Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Ο Πρόεδρος του Χαλκειούς: «Κατσίκες, κότες, λαγοί πλέον σφάζονται στο πόδι και καταλήγουν στη ΒΙ.ΑΛ»...

Οι Κάτοικοι καταγγέλλουν λεηλασίες και κλοπές δεν αντέχουν άλλο...


Τις καταστροφές της νύχτας μετρούν σχεδόν καθημερινά οι κάτοικοι του Χαλκειούς, με τον πρόεδρο του Χαλκειούς Βασίλη Βίγκα, να τονίζει στον «π» ότι το τελευταίο διάστημα οι λεηλασίες και οι κλοπές στην περιοχή είναι μόνιμο φαινόμενο.
Με τους κατοίκους να εγκαταλείπουν σταδιακά την καλλιέργεια της γης, αφού πλέον το κόστος των επισκευών είναι οικονομικά ασύμφορο και τις αποζημιώσεις να καθυστερούν υπερβολικά, σειρά έχουν τα οικόσιτα ζώα.
«Κατσίκες, κότες, λαγοί πλέον σφάζονται στο πόδι και καταλήγουν στη ΒΙ.ΑΛ., με τους δράστες να παραμένουν στο απυρόβλητο και τους κατοίκους να αναζητούν σανίδα σωτηρίας στην Αστυνομία», επισημαίνει ο Πρόεδρος του χωριού.
Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει σήμερα είναι από τις καταστροφές σε στάβλο οικίας, όπου ανενόχλητοι οι δράστες, έσφαξαν και πήραν 3 κατσίκες, χορτοκοπτικά, 2 βενζινοπρίονα και καθώς και άλλα εργαλεία που είχε ο ιδιοκτήτης στην αποθήκη του.





































 Πηγή













Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Μόρια.Πήγε στο κτήμα της, και έκπληκτη βρηκε τζαμί ! ! !


Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Η Λέσβος υποφέρει και η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα, ή επιμελώς αδιάφορα, διαλέγετε και παίρνετε…

Δείτε την απίστευτη καταγγελία :

«Σήμερα το πρωί επισκέφτηκα το κτήμα μου (συνοδεία αστυνομικών και της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας). Η πρόσβαση στο χώρο έγινε κάτω από αντίξοες συνθήκες καθώς έπρεπε να περάσουμε από λύματα, σκουπίδια και κάθε είδους βρωμιά.

Φτάνοντας στο πρώην ελαιόκτημα και νυν οικόπεδο αντίκρισα έκπληκτη ότι το αυθαίρετο που έφτιαχναν πριν τρεις μήνες και για το οποίο απευθύνθηκα στην Πολεοδομία, στην Αστυνομία, στην Περιφέρεια, στον Εισαγγελέα και στο Δήμο κάνοντας όλες τις απαραίτητες ενέργειες έχει πλέον ολοκληρωθεί. Τι έγινε; Τζαμί!!!

Οι έχοντες σχέση με την περιοχή δεν γνώριζαν;
Δεν άκουσαν ποτέ τον ιμάμη να ψέλνει;
Δεν είδαν ποτέ το κτίσμα;
Δεν τους μίλησε ποτέ κανείς για όλα αυτά;

Πόσο εύκολο για κάποιους να κάνουν οικήματα και πόσο δύσκολο για κάποιους άλλους να βρουν το δίκιο τους.Θέλω όμως για να είμαι δίκαιη να επισημάνω το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση της προϊσταμένης αυθαιρέτων της Πολεοδομίας».

Πηγή

Λαμία: Βρέφος 2 μηνών έχασε τη ζωή του με τραγικό τρόπο...


Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο ενός βρέφους μόλις δύο μηνών, που κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με το το βρέφος ανήκε σε οικογένεια Ρομά από την Καμηλόβρυση Λαμίας, που βρισκόταν στην Αθήνα. Αν και διακομίσθηκε εσπευσμένα σε νοσοκομείο, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η ιατροδικαστική έκθεση κάνει λόγο για «εικόνα ασφυκτικού θανάτου», ενώ αναμένονται και οι τοξικολογικές εξετάσεις. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μωράκι κοιμόταν μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τους γονείς του.

Δεν είχε δηλωθεί σε ληξιαρχείο και υπάρχει πρόβλημα με την ταφή του

Το άτυχο βρέφος φέρεται να έχει γεννηθεί στην Αθήνα, πριν από δυο μήνες περίπου. Ωστόσο, δεν είχε δηλωθεί σε κανένα ληξιαρχείο, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά στην άδεια για την ταφή του.

Η αστυνομία ερευνά τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες το μωράκι έχασε τη ζωή του με αυτό τον τραγικό τρόπο.


Πηγή

Tα σύνορα της Βουλγαρίας oύτε ένας παράνομος δεν περνά! Μήπως να τους μιμηθείς και εσύ Κούλη;


Η Βουλγαρία είναι χώρα της Ε.Ε του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ. Έχει σφραγίσει τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα της και μη ξεχνάμε ότι συνορεύει και αυτή με την Τουρκία.
Όχι μόνο τα έχει σφραγίσει άλλα….διαθέτει και ιδιωτικό στρατό , όπου όταν πιάνουν κανένα “παράνομο που κατάφερε να περάσει τα σύνορα τον μαυρίζουν κυριολεκτικά στο ξύλο.
Ας έχουμε υπόψη τα εξής:

Η Βουλγαρία έχει το 25% του ΑΕΠ της σημερινής κατεστραμμένης Ελλάδος. Έχει το 3-4% του στόλου της Ελλάδος (και πολύ βάζω).

Δε τίθεται θέμα σύγκρισης στρατιωτικής ισχύος μεταξύ Ελλάδος – Βουλγαρίας, ο στρατός μας απείρως αρτιότερος.

Η Ερώτηση είναι γιατί ο ΟΗΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί ΔΕΝ “τα χώνουν” στη Βουλγαρία αλλά μόνο σε εμάς? Γιατί αυτές οι επιλεκτικές ευαισθησίες?


Πηγη

Δεχθηκε επιθεση με οξυ, καηκε ολοσχερως το προσωπο αλλα.....Η Ιατρικη κανει θαυματα ! ! !

Αυτα βεβαια δεν ισχυουν για ολους...
Απαραιτητο προσον ειναι να εχεις χρηματα...
Χωρις αυτα, τζαμπα δεν θα ενδιαφερθει κανει δυστυχως...

Όλοι αναρωτιούνται αν η Ιωάννα θα μπορέσει να φτιάξει την ζωή της και αναζητώντας παρόμοια περιστατικά, αυτό που ξεχωρίζει είναι της Katie Piper η οποία και έχει αποκαταστήσει την εικόνα της σε μεγάλο βαθμό και παντρεύτηκε και έκανε δύο παιδάκια.

Βέβαια δεν μπορεί κάποιος να υπολογίσει ακριβώς τι ζημιά υπέστη η κάθε κοπέλα, αλλά τουλάχιστον είναι ένα απτό παράδειγμα. Πάντως και η Katie Piper υπέστη σοβαρά εγκαύματα και έχασε εντελώς το αριστερό της μάτι.

Σε ότι αφορά τις ποινές, η Βρετανία σαφώς και έχει πιο αυστηρό ποινικό σύστημα σε αυτές τις περιπτώσεις και ο δράστης έχει τιμωρηθεί με ισόβια κάθειρξη. Μάλλον θα πρέπει η κυβέρνηση να αλλάξει τον ποινικό κώδικα σε ότι αφορά τέτοιου είδους αδικήματα.

Ήταν Μάρτιος του 2008 όταν η 24χρονη τότε Katie Piper δέχεται επίθεση με οξύ στο πρόσωπο σε κεντρικό δρόμο του Λονδίνου.

Η συγκλονιστική στιγμή της επίθεσης έχει καταγραφεί καρέ καρέ από κάμερες ασφαλείας .

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ένας άνδρας να πλησιάζει την ανυποψίαστη Katie και πριν προλάβει να συνειδητοποιήσει τι της συμβαίνει να της ρίχνει το βιτριόλι και να τρέπεται σε φυγή.

Ουρλιάζοντας από τους φριχτούς πόνους η 24χρονη μπαίνει σε ένα κατάστημα και εκλιπαρεί για βοήθεια.

Η ίδια έχει περιγράψει τις οδυνηρές στιγμές που έζησε μετά την επίθεση, δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι ήταν σαν να καιγόταν ολόκληρη. Ο άνδρας που αποφάσισε να καταστρέψει το όμορφο πρόσωπό της ήταν ο Ντέιβιντ Λιντς.

Η Katie τον γνώρισε μέσω Facebook και για δύο βδομάδες που έβγαινε μαζί του όλα έδειχναν φυσιολογικά.

Μέχρι που μια νύχτα την απείλησε με ξυράφι και τη βίασε. Παρόλο που χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, η κοπέλα από φόνο δεν κατήγγειλε το βιασμό. Τις επόμενες δύο μέρες την βομβάρδιζε με μηνύματα, ζητώντας να συναντηθούν.

Στις 31 Μαρτίου να πάει σε ένα ίντερνετ καφέ για να δει ένα mail που της είχε στείλει. Αυτό ήταν το δόλωμα. Εκεί την περίμενε σ Στέφαν Σιλβέστρε, ο συνεργός του, που της έριξε το οξύ.

Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησε ο Γολγοθάς της Katie. Το πρόσωπό της έχει καταστραφεί, από το ένα της μάτι δεν μπορεί να δει, η ζημιά στον οισοφάγο της είναι μεγάλη, καθώς έχει καταπιεί ποσότητα από το οξύ.

Κόβει την ανάσα η μαρτυρία της μητέρας της, που περιγράφει δέκα χρόνια μετά την επίθεση τις στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο μυαλό της.

Η Katie ήταν μόλις 24 ετών και έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο του μόντελινγκ όταν ένας άνδρας, ενώ παρουσίαζε και μια εκπομπή στην τηλεόραση. Τα έχασε όλα μέσα σε λίγα λεπτά.

Χρειάστηκε να υποβληθεί σε περισσότερες από 40 επεμβάσεις για να αποκατασταθεί η εικόνα της και έχει ακόμα μέλλον αλλά σίγουρα έχει καταφέρει κάποια ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Η ίδια έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της ότι τους πρώτους μήνες είχε κλειστεί στον εαυτό της και πέρασε πολύ δύσκολες στιγμές.

Ένα χρόνο όμως μετά την πιο οδυνηρή εμπειρία της ζωής της αποφασίζει να βγει μπροστά και να μοιραστεί αυτή την εμπειρία, χωρίς να κρύβει το πρόσωπό της, για να βοηθήσει και άλλες γυναίκες που έχουν πέσει θύματα παρόμοιων επιθέσεων. Εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και γράφει τρία βιβλία.

Η Katie κατάφερε να μετατρέψει τον πόνο σε δύναμη και να κάνει μια νέα αρχή. Σήμερα είναι παντρεμένη με έναν ξυλουργό και μητέρα δύο παιδιών, αν αυτό δεν είναι κατόρθωμα τότε τι είναι.

Εκτός από την οικογένειά της έχει αφοσιωθεί στο ίδρυμά της «Katie Piper» που φροντίζει θύματα επιθέσεων με οξύ, φροντίζει ανθρώπους που έχουν υποστεί παρόμοιες επιθέσεις και μάχεται για την επιβολή αυστηρότερων ποινών στους δράστες τέτοιων επιθέσεων.

Όσο για τo δράστη της δικής της επίθεσης, έχει καταδικαστεί σε δις ισόβια. Ο συνεργός του, έχει βγει από τη φυλακή από το 2018.







πηγη 

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ! ! ! ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΙ ''ΚΑΗΜΕΝΟΙ'' ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ! ! !


Την ώρα που η χώρα παρακολουθεί σαστισμένη την -ευτυχώς- θετική έκβαση της περιπέτειας της 10χρονης Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη, ακόμα ένα ανησυχητικό περιστατικό αρπαγής ανηλίκου είχαμε στην Μεσσηνία. Συγκεκριμένα, στην κεντρική πλατεία των Φιλιατρών σημειώθηκε χθες ένα περιστατικό που συγκλόνισε τους κατοίκους. Ένας αλλοδαπός φέρεται να αποπειράθηκε να αρπάξει ένα κοριτσάκι τριών ετών.

Το κορίτσι έπαιζε στην πλατεία και κάποια στιγμή η μητέρα του αντιλήφθηκε ότι ο αλλοδαπός το είχε πλησιάσει αρκετά και επιχείρησε να το αρπάξει. Η μητέρα κινήθηκε γρήγορα, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, η οποία και εντόπισε τον αλλοδαπό.

Πρόκειται για 29χρονο από το Σουδάν, ο οποίος έχει νόμιμα χαρτιά παραμονής στη χώρα. Ο ίδιος αρνείται το περιστατικό, ενώ οι γονείς του παιδιού κατέθεσαν μήνυση.

“Είναι το δεύτερο περιστατικό που συμβαίνει μέσα σ’ αυτό το μήνα. Το ένα συνέβη στο Καλό Νερό, το άλλο τώρα στα Φιλιατρά. Η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη. Πρέπει να πάρουμε μέτρα. Κι εμείς σαν δημοτική Αρχή και θα το δούμε άμεσα, αλλά και το κράτος πρέπει να συμπαρασταθεί και να δείξει στο πρόβλημα στο οποίο έχουμε, ειδικά στα Φιλιατρά, έχουμε πέντε χιλιάδες αλλοδαπούς από διάφορες χώρες” δήλωσε ο δήμαρχος Γιώργος Λεβεντάκης.

Πρόκειται για νέα “μόδα” από τους παραβατικούς λ@θραίους; Οι γονείς πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ τα παιδιά τους από ανώμ@λους ή ακόμα και έμπορους οργάνων που έχουν βάλει στο μάτι αβοήθητα παιδάκια. Ευτυχώς η Μαρκέλλα βρέθηκε ζωντανή. Το κοριτσάκι στα Φιλιατρά σώθηκε από τη μητέρα του. Αύριο όμως μπορεί να χαθούν για πάντα ανήλικα παιδάκια από διεστραμμένα μυαλά.


Πηγή

Η συνομιλία της Ιωάννας με την 35χρονη στο Messenger η επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος»! ! !

https://youtu.be/AAfdJXdh3J0

Μέσα στην καρδιά του κορωνοϊού η ξανθιά γυναίκα - αράχνη άρχισε να υφαίνει τον ιστό της για να επιτεθεί με βιτριόλι στην Ιωάννα, να την καταστρέψει και να εκτονώσει το μίσος που ένιωθε για εκείνη. Η πρώτη ανάλυση που έκαναν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας στα δεδομένα του κινητού της, έδειξε ότι με την καστανοκόκκινη περούκα είχε ασχοληθεί στις 9 Μαΐου, καθώς υπήρχε σχετική αναζήτηση στο google για να την προμηθευεί.

Παράλληλα, συνήθιζε να καταγράφει σε σημειώματα τις σκέψεις της, όπως σε ένα απο αυτά που βρέθηκε και στο οποίο θέτει τα εξής ερωτήματα «τι θα γίνει με τον πρώην» και «δύο εβδομάδες απο τώρα το νωρίτερο». Παράλληλα, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, η 35χρονη απο το χωριό Σταθά Αιτωλοακαρνανίας, ζούσε την καθημερινότητα της και σχεδίαζε το μέλλον της όπως για παράδειγμα το γεγονός οτι το μοιραίο τηλεφώνημα που έκανε χρησιμοποιώντας την «ένοχη» τηλεκάρτα σε υπηκοο Μπαγκλαντές, ήταν για να βάψει το σπίτι της αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι. Προφανώς ήθελε να κάνει νέα αρχή μετά την εξόντωση της «αντιζήλου» που είχε κατασκευάσει στο εμμονικο της μυαλό και απειλούσε τη διαστρεβλωμενη πραγματικότητα στην οποία ζούσε.

Δώρο ζωής απο τους αστυνομικούς της Νοτιοανατολικής Αττικης

Τρεις φιάλες αιμα έδωσε χθες η τράπεζα αίματος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικης στο Θριάσειο νοσοκομείο για την Ιωάννα. Η κοπέλα υποβάλλεται σε απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις γεγονός που καθιστά άμεση την ανάγκη για αίμα. Έτσι, μετά απο αίτημα του πρώτου ξαδέρφου της ο οποίος είναι αστυνομικός και υπηρετεί στο αεροδρόμιο των Σπάτων, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γιώργος Καλλιακμάνης και συνάδελφοι του έδωσαν τρεις φιάλες αίμα, μέσω της τράπεζας αίματος της ΕΑΥΝΑ προκειμένου να καλυφθεί η ανάγκη.

Δύο φορές κάλεσε το ραδιοταξί η 35χρονη

Ηχητικό ντοκουμέντο στο οποίο ακούγεται η 35χρονη να καλεί την εταιρία ραδιοταξί, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star. Στο εν λόγω ντοκουμέντο, η 35χρονη κατηγορούμενη ακούγεται να ζητά ταξί για την επόμενη μέρα, το οποίο θα την πάει στην Καλλιθέα και θα την περιμένει και μισή ώρα μέχρι να την παραλάβει. Η 35χρονη αποφεύγει να δώσει περισσότερες προσωπικές πληροφορίες για εκείνη, καθώς ακούγεται να λέει πως δεν έχει τηλέφωνο, όταν η υπάλληλος του ραδιοταξί της ζητά έναν αριθμό.

Σημειώνεται ότι στο ηχητικό η φωνή της 35χρονη είναι ελαφρώς αλλοιωμένη.


Την επικοινωνία της 35χρονης με την Ιωάννα μέσω Messenger έφερε στο φως της δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Είναι η πρώτη επικοινωνία που είχαν οι δύο γυναίκες για τον άνδρα που αποτέλεσε εν αγνοία του «μήλον της Έριδος». Η επικοινωνία έγινε τον Νοέμβριο του 2018.

35χρονη: Γειά σου είμαι η E. Θέλω να σε ρωτήσω, τρέχει κάτι με τον Ν.;

Ιωάννα: Όχι βέβαια… Μου έκανε αίτημα φιλίας και το αποδέχτηκα.

35χρονη: Εντάξει. Γιατί θέλω να ξέρεις ότι έχω σχέση μαζί του.

Ιωάννα: Οκ.

35χρονη: Σου έχει στείλει κάποιο μήνυμα;

Ιωάννα: Μην ανησυχείς, θα τον διαγράψω, μου δίνει την εντύπωση ότι κοιτά πολλές.

35χρονη: Ιωάννα σε ευχαριστώ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα διέγραψε από το Facebook τον επιχειρηματία. Έπειτα από κάποιους μήνες, όμως, της κάνει πάλι αίτημα φιλίας, εκείνη το αποδέχεται και της στέλνει μήνυμα ότι είναι ελεύθερος και ότι δεν έχει σχέση με την Ε. Η Ιωάννα δεν απαντά. Η 35χρονη, όμως, παρακολουθεί στο Facebook ποιος κάνει αίτημα φιλίας σε ποιον και ανακαλύπτει ότι γίνονται ξανά φίλοι. Μάλιστα, η 35χρονη είχε παρακαλέσει συγγενικό πρόσωπο της Ιωάννας, για να σταματήσει να μιλά με τον επιχειρηματία.

Πηγή

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα ! ! ! Πρεπει ομως οπωσδηποτε να βρεθει και ο απαγωγεας της....

Βρέθηκε η 10χρονη Μαρκέλλα Βεράμη που αγνοείτο από το μεσημέρι της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη....
Δεν βρεθηκε ο απαγωγεας της ομως...
Προφανως φοβηθηκε απ τον μεγαλο θορυβο και την ελευθερωσε...
Αυριο θα κανει τα ιδια και σε αλλο παιδακι...
Πρεπει οπωσδηποτε να βρεθει νεκρος η ζωντανος...

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπον, η Μαρκέλλα Βεράμη εντοπίστηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην οδό Θ. Σοφούλη, στην Καλαμαριά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ανήλικη πλησίασε άνδρα και εκείνος με τη σειρά της ειδοποίησε τις αρχές. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης από περιπολικό της Αστυνομίας.

Δείχνει να είναι καλά στην υγεία της η Μαρκέλλα, αλλά αρκετά ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πρώτες μαρτυρίες.

Το χρονικό της εξαφάνισης της Μαρκέλλας
Η 10χρονη μαθήτρια εξαφανίστηκε την Πέμπτη το μεσημέρι, καθώς επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο, τα οποία μάλιστα έχουν μεταξύ τους μόλις 200 μέτρα απόσταση.

Η μικρή Μαρκέλλα, επέστρεφε στο σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της, όταν κάποια στιγμή άκουσε μια γυναίκα να τη φωνάζει. Σύμφωνα με τον συμμαθητή της, η 10χρονη φάνηκε να ήξερε τη γυναίκα που τη φώναξε, πήγε κοντά της και απομακρύνθηκε μαζί της κρατώντας την από το χέρι.

Ο ίδιος, περιέγραψε στην αστυνομία τη γυναίκα που είδε, λέγοντας πως είναι περίπου 30-35 χρονών, σχετικά λεπτό σωματότυπο, μαύρο κολάν σορτς, μαύρη μπλούζα και κόκκινα μαλλιά, για τα οποία η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να είναι περούκα.









πηγη 

Μητσοτακης: Το φθινόπωρο θα γίνει άνοιξη και ο χειμώνας καλοκαίρι και το καλοκαίρι θα είναι αντίληψη όπως και η ύφεση η οποία όμως θα είναι σαν ανάπτυξη...

Δεν μπορει...
Κατι εχει πιει...
Αυτος μας κυβερναει....
Τον ψηφισαν για να μας σωσει απ τον Αλεξη...
Απ την Σκυλλα στην Χαρυβδη πεσαμε...
Ο Θεος να βαλει το χερι του....
Δειτε το βιντεο και....
Αν καποιος μπορει να μεταφρασει αυτα που λεει εγω θα γινω Αστροναυτης...





Κλεινουν οι δομες, τους αμολανε, χωρις χρηματοδοτηση, ελευθερους και ανεξελεκτους, να κανουν οτι θελουν, απο δω και περα οι ¨καημενοι" ! ! !

Συνολικά 550 αλλοδαποί πρόσφυγες, που διαθέτουν τρίπτυχο με μπλέ σφραγίδα (δηλαδή έχοντες το δικαίωμα μετακίνησης εντός Ελλάδας) αναχώρησαν από τη Λέσβο τις τελευταίες τέσσερις μέρες. Από αυτούς μόνο 150 αναχώρησαν σήμερα.

Είναι ελεύθεροι να πάνε όπου θέλουν στην Ελλάδα!
Στο σύνολό τους μετακινούνται μόνοι τους. χωρίς δηλαδή την κάλυψη κάποιου οργανισμού  και κατευθύνονται σε δικούς τους προορισμούς, αφού δεν έχουν καμία πλέον χρηματοδότηση και δεν καλύπτονται στεγαστικά μέσω κάποιου προγράμματος.

Στη Λέσβο υπολογίζεται ότι οι διαθέτοντες μπλε σφραγίδα στο τρίπτυχο τους, φτάνουν το 25% των 20.000 περίπου ευρισκομένων στη Λέσβο σε διάφορους καταυλισμούς, συμπεριλαμβανομένου αυτού του ΚΥΤ της Μόριας.

Η γνωστοποίηση του δικαιώματος αναχώρησης από τη Λέσβο της παραπάνω κατηγορίας προσφύγων. έστειλε σήμερα περισσότερους από 1000 από αυτούς στο λιμάνι που συνωστίσθηκαν, προκειμένου να εκδώσουν εισιτήρια, τα οποία είναι και λιγοστά λόγω του περιορισμένου πρωτοκόλλου με το οποίο ταξιδεύουν τα πλοία. Ανάλογες σκηνές παρατηρούνται και στα πρακτορεία ταξιδιών στο λιμάνι της Μυτιλήνης.

Τις επόμενες μέρες, η μετακίνηση προς το εσωτερικό της Ελλάδας από τη Λέσβο μέσω του λιμανιού του Πειραιά, αναμένεται να συνεχιστεί...
πηγη 


Δουλεια δεν προκειται να πιασουν...
Λεφτα δεν θα εχουν....
Θα πεινασουν και τι θα γινει τοτε κυριε Μηταρακη;
Θα μπουκαρουν σε σπιτια και καταστηματα;
Και οι Ελληνες τι θα κανουν;
Θα πεσουν στα τεσσερα οπως εσεις οι πολιτικαντες;
Αυτο ξεχνα το ! ! !

Μηπως πρεπει να αναθεωρησουμε το "Ανηκουμε εις την Δυση"; Ο Ερντογκαν το εκανε με επιτυχια, εμεις για το παιζουμε ΔΕΔΟΜΕΝΟΙ;

Μηπως ειναι καιρος να αναθεωρησουμε καποιες συμμαχιες;
Ο Ερντογκαν το εκανε με επιτυχια...
Με την απειλη, οτι θα παει προς την Ρωσια, κερδισε πολλα...
Εμεις γιατι δεν κανουμε το ιδιο;
Ειναι πολυ απλο...
Απλως χρειζεται Ελληνικη Κυβενρηση και οχι Καθεστωτα οικογενειων...
Διαβαστε ποσο βρωμικα μας παιζουν οι "συμμαχοι" μας...

Μετά λοιπον τις τελευταίες ντροπιαστικές εξελίξεις στην Λιβύη, με το σπάσιμο του εμπάργκο από τους τούρκους με την ανοχή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είναι εμφανές ότι συντελείται βρώμικο παιχνίδι μεταξύ του Ερντογάν και τον δήθεν συμμάχων μας.

Ο Ερντογάν μέσω προπαγανδιστικών τεχνασμάτων και διασποράς ψευδών ειδήσεων, χρησιμοποίησε τον μπαμπούλα της Ρωσίας, προκειμένου να προσεταιριστεί την Δύση και να αποσπάσει στήριξη για τον αχυράνθρωπο του, τον Σαράτζ. Αυτή η εξέλιξη όμως θα έχει ολέθρια αποτέλεσμα για την Ελλάδα, διότι απλούστατα θα ισχυροποιήσει το παράνομο μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης. Το οποίο θα ακυρωνόταν άμεσα σε περίπτωση που ο Σαράτζ έχανε την εξουσία.

Σε αυτή την μεθόδευση, η Ελλάδα και ειδικά ο πρωθυπουργός οφείλουν να αντιδράσουν άμεσα. Στην επόμενη κιόλας σύνοδο κορυφής, ο πρωθυπουργός θα πρέπει να απαιτήσει πλέον την άρση αναγνώρισης του καθεστώτος Σαράτζ από την Ευρωπαΐκή Ένωση και να  επικαιροποιήσει την δέσμευση των ευρωπαίων, όπως αυτή απορρέει από την σύνοδο του Δεκεμβρίου 2019. Τότε, με αρχιτέκτονα τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Ελλάδα είχε επιβάλει το σκεπτικό της αναφορικά με την παράνομη συμφωνία Τουρκίας – Λιβύης.

Εαν τούτο δεν καταστεί εφικτό, ο πρωθυπουργός πρέπει να προειδοποιήσει τους εταίρους, ότι η Ελλάδα θα υπερασπίσει την αιγιαλίτιδα ζώνη και την ΑΟΖ, δια των όπλων. Υπενθυμίζοντας τους πάντα, πως η αιγιαλίτιδα ζώνη της Ελλάδας είναι και ζώνη της Ευρώπης. Και πως η ελληνική ΑΟΖ είναι και ευρωπαΐκή.

Εκεί, άπαντες θα τεθούν προ των ευθυνών τους. Και η πολιτική ίσων αποστάσεων θα καταρρεύσει, καθώς η Ελλάδα θα αποδείξει για ακόμα μια φορά πως υπερασπίζεται όχι μόνο τα δίκαια της αλλά και τα ευρωπαϊκά δίκια, σε αντίθεση με κάποιους άλλους ευρωπαίους που κάνουν μπίζνες με τους βαρβάρους εισβολείς. Στρεφόμενοι με αυτόν τον τρόπο, κατά των αρχών, των αξιών και των συμφερόντων της ευρωπαϊκής ένωσης.








πηγη 

Ο ανύπαρκτος ΟΗΕ, αρνείται να καταδικάσει την Τουρκία που έσπασε το εμπάρκο όπλων στην Λιβύη...

Ας μην κακοφαινεται σε καποιους...
Ανυπαρκτος ηταν και ανυπαρκτος ειναι...

Ο ανυπαρκτος ΟΗΕ λοιπον απέφυγε να καταδικάσει ανοιχτά την Τουρκία το σπάσιμο του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη και περιορίστηκε στην εφαρμογή των ψηφισμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας, τα οποία καταδικάζουν την εξωτερική στρατιωτική υποστήριξη και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης που παρατείνει μόνο τον πόλεμο και εμβαθύνει την ταλαιπωρία πολιτών, μεταδίδει ο ανταποκριτής του ΑΝΤ1 στην Νέα Υόρκη Θανάσης Τσίτσας.

Ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ κληθείς να σχολιάσει σε ερώτηση του ΑΝΤ1 το σπάσιμο του εμπάργκο από το πλοίο «Cirkin» το οποίο συνοδευόταν από τρεις τουρκικές φρεγάτες ανέφερε:

«Ο ΟΗΕ υποστηρίζει όλες τις προσπάθειες για την εφαρμογή του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ στη Λιβύη, σύμφωνα με τα σχετικά ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του ψηφίσματος 2526 της 5ης Ιουνίου 2020.

Η συνεχιζόμενη εξωτερική στρατιωτική υποστήριξη και στις δύο πλευρές της σύγκρουσης παρατείνει μόνο τον πόλεμο και εμβαθύνει την ταλαιπωρία πολιτών».











πηγη 

Κλείνουν τις Ελληνικές Ενεργειακές Πηγές στην Πτολεμαΐδα και...άκουσον άκουσον εισάγουν αέριο απο την Τουρκία ! ! !


Εξαγωγές φυσικού αερίου προς Ελλάδα και Βουλγαρία

Οι εξαγωγές φυσικού αερίου της Τουρκίας κατά το 2019, αυξήθηκαν κατά 13% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έφτασαν σε όγκο τα 762 εκ. κυβικά.

Στην περίοδο αυτή εξαγωγές φυσικού αερίου πραγματοποιήθηκαν σε Βουλγαρία και Ελλάδα

Σχ: Την ώρα δηλαδή που υπό κανονικές συνθήκες αυξάνονται οι ανάγκες σε ενέργεια και φτάνουμε στο σημείο να εισάγουμε αέριο από τον εχθρό μας, ο πρωθυπουργός μας δηλώνει έτοιμος να κλείσει τις λιγνιτικές μονάδες μας στην Πτολεμαϊδα ! Πετρέλαιο δεν έχουμε, φυσικό αέριο δεν έχουμε, και ετοιμαζόμαστε να κλείσουμε τις λιγνιτικές μας μονάδες. Ποιος λογικός άνθρωπος μπορεί να δεχθεί να αφαιρέσουμε μόνοι μας την ελάχιστη έστω ενεργειακή μας ανεξαρτησία ;

 Με προοπτική τι ;

Να αγοράζουμε ανεμογεννήτριες από Γερμανούς, φυσικό αέριο από τους Τούρκους και LNG από τους Αμερικάνους ;

Ντροπή σας αλήτες!!!


Πηγή

Δημοσκόπηση: Το 86% Των Ελλήνων Θέλουν Την Απέλαση Των Παράνομων "Καημενων" ! ! !

Αυτα δεν τα λενε στα καναλια....
Αλλα κι αναφερθουν σ αυτα ψεμματα θα πουνε...
Ετσι λοιπον...

Έρευνα πραγματοποίησε το διεθνές ερευνητικό κέντρο Pew σε 18 χώρες αναφορικά με τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν κατά της παράνομης μετανάστευσης με την απέλαση να είναι ένα από αυτά…

Τα ποσοστά στην Ελλάδα, η οποία έχει πληγεί ιδιαίτερα από την παράνομη μετανάστευση είναι συντριπτικά υπέρ των απελάσεων.

Πιο συγκεκριμένα το 86% των ερωτηθέντων απάντησαν πως πρέπει να γίνονται απελάσεις σε σχέση με ένα 12% το οποίο απάντησε αρνητικά.

Τέτοιες έρευνες πραγματοποιούνται μόνο από ξένα ιδρύματα, καθώς καμία εταιρεία ερευνών στην Ελλάδα δεν έχει, και ούτε πρόκειται, να πραγματοποιήσει ανάλογη έρευνα.

Η κυβέρνηση, ταγμένη με φανατικό ζήλο στο δόγμα της αθρόας έλευσης οποιουδήποτε, αρκεί να είναι αλλοδαπός, τρέμει το αποτέλεσμα ενός πιθανού δημοψηφίσματος για το θέμα και ως εκ τούτου προωθεί το σχεδιασμό της ατάραχη ελπίζοντας σε ταχύτατη δημογραφική αλλοίωση του τόπου όπου συνδυασμό με την υπογεννητικότητα που προωθεί εμμέσως θα αλλάξει για πάντα την Ελλάδα.

Και μέχρι στιγμής το πετυχαίνει.








πηγη

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

Τσιοδρας: Αν όλοι μας τηρούσαμε τις σωστές αποστάσεις, δεν έχει νόημα η χρήση μάσκας...

Αναλογως την περιπτωση και οπως τον βολευει καθε φορα, τα λεει ο Σωτηρακης...
Αλλοτε υπερ της μασκας αλλοτε κατα...
Ας τα τηρησουν ομως πρωτα τα αφεντικα του ,και ο ιδιο και μετα ας τα ζητησει απο μας...
Διαβαστε...

Ο Σωτήρης Τσιόδρας επέλεξε να σχολιάσει και πάλι το θέμα της χρήσης μάσκας από τον γενικό πληθυσμό, στο οποίο αναφέρθηκε και την Τρίτη. Ο λοιμωξιολόγος επανέλαβε πως τόσο ο ΠΟΥ, όσο όμως και το Αμερικανικό Κέντρο Αντιμετώπισης Λοιμώξεων (CDC) υποστηρίζουν ότι μόνο τα άτομα με συμπτώματα του ιού και όσοι φροντίζουν για αυτά, καθώς και το ιατρικό προσωπικό θα πρέπει να φορούν μάσκες.

Ωστόσο, ο λοιμωξιολόγος παρατήρησε πως στην Κίνα και άλλες χώρες της Ασίας, οι Αρχές προτρέπουν τους πολίτες να φορούν μάσκες, χωρίς να υπάρχουν οι παραπάνω προϋποθέσεις. Όπως μάλιστα σημείωσε, αυτή η διχογνωμία μεταξύ των επιστημόνων, καθώς κάποιοι λένε ότι είναι λάθος να χρησιμοποιούνται οι μάσκες γιατί είναι σε έλλειψη και άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι χρήσιμες για τη μη μετάδοση του ιού, έχει δημιουργήσει φωνές που προτρέπουν στην γενική χρήση μάσκας και στην Ευρώπη.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας υποστήριξε πως η στρατηγική αυτή είναι λάθος, ειδικά με δεδομένο πως εν μέσω πανδημίας η ανάγκη για ιατρικό υλικό σε νοσοκομεία εντείνεται. Επιπλέον, ο λοιμωξιολόγος σημείωσε πως η χρήση μάσκας ενέχει και κινδύνους όταν δεν χρησιμοποιείται σωστά.

Πρωτοβουλία Σωτήρη Τσιόδρα για νέα ενημέρωση από το ECDC
«Είμαστε θιασώτες της επιστημονικής αλήθειας η οποία αυτή τη στιγμή δεν μπορεί στο 100% να τεκμηριωθεί» είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας και επανέλαβε τον πρώτο και απαράβατο κανόνα που θα έχει αποτέλεσμα: «Αν όλοι μας τηρούσαμε τις σωστές αποστάσεις, δεν έχει νόημα η χρήση μάσκας οι οποίες είναι σε έλλειψη αλλά απαραίτητες για ασθενείς και υγειονομικούς»» τόνισε.

Ωστόσο, ο Σωτήρης Τσιόδρας επανήλθε στο ζήτημα αυτό της χρήσης μάσκας και επικοινώνησε προσωπικά με το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης Νοσημάτων, όπου και ζήτησε μια επιπλέον γνωμοδότηση για το θέμα, όπως είπε.

Ο κ. Τσιόδρας έκανε λόγο για πανδημία «αβεβαιοτήτων» τονίζοντας ότι είναι πράγματα τα οποία δεν γνωρίζουμε αλλά με βάση τις οδηγίες των διεθνών οργανισμών οι μάσκες σίγουρα προσφέρουν το μέγιστο όφελος στον χώρο του νοσοκομείου. Ο κ.Τσιόδρας κατέληξε επαναλαμβάνοντας αυτό που είπε και χθες, ότι οι μάσκες είναι χρήσιμες σε όσους έχουν συμπτώματα ή νοσούν από κορωνοϊό αλλά και σε αυτούς που τους φροντίζουν κι όχι για τους υγιείς.








πηγη 

Ρε Μηταρακη, οι "καημενοι" σου επιτιθενται να εισβαλουν στο πλοιο με το ετσι θελω ! ! ! Γιατι ειναι ακομη στην Ελλαδα;

Επρεπε ηδη να εχουν φυγει απ την πρωτη μερα που ηλθαν...
Ασυλο δεν δικαιουται κανεις τους
Τοπαιζαν καημενοι...
Σημερα εγιναν πολη και ξεχασαν την ειρηνικη συνυπαρξη...
Σε λιγο οπως παει θα βγουν και οπλα...
Μηταρακη σταματα να το παιζεις ψυχοπονιαρης και εφορμοσε τους νομους, απελση προβλεπεται σε ολους...
Δες πως καταντησαν τα νησια....
Δες στο βιντεο...


Το παρατράβηξαν οι ''αντιφες'' και αγρίεψε η Ευρώπη...ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ! ! ! !


Την στιγμή που η δράση των αριστερών εξτρεμιστών της Antifa μοιάζει ανεξέλεγκτη τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Γηραιά Ήπειρο, η Ευρώπη ετοιμάζεται για αντεπίθεση!

Η αστυνομία στη γερμανική ομοσπονδιακή πολιτεία της Σαξονίας εισέβαλε την Τετάρτη στα διαμερίσματα αρκετών αριστερών εξτρεμιστών στην περιοχή Connewitz της Λειψίας.

Ο Tom Bernhardt, εκπρόσωπος της κρατικής εγκληματικής αστυνομικής υπηρεσίας (LKA), δήλωσε ότι το “σκούπισμα” πραγματοποιήθηκε από το «SoKo LinX» του αστυνομικού τρομοκρατικού και εξτρεμιστικού αμυντικού κέντρου και συνδέθηκε με τον αριστερό εξτρεμισμό, αναφέρει ο Die Welt. Συνολικά, η αστυνομία έψαξε εννέα διαμερίσματα στα οποία εντοπίστηκαν άτομα από την αριστερή εξτρεμιστική σκηνή, τα οποία είναι ύποπτα ότι διέπραξαν εγκλήματα τα οποία αφορούσαν, μεταξύ άλλων, βία κατά ανθρώπων και περιουσιών. Η συνοικία Connewitz στη Λειψία είναι ευρέως γνωστή ως ένα από τα πιο αξιοσημείωτα ακροαριστερά προπύργια της Γερμανίας, με περίπου 250 βίαιους αριστερούς εξτρεμιστές. Τον περασμένο χειμώνα, μετά από μια δραματική αύξηση σε βίαιες επιθέσεις που διαπράχθηκαν από αριστερούς εξτρεμιστές, το ανατολικό γερμανικό κρατίδιο της Σαξονίας ανακοίνωσε τη σύσταση ειδικής επιτροπής για τον αριστερό εξτρεμισμό (Soko LinX). Τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, σύμφωνα με τα στοιχεία είχαν καταγραφεί 305 αριστερές επιθέσεις, σε σύγκριση με 222 το 2018.

Σε μια από αυτές τις επιθέσεις, που πραγματοποιήθηκαν στη Λειψία τον Νοέμβριο, οι εξτρεμιστές της Antifa εισέβαλαν στο διαμέρισμα ενός κτηματομεσίτη και τον χτύπησαν ως μέρος του λεγόμενου πολέμου τους κατά της ανάπτυξης πολυτελών διαμερισμάτων στη Λειψία. Μόλις ένα μήνα πριν, άτομα από την ίδια αριστερή εξτρεμιστική σκηνή στη Λειψία έριξαν δύο γερανούς σε ένα εργοτάξιο που διευθύνεται από την ίδια εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, προκαλώντας ζημιά περίπου δέκα εκατομμυρίων ευρώ. Η ομάδα έκαψε επίσης αρκετούς εκσκαφείς σε πολλά εργοτάξια στην πόλη τον ίδιο μήνα.


Ηνωμένο Βασίλειο: Διαδήλωση εναντίον των αναρχικών της Antifa το Σάββατο 13 Ιουνίου



Είδαν και απόειδαν και στην Αγγλία με τις προκλήσεις των Antifa και πλέον έχει προγραμματιστεί μια μαζική διαδήλωση για το Σάββατο, 13 Ιουνίου, ως απάντηση στις επιθέσεις εναντίον αστυνομικών, του βανδαλισμού των βρετανικών ορόσημων, αγαλμάτων κλπ και γενικά των ταραχών από τους τρομοκράτες Antifa.

Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ. το Σάββατο 13 Ιουνίου στο Whitehall - και σκοπεύει να είναι μια ειρηνική απάντηση στην αναρχία Antifa και καλωσορίζει και όλα τα χρώματα, τα πιστεύω και τους προσανατολισμούς.

Η διαμαρτυρία ελπίζει να δώσει μια ισορροπία στην προκατειλημμένη κάλυψη και αντίδραση στον θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ, τον οποίο αριστεροί διαδηλωτές του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιούν για να προωθήσουν τα δικά τους οφέλη.

“Εάν έχετε κουραστεί από το Black Lives Matter που βρίσκεται στο επίκεντρο, αν είστε κουρασμένοι από τους κακοποιούς Antifa που διαλύουν την ιστορική πρωτεύουσα μας, τότε κατεβείτε στο Λονδίνο το Σάββατο, φορέστε μάσκα και μείνετε 2 μέτρα μακριά” αναφέρουν οι διοργανωτές.

Στο πλευρό τους και ο Tommy Robinson και η Δημοκρατική Ποδοσφαιρική Συμμαχία για τους Ποδοσφαιριστές (DFLA). Ο Tommy Robinson και το DFLA αναμένεται να ενωθούν με τους Βρετανούς πατριώτες, στρατιώτες από τις Βρετανικές Ένοπλες Δυνάμεις και άλλες δυνάμεις. Οι Βρετανοί ακτιβιστές έχουν προγραμματίσει να συγκεντρωθούν στο άγαλμα του Winston Churchill περίπου στις 11 π.μ.

Πηγή

Τράγκας: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι...μια μεθυσμένη φθηνή ιερόδουλη ! ! !

Ταδε εφη Τραγκας...
Ο πρωην Νεοδημοκρατης...
Και ειδη ειναι πρωην, τα λογια του εχουν βαρυτητα...

Σφοδρή επίθεση του αδέσμευτου δημοσιογράφου Γ.Τράγκα στην ελληνική κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «Η διαφθορά είναι έκδηλη στην κυβέρνηση Μητσοτάκη» από την ραδιοφωνική εκπομπή του «Εν Αθήναις».

Σημειώνει δε, πως ακόμα δεν έχει κλείσει έναν χρόνο στην εξουσία και «μέλη της οικογένειας ή κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε αθέατο ή εμφανές φαγοπότι.»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Το ελληνικό κράτος είναι βαθύτατα διεφθαρμένο. Από την εποχή της επανάστασης έως σήμερα, προύχοντες και πολιτικό προσωπικό συνθέτουν έναν οχετό διαφθοράς.

Το 1821 η διαπλοκή ήταν οι προύχοντες. Όσοι τα είχαν καλά με τους Τούρκους. Όσοι ζούσαν ευτυχισμένοι και έδιναν άνετα τις θυγατέρες τους.

Σήμερα η διαπλοκή, η ελίτ, το βαθύ κατεστημένο – όπως και τότε – ασχολείται με τη διατήρηση των κεκτημένων του και την αύξηση των περιουσιακών του στοιχείων, χωρίς να ενδιαφέρεται καθόλου για το αν το σύνολο της ελληνική κοινωνίας υποφέρει ή ζει σε ατμόσφαιρα δημοκρατίας και ελευθερίας.

Οι γνωστές οικογένειες των Αθηνών δεν απασχολούνται με τα βάσανα των εκατομμυρίων συμπατριωτών τους.

Σήμερα το βαθύ κράτος των Αθηνών όζει, βρομάει εντονότατα, μυρίζει όπως το κουφάρι ενός αποσυντεθειμένου γουρουνιού. Η διαφθορά είναι έκδηλη στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Πριν κλείσει ακόμη χρόνο, καθημερινά μαθαίνουμε ότι μέλη της οικογένειας ή κυβερνητικά στελέχη επιδίδονται σε αθέατο ή εμφανές φαγοπότι.

Δεν έχει σημασία αν είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ή οι άνθρωποι του τουρισμού ή ο ανιψιός που κουβαλάει μαζί του πολύ ενέργεια ή ο άλλος ανιψιός που έχει μέσα του πολύ Hollywood και δημιουργεί πολύχρωμα σιντριβάνια και μεγάλους περιπάτους και μία πόλη που πολλοί κάτοικοι κοιμούνται νηστικοί και ονειρεύονται μία εργασία και όχι ένα σιντριβάνι ή μία δαπανηρή, αξίας 50 εκατομμυρίων ευρώ, πεζοπορία.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη πριν ακόμη κλείσει χρόνο φωνάζει όπως μία μεθυσμένη ιερόδουλη, ότι είναι φθηνή για όποιον πελάτη επιθυμεί τα κάλλη της. Δηλαδή να πέσει μαζί της στο κρεβάτι της διαφθοράς. Ψάχνεται πώς θα πουλήσει όλη τη ΔΕΗ ή το έχει βρει, αλλά ακόμη ντρέπεται να πει ότι κόλλησε ήδη ωχρά σπειροχαίτη.

Θέλει να δώσει την ΕΥΔΑΠ και όλους τους υδάτινους πόρους της χώρας. Δεν έφερε ούτε μία επένδυση. Τρέχει να ξεπουλήσει τα πάντα και ταυτόχρονα επειδή θέλει να κάνει καθημερινά ταμείο, το έχει το DNA της, μοιράζει εκατομμύρια ευρώ, στα κανάλια που δουλεύουν συγγενείς της ή στενοί φίλοι της ή τα έχει βρει με τους καναλάρχες.

Πληρώνει από το υστέρημα του ελληνικού λαού, από το φαγητό των παιδιών του, την αποθέωση της δημοφιλίας του πρωθυπουργού. Ενός ατόμου νοσηρού, που έχει πολλά από τα θανάσιμα αμαρτήματα. Ούτε ο Πάπας ο Λέων ο 6ος δεν θα του έδινε συγχωροχάρτι με τόσα αμαρτήματα που φωλιάζουν στην ψυχή του.

Ως αλαζόνας και νάρκισσος θέλει να τον αποθεώνουν με εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις. Αυτά τα λεφτά αντί να πηγαίνουν στο ΕΣΥ, πηγαίνουν στο χειροκρότημα ενός νοσηρού ατόμου, που εξακολουθεί να πιστεύει ότι η πολιτική και το δημόσιο συμφέρον είναι να λένε δύο φορές την εβδομάδα στα τηλεοπτικά δίκτυα, ότι τον εμπιστεύεται η πλειοψηφία και απέχει διψήφιο νούμερο από τον πολιτικό αντίπαλό του.

Η Σαγράδα Φαμίλια είναι ενδεδυμένη με το σύνολο των θανάσιμων αμαρτημάτων.

Είναι απύθμενη η βουλιμία της που παράγει αλαζονεία και διαφθορά. Είναι ασύλληπτη η λαγνεία της που παράγει κομπασμό και ψευδαισθήσεις. Τρέφει οργή για όσους δεν είναι κοντά της. Δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν αποδέχονται ότι σε αυτή την περιοχή, μπορεί να κάνει μόνη της κουμάντο, μαζί με μερικούς προύχοντες, χωρίς να δίνει σημασία στους ιθαγενείς.

Η διαφθορά της κυβέρνησης είναι έκδηλη. Η αυλή των θαυμάτων της είναι γεμάτη πορτοφολάδες, μπουκαδόρους, απατεώνες, πλαστογράφους της ιστορίας και λαμόγια.

Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έδωσε 20 εκατομμύρια, μπορεί να είναι και περισσότερα, στα κανάλια που δουλεύουν συγγενείς. Έβαλε φωτιά στο υπουργείο τουρισμού και στον ΕΟΤ, δίνοντας απευθείας ανάθεση πάνω από 30 εκατομμύρια ευρώ – όπως λένε – σε συγκεκριμένη διαφημιστική εταιρία και έφερε ένα δημιουργικό από την Αμερική που μετέτρεψε το ελληνικό καλοκαίρι σε … ΑΝΤΙΛΗΨΗ.

Η Αγία Οικογένεια έχει μεγάλη κλίση στη διαφήμιση. Διαφήμιση και ΜΚΟ είναι μπίζνες, κερδοφόρες ενασχολήσεις για μέλη της οικογένειας. Ανιψιοί, αδελφές, παιδιά, ασχολούνται με creative και delivery διαφημίσεων. Με σιντριβάνια και πεζόδρομους. Παλαιότερα με κολωνάκια σε πλατείες και αλλαγή δημοτικών λαμπτήρων. Μας έχουν αλλάξει τα φώτα αρκετές φορές.

Η αξιωματική αντιπολίτευση καταγγέλλει και ζητάει παραίτηση του κου Πέτσα, ο οποίος καινοτομεί και πρωτοτυπεί. Δίνει στη δημοσιότητα κατάλογο με τα μέσα ενημέρωσης που πήραν το κέικ των 20 εκατομμυρίων αλλά δεν μας λέει, ποιος πήρε κανονικό κομμάτι και ποιος τρίμματα. Ας πούμε, έβαλε τον ΣΚΑΙ μαζί με το menta.gr. Και το mega channel παρέα με το banana.gr.

Είναι ο πρώτος κυβερνητικός εκπρόσωπος, που έχει μπερδέψει τόσο πολύ τα μπούτια του και δεν θέλει να πει ότι «Μείναμε στο σπίτι» για να κονομήσουνε λίγοι και να αποθεωθεί το αφεντικό.

Όλη η χώρα αντιλαμβάνεται πόσο βρωμάει, πόσο όζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει ενέργεια ή επιλογή της που να μην αποσκοπεί σε όφελος στενού φίλου της ή του ταμείου της και φυσικά των Γερμανών.

Η Ελλάδα είναι αποικία, προτεκτοράτο. Δεν είναι ανάγκη να το ψάξεις. Ούτε να συγκρίνεις τους προύχοντες του ’21 και εκείνους που πρόδωσαν τους Παλαιολόγους. Φτάνει να σκεφτείς, ότι ο σημερινός πρωθυπουργός έχει ως πρόεδρο της Επιτροπής για τα 200 χρόνια από το ’21, τη Γιάννα Αγγελοπούλου.

Η δισεκατομμυριούχος εκπρόσωπος της σημερινής ελίτ και της γενεσιουργού αιτίας της βαθύτατης σήψης της ελληνικής πολιτείας, επελέγη ως εκπρόσωπος του πολύπαθου ελληνικού λαού.

Η κα Γιάννα Αγγελοπούλου επελέγη να εκπροσωπήσει την Ελλάδα των μνημονίων, των εκατομμυρίων βασανισμένων Ελλήνων, της άγριας γερμανικής φορομπηχτικής πολιτικής, του ανύπαρκτου συστήματος υγείας και των 600.000 πεινασμένων παιδιών. Αυτή επέλεξε ως ιδανική εκπρόσωπο του ελληνικού λαού ο άνθρωπος που έδιωξε τις καθαρίστριες και τις προέτρεψε να γίνουν επιχειρηματίες. Είναι το μεγαλύτερο εκλογικό λάθος του ελληνικού λαού σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης.

Τώρα είμεθα υποχρεωμένοι, όχι μόνο να αντισταθούμε στις παρανοϊκές, λανθασμένες και πολιτικά διεφθαρμένες επιλογές του αλλά και στη βρώμα που αναδίδεται από το Μέγαρο Μαξίμου. Είναι ένας πρωθυπουργός αδαμάντινος και ξάστερος που δεν του αρέσει όμως η ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Είναι μία κυβέρνηση με Γεραπετρίτη, Σκέρτσο, λευκά περιστέρια και Χαρδαλιάδες. Είναι το πλέον υποδειγματικό προϊόν στη βιτρίνα της ευρωπαϊκής διαφθοράς.

Από την εποχή του Παντσαβόλτα και της Καλτσεστρούτσι, ίδια γεύση, ίδιοι στίχοι, ίδια μουσική. Με μια διαφορά: τώρα ο ΣΚΑΙ είναι απόλυτα ταυτισμένος μαζί της και το πρώτο βιολί στην ορχήστρα της οικογένειας Μητσοτάκη.

Επέστρεψε ο έρωτας, πριν από εκείνη τη μεγάλη κόντρα με τις βαλίτσες των δολαρίων, που έζησα εγώ ως παραγωγός και αρχιτέκτονας του ραδιοφωνικού σταθμού ΣΚΑΙ. Τότε ο αείμνηστος έλεγε ότι εγώ και ο ΣΚΑΙ είμαστε ραδιοφωνικό χαμαιτυπείο και εγώ απάντησα σε πλήθος αρχειοθετημένων τώρα εκπομπών, ότι αυτός αποτελούσε πολιτικό χαμαιτυπείο.

Ο πλέον δημοφιλής πολιτικός σύμφωνα με όλες τις πλαστές δημοσκοπήσεις, σύμφωνα με όλες τις καλοπληρωμένες μετρήσεις, είναι ο Βασίλης Κικίλιας. Όπου πηγαίνει, οι άνθρωποι βγαίνουν από τα σπίτια τους. Χωρίς προφυλακτικά μέτρα και τον ραίνουν με λουλούδια. Είναι ο Βασίλης του λαού. Ο Βασίλης που προστατεύει όλα τα άρρωστα παιδάκια στο Αγία Σοφία.

Όλοι αγαπούν τον Βασίλη και ας είναι άφαντος. Όλοι τρελαίνονται με το Βασίλη και ας είναι φάντασμα κρυπτόμενο πίσω από Τσιόδρα, Κοντοζαμάνη και Χαρδαλιά. Χθες, ο απρεπής, ανόητος πολιτικά και μειωμένης ευφυΐας υπουργός Υγείας του Μητσοτάκη συγκρούστηκε με τον Πρόεδρο των γιατρών στα νησιά Πάτμο, Λέρο, Αγαθονήσι και Λειψούς. Συγκρούστηκε ο ακατοίκητος Βασίλης, επειδή ο πρόεδρος των γιατρών του είπε ότι : «αν αρρωστήσει κάποιος εκεί εν τω μέσω της νυκτός, ακολουθεί λιτανεία και περιφορά της εικόνας της Μεγαλόχαρης!».

Ο λατρευτός Βασίλης που αντί να παίζει μπάσκετ, παίζει με τις ζωές μας, του είπε ότι δεν του αρέσουν αυτά που λέει, γιατί μιλάει ως συνδικαλιστής. Τα νησιά πεθαίνουν.

Παραμένουν ελληνικά χάρη στην αυτοθυσία των κατοίκων τους. Ο Βασίλης εξοργίζει τους πληθυσμούς των νησιών. Πρέπει να το καταλάβει. Όχι ο ίδιος. Αυτός δεν καταλαβαίνει τίποτα. Πρέπει να γίνει κατανοητό αυτό, από τον νάρκισσο και νοσηρό του Μαξίμου. Από τον (υ)ιό Μητσοτάκη. Τύποι, όπως ο Βασίλης, ο λύκος από το Βύρωνα, καθηγητής της GlaxoSmithKline και ο άλλος με τα γυαλιά, που τρώει τακτικά στον Τηλέμαχο γουρουνάκι και έχει μία αδυναμία στο κοκορέτσι, δηλαδή ο Κοντοζαμάνης πυκνώνουν τις οσμές που αναδίδονται από τα παράθυρα του Μαξίμου.

Ο σημερινός πρωθυπουργός αποκαλύπτεται. Θέλει να μας πάει με τον ιό της φοβίας σε ατμόσφαιρα ανοχής απέναντι στο μνημόνιο που φέρνει και τη διαφθορά που τον διακατέχει. Κυρίως, θέλει να μας πάει σε εθνικές υποχωρήσεις, αφού πρώτα αδειάσει καλά την ψυχή του ελληνικού λαού και γεμίσει τους Έλληνες με φόβο και με τη σκέψη : «αφού αναπνέουμε, πάλι καλά!».

Ο ανόητος αποκαλύπτεται. Ουδείς λαός είναι έτοιμος να πολεμήσει και να αντισταθεί, όταν η ανιψιά και τα δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΙ, τον βομβαρδίζουν όλη ημέρα με το μήνυμα: «Κάτσε σπίτι, μείνε ασφαλής!».

Ούτε πολεμάει, ούτε αγωνίζεται για επανεκκίνηση της οικονομίας. Όλη αυτή η βλακώδης και δόλια πλύση εγκεφάλου κατατείνει στην πλήρη παράλυση του νέου Βυζαντίου.

Κανείς δεν θα πάει να πολεμήσει τον Τούρκο, ακούγοντας την κα Κοσιώνη να του λέει κάθε βράδυ, ότι θα πεθάνει από covid και πρέπει να μείνει στο σπίτι.

Όταν βάζεις σε ένα λαό την ιδέα ότι θα πεθάνει από μία γρίπη, γιατί να στείλει τα παιδιά του, γιατί να πάει ο ίδιος να πολεμήσει τους Τούρκους εισβολείς; Η Χούντα του Ιωαννίδη, η Απριλιανή Χούντα έλεγε στο λαό ότι άκρα ησυχία επικρατεί καθάπασαν την Επικράτεια, ενώ ετοίμαζε την ανατροπή του Μακαρίου και οι απέναντι τον Αττίλα. Τώρα, ο ηλίθιος πολιτικά λέει:

«Μείνετε στο σπίτι, μείνετε Ασφαλείς», ενώ ο ίδιος βουτάει στη διαφθορά και οι απέναντι ετοιμάζονται για τη Νέα Λωζάνη.»






πηγη 

ΥΦΕΘΑ: "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ", δεν υφίστανται σχέδια για μελλοντική χρησιμοποίηση του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. και του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής - υγειονομικής κρίσης. "ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ"; Τι εννοειτε κυριε ΥΦΕΘΑ;

Το ΥΠΕΘΑ εξετάζει και επεξεργάζεται προτάσεις δωρεών ιδιωτικών φορέων προς τα Στρατιωτικά Νοσοκομεία όλων των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη συνεχή αναβάθμιση των στρατιωτικών νοσοκομείων, ώστε να επιτελούν αποτελεσματικότερα την αποστολή τους.

Επί του παρόντος δεν υφίστανται σχέδια για μελλοντική χρησιμοποίηση του Ν.Ι.Μ.Τ.Σ. και του 424 Γ.Σ.Ν.Ε. για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής - υγειονομικής κρίσης, πολλώ δε μάλλον για αλλαγή χρήσης των δύο νοσοκομείων.

ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ
πηγη 

Ερωτηση: Τι εννοειτε οταν λετε..."Επι του παροντος δεν υπαρχουν σχεδια για μελλοντικη χρησιμοποιηση των Στρατιωτικων Νοσοκομειων για την αντιμετώπιση της μεταναστευτικής - υγειονομικής κρίσης";
Οτι στο μελλον, υπαρχουν τετοια σχεδια, ή μπορει να υπαρξουν;
Ευχομαι να ειναι μια λαθος εκφραση αυτο και τιποτα περισσοτερο....
Το ευχομαι ! ! !

Νιγηρια: Οι χριστιανοί σφαγιάζονται, οι γυναίκες βιάζονται, μετατρέπονται σε σεξουαλικές σκλάβες..και καμμια κινηση συμπαραστασεως, απο κανεναν !

«Ριζοσπαστικές ισλαμιστικές ομάδες όπως η Μπόκο Χαράμ έχουν βάλει στο στόχαστρο χριστιανούς και μάλιστα σε μεγάλους αριθμούς. Η Μπόκο Χαράμ θέλει να ιδρύσει ένα ισλαμικό χαλιφάτο στη Νιγηρία. Σύμφωνα με μια έκθεση του chvnradio.com πάνω από 620 Χριστιανοί στη Νιγηρία έχουν σκοτωθεί από τους ισλαμιστές μέχρι στιγμής (2020) και περίπου 12.000 έχουν σκοτωθεί τα τελευταία πέντε χρόνια. 

Οι Ισλαμιστές μαχητές στοχεύουν τα χριστιανικά χωριά, καθώς βρίσκουν τους Χριστιανούς ως το κύριο εμπόδιο στο σχέδιό τους (για την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου)», αναφέρει η ανταπόκρισή του δικτύου και συνεχίζει με τα ακριβή σχοιχεία:

«Εκτός από τον βιασμό, τα βασανιστήρια και τις δολοφονίες, ένας μεγάλος αριθμός χριστιανών έχουν εκτοπιστεί και πάνω από 2.000 εκκλησίες και κέντρα λατρείας έχουν καταστραφεί. Οι χριστιανοί αντιπροσωπεύουν το 50% του πληθυσμού της Νιγηρίας».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το δίκτυο κάνει λόγο για τις φρικαλεότητες των Ισλαμιστών απέναντι στους Χριστιανούς της Νιγηρίας.

Στις 16/10/2019 το δίκτυο OCP σε άλλο του ρεπορτάζ ανέφερε: «Υπό την ηγεσία του Muhammadu Buhari, του Προέδρου της Νιγηρίας, οι φρικαλεότητες εναντίον των χριστιανών αυξάνονται σε πρωτοφανή κλίμακα. Ισλαμικές ομάδες όπως οι Μπόκο Χαράμ και Φουλάνι έχουν διαπράξει βίαια εγκλήματα εναντίον χριστιανών.

Η κυβέρνηση φαίνεται να ενδιαφέρεται λίγο για τη θλιβερή κατάσταση των χριστιανών στη χώρα. Οι χριστιανοί σφαγιάζονται, οι γυναίκες βιάζονται και μετατρέπονται σε σεξουαλικές σκλάβες, τα χριστιανικά σπίτια καταστρέφονται και οι εκκλησίες καίγονται».








πηγη 

Φοράτε μάσκα προσώπου, ειδικά για μεγάλες περιόδους; Διαβαστε τις συνεπειες....

Υπάρχουν κίνδυνοι να φοράτε μάσκα προσώπου, ειδικά για μεγάλες περιόδους; Αρκετές μελέτες έχουν πράγματι βρει σημαντικά προβλήματα με τη χρήση μιας τέτοιας μάσκας. Αυτό μπορεί να ποικίλει από πονοκεφάλους, έως αυξημένη αντίσταση στους αεραγωγούς, συσσώρευση διοξειδίου του άνθρακα, έως υποξία, όλα σοβαρές απειλητικές για τη ζωή επιπλοκές.

Σε μια μελέτη του 2014, οι ερευνητές ερεύνησαν 212 εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη (47 άνδρες και 165 γυναίκες) ρωτώντας για την παρουσία πονοκεφάλων με χρήση μάσκας N95, τη διάρκεια των πονοκεφάλων, τον τύπο πονοκεφάλων και εάν το άτομο είχε προϋπάρχοντες πονοκεφάλους
(1). Διαπίστωσαν ότι περίπου το ένα τρίτο των εργαζομένων ανέπτυξαν πονοκεφάλους με τη χρήση της μάσκας, οι περισσότεροι είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώθηκαν από τη μάσκα και ότι το 60% απαιτούσε φάρμακα για τον πόνο για ανακούφιση.

Όσον αφορά την αιτία των πονοκεφάλων, ενώ οι ιμάντες και η πίεση από τη μάσκα θα μπορούσαν να είναι αιτιολογικοί, το μεγαλύτερο μέρος των στοιχείων δείχνει την υποξία και/ή την υπερκαπνία ως αιτία. Δηλαδή, μείωση της οξυγόνωσης του αίματος (υποξία) ή αύξηση του διοξειδίου του άνθρακα (C02) του αίματος (υπερκαπνία). Είναι γνωστό ότι η μάσκα N95, εάν φοριέται για ώρες, μπορεί να μειώσει την οξυγόνωση του αίματος έως και 20%, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια συνείδησης.

Μια πρόσφατη μελέτη στην οποία συμμετείχαν 159 εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης ηλικίας 21 έως 35 ετών διαπίστωσε ότι το 81% εμφάνισε πονοκεφάλους από τη χρήση μάσκας προσώπου (2). Μερικοί είχαν προϋπάρχοντες πονοκεφάλους που επιδεινώνονταν από τις μάσκες. Όλοι ένιωθαν ότι οι πονοκέφαλοι επηρέασαν την απόδοση της εργασίας τους.

Η μελέτη αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία, γιατί δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2020, δηλαδή μετά τον κορονοϊο, γι’ αυτό και στην αρχή της μελέτης αναφέρουν ότι «Η νόσος COVID-19 είναι μια αναδυόμενη μολυσματική ασθένεια πανδημικών αναλογιών. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στη Σιγκαπούρη που εργάζονταν σε περιοχές υψηλού κινδύνου είχαν την υποχρέωση να φορούν ατομικό προστατευτικό εξοπλισμό, όπως μάσκα προσώπου N95 και προστατευτικά γυαλιά ενώ παρακολουθούσαν ασθενείς».

Δυστυχώς, κανείς δεν λέει στους ευπαθείς ηλικιωμένους και σε άτομα με πνευμονικές παθήσεις, όπως χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), εμφύσημα ή πνευμονική ίνωση, για αυτούς τους κινδύνους όταν φοράνε μάσκα προσώπου οποιουδήποτε είδους – κάτι που μπορεί να προκαλέσει σοβαρή επιδείνωση της πνευμονικής λειτουργίας. Αυτό περιλαμβάνει επίσης ασθενείς με καρκίνο του πνεύμονα και άτομα που είχαν υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στους πνεύμονες, ειδικά με μερική εκτομή ή ακόμη και την αφαίρεση ενός ολόκληρου πνεύμονα.

Ενώ οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η μάσκα N95 μπορεί να προκαλέσει σημαντική υποξία και υπερκαπνία, μια άλλη μελέτη χειρουργικών μασκών διαπίστωσε επίσης σημαντική μείωση του οξυγόνου στο αίμα. Σε αυτή τη μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2008 στο επιστημονικό περιοδικό Neurocirugia, οι ερευνητές εξέτασαν τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σε 53 χειρουργούς χρησιμοποιώντας ένα οξύμετρο. Μέτρησαν την οξυγόνωση του αίματος πριν από τη χειρουργική επέμβαση καθώς και στο τέλος των χειρουργικών επεμβάσεων (3).

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι η μάσκα μείωσε σημαντικά τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα. Όσο μεγαλύτερη ήταν η διάρκεια της μάσκας, τόσο μεγαλύτερη ήταν η πτώση των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα.

Η σημασία αυτών των ευρημάτων είναι ότι η μείωση των επιπέδων οξυγόνου (υποξία) σχετίζεται με εξασθένηση της ανοσίας. Μελέτες έχουν δείξει ότι η υποξία μπορεί να αναστέλλει τον τύπο των κύριων ανοσοκυττάρων που χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση των ιογενών λοιμώξεων που ονομάζονται CD4 + Τ-λεμφοκύτταρα. Αυτό συμβαίνει επειδή η υποξία αυξάνει το επίπεδο μιας ένωσης που ονομάζεται HIF-1 (hypoxia inducible factor-1), η οποία αναστέλλει τα Τ-λεμφοκύτταρα και διεγείρει ένα ισχυρό αναστολέα του ανοσοποιητικού κύτταρο που ονομάζεται Tregs. Αυτό θέτει το στάδιο για τη μόλυνση από οποιασδήποτε λοίμωξη, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19 και καθιστά πολύ πιο σοβαρές τις συνέπειες αυτής της μόλυνσης.

Στην ουσία, η μάσκα σας μπορεί να σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων και εάν ναι, με πολύ χειρότερο αποτέλεσμα (4-6).

Τα άτομα με καρκίνο, ειδικά εάν ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί, θα διατρέχουν περαιτέρω κίνδυνο από παρατεταμένη υποξία καθώς ο καρκίνος αναπτύσσεται καλύτερα σε ένα μικροπεριβάλλον που έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε οξυγόνο. Σε μια μελέτη αναφέρεται ότι η υποξία εμφανίζεται σε πολλές παθολογικές καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της φλεγμονής και του καρκίνου (5).

Το χαμηλό οξυγόνο προάγει επίσης φλεγμονή που μπορεί να προωθήσει την ανάπτυξη, την εισβολή και την εξάπλωση καρκίνων (7-8). Επαναλαμβανόμενα επεισόδια υποξίας έχουν προταθεί ως σημαντικός παράγοντας στην αθηροσκλήρωση και ως εκ τούτου αυξάνει όλες τις καρδιαγγειακές (καρδιακές προσβολές) και εγκεφαλοαγγειακές (εγκεφαλικά) παθήσεις.

Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε το 2007 στο American Journal of Respiratory and Critical Care Medicine αποδείχθηκε σε πειραματόζωα ότι η χρόνια διαλείπουσα υποξία προκαλεί αθηροσκλήρωση (9). Είναι εξάλλου γνωστό ότι η αποφρακτική άπνοια ύπνου, μια κατάσταση που οδηγεί σε χρόνια διαλείπουσα υποξία, σχετίζεται με υπερλιπιδαιμία, αθηροσκλήρωση και υψηλό καρδιαγγειακό κίνδυνο.

Υπάρχει ένας άλλος κίνδυνος να φοράτε αυτές τις μάσκες σε καθημερινή βάση, ειδικά εάν φοριούνται για αρκετές ώρες. Όταν ένα άτομο μολυνθεί με αναπνευστικό ιό, θα αποβάλει μέρος του ιού με κάθε αναπνοή. Εάν φορούν μάσκα, ειδικά μάσκα N95 ή άλλη σφιχτά τοποθετημένη μάσκα, θα εισπνέουν συνεχώς τους εκπνεόμενους ιούς, αυξάνοντας τη συγκέντρωση του ιού στους πνεύμονες και τις ρινικές οδούς. Γνωρίζουμε ότι τα άτομα που έχουν τις χειρότερες αντιδράσεις στον κορονοϊό έχουν τις υψηλότερες συγκεντρώσεις του ιού από νωρίς. Και αυτό οδηγεί στη θανατηφόρα καταιγίδα κυτοκινών.

Νεότερα στοιχεία δείχνουν ότι σε ορισμένες περιπτώσεις ο κορονοϊός μπορεί να εισέλθει στον εγκέφαλο (10). Αυτό αναφέρεται και σε άρθρο που δημοσιεύθηκε τον Μάρτιο του 2020 στο επιστημονικό περιοδικό Brain, Behavior and Immunity (11). Στις περισσότερες περιπτώσεις εισέρχεται στον εγκέφαλο μέσω των οσφρητικών νεύρων, τα οποία συνδέονται απευθείας με την περιοχή του εγκεφάλου που ασχολείται με την πρόσφατη μνήμη. Φορώντας μάσκα, οι ιοί που εκπνέονται δεν θα μπορούν να διαφύγουν και θα συγκεντρωθούν στα ρινικά περάσματα, θα εισέλθουν στα οσφρητικά νεύρα και θα ταξιδέψουν στον εγκέφαλο (12).

Σε ένα δημοσίευμα του 2017 που αναφέρεται στη χρήση μασκών για την προφύλαξη από τη ρύπανση τονίζεται ότι μπορεί να εμποδίζει κάποια από τη ρύπανση, αλλά έχει άλλες επιδράσεις αρνητικές για την υγεία (13). Συγκεκριμένα αναγράφονται τα εξής:

“Ένα άτομο που φοράει οποιοδήποτε είδος μάσκας αντιμετωπίζει αντίσταση στην αναπνοή καθώς φιλτράρει τον αέρα μέσω της συσκευής, κάνοντας τον χρήστη να δουλέψει πιο σκληρά για να εισπνεύσει από ό, τι θα έκανε χωρίς τη μάσκα. Αυτό μπορεί να έχει πολλές δυσμενείς φυσιολογικές επιπτώσεις όταν η μάσκα φοριέται για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Επιπλέον, το διοξείδιο του άνθρακα που εκπνέεται μπορεί να παγιδευτεί στο θάλαμο της μάσκας και να εισέλθει ξανά στο σώμα κάθε φορά που εισπνέει ο χρήστης της μάσκας. Αυτό παρέχει λιγότερο οξυγόνο στο σώμα από ό, τι όταν το άτομο δεν φοράει μάσκα.

«Μπορεί να οδηγήσει σε έλλειψη οξυγόνου, ασφυξία, προβλήματα αναπνοής και καρδιακές προσβολές», δήλωσε ο Δρ D Saha, επιστήμονας και επιπρόσθετος διευθυντής του Κεντρικού Συμβουλίου Ελέγχου Ρύπανσης. Τόνισε ότι οι μάσκες αποτελούν πιθανή πηγή βακτηρίων και ιών. «Η υγρασία από την εκπνοή μέσα στη μάσκα, όταν βρίσκεται σε συνεχή επαφή με το θερμό ανθρώπινο σώμα 37 βαθμών Κελσίου, καθίσταται ιδανικό μέρος για την ανάπτυξη ιών και βακτηρίων», είπε.

Αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει στην ανάπτυξη μικροβίων στις μάσκες και να βοηθήσει στην εξάπλωση αερομεταφερόμενων ασθενειών όπως η γρίπη”.











πηγη 

Μαθημα προσευχης στον Αλλαχ σε μαθητες δημοτικου...Σε λιγο και στην γειτονια μας ! ! !

Το βιντεο αυτο μας δειχνει το αυριο...
Ο εποικισμος και ο εξισλαμισμος συνεχιζεται κανονικα...
Η συνεχεια των Ζαιων το σημερινο Καθεστως μας δουλεψε κανονικα προεκλογικα...


Η οργή του πατέρα απόλυτα δικαιολογημένη ! ! ! Σκοτωσατε την κορη μου, ειστε φονιαδες...

Αφιερωμενο στον Τσιοδρα και τους λοιπους παπ@ρολογους που τα οικονομησαν...
Διαβαστε ρε ψευτογιατροι, τι παθαινει καποιο,ς απο την συχνη χρηση μασκας...
Και σας ευχομαι, να βρεθειτε μπροστα στον πατερα αυτον...

"Η κόρη μου. 19 ετών. Υγιής. Εργαζόμενη πρώτης γραμμής σε μια τεράστια αλυσίδα παντοπωλείων. Άρχισε να αισθάνεται αδιάθετη πριν από περίπου 2 εβδομάδες. Πόνος στα πλευρά και στην πλάτη. Ναυτία.

Ο γιατρός για τον πόνο στο στήθος την έστειλε για ακτινογραφία θώρακα. Κάτι "ανάβει" στη δεξιά πλευρά. Στάλθηκε για μαγνητική τομογραφία. Αξονική τομογραφία. Υπερηχογράφημα των περιοχών της πλάτης και της κοιλιάς. ΤΙΠΟΤΑ. Ενώ στη δουλειά δεν ήταν σε θέση να αναπνεύσει με πόνο στο στήθος.

Έσπευσε στα Επείγοντα σε καραντίνα. Εξετάστηκε για covid. Νέα. Πήγε από μόνη της, επειδή κανείς δεν μπορεί να είναι μαζί της. Αποδεικνύεται πως είναι πλευρίτιδα.

Μια λοίμωξη του εξωτερικού της επένδυσης των πνευμόνων. Βασικά της λένε, είναι επειδή φορούσε μάσκα για πάνω από 8 ώρες την ημέρα 5-6 ημέρες την εβδομάδα. Αναπνέοντας τα δικά της βακτήρια, διοξείδιο του άνθρακα.

Προκάλεσαν μια μόλυνση και τώρα είναι με έντονο πόνο. Πρέπει να μείνει εκτός εργασίας χωρίς αμοιβή.
Αλλά δεν θα το δείτε στα κοινωνικά μέσα!
Είναι 19. Υγειής.
Και τώρα είναι κρεβατωμένη και αγωνίζεται να αναπνεύσει. Αντιβιοτικά.
Στεροειδή. Αναπνευστικές θεραπείες. Φθοριομεθολόνη.
Αυτό είναι ήδη χαζό.
Σκοτώνουν τους ανθρώπους όχι τον ιό.

Chris Ifantis

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Μηπως δεν επιθυμουν να φυλασσονται τα συνορα μας; Η Εισαγγελια Ορεστιαδος ασκησε διωξη σε δυο Αστυνομικους, που εκαναν το καθηκον τους και φυλαξαν τα συνορα....

Πρωι πρωι τους φερνουν απο τα νησια και τους αμολανε ανεξελκτους στον Πειραια...Αυτη ηταν η λυση που υποσχονταν προεκλογικα;

Απεδειχθησαν ψευτες...
Και απατεωνες...
Εξαπατησαν τον Ελληνικο λαο...
Το μονο που τους νοιαζει ειναι να βολεψουν τους λαθρομετανστες και να διωξουν τους Ελληνες απ την Ελλαδα...
Το ειπε αλλωστε και ο Κουλης αυτο...
Δειτε το βιντεο ψυχραιμα...


Καταγγελία του Νίκου Ρολάνδη, για τον Γιώργο Παπανδρέου: Αυτός ζήτησε από την Κύπρο να εξαιρέσει το Καστελόριζο από την ΑΟΖ

Η κρίση με την Άγκυρα για τον καθορισμό των ΑΟΖ και κυρίως η ένταση που έχει προκληθεί με αφορμή τη συμφωνία Τουρκίας - Λιβύης η οποία εξαφανίζει από τον χάρτη ελληνικά νησιά, μεταξύ αυτών και το Καστελόριζο, φέρνει στην επιφάνεια την αποκάλυψη που είχε κάνει ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Νίκος Ρολάνδης.

Όπως είχε αναφέρει ο κ. Ρολάνδης, πριν από περίπου δύο χρόνια, σε τηλεοπτική του συνέντευξή του, το 2003 η Αθήνα ζήτησε από τη Λευκωσία να αλλάξει μια συμφωνία με την Αίγυπτο, η οποία εάν ολοκληρωνόταν όπως προβλεπόταν αρχικά, το Κάιρο θα είχε αποδεχτεί πως το Καστελόριζο έχει ΑΟΖ.

Με απλά λόγια, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην υπουργού εΕξωτερικών, η Κύπρος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να πραγματοποιήσει η Ελλάδα μια κίνηση ματ έναντι της Τουρκίας σε σχέση με την ΑΟΖ, αλλά η τότε ηγεσία του ΥΠΕΞ με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου δεν στάθηκε αντάξια των περιστάσεων.

Το ιστορικό της συμφωνίας Κύπρου-Αιγύπτου
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Όπως είναι γνωστό, στις 17 Φεβρουαρίου του 2003, υπεγράφη συμφωνία μεταξύ της Αιγύπτου και της Κύπρου σχετικά με την εκμετάλλευση των δυνητικών κοιτασμάτων υδρογονανθράκων στην ΑΟΖ της Κύπρου. Η υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των δυο κρατών πραγματοποιήθηκε στο Κάιρο και για την κυπριακή πλευρά επικεφαλής ήταν ο τότε υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανία και Τουρισμού Νίκος Ρολάνδης. Ο κ. Ρολάνδης είχε χρηματίσει και ως υπουργός Εξωτερικών από το Μάρτιο του 1978 έως το Σεπτέμβριο του 1983 και θεωρείται ο κύριος χειριστής της ενεργειακής συμφωνίας με την Αίγυπτο.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από πολύμηνες μυστικές διαβουλεύσεις με τις αιγυπτιακές αρχές, λίγο πριν από την πτώση της κυβέρνησης του προέδρου Γλαύκου Κληρίδη, ο κ. Ρολάνδης ολοκλήρωσε τη διακρατική συμφωνία. Ειδικότερα, η κυπριακή πλευρά εκπροσωπήθηκε από τον Νίκο Ρολάνδη, ενώ από την αιγυπτιακή πλευρά υπέγραψε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Αχμέτ Μάχερ. Η κυπριακή πλευρά με μία άκρως επιτυχημένη διαπραγματευτική τακτική κατάφερε αυτό που επεδίωκε εξ’ αρχής, δηλαδή να πείσει την Αίγυπτο να υπογράψει μία ισορροπημένη συνθήκη που δεν θα δημιουργούσε επικοινωνιακό θόρυβο που πιθανόν να έκανε την Τουρκία να αντιδράσει με τον γνωστό τρόπο της αμφισβήτησης των πάντων.

Η κυπριακή πλευρά ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένη από την όλη διαπραγμάτευση διότι είχε καταφέρει το Κάιρο να αποδεχθεί τη διαχωριστική γραμμή μεταξύ της κυπριακής και της αιγυπτιακής ΑΟΖ και να ακολουθεί τον κανόνα της μέσης χάραξης από τις ακτογραμμές των δύο χωρών. Τα χωρικά ύδατα ανάμεσα στην Τουρκία και το Καστελόριζο.

Η πραγματική δύναμη της διπλωματίας
Θα πρέπει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη πρακτική δεν είναι και τόσο αυτονόητη, διότι υπάρχει η τάση όταν το ένα κράτος διαθέτει πολύ μεγαλύτερη ακτογραμμή σε σχέση με το άλλο κράτος, όπως φυσικά συμβαίνει στην περίπτωση της Αιγύπτου με την Κύπρο, να ευνοείται το κράτος με τη μεγαλύτερη ακτογραμμή. Έτσι, ενώ η θέση της Αιγύπτου ήταν να ακολουθηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας και η Λευκωσία δεν φαινόταν να έχει κάποια δεδομένα για να το αποτρέψει, τελικά αυτό δεν ίσχυσε, διότι για ακόμα μια φορά αποδείχθηκε πως η πραγματική δύναμη της διπλωματίας έγκειται στην συνεχή ενημέρωση και την σωστή αποκωδικοποίηση και σύνθεση των πληροφοριών από τους χειριστές της.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση η διπλωματική υπηρεσία της Κύπρου ενημέρωσε την κυβέρνηση, πως την ίδια περίοδο το Κάιρο διαπραγματευόταν μία αντίστοιχη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία για την Ερυθρά Θάλασσα. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν πως στη συγκεκριμένη περίπτωση η ακτογραμμή της Σαουδικής Αραβίας είναι τριπλάσια από αυτή της Αιγύπτου. Κατά συνέπεια, εάν η Αίγυπτος επέμενε στη διαπραγμάτευση με την Κύπρο, δεν μπορούσε να μη δεχθεί την ανάλογη εξέλιξη (εις βάρος όμως αυτή τη φορά), διότι υπήρχε νομικό προηγούμενο σε σχέση με την διαπραγμάτευσή της με τη Σαουδική Αραβία.

Μετά την κατάλληλη επεξεργασία των νέων στοιχείων η Λευκωσία έθεσε με διπλωματικό αλλά σαφή τρόπο το ζήτημα στη σωστή του βάση στην αιγυπτιακή πλευρά, με αποτέλεσμα το Κάιρο να αποδεχτεί τη μέση χάραξη. Με άλλα λόγια, απεφεύχθη η επανάληψη της περίπτωσης του δίπολου Μάλτας-Λιβύης, στην οποία η Βαλέτα αναγκάστηκε λόγω του μεγέθους των ακτογραμμών της Τρίπολης σε σχέση με τη δική της να μεταφερθεί η χάραξη των εκατέρωθεν ΑΟΖ στα κατά 30% περίπου βορείως από τη μέση γραμμή.

Επιπροσθέτως, η Λευκωσία, ακολουθώντας την ίδια πετυχημένη συνταγή, κατάφερε να διαπραγματευτεί με βάση τον κανόνα της μέσης γραμμής τα όρια της ΑΟΖ τόσο με το Ισραήλ όσο και με το Λίβανο. Ωστόσο όλα τα προαναφερθέντα είναι λίγο πολύ γνωστά και ο κύριος λόγος που αναφέρθηκαν ήταν αφενός για να καταστεί σαφές ότι ο κ. Ρολάνδης είναι ένα έμπειρος πολιτικός που έχει φέρει επιτυχώς εις πέρας δύσκολα διπλωματικά εγχειρήματα και αφετέρου για να γίνει κατανοητό πως επιτυχημένο διπλωματικό σώμα, είναι εκείνο που διαθέτει ενημερωμένη, αναλυτική και συνδυαστική σκέψη σε συνδυασμό με τολμηρές κινήσεις σε ένα πλαίσιο χαμηλών τόνων.

Η πολιτική της υποχωρητικότητας
Δημιουργεί λοιπόν έντονα ερωτηματικά σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη ώστε ο Ν. Ρολάνδης να δηλώνει δημοσίως πως η Ελλάδα έχασε μια μεγάλη ευκαιρία, φοβούμενη την αντίδραση της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην υπουργού (σε εκπομπή στο PIK 1), η Αθήνα λίγο πριν από την επικείμενη υπογραφή της Κύπρου με την Αίγυπτο αναφορικά με την οριοθέτηση της οριογραμμής των μεταξύ τους ΑΟΖ, επέδειξε διστακτικότητα και επενέβη ζητώντας από τη Λευκωσία να μετακινήσει τη γραμμή που έχει συμφωνήσει με το Κάιρο λίγο ανατολικότερα.

Ακολουθεί το απόσπασμα με τη δήλωση του Νίκου Ρολάνδη:

Συγκεκριμένα ο κ. Ρολάνδης αναφέρει ότι η Κύπρος το 2003 είχε συμφωνήσει με την Αίγυπτο σε μία οριογραμμή η οποία εκτεινόταν ακριβώς μέχρι το σημείο που αρχίζει η ελληνική ΑΟΖ εάν συνυπολογιστεί σε αυτή το Καστελόριζο. Με απλά λόγια η Κύπρος είχε καταφέρει να πείσει την Αίγυπτο να αναγνωρίσει το Καστελόριζο ως έχων ΑΟΖ με αποτέλεσμα, εάν η συγκεκριμένη συμφωνία υπογραφόταν ως είχε, η Αίγυπτος να μην μπορούσε μετά να διαπραγματευτεί τίποτα με την Τουρκία που θα αφορούσε την ελληνική και την κυπριακή ΑΟΖ.

Μια άλλη πιο απλή αλλά ουσιαστική προσέγγιση του θέματος, δεικνύει ότι η Κύπρος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να περιφρουρήσει η Ελλάδα τα δικαιώματα της στην περιοχή, διότι στην περίπτωση που υπογραφόταν η συμφωνία η Τουρκία δεν θα μπορούσε σήμερα να προκαλεί ασύστολα στο Αιγαίο επικαλούμενη δήθεν το δίκαιο της θάλασσας.

Σύμφωνα πάντα με τον Νίκο Ρολάνδη, ο οποίος επικαλείται πρακτικά συνεδριάσεων στο γραφείου του γενικού εισαγγελέα, αντιπροσωπία του ελληνικού ΥΠΕΞ «παρακάλεσε» την κυπριακή πλευρά να μην υπογράψει την οριογραμμή έως εκεί που άρχιζε η ελληνική ΑΟΖ, κατά τις προβλέψεις του Δικαίου της Θάλασσας, αλλά να μεταφέρει τη γραμμή κατά 8 ν.μ. ανατολικότερα, ήτοι 15 χιλιόμετρα περίπου, για να μην δημιουργηθούν επιπλοκές με τις γείτονες χώρες. Με απλά λόγια η τότε ελληνική κυβέρνηση και ειδικότερα το ΥΠΕΞ ακολουθώντας την πολιτική της υποχωρητικότητας με την κίνηση της αυτή δίδει πάτημα στην Άγκυρα ώστε στην περιοχή του Καστελορίζου να δημιουργηθεί μία de facto «γκρίζα ζώνη».

Εάν κάποιος προσπαθήσει να αντιληφθεί το μέγεθος των αποκαλύψεων του κ. Ρολάνδη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κυβέρνηση του Γλαύκου Κληρίδη είχε καταφέρει ήδη από το 2003, την οριοθέτηση της ΑΟΖ κατά τέτοιο τρόπο ώστε να επωφελούνταν και η Ελλάδα εφόσον, εάν η Αίγυπτος υπέγραφε την αρχική συμφωνία τότε δεν θα υπήρχε περίπτωση η Τουρκία να μπορεί να σύρει το Κάιρο αργότερα σε ατραπούς οι οποίες θα δημιουργούσαν σοβαρά θέματα σε ότι αφορούσε τα ελληνικά συμφέροντα στην περιοχή.

Η άλλη όμως δυστυχώς αρνητική διαπίστωση που προκύπτει από τα λεγόμενα του κ. Ρολάνδη είναι η έλλειψη αποφασιστικών κινήσεων της ελληνικής διπλωματίας. Η Αθήνα φοβισμένη πως η επιτυχία της Κύπρου που θα αντανακλούσε και στην ίδια – ίσως μια μεγάλη ευκαιρία που χάθηκε διότι εάν υπογραφόταν η συμφωνία η Αθήνα θα αναγκαζόταν να ενεργήσει επιτέλους ως κράτος και όχι ως …αποικία-, ουσιαστικά όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας, «έβαλε τα χέρια της και έβγαλε τα μάτια της».

Η «απόσταση» της εθνικής επιτυχίας από την εθνική αποτυχία…
Ειδικότερα, με το να ζητήσει από την Κύπρο να αυτοεξαιρεθεί από το διεθνές δίκαιο ουσιαστικά οδήγησε να καταστεί επί της ουσίας «γκρίζα» μία μεγάλη περιοχή 8 περίπου ναυτικών μιλίων, η οποία εάν η Λευκωσία δεν «κατανοούσε» την «έκλυση» της Αθήνα θα ήταν τώρα κυπριακή και επιπρόσθετα η γραμμή που δυνητικά πιθανόν να διαχωρίζει την ελληνική από την κυπριακή ΑΟΖ! Σε κάθε περίπτωση τα 15 αυτά χιλιόμετρα που «γκρίζαρε» ο Γιώργος Παπανδρέου και το επιτελείο του προ 14ετίας στην Ανατολική Μεσόγειο αντανακλούν την «απόσταση» της εθνικής επιτυχίας από την εθνική αποτυχία.

Υπενθυμίζουμε ότι τα τελευταία 40 χρόνια οι ελληνικές κυβερνήσεις αποφεύγουν να κάνουν γεωτρήσεις στο Αιγαίο για να μην «ταράξουν» την Τουρκία. Υπενθυμίζουμε ότι ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου όταν το 1975 επί πρωθυπουργίας του αείμνηστου Κωνσταντίνου Καραμανλή είχε πει την ιστορική πλέον φράση «βυθίσατε το Χόρα», όταν το ερευνητικό σκάφος «Χόρα» είχε βγει για έρευνα σχετική με υποθαλάσσια κοιτάσματα πετρελαίου, στην ελληνική υφαλοκρηπίδα την οποία και παραβίασε. 
Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη δήλωση του αυτή, ήθελε να υποδηλώσει την αδυναμία της τότε κυβέρνησης να απειλήσει την Τουρκία με μια δυναμική αντίδραση. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την επόμενη χρονιά η Άγκυρα να αναγγείλει εκ νέου την έξοδο του «Χόρα» για σεισμικές έρευνες και σε ζώνες του Αιγαίου που ανήκουν στην υφαλοκρηπίδα των ελληνικών νησιών.

Ωστόσο όταν Ανδρέας Παπανδρέου έγινε ο ίδιος πρωθυπουργός και το «Χόρα» με την νέα του ονομασία ΜΤΑ Sismik Ι το οποίο θεωρητικά είχε μετατραπεί σε ερευνητικό σκάφος γεωλογικού χαρακτήρα, εμφανίστηκε εν δράσει μεταξύ Λήμνου και Μυτιλήνης και προκάλεσε τη μεγάλη κρίση του Μαρτίου του 1987, παρότι αρχικά χειρίζεται δυναμικά το θέμα και εμπλέκει το ΝΑΤΟ σε μια πιθανή σύρραξη στο Αιγαίο, τελικά κάνει τακτική οπισθοχώρηση διακηρύσσοντας την αρχή «μη πόλεμος».

Αυτή την τακτική ακολούθησαν σε γενικές γραμμές όλες οι μετέπειτα ελληνικές κυβερνήσεις με τα γνωστά αποτελέσματα. Ελπίζουμε κάποια στιγμή οι ιθύνοντες της πολιτικής σκηνής να κατανοήσουν τη λαϊκή ρήση «τα παθήματα να γίνονται μαθήματα»…

Η απάντηση του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ
Σε σχέση με τα όσα κατείγγειλε ο κ. Ρολάνδης το Γραφείο Τύπου του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Δημοκρατών Σοσιαλιστών, είχε εκδόσει την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Οι γνωστοί υπερπατριώτες επανέρχονται σήμερα, μετά την αποστομωτική απάντηση που πήραν, σχετικά με την υπόθεση Ακιντζί, επιχειρώντας να πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.

Ωστόσο, επειδή τα εθνικά θέματα δεν ενδείκνυνται για συζητήσεις επιπέδου Βουλής του πεζοδρομίου, περιοριζόμαστε στα εξής τρία σημεία:

Πρώτον. Οι ελληνικές θέσεις σχετικά με την ΑΟΖ και ιδιαίτερα του Καστελόριζου, έχουν διατυπωθεί με σαφήνεια από όλες ανεξαιρέτως τις Ελληνικές κυβερνήσεις. Επ’ αυτού, ουδείς μπορεί να διαφωνεί. Αν το πράττει, δίνει επιχειρήματα στην Τουρκική πλευρά.

Δεύτερον. Κανείς, ό,τι και αν εφευρίσκει, δεν μπορεί να αποκρύψει τη μεγαλύτερη εθνική επιτυχία που επετεύχθη, μετά από τα τραγικά γεγονότα που οδήγησαν στην εισβολή και κατοχή της Κύπρου. Δηλαδή, την ένταξη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην ΕΕ. Αυτό το έργο, αυτή η μεγάλη εθνική επιτυχία, ήταν έργο της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Υπουργός Εξωτερικών, βασικός σχεδιαστής και συντελεστής εκείνης της επιτυχίας, ήταν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου.

Για την ιστορία, όλοι οι άλλοι τότε, όπως και αυτοί που σήμερα κόπτονται για το εθνικό δίκιο, διαδήλωναν σε όλους τους τόνους, ότι αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να καταστεί εφικτό.

Και όμως, έγινε.

Συμπέρασμα - όταν οι άλλοι εμφανίζονται δήθεν πατριώτες, αλλά απόντες από τους πραγματικούς αγώνες για την υπεράσπιση των εθνικών συμφερόντων, κάποιοι άλλοι γράφουν ιστορία. Αν αυτό τους πονά, δικό τους θέμα.

Τρίτον. Ο Γιώργος Α. Παπανδρέου, δεν θα επιτρέψει ποτέ τα εθνικά θέματα να γίνουν αντικείμενο επικίνδυνων παιχνιδιών για τα εθνικά συμφέροντα».





πηγη 

Αυτα γιατι δεν τα δειχνουν τα καναλια; Επιτιθενται και λυντσαρουν λευκη αναπηρη γυναικα στο αναπηρικο αμαξιδιο της...

Λες και εφταιγε αυτη, για τον θανατο του μαυρου...
Και το ερωτημα ειναι...
Αν τους πυροβολουσε αυτους, καποιος Αστυνομικος θα εφταιγε;
Δειτε το βιντεο και κρινετε ψυχραιμα αν μπορειτε...




Μουγκα τα καναλια....Κοντεινερ που προοριζονταν για Χοτ Σποτ αντι για επιπλα περιειχαν οπλισμο ! ! !

Αυτα γιατι δεν λεγονται στα καναλια;
Γιατι το αποσιωπουν; 
Φοβουνται μην χαλασουν την διαγωγη των εισβολεων που αυριο θα μας πυροβολουν;

Τρόμο προκαλούν οι φωτογραφίες που ήρθαν στη δημοσιότητα από έρευνα των διωκτικών αρχών, σε κοντέινερ που περιείχαν ‘έπιπλα’ για τα Χοτ Σποτ.....

Οι φωτογραφίες από τη Β.Ελλάδα σοκάρουν, καθώς ο οπλισμός που βρέθηκε είναι ικανός για την έναρξη πολέμου....

Πρέπει να γίνει επίσημη ενημέρωση για το πότε και αν όντως τα κοντέινερ προορίζονταν για τα Χοτ Σποτ.....
Αν ναι ποιος ο αποστολέας και ποιοι οι παραλήπτες....
Προετοιμάζουν για πόλεμο τους λαθροεισβολεις;

Τηρούμε μεν επιφυλάξεις μέχρι την επίσημη ενημέρωση ωστόσο πρέπει να γίνει γρήγορα και με καθαρές απαντήσεις.









Πηγή 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.