Σάββατο 13 Ιουνίου 2020

Tα σύνορα της Βουλγαρίας oύτε ένας παράνομος δεν περνά! Μήπως να τους μιμηθείς και εσύ Κούλη;


Η Βουλγαρία είναι χώρα της Ε.Ε του ΝΑΤΟ και του ΟΗΕ. Έχει σφραγίσει τα θαλάσσια και τα χερσαία σύνορα της και μη ξεχνάμε ότι συνορεύει και αυτή με την Τουρκία.
Όχι μόνο τα έχει σφραγίσει άλλα….διαθέτει και ιδιωτικό στρατό , όπου όταν πιάνουν κανένα “παράνομο που κατάφερε να περάσει τα σύνορα τον μαυρίζουν κυριολεκτικά στο ξύλο.
Ας έχουμε υπόψη τα εξής:

Η Βουλγαρία έχει το 25% του ΑΕΠ της σημερινής κατεστραμμένης Ελλάδος. Έχει το 3-4% του στόλου της Ελλάδος (και πολύ βάζω).

Δε τίθεται θέμα σύγκρισης στρατιωτικής ισχύος μεταξύ Ελλάδος – Βουλγαρίας, ο στρατός μας απείρως αρτιότερος.

Η Ερώτηση είναι γιατί ο ΟΗΕ και άλλοι διεθνείς οργανισμοί ΔΕΝ “τα χώνουν” στη Βουλγαρία αλλά μόνο σε εμάς? Γιατί αυτές οι επιλεκτικές ευαισθησίες?


Πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.