....

Κηρυξε νωρις εκλογες...
Γιατι ;
Προσπαθει να αποφυγει την φθορα και να αιφνιδιασει ;




Η ανακοίνωση για πρόωρες προεδρικές και συνάμα βουλευτικές εκλογές στην Τουρκία για τις 24 Ιουνίου, σε ένα καυτό τοπίο, κατέδειξε με τον πιο προφανή τρόπο το άγχος του Ερντογάν καθώς ο χρόνος
δουλεύει εναντίον του και ένεκα τούτου αναγκάστηκε να επισπεύσει τις εκλογές για ενάμιση περίπου χρόνο, από της 9 Νοεμβρίου του 2019.

Ο Ερντογάν δεν ξεχνά την τύχη του προκάτοχου του, Αντνάν Μεντερές, που κρεμάστηκε από τουρκικό δικαστήριο το 1961.
Η πρώτη αντίδραση με την νέα πτώση της τουρκικής λίρας έναντι του δολαρίου και του ευρώ, δείχνει πως τα πράγματα θα επιδεινωθούν και άλλο.

Το σίγουρα είναι πως θα υπάρξει μεγάλη πόλωση, τα ποσοστά δεν δίνουν εκλογή Ερντογάν και για τον λόγο αυτό είναι απρόβλεπτες οι αντιδράσεις του.
Από εδώ και πέρα θα πρέπει να είμαστε διπλά προσεκτικοί!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος

https://pasmiellinbarbaros.blogspot.gr

ΑΛΒΑΝΙΑ, ΗΠΑ, ΣΥΜΜΑΧΙΑ...... και παιρνουν αερα τα μυαλα των Αλβανων !

Γη και υδωρ δινουν οι Αλβανοι στους Αμερικανους....
Ελατε και καντε ολη την Αλβανια βαση...
Και παιρνουν αερα τα μυαλα, μιλανε για μεγαλες Αλβανιες κλπ κλπ


Επικίνδυνα παιχνίδια των ΗΠΑ στα Βαλκάνια καθώς μετά την βάση BONDSTEEL στο Κοσσυφοπέδιο τώρα κινούνται προς την
μετατροπή της Αλβανίας σε φρούριο συζητώντας για τρεις μεγάλες χερσαίες, ναυτικές, αεροπορικές βάσεις με 120 αμερικανικά αεροσκάφη, 10 χιλιάδες τεθωρακισμένα οχήματα, όλα τα είδη των πυραυλικών συστημάτων, μετατρέποντας την Αλβανία σε μια υπερμεγέθη αμερικανική βάση.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα προσφέρει «γη και ύδωρ» στις ΗΠΑ και με μια κίνηση ματ παραχώρησε ολόκληρο το αλβανικό έδαφος για την δημιουργία  αμερικανικών βάσεων με χιλιάδες στρατιώτες και οπλικά συστήματα.


Το σχέδιο αυτό όμως ακυρώνει τα σχέδια Ερντογάν για την δημιουργία τουρκικών βάσεων στην χώρα με τα πλάνα  να περιλαμβάνουν αεροδρόμια και λιμάνια που τώρα θα χρησιμοποιούν οι αμερικανικές δυνάμεις.

Για τον σκοπό αυτόν ο Ράμα είχε στείλει  την υπουργό Άμυνας Olta Xhacka σε ειδικές μυστικές αποστολές, προσφέροντας τα πάντα στην αμερικανική πλευρά σε σχέση με το θέμα αυτό .

Τέτοια προσφορά είχε γίνει στην αμερικανική πλευρά και από τους πρώην πρωθυπουργούς Ιλιρ Μέτα και  Σαλί Μπερίσα. Ωστόσο, στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων της ρωσικής παρουσίας στα Βαλκάνια, η αλβανική πλευρά επανέλαβε το αίτημα με την υπουργό  Xhaçka.

Η συμφωνία που υλοποιήθηκε με τις ΗΠΑ τελικά  έδωσε «αέρα» στα Τίρανα  που θεωρούν ότι  η χώρα τους  θα γίνει η μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια .


Η Αλβανίδα ΥΠΑΜ κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στις ΗΠΑ και κατά την συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Άμυνας, Τζέιμς Ματίς, αφού πρόσφερε τα  πάντα ζήτησε......
Συνεχεια ΕΔΩ

Τι γυρευει η αλεπου στο παζαρι(facebook) ;


Laura Bononcini  και Νικος Παπας παρεουλα....
Ωραιους και χρησιμους φιλους εκανε ο Νικολακης....
Και μας το φωναζει....
Οσοι καταλαβατε ..... ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ! ! !


Ευγε! Ο Παπας του Καστελλόριζου τα χώνει στα μεμέτια!!!!!!

Τέτοιοι αξιοι παπάδες είναι παράδειγμα για τους αλλους!!!
Τέτοιους ΠΑΠΑΔΕΣ θέλουμε!!!


 
«Απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και υψηλό αίσθημα πατριωτισμού»

Χειμαρρώδης, ειλικρινής, με καθαρή σκέψη και χωρίς ίχνος γραφικότητας, ο παπά Γιώργης από το Καστελλόριζο μιλά για τις τουρκικές προκλήσεις, τον «τρελό» Ερντογάν και τη ζωή στο ανατολικότερο άκρο της χώρας.


Πρόκειται για έναν ιερέα διαφορετικό από τα… συνηθισμένα. Ένας εκπρόσωπος του Θεού χωρίς παρωπίδες, χωρίς «πρέπει», χωρίς εμμονές, χωρίς ιδεοληψίες. Ένας ιερέας που εκπέμπει γαλήνη και σεβασμό, αλλά παράλληλα και μια λεβεντιά και ένα νεύρο που δύσκολα συναντάς σε ιερωμένο.

Για τους κατοίκους του Καστελλόριζου ο παπά Γιώργης αποτελεί μία από τις πιο σημαντικές προσωπικότητες του νησιού. Γέννημα θρέμμα Καστελλοριζιός, μεγάλωσε ως ακρίτας με τεράστιες δυσκολίες, σε χρόνια δύσκολα, τότε που το Καστελλόριζο δεν είχε καν ρεύμα, δεν είχε καν τα βασικά για να επιβιώσει μια οικογένεια.

Μόλις ενηλικιώθηκε αποφάσισε να μεταναστεύσει στην Αυστραλία. Μελβούρνη, Αδελαΐδα και αρκετές ακόμα πόλεις δεν στάθηκαν ικανές να κρατήσουν τον νεαρό Γιώργο Μαλτέζο μακριά από τον τόπο του.

«Ήταν γιορτές, είχα έρθει από την Αυστραλία για να δω την οικογένεια μου και να περάσουμε μαζί τις άγιες μέρες. Μία μέρα πριν φύγω ξανά για την Αυστραλία είχαμε ετοιμάσει ένα αποχαιρετιστήριο τραπέζωμα. Ο πατέρας μου ήταν συνεχώς δακρυσμένος που θα έφευγα. Ήπια λίγο παραπάνω και πάνω στο ποτό έπιασα όλα τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα έκαψα μπροστά σε όλους. Αυτό ήταν, έμεινα για πάντα στο Καστελλόριζο. Και ξέρεις κάτι, δεν το μετάνιωσα ποτέ» δηλώνει ο παπά Γιώργης. «Στη συνέχεια παντρεύτηκα και έγινα ιερέας. Πάντα αγαπούσα την εκκλησία, ήμουν από μικρό παιδί ψάλτης».

Τον ρωτήσαμε πώς είναι η ζωή στο ανατολικότερο άκρο της Ελλάδας, σε μια περίοδο που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις βρίσκονται σε οριακό σημείο. Χωρίς φόβο, χωρίς να γίνει ούτε στιγμή γραφικός και με αφοπλιστική ειλικρίνεια, τόνισε πως οι Καστελλοριζιοί δεν φοβούνται κανέναν.

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στις Ένοπλες Δυνάμεις και να είναι καλά όλα τα παιδιά που μας προστατεύουν», δηλώνει ο παπά Γιώργης. «Οι Τούρκοι παίζουν τα δικά τους παιχνίδια, το δικό τους θέατρο για να δημιουργήσουν τα δικά τους δεδομένα και να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα στην περιοχή και αφορούν τους υδρογονάνθρακες και την ΑΟΖ. Σας το λέω, δεν φοβόμαστε. Ποδάρι τουρκικό στο Καστελλόριζο δεν θα πατήσει. Αν ο Ερντογάν κάνει κίνηση προς τα εδώ θα φάει τα μούτρα του. Μπορεί η Τουρκία να καταστρέψει τα πάντα, αλλά στο Καστελλόριζο δεν θα πατήσει».

Χαρακτηρίζει τον Ερντογάν «τρελό» και εκτιμά πως με τον τρόπο που κινείται δεν θα έχει καλό τέλος. «Φοβάμαι πως θα τον σκοτώσουν. Ίσως βέβαια αυτό να ήταν και μία λύση», λέει χαμογελώντας. «Λύση όχι για εμάς, αλλά για το λαό του που τον έχει καταστρέψει. Ξέρετε πόσο μεγάλο πρόβλημα οικονομικό έχουν οι απέναντι; Η λίρα τους πέφτει συνεχώς. Ο τουρισμός τους έχει πιάσει πάτο και οι περισσότεροι από τους γείτονες δεν τον θέλουν στην εξουσία».

















Newsbomb.gr

Ντροπή και Αίσχος!!! Ανθέλληνες έκαψαν την Ελληνική σημαία μας!!!

Δυστυχώς οι ''απλυτοι'' οτι θέλουν κάνουν ανενόχλητοι ...
Μπορούν να καίνε, να σπάνε και να καταστρέφουν οτι βρουν στο πέρασμα τους...
Πρέπει γρήγορα κάτι να γίνει να σταματήσει αυτό...



Την ελληνική σημαία και τον ιστό της έκαψαν άγνωστοι δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Δ’ Δημοτικό παιδικό σταθμό της Μεσσήνης.
Το πρωί που άνοιξε το σχολείο οι δασκάλες και οι γονείς αντίκρυσαν το αποτρόπαιο θέαμα της καμμένης σημαίας και του ιστού.

Το περιστατικό αυτό προστίθεται σε μια σειρά παραβατικών πράξεων που έχουν καταγραφεί στην περιοχή της Μεσσήνης το τελευταίο δίμηνο και ειδικά στα εξής σχολεία:

Πριν το Πάσχα “κατέβασαν” την μπασκέτα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο,
τις επόμενες ημέρες έκαναν το ίδιο στο 3ο Δημοτικό Σχολείο,
ακολούθησε η φωτιά στους φοίνικες του ΓΕΛ,
στη συνέχεια έσπασαν τις τουαλέτες του ΓΕΛ και έκαναν διάφορες φθορές,
το σπάσιμο των σωλήνων ύδρευσης με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το ισόγειο του ΓΕΛ.

Εκ μέρους του Δήμου Μεσσήνης έχει ήδη κατατεθεί μήνυση κατά αγνώστων και σύμφωνα με πληροφορίες θα γίνει σήμερα συνάντηση με τον Διοικητή του ΑΤ Μεσσήνης για να ληφθούν άμεσα μέτρα.

Ο Νίκος Χονδρός

Xονδρός: “Αυτή η βέβηλη πράξη απέναντι στο ύψιστο εθνικό μας σύμβολο θα τιμωρηθεί παραδειγματικα”
Σε δήλωσή του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Νίκος Χονδρός τονίζει “Με θλίψη και οργή διαπιστώσαμε οτι κατά τις πρωινές ώρες, άγνωστοι έως τώρα, έκαψαν την ελληνική σημαία στο χώρο που στεγάζεται ο 4ος παιδικός σταθμός της Μεσσήνης. Οι αιτίες παραμένουν άγνωστες και ως Δήμος είμαστε σε διερεύνηση και σε συνεργασία με την Αστυνομία. Ευελπιστούμε οτι αυτή η βέβηλη πράξη απέναντι στο ύψιστο εθνικό μας σύμβολο θα τιμωρηθεί παραδειγματικα”…


















messinialive.gr

Τοσκ@ αποτυχημενε, ο ανθρωπος πεθανε και οι ληστες ειναι ακομη ελευθεροι

Ποσοι αστυνομικοι σας φυλανε κυριε Αποτυχημενε ;
Οταν λες δεν, θα γινουμε Φαρ Ουεστ, πρεπει πρωτα να βουτας την γλωσσα στο μυαλο σου , αν εχεις βεβαια...
Πηγαινε αν τολμας στην κηδεια του,μονος ομως χωρις φρουρα!








Δεν τα κατάφερε να βγει νικητής και άφησε την τελευταία του πνοή ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης, μετά από δεκαήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», σύμφωνα με την ΕΡΤ. Όπως έγινε γνωστό από νοσοκομειακές πηγές και σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε σοβαρή επιπλοκή, ανατρέποντας την σταθερή πορεία που είχε μέχρι πρότινος. Έτσι, ο 52χρονος επιχειρηματίας «έφυγε» από τη ζωή στις 11.52 σήμερα το πρωί. Τι αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν «Μετά από 19 μέρες άνισης μάχης στην ΜΕΘ του νοσοκομείου ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» υπέκυψε σήμερα στα τραύματά του ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης.
Η διοίκηση και το προσωπικό του νοσοκομείου εκφράζουν θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του». Υπενθυμίζεται πως έχει υποβληθεί σε πολύωρες χειρουργικές επεμβάσεις για την αντιμετώπιση των βαρύτατων τραυμάτων του και οι γιατροί εξέφραζαν από την αρχή την ανησυχία τους για αυτήν την επιπλοκή που παρουσιάστηκε, μιας και ο οργανισμός του ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένος. Οι θεράποντες ιατροί ήταν ιδιαίτερα ανήσυχοι καθώς η επιπλοκή επήλθε σε έναν ιδιαίτερα επιβαρυμένο οργανισμό, σε ασθενή πολυτραυματία και υπό ανάρρωση από βαριές χειρουργικές επεμβάσεις. Δυστυχώς ο 52χρονος δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά. Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στο θώρακα και την κοιλιακή χώρα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας, από ληστές που είχαν εισβάλει στο σπίτι του στην Κηφισιά.
Το χρονικό της αιματηρής ληστείας
Το συμβάν που βάφτηκε με το αίμα του 52χρονου Ελληνοαυστριακού επιχειρηματία, διαδραματίστηκε λίγα λεπτά μετά τις 5 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στην πολυτελή μεζονέτα της οδού Κηφισού στην Κηφισιά. Οι δύο ληστές, παραβίασαν την πόρτα καθώς δεν φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες να λειτουργούσε σύστημα συναγερμού. Ο επιχειρηματίας κοιμόταν με τη σύζυγο του στον 1ο όροφο και σε διπλανό δωμάτιο ο γιος του, όταν άκουσε θορύβους και θέλησε να δει τι συμβαίνει. Τότε άνοιξε τα μάτια του και είδε μπροστά του δύο κουκουλοφόρους ληστές οι οποίοι όρμησαν πάνω του και προσπάθησαν να τον ακινητοποποιήσουν. Όταν εκείνος αντιστάθηκε άρχισαν να τον χτυπούν στο κεφάλι. Όμως ο 52χρονος, δεν το έβαζε κάτω, σηκώθηκε στα πόδια του και πάλεψε με τους ληστές οι οποίοι συνέχιζαν να τον χτυπούν στο κεφάλι με διαρρηκτικό εργαλείο. Επειδή, ο επιχειρηματίας αντιστεκόταν, ο ένας από τους δύο κουκουλοφόρους σήκωσε το πιστόλι και τον πυροβόλησε δύο φορές εξ’ επαφής στην πλάτη.
Πηγή:https://radioaetos.com

Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

Ο Πούτιν μεσολάβησε για την απελευθέρωση των Ελληνων αιχμαλώτων!!!

Δυστυχώς ο Σαλεμένος σαλεψε τελειως και νομιζει οτι είναι ο Μεγας Ναπολεων!!!
Δεν υπολογίζει κανέναν!!!
Και ομως κανεις δεν τον βομβαρδίζει...!!!




Σύμφωνα με πληροφορίες του Κρεμλίνου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έθεσε στον Ρ.Τ.Ερντογάν το θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αιχμαλώτων στη συνάντηση είχε με τον Ταγίπ Ερντογάν στην
Κωνσταντινούπολη, στις 3 Απριλίου, στο πλαίσιο της Συνόδου του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ρωσίας-Τουρκίας.

Η απάντηση όμως δείχνει ότι πρώτον η ενέργεια της Αγκυρας ήταν προσχεδιασμένη, δεύτερον, επιβεβαιώνεται η σκλήρυνση της τουρκικής στάσης με άγνωστες συνέπειες για τα ελληνοτουρκικά και τρίτον δείχνει ότι οι δύο Ελληνες δυστυχώς θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα αιχμάλωτοι ενός ακήρυχτου πολέμου…

Εφόσον ο Ρ.Τ.Ερντογάν είναι ανεξέλεγκτος και δεν υπακούει σε ΗΠΑ ούτε καν σε Πούτιν σε τέτοια ζητήματα και το ΝΑΤΟ έχει τακτική «Πόντιου Πιλάτου» τότε μόνο με ανταλλάγματα θα απελευθερωθούν τα παλικάρια μας.

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται και το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ για όσα έγραφε εξαρχής.

Σε μια αποκάλυψη «βόμβα» προχώρησε ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στη Μόσχα.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης τουΒλαντιμίρ Πούτιν με τονΤαγίπ Ερντογάν, ο Ρώσος πρόεδρος έθεσε το θέμα της απελευθέρωσης τωνδύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Τούρκο ομόλογό του.

Ο Ταγίπ Ερντογάν απάντησε στον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι δεν απελευθερώνονται οι δύο Έλληνες καθώς στην Αθήνα βρίσκονται οι οκτώ Τούρκοι πραξικοπηματίες, την έκδοση των οποίων επιθυμεί διακαώς.



Πηγή του Κρεμλίνου ανέφερε ότι «η συζήτηση έγινε στις 3 Απριλίου, ενώ ο Βλαντιμίρ Πούτιν τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και έθεσε στον Ερντογάν το ζήτημα των δύο στρατιωτικών».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, το επιχείρημα του προέδρου της Τουρκίας «ακυρώνει» την επίσημη θέση της Άγκυρας η οποία λέει ότι «δεν σχετίζονται η αποφυλάκιση των δύο Ελλήνων και των οκτώ Τούρκων αξιωματικών».

Πάντως, αυτό που συνέβη ήταν πρωτοφανές. Ο «θανάσιμος εχθρός» του ΝΑΤΟ μεσολάβησε μεταξύ δύο μελών του ΝΑΤΟ, για να επιστραφούν 2 ΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες σε χώρα μέλος του ΝΑΤΟ!

«Πόντιος Πιλάτος» ξανά ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ: Ελλάδα και Τουρκία να λύσουν μεταξύ τους τα όποια προβλήματα

Την τακτική του «Πόντιου Πιλάτου» για πολλοστή φορά ακολούθησε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στην Ολλανδία.


Σύμφωνα με το τουρκικό δίκτυο, NTV, ο κ. Στόλτενμπεργκ σε συνέντευξη Τύπου μετά την παρουσία στην επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της ολλανδικής Βουλής, δέχθηκε ερώτηση από Έλληνα δημοσιογράφο, που δεν κατονομάζεται, για την ένταση ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία και «ένιψε τας χείρας του» για τις διενέξεις.

«Η Ελλάδα και η Τουρκία είναι δύο πολύτιμοι σύμμαχοι, τα όποια προβλήματα πρέπει να τα λύσουν μεταξύ τους, δεν ωφελεί σε τίποτα να επέμβει το ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά ο Γ.Γ. του ΝΑΤΟ.



































oparlapipas.gr

Γιατι εφυγε ο Στρατηγος Συναδινος απ την Χρ.Αυγη ;

Αλλος ενας, που εφυγε απ την ΧΑ......
Δεν ειναι ο πρωτος αλλωστε....
Ουτε ο τελευταιος.....
Το γιατι εφυγε ;
Το λεει ο ιδιος, σε ολα οσα γραφει στην δηλωση του.....
Και μια προβλεψη.....κατα την προσφιλη τους τακτικη οι ΧΑ θα αρχισουν να τον λενε κι αυτον προδοτη !




Όπως έκανε γνωστό με δήλωση του αποχώρησε από τη Χρυσή Αυγή και ανεξαρτητοποιήθηκε στην Ευρωβουλή,  ο Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός

Αναλυτικά η δήλωση του
Στρατηγου  Ελευθέριου Συναδινού:

Κατά τα τέσσερα έτη ειλικρινούς, αδιάλειπτης και άοκνης προσπάθειας να ενισχύσω κι εγώ, κατά το μέτρο που μου αναλογεί, τη φωνή της Ελλάδας στην Ευρώπη, αγωνιζόμενος με κάθε πρόσφορο τρόπο για αυτό που πάντοτε αποτελούσε γνώμονα της πορείας μου σε όλα τα επίπεδα της ζωής μου, δηλαδή την ευημερία της πατρίδας μου και την προάσπιση των εθνικών της συμφερόντων έναντι οποιουδήποτε εχθρού.
Επέλεξα να θέσω εαυτόν στη διάθεση του πολιτικού σχηματισμού της ΧΑ, βασιζόμενος στην πεποίθηση ότι υπάρχει ισχυρότατη θέληση αλλά και δυναμική πρωτοβουλία να εκπονηθεί σοβαρό σχέδιο τόσον αναφορικά με την έξοδο της Ελλάδας από τη δοτή κρίση, όσο και με τη διαφύλαξη της εδαφικής της ακεραιότητας, ανεξαρτήτως πολιτικού ή άλλου κόστους.
Σημειώνω εδώ, ότι η επιλογή μου να συστρατευτώ με τη ΧΑ, συνέπεσε χρονικά με την πλέον δύσκολη περίοδο για αυτή, δηλαδή εν μέσω συλλήψεων, προφυλακίσεων, ισχυρότατων διώξεων, κατά την οποία μεγάλο μέρος τόσο των στελεχών όσο και του απλού κόσμου, πόρρω απείχε από την εκδήλωση συμπαράστασης δια της προσωπικής εκθέσεως.
Προς λύπη μου όμως, διαπίστωσα ότι εντός του κινήματος δημιουργήθηκε σταδιακά ένας στενός κύκλος άεργων προσώπων, με μηδενική προθυμία να αναλάβουν έστω και την ελάχιστη πρωτοβουλία να ανταποκριθούν στον παλμό ενός πένητος λαού και μιας εθνικά εξευτελισμένης χώρας.
Ποτέ έως σήμερα δε δέχτηκα να συμβιβαστώ ή και να δεχτώ εκπτώσεις σε θέματα που αφορούσαν στην ηθική μου, στα πιστεύω μου και στην αξιοπρέπεια μου.
Και δεν προτίθεμαι να το πράξω ειδικά τώρα που η πατρίδα μου δοκιμάζεται περισσότερο από ποτέ.
Από σήμερα λοιπόν, θέτω εαυτόν εκτός ΧΑ δηλώνοντας ότι θα συνεχίσω και έτσι να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου.

Ζήτω η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ!

Στρατηγός Ελευθέριος Συναδινός
Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής
http://www.epilekta.com

Οι Ευρωπαίοι τρέμουν στην ιδέα οτι θα υποδεχτούν τις στρατιές των λ@θρ@μετ@ν@στων απο την Ελλαδα!!!!!!

Τόσο καιρό έκαναν την Ελλάδα σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης....
Αντε τώρα να δούμε πως θα τους φανεί αν παθούν τα ιδια που εξαιτίας τους 
επαθε η Ελλάδα....


Αξιωματούχος της ΕΕ: Αρκετά ανησυχητική η απόφαση του ΣτΕ
Συναγερμός στις Βρυξέλλες προκάλεσε η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σύμφωνα με την οποία όσοι πρόσφυγες έρθουν στην Ελλάδα από τις 17 Απριλίου και μετά δεν θα είναι σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και θα κυκλοφορούν ελεύθερα, σύμφωνα με την σχετική απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Αξιωματούχος της ΕΕ χαρακτήρισε στο Reuters ως «αρκετά ανησυχητική την απόφαση» καθώς οι ευρωπαίοι φοβούνται ότι θα υπονομεύσει τις προσπάθειες της Κομισιόν να αποθαρρύνει πρόσφυγες και μετανάστες από το να φύγουν από την Τουρκία.

Αυτό εξάλλου ήταν και ο βασικός στόχος της συμφωνίας που έγινε με την Τουρκία τον Μάρτιο του 2016 προκειμένου να αποφευχθεί η κρίση του 2015 όταν πάνω από ένα εκατομμύριο μετανάστες, κυρίως από τη Συρία, έφτασαν στη Γερμανία.

Ο ευρωπαίος αξιωματούχος που μίλησε στο Reuters παρέπεμψε στις ελληνικές αρχές «να αναλύσουν και να μελετήσουν τις συνέπ[ειες αυτής της απόφασης».

Αυτό που φοβούνται στις Βρυξέλλες είναι ότι κάθε προοπτική χαλάρωσης των περιορισμών θα μπορούσε να αποτελέσει κίνητρο για πρόσφυγες - ειδικά από τη Συρία - να κατευθυνθούν στην Ελλάδα με απώτερο στόχο να καταλήξουν σε κάποια χώρα της Βόρειας Ευρώπης.

Το Reuters σημειώνει εξάλλου ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία ο αριθμός των μεταναστών και προφύγων που έχουν φτάσει στα νησιά μέχρι σήμερα είναι αυξημένος κατά 27% σε σχέση μετο αντίστοιχο διάστημα του 2017.
































protothema.gr

Σια κι αραξαμε ...Καημμενος και Φαηλος κανουν κομμα ;

Αν αληθευει αυτο...
Αν αυτοι οι δυο συμφωνησαν για συνεργασια....
Κι αν βρεθουν, που θα βρεθουν ηλιθιοι να τους ψηφισουν, περιμενουμε  να σωθει η Ελλας απ αυτους ;





Τροφή για συζήτηση και πολιτικές εικασίες αναμένεται να προκαλέσουν οι αιφνιδιαστικές συναντήσεις του Πάνου Καμμένου με τον Φαήλο Κρανιδιώτη και την Κατερίνα Παπακώστα, συναντήσεις που επισήμως γίνονται με την ιδιότητα του κ. Καμμένου ως υπουργού Άμυνας με στόχο την ενημέρωση στα εθνικά θέματα.
«Στα εθνικά θέματα πρέπει να φοράμε εθνική φανέλα» δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, προσερχόμενος στη συνάντηση με τον Πάνο Καμμένο που ολοκληρώθηκε.
Ακολουθεί εντός της ημέρας η συνάντηση με την τέως βουλευτή της ΝΔ, και νυν ανεξάρτητη βουλευτή, στο πλαίσιο και ενός ενδεχόμενου «ανοίγματος» των ΑΝΕΛ στην κ. Παπακώστα, με την οποία το κλίμα ανέκαθεν ήταν καλό, καθώς υπήρχε πνεύμα συνεργασίας στη Βουλή. Ενδεχόμενη ένταξη της κ. Παπακώστα στους ΑΝΕΛ, ενισχύει την ΚΟ του κόμματος, αλλά και γενικότερα την κυβερνητική πλειοψηφία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Yπενθυμίζεται ότι τόσο ο Πάνος Καμμένος, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίστηκαν την Κατερίνα Παπακώστα κατά τη διαγραφή της.

http://www.makeleio.gr

Ελεος! Κάθε χρόνο 32 δις μας στοιχίζουν οι Λ@θρ@μετ@ν@στες στην Ελλαδα!!!!

Η Ελλάδα μας υποφέρει....
Κάθε Ελληνικό σπίτι εχει και εναν άνεργο...
Η ανέχεια εχει φτάσει στην εξαθλίωση του Ελληνα...
Οι αυτοκτονίες συνεχίζουν με γρήγορο ρυθμό...
Το κράτος αδιαφορεί...
Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η άνεση των λ@θρ@μετ@ν@στων!!!!!!



Λέει η είδηση για την επίσκεψη του Νίκου Κοτζιά στην Γερμανία:

"Για μια ακόμα φορά προειδοποίησε, (ο Νίκος Κοτζιάς), σε συνέντευξή του στην Süddeutsche για κύμα λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη σε περίπτωση κατάρρευσης της Ελλάδας: «Αν εκατομμύρια άνθρωποι αρχίσουν να μετακινούνται προς την Ευρώπη, ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί», κατέληξε ο υπουργός Εξωτερικών".


Πριν λίγες μόνο μέρες, η αρμόδια υπουργός (λαθρο)μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1» είχε πει πως "ο στόχος του υπουργείου είναι να καταγράψει πόσοι είναι οι λαθρομετανάστες που κινούνται στον ελληνικό χώρο λέγοντας πως κάποιες πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για 200 χιλιάδες".


Τελικά ΠΌΣΟΙ είναι οι λαθρομετανάστες στην χώρα μας;
Μερικές εκατοντάδες χιλιάδες (κατά την Χριστοδουλοπούλου), ή κάμποσα εκατομμύρια (κατά τον Κοτζιά);



Σύμφωνα με τη Eurostat, 900.000 περίπου μετανάστες ζούσαν το 2009 στην Ελλάδα καταλαμβάνοντας το 8,1% του πληθυσμού. Το 2011, σύμφωνα πάλι με τα επίσημα στοιχεία (αυτούς που έμεναν κάπου ώστε να μετρηθούν) που έδωσε στη δημοσιότητα πάλι η Eurostat, στην Ελλάδα ζούσαν 1,255.000 άτομα ή 11,1% του πληθυσμού. Σε δυο χρόνια υπήρξε αύξηση 355.000 ατόμων!


Σήμερα, 4 χρόνια μετά, επίσημα και ανεπίσημα, πόσους ξένους έχουμε στην Ελλάδα;




Από που έρχονται;




Γιατί έρχονται στην χώρα μας;





 Διαβαστε παρακατω ΕΔΩ:


















 kyklwpas.blogspot.gr

Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Συνελαβαν Βρετανο για κατασκοπεια στην βαση της Σουδας

Τον συνελαβαν....
Τον κατηγορουν για κατασκοπεια...
Να δουμε σε ποσες μερες θα τον αφησουν ελευθερο !


Σύλληψη Βρετανού για κατασκοπεία στην Κρήτη... είχε φωτογραφίσει αεροσκάφη αλλά και την βάση της Σούδας!


Συναγερμός έχει σημάνει στις Ελληνικές αρχές μετά την σύλληψη ενός Βρετανού ηλικίας 74 ετών με την κατηγορία της κατασκοπίας.


Ο άνδρας, που διαμένει μόνιμα στα Χανιά, εντοπίστηκε από περίπολο να κινείται ύποπτα εξωτερικά της 114 πτέρυγας μάχης και άμεσα προσήχθη στην αστυνομική διεύθυνση. Όπως προέκυψε είχε φωτογραφίσει αεροσκάφη αλλά και την βάση της Σούδας. Από την ΕΛ.ΑΣ διαρρέεται πως ο ηλικιωμένος «έχει ως χόμπι την φωτογραφία και θεώρησε πως μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες χωρίς να υπάρξει πρόβλημα». Από την άλλη, πηγές από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών, αναφέρουν  πως ο άνδρας είναι «γνώριμος για την κατασκοπευτική του δράση και είναι στρατολογημένος από 3η χώρα την οποία δεν αποκαλύπτει».

Ο άνδρας είχε εργαστεί στο παρελθόν στην Βρετανική υπηρεσία πολιτικής προστασίας. Ο Βρετανός θα παραμείνει κρατούμενος έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.
http://www.oparlapipas.gr
Πηγη ΕΔΩ

Καταστρέφεται η Λέσβος απο τους ''Επενδυτές''....


Βρίσκουν και τα κάνουν οι λ@θρ@μετ@ν@στες και εχουν αναστατώσει ολο το νησι....
Κύριοι κυβερνώντες τι εχετε να πειτε για το χαλι του νησιου;;;;
Μήπως τους μετράτε για τουρίστες και αυτούς;;;;;;;





Συνεχίζεται και σήμερα Πέμπτη και για τρίτη μέρα, η κατάληψη της κεντρικής πλατείας Σαπφούς στην πόλη της Μυτιλήνη, από περίπου 200 πρόσφυγες και μετανάστες, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι Αφγανοί.
Οι διαμαρτυρόμενοι, με διαδηλώσεις και υπαίθριες μουσουλμανικές προσευχές, διεκδικούν άμεση εξέταση του αιτήματος ασύλου που έχουν υποβάλει και απεγκλωβισμό τους από το νησί. Καταγγέλλουν, επίσης, τον θάνατο Αφγανού μετανάστη που όμως διαψεύδεται από όλες τις πλευρές, ακόμα και από τη διοίκηση του νοσοκομείου που επίσημα ανακοίνωσε ότι ο συγκεκριμένος ασθενής, πάσχοντας από σοβαρό χρόνιο καρδιολογικό πρόβλημα, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.




Διαβαστε παρακατω ΕΔΩ: 
















 huffingtonpost.gr

Ηρωες, δεν σας ξεχναμε !

Σαν σημερα επεσαν εν υπηρεσια.....
Δεν ηταν αριστεροι, να τους στησουν αγαλματα και ανδριαντες.....
Εμεις ομως δεν τους ξεχναμε, εχει ο καιρος γυρισματα....
Ηταν Ελληνες Αξιωματικοι που επεσαν στο καθηκον.... 

Υποστρατηγος Τζανιδακης Ιωαννης 

Συνταματαρχης Αδαμος Θωμας

Ταγματαρχης Γουλας Δημοσθενης 

Υπολοχαγος Χατζης Κωνσταντινος

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ! ! !



Βαρυποινιτες και Τζιχαντιστες ελευθεροι στην Ελλαδα....

Εκτος απ τους βαρυποινιτες, που απελευθερωνει η Κυβερνηση του Συριζανελ, δινει αδεια να κυκλοφορουν ελευθεροι ανα την Ελληνικη επικρατεια και οι τζιχαντιστες που εχουν ελθει εδω σαν <προσφυγες>.... 
Ο σωζων εαυτω σωθειτω λοιπον !



Ψιλά γράμματα αυτά για τους Συμβούλους της Επικρατείας. Πλέον με απόφαση ΣτΕ μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα σε όλη τη χώρα (και όχι μαντρωμένοι σε κέντρα υποδοχής μέχρι να εξετασθούν οι αιτήσεις ασύλου) επαγγελματίες φονιάδες που αναλόγως ποιός πληρώνει μακελεύουν χωριά, πόλεις, χώρες ολόκληρες.

Μια από τις κυριότερες αποστολές τους είναι να παρακολουθούν αξιωματούχους κρατών και να διαμορφώνουν τις περιβόητες «λίστες θανάτου» των τζιχαντιστών. Σε ευρωπαϊκές χώρες έχουν ανακαλυφθεί τέτοιες λίστες…
Νομίζω ότι η απόφαση αυτή του ΣτΕ επιχειρεί να μας προετοιμάσει για τα επόμενα μαζικά άφιξης νέων μουσαφίρηδων;
Manos Meimarakis
Το ΣτΕ καταργεί ουσιαστικά τα hotspot στα νησιά: Θα μετακινούνται ελεύθερα στο εξής οι ΛΑΘΡΟ ανά την επικράτεια

Ελεύθερα θα μετακινούνται πλέον εντός της ελληνικής επικράτειας, όσοι πρόσφυγες υπέβαλαν από χθες και μετά αίτημα ασύλου στη χώρα μας, αντίθετα εντός των hot spot των 6 νησιών του ανατολικού Αιγαίου θα παραμείνουν όσοι ήδη βρίσκονται εκεί.

Με βασικό σκεπτικό την υποβάθμιση των περιοχών αυτών του Αιγαίου και την αδυναμία τους να σηκώσουν κι άλλους πρόσφυγες, το Δικαστήριο (Δ’ Τμήμα) ακύρωσε ως μη επαρκώς αιτιολογημένη την απόφαση της Υπηρεσίας Ασύλου με την οποία, από το Μάρτιο του 2016, επιβάλλονταν περιορισμοί στην κυκλοφορία όσων προσφύγων είχαν αιτηθεί άσυλο σε έξι νησιά του ανατολικού Αιγαίου:

"Η επιβολή περιορισμών στην κυκλοφορία -αναφέρεται στο σκεπτικό- έχει ως συνέπεια τον μη επιμερισμό των προσώπων αυτών σε ολόκληρη την ελληνική Επικράτεια αλλά αντιθέτως, την άνιση συγκέντρωση τους σε ορισμένες μόνο περιοχές και τη σημαντική επιβάρυνση και υποβάθμιση των περιοχών αυτών. Οι εν λόγω περιφέρειες καλούνται να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν εν μέσω σοβαρής δημοσιονομικής κρίσης την είσοδο και παραμονή σημαντικού αριθμού προσώπων, με συνέπεια να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών εντάσεων με επιπτώσεις στη δημόσια τάξη και την οικονομική ζωή των περιφερειών που αποτελούν και τουριστικούς προορισμούς", αναφέρεται στο σκεπτικό της απόφασης η οποία ελήφθη κατά πλειοψηφία.

Όχι αναδρομική ισχύ

Η απόφαση στάθμισε το μεγάλο αριθμό των προσφύγων αλλά και τις δυσκολίες που θα κληθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση από την κατάσταση που θα προκύψει στα έξι νησιά και αποφάσισε να μην ακυρώσει αναδρομικά την απόφαση για λόγους γενικού συμφέροντος. Αυτό σημαίνει ότι όσοι πρόσφυγες βρίσκονται μέχρι σήμερα στα hot spot των νησιών, θα παραμείνουν εκεί. Αντίθετα, όσοι πρόσφυγες υποβάλουν αίτηση χορήγησης ασύλου από χθες (παραμονή της δημοσίευσης της απόφασης του Δ’ Τμήματος του ΣτΕ), τότε αυτοί θα μπορούν να μετακινούνται εντός της ελληνικής επικράτειας χωρίς περιορισμούς μέχρι να εκδοθεί η διοικητική απόφαση για το άσυλο τους.

Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/        https://dexiextrem.blogspot.com/

Πληρωμένη απάντηση στον ''Χαζoκαημενο''απο τον λεβέντη που σήκωσε την Ελληνική σημαία.....

Πάλι εκτέθηκε ο ''Καημμενος'' τον εστείλε αδιάβαστο ο Μπάμπης ο Εθνοφύλακας...!!!!!!


Την έντονη αντίδραση του Χαραλάμπου Τσαγαλά, του ενός εκ των νεαρών που ύψωσαν τη σημαία στη βραχονησίδα Μικρός Ανθρωποφάγος προκάλεσαν τα όσα είπε στη Βουλή ο Πάνος Καμμένος για την κίνησή τους.


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας για την κίνηση του Τσαγαλά και των δύο φίλων του είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν κάποιος τοποθετεί τη σημαία πρέπει να διασφαλίσει ότι θα την υπερασπιστεί με το αίμα του.


Η προβολή της εθνικής κυριαρχίας της σημαίας είναι πράξη που είναι και υπεύθυνος αυτός που την κάνει να έχει τη δυνατότητα να τη στηρίξει.

Αλλιώς να έρθει και να πει στον ελληνικό στρατό ότι αποφάσισα με δύο φίλους μου που είναι Πάσχα να τη βάλω τη σημαία, να τους δώσουμε και δύο G3 της εθνοφυλακής να την υπερασπιστούν οι ίδιοι».

Η τελευταία αυτή αναφορά αποτέλεσε αφορμή για τον νεαρό να κάνει μια ανάρτηση στο Facebook με την οποία καλεί τον υπουργό Άμυνας να «βουτάς τη γλώσσα σου μέσα στο μυαλό σου και μετά θα μιλάς».

Αποκαλύπτει, δε, ότι ο ίδιος και άλλοι 15 νέοι έχουν δώσει το απολυτήριο στρατού εδώ και αρκετούς μήνες «για να είμαστε επίσημα στην εθνοφυλακή».

Δείτε την ανάρτηση του Χαράλαμπου Τσαγαλά:



























stoxos.gr

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τσιάρτας: Άκου Βαλλιανάτο, δεν θα μας επιβάλλετε τις ανώμαλες επιθυμίες σας!!!

Εκτος απο γκολάρες στο ποδόσφαιρο βάζει και αλλου γκολάρες!!!!

Ξεφτιλίζει ο πατριώτης Βασίλης Τσιάρτας τους Συριζαίους για την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια: «Άκου Βαλλιανάτο, δεν θα μας επιβάλλετε τις ανώμαλες επιθυμίες σας»


Το σχέδιο νόμου, με τίτλο «Μέτρα για την προώθηση των θεσμών της αναδοχής και υιοθεσίας», το οποίο ανοίγει «παράθυρο» αναδοχής και σε ομόφυλα
ζευγάρια, έγινε αφορμή για ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο του Βασίλη Τσιάρτα στο Facebook.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική Ελλάδας κατέκρινε δηλώσεις που έκανε ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος (σ.σ. ο οποίος καλωσόρισε τη συγκεκριμένη εξέλιξη με το σχέδιο νόμου) και χρησιμοποίησε εκφράσεις, όπως «ανωμαλίες» και «αρρωστημένες επιθυμίες».

Αναλυτικά όσα αναφέρει στο post του (με την σύνταξη και την ορθογραφία του πρωτότυπου κειμένου):

«Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα.
Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας.
Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας.
Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ.
Το οτι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει οτι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοίωσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα.
Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε.
Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ.
Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά».















epilekta.com

Απο Κλητηρας Δημαρχος, η Περιστερα του Αλεξη

Ο λόγος για την σύντροφο του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα.... 


Η σύντροφος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα ανήκει πλέον στο Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό του ΕΜΠ, σύμφωνα με ΦΕΚ που δημοσιεύθηκε τη Μεγάλη Δευτέρα. Υπενθυμίζεται πως η κυρία Μπαζιάνα ήταν διοικητική υπάλληλος.

Το ΦΕΚ αναφέρει: Ένταξη μονίμου υπαλλήλου, σε θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π.). Η μόνιμη υπάλληλος του Ιδρύματος, Μπαζιάνα Περιστέρα του Αχιλλέα, εντάσσεται σε οργανική θέση της κατηγορίας Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π) και σε μόνιμη θέση της Α ́ βαθμίδας, ΠΕ Κατηγορίας, του Τομέα «Επικοινωνιών, Ηλεκτρονικής και Συστημάτων Πληροφορικής» της Σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Ε.Μ. Πολυτεχνείου.
Η ως άνω οργανική θέση ένταξης συνιστάται με μετατροπή της οργανικής θέσης που κατέχει. (Αριθμ. βεβ. Γ.Δ.Ο.Υ. / Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων: 61/3.1.2018).
Υπενθυμίζεται πως έως τώρα η κυρία Μπαζιάνα ήταν διοικητική υπάλληλος του ΕΜΠ, μετά από δική της αίτηση. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 496/30-5-2017, η Περιστέρα Μπαζιάνα εντάχθηκε στους διοικητικούς υπαλλήλους του ΕΜΠ ως υπάλληλος πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στον χώρο της Πληροφορικής.

ΠΗΓΗ: tilestwra

Οι ιδιοι εριξαν τα χημικα στην Ντουμα για να προκαλεσουν τον βομβαρδισμο της Συριας....

Η Ιστορια επαναλαμβανεται ειχα γραψει.....
Οτι εγινε στην Βοσνια, στο Ιρακ, στην λιβυη κλπ κλπ εγινε και στην Συρια.....
Εριξαν οι ιδιοι χημικα, κατηγορησαν τον Ασαντ και οι Αμερικανοι με τα τσιρακια τους βρηκαν δικαιολογια να βομβαρδισουν.....
Τωρα που αποκαλυφθηκε η προβοκατσια γιατι δεν βομβαρδιζουν τους προβοκατορες;
Δεν θα το κανουν γιατι ηταν εν γνωση τους , δικαιολογια ζηταγαν να εκδικηθουν τον Ασαντ που δεν τους εκανε τα κεφια !
Και τωρα ; 
Ενα συγνωμη και το θεμα εληξε; 
Εσεις χρειαζεστε βομβαρδισμο !
Διαβαστε παρακατω τι εγινε ....


Κατέρρευσε το αστήριχτο σενάριο της επίθεσης με χημικά όπλα στην Ντούμα στην ανατολική Γούτα με υπευθυνότητα του Σύρου προέδρου Μ.Άσαντ καθώς τα ρωσικά στρατεύματα εντόπισαν μια αποθήκη μέσα στην οποία βρίσκονταν ουσίες που είναι αναγκαίες για την παρασκευή χημικών όπλων.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αλεξάντερ Ροντιόνοφ, στρατιωτικός ειδικός στον χημικό πόλεμο, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Zvezda TV.

«Οι ουσίες που εντοπίστηκαν, όπως θειοδιγλυκόνη και διαιθανολαμίνη, που είναι απαραίτητες για την παραγωγή θείου και αζώτου υπερίτη (αέριο μουστάρδας). Επιπλέον, στην αποθήκη βρέθηκε μια φιάλη χλωρίου, παρόμοιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε από μαχητές για να επινοήσουν την ευρέως διαδεδομένη ψευδή είδηση.


Μπορούμε να συνάγουμε το συµπέρασµα ότι αυτό το εργαστήριο χρησιμοποιήθηκε από παράνομες ένοπλες οργανώσεις για την παρασκευή δηλητηριωδών ουσιών», τόνισε ο Ροντιόνοφ.

Πρόκειται για την αποκατάσταση της κοινής λογικής καθώς ο Μ.Άσαντ δεν είχε κανένα απολύτως κίνητρο για χρήση παράνομου χημικού οπλισμού εναντίον αμάχων.

Απέμεναν μόλις 19 τετραγωνικά χιλιόμετρα τα οποία κατείχαν οι δυνάμεις της ισλαμιστικής Jays Al Islam. Οργάνωσης η οποία χρηματοδοτούνταν από σαουδαραβικές πηγές και ήταν ανάλογου φανατισμού με αυτές των ISIS και Τζαμπάτ Αλ Νούσρα (το συριακό παρακλάδι της Αλ Κάιντα)

Και όμως στην Δύση αυτά τα άτομα τα παρουσίασαν ούτε λίγο, ούτε πολύ ως «Αγγέλους του Τσάρλι».

Eίναι μια ακόμα επιβεβαίωση της σοβαρής και έγκυρης ενημέρωσης του pronews.gr το οποίο «προφητικά» στις 18 Μαρτίου είχε αποκαλύψει τα «προεόρτια» αυτής της χημικής επίθεσης που έλαβε χώρα στην Ντούμα και ότι θα την «φόρτωναν» ετσιθελικά στην κυβέρνηση Μ.Άσαντ οι γνωστοί κύκλοι από την Δύση οι οποίοι επίσης «φόρτωσαν» στην Ρωσία την απόπειρα δολοφονίας του Σ.Σκριπάλ Ρώσου πρώην διπλού πράκτορα.

Χημικά όπλα που ξεπερνούν τους 40 τόνους σε ποσότητα άφησαν πίσω τους οι ισλαμιστές καθώς εγκαταλείπουν και τις τελευταίες περιοχές στην ανατολική Γούτα.

Οι δυνάμεις ασφαλείας ανακάλυψαν εργαστήρια κατασκευής χημικών στις νεοαπελευθερωθείσες περιοχές όπως ανακοίνωσε το ρωσικό ΥΠΑΜ

«Το συριακό ΥΠΕΞ εστίασε στο γεγονός ότι περισσότεροι από 40 τόνοι δηλητηριωδών ουσιών βρέθηκαν σε περιοχές που απελευθερώθηκαν από τους τρομοκράτες» δήλωσε ο Igor Kirillov, ο επικεφαλής των δυνάμεων προστασίας της Ρωσίας από πυρηνικά, χημικά και βιολογικά όπλα

Ο αξιωματούχος μιλούσε σε συνέντευξη σχετικά με την δηλητηρίαση του Ρώσου διπλού πράκτορα Sergei Skripal. Το Λονδίνο και οι δυτικοί σύμμαχοί του επιχειρούν να θέσουν το φταίξιμο στην Μόσχα λέγοντας πως χρησιμοποιήθηκε μια νευροτοξίνη ρωσικής κατασκευής

O Kirillov επικαλέστηκε το γνωστό γεγονός του Khan Shaykhun στην Ιντλίμπ όπου επί της ουσίας έγινε «στημένη» επίθεση από ισλαμιστές κατά αμάχων με την προοπτική να ξεκινήσουν οι Αμερικανοί πυραυλική επίθεση κατά του συριακού Στρατού

Σημειώνεται ότι στην Γούτα είχε σημειωθεί η χημική επίθεση του 2013 με βάση την οποία ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μ.Ομπάμα ετοίμαζε επέμβαση στην Συρία κατά της κυβέρνησης Άσαντ.

Τότε είχε αποδειχθεί ότι επρόκειτο για προβοκατόρικη επίθεση των ισλαμιστών ακριβώς με αυτό τον σκοπό. Άλλωστε υπάρχουν εκθέσεις του ΟΗΕ που το επιβεβαιώνουν.

http://www.pronews.gr

Αμερικανοι: Ποτε δεν πολεμουν οι ιδιοι, υπαρχουν αλλοι να κανουν την βρωμικη δουλεια !

Βρηκαν αλλους να πολεμησουν για τα συμφεροντα τους οι Αμερικανοι....
Αυτη την φορα τους Κουρδους....



Με UAVs και άλλα όπλα αξίας 300 εκ.δολ. εξοπλίζουν οι ΗΠΑ τους Κούρδους της Συρίας

Συνεχίζουν οι ΗΠΑ τον εξοπλισμό  οργανώσεων των Κούρδων στην Συρία όπως την πολιτοφυλακή PYD, σύμφωνα με την τουρκική κρατική τηλεόραση.

Έγγραφα του προϋπολογισμού του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ , που επικαλείται δημοσίευμα της κρατικής Ραδιοτηλεόρασης της Τουρκίας, φέρεται να αναφέρουν ότι για  το 2019 ζητήθηκαν για όπλα και πυρομαχικά για τα 60-65.000  μέλη  των οργανώσεων  των Κουρδων πολιτοφυλάκων PYD στη
Συρία- οργανώσεις βέβαια που η Τουρκία θεωρεί  και αναφέρει ως τρομοκρατικές και παρακλάδια του ΡΚΚ.
Η αμερικανική διοίκηση, αναφέρει η τουρκική TV, ζήτησε για τους 60-65.000  προσωπικό όπλα και πυρομαχικά στα πλαίσια των επιχειρήσεων που συνεχίζονται στην κοιλάδα στα κεντρικά του Ευφράτη και στα πλαίσια των επιχειρήσεων σε περιοχές όπου εξασφαλίστηκε ο έλεγχος μετά τη ΝΤΑΕΣ (ΙSIS) .
Στο έγγραφο αποκαλύφθηκε ότι για το οικονομικό έτος 2019 με σκοπό τον έλεγχο των εδαφών όπου εξασφαλίστηκε ο έλεγχος μετά την καταπολέμηση της  ΙSIS  για την εξασφάλιση της ασφαλείας και την άμυνα, εξασφαλίστηκαν οι ανάγκες των 60-65.000 μελών στα πλαίσια του προγράμματος εκπαίδευσης-εξοπλισμού.
Στο ίδιο έγγραφο αναφέρεται ότι από το συνολικό ποσό του προϋπολογισμού 300 εκατομμυρίων δολαρίων το ποσό των 162,6 εκατομμυρίων δολαρίων θα εξυπηρετήσουν την αγορά όπλων, πυρομαχικών και των υπολοίπων υλικών. Επίσης αναφέρεται ότι τα 8 εκατομμύρια δολάρια θα είναι για τα υλικά βασικής υποστήριξης ζωής, τα 28 εκατομμύρια δολάρια για τη μεταφορά και τα άλλα 101,5 εκατομμύρια δολάρια θα χρησιμοποιηθούν για τις επιχειρήσεις.
Μεταξύ των όπλων που θα αγοραστούν είναι 25.000 καλάσνικοφ, 1.500 πολυβόλα, 500 βαριά πολυβόλα, 400 εκτοξευτήρες ρουκετών RPG 7, 95 τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή, 80 βλήματα όλμων και άλλα 120 βλήματα όλμων 120 χιλιοστών.Για τα όπλα ζητήθηκε το ποσό των 47 εκατομμυρίων δολαρίων και 24 εκατομμύρια δολάρια για τα πυρομαχικά.Για  820 οχήματα, αναφέρεται,  θα πληρωθούν 59.325.600 δολάρια.
Παράλληλα αναφέρεται ότι για τα υλικά βασικών αναγκών χρειάζεται 8 εκατομμύρια δολάρια και για τα υπόλοιπα υλικά όπως τα Μη Επανδρωμένα Αεροσκάφη (UAV s) άλλα 31.182.700 δολάρια.
Τα χρήματα που χρειάζονται για τη μεταφορά είναι 28 εκατομμύρια δολάρια, άλλα 71 εκατομμύρια χρειάζονται για τις επιχειρήσεις και άλλα 30 εκατομμύρια δολάρια για τα επιδόματα.
Τέλος, αναφέρεται, ότι  για την προστασία των συνόρων στο Ιράκ και τη Συρία θα διατεθούν 250 εκατομμύρια δολάρια.
Η προβολή μια τέτοιας πληροφορίας – είτε είναι ακριβής  είτε ”φουσκωμένη”- γίνεται από την Τουρκία για ευνοήτους λόγους, δηλαδή αφενός για να ενισχύσει ο Ερντογαν το εσωτερικό αντιαμερικανικό κλίμα μετατρέποντας το σε υποστήριξή του και αφετέρου να για να δημιουργήσει κλίμα πίεσης στις ΗΠΑ για ματαίωση  ή περιορισμό της βοήθειας .

http://www.oparlapipas.gr

Φωναζει ο κλεφτης(Σαλεμενος), να φοβηθει ο νοικοκυρης(Ελλαδα)...

Το θρασος του Σαλεμενου Σουλτανου εχει ξεπερασει καθε οριο....
Απειλει τους παντες....
Κι ομως τον ανεχονται ....
Αυτον η τα στενα που κατεχει θα πει καποιος ; Μαλλον το δευτερο !



Δριμεία επίθεση κατά της ΕΕ και της Ελλάδας εξαπολύει το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του με αφορμή την αναφορά της Κομισιόν για την Τουρκία, όπου, μεταξύ άλλων, υποστηρίζει πως «τα Ίμια («Καρντάκ», όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση), τα ύδατά τους και ο εναέριος χώρος από πάνω τους είναι αποκλειστικά υπό την τουρκική κυριαρχία».
«Είναι απόλυτα λάθος και απαράδεκτο η ΕΕ να αναλαμβάνει τη θέση διαμεσολαβητή ή δικαστηρίου και να προσπαθεί να βγάλει απόφαση υπό το πρόσχημα της “αλληλεγγύης στην Ένωση”, με αναφορά σε ζητήματα κυριαρχίας» αναφέρεται στην ανακοίνωση, όπου συμπληρώνεται πως «η στήριξη που παρέχεται carte blanche (εν λευκώ) από την ΕΕ στις χώρες- μέλη στις διαφωνίες τους με “τρίτες χώρες” δεν συμβάλλει στην επίλυση αυτών των ζητημάτων εντός του πλαισίου καλών σχέσεων γειτονίας και διεθνούς δικαίου. Μια τέτοια στάση επίσης έρχεται σε αντίθεση με τις ίδιες τις αξίες της ΕΕ».
Σε αναφορά στην Κύπρο, το τουρκικό ΥΠΕΞ ισχυρίζεται πως οι τοποθετήσεις στην αναφορά της Κομισιόν δεν κάνουν κάτι άλλο από το να «επαναλαμβάνουν τις ήδη γνωστές απόψεις της ΕΕ με λάθος βάσεις στο ζήτημα της Κύπρου. Αυτές οι εκφράσεις αντικατοπτρίζουν τη στάση των Ελληνοκυπρίων, η οποία είναι βασική αιτία για την αποτυχία της διαπραγμάτευσης και θέτει άλλο ένα παράδειγμα εκμετάλλευσης της υποψηφιότητας για ένταξη της ΕΕ από τους Ελληνοκυπρίους...Το γεγονός πως η ΕΕ επιμένει σε αυτή τη μονομερή και διεστραμμένη άποψη αποκαλύπτει ότι όχι μόνο στερείται στρατηγικής αντίληψης σχετικά με την ανατολική Μεσόγειο, αλλά επίσης ότι δεν έχει τη δυνατότητα να αναπτύξει μακροπρόθεσμο όραμα προς την περιοχή».
Παράλληλα, ως προς το θέμα της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης και των αντιτρομοκρατικών μέτρων στην Τουρκία, υποστηρίζεται πως «δυστυχώς η Κομισιόν έδειξε πως για άλλη μια φορά δεν ήταν πρόθυμη να καταλάβει τις δυσκολίες της περιόδου που περνάμε...η Τουρκία μάχεται ταυτόχρονα εναντίον πολλαπλών τρομοκρατικών οργανώσεων, ειδικά του ΡΚΚ, του Daesh (ISIS) και του FETO (η «Τρομοκρατική Οργάνωση του Φετουλάχ Γκιουλέν»). 
https://www.huffingtonpost.gr

Την ζωη δυσκολη, κανουν οι Πουτιν και Ασαντ, στην Δυση...


Ηδη εχουν σταθεροποιηθει οι συμμαχιες και τα στρατοπεδα....
Απ την μια η Δυση προσπαθει να κρατησει τα κεκτημενα κι απ τηην αλλη η Ρωσσια εχει ηδη επιβαλει πολλα....



Μερικά πρώτα συμπεράσματα επιβάλλονται από τις μέχρι τώρα εξελίξεις στη Συρία. Βεβαίως έχουν έναν προσωρινό αναγκαστικά χαρακτήρα. Η υπόθεση αυτή δεν έχει τελειώσει και τα επόμενα επεισόδια μπορεί να αποδειχθούν πιο επικίνδυνα. Οι γνωστοί προβοκάτορες, οι Αμερικανοί Νεοσυντηρητικοί και η ακροδεξιά ηγεσία του Ισραήλ ασφαλώς δεν είναι ικανοποιημένοι από το έως τώρα αποτέλεσμα και θα προσπαθήσουν να το ανατρέψουν.

1. Μέχρι εδώ, πρόκειται για αναμφισβήτητο και μεγάλο θρίαμβο του Ρώσου Προέδρου. Δεν υπέκυψε στον πυρηνικό εκβιασμό της Αμερικής («Ρωσία ετοιμάσου, σού ‘ρχονται νέοι και όμορφοι πύραυλοι» ήταν το Τουίτ του Τραμπ την περασμένη εβδομάδα). Αντίθετα, αντιτάσσοντας το δικό της -και πυρηνικό- casus belli, υποχρέωσε τους Αμερικανούς να κάνουν πίσω. Αφού είχαν διατυπώσει τις πιο φοβερές απειλές, κατέληξαν να ρίξουν μερικούς πυραύλους στο «γάμο του καραγκιόζη», για να μη γελοιοποιηθεί ολοσχερώς και η Αμερική και ο Τραμπ. Θα δούμε τώρα όμως πως θα αντιδράσουν οι αιώνιοι προβοκάτορες.

2. Η πυρηνική αποτροπή λειτούργησε. Ο Υπουργός Άμυνας Ματίς και ο αρχηγός των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Ντάμφορντ έπαιξαν, τηρουμένων των αναλογιών, τον ρόλο που έπαιξε ο Πρόεδρος Κέννεντι και ο αδερφός του στην κρίση της Κούβας. Τώρα βέβαια κινδυνεύουν, όχι ίσως να δολοφονηθούν, όπως συνέβη με τους Κέννεντι, αλλά να απομακρυνθούν από τη θέση τους.

3. Ασαφής παραμένει η κατάσταση με το Ισραήλ που είδε, για πρώτη φορά στην ιστορία, να κλονίζεται η στενή σχέση του με τη Μόσχα και να απειλείται και το ίδιο. ‘Όχι μόνο ο Πούτιν λογομάχησε τηλεφωνικά με τον Νετανιάχου, αλλά, σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα Debka, Ρωσία και Ιράν αποφάσισαν να.....
http://www.dromosanoixtos.gr
Για περισσοτερα πατηστε ΕΔΩ 

Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Αποφαση του Συμβουλιου Επικρατειας για τους Λ@θρο...

Η αποφαση μιλα για προσφυγες, αλλα ποιους εννοει προσφυγες;
Δεν υπαρχει αυτο ειδος παρα μονον οι λ@θρο...
Και σιγουρα καποιοι θα ερμηνευσουν οπως θελουν αυτην  την αποφαση !




Το Συμβούλιο της Επικρατείας αποφάνθηκε ότι οι πρόσφυγες που είναι στα νησιά Λέσβος, Σάμος, Χίος, Λέρο, Ρόδος και Κω σε περιοριστικό καθεστώς κυκλοφορίας από την 20η Μαρτίου 2016, θα εξακολουθήσουν να παραμένουν στο καθεστώς αυτό, ενώ όσοι πρόσφυγες έρθουν από εδώ και στο εξής, δεν θα είναι σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας και θα κυκλοφορούν ελεύθερα.

 Αναλυτικότερα, το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες είχε προσφύγει στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο και ζητούσε να ακυρωθεί η υπ΄ αριθμ 10464/31.5.2016 απόφαση της διευθύντριας της υπηρεσίας ασύλου, με οποία τέθηκε περιορισμός στην κυκλοφορία των αιτούντων διεθνή προστασία προσφύγων στα επίμαχα 6 νησιά.

 Κατόπιν αυτού, το Δ΄ Τμήμα του ΣτΕ, με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο Χρήστο Ράμμο και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Διομήδη Κυριλλόπουλο, δημοσίευσαν την υπ΄ αριθμ. 805/2018 απόφασή του, με την οποία ακυρώθηκε η επίμαχη απόφαση της διευθύντριας της υπηρεσίας ασύλου.

Το ΣτΕ κατά πλειοψηφία, έκρινε ότι ο επίμαχος περιορισμός της κυκλοφορίας δεν απαγορεύεται από το Σύνταγμα ή από άλλη διάταξη υπερνομοθετικής ισχύος, αλλά πρέπει όμως για να επιβληθεί ο περιορισμός, να προκύπτουν οι λόγοι για τους οποίους επιβλήθηκε το περιοριστικό αυτό μέτρο.

Όπως αναφέρεται στην δικαστική απόφαση, ο περιορισμός στην κυκλοφορία που επιβλήθηκε στα άτομα που αιτούνται διεθνή προστασία, έχει ως συνέπεια τον μη επιμερισμό των προσώπων αυτών σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια, αλλά αντιθέτως την άνιση συγκέντρωση τους σε ορισμένες μόνο Περιφέρειες, κάτι που επιφέρει σημαντική επιβάρυνση και υποβάθμισή τους σε σχέση με τις άλλες περιοχές της χώρας. Τα 6 αυτά νησιά, αναφέρεται στην απόφαση του ΣτΕ, καλούνται να διαχειριστούν και να αντιμετωπίσουν με τις υπάρχουσες υποδομές και μάλιστα εν μέσω της σοβαρής δημοσιονομικής κρίσης που διέρχεται η χώρα, την είσοδο και παραμονή σε αυτές σημαντικού αριθμού προσώπων που αιτούνται διεθνή προστασία, με συνέπεια να υφίσταται σοβαρός κίνδυνος προκλήσεων κοινωνικών εντάσεων, με επιπτώσεις στη δημόσια τάξη και την οικονομική ζωή των επίμαχων Περιφερειών, οι οποίες αποτελούν και τουριστικούς περιορισμούς.

Εξάλλου, στην απόφαση του ΣτΕ αναφέρεται ότι από πουθενά δεν προκύπτουν οι νόμιμοι λόγοι που υπαγορεύουν την επιβολή του περιοριστικού μέτρου της κυκλοφορίας, προκειμένου να μπορεί να κριθεί εάν βρίσκεται......
http://www.el.gr/

Διαβαστε την συνεχεια ΕΔΩ

Ειδες Βλαδιμηρε; Σε δουλεψε και ο Σαλεμενος, και ο ανωμαλος....

Φυσικα σ αυτα που λεει ο Μακρον, κανενα ιχνος ανθρωπιας για τις ανθρωπινες ζωες που χαθηκαν απ την πυραυλικη επιθεση, δεν υπαρχει....
Το μονο που τον ενδιαφερει και το φωναζει, ειναι οτι με την πυραυλικη επιθεση, καταφεραν και χαλασαν τις σχεσεις Ρωσσιας Τουρκιας !


Την απόλυτη βεβαιότητα ότι μετά την δυτική πυραυλική επίθεση στην Συρία έσπασε οριστικά η συμμαχία Τουρκίας Ρωσίας, εξέφρασε ο πρόεδρος της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, σχολιάζοντας τις συνέπειες αυτής της επίθεσης, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ (Hürriyet).

Σύμφωνα με τον Γάλλο πρόεδρο, μια από τις μεγαλύτερες επιπτώσεις αυτής της επίθεσης ήταν η ξεκάθαρη θέση που πήρε η Τουρκία υπέρ της επίθεσης και κατά του καθεστώτος Άσαντ, που όμως είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχος της Ρωσίας στην Μέση Ανατολή εξοργίζοντας το Κρεμλίνο και διαλύοντας ουσιαστικά την μέχρι σήμερα συνεργασία Ρωσίας Τουρκίας σε πολλά επίπεδα.

Ήδη οι πληροφοριες.....
Η συνεχεια ΕΔΩ

Μην το ξεχασετε οτι πρεπει να κανετε πως κοιμαστε....Οι Αριστεροστροφοι Φασιστες, απελευθερωνουν τους βαρυποινιτες !

Συνεληφθησαν με κοπο και κινδυνο της ζωης των Αστυνομικων, φυλακιστηκαν και ερχεται η κυβερνηση του Συριζανελ και τους απελευθερωνει....
Κι αν τολμησεις και αμυνθεις οταν θα μπουν στο σπιτι σου και δεν κανεις πως κοιμασαι θα βρεις και τον μπελα σου......
Ξερουν πως να φυλαξουν τα δικα τους παιδια οι Αριστεροστροφοι Φασιστες !






Δεκάδες Γεωργιανοί, Αλβανοί και Τσιγγάνοι βαρυποινίτες, μεταξύ των οποίων και οι διαβόητες ομάδες με τα καλάσνικοφ, αναμένεται να αποφυλακιστούν μέσα στους επόμενους μήνες χάρη στον νόμο Παρασκευόπουλου - «Εμείς τους συλλαμβάνουμε και αυτοί τους ελευθερώνουν», λένε αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.
Νέο κύμα αποφυλακίσεων εκατοντάδων κρατουμένων, ανάμεσα στους οποίους αλλοδαποί σκληροί κακοποιοί και Ελληνες Ρομά ληστές, καταδικασμένοι σε πολλά χρόνια κάθειρξης, αναμένεται τους επόμενους μήνες, καθώς θα κάνουν χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου για την αποσυμφόρηση των σωφρονιστικών καταστημάτων.

Πρόκειται για τα μέλη 38 γεωργιανών και αλβανικών συμμοριών που εισέβαλαν σε σπίτια και λήστευαν, αφού πρώτα έδεναν χειροπόδαρα τους ενοίκους για να τους βασανίσουν, και 18 μεικτών ομάδων Ελλήνων (κυρίως Ρομά) και αλλοδαπών που με πρωτοφανή σκληρότητα πραγματοποιούσαν επιθέσεις σε ηλικιωμένους, γυναίκες και παιδιά μέσα στα σπίτια τους ή τρύπωναν μέσα για να τα κλέψουν. Ολες οι υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την Αστυνομία από το 2010 μέχρι και το 2014.

Αξίζει να τονιστεί ότι γίνονται συσκέψεις για το θέμα της αντιμετώπισης των ληστών που θα αποφυλακιστούν, καθώς τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι οι περισσότεροι μετά το διάλειμμα στη φυλακή επιστρέφουν στις παλιές τους συνήθειες, και μάλιστα με σκληρότερο τρόπο. Η Ασφάλεια Αττικής βρίσκεται σε συναγερμό, καθώς γνωρίζει ότι οι περισσότεροι από αυτούς θα βγουν και πάλι στη δράση με απρόβλεπτα αποτελέσματα για τη δημόσια ασφάλεια. Μάλιστα αναμένεται να συστήσει ακόμη και ειδικές ομάδες παρακολούθησης και χαρτογράφησης των σκληρών αυτών κακοποιών.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δείχνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι καθώς η αποφυλάκιση των συγκεκριμένων ατόμων γίνεται σε μια περίοδο όπου η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο. Από εισβολές σε σπίτια, όπως η περίπτωση του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά, μέχρι διαρρήξεις, ανατινάξεις ΑΤΜ, αλλά και επιθέσεις σε γυναίκες, όπως στην περίπτωση της 25χρονης νοσηλεύτριας στο Πεδίον του Αρεως. Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αλλά και μάχιμοι αξιωματικοί έχουν κουραστεί να συλλαμβάνουν ξανά και ξανά τους ίδιους σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι είτε αποφυλακίζονται χρησιμοποιώντας τις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου, είτε παίρνουν άδειες και γίνονται καπνός.......
https://www.protothema.gr
Για περισσοτερα πατηστε ΕΔΩ 

Επιμενουν οτι κατεβασαν και θα ξανακατεβασουν σημαιες απο βραχονησιδες τα Μεμετια.....


Το λενε αυτο και μαλλον δεν ξερουν οτι η Ελλας εχει 9.835 νησια και βραχονησιδες....
Το αστειο της υποθεσεως ομως ειναι οτι οι σημαιες, που υποτιθεται οτι κατεβασαν, βρισκονται στην θεση τους ακομη.....
Οποτε σε ενα συμπερασμα καταληγουμε.......
Το συνδρομο του ΜΑΛΤΑ ΓΙΟΚ ακομη δεν το εχουν αποβαλει !


Ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου επιβεβαίωσε ότι “τουρκικές δυνάμεις κατέβασαν ελληνική σημαία” από τους Ανθρωποφάγους! Σε δηλώσεις που έκανε σε ζωντανή σύνδεση ο Τσαβούσογλου είπε ότι “θα κατεβάζουμε τις σημαίες όπου κι αν τις υψώνουν”.

Τα τουρκικά ΜΜΕ κάνουν ήδη λόγο για “πόλεμο σημαιών” στο Αιγαίο.

Δεν θα εκπλαγούμε καθόλου αν τις επόμενες ώρες δούμε βίντεο των Τούρκων από την υποστολή της σημαίας που είχαν υψώσει νεαροί από τους Φούρνους! Τα τουρκικά ΜΜΕ φτιάχνουν εδώ και ώρα κλίμα ,κάνοντας λόγο για “επιχείρηση κομάντος” (!!!) που κατέβασαν ελληνική σημαία από τους Ανθρωποφάγους…

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά. Άλλα έχουν απαντηθεί κι άλλα όχι.

Το πρώτο που έχει απαντηθεί είναι αν οι αρχές στους Φούρνους γνώριζαν ότι κάποιοι νεαροί πήγαν και ύψωσαν σημαία στους Ανθρωποφάγους. Η απάντηση είναι καταφατική καθώς ο δήμαρχος επιβεβαίωσε το γεγονός! Το ερώτημα που δεν έχει απαντηθεί είναι γιατί το Λιμενικό της περιοχής δεν πήρε μέτρα. Ενημέρωσε τους ανωτέρους; Δόθηκαν κάποιες οδηγίες ή όχι.

Όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε όταν θα διαχειριστούμε το νέο επεισόδιο στο Αιγαίο.

http://www.stoxos.gr

Καταπιεζουν τους Τουρκους οι Ελληνες στην Ελλαδα λενε....

Μιλανε για καταπιεση των Τουρκων στην Ελλαδα οι Τουρκοι πολιτικοι.......

Μηπως θαπρεπε να τους κανουμε να το λενε με το δικιο τους; 


Σε πολεμική ετοιμότητα βρίσκεται ο τουρκικός πολεμικός στόλος, λόγω  της ισχυρής παρουσίας  πολυεθνικής αρμάδας στην Α.Μεσόγειο με πρόσχημα τον Άσαντ ( όπως λένε), η οποία, σύμφωνα με τους ίδιους …

« έχει αυξήσει» την ελληνική προκλητικότητα σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ και θα απαγορεύσει τον κατάπλου του τουρκικού πλωτού γεωτρύπανου στην κυπριακή ΑΟΖ . 

Οι Τούρκοι ανοικτά πλέον εκτιμούν την παρουσία όλων αυτών των αεροναυτικών δυνάμεων ως  ένα σημαντικό βήμα προς την αύξηση της πρόκλησης της Αθήνας.Το τουρκικό πολεμικό ναυτικό σύμφωνα με τον ίδιο τον τύπο της χώρας έχει λάβει «έκτακτα μέτρα ασφαλείας» , μετά την παρουσία αμερικανικής αρμάδας αλλά και βρετανικών και γαλλικών πολεμικών πλοίων, στην ανατολική Μεσόγειο.

Για τον λόγο αυτόν δύο 2 τουρκικά υποβρύχια και τουλάχιστον 14 πολεμικά πλοία ευρίσκονται σχετικά  κοντά  στην περιοχή, ενώ η κινητικότητα σε Α.Μεσόγειο και Αιγαίο  παρακολουθείται  24 ώρες το 24ωρο.

Η Τουρκία παρακολουθεί τις εξελίξεις και κινείται προσεκτικά βήμα προς βήμα τις δραστηριότητες που διεξάγονται κοντά στα σύνορά της .

Έτσι αποφασίστηκε και η αύξηση των τουρκικών πλοίων τόσο στην Ανατολική Μεσόγειο, όσο και στο Αιγαίο.


Κορβέτες, φρεγάτες, υποβρύχια και πολεμικά πλοία στέλνονται η μία μετά την από το τουρκικό Ναυτικό σε αυτές τις δύο θαλάσσιες περιοχές ως « προληπτικά μέτρα κατά της απειλής της Ελλάδα στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο, αλλά και  για την αντιμετώπιση των αυξανόμενων κινδύνων για την ασφάλεια» ,αναφέρει η τουρκική εφημερίδα Star .

Την ίδια στγμή, νέες προκλητικές δηλώσεις έχουμε από τους Τούρκους.

Στα κατεχόμενα της Κύπρου βρέθηκε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Τουρκίας, Χακάν Τσαβούσογλου, ο οποίος για μία ακόμα φορά......

Περισσοτερα ΕΔΩ
http://www.oparlapipas.gr

Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Καποιοι εχουν δικαιωμα να δερνουν αστυνομικους;

Κυριε Εισαγγελεα, ακομη κυκλοφορει ελευθερος αυτος;
Ειναι υπερανω του νομου αυτος ;




Ένα πρωτοφανές περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τo περασμένο Σάββατο γνωστός δικηγόρος της Θεσσαλονίκης. Ο Θανάσης Καρατσιώλης βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή, τη στιγμή που ομάδα διαδηλωτών πραγματοποιούσε επίθεση εναντίον αστυνομικών δυνάμεων, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία.

«Είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται και δημοσιοποιείται βίαιη επίθεση εναντίον αστυνομικού οργάνου στην Ελλάδα και δεν έχει προχωρήσει η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία. Σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμο συνέβαινε αυτό οι αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους θα είχαν αντιδράσει άμεσα και ο δράστης θα είχε συλληφθεί» δήλωσε στο thestival.gr συνδικαλιστής της ΕΑΥΘ.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος «Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τότε ξαφνικά οι διαδηλωτές, απόλυτα οργανωμένα....
Η συνεχεια ΕΔΩ 

Με καμικαζι θα απαντησουν οι Συριοι στους δολοφονους των λαων ....

Μπορει να εχουν την τεχνολογια οι Αμερικανοι, αλλα τεχνολογια που να αντιμετωπισει τους Καμικαζι δεν εχουν.....
Εχουν μονο την ικανοτητα να δημιουργουν εχθρους Καμικαζι !



Σύριος πιλότος καμικάζι περιμένει άδεια από Άσαντ ν΄ανατινάξει με Mig 29 που θα φέρει 10 τόνους εκρηκτικά αμερικανικό αεροπλανοφόρο
Σύριος πιλότος από την πόλη της Χάμα έκανε επίσημη αίτηση ζητώντας την άδεια να οδηγήσει το αεροπλάνο του με 10 τόνους εκρηκτικά και ρουκέτες πετώντας στην ταχύτητα του ήχου και να συγκρουστεί με το αμερικανικό αεροπλανοφόρο που πλέει στ΄ανοιχτά Τουρκίας, Συρίας. Λιβάνου, Αμερικανός στρατιωτικός ειδήμονας είπε ότι αν αυτό συνέβαινε το αεροπλανοφόρο θ΄άνοιγε σε 2 κομμάτια και 72 αεροπλάνα θα καταστρέφονταν.
Επίσης σχολίασε ότι δεν θα μπορούσε να προβλέψει ποια θα ήταν η τύχη αξιωματικών στρατιωτών κι άλλου προσωπικού που είναι στο αεροπλανοφόρο.
 Ο 23χρονος πιλότος του Μig 29 έχει αποδείξει την εξαιρετική δεξιότητα και πτητική ικανότητά του αφότου αποφοίτησε πριν από 2 χρόνια από στρατιωτική ακαδημία της Ρωσίας.
Εχει καταφέρει ν΄ αγγίξει....
Η συνεχεια ΕΔΩ

http://www.enoplos.com

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.