Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021

Aγαvακτισμέvos πoλιτns «Αν δεν το παiξετε αυτό δεν φoράτε παvτελόvια» ΒΙΝΤΕΟ



Όπως ακριβώς συνέβη με τις πρόσφατες φωτιές,

έτσι και τώρα με τις πλημμύρες διάχυτη είναι η αγανάκτηση του κόσμου για έργα που δεν έγιναν και για υποσχέσεις που έμειναν στη θεωρία.


Χαρακτηριστική είναι η κραυγή ενός κατοίκου της Χαλκιδικής στην τηλεόραση του OPEN:

 
 
 
 
 
 

Ελληνογαλλικη Αμυντικη Συμφωνια ! ! ! Αλλα μας λεγαν τα καναλια, αλλα μαθαινουμε τωρα.....

Μας επριξαν πραγματικα τα ουμπαλα....

Διαβαστε ποια ειναι η αληθεια....

Η Γαλλία, αφού εξασφάλισε την πώληση των φρεγατών για να εξισορροπήσει κάπως την «χασούρα» που είχε από την ακύρωση της συμφωνίας των υποβρυχίων που είχε με την Αυστραλία, και να υπογράψει με την Ελλάδα μια συμφωνία κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της,  δεν φαίνεται διατεθειμένη να υποστηρίξει τις επικοινωνιακές ανάγκες της ελληνικής κυβέρνησης.

Η ελληνική κυβέρνηση προσπάθησε να την παρουσιάσει την ελληνογαλλική Συμφωνία σαν απόλυτη δέσμευση της Γαλλίας να υπερασπιστεί (ένοπλα) ελληνική κυριαρχία και κυριαρχικά δικαιώματα εφ’ όσων αυτά από κάποιον (Τουρκία) τεθούν υπό αμφισβήτηση.

Ωστόσο η αμυντική συμφωνία που υπογράφηκε πρόσφατα μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας
περιλαμβάνει ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής που αφορά στην επικράτεια των δύο χωρών, αλλά όχι στις αποκλειστικές οικονομικές ζώνες.

Το παραπάνω αναφέρει σήμερα αποκλειστικό δημοσίευμα της EURACTIV Γαλλίας, επικαλούμενη σχετική δήλωση από το γαλλικό Υπουργείο Άμυνας.

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα, η συμφωνία που υπεγράφη στις 28 Σεπτεμβρίου προβλέπει την παροχή αμοιβαίας βοήθειας σε περίπτωση ένοπλης επίθεσης από τρίτη χώρα, ακόμη και αν η τελευταία ανήκει στο ΝΑΤΟ. Ωστόσο, το γαλλικό υπουργείο Άμυνας υπογράμμισε στην Euractiv Γαλλίας με γραπτή δήλωση ότι οι αποκλειστικές οικονομικές ζώνες δεν αποτελούν μέρος της συμφωνίας.

«Η συμφωνία μεταξύ της κυβέρνησης της Γαλλικής Δημοκρατίας και της κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας για τη δημιουργία στρατηγικής εταιρικής σχέσης για συνεργασία στην άμυνα και την ασφάλεια υπεγράφη στις 28 Σεπτεμβρίου 2021 στο Παρίσι. Το άρθρο 2 προβλέπει ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής διατυπωμένη ως εξής: “Τα μέρη παρέχουν αμοιβαία βοήθεια και βοήθεια, με όλα τα κατάλληλα μέσα που έχουν στην κατοχή τους, εάν είναι απαραίτητο τη χρήση ένοπλης βίας, εάν διαπιστώσουν από κοινού ότι συμβαίνει ένοπλη επίθεση εναντίον των έδαφος ενός από αυτά, σύμφωνα με το άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών».

«Η αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) δεν θεωρείται ότι αποτελεί μέρος της επικράτειας ενός κράτους, ιδίως από τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (γνωστή ως Σύμβαση του Μόντεγκο Μπέι), την οποία έχουν υπογράψει η Γαλλία και η Ελλάδα».

Η γραπτή δήλωση από το γαλλικό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει σχετικό δημοσίευμα της Euractiv, πάλι για το ίδιο θέμα, από τις 6 Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το θέμα προκάλεσε έντονη πολιτική αντιπαράθεση στην Αθήνα μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να αναφέρει στη Βουλή πως το Διεθνές Δικαστήριο έχει αποδεχθεί ότι ένοπλη επίθεση συνιστά όχι μόνο η εισβολή, αλλά και κάθε περιστατικό χρήσης βίας έναντι στρατιωτικών μονάδων άλλου κράτους, «ακόμα και εκτός της stricto sensu επικράτειας».

Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι όλο αυτό το επικοινωνιακό τρικ του Μητσοτάκη «έπαιξε» στα ΜΜΕ σαν μια τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης, ένα ακόμα fake news από τα πολλά που ακούει ο Έλληνας πολίτης που ενημερώνεται από τα κανάλια και κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης, κι αύριο θα κληθεί πάλι να πάει στις κάλπες.



πηγη 

Ρε παιδια, ακoυστε, πoιους εχει πελατες ο vεκρoθαφτnς....Κατι για μπoλιασμεvoυς λεει ! ! !

Διευθυντής γραφείου κηδειών γίνεται viral με τους θανάτους μπολιασμενων που βλέπει καθημερινά....

Ακουστε τον...














πηγη 

OΜOΛOΓΙΑ CΒC: χρnσιμoποiησαμε κoύκλες και σκnνoθετnσαμε ΜEΘ για να τρoμoκρατήσoυμε το κoιvό...(Γιατi κυκλoφoρoυν ακoμη ελευθερoι;)

Μετά από πολλές εικασίες, το CBC τελικά παραδέχτηκε τη χρήση κούκλας αντί πραγματικού ασθενούς για να κάνει την κατάσταση στα νοσοκομεία της Αλμπέρτα να φαίνεται πιο ανησυχητική από ό, τι είναι… 



Αποδεικνύεται επίσης, ότι η προσεκτικά κατασκευασμένη σκηνή του νοσοκομείου που είχε σκοπό να τρομάξει τους θεατές δεν ήταν καν νοσοκομείο…

Τι κι αν κάποιοι τα βλέπαμε και τα λέγαμε απο πέρσι, είμασταν απλά φαντασμένοι και οι μόνοι που εντοπίζαμε τέτοια fake news, που αν τα έλεγες μπορεί να “έτρωγες” και “πλοκ” απο τα (κατα τα άλλα) ellinika hoaxes, τι ειρωνεία…

Αυτή η παραδοχή, έρχεται σχεδόν μία εβδομάδα μετά απο την παρουσίαση στο CBC. Στη συνέχεια έγινε viral στα κοινωνικά μέσα, με πολλούς να επισημαίνουν το ευδιάκριτο πλαστικό κεφάλι που συνδέεται με έναν αναπνευστήρα.

«Μεταδώσαμε δύο ιστορίες με ασθενείς μέσα σε ΜΕΘ νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της κρίσης του COVID και την πίεση του νοσηλευτικού προσωπικού. Γυρίσαμε βίντεο για αυτές τις ιστορίες σε δύο εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις του καναλιού, που έδειχναν κούκλες σε κρεβάτια με ρεαλιστική εμφάνιση», παραδέχεται τώρα η CBC Edmonton.

«Δυστυχώς, μερικά από τα ίδια πλάνα χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια σε μια διαφορετική ιστορία σχετικά με τα κρούσματα του COVID την περασμένη εβδομάδα. Η χρήση αυτών των εικόνων εκτός του πλαισίου των εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων ήταν ακατάλληλη και ζητούμε συγγνώμη για το λάθος. Η ιστορία διορθώθηκε», συμπλήρωσε. 

Τώρα που το CBC παραδέχτηκε ότι σκόπιμα χρησιμοποιούσαν στημένα πλάνα για να παρουσιάσουν μια τρομοκρατική κατάσταση, δημιουργείται το ερώτημα: “Πόσες φορές το CBC αλλά και άλλα ΜΜΕ χρησιμοποίησαν κούκλες για να ξεγελάσουν το κοινό;”

Λόγω των νόμων περί απορρήτου, οι ειδησεογραφικοί σταθμοί πρέπει να θολώνουν τα πρόσωπα των ασθενών, εκτός εάν λάβουν τη συγκατάθεσή τους. Λοιπόν, πώς μπορεί κάποιος να είναι σίγουρος εάν ορισμένοι ή οι περισσότεροι ασθενείς που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ είναι πραγματικοί ασθενείς και όχι κούκλες;

Κάποιοι σαν εμάς είναι πιο παρατηρητικοί, και γνωρίζουν ότι οι περιπτώσεις είναι πάρα πολλές και όχι μόνο όσο αφορά τις κούκλες αλλά και πραγματικούς ανθρώπους που υποδύονται τους ασθενείς. Σε τελική ανάλυση, το CBC παραδέχθηκε την απάτη μόνο μετά από μαζική πίεση του κοινού…




Πηγή CBC Edmonton

πηγη1

Σφαλιαρα ξεγυρισμεvη απο τον Γοviδη....Πoρτoσαλτε σε εiχε διαγράψει ο κόσμoς πρiν σε διαγράψει ο Εσnεα ! ! !

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΓΟΝΙΔΗΣ...



Πορτοσαλτε σε είχε διαγράψει ο κόσμος πριν σε διαγράψει ο Εσηεα…δουλειά σου δεν ειναι να μιλάς αυταρχικά σε συνταξιούχους που έχουν δουλέψει μια ολόκληρη ζωή για τα δικαιώματα τους κι έχουν πληρώσει ένσημα κι έχουν μοχθήσει…

Απειλές κι εκβιασμούς στον λαό δεν περνάνε,για αυτο τραβα σπίτι σου και κρυψου…και ντροπη σου…» Δεν ειναι δημοσιογραφία αυτη! 

Καλησπερα παιδια! Σταματης



AμBρoσιos κατά Aρxιεπισκoπoυ Iερωvύμoυ: Yπακoυσεs τυφλά στο κατασκεuασμα σαταvικώv δυvάμεωv της Παγκoσμιoπoinσns



 «Ο κορωνοϊός είναι κατασκεύασμα των σκοτεινών και σατανικών δυνάμεων της Παγκοσμιοποίησης»

Με ανοιχτή επιστολή του προς τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο, ο πρώην Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος θέτει θέμα υπονόμευσης και καταστροφής της ελλαδικής Εκκλησίας από την πολιτική του, ενώ δεν αφήνει ανέγγιχτο ούτε το κατεστημένο της Ιεράς Συνόδου.

Χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό «κατασκεύασμα των σκοτεινών και σατανικών δυνάμεων της Παγκοσμιοποίησης» και κατηγορεί τον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας ότι εφάρμοσε τυφλά τις οδηγίες του Κυριάκου Μητσοτάκη και κατέστρεψε την εκκλησία».

 

Από το μανιφέστο του εξαπολύει μύδρους κατά της Ιερά Σύνοδος, την οποία κατηγορεί για τη θέση που πήρε υπέρ του εμβολίου χωρίς να υπολογίζει τις επισημονικές απόψεις που τεκμηριώνουν κινδύνους από τον εμποτισμό του στους ανθρώπους.

Η ανοιχτή επιστολή του πατριώτη ιεράρχη είναι η εξής:

“Μακαριώτατε,

Ἀπευθύνομαι πρός Ὑμᾶς σήμερον δημοσίως, πειθαρχῶν εἰς τήν προτροπήν τοῦ ἐν ἁγίοις πατρός ἡμῶν Ἰωάννου τού Χρυσοστόμου, καθ’ ἥν «τά δημοσίως λεγόμενα καί πραττόμενα, δημοσίως καί νά ἐλέγχωνται» (ΕΠΕ, 23,393), προκειμένου νά καταθέσω πρός τήν Ὑμετέραν Μακαριότητα τήν σφοδράν ἀντίδρασιν τῆς ἀθλίας μου ψυχῆς διά τάς ὑφ’ Ὑμῶν γενομένας Δηλώσεις τῆς παρελθούσης Κυριακῆς 10ης Ὀκτωβρίου τρ.ἔ., αἵτινες εἶδον τό φῶς τῆς δημοσιότητος!

Ἰδού ἕνα ἀπόσπασμα:

«Δεν είναι όλα ρόδινα τα πράγματα. Υπάρχουν πολλά αγκάθια, υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Και οι αρχιερείς που διάβηκαν αυτόν τον δρόμο και τον περνούν γνωρίζουν από αυτές τις δυσκολίες που προέρχονται από έξω αλλά και δυστυχώς από μέσα από την Εκκλησία.

Τότε τι γίνεται; Πού θα στραφείς; …….. Στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Και επομένως δεν έχεις δικά σου βιώματα; Δεν έχεις δυνατότητα να αμφισβητήσεις κάτι, δεν είναι δυνατόν να έχεις κάτι προσωπικό που πιθανόν να έχεις ερωτηματικά από αυτά που ακούς; Έχεις το δικαίωμα αυτό. Αλλά πάνω από όλα είναι η υπακοή στην Εκκλησία και στη Σύνοδό της, διότι αυτή καθοδηγεί αυτό το σκάφος. Και σε αυτήν θα πειθαρχείς. Πιθανόν όμως η γνώμη σου να είναι ισχυρή, πιθανόν να είναι δυνατή.


Σεβόμαστε την ελευθερία σου και την ελευθερία του καθενός. Αλλά θα πρέπει να έρθει και να πει «πατέρα μου εγώ αυτό είμαι» και να αφήσει τα καθήκοντά του και να αποσυρθεί στο σπίτι του, στο Μοναστήρι του, στο κελί του και από εκεί να έχει τις θέσεις τις δικές του.

Υπάρχει μια φράση, που πολλοί την ακούνε και ανατριχιάζουν: αποτειχίζομαι. Αυτός, λοιπόν, που διαφωνεί και δεν θέλει να τηρήσει την γραμμή της Εκκλησίας, της Ιεράς Συνόδου, έρχεται και λέει αυτά που είναι δικά μου πιστεύω, αλλά όμως οφείλω υπακοή στην Εκκλησία.

Επομένως «σας δίνω ένα χαρτί και σας λέω αποτειχίζομαι και από δω και πέρα κάνω ιδιωτική ζωή, κάνω αυτό που θέλω». Η ενότητα της Εκκλησίας είναι πάνω από όλα γιατί στηρίζει την αληθινή πίστη.

Αυτές οι σκέψεις πρέπει να επικρατούν και σε αυτούς που ανεβαίνουν σήμερα τα σκαλιά του θυσιαστηρίου, αλλά και αυτούς που υπηρετούμε. Οι ανάγκες των καιρών μας, η πατρίδα μας, η κοινωνία μας, η αποιεροποίηση των πάντων γύρω μας, είτε λέγεται οικογένεια, έγινε λέγεται νεότητα, είτε λέγεται παιδεία, είτε λέγεται στρατός.

Αυτή η μανία της αποιεροποιήσεως δεν απαντιέται, ούτε αντιμετωπίζεται με κανέναν άλλον τρόπο, παρά με την Πίστη μας, τις ρίζες μας, τη βάση μας. Μπορούμε να παρεκκλίνουμε μέσα μας. Δεν βιαζόμαστε. Υπακούομε στο θέλημα της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας».

Μακαριώτατε,

Συμφωνῶ ἀπολύτως μέ τήν διδαχήν Σας περί ὑπακοῆς πρός τήν Ἱεράν Σύνοδον, πλήν ὅμως ὑπό τόν ὅρον, ὅτι καί ἡ Ἱερά Σύνοδος θά «ὀρθοτομῇ τόν λόγον τῆς ἀληθείας»! Συνεπῶς αἱ Ὑμέτεραι ἐκφράσεις περί «ᾀποτειχίσεως», περί ἀποσύρσεως κάποιου διαφωνοῦντος Ἀρχιερέως «στό σπίτι του, στο Μοναστήρι του, στό κελλί του» καί, τέλος, περί «αποιεροποιήσεως» μᾶς ἐσκανδάλισαν ἀφαντάστως!

Μᾶς ἐσκανδάλισαν δέ, διότι προϋποθέτουν, ὅτι ἡ Ἱερά Σύνοδος ἔχει ὡς προνόμιόν της τό ΑΛΑΘΗΤΟΝ! Πλήν ὅμως αὐτό εἶναι καί τό ζητούμενον διά τήν σήμερον ἡμέραν! Ἡ ὑφ’ Ὑμᾶς Ἱερά Σύνοδος τῶν Ἀρχιερέων ὑπηρετεῖ πάντοτε τήν ἀλήθειαν ἤ μήπως ἐνίοτε ὑπηρετεῖ καί τήν πλάνην;

Μέχρι τῆς σήμερον ἡμέρας ἐγνωρίζομεν, ὅτι ὁ Πάπας, πεπλανημένος βέβαια, ἰσχυρίζετο, ὅτι κατέχει τό «ἀλάθητον»! Σήμερον πληροφορούμεθα, ὅτι καί ἡ Ἱερά Σύνοδος ἐμφανίζεται ὡς ἀλάθητος!

Πλανᾶσθε, ὅμως, Μακαριώτατε, καί μάλιστα πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν, ἰσχυριζόμενος τά τοιαῦτα! Καθ’ ὅσον τόσον ἡ Διαρκής Ἱερά Σύνοδος, ὅσον καί ἡ προσφάτως συγκληθεῖσα Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἱεραρχίας, ἀμφότεραι τελοῦσαι ὑπό τήν Προεδρείαν Ὑμῶν, ἔχουν προδόσει τόν Σωτῆρα μας Χριστόν, ἔχουν προδόσει τήν Ὀρθόδοξον Πίστιν τῶν προγόνων μας, ἔχουν ἐκκοσμικεύσει – καί ἑπομένως ἔχουν διαλύσει- τήν Ἐκκλησίαν τῆς Ἑλλάδος, διότι ἅπαντες οἱ Σεβασμιώτατοι Ἀρχιερεῖς, πλήν ἐλαχίοστων, ὑπετάγητε ὁλοκληρωτικῶς εἰς τόν Καίσαρα, δηλ. εἰς τόν μή διακρινόμενον διά τήν πρός τόν Χριστόν πίστιν του καί εὐλάβειάν του, τόν Πρωθυπουργόν τῆς Ἑλλάδος, τόν ἀφωρισμένον κ. Κυριάκον Μητσοτάκην!

Μέ ἀφορμήν τόν Κορωνοϊόν, δηλ. ἕνα κατασκεύασμα τῶν σκοτεινῶν καί σατανικῶν Δυνάμεων τῆς Παγκοσμιοποιήσεως, ἐγκατελείψατε τήν διδαχήν τοῦ Χριστοῦ διά τήν σωτηρίαν τῆς ψυχῆς μας καί, θεοποιήσαντες τό ἀνθρώπινον σῶμα, τώρα πλέον ἐκδαπανᾶσθε συνεχώς διά τήν προστασίαν τῆς σωματικῆς ὑγείας, ἤτοι διά τήν ἐκ μέρους τῶν πιστών τῆς Ἐκκλησίας τέκνων ἀποδοχήν τοῦ ἐμβολίου κατά του Κορωνοϊοῦ, παραβλέποντες τό γεγονός, ὅτι τό ἐμβόλιον προκαλεῖ ἀκόμη καί τόν θάνατον εἴς τινας περιπτώσεις!

Ἐφαρμόζοντες τυφλῶς τάς ὁδηγίας τοῦ κ. Μητσοτάκη, διελύσατε τήν Ἐκκλησίαν! Κατ’ οὐσίαν κατά τό παρελθόν ἔτος κατηργήσατε τήν ἑορτήν τοῦ Πάσχα, ὑποτασσόμενοι ἀναντιρρήτως εἰς τήν Πολιτικήν Ἐξουσίαν καί ἐφαρμόζοντες τυφλῶς τάς ἐντολάς τοῦ κ. Μητσοτάκη, αἵτινες τήν 16ην Μαρτίου 2020 ἐδόθησαν πρός Ὑμᾶς οὐχί διά τινός ὑπηρεσιακῆς συνεργασίας, ἀλλά διαδικτυακά διά τινος ἀναρτήσεως εἰς τό προσωπικόν του Twitter!


Ὥστε, λοιπόν, ὁ Πρωθυπουργός αὐτοδιορίζεται καί …..Ἀρχιεπίσκοπος πάσης Ἑλλάδος! Συνεπῶς ἔχετε προδόσει τήν ἀποστολήν Σας, οὐχί ὡς ἄτομα, ἀλλ’ ὡς Ἱερά Σύνοδος τῆς Ἐκκλησίας τῆς Ἑλλάδος!

Ἰδού μία εἰσέτι ἀπόδειξις: Τήν 20ήν Ἀπριλίου π.ἔ. διά τινος ἑτέρας ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ μου προέβην δημοσίως εἰς τήν καταγγελίαν, ὅτι τά Μέλη τῆς Διαρκοῦς Ἱερᾶς Συνόδου τῆς 164ης Συνοδικῆς Περιόδου διά τῆς ληφθείσης Ἀποφάσεώς των «περί τῆς ὥρας τελέσεως τῆς θείας λειτουργίας τῆς Ἀναστάσεως κατά τό ἑσπέρας τοῦ Μεγάλου Σαββάτου παραβιάζουν καί καταπατοῡν τήν κανονικήν τάξιν τῆς Όρθοδόξου Ἐκκλησίας», παρέθετα δέ καί τό κατωτέρω ἐπισυναπτόμενον σχετικόν ἀπόσπασμα της Ἐγκυκλίου:

«Ὡς πρός τήν Ἀκολουθία τῆς Ἀναστάσεως ἡ Ἱερά Σύνοδος…… ἀπεφάσισε ὁμόφωνα, κάνοντας χρήση τῆς Οἰκονομίας τῆς Ἐκκλησίας, …..τήν προσαρμογή τῆς ὥρας τελετῆς τῆς Ἀναστασεως στίς 9.00’ μ.μ. τοῦ Μεγάλου Σαββάτου. Ἡ Τελετή θά πραγματοποιηθεί στό προαύλιο τῶν Ἱερῶν Ναῶν…..καί θά ἀκολουθήσει ἡ Ἀναστάσιμη Θεία Λειτουργία ἐντός τοῦ Ἱεροῦ Ναοῦ».

«Ὅθεν μέ βαθυτάτην ὀδύνην ψυχῆς,ἔγραφον τότε, γονυκλινής προσπίπτω ἐνώπιόν Σας καί ἔνδακρυς ἀποτολμῶ νά καταγγείλω πρός Ὑμᾶς, ὅτι διά τῆς Ἀποφάσεως ταύτης ἀκυροῦται καί ποδοπατεῖται ἡ ἐκκλησιαστική πρᾶξις καί Παράδοσις, ἥτις, ὡς γνωστόν, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΙΚΟΝ ΝΑ ΤΕΛΕΣΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑΝ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑΝ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ 24ώρου!».


 Ἐπί πλέον δέ ὑπέμνησα τότε καί πρός Ὑμᾶς καί πρός τούς Συνοδικούς Ἀρχιερεῖς τά κάτωθι λόγια ἐκ του ἱεροῦ Πηδαλίου:

«…. Πλήν τῆς προφορικῆς Παραδόσεως, εἰς τό ΠΗΔΑΛΙΟΝ καταχωρίζονται ἐπί λέξει τά ἑξῆς:

«Νά μή γίνωνται δύο λειτουργίαι ἐν μιᾷ ἡμέρᾳ εἰς μίαν καί τήν αὐτήν τράπεζαν. “Οὐκ ἔξεστιν ἐν μιᾷ τραπέζῃ κατά τήν αὐτήν δύο λειτουργίας εἰπεῖν, οὐδέ ἐν τῇ αὐτῇ τραπέζῃ, ἐν ῇ ὁ Ἐπίσκοπος ἐλειτούργησε, τόν Πρεσβύτερον ἐν ἐκείνῃ τῇ ἡμέρᾳ λειτουργῆσαι”. Ἀλλά καί οἱ ἡμέτεροι ἱερεῖς, οἱ δύο φοραῖς λειτουργοῦντες, τάχα διἀ παρρησίαν, βαρέως ἁμαρτάνουν, καί ἄς παύσουν εἰς τό ἑξῆς τό ἄτοπον τοῦτο» (Βλ. ΠΗΔΑΛΙΟΝ, Εκδόσεις Βασ. Ρηγοπούλου, σελ. 90).

Παρά ταῦτα ἀπηυθυνόμην εἰς ὦτα «μή ἀκουόντων»! Διά τῶν μέτρων, τά ὁποῖα ἐφηρμόσατε, παρεδόθητε εἰς τήν τυραννείαν μιᾶς διαβολικῆς ἀπάτης, ἥτις ἀκούει εἰς τό ὄνομα “προστασία ἀπό τόν Κορωνοΐόν” καί διελύσατε τήν Ἐκκλησίαν! Ἐξεδιώξατε τούς πιστούς ἐκ τοῦ Οἴκου τοῦ Κυρίου! Ἰδού μία ἀπόδειξις:

Διά τῶν ἀνωτέρω πτωχῶν ἐπιχειρημάτων καί ἀποδείξεων, Μακαριώτατε, ἀποδεικνύεται περιτράνως, ὅτι ἡ παροῦσα Ἱερά Σύνοδος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΘΗΤΟΣ! Πῶς, λοιπόν, νά ὑπακούσωμεν εἰς τά κελεύσματά της; Ὅθεν ἡ Ὑμετέρα προτροπή περί «ἀποσύρσεως εἰς τό κελλίον μας» καί περί «ἀποτειχίσεως» ἐξυπηρετεῖ μόνον καί μόνον τό προδοτικόν ἔργον τῆς Ἱερᾶς Συνόδου!

Δέν ἐπιθυμεῖτε νά ὑπάρχουν ἀντιδράσεις εἰς ὅσα ἡ Ἱερά Σύνοδος ἀποφασίζει, ὥστε νά …διευκολύνεται τό ἔργον Σας, διότι ἐπιθυμεῖτε νά εὐαρεστήσετε πρός τόν κ. Μητσοτάκην, τόν καί χρηματοδοτήσαντα τήν Ἐκκλησίαν τῆς Ἑλλάδος μέ ἕνα μέρος ἐκ τοῦ ποσοῦ τῶν 4.500.0000 €, τό ὁποῖον παρεσχέθη ὡς οἰκονομική ἐνίσχυσις «πρός τούς θρησκευτικούς φορεῖς», δηλ. τούς Ὀρθοδόξους, τούς Μουσουλμάνους κλπ. (βλ. ἄρθρον 104, παράγρ. 1 τοῦ Νόμου 4790/2021/Α΄48).

Ἀνατρέχοντες τώρα εἰς τήν ἐκκλησιαστικήν ἱστορίαν θά μᾶς ἐπιτρέψετε νά Σᾶς ὑπομνήσωμεν, ὅτι ἐνίοτε, σπανίως βέβαια, ἀκόμη καί μία Οἰκουμενική Σύνοδος εἶναι δυνατόν νά ὑπηρετῇ τήν πλάνην! Ὁπότε τήν ἀλήθειαν ὑπηρετοῦν καί ἐκφράζουν κάποια ἀντιδραστικά Συνοδικά Πρόσωπα!

Θά Σας ὑπομνήσω, λοιπόν, δύο Συνόδους τῆς Ἐκκλησίας, αἵτινες, συνεργείᾳ τοῦ Διαβόλου, ὑπηρέτησαν τήν …..πλάνην, τήν μίαν ἐκ τοῦ ἀπωτάτου ἱστορικοῦ παρελθόντος καί τήν ἄλλην ἐκ τῆς συγχρόνου ἐκκλησιαστικῆς ἱστορίας!

Κατά τό ἔτος 449 μ.Χ. εἰς τήν Ἔφεσον συνεκλήθη μία μεγάλη Σύνοδος. Συμμετεῖχον 127 (σημ: ίσως 135 κατά τινα ἄλλην ἐκδοχήν) Ἐπίσκοποι μέ Πρόεδρον τόν Πατριάρχην Ἀλεξανδρείας Διόσκορον καί μέ θέμα τήν καταδίκην τοῦ Εὐτυχοῦς, ὁ ὁποῖος, κατά τήν γνώμην των, ἐδίδασκε τήν κακοδοξίαν καί την αἵρεσιν! «Ο Διόσκορος …επέβαλε στους 104 Επισκόπους να υπογράψουν την καθαίρεσιν του Φλαβιανού Κωνσταντινουπόλεως και του Ευσεβίου Δορυλαίου, οι οποίοι είχαν καταδικάσει τον Εὐτυχῆ…» (βλ. www. peripatitis. net/news/449-m-ch-i-listriki-synodos-stin-efeso/).

Ἡ «Ἱερά» (;;;) ἐκείνη Σύνοδος ἀπό τήν Μητέρα Ἐκκλησίαν ὠνομάσθη «ΛΗΣΤΡΙΚΗ»! Ἄρα ὑπάρχει τό ἐνδεχόμενον μία Σύνοδος νά μή θεωρηθῇ «Ἱερά» καί συνεπῶς οἱ -κατά καιρούς ὀρθῶς σκεπτόμενοι καί «ὀρθοδόξως» ἐκφραζόμενοι καί συμπεριφερόμενοι Ἀρχιερεῖς, δηλ. οἱ ἐναντιούμενοι καί κατακρίνοντες Ἀποφάσεις καί Ἐνεργείας μιᾶς τοιαύτης Συνόδου των, νά μή εἶναι ἄξιοι τῆς περιφρονήσεως καί τοῦ ἐγκλεισμοῦ των «στο σπίτι τους, στο Μοναστήρι τους, στο κελλί τους», ὅπως Ὑμεῖς, Μακαριώτατε, ἰσχυρίζεσθε, ἀλλ’ ἀντιθέτως γνήσιοι Δοῦλοι τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ!

Πρός ἐπιστήριξιν καί ὑποστήριξιν τῶν σκέψεων καί τῶν συλλογισμῶν μου ἐπιτρέψατέ μοι νά ἐπικαλεσθῶ τά λόγια τοῦ Μεγάλου Θεολόγου καί Καθηγητοῦ μας, τοῦ ἀειμνήστου Παν. Ν. Τρεμπέλα:


«Η ίδια η μακραίων ιστορία της Εκκλησίας μαρτυρεί αδιαμφισβήτητα, ότι δεν εγγυάται και κάθε σύνοδος επισκόπων για την αλήθεια ή είναι απαλλαγμένη κάθε πλάνης. Το γεγονός, ότι άγιοι και μεγάλοι άνδρες της Εκκλησίας, όπως ο Μέγας Αθανάσιος και ο θείος Χρυσόστομος καθαιρέθηκαν από επισκοπικές συνόδους, δικαιολογεί πληρέστατα το παράπονο Γρηγορίου του Θεολόγου … (…)

Είναι ιστορικό γεγονός πολλαπλά μαρτυρημένο, ότι ούτε το πλήθος των παρακαθημένων Επισκόπων, ούτε η προέλευσή τους από κάθε μέρος της οικουμένης και από τις Εκκλησίες, οι οποίες ευρίσκονται σε κάθε μέρος, ούτε η συμμετοχή όλων των κεντρικών θρόνων και Αρχιεπισκόπων, αρκούν για τη συγκρότηση Οικουμενικής Συνόδου.

Έτσι, στη δικαίως ονομασθείσα ληστρική σύνοδο της Εφέσου (το 449) παρεκάθησαν 135 επίσκοποι, ανάμεσα στους οποίους ο Διόσκορος [Πατριάρχης] Αλεξανδρείας και ο [Αρχιεπίσκοπος] Ιεροσολύμων Ιουβενάλιος και ο Θαλάσσιος [Αρχιεπίσκοπος] της Καισαρείας της Καππαδοκίας» (βλ. Π.Ν. ΤΡΕΜΠΕΛΑ, Δογματική, τόμ. Β΄, Ἔκδ. «Σωτήρ», Ἀθῆναι 2003, σελ. 403-404.)

Ἄς παρακάμψωμεν τώρα τήν ἄλλην ἐκείνην Σύνοδον τῶν Ἐπισκόπων, τήν ἑνωτικήν (ψευδο)-Σύνοδον τῆς Φερράρας-Φλωρεντίας (1438-1439), διά νά ἔλθωμεν εἰς τήν Ληστρικήν Σύνοδον τῶν ἡμερῶν μας (τῆς 23ης.12.2016), τήν Σύνοδον τοῦ Κολυμπαρίου τῆς Κρήτης, τῆς Ὁποίας, δυστυχῶς, Μέλος ὑπήρξατε καί Ὑμεῖς, Μακαριώτατε!

Διά τήν Σύνοδον ταύτην, ἡ ὁποία ἀνεγνώρισε τούς καθηρῃμένους καί σχισματικούς ἐκκλησιαστικούς παράγοντες τῆς Οὐκρανίας, ἐνῶ συγχρόνως προὐκάλεσε καί ἕνα νέον Σχίσμα εἰς τήν Ὀρθόδοξον Κοινότητα, ἔχουν σημειωθῆ καί τά ἑξής:

«Τό συμπέρασμα πού ἀβίαστα ἐξάγεται ἐκ τῆς μελέτης των κοινοποιηθέντων τελικῶν κειμένων τῆς λεγομένης Ἁγίας καί Μεγάλης Συνόδου, καθώς καί ἀπό τίς ἀπαντήσεις καί ἀναλύσεις ἐγκρίτων Θεολόγων καί Μητροπολιτῶν εἶναι ὅτι τελικῶς ἡ σύνοδος αὐτή ἀποδεικνύεται ἀντορθόδοξη, ληστρική καί αἱρετική, διότι:

1. Ἐπετεύχθη τελικά ὁ στόχος τῆς ἐκκλησιαστικοποιήσεως τῶν αἱρέσεων, δηλαδή ἔγινε δεκτό, ὅτι ὁ Παπισμός καθώς καί λοιποί αἱρετικοί εἶναι Ἐκκλησίες καί ὄχι αἱρέσεις, καθώς ἀναγνωρίζει τό Προτεσταντικό λεγόμενο Παγκόσμιο Συμβούλιο ᾽Εκκλησιῶν ἤ μᾶλλον αἱρέσεων.

2. Καταλύει ἀποφάσεις Οἰκουμενικῶν Συνόδων.

3. Παραποιεῖ τήν Ὀρθόδοξη Πνευματικότητα.

4. Ἀπέκλεισε τούς Ἐπισκόπους καί κατέλυσε τήν Ὀρθόδοξη Συνοδι-κότητα καί ἐν γένει χρησιμοποιήθηκαν ἀντορθόδοξοι μέθοδοι στόν τρόπο λειτουργίας της.

5. Κατέστησεν ὑποχρεωτικές τίς ἀποφάσεις τῆς Συνόδου, ἐπί προφάσει τηρήσεως ἤ δῆθεν προασπίσεως τῆς γνησίας Ὀρθοδοξίας καταλύοντας ὅμως τόν ρόλο τῶν λαϊκῶν καί κατωτέρων κληρικῶν, οἱ ὁποῖοι ἔχουν τήν εὐθύνην διά τήν διατήρησιν ἀνοθεύτου τῆς Ὀρθοδόξου Πίστεως».

Καί ὁ συντάσσων τά ἀνωτέρω τραγικά γεγονότα τά ἐπισφραγίζει μέ τά ἑξής: «Αὐτά λοιπόν τά σημεῖα θά ἀναλύσουμε, γιά νά καταδείξουμε ὅτι τελικῶς ἡ Σύνοδος αὐτή εἶναι ὄντως ληστρική, αἱρετική καί ἀντορθόδοξη»

Μακαριώτατε καί παμφίλτατε ἐν Χριστῷ Ἀδελφέ μου,

Ἐπισφραγίζων, τήν μακράν ταύτην ἀναφοράν μου πρός Ὑμᾶς, ἐπιτρέψατέ μοι νά Σᾶς ὑπενθυμίσω, ὅτι ἡ Ὑμετέρα συμπεριφορά ἔναντι τοῦ ἀειμνήστου Προκατόχου Σας Ἀρχιεπισκόπου Χριστοδούλου δέν ἦτο σύμφωνος μέ τά ὅσα σήμερον γυμνῇ τῇ κεφαλῇ ὑποστηρίζετε! Διότι, ἐνῶ Ὑμεῖς ἤσασταν ἐνίοτε σφόδρα ἀντίθετος μέ τά ὑπό Χριστοδούλου ὑποστηριζόμενα, δέν ἀπεσύρθητε «στό σπίτι Σας, στό Μοναστήρι Σας ή στό κελλί Σας», ἀλλ’ ἀντιθέτως, πλήρης ὀργῆς καί θυμοῦ, ἐξήρχεσθο τῆς Αἰθούσης τῶν Συνεδριῶν, σκορπίζοντας μάλιστα ἐνίοτε καί τά Συνοδικά ἔγγραφα εἰς τόν ἀέρα!

Λυπούμαι βαθύτατα, διότι ἠναγκάσθην νά Σᾶς ὑπομνήσω ταῦτα πάντα, ἀλλά τό πράττω, ἐπικαλούμενος πρῶτόν μεν τήν ἐγκάρδιον φιλικήν μας σχέσιν τῶν φοιτητικῶν μας χρόνων εἰς τό Φοιτητικόν Οἰκοτροφειον «Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» τῶν Ἀθηνῶν, δεύτερον δέ καί τό γεγονός, ὅτι ἐγώ ὁ ταλαίπωρος συνέβαλον ἀποφασιστικῶς εἰς τήν ἐκλογήν Σας ὡς Μητροπολίτου Θηβῶν καί Λεβαδείας, εἰσηγούμενος περί Ὑμῶν καί ἐκλιπαρῶν τόν ἀείμνηστον καί Μεγάλον Ἀρχιεπίσκοπον Ἀθηνῶν, τόν Μακαριστόν Σεραφείμ, ὁ Ὁποῖος τελικῶς καί ἀπεδέχθη τήν θερμοτάτην περί Ὑμῶν ἱκεσίαν μου!

Ὑποκλίνομαι, λοιπόν, σήμερον ἐνώπιόν Σας και ἐξαιτοῦμαι τήν Ὑμετέραν συγκατάβασιν διά τόν σκληρόν λόγον μου, ὅνπερ ἔγραψα, οὐχί ἀντιτιθέμενος πρός Ὑμᾶς, ἀλλά διά τήν ἀποκατάστασιν τῆς ἀληθείας καί ἀπόρριψιν τῶν κατακριτέων θέσεων καί ὁδηγιῶν Σας, αἵτινες ἠκούσθησαν κατά τήν εἰς Ἐπίσκοπον χειροτονίαν τοῦ νέου Μητροπολίτου Καστορίας κ. Καλλινίκου! Λόγια, τα ὁποῖα, δυστυχώς, ἀλλοιώνουν τό περιεχόμενον τῆς ἀμωμήτου ἡμῶν Πίστεως! Ἄλλωστε ὁ ὑπογράφων τήν παροῦσαν προσωπικῶς δέν θίγεται, ἐφ’ ὅσον ἐπέλεξεν αὐτοβούλως καί ἔχει ἤδη ἀποσυρθῆ «στό σπίτι του, στο Μοναστήρι του, στό κελλί του», τό γνωστόν ἄλλωστε καί ὡς «ΧΑΝΙ ΤΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ»!”
 

 

Πηγη

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021

Βήμα-βήμα πρoς το «σφράγισμα»... Έρxεται το EμBoλιo xωρis βελόvα...ΒΙΝΤΕΟ



 «Το κακό θα έρθει από τους διαβασμένους» έλεγε ο Αγιος Πατροκοσμάς… και το κακό ήρθε!

 

Συσκευή που εμβολιάζει χωρίς... τρύπημα, προγραμματίζει να ρίξει στην αγορά ολλανδική start up.

Ξεχάστε τις βελόνες και υποδεχθείτε το «Bubble gun». Την τεχνολογία λέιζερ που εμβολιάζει χωρίς το ανατριχιαστικό για πολλούς τρύπημα.

Η διαδικασία διαρκεί όσο και ένα τσίμπημα κουνουπιού και δεν προκαλεί πόνο καθώς δεν επηρεάζονται οι νευρώνες του δέρματος, λένε οι επιστήμονες της ολλανδικής start – up εταιρείας που δημιούργησαν τη συσκευή.

«Μέσα σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου το γυάλινο δοχείο που περιέχει το υγρό θερμαίνεται από λέιζερ. Στο υγρό δημιουργείται μια φυσαλίδα που το ωθεί προς τα έξω με ταχύτητα 100 χιλ/ ώρα. Βλέπουμε πως διαπερνά το δέρμα σε βάθος περίπου ενός χιλιοστού» σημείωσε ο χημικός μηχανικός Φερνάντεζ Ρίβας.

Στόχος των επιστημόνων είναι όχι μόνο η αύξηση των εμβολιασμών αλλά και η μείωση των ιατρικών αποβλήτων. Η νέα τεχνολογία αναμένεται να βοηθήσει όσους φοβούνται τις βελόνες.

Η ολλανδική εταιρεία σκοπεύει να ζητήσει άδεια για ευρείας κλίμακας κλινικές δοκιμές σε εθελοντές εντός του Οκτωβρίου. Η συσκευή αναμένεται να είναι διαθέσιμη για το κοινό μέσα σε ένα με τρία χρόνια.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


 

Πηγή 

Που τις ειδατε τι πλημμυρες ρε παιδια; Πουυυυυ;;;;;

 

Μια και μοναδικη ικανοτητα εχουν....

Να κανουν το ασπρο μαυρο και να βρισκουν ηλιθιους να τους πιστευουν...




πηγη 

Εxω κoρωvαιo και η απαvτnσn του ΕOΔΥ.....Ο Xαρoς βγnκε παγαvιααααααα ! ! ! Ακoυστε το, λiγο γελιο δεν βλαπτει

 Λιγη σατυρα και λιγο γελιο δεν βλαπτει...




πηγη 

Μας πnρανε xαμπαρι....Αυτό που έκαvε ο Κoυρτς στην Αυστρiα δεν μπορεi να συγκριθεi με αυτό πoυ συμβαiνει στην Eλλάδα ! ! !

Ο κοσμος τοχει τουμπανο...

Τους φτυνουν...

Αυτοι ομως λενε  ψιχαλιζει....

Κι οταν τρωνε δεν μιλανε....



Με την παραίτηση του Σεμπάστιαν Κουρτς για πληρωμένες με δημόσιο χρήμα fake δημοσκοπήσεις άνοιξε “ο ασκός του Αιόλου”  για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του. Οι βολές δεν εκτοξεύονται μόνο από το εσωτερικό της χώρας, αλλά και από το εξωτερικό....

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η αυστριακή εφημερίδα Der Standard εστιάζει στην Ελλάδα και την κριτική που ασκείται από την αντιπολίτευση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη σχετικά με την «αμφιλεγόμενη πολιτική της για τα ΜΜΕ». 

Όπως αναφέρει στην Der Standard ο δημοσιογράφος Γιάννης Παλαιολόγος: «Η κυβέρνηση κατηγορείται ότι διέθεσε πάρα πολλά χρήματα σε φιλικά διακείμενα ΜΜΕ παρεμποδίζοντας επικριτικά μέσα από την πρόσβαση σε χρηματοδότηση».

Το δημοσίευμα αναφέρεται στη «λίστα Πέτσα» που δημοσιεύθηκε το 2020 και αφορούσε εταιρείες ΜΜΕ, οι οποίες θα αναλάμβαναν καμπάνια ενημέρωσης για τον κορονοϊό. 

«Η λίστα, που πήρε το όνομά της από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, περιείχε μια σειρά φίλα προσκείμενων στην κυβέρνηση εφημερίδων, ενώ αποκλείονταν άλλες σημαντικές αλλά επικριτικές εφημερίδες», παρατηρεί η Der Standard. 

Ο Δημήτρης Χριστόπουλος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστήμιου παρατηρεί: «Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο στην Ελλάδα. 

Εχει κανείς την αίσθηση ότι αυτό που έκανε ο Κουρτς στην Αυστρία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα».



πηγη 

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2021

Ξέσπασε ο Βαθιώτnς!!! Ακούστε τον αξίζει ο κοπος...ΒΙΝΤΕΟ

 Δειτε το βίντεο μυαλό και κριση έχετε...


 

 

                                                                     Πηγή 

Ωχ ωχ ωχχχχχχ....Τι ακoυω εδω;

 

Μεχρι στιγμης, κανεις δεν το διεψευσε....

Και δεν νομιζω να το κανουν...

Το γιατι ειναι γνωστο...





Μια μoυτζα θα τους δωσω και τnν ΤV θα σπασω... Ακoυστε το αξiζει ! ! !

 





Ανοίγω τηλεόραση ειδήσεις για να δω

να μάθω κάνα νέο  να ενημερωθώ,

κανάλια μαγαζάκια τους λένε τι θα πουν

στα γούστα του Αφέντη σκύβουν και προσκυνούν.


Με τους εισαγγελάτους και το κάθε παγώνι

μονάχα η προπαγάνδα πάει σχοινί κορδόνι

ααααα... ααααχ

μια μούντζα θα τους δώσω και την TV θα σπάσω

μήπως και σωθώ.


Το σύστημα προστάζει και προσοχή χτυπούν

μα τ' άπλυτα μια μέρα στη φόρα θα τους βγουν,

περάσανε τα χρόνια τα χρόνια τα παλιά

τέρμα οι παρωπίδες αλλάξαμε μυαλά.


Με τους εισαγγελάτους και το κάθε παγώνι

μονάχα η προπαγάνδα πάει σχοινί κορδόνι

ααααα... ααααχ

μια μούντζα θα τους δώσω και την TV θα σπάσω

μήπως και σωθώ.

Mnτρoπoλiτns Moρφoυ: Ήταν να κάvει σεισμό 7,5 ρίxτερ αλλά…BINTEO


Η καλή μας ουράνια Μητέρα γυρίζει το διακόπτη.

Ακούστε το αποκαλυπτικό αποσπάσματα από ομιλία του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου

 
 
 
 
 
 

Δεv το λεμε εμεiς ! ! ! Το MΕGΑ το λεει...

ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ....

ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΟ… ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ MEGA ! ! !

ΤΟ 93,3% ΣΤΗ ΜΕΘ ΤΟΥ ΑΧΕΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ…






  




Μπορεί σε αρκετές χώρες του κόσμου οι εμβολιασμένοι που νοσηλεύονται σε ΜΕΘ να είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους, παρόλα αυτά στην Ελλάδα επιμένουν ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο, όμως... ανά τακτά διαστήματα πλέον υπάρχουν «ομολογίες» ότι τα πράγματα δεν είναι έτσι.

 Προσφάτως μια δημοσιογράφος είπε ότι το 60-70% των νοσηλευόμενων στις ΜΕΘ της Θεσσαλονίκης είναι εμβολιασμένοι, ενώ τώρα είδαμε να δημοσιοποιούνται καρτέλες στο Mega, οι οποίες υποστηρίζουν ότι το 93,3% των νοσηλευόμενων στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ είναι εμβολιασμένοι. 

Και μάλιστα αναφέρει ότι και στις απλές κλίνες νοσηλείας του ΑΧΕΠΑ νοσηλεύονται κατά 73,5% εμβολιασμένοι, αλλά και το Ιπποκράτειο το 75,7% των όσων νοσηλεύονται σε απλές κλίνες είναι επίσης εμβολιασμένοι. Έγινε ξανά κάποιο λάθος; 

Ή κάτι μας κρύβουν; Το γεγονός το εντόπισε ο διδάκτωρ Καρδιολογίας Κωνσταντίνος Αρβανίτης και έκανε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δείτε την ανάρτηση του

«ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ;

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ MEGA,

ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ ΠΑΣΧΙΖΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ…

Πολύ γουστάρω να δω τα τρωκτικά του FB, να τρέχουν να γράφουν ότι “λείπει θεματικό περιεχόμενο” και ότι κάποιο λάθος θα έγινε και τέτοια.

Οπως έκαναν πριν λίγες μέρες, όταν μία νέα δημοσιογράφος έλεγε ζωντανά στον αέρα ότι στις εντατικές οι ανεμβολίαστοι είναι το 30-40%. Δηλαδή το υπόλοιπο 60-70% είναι εμβολιασμένοι. Μάταια προσπαθούσαν οι δημοσιογράφοι από το στούντιο να την “συνετίσουν”, επαναλαμβάνοντας την απορία τους για αυτό που είπε.

Εκείνη δεν χαμπάριαζε τίποτε και το επαναλάμβανε κιόλας το ίδιο, ξανά και ξανά…

Την άλλη μέρα βγήκαν από τον υπόνομο τους τα τρωκτικά του FB και προσπαθούσαν να το σώσουν.

ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1)  ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΧΕΠΑ

Απλές κλίνες

– Εμβολιασμένοι: 68 (ποσοστό 79% και όχι 73,5% που γράφει)

– Ανεμβολίαστοι: 18 (ποσοστό 21%)

Κλίνες ΜΕΘ

– Εμβολιασμένοι:  15 (ποσοστό 93,7%)

– Ανεμβολίαστοι:  1  (ποσοστό 6,3%)

2) ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Απλές κλίνες

– Εμβολιασμένοι:  70 (ποσοστό 80,5% και όχι 75,5% που γράφει)

– Ανεμβολίαστοι:  17 (ποσοστό 19,5%)

Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΛΙΟΥ

Τώρα ξαπλώνουμε στον καναπέ και περιμένουμε να λαγωνικά να βγουν να βάλουν ταμπέλα, ότι δήθεν “λείπει θεματικό περιεχόμενο”.

Τι ακριβώς λείπει; ΤΙΠΟΤΑ.

Αλλά δεν έχουν άλλο τρόπο να βγάλουν το άσπρο, μαύρο…



πηγη

Δεν καταζnτoυvται αυτoι κατεστpεψαν τον Σταυpο, αλλα...δικαζovται αυτoι που τον ξαvαστnσαν ! ! !

Αυτη ειναι η Ελλαδα των Κουληδων και των Ζαιων σημερα....



Σε ένα νησί που δέχεται καθημερινά εισβολή «προσφύγων» οι αρχές στρέφονται εναντίον των Ελλήνων που προσπαθούν να προστατεύσουν την πολιτιστική τους κληρονομιά

Ακόμα ένα περιστατικό που αποδεικνύει πως ζούμε σε μια χώρα κατεχόμενη.

Πρόκειται για την υπόθεση της ανύψωσης ενός σταυρού στην θέση Απελή, στα Τσαμάκια της Λέσβου στο σημείο που βρισκόταν παλιότερα ένας άλλος σταυρός, τον οποίο «άγνωστα άτομα» είχαν καταστρέψει..

Η αστυνομία τότε, το πρωί της Κυριακής 3-3-2019, είχε προσαγάγει συνολικά 33 άτομα αφού αυτά τοποθέτησαν έναν μεταλλικό σταυρό ύψους δύο μέτρων που ας σημειωθεί ότι κατασκευάσθηκε και μεταφέρθηκε από τη Χίο μαζί με μια μεγάλη τσιμεντένια βάση με τη χρήση γερανού.

Εναντίον αυτών  των ατόμων σχηματίσθηκαν τότε δικογραφίες με κατηγορίες περί  αυθαίρετης κατάληψης δημοσίου κτήματος και περί αυθαιρέτων κατασκευών και  απείθειας. 

Η δικάσιμος έχει οριστεί για τις 21 Νοεμβρίου του 2021 και ήδη οι κατηγορούμενοι λαμβάνουν τις κλίσεις τους.

Εμείς να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην τοπικές αρχές - δήμο και αστυνομία - για την μεγάλη επιτυχία της σύλληψης αυτών των εγκληματιών.






πηγη

Συvαγερμόs για την Kακoκαιρiα ''Mπάλλος'' πρoειδoπoιεi με μήνυμα το 112 για Eπικivδυvα Kαιρικά Φαιvόμεvα...



 Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται την Πέμπτη εξαιτίας της νέας κακοκαιρίας «Μπάλλος», καθώς επίσης χιόνια σε ορεινές περιοχές, πτώση της θερμοκρασίας στα ηπειρωτικά και άνεμοι έως 7 Μποφόρ, ενώ αναμένεται το επόμενο 48ωρο να είναι δύσκολο.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, την Πέμπτη αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία, στη Θεσσαλία και στη Στερεά Ελλάδα, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα. Χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν κυρίως σε νησιωτικές και θαλάσσιες περιοχές. Χιονοπτώσεις αναμένονται από το πρωί κατά κύριο λόγο στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας και στην Πίνδο, ενώ οι συγκεντρώσεις σκόνης στα νότια θα είναι σχετικά αυξημένες.


Μήνυμα που προειδοποιεί για ακραία καιρικά φαινόμενα σε Β. Ιόνιο, Ήπειρο και Δυτ. Στερεά Ελλάδα στάλθηκε μέσω του 112. Το μήνυμα αναφέρει: "Προειδοποίηση για ακραία καιρικά φαινόμενα στην περιοχή σας. Αποφύγετε άσκοπες μετακινήσεις, περιοχές που έχουν πλημμυρίσει ή που μπορεί να πλημμυρίσουν. Ασφαλίστε αντικείμενα που μπορεί να παρασυρθούν από άνεμο. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών".


 Ο μετεωρολόγος του Open, Κλέαρχος Μαρουσάκης, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων για τις περιοχές που αναμένεται να επηρεαστούν από το νέο κύμα κακοκαιρίας και το πότε θα συμβεί αυτό.

 

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται πολύ δύσκολες μίας και διαδοχικά και αλλεπάλληλα κύματα κακοκαιρίας θα σαρώσουν τη χώρα από τα δυτικά προς τα ανατολικά. Το πρώτο κύμα αναμένεται από το βράδυ της Τετάρτης, 13 Οκτωβρίου και ξεκινάει μέσα από το Ιόνιο και τη Νότια Ιταλία και επεκτείνεται ανατολικότερα για να επηρεαστεί σχεδόν το σύνολο της χώρας – και την ηπειρωτική Ελλάδα και το Αιγαίο. Θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες.


Μέχρι στιγμής τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι και το πρώτο κύμα θα είναι πολύ ισχυρό. Μάλιστα, στο τελείωμα του πρώτου κύματος έρχεται ένα δεύτερο κύμα, συγκεκριμένα από την περιοχή της Ιταλίας που δεν αποκλείεται να χτυπήσει προς τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, να αποκτήσει τροπικά χαρακτηριστικά, δηλαδή ένταση μεσογειακού κυκλώνα που θα χτυπήσει κυρίως τα πιο δυτικά και νότια παράλια της χώρας.

 

Ποιες περιοχές θα πληγούν ιδιαίτερα

Από αυτό το δεύτερο κύμα του «Μπάλλου» θα επηρεαστούν κυρίως το Ιόνιο και τα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα. Τα φαινόμενα θα ξεκινήσουν από εκεί και θα επεκταθούν, από την Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου, και σε άλλες περιοχές προς την κεντρική και βόρεια χώρα, ακόμα και στα νησιά του ανατολικού και βόρειου Αιγαίου. Θα πέσει πολύ νερό σε μικρό χρονικό διάστημα. Προς τα νότια τμήματα του Αιγαίου υπάρχει περίπτωση να έχουμε πιο ήπια φαινόμενα, ωστόσο και εκεί θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Οι ειδικοί εφιστούν την προσοχή για πλημμυρικά φαινόμενα ενώ, στα ορεινά της βόρειας χώρας θα έχουμε και πυκνές χιονοπτώσεις. Οι βοριάδες θα ενισχυθούν σημαντικά. Πρόκειται για ένα αρκετά επικίνδυνο διάστημα.
 

Η κακοκαιρία στις καμμένες περιοχές

Σε Βόρεια Εύβοια, Αττική και Ηλεία, ο όγκος νερού από τις βροχοπτώσεις θα είναι μεγάλος και υπάρχει αυξημένος κίνδυνος για πλημμύρες. Από τις έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεαστούν ηαι η Δυτική Πελοπόννησος και η Δυτική Στερεά και η περιοχή της Βόρειας Αττικής και η Εύβοια. Το κύμα κακοκαιρίας θα αρχίσει να υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου, 16 Οκτωβρίου, από τα δυτικά, θα ολοκληρώσει τη δράση του μέσα στην Κυριακή και από την επόμενη εβδομάδα θα αποτελεί παρελθόν.

 

 Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία του meteo.gr

Από τη νύχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη θα προσεγγίσει τη χώρα μας από τα δυτικά το βαρομετρικό χαμηλό που θα προκαλέσει την κακοκαιρία Μπάλλος.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, τα κύρια χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας θα είναι τα εξής:

    Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες αρχικά θα επηρεάσουν το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τη Στερεά και σταδιακά θα επεκταθούν στην υπόλοιπη χώρα.
    Χαλαζοπτώσεις σε νησιωτικές και παράκτιες περιοχές.
    Χιονοπτώσεις στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας και στην Πίνδο από το πρωί της Πέμπτης 14/10.
    Θυελλώδεις άνεμοι στα πελάγη, οι οποίοι κατά τόπους θα φτάνουν τα 8 και την Παρασκευή 15/10 στο Ιόνιο τα 9 μποφόρ. Άνεμοι με πολύ ισχυρές ριπές ενδέχεται να συνοδεύουν και τις καταιγίδες που θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά και τις νησιωτικές περιοχές.
    Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει πτώση, η οποία θα γίνει αισθητή κυρίως στις ηπειρωτικές περιοχές.

 

 

 

                                                                     Πηγή 

 

 

 

 

 

 

 

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021

Δ Y Σ Τ Y Χ Ω Σ....Να βοnθήσει ο πρωθυπoυργός της Eλλάδος γιατi εiμαστε στο έλεoς του Θεoύ, ζητoυν οι γοvεις του Hρωα Κατσiφα ! ! !

«Δικαιοσύνη ζητάμε»...



Λίγα 24ωρα μετά την είδηση ότι το Δικαστήριο Αργυροκάστρου συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες της Δρόπολης την 28η Οκτωβρίου 2018, οι γονείς του αδικοχαμένου νέου απευθύνουν έκκληση για βοήθεια, που φτάνει μέχρι τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Εισαγγελία Αργυροκάστρου είχε προτείνει να κλείσει το θέμα και να χαρακτηριστεί ο θάνατος του 35χρονου ως «αυτοκτονία», κάτι που τελικά απορρίφθηκε από το Δικαστήριο.

«Δικαιοσύνη ζητάμε. Να βγει το πόρισμα και να βοηθήσει ο πρωθυπουργός της Ελλάδος γατί είμαστε στο έλεος του Θεού», λένε χαρακτηριστικά Γιάννης και Βασιλική Κατσίφα στο ethnos.gr.

Σύμφωνα με τη Βασιλική Κατσίφα,  η οικογένεια έχει λάβει κάποια έγγραφα από την Εισαγγελία, στα οποία αναφέρεται ότι ο γιος της «έχει δύο τρύπες στο πιγούνι», ενώ γίνεται λόγος για «αυτοκτονία».

Οι γονείς του Κωνσταντίνου ζητούν δικαίωση και αναρωτιούνται: «Η δικαίωση είναι να βγει η αλήθεια γιατί τον δολοφόνησαν. Ισχυρίζονται ότι πρόβαλε αντίσταση και ότι έγινε ανταλλαγή πυρών. Να μας το αποδείξουν Αν υπήρχε δικαιοσύνη ας συλλάμβαναν το παιδί μας. Γιατί να το εκτελέσουν επιτόπου;»

Όσο για τους χαρακτηρισμούς που αποδόθηκαν στον 35χρονο, οι γονείς του υποστηρίζουν: «Δεν ήταν τρομοκράτης ή εθνικιστής όπως τον περιγράφουν τα αλβανικά μέσα αλλά ενδιαφερόταν μόνο για την προάσπιση των δικαιωμάτων της ελληνικής μειονότητας».




πηγη 

Δ.Γιαvvακόπoυλos: «Ηρθε η ώρα της Nέμεσιs! Όταv απoκαλυφθoύv όλα τα ψέματα που μας σερβiρετε δεv θα σαs σώσουν ούτε τα Eλικoπτερα»! ΒΙΝΤΕΟ


Μπράβο σου είσαι Παλικάρι το λέει η καρδιά σου !!!

 Ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, προχώρησε σε μια ακόμη ηχηρή παρέμβαση, με την οποία στέλνει σαφέστατο μήνυμα προς την κυβέρνηση για τα μέτρα διαχωρισμού που έχει επιβάλει.

Ο Δ.Γιαννακόπουλος ο οποίος προσφάτως είχε τονίσει ότι δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος», το οποίο έγινε στην τιμή του πατέρα του, γιατί είναι ανεμβολίαστος, αναφέρθηκε σε... ελικόπτερα και Σπιναλόγκα .

Συγκεκριμένα σε ανάρτηση του στο Instagram αναφέρει: «Όταν αποκαλυφθούν (και να είστε βέβαιοι ότι θα γίνει) όλα τα ψέματα που μας σερβίρετε τόσο καιρό και καταλάβει επιτέλους ο κοσμάκης γιατί έχει περάσει αυτή τη χουντική συμπεριφορά, ούτε τα ελικόπτερα θα σας σώσουν, αλλά ούτε η Σπιναλόγκα θα σας χωράει...»

Παράλληλα συνόδευσε την ανάρτηση του με ένα βίντεο στο οποίο τονίζει: «Οι εμβολιασμένοι κολλάνε το ίδιο με τους ανεμβολίαστους, μην πούμε και περισσότερο. Τους ανεμβολίαστους τους έχεις κλεισμένους στο σπίτι και οι εμβολιασμένοι είναι έξω και διασκεδάζουν».

Παράλληλα, στο τέλος προβλέπει πως θα έρθει η ώρα της Νέμεσις…
«Ως άνθρωπος με μυαλό δεν έχω εμβολιαστεί κατά του φερόμενου ιού που λέγεται Covid.
Αποτέλεσμα: Να μη μπορέσω να πάω να παρακολουθήσω το τουρνουά Π. Γιαννακόπουλος στη μνήμη του πατέρα μου.
 

Να ακυρώνω την παρουσίαση του ιδρύματος Π. Γιαννακόπουλος που το μόνο σκοπό που έχει είναι να βοηθήσει να γίνουν έργα που εσείς δεν έχετε κάνει αφήνοντας ΕΛΛΗΝΕΣ στο έλεος του Θεού…
Το τι έχω ξοδέψει να βοηθήσω ανεμβολίαστους με ανάγκη δεν το αναφέρω καν.
Τώρα μου λέτε να μην πάω να φάω κάπου, ενώ απόψε οι εμβολιασμένοι θα παρτάρουν.
Ο μόνος λόγος που σας τα γράφω είναι για να μη χρειαστεί να ρωτάτε γιατί περνάτε όλα όσα θα περάσετε όταν έρθει η ώρα της Νέμεσις. 

 
 
       





 
 
  

Ωπααα.... Την οριστική διαγραφή του Πορτοσάλτε και την προσωρινή του Ευαγγελάτου, αποφάσισε η ΕΣΗΕΑ ! ! !

Δεν τους διεγραψε γι αυτα που λενε ομως....

Δυστυχως...



«Καμπάνες» έριξε το Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ σε μεγάλα ονόματα της δημοσιογραφίας.

Συγκεκριμένα το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της Ένωσης Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών αποφάσισε την οριστική διαγραφή του Άρη Πορτοσάλτε για απεργοσπαστική δραστηριότητα στις κινητοποιήσεις της 10ης Ιουνίου.

Παράλληλα, αποφασίστηκε η προσωρινή διαγραφή άλλων 6 δημοσιογράφων.

Ο λόγος για τους Νίκο Ευαγγελάτο, Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο, Βασίλη Παπαδρόσο, Βασίλη Χιώτη, Νίκο Υποφάντη και Νότη Παπαδόπουλος.




πηγη 

TΟΥΣ ZΕMΑTΙΣΕ!!! «Tα καvάλια τα τσέπωσαv και κάvoυv πρoπαγάvδα! Kάvτε μου μnνυσn!» Mπραβo σου αγoρι μου τους ξεφτiλισες!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ για την ψυχραιμiα του μπροστά στον έμπειρο τραμπουκισμό των παραδoπιστων εργαλεiωv του kαθεστώτoς.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ....

ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!



                                                                      Πηγή

Σoκ στην Aυστρiα oριzovτιώθnκε μέσα στην Boυλn η μπoλιασμέvn Boυλευτivα...ΒΙΝΤΕΟ

Πόσους θα δούμε ακομα να πέφτουν σαν τα κοτοπουλα...

 

Σοκ στην Αυστρία από την λιποθυμία της βουλευτού Eva-Maria Holzleitner του κόμματος SPO κατά τη διάρκεια ομιλίας της στο Βουλή.

Η νεαρή βουλευτής, μόλις 28 ετών, ενώ μιλούσε ξαφνικά αισθάνθηκε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στο βήμα της Βουλής.

Είναι άγνωστο   με ποιο εμβόλιο ήταν εμβολιασμένη  ενώ  είχε εκφράσει την πλήρη υποστήριξή της στο πρόγραμμα των εμβολιασμών.

«Έχω πίστη στην επιστήμη. Ο σκεπτικισμός ότι μια γυναίκα μπορεί να υποστεί στείρωση μετά από τον εμβολιασμό της είναι πλήρως αβάσιμος. Έχουμε εμβολιαστεί. Ο εμβολιασμός είναι ζωτικής σημασίας για να θέσουμε την πανδημία υπό έλεγχο», είχε δηλώσει πρόσφατα. 






                                                                       Πηγή

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2021

Ανοiγω την ΤΒ, πεφτω παvω σε δnμoσκoπησn και τι να δω;

Το γελιο κανει καλο....

Διτε και ακουστε τον Ιταλο μολις ειδε Ελληνικη δημοσκοπηση...



πηγη 

Πnρε αvαπoδες ο Πλoιαρχoς με την Παγωvα και της τα χωvει αγρια ! ! ! (Να Αγιασει το στoμα σου λεβεvτη)

Καποιος καποτε πρεπει να την βαλει στην θεση της...

Και επιτελους το εκανε ο Ζωης...

Ακουστε τον....




πηγη



Πατήρ Eλπiδιos: “Θα ξεκινnσει σε λiγο η φασαρiα με τους Toύρκoυs!!!'' ΒΙΝΤΕΟ

 Η Παναγία μας να βάλει το χέρι της!!!

Ας γίνει το Θέλημα Του!!!

Να μας αξιώσει όλους  ο Θεός να μπούμε στις εκκλησίες μας με τα γόνατα και να μπουν τα πράγματα στη θέση τους γιατι αυτη η παρακμη και η καταντια δεν πάει άλλο!!!



 Η αρχη της ομιλιας του Πατερ,με θυμισε κατι αρκετα παλιο!

Λεει ο Πατερ στην αρχη του λογου του,θα μπουν καπου οι Τουρκοι και δε θα τους παρουμε χαμπαρι!!
Αυτο μου θυμισε κατι που ακουσα,πριν 5-6 χρονια επιστρεφοντας απο μια Μονη του Αγιου Ορους πισω στην Ουρανουπολη!
Εκει μεσα στο καραβι,ειδα ενα πηγαδακι με εναν Γεροντα ηλικιωμενο και Μεγα Ιεραποστολο,να μιλαει στο κοσμο Προφητικα!

Δε μου δωσε την εντυπωση οτι τα Προφητευε ο ιδιος,αλλα μαλλον καποιοι αλλοι του τα ειπαν!

Μεταξυ των πολλων που μας ειπε,μας λεει και οτι,μια μερα,στον ταδε τοπο,που θα εχει ανταρα,βροχη,ομιχλη…μολις ολο αυτο το πραμα καταλαγιασει,θα δουν ξαφνικα οι κατοικοι,Τουρκους μεσα στους δρομους τους!

Και μου θυμισε πολυ, αυτο που λεει τωρα ο Πατερ Ελπιδιος!

Στην αρχη της πανδημιας,πριν μας μαντρωσουν,πηγαινα σε εναν Πατερ πολυ χαρισματικο και μας λεει εκει συζητωντας οτι,εμβολιο για τον κορονοιο ΔΕΝ θα υπαρξει!

Οταν ομως μετα απο μηνες βγαλαν το εμβολιο,κλονηστικα λιγο!

Λεω,λες να εκανε λαθος?

Πολυ αργοτερα,σε μια προσωπικη μας κουβεντα για αλλα θεματα,ξαφνικα με πεταει ενα,”ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΓΩ ΛΑΘΟΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ”!

Εγω ομως δεν πολυ πιστευα οτι εκανε λαθος! Ομως εκ των πραγματων ετσι εμοιαζε!

Και θυμηθηκα τοτε μια ερωτηση που εκανε καποιος στον Αγιο Πορφυριο και τον ρωταει,Πατερ,που ξερετε οτι οσα λετε ειναι απ τον θεο και οχι απ τον διαβολο?

Και απαντα ο Αγιος Πορφυριος,”ΤΟ ΞΕΡΩ ΒΡΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΑΝΘΑΝΕΙ ΒΡΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ,ΔΕΝ ΛΑΝΘΑΝΕΙ”!!

ΔΕΝ ΛΑΝΘΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ!!!


 

 

                                                               Πηγή

Nεo παραλnρnμα Πoρτoσάλτε: “H κάvειs EμBόλιo ή υπoγράφεις ότι θα πεθάvειs εκτός MEΘ!” ΒΙΝΤΕΟ



Δεν υπάρχει κάποιος να τον μαζέψει;;;
Είναι επείγον περιστατικό!!!


Ένα νέο σόου έκανε το πρωί της Τρίτης ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, καθώς ζήτησε οι ανεμβολίαστοι να υπογράφουν πως δεν θα νοσηλευτούν σε ΜΕΘ.

Πρόκειται για τον ίδιο δημοσιογράφο που προ λίγων ημερών είχε ζητήσει να μην δίνεται σύνταξη στους ανεμβολίαστους και μετά από λίγες ώρες έκανε ότι το ξέχασε.

Συγκεκριμένα ο Α.Πορτοσάλτε δήλωσε: «Εάν εγώ πω ότι θα υπογράψεις ότι εάν δεν κάνεις εμβόλιο παίρνεις όλη την ευθύνη πάνω σου (ότι δηλαδή δεν θα μπεις σε ΜΕΘ). Με στόχο να υπάρχουν και άλλα κρεβάτια στις ΜΕΘ πέρα από τους ασθενείς του κορωνοϊού, τι θα γίνει; Θα γράφουν πάλι ο Πορτοσάλτε είπε».



Μάλιστα η παρουσιάστρια της εκπομπής τον ρώτησε «εσύ περιμένεις ότι ο ανεμβολίαστος θα υπογράψει ότι “εάν χρειαστώ ΜΕΘ δεν θα μπω σε ΜΕΘ;”».



Με τον Α.Πορτοσάλτε να απαντά: «Όταν υπάρχει εμβόλιο διαθέσιμο…». Με τους παρουσιαστές της εκπομπής να παρεμβαίνουν ξανά και να του λένε «τι θα του πεις; Να πεθάνεις έξω;».



Ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε «δεν θα έμπαινε εάν εμβολιαζόταν».

«Δεν μπορείς να αφήσεις τον άλλον να πεθάνει, Δηλαδή ο γιατρός θα παραβιάσει τον ιατρικό του όρκο και θα τον αφήσει να πεθάνει», ήταν μια από τις απαντήσεις που έλαβε στη συνέχεια από τους παρουσιαστές οι οποίοι έδωσαν τον λόγο στον καθηγητή Πνευμονολογίας Θ.Βασιλακόπουλο.




                                                                      Πηγή


Δέκα λoγικές απoρίες-ερωτnσεις που δεν έχoυν απαντnσεις….....



Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;


Ερώτηση 2. Πως γίνεται το….


Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την


στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να ” ξετινάξει” μία χώρα;


Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;


Ερώτηση 4. Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;


Ερώτηση 5. Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;


Ερώτηση 6. Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 0.5 τρις που χρωστάμε εμείς;


Ερώτηση 7. Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;


Ερώτηση 8. Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;


Ερώτηση 9. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;


Ερώτηση 10. Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους; Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος ;

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.