Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Αφορισμενε αληθευουν τα περι οπισθογεμων λεχθεντα;

 


Ξερω, ξερω....

Δεν θα απαντησεις...

Δεν πειραζει ομως....

Ας τα ακουσει ο κοσμος αυτα και τα λεμε στις 9 Ιουνιου...



Τα βγαζει ολα αλλα...ΤΗΝ ΜΑΝΤΗΛΑ ΠΟΤΕ ! ! !



Μην μου πειτε οτι ειναι θεμα ντροπης...

Μην μου το πειτε, γιατι αν ηταν ετσι, δεν θα τα εβγαζε ολα τα υπολοιπα....

Βρηκα το βιντεο και ειπα να σας προβληματισω λιγο, οπως προβληματιστηκα κι εγω...



Αυτην διαλεξε ο Αφορισμενος να μας εκπροσωπησει στο Ευρωκυνοβουλιο...



Δεν τα λεμε εμεις...

Αυτη τα λεει...

Ακουστε την...



Αφορισμενος ακουει;



Και να ακουει, κανει πως δεν ακουει...

Πιστος στο ρητο...

Ψιχαλιζει δεν μας φτυνουν...



Σαν σημερα γαζωσε με πολυβολο το Τουρκικο υποβρυχιο και...του ζητησαν να πληρωσει τα πυρομαχικα ! ! !

Δυστυχως παρομοια περιστατικα εχουν ζησει πολλοι στον Ελληνικο Στρατο...



Στις 27 Απριλίου του 1997, ένα νεαρός λοχαγός τοτε καταδρομέας, γάζωσε με 7,500 σφαίρες, ένα Τούρκικο υποβρύχιο που μπήκε στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και πλησίασε βραχονησίδα μας.

Μία συγκλονιστική στιγμή απαράμιλλου θάρρους που άφησε άφωνους όσους παρίσταντο.

Υπό ακραίες καιρικές συνθήκες αμφίβιοι καταδρομείς, πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές είχαν αναλάβει δράση φρουρώντας τις εσχατιές του Αιγαίου. Μια επίλεκτη ομάδα από την 521 τάγμα πεζοναυτών εγκαταστάθηκε στο Φαρμακονήσι.

Την Κυριακή του Πάσχα 27 Απριλίου 1997 σήμανε συναγερμός καθώς η φωνή από τον ασύρματο ανέφερε : «Στο νότιο παρατηρητήριο έρχεται προς τις θέσεις μας υποβρύχιο, δεν ξέρουμε αν είναι δικό μας η τούρκικο…»!!

Από τους πίνακες αναγνώρισης διαπιστώνεται γρήγορα ότι επρόκειτο για το Αμερικανικής κατασκευής Yildiray Τουρκικό υποβρύχιο που πλησίαζε προς τις ακτές.

Ήταν στα 1500 μέτρα φυσικά εντός ελληνικών χωρικών υδάτων και τότε χωρίς δεύτερη σκέψη ο λοχαγός Κωνσταντίνος Κολοκούρης, δίνει διαταγή να εξαπολύσουν βλήμα από το γαλλικό αντιαρματικό σύστημα STRIM.

Το υποβρύχιο μπορεί να έπλεε σε ελληνικά χωρικά ύδατα αλλά ήταν εκτός βεληνεκούς.

Το βλήμα έσκασε πριν το στόχο του.

Ο λοχαγός δίνει εντολή για εκτόξευση δεύτερου βλήματος κι ενώ αποτυγχάνει κι η δεύτερη βολή , ο ίδιος παίρνει τα πολυβόλα αδειάζοντας στο σώμα του υποβρυχίου 7.500 σφαίρες!!!

Το υποβρύχιο έπαθε σοβαρές ζημιές από το πολυβόλο κι απομακρυνόταν με λοξή κατεύθυνση προς την Τουρκία ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΥΘΕΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΦΑΙΡΕΣ.

Μόλις είχε ξεκινήσει η "Οδύσσεια" του Έλληνα Λγου που υπερασπίστηκε τα πάτρια.

Κλήθηκε επειγόντως στο Πεντάγωνο για εξηγήσεις και λεπτομέρειες επί του συμβάντος. Όταν έφθασε στην Αθήνα συνοδεία του Λιμενικού Σώματος , οι προϊστάμενοι του ζήτησαν τελικά να πληρώσει ο ίδιος 2 εκατομμύρια δρχ. (!!!!) για τις άστοχες βολές του πυραυλικού συστήματος και τον έθεσαν εκτός καταδρομών!!!

Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου αυτός ο γενναίος θα ειχε παρει παρασημο...


πηγη

Ελεονώρα Μελέτη: Εγώ ήξερα ότι πάω να κάνω πεζοδρόμιο...(Αυτη ειναι υποψηφια ευρωβολευτινα;)



Δεν το βγαλαμε απ το μυαλο μας....

Ακουστε την...



Πανικός στην Ιαπωνία: Οι υπερβολικοί θάνατοι μετά την 3η δόση εμβολίου...

Η μόνη χώρα η οποία καταγράφει τα στατιστικά και τα δημοσιοποιεί...



Οι μελέτες που καταγράφονται τελευταία σχετικά με τις βλάβες που προέκυψαν από το εμβόλιο Covid είναι καθημερινές αλλα στη χώρα μας δεν φαίνεται να υπάρχει ενδιαφέρον απο τα ΜΜΕ. Απο την άλλη τα Hellenic Hoaxes συνεχώς λογοκρίνουν τα άρθρα μας με όλο και πιο αστείες δικαιολογίες.. θα πρέπει ωστόσο να γνωρίζουν πως το καθεστώς Μητσοτάκη και η ασυλία που τους προσφέρει δεν θα κρατήσει για πάντα και πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί, όταν μιλάμε για ένα έγκλημα κατα της ανθρωπότητας!

Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στην Ιαπωνία στις 8 Απριλίου στο επιστημονικό περιοδικό ιατρικής επιστήμης Cureus, σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις του εμβολίου για τον COVID τα αποτελέσματα που έδειξε ήταν τρομακτικά και προκάλεσαν σοκ στο Ιαπωνικό κοινό. Οι Ιάπωνες δεν είναι σαν εμάς να αποδέχονται τέτοιου είδους σκάνδαλα σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ούτε υπάρχει σαν δικαιολογία το “ανθρώπινο λάθος”.

Ένα θέμα που συζητιέται πολύ στα ΜΜΕ της Ιαπωνίας είναι το έγκλημα των εμβολίων Covid και οι ευθύνες του πολιτικού και επιστημονικού προσωπικού της χώρας.

Στη μελέτη, με τίτλο «Αυξημένη η θνησιμότητα από καρκίνο μετά την τρίτη δόση εμβολίου mRNA-λιπιδικού νανοσωματιδίου κατά την πανδημία COVID-19 στην Ιαπωνία», πέντε Ιάπωνες επιστήμονες χρησιμοποίησαν ένα σύνολο δεδομένων του πληθυσμού των 123 εκατομμυρίων της χώρας (η Ιαπωνία έχει έναν απο τους υψηλότερα ποσοστά εμβολιασμού στον κόσμο), η μελέτη της υπερβολικής θνησιμότητας από καρκίνο είναι ξεκάθαρη και την συνδέεται με τον μαζικό εμβολιασμό κατά του COVID.

Οι συγγραφείς παρέχουν επίσης μια καλή εξήγηση στο γιατί αυτοί οι θάνατοι συνέβησαν μετά την τρίτη δόση mRNA.

Υπερβολικοί θάνατοι μετά την τρίτη δόση

Η μελέτη δείχνει ότι υπήρχαν 1.568.961 συνολικά θάνατοι στην Ιαπωνία το 2022. Περίπου 1.453.162 θάνατοι αναμένονταν με βάση στατιστικές προβλέψεις που χρησιμοποιούν πληροφορίες πριν από την πανδημία, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχαν 115.799 υπερβολικοί θάνατοι το 2022.

Οι 115.799 «υπερβάλλων αριθμός θανάτων προσαρμοσμένος στην ηλικία» το 2022 σημειώθηκαν αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού είχαν λάβει την τρίτη δόση εμβολίου για τον COVID.

Με βάση τα δεδομένα του Υπουργείου Υγείας της Ιαπωνίας, υπολόγισαν ότι αναφέρθηκαν 39.060 θάνατοι από COVID-19 το 2022. Έτσι, η πλειονότητα των υπερβολικών θανάτων στην Ιαπωνία το 2022 δεν προκλήθηκαν από COVID, αλλά η έρευνα τους συνδέει ξεκάθαρα με τον εμβολιασμό.

Θάνατοι από το εμβόλιο, όχι από ιό

Η μελέτη δείχνει ότι το 2020, αφότου άρχισε να εξαπλώνεται ο COVID-19 στην Ιαπωνία, αλλά πριν να είναι διαθέσιμος ο εμβολιασμός, ο προσαρμοσμένος ως προς την ηλικία αριθμός θανάτων ήταν 28.000 λιγότεροι από ό,τι είχε προβλεφθεί. Και το 2021, καθώς ο ιός συνεχίστηκε και υπήρχε περιορισμένος εμβολιασμός κατά του COVID-19 (ξεκίνησε τον Φεβρουάριο), υπήρξαν 25.000 περισσότεροι θάνατοι από ό,τι είχε προβλεφθεί.

Με βάση τον αριθμό των υπερβολικών θανάτων το 2022, οι Ιάπωνες επιστήμονες κατέληξαν στο συμπέρασμα: «Στατιστικά σημαντικές αυξήσεις στα προσαρμοσμένα ανάλογα με την ηλικία ποσοστά θνησιμότητας όλων των καρκίνων και ορισμένων συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, όπως, καρκίνος των ωοθηκών, λευχαιμία, προστάτης, χείλη/στοματικά/φαρυγγικά, καρκίνοι του παγκρέατος και του μαστού, παρατηρήθηκαν το 2022 αφού τα δύο τρίτα του ιαπωνικού πληθυσμού είχαν λάβει την τρίτη ή παραπάνω δόση του εμβολίου SARS-CoV-2 mRNA-LNP».

«Αυτές οι ιδιαίτερα αξιοσημείωτες αυξήσεις στα ποσοστά θνησιμότητας αυτών των καρκίνων που μπορεί να αποδοθούν στους μηχανισμούς του εμβολιασμού mRNA-LNP αντί της ίδιας της λοίμωξης COVID-19 και στην μειωμένη φροντίδα για τον καρκίνο λόγω του lockdown», έγραψαν οι συγγραφείς. Σε απλά αγγλικά, αυτή η μελέτη αποκάλυψε ότι το mRNA COVID εμβόλιο είναι η αιτία των επιπλέον θανάτων που σημειώθηκαν στην Ιαπωνία.

6 τύποι καρκίνου είχαν σημαντικούς υπερβολικούς θανάτους

Η σημαντική αύξηση της θνησιμότητας για τους έξι συγκεκριμένους τύπους καρκίνου δεν μπορεί να αποδοθεί στην έλλειψη υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο μειωμένος προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο και η υγειονομική περίθαλψη λόγω των lockdown θα αυξήσουν τους θανάτους για όλους τους καρκίνους και όχι μόνο 6 τύπους.

Τι είναι λοιπόν τόσο ιδιαίτερο για τους έξι συγκεκριμένους τύπους καρκίνου; Είναι όλοι γνωστοί ως ευαίσθητοι στον υποδοχέα οιστρογόνων άλφα (ERα). Οι επιστήμονες εξήγησαν γιατί αυτοί οι καρκίνοι όχι μόνο εμφανίστηκαν μετά τον εμβολιασμό, αλλά σκότωσαν και ανθρώπους σε σύντομο χρονικό διάστημα αφού έλαβαν το εμβόλιο.

Καρκίνος μετά το τρύπημα: Μια επιστημονική εξήγηση

Εργάστηκα ως ερευνητής στη Sanofi Pasteur, είπε ο Joe Wang, Ph.D., μοριακός βιολόγος με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία εμβολίων, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες εμβολίων στον κόσμο. Ως το άτομο που πρωτοστάτησε στην ανάπτυξη του εμβολίου SARS-CoV-1 της Sanofi το 2003, προσωπικά βρήκα την υπόθεση που παρουσίασαν οι Ιάπωνες επιστήμονες αυτονόητη.

Σας παρακαλώ να υπομένετε τους επιστημονικούς όρους, γιατί είναι σημαντικοί για την κατανόηση του πιθανού ρόλου που μπορεί να έχει παίξει το εμβόλιο mRNA στην ανάπτυξη καρκίνου.

Τα ER (υποδοχείς οιστρογόνων) είναι μια ομάδα πρωτεϊνών που βρίσκονται μέσα στα κύτταρα. Είναι υποδοχείς που μπορούν να ενεργοποιηθούν από τη σεξουαλική ορμόνη οιστρογόνο. Το ERα είναι μία από τις δύο κατηγορίες ER, ένας σημαντικός ρυθμιστής στο αναπαραγωγικό σύστημα του σώματος.

Έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Science Advances με κριτές τον Νοέμβριο του 2022 εξέτασε 9.000 ανθρώπινες πρωτεΐνες για να δει ποια πρωτεΐνη συνδέεται καλύτερα με την πρωτεΐνη ακίδας (S) του SARS-CoV-2 και διαπίστωσε ότι η πρωτεΐνη S συνδέεται με τον ERα. Η δέσμευση «ρυθμίζει προς τα πάνω τη μεταγραφική δραστηριότητα του ERα».

Με άλλα λόγια, η πρωτεΐνη S του SARS-CoV-2 (από εμβολιασμό), όταν εισάγεται στο ανθρώπινο σώμα, συνδέεται με τον ERα και λειτουργεί ως συνρυθμιστής πυρηνικών υποδοχέων, παρεμποδίζοντας τη φυσιολογική λειτουργία του κυττάρου και οδηγώντας σε δυσλειτουργία τα κύτταρα προκαλώντας καρκίνο.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί οι θάνατοι που προκλήθηκαν από τους έξι τύπους καρκίνων που είναι ευαίσθητοι στο ERα αυξήθηκαν το 2022 στην Ιαπωνία αφού τα δύο τρίτα του πληθυσμού έλαβαν την τρίτη δόση του εμβολίου mRNA.

Το εμβόλιο φέρει το γονίδιο S του SARS-CoV-2, παραβιάζοντας τα κύτταρα-ξενιστές για να παράγει πρωτεΐνες S. Οι πρωτεΐνες S παράγονται μέσα στο κύτταρο και στη συνέχεια συνδέονται με το ERα, διαταράσσοντας τη φυσιολογική λειτουργία του κυττάρου και οδηγώντας σε ανάπτυξη καρκίνου.

Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια κατά την οποία ορισμένα από τα κύτταρα του σώματος αναπτύσσονται ανεξέλεγκτα και εξαπλώνονται σε άλλα μέρη του σώματος.

Για κάθε υγιή άνθρωπο, κάποια κύτταρα πεθαίνουν, κάποια γερνούν και κάποια γίνονται καρκινικά. Όλα αυτά συμβαίνουν χωρίς το άτομο να το γνωρίζει γιατί το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού εργάζεται συνεχώς για να αντιμετωπίσει τέτοια προβλήματα. Ωστόσο, εάν το ανοσοποιητικό σύστημα υποβαθμιστεί, τότε αναπτύσσεται η ασθένεια, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου.

Έχουν αρχίσει να εμφανίζονται πολλά στοιχεία που δείχνουν ότι το εμβόλιο COVID-19 έχει τη δυνατότητα να επηρεάσει σοβαρά το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπινου σώματος. Αυτή η νέα ιαπωνική μελέτη παρέχει περαιτέρω στοιχεία για την έκταση αυτού του φαινομένου.

Εμβολιασμός και Καταστολή του Καρκίνου Ανοσοεπιτήρηση

Έχει αποδειχθεί επίσης ότι το εμβόλιο mRNA όχι μόνο έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει καρκίνο, αλλά μπορεί να αποδυναμώσει την ικανότητα του ανοσοποιητικού συστήματος να αναγνωρίζει και να καταστέλλει καρκινικούς όγκους.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, ο Konstantin Fohse και οι συνεργάτες του ανέφεραν πως μετά τον εμβολιασμό παρατηρήθηκαν ρυθμισμένες έμφυτες ανοσολογικές αποκρίσεις, με αποτέλεσμα την εξασθενημένη ανοσοεπιτήρηση του καρκίνου.

Η ζημιά που προκλήθηκε από τα εμβόλια κατά του COVID θα ήταν μικρότερη εάν ο εμβολιασμός δεν ήταν μαζικός και η δοσολογία των εμβολίων δεν ήταν τόσο υψηλή και επαναλαμβανόμενη μέσω των ενισχυτών.

Οι Ιάπωνες επιστήμονες ανακάλυψαν ότι για κάθε δόση Pfizer-BioNTech υπάρχουν περίπου 13 τρισεκατομμύρια μόρια SARS-CoV-2 mRNA-LNP. Για τη Moderna, ο αριθμός είναι 40 τρισ. Δεδομένου ότι το μέσο ανθρώπινο σώμα έχει μόλις 37,2 τρισεκατομμύρια κύτταρα, μια δόση mRNA-LNP του COVID-19 θα είχε αρκετά μόρια για να εξαπλωθεί σε κάθε ανθρώπινο κύτταρο.

Όπως έγραψα προηγουμένως, σε αντίθεση με ό,τι ισχυρίζεται το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ότι «αφού το σώμα παράγει μια ανοσολογική απόκριση, απορρίπτει όλα τα συστατικά του εμβολίου», επειδή οι ουριδίνες στο φυσιολογικό RNA έχουν πλέον αντικατασταθεί με ψευδοουριδίνες σε αυτόν τον COVID- 19 mRNA-LNP, γνωρίζουμε ότι το τροποποιημένο RNA ζει στο σώμα για μήνες και μπορεί ακόμη και να βρει το δρόμο του να προσβάλει και τα μωρά μέσω του μητρικού γάλακτος.

Η ιαπωνική μελέτη γράφτηκε πριν από τον Οκτώβριο του 2023 χρησιμοποιώντας πληροφορίες από το 2022 και νωρίτερα. Καθώς ο εμβολιασμός κατά του COVID συνεχίζεται σε πολλές χώρες, είναι τρομακτικό να σκεφτούμε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν ή θα αναπτύξουν καρκίνο εάν συνεχιστεί η τάση του 2022.

Αβέβαιο και τρομακτικό το μέλλον

Καθώς οι αρχές σε όλο τον κόσμο εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι το εμβόλιο COVID-19 είναι «ασφαλές και αποτελεσματικό» και σε πολλές περιπτώσεις συνεχίζουν να πιέζουν τον εμβολιασμό, είναι αβέβαιο τι επιφυλάσσει το μέλλον.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα μόρια mRNA-LNP του COVID-19 που βρίσκονται ήδη στα σώματα εκατοντάδων εκατομμυρίων ανθρώπων θα παραμείνουν εκεί και θα συνεχίσουν να παράγουν την πρωτεΐνη S, παρεμβαίνοντας στο ανοσοποιητικό σύστημα και προκαλώντας καρκίνο και άλλες ασθένειες.

Μελέτες όπως αυτή των Ιάπωνων επιστημόνων θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς και το Ηνωμένο Βασίλειο και να δημοσιευθούν σε κορυφαία ιατρικά περιοδικά χωρίς λογοκρισία, ώστε να μπορούμε να μάθουμε από τα λάθη και να αποτρέψουμε τα λάθη να επαναληφθούν. Δυστυχώς, αυτό δεν έχει συμβεί.

Ωστόσο, ελπίζουμε ότι όλο και περισσότεροι επιστήμονες και ερευνητές θα είναι αρκετά γενναίοι για να επισημάνουν το προφανές: ότι το εμβόλιο COVID-19 μόνο ασφαλές δεν είναι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ιατρικό περιοδικό Cureus αποκτήθηκε πρόσφατα από τον όμιλο Springer Nature τον Δεκέμβριο του 2022. Ο όμιλος διαθέτει επίσης διάσημες επιστημονικές δημοσιεύσεις όπως το Nature και το Nature Medicine.

Ο τραυματισμός από το εμβόλιο κατά του COVID είναι ένα θέμα ταμπού για επιστήμονες και ιατρικά περιοδικά που συνέναισαν στο έγκλημα την εποχή του Covid. Πολλοί άνθρωποι τιμωρήθηκαν όταν προσπάθησαν να αψηφήσουν τη λογοκρισία. Είναι αναζωογονητικό να βλέπεις το Springer Nature να δημοσιεύει αυτή την ιαπωνική μελέτη.


πηγη

Καπραβέλος για πατέρα Καλλιάνου: Είναι λάθος η διασωλήνωση σε αυτή την ηλικία...

Στην περίοδο του Covid πόσοι ηλικιωμένοι διασωληνώθηκαν κύριε Καπραβέλο; 

Είστε όλοι για ισόβια και κατευθείαν Κορυδαλλό...



Αυτά τα είπε σήμερα στο MEGA όταν κατηγόρησε το ΑΤΤΙΚΟΝ επειδή είχε τον πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου σε απλό θάλαμο αντί να τον μεταφέρει σε ΜΑΦ.

ΠΟΣΟΙ ασθενείς που ήταν στην ηλικία του Δημήτρη Καλλιάνου διασωληνώθηκαν στα δεκάδες νοσοκομεία επί κόβιντ;

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ,

“ΝΙΚΟΣ ΚΑΠΡΑΒΕΛΟΣ VS ΑΤΤΙΚΟΝ” ,

ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΑΦΙ ΓΙΑ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΙΩΝ, ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ “ΑΠΟ ΚΟΒΙΝΤ” !

https://www.megatv.com?p=1507917


πηγη

Για Pfizer, Ουκρανια, Λαπτοπ Υιου Μπαιντεν, ΜΜΕ, Εκλογες, Δικαστες...

 


Δεν τα λεμε εμεις...

Μην μας τα σβησετε παλι...



Πρωθυπουργός Κοσόβου: Θα ψηφίσουμε τον γάμο ομοφυλόφιλων...(Ετσι εξηγειται η συμπεριφορα της Ντορας)

Μολις ακουσε για τους ομοιους της τους υποστηριξε...

Τωρα σιγουρευτηκαμε για το ποιον της...



Ο πρωθυπουργός Αλμπίν Κούρτι, στην ομιλία του στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στο γερμανικό κοινοβούλιο στο Βερολίνο με την ευκαιρία της 75ης επετείου από την ίδρυση του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΕΚ), αναφέρθηκε, επίσης, στις δεσμεύσεις του Κοσσυφοπεδίου να εκπληρώσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να ενταχθεί σε αυτήν την οργάνωση.

«Για να συμβεί αυτό, δύο πράγματα πρέπει να συμβούν», είπε ο πρωθυπουργός Κούρτι.

«Ένα από αυτά είναι η ίδρυση της Ένωσης της Σερβικής κοινότητας και το άλλο είναι ο Αστικός Κώδικας, ο οποίος επιτρέπει τις ομοφυλοφιλικές ενώσεις πολιτών και δεν έχει βρει υποστήριξη στη Συνέλευση του Κοσσυφοπεδίου μέχρι στιγμής».

 Ο αρχηγός της κυβέρνησης δήλωσε ότι θα σχηματίσει προσωπικά την κοινοβουλευτική πλειοψηφία καλώντας την αντιπολίτευση σε αυτό.

“Επιτρέψτε μου να δώσω ένα παράδειγμα. Το Κοσσυφοπέδιο θα επιδιώξει σύντομα να γίνει η δεύτερη χώρα στα Δυτικά Βαλκάνια, μετά τους γείτονές μας Μαυροβούνιο, που θα προσφέρει στους πολίτες του το δικαίωμα σε ενώσεις ομοφυλοφίλων. Θα εργαστούμε σκληρά για να το εφαρμόσουμε αυτό στο άμεσο μέλλον.

 Για αυτό, εγώ ο ίδιος θα σχηματίσω την κοινοβουλευτική πλειοψηφία για αυτό, από τα κόμματα της αντιπολίτευσης «Η απόφαση για τη διεξαγωγή κυβερνητικής συνεδρίασης για αυτό το θέμα έχει ήδη ληφθεί». είπε ο Κούρτι.

Ο Πρωθυπουργός Κούρτι, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα επιτραπούν οι γάμοι ομοφυλόφιλων επειδή το έχει ζητήσει το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, είπε ότι το αίτημα του Κοσσυφοπεδίου για ένταξη στο Συμβούλιο της Ευρώπης συνεχίζεται.

Ο Κούρτι μίλησε επίσης για τις κοινότητες στο Κοσσυφοπέδιο και ανακοίνωσε ότι θα επιλύσει «ανεπίλυτα ζητήματα» με τη Σερβική Κοινότητα ως προτεραιότητα, όπως γράφουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης


πηγη

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Θα τα μαθει λεει αν βολευτει στο Ευρωκυνοβουλιο...ΨΟΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΡΕ ! ! !



Με λιγα λογια...

Βολεψτε με και θα μαθω...

Και θελει να την πιστεψουμε...

Και να την ψηφισουμε....

Αμ δεεεε.....



Tελειωσαν οι εκλογες και...Μείναμε στις 3 υποεξοπλισμένες Belharra ! ! !

Το ειχαμε γραψει...

Οτι παρουμε θα το παρουμε πριν γινουν εκλογες...

Μετα δεν υπαρχει...



Μετά την «φραγατιάδα» και την «κορβετιάδα» και το σίριαλ της αναβάθμισης των ΜΕΚΟ, η πολιτική ηγεσία της χώρας αντί να προχωρά στην ενεργοποίηση της οψιόν για την ναυπήγηση της τέταρτης Belharra, προτιμά να σπαταλά τα χρήματα που συγκεντρώνονται από την υπερφορολόγηση των Ελλήνων σε ανούσια κάθε λογής pass και σε «καλάθια» επικοινωνιακού και μόνο χαρακτήρα.

Τα δισεκατομμύρια που σπαταλήθηκαν για τα ανούσια και αχρείαστα pass (Σοβιετικού τύπου), θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αγορά νέων ή επιπλέον εξοπλισμένων πολεμικών πλοίων, ικανών να ανταπεξέλθουν στο σύγχρονο πεδίο μάχης, με τις προδιαγραφές που επιθυμεί το Πολεμικό Ναυτικό, ώστε να μπορέσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δυστυχώς, οι μόλις 3 φρεγάτες Belharra που παραγγέλθηκαν δεν έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό, ο οποίος ΘΑ τοποθετηθεί αργότερα, όταν ΘΑ είναι έτοιμοι οι Γάλλοι. Όμως όλοι γνωρίζουμε ότι στην Ελλάδα εάν ένα οπλικό σύστημα δεν αγοραστεί πλήρες από την αρχή, ΔΕΝ αναβαθμίζεται αργότερα, όταν θα πρέπει. Επομένως, για μια ακόμη φορά, έγινε μισή δουλειά με τις 3 καινούριες φρεγάτες.

Ταυτόχρονα, ενώ η αντικατάσταση των παλαιών φρεγατών τύπου S έπρεπε ήδη να έχει γίνει ή τουλάχιστον να έχει δρομολογηθεί, τίποτα δεν γίνεται. Η κυβέρνηση δεν έχει φροντίσει να ξεκινήσει η αναβάθμιση / εκσυγχρονισμός των 4 φρεγατών ΜΕΚΟ, αυτών που η μία βρίσκεται στην Ερυθρά θάλασσα και καταρρίπτει drone των Χούτι.

Όλα αυτά, την ώρα που η Τουρκία, ο μεγάλος αντίπαλος και εχθρός της Ελλάδας, συνεχώς αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία (ουσιαστικά τα σύνορα) 152 νησιών και βραχονησίδων, παραβιάζοντας ακόμη και την συνθήκη της Λωζάννης που ρητά αναφέρει ότι «όλες οι νησίδες άνω των 3 μιλίων από τις ακτές της Μικράς Ασίας τελούν υπό Ελληνική κυριαρχία» χωρίς να υπάρχει όρος περί δήθεν αποστρατιωτικοποίησης, κάτι που έχει εφεύρει η Τουρκία, όπως έχει εφεύρει και τα περί «γκρίζων ζωνών».

Η Τουρκία αργά και σταθερά αμφισβητεί την Ελληνική κυριαρχία και ετοιμάζεται μεθοδικά για το επόμενο βήμα της, που θα είναι στρατιωτικό. Η προετοιμασία της περιλαμβάνει την ναυπήγηση πολλών πλοίων, Τουρκικής σχεδίασης και ανάπτηξης, που φέρουν Τουρκικά όπλα. Όπλα που κατασκευάζει η Τουρκία.

Η Τουρκία ναυπηγεί τις Κορβέτες Ada (έχει 6) και Hisar (έχει 2) (λίγο μεγαλύτερες), ενώ θα αποκτήσει τουλάχιστον 10 κορβέτες. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Η Τουρκία ναυπηγεί τις Φρεγάτες Istanbul (έχει ήδη 1 και ναυπηγούνται 3), ενώ αναμένεται να ναυπηγηθούν συνολικά 8. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Μπορεί κάποιοι να τις θεωρούν υπερεκτιμημένες (διαβάστε ΕΔΩ), όπως υπερεκτιμημένα θεωρούσαν και τα Τουρκικά εξοπλισμένα drone, τα οποία όμως σιγά σιγά εξελίχθηκαν και έγιναν ικανότατα και σημαντική απειλή.

Ταυτόχρονα, η Τουρκία έχει βάλει στόχο να ναυπηγήσει και 8 αντιτορπιλικά, τα TF-2000, τα οποία θα είναι υπερεξοπλισμένα με ικανότατα όπλα Τουρκικής σχεδίασης και ανάπτυξης. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ. Η σχεδίασή τους έχει ήδη ξεκινήσει και έχει ορίζοντα το 2038.

Τα αντιτορπιλικά θα έχουν ως κύρια αποστολή τους την συνοδεία του νέου γιγαντιαίου Τουρκικού αεροπλανοφόρου, που θα μπορεί να μεταφέρει 50 αεροσκάφη. Η ανάπτυξή του έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να είναι ένα πλοίο των 60.000 τόνων. Το ελικοπτεροφόρο Anadolu που έχει ενταχθεί σε υπηρεσία έχει εκτόπισμα 27.000 τόνους. Το δεύτερο ελικοπτεροφόρο / αεροπλανοφόρο της Τουρκίας που θα ναυπηγηθεί, αδερφό του Anadolu, αναμένεται να είναι λίγο μεγαλύτερο. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πολλοί από τους αναγνώστες μας θα αναρωτηθούν για το αν κάνουμε διαφήμιση στην Τουρκία ή αν θέλουμε να σπείρουμε τον πανικό. Θα τους πούμε ότι σκοπός μας είναι να αφυπνίσουμε την πολιτική ηγεσία της χώρας, η οποία ΔΕΝ κάνει τα αυτονόητα. Ποια είναι αυτά; Η άμεση ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού με καινούρια και πλήρως εξοπλισμένα σκάφη και η ανάπτυξη πλοίων Ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης. Η Ελλάδα διαθέτει ικανότατους ναυπηγούς, εμπειρότατους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού και εταιρείες έτοιμες να αναπτύξουν όπλα και συστήματα, εάν τους δοθεί συμβόλαιο.

Εάν η Τουρκία μπορεί, μπορεί και η Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση, σε μερικές δεκαετίες, όταν ο πληθυσμός της Ελλάδας θα έχει μειωθεί στα 7 εκατομμύρια, μια νύχτα ξαφνικά η Τουρκία θα εισβάλλει στην Ελλάδα και κανείς δεν θα μπορεί να την σταματήσει.


πηγη

Αφου κλαιγεται η βολευταρα του Αφορισμενου, τι πρεπει να κανει ο απλος πολιτης;



Δηλαδή τώρα βγήκε ολόκληρη βουλευτάρα να μηνυσει το νοσοκομείο γιατί δεν πρόσεξε τον πατέρα του και μας λέει όχι δεν φταίει ο άδωνις και ο κάθε άδωνις απλά οι γιατροί και το νοσοκομείο δεν πρόσεξαν τον πατέρα μου

Λέτε εσείς να είναι η μόνη μήνυση ή θα ακολουθήσουν και άλλες;;

Οταν ένας βουλευτής του κυβερνώντος κομματος βγαίνει και κλαίγεται μπροστά στην κάμερα ότι δεν προσέξαν τον πατέρα του με αποτέλεσμα να πεθάνει τι θέλει να μας πει ότι το σύστημα υγείας είναι καλό. αλλά οι γιατροί είναι χάλια άρα να τα ιδιωτικοποιήσουμε για να ξέρουμε τι μας γίνεται

Μιας και γιατροί αντιδρούν για τα απογευματινά χειρουργεία και για όλη την κατάσταση που υπάρχει στα νοσοκομεία λέει ο Άδωνις δεν εκματαλευομαστε το τραγικό συμβάν ώστε να πείσουμε την κοινη γνωμη ότι δεν μπορούν να έχουν μέλλον τα Νοσοκομεία ως κρατικοι οργανισμοί και πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν ;;

Ο απλός λαός τι θα πει;;

Ορίστε ούτε ο βουλευτής δεν μπόρεσε να σώσει τον πατέρα του εγώ τι μπορώ να κάνω ;

Φτιαξτα ρε ιδιωτικά να τελειώνει το θέμα μήπως και σωθούμε έτσι θα πει ο κοινός έλληνας που ακούει όλη μέρα Σκάι ..

Και έτσι ένα .μεγάλο ποσοστό δεν θα αντιδράσει απεναντίας θα πει και μπράβο στην Τσοτάκης ΑΕ


πηγη

Αντιφακούλης σε ρεσιτάλ Ανθελληνισμου...



Οταν ο Ελλην παψει να ειναι Εθνικιστης, παυει να ειναι Ελλην, ειπε ο Ιων Δραγουμης...

Κι ερχεται σημερα, αυτο το σουργελο, να πει τα αντιθετα...



ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΕ 11 στρατιωτικούς για την αποστρατικοποίηση των νησιών...



Γιατι οχι ομως και σε πολιτικους;

Αφου αυτοι αποφασιζουν πλεον...



Καλώς τη μπλέ ανάπτυξη...

Εδώ κοιτάξτε..



Ένα εισιτήριο για τη Νάξο 43 ευρώ το άτομο, αν είναι και παιδι, δεν τους ενδιαφέρει..
Προσέξτε κάτω - απαλλαγή από το ΦΠΑ για τον εφοπλιστή!
Εγώ δεν είμαι αριστερή, αντιθέτως αλλά γμτη, να βγάλει τα λεφτά, να του πει το "κράτος" - δεν πληρώνεις ΦΠΑ, αλλά το εισιτήριο θα το κάνεις 10 ευρώ ρε μεγάλε!
Και παίρνει και πετρελαίο 40 λεπτά που εγώ το πληρώνω 1, 90!!
Καλώς τη μπλέ ανάπτυξη...


Ακουστε τον θεατρινο μας...

Πρωθυπουργός Μπανανίας...



Καλό Πάσχα και... καλές τιμές, ευχήθηκε.... λες και είναι... σχολιαστής σε καφενείο!

ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΝ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ....



Ούτε στήν μητρόπολη Αθηνών υπάρχει ο Σταυρός μέσα στο ιερό.....

ΚΟΙΝΟ ΠΑΣΧΑ 2025:

1. Μητροπολίτης Δημητριάδος για κοινό Πάσχα

με παπικούς Ρ/καθολικούς το 2025:

«Η ευχή πάντοτε είναι για ενότητα, μακάρι να πάμε σε συνεορτασμό,

αλλά δεν νομίζω πως προς το παρόν είναι εφικτό»!.

===

2. Κοινό εορτασμό του Πάσχα με τα υπόλοιπα δόγματα του Χριστιανισμού ζήτησε ευθέως ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος:

"Δεόμεθα δε του Κυρίου της δόξης, να μας αξιώση, ο κοινός εορτασμός του Πάσχα που θα έχουμε κατά την επόμενη χρονιά,

να μη αποτελέση μίαν ευτυχή απλώς σύμπτωσιν,

ένα τυχαίο συγκυριακό γεγονός,

αλλά την απαρχή της καθιερώσεως κοινής ημερομηνίας για τον εορτασμό του κατ᾽έτος υπό της Ανατολικής και Δυτικής Χριστιανοσύνης.."!

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανακοίνωσε τον κοινό εορτασμό του Πάσχα το 2025 με τους Αιρετικούς!

<< . . . Δεόμεθα δε του Κυρίου της δόξης, να μας αξιώση, ο κοινός εορτασμός του Πάσχα, που θα έχουμε κατά την επόμενη χρονιά, να μη αποτελέση μίαν ευτυχή απλώς σύμπτωσις, ένα τυχαίο συγκυριακό γεγονός, αλλά την απαρχή της καθιερώσεως κοινής ημερομηνίας για τον εορτασμό του κατ’ έτος υπό της Ανατολικής και Δυτικής Χριστιανοσύνης, εν όψει και της επετείου συμπληρώσεως 1700 χρόνων, το 2025, από της συγκλήσεως της εν Νικαία Α΄ Οικουμενικής Συνόδου, η οποία, μεταξύ άλλων, ασχολήθηκε και με το ζήτημα της ρυθμίσεως του χρόνου εορτασμού του Πάσχα. . . >>

Κάθε φορά και με όλο πιο θρασύ και χυδαίο τρόπο ο κ.Βαρθολομαιος επιχειρεί να αποδείξει σε πόσο μεγάλο λάθος έπεσαν οι άγιοι Πατέρες μας και οι Ορθόδοξοι Συνοδοι της Εκκλησίας μας, που διέκοψαν κάθε πνευματική σχέση με την αίρεση του Παπισμου. 

Με απίστευτη έπαρση αλλά και σκοτεινά κίνητρα δηλώνει ότι αυτός ως φωστήρας θα διορθώσει τα λάθη των Αγίων και της εμπνεόμενης υπό του Αγίου Πνεύματος Εκκλησίας. 

Καταλήγοντας τι να απορήσουμε άραγε είναι πιο τρομακτικό …η βλασφημία και το σκότος του ανδρός, ή η μετά δακρύων θλιβερή σιωπή των απανταχού επίσκοπων και κατά τόπους Εκκλησιών απέναντι στην μεγαλύτερη προδοσία από ιδρύσεως της Εκκλησίας του Χριστού μας;;;


πηγη

Οι Ευρω-πεοι περιμενουν την ηττα της Ρωσιας αλλα...



Ρωσικό ΜΜΕ: Η Μόσχα μυστικά έθεσε σε λειτουργία την πυρηνική υπερ-τορπίλη Poseidon... Μπορεί να αφανίσει όλη τη Βρετανία αυτή η υπερ-τορπίλη... Στην Ρωσία μέσα αναφέρουν πως η υπερ-τορπίλη Poseidon βρίσκεται σήμερα σε στάδιο δοκιμών, ωστόσο δεν αποκλείουν ότι το όπλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και σήμερα αν κριθεί απαραίτητο...



Εδω Μητσοτακισταν...Νομοι μονο για βολευτες! ! !






Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Ακουστε τον καρναβαλο...



Μπορει να περασαν οι Αποκριες αλλα τα καρναβαλια δεν εφυγαν...




Εκατοντάδες φέρετρα με σορούς στρατιωτικών του ΝΑΤΟ επιστρέφουν με πτήσεις από την Ουκρανία...



Και η Ευρωπη ακομη ελπιζει σε νικη των Ουκρανων...

Και στελνει ακομη δις...



ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ! ! ! Άλλαξε χρώμα δύο φορές η μύτη του Γραμμένου...



Ξεφτιλα εγινε...

Δειτε τα χαλια τους...



Δεν θα πληρωνεις προστιμο...στην μπουζου θα μπαινεις!

 





Στο ΤΟΥΡΚΙΚΟ κόμμα DEB επέτρεψαν οι Ανθελληνες την συμμετοχή στις εκλογές...

Το DEB σημαίνει τουρκική μειονότητα, ξεκαθάρισαν οι διοργανωτές της εκδήλωσης...



Ενώ η Ελλάδα κάθε χρόνο κάνει βήματα υπέρ των μειονοτικών δικαιωμάτων, η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία κλείνει τα μάτια της στον αγώνα άλλων μειονοτήτων, που έχουν βιώσει ακόμη και βίαιους διωγμούς, συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων της Τουρκίας

Καλεσμένη η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Λορένα Λόπεζ, επιλεκτικά ευαισθητοποιημένη για ζητήματα μειονοτήτων, έκανε ατελείς γενικεύσεις και ανεφάρμοστες συγκρίσεις. Μεταξύ άλλων έθεσε ζήτημα μείωσης του πλαφόν «3%» στην Ελλάδα, για να εισέλθει το DEB στο Ευρωκοινοβούλιο

Από τους εκλεγμένους μουσουλμάνους βουλευτές της Θράκης, παρών μόνο ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς Οζγκιούρ Φερχάτ

Πρωτοκλασάτα στελέχη της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας βρέθηκαν πρόσφατα στην Κομοτηνή, προκειμένου να συμμετάσχουν σε πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε το κόμμα «Ισότητας, Ειρήνης & Φιλίας» (ΚΙΕΦ/DEB) το απόγευμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο «Χρήστος & Εύη», στο δρόμο για τις κάλπες των Ευρωεκλογών 2024 την Κυριακή 9 Ιουνίου. Το DEB θα προσπαθήσει να μετρήσει δυνάμεις, ευελπιστώντας να επικρατήσει σε Ροδόπη και Ξάνθη, αν και η δυναμική του τα τελευταία χρόνια έχει μειωθεί σε πολιτική δράση και στελέχη, ενώ συγχρόνως ο φόβος που παλιότερα ίσχυε οριζόντια σε όλη τη μειονότητα για την ανάγκη ψήφου του συγκεκριμένου κόμματος, σιγά-σιγά απομακρύνεται

Η πρόεδρος του DEB Τσιγδέμ Ασάφογλου απευθύνει χαιρετισμό στην έναρξη της εκδήλωσης

Με τη συγκεκριμένη εκδήλωση ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία του DEB, με τους διοργανωτές να κάνουν σαφές στη διάρκεια αυτής ότι «το DEB σημαίνει τουρκική μειονότητα», θέτοντας την ατζέντα τους στο προσκήνιο. Στο πάνελ βρέθηκαν ως ομιλήτριες η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ελεύθερης Συμμαχίας Λορένα Λόπεζ, ακτιβίστρια των Βάσκων της Ισπανίας, το στέλεχος του κόμματος Μάιλις Ρόσμπεργκ, ακτιβίστρια των Δανών της Γερμανίας, κι ο αντιπρόεδρος του DEB Κοράι Μπαγδατλή, ενώ συντόνισε η Περβίν Χαϊρουλλάχ

Ατελείς γενικεύσεις, ανεφάρμοστες συγκρίσεις, επιλεκτική ευαισθησία

Για «τουρκική μειονότητα» που ζει στην Ελλάδα και βιώνει μεγάλη καταπίεση, έκανε λόγο στην κεντρική της ομιλία η Λορένα Λόπεζ, αν και κατά τη διάρκεια της ομιλίας της δεν κατάφερε να εξειδικεύσει σε τι εντοπίζει τη μεγάλη καταπίεση, καθώς η Ελλάδα διαχρονικά έχει κάνει βήματα για την προστασία των μειονοτικών δικαιωμάτων και την χάραξη πολιτικών για την καλύτερη δυνατή ζωή μουσουλμάνων στη Θράκη.

Το πάνελ με τους ομιλητές Κοράι Μπαγδατλή, Λορένα Λόπεζ, Μάιλις Ρόσμπεργκ και την συντονίστρια Περβίν Χαϊρουλλάχ

Η κα Λόπεζ έφερε το παράδειγμα των Βάσκων, που ζουν κυρίως σε Ισπανία αλλά σε Γαλλία, για να υποστηρίξει ότι τα κράτη φέρονται βάναυσα στις μειονότητες. Ωστόσο, επρόκειτο για μία ατελή γενίκευση, αφού ιστορικά η εθνοτική ομάδα των αυτοχθόνων Βάσκων δεν μπορεί να συγκριθεί με τους Τουρκογενείς, Πομάκους και Ρομά που κατοικούν στην ελληνική Θράκη και προστατεύονται από τη διεθνώς κυρωμένη Συνθήκη της Λωζάννης. Κατά τη διάρκεια του λόγου της, μάλιστα, δεν βρήκε να πει ούτε μία θετική κουβέντα για όλα τα βήματα της Ελλάδας στην κατεύθυνση προστασίας της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης. Ιδιαίτερα υποκριτικό, επίσης, μπορεί να θεωρηθεί ότι από τη μία μάχεται πανευρωπαϊκά για τα μειονοτικά δικαιώματα, αλλά αυτό το πράττει μόνο επιλεκτικά, αφού για άλλα δικαιώματα, όπως των εξοντωμένων τις τελευταίες δεκαετίες Ελλήνων σε Κωνσταντινούπολη, Ίμβρο και Τένεδο, δεν φαίνεται να βρίσκει κανένα πρόβλημα.

Σε μία ακόμη προσπάθειά της να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα καταπιέζει τα δικαιώματα της μειονότητας, έβαλε στο στόχαστρο και το πλαφόν του «3%» που υπάρχει θεσπισμένο στη χώρα μας για την είσοδο στην Εθνική Βουλή και την Ευρωβουλή, αντιπροτείνοντας μείωση του πλαφόν και εκλογή αντιπροσώπων ευρωβουλευτών από τις Ευρωπαϊκές Περιφέρειες.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν οι ψευτομουφτήδες Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερίφ και Ξάνθης Μουσταφά Τράμπα, ενώ από εκλεγμένους βουλευτές της Θράκης με την παρουσία του στήριξε ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Αριστεράς Οζγκιούρ Φερχάτ, ο οποίος αναμένουμε να δούμε, εάν θα κάνει προεκλογική εκστρατεία υπέρ του κόμματός του ή του DEB.


πηγη

Πατερ Κλεομενης: Ερχεται ο Αντιχριστος...

 


Εχει η δεν εχει δικιο;

Θα ελθει;

Μηπως ηλθε κιολας;



Ταδε εφη Θωδη...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ! ! !

 






















ΠΟΛΥ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΝΑ ΣΦΑΛΙΑΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟ...



Αφιερωμενο στα Ανθελληνικα ρεμαλια που θελουν να πεθανει η Ελλας...



Ναι ρε...

Αφιερωμενο σε σενα που θελεις να πειανει η Ελλας για να ζησεις εσυ...

Και παρτο αποφαση...

Η Ελλας δεν θα πεθανει ! ! !



Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Για ακουστε ρε, τι λεει το νουμερο...



Μας θεωρουν ηλιθιους;

Μονο ετσι εξηγουνται οι παπαριες του...



ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΣΥ, μέχρι να κινδυνεύσει ο πατέρας σου...Ακουστε τον πριν και μετα !



Ετσι ειναι...

Οταν δεν κινδυνευεις ολα καλα...

Αν κινδυνευσεις ομως;

Ακουστε..



Εγκληματικη Οργανωση βγαζει ο Αφορισμενος τον Ολυμπιακο;

Τα επίμαχα σημεία που εκθέτουν τον Ολυμπιακό: Το διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. για την εγκληματική οργάνωση...

 


Σοκάρουν οι διαπιστώσεις των αξιωματικών της ΕΛΑΣ, στο 216 σελίδων διαβιβαστικό για την υπόθεση της δολοφονίας Λυγγερίδη, καθώς...

πίσω από την εμφανή ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης, που ευθύνεται για το θάνατο του 31χρονου, «βλέπουν» να «διευθύνεται η οργάνωση, σε ανώτατο επίπεδο από μέλη της διοίκησης ή στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»!

Μάλιστα σε σημεία του διαβιβαστικού κατονομάζουν τον Πρόεδρο της ΠΑΕ Βαγγέλη Μαρινάκη, τον Αντιπρόεδρο Κωνσταντίνο Καραπαπά, τον επίσης Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Δημήτριο Αγραφιώτη, καθώς και το Δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μόραλη!

Αναφορές σε Μαρινάκη - Καραπαπά

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ωστόσο στην προκειμένη υπόθεση, ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που παράλληλα ήταν και διαπιστευμένα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, έδωσαν το σύνθημα, με φωνές και χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών τους, στους «ΜΙΚΡΟΥΣ» της οργάνωσης να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για πρόκληση επεισοδίων και επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτό συνέβη στις 23.04.2023 κατά τη διεξαγωγή στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των Play-off SUPER LEAGUE 1. Προς το τέλος του αγώνα, όταν η ΑΕΚ πέτυχε 3ο γκολ, οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα πετώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο.

Το ίδιο μάλιστα έπρατταν και οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ευάγγελος Μαρινάκης και Κωνσταντίνος Καραπαπάς, που βρισκόντουσαν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τον αγώνα».

Ενώ σε άλλο σημείο αναφέρεται ότι, «ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, όπως οι .... εισέρχονταν όχι απλά στο γήπεδο, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο ως SLO της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δυνάμει διαπιστεύσεώς τους από την διοργανώτρια αρχή SUPER LEAGUE, κατόπιν σχετικού αιτήματος της ίδιας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που υπογράφονται από τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο αυτής, Δημήτριο Αγραφιώτη».

Για την «συγκεκαλυμένη ηγεσία» της εγκληματικής οργάνωσης, όπως την αποκαλούν, αναφέρει η ΕΛΑΣ:

«Ωστόσο από την λεπτομερή εξέταση και εκτίμηση του συγκεντρωθέντος αποδεικτικού υλικού προκύπτει ότι εκτός από την εμφανή ηγεσία, δεν μπορεί να αποκλεισθεί η εγκληματική οργάνωση να διευθύνεται, συγκεκαλυμμένα και σε ανώτατο επίπεδο, από μέλη της διοίκησης ή στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ποδοσφαιρικής ομάδας) και του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ» (Ο.Σ.Φ.Π.)., χωρίς τη συμμετοχή και την «υψηλή προστασία» των οποίων, τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης δεν θα είχαν την καθολική και αδιαμφισβήτητη αποδοχή και υπακοή των κατώτερων μελών και κατά συνέπεια η εγκληματική οργάνωση δεν θα υπήρχε άλλως θα είχε πολύ περιορισμένο εύρος και δράση».

Η ιεραρχία και η δομή της εγκληματικής οργάνωσης

ολυμπιακοσ, δικογραφια, δολοφονια ρεντη, συλληψεισ

Η εγκληματική οργάνωση περιγράφεται με ιεραρχία και δομή.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό της Αστυνομίας, «οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που αυτοαποκαλούνται «οργανωμένοι», έχουν συγκροτήσει, σε μη επακριβώς προσδιορισθέντα χρόνο, τουλάχιστον όμως από τις αρχές του έτους 2019, επιχειρησιακά δομημένη και με διαρκή δράση οργάνωση, ... που επιδιώκει τη συστηματική τέλεση περισσότερων κακουργημάτων και πλημμελημάτων και ιδίως εκρήξεων και εμπρησμών (...) κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών και εμπρηστικών υλών, βομβών και μηχανισμών (τελούμενες και κατά τη συμμετοχή σε δημόσιες συναθροίσεις), ανθρωποκτονιών τετελεσμένων και σε απόπειρα, επικίνδυνων σωματικών βλαβών, κλοπών, ληστειών, εκβιάσεων, φθορών ξένης ιδιοκτησίας, βίας κατά υπαλλήλων, διατάραξης κοινής ειρήνης, παράνομης κατοχής και χρήσης φωτοβολίδων, βεγγαλικών και κροτίδων καθώς και συσκευών εκτόξευσης φωτοβολίδων».

Το κίνητρο τους, όπως αναφέρεται είναι «οπαδικό» και εξηγούν: «... δηλαδή είτε ως έκφραση δυσαρέσκειας και διαμαρτυρίας για μη ευνοϊκά για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αποτελέσματα αγώνων και αποφάσεις της διαιτησίας, είτε ως μέσο εκφοβισμού και επίδειξης υπέρτερης δύναμης/ισχύος απέναντι σε οπαδούς διαφορετικών ομάδων αλλά και έναντι των αστυνομικών δυνάμεων που διατίθενται στους αγώνες που συμμετέχει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη διαφύλαξη της τάξης, την ασφάλεια αθλητικών αποστολών και φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων».

Επιπλέον, στην εγκληματική οργάνωση προσδίδονται και οικονομικά οφέλη, καθώς αναφέρεται: «Ωστόσο, εντοπίστηκαν και οικονομικά οφέλη συνδεόμενα με τη δράση ορισμένων τουλάχιστον εκ των μελών της οργάνωσης», όπως αναλυτικά αναφέρεται στη συνέχεια.

Ηγετικά μέλη της «Θύρας 7»

H εγκληματική οργάνωση δρα κυρίως στην Αττική, όπως αναφέρει το διαβιβαστικό, αλλά «υπάρχουν και περιπτώσεις, όπου με αφορμή αγώνες της ομάδας του Ολυμπιακού εκτός Αττικής, διαπράχθηκαν προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπως στον Βόλο και στα Ιωάννινα».

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό «η λειτουργία της εγκληματικής οργάνωσης, είναι επιχειρησιακά δομημένη, δηλαδή έχει εσωτερική διάρθωση και σαφή ιεραρχική δομή υπό την έννοια ότι τα μέλη της έχουν καθορισμένους ρόλους, τα δε νεότερα ή κατώτερα μέλη υποτάσσουν τη βούλησή τους στα ανώτερα μέλη και όλοι μαζί διαμορφώνουν τη βούληση της οργάνωσης, που κατευθύνεται στην επίτευξη του κοινού σκοπού, δηλαδή στην τέλεση των προαναφερθέντων εγκλημάτων, τα οποία διαπράττονται κατόπιν προαπόφασης και προηγούμενης οργάνωσης ούτως ώστε να αυξάνεται η αποτελεσματικότητα της συλλογικής δράσης των μελών της».

Στο διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ γίνεται λόγος για «τα ηγετικά μέλη, που τα νεότερα ή κατώτερα μέλη αναγνωρίζουν ως επικεφαλής της «ΘΥΡΑΣ 7», τους αποκαλούν «ΜΕΓΑΛΟΥΣ», και υποτάσσονται πλήρως στη βούληση και τις εντολές τους, και τους αποκαλούμενους «ΜΙΚΡΟΥΣ», δηλαδή άτομα νεαρής ως επί το πλείστον ηλικίας, συνήθως 16 – 24 ετών, οι οποίοι αποτελούν κατώτερα μέλη που χρησιμοποιούνται από την ηγετική ομάδα κυρίως ως δύναμη κρούσης και προς επίτευξη αριθμητικής υπεροχής κατά την πραγματοποίηση των επιθέσεων».

Μάλιστα, όπως τονίζεται: «...είσοδος με διαπίστευση στον αγωνιστικό χώρο και στους λοιπούς χώρους των γηπέδων προκύπτει και για άλλα ηγετικά μέλη...Η διαπίστευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο μαρτυρά άμεση σχέση του διαπιστευμένου προσώπου με την ομάδα που του χορηγεί τη διαπίστευση...».

Σύνθημα για επιθέσεις σε αστυνομικούς

επεισοδια ματ, ολυμπιακοσ

Και συνεχίζει:

«Ωστόσο στην προκειμένη υπόθεση, ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που παράλληλα ήταν και διαπιστευμένα από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, έδωσαν το σύνθημα, με φωνές και χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών τους, στους «ΜΙΚΡΟΥΣ» της οργάνωσης να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για πρόκληση επεισοδίων και επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις.

Αυτό συνέβη στις 23.04.2023 κατά τη διεξαγωγή στο στάδιο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, του ποδοσφαιρικού αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των Play-off SUPER LEAGUE 1. Προς το τέλος του αγώνα, όταν η ΑΕΚ πέτυχε 3ο γκολ, οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δυσαρεστημένοι με το αποτέλεσμα, προκάλεσαν τη διακοπή του αγώνα πετώντας μπάλες στον αγωνιστικό χώρο. Το ίδιο μάλιστα έπρατταν και οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Ευάγγελος Μαρινάκης και Κωνσταντίνος Καραπαπάς, που βρισκόντουσαν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν τον αγώνα.

Μετά τη διακοπή του αγώνα, εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο αστυνομικές δυνάμεις για να προστατεύσουν την αποστολή της ΑΕΚ που αποχωρούσε προς τα αποδυτήρια, από διάφορα αντικείμενα που εκτοξεύονταν εναντίον της από τις κερκίδες VIP.

Τότε ο Α.Ι. έκανε σήμα στα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που βρισκόντουσαν στις κερκίδες των θυρών 6 και 7 του γηπέδου να εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο για να προκαλέσουν επεισόδια σε βάρος της αστυνομικής δύναμης, γεγονός που έγινε δημόσια αντιληπτό και δεν μπορεί να πέρασε απαρατήρητο από τους παράγοντες και τους υπεύθυνους ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που βρισκόντουσαν στο γήπεδο.

Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και την 03/12/2023 στο ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ στο Βόλο, όπου διεξήγετο ο ποδοσφαιρικός αγώνας ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ της 13ης αγωνιστικής της SUPER LEAGUE 1, όταν κατά τη διάρκεια των καθυστερήσεων ακυρώθηκε το 3ο γκολ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, οπότε ο Α.Ι. αφού προηγουμένως συνομίλησε με τον επίσης ευρισκόμενο στο γήπεδο, αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, έδωσε το σύνθημα για την έναρξη των επεισοδίων, ενώ σύμφωνα με καταθέσεις μαρτύρων φέρεται να φρόντισε να ανοίξει και η πόρτα μεταξύ της κερκίδας στην οποία βρίσκονταν οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του αγωνιστικού χώρου, ώστε να διευκολυνθεί η είσοδος σε αυτόν».

Δωρεάν εισιτήρια στο γήπεδο και στρατολόγηση

Για το οικονομικό όφελος αναφέρεται επίσης:

«... τα ηγετικά μέλη της Εγκληματικής Οργάνωσης, όπως προέκυψε από διάφορες καταθέσεις, λάμβαναν από την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο, τις οποίες στη συνέχεια είτε μοίραζαν στα κατώτερα μέλη παρέχοντάς τους τη δυνατότητα να εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν, ενέργεια που βοηθά την εν συνεχεία στρατολόγησή τους στην εγκληματική οργάνωση, είτε τις πωλούσαν στην τιμή που όριζαν τα ίδια. Επίσης μπορούσαν και προμηθεύονταν μαζικά εισιτήρια τα οποία στη συνέχεια πωλούσαν έξω από τα γήπεδα Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ και ΣΕΦ, σε τιμή ανώτερη της αναγραφομένης».

«Πλην όμως, όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό, τα εισιτήρια και οι προσκλήσεις για τους αγώνες, εθνικών πρωταθλημάτων, καθώς και του Κυπέλλου Ελλάδος, περιλαμβανομένων των διεθνών και φιλικών αγώνων, στους οποίους μετέχουν Α.Α.Ε ή Τ.Α.Α εκδίδονται πάντοτε ονομαστικά και αριθμημένα. Μη ονομαστικά εισιτήρια, της κατώτερης τιμής και μόνο για τα μέλη του, δικαιούται να λαμβάνει μόνο ο αναγνωρισμένος σύνδεσμος φιλάθλων...

Εν προκειμένω ο μόνος νόμιμος, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 41Β του Ν. 2725/1999, σύνδεσμος φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είναι το σωματείο με την επωνυμία «Λέσχη Φιλάθλων Ολυμπιακού ΘΥΡΑ 7», που συστάθηκε και λειτουργεί με τη συναίνεση του αθλητικού σωματείου «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς» και το οποίο, σύμφωνα με το αντίγραφο βιβλίου μητρώου μελών χορηγήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, στην οποία υποβάλλεται ετησίως, αριθμεί μόνο (είκοσι επτά) 27 εγγεγραμμένα μέλη και ως εκ τούτου δεν θα έπρεπε να λαμβάνει περισσότερα εισιτήρια από τα μέλη της.

Σημειωτέον ότι μεταξύ των εγγεγραμμένων μελών της άνω Λέσχης Φιλάθλων Ολυμπιακού «ΘΥΡΑ 7» δεν περιλαμβάνεται κανένα από τα ηγετικά ή κατώτερα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης».

Και συνεχίζει:

«Συνεπώς η μαζική διάθεση μη ονομαστικών εισιτηρίων για τις ανάγκες της Λέσχης Φιλάθλων Ολυμπιακού «ΘΥΡΑ 7» σε καμμία περίπτωση δεν δικαιολογείται και μόνο ως προσχηματική μπορεί να χαρακτηριστεί...».

«Δουλειά» στα παιδιά του Πειραιά

Στο διαβιβαστικό γίνεται λόγος για «έμμεση χρηματοδότηση των χούλιγκαν», καθώς αναφέρεται:

«Όταν τέτοια εισιτήρια διατίθενται και σε μη μέλη αναγνωρισμένων λεσχών και μέσω της αδικαιολόγητης, παράνομης και ανεξέλεγκτης μαζικής διάθεσής τους και προσκλήσεων σε ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και της εν συνεχεία μεταπώλησής τους με «καπέλο» ή σε τιμή ανώτερη της αναγραφόμενης, τα μέλη αυτά χρηματοδοτούντο εμμέσως από όποιον τους παρείχε τα εισιτήρια και τις προσκλήσεις».

Στο διαβιβαστικό της αστυνομίας γίνεται εκτενής αναφορά για οπαδούς, που έβρισκαν δουλειά από το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Οπως τονίζεται «... αξιοπρόσεκτο τυγχάνει και το γεγονός ότι κάποια από τα ηγετικά μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνδέονται με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και με εργασιακή σχέση, ενώ άλλα είτε έχουν προσληφθεί σχετικά πρόσφατα και εργάζονται (ενίοτε και χωρίς να παρέχουν πραγματική εργασία) είτε έχουν απασχοληθεί στο παρελθόν στο Δήμο Πειραιά, του οποίου ο Δήμαρχος, Ιωάννης Μώραλης, είναι και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που χορηγήθηκαν μέσω του πληροφοριακού συστήματος ΕΡΓΑΝΗ, ο Α.Ι. εργάζεται από 2018 στο RED STORE ΘΡΥΛΙΚΑ ΔΩΡΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ, που είναι το επίσημο κατάστημα (μπουτικ) της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ενώ παλαιότερα είχε εργαστεί επί δίμηνο και στο Δήμο Πειραιά.

Ο Π. Θ. εργάζεται από τον Ιούνιο 2022 στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενώ από το Φεβρουάριο του 2021 έως Μάιο του 2022 εργαζόταν στο Δήμο Πειραιά.

Οι Μ.Δ. και Κ. Π, προσλήφθηκαν την 01/06/2022 στον Δήμο Πειραιά, όπου εξακολουθούν να εργάζονται.

Οι Χ. Μ. – Δ. και Χ.Ι. εργάστηκαν στον Δήμο Πειραιά κατά το χρονικό διάστημα από 20/04/2023 έως 19/06/2023.

Τέλος ο Χ.Μ. – Α. εργαζόταν στο αθλητικό σωματείο «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. (δηλ. στον ερασιτέχνη) από 06/04/2020 έως 07/12/2023 Σελίδα 105 από 216 (δηλαδή μέχρι και την ημέρα κατά την οποία έλαβαν χώρα τα επεισόδια στα οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο Υπαρχιφύλακας ΛΥΓΓΕΡΙΔΗΣ Γεώργιος)».

Οι «μεγάλοι» της «Θύρας 7»

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό «ηγετικά μέλη της εν λόγω οργάνωσης, στην βούληση των οποίων υποτάσσονταν όλα τα μέλη της, τυγχάνουν οι 1 έως 8 κατηγορούμενοι».

Αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Το εν λόγω ηγετικό σύνολο αποτελούσε τον πυρήνα της οργάνωσης, πάνω στον οποίο στηριζόταν η αδιάλειπτη και συνεχής δράση της, επέλεγε τους στόχους, σχεδίαζε και οργάνωνε την εγκληματική δραστηριότητα, διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο και κατά το εκτελεστικό στάδιο, με φυσική και καθοδηγητική παρουσία σε όλες σχεδόν τις έκνομες ενέργειες.

Τα νεαρότερα μέλη της οργάνωσης τους αποκαλούν και ως «ΜΕΓΑΛΟΥΣ», τους γνωρίζουν τουλάχιστον φυσιογνωμικά και τους αναγνωρίζουν ως αρχηγούς της «ΘΥΡΑΣ 7», δηλαδή των οργανωμένων φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, χωρίς την εντολή ή την έγκριση των οποίων δεν γίνεται τίποτα, όπως χαρακτηριστικά έχει αναφερθεί».

Στο σημείο αυτό αναφέρεται ότι, ο προστατευόμενος μάρτυρας με την πλασματική ονομασία 67Ε, κατέθεσε ότι ηγετική ομάδα, στην υπό έρευνα εγκληματική οργάνωση, τυγχάνουν και οι Π.Γ., Μ. Σ.

«Από την διενεργηθείσα προανάκριση, προκύπτει ότι πράγματι ο Π. Γ. ανήκει στους «ΜΕΓΑΛΟΥΣ» της θύρας 7, πλην όμως δεν έχει εξακριβωθεί η συμμετοχή του σε αξιόποινες πράξεις και ο ρόλος τους σε αυτές. Ο Μ. Σ. έχει ταυτοποιηθεί στο παρελθόν από την Υπηρεσία μας για ληστρική επίθεση οπαδών του Ολυμπιακού με οπαδικό υπόβαθρο, που έλαβε χώρα την 02/10/2021, πλην όμως στην υπό εξέταση υπόθεση δεν εξακριβώθηκε ο ρόλος του».

Ο διάλογος μετά τη δολοφονία Λυγγερίδη στου Ρέντη

δολοφονια αστυνομικου, λυγγεριδησ ματ

Συγκλονιστικός είναι ο διάλογος κατηγορουμένου, μετά τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη, γιά τον οποίον μιλάει με κυνισμό και προσβολή της μνήμης του:

«O K. Θ.εξήλθε του Κ.Γ. Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη», μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των δραστών και από κοινού διενεργήσαν επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών της Υ.Α.Τ.

Από μεταγενέστερες της επίθεσης συνομιλίες με φιλικά του πρόσωπα, προκύπτει ότι, συμμετείχε στους δράστες των επιθέσεων, καθώς τοποθετεί τον εαυτό του, ανάμεσά τους, σε χρόνους και τόπους που λάμβαναν χώρα οι επιθέσεις εναντίων των αστυνομικών δυνάμεων, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Κ.Θ.: Με το Ρέντη;

Ρ.: Στου Ρέντη;

Κ. Θ.»: Πω πω μας ζαλίσαν τα αρχ@@@@ ρε μαλα…. Γιναν τα επεισόδια τέλος πάντων.

Ρ:Μμμμ

Κ Θ: Ε μπαίνουμε πάλι μέσα.

Ρ: Μμμμ

Κ Θ: Και σε κάποια φάση σκάνε πάλι ματ και ρίχνουνε δακρυγόνα πάνω στην πόρτα.

Ρ: Μμμμ

Κ Θ: Και μας και είχαμε κλειστεί μέσα και είχε είχαν πέσει δακρυγόνα μέσα. Πάμε να βγούμε από μια έξοδο κινδύνου εκεί πέρα και τους βλέπουμε να είναι ακόμα έξω. Πάω να πηδήξω ένα φράχτη και βλέπω ματατζήδες και μου λένε εσένα σε έχουμε σταμπάρει θα σε γαμήσουμε, κατεβαίνω αρχίζω να τρέχω δεν μπορούσα να φύγω με τίποτα, κανείς δεν μπορούσε και απλά μας κυκλώσανε φέρανε κλούβες,».

Χ: Για..Ήσουν έξω;

Κ Θ: Μόνο σε κάποια φάση ρε φίλε δεν ήμουνα από την αρχή».

Στη συνέχεια της συνομιλίας του, προσβάλει τη μνήμη του νεκρού Υπαρχιφύλακα αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Χ: Κρίμα όμως έτσι;

Κ Θ: Να πάει να γαμηθεί το αρχ@@@ ρε.

Χ: Ε εντάξει τώρα και αυτός ρε φίλε την δουλεία του πάει να κάνει και να πούμε βρέθηκε νεκρός.

Κ Θ: Ε, τώρα ε, έχει ένα δείπνο εκεί ψηλά με τον Φιλόπουλο και με τον Μιχάλη και με τον Άλκη δειπνούν όλοι μαζί.

Στη συνέχεια της ίδιας συνομιλίας, αναφερόμενος στα περιστατικά του Ρέντη, εμφαίνεται να είχε γνώση για το σχέδιο της επίθεσης και για την ανθρωποκτόνο πρόθεση των δραστών, καθώς και ιδία θέαση τόσο στα «πολεμοφόδια» που χρησιμοποιήθηκαν σε βάρος των αστυνομικών όσο και στα περιστατικά που έλαβαν χώρα και αναφέρει χαρακτηριστικά:

Χ: Και ευθεία βολή ε; Μπαμ.

Κ Θ: Ναι.

Χ: Και όποιον πάρει ο χάρος

Κ Θ: Τα πήγανε δέκα άτομα εκεί τα αδειάσαν όλα. Εδώ ρε μαλάκα είχανε σαράντα δυναμίτες ΑΚ. Δεν ήταν μόνο ναυτικές ήταν πολλά τα πράγματα εκείνη την ημέρα. Ξέρεις τι είναι να φας σαράντα δυναμίτες τώρα;

Χ: Πήγανε για θάνατο δηλαδή; Πήγαν να σκοτώσουν

Κ Θ: Ναι πήγαν να γαμήσουν τα Ματ και ήταν λίγα τα Ματ. Είχε μόνο δύο διμοιρίες ΥΜΕΤ κάτι τέτοιο.

ΧΣ: Εγώ είχα ακούσει είχα διαβάσει βασικά ότι και καλά είχαν έρθει βάζελοι έξω από το γήπεδο εκείνη την μέρα για αυτό.

ΚΘ: Μαλακίες ρε όχι δεν ισχύει αυτό καν.

Χ: Ψέματα ε; Μόνο με Αστυνομία δηλαδή;

ΚΘ: Παραμύθια ήταν τέτοιο ήταν στημένο ρε μαλάκα. Εγώ στην αρχή είχα ακούσει για έξι διμοιρίες. Είχα ακούσει ότι ήταν έξι οι διμοιρίες και κάτι θα γίνει απλά με τις έξι διμοιρίες.

Χ: Και εκείνη την ώρα τους έριχναν ξύλο; Τους μπάτσους;

Κ Θ: Ναι ρε φάγανε πολύ π@@@@@ οι μπάτσοι ρε σου λέω ρε βάλαν πόδια κεφάλι και φύγαν. ».

Στη συνέχεια τις συνομιλίας εμφαίνεται να ανησυχεί καθώς έχει συλληφθεί κατά το παρελθόν για παράβαση του Ν. 2725/1999:

Κ Θ: Μας βάλανε σε μια αίθουσα και καθόμασταν σαν μαλ@@@@, μας πήραν πυρίτιδα, μετά μας πήγαν αλλού για δαχτυλικά και το βράδυ της επόμενης ημέρας μας αφήσαν. Η μαλ@@@@είναι ότι έχω άλλο ένα για οπαδική βία.

Χ: Ε;

Κ Θ: Έχω ένα δικαστήριο για οπαδική βία.

Χ: Για ποιο τέτοιο; Για ποιο αγώνα;

Κ Θ: Για το Νέα Ιωνία Ηράκλειο.

Χ: Α καλά τι έκανες εκεί;

Κ Θ: Που έγινε πριν δυό μήνες ρε μας πιάσανε στην μέση του δρόμου και βρήκανε πράγματα. Επειδή πηγαίναμε για τέτοιο».

Επίσης, εμφανίζεται περήφανος για τη πράξη της ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, καθώς, όπως αναφέρει, αυτή η πράξη αποτελεί ισχυρό επίτευγμα έναντι των αντίστοιχων, των οπαδών αντίπαλων ομάδων.

«Σκοτώσαμε άνθρωπο»

δολοφονια αστυνομικου, λυγγεριδησ ματ, ρεντη

Μάλιστα, αναφερόμενος στην πράξη ανθρωποκτονίας μιλάει στο πρώτο πληθυντικό πρόσωπο με τη φράση «Σκοτώσαμε άνθρωπο»!

Συγκεκριμένα αναφέρονται τα εξής:

Χ: Δεν μου λες τώρα ποιο δυνατοί οπαδικά ποιοι είναι στην Αθήνα;

Κ Θ: Αυτή την στιγμή;

Χ: Ναι.

Κ Θ: Εμείς ρε μαλάκα.

Χ: Σωστός.

Κ Θ: Σκοτώσαμε άνθρωπο τι μου λές τώρα. Εμείς και οι παοκτζήδες. Εμείς και οι παοκτζήδες.

Χ: Εγκληματικές οργανώσεις

Κ Θ: Ετσι οι άλλοι φλώροι είναι. Οι αεκτζήδες σφαχτήκαν μεταξύ τους. Πείτε το ρε μαλ@@@@ ότι ο Αριστείδης τον έχει σκοτώσει τον Μιχάλη μην ντρέπεστε!».


πηγη

Γεια σου κουκλε ειπε και...σεξουαλικη παρενοχληση λεει αυτος ! ! !

 


Δεν ειναι αστειο...

Καλα εκανε ο Μπεος...

Μερικες εχουν καβαλησει πολυ το καλαμι...



Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.