Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2021

Συνελήφθη; Τον συλλάβατε; ΟΧΙ ! ! ! Παλι τους ξεφυγε ο Στεφανος....


Αυτή ήταν η πρώτη λέξη που ακούστηκε με θυμό και μνησικακία από κυβερνητικό στέλεχος, προς ανώτατους αξιωματικούς στην Κατεχάκη, διερευνώντας εάν έχει συλληφθεί ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος , ο οποίος σαν αόρατος άνθρωπος κυριολεκτικά, ξεγλύστρισε από τα “δίχτυα” που έστησε η δηλητηριώδης αράχνη της κυβέρνησης, στην πρώτη και μοναδική εφημερίδα, στο μόνο ΜΜΕ που λειτουργεί θεσμικά,  και στο πλαίσιο της δημοκρατίας, κάνοντας σκληρή κριτική σε μίσθαρνα όργανα του εκτελεστικού εσμού, ο οποίος θεωρεί τη χώρα και τους πολίτες της, περιουσία τους και κτήμα τους. Οι κοτζαμπάσηδες διέταξαν και η εντολή έπρεπε να εκτελεστεί στο ακέραιο. Αλλά…



Πάνω από 30 κρατικά όργανα που εκείνη την ώρα θα έπρεπε να έχουν διατεθεί ώστε να φυλάττουν τους πολίτες από την εγκληματικότητα, παρακολουθούσαν, “επιτηρούσαν”, κυνηγούσαν έναν δημοσιογράφο που το μόνον που κάνει είναι να προασπίζεται τη δημόσια υγεία από τα “σκουλήκια” που την περιτριγυρίζουν. 

Από μια δημοσιογραφική ομάδα που 6 χρόνια τώρα, δίνει έναν αδυσώπητο αγώνα, με τη διαφθορά, την παρακμή, την φτωχοποίηση ενός περήφανου Λαού, ο οποίος θα “γιορτάσει” εφέτος τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821. Με χειροπέδες, με απαγορεύσεις, με δεσμά. Όχι, αυτό δεν θέλουμε να το ζήσουμε. Δεν ονειρευτήκαμε με τέτοιο εθνικό χρώμα, την εορτή της Παλιγγενεσίας.  

Ο Στέφανος Χίος  και όλοι οι δημοσιογράφοι , δίνουν ραντεβού στο φύλλο του Σαββατοκύριακου, με νέες αποκαλύψεις. 

(Για την ιστορία, η καθεστωτική επιχείρηση, διήρκεσε από το ξημέρωμα της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης 30 Δεκεμβρίου. Η υπόθεση κρατήθηκε μυστική. Είχαν όμως ξεχάσει τον ξενοδόχο και τον ρυθμιστή των εξελίξεων. Και αυτοί ήμασταν εμείς. Πάλι ελεύθεροι, αδέσμευτοι και αδιαπραγμάτευτοι).

Τα χαιρετίσματά μας, στα μνημόσυνα του Μαξίμου. Και που’ στε παιδιά; Ότι και να σκαρφιστείτε, πάνω σας σαν κατάρα θα γυρίσει… 

Και κάτι ακόμα, βασικό: Η μεγαλύτερη δύναμη, είναι οι πολίτες. Είναι παντού. Στα πεζοδρόμια, στα ΜΜΜ, στα κέντρα εξουσίας, ακόμα και μέσα τα μαγαζιά σας. Από εκεί που θα ξεκουμπιστείτε νύχτα. Και μας δίνουν 24 ώρες το 24ωρο πληροφορίες. Για εσάς, που έρχονται σε εμάς. 

Καλή σας μέρα.





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.