Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Βυζαντινή Σημαία με τον Δικέφαλο Αέτο σε Τζαμι στην Λάρνακα.Εγκεφαλικά παράκρουσης για τον Ιμάμη...


Για προκλητικές επιθέσεις εναντίον τζαμιών κάνουν λόγο τουρκικά ΜΜΕ, αφού όπως αναφέρουν –αναρτώντας μάλιστα φωτογραφία-άγνωστος, κρέμασε τη βυζαντινή σημαία σε τζαμί στη Λάρνακα

Το περιστατικό σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα, που έχουν αναρτήσει σχετική φωτογραφία,σημειώθηκε στο τζαμί Tuzlu στην Λάρνακα.

Όπως αναφέρει το Sigmalive.com, τα τουρκικά ΜΜΕ, κάνουν λόγο για προκλητικές επιθέσεις εναντίον τζαμιών, υπενθυμίζοντας ότι είχε προηγηθεί «τοποθέτηση μολότοφ και συνθήματος κατά μεταναστών έξω από τζαμί στη Λεμεσό».

Καταδικάζει ο εκπρόσωπος του AKP

«Καταδικάζουμε έντονα την απαγόρευση βυζαντινής σημαίας στο τζαμί στο χωριό Τούζλα της Νότιας Κύπρου. Η ελληνική διοίκηση πρέπει να σταματήσει την εχθρότητα έναντι του Ισλάμ. Όσοι ενθαρρύνουν την εχθρότητα προς το Ισλάμ σύντομα θα αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που προκαλούνται από τους φασιστές που προστατεύουν», έγραψε χαρακτηριστικά.


Πηγή

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.