Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021

32χρονη γιατρός νοσηλεύεται μετά από τον κορωνοεμβολιασμό και οι Pfizer και BioNTech τουμπεκι ψιλοκομμενο προς το παρόν...

Τι εχουν να μας πουνε τωρα οι φωστηρες μας; 

Ειναι ασφαλες το εμβολιο;

Ειναι σιγουροι; Αν ναι ας το κανουν στις οικογενειες τους πρωτα...



Mια 32χρονη λοιπον, που έκανε το εμβόλιο παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες, με τις μεξικανικές αρχές να μελετούν προσεκτικά αυτή την υπόθεση .

Η γιατρός, το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα, εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός δημόσιου νοσοκομείου, στην πολιτεία Νουέβο Λεόν, στο βόρειο τμήμα του Μεξικού, αφότου εμφάνισε δυσκολία στην αναπνοή, σπασμούς και δερματικό εξάνθημα.

“Η αρχική διάγνωση είναι εγκεφαλομυελίτιδα”, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, σε μια ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ.

Το υπουργείο πρόσθεσε πως η γιατρός έχει ιστορικό αλλεργικών αντιδράσεων και ότι δεν υπάρχουν στοιχεία από τις κλινικές δοκιμές πως οποιοσδήποτε ανέπτυξε φλεγμονή στον εγκέφαλο, μετά τη χορήγηση του εμβολίου.

Οι Pfizer και BioNTech δεν έχουν προς το παρόν σχολιάσει το περιστατικό.

Περισσότεροι από 126.500 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη νόσο Covid-19 στο Μεξικό. Η χώρα άρχισε τη διανομή της πρώτης δόσης των εμβολίων κατά του νέου κορονοϊού σε υγειονομικούς, στις 24 Δεκεμβρίου.



πηγη 

Μητροπολίτης Μόρφου: «Κάθε λειτουργία που γίνεται τώρα, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται, όποιος κοινωνεί κάνει ομολογία πίστεως»

Μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος 2 ιανουαρίου 2021. «Κάθε λειτουργία που γίνεται τώρα, είναι πολύ σημαντικό να γίνεται. Όπως ήρθαν τα πράγματα ένεκεν της ασθενείας και της επιδημίας και ένεκεν των καθ΄υπερβολήν μέτρων που έχουν επιβληθεί, κάθε λειτουργία και κάθε προσέλευσή σας, είτε εντός είτε εκτός του Ναού, είναι μια ομολογία πίστεως. 

Κάθε φορά που κοινωνάτε κατά τον πατροπαράδοτον τρόπον, που θέλει η μητέρα Εκκλησία αιώνες τώρα να κοινωνούμε, είναι μια ομολογία πίστεως. Παρακαλώ να συνεχίσετε αυτήν την ομολογιακή στάση. Ο νόμος να κάνει τα του νόμου και οι άνθρωποι της πίστεως, τα της πίστεώς τους. Εμείς ζούμε όχι μόνον για την γη αλλά και για τον ουρανό.

 Όταν ο ουρανός μας λέγει κάτι διαφορετικό από την γην, προτιμούμε τα ουράνια και όταν ακούς τι μας περιμένει πρέπει να είσαι χαζός δηλαδή να μην προτιμήσεις και λίγο πρόστιμο και κανέναν ονειδισμόν και περίγελος κανενός δημοσιογράφου να γίνεις. 

Χίλιες φορές να γίνω και φυλακήν να πάω, αρκεί να είμαι με τον Μέγαν Βασίλειον να λειτουργώ, και με τον Όσιον Σεραφείμ να συλλειτουργούμε. Χίλιες φορές. Όχι μιαν φυλακήν, χίλιες. Να θυμάστε έρχεται πολύ μεγάλη εορτή. Λέγονυ οι Αγιοι Πατέρες ισάξια του Πάσχα. Τα Φώτα. Κανείς να μην λείψει από την λειτουργία των Φώτων. Όπου γίνει και όπως γίνει. Κανείς σας. Και όπως μπορείτε. Και παρακαλώ τους ιερείς να αγιαστούν τα σπίτια των χωριών μας. Εάν άλλε φορές ήταν μιάν φοράν αναγκαίο, τώρα με την επιδημία και τον κατατρεγμό είναι δυό φορές».

 

 

Πηγή 

Πηγε ο Γρουσουζλαμας στην Μυτιληνη και....μπλεχτηκαν οι αγκυρες των πλοιων της γραμμης ! ! !

Ο πατερας του ηταν ο τελευταιος ηγετης, που επισκεφθηκε την Σοβιετικη Ενωση, πριν την καταρρευση της....

Ο Σημερινος Γρουσουζλαμας ηταν ο τελευταιος ηγετης που επισκευθηκε την Κινα πριν χτυπησει ο Κορωναιος...

Και τωρα που πηγε στην Μυτιληνη, αν ειναι δυνατον , μπλεχτηκαν οι αγκυρες των πλοιων....

Διαβαστε σχετικα...



Ένα αναπάντεχο περιστατικό συνέβη στο λιμάνι της Μυτιλήνης κατά τη διάρκεια του απόπλου του πλοίου «Blue Star Μύκονος», στο οποίο ενεπλάκη και το πλοίο «Διαγόρας», καθώς  μπλέχτηκαν οι άγκυρες των δύο πλοίων!

Ενημερώθηκε πρωινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Μυτιλήνης από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ”ΜΠΛΟΥ ΣΤΑΡ ΜΥΚΟΝΟΣ’ Ν.Π. 10882, ότι κατά τη διαδικασία απόπλου του πλοίου προς εκτέλεση προγραμματισμένου δρομολογίου για λιμένες Μύρινας – Καβάλας με 52 επιβάτες, διαπιστώθηκε εμπλοκή της άγκυρας με την άγκυρα του Ε/Γ -Ο/Γ ”ΔΙΑΓΟΡΑΣ” Ν.Π. 12520 το οποίο ήταν προσδεδεμένο στο λιμένα Μυτιλήνης.

Το ανωτέρω πλοίο απέπλευσε για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του μετά την απεμπλοκή της άγκυρας, ενώ από το περιστατικό δεν υπήρξε τραυματισμός.



πηγη 

Μητροπολίτης Μόρφου: ''Σύντομα θα πάμε να λειτουργήσουμε στην Αγιά Σοφιά'' !!!

Αμήν και πότε να έρθει αυτή η Ευλογημένη ώρα Άγιε δέσποτα Καλή Χρονιά και Ευλογημένη να είναι για όλο τον κόσμο!

 

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου της Κύπρου, σημαίνει την μεγάλη αναστάσιμη καμπάνα του Γένους, 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του 1821, διαβεβαιώνοντας ότι σύντομα...

 ''Σύντομα θα πάμε να λειτουργήσουμε στην Αγιά Σοφιά'' !!!

 

 

 

Πηγή 

 

Και αντί να ανακοινωθεί ελάφρυνση των μέτρων, κλείνουν τα πάντα ! ! ! Γιατι αραγε; Τι μαγειρευουν; Κατι βρωμαει εδω...

ΜΟΝΟ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗ “ΦΥΛΑΚΗ” ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩΣΑΝ....

ΕΠΕΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ...

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΩΝ “ΕΙΔΙΚΩΝ” ΠΟΥ ΕΝΤΑΦΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...



Αντί να  ανακοινωθεί ελάφρυνση των μέτρων μετά και τη σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ο Μητσοτάκης αποφάσισε ακόμη σκληρότερα…

Πως μπορεί αν εξηγηθεί αυτό με μόλις 262 κρούσματα στη χώρα μας, εκ των οποίων 22 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Από τη στιγμή που μέχρι πριν λίγες ημέρες ο αριθμός των κρουσμάτων ήταν τετραψήφιος και τώρα μόλις 262, πως γίνεται να μην είναι “ικανοποιητικός” ο αριθμός αυτός ώστε να δικαιολογήσουν αυτά τα νέα σκληρά μέτρα;

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 139709 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).

Δείτε στον παρακάτω πίνακα πώς κατανέμονται τα 262 νέα κρούσματα




Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 40, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4921 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη. Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 431 (66.8% άνδρες).




πηγη 

Π.Θαλασσινός: ''Ο δικός του «ιός της παραπληροφόρησης» μέσα από το «καφενείο» του Facebook''


 Ο γνωστός τραγουδοποιός... αράζει στο «καφενείo» του Facebook, εκφέροντας ελαφρά τη καρδία ανειδίκευτες θεωρίες και απόψεις που ξεκινούν από τα Ελληνοτουρκικά  και φτάνουν μέχρι τη φονική πανδημία
Την ώρα που οι πρώτοι εμβολιασμοί στη χώρα, έχουν φέρει ένα κύμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα και την οριστική νίκη στη μάχη με τον κορωνοϊό, ο τραγουδοποιός Παντελής Θαλασσινός με ανάρτησή του μέσα από το προσωπικό του “καφενείο”, όπως χαρακτήρισε την σελίδα του στο μέσω κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αντί για εμβόλια βλέπει γύρω του φυσιολογικούς ορούς.

Μέσα σε 34 λέξεις ο τραγουδιστής του “Ανάθεμα σε” αποφάσισε να εκφράσει δημόσια τη σκέψη του, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κύμα αντιδράσεων με τους διαδικτυακούς του φίλους να επαναστατούν στην κυριολεξία και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) μέσω του εκπροσώπου της Μιχάλη Γιαννάκου να απειλεί με νομικές κινήσεις, εκείνον και κάθε υποστηρικτή ψεκασμένων απόψεων.

Στην ανάρτηση του ο Παντελής Θαλασσινός ανέφερε τα εξής:

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».


Το συγκεκριμένο σχόλιο, το οποίο αναρτήθηκε την ώρα που ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων έδειχναν εικόνες από τους εμβολιασμούς της Προέδρου της Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού την Κυριακή 27 Νοεμβρίου, μέσα σε ελάχιστα λεπτά έκανε τον γύρω του διαδικτύου. Απέσπασε εκατοντάδες μηνύματα, άλλα που τάχθηκαν υπέρ της συγκεκριμένης άποψης και άλλα περισσότερο προσβλητικά, που ανάγκασαν τον τραγουδιστή μετά τον ντόρο, να αποσύρει τον δημόσιο χαρακτήρα του και να το μετατρέψει σε πιο ιδιωτικό, με αποτέλεσμα να το βλέπουν πλέον μόνο οι προσωπικοί του φίλοι.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα το βράδυ της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου ο Παντελής Θαλασσινός επέστρεψε και πάλι στην προσωπική του σελίδα αναρτώντας ένα μακροσκελέστατο κείμενο μέσα από το οποίο προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει το Facebook από το προσωπικό του καφενείο μέχρι τον πασατέμπο του, ενώ παρότρυνε τους πάντες να περιηγηθούν στην σελίδα του, όπου μεταξύ των τραγουδιών του (που τώρα κυκλοφορούν και σε stick 4GB σε σχήμα πιστωτικής κάρτας όπως ενημερώνει) εκφράζει κάθε είδους άποψη η οποία εκτός από τον φονικό ιό σχετίζεται με την ΑΕΚ, την αγαπημένη του Πάρο, μέχρι τα Ελληνοτουρκικά και το Oruc Reis.

«Επαναλαμβάνω ότι η ανάρτηση μου που ενόχλησε δεν είναι καταφατική ούτε κατηγορηματική και δεικτική. Έχει δυο ερωτηματικά και προφανέστατα είναι όπως όλα τα σχόλια του fb... Διαβάστε τη ξανά με τα σημεία στίξης... Είναι λάθος να πιστεύει κάποιος ότι καταδεικνύει και ειρωνεύεται γιατρούς, λειτουργούς, η κάτι παραπάνω από ότι συζητάμε ή σατιρίζουμε στο καφενείο μας... Γιατί τι άλλο από καφενείο είναι το fb?
Δεν απευθύνεται σε κάποιον προσωπικά, απλώς δήλωσα καχύποπτος...και ότι δεν μ αρέσουν τα πολιτικά σόου...” αναφέρει ενώ σε άλλο σημείο προσθέτει “Το φέισμπουκ είναι το καφενείο μου. Και όσοι το λαμβάνουν πολύ σοβαρά, μάλλον αυτή είναι η ζωή τους... Είναι ο πασατέμπος μου... Αν το σκαλίσετε το προφίλ μου θα βρείτε βρισιές τσακωμούς και πειράγματα, βωμολοχίες αλλά και παρά πολλές άλλες σοβαρές σκέψεις... Ό,τι δηλαδή γίνεται στο καφενείο».

Στη συγκεκριμένη μάλιστα ανάρτηση ο ίδιος παραδέχεται πως όχι μόνο πιστεύει στο εμβόλιο αλλά θα το κάνει κιόλας:

«Έχω γνώση για την αγωνία των γιατρών και των νοσηλευτών και αναγνωρίζω την αγωνία τους Πιστεύω στο εμβόλιο αλλά θέλω να το κάνω τελευταίος ! Εδώ όμως έχει γίνει σκύλευση, ακόμη και του έργου μου απ τα ΜΜΕ επειδή έγραψα στο fb αυτό που μπορούν να διαβάσουν οι φίλοι μου. Έχουμε μπει σε άλλο πλαίσιο ζωής, που το fb είναι η προσωπικότητα του καθενός μας; (Ερωτηματικό)
Είναι μια εικονική πραγματικότητα ας το παραδεχθούμε..
Ο πασατεμπος μας
Ζητώ συγνώμη από τους γιατρούς, γιατί τους παραπλάνησαν τα ΜΜΕ...».

Το “Πρώτο Θέμα” ακολούθησε την προτροπή του γνωστού τραγουδοποιού και περιηγήθηκε στην σελίδα του και διαπίστωσε πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, που ο Παντελής Θαλασσινός έκανα ένα είδος συνωμοσιολογικών αναρτήσεων στο Facebook, καθώς κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και τον περασμένο Σεπτέμβριο αλλά και τον Αύγουστο όπου είχε προκαλέσει ξανά αντιδράσεις, όταν έγραψε για κατασκευασμένους ιούς, έλεγχο με GPS, υποχρεωτικό εμβόλιο με αριθμό ΑΜΚΑ και άλλα.
Τότε, μάλιστα, είχε μπει στην διαδικασία να διαγράψει και τις δύο αναρτήσεις, τη μία μετά την άλλη, έπειτα από τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Ο ίδιος μάλιστα τον Σεπτέμβριο καλούσε τον κόσμο να βγει έξω και να διασκεδάσει ελεύθερα :

“Τι να την κάνεις την ζωή με μάσκα, γάντια, 800 ευρώ σε 5 μήνες (όχι για όλους), χωρίς αγκαλιές και φιλιά και με τον φόβο μην πεθάνεις; Βγείτε, διασκεδάστε, γιατί η βαλίτσα πάει μακρυά... και τους συμφέρει...Βρείτε και μια γωνία χωρίς κάμερες και κλάψτε την ελευθερία μας, το Θεό και το παρελθόν”.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις του Παντελή Θαλασσινού, χρονικά η πρώτη που αφορά τον κορωνοϊό γράφτηκε στις 28 Φεβρουαρίου, μόλις δυο μέρες μετά την επιβεβαιωμένη εμφάνιση του ιού στην χώρα μας και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη. Από τότε και μέχρι σήμερα φαίνεται πως παρέμεινε πιστός στον τρόπο σκέψης του, καθώς μιλούσε για τον ιό της παραπληροφόρησης και του αναίτιου ξεσηκωμού που μέχρι τότε είχε “κατασπαράξει” την πόλη της Κίνας Ουχάν ενώ απειλούσε και την Ευρώπη:

“Πανδημία τεράστια ο ιός της παραπληροφόρησης.. Άραγε είναι πανούκλα, ή λέπρα ο ιός αυτός, που δικαιολογεί τόσο μεγάλο ξεσηκωμό, και πανικό; Αρκεί να σας πω, ότι οι εισαγωγές από Κίνα έχουν παγώσει. Η οικονομία της δέχεται ένα γερό χτύπημα λόγω του ιού. Έχει 1873 θύματα, ενώ κάθε βδομάδα στην Κίνα πεθαίνουν 5000 άτομα από ατυχήματα... Δηλαδή στα 1,4 δις ανθρώπων πέθαναν μέχρι τώρα 1.873. Η αναλογία είναι ένας στο εκατομμύριο 1/1.000.000... Σαν να λέμε στην Ελλάδα 10 (δέκα) άνθρωποι... Έχοντας υπ’ όψη, ότι η πληροφόρηση μας είναι μόνο Reuter’s και Δυτικά πρακτορεία ειδήσεων... ψυχραιμία και λογική θέλει κι όχι άδειασμα των supermarkets”.









Πηγή













Πήρε ανάποδες στροφές ο Κύπριος δισεκατομμυριούχος Άλκης Δαυίδ: «Δεν φοράω μάσκα, καλέστε την αστυνομία»!!!

Όλοι είμαστε σαλταρισμένοι με αυτές τις παλιό μάσκες σαν πιγκουίνοι δεν γνωριζόμαστε 

ούτε μεταξύ μας...

 

Η σκηνή διαδραματίστηκε, πιθανότατα, σε κάποιο σούπερ-μάρκετ της αλυσίδας Coop, μάλλον κάπου κοντά στο Γκστάαντ της Ελβετίας όπου ο Δαυίδ διαθέτει σαλέ. Φυσικά, ο τόπος δεν έχει μεγάλη σημασία, παρά μόνο το πρόσωπο και το μήνυμα: Ο Άλκης Δαυίδ ανήκει στους φανατικούς αρνητές της Covid-19 και σε μια άλλη ανάρτησή του στο Instagram ανακηρύσσει τη μάσκα «τελειωμένη υπόθεση» («thing of the past»).

Ο Άλκης Δαυίδ μοιάζει εξοργισμένος με την «παγκόσμια απάτη» του κορωνοϊού και φαίνεται έτοιμος να δώσει τη μάχη για την αλήθεια.

 

 

Πηγή 

Η Σακελλαροπούλου δαιμονίζεται όταν βλέπει Σταυρούς για αυτό και δεν τον ασπάστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών...

Αυτήν την κουκουβάγια δεν βρεθηκε κάνεις να την πετάξει από την εκκλησία μαζί με τους άλλους τους κροκοδειλους ;;;

 Nέο προβληματισμό προκαλεί η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου

Οργή έχει προκαλέσει η σημερινή εμφάνιση της Προέδρου στη Μητρόπολη Αθηνών όπου παρευρέθηκε στην δοξολογία για το νέο έτος.

Για πρώτη φορά δεν ακούστηκε ο Εθνικός Ύμνος κατά την προσέλευση της στη Μητρόπολη, ενώ ήταν η μοναδική που δεν προσκύνησε τον σταυρό, σε αντίθεση με τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους παρευρισκόμενους. Μέχρι και ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης, φίλησε τον σταυρό!

Εάν η κυρία πρόεδρος δεν ήθελε να τηρήσει τα έθιμα της ημέρας, καλύτερα να μην πήγαινε καθόλου στην δοξολογία. Αυτή η εικόνα, είναι προσβλητική.

Είναι δικαίωμά της να έχει τα δικά της πιστεύω, όμως εκπροσωπεί ένα ολόκληρο το Έθνος! Μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες, η πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, μετά το ξήλωμα της σημαίας και του σταυρού από τους τοίχους του Προεδρικού Μεγάρου, ξήλωσε και τα κειμήλια της ανεξαρτησίας, δηλαδή τα καριοφίλια του 1821.

 

 

Πηγή  

Πηγή 

Ρωτησαμε γιατι σταματησαν οι εμβολιασμοι σε Στερεα Ελλαδα και....βρηκαμε την απαντηση ! ! !

Χθες ρωτουσαμε σε αρθρο μας ΕΔΩ....

Και σημερα πηραμε απαντηση ...

Διαβαστε...



Χωρίς άδεια τα "εμβόλια" του θανάτου. Εν γνώση τους "εμβολίασαν" εκατοντάδες ανθρώπους. Διακόπηκαν οι "εμβολιασμοί", μετά από καταγγελία στον Αρειο Παγο, του Ιατρού κ. Δημήτρη Αντωνίου.

Ούτε σε ζώα δεν δίνεις κτηνιατρικό φάρμακο χωρίς άδεια. Κι όμως, οι αδίστακτοι εγκληματίες, υπάλληλοι του Μπιλ Γκέιτς στην Ελλάδα, το έδωσαν σε εκατοντάδες ανθρώπους εν γνώση τους. ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΤΟΥΣ.

Διακόπηκαν οι "εμβολιασμοί", του θανάτου, μετά από καταγγελία του Ιατρού κ. Δημήτρη Αντωνίου από την Χαλκίδα.

Συγχαρητήρια γιατρέ.

"Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς.

To e-mail αυτό κατατέθηκε στον Εισαγγελέα του ΑΠ, Αθηνών, τοπικούς εισαγγελείς, ΠτΔ, Πρωθ/ργό, Ευροκοινοβούλιο και Ιnterpole, και στις περιφερειακές Υγειονομικές Περιφέρειες.

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ (Κανονισμός 726/2004)

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ

ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Δρ. Δημητρίου Αντωνίου PhD, FRCS, Χειρουργού

Δ/νση: Οδός Δημ. Βώκου 6, Χαλκίδα ΤΚ 34132- ΕΛΛΑΔΑ- GREECE

ΑΔΤ ΑΙ 986650/ΤΑ Χαλκίδος, ΑΦΜ 059325986 ΔΟΥ Χαλκίδος

τηλ.22210-62743, e-mail: dr.dim.antoniou@gmail.com

www.zoidosia.blogspot.com

ΘΕΜΑ: Έκθεση σε άμεσο κίνδυνο της Υγείας και Ζωής των εμβολιασθέντων με εμβόλιο που είναι «γενετικά τροποποιημένος οργανισμός» χωρίς ΑΔΕΙΑ από τις αρμόδιες Ευρωπαικές (κι Ελληνικές) Αρχές.

Αξιότιμον Πρόεδρον της Βουλής των Ελλήνων

Πρωθυπουργόν της Ελλάδος

Αξιότιμε Κε Πρόεδρε, Κε Πρωθυπουργέ

Άρχισαν ήδη και θα επεκταθούν τις επόμενες ημέρες, όπως ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, οι εμβολιασμοί σε διάφορα νοσοκομεία της χώρας με το εμβόλιο BNT162b2.

Ο εμβολιασμός όμως αυτός στην Ελλάδα με το εμβόλιο BNT162b2, διεξάγεται χωρίς να τηρούνται οι προυποθέσεις κυκλοφορίας και χρήσης φαρμάκων-εμβολίων που είναι «γενετικά τροποποιημένοι-μεταλλαγμένοιοργανισμοί», επιπλέον δε –και το σημαντικότερο- διενεργείται και ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ από τις αποκλειστικά αρμόδιες αρχές της ΕΕ, ήτοι την Επιτροπής (Commission), όπως απαιτούν οι παρακάτω Ευρωπαικές Οδηγίες και Κανονισμοί, που συνιστούν αντίστοιχα και στοιχεία του ελληνικού δικαίου, κατισχύουσες πάσης αντίθετης εθνικής διάταξης:

1) αρ. 1,1παρ.4, 5παρ.2,3, 6 της Οδηγίας 2001/83/ΕΚ/06-11-2001), Παράρτημα Ι Μέρος ΙVπαρ.3.2.1.1.

2) αρ.1,2παρ.4, 12-19-24 της Οδηγίας 2001/18/ΕΚ/12-03-2011, Παράρτημα ΙΑ` και ΙΙ,ΙΙΙ

3) αρ.2,3,4,6παρ.2α,γ,3 και αρ. 10,12, 14παρ.7,8,9 Κανονισμού 726/31-03-2004, που διαβάζεται σε συνδυασμό με τις δύο προαναφερόμενες Οδηγίες και του ν.1316/1983.

Κι ο λόγος έλλειψης άδειας είναι ακριβώς η γνώση των κρατικών υπευθύνων για την επικινδυνότητά του και προς αποφυγή των οποιονδήποτε συνεπειών εις βάρος των από τις συνέπειες της διεξαγωγής του.

Για τους λόγους αυτούς, ο εμβολιασμός ΟΛΩΝ εγκυμονεί άμεσους και θανατηφόρους κινδύνους για την ζωή των κι ανυπολόγιστων συνεπειών στο περιβάλλον, οργανικό μέρος του οποίου είναι κι ο άνθρωπος.

Τα αρ.51,52 ν.4764/2020 για τον εμβολιασμό, είναι αφενός αντι-συνταγματικά, αλλά σε κάθε περίπτωση ΔΕΝ μπορούν και δεν συνιστούν άδεια εμβολιασμού, λόγω της κατίσχυσης επ` αυτών του Κανονισμού 726/2004.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ…κι επειδή ΔΕΝ υπάρχει, λάβετε όλα τα αναγκαία μέτρα διακοπής του.

Παρακαλώ να ενημερωθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας και Διαφάνειας της Βουλής, η οποία αναλαμβάνει την εποπτεία του (άνευ αδείας) εμβολιασμού, για το περιεχόμενο της παρούσας αναφοράς μου.

Έχω ήδη ενημερώσει και τον Κον Πρωθυπουργό, αλλά, ηγνοήθην.

Καλή χρονιά.

Μετά τιμής

Υ,Σ. Μπορώ να σας υποβάλλω εκτενή ιατρική-νομική τεκμηρίωση των παραπάνω.

Χαλκίδα 28-12-2020 Δημ. Αντωνίου

Έτσι σταματήσαμε τον Εμβολιασμό του Θανάτου, στον βωμό της απληστίας, αμάθειας, υποτακτικότητας και φθηνής εξαγοράς. 

Στις 31/12/2020, δημοσιεύτηκε η είδηση, ότι Αναβλήθηκε χωρίς εξηγήσεις ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο του Βόλου ,  ενώ διαψεύδεται από συστημικά ΜΜΕ.

Πρόκειται για αδίστακτους εγκληματίες, στείλτε τους εκεί που τους πρέπει, σε ΥΠΟΓΕΙΑ κελιά, όχι σε ισόγεια, σε ΥΠΟΓΕΙΑ.



 Ιάκωβος Τίγκας

Επόπτης Δημόσιας Υγείας

πηγη 

Πέτσας: Κλειστές θα είναι οι Εκκλησίες για τους πιστούς για μια Εβδομάδα! Χωρίς Αγιασμό των υδάτων την Ημέρα των Θεοφανίων! ΒΙΝΤΕΟ

Βρε δαιμονισμενοι δεν ντρέπεστε;;;;

Ανοίξτε τις Εκκλησίες καθάρματα ! ! !

 Νέο αυστηρό «Lockdown» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας που ξεκινάει από αύριο Κυριακή 3 Ιανουαρίου, το πρωί στις 6:00 και για μία εβδομάδα. Στα μέτρα που ίσχυαν πριν τις γιορτές επανέρχεται η χώρα ώστε να δοθεί μια ανάσα στο «Εθνικό Σύστημα Υγείας» ανέφερε ο κ. Πέτσας. Μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε είναι το κλείσιμο των Εκκλησιών.

Συγκεκριμένα, κλειστές θα μείνουν οι Εκκλησίες από αύριο το πρωί μέχρι την Κυριακή 10 Ιανουαρίου και χωρίς Αγιασμό σε εξωτερικούς χώρους την ημέρα των Θεοφανίων όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Παρακολουθήστε:

Δήλωση του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργου και Κυβερνητικού Εκπροσώπου Στέλιου Πέτσα:


Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά σε όλες και όλους! Χάρη στην υπευθυνότητα όλων μας, η επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα έχει βελτιωθεί και σήμερα είναι εμφανώς καλύτερη από πολλές άλλες χώρες της Ευρώπης. Ωστόσο, τα νέα κρούσματα παραμένουν ακόμα σε υψηλά επίπεδα και η πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας συνεχίζεται. Τα νοσοκομεία μας εξακολουθούν να νοσηλεύουν μεγάλο αριθμό ασθενών. Δυστυχώς, περίπου 2.500 συνάνθρωποί μας πέρασαν τα Χριστούγεννα σε κλίνες Covid, ενώ περισσότεροι από 400 εξακολουθούν να βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Τα δεδομένα αυτά επιβάλλουν να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση, κάνοντας ό,τι μπορούμε για να περιορίσουμε ακόμη περισσότερο τη διασπορά του κορονοϊού στην Πατρίδα μας. Ιδίως τώρα, που η ελπίδα του εμβολίου δεν είναι ευχή ή προσδοκία. Αλλά πραγματικότητα, σε εξέλιξη. Για αυτό «παίζουμε άμυνα» με όσα μέτρα απαιτούνται για την ανάσχεση της πανδημίας. Και περνάμε στην αντεπίθεση, με την επιχείρηση «Ελευθερία» για τον εμβολιασμό. Σε ό,τι αφορά την άμυνα, ξέρουμε όλοι τη σημασία της για την προστασία της ζωής μας και της ζωής αυτών που αγαπάμε. Ξέρουμε επίσης πόσο δύσκολα και αργά επέρχεται η βελτίωση, σε αντίθεση με την επιδείνωση που συντελείται γρήγορα όταν χαλαρώνουμε.

Και είναι ανάγκη ό,τι χτίσαμε όλοι μαζί, με κόπο και θυσίες, σε διάστημα πολλών μηνών, να μην γκρεμιστεί από την χαλάρωση λίγων ημερών. Επιβάλλεται, συνεπώς, να κάνουμε ό,τι παραπάνω μπορούμε για να βελτιώσουμε την επιδημιολογική κατάσταση στη χώρα. Ώστε να ξαναγυρίσουμε, σταδιακά, σε μια μορφή κανονικότητας. Και, πρώτα από όλα, να μπορέσουν τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σχολεία. Για τον σκοπό αυτό, εντείνουμε τις προσπάθειές μας την κρίσιμη πρώτη εβδομάδα του 2021. Από αύριο, Κυριακή 3 Ιανουαρίου και 6:00 το πρωί, μέχρι τις 6:00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου, μένουμε και πάλι σπίτι, καθώς αναστέλλεται η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων και υπηρεσιών που είχαν σταδιακά επιτραπεί πριν από τα Χριστούγεννα.

Συγκεκριμένα, σταματά η «παράδοση εκτός» (click away) στα εμπορικά καταστήματα, η λειτουργία βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων, υπηρεσιών περιποίησης νυχιών, ΚΤΕΟ και οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος. Επανέρχεται η απαγόρευση μετακινήσεων στο αυστηρότερο ωράριο, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και 5:00 το πρωί, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Οι εκκλησίες μας θα παραμείνουν κλειστές για τους πιστούς και δεν θα γίνει την ημέρα των Θεοφανείων Αγιασμός των υδάτων σε εξωτερικούς χώρους.
Από αύριο, λοιπόν, και για μια εβδομάδα, κάνουμε ακόμη μία προσπάθεια. Αξίζει να το κάνουμε, προληπτικά, καθώς όλοι μας μπορεί να χαλαρώσαμε τις γιορτινές ημέρες. Μένουμε, λοιπόν, ξανά σπίτι. Για να δώσουμε μια μεγάλη ανάσα στους ήρωες της πρώτης γραμμής που δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό. Για να προστατεύσουμε τη ζωή μας, τη ζωή του διπλανού μας και των δικών μας ανθρώπων, όλων μας. Στόχος είναι να φτάσουμε, με ασφάλεια, στις 11 Ιανουαρίου, στη βέλτιστη δυνατή επιδημιολογική κατάσταση. Και έτσι, από 11 Ιανουαρίου, να ξαναχτυπήσει το κουδούνι σε όλα τα σχολεία της χώρας. Να αποκατασταθεί η δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία. Τα παιδιά να απαλλαγούν από την ψυχολογική φόρτιση όλης αυτής της περιόδου. Οι δάσκαλοι και οι καθηγητές μας να συναντηθούν ξανά με το λειτούργημά τους.

Και οι μαθητές όλων των βαθμίδων να επιστρέψουν με ασφάλεια στα θρανία τους. Στον φυσικό τους χώρο. Στο δεύτερο σπίτι τους. Μαζί με τους εκπαιδευτικούς και τους συμμαθητές τους. Μένουμε τις λίγες αυτές ημέρες σπίτι και στις 11 Ιανουαρίου επιστρέφουμε στην σημερινή κατάσταση και με τα σχολεία μας ανοιχτά. Η περαιτέρω, σταδιακή επανεκκίνηση της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας θα γίνεται με γνώμονα την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεδομένων. Και πάντοτε, βέβαια, με τήρηση των μέτρων προστασίας που απαιτούν οι περιστάσεις. Είναι στο χέρι μας να πετύχουμε. Και θα το κάνουμε με ενότητα, υπευθυνότητα και πειθαρχία. Όλοι μαζί! Καλή Χρονιά!

 

 

Πηγή 

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Tι αλλάζει από αύριο και τι θα ισχύει με τα SMS...

Νέα δεδομένα ισχύουν από αύριο, Κυριακή, 3 Ιανουαρίου στο σύνολο της χώρας μετά τις ανακοινώσεις του Στέλιου Πέτσα για την επιβολή ολικού lockdown λόγω κορωνοϊού με την βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας να ξεκινά στις 21:00.

Νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προέβη σε έκτακτη ενημέρωση τονίζοντας πως παρά την καλή επιδημιολογική εικόνα των τελευταίων ημερών, τα μέτρα μέχρι τις 11 Ιανουαρίου κρίθηκαν απαραίτητα για το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

Ο Στέλιος Πέτσας ανακοίνωσε πως από αύριο επανέρχεται επίσης η απαγόρευση μετακινήσεων στο αυστηρότερο ωράριο, από τις 21:00 το βράδυ μέχρι και 5:00 το πρωί από αύριο, με μόνη εξαίρεση τους εργαζόμενους και όσους έχουν ανάγκη ιατρικής βοήθειας.

Τι θα ισχύει με τα SMS μεταξύ 21:00-05:00

Οσον αφορά τις μετακινήσεις από τις 21:00 ως τις 05:00, θα πραγματοποιείται όπως και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας, δηλαδή με μήνυμα στο 13033 και έντυπα μετακίνησης για:

Εργασία (μέσω βεβαίωσης)
Λόγους υγείας (κωδικός 3)
Ατομική άθληση και έξοδο με κατοικίδιο (κωδικός 6)

Τι θα ισχύσει με τα SMS τις υπόλοιπες ώρες από αύριο

Ετσι, από αύριο, τα SMS που θα ισχύουν είναι με τους κωδικούς:

Μετακίνηση για λόγους υγείας (μετάβαση σε φαρμακείο, επίσκεψη στον γιατρό ή μετάβαση σε νοσοκομείο ή κέντρο υγείας, εφόσον αυτό συνιστάται μετά από σχετική επικοινωνία). Σε αυτή την περίπτωση αποστέλλεται SMS με τον κωδικό 1.

Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών ειδών πρώτης ανάγκης, όπου δεν είναι δυνατή η έγκαιρη αποστολή τους. Σε αυτή την περίπτωση στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 2.
Μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία, εφόσον δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική ή τηλεφωνική εξυπηρέτηση και μόνο για κατεπείγουσες ανάγκες, μετά από τον καθορισμό ραντεβού για το οποίο ενημερώνεται εγγράφως ή ηλεκτρονικώς ο πολίτης και υπό την επιπλέον προϋπόθεση επίδειξης της ως άνω ενημέρωσης, καθώς και μετάβαση στην τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή ηλεκτρονική συναλλαγή. Για μετάβαση σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 3.
Μετάβαση για παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που βρίσκονται σε ανάγκη, καθώς και για μεταφορά συζύγου ή συγγενούς πρώτου βαθμού από και προς τον τόπο εργασίας του, εφόσον υφίσταται σχετική ανάγκη. Σε αυτές τις περιπτώσεις (παροχή βοήθειας, μεταφορά συζύγου ή συγγενούς στην εργασία του), αποστέλλεται SMS με τον κωδικό 4.

Μετάβαση σε κηδεία υπό τους όρους που προβλέπεται από τον νόμο ή για μετάβαση γονέων που τελούν σε διάσταση που είναι αναγκαία για τη διασφάλιση της επικοινωνίας γονέων και τέκνων, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις. Στις περιπτώσεις αυτές στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 5.
Σωματική άσκηση σε εξωτερικό χώρο ή κίνηση με κατοικίδιο ζώο, ατομικά ή ανά δύο (2)άτομα, υπό την προϋπόθεση τήρησης στην τελευταία αυτή περίπτωση της αναγκαία απόστασης του ενάμισι (1,5)μέτρου. Καθώς και μετάβαση για σίτιση αδέσποτων ζώων, εφόσον η μετάβαση πραγματοποιείται εντός του δήμου κατοικίας του πολίτη. Στις περιπτώσεις αυτές, στο SMS χρησιμοποιείται ο κωδικός 6.

Σε κάθε μετακίνηση πρέπει οι πολίτες να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο καθώς και συμπληρωμένο έντυπο βεβαίωσης κίνησης (εκτυπωμένο ή χειρόγραφο) ή το SMS επιβεβαίωσης, για να το επιδείξουν σε περίπτωση ελέγχου.
Τι κλείνει από 3 Ιανουαρίου

Από το πρωί της Κυριακής, 3 Ιανουαρίου μέχρι τις 11 Ιανουαρίου τίθεται σε εφαρμογή το νέο αυστηρό lockdown στη χώρα.

Ετσι, κλείνουν:

εμπορικά καταστήματα που λειτουργούσαν με «παράδοση εκτός» (click away),
βιβλιοπωλεία,
κομμωτήρια,
υπηρεσίες περιποίησης νυχιών,
ΚΤΕΟ και
οι δραστηριότητες κυνηγιού και ψαρέματος.

Θελετε να δειτε τους συνομωσιολογους; Δειτε αυτο το βιντεο και πολλα θα καταλαβετε...

Εμεις δεν λενε τιποτα...

Το αφηνουμε στην κριση σας...

Δειτε το βιντεο...





Σε 4 μερες ετοιμαστειτε λεει ο Προεδρος Τραμπ ! ! ! Έστειλε το μήνυμα ενόψει της 6ης Ιανουαρίου...

“Θα καταθέσουμε πολλά αποδεικτικά στοιχεία!”, είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ αλλά και ο γερουσιαστής Josh Hawley...



Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι πολλά θα είναι τα αποδεικτικά στοιχεία της εκλογικής απάτης τα οποία θα παρουσιαστούν στις 6 Ιανουαρίου στην κοινή σύνοδο του Κογκρέσου. Το σχετικό ρεπορτάζ έχει το https://www.theepochtimes.com/ το οποίο μεταξύ άλλων γράφει και τα ακόλουθα:

“Ο γερουσιαστής Josh Hawley (R-Mo.) Και περίπου 40 νομοθέτες ανακοίνωσαν ότι θα αμφισβητήσουν τις ψηφοφορίες κατά τη διάρκεια της κοινής συνόδου του Κογκρέσου στις 6 Ιανουαρίου, λόγω φερόμενης απάτης και παρατυπιών κατά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει σε αρκετές ώρες συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. 

Ο σύμβουλος του Τραμπ, Τζέισον Μίλερ, δήλωσε στο Newsmax νωρίτερα την εβδομάδα ότι η ομάδα στοχεύει να παρουσιάσει πολλά στοιχεία. «Θα έχουμε την ευκαιρία μπροστά στον αμερικανικό λαό, την επόμενη εβδομάδα να παρουσιάσουμε αυτές τις υποθέσεις, όλες αυτές τις αποδείξεις απάτης», δήλωσε ο Μίλερ.



πηγη 

Αν η Ελλαδα, ΑΝ παρει τα μαχητικα που λενε, τοτε ολα αλλαζουν στο Αιγαιο ! ! ! Δειτε τι λενε οι Τουρκοι γι αυτο...

Οταν τα παρει, αν τα παρει, πραγματι θα αλλαξουν πολλα...

Το ζητημα ειναι να μην γινουν και αυτα τα μαχητικα, οπως τα αναδρομικα των Συνταξιουχων που καθε μερα ακουμε και ενα αλλο ψεμμα....

Προς το παρον υποσχονται, αλλα αν δεν τα δουμε, δεν μπορουμε να τους πιστεψουμε, συμφωνα με τα μεχρι τωρα δειγματα γραφης τους...

Μακαρι να ειναι αληθεια...



Το γεγονός ότι η Ελλάδα ΘΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙ έχει ανησυχήσει ιδιαίτερα τους Τούρκους, οι οποίοι γνωρίζουν καλά πως αν η χώρα μας ενισχυθεί στρατιωτικά θα αλλάξει η ισορροπία στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.

Σύμφωνα με τον Τούρκο δημοσιογράφο Μπατουχάν Γιασάρ, «ακόμα και εάν η Ελλάδα πάρει το Rafale και τα F-35, δεν θα είναι σε θέση να πάρει το πάνω χέρι στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο καθώς η υπεροχή της είναι… θεωρητική. Εάν ο Τούρκος πιλότος πιέσει το κουμπί, το ελληνικό αεροπλάνο θα συντριβεί», αναφέρει ο Γιασάρ συμπληρώνοντας πως «επιπλέον, απαιτείται ορισμένη χρονική περίοδος για την παράδοση των αεροσκαφών στην Ελλάδα και την εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων».

Ο Τούρκος δημοσιογράφος τονίζει πως η Ελλάδα δεν μπορεί να αντέξει οικονομικά την διαχείριση των ακριβών F-35 και Rafale.

Ο Γιασάρ αναφέρει πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του η Ελλάδα έχει 152 F-16 διαθέσιμα, στα οποία πρέπει να προστεθούν 43 Mirage και 32 F-4 Phantoms. Οι Τούρκοι υπολογίζουν πως οι Ελλάδα διαθέτει 227 μαχητικά με την Άγκυρα να υποστηρίζΕι πως διαθέτει περίπου 250 F-16 και F-4 Phantom.

«Η Ελλάδα τρελάθηκε. Ενώ λιμοκτονούσε διέθεσε ένα σημαντικό μέρος του προϋπολογισμού για εξοπλισμό. Αγοράζει 18 μαχητικά Rafale από τη Γαλλία. Έκανε επίσημη αίτηση στις ΗΠΑ για 24 F-35. Δεν ξέρουμε…», σημειώνει βέβαια σε άλλο σημείο του άρθρου του ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Όπως αναφέρεται, «το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος θα πέσουν στα χέρια της Ελλάδας» αν δεν πάρει η Τουρκία νέα αεροπλάνα.

Η Τουρκία θα έχει την δυνατότητα να παράξει δικό της αεροπλάνο (σ.σ. με την βοήθεια της Μεγάλης Βρετανίας) σε τουλάχιστον οκτώ χρόνια. Αυτή είναι η περίοδος που… τρέμουν οι Τούρκοι.

Ότι και να γράφουν οι Τούρκοι αναλυτές, το γράφουν για εσωτερική κατανάλωση. Οι σοβαροί αναλυτές γνωρίζουν πως με τα Rafale και τους Meteor η Τουρκία δεν έχει καμία τύχη στο Αιγαίο. Ήδη στην Αθήνα γίνονται σκέψεις για την αγορά από την Γαλλία και δεύτερης μοίρας Rafale, με άλλα 18 ή 22 γαλλικά αεροσκάφη.




πηγη 

Απορειτε που η "ΠΡΟΕΔΡΟΣ" δεν ηθελε τον Εθνικο μας Υμνο; Αυτη διεγραψε και το Γερμανικο Κατοχικο δανειο. Το ξερατε;

Ἡ διορισμενη και μη εκλεγμένη από τον λαό  Πρόεδρος διέγραψε τό κατοχικό δάνειο καί ἀφήρεσε τήν λέξη «γερμανικές»...

Χωρίς ἐθνικότητα οἱ ἐπανορθώσεις γιά τήν κυρία Σακελλαροπούλου....  

Παρέλειψε καί τήν φράση «νομικῶς ἐνεργές ἀπαιτήσεις»...



ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ἔχουν πάντοτε τήν σημασία τους. Λίγο νά τίς ἀλλάξεις, λίγο νά τίς τροποποιήσεις, κάτι νά ξεχάσεις –ἠθελημένα ἤ ἀθέλητα– εἶναι δυνατόν νά κάνεις μεγάλη ζημία. Ἡ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου δέν εἶναι ἀφελής. Γνωρίζει ἄριστα τί ἀλλάζει στό περιεχόμενο μιᾶς παγίας ἐθνικῆς θέσεως ἄν ἀντικαταστήσεις μία λέξη. Πολύ δέ περισσότερο ἄν ξεχάσεις μία λέξη. Ἀκόμη δέ περισσότερο ἄν τήν ἀλλάξεις στόν ἀριθμό καί ἀπό πληθυντικό τήν ὑποβιβάσεις στόν ἑνικό. Πεῖς γιά παράδειγμα «ἐπανόρθωση» ἀντί «ἐπανορθώσεις». 

Δέν χωροῦν δικαιολογίες λοιπόν γι’ αὐτό πού διέπραξε ἡ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας μέ τό μήνυμά της τήν Κυριακή γιά τήν ἐπέτειο τοῦ Ὁλοκαυτώματος τῶν Καλαβρύτων. Ἡ οὕτως ἤ ἄλλως μικρή σέ ἔκταση δήλωσίς της γιά τήν μαύρη ἐπέτειο –ἄν ἐπρόκειτο γιά μειονότητες βέβαιον εἶναι πώς θά ἦταν ἡ διπλάσια– εἶχε μία κατάληξη σόκ. Τήν περίεργη ἀναφορά της στό ζήτημα τῶν γερμανικῶν ἀποζημιώσεων καί ἐπανορθώσεων. Πιό συγκεκριμένα, ἡ κυρία Σακελλαροπούλου δήλωσε:

«Ἡ σφαγή τῶν Καλαβρύτων, ἡ μεγαλύτερη ναζιστική θηριωδία τοῦ Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου σέ ἑλληνικό ἔδαφος, ἔχει χαραχθεῖ ἀνεξίτηλα στήν ἱστορική καί συλλογική συνείδηση τοῦ λαοῦ μας. 

Ἕνα εἰδεχθές καί ἀποτρόπαιο γεγονός, πού ὄχι μόνο προκαλεῖ βάναυσα καί τραυματίζει ἀνεπανόρθωτα τό ἀνθρώπινο αἴσθημα, ἀλλά μᾶς καλεῖ, κάθε χρόνο, τή μέρα τῆς ἐπιστροφῆς μας στόν τόπο τοῦ μαρτυρίου, σέ ἐγρήγορση γιά τή θωράκιση τῆς δημοκρατίας μας, στήν Ἑλλάδα καί τήν Εὐρώπη, ἀπό τούς ἐχθρούς της, τούς ἐπιγόνους τοῦ φασισμοῦ καί τοῦ ναζισμοῦ. Στή μνήμη τῆς ἀδικοχαμένης καί ἡρωικῆς γενιᾶς τῶν Καλαβρυτινῶν παραμένει ἐνεργός ὁ δίκαιος ἀγώνας τῆς ἐπανόρθωσης.».

Ἄς προσέξουμε τήν κατάληξη τῆς δήλωσής της: «Παραμένει ἐνεργός ὁ δίκαιος ἀγώνας τῆς ἐπανόρθωσης.». Πίσω ἀπό κάθε λέξη ὑπάρχει καί μία παγίδα πού ὁδηγεῖ στήν ἀρχή ἐγκαταλείψεως τῆς παγίας ἐθνικῆς θέσεως. Ἰδού γιατί: Εἶναι λάθος ἡ διατύπωσις «παραμένει ἐνεργός ὁ ἀγώνας.» 

Ὅλοι οἱ προκάτοχοι τῆς κυρίας Σακελλαροπούλου, Στεφανόπουλος, Παπούλιας, Παυλόπουλος διεκήρυσσαν ὅτι «οἱ ἀπαιτήσεις τῆς Ἑλλάδος κατά τῆς Γερμανίας γιά τό κατοχικό δάνειο καί τίς ἐπανορθώσεις εἶναι νομικῶς ἐνεργές καί δικαστικῶς ἐπιδιώξιμες.» Ἀπό τίς «ἐνεργές ἀπαιτήσεις» τοῦ χθές φθάσαμε στήν νέα ἀόριστη Προεδρική διατύπωση περί «ἐνεργοῦ ἀγῶνα». Ἡ κυρία Σακελλαροπούλου στήν δήλωσή της κάνει ἐπίσης λόγο γιά «ἐπανόρθωση». 

Ὄχι γιά «ἐπανορθώσεις». Ἀλλάζει πλήρως ἡ νομική ἔννοια. Καί βεβαίως μέ τήν δήλωσή της διαγράφει δύο ἀκόμη λέξεις πού θά ἔκαναν τόν Μανώλη Γλέζο νά σηκωθεῖ ἀπό τόν τάφο του. Διαγράφει τίς λέξεις «κατοχικό δάνειο». Καί τό κορυφαῖο ὅλων! Ἡ …ἀσθενοῦς μνήμης κυρία Σακελλαροπούλου λησμονεῖ νά ἀναφέρει τήν ἐθνικότητα τῶν ἐπανορθώσεων –ἐπανορθώσεως κατ’ αὐτήν– καί τήν ἐθνικότητα τῶν διεκδικήσεων. Δέν τολμᾶ νά χρησιμοποιήσει τόν ὅρο «γερμανικές». 

Τόν διαγράφει. Οὔτε βεβαίως ἀναφέρει τόν ὅρο «ἀπαιτήσεις ἑλληνικές». Ἀξιολογώντας μέ τίς καλύτερες προθέσεις τήν δήλωσή της, θά λέγαμε ὅτι εἶναι τραγικά ἐλλιπής. Μένουμε σέ αὐτό. Στήν θέση τοῦ Γερμανοῦ πρέσβη στήν Ἀθήνα θά ἀνοίγαμε σαμπάνια στό ἄκουσμα αὐτῆς τῆς διατυπώσεως. Ὁ ἀρχηγός τοῦ Ἑλληνικοῦ Κράτους δέν προσδιορίζει τίς ἐπανορθώσεις ὡς «γερμανικές», δέν τίς θεωρεῖ «ἀπαιτήσεις νομικῶς ἐνεργές» καί «ἑλληνικές» ἀλλά «ἐνεργό ἀγῶνα» ἀορίστως. 

Καί βεβαίως διαγράφει τό κατοχικό δάνειο. Ἀσήμαντος λεπτομέρεια! Οὔτε στά καλύτερα ὄνειρά του. Δυστυχῶς ἡ «ἐκτροπή» πού ἐπισημαίνουμε δέν εἶναι νέα. Καθ’ ὅλη τήν διάρκεια τοῦ πρώτου χρόνου τῆς θητείας της ἡ Πρόεδρος εἶναι πλειστάκις ὑπότροπη. Ἄλλοτε ξεχνᾶ χῶρες, ἄλλοτε ἔννοιες καί σύμβολα σημαντικά γιά τόν ἑλληνισμό, ἄλλοτε προβαίνει σέ διατυπώσεις ἄκρως παρεξηγήσιμες. 

Τήν μία μεταβαίνει στήν Θράκη τήν ἡμέρα πού ὁ Ἐρντογάν μετατρέπει τήν Ἁγία Σοφία σέ τέμενος καί μιλᾶ χλιαρά γιά «ἐξ ἀνατολῶν γείτονα». Δέν τολμᾶ νά προφέρει τήν λέξη «Τουρκία». Τήν ἄλλη μεταβαίνει στό Ἀγαθονήσι καί λέει στούς κατοίκους του ὅτι «εἶστε μακριά ἀπό τήν ἠπειρωτική Ἑλλάδα». Κεῖται μακράν δηλαδή. Ροζάκειος ἀντίληψις. Τήν ἑπομένη ἀντικαθιστᾶ σέ μήνυμά της γιά τήν 25η Μαρτίου τήν λέξη «ὀθωμανικός ζυγός» μέ τήν λέξη «δεσποτισμός» ἐνῶ παραλείπει τήν λέξη «Ἔθνος». 

Τήν μεθεπομένη πηγαίνει στήν Κύπρο καί χαρακτηρίζει τό Κυπριακό ἁπλῶς «ἐθνικό θέμα τῆς ἐξωτερικῆς μας πολιτικῆς» ἐνῶ ἡ παγία θέσις εἶναι πώς ἀποτελεῖ «θέμα διεθνές καί εὐρωπαϊκό». (Στό τέλος τό κατάλαβε.) Κάνει λόγο ἐπίσης γιά «διζωνική-δικοινοτική ὁμοσπονδία», κάτι πού ὁ Πρόεδρος Ἀναστασιάδης ἀπέρριψε σέ Σύνοδο Κορυφῆς γιατί παραπέμπει σέ «συνομοσπονδία». 

Νά μήν θυμηθοῦμε τέλος τήν ἀφαίρεση τοῦ Σταυροῦ καί τῆς Σημαίας ἀπό τό γραφεῖο της, τήν παράλειψη ἀναφορᾶς στόν Κωνσταντῖνο Καραμανλῆ τήν ἡμέρα ἀποκαταστάσεως τῆς Δημοκρατίας, τήν ἀπόφασή της νά μεταβεῖ στό Καστελλόριζο ἐσπευσμένως μόνον ὅταν ἔμαθε ὅτι προσεκλήθη νά μιλήσει σέ ἡμερίδα τῶν Δικηγορικῶν Συλλόγων ὁ προκάτοχός της. 

Καί ἔπειτα ἀπό ὅλα αὐτά ἀπορεῖ τό ἐπιτελεῖο τῆς κυρίας Προέδρου γιατί ἡ δημοτικότης της βρίσκεται στά τάρταρα καί ὁ θεσμός βρίσκεται κάτω ἀπό τό ὅριο τοῦ 50% τῶν προτιμήσεων τῶν Ἑλλήνων στίς δημοσκοπήσεις ἐπί τῶν ἡμερῶν της. Ὑπάρχει αἰτία: ὁ ἀπολογισμός της εἶναι κάκιστος.

Ἡ «Ἑστία» ἐπεχείρησε μέ αἰτήματα πού ἀπηύθυνε στό γραφεῖο τῆς Προέδρου νά ἔχει μία συνάντηση μαζί της, προκειμένου νά γνωρίζει τίς θέσεις της ἐπί ὅλων αὐτῶν, καθώς ἡ κριτική πού τῆς ἀσκοῦμε δέν ἐκκινεῖ ἀπό προσωπικές συμπάθειες ἤ ἀντιπάθειες ἀλλά ἀπό (ἐθνική) θέση ἀρχῆς. Δέν κατέστη δυνατή ἡ ἐπικοινωνία μας. 

Ἕτερον ἑκάτερον ὅμως. Ἐν τέλει, τά κείμενα ἀρκοῦν. Δυστυχῶς ἡ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας κατά τόν πρῶτο χρόνο ἀσκήσεως τῆς θητείας της δέν κατάφερε νά προσεγγίσει τό ἄλικο αἴσθημα. Ἀναδιατυπώνοντας ἐπί τά χείρω μάλιστα ἐθνικές θέσεις δεκαετιῶν ἀποξενώθηκε μέ τό «καλημέρα» ἀπό τήν πλειονότητα τῶν Ἑλλήνων. Ἔχει ὅλο τόν καιρό νά βρεθεῖ στήν σωστή πλευρά τῆς ἱστορίας. Δέν εἶναι ἀργά.




πηγη 

Ρε Φωστήρες λοιμωξιολόγοι, αφού οί μάσκες σταματούν τόν κορωνοϊό τότε γιατί αυξήθηκε;

Αν συτοι ειναι επιστηονες εγω ειμαι αστροναυτης...

Αφού οί μάσκες σταματούν τόν κορωνοϊόν τότε γιατί «αυξήθηκε»; 

Ούτε μέ τό εμβόλιον θά σταματήσει η ζωή καί η ψυχή σού θέλουν νά σταματήσει…



Σέ συχνοτητοβομβαρδίζουν μέ τόση σάπια πληροφορία καί παραπληροφορία, επανάληψη καί μέσα σ’ αυτή καί καλή πληροφορία πρός τό παρόν αναπόφευκτη, είς τό μέλλον ίδωμεν, ώστε σέ έκαναν μνήμη χρυσόψαρου….

Αφού είναι τόσον επιτυχημένη καί αναπόσπαστα απατηταία η μάσκα τότε διατί «αυξήθηκε» ό κοροϊδοϊός; Μήπως συμβαίνει τό αντίστροφον όπως μέ διάφορες μεθόδους επέδειξαν διάφοροι επιστήμονες, ότι κατακρατείται ό ιός, εκτοξεύονται από τόν μασκοφόρον ώς λέϊζερ ψεκάσματος οί ιοί κ.α.;… Τελικά μήπως η μάσκα ευνοεί τόν κορωνοϊόν καί βεβαίως τό γνωρίζουν!

Καί εάν ισχύει αυτόν καί τά στοιχεία δείχνουν ότι τώ όντι ισχύει τότε ούτε τό εμβόλιον θά σέ γιάνει από τήν μαλακία που σέ δέρνει, άλλωστε καί οί ίδιοι λένε πώς δέν θά τόν σταματήσουν τά εμβόλια ούτε σού εγγυούνται τήν οίαν ή τίς όσες άλλες βλάβες, σέ έκαναν βλαμμένον νά αποδέχεσαι τήν βλάβην σού πρίν τήν πάθεις! Τόση τεχνητή νοημοσύνη ελέγχου τής φυσικής νοημοσύνη σού μόνον τεχνητή αποχαύνωση μπορώ νά τήν επικαλεστώ!

Δέν θά σταματήσει ούτε ό κορωνοϊός ούτε τά εμβόλια ούτε οί μάσκες εάν δέν βάλεις εμβόλια ή καί αφού βάλεις τά εμβόλια εάν τά βάλεις, διότι η μάσκα αποδυναμώνει τό ανοσοποιητικόν σύνστημα γιά νά έχει αποτέλεσμα μεγαλύτερον εμβόλιον σέ δυνδοιασμόν σύντομα μέ τό 5g…

Δέν θά παύσει η ασθένεια σού, δέν θά παύσουν νά σέ θεωρούν άρρωστον καί νάσαι ψυχάρρωστος καί βλάξ μέχρι νά σταματήσει η ζωή σού, μέχρι νά τούς αδειάσεις τήν γωνιά αλλά εσύ σαγηνεύτηκες από μά μάγια «τούς» καί τό χειρότερον ίσως ούτε που τό γνωρίζεις… πώς θά τό πολεμήσεις …. άμα δέν τό γνωρίζεις./… άμα δέν γνωρίζεις τόν εχθρόν πώς θά τόν σκοτώσεις πρίν σέ σκοτώσει;….

Ό εχθρός σού δέν είναι ό κορωνοϊός ό εχθρός σού είναι η σιώνα κορώνα… επαναλαμβάνω ούτε ένας παγκοσμίως δέν απόθανε κατ’ οίκον από κορωνοϊόν, καί στά νοσοκωμεία τούς δηλητηριάζουν μέ υψηλής τάσης καί δόσης οξυγόνον καί αποθαίνει ένας εκατοστάρης από αυτήν τήν γριππούλα ναί γριππούλα καί γράφουν 500 καί σού τήν δίνουν μέ τά τέστ μαζι καί άλλες δηλητηριαστικές ουσίες καί ιούς που θά στούς ανάψουν άμα ανάψουν τά 5g ή αργότερα μέ άλλα συχνοτικά μέσα ή αφού αυγατίσουν όποτε θέλουν αυτά, μεταξύ άλλων θά σού ρίξω καί έναν ντοκυμανταίρ που τά λένε οί ίδιοι λίαν πολύ πολύ συντόμως…




πηγη 

Αγανακτισμένη έμπορος κοσμημάτων ξέσπασε και πέταξε τα γούρια στον καδο:''Μας κατέστρεψαν! Την πατήσαμε!''

Πατήστε πάνω στην φώτο για να δείτε το βίντεο....

 Στα όριά τους βρίσκονται οι επιχειρηματίες της χώρας οι οποίοι βλέπουν την διαχείρηση της κυβέρνησης στην πανδημία να βάζει μόνιμο λουκέτο στα μαγαζιά τους.


«Την πατήσαμε! Βάλαμε εμπόρευμα όπως βλεπετε εδώ και τώρα θα τα πάρουμε και θα τα πετάξουμε στα σκουπίδια. Αν δεν τα πουλήσω τώρα,τι θα τα κάνω; Εκτός κι αν πρέπει να περιμένω το 3021 για να τα πουλήσω! Ποιος θα μου πληρώσει τους λογαριασμούς μου; Θα τους βάλω εδώ στη βιτρίνα αντί για κοσμήματα να τους δούνε οι υπουργοί» καταγγέλει στην κάμερα του Tlive μια έμπορος κοσμημάτων.

«Γιατί δεν με αφήνουν να βάλω τον κόσμο μέσα; έναν έναν θα τους εξυπηρετήσω, δεν θα βάλω κόσμο μέσα. Είναι η εποχή μου! Αυτά εδώ όλα ξέρετε τι πρέπει να τα κάνω; Να τα πετάξω στα σκουπίδια» ούρλιαξε η αγανακτισμένη έμπορος κοσμημάτων και πέταξε τα γούρια που είχε μπροστά της σε έναν κάδο.

 

 

 

 

Πηγή 

Γιατι αναβληθηκαν οι εμβολισμοι σε νοσοκομεια της Στερεας Ελλαδος και στο νοσοκομειο του Βολου;

Αναβλήθηκε από την 5η ΥΠΕ χωρίς εξηγήσεις ο εμβολιασμός των υγειονομικών στο Νοσοκομείο του Βόλου....



Χωρίς να  ειπωθούν λεπτομέρειες, ο υποδιοικητής της 5ης ΥΠΕ  κ. Παπαγεωργίου επικοινώνησε με την διοίκηση του Νοσοκομείου Βόλου και ανακοίνωσε πως δεν θα υπάρξει κανένας εμβολιασμός υγειονομικού την Δευτέρα στο Νοσοκομείο και εμβόλια δεν πρόκειται να σταλούν την Κυριακή. 

Η απόφαση αφορά επίσης τα Νοσοκομεία της Στερεάς Ελλάδας, όπου είχαν προγραμματιστεί εμβολιασμοί.

Ηδη η Επιτροπή των υγειονομικών που είχε αναλάβει τους εμβολιασμούς ενημερώνει τηλεφωνικά γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό για την ακύρωση των εμβολιασμών. 

“Δεν έχουμε καμία άλλη ενημέρωση εκτός από το ότι δεν θα γίνει εμβολιασμός. Αναβάλλεται, χωρίς εξήγηση και καλούμε ήδη τους συναδέλφους μας για την ακύρωση των ραντεβού τους”.

Από την 5η ΥΠΕ έγινε γνωστό πως δεν υπάρχει καμία έλλειψη στα εμβόλια, αλλά αυτή ήταν η απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμού. 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα εμβόλια θα σταλούν μέσα στην εβδομάδα αλλά καμία επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει στο Νοσοκομείο. 

“Εμείς δεν γνωρίζουμε τίποτα και είμαστε σε θέση να ξέρουμε πως καμία εξήγηση δεν δόθηκε. Το Νοσοκομείο ήταν έτοιμο για 50 εμβολιασμούς καθημερινά, καθ΄όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Εκτός από την ανακοίνωση της αναβολής δεν έχει δοθεί καμία εξήγηση” τόνισαν μέλη της αρμόδιας επιτροπής του Νοσοκομείου...



πηγη 

1821-2021:Η ΦΩΤΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

 Έτος ορόσημο αποτελεί η χρονιά του 2021 στην οποία εισήλθαμε καθώς φέτος συμπληρώνονται 200 χρόνια από την  του 1821.
 

Ο Ελληνισμός, όπου γης, θα τιμήσει φέτος την μεγάλη αυτή επέτειο με εκδηλώσεις που θα διαρκέσουν όλο τον χρόνο.
 

Συμβολικά ο Δήμος Ναυπλιέων το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς θέλοντας να τιμήσει την Εθνική Παλιγγενεσία του 1821 αλλά και τον ρόλο της πόλης του Ναυπλίου στον αγώνα του έθνους για την ελευθερία, φωταγώγησε τον Ανδριάντα του αρχιστράτηγου Θεόδωρου Κολοκοτρώνη με την βοήθεια της τεχνολογίας και του ΔΟΠΠΑΤ με δυο Ελληνικές σημαίες.
 

"Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Περιβάλλοντος – Πολιτισμού – Αθλητισμού και Τουρισμού με την έναρξη του 2021 , πρώτη ημέρα του χρόνου είχε ετοιμαστεί μία λαμπρή εκδήλωση η οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκε για τον λόγο που όλοι μας ξέρουμε, αφού τα μέτρα που έχουν παρθεί για την μη διάδοση του Κορονοϊού είναι τέτοια, που δεν μας αφήνουν να γιορτάσουμε έτσι όπως θέλουμε την έναρξη των εορτασμών από τα 200 χρόνια και φυσικά, πρέπει να πειθαρχήσουμε όλοι για να μπορέσει να περάσει αυτή η πανδημία και να πάρουμε πάλι πίσω τις ζωές μας.Παρ’ όλα αυτά όμως, ο Δήμος Ναυπλιέων συμβολικά , πραγματοποίησε την συμβολική έναρξη των εορτασμών χωρίς κόσμο, από το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, έτσι όπως αρμόζει στον Ήρωά μας.

 

 

Πηγή 

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος: "Να κάνετε το εμβόλιο"!!! ''Όσοι λένε όχι είναι δήθεν χριστιανοί''!!!


Κύριε Μητροπολίτη να το κάνετε εσείς το εμβόλιο που το θέλετε άλλα δεν μπορείτε να επιβάλετε στους πιστούς...  

«Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων», Κοσμάς ο Αιτωλός.

 

 «Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά».


Οι εποχές περίεργες και πολλοί κληρικοί δεν δείχνουν απλά ενθουσιασμένοι εμπρός στην ιδέα του εμβολιασμού για τον κορωνοϊό αλλά εκφράζουν μία εντυπωσιακή προσήλωση στα όσα λέει η κρατική επιτροπή «ειδικών» αλλά και η διεθνής κοινότητα.

Σε αυτή την κατεύθυνση χαρακτηρίζουν δήθεν χριστιανούς, όσους ιερείς και κοσμικούς αναπτύσσουν αμφιβολίες για τα εμβόλια, εισακούοντας άλλους επιστήμονες εκτός επιτροπής, οι οποίοι έχουν καταθέσει εύλογους προβληματισμούς για το συγκεκριμένο εμβόλιο που δόθηκε με αστραπιαίες διαδικασίες, μην λαμβάνοντας υπόψη τυχόν μελλοντικές παρενέργειες.
Ένας από αυτούς τους ιερείς είναι ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης Παύλος, ο οποίος κατά το σημερινό κήρυγμά του και πριν την κοπή πίτας εντός του Μητροπολιτικού Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνη, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Να κάνετε το εμβόλιο και αφήστε κάποιους φανατικούς, δήθεν Χριστιανούς, κληρικούς και λαϊκούς, τους λεγόμενους “Ζηλωτας».

«Η ζηλωτισμός τους είναι εκτός του Ευαγγελίου. Ο Θεός (σ.σ. Γιαχβέ) είπε, δια της Σοφίας Σειράχ (σ.σ. Παλαιά Διαθήκη καμία σχέση με τον Χριστό) να ακούμε την επιστημονική κοινότητα . Αν η επιστημονική κοινότητα δεν πιστεύει στον Θεό είναι δικό της πρόβλημα. Αλλά αυτά που μας λέει είναι σωστά», συμπλήρωσε.

Περαιτέρω σχόλια περισσεύουν! Πού να έρθει κάτι άλλο αργότερα, το οποίο δεν θα είναι εμβόλιο αλλά κάτι το οποίο θα πιστοποιεί το εμβόλιο, θα εμφυτεύεται και ενδεχομένως χωρίς αυτό να μην μπορείς, ούτε να πουλάς ούτε να αγοράζεις.

Aνάθεση από το ΝΑΤΟ στην Τουρκία την ηγεσία της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης ! ! ! Μπορει να την χρησιμοποιησει και εναντιον της Ελλαδος;

Σ αυτο το ερωτημα μπορει να απαντησει καποιος;

Θα βρεθουμε αντιπαλοι και με δυναμεις του ΝΑΤΟ; 



Η ανάθεση από το ΝΑΤΟ στην Τουρκία την ηγεσία της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της Συμμαχίας, δηλαδή με λίγα λογία την δύναμη ταχείας επέμβασης όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο και εδώ το ερώτημα ποιος θα το κρίνει, αποτελεί άλλη μια εχθρική προς την Ελλάδα πρόκληση της συμμαχίας η οποία υποτίθεται για τους φαντασιόπληκτους υπερασπίζεται την εθνική μας κυριαρχία από εξωτερική απειλή.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται, παρά την ιδιαίτερη χρονική συγκυρία για την Τουρκία, με το ρόλο της στο NATO να έχει τεθεί στο προσκήνιο, δεχόμενη σφοδρή κριτική για τον ρόλο της στο Ναγκόρνο Καραμπάχ, τη Συρία και την ανατολική Μεσόγειο, εντούτοις η Άγκυρα από σήμερα αναλαμβάνει την ηγεσία της Δύναμης Ταχείας Αντίδρασης της Συμμαχίας – Very High Readiness Joint Task Force (VJTF).

Και ύστερα κάποιοι αιθεροβάμονες στην ελληνική κυβέρνηση περιμένουν στήριξη από το ΝΑΤΟ έναντι της τουρκικής προκλητικότητας.

Κούνια που τους κούναγε…




πηγη 

Δεν εχει αποδειξεις ο Τραμπ για την Νοθεια λενε τα καναλια μας αλλα...Χωρίς τελειωμό οι αποδεδειμένα διεπραχθείσες Νοθείες ! ! !

ΑΚΑΘΕΚΤΕΣ είναι οι αποκαλύψεις του μεγάλου πατριωτικού σάιτ The Gateway Pundit σχετικά με την νοθεία που διεπράχθη τόσον εγκληματικώς κατά τη διάρκεια των αμερικανών εκλογών, όπως η ακόλουθη αποκάλυψη-σοκ… 



Τα μέλη της δικαστικής υποεπιτροπής της Γερουσίας της Γεωργίας για τις εκλογές και τα μέλη της δικαστικής επιτροπής της Γερουσίας διεξήγαγαν ακρόαση για να μελετήσουν τους εκλογικούς νόμους της Γεωργίας και τις πολλές παρατυπίες στις ψηφοφορίες στις προεδρικές εκλογές του 2020.

Η ακρόαση πραγματοποιήθηκε μετά από μια υποεπιτροπή της Γερουσίας που πραγματοποίησε ακρόαση την περασμένη εβδομάδα στο Καπιτώλιο για να συζητήσουν τις αντιληπτές παρατυπίες στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της ακρόασης, ο μάρτυρας Jovan Pulitzer κλήθηκε να καταθέσει για τις παρατυπίες στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου.

Ο Jovan Pulitzer (Γιοβάν Πούλιτζερ) είναι ένας λαμπρός εφευρέτης και συγγραφέας γνωστότερος για τη δημιουργία και την κατοχύρωση με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της CRQ ( Command Response Queue) και έχει ιδρύσει εταιρείες που περιλάμβαναν γύρους «επένδυσης σπόρων» από 1,6 εκατομμύρια έως πάνω από 250 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Joe Hoft έγραψε για αυτόν τον λαμπρό άνθρωπο για πρώτη φορά εδώ στο The Gateway Pundit.

Την Τρίτη ο Γιοβάν Πούλιτζερ αποκάλυψε τις διαφορές μεταξύ των ψήφων που εκτυπώθηκαν για τις δημοκρατικές κομητείες έναντι των ρεπουμπλικανικών κομητειών.

Οι κομητείες των Ρεπουμπλικανών είχαν έναν γραμμωτό κώδικα Ibarcode) στη γωνία πάνω δεξιά.



Οι ψήφοι από δύο διαφορετικές κομητείες εκτυπώθηκαν διαφορετικά. Αυτό προκάλεσε την απόρριψη των ψήφων των Ρεπουμπλικάνων από τις μηχανές ψηφοφορίας της Dominion!!!


Ο υπουργός Εξωτερικών Raffensperger επέτρεψε να γίνει αυτό σε μια ιστορικά κόκκινη πολιτεία των ΗΠΑ. Πρέπει να ασκηθούν διώξεις εις βάρος του Raffensperger εξαιτίας αυτού!!!

Οι μηχανές ψηφοφορίας ήταν συνδεδεμένες ΠΑΡΑΝΟΜΑ με το… Διαδίκτυο την ώρα που διεξήγοντο οι εκλογές των ΗΠΑ!!! διότι περιγράφει κι άλλα ευρήματα σχετικά με την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ που έγινε στις κάλπες την 3η Νοεμ. 2020,  και πάλιν του προαναφερόμενου ειδικού κο Pulitzer!!!



Πηγη 

Ο Στρατάρχης Χαφτάρ προειδοποιεί τους Τούρκους: Εγκαταλείψτε άμεσα τη χώρα, αλλιώς θα φύγετε με φέρετρα...

Να υπενθυμίσουμε ότι λίγες ημέρες πριν ο στρατάρχης είχε προειδοποιήσει τους τούρκους να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα, αλλιώς θα φύγουν με φέρετρα...



Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Α. Γκουτιέρες, ισχυρίζεται πως τα κόμματα της Λιβύης απέστειλαν έτοιμα για την έλευση ειρηνευτικής δύναμης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών στην χώρα! Με πρόσχημα την τήρηση της εκεχειρίας που συμφωνήθηκε τον Οκτώβριο. Αυτή η εξέλιξη δείχνει ότι η κυβέρνηση του αχυρανθρώπου Σαράτζ περιμένει επίθεση από τον εθνικό στρατό της Λιβύης και θεωρεί ότι η Τουρκία δεν είναι σε θέση να τον βοηθήσει.

O Γκουτιέρες πρότεινε την δημιουργία ειρηνευτικής δύναμης που θα συμπεριλαμβάνει πολίτες αλλά και απόστρατους από την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, την ΕΕ και αραβικά κράτη.

Η απάντηση ήρθε άμεσα από τον εθνικό στρατό της Λιβύης, του στρατάρχη Χαφτάρ, Ο οποίος απέρριψε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σκέψη για έλευση ειρηνευτικής δύναμης στην Λιβύη, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη εμπλοκή του διεθνούς παράγοντα στην χώρα. Ενώ το ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποτελεί το μέρος της επιστολής όπου ξεκαθαρίζει ότι ο στρατός της Λιβύης είναι σε απόλυτη θέση να υπερασπιστεί ολόκληρη την επικράτεια της Λιβύης και να επιβάλει την τάξη!

Προαναγγέλλοντας ουσιαστικά επιχειρήσεις του εθνικού στρατού της Λιβύης και στα εδάφη που ελέγχει η κυβέρνηση Σαράτζ η οποία ελέγχεται από τον Ερντογάν. Λίγο καιρό πριν, ο ίδιος ο στρατάρχης Χαφτάρ είχε προειδοποιήσει τους τούρκους να εγκαταλείψουν άμεσα την Λιβύη, αλλιώς θα φύγουν με φέρετρα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Χαφτάρ υποστηρίζεται ανοιχτά από την Αίγυπτο και τον Πρόεδρο Αλ Σίσι 




πηγη 

Θλίψη στην Λαμία «εφυγε» από την ζωή ο «Αϊ Βασίλης» την ώρα που μοίραζε δώρα...


Κρίμα...Χρονιάρα μέρα...

Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του...

 

Θλίψη επικρατεί στην Λαμία, μετά τον ξαφνικό θάνατο του «Άγιου Βασίλη» της πόλης, σε ηλικία μόλις 48 ετών.

Ο λόγος για τον 48χρονο Νίκο Σπανό ο οποίος υπέστη ανακοπή καρδιάς είκοσι λεπτά πριν την αλλαγή του χρόνου.
 

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε την κόκκινη στολή του Άγιου Βασίλη και ξεκίνησε να μοιράζει τα δώρα σε συγγενικό του σπίτι. Όμως εκεί τον «πρόδωσε» η καρδιά του.

Ο Νίκος Σπανός ξεκίνησε να ασχολείται με τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης από το 1993, ενώ στο Δήμο Λαμιέων πρόσφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερα από 20 χρόνια.

Μάλιστα ουκ ολίγες φορές είχε παρουσιάσει και το καρναβάλι της πόλης. Πριν είχε εργαστεί στο εργοστάσιο της Chipita, ενώ για κάποια χρόνια ήταν και διαιτητής ποδοσφαίρου, στα τοπικά πρωταθλήματα της Φθιώτιδας. Είχε δύο παιδιά ηλικίας 19 και 15 ετών.

 

 

 

Πηγή 

Π.ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΒΟΛΟΥΔΑΚΗΣ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ !!!


ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ" ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ"

 

 

 

 

Πηγή 

 

Στην Δοξολογία του Νέου Έτος αρνήθηκε η Σακελλαροπούλου να ακουστεί ο Εθνικός μας Ύμνος και τα παρατράγουδα του Πατούλη

Η Άλλη δεν ήθελε να ακουστεί  ο Εθνικός μας Ύμνος και ο Μεσιε (Φαντασμένος) ήθελε να γίνει χαλίφης στην θέση του Χαλίφη...

Ε! ρε τι ζούμε!

 

 Σχόλιο του Σωτήρη Μ. Τζούμα

Η πρώτη του έτους σήμερα και η καθιερωμένη Δοξολογία έγινε στον Καθεδρικό Ναό Αθηνων χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών κ. Ιερωνύμου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Σακελλαροπούλου, του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη , ο εκπρόσωπος της Βουλής των Ελλήνων Άγγελος Συρίγος, ο  Χρήστος  Σπίρτζης από πλευρά της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και ο Βασίλειος Γραμμένος  από Ελληνική Λύση.  Επίσης παρέστη ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης  και ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Μπακογιάννης. Παρέστησαν κατά το έθος οι Εκπρόσωποι των Πρεσβυγενών Πατριαρχείων (πλην του Οικουμενικού που δεν παρίσταται ποτέ), η Δικαστική ηγεσία της χώρας μας και οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πάντως ακόμη και σήμερα πρώτη ημέρα του νέου έτους , δεν έλλειψαν οι οδυνηρές διαπιστώσεις και τα ευτράπελα για να μην ξεχνιόμαστε και για να συνειδητοποιούμε ότι η Ελλάδα που ξέραμε ανήκει πια στο παρελθόν.

Κατ´αρχάς να κάνουμε μια επισήμανση που ήταν πανταχόθεν ορατή και δεν ήταν απαραίτητο να είσαι στην Μητρόπολη για να το καταλάβεις: η Πρόεδρος της Δημοκρατίας φαινόταν ότι εκτελούσε αγγαρεία με την παρουσία της.

Έφτασε στον προ του Καθεδρικού ναού χώρο και επι τη αφίξει της  μας έδωσε την πρώτη ψυχρολουσία. Έδωσαν εντολή οι επιτελείς της να μην ακουστεί  ο Εθνικός Ύμνος  ούτε κατά την άφιξη της όπως ορίζει το στρατιωτικό πρωτόκολλο. Για την αναχώρηση ούτε λόγος! Αυτό δηλαδή που γίνεται σε όλα τα πολιτισμένα κράτη με την άφιξη του Πρώτου πολίτη κάθε χώρας στην Ελλάδα της κ. Σακελλαροπούλου καταργήθηκε εις βάρος των ηθών και των εθίμων της χώρας αλλά κυρίως εις βάρος της εθνικής μας υποστάσεως. Και είναι η πρώτη φορά που δεν ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος της Χώρας μας την ημέρα της Πρωτοχρονιάς στη Δοξολογία. Να μην παραλείψουμε να το γράψουμε  και αυτό στα έργα και ημέρες της κ. Σακελλαροπούλου.

Το δεύτερο που καταγράφηκε ως αρνητικό σημείο της Προέδρου της Δημοκρατίας της Ορθόδοξης Ελλάδας είναι η εμφανής και απροκάλυπτη άρνηση της να κάνει το σημείο του Σταυρού. Δεν λέμε να προσκυνήσει το Ευαγγέλιο με το οποίο την υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος στην Είσοδο του ναού γιατί αυτό μόνο αν αισθάνεσαι και το πιστεύεις το κάνεις και όχι γιατί «πρέπει». Αλλά η κ. Σακελλαροπούλου δεν σέβεται ότι εκπροσωπεί την Ορθόδοξη Ελλάδα.

Ίσως θα πρέπει και η ηγεσία της Εκκκησίας να αναπροσαρμόσει το πρωτόκολλο που έχει, το τυπικό της, και να σταματήσει τα χρόνια που θα είναι Πρόεδρος της Δημοκρατίας η εν λόγω κυρία να  την υποδέχεται ο Αρχιεπίσκοπος στην είσοδο του ναού αλλά ιστάμενος επί της Ωραίας Πύλης.Και αυτό πολύ της είναι!

 Η συμπεριφορά της κ. Σακελλαροπούλου είναι αρκούντως υποτιμητική τόσο για τον Αρχιεπίσκοπο αλλά είναι προσβλητική των θείων και ιερών μας συμβόλων. Γιατί μα την περιμένουν με το Ευαγγέλιο αφού ούτε το πιστεύει, ούτε το σέβεται, ούτε το τιμά. Κατά τα άλλα ο σύντροφος της κ. Παύλος Κοτσώνης  που την συνόδευε κανονικά  στην επίσημη αυτή έξοδο, δεν… «καταδέχθηκε»  να μπει μέσα  στο ναό προφανώς  ίνα  μη μιανθεί ή ίνα μη δαιμονιστεί!!! Περίμενε εκτός του ναού μέχρι να τελειώσει η δοξολογία και μετά αναχώρησε μαζί της.
Το δεύτερο ευτράπελο που είχαμε σήμερα και το οποίο θα έχει και συνέχεια είναι ότι το γεγονός ότι ο Περιφερειάρχης Αττικής, καταργώντας αυθαίρετα  το ισχύον πρωτόκολλο «τοποθέτησε» τον εαυτό του στη σειρά θέσεως εντός του ναού, αμέσως μετά τον Πρωθυπουργό κάτι που δεν στέκει από πλευράς εθιμοτυπίας. Και αυτό το έπραξε όπως αιτιολογήθηκαν οι επιτελείς του,  επειδή λέει ήταν ο …οικοδεσπότης!

Εντός του ναού, όμως,  ένας είναι ο οικοδεσπότης: ο προεξάρχων Αρχιερεύς ή ο ιερεύς. Ο κ. Πατούλης ως Περιφερειάρχης είχε από πλευράς κράτους  την οργανωτική ευθύνη της δοξολογίας και πέραν τούτου ουδέν. Επιπροσθέτως ο 52749 που καθορίζει την σειρά προβαδίσματος ειπναι σαφής. Μετά τον Πρόεδρο και τον Πρωθυπουργό, τοποθετεί  την Βουλή( μετά ο Αρχιεπίσκοπος που εδώ δεν ισχύει γιατί προεξάρχει της δοξολογίας μετά ακολουθεί ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  και μετά οι Αρχηγοί των κομμάτων, μετά οι Δικαστικές Αρχές , μετά οι Στρατιωτικές και στο τέλος   ο Περιφερειάρχης και  ο Δήμαρχος.

Τα υπόλοιπα είναι νέες αντιλήψεις   τύπου βλαχομπαρόκ και λαϊκισμοί.

 

 

Πηγή 

Μητροπολίτης Μόρφου: ''Έρχονται τρανταχτά πράγματα το 2021! Τρόμος στην Ανθρωπότητα''...


Καλή και Ευλογημένη Χρονιά δεν φοβόμαστε τίποτα με Πίστη και Αγάπη στον Χριστό μας!

 

 

 

Πηγή 


ΟΧΙ δεν τελειωσε ακομη ! ! ! Κι άλλα κόλπα στις 6 Ιανουαρίου τους ετοιμάζει ο Ντόναλντ Τραμπ....

Ο Ντόναλντ Τραμπ, μαχητής μέχρι το τέλος, δεν γιόρτασε την Πρωτοχρονιά, αλλά βρίσκεται στην Ουάσινγκτον για να οργανώσει προσωπικά μαζί με τους συμμάχους του στο Κογκρέσο την έσχατη γραμμή άμυνας εναντίον της επιβεβαίωσης της νοθείας των εκλογών και της ανάδειξης του Τζο Μπάιντεν ως νέου πρόεδρου των ΗΠΑ....



Συγκεκριμένα τουλάχιστον 140 Ρεπουμπλικανοί μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων και τουλάχιστον 1 μέλος της Γερουσίας θα ασκήσουν ένσταση στις 6 Ιανουαρίου, στην επιβεβαίωση εκλογής του Τζο Μπάιντεν, κάτι που θα την καθυστερήσει, ενώ έξω από το Καπιτόλιο αναμένεται να συγκεντρωθούν εκατομμύρια υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ.

Τουλάχιστον 140 Ρεπουμπλικάνοι της Βουλής των Αντιπροσώπων σχεδιάζουν να ψηφίσουν κατά της καταμέτρησης εκλεκτορικών ψήφων που θα πιστοποιούν την εκλογή του Τζο Μπάιντεν, δήλωσαν στο CNN δύο Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές.

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των Ρεπουμπλικανών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Μο Μπρουκς και πολλά άλλα συντηρητικά μέλη του Σώματος συναντήθηκαν με τον Τραμπ και τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς για να συζητήσουν την εκτεταμένη εκλογική νοθεία και δήλωσαν ότι είναι βέβαιοι ότι μέλη τόσο του Σώματος όσο και της Γερουσίας θα ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τη νομιμότητα των ψήφων.

Στις 6 Ιανουαρίου, ο Πενς θα προεδρεύσει μιας κοινής συνεδρίασης του Κογκρέσου για την οριστικοποίηση των εκλογικών αποτελεσμάτων. Εάν κανένα μέλος δεν αντιταχθεί στα αποτελέσματα, οι εκλογές θα πιστοποιηθούν. Αλλά εάν ένα μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων και ένα μέλος της Γερουσίας ψηφίσουν για να αμφισβητήσουν τους εκλέκτορες (δηλ. τα αποτελέσματα) μίας πολιτείας  το Κογκρέσο θα πρέπει να εξετάσει εάν θα αποδεχθεί αυτούς τους εκλέκτορες.

Την Τετάρτη, ο Ρεπουμπλικανός γερουσιαστής Τζος Χόλεϊ ανακοίνωσε ότι θα αντιταχθεί στην πιστοποίηση των εκλεκτορικών ψήφων κατά τη διάρκεια της κοινής συνόδου.

Αυτή η διαδικασία -τουλάχιστον- θα καθυστερήσει για λίγο την εκλογή Μπάιντεν, χωρίς κανείς άλλος να ξέρει τι άλλο μπορεί να προκύψει.




πηγη 

ΗΛΘΕ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ! ! ! Έρχονται αυξήσεις μισθών 1,07 ευρώ τον μήνα ! ! ! Διαβάστε και κοιμηθείτε ήσυχοι....

Το Καθεστως των Κουληδων παλι μας παπαριαζει....

Παλι ανυπαρκτες αυξησεις μοιραζει....

“Το νέο έτος φέρνει και αλλαγές στην μισθοδοσία του ιδιωτικού τομέα, με τους εργαζόμενους σε αυτόν να βλέπουν από την 1η Ιανουαρίου 2021 αυξήσεις στους μισθούς, λόγω της μείωσης των εισφορών και της κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύης για το 2021.”



Αυτό γράφουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που έχουν πάρει ήδη πάνω από 60.000.000,00 από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να μην το ασκούν κριτική.

Η αύξηση όμως που γράφουν στον τίτλο, είναι στην πραγματικότητα άγριο δούλεμα.

Η Πραγματικότητα:

Με την κατάργησης της εισφοράς αλληλεγγύη θα πάρουν 1,07 ευρώ τον μήνα

Με την μείωση των εισφορών θα κερδίσουν 6,00 ευρώ τον μήνα

Οι νέοι μισθοί όμως έχουν μειωθεί στα 534 τον μήνα όσο θα διαρκεί η πανδημία

Από το 2021 καταργείται πλέον και η αμειβόμενη υπερωρία

Τα λεφτά για αυτές τις “αυξήσεις” 1,07 και 6,00 ευρώ, θα κοπούν από τα Ασφαλιστικά Ταμεία και τον ΟΑΕΔ

Για να ολοκληρωθεί η κοροϊδία των Μέσων Ενημέρωσης, λένε ότι η μέγιστη αύξηση θα αγγίξει ακόμη και τα 4.400 ευρώ τον χρόνο, για όσους αμείβονται με 4.000 ευρώ μηνιαίως. Ποιος αμείβεται με 4.000; 

Σας κοροϊδεύουν ! ! !



πηγη 

Συνελήφθη; Τον συλλάβατε; ΟΧΙ ! ! ! Παλι τους ξεφυγε ο Στεφανος....


Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που ακούστηκε με θυμό και μνησικακία από κυβερνητικό στέλεχος, προς ανώτατους αξιωματικούς στην Κατεχάκη, διερευνώντας εάν έχει συλληφθεί ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος , ο οποίος σαν αόρατος άνθρωπος κυριολεκτικά, ξεγλύστρισε από τα “δίχτυα” που έστησε η δηλητηριώδης αράχνη της κυβέρνησης, στην πρώτη και μοναδική εφημερίδα, στο μόνο ΜΜΕ που λειτουργεί θεσμικά,  και στο πλαίσιο της δημοκρατίας, κάνοντας σκληρή κριτική σε μίσθαρνα όργανα του εκτελεστικού εσμού, ο οποίος θεωρεί τη χώρα και τους πολίτες της, περιουσία τους και κτήμα τους. Οι κοτζαμπάσηδες διέταξαν και η εντολή έπρεπε να εκτελεστεί στο ακέραιο. Αλλά…



Πάνω από 30 κρατικά όργανα που εκείνη την ώρα θα έπρεπε να έχουν διατεθεί ώστε να φυλάττουν τους πολίτες από την εγκληματικότητα, παρακολουθούσαν, “επιτηρούσαν”, κυνηγούσαν έναν δημοσιογράφο που το μόνον που κάνει είναι να προασπίζεται τη δημόσια υγεία από τα “σκουλήκια” που την περιτριγυρίζουν. 

Από μια δημοσιογραφική ομάδα που 6 χρόνια τώρα, δίνει έναν αδυσώπητο αγώνα, με τη διαφθορά, την παρακμή, την φτωχοποίηση ενός περήφανου Λαού, ο οποίος θα “γιορτάσει” εφέτος τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Με χειροπέδες, με απαγορεύσεις, με δεσμά. Όχι, αυτό δεν θέλουμε να το ζήσουμε. Δεν ονειρευτήκαμε με τέτοιο εθνικό χρώμα, την εορτή της Παλιγγενεσίας.  

Ο Στέφανος Χίος  και όλοι οι δημοσιογράφοι , δίνουν ραντεβού στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, με νέες αποκαλύψεις. 

(Για την ιστορία, η καθεστωτική επιχείρηση, διήρκεσε από το ξημέρωμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση κρατήθηκε μυστική. Είχαν όμως ξεχάσει τον ξενοδόχο και τον ρυθμιστή των εξελίξεων. Και αυτοί ήμασταν εμείς. Πάλι ελεύθεροι, αδέσμευτοι και αδιαπραγμάτευτοι).

Τα χαιρετίσματά μας, στα μνημόσυνα του Μαξίμου. Και που’ στε παιδιά; Ότι και να σκαρφιστείτε, πάνω σας σαν κατάρα θα γυρίσει… 

Και κάτι ακόμα, βασικό: Η μεγαλύτερη δύναμη, είναι οι πολίτες. Είναι παντού. Στα πεζοδρόμια, στα ΜΜΜ, στα κέντρα εξουσίας, ακόμα και μέσα τα μαγαζιά σας. Από εκεί που θα ξεκουμπιστείτε νύχτα. Και μας δίνουν 24 ώρες το 24ωρο πληροφορίες. Για εσάς, που έρχονται σε εμάς. 

Καλή σας μέρα.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.