Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023

Νέα Aπαγoρευτικά από τον Iαvoυάριο εξαιτiας δήθεv της κλιματικής Αλλαγής...Βίντεο



Μακαρι να μην γινει...

Αλλα...

Λαμογια μας κυβερνουν...



Το κλαμα ενος πραγματικου Ελλnvα....



Τα σχολια περιττεύουν ...

Ακουστε και δακρύστε....



Ακούστε τι όμoρφα που τα λέει ο αρxιμασόvoς...Βίντεο



Βίντεο απο το 2018 φανταστείτε σήμερα 6 χρόνια μετά τι έχουν φτιάξει στα εργαστήρια της DARPA....
Όσοι θέλετε να μάθετε πως θα ειναι ο άνθρωπος και η κοινωνια μας σε λίγα χρόνια απο τώρα εαν δεν επέμβει ο ΘΕΟΣ....
πηγη

Ελεος...Αυτος ο αvθρωπoς, ειναι διευθυvτnς MEΘ; Ακουστε τον και ηρεμα εεεεε....Βίντεο



Μυαλο και κριση εχετε;

Τοτε ακουστε τον και τα συμπερασματα δικα σας...



Τι γνωρiζουv για τον αvθρώπιvo voυ και πως έπεισαν τους εμβoλιασμέvoυς...



Η International Covid Summit συνήλθε για πρώτη φορά στην Ρώμη τον Σεπτέμβριο του 2021 και έκτοτε συγκεντρώθηκε στην Μασσαλία της Γαλλίας, στην Ευρωπαϊκή Βουλή στις Βρυξέλλες, με την Συμμαχία για την Ένωση των Ρουμάνων, ένα ρουμανικό πολιτικό κόμμα, να φιλοξενεί την πιο πρόσφατη εκδήλωση στο Μέγαρο του Κοινοβουλίου στο Βουκουρέστι στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2023 στο ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ!!!!!!

Ο κατάλογος των ομιλητών γέμισε στο έπακρο με γνωστά ονόματα όπως ο Dr. Robert Malone , ο Dr. Ryan Cole, η Dr. Jessica Rose , ο Dr. Piers Robinson , Professor Ο Matthias Desmet, ο Dr. Mark Trozzi και πολλοί άλλοι.

Σημαντική ήταν η τοποθέτηση του Jason Christoff! Είναι ένας Καναδός που διευθύνει ένα διεθνές ινστιτούτο επαναπρογραμματισμού όπου οι μαθητές εκπαιδεύονται στο θέμα του ελέγχου του νου, της πλύσης εγκεφάλου, της τροποποίησης συμπεριφοράς και της ψυχολογικής χειραγώγησης. 

Κατά την διάρκεια της «πανδημίας» και με το βλέμμα στην επόμενη, την οποία οι τηλέ-ειδικοί «βλέπουν να έρχεται, εκφράστηκε η απορία πως οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να υπέκυψαν στις τακτικές πλύσης εγκεφάλου!

Όπως δήλωσε ο Jason Christoff:

«Η ουσία της παρουσίασής μου ήταν απλώς η ανασκόπηση 3 βασικών στοιχείων της έρευνας στον τομέα της ψυχολογίας και η παρουσίαση ότι μπορεί να τροποποιηθεί η συμπεριφορά των ανθρώπων υπό ορισμένες συνθήκες και στην συνέχεια ότι η ψυχολογία πράγματι χρησιμοποιήθηκε ως όπλο εναντίον του κοινού, σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό απ’ ό,τι συνήθως από το 2020 και μετά, για να προξενήσει ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα στον πληθυσμό, στην συλλογικότητα, κι αυτό ήταν να λάβει τον εμβολιασμό…

Η επανάληψη είναι το κλειδί για την αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς! Υπάρχει ένα μέρος του εγκεφάλου μας που αφομοιώνει το σύνολο του περιβάλλοντός μας και είναι σε εγρήγορση για επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο. Το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο αντικατοπτρίζει αυτό που κάνει, λέει και σκέφτεται η μεγαλύτερη ομάδα!

Έτσι, το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο του covid ήταν αριστοτεχνικά σχεδιασμένο ώστε να αποφέρει ένα πολύ συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί το ανθρώπινο νευρικό μας σύστημα είναι ότι πάντα αναζητά την ασφάλεια… Όπως συμβαίνει με την επούλωση μιας πληγής. Γίνεται για λόγους ασφάλειας.

Αν κοπώ κι η τομή επουλωθεί, είναι για λόγους ασφάλειας. Πολλοί άνθρωποι δεν θα πιστέψουν ότι η συμπεριφορά ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία, ότι το ίδιο σας το νευρικό σύστημα μπορεί να “χακάρει” τις ίδιες τις συμπεριφορικές σας οδούς, να σας κάνει να ενεργείτε μ’ έναν συγκεκριμένο τρόπο, κάνοντάς το σαν χάρη προς εσάς, προσπαθώντας να σας κάνει να μιμείστε, να αντικατοπτρίζετε και να αντιγράφετε το πιο επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο στο περιβάλλον σας…

Οι άνθρωποι που μας κυβερνούν γνωρίζουν ότι αν μπορέσουν να ελέγξουν το επαναλαμβανόμενο περιεχόμενο του περιβάλλοντος, μπορούν να ελέγξουν την συμπεριφορά μας, γι’ αυτόν τον λόγο πλημμύρισαν τα ενημερωτικά κανάλια με το τσουνάμι προπαγάνδας το οποίο ήταν πάρα πολύ επαναλαμβανόμενο…

Και δεν έχουμε διαδαχθεί γι’ αυτό το αόρατο εργαλείο αξιολόγησης εντός του νευρικού μας συστήματος που αξιολογεί για επανάληψη (περιεχομένου). Και θα ‘πρεπε να ‘μαστε πολύ προσεκτικοί με τα επαναλαμβανόμενα μηνύματα, επειδή τα πραγματοποιείτε εκτός της συνειδησιακής σας επίγνωσης… Πολλοί άνθρωποι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό».


πηγη

Eμβoλιo της Ρfιzer: Μπορεί να αλλoιώσει και να προκαλέσει ασθέvειες και πρoβλήματα σε γεvετικό επiπεδo....Βίντεο



Η Δρ. Ναταλία Πρέγκο και ο Δρ. Μαρκ Τρόζι στο ρουμανικό κοινοβούλιο, καταγγέλλουν ότι υπάρχει μόλυνση πλασμιδιακού DNA στα εμβόλια mRNA....

Η επείγουσα διαδικασία 1 (εγκεκριμένη από τις κυβερνήσεις) και η διαδικασία 2, η οποία είναι αυτή που διατίθεται στην αγορά, είναι διαφορετικές, υπάρχει εξαπάτηση και απάτη, είναι εγκληματική και επομένως μπορεί να καταγγελθεί...

Στα εμβόλια της Pfizer, αυτή η αλληλουχία SV40 έχει την ικανότητα να είναι ογκογόνος και να εισέρχεται στο γενετικό υλικό του εμβολιαζόμενου ατόμου....

Μπορεί να αλλοιώσει και να προκαλέσει ασθένειες και προβλήματα σε γενετικό επίπεδο....

Δειτε το βιντεο...



Δικαστnς ακυρώvει τις εκλoγές αφού οι vεκρoi πιάστηκαν να ψnφiζoυv...

Στην Ελλαδα έχουμε τέτοιους δικαστες;

Αν εixαμε δεν θα μας κυβερvoυσε ο Koυλnς....



Ένας δικαστής στη Λουιζιάνα ανέτρεψε μια εκλογή αφού οι νεκροί συνελήφθησαν να ψηφίζουν νωρίς και συχνά υπέρ του Δημοκρατικού υποψηφίου που «κέρδισε» τις εκλογές με μία μόνο ψήφο.

Το thepeoplesvoice αναφέρει: Ο συνταξιούχος δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Λουιζιάνα Ε. Τζόζεφ Μπλέιχ έκρινε ότι η νίκη του υποψηφίου των Δημοκρατικών Χένρι Γουάιτχορν ακυρώνεται λόγω της παρουσίας παράνομων ψήφων. Σε απάντηση, ο δικαστής έδωσε εντολή για νέες εκλογές, κατά τις οποίες η καταμέτρηση των ψήφων των Δημοκρατικών θα παρακολουθείται στενά, για να διορθωθεί η κατάσταση.

Σύμφωνα με το KSLA, ο Δημοκρατικός Χένρι Γουάιτχορν αναδείχθηκε φαινομενικά νικητής στην κούρσα του σερίφη της Caddo Parish τον Νοέμβριο, νικώντας οριακά τον Ρεπουμπλικανό Τζον Νίκελσον με μια μοναχική ψήφο σε πάνω από 43.000 εκπροσώπους.

Η απόφαση του δικαστή Bleich καθόρισε κατηγορηματικά ότι ψηφίστηκαν και καταμετρήθηκαν τουλάχιστον 11 παράνομες ψήφοι, καθιστώντας νομικά αδύνατο να εξακριβωθεί η ακριβής καταμέτρηση ψήφων.

Απαντώντας στην ετυμηγορία, ο Nickelson υπέβαλε μήνυση ζητώντας νέες εκλογές, όπως αναφέρει η KSLA. Αυτή η νομική κίνηση ακολούθησε αφού μια αρχική επανάληψη απέτυχε να αλλάξει το μικρό περιθώριο νίκης του Whitehorn.

Ο Bleich προήδρευσε της υπόθεσης μετά την απαλλαγή τριών δικαστών που είχαν σχέση με τους υποψηφίους, σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η απόφαση αναφέρει ότι δύο άτομα έδωσαν διπλές ψήφους, και τέσσερις ψήφοι υποβλήθηκαν από ψηφοφόρους χωρίς δικαίωμα, όπως περιγράφεται από το KSLA. Ο δικαστής επιβεβαίωσε επίσης ότι τουλάχιστον πέντε ταχυδρομικά ψηφοδέλτια συμπεριλήφθηκαν στην καταμέτρηση παρόλο που δεν τηρήθηκαν οι νομικές απαιτήσεις.

Και τα δύο πολιτικά κόμματα έχουν προθεσμία μέχρι τις 9:56 το πρωί της Παρασκευής για να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης του Bleich, σύμφωνα με το KSLA.

Ένας ιστορικός παραλληλισμός μπορεί να γίνει με ένα παρόμοιο περιστατικό το 1999, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της Πολιτείας της Λουιζιάνα έδωσε εντολή για νέες εκλογές στην κούρσα του σερίφη της Ενορίας Red River, η οποία αποφασίστηκε με τρεις μόνο ψήφους. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι πέντε ψήφοι καταμετρήθηκαν λανθασμένα, όπως αναφέρει το KTBS.


πηγη

Αρxιζουν τα ωραια...Δικαστικn δικαiωσn αvεμβoλiαστnς ! ! ! Παιρνει το ποσό των 10.730 ευρώ...

Τώρα πια υπάρχει το δεδικασμέvo...

Καλή αρχή...



Το ποσό των 10.730,90 ευρώ θα καταβληθεί από τον Δήμο Αλμυρού σε εργαζόμενη, η οποία είχε τεθεί σε αναστολή εργασίας ως μη εμβολιασμένο άτομο, καθώς έγινε δεκτή εν μέρει από το Ειρηνοδικείο Αλμυρού η αγωγή που είχε καταθέσει. Η εργαζόμενη με την αγωγή της ζητούσε αποζημίωση για ηθική βλάβη, από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των προσωπικών της δεδομένων, με την ανάρτηση των σχετικών πράξεων στο σύστημα «Διαύγεια».

Για την καταβολή του προαναφερόμενου ποσού έλαβε ομόφωνη απόφαση η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού σύμφωνα με το γνωμοδοτικό σημείωμα του νομικού συμβούλου.

Με την ίδια απόφαση δόθηκε εντολή στον νομικό σύμβουλο να συντάξει, καταθέσει, προσδιορίσει και κοινοποιήσει έφεση κατά της αντιδίκου και της απόφασης του Ειρηνοδικείου Αλμυρού (Ειδική Διαδικασία Περιουσιακών Διαφορών), καθώς επίσης να εκδικάσει, καταθέτοντας προτάσεις και κάθε σχετικό έγγραφο, αυτή, όποτε ορισθεί δικάσιμος, ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου.

Για την εξέλιξη στη συγκεκριμένη υπόθεση ο δήμαρχος Αλμυρού και πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής Βαγγέλης Χατζηκυριάκος ενημέρωσε σχετικά τα μέλη της, επισημαίνοντας ότι «στις 3 Νοεμβρίου κοινοποιήθηκε η αριθ. 46/2023 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμυρού, η οποία έκανε δεκτή, εν μέρει, την αγωγή υπαλλήλου».

Στη συνέχεια ανέγνωσε το από 10/11 γνωμοδοτικό σημείωμα του νομικού συμβούλου, στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

«Η υπάλληλος άσκησε την από 19-9-2022 αγωγή της ενώπιον του Ειρηνοδικείου Αλμυρού (διαδικασία περιουσιακών διαφορών) η οποία συζητείται ενώπιον του ως άνω Δικαστηρίου στις 20-1-2023. Με την αγωγή της αιτείται την καταβολή ποσού 19.996,65 ευρώ, που αναλύεται ειδικότερα : α) ποσό 16.006,65 ευρώ ως μισθούς (υπερημερίας θα τους χαρακτήριζα) για το διάστημα που τέθηκε σε αναστολή εργασίας (ως μη εμβολιασμένο άτομο κατ’ άρθρο 206 Ν. 4820/2021) και β) ποσό 3.990 ευρώ, ως αποζημίωση για ηθική βλάβη, από τη δημοσιοποίηση των στοιχείων και των προσωπικών της δεδομένων, με την ανάρτηση των σχετικών πράξεων στο σύστημα «Διαύγεια».

Εκδόθηκε η αριθ. 46/2013 απόφαση του Ειρηνοδικείου Αλμυρού (διαδικασία περιουσιακών διαφορών) η οποία επιδίκασε σε αυτή ποσό 10.730,90 ευρώ, το οποίο κρίθηκε με την απόφαση ως προσωρινά εκτελεστό. Κατόπιν των ανωτέρω ο Δήμος -διά του αρμοδίου οργάνου του (Οικονομική Επιτροπή) πρέπει να λάβει απόφαση, αφενός να καταβληθεί στην αντίδικο υπάλληλο το χρηματικό ποσό που η πρωτόδικη απόφαση ορίζει και αφετέρου να ασκηθεί έφεση κατά της απόφασης, καθόσον στο άρθρο 72 παρ. 2 εδ. β΄ Ν. 3852/2010 αναφέρεται «προκειμένου για μισθολογικές απαιτήσεις, κάθε μορφής, περιλαμβανομένων και των επιδομάτων, δεν είναι δυνατή η παραίτηση από την άσκηση ενδίκων μέσων, ο δικαστικός συμβιβασμός…» και πρέπει να εξαντλούνται τα ένδικα μέσα».


πηγη

Eiμαι εδώ αvεμβoλiαστoς, xωρiς να κoλλnσω πoτέ τον ιo σας...Βίντεο



Δέν θα ξεχάσω ποτέ την ψυχολογική βία που ζήσαμε τα τελευταία χρόνια........και θα είμαι προετοιμασμένος στο μέλλον ότι κι αν σπείρουν τα καθάρματα της παγκοσμιοποίησης.
Είμαι εδώ ανεμβολίαστος χωρίς να κολλήσω ποτέ τον ιό σας.
Και στην Χ και στην Ψ θα μας βρείτε απέναντι.........απέναντι στην τρομοκρατία και στην πλύση των εγκεφάλων και στην χειραγώγηση που σπέρνετε στα ΜΜΕ,τα μέσα που εξυπηρετούν τους σκοπούς σας. 
Στεναχωριέμαι και λυπάμαι όλους όσους εναπόθεσαν τις ελπίδες τους σε εσάς ,και όσους εξαναγκάστηκαν να υποκείψουν στα πειράματά σας.
Ναί..........αισθανόμουν μόνος παράνομος φοβισμένος αβοήθητος και απογοητευμένος..........αλλά όχι πιά......
Ποτέ ξανά και για τίποτε!!! Και δεν πρόκειται να κάνω κάτι που δεν θέλω στο σώμα μου ότι κι αν χρειαστεί να κάνω γι'αυτό.

Ακουστε τι λεει αυτος ο μεγαλος Ελλnvας επιστnμovας...


 

Απλα ακουστε τον....

Τα συμπερασματα δικα σας...

Εγω δεν χρειαζεται τιποτα αλλο να πω...



Ζηταει και τα ρεστα ο γυφτος...



Αυτο θα πει θρασος...

Και δεν φταινε αυτοι,αλλα αυτος, που τους εκανε να το αποκτησουν....

Ακουστε τι λεει....

Αυριο ισως εισαι συ το θυμα...



Μπορεις να το κανεις αυτο ...στο αυτοκινητο σου;



Πες μας μπορεις;

Εισαι σιγουρος....

Δες το βιντεο πριν απαντησεις...



Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023

The Telegraph: Το πραγματικό σκάvδαλο με το εμβoλιo Cονid αναδεικνύεται επιτέλους...

Κάποια συστημικά ΜΜΕ δειλά δειλά, αρχίζουν να λένε κάποιες… αλήθειες. Αν και η αρθρογράφος της Telegraph, Allison Pearson, ξεκινάει με την γελοία απολογία: «Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια, αλλά…», είναι ένα μικρό κέρδος στην επιμονή που δείξαμε τρία χρόνια, να αποκαλύψουμε το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία κατά της ανθρωπότητας εν καιρό «ειρήνης»...



Η Allison Pearson αρθρογράφος της The Telegraph. Αναφέρει τρείς περιπτώσεις ανθρώπων που πέθαναν από το εμβόλιο Covid και καταλήγει στο συμπέρασμα, πως είχαν το δικαίωμα (ειδικά οι νέοι) να μη το κάνουν…:

Το πραγματικό σκάνδαλο με το εμβόλιο Covid αναδεικνύεται επιτέλους:

«Δεν είμαι αντιεμβολιάστρια, αλλά… στις 29 Απριλίου 2021, η Lisa Shaw, μια έξυπνη, λογική, δημιουργική, βραβευμένη παρουσιάστρια στο BBC Radio Newcastle, έκανε τον πρώτο της εμβόλιο κατά του Covid. Όπως εκατομμύρια από εμάς, η Lisa ήταν χαρούμενη και ανακουφισμένη που έκανε το εμβόλιο. Όχι μόνο το έκανε η 44χρονη μητέρα ενός παιδιού ένιωθε ότι έκανε τα πάντα για να κρατήσει την κοινότητά της ασφαλή (η Λίζα είχε μείνει έκπληκτη λίγες εβδομάδες νωρίτερα όταν μια φίλη της είπε ότι δεν δεχόταν τρύπημα), ήταν ενθουσιασμένη «να δώσει στη μαμά της μια αγκαλιά”.

Λίγες μέρες αργότερα, η Λίζα ανέπτυξε πονοκέφαλο και πόνους σαν μαχαιριές πίσω από τα μάτια της που δεν υποχωρούσαν. Μέχρι τις 16 Μαΐου, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του North Durham. Οι εξετάσεις αποκάλυψαν θρόμβους αίματος στον εγκέφαλο της Lisa και μεταφέρθηκε σε μια εξειδικευμένη νευρολογική μονάδα στο Newcastle.

Η Lisa Shaw πέθανε στις 21 Μαΐου από επιπλοκές που προέκυψαν από το εμβόλιο AstraZeneca. Ο ιατροδικαστής είπε: «Η κα Shaw ήταν προηγουμένως πολύ υγιείς», αλλά «διαπιστώθηκε σαφώς» ότι ο θάνατός της οφειλόταν σε μια πολύ σπάνια «θρομβωτική θρομβοπενία (VITT) που προκαλείται από το εμβόλιο», μια νέα κατάσταση που οδηγεί σε οίδημα και αιμορραγία του εγκεφάλου».

«Μετά τον θάνατο της Lisa Shaw» συνεχίζει το άρθρο, «μας είπαν ότι οι θρόμβοι «θεωρούνται εξαιρετικά σπάνιοι», και πως είχαν αναφερθεί μόνο 417 περιπτώσεις και 72 θάνατοι μετά από 24,8 εκατομμύρια πρώτες δόσεις του εμβολίου AstraZeneca στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επίσης δεν παρέλειψαν να πουν, πως το εμβόλιο έσωσε πάρα πολλές ζωές. Αλλά αν θυμάστε η έκφραση επιφυλάξεων σχετικά με πιθανές παρενέργειες θεωρήθηκε ως κάτι που ακούγεται απο γραφικούς. Αυτό σήμαινε ότι διέτρεχες τον κίνδυνο να χαρακτηριστείς με το πιο προσβλητικό τρόπο ως ένα ανεύθυνο ον της κοινωνίας.

«Μετά τον θάνατο της Λίζας, ο συζηγός της Γκάρεθ λέει ότι είχε τηλεφωνικές συνομιλίες με κορυφαίους ραδιοτηλεοπτικούς φορείς. «Θα εξέφραζαν τη συμπάθειά τους, αλλά γινόντουσαν πολύ νευρικοί, όταν υπονοούσες ότι υπήρχε κάποιο πρόβλημα με το εμβόλιο».

Η αρθρογράφος κλείνοντας αναφέρει ακόμα δύο περιπτώσεις

«Το γεγονός ότι η Lisa Shaw πέθανε αφού έλαβε το εμβόλιο δεν ήταν κάτι ανησυχητικό γιαυτούς, ωστόσο, αν κοιτάξουμε το μεγαλύτερο πλάνο; Λοιπόν ναι, στην πραγματικότητα ήταν… Όλοι μας – και ιδιαίτερα τα νεότερα άτομα όπως η Λίζα – είχαν κάθε δικαίωμα να μη το κάνουν αλλα πιέστηκαν. Ο φαρμακευτικός γίγαντας τώρα θα μυνηθεί από τον Τζέιμι Σκοτ, πατέρα δύο παιδιών που υπέστη σημαντική μόνιμη εγκεφαλική βλάβη, και από την 35χρονης Alpa Tailor που έχασε τον άντρα της. Και οι δύο περιπτώσεις σχετίζονται με το εμβόλιο».


πηγη

Ηταν εμφανώς διαταραγμένος ο Αγιος Παισιος λεει ο Τσατσoπoυλoς....

Αυτος που λεει οτι πηγε με τις μισες γυναικες της Αθηνας τολμαει και βριζει τον Αγιο Παισιο...

 


“Ο Παΐσιος ήταν ένας καλοκάγαθος καλόγερος, ο οποίος όμως ήταν εμφανώς διαταραγμένος, γιατί διατεινόταν ο ίδιος ότι μιλούσε με σαύρες”...

Η διαφωνία των δύο:

Ο Πέτρος Τατσόπουλος φιλοξενήθηκε νωρίτερα σήμερα (8/12) στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», με αφορμή τα σχόλια που έκανε ο ίδιος στα social media σχετικά με τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγιος Παΐσιος», τα οποία ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων από το ποίμνιο της Εκκλησίας.

«Κάποιος που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει κάποιες απόψεις, δημιουργεί ένα σκιάχτρο των απόψεων αυτών και πολεμά αυτό το σκιάχτρο. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα εάν η ιστορία του Παΐσιου παρουσιαζόταν ως ένα θρησκευτικό παραμύθι. Αντιθέτως, πλασαρίστηκε ως ιστορική σειρά και εκεί είπα: ώπα», ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Τατσόπουλος.

«Όταν όμως μέσα στη σειρά αποδέχεσαι ότι πχ ο Παΐσιος συνομιλεί με έναν φοιτητή βιολογίας για τον Δαρβίνο και να του λέει ότι όλα αυτά είναι βλακείες… ο Παΐσιος που πήγε μέχρι την Γ’ Δημοτικού. Λέει ότι όλα ξεκίνησαν με τον Αδάμ και την Εύα και τα λοιπά. Ζητάει μάλιστα ένα σημάδι από τον Θεό», συνεχίζει ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας.

«Σε όλους μας όσοι πιστεύουμε έχει συμβεί να πούμε: δώσε μου ένα σημάδι, Παναγία μου. Εμένα μου έχει συμβεί», παρατήρησε η Ελένη Τσολάκη.

«Ελένη μου, αυτό το λέμε παραμύθι. Υπάρχουν πάρα πολλοί διαταραγμένοι άνθρωποι που μπορεί να βλέπουν πράγματα. Εγώ αντιμετωπίζω τα πάντα με βάση τη λογική», ανταπάντησε ο Πέτρος Τατσόπουλος, προκαλώντας την αντίδραση του πάνελ.


πηγη

Δικnγoρoς Avτωvιαδnς: EΓΩ ΕIΜΑI ΜΑΖI ΣΟΥ, ΣYNΑΝΘPΩΠΕ ΑΣΤYNOΜIΚE...



ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ,

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ,

ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΑΝΕ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΑΝΑΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ,

Ή ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΝΑΙΤΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ;

Μήπως η ευαισθησία μας για τον συνάνθρωπο είναι επιλεκτική;

Και ΑΥΤΟΣ, παιδί της διπλανής πόρτας είναι.

Και ΑΥΤΟΣ, μανούλα έχει, πανάθεμά σας!

Και τώρα χαροπαλεύει εξαιτίας της δολοφονικής μανίας ενός παρανοϊκού εγκληματία!

Τον οποίο βεβαίως, μαζί με όλη τη φάρα του, υποθάλπει χρόνια τώρα η μαφία του ποδοσφαίρου.

Γιατί το ότι ήταν αγώνας βόλεϊ, δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Για τη μαφία του ποδοσφαίρου πρόκειται.

Oliver Dowden: EΦΟΔIΑΣΤΕITΕ ΜΕ ΦΑΚΟYΣ, ΚΕPIΑ ΚΑΙ ΚIΤ ΠPΩΤΩN ΒΟHΘΕIΩN....Bιντεο

 


Λετε να εχει δικιο;

Δεν ξερω...

Ο καιρος θα δειξει...

Ακουστε τον..


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ φωναζουν οι γονεις των αvαρxικωv...

Κατα την ταπεινη μου γνωμη,οποιος διαμαρτυρεται περισσοτερο, ειναι και περισσοτερο υποπτος...



Οι δράστες της επίθεσης μέχρι στιγμής διαφεύγουν της σύλληψεως, όταν ελέγχονται εξονυχιστικά στο Μεταγωγών, οι 424 προσαχθέντες από το γήπεδο, ενώ έξω από το κτίριο στην Πέτρου Ράλλη βρίσκονται συγκεντρωμένοι συγγενείς τους.

Συγγενείς των 424 προσαχθέντων ζητούν να έρθουν σε επικοινωνία μαζί τους, τονίζοντας ότι συγκαταλέγονται ανήλικοι. 

Συμβολικά μάλιστα απέκλεισαν για μικρό χρονικό διάστημα την λεωφόρο Πέτρου Ράλλη. 

Αστυνομικός ενημερώνει τους συγγενείς ότι όσοι δεν εμπλέκονται θα αφεθούν ελεύθεροι με εισαγγελική εντολή, αφού όμως ολοκληρωθεί η διαδικασία που περιλαμβάνει δειγματοληψία για ανίχνευση πυρίτιδας.


πηγη

Xαρoπαλευει ο Αστυvoμικoς απο χτυπημα αναρxoαπλυτoυ αλλα ολοι...voιαζονται για τον σκυλo που ψoφnσε στην Aραxωβα ! ! !

Ειχα και εγω σκυλο αλλα...



Μην μου λετε κυριοι "ζωοφιλοι" εχει ψυχουλα το καημενο το σκυλακι...

Γιατι ζωοφιλοι δεν ειστε, αφου παρεα με τον σκυλο σας τρωτε αρνακια, γουρουνακια, μοσχαρακια...

Αυτα δεν εχουν ψυχουλα;    

Ο Αστυνομικος, που τον βριζετε, δεν εχει ψυχουλα;

Δεν εχει οικογενεια;

Δεν εχει γυναικα και παιδακια, που τον περιμενουν να γυρισει σπιτι;

Ειστε γελοιοι με ολη την σημασια της λεξεως κυριοι...

Και δεν μπορω να σας δω σαν φιλους μου, αφου με θεωρειτε κατωτερο του σκυλου σας, που πιθανον κοιμαστε μαζι και το κανετε και μαζι του...

Αυτα τα λιγα και αν δεν παθατε εγκεφαλικο κυριοι σκυλοφιλοι μην μας ξαναδιαβασετε...


Βγnκαν για ψωvια οι εισβoλεiς και φυσικα γι αυτους εivαι ολα δωρεαv...Βίντεο



Αυτοι αρπαζουν και...

Θα ενσωματωθουν λενε οι χαζοβιοληδες...

Ξεχαστε το λεμε εμεις....

Και δυστυχως δικιο εχουμε....

Μια λυση υπαρχει πια....

Να τους βοηθησουμε να επιστρεψουν στις Πατριδες τους...

πηγη

Η Πανδnμiα ξεκινnσε απο τους παγκoσμιoπoιnτες... Βίντεο



Δεν το λεμε εμεις....

Οι ειδικοι το λενε....

Ακουστε τους...





ΕΛΑ, ΜH ΤΟ ΒΑΣΑNIΖΕIΣ ΚΥPΙΕ ΕIΣΑΓΓEΛEΑ...



2,5 ΜΗΝΕΣ ΤΟ ΚΟΙΤΑΣ...

ΔΕΝ είναι θέμα Αντωνιάδη και Μπακογιάννη.

Είναι θέμα ΝΟΜΟΥ.

Έχεις να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ,

ΕΑΝ το άρθρο 285 του Ποινικού Κώδικα είναι αυτό που εφάρμοσε ο συνάδελφός σου Νίκος Κυπριτίδης ,

ή ,

ΕΑΝ το 285 του Ποινικού Κώδικα είναι αυτό που νομοθέτησε η Βουλή.

Έχεις να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ,

σε ΠΟΙΑ βίβλο θα γραφτεί το όνομά σου.

Τη ΛΕΥΚΗ ,

ή τη ΜΑΥΡΗ.

Έχεις να ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ,

ΕΑΝ θα αφήσεις τα πράγματα ως έχουν ,

ή

ΕΑΝ θα ανατρέψεις ΟΛΕΣ τις διώξεις και τις καταδίκες ,

και ΟΛΑ τα πρόστιμα ,

σε βάρος ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,

στους οποίους εφαρμόστηκε το άρθρο 285 της Βουλής ,

και ΟΧΙ του εισαγγελέα Κυπριτίδη.

Να ξέρεις ότι από την άλλη εβδομάδα ΔΕΝ θα είσαι μόνος σου σε αυτό.

Ένας άλλος εισαγγελέας θα κληθεί να αποφασίσει ,

ΕΑΝ οι Κ.Υ.Α. που εφαρμόστηκαν σε βάρος ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,

είναι αυτές των υπουργών ,

ή

EAN είναι αυτές της συναδέλφου σου Χρυσούλας Αρβανίτη.

Για το ΙΔΙΟ πρόκειται.

Μπακογιάννης ,

με Ομόνοια και Μαξίμου ,

και σχεδόν ΑΠΑΝΤΕΣ ,

με Εφετείο.

Για τα εγκαίνια νέου σιντριβανιού στην Ομόνοια και τη συναυλία Πρωτοψάλτη, εσύ ,

για τη "Νίκη της Δημοκρατίας", ο άλλος.

Τικ τοκ, κύριε Ηλιόπουλε.

Κύριε Παναγιώτη Ηλιόπουλε... 

Ευρωβoυλευτnς του AfD Gunnar Beck: ΑΠOPPIΨTΕ ΤΟ ΣXΕΔIΟ ΑΝΤIΚΑTΑΣΤΑΣHΣ ΠΛΗΘYΣΜΟY...Μnτσoτακn σε κραζουν ! ! ! Βίντεο



Ακους ρε γελοιε;

Σε κραζουν και οι Ευρω πεοι, που θες να τους μοιασεις....

Ακου ρεεεεεεεεεεεεε...



Και ομως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟXPΕΩΤIΚΕΣ από την Ε.Ε. οι νεες ταυτoτnτες...

 


Σας ειπαν οτι μας υποxρεωvει η ΕΕ...

Π@π@ριες σας ειπαν....

Ακουστε...



Προσάρτηση ολόκληρης της Ουκρανίας λεει η Ρωσια και...πανικος στο πενταγωνο ! ! !

Αναμενομενο ηταν....

Και τωρα γελοιε, που κηρυξες τον πολεμο στην Ρωσια,, εχεις το θαρρος να κανεις χαρακιρι;

Αυτο το κανουν ο ανδρες μονο οχι εσεις...



Ανώτερος Ρώσος Αξιωματούχος προχώρησε σε δήλωση σοκ αποκαλύπτοντας πως η “προσάρτηση  ολόκληρης της Ουκρανίας θα αποφασιστεί με δημοψήφισμα”!

Είναι η πρώτη φορά από την έναρξη του πολέμου που ακούγεται επίσημα κάτι τέτοιο γεγονός που δείχνει πως οι στόχοι της Ρωσίας έχουν αλλάξει μετά την κατάρρευση του ουκρανικού Στρατού και της παύσης της χρηματοδότησης από ΗΠΑ (ίσως και ΕΕ).

Μέχρι τώρα ακούγονταν ως στόχοι το Χάρκοβο, Νικολάεφ και Οδησσός, όχι όμως όλη η χώρα και σίγουρα όχι “ολοκληρωτική προσάρτηση της στην Ρωσία”.

“Προσάρτηση ολόκληρης της Ουκρανίας με δημοψήφισμα”

Κάθε άλλο παρά καθησυχαστικές για τις ΗΠΑ είναι οι διαβεβαιώσεις της Μόσχας για πιθανή προσάρτηση ολόκληρης της Ουκρανίας στη Ρωσική Ομοσπονδία.

“H “προσάρτηση  ολόκληρης της Ουκρανίας μπορεί να αποφασιστεί με δημοψήφισμα!

Είναι ο λαός της Ουκρανίας που θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια επιλογή, όπως εξέφρασε ο λαός της Κριμαίας και άλλων ρωσικών περιοχών τη βούλησή του να ενταχθεί στη Ρωσία, δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Yuri Shvytkin.

Για να φτάσει στο σημείο ο πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας να εκφράσει την άποψη αυτή, σημαίνει ότι στο Κρεμλίνο υπάρχουν “μεγάλα σχέδια”…

Το σχόλιο του, που αναστάτωσε τις ΗΠΑ, ήλθε ως απάντηση στην πρόσφατη δήλωση του Αμερικανού γερουσιαστή Chris Murphy ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να επιστρέψει υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

«Είναι κρίμα που ένας Αμερικανός γερουσιαστής αποφασίζει για την Ουκρανία.

Έχουν οδηγήσει την Ουκρανία στο σημείο πραγματικής κατάρρευσης.

Η Ουκρανία βρίσκεται ουσιαστικά στο χείλος μιας αβύσσου.

Έχει πάψει να υπάρχει ως κράτος», είπε ο Yuri Shvytkin, προσθέτοντας ότι η Ρωσία έχει πρωταρχικό στόχο να επιτευχθούν οι στόχοι της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Ο Chris Murphy, μέλος της Γερουσίας των ΗΠΑ από το Δημοκρατικό Κόμμα, εξέφρασε την άποψη ότι η Ουκρανία θα μπορούσε να γίνει μέρος της Ρωσίας εάν οι ΗΠΑ αποτύχουν να εγκρίνουν ένα πρόσθετο πακέτο βοήθειας προς την πρώην Σοβιετική δημοκρατία για το 2024.

Θα συνεχίσει τον πόλεμο ο “Στρατός της Νέας Ρωσίας”;

Το χειρότερο σενάριο για την Ουκρανία, είναι να συνεχιστεί ο πόλεμος και μετά την ολοκληρωτική κατάληψη των Ντονμπάς, Ζαπορίζια και Χερσώνας. Την συνέχιση του πολέμου θα αναλάβει ο “Στρατός της Νέας Ρωσίας”, δηλαδή οι δυνάμεις εκείνες που προέρχονται από τα εδάφη που ήδη ενώθηκαν με την Ρωσία.

Ο νέος Στρατός θα κινηθεί για την “απελευθέρωση” ολόκληρης της χώρας και ένταξης της στην Ρωσία. Υπάρχουν σχετικές πληροφορίες που δείχνουν προς αυτή την κατεύθυνση.

“Πολλοί Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου δεν θέλουν να ανταλλαγούν και να επιστρέψουν στην Ουκρανία λόγω του φόβου να μην κατηγορηθούν για τη σύλληψή τους και να σταλούν πίσω στην πρώτη γραμμή δήλωσε η Darya Morozova, διαμεσολαβήτρια ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk (DPR)

«Πολλοί από τους Ουκρανούς κρατούμενους θέλουν να μείνουν στη Ρωσία γιατί καταλαβαίνουν ότι μόλις επιστρέψουν στην Ουκρανία στο πλαίσιο μιας συμφωνίας ανταλλαγής, μπορεί να αντιμετωπίσουν ποινικές υποθέσεις για αιχμαλωσία και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα σταλούν στην πρώτη γραμμή.

Δεν θέλουν να πολεμήσουν, θέλουν να ζήσουν μια ειρηνική ζωή, ακόμα κι αν δεν δουν τις οικογένειές τους για πολύ καιρό.

Είναι έτοιμοι να μείνουν εδώ, όχι να πάνε στον πόλεμο», είπε σε συνέντευξή της στο το τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-24.

Η ουκρανική κυβέρνηση δήλωσε νωρίτερα ότι περίπου 35.000 Ουκρανοί στρατιώτες βρίσκονται σε αιχμαλωσία στη Ρωσία.

Το Τάγμα “Bogdan Khmelnitsky” δείχνει τον δρόμο…

Επιπλέον, στα τέλη Οκτωβρίου σχηματίστηκε το πρώτο τάγμα εθελοντών που αποτελείται εξ ολοκλήρου από πρώην Ουκρανούς στρατιώτες, αφού οι αιχμάλωτοι πολέμου (POWs) αποφάσισαν να πολεμήσουν στον ρωσικό στρατό.

Αυτό το εθελοντικό τάγμα, που ονομάστηκε “Bogdan Khmelnitsky”, πήρε το όνομά του από μία από τις πιο εξέχουσες προσωπικότητες της ρωσικής και ουκρανικής ιστορίας.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, το εθελοντικό τάγμα εντάχθηκε στον τακτικό σχηματισμό “Cascade” και περιελάμβανε περίπου 70 στρατιωτικούς. Η συντριπτική τους πλειοψηφία κατέθεσε οικειοθελώς τα όπλα και παραδόθηκε στον ρωσικό στρατό.

Οι Ουκρανοί εθελοντές υπέγραψαν μάλιστα συμβόλαια με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις με τους ίδιους όρους που θα υπέγραφε οποιοσδήποτε άλλος Ρώσος. Μάλιστα, τα μέλη του νέου τάγματος “Bogdan Khmelnitsky” επιβεβαίωσαν ότι εντάχθηκαν στη μονάδα εθελοντικά και έλαβαν επίσης τη ρωσική υπηκοότητα.

“Τώρα έχουμε εισέλθει σε υπηρεσία στη στρατιωτική μονάδα του επιχειρησιακού τακτικού σχηματισμού μάχης “Cascade”, όπου θα εκτελέσουμε την περαιτέρω υπηρεσία μας. Θα δώσουμε επίσης όρκο στο τέλος της εκπαίδευσής μας. Όλα τα παιδιά μας θα δώσουν όρκο. Ήρθαμε εδώ στο κέντρο εκπαίδευσης πριν από περίπου τρεις εβδομάδες. Η διάθεση όλων των παιδιών είναι μαχητική, όλοι μας είμαστε γεμάτοι ενέργεια, όλοι είναι πρόθυμοι για γνώση, όλοι προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερο εαυτό τους. Όλοι είναι πάντα έτοιμοι να πουν κάτι, να εξηγήσουν.

Προσπαθούμε να πάρουμε όλες τις γνώσεις που μας δίνουν οι εκπαιδευτές. Οι εκπαιδευτές έχουν μεγάλη πολεμική εμπειρία. Τα παιδιά μας είναι πρόθυμα να εκπαιδευτούν και με τη σειρά τους προσπαθούν να αποδείξουν στους “δασκάλους” τους ότι μπορούν να κάνουν το ίδιο. Μας προμήθευσαν με όπλα και στολές αμέσως μόλις φτάσαμε εδώ, την επόμενη μέρα. Ο καθένας από εμάς έλαβε το δικό του τουφέκι εφόδου και το υπηρέτησε πλήρως. Στη συνέχεια είχαμε εκπαίδευση στο πεδίο ασκήσεων, όπου σημαδέψαμε τα όπλα μας. Οι εκπαιδευτές δούλεψαν επίσης μαζί μας και μας βοήθησαν πολύ”.

Το λογικό ερώτημα είναι, γιατί να ενταχθούν αιχμάλωτοι Ουκρανοί στον αγώνα με τη ρωσική πλευρά; Η απάντηση είναι μάλλον απλή. Οι παραδοθέντες Ουκρανοί αιχμάλωτοι πολέμου είχαν περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δουν πώς ο ρωσικός λαός και ο στρατός εξακολουθούν να βλέπουν τον ουκρανικό λαό, παρά τα όσα συμβαίνουν την τελευταία σχεδόν δεκαετία.

Επιπλέον, είναι σαφές ότι η πλειοψηφία των Ουκρανών βλέπει πλέον ως νεοναζιστική χούντᨔ την κυβέρνηση του Κιέβου. Στην πραγματικότητα, ο Ζελένσκι οφείλει τη νίκη του στις εκλογές του 2019 στο γεγονός πως κατέβηκε ως “υποψήφιος για την ειρήνη” και ουσιαστικά με ψέματα έφτασε στην κορυφή.

Για να καταδείξει περαιτέρω πόσο τραγικό είναι να βλέπεις Ρώσους και Ουκρανούς να πολεμούν μεταξύ τους, ο διοικητής του τάγματος “Bogdan Khmelnitsky” δήλωσε ότι είναι σύνηθες για τους Ρώσους στρατιώτες να βρίσκουν τους Ουκρανούς συγγενείς τους σε αιχμαλωσία, που είναι και ένας από τους λόγους για να ενταχθούν στον ρωσικό στρατό.

Τρόμος στο Πεντάγωνο

Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι δείχνουν πλέον πως περιμένουν τα χειρότερα στην Ουκρανία.

Σήμερα, ο Τζον Κίρμπυ δήλωσε στην ενημέρωση του Λευκού Οίκου:

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είναι σε θέση να παράσχουν στην Ουκρανία καμία εγγύηση σχετικά με περαιτέρω βοήθεια υπό το φως της θέσης του Κογκρέσου

Δυστυχώς δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα υπάρξει άλλος τρόπος, ώστε να υπάρξει έστω & κάποια μικρή βοήθεια στην Ουκρανία, αν δεν περάσει ο προϋπολογισμός ως πακέτο από το Κογκρέσο. Ο Πρόεδρος έχει καλή διάθεση να συζητήσει με τους Ρεπουμπλικάνους αλλά δεν θα υποχωρήσει.

Έχουν μείνει λίγες εβδομάδες, μετά  θα εξαντληθούν οι πόροι για την Ουκρανία.

«Ο κορυφαίος σύμβουλος του Ουκρανού προέδρου Β.Ζελένσκι είπε ότι χωρίς την υποστήριξη των ΗΠΑ, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος η Ουκρανία να χάσει αυτόν τον πόλεμο.

Ο ουκρανικός λαός σίγουρα δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά, η Ευρώπη δεν μπορεί να το αντέξει οικονομικά και τα δικά μας συμφέροντα εθνικής ασφάλειας δεν μπορούν να το αντέξουν οικονομικά», είπε ο Kirby κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Προειδοποίησε περαιτέρω ότι εάν το Κογκρέσο δεν υποστηρίξει το αίτημα συμπληρωματικής χρηματοδότησης του Λευκού Οίκου για την Ουκρανία, η επίδραση στην ικανότητα των συμμάχων των ΗΠΑ να στηρίξουν την Ουκρανία θα μπορούσε να είναι «καταστροφική».

«Είμαστε ο μεγαλύτερος υποστηρικτής στα θέματα ασφαλείας και σε άλλες οικονομικές ανάγκες της Ουκρανίας.

Και αν απλώς τραβήξουμε το καλώδιο από την πρίζα, η επίδραση που μπορεί να έχει αυτό σε άλλες χώρες και στην ικανότητά τους να υποστηρίξουν την Ουκρανία θα μπορούσε να είναι σχεδόν καταστροφική, ένα πραγματικό δώρο στον Β.Πούτιν», είπε ο Kirby σε συνέντευξη Τύπου.


πηγη

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2023

Αυτοι θα μας σωσουν; χαχαχαχαχαχαχχαχα

 



πηγη


Ακουστε τον ρε γ@μωτo, ολα εγιναν, οσα ειπε 10 χρονια πριν ! ! ! Bίντεο



Εμεις τι να πουμε;

Τα λεει ολα ο Χαρης...

Ακουστε τα προφητικα του λογια...




ΑΤZΈNΤΑ MΕIΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛHΘYΣΜOY... Βιντεο

ΕΜΒΌΛΙΑ COVID, ΑΜΒΛΏΣΕΙΣ, ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΈΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΏΝ... 

ΑΤΖΈΝΤΑ ΜΕΊΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΎ...
Ο ΚΑΝΑΔΆΣ ΘΑ θα ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΊΑ ΓΙΑ ΜΩΡΆ ΜΕ ΕΙΔΙΚΈΣ ΑΝΆΓΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΣΏΣΕΙ" ΤΟΝ ΠΛΑΝΉΤΗ.
ΘΑ ΘΥΣΙΑΣΤΟΎΝ ΣΤΟΝ ΒΩΜΌ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΊΑΣ ΟΡΓΆΝΩΝ!!!


Ο Βρετανός τηλεοπτικός παραγωγός Σον Αντλ-Ταμπαταμπάι, λέει ότι σύμφωνα με την ατζέντα του WEF για την μείωση του πληθυσμού, δισεκατομμύρια άνθρωποι πρέπει να πεθάνουν....
Ο Σβαμπ έχει διεισδύσει στις κυβερνήσεις των περισσότερων δυτικών δημοκρατιών, μετατρέποντάς τες σε αυταρχικές δικτατορίες, όπου είναι ο αόρατος δικτάτορας που κινεί τα νήματα των μαριονετών των ηγετών....
Τα εμβόλια Covid, οι αμβλώσεις και η ευθανασία μειώνουν δραστικά τον πληθυσμό στη Δύση...
πηγη

Τον φιλοξεvnσαν, ΔΕΝ ENΣΩMΑTΩΘHKΕ και ετoιμαζεται να τους σφαξει...Bίντεο



Αυτή η γερμανική οικογένεια λοιπόν αποφάσισε να είναι καλοί πολίτες φιλοξενώντας έναν «επενδυτη» στο δικό της σπίτι....

Μετά από κάποια προβλήματα θέλουν να τον διώξουν....
Αρνείται να φύγει και τους απειλεί με μαχαίρι....
Ας προσεχαν...

Αρχιζουν να βγαινουν αλnθειες...



Ισως μας το σβησουν για παραπληροφορηση παλι...

Αλλα δεν τα λεμε εμεις...

Βρηκαμε το βιντεο και δειτε το...

Τα συμπερασματα δικα σας...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.