Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

Με τραγουδια της Ναζιστικης Ουσταζι, οι Κροατες εξυμνουν τις δολοφονιες τους κατα των Σερβων....

Και ολα αυτα με τις πλατες των φονιαδων των λαων....
Ποιοι ειναι αυτοι;
Αυτοι που βομβαρδισαν τους αμαχους Σερβους οπως και τοσους αλλους, για τα συμφεροντα τους...

«Τραβάνε λοιπον επικίνδυνα το σκοινί» Κροάτες και Αλβανοί Κοσοβάροι κατά των Σέρβων σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες που μεταφέρει ο σερβικός τύπος στο σύνολο του.

Η πρόσφατη πρόκληση αφορά περιστατικό κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης στην Κροατία, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της δέκατης επετείου της ένταξης της Κροατίας στο ΝΑΤΟ.

Κροάτες στρατιώτες μαζί με στρατιώτες του νεοσύστατου στρατού του Κοσσυφοπεδίου τραγούδησαν τραγούδια της ναζιστικής οργάνωσης των Ούσταζι, τα οποία που εξυμνούσαν την μαζική δολοφονία Σέρβων.

Σύμφωνα με τα σερβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η σκανδαλώδης πράξη των στρατιωτών της Κροατίας και του Κοσσυφοπεδίου πραγματοποιήθηκε αργά το βράδυ στις 5 Ιουνίου στο πεδίο βολής «Eugen Kvaternik» στην περιοχή Slunj.

Οι Κροάτες στρατιώτες, υπό την επήρεια αλκοόλ, φέρονται από αυτόπτη μάρτυρα να έπαιξαν και τραγούδησαν τραγούδια των δολοφόνων Ούσταζι μαζί με δεκάδες μέλη των ενόπλων δυνάμεων του Κοσόβου.

Όλα αυτά συνέβησαν παρουσία ανωτέρων και ανωτάτων αξιωματικών των Κροατικών ενόπλων δυνάμεων.

Το περιστατικό αποκάλυψε στέλεχος σερβικής υπηκοότητας της Β-Ε, ο οποίος συμμετείχε ως παρατηρητής στην άσκηση του ΝΑΤΟ, ενώ κατέγραψε το συμβάν με το κινητό του τηλέφωνο. Τότε ο Κροάτης υπεύθυνος ασφάλειας τον ανάγκασε να σβήσει προκλητικά το βίντεο.

Αργότερα, όμως, αυτό το μοναδικό μέλος των Σερβοβοσνιακών ενόπλων δυνάμεων συνέταξε μια ειδική αναφορά που έφτασε στο Βελιγράδι και θα έχουμε και την αντίδραση του σερβικού ΥΠΑΜ.

Ο Σέρβος υπουργός άμυνας Αλεξάνταρ Βουλίν δήλωσε, ότι είναι απαράδεκτο για τη Σερβία οποιαδήποτε εμφάνιση των λεγόμενων παραστρατιωτικών του Κοσόβου που λανσάρονται ως ένοπλες δυνάμεις, ενώ για το περιστατικό θα υπάρξει έρευνα και θα γίνει ανακοίνωση.

«Εκτός από τα τραγούδια των Ούσταζι και της ναζιστικής ιδεολογίας κάτω από τη σημαία του ΝΑΤΟ, υπάρχει ζήτημα του ποιος εξουσιοδότησε το στρατό της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης να λάβει μέρος σε στρατιωτικές ασκήσεις με τις ένοπλες δυνάμεις του Κοσόβου», δήλωσε Σέρβος ειδικός αναλυτής.

Η άσκηση «Άμεση Απόκριση» υλοποιήθηκε στο κροατικό έδαφος, την Σλοβενία και την Ουγγαρία και σηματοδότησε τη δέκατη επέτειο από την ένταξη της Κροατίας στο ΝΑΤΟ, ενώ έλαβε χώρα από τις 10 Μαΐου έως 6 Ιουνίου.

Τι είναι οι Κροάτες Ούσταζι
Το Κροατικό Επαναστατικό Κίνημα που είναι κοινώς γνωστό ως ,Ούσταζι  ήταν Κροατική φασιστική, υπερεθνικιστική, τρομοκρατική οργάνωση, που έδρασε από το 1929 έως το 1945, ενώ ξανάκανε την εμφάνιση της στο πόλεμο της Βοσνίας σύμφωνα με το Βελιγράδι το 1995.

Τα μέλη της δολοφόνησαν εκατοντάδες χιλιάδες Σέρβους, Εβραίους και Ρομά καθώς και πολιτικούς αντιφρονούντες στη Γιουγκοσλαβία κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και το 1995.

Η ιδεολογία του κινήματος ήταν ένας συνδυασμός φασισμού, Καθολικισμού και Κροατικού εθνικισμού. Η  Ούσταζι υποστήριζε τη δημιουργία μιας Μεγάλης Κροατίας πέραν του ποταμού Δρίνου, που θα εκτεινόταν μέχρι τα όρια του Βελιγραδίου.

Το κίνημα υπογράμμιζε την ανάγκη για μια φυλετικά «καθαρή» Κροατία και προωθούσε την μαζική δολοφονία Σέρβων, Εβραίων και Ρομά, αλλά και διώξεις αντιφασιστών ή αντιφρονούντων Κροατών και Βόσνιων Μουσουλμάνων.

Ένοπλες δυνάμεις Βοσνίας και πιθανή ένταξη στο ΝΑΤΟ
Επίσης έγινε γνωστό ότι οι Η.Π.Α. δώρισαν τροχοφόρα οχήματα πολλαπλών χρήσεων υψηλής κινητικότητας στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, στην πορεία ένταξης της χώρας κάποια στιγμή στο ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών (Η.Π.Α.) δώρισε στις ένοπλες δυνάμεις της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης (Β-Ε) 20 ειδικά τροχοφόρα οχήματα (HMMWV, Humvee) M1123.

Κατά τη διάρκεια της τελετής παράδοσης στο στρατόπεδο του Rajlovac στην πρωτεύουσα του Σαράγιεβο, ο υπουργός Άμυνας της Β-Ε επεσήμανε ότι η δωρεά αυτή δείχνει τη δέσμευση των ΗΠΑ σε μια εταιρική σχέση με την χώρα.

«Η παρουσία των οχημάτων σχετίζεται με καθήκοντα που βασίζονται στο νόμο της Β-Ε, για αποστολές, βοηθώντας τον πληθυσμό σε περίπτωση φυσικών καταστροφών ή στρατιωτικών ασκήσεων», δήλωσε ο Pendes, προσθέτοντας ότι η δωρεά θα συμβάλει στην επιχειρησιακή λειτουργία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Από την πλευρά του, ο Αμερικανός πρεσβευτής στη Β-Ε Eric Nelson δήλωσε ότι η κίνηση αυτή σηματοδοτεί ένα ακόμη βήμα προς την κατεύθυνση ενίσχυσης των Ενόπλων Δυνάμεων της Β-Ε, που δείχνει «ότι είναι καλός εταίρος στα μέλη του ΝΑΤΟ και στον παγκόσμιο αγώνα κατά της τρομοκρατίας».

Ο Νέλσον πρόσθεσε ότι η δωρεά θα συμβάλει περαιτέρω στην ετοιμότητα των ενόπλων δυνάμεων να ανταποκριθούν σε φυσικές καταστροφές και άλλα καθήκοντα στη Β-Ε.





πηγη 

Πανικός στη Χαλκιδική: Έπαθε Ανακοπή Καρδιάς ενώ διασκέδαζε σε beach bar


Την τελευταία του πνοή άφησε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 65χρονος σε γνωστό beach bar της Νέας Ηράκλειας Χαλκιδικής.

Ο άτυχος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του μετά από ανακοπή. Στο σημείο έφτασε πλήρωμα του ΕΚΑΒ, το οποίο δεν κατάφερε να επαναφέρει στη ζωή τον άτυχο άνδρα.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Άγιος Δημήτριος της Θεσσαλονίκης.


Πηγή

Οδηγος αρματος....Κυριε Ανθυπιλαρχε, τι ειναι αυτα που λετε ?

Ηταν 27 Μαρτιου του 1987...
Ημουν Δκτης Ιλης αρματων...
Πηραμε εντολη να ξεκινησουμε για τον Εβρο και να μπουμε στην Τουρκια...
Το ηθικο ηταν, οντως ακμαιοτατο....
Ηλθαν και οι επιστρατοι....
Φορτωσαμε τα πυρομαχικα, βληματα, σφαιρες, και οτι αλλο προβλεπονταν, στα αρματα της Ιλης μου....
Ηταν σε φαλαγγα τα 16 αρματα της Ιλης και περιμεναν εντολη να ξεκινησουμε...
Ο οδηγος του αρματος μου, ηταν ενα θαυμασιο παιδι , αριστος Στρατιωτης αριστος οδηγος, αλλα δηλωνε Αθεος....
Ηλθε η ωρα και εδωσα δγη να βαλουν μπρος τα αρματα...
Λεω στον αδηγο του αρματος μου τον Αθεο...
Αντε Γιωργη βαλε μπρος, ξεκιναμε...
Μαλιστα ειπε και εκανε τον Σταυρο του...
Ρε συ του ειπα, αφου εισαι Αθεος γιατι κανεις τον Σταυρο σου;
Τι ειναι αυτα που λετε κυριε Ανθυπιλαρχε ;
Σε πολεμο παμε, μ@λ@κιες δεν λεμε τωρα, απαντησε και εβαλε μπρος το αρμα....
Επι ενα μηνα, εκανε καθε μερα προσευχη το πρωι, στην ιλη μετα απο αυτο ! ! !


Αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ: Αν η Αστυνομια παρει εντολη να καθαρισει τα Εξαρχεια, θα τριβετε τα ματια σας...

Μακαρι η νεα Κυβερνηση να μην ειναι μια απο τα ιδια...
Και ειμαστε σιγουροι οτι πραγματι μπορουν να καθαρισουν τα Εξαρχεια σε λιγα 24ωρα...


«Αν πάρουμε πολιτική εντολή για τα Εξάρχεια, θα πάθετε την πλάκα σας», δήλωσε  ο  Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ.

Όπως ο ίδιος τόνισε,  στο μεσημεριανό μαγκαζίνο με την Ματίνα Ηρειώτου, «χρειάζεται πολιτική εντολή, πολιτική θέληση, πολιτική βούληση».

«Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να »καθαρίσουμε» τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς- ψευδοιδεολόγους έχουν μία όσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα »ξεβρώμισμα» μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα», σημείωσε.

Μιλώντας, για τον Ρουβίκωνα, υπογράμμισε: «Δεν έχει θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει. Εάν θελήσει κάποιος πολιτικά να τους αντιμετωπίσει, για εμάς είναι υπόθεση ορών. Προϋπόθεση να αλλάξει ο νόμος, ώστε αυτά τα αδικήματα ώστε να γίνουν ιδιώνυμα και να έχουν τις ανάλογες τιμωρίες».



πηγη 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ: Να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα....

Ειναι αυτος που ελεγε οτι τα νησια τους Αιγαιου ανηκουν στο Ισλαμ και πρεπει να επιστραφουν....
Και εχει δικαιωμα ψηφου....
Και κυκλοφορει ακομη ελευθερος....
Και διαβαστε.......


Ο πρόεδρος της Μουσουλμανικής  Ένωσης Ελλάδος ο Ναΐμ Ελγαντούρ θεωρείται ότι λειτουργεί de facto ως o άνθρωπος των φανατικών «Αδελφών Μουσουλμάνων» της Αιγύπτου στη χώρα μας και ο οποίος πρόσφατα δήλωσε πως το τζαμί στο Βοτανικό δεν είναι της αρεσκείας του, γιατί θυμίζει περίπτερο.

Με γάμο που έκανε με Ελληνίδα κατάφερε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα και στη συνέχεια με διάφορους τρόπους να προκαλέσει ζητήματα στην Ελλάδα και ειδικότερα στις σχέσεις της με την Αίγυπτο και το Ισραήλ.

Η  ΜΕΕ, φέρεται να έχει ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την τουρκική πρεσβεία, αλλά και με τους ψευτομουφτήδες της Θράκης.

Άλλωστε, ο Ν. Ελγαντούρ δεν το έκρυψε ποτέ.

Τα «αποκαλυπτήρια» των σχέσεων αυτών έγιναν όταν η ΜΕΕ όχι μόνο δεν είχε καταδικάσει προσβλητικές δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με το τζαμί της Αθήνας, αλλά και είχε σπεύσει να δώσει δημόσια συγχαρητήρια στον Τούρκο πρόεδρο, ενώ έχει δώσει και χειροφιλήματα στον γιο του…

Τώρα ο Ελγαντούρ παίρνει ανοικτά πολιτική θέση καλώντας όλους τους μουσουλμάνους, ακόμη και αυτούς που πήραν πρόσφατα την υπηκοότητα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μαζικών ελληνοποιήσεων,  να ψηφίσουν τον Α.Τσίπρα "για να μην έρθει η Δεξιά στην Ελλάδα, για το μέλλον των παιδιών μας", προφανώς εννοώντας των μουσουλμανοπαίδων, την ώρα που οι Έλληνες μειώνονται, σχεδόν αποδεκατίζονται, είτε από την υπογεννητικότητα η οποία δεν έχει προηγούμενο, είτε με την μετανάστευση με δραματικούς ρυθμούς.

Πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΜΕΕ είπε από το Σύνταγμα εχθές, όπου φυσικά παρακολούθησε την κεντρική προεκλογική ομιλία του απερχόμενου πρωθυπουργού.

«Ήρθαμε σήμερα όλοι εδώ, για να μάθουνε οι άλλοι που δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν, ότι όλοι μαζί πρέπει τη Δευτ… την Κυριακή να πάμε όλοι να ψηφίσουμε το μέλλον των παιδιών μας.

Να μην αφήσουμε τη Δεξιά να μην ξανάρθει στην ε…,  στην επιφάνεια.

Από τις δηλώσςεις που κάνουν οι δεξιοί, τώρα αυτή τη στιγμή, ότι θα κόψουν αυτό, ότυι θα κόψουν εκείνο, θα κόψουν από εδώ και από εκεί, θα κόψουνε την πρόνοια από τα νοσοκομεία.

Ο φτωχός δεν θα μπορεί να πάει τσάμπα στο νοσοκομείο. Αυτό είναι τραγικό.

Η Ελλάδα έχει πολλούς φτωχούς. Δεν έχουν όλοι τα λεφτά για να πάνε στα ιδιωτικά νοσοκομεία.

Για αυτό είμαστε όλοι εδώ, με τη καρδιά μας, με τη ψυχή μας να πάμε να ψηφίσουμε την Κυριακή τον Αλέξη Τσίπρα»

Δειτε βιντεο ΕΔΩ




πηγη 

Παιρνει και η Ελλαδα S400 και φευγει απο το ΝΑΤΟ ? Ξέρει, ότι δεν θα την υπερασπισθεί, σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία...

Ακομη και για αυτο αρχισαν να ανησυχουν οι <συμμαχοι> μας...
Και θα ειχαν λογους να ανησυχουν αν ειχαμε σοβαρη Κυβερνηση....
Γιατι εδω που τα λεμε, τιποτα δεν μας εχει προσφερει τοσο το ΝΑΤΟ, οσο και η ΕΕ...
Μακαρι να αληθευει το παρακατω δημοσιευμα...


Ένα δημοσίευμα λοιπον που ανατρέπει εντελώς το γεωπολιτικό χάρτη της περιοχής έκανε την εμφάνισή του σε διεθνή ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο η Αθήνα «γλυκοκοιτάζει» το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα S-400 και σχεδιάζει να αποχωρήσει από το ΝΑΤΟ και να στραφεί στη Ρωσία αν η Τουρκία κάνει το ίδιο.

Η Ελλάδα είναι το δεύτερο κράτος, μετά την Τουρκία, που υιοθετεί μια νέα προσέγγιση προς τη Βορειοατλαντική Συμμαχία και τις ΗΠΑ, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων Fort Russ.

Οι πληροφορίες αυτές, εφόσον αληθεύουν και «αγγίζουν» την πραγματικότητα πρόκειται να πυροδοτήσουν μια σειρά εξελίξεων που θα αλλάξουν ριζικά τις ισορροπίες στην περιοχή και θα δημιουργηθούν νέες συμμαχίες και εντάσεις.

Η Αθήνα απέρριψε πρόσφατα ένα αμερικανικό αίτημα απαγόρευσης ελλιμενισμού ρωσικών πλοίων στη χώρα. Η Ελλάδα έχει επίσης αναφερθεί ότι πραγματοποίησε συνομιλίες για την αγορά αντιαεροπορικών συστημάτων S-400, τα οποία η περιφερειακή αντίπαλος της Τουρκία θα λάβει σύντομα, συνεχίζει το δημοσίευμα.

Ενώ η Ρωσία ενισχύει την παρουσία της στην ανατολική Μεσόγειο, κοντά στις ακτές της Συρίας, της Τουρκίας και της Ελλάδας, καθώς και στα δυτικά, στις ισπανικές ακτές, οι Ηνωμένες Πολιτείες πιέζουν τους συμμάχους τους να μην δέχονται ρωσικά πλοία στις ακτές τους, σύμφωνα με την εφημερίδα Rai al-Youm.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της αραβικής εφημερίδας που εδρεύει στο Λονδίνο – η Ισπανία, η οποία παρείχε προηγουμένως υπηρεσίες σε ρωσικά πλοία, είχε απαγορεύσει τον ελλιμενισμό τους σε ισπανικά λιμάνια για τρία χρόνια. Αλλά η Μαδρίτη πρόσφατα επέτρεψε πάλι στα ρωσικά πλοία να αποβιβαστούν στα νότια λιμάνια της.

Ταυτόχρονα με τη ρωσοτουρκική συνεργασία που ακολούθησε την αγορά των S-400 από την Άγκυρα, η τελευταία ενέκρινε την αποβίβαση ρωσικών πλοίων στις ακτές της. Ανησυχώντας για την προσέγγιση της Μόσχας με τον μακροπρόθεσμο αντίπαλό της, η Ελλάδα έδωσε επίσης το πράσινο φως για να δεχτεί ρωσικά πολεμικά πλοία στα λιμάνια της, παρά τις πιέσεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τα ελληνικά μέσα ενημέρωσης, συνεχίζει το Fort-Russ, μετέδωσαν σχόλια και εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων και πρώην στρατιωτικών που υποστηρίζουν την ενίσχυση της στρατιωτικής συνεργασίας με τη Ρωσία και την αγορά πυραυλικών συστημάτων S-400.

Σύμφωνα με αυτούς, η συμμετοχή της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ δεν εμποδίζει τη στρατιωτική συνεργασία της με τη Μόσχα. Η Άγκυρα, ως μέλος της Ατλαντικής Συμμαχίας, έσπασε το ταμπού για την αγορά ρωσικών όπλων και τώρα η Αθήνα θα μπορούσε να είναι το δεύτερο μέλος του ΝΑΤΟ που θα πράξει το ίδιο.

Οι Έλληνες δεν αισθάνονται ότι αποτελούν σημαντικό παράγοντα της Συμμαχίας και, στις διμερείς συγκρούσεις με την Άγκυρα, κατηγορούν το ΝΑΤΟ για προκατάληψη υπέρ της Τουρκίας.

Οι στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες πιστεύουν ότι εάν η Τουρκία εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ και προσεγγίσει περαιτέρω τη Ρωσία, είναι πιθανό η Ελλάδα να αποχωρήσει επίσης από την Ατλαντική Συμμαχία.

Οι εκθέσεις ελληνικών ερευνητικών κέντρων υποστηρίζουν ότι το ΝΑΤΟ δεν θα υπερασπιστεί τη χώρα σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία και ότι η Αθήνα θα πρέπει αντ ‘αυτού να υπολογίσει στη στήριξη της Ρωσίας για να διασφαλίσει την εθνική της ασφάλεια.





πηγη 

Άγιος Παΐσιος: «Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον Κόσμο, αλλά στο Τέλος….»


Η Αμερική έχει υπάρξει αντικείμενο προφητείων, τόσο του Γέροντα Παϊσίου, όσο και άλλων γερόντων, οι οποίοι μεταξύ άλλων προφήτεσαν ότι «Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο και στο τέλος θα καταστραφεί», αλλά και ότι «Θα πάψει να είναι Υπερδύναμη».

Έχει μεγάλη αξία να διαβάσουμε τα λόγια του Γέροντα Παϊσίου, του Αγίου Αριστοκλή, καθώς επίσης και του Πατήρ Ιωάννη Καλαϊδή, τα οποία μοιάζουν πιο επίκαιρα από ποτέ.

Ο Γέροντας Παΐσιος είχε μιλήσει για διάφορα θέματα, μεταξύ αυτών και για την Αμερική. Κάποτε μάλιστα που τον είχε επισκεφθεί ένας Ελληνοαμερικάνος Γερουσιαστής είχε συμβεί το ακόλουθο περιστατικό

Την εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία, είχε πάει στο Άγιον Όρος ένας Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής. Τού μίλησαν για τον Γέροντα κι αποφάσισε να τον συναντήσει. Όταν έφτασε στο κελί μαζί με τους δύο συνοδούς του, εμφανίστηκε ο Γέροντας , ο οποίος μόλις τούς είδε , χαμήλωσε τα μάτια και είπε: «Φονιάδες των λαών , Αμερικάνοι.»

Αυτό φάνηκε πρωτάκουστο στους παρισταμένους και κάποιος επιχείρησε να διορθώσει τα πράγματα λέγοντας: «Μα, Γέροντα, δεν είναι ακριβώς Αμερικανοί. Είναι Έλληνες πού ήρθαν να προσκυνήσουν στο Άγιον Όρος και ήλθαν να σας δουν.»

Ο Γέροντας ωστόσο δεν άλλαξε στάση. Άρχισε να τους μιλά, λέγοντας ότι χωρίς τους Αμερικανούς θα υπήρχε ειρήνη στον κόσμο.Τότε ο νεαρότερος των συνοδών του Γερουσιαστή είπε στον Γέροντα: Εμείς προσπαθούμε για την ειρήνη. Δεν είμαστε σύμφωνοι με τις ενέργειες του Αμερικανού Προέδρου.Θα προσπαθήσουμε με την άλλη πλευρά, δηλαδή την αντιπολίτευση, να βοηθήσουμε τους σέρβους αδελφούς μας, προς χάριν της Ορθοδοξίας.»
Όμως ο Γέροντας δεν ήθελε να συνεχίσει μαζί τους.

Μαρτυρία του Βαλίδη Σταύρου, αντιστράτηγου ΕΛ.ΑΣ ε.α., θεολόγου , πρώην Διοικητή Α.Τ. Αγίου Όρους.

Άγιος Αριστοκλής: ¨Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει…Είπε και άλλα θαυμαστά ο Άγιος Αριστοκλής όπως: ¨Η Γαλλία δεν θα είναι τίποτα. Η Ιταλία θα υποφέρει από φυσικές καταστροφές. Η Βρετανία θα χάσει την Αυτοκρατορία της και όλες τις αποικίες της, και θα φθάσει σχεδόν μέχρι την ολική καταστροφή, αλλά θα σωθεί από τις προσευχές ενθρονισμένων γυναικών. Η Αμερική θα ταΐσει όλο τον κόσμο αλλά στο τέλος θα καταρρεύσει…
Η Ρωσία θα είναι ελεύθερη και από τους πιστούς της θα προχωρήσει μπροστά και θα στρέψει πολλά από τα έθνη προς τον Θεό.»

Ο Άγιος Αριστοκλής, κατά κόσμον Αλέξιος του Αλεξίου Αμβρόσιφ γεννήθηκε το 1846 στο Ορενμπούργκ των Ουραλίων. Μετά τον θάνατο της συζύγου του, το 1876, αναχώρησε για το Άγιον Όρος του Άθω, και εισήλθε στη μονή του Αγίου Παντελεήμονος.

Στις 12 Μαρτίου 1880 εκάρη μοναχός κι έλαβε τ’ όνομα Αριστοκλής. Το 1884 χειροτονήθηκε διάκονος και πρεσβύτερος και το 1886 εκάρη μεγαλόσχημος μοναχός. Το 1887 απεστάλη στο μετόχι της μονής του στη Μόσχα, όπου εφάνη νέος κτήτορας και υπήρξε πνευματικός πατέρας πολλών ψυχών. Η παραμονή του στο μετόχι από το 1891-1894 δημιούργησε γύρω του ένα σπουδαίο πνευματικό έργο. Από το 1895-1909 επέστρεψε στη μονή του. Από το 1909-1918 μετέβη και παρέμεινε πάλι στο μετόχι της Μόσχας.

Τον κοσμούσαν τα χαρίσματα της προοράσεως και της θαυματουργίας, με τα οποία βοήθησε πολλές ψυχές. Η θυσιαστική του αγάπη και η ελεήμων καρδία μαλάκωνε και τις πιο πέτρινες καρδιές. Πλήθος αναγκεμένου κόσμου βρήκε πλησίον του τη σωτηρία του. Δίκαια ονομάσθηκε ο Γέροντας της Μόσχας.

Η μακαρία κοίμησή του συνέβη στις 24 Αυγούστου 1918 στο κελλί του, του μετοχίου του Αγίου Παντελεήμονος. Έκανε τρεις φορές τον σταυρό του, βλέποντας την εικόνα της Γοργοϋπηκόου, την οποία ιδιαίτερα είχε σε ευλάβεια και στην οποία είχε κτίσει ναό, και παρέδωσε ήσυχα το πνεύμα του στον Πλάστη του. Το σώμα του ετάφη κάτω από τον ναό της Γοργοϋπηκόου. Το 1923, για να μη βεβηλωθεί από τους άθεους, μεταφέρθηκε στη μονή του Οσίου Δανιήλ, όπως το είχε προείπει ο όσιος Αριστοκλής. Το 2001 το Πατριαρχείο Μόσχας τον κατέταξε στο Ρωσικό Αγιολόγιο. Το 2004 έγινε η ανακομιδή των τιμίων λειψάνων του και μεταφέρθηκαν στο ναό του μετοχίου, όπου συνεχίζουν να θαυματουργούν και να ευωδιάζουν. Η μνήμη του τιμάται στις 24 Αυγούστου.¨

Μοναχού Μωϋσέως Αγιορείτου, Οι Άγιοι του Αγίου Όρους, εκδόσεις Μυγδονία, Θεσσαλονίκη, 2007 – Σόνια Μαυρίδου

Πατήρ Ιωάννης Καλαΐδης (Παπά – Γιάννης), (1925 – 2009): Η Αμερική θα πάψει να είναι Υπερδύναμη.

Πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη. Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Θα προηγηθεί μεγάλο κακό στην Αμερική.


Σε μια επίσκεψή μας στον Παππούλη και χωρίς να τον ρωτήσουμε ξαφνικά μας είπε : «Έφθασε ο καιρός να πάρουμε πίσω την Κωνσταντινούπολη, θα γίνει πάλι ελληνική!» Όταν τον ρώτησα πότε θα γίνει αυτό, μου απάντησε : «Σύντομα. Πολύ σύντομα στις μέρες μας». Τον ξαναρώτησα : «Δηλαδή πότε; Πες μας κάποια ημερομηνία». Τότε η απάντησή του ήταν : «Α! Όλα και όλα ημερομηνίες όχι, όχι. Το σχέδιο του Θεού αυτό είναι, ημερομηνίες όμως όχι.». Μας είπε, επίσης, ότι πρώτα θα γίνει κάτι που θα γονατίσει την Αμερική. Θα πάψει να είναι υπερδύναμη.Υπερδύναμη θα είναι η Ρωσία και μετά θα συμβούν τα γεγονότα. Επίσης, μας είπε : «Όλοι εσείς που είστε εδώ (ήμασταν εννέα άτομα διαφόρων ηλικιών) θα πάτε στην Πόλη και θα είναι Ελληνική. Εγώ όμως δε θα προλάβω. Θα έχω φύγει για τον ουρανό!!!»


Πηγή

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...Ουτε 20%, δεν θα πιασει αυριο η απερχομενη κυβερνηση ! ! !

Δεν μιλαμε για Δημοσκοπηση...
Μιλαμε, για εκτιμηση αποτελεσματος ψυχολογικων επιχειρησεων, με ανακοινωσεις δημοσκοπησεων...
Τι σημαινει αυτο...
Οι ανακοινωσεις δημοσκοπησεων, επηρεαζουν ενα μεγαλο μερος ψηφοφορων, αρνητικα η θετικα...
Πολλοι ψηφοφοροι εχουν την ταση να < πηγαινουν με τους πολλους> ...
Οταν λοιπον ολες οι δημοσκοπησεις μιλουν για νικη του ενος καποιου κομματος, πολλοι ψηφοφοροι ακολουθουν τον νικητη, εστω κι αν δεν πιστευουν σ αυτον....
Για πολλους και διαφορους ποταπους λογους...
Και φτανουμε σημερα, μετα τον καταιγισμο των δημοσκοπησεων υπερ της ΝΔ, να μιλανε και για αυτοδυναμια...
Ειναι πλεον πολυ πιθανο...
ΑΛΛΑ....
Οσο επιτυχημενη και αν ηταν η προπαγανδα των Νεοδημοκρατων, μεσω των δημοσκοπησεων, πρεπει να ξερουν, οτι δεν εριξαν αυτοι την Κυβερνηση, αλλα η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ! ! !
Τ Ε Λ Ο Σ .......................



Και οι Αμερικανοι αναγνωριζουν τον Στρατηγο Χαφταρ στην Λιβυη ! Μονος ο Ερτογκαν απεναντι....

Την εχει πατησει και δεν το ξερει ο Σαλεμενος...
Και εδω μιλανε τα οπλα, οχι το Ανατολιτικο παζαρι...


Αμερικανική "απόβαση" ετοιμάζεται στην Λιβύη καθώς υπογράφεται συμφωνία-μαμούθ της αμερικανικής Guidry με τον στρατάρχη Χαφτάρ για το στρατηγικό λιμάνι στη Σούσα, μια ενέργεια που δείχνει πως οι ΗΠΑ αναγνωρίζουν την κυβέρνηση της ανατολικής πλευράς της χώρας.

Πιο αναλυτικά, οι αρχές της ανατολικής Λιβύης και η αμερικανική εταιρεία Guidry Group ετοιμάζονται να οριστικοποιήσουν διμερή συμφωνία για την κατασκευή μεγάλου λιμανιού στη Σούσα, γνωστοποίησαν αμφότερα τα μέρη.

Οι συνομιλίες για την κατασκευή του λιμένα στη Σούσα – μια μάλλον σπάνια επένδυση στη χώρα, όπου επικρατεί χάος από το 2011 και την ανατροπή του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι με εξέγερση που υποστηρίχθηκε από το NATO — διαρκούν περίπου ένα χρόνο.

Ο όμιλος Γκίντρι και οι αρχές της Λιβύης «υπέγραψαν επίσημα τη 13η Μαΐου τη συμφωνία παραχώρησης για την ανάπτυξη λιμένα βαθέος ύδατος πολλαπλών χρήσεων στη Σούσα», ενημέρωσε η εταιρεία σε ανακοίνωσή της που εστάλη στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Τα επόμενα βήματα του σχεδίου αφορούν βασικά την κάλυψη των «τεχνικών, οικονομικών, επιχειρησιακών και εμπορικών προϋποθέσεων», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο»

Ο Σαλά Ελχάσι, επικεφαλής του οργανισμού λιμένων της κυβέρνησης της ανατολικής Λιβύης, σημείωσε από την πλευρά του ότι δεν έχει ακόμη υπογραφεί οριστική συμφωνία, ωστόσο πρόσθεσε πως έχει ολοκληρωθεί το 90% του έργου που απαιτείται γι’ αυτό.

«Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της συμφωνίας (…) εξετάζουμε τις λεπτομέρειές της», εξήγησε.

Καμιά από τις δύο πλευρές δεν θέλησε να υπεισέλθει σε περισσότερες λεπτομέρειες. Τον Φεβρουάριο, αμφότερες εκτιμούσαν ότι το έργο θα έχει κόστος 1,5 δισ. δολαρίων.

Η σημαντικότερη πύλη εισόδου αγαθών

Το λιμάνι της Σούσας θα μετατραπεί στη σημαντικότερη πύλη εισόδου αγαθών στη Λιβύη, καθώς ένα λιμάνι βάθους 40 μέτρων θα επέτρεπε τη φόρτωση και την εκφόρτωση εμπορευμάτων που προορίζονται για άλλες πόλεις.

Αξιωματούχοι εκφράζουν ελπίδες ότι το λιμάνι αυτό θα δημιουργήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας σε μια χώρα όπου οι περισσότεροι προσβλέπουν στην πρόσληψή τους στον παραφουσκωμένο δημόσιο τομέα κάποιας από τις δύο αντίπαλες κυβερνήσεις, ή εντάσσονται στις τάξεις ένοπλων οργανώσεων.

Θα εξυπηρετεί ολόκληρη τη Λιβύη

Το λιμάνι υποτίθεται ότι θα εξυπηρετεί ολόκληρη τη Λιβύη.

Ο όμιλος Γκίντρι διαβεβαίωσε ότι βρίσκεται «πολύ κοντά» στη σύναψη συμφωνίας χρηματοδότησης για την έναρξη του έργου.

Εμπόδιο για το έργο αποτελεί ο κίνδυνος να βλάψει αρχαιολογικούς χώρους.

Η Σούσα και το νυσταλέο λιμάνι της, απ’ όπου αποπλέουν κυρίως αλιευτικά σκάφη, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από αρχαίους ναούς και αρχαιολογικούς χώρους στον βυθό της θάλασσας, αλλά και την Κυρήνη, ελληνική αποικία στην αρχαιότητα.





πηγη 

«Τι να ψηφίσω Γέροντα;» Πως απάντησαν οι Όσιος Πορφύριος και Γέροντας Παΐσιος...


Μπαίνοντας στην τελική ευθεία προς τις κάλπες  της 7ης Ιουλίου και καθώς τα τα κομματικά επιτελεία εξετάζουν τους αστάθμητους παράγοντες που ενδεχομένως μπορούν να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, θα είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε τι απάντησαν οι Γέροντες Πορφύριος Παΐσιος, όταν προσκυνητές τους απηύθυναν το ερώτημα: «Τι να ψηφίσω Γέροντα;»

Ρώτησε κάποιος τον Γέροντα Παΐσιο, τι πρέπει να ψηφίσει στις βουλευτικές εκλογές. Eκείνος του απάντησε παραβολικά:

«Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι σαν την κλώσσα: Κάτω από τα φτερά της σκεπάζει και άσπρα πουλάκια και μαύρα πουλάκια».

Η Ορθόδοξη Εκκλησία δεν πολιτικοποιείται και πολύ περισσότερο δεν κομματικοποιείται. Σκεπάζει με την αγάπη όλους, χωρίς να ταυτίζεται με φατρίες.

Κάποτε ο Γέροντας με ρώτησε πώς πάνε τα πολιτικά πράγματα. Του απάντησα ότι γενικά δεν πάνε καλά. Κι ο Γέροντας είπε:

«Τι να σου κάνουν οι πολιτικοί; Είναι μπερδεμένοι με τα ψυχικά πάθη τους. Όταν ένας άνθρωπος δεν μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του, πώς θα μπορέσει να βοηθήσει τους άλλους; Φταίμε κι εμείς για την κατάσταση αυτή. Αν ήμασταν αληθινοί χριστιανοί, θα μπορούσαμε να στείλουμε στη Βουλή, όχι βέβαια χριστιανικό κόμμα, αλλά χριστιανούς πολιτικούς, και τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά».

Όταν πλησίαζε ο καιρός για τις εθνικές εκλογές, πολλοί προσκυνητές ερχόντουσαν και ρωτούσαν τον Γέροντα ποια ήταν η γνώμη του και ποιόν εκείνος θεωρούσε άξιο, για να ψηφίσουν.

Ο Γέροντας έλεγε:

-Να ψηφίσετε όποιον βλέπετε ότι είναι ο καλύτερος, όποιον αγαπά τον Θεό και την πατρίδα μας, αυτόν να ψηφίσετε.

Τότε εκείνοι, επί μονίμου βάσεως του απαντούσαν:

-Γέροντα, όλοι το ίδιο είναι.

Κι εκείνος τους έλεγε:

-Βρε παιδιά, κοιτάξτε εδώ πέρα: όλες οι ελιές ίδιες είναι και όλες έχουν δάκο, όμως άλλες έχουν εκατό τοις εκατό, ενώ άλλες πενήντα τοις εκατό. Εμείς, λοιπόν, εφόσον έχουμε ανάγκη από ελιές, πρέπει να κοιτάξουμε ποιές έχουν το λιγότερο δάκο, γιατί διαφορετικά δέ γίνεται. Και πάντα πρέπει να ψηφίζουμε με δύο κριτήρια:

α) με το πόσο αγαπά ο υποψήφιος το Θεό και είναι συνειδητό μέλος της Εκκλησίας και

β) με το πόσο αγαπά την πατρίδα και αποβλέπει στο γενικό καλό του τόπου κι όχι στο δικό του συμφέρον.

Εάν κάποιος χρησιμοποιήσει κάποιο άλλο κριτήριο, εκτός από αυτά τα δύο, τότε κινείται ιδιοτελώς, και δεν είναι αυτό που κάνει χριστιανικό. Αργότερα θα επιτρέψει η Θεία Δικαιοσύνη να το πληρώσει.

Λίγο πρίν τίς ἐκλογές εἶχαν πάει μερικοί ἐπισκέπτες στό Γέροντα μέ σκοπό νά τόν ρωτήσουν τί γνώμη εἶχε καί ποιόν, κατά τή γνώμη του, ἔπρεπε νά ψηφίσουν. Κι ἐκεῖνος ἀπάντησε:

-Κοιτάξτε βρέ παιδιά! Ποιός εἶναι πιό κοντά στήν Ἐκκλησία, ποιός ἀγωνίζεται γι’ αὐτήν καί γιά τήν πατρίδα καί ποιός ἔχει ζωή σύμφωνη μ΄αὐτά ποῦ λέει; Ὅποιον βλέπετε πώς εἶναι πιό καλός καί πιό κοντά στήν Ἐκκλησία, αὐτόν νά ψηφίζετε. Δέ λέω νά ψηφίζετε κόμματα, ὅπως αὐτά πού βγαίνουν καί λέγονται Χριστιανοδημοκρατικά κ.λ.π., γιατί εἶναι λάθος. Δέν πρέπει νά κομματιαζόμαστε.

Ἐμεῖς πρέπει νά ἀγαποῦμε πρῶτα τήν Ἐκκλησία μας καί μετά τήν πατρίδα μας καί νά ψηφίζουμε αὐτούς πού βλέπουμε νά ἀγωνίζονται γι’ αὐτά τά δύο. Βλέπετε, ὁ Μακρυγιάννης κι ὅλοι οἱ μεγάλοι ἥρωες γί αὐτά τά δύο ἀγωνίστηκαν κι ἔχυσαν τό αἷμα τους. Πρῶτα ὑπέρ πίστεως καί μετά ὑπέρ πατρίδος. Γι’ αὐτό καί ‘μεις, σήμερα, πρέπει νά τούς εἴμαστε εὐγνώμονες, πού εἴμαστε ἐλεύθεροι καί ὄχι…δοῦλοι τῶν Τούρκων καί νά προσπαθοῦμε τέτοιοι Ἕλληνες νά βγαίνουν στήν ἐξουσία, πού νά χύνουν τό αἷμα τούς πρῶτα ὑπέρ τῆς πίστεως καί μετά ὑπέρ τῆς πατρίδος. Σήμερα δυστυχῶς βάλαμε μέσα στή Βουλή ἀνθρώπους νά μᾶς διοικοῦν τῶν ὁποίων τό ἱστορικό εἶναι πολύ ἐπιβαρημένο.



Πηγή

Συντάξεις Αυγούστου 2019: Οι ημερομηνίες πληρωμής σε όλα τα Ταμεία (Δημόσιο, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΕΑΕΠ)


Αρχίζει στις 25 Ιουλίου το νέο ''μπαράζ'' πληρωμών σε δικαιούχους επιδομάτων και συντάξεων. Οι ωφελούμενοι θα δουν, το διάστημα μετά τις εκλογές, όλες τις ενισχύσεις στους λογαριασμούς τους.

Δείτε αναλυτικά όλες τις ημερομηνίες:

Επίδομα ενοικίου (3η δόση)

    Στις 25 Ιουλίου αναμένεται να πιστωθεί η τρίτη δόση του επιδόματος ενοικίου. Υπενθυμίζεται ότι, την Τρίτη, 2 Ιουλίου δημοσιεύθηκε η απόφαση πίστωσης 34 εκατ. ευρώ στον ΟΠΕΚΑ για την κάλυψη της δαπάνης καταβολής

Επίδομα παιδιού ΟΠΕΚΑ (Α21)

    Στις 25 Ιουλίου αναμένεται να πληρωθούν οι δικαιούχοι της νέας δόσης του επιδόματος παιδιού από τον ΟΠΕΚΑ. Όσοι ωφελούνται από το οικογενειακό επίδομα πρέπει να προσέξουν την απαραίτητη προϋπόθεση υποβολής της νέας φορολογικής δήλωσης

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) - Δόση Ιουλίου

    Στις 26 Ιουλίου αναμένεται η καταβολή του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (KEA). Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Ιουλίου εγκρίθηκε η δαπάνη για την καταβολή της νέας δόσης

Συντάξεις και προνοιακά επιδόματα - ΟΠΕΚΑ

    Στις 25 Ιουλίου θα καταβληθούν τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα του ΟΠΕΚΑ. Οι ενισχύσεις θα καταβάλλονται πλέον σε μηνιαία βάση σε όλους τους δικαιούχους την ίδια ημέρα και σε σταθερή ημερομηνία. Οι συντάξεις και τα επιδόματα των ανασφάλιστων υπερηλίκων του ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλονται την τέταρτη τελευταία εργάσιμη ημέρα του προηγούμενου μήνα

Συντάξεις Αυγούστου

Το διάστημα 26 με 30 Ιουλίου θα πληρωθούν οι συντάξεις Αυγούστου στους ωφελούμενους. Αναλυτικά:

    Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου
    Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου
    Ο ΟΓΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 26 Ιουλίου
    Το Δημόσιο θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου
    Το ΙΚΑ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου
    Το ΝΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου
    Οι προσωρινές συντάξεις Ε.Δ., Σωμάτων Ασφαλείας και Π.Σ. του Αυγούστου θα καταβληθούν την Τρίτη 30 Ιουλίου
    Τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ θα καταβάλουν τις συντάξεις Αυγούστου 2019 την Τρίτη 30 Ιουλίου
    Το ΕΤΕΑΕΠ θα καταβάλει τις επικουρικές συντάξεις Αυγούστου 2019 την Παρασκευή 2 Αυγούστου


Πηγή

Θέμης Αδαμαντίδης: «Mε πλησίασαν και με χτύπησαν για…» Τι είπε για τον Ξυλοδαρμό του από Μπράβους <ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>





Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από μπράβους που του είχαν στήσει καρτέρι έπεσε ο Θέμης Αδαμαντίδης, το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς πήγαινε σε μαγαζί που συχνάζει στην Καλλιθέα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 19:30, δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.  Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή, κάτι που η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά.
Οι δυο άντρες, αφού πρώτα άρχισαν να του φωνάζουν άγρια, γιατί δεν επιστρέφει τα χρήματα στον επιχειρηματία, στη συνέχεια άρχισαν να τον δέρνουν και να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο. Κατόπιν απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο, αφήνοντας τον τραγουδιστή αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ από τον ξυλοδαρμό του, μέσα στον δρόμο. Ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στο Φάληρο, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα μύτης και μώλωπες από τα χτυπήματα των δύο μπράβων και θα παραμείνει νοσηλευόμενος τουλάχιστον για μία νύχτα.
Το απόγευμα της Παρασκευής, ο τραγουδιστής παραχώρησε μια συνέντευξη Τύπου για το αιματηρό επεισόδιο, παρουσία του δικηγόρου του.  «Θέλω να πω σε όλους τους Ελληνες πολίτες, αυτή η Ελλάδα δεν πρέπει να είναι περισσότερο ή λιγότερο κανενός απ΄ό,τι είναι και δική μας», είπε αρχικά ο λαϊκός τραγουδιστής, και κατόπιν πρόσθεσε: «Πρέπει επιτέλους να πάψουμε να φοβόμαστε για το δίκιο μας, ας φοβούνται κάποιοι άλλοι που κάνουν παράνομες πράξεις και ανήθικες. Έχω το θάρρος στην ψυχή μου να πάω μέχρι το τέρμα για το δίκιο μου».
«Ούτε ξυλοδαρμό μπορώ να το πω. Περπατούσα, με πλησίασαν και με χτύπησαν. Μου είπαν για χρήματα, τα οποία … έτσι θέλει να ισχυρίζεται κάποιος. Είμαι καλά, γι’ αυτό βγήκα…», επεσήμανε στη συνέχεια, ενώ αρνήθηκε να δεχθεί άλλες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους. Όταν, όμως ρωτήθηκε για τον λόγο που έδωσε αυτή την συνέντευξη τύπου, ο ίδιος εξήγησε πώς ήθελε να δουν όλοι είναι καλά. Ευχαρίστησε, λοιπόν, όσους παρευρέθηκαν σ’ αυτή και η συνέντευξη ολοκληρώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 1)  ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ: 2)  ΕΔΩ


Πηγή

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019

Ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αλ Σίσι, στο πλευρό του Στρατηγου Χαφταρ, κανει δυσκολη την ζωη του Ερτογκαν...

Αυτοι οι δυο δεν ειναι μονο λογια....
Αν το ξερει αυτο ο Σαλεμενος θαπρεπε ηδη να τοχει βαλει στα ποδια...
Μαλλον φτανει το τελος του........


Φουλ επίθεση λοιπον κατά Ερντογάν παίζει ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αλ Σίσι, πρώην στρατάρχης και επικεφαλής των αιγυπτιακών στρατιωτικών υπηρεσιών πληροφοριών (εποχή Μόρσι), για να μην ξεχνιόμαστε, διότι έχει αδιάσειστα στοιχεία του τεράστιου ύποπτου τουρκικού σχεδίου κατά της Αιγύπτου και της Ελλάδος ταυτόχρονα.

Ο Abdulfettah El-Sisi δήλωσε ότι η χώρα του είναι δίπλα στον στρατηγό Χαλίφα Χαφτάρ στη Λιβύη με όλες τις δυνάμεις του.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αιγυπτιακής Προεδρίας, ο Σίσι πραγματοποίησε τηλεφωνική συνομιλία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ν.Τραμπ.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν περιφερειακά ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος καθώς και θέματα σχετικά με τις εξελίξεις στη Λιβύη και το Σουδάν.

Εκεί ο Αιγύπτιος ηγέτης ανέφερε την υποστήριξη του Καίρου στην ασφάλεια, τη σταθερότητα και την ακεραιότητα της Λιβύης, αλλά και την προσωπική του στήριξη στον στρατηγό Χαφτάρ .

Στη συνομιλία ο Τραμπ ανέφερε ότι η κρίση της Λιβύης απειλεί την ασφάλεια ολόκληρης της περιοχής και ότι η σημερινή κατάσταση πρέπει να επιλυθεί το συντομότερο δυνατό.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι είναι απαραίτητο να ενταθούν οι κοινές προσπάθειες στη Λιβύη.

Την ακριβώς χρονική περίοδο ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποκάλεσε τον αρχηγό των δυνάμεων που απειλούν τη Λιβυκή Κυβέρνηση της Εθνικής Συμφωνίας στην Τρίπολη Χαλίφα Χαφτάρ, «τίποτα άλλο παρά έναν πειρατή» και τόνισε ότι «ελπίζουμε ότι σύντομα θα δοθεί η ευκαιρία στη Λιβύη να διεξαγάγει εκλογές και να εκπροσωπηθούν δημοκρατικά τα δικαιώματα των φυλών».

Το LNA απειλεί Τούρκους πολίτες, πλοία αεροσκάφη, ενώ μπλόκαρε  τις πτήσεις από την Τουρκία τον ίδιο μήνα, αφού οι δυνάμεις του GNA δεν ελέγχουν το αεροδρόμιο στην Τρίπολη.

Όλα ξεκινούν από την χθεσινή δήλωση του εκπροσώπου του Ερντογάν Ι.Καλίν, ο οποίος ανέφερε: «Έχουμε μια συμφωνία άμυνας και ασφάλειας με το λιβυκό κράτος, η οποία υπογράφηκε στο παρελθόν και είναι σημαντικό να την επικαιροποιήσουμε», καταλήγει ο εκπρόσωπος της τουρκικής Προεδρίας.

Καταρχήν ή λέξη «επικαιροποίηση» μπορεί να λάβει άλλες διαστάσεις και να σημαίνει για παράδειγμα  υπογραφή συμφωνίας για πιθανή «νόμιμη» στρατιωτική επέμβαση των Τούρκων στην χώρα, εφόσον τους καλέσουν οι κυβερνώντες στην Τρίπολη, στα πρότυπα των Ιρανών στην Συρία όπου πήγαν μετά από αίτημα του Άσαντ.

Πρόκειται για μία πολύ πιθανή εκδοχή, την οποία ίσως να έχουν συμφωνήσει ήδη ο Ερντογάν και ο ηγέτης της κυβέρνησης της Τρίπολης.

Η Αίγυπτος και ο Αλ Σίσι φέρονται από τοπικά ΜΜΕ να έχουν πληροφορίες για ύποπτο τουρκικό σχέδιο παρουσία Τούρκων πρακτόρων στα σύνορα με την χώρα, με κύρια αποστολή την εξέγερση των εκατομμυρίων οπαδών της οργάνωσης των Αδελφών μουσουλμάνων του αποβιώσαντα πρώην προέδρου Μ.Μόρσι, μέσα στην Αίγυπτο.

Το σχέδιο αυτό εμπεριέχει την πρόκληση μαζικών ταραχών στην Αίγυπτο και την πτώση του καθεστώτος Αλ Σίσι, υπέρ μιας ακραίας ισλαμικής κυβέρνησης στα πρότυπα της Τουρκίας και του Ιράν.

Ο ακραίος ισλαμικός φονταμεταλισμός είναι το πέπλο που πρέπει πρώτα να εξαπλωθεί παντού, για να προσδώσει εξουσία κυρίως στον Ερντογάν, ούτως ώστε να ελέγξει χώρες ολόκληρες στα πρότυπα της οθωμανικής αυτοκρατορίας.

Για την Ελλάδα το τουρκικό σχέδιο αφορά την προσπάθεια υφαρπαγή μέρους της ελληνικής ΑΟΖ, με την ανακήρυξη τουρκικής ΑΟΖ που θα εφάπτεται με την λιβυκή ΑΟΖ.               

Σχέδια τα οποία υλοποιεί στο ακέραιο ο Τούρκος σουλτάνος και τα οποία έχουν έρθει σε γνώση των ελληνικών και αιγυπτιακών αρχών.

Η ουσία όμως είναι ότι ο μόνος τρόπος να διακοπούν τα σχέδια αυτά είναι μια ισχυρή στρατιωτική συμμαχία Ελλάδος-Αιγύπτου-Ισραήλ-Κύπρου, με μια νέα αμυντική συμφωνία, που θα «κλειδώσει»  τον Ερντογάν μέσα στα σύνορα της χώρας του και όχι της «καρδιάς του», όπως δηλώνει ο ίδιος συχνά.




πηγη 

Ακολούθησε το δρόμο του Θεού ο γνωστός Αστρολόγος Νίκος Χορταρέας! Χειροτονήθηκε Ιερομόναχος ''Πατήρ Κυπριανός'' <ΦΩΤΟ>

Όταν ο θεός κάνει άλλα σχεδια για εμάς.

Έναν άλλο δρόμο, αυτό του Θεού και της εκκλησίας επέλεξε ο γνωστός αστρολόγος Νίκος Χορταρέας. Σύμφωνα με πληροφορίες , o πρώην αστρολόγος χειροτονήθηκε πριν περίπου ένα μήνα στην Μητρόπολη Λαγκαδά ως ιερομόναχος και πλέον είναι ο Πατήρ Κυπριανός.

Ο ίδιος σε επικοινωνία που είχε μαζί του το ΤLIFE, παραδέχθηκε ότι αλλάζει τη ζωή του, ενώ υποστήριξε πώς δεν χειροτονήθηκε αλλά προετοιμάζεται να χειροτονηθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου ή μέχρι τα μέσα Αυγούστου!

«Δεν χειροτονήθηκα ακόμα αλλά προετοιμάζομαι είναι αλήθεια. Η χειροτονία μου θα γίνει μέχρι τέλος του Ιουλίου ή το πολύ μέχρι τον 15αύγουστο» είπε ο Νίκος Χορταρέας.

Σε επικοινωνία  με τη Μητρόπολη Λαγκαδά, δεν δόθηκε κάποια επίσημη απάντηση αφού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά ήταν απασχολημένος και δεν μπορούσε να δώσει την επίσημη εκδοχή της υπόθεσης.

Πάντως μέσα στους εκκλησιαστικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας, είναι κοινό μυστικό η χειροτονία του γνωστού αστρολόγου ο οποίος πλέον αποκαλείται πατήρ Κυπριανός και μάλιστα λέγεται πώς η χειροτονία του έγινε πριν από ένα μήνα στην γιορτή της Αναλήψεως!

Δεν ξέρουμε αν η επιλογή του νέου ονόματός του είναι τυχαία αλλά, σύμφωνα με την θρησκευτική παράδοση ο Άγιος Κυπριανός είναι ο Άγιος στον οποίο προσεύχονται οι πιστοί που θεωρούν ότι έχουν «χτυπηθεί» από τη μαγεία.

Να θυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που ο γνωστός αστρολόγος είχε απασχολήσει την επικαιρότητα ήταν πριν από 3 χρόνια όταν είχε συλληφθεί στην Κύπρο όταν «είπε τα χαρτιά» σε μια κυρία στην Κύπρο η οποία όμως ήταν αστυνομικός. Ο ίδιος είχε πει στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αλλά και  στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη για αυτή την περιπέτειά του με την δικαιοσύνη.

Όπως είχε υποστηρίξει τότε,  στην Κύπρο επικρατεί το αγγλικό δίκαιο βάσει του οποίου δεν επιτρέπεται να “ρίχνεις τα χαρτιά”. “

Εγώ μόλις είχα μπει στο μαγαζί όταν έκατσε απέναντί μου μια κυρία, μια μικρή κοπέλα. Με ρώτησε πόσα παίρνω για τον καφέ και της είπα δωρεάν και πόσα για τα χαρτιά και της είπα 50 ευρώ.

Της λέω «τι θέλετε να δούμε, για αίσθημα;» και στη συνέχεια ανοίγω 3 κάρτες. Εκείνη τότε βγάζει ένα χαρτί και μου λέει είναι αστυνομικός και έρχονται δύο άλλοι και μου λένε «καλά δεν ξέρατε ότι εδώ απαγορεύεται το φλιτζάνι γιατί έχουμε αγγλικό δίκαιο;» Και έτσι έγινε”!

“Εγώ υποτίθεται ότι έπρεπε να ξέρω πώς λειτουργεί το δίκαιο στην Κύπρο; Ήταν στημένο, την καταγγελία έκανε συνάδελφός μου” συμπλήρωσε για την υπόθεση τονίζοντας, μάλιστα, ότι για τα χρήματα που πήρε από την αστυνομικό της έκοψε μέχρι και απόδειξη.


Πηγή

ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΣΥΝΑΔΙΝΟΣ: Ο Αποστολάκης είναι ένας προδότης στρατιωτικός

Δεν χρειαζεται να συπληρωσουμε κατι...
Τα λεει ολα με δυο κουβεντες το Κομμαντο ο Στρατηγος Συναδινος....
Διαβαστε...


«Ο Αποστολάκης είναι ένας προδότης στρατιωτικός, έβαλε την υπογραφή του για την προδοσία της Μακεδονίας» δήλωσε νέτα σκέτα ο πρώην Ευρωβουλευτής Ελευθέριος Συναδινός στον FLASH 99,4 και την εκπομπή «Απλά Επικίνδυνοι» με τον Γιάννη Στρίκο και το Σταύρο Οραήλογλου.

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι συμπορεύεται με τον πρόεδρο της Νέας Δεξιάς Φαήλο Κρανιδιώτης. «Με τον Φαήλο σχεδιάζουμε το μέλλον. Η πόλωση στις εκλογές είναι μεγάλη. Τα τεράστια τα έξοδα που απαιτούνται τεράστια συγκριτικά με τα αποτελέσματα οπότε αποφασίσαμε να αναστείλουμε τη δραστηριότητα μας και να οργανωθούμε από φθινόπωρο και μετά» είπε χαρακτηριστικά.

Στα όσα ακούστηκαν για συνεργασία με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη είπε ότι είχε θέσει δύο προϋποθέσεις. «Να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΛΑΟΣ ο Καρατζαφέρης γιατί είναι γνωστές οι διασυνδέσεις του με τη Ντόρα Μπακογιάννη και ο εκλεγείς αρχηγός του ΛΑΟΣ να μην είναι ο Κωστής Αϊβαλιώτης.

Κληθείς να σχολιάσει ότι ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος δεν κατεβαίνει στις εκλογές είπε «Εδώ και ένα χρόνο γίνονται συνομιλίες, δυστυχώς δεν απέδωσαν. Ο πατριωτικός χώρος έχει πολλές παθογένειες. Έχουν εισέλθει άτομα που δε θέλουν ενωμένο το χώρο γιατί φοβούνται. Ο πατριωτικός χώρος έχει μάθει να λέει αλήθειες και στα θέματα της Μακεδονίας και του Αιγαίου και της οικονομίας και κάποιοι φοβούνται» και πρόσθεσε  «Ένα κομμάτι του πατριωτικού χώρου εξαγοράστηκε. Το είδαμε και τις εξαγγελίες του Καμμένου».

Ο πρώην Ευρωβουλευτής εξαπέλυσε τα πυρά του εναντίον του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Τσίπρας ήταν ο χρήσιμος ηλίθιος. Ό,τι ζήτησε η ΕΕ για τα συμφέροντα της Γερμανίας το πήρε και με το παραπάνω. Οι ξένοι κοιτάνε τα συμφέροντά τους».




πηγη 

Β. Πούτιν: Ερντογάν στέλνεις Ισλ@μιστές στην Λιβύη και δεν θα τα παμε καλα...


Έξαλλος ο Β. Πούτιν....
Έστειλε έμμεσο μήνυμα στον Ερντογάν.....
Ισλαμιστές από την Ιντλίμπ ταξιδεύουν στην Λιβύη....
Ετσι ειναι Βλαδιμηρε...
Αφου κανεις τετοιους φιλους....


Έμμεσο, αλλά ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε ο Β. Πούτιν πριν λίγα 24ωρα στη Τουρκία. Μπορεί οι σχέσεις του να έχουν θετικό πρόσημο στο ζήτημα των S-400, όμως η Άγκυρα μπλέκεται τα σχέδια της Μόσχας τόσο στη Συρία, όσο και στην Λιβύη.

Το Κρεμλίνο στηρίζει τον Χαφτάρ ξεκάθαρα και δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να δει τα σχέδιά της να ανατρέπονται στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Πούτιν μετά την Συρία, όπου είναι ξεκάθαρα ο νικητής, θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο και στην Λιβύη. Ο Ερντογάν όμως έχει στο μυαλό του άλλους σχεδιασμούς και ο Ρώσος Πρόεδρος θέλει να τον προλάβει.

Έτσι λοιπόν προειδοποίησε όλους όσους υποστηρίζουν τους ισλαμιστές στην Λιβύη. Επίσης δήλωσε πως ανησυχεί για την μετακίνηση των ισλαμιστών από την Συρία στην Λιβύη.



πηγη 

Πυρκαγιά στην Περαχώρα Λουτρακίου Καίγεται Πευκοδάσος <ΦΩΤΟ>


Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα, μεσημέρι Παρασκευής, πυρκαγιά που ξέσπασε σε πευκοδάσος στην Περαχώρα Λουτρακίου.

Στο σημείο επιχειρούν 8 πυροσβέστες με 4 οχήματα.


Πηγή

Νεα Εισβολη στην Κυπρο; Ποτε θα ξεκινησει και τι αντιμετρα εχουν ληφθει;

Δυστυχως καποιοι θελουν να πιστευουν οτι ειναι μονο λογια....
Και τι κανουν;
Στελνουν διαμαρτυριες σε ΟΗΕ και ΕΕ...
Μακαρι ναχουν δικιο αλλα φοβαμαι οτι δεν εχουν.....
Ο Τουρκος σε σεβεται μονο αν σε φοβαται...
Ετσι λοιπον...


Μετά από τις χθεσινές πληροφορίες κυπριακών Μέσων ότι έφτασαν στα κατεχόμενα 42 άρματα μάχης Leopard, τα οποία μεταφέρθηκαν από τον Έβρο και αποτελούσαν μέρος της 1ης τουρκικής στρατιάς, σήμερα έρχεται ένα νέο ανησυχητικό ρεπορτάζ, το οποίο αναφέρει ότι εμφανίστηκε στα παράλια της Κερύνειας, τουρκικό υποβρύχιο.

Ειδικότερα, οι κάτοικοι στα Κατεχόμενα και πιο συγκεκριμένα στην Κερύνεια, αντίκρισαν ένα απρόσμενο θέαμα, καθώς ένα υποβρύχιο εντοπίστηκε ανοιχτά στη θαλάσσια περιοχή της πόλης, με τα μέσα ενημέρωσης να έχουν κάνει αναφορά στο απίστευτο περιστατικό.

Φωτογραφίες ενός υποβρυχίου ανοιχτά της Κερύνειας έχει προκαλέσει εντυπώσεις αλλά και προβληματισμούς, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι πρόκειται για υποβρύχιο του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, κάτι που ενισχύει τη σημασία αλλά και τον… συμβολισμό της παρουσίας του, τη δεδομένη χρονική περίοδο στα Κατεχόμενα, με όσα εξελίσσονται στην κυπριακή ΑΟΖ.....

Ειδικότερα, η εφημερίδα των Κατεχομένων «Kibris Postasi» ισχυρίζεται πως το υποβρύχιο ανήκει στο Τουρκικό Ναυτικό και δραστηριοποιείται στην Μεσόγειο.

Τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο «ψευδοκράτος» έχουν κάνει viral την φωτογραφία που δείχνει το εν λόγω υποβρύχιο να πλέει ανοιχτά της Κερύνειας, ενώ αρκετοί κάτοικοι των κατεχομένων είναι ανήσυχοι.

Σύμφωνα με «αξιόπιστες πηγές» που επικαλείται η εφημερίδα, ο λόγος άφιξης του υποβρυχίου είναι για «εφοδιασμό σε τρόφιμα», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στο λιμάνι της κατεχόμενης Κερύνειας είχε βρεθεί το υποβρύχιο «Sakarya» τον περασμένο Απρίλιο.

Με δεδομένες τις δηλώσεις Ερντογάν και Τσαβούσογλου που εμμέσως πλην σαφώς απειλούν την Κύπρο με νέα εισβολή, το θερμόμετρο στη Μεγαλόνησο φτάνει στο κόκκινο και φυσικά οι όποιες εξελίξεις θα επηρεάσουν και την Ελλάδα.




πηγη 

Υποψηφια ΝΔ στην Α’ Πειραιά: Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμη σε όποιον τομέα μου ανατεθεί να προσφέρω.....

Ζητας την ψηφο μου ρε Κουλη....
Να ψηφισω τι ? 


Διαβάζουμε κυριολεκτικά με το στόμα ανοιχτό:

Με στόχο να εν-σκύψει πάνω από τα σημαντικά κοινωνικά προβλήματα έχει μπει στη μάχη των εθνικών εκλογών η υποψήφια της ΝΔ στην Α’ Πειραιά και δημοτική σύμβουλος στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας Νόνη Δούνια, η οποία χαρακτηρίζει την αναγνωρισιμότητά της «εργαλείο» ώστε να κινητοποιήσει τους πολίτες για ενεργή συμμετοχή στα κοινά.....

Οπως λέει, απέναντι στο «ψέμα και τις αυταπάτες», η ΝΔ απαντά με ένα ρεαλιστικό και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για την επόμενη μέρα. Δηλώνοντας έτοιμη να προσφέρει σε οποιονδήποτε τομέα της ανατεθεί, εκφράζει το προσωπικό της στοίχημα: «Να γκρεμίσω στερεότυπα που αφορούν τις γυναίκες και να εκπροσωπήσω επάξια την Α’ Πειραιά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο».

—-Γιατί οι ψηφοφόροι να βάλουν τον σταυρό δίπλα στο όνομά σας στις 7 Ιουλίου; Δηλαδή ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά και οι πεποιθήσεις σας, που μπορούν να πείσουν τον πολίτη;

Οι ψηφοφόροι στο πρόσωπό μου μπορούν να βρουν έναν άνθρωπο που ζει τα καθημερινά προβλήματα και αντιμετωπίζει τις ίδιες ανησυχίες με αυτούς. Μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά μου είναι η εργατικότητα, η συνέπειά μου και το αίσθημα ευθύνης. Αντιμετωπίζω όλα τα ζητήματα με σοβαρότητα και πάντα προσπαθώ να είμαι δίκαιη. Με ενδιαφέρει η πρόοδος, η ανάπτυξη, το μέλλον των παιδιών μου στην πατρίδα μας και πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν ίσες ευκαιρίες.

—-Σε ποιον τομέα θα θέλατε να συμβάλλετε περισσότερο στην επόμενη μέρα; Ενδεχομένως στον Τουρισμό λόγω της πειραιώτικης καταγωγής σας; Στον Πολιτισμό ή κάπου αλλού;

Θα προσπαθήσω να είμαι χρήσιμη σε όποιον τομέα μου ανατεθεί να προσφέρω. Στόχος μου είναι να δώσω λύσεις στα κοινωνικά προβλήματα που είναι σημαντικά, αλλά ίσως δεν αποτελούν προτεραιότητα για την κυβέρνηση.  Από την αντιμετώπιση του εθισμού στο Διαδίκτυο μέχρι την υπεύθυνη οδήγηση υπάρχει πεδίο δράσης που μπορεί να σώσει ζωές.

—-Ποιο είναι το δικό σας προσωπικό στοίχημα ενόψει της 7ης Ιουλίου;

Το προσωπικό μου στοίχημα είναι να γκρεμίσω στερεότυπα που αφορούν τις γυναίκες και να εκπροσωπήσω επάξια την Α’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η αναγνωρισιμότητά μου είναι ένα εργαλείο που με διευκολύνει να επικοινωνώ και να κινητοποιήσω τους συμπολίτες μου στην ενεργή συμμετοχή στα κοινά. Θέλω να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τις οικογένειες και τα παιδιά όλου του κόσμου. Ενωμένοι μπορούμε!

Μετά από όλα όσα διαβάσαμε, σηκώνουμε τα πάντα ψηλά.





πηγη 

Τουρκοι Μουσουλμανοι, ευχαριστουν την Παναγια της Αγιασου, που με θαυμα της γιατρεψε το παιδι τους...

Τι μπορει να σχολιασει καποιος?
Τουρκοι προσκυνουν την Παναγια μας...
Και μιλουν για θαυμα της στο παιδι τους...
Διαβαστε...



Στις 15 Σεπτεμβρίου 2016 επισκέπτεται την Αγιάσο της Λέσβου ένα ζευγάρι Τούρκων πολιτών, μουσουλμάνων στο θρήσκευμα. Μπαίνουν στην Εκκλησία της Παναγίας και η σύζυγος προσεύχεται με μεγάλη ευλάβεια και συγκίνηση μπροστά στο εικόνισμα της Παναγίας «Αγία Σιών».

Σε όσους βρισκόταν στο ναό, μεταξύ αυτών ο επίτροπος Φώτιος Παπαγεωργίου και ο έμπορος Ευάγγελος Κέλμαλης, ο οποίος έκανε το διερμηνέα, διηγείται στα αγγλικά το ακόλουθο θαυμαστό γεγονός.

«Είχαμε ένα παιδί, το οποίο ήταν άρρωστο σοβαρά και γυρίζαμε συνεχώς σε πολλούς γιατρούς, αλλά δεν μπορούσαν να το θεραπεύσουν. Ηρθαμε στην Αγιάσο και επισκεφτήκαμε την εκκλησία της Παναγίας όπου και προσευχηθήκαμε θερμά, ζητώντας η χάρη της Παναγίας να θεραπεύσει το παιδί μας. Πράγματι, η Μεγαλόχαρη άκουσε την προσευχή μου και το παιδί μας έγινε καλά!!! Πιστεύω ότι αυτό οφείλεται σε θαύμα της Παναγίας.

Σήμερα ύστερα από 7 χρόνια ήρθαμε και πάλι εδώ για να ευχαριστήσουμε τη Θεοτόκο, που θεράπευσε το παιδί μας».

Η γυναίκα προσευχήθηκε θερμά κλαίγοντας και ζήτησε αγιασμό και λάδι από το καντήλι της εικόνας. Παράλληλα χάρισε στην εκκλησία μια χρυσή αλυσίδα χεριού, προκειμένου να τοποθετηθεί πάνω στη θαυματουργή εικόνα της Μεγαλόχαρης, εκπληρώνοντας το τάμα της.

Αυτή η ιστορία μας φέρνει στο νου την «Γιουρούκισα» η οποία το 1868 θέλοντας να ευχαριστήσει την Παναγία για το θαύμα που έκανε στην ίδια, έφερε από την Μεγάλη Λίμνη μέχρι την εκκλησία μια πέτρα βάρους 30 κιλών, η οποία μέχρι σήμερα βρίσκεται στο Μουσείο του Προσκυνήματος.




phgh 

Ανοιξε πολλα μετωπα ο Χιτλερ της Τουρκιας και....

Ανοιξε πολλα μετωπα...
Το ειχε κανει ο Χιτλερ στον Β' Παγκοσμιο πολεμο...
Το κανει και τωρα, ο Χιτλερ της Τουρκιας....
Εχει ανοικτη πληγη με τους Κουρδους, που καθημερινως την ξυνει....
Ανοιξε μετωπο στην Συρια....
Εχει προβληματα με τους Αρμενιους απο την αλλη πλευρα....
Εχει φυλακισει τον μισο Τουρκικο Στρατο που τους κατηγορει σαν Γκιουλενιστες...
Ανοιξε νεο μετωπο στην Λιβυη εναντιον του Στρατηγου Χαφταρ....
Ξυνεται στην γκλιτσα του τσομπανη σε Κυπρο και Ελλαδα και σωζεται λογω υπαρξεως Τσιπρα...
Ταβαλε με το Ισραηλ...
Ειναι στα μαχαιρια με τους Αμερικανους....
Τι μελλει γενεσθαι αν αναψει φωτια σε ολα αυτα τα μετωπα συγχρονως?
Ειναι ικανος να ανταποκριθει ?
Φυσικα και οχι...
Κι ομως, συνεχιζει να τραβα το σχοινι...
Μπλοφαρει? 
Δεν καταλαβαινει? 
Θα δειξει ο χρονος....
Ισως δουμε και την Τουρκια να διαλυεται οπως η Γιουγκοσλαβια...








Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Αγριος ξυλοδαρμος αστυνομικου στα Λαδαδικα Θεσσαλονικης...Δειτε βιντεο !

Επιτιθενται πεντε ατομα, προφανως αναρχικοι...
Ο Αστυνομικος, τρεχει να γλυτωσει...
Γιατι;
Γιατι η Πολιτεια τον εχει αφησει αοπλο....
Μπορει να εχει πιστολι, αλλα ξερει, οτι αν τον χρησιμοποιησει θα παει φυλακη....
Αυτοι ειναι οι αγραφοι νομοι του Καθεστωτος του Τσιπρα...
Σε αλλη χωρα αν ηταν, καποιοι απο τους πεντε αυτους, ισως και ολοι θα εβλεπαν τα ραδικια απο κατω....
Στην Ελλαδα γιατι οχι ?
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ


Στο Νοσοκομείο ο Θέμης Αδαμαντίδης! Δέχθηκε Άγριο Ξυλοδαρμό από Αγνώστους...


Υπέστη ξυλοδαρμό από δυο αγνώστους

Στο νοσοκομείο ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά τον ξυλοδαρμό που υπέστη σε δρόμο της Καλλιθέας από δύο αγνώστους που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού.


Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή, σε δρόμο της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:30 το απόγευμα της Πέμπτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν βερμούδες, φέρονται να είπαν στον Αδαμαντίδη: «Δώσε τα χρήματα που χρωστάς ρε π…!».

Ο γνωστός τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Metropolitan, φέρει μώλωπες στο πρόσωπο και έχει σπασμένη μύτη

Όλο το παρασκήνιο

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 19:30 το απόγευμα, δύο άτομα με βερμούδες, που φορούσαν κράνη, τον πλησίασαν και του είπαν σε άγριο τόνο να επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε πάρει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας.

Ο τελευταίος, σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, ισχυρίζεται ότι ο τραγουδιστής είχε υπογράψει συμβόλαιο μαζί του για μια σειρά συναυλιών το καλοκαίρι, έχοντας εισπράξει και χρήματα ως προκαταβολή. Η πλευρά του τραγουδιστή αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο, σύμφωνα με τα όσα είπε  ο Αλέξης Κούγιας.

Οι δυο κρανοφόροι, αφού πρώτα άρχισαν να του φωνάζουν άγρια, γιατί δεν επιστρέφει τα χρήματα στον επιχειρηματία, στη συνέχεια άρχισαν να τον δέρνουν και να τον χτυπούν με μπουνιές στο πρόσωπο. Κατόπιν απομακρύνθηκαν γρήγορα από το σημείο, αφήνοντας τον τραγουδιστή αιμόφυρτο και σε κατάσταση σοκ από τον ξυλοδαρμό του, μέσα στον δρόμο.

Ο Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Metropolitan, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει κάταγμα μύτης και μώλωπες από τα χτυπήματα των δύο μπράβων και θα παραμείνει νοσηλευόμενος τουλάχιστον για μία νύχτα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Θέμη Αδαμαντίδη, Αλέξη Κούγια, η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε  ο γνωστός ποινικολόγος, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».

Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Α.Τ. Καλλιθέας, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, της υπόθεσης έχει επιληφθεί το Τμήμα Εκβιαστών.


Πηγή

Μητσοτακης: Θα ολοκληρώσουμε τον εκσυγχρονισμό των αεροσκαφων F-16...Μια απο τα ιδια κι αυτος ! ! !

Αν δεν επανεξοπλισθει ο Στρατος μας, θα ειμαστε ερμαιο των ορεξεων του Σαλεμενου και του καθε μεταγενεστερου Σαλεμενου...
Και δυστυχως, αφου απο τωρα αδειαζει ετσι τον Στρατο , καταλαβαινουμε τι θα γινει, μολις εκλεγει ο χαραμοφαης .....
ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ με τον Τσιπρα ειναι κι αυτος ! ! !


“Θα ολοκληρώσουμε τον εκσυγχρονισμό των F-16” , απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν ρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει για την ενίσχυση των ΕΔ. Για τα υπόλοιπα, είπε ότι θα γίνουν ανάλογα με τις δημοσιονομικές δυνατότητες που θα υπάρχουν. Δηλαδή μία από τα ίδια…

Δεν φαίνεται ουδείς ,ούτε ο κ.Μητσοτάκης να ΄χουν καταλάβει τι ακριβώς έχει συμβεί στις ΕΔ, όχι μόνο στα χρόνια της κρίσης, την οποία επικαλέστηκε στη συνέντευξή του στον Alpha για να παραδεχτεί τα προβλήματα που υπάρχουν. Η απαξίωση της Εθνικής Άμυνας, όπως έχουμε ξαναγράψει έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν όταν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ κυβερνούσαν παντοδύναμα και αυτοδύναμα.

Η Εθνική Άμυνα ήταν ο “κουμπαράς” από τον οποίο οι κυβερνήσεις έσπευδαν να πάρουν όσα τους έλειπαν για να κλείσουν “μαύρες τρύπες” τις οποίες οι ίδιες δημιουργούσαν.Με κονδύλια από την Άμυνα παρίσταναν ότι έκαναν “κοινωνική πολιτική”, αλλά ούτε αυτό δεν έκαναν τελικά.

Αυτά όμως είναι παρελθόν και θα αναμέναμε ότι με δεδομένες τις ανησυχίες που υπάρχουν (;) για την τουρκική επιθετικότητα το θέμα της ενίσχυσης των ΕΔ θα εξεταζόταν με άλλη λογική. Με την κοινή λογική… Απ΄ όσα είπε ο κ.Μητσοτάκης χθες βράδυ δεν φαίνεται να προκύπτει κάτι τέτοιο.

Δεν γνωρίζουμε τι του έχουν πει οι Πτέραρχοι, Ναύαρχοι και Στρατηγοί που συμμετέχουν ενεργά στα δρώμενα της ΝΔ, αναμένοντας μάλιστα ο καθένας τους να αναλάβουν και θέσεις ευθύνης από Δευτέρα, αν η ΝΔ σχηματίσει κυβέρνηση. Οι δημοσιονομικές δυσκολίες πάντως δεν μπορούν να συνεχίσουν να αποτελούν δικαιολογία για να συνεχίσουμε να μην έχουμε στρατηγική ενίσχυσης των ΕΔ και να θεωρούμε ότι θα λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τον εκσυγχρονισμό των F-16, ο οποίος θα ολοκληρωθεί σε περίπου 10 χρόνια.

Παραγγελία τεσσάρων πολεμικών γαλλικών πλοίων από τη Ρουμανία. Δεν νομίζουμε ότι η οικονομία της είναι τόσο ανθηρή. Ο πρόεδρος της Αιγύπτου στρατηγός Σίσι, έχει εξοπλίσει τη χώρα του με καινούργια μαχητικά αεροσκάφη, φρεγάτες και ελικοπτεροφόρα την ώρα που δίνει μάχη και για την οικονομία της χώρας του. Όλες οι χώρες των Βαλκανίων που επίσης έχουν δυσκολίες έχουν αρχίσει να εξοπλίζονται. Η Ελλάδα που έχει το σημαντικότερο πρόβλημα ασφάλειας ,πότε σκοπεύει να αρχίσει να ασχολείται σοβαρά κι όχι αποσπασματικά με την Εθνική της Άμυνα;



πηγη 

Βρηκε τον δασκαλο του στην Λιβυη ο Ερτογκαν και...τρεχει και δεν φτανει !

Ο Στρατηγος Χαφταρ δεν ειναι Τσιπρας ουτε Τραμπ, ουτε Πουτιν....
Και στην Λιβυη μιλανε οι πραξεις...
Κι εχουν παρει φωτια τα μπατζακια του Σαλεμενου....
Γιατι....
Οσο υπαρχει Στρατηγος Χαφταρ ο Σαλεμενος δεν μπορει να βαλει χερι στον ορυκτο πλουτο της Μεσογειου....
Ετσι λοιπον...




Η Αγκυρα πάση θυσία με όπλα και στρατό θα στηρίξει μέχρι τέλους την κυβέρνηση της Τρίπολης με έναν βασικό αντικειμενικό στόχο: το μπλοκάρισμα των ελληνικών γεωτρήσεων νότια της Κρήτης που εξαρτώνται από τον καθορισμό της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Λιβύης.

Για να στηρίξει αυτή την προσπάθεια έχει στείλει ήδη στρατιωτικές δυνάμεις και πολεμικό υλικό ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται να στείλει ακόμη περισσότερα ώστε να αναπληρώσει και τις απώλειες από τις αεροπορικές επιδρομές της Αιγύπτου και των δυνάμεων του Χ.Χαφτάρ.

Τουρκικά πλοία με όπλα και συμβούλους κατευθύνονται προς την Λιβύη ενώ ο Ρ.Τ.Ερντογάν υποσχέθηκε στον GNA και την κυβέρνηση του Fayez Sarraj πως θα στείλει οκτώ UAV Bayraktar TB-2.

Oμως σε μια πολύ σημαντική εξέλιξη, η Αίγυπτος φέρεται να έστειλε άρματα μάχης Μ1Α1 Αbrams, τεθωρακισμένα, πυροβολικό, αντιαρματικούς πυραύλους και MANPADS.

Οι δυνάμεις της Αιγύπτου εισήλθαν πριν λίγο στην Λιβύη και ετοιμάζονται να συνδράμουν στην μεγάλη επίθεση του Χ.Χαφτάρ κατά των ισλαμιστών στην Τρίπολη.

Η αιγυπτιακή στρατιωτική φάλαγγα εισήλθε στην περιοχή Jufra & Bani Walid μέσω της Benghazi.

Είναι προφανές πως ο Αλ Σίσι "τραβάει" όλο και πιο βαθιά τον Ρ.Τ.Ερντογάν στον "βούρκο" της Λιβύης...

 Ερντογάν κατά Χάφταρ: "Είναι ένας πειρατής"!

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η χώρα του οποίου υποστηρίζει τη λιβυκή κυβέρνηση που έχει την έδρα της στην Τρίπολη, ανέφερε σε δηλώσεις του που δημοσιεύονται σήμερα πως ο ισχυρός άνδρας της ανατολικής Λιβύης, ο στρατάρχης Χαλίφα Χάφταρ, «δεν είναι παρά ένας πειρατής».

«Ο Χάφταρ δεν είναι παρά ένας πειρατής εκεί κάτω», δήλωσε ο Ερντογάν.

Ο ίδιος υπενθύμισε πως η χώρα του στηρίζει την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας (GNA) του Φάγεζ αλ-Σάρατζ που αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα.

«Ελπίζουμε πως, σε σύντομο χρονικό διάστημα, η Λιβύη θα έχει την ευκαιρία να οργανώσει εκλογές και πως ο λαός της θα μπορέσει να ασκήσει τα δημοκρατικά δικαιώματά του», πρόσθεσε ο Ερντογάν.

Ο Ερντογάν είχε επιβεβαιώσει τον Ιούνιο πως η χώρα του προμηθεύει όπλα στη GNA, εκτιμώντας πως αυτοί οι στρατιωτικοί εξοπλισμοί είχαν επιτρέψει στην Τρίπολη να «ισορροπήσει και πάλι» την κατάσταση μπροστά στις δυνάμεις του Χαλίφα Χάφταρ, οι οποίες υποστηρίζονται από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, την Ρωσία και την Αίγυπτο.



Πηγη 

''Κρατούμενος'' Άνοιξε «Μαγαζί» με Κρέπες μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού <ΦΩΤΟ>

Ζωή και Κότα περνάνε μέσα στις Φυλακές Κορυδαλλού...


Σουβλατζίδικο, που λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες», έχει στήσει μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού κρατούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, ο οποίος εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης.

Το astinomiko.gr φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία από το κελί που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο της Α’ πτέρυγας, και έχει μετατραπεί σε κατάστημα, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις απαραίτητες συσκευές -διαθέτοντας από καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μέχρι κρέπες και σουβλάκια!

Το «σουβλατζίδικο» του Κορυδαλλού λειτουργεί μόνο τα Σαββατοκύριακα και, σύμφωνα με πηγές των σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι οποίοι γνωρίζουν την ύπαρξη του, «κατακλύζεται» από εκατοντάδες κρατουμένους, απ’ όλες τις πτέρυγες των φυλακών, οι οποίοι αγοράζουν σουβλάκια, κρέπες, ομελέτες, καφέδες και αλκοολούχα ποτά, μαζικά, και για λογαριασμό άλλων συγκρατουμένων τους.


Πηγή

Ο Ποντιος Δημαρχος Κωνσταντινουπολεως, με τον Οικουμενικο Πατριαρχη και δηλωνει...

Σημαντικό γεγονός ότι το Πατριαρχείο είναι στην Κωνσταντινούπολη.....
Θα εχουν μεγαλο ενδιαφερον οι αντιδρασεις του Σαλεμενου...
Κι αυτο, γιατι η μεγαλυτερη κατηγορια που του ειχε προσαψει ειναι, οτι ηταν Ελληνας...
Αν αυτο, θεωρειται κατηγορια....
ΕΙΔΩΜΕΝ....
Ετσι λοιπον...


Ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε τον Εκρέμ Ιμάμογλου στο δημαρχιακό μέγαρο και τον συνεχάρη για την εκλογή του
Συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο του Μητροπολιτικού Δήμου της Πόλης κ.  Εκρέμ Ιμάμογλου, είχε σήμερα, στο Δημαρχιακό Μέγαρο, ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, ο οποίος τον συνεχάρη για την πρόσφατη εκλογή του.

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε στον Δήμαρχο κ. Ιμάμογλου, εκ μέρους του Οικουμενικού Πατριαρχείου και της περί αυτό Ομογενείας, κάθε επιτυχία στο πολυεύθυνο έργο του και να συμβάλλει, κατά τη διάρκεια της θητείας του, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στον αναπτυσσόμενο αστικό ιστό του Μητροπολιτικού Δήμου, με την εφαρμογή περισσότερων περιβαλλοντικών και κοινωνικών πολιτικών, προς όφελος όλων των κατοίκων της Πόλεως....

Κατά τη διάρκεια της εγκάρδιας συζητήσεώς τους, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος αναφέρθηκε ιδιαιτέρως στη σημασία και τη σπουδαιότητα του θεσμού του Οικουμενικού Πατριαρχείου που εδρεύει ανέκαθεν σε αυτή την ιστορική πόλη, αλλά και στις πρωτοβουλίες του Οικουμενικού Θρόνου για την ευαισθητοποίηση κάθε ανθρώπου καλής θελήσεως, για την ανάγκη προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος, καθώς και για την προώθηση του διαθρησκειακού και διαπολιτισμικού διαλόγου, με στόχο την αλληλοκατανόηση, τον σεβασμό στην ετερότητα και την ειρηνική συνύπαρξη ανθρώπων διαφορετικής προέλευσης και θρησκευτικής πίστης. 

Μετά τη συνάντηση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι με την επίσκεψή του θέλησε να συγχαρεί τον νέο δήμαρχο για την εκλογή του. Χαρακτήρισε ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι στην πολυπολιτισμική και πολυθρησκευτική Πόλη εδρεύει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, το οποίο αποτελεί το Κέντρο της Ορθοδοξίας, και επισήμανε ότι αυτό δεν είναι μόνον ένα θρησκευτικό καθίδρυμα, αλλά ένας θεσμός με σημαντικότατη διαχρονική πολιτισμική προσφορά. Εξέφρασε δε τη βεβαιότητα ότι ο νέος δήμαρχος, που είναι άνθρωπος με καλές προθέσεις, θα εργαστεί για όλους τους πολίτες χωρίς διακρίσεις. «Μεταφέρω τις προσευχές του Πατριαρχείου και της Ομογενείας για επιτυχία στο έργο σας», είπε ο Παναγιώτατος.






πηγη 

Μια Τουρκικη Επιλαρχια αρματων Leopard-2A4, μετασταθμευσε απο τον Εβρο, στην Κυπρο μυστικα...

Παρα την απαγαορευση ποι σχυει ο Σαλεμενος δεν υπολογιζει τιποτα και κανεναν...
Μετεφερε μια Επιλαρχια Αρματων απο την Ανδριανουπολη στην Κυπρο...
Εχει μεταφερει κι αλλες Επιλαρχιες απο τον Εβρο στα συνορα της Συριας...
Δεν μας θεωρει ικανους και επικινδυνους φαινεται στον Εβρο και τον αποψιλωνει για να ενισχυσει αλλες προτεραιοτητες του...
Ετσι λοιπον...


Υπερσύγχρονα άρματα μάχης, μαζί με τον οπλισμό τους τα οποία βρίσκονταν στην Ανδριανούπολη και τα μετέφεραν με μεταγωγικά πλοία στην κατεχόμενη Κύπρο και συγκεκριμένα στην κατεχόμενη Κυθρέα.

Τα άρματα αποτελούν μέρος της 1ης τουρκικής Στρατιάς του Έβρου, όπου ο τουρκικός Στρατός έχει συγκεντρώσει το σύνολο των αρμάτων μάχης με πυροβόλο διαμετρήματος 120mm (Leopard-2A4, M-60T Sabra) και των εκσυγχρονισμένων αρμάτων με πυροβόλο 105mm (Leopard-1T).

Να σημειωθεί ότι τόσο το αμερικανικό Κογκρέσο, όσο και η γερμανική κυβέρνηση απαγορεύουν τη μεταφορά στην Κύπρο οπλικών συστημάτων που κατασκευάζουν. Μια απόφαση την οποία δεν λαμβάνουν υπόψη οι Τούρκοι που όλο και συχνότερα χρησιμοποιούν οπλικά συστήματα (άρματα μάχης, πυραύλους, πυροβόλα και είδη ατομικού οπλισμού) αμερικανικής προέλευσης και κατασκευής. Και τώρα τελευταίως και γερμανικά άρματα μάχης τύπου Leopard.

Η μεταφορά των Leopard-2A4 από τις δυνάμεις κατοχής, δεν ήταν ζήτημα που θα περνούσε απαρατήρητο από την κυπριακή κυβέρνηση αφού ουσιαστικά πρόκειται για τη χρησιμοποίηση στρατιωτικού υλικού ευρωπαϊκής προέλευσης, στη συγκεκριμένη περίπτωση γερμανικής, για την κατοχή εδάφους μιας ευρωπαϊκής χώρας μέλους της ΕΕ, από μια τρίτη χώρα, μη μέλος της Ένωσης.

Η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας Ούρσουλα φον ντερ Λάιν, η οποία αποτελεί την πρόταση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για την καίρια θέση της Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετίζεται με την Κύπρο, αφού τον προηγούμενο Μάρτιο είχε συνάντηση με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη. Σε δηλώσεις της είχε εκφράσει τη στήριξή της στην Κύπρο (στο θέμα των γερμανικών αρμάτων), επικαλούμενη τον σεβασμό του Διεθνούς Δικαίου.




Πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.