Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν συνεληφθη απο τους Τουρκους, γιατι δεν ηθελε να τους παραδωσει την Διοικηση...

Πρεπει να βομβαριστει η Τουρκια επειγοντως...

Καθε μερα που περναει πεθαινουν εκατονταδες ανθρωποι εξαιτιας τους...

Δεν κρατουν πια ουτε τα προσχηματα....

 


Ο αρχηγός των ενόπλων δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν  στρατηγός Najmeddin Sadykov συνελήφθη πριν λίγη ώρα σύμφωνα με πληροφορίες.

Όπως αναφέρεται η σύλληψη του ανώτατου Αζέρου στρατηγού έγινε κατ΄απαίτηση της Άγκυρας καθώς αντιτίθετο στην παράδοση της διοίκησης των επιχειρήσεων στους Τούρκους στρατηγούς.

Μάλιστα η σύλληψή του έγινε με το αιτιολογικό ότι δρούσε ως «πράκτορας» της Μόσχας.

Σύμφωνα με κάποιες  πληροφορίες ο Sadykov φέρεται να είπε:

«Αν είναι να δώσουμε τον Στρατό μας στους Τούρκους τότε να δώσουμε και τις γυναίκες μας;»




πηγη 


Αθλιοι Αριστερόστροφοι ψηφοφόροι εύχονται στον Τραμπ να πεθάνει αλλά ο Πούτιν κάτι ξέρει και του εύχεται...

Η συμπεριφορά αριστερόστροφων ψηφοφόρων, πολιτικών και δημοσιογράφων απέναντί του, αφού μαθεύτηκε η ιστορία με τον κορωνοϊό, ήταν άθλια. Πολλοί μάλιστα την χαρακτήρισαν ως «θεία δίκη», ενώ άλλοι του ευχήθηκαν ακόμα και να πεθάνει (ΕΔΩ). Η εν λόγω συμπεριφορά προκάλεσε ενόχληση στον μέσο Αμερικανό πολίτη, προκαλώντας κύματα συμπάθειας προς τον ασθενή Πρόεδρο. Ίσως γι’ αυτό έσπευσε ο Ομπάμα να του ευχηθεί «καλή ανάρρωση».



Πόσο μάλλον όταν εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης παραθέτουν στοιχεία, κατά τα οποία εθνικοδεξιοί ηγέτες που διαγνώστηκαν με κορωνοϊό, είδαν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Βραζιλίας, Jair Bolsonaro, κάθετα αντίθετος με την επιβολή Lockdown, είδε τα ποσοστά αποδοχής του να ανεβαίνουν κατά 5%, αφότου διαγνώστηκε με τον ιό, την ώρα που τα ποσοστά όσων θεωρούν την διακυβέρνησή του «κακή έως απαίσια», μειώθηκαν κατά 10%.

Το ίδιο συνέβη και τον Βρετανό πρωθυπουργό, Μπόρις Τζόνσον. Αφότου διαγνώστηκε θετικός, είδε τα ποσοστά αποδοχής του να ανεβαίνουν από το -50% στο 66%.

Κάτι ξέρει αυτός ο Τραμπ! Θα δούμε βέβαια αν και στην περίπτωσή του, παρατηρήσουμε άνοδο ποσοστών, κάτι που θα ανατρέψει την εικόνα που προσπαθεί να περάσει το Βαθύ Κράτος, εντός και εκτός ΗΠΑ, για τον Αμερικανό ηγέτη.

ΥΓ. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν εκτίμησε, σε ένα προσωπικό μήνυμα που απέστειλε προς τον Ντόναλντ Τραμπ, πως η “ζωτικότητά του” θα του επιτρέψει να ξεπεράσει τον “επικίνδυνο” νέο κορωνοϊό, μετά τη θετική διάγνωση του Αμερικανικού προέδρου στον ιό.

«Είμαι πεπεισμένος πως η φυσική ζωτικότητά σας, το ψυχικό σας σφρίγος και η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσουν να νικήσετε αυτόν τον επικίνδυνο ιό», ανέφερε ο Ρώσος πρόεδρος σε τηλεγράφημα προς τον Αμερικανό ομόλογό του, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου.

Κάτι θα ξέρει και ο Πούτιν…




πηγη 

Ακουσαν οι Τουρκοι για τους Ελληνες Εθελοντες στον Αρμενικο Στρατο και εβγαλαν σπυρια....

Ξερουν τι εστι Ελληνας Εθελοτης φαινεται...

Ξερουν τι αξια εχει ο Ελληνας πολεμιστης και φρικαραν....



Η Αρμενία θα φέρει μισθοφόρους από την Ελλάδα για να πολεμήσουν, λεει δημοσίευμα του κρατικού πρακτορείου “Ανατολή”, επικαλούμενο δηλώσεις του Hikmet Hajiyev, επικεφαλής εξωτερικής πολιτικής για την προεδρία του Αζερμπαϊτζάν.....

“Καλούμε αυτά τα κράτη να μείνουν μακριά από τέτοιες προκλήσεις εναντίον του Αζερμπαϊτζάν και να λάβουν μέτρα....

Οι πολίτες αυτών των χωρών θα γίνουν στόχοι εάν συμμετέχουν σε στρατιωτικές επιχειρήσεις“.....

Ετσι εξηγουνται ολα για την σταση του Καθεστωτος μας, προς την Αρμενια...Ο Προεδρος του Αζερμπαιτζαν τρωει και πινει στο σπιτι της Ντορας ! ! !

Γι αυτο οι "ισες αποστασεις"...

Γι αυτο "τουμπεκι ψιλοκομμενο" για τις σφαγες των Αρμενιων....

Το Καθεστως των Αφορισμενων ως συνηθως δουλευει υπογεια και μυστικα...



Ένα πολύ ενδιαφέρον δείπνο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη και του Ισίδωρου Κούβελου στη Γλυφάδα, προς τιμήν του προέδρου του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ  και της συζύγου του Μεχριμπάν Αλίεβα....

Παρόντες ο πρόεδρος της ΔΟΕ Τόμας Μπαχ, ο πρώην πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Αζέρος υπουργός Αθλητισμού Αζάντ Ραχίμοφ, ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και τα μέλη της ΔΟΕ Λάμπης Νικολάου και τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος.

Παρευρέθησαν επίσης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου, Βαρδής και Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βαγγέλης Μαρινάκης, Αγγελική Φράγκου και Ευτύχης Βασιλάκης.

Σημειώνεται ότι η κυρία Αλίεβα θα βραβευθεί απόψε στην Πνύκα για την προσφορά της στην Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία.

Το μενού ήταν ελληνικό, φάβα με χταπόδι και αχινοσαλάτα και ψάρι με αρμυρίκι και γλυκό πες μελμπά.

Για ΔΕΣΦΑ και ΤΑΡ συζητούν Σαμαράς και Αλίεφ

Δύο είναι τα ζητήματα τα οποία θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων ανάμεσα στον Αντώνη Σαμαρά και τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν, Ιλχάμ Αλίεφ: η ΔΕΣΦΑ και ο αγωγός φυσικού αερίου ΤΑΡ.

Σύμφωνα με τα Νέα, στις διήμερες συζητήσεις των δύο πλευρών (Δευτέρα και Τρίτη) θα συζητηθεί η συμφωνία μεταβίβασης του 66% του ΔΕΣΦΑ στην αζέρικη εταιρεία Socar και η πρόοδος στην κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤAP.

Βασικός στόχος του κ. Αλίεφ είναι να μετατρέψει την Ελλάδα σε βάση τροφοδότησης του φυσικού αερίου της Κασπίας, στη Νοτιοανατολική Ευρώπη αρχίζοντας από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, μέσω του σχεδιαζόμενου ελληνοβουλγαρικού αγωγού (IGB) που αρχίζει να κατασκευάζεται το 2015.

Για να πραγματοποιηθούν όμως αυτά τα σχέδια, πρέπει πρώτα να κλείσει η εξαγορά του 66% του ΔΕΣΦΑ από τη Socar, αξίας 400 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, έξι μήνες μετά την υπογραφή της συμφωνίας με το ΤΑΙΠΕΔ η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμη, με ευθύνη της Κομισιόν.

Οι Βρυξέλλες απαιτούν να υπογραφεί διμερής διακρατική συμφωνία μεταξύ των «28» της ΕΕ και του Αζερμπαϊτζάν ότι η Socar θα τηρήσει τους όρους της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, που προβλέπει μεταξύ των άλλων ότι ο ιδιοκτήτης ενός δικτύου δεν μπορεί να εμπορεύεται και φυσικό αέριο.

Οι χώρες - μέλη αρνήθηκαν να υπογράψουν διακρατικές συμφωνίες και η Κομισιόν αναζητά πλέον άλλη διαδικασία.

Σημαντική για την ολοκλήρωση της συναλλαγής θεωρείται η πρόσφατη πιστοποίηση από τη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας ότι ο ΔΕΣΦΑ συμμορφώνεται με τις προβλέψεις της κοινοτικής ενεργειακής νομοθεσίας, καθώς απαντά στα ζητήματα που καλείται να εξετάσει η Κομισιόν.

Η πιστοποίηση έχει σταλεί στις Βρυξέλλες, εκείνες καλούνται να επικυρώσουν την απόφαση, και κάπου μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται να έχει κλείσει η συμφωνία.

Ο αγωγός ΤΑΡ

Πέραν του «καυτού» θέματος της ΔΕΣΦΑ, θα συζητηθεί επί μακρόν και η επένδυση 1,5 δισ. ευρώ για την κατασκευή του αγωγού φυσικού αερίου ΤΑΡ, το χρονοδιάγραμμα του οποίου απειλείται από τις συνεχείς απαιτήσεις από τοπικούς παράγοντες της Βόρειας Ελλάδας για αλλαγές διέλευσης.

Πάντως, τα προσδοκώμενα οφέλη είναι σημαντικά και για τις δύο πλευρές. Από την πλευρά της η κυβέρνηση βλέπει στο Αζερμπαϊτζάν τον καταλύτη στα ενεργειακά σχέδια της Ελλάδας να πρωταγωνιστήσει στη δημιουργία του λεγόμενου Νότιου Διαδρόμου, ενώ από την πλευρά του το Μπακού βλέπει στην Αθήνα την πύλη εισόδου για το αζερικό αέριο στην Ευρώπη.

Ο Αλίεφ θα συναντηθεί διαδοχικά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο Ευάγγελο Βενιζέλο και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.




πηγη 

Ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς Άγιος Ιωάννης ο Βατάζης ξύπνησε και ετοιμάζει τον στρατο του ! ! !

 


Το σπαθί του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Ιωάννη, βγήκε απ'το θηκάρι. Έχει ξυπνήσει και ετοιμάζει τον στρατό του. Τον ψάχνουν αλλά δεν τον βρίσκουν διότι τον ψάχνουν σαν Ιωάννη. Οι Εβραίοι περιμένουν τον Μεσσία! Οι μασόνοι τον Αντίχριστο δήθεν Μεσσία και οι δικοί μας ιερείς τον ψάχνουν στα ιερατεία. Η αλήθεια ως συνήθως είναι για τους λίγους. Είναι για αυτούς που έχουν τα μάτια της ψυχής για να δουν και για αυτούς που έχουν τα αυτιά τους ανοιχτά, για να τους ακούσουν. Για τους υπολοίπους είναι απλά θέμα χρόνου. Στην συνέχεια ακολουθεί βίντεο με τον κ. Ηλία Καλλιώρα, πρώην βουλευτή Φθιώτιδας, καθηγητή και συγραφέα.

 

Πηγή

Γριπωθηκε με κορωνογριπη ο Τραμπ και πανηγυριζουν οι αντιπαλοι του ! ! ! Δεν εχουν καταλαβει, οτι μετα απο αυτο, θα κερδισει τις εκλογες κανοντας περιπατο...

Ο Τραμπ να βγαίνει ενισχυμένος. Κάπως έτσι: «Ο Τραμπ ανάρρωσε από τον κορωνοϊό μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα σχετικά χωρίς προβλήματα. Έπειτα εμφανίζεται ως ο μεγάλος νικητής στο υπόλοιπο της προεκλογικής εκστρατείας.



Θα παρουσιάσει την γρήγορη ανάρρωση ως απόδειξη της προσωπικής του δύναμης, θα εμφανιστεί άτρωτος. Κλασικός Τραμπ». Το τρίτο και πιο δυσοίωνο σενάριο βλέπει «πολιτική κρίση». Σύμφωνα με το αμερικανικό Σύνταγμα: «Εάν ο Τραμπ απουσιάζει επί μακρόν λόγω σοβαρής ασθένειας, ο αντιπρόεδρος Mάικ Πενς θα μπορούσε να αναλάβει τα καθήκοντά του (…) Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια μόνιμη, σοβαρή ασθένεια του Τραμπ θα βύθιζε τις ΗΠΑ σε κρίση. Ούτε οι Ρεπουμπλικάνοι ούτε οι Δημοκρατικοί έχουν σχέδιο για το πώς να το αντιμετωπίσουν πολιτικά (…)

Αν οι Ρεπουμπλικάνοι λόγω της ασθένειας του Τραμπ προσπαθήσουν να αναβάλουν τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, οι Δημοκρατικοί θα μπορούσαν να το αποτρέψουν στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Πιθανότατα αυτό θα έκαναν. Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι η επικεφαλής των Δημοκρατικών Νάνσυ Πελόσι θα ψηφίσει υπέρ της αναβολής τώρα που η νίκη για το κόμμα της φαίνεται τόσο κοντά.»

Προεδρική ύβρις

Aπό την πλευρά της η Süddeutsche Zeitung σχολιάζει: «Ο πρόεδρος Τραμπ έπεσε θύμα της δικής του ύβρεως. Με το να κυκλοφορεί χωρίς μάσκα και χωρίς να τηρεί αποστάσεις μέσα στα πλήθη, επλήγη ο ίδιος. Ένα μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά: τεσσεράμισι εβδομάδες πριν από τις εκλογές οι ΗΠΑ βιώνουν μια καμπή στον προεκλογικό αγώνα.

Μια εκλογική μονομαχία που δύσκολα μπορεί να συγκριθεί με άλλη ως προς το δράμα παίρνει άγνωστες μέχρι τώρα διαστάσεις». Και η Handelsblatt επιχειρεί σε σχόλιο μια εκτίμηση για το πώς μπορεί να λειτουργήσει η ασθένεια του Τραμπ στην έκβαση της προεκλογικής του εκστρατείας: «Βραχυπρόθεσμα η μόλυνση με κορωνοϊό προκαλεί στον Τραμπ πολιτική αναστάτωση. Μένουν ακόμη τέσσερις εβδομάδες μέχρι τις εκλογές.

Και κανείς δεν μπορεί να πει αυτή τη στιγμή αν η κατάσταση μπορεί να αντιστραφεί (…) Aν ο πρόεδρος αναρρώσει γρήγορα, χωρίς σοβαρά συμπτώματα, θα μπορούσε ακόμη και να φέρει την ασθένεια υπέρ του. Στη Βραζιλία για παράδειγμα ο Μπολσονάρο, μετά την ανάρρωσή του, βγαίνει ενισχυμένος στις δημοσκοπήσεις.»

Πηγή: Deutsche Welle

Κύριε Πρωθυπουργέ το ΥΠΕΞ του Αρτσάχ ζητάει αναγνώριση & ανεξαρτησία.Τι θα κάνετε;;;


 Το Υπουργείο Εξωτερικών του Αρτσάχ εξέδωσε δήλωση στην οποία προτρέπει την διεθνής κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Αρτσάχ. Παρακάτω παρουσιάζουμε τη δήλωση:

«Η διεθνής αναγνώριση του Αρτσάχ είναι ο μόνος αποτελεσματικός μηχανισμός για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, οι Ένοπλες Δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν, με την υποστήριξη των τρομοκρατικών οργανώσεων από την Τουρκία και τη Μέση Ανατολή, εξαπέλυσαν πόλεμο κατά της Δημοκρατίας του Αρτσάχ.

Η μεγάλης κλίμακας ένοπλη επίθεση του Αζερμπαϊτζάν στη Δημοκρατία του Αρτσάχ συνοδεύεται από σοβαρές παραβιάσεις του διεθνούς ανθρωπιστικού δικαίου. Пαραβιάζονται οι νόμοι και έθιμα των ένοπλων συγκρούσεων.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια των ένοπλων τρομοκρατικών σχηματισμών του δίδυμου Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας, με σκόπιμο πυρά στοχευο΄ύν τις πόλεις, τα χωριά, τα πολιτικά αντικείμενα και υποδομές του Αρτσάχ. Θέλουν να προκαλούν τρόμο, προκειμένου να εκφοβίσουν και να εξοντώσουν τον άμαχο πληθυσμό. Ως αποτέλεσμα των εγκληματικών τους πράξεων, υπάρχουν πολλές απώλειες μεταξύ του άμαχου πληθυσμού.

Χαιρετίζουμε τις προσπάθειες των συμπροέδρων της ΟΜ του ΟΑΣΕ και της διεθνούς κοινότητας στο σύνολό του, σε σχέση με την θέλησή τους να τερματιστούν αμέσως οι στρατιωτικές επιθέσεις του Αζερμπαϊτζάν και να μειωθούν οι εντάσεις.

Ταυτόχρονα, εστιάζομαι την προσοχή σας στο γεγονός, ότι όλα τα αιτήματα – οι εκκλήσεις της διεθνούς κοινότητας απορρίπτονται με αλαζονεία από τις ενώσεις των τρομοκρατικών οργανώσεων στο πρόσωπο της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν.

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Δημοκρατίας του Αρτσάχ προκειμένου να κυριαρχήσει το δικαίωμα στη ζωή και η ειρηνική ύπαρξη των πολιτών του Αρτσάχ. Στην παρούσα κατάσταση, η διεθνής αναγνώριση της ανεξαρτησίας του Αρτσάχ είναι ο μόνος αποτελεσματικός μηχανισμός για την αποκατάσταση της ειρήνης και της ασφάλειας στην περιοχή».

 

Πηγή 

Δεν ηταν μονο ενας, ο Πρωτος Ελληνας Εθελοντης, για το μετωπο στην Αρμενια....Ο σπορος φυτρωσε και οι Αρμένιοι είναι ευγνώμονες για τη στάση του ελληνικού λαού...

Ευγνωμονες στον Ελληνικο λαο, οχι στην Κυβερνηση....

Και...

Πρωτος ηταν ο Γιαννης Λαγος ο Ευρωβουλευτης και Αρχηγος του νεου Κομματος ΕΛΑΣΥΝ...

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ,
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ....

ΚΙ ΑΛΛΟΙ...

«Οι Έλληνες τρέφουν αδελφικά αισθήματα για τον αρμενικό λαό. Η Αρμενία πολεμά και για την Ελλάδα» δηλώνει μέλος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου. «Άδικο αυτό που γίνεται στο Αρτσάχ» φωνάζουν οι νέοι.

«Ανοίγουμε κατάλογο εγγραφής εθελοντών για μετάβαση στη γραμμή αντιπαράθεσης με το Αζερμπαϊτζάν. Η πατρίδα μας αντιστέκεται στη σοβαρότερη από κοινού οργανωμένη επίθεση της Τουρκίας και του Αζερμπαϊτζάν. Η ύπαρξη και η ασφάλεια της Αρμενίας και του ΑΡΤΣΑΧ (Καραμπάχ) απειλούνται. Ο γενναίος στρατός μας, οι λεοντόκαρδοι στρατιώτες, αξιωματικοί και στρατηγοί μας χρειάζονται τη φυσική και ηθική υποστήριξη ολόκληρου του Αρμενισμού.

Όλοι οι Αρμένιοι, σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, ανεξάρτητα από τις ιδεολογικές και πολιτικές απόψεις τους, πρέπει να πολεμήσουν, να αποδείξουν ότι συμπαρατάσσονται με το λαό της πατρίδας, ότι αξίζουν να έχουν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Ο χρόνος πιέζει. Με αυτό το σκοπό, έχει συσταθεί στην Αθήνα επιτροπή κατάρτισης καταλόγου εθελοντών».

Με αυτόν τον τρόπο το Κοινωνικό Πολιτιστικό Κέντρο “Αρμενία” κάλεσε Ελληνοαρμένιους νέους να καταταχθούν στον αρμενικό στρατό και να ανταποκριθούν στην έκκληση του πρωθυπουργού της Δημοκρατίας της Αρμενίας (Νικόλ Πασινιάν), του προέδρου της Δημοκρατίας του Αρτσάχ (Αραϊίκ Χαρουτιουνιάν) και του αρχηγού των ενόπλων δυνάμεων της Δημοκρατίας της Αρμενίας (Ονίκ Γκασπαριάν) προς τη νεολαία της αρμενικής διασποράς.

Οι Αρμένιοι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν μέχρι και την τελευταία ίντσα των εδαφών του Αρτσάχ. Μέχρι και οι γυναίκες είναι έτοιμες να πολεμήσουν, την ώρα που οι συγκρούσεις μεταξύ των δυνάμεων της Αρμενίας και του Αζερμπαϊτζάν έχουν χαρακτηριστεί από διεθνή ΜΜΕ ως οι πιο βίαιες από το 2016, αναζωπυρώνοντας την ανησυχία για τη σταθερότητα στην περιοχή του Νότιου Καυκάσου.

Μεγάλο ποσοστό εθελοντών είναι Έλληνες

Ποια είναι η ανταπόκριση που υπάρχει από τους Αρμένιους στην Ελλάδα στο στρατιωτικό κάλεσμα από τη μητέρα πατρίδα; «Οι εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στην έκκλησή μας ανέρχονται ήδη σε αρκετές δεκάδες και ο αριθμός συνεχώς αυξάνεται. Το γεγονός όμως που προκαλεί εντύπωση είναι, ότι μεγάλο ποσοστό των εθελοντών είναι Έλληνες, οι οποίοι συνοδεύουν την προσφορά τους με συγκινητικές δηλώσεις σχετικά με τα αδελφικά αισθήματα που τρέφουν για τον αρμενικό λαό», απαντά ο Σήφης Κασσεσιάν, μέλος του Κοινωνικού Πολιτιστικού Κέντρου «ΑΡΜΕΝΙΑ».

«Ο αγώνας που διεξάγει αυτή τη στιγμή ο λαός της Αρμενίας και του Καραμπάχ κατά των Αζέρων εισβολέων έχει ως βάση του την παγκοσμίως αποδεκτή της αυτοδιάθεσης των λαών. Ο αρμενικός λαός του Καραμπάχ και του Ναχιτσεβάν (άλλης αρμενικής περιοχής που εντάχθηκε το ίδιο αυθαίρετα στο Αζρμπαϊτζάν την ίδια εποχή) πλήρωσε με αποδεκατισμό στα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης την αυθαίρετη και ενάντια στην εκφρασμένη βούληση του ένταξή του στο αζερικό κράτος.

Η προβολή εκ μέρους του αρμενικού λαού του Καραμπάχ του δικαιώματος ένωσης με την Αρμενία την εποχή της κατάρρευσης της Σοβιετικής Ένωσης ακολουθήθηκε από οργανωμένους διωγμούς και σφαγές των Αρμενίων που κατοικούσαν στο Αζερμπαϊτζάν.

Η πολεμική σύγκρουση Καραμπάχ (με αρωγό την Αρμενία) – Αζερμπαϊτζάν κατέληξε με το Καραμπάχ να έχει εξασφαλίσει την ανεξαρτησία του και με μια ανακωχή, η οποία διατηρείται από το 1994. Στις συχνές παραβιάσεις της ανακωχής εκ μέρους του Αζερμπαϊτζάν προστίθενται οι κατά καιρούς μείζονες εκ μέρους του επιθέσεις, τον Μάιο του 2016, τον φετεινό Ιούλιο και τέλος η παρούσα σύγκρουση», υπογραμμίζει.

Οι Αρμένιοι είναι ευγνώμονες για τη στάση του ελληνικού λαού. Αυτό φαίνεται από τα λεγόμενα του Κασσεσιάν, ο οποίος επισημαίνει πως η χώρα του πολεμά και για την Ελλάδα.

«Στην παρούσα αναμέτρηση, ο αρμενικός λαός βρίσκεται αντιμέτωπος όχι μόνο με το Αζερμπαϊτζάν, αλλά και με την Τουρκία, η οποία παρέχει πολύπλευρη βοήθεια στους Αζέρους (διπλωματική, πολιτική, παροχή βαρέων όπλων, διευκόλυνση μετάβασης στο μέτωπο μισθοφόρων τζιχαντιστών κλπ)

Ο αρμενικός λαός προσβλέπει στη βοήθεια της Ελλάδας στην παρούσα αποφασιστικής σημασίας για την ίδια του την ύπαρξη σύρραξη. Είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει ούτε ένας Έλληνας που να μην είναι συναισθηματικά στο πλευρό της Αρμενίας. 

Είμαστε βέβαιοι ότι η κυβέρνηση της Ελλάδας θα βοηθήσει με κάθε τρόπο (και αντιλαμβανόμαστε ότι αυτό δεν είναι υποχρεωτικό να ανακοινωθεί δημόσια) τους αδελφούς μας του Καραμπάχ, οι οποίοι αυτή τη στιγμή πολεμούν και για την Ελλάδα», ανέφερε.





πηγη 

Βανα Μπαμπα θαβει Γεωργουλη: Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; (Δεν εχει και αδικο...)

 Παρ ολο που ανηκουν στον ιδιο χωρο....

Λεει τα πραγματα με το ονομα τους...



Η Βάνα Μπάρμπα έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Αλέξη Γεωργούλη.

«Με χαλάει η ευκολία και το βόλεμα στην τηλεόραση, η βλακεία. Δεν μπορεί ο καθένας να παίρνει μια εκπομπή επειδή έχει καλές δημόσιες σχέσεις. 

Ο Aλέξης Γεωργούλης είναι πολύ συμπαθητικό παιδί αλλά δεν θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. 

Στην Ευρωβουλή να κάνει τι αυτός ο άνθρωπος; 

Από πού κι ως πού Ευρωβουλή; 

Τώρα που έχουμε ανάγκη, πού είναι αυτοί οι άνθρωποι;», τόνισε η γνωστή ηθοποιός, η οποία μίλησε επίσης για τη σχέση με την κόρη της και για το πώς βίωσε την καραντίνα.





πηγη 

Γυναίκες με τα όλα τους!!! Ουρές κάνουν οι Αρμένισσες για να καταταγούν και να πάνε στο Μέτωπο... (ΒΙΝΤΕΟ)



Δεκάδες Αρμένισσες εμφανίστηκαν σε στρατολογικό γραφείο, θέλοντας να συμμετάσχουν στη μάχη κατά του Αζερμπαϊτζάν στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.

Οι τηλεοπτικές κάμερες στο κέντρο της πρωτεύουσας Ερεβάν, επικεντρώθηκαν σε αρκετές νεαρές γυναίκες που φαινόταν να ζητούν στρατιωτικούς ρόλους.

Ο Harutyun Hakobyan, υπολοχαγός της Αστυνομίας, δήλωσε ότι 98 γυναίκες έχουν ήδη σταλεί στην πρώτη γραμμή και ότι σχεδόν 400 θα αναπτυχθούν σταδιακά.




 

 Πηγή

Κυριε Εισαγγελεα Αλβανοι επετεθησαν σε Αστυνομικο για να του παρουν το οπλο...Θα αφεθουν ελευθεροι και θα μεινουν στην Ελλαδα;

Αυτο το ερωτημα ερχεται στα χειλη οσων το ακουν αυτο...

Και δυστυχως ξερουν την απαντηση......

Κανεις δεν θα τους πειραξει και ισως τιμωρηθει και ο Αστυνομικος που τους ενοχλησε....



Σύμφωνα λοιπον με πληροφορίες στην κεντρική πλατεία της πόλης σημειώθηκε επεισόδιο. 

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

Εκεί εντοπίστηκαν τρεις άνδρες, δύο Αλβανοί και ένας Έλληνας. 

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τους ελέγξουν και επικράτησε ένταση.

Ο ένας από τους δύο Αλβανούς αντιστάθηκε και απώθησε τους αστυνομικούς, που είχαν κληθεί για το επεισόδιο, ενώ προσπάθησε  να αφαιρέσει το όπλο ενός εξ’ αυτών. 

Το πιστόλι εκπυρσοκρότησε, χωρίς να προκληθεί τραυματισμός. 

Οι άλλοι δύο επιχείρησαν να ματαιώσουν τη σύλληψη του.

Οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν και με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.




πηγη 

Αποστρατικοποίηση νησιών: ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ οποιαδήποτε συζήτηση με την Τουρκία ! ! ! Καταλαβατε καποιοι βολεμενοι;

Είναι δεδομένο πως με μια Ευρώπη που συνεχίζει να «χαϊδεύει» το τουρκικό καθεστώς, ο Ερντογάν και οι «αυλικοί» του θα συνεχίσουν να επιδίδονται σε ανεκδιήγητα παραληρήματα και αλλοπρόσαλλες δηλώσεις που δείχνουν πανικό, έλλειψη λογικών επιχειρημάτων και σίγουρα το μόνο που προκαλούν είναι θυμηδία. 



Πριν λίγο καιρό, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου υποστήριξε ότι η Ελλάδα παραβιάζει το καθεστώς αποστρατικοποίησης στο Αιγαίο και ότι η Τουρκία επιθυμεί να το συζητήσει «μαζί με πολλές άλλες διαφορές στο Αιγαίο, με σκοπό την επίλυσή τους μέσω του διαλόγου». Προσέξτε, το λέει αυτό ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας που αποτελεί κατοχική δύναμη στην Κύπρο. 

Έτσι, λοιπόν, η Τουρκία επαναφέρει το ζήτημα αποστρατικοποίησης νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και της Δωδεκανήσου, αίτημα που με την ίδια ή μικρότερη ένταση επανέρχεται διαρκώς μετά το 1974. Ποιος είναι όμως ο στόχος της Τουρκίας; Γιατί επαναφέρει συνεχώς το ζήτημα της αποστρατικοποίησης; 

Οι πέρα για πέρα παράλογες αξιώσεις που προβάλλει με κάθε ευκαιρία το τουρκικό καθεστώς, ουσιαστικά υπονομεύουν τις συζητήσεις με την Ελλάδα, με ορισμένους μάλιστα να τονίζουν πως ενδεχομένως αυτός να είναι και ο απώτερος στόχος της γείτονος, δηλαδή να αποτύχει τελικά ο όποιος διάλογος και κανείς να μην μπορεί να κατηγορήσει την Τουρκία γι’ αυτό. Έτσι, Ελλάδα και Τουρκία θα οδηγηθούν στο τραπέζι μιας «συνολικής διαπραγμάτευσης», ενδεχομένως στη Χάγη, όπου η Άγκυρα θα ανοίξει την ατζέντα με όλα τα θέματα που η ίδια θεωρεί ότι πρέπει να ανοίξουν. 

Εκεί είναι που θα ζητήσει τον… ουρανό με τ’ άστρα, ακόμα και το μισό Αιγαίο, με στόχο να αποκομίσει σημαντικά οφέλη, είτε εδαφικά, είτε νομικά, διπλωματικά ή στρατιωτικά. Αυτή είναι άλλωστε και η πάγια τακτική των Τούρκων, εδώ και πολλές δεκαετίες. Η αλήθεια για την στρατικοποίηση των νησιών Το βασικό επιχείρημα ενάντια στις τουρκικές αιτιάσεις περί αποστρατικοποίησης είναι η ορθή – και γνωστή πλέον – ρήση: «Ό, τι απειλείται, δεν αποστρατικοποιείται». 

Στην περίπτωση των νησιών του Αιγαίου, βιώνουμε κατά τις τελευταίες δεκαετίες διαρκείς παραβιάσεις του εθνικού εναερίου χώρου, υπερπτήσεις ακόμα και πάνω από κατοικημένα νησιά, μόνιμα εγκατεστημένη «Στρατιά του Αιγαίου» στη Σμύρνη, παράνομη δραστηριότητα του τουρκικού στόλου, καθημερινές απειλές ακόμα και κατά πολιτών. 

Πώς λοιπόν η Ελλάδα να απαντήσει σε αυτές τις ενέργειες της Τουρκίας; Μήπως επικαλούμενη το διεθνές δίκαιο και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών; Το ίδιο επικαλείται και στην Κύπρο από το 1974, αλλά η παράνομη κατοχή συνεχίζεται και μάλιστα επεκτείνεται στην Α.Ο.Ζ. της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η απάντηση λοιπόν της Ελλάδας απέναντι στην Τουρκία είναι μία: 

Στρατικοποίηση των νησιών. Αυτή και μόνο είναι η απάντηση απέναντι σε μια διακηρυγμένη και μόνιμη απειλή. Άλλωστε, υπενθυμίζουμε πως το δικαίωμα της Ελλάδα να εξοπλίζει τη Λήμνο και τη Σαμοθράκη προκύπτει μέσω της κατάργησης της Σύμβασης της Λοζάνης για τα Στενά το 1923 και της αντικατάστασής της από τη Σύμβαση του Μοντρέ το 1936, γεγονός που έχει δεχθεί η τουρκική πλευρά μέσω της επιστολής Esref, του Τούρκου Πρέσβη στην Αθήνα κατά τη δεδομένη περίοδο και σχετικής τοποθέτησης του τότε Υπουργού Εξωτερικών Aras στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση. 

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το υπουργείο Εξωτερικών, «η αποστρατικοποίηση των ελληνικών νησιών Λήμνου και Σαμοθράκης- η οποία μαζί με την αποστρατικοποίηση των Δαρδανελλίων, της Θάλασσας του Μαρμαρά και του Βοσπόρου, καθώς επίσης και των τουρκικών νησιών Ίμβρου (Gokceada), Τενέδου (Bozcaada) και Λαγουσών (Tavcan), αρχικώς προεβλέπετο από τη Σύμβαση της Λωζάννης για τα Στενά του 1923, ωστόσο καταργήθηκε από τη Σύμβαση του Montreux του 1936- η οποία, όπως ρητώς μνημονεύεται στο προοίμιό της, αντικατέστησε στο σύνολό της την προαναφερόμενη Σύμβαση της Λωζάννης. 

Το δικαίωμα της Ελλάδας να εξοπλίσει τη Λήμνο και τη Σαμοθράκη αναγνωρίσθηκε από την Τουρκία, σύμφωνα και με την επιστολή που απηύθυνε στον έλληνα Πρωθυπουργό στις 6 Μαΐου 1936 ο τότε Τούρκος Πρέσβης στην Αθήνα Roussen Esref, κατόπιν οδηγιών της Κυβέρνησής του. Η Τουρκική Κυβέρνηση επανέλαβε αυτή τη θέση, όταν ο τότε Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας, Rustu Aras, απευθυνόμενος προς την Τουρκική Εθνοσυνέλευση με την ευκαιρία της κύρωσης της Συμβάσεως του Montreux, αναγνώρισε ανεπιφύλακτα το νόμιμο δικαίωμα της Ελλάδας να εγκαταστήσει στρατεύματα στη Λήμνο και τη Σαμοθράκη, με τις εξής δηλώσεις του: 

«Οι διατάξεις που αφορούν τις νήσους Λήμνο και Σαμοθράκη, οι οποίες ανήκουν στη γειτονική μας και φιλική χώρα Ελλάδα και είχαν αποστρατικοποιηθεί κατ’ εφαρμογήν της Σύμβασης της Λωζάννης του 1923, επίσης καταργήθηκαν με τη νέα Σύμβαση του Montreux και αυτό μας ευχαριστεί ιδιαίτερα» (Εφημερίδα των πρακτικών της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης, τεύχος 12, Ιούλιος 31/1936, σελ. 309). Παρόμοιες διαβεβαιώσεις εδόθησαν σχετικώς, κατά την ίδια περίοδο, εκ μέρους της Τουρκίας προς τις Κυβερνήσεις τρίτων ενδιαφερομένων χωρών. 

Όσον αφορά τα Δωδεκάνησα, η Τουρκία δεν είναι καν συμβαλλόμενο μέρος στην υπογραφείσα το 1947 Συνθήκη των Παρισίων μεταξύ Ελλάδας και Ιταλίας για την παραχώρηση του συμπλέγματος. Τέλος, σχετικά με τις περιπτώσεις της Λέσβου, της Χίου, της Σάμου και της Ικαρίας, η Ελλάδα έχει αναλάβει συγκεκριμένες υποχρεώσεις υπό τον όρο της μη διεξαγωγής υπερπτήσεων, κάτι φυσικά που η Άγκυρα ουδέποτε τήρησε και σεβάστηκε. Επίσης, η Ελληνική Κυβέρνηση ανέλαβε μόνον την υποχρέωση, σύμφωνα με το Aρθρο 13 της Συνθήκης Ειρήνης της Λωζάννης, να μην εγκαταστήσει εκεί ναυτικές βάσεις ή οχυρωματικά έργα. 

Ευθεία απειλή κατά της εδαφικής ακεραιότητας Η ελληνική πλευρά οφείλει να αντιμετωπίσει τις προσπάθειες αυτές της Άγκυρας με ιδιαίτερη προσοχή, καθώς το τουρκικό αίτημα για αποστρατιωτικοποίηση των νησιών του ανατολικού Αιγαίου αποτελεί ευθεία απειλή για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας. Όπως αναφέρει ο Δρ. Γιώργος Λιμαντζάκης στο Foreign Affairs, η Άγκυρα φαίνεται να επιδιώκει την δημιουργία μιας «ζώνης ασφαλείας» μεταξύ της επικράτειάς της και της ηπειρωτικής Ελλάδας, η οποία θα επέτρεπε στην Τουρκία να εξυπηρετεί αποτελεσματικά τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα της στην περιοχή σε καιρό ειρήνης, ενώ παράλληλα θα περιόριζε σημαντικά την ικανότητα της Ελλάδας να αμυνθεί ή να αντεπιτεθεί σε περίπτωση πολέμου. 

Άλλωστε, είναι γνωστό πως η Άγκυρα απεργάζεται σχέδια αυτού του είδους από το 1956, όταν η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της σχεδίαζε να καταλάβει αιφνιδιαστικά την Χίο, προκειμένου να εκβιάσει λύση της αρεσκείας της στο Κυπριακό. Η δημοσιοποίηση αυτών των σχεδίων στα μέσα της δεκαετίας του 1960 ώθησε την Ελλάδα να επανεξετάσει την εφαρμογή κάποιων συμβατικών δεσμεύσεών της στο ανατολικό Αιγαίο, χωρίς ωστόσο να επιθυμεί να αμφισβητήσει την ισχύ των διεθνών συνθηκών ή να επιδεινώσει τις ήδη δοκιμαζόμενες ελληνοτουρκικές σχέσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η Αθήνα άρχισε σταδιακά να ενισχύει τις στρατιωτικές δυνάμεις που βρίσκονταν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, και σε ορισμένες περιπτώσεις και τις εγκαταστάσεις στις οποίες αυτές έδρευαν. 

Όταν η Άγκυρα αντιλήφθηκε και κατήγγειλε τις ενέργειες αυτές, η Αθήνα επικαλέστηκε το Άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών, το οποίο ορίζει ότι «Καμιά διάταξη αυτού του Χάρτη δεν θα εμποδίζει το φυσικό δικαίωμα της ατομικής ή συλλογικής νόμιμης άμυνας, σε περίπτωση που ένα Μέλος των Ηνωμένων Εθνών δέχεται ένοπλη επίθεση». Η τουρκική πλευρά αντέτεινε ότι για να ασκηθεί το δικαίωμα νόμιμης άμυνας που προβλέπει ο Χάρτης, θα πρέπει το αμυνόμενο κράτος να έχει δεχτεί ένοπλη επίθεση. 

Η Ελλάδα διαφωνεί με αυτή την ερμηνεία, υποστηρίζοντας ότι οι γεωγραφικές συνθήκες του Αιγαίου (δηλαδή η μεγάλη απόσταση των νησιών από την ηπειρωτική χώρα και η άμεση γειτνίασή τους με τις τουρκικές ακτές) θα καθιστούσαν άνευ αντικειμένου την λήψη μέτρων αν είχε ήδη εκδηλωθεί τουρκική επίθεση, καθώς η Τουρκία θα μπορούσε να καταλάβει τα νησιά σε μικρό χρονικό διάστημα με ελάχιστη αντίσταση. 

Προκειμένου να αποτρέψει μια τέτοια εξέλιξη, η Ελλάδα οφείλει να λάβει μέτρα νόμιμης άμυνας αντίστοιχα της απειλής που αντιμετωπίζει πριν εκδηλωθεί η τουρκική επίθεση. Η πλειονότητα των διεθνολόγων συμφωνεί με την ελληνική τοποθέτηση, αναγνωρίζοντας στο υπό απειλή κράτος το δικαίωμα να προετοιμάζεται αμυντικά απέναντι σε μια επικείμενη ένοπλη επίθεση ακόμη και αν αυτή δεν έχει ακόμη εκδηλωθεί. 

Η Τουρκία προσφέρει επιχειρήματα στην Ελλάδα Υπό την έννοια αυτή, είναι τουλάχιστον οξύμωρο ότι το πιο ουσιαστικό επιχείρημα υπέρ της στρατιωτικοποίησης των νησιών του ανατολικού Αιγαίου το προσφέρει η ίδια η Τουρκία, η οποία έχει προχωρήσει κατά τις τελευταίες δεκαετίες σε μια άνευ προηγουμένου συγκέντρωση στρατιωτικών μονάδων και υλικού σε σημεία της μικρασιατικής ακτής απέναντι από τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, ενώ αμφισβητεί σχεδόν καθημερινά τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και την ελληνική κυριαρχία στον χώρο αυτό. 

Παρότι οι τουρκικές κινήσεις που οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα είναι πολλές, μια από τις πιο ανησυχητικές πρωτοβουλίες της Τουρκίας σε αυτή την κατεύθυνση ήταν η συγκρότηση της 4ης Στρατιάς τον Απρίλιο του 1975, στην οποία υπάγονται δύο ταξιαρχίες πεζικού και δύο πυροβολικού, το μεγαλύτερο μέρος των τουρκικών ειδικών δυνάμεων και ο δεύτερος μεγαλύτερος αποβατικός στόλος στο ΝΑΤΟ μετά τον αμερικανικό. 

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Άγκυρας ότι η συγκρότηση της «Στρατιάς του Αιγαίου» είναι κατά βάση αμυντικό μέτρο, καθώς έπεται και δεν προηγείται της μερικής στρατιωτικοποίησης των νησιών του Αιγαίου από την Ελλάδα, τόσο η σύνθεση της στρατιάς αυτής, ο όγκος της και η θέση της (στα δυτικά της χώρας) μαρτυρούν τον σκοπό και την χρησιμότητά της. Κατά συνέπεια, θα ήταν αδιανόητο να συζητήσει ένα τέτοιο ζήτημα οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση, σε διμερή ή πολυμερή βάση. Επίσης, η παραπομπή του στην διαιτησία ενός διεθνούς οργάνου (ακόμη κι αν αυτό είναι το Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης) μόνο αρνητικές συνέπειες μπορεί να έχει για τα ελληνικά συμφέροντα. 

Oι Τούρκοι ποδοπατούν εδώ και έναν αιώνα σαν κουρελόχαρτο τη Συνθήκη της Λωζάνης ξεριζώνοντας βίαια κάθε ελληνικό στοιχείο από την επικράτειά τους. Δεν θα τους κάνουμε ούτε τώρα το χατίρι… Τα στρατεύματά μας βρίσκονται και θα βρίσκονται πάντοτε εκεί, στις πολεμίστρες των νησιών, ως δύναμη αποτροπής απέναντι στην επισήμως εκπεφρασμένη τουρκική επιθετικότητα, προκειμένου, εφόσον απαιτηθεί, να ασκήσουν το νόμιμο και κυριαρχικό δικαίωμα της Χώρας μας για άμυνα, σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο (άρθρο 51 του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών).




πηγη 

ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΛΕΟΝ....Ειμαστε μια απο τις Αποικιες των Αμερικανων και πρεπει να εκτελουμε ανευ αντιλογιας τις διαταγες τους ! ! !

Για τους Αμερικανούς φίλους και προστάτες οι ελληνοτουρκικές τριβές στην περιοχή δεν είναι τίποτε περισσότερο από ενοχλητικές λεπτομέρειες, οι οποίες καλό θα είναι να διευθετηθούν για να μην διαταράσσεται το ενιαίο του χώρου της νοτιοανατολικής Μεσογείου υπό την αμερικανική - ΝΑΤΟϊκή εποπτεία.



Αυτοί είναι οι εχθροί

Όπως φάνηκε και από τις δημόσιες τοποθετήσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ, αυτό που ενδιαφέρει τις ΗΠΑ είναι ο σαφής προσανατολισμός της (υποτελούς) Ελλάδας κατά των εχθρών του ΝΑΤΟ (Αμερικανών), που στην προκειμένη περίπτωση δεν είναι άλλοι από τους Ρώσους και την Κίνα.

Για να είναι το μήνυμα σαφές, η επίσκεψη Πομπέο ξεκίνησε στη Θεσσαλονίκη και ολοκληρώθηκε στην Κρήτη και τη βάση της Σούδας. Στη Θεσσαλονίκη ο Αμερικανός ΥΠΕΞ με την παρουσία του υπογράμμισε τη νέα «αμερικανική κατάσταση», η οποία δημιουργήθηκε με τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Αυτή η συμφωνία επέτρεψε την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ. Με αυτήν τη συμφωνία, την οποία έφερε εις πέρας ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και με τη μετατροπή της Αλεξανδρούπολης σε αμερικανικό έδαφος στη βάση της συμφωνίας ελληνοαμερικανικής στρατιωτικής συνεργασίας που «διαπραγματεύτηκε» ο ΣΥΡΙΖΑ και υπέγραψε η Ν.Δ., οι ΗΠΑ πέταξαν έξω από τα Βαλκάνια τους Ρώσους. 

Είναι προφανές (και από τη σιωπή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης) ότι τουλάχιστον οι δύο τελευταίες κυβερνήσεις της χώρας ταυτίζονται απόλυτα με την επιλογή μετατροπής της χώρας σε εξάρτημα της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής. 

Κοινός τόπος που δικαιολογεί αυτήν την επιλογή, έστω κι αν δεν ομολογείται ρητά από τα δύο κόμματα, είναι ότι οι ΗΠΑ θα προστατεύσουν τη χώρα από την τουρκική βουλιμία. Το τίμημα γι’ αυτήν την προστασία, το οποίο και οι δυο τελευταίες κυβερνήσεις δεν δίστασαν να καταβάλουν, είναι η διάλυση των σχέσεων της χώρας με τη Ρωσία...

Ωστόσο, παρά τις μέγιστες υπηρεσίες που έχουν προσφέρει οι δύο τελευταίες (τουλάχιστον) ελληνικές κυβερνήσεις στην Ουάσιγκτον, η ανταμοιβή της προστασίας φαίνεται πως δεν καταβάλλεται από τις ΗΠΑ. Μπορεί ο ελληνικός Τύπος να ψάχνει εναγωνίως λέξεις που να αποδεικνύουν την αμερικανική υποστήριξη στις ελληνικές θέσεις, ωστόσο τίποτε δεν μετουσιώνει αυτές τις λέξεις σε πράξεις.

Οι Αμερικανοί, έχοντας λάβει (και με τη βούλα μιας συμφωνίας) τα πάντα από την Αθήνα, παραμένει παρατηρητής μιας ενδοοικογενειακής (ενδοΝΑΤΟϊκής) ελληνοτουρκικής διαμάχης και καλεί τα δύο μέρη, δηλαδή επιτιθέμενο (Τουρκία) και αμυνόμενο (Ελλάδα) να τα βρουν μέσα από τους μηχανισμούς που προσφέρει το ΝΑΤΟ.

Το ενδιαφέρον, μάλιστα, είναι ότι οι αμερικανικές παροτρύνσεις ακούγονται με ιδιαίτερη προσοχή (και) από τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος πολύ θα ήθελε να προσφέρει κι αυτός μια καίριας σημασίας υπηρεσία στην Ουάσιγκτον με τη διευθέτηση των ελληνοτουρκικών, όπως κατ’ αναλογίαν έπραξε ο προκάτοχός του με τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

Είναι, ωστόσο, πολύ μεγάλο το βάρος μιας τέτοιας «φιλοδοξίας» για να το αντέξει ακόμη κι ένας Μητσοτάκης...




πηγη 

Προεδρος Ναγκόρνο-Καραμπάχ: Θα παω στην Πρωτη Γραμμη ! ! ! (Στην Ελλαδα παρομοια δηλωση την θεωρησαν ρητορικη μισους)

Δυστυχως ζουμε την παρακμη της Ελλαδος με το Καθεστως των Κουληδων.......

Παρομοια  δηλωση του Ευρωβουλευτη Ιωαννη Λαγου, την χαρακτηρισαν σαν....Ρητορικη μισους ! ! ! 

Δειτε ΕΔΩ

Ενω στο Ναγκορνο Καραμπαχ....



Το Κοινοβούλιο του Καραμπάχ απευθύνεται προς τους πολίτες του Αζερμπαϊτζάν, μιλώντας χωρίς περιστροφές για τον ρόλο της Τουρκίας .Σε μια παράλληλη εξέλιξη ο πρόεδρος της αυτοανακηρυγμένης Δημοκρατίας του Ναγκόρνο-Καραμπάχ, ή Αρτσάχ, Αραγίκ Χαρουτιουνιάν δήλωσε ότι θα μεταβεί στην πρώτη γραμμή μαζί με τις ειδικές δυνάμεις.

Μάλιστα και μετά την επίθεση Αζέρων, Τούρκων και ισλαμιστών μισθοφόρων στην πρωτεύουσα, το μαρτυρικό Στεπανακέρτ οι αρχές του Ναγκόρνο- Καραμπάχ δήλωσαν ότι δεν θα εκκενωθεί η πόλη και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν τον αγώνα εκεί.

Πιο αναλυτικά ο Υπουργός Εσωτερικών του Ναγκόρνο Καραμπάχ δήλωσε ότι η πρωτεύουσα δεν θα εκκενωθεί και ότι ήδη έχουν στον λογαριασμό 19 εκατομμύρια δολάρια για αποζημιώσεις.

"Οι Αζέροι με πυραυλικές επιθέσεις χτύπησαν την πρωτεύουσα και υπήρξαν 10 νεκροί αλλά όλοι θα μείνουμε εδώ"

Το κείμενο είναι κάλεσμα της βουλής του Αρτσαχ προς τους Αζέρους, στο οποίο διακρίνεται η πολιτική της Τουρκίας:

«Στις 27 Σεπτεμβρίου, με την ανοιχτή υποκίνηση της Τουρκίας, οι αρχές του Μπακού ξεκίνησαν μια άλλη μεγάλης κλίμακας επίθεση εναντίον της Δημοκρατίας του Artsakh, επαναλαμβάνοντας τις εχθροπραξίες. 

Πράγματι, αυτή τη φορά ένας από τους κύριους στόχους της ανανέωσης του πολέμου είναι η απότομη εξάπλωση της τουρκικής επιρροής στην περιοχή, για την οποία οι αυτόχθονες του Αζερμπαϊτζάν χύνουν το αίμα τους, πεθαίνουν ή μένουν ανάπηροι. 

Κανένας εκπρόσωπος τους γηγενούς λαούς του Αζερμπαϊτζάν δεν θα κερδίσει τίποτα από αυτόν τον πόλεμο, δεν υπάρχει τίποτα να χωρίσουμε μεταξύ εσάς και των Αρμενίων του Artsakh, τα συμφέροντά μας δεν είναι σε αντίθεση μεταξύ τους.

Οι Αρμένιοι του Artsakh σας φέρονταν πάντα με σεβασμό και τις τελευταίες δεκαετίες είναι οι αρχές του Μπακού που εμπόδισαν την επικοινωνία και τη φιλία μεταξύ μας, μια φιλία που έχει ιστορία χιλιάδων ετών. Στο Artsakh γνωρίζουν ότι οι αρχές του Μπακού αναζητούν τη στρατιωτική θητεία μεταξύ των αυτοχθόνων λαών του Αζερμπαϊτζάν, στέλνοντάς τους στην πρώτη γραμμή, τους πιο επικίνδυνους τομείς του μετώπου, όπου η πιθανότητα θανάτου είναι υψηλότερη.

Έτσι, οι αρχές του Μπακού επιλύουν δύο προβλήματα: αφενός, σας χρησιμοποιούν ενάντια στο Artsakh, αφετέρου, να απαλλαχτούν από εσάς, επειδή είστε εμπόδιο στο δρόμο της μαζικής Τουρκικοποίησης του Αζερμπαϊτζάν. Ανεξάρτητα από το πόσο ενεργά συμμετέχετε στην επίθεση εναντίον του Artsakh ως μέρος του στρατού του Αζερμπαϊτζάν, ο λαός του Artsakh αισθάνεται βαθιά θλίψη για κάθε θύμα και τραυματίες στις τάξεις σας. 

Επειδή πλησιάζει το τέλος μιας σημαντικής δημογραφικής και ιστορικο-πολιτιστικής ανακατάταξης σε αυτήν την περιοχή με ιστορία χιλιάδων ετών. Προκειμένου να μη σκοτωθείτε για τις ιδιοτροπίες των αρχών του Μπακού, απευθύνουμε έκκληση στους αυτόχθονες λαούς του Αζερμπαϊτζάν: Lezgins, Talysh, Avars, Tatars, Udins, Tsakhurs, Ingilos, Rutuls, Shahdags, Kurds, που βρίσκονται στα πρόθυρα αφομοίωσης τους.

1. Αποφύγετε τη στρατολόγηση, πηγαίνοντας στην πρώτη γραμμή, συμμετέχοντας σε στρατιωτική επίθεση εναντίον του λαού του Artsakh με κάθε δυνατό τρόπο, συμπεριλαμβανομένης της εγκατάλειψης του εδάφους του Αζερμπαϊτζάν. Όσοι εγκατέλειψαν το Αζερμπαϊτζάν και δεν θέλουν να συμμετάσχουν στην επίθεση εναντίον του Artsakh θα λάβουν κατάλληλη βοήθεια από τις σχετικές δομές της αρμενικής διασποράς σε άλλες χώρες.

2. Εάν βρεθείτε στην πρώτη γραμμή, προσπαθήστε να μην συμμετέχετε σε εχθροπραξίες και αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να παραδοθείτε στους εκπροσώπους των Ένοπλων Δυνάμεων Artsakh. Όσοι επιθυμούν να παραδοθούν πρέπει να δείξουν ότι είναι άοπλοι όταν διασχίζουν τα σύνορα κρεμώντας μια λευκή σημαία ή ένα κομμάτι από λευκά ρούχα στο κεφάλι τους (ώστε να είναι ορατό). Αμέσως μετά την παράδοση, δηλώνοντας ότι ανήκει στους αυτόχθονες πληθυσμούς του Αζερμπαϊτζάν, το άτομο δεν θα θεωρηθεί αιχμάλωτος πολέμου, αλλά φιλοξενούμενος, και θα παραληφθεί σύμφωνα με τους κανόνες φιλοξενίας που υιοθετούν οι αυτόχθονες λαοί αυτής της περιοχής για χιλιετίες. 

Με τη θέλησή τους, αυτοί οι άνθρωποι θα αποφασίσουν εάν θα μείνουν στο Artsakh ή θα φύγουν για άλλη χώρα. Όσοι επιθυμούν να φύγουν από το Artsakh θα λάβουν κατάλληλη βοήθεια, συμπεριλαμβανομένων εγγράφων, για ασφαλή μεταφορά σε τρίτη χώρα και κατοικία εκεί.

Η Δημοκρατία του Artsakh, ως απόδειξη φιλικής και μη εχθρικής στάσης απέναντι στους αυτόχθονες λαούς του Αζερμπαϊτζάν, είναι έτοιμη να παραδώσει, χωρίς καμία προϋπόθεση, τα σώματα εκείνων που σκοτώθηκαν στις επιθέσεις εναντίον μας και είναι από τους αυτόχθονους του Αζερμπαϊτζάν. Οι συγγενείς των νεκρών στρατιωτών μπορούν να επικοινωνήσουν με την αρμόδια υπηρεσία της Δημοκρατίας του Artsakh για να οργανώσουν αυτήν τη διαδικασία.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρωθυπουργός της Αρμενίας, Νικόλ Πασινιάν συζήτησαν την Παρασκευή για τις συγκρούσεις που επικρατούν στην περιοχή του Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Οι ηγέτες εξέφρασαν σοβαρή ανησυχία για τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για συμμετοχή εξτρεμιστών από τρομοκρατικές ένοπλες οργανώσεις της Μέσης Ανατολής στις συγκρούσεις.




πηγη 

Μαθητές ζητούν υποχρεωτική Προσευχή και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου...Ειναι μηπως φασιστες και ρατσιστες;

Εκτος απο την αφαιρεση της μασκας φιμωτρου, ζητουν και τα παραπανω....

Θα βγουν οι βολεμενοι βολευτες, να τους πουνε φασιστες και ρατσιστες;

Αυτους ψηφισατε;



Μαθητές-εκπρόσωποι του 1ου Γυμνασίου, του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ν. Προποντίδας, Μ. Καρρά και τους συνεργάτες του, αρμόδιους για θέματα παιδείας. Στη συνάντηση τέθηκαν τα αιτήματα των μαθητών, που επιθυμούν να περιληφθούν στο έγγραφο του Δημάρχου προς τα αρμόδια Υπουργεία.

Ειδικότερα ζητούν:

– Τη μείωση των μαθητών ανά τμήμα.

– Τη μη χρήση μάσκας την ώρα του διαλείμματος.

– Τη χορήγηση καθημερινά μάσκας μίας χρήσης σε κάθε μαθητή.

– Την υποχρεωτική προσευχή καθημερινά και ανάκρουση του Εθνικού  Ύμνου.

Στη συνέχεια, έγινε συζήτηση για κάποιες βελτιώσεις στα κτίρια των σχολείων, οι οποίες έχουν ήδη δρομολογηθεί. 

Επίσης, ο Δήμαρχος εξήγησε τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής προς τις κατευθύνσεις: της ενεργειακής αναβάθμισης, της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ (ράμπες και χώροι), της πυρασφάλειας, του προσεισμικού ελέγχου και της συντήρησης/επισκευής σχολείων (εκπονείται σχετική μελέτη).

“Από τα παιδιά πάντα κάτι καλό έχεις να ακούσεις και να μάθεις. Έτσι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησα την έκθεση των απόψεων τους κι έγινε ένας εποικοδομητικός διάλογος.

Τα άκουσα με ιδιαίτερο σεβασμό, γιατί έτσι νιώθω ότι πρέπει να κάνω ως άνθρωπος πρώτα και μετά ως Δήμαρχος. Ωστόσο, εξέφρασα την αντίθεσή μου στις καταλήψεις και στις εικόνες, όπως αυτές που αντικρίσαμε πέρυσι στο ΕΠΑΛ. 

Στη δημοκρατία διεκδικούμε με άλλα μέσα και οφείλουμε να προασπιζόμαστε  πάνω από όλα την τήρηση του νόμου” δήλωσε ο Δήμαρχος Μ. Καρράς.




πηγη 

Το Ελληνικό Κράτος, δεν είναι πλήρως κυρίαρχο Κράτος, και η όποια κυριαρχία μας έχει όρια...Ταδε εφη Μπουμπουκος ! ! !

 Επιτέλους ειπώθηκε η αλήθεια από επίσημα χείλη, έστω και ανεπίσημα.... Άντε και στην Βουλή, μπας και το παίξουν τα "μεγάλα" κανάλια...



Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σε ένα βίντεο που βρήκαμε στο διαδίκτυο, παραδέχεται επιτέλους, ότι το Ελληνικό Κράτος, δεν είναι πλήρως κυρίαρχο Κράτος, και ότι η όποια κυριαρχία μας έχει όρια. Και τα όρια αυτά, τα έβαλαν οι μεγάλες δυνάμεις μετά από την Ναυμαχία του Ναυαρίνου και ισχύουν έως σήμερα.

Χρόνια φωνάζουν οι ακομμάτιστοι και λογικοί Έλληνες για την παραπάνω αλήθεια, ώστε τα θύματα-ψηφοφόροι, να μην πείθονται από παχιά λόγια δεξιών και αριστερών πολιτικάντηδων, που ο μόνος ρόλος που έχουν, είναι να κρατούν εν ηρεμία τους Έλληνες και να τους αποπροσανατολίζουν, από την αλήθεια αυτή, ώστε να εκτελούν ανενόχλητοι οι ξένοι αφέντες τα σχέδια τους. (Χαρακτηριστική είναι η επιστολή του Κων. Καραμανλή, -που ήταν 5ος-6ος τη τάξει για την ηγεσία της ΕΡΕ-, στους Αμερικάνους, που τους υπόσχονταν πως, θα καταπραΰνει τις αντιδράσεις των Ελλήνων που διαδήλωναν για ένωση με την Κύπρο, και αμέσως βρέθηκε στην ηγεσία του κόμματος αλλά και της Ελλάδας...)

Αυτοί οι πολιτικάντηδες είναι που σε κρατούν "ψωροκώσταινα" και δεν σ' αφήνουν να αναπτυχθείς.

Αυτοί είναι που, ενώ παρήγαγες κινητήρες από το 1920, δεν σου επιτρέπουν να παράγεις, ακόμα και σήμερα, αυτοκίνητα, και να έχεις βιομηχανία γενικότερα, ενώ τα μυαλά και οι πόροι δεν σου λείπουν.

Αυτοί είναι που, σε παραμύθιαζαν ότι είσαι σε μια μικρή και φτωχή χώρα, που δεν έχει πετρέλαια, μέταλλα και πόρους, παρά μόνο λίγη γεωργία, και σ' έστελναν μετανάστη στα ξένα και στις μεγαλουπόλεις, ερημώνοντας την ύπαιθρο.

Αυτοί είναι που, κάθε σημαντική εφεύρεση και κάθε σημαντικό επιστήμονα, τον παραδίδουν στα ξένα αφεντικά της χώρας.

Αυτοί πούλησαν το όνομα της Μακεδονίας, μετά από εντολή των επικυρίαρχων.

Ότι εδάφη απελευθέρωσες, το κατάφερες επειδή συνέφερε στα ξένα αφεντικά σου που στο επέτρεψαν, και μόνον...

 Ασυνείδητα, και ασύντακτα μέσα στο μυαλό τους, όλοι οι Έλληνες γνώριζαν λίγο πολύ την αλήθεια αυτή, αλλά τώρα, επιτέλους ακούστηκε και από επίσημα χείλη. Ελπίζουμε, οι αφελείς ψηφοφόροι, να λάβουν υπ' όψιν τους την δήλωση αυτή, και να μην ψηφίζουν πλέον κάποιον για πρωθυπουργό, ενώ αυτός θα είναι απλά τοποτηρητής των ξένων συμφερόντων τρόπον τινά και τίποτε παραπάνω...

Το ερώτημα όμως είναι, γιατί ούτε ένας πολιτικός από αυτούς που ηγήθηκαν της Χώρας, -πλην του Καποδίστρια- δεν είπε την αλήθεια στους Έλληνες, και δεν οργάνωσε τον αγώνα για την πλήρη ελευθερία μας; Ποια η δουλειά τους; Να μας κρατούν σε αυτήν την ιδιότυπη σκλαβιά; Ιδού η απορία...

Δείτε το απόσπασμα της δήλωσης του Άδωνι Γεωργιάδη, που... μας συστήνει μάλιστα την προσοχή, μην τυχόν και αλλάξουμε αυτό το καθεστώς της ημικυριαρχίας, ώστε να μην θυμώσουν τα αφεντικά και χάσουμε και αυτή την ολίγη ανεξαρτησία που έχουμε...(!!!) Τραγέλαφος...




πηγη 

Αυτο που επρεπε να κανει ο Κουλης, το κανει ο Εμμανουελ Μακρον: Αν δεν βάλετε κυρώσεις στην Τουρκία, θα βάλω μόνος μου, λεει....

Ο Μανωλιος αποδειχθηκε και μαγκας και Πατριωτης....

Εχει αξιοπρεπεια και ζητα τα αυτονοητα....

Κι αν δεν τα κανουν λεει αυτο που ειχαμε γραψει ΕΔΩ

Θα βαλω κυρωσεις μονος μου...



Εξοργισμένος ήταν ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν με την τροπή που πήραν τα πράγματα χθες το βράδυ στη Σύνοδο Κορυφής.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΊ, ο Μακρόν μίλησε μόνο μια φορά, πριν αρχίσει το δείπνο των ηγετών, με τον Γάλλο να λέει «αν δεν βάλετε κυρώσεις, θα βάλω μόνος μου».



πηγη 

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Μακρόν: Τέλος στην ανοχή του ισλαμισμού ! ! ! (Πολυ φοβαμαι οτι θα τον διαγραψει ο Κουλης...)

Λίγες μέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση έξω από τα πρώην γραφεία του Σαρλί Εμπντό ο πρόεδρος επέλεξε να δώσει την ομιλία, την οποία ακολούθησε συνέντευξη τύπου, από την πόλη Mureaux με πληθυσμό πολλαπλών εθνικοτήτων, που αναφέρεται στη Γαλλία ως παράδειγμα για την καταπολέμηση της κοινωνικής απομόνωσης και του ισλαμιστικού προσηλυτισμού.



Σε πέντε μεγάλους άξονες στηρίζει ο πρόεδρος τη μελλοντική δράση και τα μέτρα πρόληψης κατά της ριζοσπαστικοποίησης: δημόσιες υπηρεσίες, ενώσεις πολιτών, σχολεία, ανεξαρτησία του Ισλάμ στη Γαλλία και αγάπη στη Δημοκρατία.  Προβλέπει δε να παρουσιάσει το σχετικό νομοσχέδιο «κατά των αποσχιστικών τάσεων στην κοινωνία» στο υπουργικό Συμβούλιο στις 9 Δεκεμβρίου.

Ο ρόλος της παιδείας

Όλα ξεκινούν από το σχολείο

Όλα ξεκινούν από το σχολείο

Ο Εμμανουέλ Μακρόν έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο ρόλο που έχει να παίξει το σχολείο. «Η αντίσταση της Δημοκρατίας θα επιτευχθεί μέσα από το σχολείο» υπογράμμισε. «Το σχολείο είναι η καρδιά της κοσμικότητας, είναι ο κοινός μας θησαυρός» πρόσθεσε. Σε ότι αφορά τα σχολεία και την εκπαίδευση ο πρόεδρος αποφάσισε :

- Η φοίτηση στο σχολείο, από την σχολική χρονιά 2021 θα είναι πλέον υποχρεωτική από την ηλικία των 3 ετών. Μόνο για σοβαρούς λόγους υγείας θα επιτρέπεται πλέον η διδασκαλία στο σπίτι.

- Θα καταργηθούν οι δάσκαλοι των «εθνικών γλωσσών» που έρχονται στη Γαλλία από Τουρκία, Μαρόκο, και Αλγερία και συχνά δεν μιλούν τα γαλλικά. Θα υπάρξει πλέον αυστηρός έλεγχος στους διορισμούς.

- Σε συνεργασία με το Συμβούλιο Μουσουλμανικής Πίστης στη Γαλλία (CFCM ) θα ξεκινήσει η διαδικασία εκπαίδευσης Ιμάμηδων με απονομή σχετικού τίτλου σπουδών στη Γαλλία.

Όχι στον προσηλυτισμό της νεολαίας

Όχι στον προσηλυτισμό της νεολαίας

Σε  ό,τι αφορά τη χρηματοδότηση των θρησκευτικών ενώσεων και των τζαμιών ο πρόεδρος επιδιώκει την κατάργηση των έξωθεν χρηματοδοτήσεων από Σαουδική Αραβία, Κατάρ, Τουρκία ή και από χώρες του Μαγκρέμπ (βόρεια Αφρική). Αναγνώρισε ότι συχνά χρήματα έρχονται από ιδιωτικά συμφέροντα για υποτιθέμενη βοήθεια προς αθλητικές οργανώσεις ή για βοήθεια επισιτισμού. Είναι οι τρόποι με τους οποίους οι ισλαμιστές βρίσκουν την ευκαιρία να προσηλυτίσουν τους αδύναμους. Υποσχέθηκε μεγαλύτερο έλεγχο αλλά και διεύρυνση των κριτήριων, βάσει των οποίων οι νομάρχες θα μπορούν να προχωρούν στη διάλυση των οργανώσεων.

Αγάπη στη Δημοκρατία

Η ουδετερότητα των κρατικών λειτουργών αλλά και των υπαλλήλων σε επιχειρήσεις εξουσιοδοτημένες από το κράτος είναι ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο κατά της ισλαμιστικής προπαγάνδας. Όχι μαντίλες, όχι σεξιστικές διακρίσεις σε λεωφορεία ή μαζικά μέσα μεταφοράς. Ο νομάρχης θα έχει το δικαίωμα να κλείνει τις καντίνες όπου επιβάλλεται «θρησκευτικό» μενού ή τις πισίνες όπου δίνονται ειδικά ωράρια για τις γυναίκες.

Ο Εμανουέλ Μακρόν κάλεσε τέλος τους πάντες να συμβάλουν στην προστασία της Δημοκρατίας ώστε να μπορεί ο καθένας να ελπίζει σε αυτήν για το μέλλον του.  Μίλησε για «αγάπη στη Δημοκρατία» που «δεν προκαθορίζεται αλλά αποδεικνύεται στην πράξη».




πηγη 

Εξαλλος με τον Μπογδανο που τολμησε και μλησε κατα της μπουργκας και το νικαμπ, ο Ελγαντουρ....

 Αυτος που ειναι αδικαιολογητως παρων στην χωρα μας....

Ο Πρωτολαθρος που επρεπε να εχει απελαθει εδω και χρονια, βγαζει και γλωσσα τωρα...

Δειτε το βιντεο, και ηρεμα εεεε....




Καμαρωστε την υπουργαρα μας... Δειτε τι φασιστες μας κυβερνουν ! ! !

Αν ειναι δυνατον...

Ο Μπουμπουκος αποφασιζει και διατασσει...

Καμαρωστε τον στο βιντεο, πως εχει καβαλησει το καλαμι...




Συνεληφθη, γιατι συνελαβε τους Αφγανους κλεφτες, που προσπαθουσαν να του κλεψουν το μηχανακι του....

Τι αλλο θα δουνε τα ματια μας απ το Καθεστως του Αφορισμενου;

Μεσα στην Πατριδα μας εγιναν αφεντικα οι λαθρομεταναστες και εισβολεις....

Να σε κλέβουν και να σου ζητάνε και τα “ρέστα”! 



Με αυτόφωρη σύλληψη για απόπειρα διάρρηξης σε δίκυκλο, και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων στην κατοχή τους, καθώς και ναρκωτικά, οι δύο διαρρήκτες- μεταξύ των οποίων κατά δήλωσή του “οριακά ενήλικος” Αφγανός, του έκαναν μήνυση για “απειλή” και “σωματικές βλάβες” χωρίς .. ούτε μία αμυχή!

Τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/09-02.45) δύο άτομα επιχείρησαν να κλέψουν το δίκυκλο Αστυνομικού και ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός. Ο ίδιος αντιλήφθηκε την απόπειρα κλοπής της μηχανής του και μόλις τον αντιλήφθηκαν οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν τρέχοντας.

Από την αναστάτωση ξύπνησε και ο γιό τους με τους δύο άνδρες να καταδιώκουν τους διαρρήκτες τους οποίους ακινητοποίησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία, για την αυτόφωρη διαδικασία .

Πληρώματα της Άμεσης Δράσης σε νυχτερινή περιπολία τομέα, άμεσα από τη διαβίβαση του σήματος από το Κέντρο δήλωσαν άφιξη στο σημείο και προχώρησαν στη δέσμευση και χειροπέδιση των δραστών. Κατά τον έλεγχο στην κατοχή των δραστών κατασχέθηκε πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων και ναρκωτικά.

Οι δύο νεαροί κατά την εξακρίβωση στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα όπου τους μετέφεραν, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τους, εκ των οποίων 19άχρονος – κατά δήλωσή του – Αφγανός .

Το παράδοξο ωστόσο στην υπόθεση είναι η στάση των Αστυνομικών της Υπηρεσίας, παρά τα επιβαρυντικά πειστήρια και στοιχεία για τους δύο διαρρήκτες, έβαλαν μήνυση σε βάρος του ιδιοκτήτη του δικύκλου το οποία αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν, για “απειλή” και “σωματικές βλάβες”. 

Με την ίδια μεταγωγή, διαρρήκτες και θύμα απόπειρας διάρρηξης, οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο και το πρωί της ίδιας ημέρας ο Εισαγγελέας άφησε ελεύθερο τον πολίτη, ιδιοκτήτη του δικύκλου.

 Το παράδοξο στην ιστορία είναι ότι πρόκειται για Αστυνομικό μεταξύ των πρώτων που είχαν επιλεγεί και διετέλεσε μέλος της ιστορικής για την ΕΛ.ΑΣ ομάδα “Ζ” και στη συνέχεια στη Διοίκηση, ο οποίος ακολούθησε την προβλεπόμενη διαδικασία για τη σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και τελικά βρέθηκε .. κατηγορούμενος .




πηγη 

Το αιτημα του Πρωτου Ελληνα, να παει Εθελοντης στον Αρμενικο Στρατο να πολεμησει, ειναι ρητορικη μισους ρε;

Ειστε καλα ρε;

Αυτο ειναι ρητορικη μισους και οχι η ενεργεια σας;



Κάποιοι «προοδευτικοί» αλήτες, που αυτοχρίζονται «κυβερνομπάτσοι» χωρίς να ελέγχονται από «ανεξάρτητες αρχές» και λοιπά κουραφέξαλα, κάνουν «ό,τι τους καπνίσει» ανεβάζοντας και κατεβάζοντας ιστοσελίδες αναλόγως του αν τους αρέσει η φάτσα ή η πολιτική άποψη εκείνου που αναφέρεται στην είδηση. 

Πρόσφατο κρούσμα, η «εξαφάνιση» της είδησης περί πρόθεσης να καταταγεί να πολεμήσει στο πλευρό της Αρμενίας ο Γ. Λαγός , Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ. 

Πέραν του ουσιαστικού αιτήματος, όπως είναι κατανοητό, η κίνηση περιείχε και σοβαρό πολιτικό συμβολισμό. Ένας Έλληνας Ευρωβουλευτής, στο πλευρό μιας χώρας, οι εχθροί της οποίας ( οι Τούρκοι κατ’ ουσίαν) αβαντάρονται σκανδαλωδώς από την παράλυτη Ευρωπαϊκή Ένωση της Μέρκελ. 

Επειδή είναι γεγονός ότι η πρωτοφανής αυτή κίνηση έφερε πολλούς σε δύσκολη θέση (εντός και εκτός Ελλάδας) οι «κυβερνομπάτσοι» αποφάσισαν να ρίχνουν αβέρτα ιστοσελίδες που έκαναν το λάθος να δημοσιεύσουν την συγκλονιστική είδηση. Σελίδες όπως αυτή του Πρώτου Θέματος, τα tourkikanea.gr και άλλες , ξαφνικά «έπεσαν» ή υποβαθμίστηκαν επειδή απλώς προέβαλαν την είδηση! 








πηγη 

Βολεψε σαν μετακλητη υπαλληλο στην Βουλη, την γυναικα του, την Ζαρουλια, ο Μιχαλολιακος ! ! ! (Βολευει κι αυτος το σοι του)

Στα χναρια των αλλων πολιτικαντηδων και ο Μιχαλολιακος...

Βολευει το σοι του.....

Γι αυτο και εφυγαν απ την Χρυση Αυγη, οσοι απεμειναν καθαροι....

 


Μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε η Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο διορισμός μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες πριν από την απόφαση στη δίκη στελεχών της Χρυσής Αυγής.

“Με την υπ΄ αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΥΕ, προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 1θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, Α΄ 51/1997), όπως ισχύει, στον πρώην Προέδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 35 και 36 του προαναφερόμενου Κανονισμού, η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου (Α.Δ.Τ.: ΑΜ 225834), με το 7ο Μ.Κ. όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΥΕ κατηγορίας του ν. 4354/2015 (Α΄ 176), όπως ισχύει. (Αριθμ. εγκρίσεως δαπάνης Διευθύνσεως Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής:10752/7312/24-9-2020). (Αριθμ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 4582124115/23-09-2020)” αναφέρει η απόφαση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ, αρ. φύλλου 811).

Ο διορισμός της προβλέπεται από τον κανονισμό της βουλής, που δίνει το δικαίωμα στους πρώην προέδρους Κοινοβουλευτικών Ομάδων να έχουν μετακλητούς στο γραφείο τους, ωστόσο ο χρόνος δημοσίευσης της απόφασης είναι εύλογο να προκαλεί αντιδράσεις. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε απομακρύνει στα μέσα Σεπτεμβρίου τον μετακλητό που απασχολούσε και ζήτησε να διοριστεί στην ίδια θέση η σύζυγός του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής ζήτησε και γραφείο στο κοινοβούλιο, κάτι που όμως που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό και απορρίφθηκε.





πηγη 

Πράξη Αγάπης και Ανθρωπιάς από τους Μαθητές σχολείου της Πάτρας μάζεψαν χρήματα για την κυρία του κυλικείου...



Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που βοήθησαν άλλα ενα Μεγάλο Μπράβο στους γονείς που μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά με ήθος και αξίες ! ! !


Σε μια συγκινητική κίνηση προχώρησαν μαθητές σε σχολείου της Πάτρας, οι οποίοι συγκεντρώνουν χρήματα προκειμένου να τα δώσουν στην κυρία του κυλικείου που τις μέρες τις κατάληψης είναι κλειστό.

Όπως λένε οι μαθητές, και εκείνη δοκιμάζεται λόγω των καταλήψεων, καθώς δεν έχει δουλειά ενώ τα έξοδα τρέχουν.
Έτσι συγκέντρωσαν χρήματα και τα έδωσαν στη γυναίκα, μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση στην Πάτρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ .

Ούτε στην Πάτρα έχει ξεκινήσει η τηλ εκπαίδευση, καθώς οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε απεργία και αντιδρούν στα μέτρα της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

 Στο μήνυμα που δημοσίευσαν στο Facebook αναφέρουν οτι το μέγιστο ποσό που μπορεί να δώσει κάποιος είναι τα δύο ευρώ.

Αναλυτικά το μήνυμα αναφέρει: «Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, αύριο θα μαζέψουμε χρήματα για την κυρία του κυλικείου. Ότι μπορεί ο κάθένας. Μέχρι 2 ευρώ. Η γυναίκα έχει να δουλέψει 9 μήνες, έχει έξοδα και με την κατάληψη την δυσκολεύουμε κι εμείς, γιατί λοιπόν και το προτείναμε. Δεν είναι ανάγκη να φέρει κάποιος αν έχει πρόβλημα, είναι απολύτως κατανοητό».


 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή

Πηγή  

 

 

 

 

Κανείς δεν θα παίρνει σύνταξη πριν από τα 67 του χρόνια! Θα δουλεύει μέχρι να μπει στο '''Κιβούρι''' και αν ζήσει θα πάρει την σύνταξη της πείνας! ! !

Δουλειά μέχρι τα γεράματα και σύνταξη πείνας για χάρη της Τρόικας!

Μετά το 2022 δεν θα μπορεί να συνταξιοδοτείται κανείς πριν από τα 67 του χρόνια, καθώς καταργούνται οι σημερινές μεταβατικές διατάξεις, ενώ μετά το 2021 τα όρια ηλικίας θα αναπροσαρμοστούν λαμβάνοντας υπ’ όψιν τη μεταβολή του προσδόκιμου ζωής της δεκαετίας 2010-2020.


Η αρχή προβλέπεται να γίνει εντός της επόμενης πενταετίας, με το όριο να αυξάνεται στα 68 έτη μέσα στο 2024.

Η πρόβλεψη αυτή στηρίζεται στη διάταξη του νόμου Κατρούγκαλου, που δεν καταργήθηκε και προβλέπει ότι τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης των ασφαλισμένων θα ανακαθορίζονται σύμφωνα με τη μεταβολή του προσδόκιμου ζωής του πληθυσμού της χώρας.

Το 2036 το γενικό όριο ηλικίας συνταξιοδότησης θα ανεβεί περαιτέρω, στα 69 έτη, και θα αυξάνεται κατά ένα ακέραιο έτος, το 2045 φθάνοντας τα 70, το 2057 τα 71 και το 2066 που θα φθάσει τελικά το 72ο έτος ηλικίας των ασφαλισμένων.

Θέμα έχει δημιουργηθεί όσον αφορά τις μεταβολές στα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που προβλέπονται από την υπάρχουσα νομοθεσία. Σύμφωνα με τα ισχύοντα από 1-1-2022 τα γενικά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα είναι ή το 67ο έτος με 15 έτη ασφάλισης ή 4.500 ημέρες ασφάλισης, το 62ο έτος με 40 έτη ασφάλισης ή 12.000 ημέρες ασφάλισης ή το 62ο έτος με 15 έτη ασφάλισης και 4.500 ημέρες ασφάλισης.

Ένα ζήτημα που ιδιαίτερα απασχολεί, είναι το αν από 1-1-2022 καταργούνται τα λεγόμενα μεταβατικά ηλικιακά όρια που προβλέπει ο νόμος 4336/2015, με βάση τα οποία παρέχεται σε κάποιους ασφαλισμένους δυνατότητα συνταξιοδότησης πριν από την ηλικία των 67 ετών ή πριν από τα 62, ακόμα και αν δεν έχουν συμπληρωθεί τα 40 έτη ασφάλισης. Με άλλα λόγια, αν μετά το 2022 θα μπορεί να συνταξιοδοτείται κάποιος πριν από τα 67 του.

Το θέμα είναι τι γίνεται με τους ασφαλισμένους που είχαν συγκεντρώσει με βάση τις μεταβατικές ρυθμίσεις τον προβλεπόμενο χρόνο ασφάλισης πριν από την 1-1-2022, δεν θα έχουν όμως συμπληρώσει το μεταβατικό ηλικιακό όριο.

Από 1-1-2022 τα γενικά όρια ηλικίας συνταξιοδότησης θα είναι ή το 67ο έτος με 15 έτη ασφάλισης ή 4.500 ημέρες ασφάλισης, το 62ο έτος με 40 έτη ασφάλισης ή 12.000 ημέρες ασφάλισης ή το 62ο έτος με 15 έτη ασφάλισης και 4.500 ημέρες ασφάλισης.

 Πηγή

Αίμα και άμμος στον Ναγκορνο Καραμπαχ ! ! ! 5 μέρες πολέμου μόνο και οι Αζέροι έχασαν στις μάχες 1.280 στρατιώτες....

Βρηκαν τον δασκαλο τους οι Τουρκοσποροι Αζεροι απ τους αποφοιτους της Στρατιωτικης Σχολης Ευελπιδων...

Αιματοκύλισμα δίχως τέλος στο Ναγκόρνο Καραμπάχ.....

Πολύνεκρος ο πόλεμος ο οποίος ξεκίνησε πριν από πέντε μέρες.

Δεκάδες νεκροί Αζέροι στρατιώτες



Τους θυσιάζουν ΝΑΤΟ -Τουρκία για να διεμβολίσουν τον αρραγή ρώσικο άξονα… 

Όπως αναφέρει το dimpenews σε 5 μέρες πολέμου μόνο οι Αζέροι έχασαν στις μάχες 1.280 στρατιώτες και η προέλασή τους είναι μηδαμινή έως ανύπαρκτη. 

«Δεν θα περάσουν» είναι το σύνθημα των σύγχρονων ηρώων της Αρμενίας.

Ο Καύκασος θα μπορούσε να γίνει Συρία αν οι μάχες στο Artsakh δεν σταματήσουν δήλωσε ο Πρόεδρος Αρμενίας, Αρμέν Σαρκισιάν.




πηγη 

Τέρμα στο ρευστό λέει η ΕΕ έρχεται το Ψηφιακό Ευρώ...



Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) δημοσίευσε σήμερα ολοκληρωμένη έκθεση σχετικά με την πιθανή έκδοση ψηφιακού ευρώ, την οποία εκπόνησε η ομάδα δράσης υψηλού επιπέδου του Ευρωσυστήματος για το ψηφιακό νόμισμα κεντρικής τράπεζας και ενέκρινε το Διοικητικό Συμβούλιο.
Το ψηφιακό ευρώ θα σχεδιαστεί ως ηλεκτρονική μορφή χρήματος κεντρικής τράπεζας προσβάσιμη σε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις – ακριβώς όπως τα τραπεζογραμμάτια, αλλά σε ψηφιακή μορφή – η οποία θα τους επιτρέπει να κάνουν τις καθημερινές πληρωμές τους γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Θα συμπληρώνει τα μετρητά, δεν θα τα αντικαταστήσει. Το Ευρωσύστημα θα συνεχίσει σε κάθε περίπτωση να εκδίδει μετρητά.

«Το ευρώ ανήκει στους Ευρωπαίους και η αποστολή μας είναι να το διαφυλάσσουμε», δήλωσε η Christine Lagarde, Πρόεδρος της ΕΚΤ. «Οι Ευρωπαίοι στρέφονται ολοένα και περισσότερο προς ψηφιακές επιλογές όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουν, αποταμιεύουν και επενδύουν. Ο ρόλος μας είναι να διασφαλίζουμε την εμπιστοσύνη στο χρήμα. Γι’ αυτό πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι το ευρώ είναι κατάλληλο για την ψηφιακή εποχή. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να εκδώσουμε ψηφιακό ευρώ, εφόσον προκύψει η ανάγκη.»
ADVERTISING

Η ομάδα δράσης του Ευρωσυστήματος, η οποία αποτελείται από εμπειρογνώμονες από την ΕΚΤ και τις 19 εθνικές κεντρικές τράπεζες της ζώνης του ευρώ, εντόπισε πιθανά σενάρια που θα απαιτούσαν την έκδοση ψηφιακού ευρώ. Αυτά τα σενάρια περιλαμβάνουν την αυξημένη ζήτηση για ηλεκτρονικές πληρωμές στη ζώνη του ευρώ η οποία θα απαιτούσε ένα ψηφιακό μέσο πληρωμής με μηδενικό κίνδυνο, τη σημαντική μείωση της χρήσης μετρητών για πληρωμές στη ζώνη του ευρώ, την εισαγωγή ενός παγκόσμιου ιδιωτικού μέσου πληρωμής που θα μπορούσε να εγείρει ανησυχίες ρυθμιστικής φύσης και να θέσει κινδύνους για τη χρηματοπιστωτική σταθερότητα και την προστασία των καταναλωτών, και την ευρεία χρησιμοποίηση ψηφιακών νομισμάτων εκδιδόμενων από ξένες κεντρικές τράπεζες.

«Η τεχνολογία και η καινοτομία αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο καταναλώνουμε, εργαζόμαστε και αλληλεπιδρούμε», είπε ο Fabio Panetta, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΚΤ και πρόεδρος της ομάδας δράσης. «Το ψηφιακό ευρώ θα στήριζε τη ροπή της Ευρώπης για διαρκή καινοτομία. Θα συνέβαλε επίσης στη χρηματοπιστωτική κυριαρχία της και θα ενίσχυε τον διεθνή ρόλο του ευρώ.»

Το Διοικητικό Συμβούλιο δεν έχει λάβει ακόμη απόφαση για την εισαγωγή ψηφιακού ευρώ. Το Ευρωσύστημα θα πραγματοποιήσει εκτενή διάλογο με πολίτες, πανεπιστημιακούς, τον χρηματοπιστωτικό τομέα και τις δημόσιες αρχές προκειμένου να αξιολογήσει αναλυτικά τις ανάγκες τους, καθώς και τα οφέλη και τις προκλήσεις που αναμένουν κατόπιν της έκδοσης ψηφιακού ευρώ. Η δημόσια διαβούλευση θα ξεκινήσει στις 12 Οκτωβρίου. Ταυτόχρονα θα ξεκινήσουν δοκιμές, με την επιφύλαξη της τελικής απόφασης.

 

Πηγή 

Εαν η Ελληνικη Κυβερνηση, ηθελε πραγματικα να μπουν κυρωσεις στην Τουρκια, θα εμπαιναν...



Αυτη ειναι η αληθεια...

Εαν ηθελαν να μπουνε κυρωσεις στην Τουρκια θα εμπαιναν...

Δεν ηθελαν ομως....

Το γιατι, το ξερουν αυτοι και καλο θα ηταν να βρεθει καποιος, να τους ρωτησει....

Εκλιπαρουν για κυρωσεις λοιπον την Ευρωπη, ενω θα μπορουσαν να τις επιβαλουν οι ιδιοι...

Εχουν δικαιωμα βετο,σε ολες τις αποφασεις της Ευρωπης, που πρεπει να ειναι ομοφωνες...

Οποτε...

Ασκει βετο σε ολα τα κονδυλια, που δινει η Ευρωπαικη Ενωση στην Τουρκια...

Ασκει βετο, στις ενταξιακες διαπραγματευσεις της Τουρκιας...

Ασκει βετο σε οτι αφορα την Τουρκια, κλπ, κλπ....

Τι περισσοτερες κυρωσεις, θα εβαζαν αυτοι που εκλιπαρουν;

Τιποτα περισσοτερο σιγουρα...

Αρα...

Αφου μπορουν να επιβαλουν τις κυρωσεις με τον Τσαμπουκα και με το ετσι θελω, γιατι εκλιπαρουν;

Γιατι ξερουν, οτι καποιος πχ η Γερμανια, δεν θα συμφωνησει και δεν θα μπουν κυρωσεις...

Κι ετσι, ριχνουν το βαρος στους Ευρωπαιους, για να μην φανει στους Ελληνες οτι, ταχουν κανει πλακακια με τα Μεμετια και δεν εχουν σκοπο να βαλουν κυρωσεις...

Γκε γκε ηλιθιε, που ακομη τους φωναζεις ΖΗΤΩ;

Χάρης Σκοπελίτης
 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.