Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ξερετε τι ελεγε ο Bλαδiμnρoς για τον Zελεvσκι; Οxι; Aκoυστε τov...

 



Τον ειχε σε "μεγαλη εκτιμηση" απο παλια....

Δεν ειναι τωρινα λογια του...

Ακουστε...

πηγη 


Μnτσoτακn με πoιoυς εiσαι τελιkα; Με τους Eλλnvες ή με τoυς Toυρκoυς και τoυς Nαζi;

Δεν ειναι ρητορικη υη ερωτηση...

Πραγματικη ειναι...

Οι ενεργειες σου, δεν σε δειχνουν για Ελληνα....

Εσενα φοβομαστε περισσοτερο, παρα τον Ερντογκαν...

Δες τι γραφει και η εφημεριδα...

Και δεν το γραφει μονο η εφημεριδα....

Ολοι οι Ελληνες ειναι εξαγριωμενοι....

Νυχτα θα φυγεις να το ξερεις !



Κλαiγαμε απo xαρα οταν nλθαν οι Pωσoι στρατιωτες λεει....Tnλεπαπαγαλoι εiπατε κατι;



Αυτα γιατι δεν τα δειχνετε λαμογια;
Δεν σας βολευουν;
Δεν πειραζει τα δειχνουμε εμεις και σας ξεμπροστιαζουμε...

Μ εvα σμπαρo δυo τρυγovια ο Βλαδiμnρoς ! ! ! Δεiτε πως στρiμωξε τoυς Koυτoφραγγoυς....

 Η κοινή γραμμή υπέρ της τήρησης των όρων των σχετικών συμβάσεων, που προβλέπουν πληρωμή σε ευρώ, παραμένει, και το διάταγμα που υπέγραψε ο Β.Πούτιν για πληρωμή του φυσικού αερίου σε ρούβλια, όπως είναι διατυπωμένο, δεν είναι σαφές ότι παραβιάζει τον όρο αυτό αναφέρουν οι χώρες της ΕΕ, ενώ φαίνεται ότι θα το τηρήσουν....



Σύμφωνα με τις διατάξεις του, οι αγοραστές θα έχουν δύο λογαριασμούς στην Gazprombank: έναν σε ευρώ, στο οποίο θα καταβάλλουν το ποσό για την αγορά του αερίου, και έναν σε ρούβλια, στα οποία θα έχει μετατραπεί το ποσό αγοράς από την τράπεζα.

Η αγορά θα επισημοποιείται με την κατάθεση στον δεύτερο λογαριασμό. Επομένως ουσιαστικά υπάκουσαν στο διάταγμα με ένα τρόπο που να μην θεωρείται ως υποχώρηση.

Και αυτό γιατί με αυτό το σύστημα ουσιαστικά θα βάζουν την Gazprom ως μεσάζοντα προμήθειας του ποσού των ευρώ σε ρούβλια και θα τους τα καταθέτει στον δεύτερο λογαριασμό (σε ρούβλια) ώστε να εισέλθει το έμβασμα στις ρωσικές τράπεζες.

Αυτό θα ενισχύσει προφανώς το ρούβλι σε πολύ μεγάλο βαθμό ενώ παράλληλα θα διακρατεί η ρωσική κυβέρνηση μέσω gazprom τα ευρώ για πιθανές άλλες προμήθειες.

Η Gazprom ενημέρωσε χθες τις εταιρείες-αγοραστές για τους ακριβείς όρους της νέας διευθέτησης. Οι προθεσμίες για την πληρωμή αερίου που παραδόθηκε χθες κυμαίνονται μεταξύ τέλους Απριλίου και αρχών Μαΐου.

Το ζήτημα συζητήθηκε σε επίπεδο πρέσβεων (επιτροπή Coreper) χθες το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι ο Πούτιν είχε διαβεβαιώσει, σε συνομιλίες την Τετάρτη, τόσο τον Ολαφ Σολτς όσο και τον Μάριο Ντράγκι ότι δεν θα διαταραχθούν οι ροές αερίου προς την Ε.Ε.

Η υπουργός Οικολογίας της Γαλλίας, Μπαρμπαρά Πομπιλί, δήλωσε χθες ότι το ρωσικό αίτημα δεν παραβιάζει τους όρους των συμβάσεων, καθώς επιτρέπει στους Ευρωπαίους αγοραστές να συνεχίσουν να πληρώνουν σε ευρώ.

Χθες, εν τω μεταξύ, οι ροές ρωσικού αερίου προς την Ευρώπη μέσω Ουκρανίας σημείωσαν υψηλό τεσσάρων μηνών, ενώ οι ροές από τον Nord Stream 1 συνεχίζονταν κανονικά. Η Gazprom είχε επίσης δεσμεύσει χωρητικότητα στον αγωγό Yamal-Europe.



πηγη 

Moυγκα τα καvαλια ! ! ! Eγκυoς Mαριoύπoλnς: Δεv πιστεύω oτι έγιvε αερoπoρικoς βoμβαρδισμoς του μαιευτnρioυ...

 




Γιατι δεν μιλαει κανεις τηλεπαπαγαλος τωρα;

Δεν σας βολευουν τα λεγομενα της κοπελας;

Ειστε μονο για να προπαγανδιζετε υπερ των Αφεντικων σας κυριοι δημοσιοκαφροι;

Ακουστε τι λεει η κοπελα...



Αν voμiζετε oτι μπoρεiτε να συγκρατnθεiτε ακoυστε τov Ψυxακια, αv oxι πρoσπεραστε...

 



Δεν ειναι πια ενας γραφικος κακοψυχος....

Ειναι επικινδυνος...

Δημοσιος κινδυνος...

Χρειαζεται επειγοντως ψυχιατρο και ζουρλομανδυα....



Δεv θα σoυ το δεiξoυv τα MMΕ..."Kατoρθωματα" Oυκραvωv !



Μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας πυροβόλησαν εναντίον πολιτικού αυτοκινήτου στο οποίο βρισκόταν μια γυναίκα και η 16χρονη κόρη της. 

Η κοπέλα τραυματίστηκε. 

Η γυναίκα κατάφερε να βγει από τον βομβαρδισμό και να φτάσει στα τμήματα της Εθνικής Φρουράς (ρωσικός στρατός)

Χαρη στους Ρωσους ειναι καλα η κοπελα τωρα....


πηγη


Eγkεφαλιkα και παραkρoυσεις.....Σαρωvει η Λεπεv στηv Γαλλiα, τρiζει η kαρεkλα του Mακρov ! ! !




Σε ό,τι αφορά τον πρώτο γύρο ο Μακρόν εμφανίζεται να συγκεντρώνει το 28% του εκλογικού σώματος, η κινούμενη Λεπέν το 21%, ο κινούμενος στο χώρο της ριζοσπαστικής Αριστεράς Μελανσόν το 15,5%, ο εθνικιστής-ακροδεξιού Ζεμούρ το 10,5% και η νεογκολική Περκρες το 9,5%. 

Επίσης οι Οικολόγοι λαμβάνουν 4% το Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλλίας 2,5%, το άλλοτε κραταιό Σοσιαλιστικό Κόμμα 2%, δύο κόμματα που κινούνται στο χώρο της ακροδεξιάς περί το 5% και δυο κόμματα που κινούνται στο χώρο της ακροαριστερός περί το 2%.

Στον δεύτερο γύρο, ο οποίος θα γίνει στις 24 Απριλίου, ο Εμανουέλ Μακρόν εμφανίζεται να συγκεντρώνει το 52,5% των ψήφων έναντι 47,5% της Μαρίν Λεπέν. 

Πριν από δύο εβδομάδες η δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας για τον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό εμφάνιζε τον Μακρόν στο 59,5% έναντι 40,5% της Λεπέν.

Οι λόγοι της υποχώρησης

Με άλλα λόγια στον πρώτο γύρο οι υποψήφιοι των κομμάτων που τοποθετούνται δεξιότερα του κόμματος του Μακρόν συγκεντρώνουν αθροιστικά περί το 46% και οι υποψήφιοι των κομμάτων που τοποθετούνται αριστερότερα περί το 26%. Πολιτικοί αναλυτές εκτιμούν ότι η κάμψη του Μακρόν στις δημοσκοπήσεις οφείλεται σε δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος είναι ότι επί της ουσίας – και σε αντίθεση με την Λεπέν – ο Μακρόν δεν έχει κάνει προεκλογική εκστρατεία, ασχολούμενος κυρίως με το ουκρανικό.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι με την εμφάνιση του εθνικιστή Ζεμούρ στο γαλλικό πολιτικό προσκήνιο η Λεπέν δίνει μια πιο μετριοπαθή εικόνα, σε σχέση με το παρελθόν. Κάτι που, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, διευκολύνει την μετατόπιση ψήφων προς αυτήν όχι μόνο από τον χώρο της κεντροδεξιάς, αλλά ακόμα και από τον χώρο της Αριστεράς.

Ωστόσο, ένας παράγοντας που ενδεχομένως να παίξει σημαντικό ρόλο είναι αυτός της αποχής, καθώς σημαντικός αριθμός Γάλλων ψηφοφόρων δεν κρύβει την απογοήτευσή του από την πρώτη θητεία του Μακρόν, επικεντρώνοντας τον προβληματισμό τους στις συγκρούσεις των «κίτρινων γιλέκων» με την αστυνομία, αλλά και τη συνολική πολιτική που ακολούθησε ο Γάλλος πρόεδρος.



πηγη 

Aυτα γιατi δεν τα δεixvετε ρε τnλεπαπαγαλoι;

Ειναι αληθειες...

Γιατι τις κρυβετε;

Αληθειες πρεπει να λετε αλλα...

Ξερω...

Δεν σας αφηνουν τα αφεντικα σας....

Αρα....

Δεν ειστε δημοσιογραφοι αλλα ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ !




Eμβoλιασμεvoι μovο οι τριπλoεμβoλιασμεvoι και...ρεkoρ στις ΔlΑΣΩΛHΝΩΣΕlΣ ΤΡlΠΛOΕΜΒΟΛlΑΣΜΕNΩΝ ! ! !

Μπροστά στα μάτια μας όλα!

Σε μία ζοφερή πλην αληθινή διαπίστωση προέβη χθες ο γνωστός καθηγητής Καρδιολογίας, Κωνσταντίνος Αρβανίτης....



Ο ίδιος, επικαλούμενος επίσημα στοιχεία του ΕΟΔΥ, παρέθεσε στοιχεία για την “σιωπηρή” αύξηση των διασωληνώσεων πλήρως εμβολιασμένων ατόμων στην Ελλάδα, την ώρα που οι εισαγωγές σε ΜΕΘ των ανεμβολίαστων μειώνονται συνεχώς!

Τα στοιχεία αφορούν και τους τρεις πρώτους μήνες του 2022, αρχής γενομένης από τις 4 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ολόκληρη την ανάρτηση:

«ΟΙ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 1ου 3μηνου ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η “Ο” ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΠΛΟ-ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ.

ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΕΟΔΥ.

Προχτές 29 Μαρτίου όταν πήρα τα αποτελέσματα του ΕΟΔΥ, όπως κάνω κάθε μέρα, είχα ήδη ακούσει έναν ακαταδίωκτο που είπε ότι τα “κρούσματα” αυξήθηκαν πάλι και ότι αυτό δείχνει ότι η πανδημία αναζωπυρώθηκε.

Αυτά τα είπε για να καταλήξει ότι δεν πρέπει να περιμένουμε χαλάρωση των μέτρων…

Επειδή η “αύξηση κρουσμάτων” εξαρτάται από τον αριθμό των τεστ που διεξάγονται και που όποιος έχει την τράπουλα μπορεί να τα αυξάνει όσο θέλει, είπα να δείξω έναν άλλο δείκτη της πορείας του υγειονομικού προβλήματος. Τις διασωληνώσεις!

Οι διασωληνώσεις δεν είναι βέβαια ένας “σκληρός δείκτης”, όπως είναι οι θάνατοι, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, στην Ελλάδα μας κρύβουν τα στοιχεία των θανάτων ανάλογα με την εμβολιαστική κατάσταση του θανόντος και έτσι αναγκάζομαι να αναφέρομαι στην Ολική

Θνησιμότητα ολόκληρου του πληθυσμού, άσχετα από την εμβολιαστική του κατάσταση, πράγμα που δεν δείχνει όλο το μέγεθος του προβλήματος…

Τουλάχιστον όμως, ο ΕΟΔΥ στις διασωληνώσεις μας δίνει μία πτυχή της εμβολιαστικής κατάστασης, αν και μεσοβέζικα και με παραπλανητικό τρόπο…

Ομως, αν είσαι συνεχώς σε επιφυλακή, με το μάτι άγρυπνο, όλο και κάποια σημαντικά συμπεράσματα βγαίνουν και αυτό δεν μπορούν οι ιθύνοντες να το αποφύγουν.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Δεν χρειάζεται να πάρουμε όλες τις μέρες του 1ου 3μήνου του 2022, για να διαπιστώσουμε ποια τάση καταγράφεται.

Αρκεί να πάρουμε τα δεδομένα κάθε 2 βδομάδες, ξεκινώντας από προχτές 29 Μαρτίου και πηγαίνοντας προς τα πίσω, ως την αρχή του έτους.

Ετσι, βγαίνουν 7 δελτία και αφορού στις εξής ημερομηνίες:

– 4 Ιανουαρίου,

– 18 Ιανουαρίου,

– 1 Φεβρουαρίου,

– 15 Φεβρουαρίου,

– 1 Μαρτίου,

– 15 Μαρτίου,

– 29 Μαρτίου.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 1η

Ο ΕΟΔΥ δεν μας δίνει τα αποτελέσματα με ακρίβεια, αλλά μας δίνει μόνο τους “πλήρως εμβολιασμένους”, δηλαδή τους τριπλο-εμβολιασμένους, ενώ τους άλλους τους τσουβαλιάζει όλους μαζί, δηλαδή ανεμβολίαστους μαζί με μονο-εμβολιασμένους και “ληγμένους” διπλοεμβολιασμένους!!

Αυτή η ανακρίβεια στοιχείων την κάνει για να να μην μπορεί κανείς να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα για τους ανεμβολίαστους και να ακούει μόνο την αισχρή προπαγάνδα από τα Πετσο-ταϊσμένα κανάλια.

Παρόλα αυτά η Αλήθεια εμφανίζεται, αν κανείς αναλύσει προσεκτικά τα αποτελέσματα και μετά βάλει το μυαλό του να δουλέψει.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 2η

Οπως φαίνεται καθαρά στον ΠΙΝΑΚΑ 2, ο συνολικός αριθμός των διασωληνώσεων από την αρχή του έτους ως σήμερα συνεχώς μειώνεται φτάνοντας σχεδόν στο μισό.

Από 642 διασωληνωμένους στις 4 Ιανουαρίου, έχουμε φτάσει σε μόλις 351 προχτές.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 3η

Παρά την σοβαρή αυτή μείωση του συνολικού αριθμού των διασωληνωμένων, οι τριπλο-εμβολιασμένοι όχι μόνο δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν κιόλας κατά 50%,

Από 97 που ήταν στην αρχή του έτους σε 146 προχτές!




ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 4η

Αρα η μεγάλη μείωση του συνολικού αριθμού διασωληνώσεων οφείλεται στην τεράστια μείωση των ανεμβολίαστων και μερικώς εμβολιασμένων, που από 545 στην αρχή τους έτους έπεσαν σταδιακά σε μόλις 205 προχτές!

Μιλούμε δηλαδή για μείωση κατά 62% και έτσι έχουν φτάσει περίπου το 1/3 από ότι στις ήταν αρχές του έτους!!

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ 5η

Ολες οι πιο πάνω αναφερθείσες διαπιστώσεις, αν τις δούμε σαν ποσοστά επί τοις εκατό (ΠΙΝΑΚΑΣ 1) είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές:

– Οι τριπλο-εμβολιασμένοι που στις αρχές του έτους αποτελούσαν μόλις το 15% των διασωληνωμένων, έχουν σχεδόν τριπλασιάσει το ποσοστό τους και τώρα πια αποτελούν το 41,6%.

– Οι ανεμβολίαστοι και οι μερικώς εμβολιασμένοι (μονο-δοσίτες, ληγμένοι διπλο-δοσίτες κλπ) από 85% στην αρχή του έτους έχουν πέσει πια στο 58%.

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 1

Φαίνεται ανάγλυφα ότι οι διασωληνώσεις των τριπλο-εμβολιασμένων έχουν πάρει τον ανήφορο από την αρχή του έτους ως τώρα!

ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ 2

Φαίνεται η αντίστοιχη πτώση στις διασωληνώσεις των ανεμβολίαστων + μερικώς εμβολιασμένων!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η Αλήθεια δεν μπόρεσε να κρυφτεί εντελώς!

Μάλλον, δεν μπορεί ΚΑΘΟΛΟΥ να κρυφτεί…

Τα αποτελέσματα στατιστικών από Δανία και Γερμανία, που είχα αναλύσει στις αρχές του έτους και που έδειχναν ότι η “Ο” δείχνει μια… σκανδαλώδη προτίμηση στους εμβολιασμένους, τώρα επιβεβαιώνονται και με ελληνικά επίσημα στοιχεία!

Το επιβεβαιώνουν 2 γεγονότα:

1) Η τεράστια αύξηση του αριθμού και ακόμη μεγαλύτερη αύξηση του ποσοστού των τριπλο-εμβολιασμένων που διασωληνώνονται (και μάλιστα εν μέσω γενικής μείωσης των διασωληνώσεων…)

2) Η μεγάλη μείωση των διασωληνώσεων σε ανεμβολίαστους και ατελώς εμβολιασμένους, που παρόλο το γεγονός ότι τους τσουβάλιασαν όλους μαζί, για να κρύψουν την Αλήθεια, είναι ΣΑΦΕΣ ότι η μείωση αυτή προέρχεται ΜΟΝΟ από τους ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ.

Αφού ακόμη και το ίδιο το Σύστημα (κυβέρνηση, Μπουρλά, ακαταδίωκτοι και… μπιστήμονες του FB) έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι η μία δόση και οι δύο δόσεις ΔΕΝ προστατεύουν και υποτίθεται για αυτό πιέζουν τον κόσμο να κάνει και 3η δόση (και 4η και 5η και… έχει ο Θεός).

Επομένως τώρα δεν μπορούν να ισχυριστούν ότι η τόσο μεγάλη μείωση διασωληνώσεων της κοινής δεξαμενής ανεμβολίαστων και ατελώς εμβολιασμένων προέρχεται από τους ατελώς εμβολιασμένους, γιατί αυτό θα οδηγούσε στο παράλογο συμπέρασμα ότι ο ατελής εμβολιασμός προφυλάσσει καλύτερα από τον τριπλό!!!

Εδώ τώρα αποδεικνύεται ότι ΟΥΤΕ ΚΑΙ Ο ΤΡΙΠΛΟΣ προφυλάσσει από βαριά νόσηση!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ

Ολο αυτό είναι μόνο Η ΜΙΑ ΟΨΗ του νομίσματος!

Η άλλη όψη είναι το τι προκαλεί ο “εμβολιασμός” με αυτά τα σκευάσματα σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ του πληθυσμού…

Αυτά, επειδή η Ελλάδα τα αποκρύπτει επιμελώς, θα καταφύγουμε στα αποτελέσματα των Αγγλων, που είναι πιο… μαρτυριάρηδες.

Εχω πια ολοκληρώσει την ανάλυση ολόκληρου του 2021 για την Αγγλία και τα αποτελέσματα είναι συγκλονιστικά!».



πηγη 

Ζnτnσαν οι Aμερικαvoi απο την Κivα να μην βοnθnσει τnν Pωσiα και οι Kιvεζoι....EΠΕΒAΛΑN ΚΥPΩΣΕlΣ ΣΤlΣ HΠA !!!

Ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Wang Wenbin ανακοίνωσε πριν λίγο κυρώσεις κατά των ΗΠΑ!



«Η Κίνα αποφάσισε να επιβάλει κυρώσεις σε αξιωματούχους των ΗΠΑ προκειμένου να υπερασπιστεί την κυριαρχία, την ασφάλεια, τα αναπτυξιακά συμφέροντα της.

Αλλά και να προστατεύσει τα νόμιμα δικαιώματα και συμφέροντα του κινεζικού προσωπικού.

Σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του νόμου κατά των ξένων κυρώσεων της Κίνας, το Πεκίνο αποφάσισε να υιοθετήσει αμοιβαίες κυρώσεις για τους αξιωματούχους των ΗΠΑ που διαδίδουν ψέματα σχετικά με τα ζητήματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων της Κίνας, πιέζουν για κυρώσεις κατά της Κίνας και υπονομεύουν τα συμφέροντα της Κίνας.

Οι κυρώσεις των ΗΠΑ κατά των στελεχών της κινεζικής κυβέρνησης είναι αδίστακτες πράξεις που παραβιάζουν σοβαρά το διεθνές δίκαιο και τους βασικούς κανόνες που διέπουν τις διεθνείς σχέσεις.

Η Κίνα θα αντισταθεί σθεναρά σε αυτές» τόνισε.

Την ίδια στιγμή πλέον είναι καθαρά ευδιάκριτο το μπλοκ Ρωσίας-Κίνας και Ιράν όχι μόνο για το θέμα των κυρώσεων, αλλά και γενικότερα.

Στον απόηχο της χθεσινής συμφωνίας Κίνας-Ιράν οικονομικού ύψους 600 εκατ. δολ. ανακοινώθηκε ότι η συμφωνία προβλέπει μεταξύ άλλων πως 5.000 Κινέζοι στρατιώτες θα αναπτυχθούν στο έδαφος του Ιράν για να προστατεύουν κινεζικές επενδύσεις αξίας 280 δισ. δολαρίων στους τομείς του πετρελαίου, του φυσικού αερίου και του πετροχημικού τομέα!

Και αυτό με την συνοδεία της φράσης ότι  «Οι υπουργοί Εξωτερικών του Ιράν και της Κίνας θα καταπολεμήσουν τις παράνομες και μονομερείς κυρώσεις της Ουάσιγκτον κατά ανεξάρτητων χωρών».

Πριν δύο ημέρες  υπογράφηκε η συμφωνία Κίνας-Ιράν για διμερές εμπόριο ύψους 600 δισ. δολαρίων και στρατηγική στρατιωτική συνεργασία.

Την Τετάρτη 30/03, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ ανακοίνωσε «νέο γύρο κυρώσεων σε άτομα και εταιρείες που παρέχουν βοήθεια στο πρόγραμμα βαλλιστικών πυραύλων του Ιράν» και η απάντηση Κίνας και Ιράν ήταν ακαριαία:

Ο υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών Hossein Amir-Abdollahian και ο Wang Yi κατά τη διάρκεια συνάντησης στο Tunxi της Κίνας, στο περιθώριο της τρίτης Συνόδου Κορυφής των υπουργών Εξωτερικών των γειτονικών χωρών του Αφγανιστάν, ήταν άκρως επιθετικοί κατά της Ουάσιγκτον.

Ο Amir-Abdollahian αναφέρθηκε στη χρήση των κυρώσεων ως «εργαλείο πίεσης από τις δυτικές χώρες εναντίον ανεξάρτητων εθνών», λέγοντας ότι «Είναι σημαντικό να αψηφήσουμε τις κυρώσεις προκειμένου να συμβάλουμε στην εδραίωση της σταθερότητας και την πρόληψη κρίσεων που δημιουργούνται από τη Δύση».

Ταυτόχρονα η Κίνα δεν υπερασπίστηκε μόνο την Ρωσία στο θέμα των κυρώσεων αλλά έλαβε σαφέστατη θέση υπέρ του Ιράν. Υπενθυμίζουμε άλλωστε πως Κίνα και Ιράν έχουν υπογράψει στρατηγική συμφωνία διάρκειας 25 ετών.

Όρους σοκ περιλαμβάνει η συμφωνία Ιράν-Κίνας: Τερμάτισαν τις αμερικανικές κυρώσεις – Απόβαση Κινέζων στρατιωτών!

Κίνα: «Το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε διαλυθεί το 1991»

«Η Κίνα πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε διαλυθεί αφού η ΕΣΣΔ, δεν υπήρχε πλέον. Και το ΝΑΤΟ είχε δημιουργηθεί ακριβώς για να περιορίσει την ΕΣΣΔ» δήλωσε ο εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών Ζάο Λιτζιάν.

Και συνέχισε: «Αντίθετα το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε και στρίμωξε τη Ρωσία, προκαλώντας αιματοχυσία στην Ουκρανία.

Ως προϊόν του Ψυχρού Πολέμου, το ΝΑΤΟ θα έπρεπε να είχε γίνει Ιστορία όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση», είπε κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης Τύπου την Παρασκευή, όταν ρωτήθηκε για τις παρατηρήσεις που έκανε η Ρωσίδα ομόλογος του, Μ. Ζαχάροβα, σχετικά με τον ρόλο του ΝΑΤΟ ως αμερικανικού γεωπολιτικού εργαλείου.

Ο Ζάο κατέληξε ότι «το ΝΑΤΟ επεκτάθηκε προς τα ανατολικά στην Ευρώπη για δεκαετίες, κατά παράβαση των υποσχέσεων που δόθηκαν στη Σοβιετική Ηγεσία.

Αυτό ώθησε τη Ρωσία “σε μια γωνία βήμα προς βήμα”, οπότε τελικά, το ΝΑΤΟ ήταν ο εμπνευστής και ο μεγαλύτερος υποκινητής της κρίσης στην Ουκρανία εκ μέρους των ΗΠΑ».



πηγη

Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Kωv.Bαθιωτnς διδαkτωρ Noμικnς: Mας ερxεται τpανταγμα γεpο....



Ο κυριος Kαθnγnτnς μιλάει και λεει αλήθειες...

Καλο θα ναι να τον ακούσετε...



Nεo κραξιμo απo την Eυρωπn ! ! ! Και πρoσπαθεi να τα μπαλωσει ο Θαvoυλnς....

 


To θρασος τους ξεπερνα καθε οριο....

Του φτυνουν οι Ευρωπαιοι και λενε ψιχαλιζει....

Ακουστε τον, τον ανεκδιηγητο υπουργισκο....



Σnμεριvές του δnλώσεις, του Bλαδiμnρoυ με μεγαλn σnμασiα...

Σε σημερινές του δηλώσεις, ο πρόεδρος Πούτιν αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός νέου μεταναστευτικού κύματος από τις αναπτυσσόμενες χώρες προς την Ευρώπη....



«Οι παγκόσμιες αγορές πέφτουν και αυξάνεται μόνο η αξία των μετοχών των εταιρειών του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος, στερώντας από άλλες περιοχές του κόσμου τις πηγές ανάπτυξης», δήλωσε σήμερα ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν σε μαι εκδήλωση για την υποστήριξη της αεροπορικής βιομηχανίας.

Πρόσθεσε ότι «γίνονται απόπειρες με κάθε μέσο ώστε η Ευρώπη να απευθυνθεί στο ακριβό αμερικανικό υγροποιημένο αέριο. Ως αποτέλεσμα, οι Ευρωπαίοι όχι μόνο αναγκάζονται να πληρώσουν, αλλά, στην πραγματικότητα, υπονομεύουν την ανταγωνιστικότητα των ευρωπαϊκών εταιρειών με τα ίδια τους τα χέρια, τις απομακρύνουν από την παγκόσμια αγορά. Για την Ευρώπη, αυτό σημαίνει μεγάλης κλίμακας αποβιομηχάνιση και απώλεια εκατομμυρίων θέσεων εργασίας», σημείωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις αυξανόμενες τιμές στα τρόφιμα, τη βενζίνη, το ρεύμα, τη στέγαση και τις κοινοτικές υπηρεσίες, τέτοιες ενέργειες μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε ριζική πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, πρόσθεσε ο Πούτιν.

«Αυτό είναι το τίμημα που οι κυρίαρχες δυτικές ελίτ καλούν τους πολίτες τους να πληρώσουν, όπως είπα, για τις φιλοδοξίες και τις κοντόφθαλμες ενέργειές τους -τόσο στην πολιτική όσο και στην οικονομία- συμπεριλαμβανομένου του οικονομικού πολέμου που προσπαθούν και έχουν ήδη εξαπολύσει εναντίον της Ρωσίας», τόνισε ακόμη.

Πούτιν: Την επισιτιστική κρίση θα ακολουθήσει η μεταναστευτική

Ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε επίσης για την πιθανότητα ενός νέου μεταναστευτικού κύματος από τις αναπτυσσόμενες χώρες προς την Ευρώπη. «Την επισιτιστική κρίση θα ακολουθήσει ένα άλλο, αναπόφευκτο κύμα μετανάστευσης, και κυρίως προς τις ευρωπαϊκές χώρες», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τον ίδιο, «βήμα-βήμα λαμβάνονται αποφάσεις που ωθούν την παγκόσμια οικονομία σε κρίση, οδηγούν σε κατάρρευση δεσμών παραγωγής και υλικοτεχνικής υποστήριξης και σε αύξηση του παγκόσμιου πληθωρισμού και της ανισότητας, μειώνουν την ευημερία εκατομμυρίων ανθρώπων, και στις πιο φτωχές χώρες οδηγούν στην τραγωδία του μαζικού λιμού».

Από αυτή την άποψη, κατέληξε ο Πούτιν, «φυσικά, τίθεται το ερώτημα: ποιος είναι υπεύθυνος για αυτό;»



πηγη 

Dr. Γoυργoυλιάvnς: Το τελευταio κύμα έδωσε αvoσiα σε πoλύ μεγάλo μέρoς του πλnθυσμoύ. ΔΕΝ xρειάζεται πια το πιστoπoιnτικo...

Ο Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης, καθηγητής Πνευμονολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας εκτιμά ότι αν και ο ιός γίνεται ακόμη πιο μεταδοτικός είναι λιγότερο επικίνδυνος και θανατηφόρος. Ενδείξεις ότι ο covid-19 γίνεται ενδημική νόσος εκπέμπουν οι μεταλλάξεις «Ο» και «Ο2»....



Μιλώντας στο Πρωτοσέλιδο ο δρ Κωνσταντίνος Γουργουλιάνης ανέφερε ότι υπάρχει μια αύξηση των μολύνσεων που συνοδεύεται με μια αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία.

Συνέχισε λέγοντας ότι το τελευταία διάστημα στα νοσοκομεία της Ελλάδα οι νοσηλευόμενοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας, εμβολιασμένοι και μη εμβολιασμένοι με συνυπάρχοντα σοβαρά προβλήματα. «Δηλαδή είναι οι  ασθενείς που έχουν το κύριο πρόβλημα τους και βρίσκονται θετικοί, δεν νοσηλεύονται από κοροναϊό αλλά με κοροναϊό».

Εξήγησε ότι αυτό που παρατηρείται γενικά είναι πολλές μολύνσεις, μικρή αύξηση στις εισαγωγές  και σχεδόν καμία αύξηση στους διασωληνωμένους ασθενείς ενώ συνεχίζεται και η πτώση στους θανάτους.

Μετέπειτα ανέφερε ότι η Όμικρον άλλαξε την πανδημία «έκανε μεγάλη στροφή στην πανδημία, άλλαξε πολλά χαρακτηριστικά στο γενετικό του υλικό ο ιός έγινε πολύ μεταδοτικός και λιγότερο θανατηφόρος».

«Αυτή η αυξημένη μεταδοτικότητα μπορεί να είναι ακόμη μια στροφή στο τέλος της πανδημίας. Αυτό το κύμα έδωσε ανοσία σε πολύ μεγάλο μέρος του πληθυσμού.

Εκφράζοντας την άποψη του για τα εμβόλια είπε ότι του χρόνου ίσως να κάνουμε μια δόση η οποία θα απευθύνεται στους ανθρώπους που είναι πάνω από 60 χρονών και είναι ευάλωτοι.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και στις μάσκες.

«Από τη στιγμή που ξέρουμε ότι και ο εμβολιασμένος μεταδίδει σε αυτή την περίπτωση δεν βοηθάει σε κάτι το πιστοποιητικό εμβολιασμού. Οι μάσκες θα είναι το τελευταίο μέτρο που θα έπρεπε να καταργηθεί».



πηγη 

Αληθεια....ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;

Δεν θα σχολιασω κατι...

Αν θελετε δειτε το βιντεο...













Μας πoυλnσαν παλι οι "συμμαxoι" Aμερικαvoι...

Αν εχεις τετοιους συμμαχους, τοτε ποιοι ειναι οι εχθροι;

Μας τα διαφημιζαν οι αυλικοι του Μητσοτακη καθημερινως...

Γραψαμε τοτε, οτι δεν τους πιστευουμε...

Και σημερα δυστυχως δικαιωνομαστε...



Πάνε πίσω τα F-35 για την Ελλάδα αφού άλλαξαν οι προτεραιότητες των Αμερικανών...

Λίγες μέρες πριν φάνταζε εφικτό να αποκτήσει η Ελλάδα, σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, τα πρώτα της F-35.

Τώρα, με τις αλλαγές που έχουν γίνει στις γεωπολιτικές ισορροπίες το συγκεκριμένο σενάριο, έλεγαν στο Sportime άνθρωποι με γνώση της υπόθεσης, πάει αρκετά πίσω.

«Περνάμε σε μία περίοδο ύφεσης για τα ελληνοτουρκικά και αυτό θα έχει αντίκτυπο και τα εξοπλιστικά που θα τρέξουν στο εγγύς μέλλον Αθήνα και Άγκυρα», έλεγε η ίδια πηγή στο Sportime.

Όμως, στο θέμα των αμερικανικών F-35, την διαφορά έκαναν οι μαζικές παραγγελίες των στελθ μαχητικών, που έως πριν λίγο καιρό δεν υπήρχαν στο κάδρο.

H Γερμανία και η απόφαση του Βερολίνου να προμηθευτεί τα F-35 έβαλε σε δεύτερη (σ.σ. τρίτοτέταρτη) μοίρα την ελληνική υπόθεση.

Το Βερολίνο σκοπεύει να αγοράσει 35 F-35 ενώ η… συμφωνία του αιώνα ήρθε για τους Αμερικανούς από την Φινλανδία, η οποία υπέγραψε για 64 F-35.

Oι δύο αυτές αγορές (σ.σ. ειδικά της Γερμανίας) ήταν αυτές που άλλαξαν τις προτεραιότητες των Αμερικανών.

Η παραγωγή των F-35 θα στραφεί στην ικανοποίηση των αναγκών της Γερμανίας και της Φινλανδίας και αργότερα στις ανάγκες της Ελλάδας.



πηγη 

Η xώρα μετατpέπεται σε γυφτoμαxαλά για να κovoμάvε 5 φαμiλιες και οι πoλιτικoi μπpάβοι τoυς…

EUROSTAT: τό κατά κεφαλήν εἰσόδημα τῆς Ἑλλάδος προτελευταῖο στήν ΕΕ τῶν 27 κρατῶν!!!  



Εἴμαστε μόνο πάνω ἀπό τή Βουλγαρία, ὅταν σέ προηγούμενα χρόνια ἤμασταν πάνω ἀπό τήν Ἰσπανία καί τήν Πορτογαλία, γιά νά μήν μιλήσουμε γιά τίς χῶρες τῆς ἀνατολικῆς Εὐρώπης! 

Κι ἔχουνε μοῦτρα καί μιλᾶνε οἱ ἀλῆτες τῆς Κυβέρνησης, νῦν καί πρώην, ἀντί νά πᾶνε νά πνιγοῦν – ἀφοῦ δέν τούς κανονίζουμε ἐμεῖς. 

Παριστάνουν καί τούς εἰδήμονες, οἱ κοπρίτες, βγαίνουν μέ ὕφος γ@μ@ω κάτι στουρνάρια νά μᾶς ποῦνε τί θά γίνει ἀπό δῶ καί πέρα, ὅταν ὁ ἑλληνικός λαός γυρίζει σέ φτώχεια ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΒΑΣΤΑΚΤΗ.

Πρίν μιά δεκαετία ἤμασταν ἀκόμα στήν 20ή θέση, μετά ἀπό 3 τραγικά χρόνια, ἐλέῳ μνημονίων καί ΓΑΠ. Σήμερα βλέπουμε μπροστά μας τίς πλάτες τῶν Ρουμάνων, τῶν Σλοβάκων, τῶν Πολωνῶν, τῶν Οὕγγρων, ὅλοι αὐτοί μᾶς προσπέρασαν τήν τελευταία τετραετία. 

Ζοῦμε σέ μιά τόσο προικισμένη χώρα καί ἀνεχόμαστε νά μετατρέπεται καθημερινά σέ γυφτομ@χαλά, ὅσο κονομᾶνε 5 φαμίλιες καί οἱ πολιτικοί τους μπράβοι.

Ὄχι, δέν γ@@@ται ὁ Μητσοτάκης ἀλλά ὅλοι ἐμεῖς – καί δέν λέμε κιχ!



πηγη 

Aκoυστε τi λεει....

 



Ακουστε φιλοι μας ακουστε...



Tρoφιμα μόvo σε φιλιkές xώρες, λεει η Moσxα ! ! ! Mnτσoτακn ακoυς;

Καταλαβες μηπως, τι παπαριες εκανες;

Καταλαβες, ποσο κακο κανεις στην Ελλαδα;

Ξερω....

Δεν σε νοιαζει....

Και...



Ο Ν.Μεντβέντεφ είπε ότι θα ήθελε να περιγράψει «μερικά απλά αλλά σημαντικά σημεία σχετικά με την επισιτιστική ασφάλεια στη Ρωσία», δεδομένων των κυρώσεων που επιβλήθηκαν.

«Θα προμηθεύουμε μόνο στους φίλους μας τρόφιμα και γεωργικά προϊόντα», είπε ο Μεντβέντεφ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Ευτυχώς έχουμε πολλά από αυτά και δεν βρίσκονται καθόλου στην Ευρώπη ή την Βόρεια Αμερική».

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Open Θανάση Αυγερινό, η απόφαση αφορά όλα τα τρόφιμα που εξάγει η χώρα, μεταξύ των οποίων σιτάρι και ηλιέλαιο, ενώ αναμένεται να υιοθετηθεί μοντέλο αντίστοιχο με του φυσικού αερίου το οποίο προβλέπει πληρωμές μόνο σε ρούβλι. Η απόφαση αναμένεται να διευκρινιστεί μέσα στην ημέρα.

Οι γεωργικές προμήθειες στους «φίλους» θα είναι τόσο σε ρούβλια όσο και σε εθνικό τους νόμισμα σε συμφωνημένη αναλογία, είπε ο Μεντβέντεφ.

Η Ρωσία προμηθεύει ήδη σιτάρι κυρίως στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.

«Προτεραιότητα στον εφοδιασμό τροφίμων είναι η εσωτερική αγορά της Ρωσίας και ο έλεγχος των τιμών εντός αυτής», είπε ο Μεντβέντεφ. Η Ρωσία χρησιμοποιεί ποσοστώσεις και φόρους στις εξαγωγές σιτηρών από το 2021 για να προσπαθήσει να σταθεροποιήσει τον υψηλό εγχώριο πληθωρισμό των τροφίμων.



πηγη 

Kι αλλoς εvας απo τnv oικoγεvεια....Yπoψnφιος πεpιφεpειάρxnς Kρήτnς ο 23xροvoς Kωvσταvτivος Mnτσoτάκnς ! ! !

Εχουν κανει την πολιτικη οικογενειακο επαγγελμα...

Και το αποδεικνυουν...



Πρόκειται, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, για τον 23χρονο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του απερχομενου πρωθυπουργού, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει πυκνώσει τις, πάντως όχι και τόσο επιτυχημένες, εμφανίσεις του, κυρίως, μέσω των  social media.

Στόχος είναι η ΝΔ να καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού, την Περιφέρεια Κρήτης, την οποία κερδίζει ανελλιπώς από το 2010 ο 65χρονος, πλέον, Σταύρος Αρναουτάκης, αρχικά με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και στις εκλογές του 2019, με την στήριξη και του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Μαξίμου και την οικογένεια Μητσοτάκη, θεωρούν ότι μετά από 11 χρόνια, η φθορά του κ. Αρναουτάκη είναι μεγάλη, και καθώς το 2019 με μια υποψηφιότητα μικτού βεληνεκούς, τον επιχειρηματία Αλέξανδρο Μαρκογιαννάκη, όχι μόνο δεν κατάφεραν να τον «χτυπήσουν», αλλά και εξελέγη από τον α΄ γύρο, πιστεύουν ότι με υποψήφιο «έναν Μητσοτάκη», έχουν πολύ μεγάλες πιθανότητες σε μία περιφέρεια που αποτελεί διακαή πόθο της ΝΔ και, κυρίως, της οικογένειας.



πηγη 

Λεει αλnθειες καi γι αυτo τov εξαφαvισαv τα συστnμικα καvαλια ! ! ! Aκoυστε τον...

 



Ετσι γινεται αν τους χαλας την πιατσα...

Εξαφανιζεσαι...

Δεν πληρωθηκαν για να λενε αληθειες....

Τι λεω;

Ακουστε τον και θα με δικαιωσετε...



Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Δεv εivαι η πρωτn φoρα πoυ οι Eυρωπεoι στnρiζoυv τους NΑZl για xαρn των Aμερικαvωv ! ! !



Μην απορειτε....

Σημερα στηριζουν τους ΝΑΖΙ του Αζοφ...

Και τους στηριζουν με βρωμερη Μαυρη Προπαγανδα και πουλωντας τους οπλα...

Αμερικανικα βιολογικα εργαστηρια βρεθηκαν εκει....

Υπαρχουν συμφεροντα των Αμερικανων,  σ αυτον τον πολεμο...

Ηδη κανονισαν να αγοραζουν Αμερικανικο αεριο, αντι του Ρωσικου...

Παλιοτερα στηριξαν παλι τους Ναζι, για τα συμφεροντα των Αμερικανων παλι...

Ποιους;

Ποτε;

Στο πολεμο της Γιουγκοσλαβιας...

Στηριξαν την ΟΥΣΤΑΖΙ της Κροατιας, εναντιον των Σερβων...

Εκδιωξαν τον Σερβικο πληθυσμο, απο την Ανατολικη Σλαβονια....

Εκδιωξαν τους Σερβους απο την Κραινα, παλι για χαρη των Ναζι της Ουκρανιας και κατι επεκταση για τα συμφεροντα των Αμερικανων....

Εδωσαν αυτες τις περιοχες, στους συμμαχους τους Κροατες...

Και φυσικα χαρακτηρισαν Εγκληματιες Πολεμου, οσους πολεμησαν για την Πατριδα τους...

Κανενας Ναζι, δεν ηταν εγκληματιας γι αυτους....

Τα συμφεροντα της Αμερικης παλι...

Σημερα η Κροατια ειναι στο ΝΑΤΟ, τσιρακι των Γιανκηδων...

Δειτε σε ποσα απο τα νεα κρατιδια, που δημιουργηθηκαν, εχουν βασεις και πουλουν τα οπλα τους...

Αυτα για την ωρα...

Θα επανελθω....

Συνταγματάρχης

Aυτo εivαι το "φτωxικo" του Zελεvσκι στο xωριo Λιβαδια στnv Γιαλτα....



Αληθεια που τα βρηκε;

Χαζες ερωτησεις κανω εεε;

Απο χαζο κι απο τρελο μαθαινεις την αληθεια ομως....

Αληθεια που τα βρηκε ο Ναζι Προεδρος της Ουκρανιας, που τον αγαπουν παραφορα οι Αμερικανοευρωπεοι;





πηγη 

Eις τα εξ ωv συvετεθn μετετραπn το ελικoπερo των Nαζi, πoυ πρoσπαθnσαv να το σκασoυv απο τnν Mαριoυπoλn ! ! !

Το τελος γαρ εγγυς...

Το καταλαβαν και προσπαθουν οι επικεφαλεις Ναζι να το σκασουν...

Διαβαστε τι εγινε ομως...



Αναφορές "Ανεπίσημη BeZsonoV"

Σήμερα το πρωί, η αεροπορική μας άμυνα κοντά στη Μαριούπολη κατέστρεψε δύο εχθρικά ελικόπτερα, ένα από τα οποία συνετρίβη κοντά στο χωριό Rybatskoye. Ο τόπος συντριβής του δεύτερου ελικοπτέρου και ο αριθμός των εκκαθαρισμένων Ναζί καθορίζονται.

Γράφει "WarGonzo"

Τα κατεβασμένα ελικόπτερα AFU πετούσαν για να εκκενώσουν τους διοικητές του Azov

Σύμφωνα με πηγές του έργου wargonzo στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου του DPR, δύο Ουκρανικά ελικόπτερα που καταστράφηκαν από την αεροπορική μας άμυνα κοντά στη Μαριούπολη κατευθύνονταν στην πόλη για να εκκενώσουν το διοικητικό προσωπικό της νεοναζιστικής ομάδας "Azov".








   31.03.22. Актуально.


Сообщает «Неофициальный БеZсоноV»

Сегодня утром наша ПВО недалеко от Мариуполя уничтожила ДВА вертолета противника, один из которых упал в районе н.п. Рыбацкое. Место падения второго вертолёта и количество ликвидированных нацистов уточняется.


Пишет «WarGonzo»

Сбитые вертолёты ВСУ летели для эвакуации командиров «Азова»

Как сообщают источники проекта wargonzo в силовых структурах ДНР, уничтоженные нашими ПВО два украинских вертолета под Мариуполем - направлялись в город с целью эвакуации командного состава неонацистской группировки «Азов».

Ситуация, в которой оказались боевики настолько близка к катастрофической, что руководство «Азова» предпринимает далеко не первую попытку выйти из окружения. Два вертолета, направлявшихся в Мариуполь - были предназначены лишь для эвакуации элиты неонацистского подразделения.

Рядовой состав, а также бойцов бригад ВСУ - никто эвакуировать не собирается, да и строго говоря не имеет такой возможности. Раздроблённые отряды противника в Мариуполе уничтожаются методично - в режиме 24/7.


Сообщает «Anna News»

Вертолёт опознан

Спасибо коллегам с lostarmour, которые оперативно провели опознание вертолёта, сбитого под Мариуполем.

По прикидкам грамотных товарищей установлено, что сбитый борт - скорее всего Ми-8МСБ бортовой номер 864 полтавской 18-й авиабригады


Пишет военкор Дмитрий Стешин

Блокада, хохлы, это значит никто никуда не летит, не идет и не едет. Можно только в плен сдаваться.

Сбит еще один Ми-8, который пытался вывезти из "Азовстали" фюреров и раненых, чтобы сделать их героями. Самое забавное, что я слышал вчера этот вертолет и очень удивился.

Кстати, наши сделали выводы и в отличии от первого Ми-8, сбитого пустым, этот был загружен доверху.

Если кому-то жалко раненых, приезжайте ко мне в Мариуполь, я вам покажу кого можно и нужно пожалеть».

πηγη

Σφαγn με τα εμβoλια ! ! ! 68.000% αύξnσn στα εγkεφαλιkά kαι 44.000% kαρδιαkά...ΤlΣ ΠΤΑlΕΙ;

Την ώρα που στην Ελλάδα του Μητσοτάκη καθηγητές πανεπιστημίου διώκονται γιατί ζητούν να καταγράφονται «κίτρινες κάρτες» για τις ενδεχόμενες παρενέργειες των εμβολίων Covid-19 τα στοιχεία του VAERS και της EudraVigilance για τις πιθανές απώλειες ανθρώπινων ζωών από τα σκευάσματα των Big Pharma προκαλούν… σοκ! 



Σύμφωνα με το vaccineimpact, το οποίο επικαλείται τα δεδομένα του VAERS έως τις 18 Μαρτίου του 2022 υπάρχει μια ραγδαία αύξηση σε θανάτους και σε παρενέργειες από εμβόλια τους τελευταίους 15 μήνες, απ’ όταν δηλαδή ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί για τον κορωνοϊό, σε σχέση με ότι καταγραφόταν τα προηγούμενα 30 χρόνια.

Τα στοιχεία του VAERS: 

Αύξηση 68.000% στα εγκεφαλικά

Αύξηση 44.000% στις καρδιακές παθήσεις

Αύξηση 6.800% στους θανάτους

Αύξηση 5.700% στις μόνιμες αναπηρίες

5.000% αύξηση των απειλητικών για τη ζωή τραυματισμών

Αύξηση 4.400% στα νοσοκομεία

EudraVigilance: 41,834 θάνατοι και 3,9 εκατ. παρενέργειες

Σύμφωνα με τα στοιχεία της βάσης δεδομένων της ΕΕ EudraVigilance μέχρι τις 15 Μαρτίου του 2022 είχαν καταγραφεί 41.834 θάνατοι και 3.900.241 παρενέργειες μετά τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, oι μισές περίπου παρενέργειες είναι σοβαρές, συγκεκριμένα οι 1.814.420.

Να υπενθυμίσουμε πως η βάση της EudraVigilance καταγράφει τα στοιχεία για τα 27 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μόνο, κάτι που σημαίνει πως ο αριθμός για όλα τα κράτη της Ευρώπης είναι αρκετά μεγαλύτερος, ενώ τα στοιχεία τα δημοσιεύει το vaccineimpact.

Τα τέσσερα εμβόλια είναι τα:

COVID-19 MRNA VACCINE MODERNA (CX-024414)

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S)

Τα στοιχεία ανά εμβόλιο έως 15 Μαρτίου του 2022

Συνολικά έχουν καταγραφεί 19.239 θάνατοι και 1.927.063 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της BioNTech/Pfizer.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 11.454 θάνατοι και 629.641 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Moderna.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 8.490 θάνατοι και 1.204.744 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Oxford/AstraZeneca.

Συνολικά έχουν καταγραφεί 2.651 θάνατοι και 138.793 παρενέργειες μετά από εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού με το σκεύασμα της Johnson & Johnson.





πηγη

Kυριε Aπερxoμεvε Πpωθυπoυpγε, εiσαι περnφαvoς γι αυτo;



Ξερω οτι δεν θα καταδεχτεις να απαντησεις...

Ξερω ομως τι απαντηση θα εδινες...

Μιλησες για την καταπολεμηση του Νατιβισμου.....

Ισχυει σιγουρα αυτο...

Και για οσους, δεν ξερουν τι σημαινει αυτο....

Καταπολεμηση των Αυτοχθνονων σημαινει, η καταπολεμηση του Νατιβισμου....

Ετσι δεν ειναι Απερχομενε;

Και σιγουρα το απολαμβανεις βλεποντας αυτη την φωτο...

Εγω ομως φρικαρω, οπως και ολοι οι Ελληνες...

Και...

Ενα εχω να σου πω...

ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ....

Την Ελλαδα δεν μπορεσαν να την σβησουν εδω και χιλιαδες χρονια, θα την σβησεις εσυ ρε Ζαβε;

ΞΕΧΝΑ ΤΟ ! ! !

Συνταγματάρχης

Σkυλokαβγάδες....Τoυς εμβoλιάσατε τoυς περισσoτερoυς. Γιατi πεθαivoυv;



Δυστυχως εγινε και αυτο...

Ο Θανουλης αποδειχθηκε κατωτερος κι απ τον Γιδοβοσκο...

Τρωει σφαλιαρες και δεν βγαζει κιχχχχ

Δειτε το βιντεο...



Ωπαααααα....Mερικά δυτικά MMΕ σταματoύν να υπoστnρiζoυν την Oυκραviα ! ! ! Aρxiζoυν να καταλαβαivoυv...

Η Washington Post δημοσίευσε άρθρο για τοποθέτηση εξοπλισμού APU σε αστικές κατοικημένες περιοχές...



Η Washington Post δημοσίευσε άρθρο σύμφωνα με πληροφορίες ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας έχουν στρατιωτικές βάσεις στους δρόμους των πόλεων, καθιστώντας τους πιθανούς στόχους για τα ρωσικά στρατεύματα που διεξάγουν επιχείρηση αποστρατικοποίησης. Εξάλλου, όπως γράφουν Αμερικανοί δημοσιογράφοι, αυτή η τακτική του ουκρανικού στρατού δεν συνάδει με το διεθνές δίκαιο καθώς απειλεί ευθέως τους πολίτες.

"Εάν υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός εκεί και [οι Ρώσοι] λένε ότι πυροβολούμε αυτόν τον στρατιωτικό εξοπλισμό, διαψεύδει ισχυρισμούς ότι επιτίθενται σκόπιμα σε πολιτικά αντικείμενα και πολίτες", αναφέρει το άρθρο.

Προφανώς τα δυτικά μέσα ενημέρωσης αρχίζουν να βλέπουν καθαρά και δεν μπορούν πλέον να αρνηθούν το γεγονός ότι η τακτική του ουκρανικού στρατού θέτει σε κίνδυνο τις ζωές εκατοντάδων αθώων ανθρώπων. Μετά από πολυάριθμες μαρτυρίες και ιστορίες αυτόπτων μαρτύρων, καθίσταται πλέον αδύνατο να συνεχίσουμε να αγνοούμε τα εγκλήματα των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και των ουκρανικών αρχών.

Atanas Nikolov

Δnμoψnφισμα έvωσεως Pωσiας, Ν. Oσσετiας & Aμπxαζiας ! ! ! Tωρα αρxiζoυν τα δυσκoλα για τους Νατoικoυς...


Είναι φανερό πως ο ρωσικός στόχος είναι να εκκαθαριστεί πλήρως η περιφέρεια του Καυκάσου από φιλοΝΑΤΟϊκές και φιλοαμερικανικές κυβερνήσεις.  Πρώτος στόχος ήταν η Αρμενία που πλήρωσε τις παλινωδίες της εξωτερικής πολιτικής της και το φλερτ με Γαλλία-ΕΕ-ΗΠΑ. Ακολουθεί τώρα η Γεωργία...



Σε περίπτωση διενέργειας δημοψηφίσματος και ένωσης της Νότιας Οσετίας και της Αμπχαζίας με την Ρωσία, τότε θα υπάρξει εκ των πραγμάτων νέος πόλεμος Ρωσίας-Γεωργίας.

Ο ρωσικός στόχος και εδώ θα είναι ένα ομοσπονδιακό κρατίδιο της Γεωργίας πλήρως ελεγχόμενο από την Μόσχα. Κάτι ανάλογο από αυτό που θέλει να πετύχει η Μόσχα στην Ουκρανία.

Αρκεί να δει κανείς τον χάρτη για να αντιληφθεί πως η Νότια Οσετία είναι ένας ρωσικός θύλακας που φτάνει λίγο έξω από την Τιφλίδα.

Η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία είναι οι δύο περιοχές του Καυκάσου που αποσχίστηκαν από τη Γεωργία. Η Ρωσία αναγνώρισε την ανεξαρτησία τους τον Αύγουστο του 2008, μετά τον πόλεμο-αστραπή με τη Γεωργία. Από τότε, ρωσικές δυνάμεις σταθμεύουν μόνιμα και στις δύο αυτές περιοχές.

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί στην Νότια Οσετία

Ξέφρενοι πανηγυρισμοί έχουν ξεσπάσει στην πρωτεύουσα της αυτοανακηρυγμένης Νότιας Οσσετίας, Τσχινβάλι,.

“Σας ευχαριστούμε αδέρφια και αδερφές μας που μας υπερασπιστήκατε το 2008. Η Νότια Οσετία θα ενωθεί με την ιστορική μητέρα-πατρίδα” ανέφερε ο εκπρόσωπος του Κοινοβουλίου, Alan Tadtaev.

“Η Νότια Οσετία και η Αμπχαζία έχουν το δικαίωμα διενέργειας δημοψηφίσματος και τώρα είναι η σωστή στιγμή να προχωρήσουν σε όλες τις νομικές διαδικασίες” είπε ο Leonid Kalashnikov, πρόεδρος της Επιτροπής Χωρών ΚΑΚ της ρωσικής Δούμα.

“Ανακοινώνω δημοψήφισμα ένωσης με την Ρωσία”

Ο ηγέτης της Νότιας Οσετίας, της Δημοκρατίας του Καυκάσου που έχει ντε φάκτο αποσχισθεί από τη Γεωργία, ανακοίνωσε δημοψήφισμα ένωσης της περιοχής αυτής με τη Ρωσία.

Είπε σχετικά:

“Σύντομα η Νότια Οσετία θα προχωρήσει σε νόμιμα βήματα ώστε να ενωθεί με την Ρωσική  Ομοσπονδία.

“H ένωση με τη Ρωσία είναι ο στρατηγικός μας στόχος. Ο δρόμος μας. Η φιλοδοξία του λαού. Θα κινηθούμε σε αυτό το μονοπάτι. Θα λάβουμε τα σχετικά νομικά μέτρα στο εγγύς μέλλον. Η Δημοκρατία της Νότιας Οσσετίας θα είναι μέρος της ιστορικής της πατρίδας, της Ρωσίας.

Ο Οσετιακός λαός είναι διχασμένος και ο ιστορικός και στρατηγικός του στόχος είναι η “ενοποίηση” εντός ενός κράτους.

Αυτό το κράτος είναι η Ρωσική Ομοσπονδία.

“Αυτός ο στόχος έχει σκιαγραφηθεί επανειλημμένα από τους ανθρώπους μας και είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε πραγματικότητα το αιωνόβιο όνειρό μας το 2014, όταν η Κριμαία επέστρεψε στο λιμάνι της. Χάσαμε τότε την ευκαιρία μας, αλλά δεν μπορούμε να το αφήσουμε να συμβεί ξανά», πρόσθεσε ο Ανατόλι Μπιμπίλοφ

«Πρέπει, ασφαλώς, να ζητήσουμε τη γνώμη του λαού και να φροντίσουμε να εκφραστεί ο λαός για την πιθανότητα ένωσης με τη Ρωσική Ομοσπονδία», τόνισε μιλώντας στη ρωσική τηλεόραση.

«Δεν είναι δύσκολο να γίνει χωρίς καθυστέρηση. Όπως λένε, είναι τεχνικό το ζήτημα», συνέχισε, διαβεβαιώνοντας ότι η επανένωση είναι «παμπάλαιο όνειρο» του λαού της Οσετίας.

Η δήλωση του Μπιμπίλοφ αναφέρθηκε από την υπηρεσία Τύπου του κόμματος Ενωμένη Ρωσία (σσ του κόμματος Πούτιν) σε δήλωση που εκδόθηκε την Τετάρτη.

Την περασμένη εβδομάδα ο Μπιμπίλοφ ανακοίνωσε ότι έστειλε στην Ουκρανία στρατιώτες από τη Νότια Οσσετία «για να βοηθήσουν στην προστασία της Ρωσίας».

Περίπου 1.200 έστειλε η Νότια Οσσετία και 800 η Αμπχαζία που ακολουθεί στο δημοψήφισμα…




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.