Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Η Ελλάδα θα την τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπων. Προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή ειπε η Μπακογιαννη (Ψηφιστε τους παλι)

Τους ψηφισατε...

Σας κοροιδεψαν...

Θα τους ξαναψηφισετε μετα απ ολα αυτα;



Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στην στη φράση του κοινού ανακοινωθέν Αθήνας-Ουάσινγκτον που αναφέρει ως «ιστορική» τη Συμφωνία των Πρεσπών. 

"Σε σχέση με το Σκοπιανό, σε όλους τους τόνους προσωπικά εγώ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχαμε πει ότι άπαξ και αυτή η συμφωνία ψηφιστεί από την Βουλή, η Ελλάδα θα την τιμήσει. 

Άρα το να κάνουμε τώρα κουβέντα για μνημόσυνα χθεσινά δεν έχει κανένα νόημα. Ήταν μια συμφωνία, που σε διμερές επίπεδο κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι καλύτερη και το έχω αναλύσει. 

Είναι μία συμφωνία όμως που σε επίπεδο ασφάλειας της περιοχής προσφέρει σταθερότητα. 

Άρα μπορεί να ισχύουν και τα δύο και η συμφωνία μπορούσε να είναι καλύτερη αλλά και η συμφωνία αυτή να προσφέρει σταθερότητα στην περιοχή" δήλωσε η Μπακογιάννη.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.