Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2020

Γιατί, οι Μητσοτακηδες, μετακινούν λ@θρομετ@ν@στες στην ενδοχωρα, αντί να τους απελαύνουν, αφού ΟΛΟΙ είναι παράνομοι;


Στη χώρα μας, πλέον, με προσωπική εντολή του κ. Μητσοτάκη, μετακινούνται συστηματικά Μουσουλμάνοι εισβολείς από τα νησιά στην ενδοχώρα, αλλοιώνοντας την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα-σύνθεση των Ελλήνων.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:
α. Γιατί, λοιπόν, η ΝΔ εδώ και πέντε μήνες που ανέλαβε την διακυβέρνηση τους μετακινεί αντί να τους απελαύνει, αφού ΟΛΟΙ είναι παράνομοι;

β. Γιατί σήμερα εξακολουθεί να αφήνει αφύλακτα τα σύνορα, όπως ακριβώς έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ σε Έβρο και Αιγαίο, ενώ, οι περισσότερες χώρες της ΕΕ τα έχουν κλείσει; Είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στους εισβολείς-εποικιστές περιλαμβάνονται πράκτορες και κομάντος εχθρικών προς την Ελλάδα χωρών.

γ. Γιατί μονιμοποιεί με έγγραφα και χρήματα τους Μουσουλμάνους στην ενδοχώρα ενώ είναι βέβαιο ότι ο Ερντογάν θα συνεχίσει τον αχαλίνωτο, βίαιο εποικισμό της Ελλάδος;

δ. Πώς και δεν αντιλαμβάνεται, προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, ότι κάθε μέρα που περνάει επιτελείται ένα εθνικό έγκλημα εσχάτου χαρακτήρα;

Η ΝΔ, τα ψεύδη

Ψεύδος 1: Τα προαναχωρησιακά κέντρα Παρά ταύτα με προσωπική εντολή του νυν πρωθυπουργού εξαγγέλθηκε η δημιουργία δέκα μουσουλμανικών χωριών ή πόλεων, χωρητικότητας μέχρι 5.000 ατόμων, με την παραπλανητική επωνυμία «προαναχωρισιακά κέντρα». Αλλά, κι αυτό είναι ψευδές, διότι στην πραγματικότητα κτίζει δεκαπέντε. Κάθε τέτοια πόλη με πλήρεις παροχές

θα έχει και «χώρο λατρείας», όπως το αποκαλεί η κυβέρνηση, ενώ σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο λέγεται τζαμί. Αυτό, σύμφωνα με το Κοράνι, μετά την λειτουργία του «καθαγιάζεται». Έτσι, εκτός από την αντικατάσταση των αυτοχθόνων Ελλήνων, θα αυξηθεί στη χώρα μας ο εν γένει μουσουλμανικός παρεμβατισμός, ο κ. Ερντογάν θα αποκτήσει ένα ακόμη όπλο, ενώ θα αυξηθεί κατακόρυφα ο κίνδυνος του τζιχάντ, τον οποίον έχει γνωρίσει εφιαλτικά η ΕΕ.

Ψεύδος 2: Το 1% του τοπικού πληθυσμού Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το απολύτως προβοκατόρικο επιχείρημα, ότι «οι μετακινούμενοι θα αντιστοιχούν στο 1% του τοπικού πληθυσμού». Αυτό όμως είναι ψεύδος, διότι:

Ι. Ήδη οι: Μ. Λογοθέτης, Ειδικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής (λαθρομεταναστών) και Κώστας Μουτζούρης, Περιφερειάρχης Βορ. Αιγαίου, βεβαι¬ώνουν ότι: «οι ροές είναι περισσότερες από τις μετακινήσεις» […] «είμαστε αβοήθητοι!…» […] «οι λιμενικοί δεν έχουν ρούχα άρβυλα και στολές!» […] «δεν είχαμε ενημερωθεί για τους αριθμούς που θα περιλάμβαναν τα νέα ‘‘κέντρα υποδοχής’’» (βλ. δηλώσεις τους στο Διαδίκτυο, 23-29/11/2019).

ΙΙ. Είναι δεδομένο πως η υπολογιζόμενη μεγίστη χωρητικότητα 5.000 ατόμων στις δέκα αυτές πόλεις σύντομα θα ξεπεραστεί, όπως έγινε στη Μόρια, όπου σήμερα έχει περισσότερους από 17.000 Μουσουλμάνους, αλλά και αλλού. Σημειώνουμε ότι το ύπουλο και αυθαίρετο όριο του 1% ισούται με 110.000 πρόσθετους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα.

Εύλογα αναρωτιέται κάποιος: ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη για αυτήν την κατά ποσοστό αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής σύνθεσης του λαού μας; Εδώ δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε κυβερνητικό νομοσχέδιο, αλλά για σκοπούμενη ριζική αλλοίωση της σύνθεσης του ελληνικού Έθνους.

Ψεύδος 3: Η απώθηση Σχετικό θεμελιώδες ζήτημα είναι το ότι διαδίδεται ψευδώς πως δήθεν απαγορεύεται διεθνώς η απώθηση (push back), ενώ ΔΕΝ υπάρχει στη διεθνή νομολογία τέτοια δέσμευση.
Είναι εξόφθαλμα παρανοϊκό το να έχει «δικαίωμα» η Τουρκία να φορτώνει σε καράβια πολίτες από όλο τον κόσμο και να τους στέλνει στην Ελλάδα με το έτσι θέλω και η χώρα μας να μην έχει δικαίωμα άμυνας, απώθησης ή κλεισίματος συνόρων. Η Αυστραλία, π.χ., εφαρμόζει με επιτυχία την απώθηση, και όσους ξεφεύγουν τους συλλαμβάνει και τους κλείνει σε απόλυτα ελεγχόμενους χώρους ΕΚΤΟΣ του κυρίου εδάφους της.

Ψεύδος 4: Ο εντοπισμός Απολύτως ψευδής είναι και ο κυβερνητικός ισχυρισμός, ότι οι εισβολείς δεν εντοπίζονται εγκαίρως, ξεκινώντας από τα παράλια της Τουρκίας, γιατί δήθεν η Ελλάδα δεν διαθέτει ραντάρ (!), και περιμένει τώρα… να εφοδιαστεί με θερμικές κάμερες. Κι όμως η χώρα μας και ραντάρ διαθέτει και θερμικές κάμερες αρκετές, ώστε να κλείσει κατ’ αρχάς τα 5-6 βασικά περάσματα των εισβολέων στην θάλασσα.

Αλλά και στην ξηρά τα ίδια συμβαίνουν. Γιατί αφύλακτα είναι και τα σύνορα στον Έβρο από όπου εισβάλλουν μπουλούκια παράνομων με τους περισσότερους να μετακινούνται με τα πόδια στην Εγνατία, όπου απαθώς τους καταγράφουν οι οδικές βιντεοκάμερες. Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη διασκορπίζονται στην υπόλοιπη Ελλάδα, αναζητώντας πλαστά χαρτιά. Στις 25/11/19 εξαρθρώθηκε άλλο ένα κέντρο κατασκευής πλαστών διαβατηρίων-ταυτοτήτων στην Αθήνα, έξω από το οποίο έκαναν ουρές μη καταγεγραμμένοι παράνομοι.






πηγη 

Μας πουλησε και η Ιταλια! ! ! Ενας ενας ολοι προσκυνουν τον Ερντογκαν, σε απομονωση η Ελλας....

Η Ιταλία πραγματοποιεί μία τουρκική στροφή στην πολιτική της όσον αφορά την ανατολική Μεσόγειο κι αφήνει «ξεκρέμαστη» την Αθήνα. 

Το έργο του αγωγού EastMed δεν αποτελεί ένα εφικτό σχέδιο από πλευράς κόστους και κατασκευής, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιταλίας, στο τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, επιβεβαιώνοντας κι επίσημα πως η Ρώμη δεν «καίγεται» για τον αγωγό, αφού προτεραιότητά της είναι τα πετρέλαια της Λιβύης.

«Είναι προφανές ότι το έργο του EastMed, που προτείνεται από την Ελλάδα, δεν θα είναι μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα βιώσιμη επιλογή σε σύγκριση με άλλα έργα, όταν ληφθούν υπόψη το κόστος και η κατασκευαστική διαδικασία», δήλωσε ο Λουίτζι Ντι Μάιο.

Ερωτηθείς γιατί η Ιταλία δεν συμμετείχε στην τελετή υπογραφής του αγωγού EastMed στις αρχές Ιανουαρίου παρά την πρόσκληση, ο Ντι Μάιο είπε ότι το έργο πρέπει να αποδείξει ότι είναι οικονομικά βιώσιμο.

«Πιστεύω ότι αυτή η υποδομή, η οποία μπορεί να διαδραματίσει θετικό ρόλο στη διαφοροποίηση των ευρωπαϊκών πόρων, πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να προσελκύσει το απαραίτητο κεφάλαιο για την κατασκευή της και ότι μπορεί να είναι οικονομικά βιώσιμη», ανέφερε.

Όπως όλα δείχνουν όταν εννοεί «άλλα projects» εννοεί φυσικά τα πετρέλαια της Λιβύης για τα οποία έχει συμφωνήσει σε «τιμές ευκαιρίας» με την κυβέρνηση Σαράτζ την οποία στηρίζει η Τουρκία.

Η ιταλική ΕΝΙ εκτός από τις χερσαία κοιτάσματα έχει από το 2018 συμφωνήσει με την κυβέρνηση του Σαράτζ και ελέγχει το μεγαλύτερο θαλάσσιο κοίτασμα φυσικού αερίου της Λιβύης με πολλά παρελκόμενα projects αξίας δισεκατομμυρίων, ενώ έχει ιδρύσει από το 2008 κοινή εταιρεία (Mellitah Oil & Gas) με την λιβυκή εθνική εταιρία πετρελαίου.

Επίσης αγόρασε τα 42,5% των δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης της αγγλικής εταιρείας BP, η οποία κατέχει οικόπεδο της λιβυκής ΑΟΖ έκτασης 54.000 km2

Επιπλέον δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και τον αγωγό που υπάρχει από τη Λιβύη προς Σικελία και τροφοδοτεί με 8 δις. κυβικά μέτρα (με δυνατότητα αύξησης στα 12) το χρόνο την ιταλική αγορά.

Μάλιστα σύμφωνα με το Al-Jazeera η ΕΝΙ πληρώνει δικές της ένοπλες ομάδες (στις οποίες περιλαμβάνονται ισλαμιστές τρομοκράτες που βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ) οι οποίες προστατεύουν τις πετρελαιοπηγές της στη δυτική Λιβύη!

Την 1η Ιανουαρίου, η Ελλάδα, το Ισραήλ και η Κύπρος υπέγραψαν συμφωνία για την κατασκευή του EastMed, αγωγού φυσικού αερίου μήκους 1.900 χιλιομέτρων που θα ξεκινήσει από το Ισραήλ και μέσω της νότιας Κύπρου, της Κρήτης και της ηπειρωτικής Ελλάδας θα καταλήξει στην Ιταλία.

Σχετικά με τις δραστηριότητες εξερεύνησης υδρογονανθράκων στην Ανατολική Μεσόγειο, ο Ντι Μάιο είπε ότι αυτές οι δραστηριότητες δημιούργησαν νέες συνθήκες για την ενεργειακή ασφάλεια της περιοχής, ειδικά για την Ιταλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είπε ότι πρέπει να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας για να καταστούν οι πηγές ενέργειας στη Μεσόγειο παράγοντας ανάπτυξης και εξέλιξης για όλες τις χώρες της περιοχής, φυσικά εντάσσοντας και την Τουρκία στον ενεργειακό "καμβά".









πηγη 

Πεφτουν μηνυσεις στο Facebook ! ! ! Το παρατραβηξε με την λογοκρισια....

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟ FΑCΕΒΟΟΚ ΝΑ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ.....
ΕΠΟΝΤΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ....

του Γιώργου Οικονομίδη
Σε απαράδεκτο ατόπημα έπεσε και εξακολουθεί να πέφτει το FACEBOOK κατεβάζοντας όσες αναρτήσεις θεωρεί -εσφαλμένα καθώς αποδεικνύεται- ότι παραβιάζουν τους όρους και την πολιτική του.

Μετά από τις δικές μου δύο αναρτήσεις που αδικαιολόγητα και παρανόμως κατέβασε το FACEBOOK (δείτε ΕΔΩ), όπου και έγιναν οι ενστάσεις μου αναμένοντας την απάντηση τους, δηλαδή το γνωστό «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι», έχουμε και άλλη μια -από τις χιλιάδες- περίπτωση λογοκρισίας και φίμωσης. Αυτή τού γνωστού ποινικολόγου Βασίλη Νουλέζα, όπου και κατέβασαν ανάρτηση του που πληροφορούσε το κοινό για τις νομικές του κινήσεις σε υπόθεση που αφορά συκοφαντική δυσφήμιση.

Αυτό που παρατηρώ στο κείμενο, είναι ότι αναγράφεται η λέξη «μουσουλμάνος» και κατά συνέπεια, δίχως το F A C E B O O K να ελέγξει το γενικό κείμενο, διαγράφει κάθε ανάρτηση για να μην κακοκαρδίσει τους μουσουλμάνους, όπως έδειξε έως τώρα ότι κάνει. Μια στοχευμένη δηλαδή στάση του απέναντι στους χρήστες να μην γίνεται καμιά αναφορά σε μουσουλμάνους, προωθώντας το σατανικό σχέδιο τής Ισλαμοποίησης τής Ευρώπης και τής Ελλάδος κατ’ επέκτασιν.

Ο κύριος Νουλέζας με πληροφόρησε ότι διερευνάει το θέμα νομικά για το πώς θα… κινηθούμε (και εγώ μέσα ώς αδίκως θιγόμενος) κατά τού Facebook.







πηγη 
pieria.tv

Απελαστε τους Αλβανους, ειναι το κρυφο χαρτι του Ερντογκαν, μην ζεσταινετε φιδι στον κορφο μας...διαβαστε γιατι !

Ο Ερντογάν παραδίδει στον Ράμα βαρύ εξοπλισμό...
Ξυπνατε ρε ξυΠνατε...
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ....
Διαβαστε ρε....

Η Τουρκία και προσωπικά ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν συνεχίζουν να εξοπλίζουν με παντοειδές στρατιωτικό υλικό την Αλβανία, στα πλαίσια του σχεδίου επαναφοράς τους στα Βαλκάνια.
Τώρα σειρά είχαν οι δυνάμεις αμέσου επεμβάσεως της αλβανικής αστυνομίας , τις οποίες εκπαιδεύουν Τούρκοι αξιωματικοί, για να μετατραπούν σε μια ετοιμοπόλεμη στρατοχωροφυλακή, με το βλέμμα πάντα προς το Κόσοβο, τα Σκόπια και την Ελλάδα.

Η Τουρκία παρέδωσε την περασμένη Τρίτη, σε ειδική τελετή τεθωρακισμένα οχήματα και εξοπλισμό, που θα χρησιμοποιηθούν από τις αλβανικές ομάδες ταχείας επεμβάσεως της αλβανικής αστυνομίας.

Μιλώντας στην ειδική τελετή, ο  Μεχμέτ Ερσόι, αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, δήλωσε ότι η Τουρκία θεωρεί ότι πρόκειται για πράξη ανταλλαγής με τους αδελφούς της.

"Δεν βλέπουμε αυτή τη δωρεά ως επιχορήγηση, αλλά θεωρούμε ότι μοιραζόμαστε κάτι με τους αδελφούς μας. Αν είμαστε εμείς ασφαλείς, είστε και εσείς ασφαλείς, αν είστε εσείς ασφαλείς, είμαστε και εμείς ασφαλείς", δήλωσε ο Ersoy.

"Δεδομένου ότι είμαστε μέρος αυτής της συμμαχίας και μοιραζόμαστε την ίδια μοίρα, θέλουμε να ζήσουμε με αλληλεγγύη. Επιτυχία στα καθήκοντά σας είναι να παρέχετε στους ανθρώπους μέγιστη ασφάλεια, και ειδικά όταν πρόκειται για τρομοκρατικές οργανώσεις που επηρεάζουν άμεσα την ασφάλεια της κοινότητας ή του κράτους, όπως η οργάνωση FETO, η οποία είναι ένας ιός για το έθνος και για τα κράτη της περιοχής ", δήλωσε ο Τούρκος υφυπουργός Εσωτερικών.

«Έχουμε ένα δημοφιλές ρητό:« Η καρδιά δεν απαιτεί ούτε τσάι ούτε σόμπα, αλλά η καρδιά απαιτεί αγάπη και σεβασμό. Για εμάς αυτή η τελετή είναι μια αιτία που μας ενώνει και ταυτόχρονα αυτή η συνάντηση αποτελεί την συνέχιση της αλληλεγγύης, στο να  μένουμε κοντά ο ένας στον άλλο όταν έχουμε πάντα ανάγκη ανθρώπων της ίδιας συμμαχίας », δήλωσε ο Ersoy.

Ο Γενικός Διευθυντής της Αλβανικής Αστυνομίας Βελούι δήλωσε μετά την παραλαβή του εξοπλισμού: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Τουρκία για τη συμβολή στη βελτίωση της επιχειρησιακής  ικανότητας της αλβανικής αστυνομίας.

Έξι τεθωρακισμένα οχήματα και δέκα οχήματα Land Rover είναι μια πολύ σημαντική βοήθεια για μας. Υπάρχουν επίσης ρούχα, κράνη, ασπίδες και μια σειρά άλλων τύπων εξοπλισμού που διευκολύνουν τις ειδικές δυνάμεις μας", δήλωσε ο ίδιος.

Εκτός από τα οχήματα, η Τουρκία προσέφερε μάσκες αερίου, διάφορα προστατευτικά μέσα, αλεξίσφαιρα γιλέκα και άλλο εξοπλισμό που θα χρησιμοποιηθεί από τις  ειδικές ομάδες ταχείας αντίδρασης.

Η Τουρκία εξοπλίζει εδώ και πολλά χρόνια την Αλβανία, τα Σκόπια, το Κόσοβο και φυσικά την Βοσνία με πάσης φύσεως πλεονάζων στρατιωτικό υλικό.
Επίσης εκπαιδεύει και ελέγχει “πληροφοριακά” αυτές τις χώρες σε μεγάλο ποσοστό, με κύριο πάντα σκοπό την περικύκλωση και την απομόνωση της Ελλάδος.

Αν η σερβική και βουλγαρική πολιτική ελίτ, δεν ξυπνήσουν έγκαιρα, και δεν σταματήσουν να βαράνε “παλαμάκια” στο σουλτάνο (με αφορμή τον αγωγό Turk Stream, ο οποίος διέρχεται από το τουρκικό έδαφος) θεωρώντας έτσι ότι θα την γλιτώσουν σε πολλά θέματα, τότε θα κάνουν κακό πρωτίστως στα κράτη τους και κατά συνέπεια σε ολόκληρη την περιοχή.

Όποια χώρα της περιοχής των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής δεν κατανοήσει το τρομερό σχέδιο που υλοποιεί ο νέος “αδόλφος” με έδρα την Άγκυρα, τότε θα αναγκαστεί να ξαναζήσει την ιστορία της.






πηγη 

«Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά…»: Το επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους και η ανατριχιαστική προφητεία, που έχει αρχίσει να εκπληρώνεται....

Άγιε Παΐσιε Πρέσβευε υπέρ για ολους μας και για την Πατρίδα μας...

Μετά την προφητεία που μιλάει για τους μετανάστες στην Ελλάδα, ανακαλύψαμε μια προφητεία που ανατριχιάζει! Τι αναφέρει για την Ελλάδα και τα δεινά που θα περάσει;


Πρόκειται για ένα έγγραφο που φέρεται να παραδόθηκε στον ιερωμένο Φίλιππο της μονής Έσφιγμένου, το οποίο περιγραφεί μία άγνωστη προφητεία του Γέροντος, που πέθανε στις 12 Ιουλίου 1994.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο έγγραφο αυτό, το οποίο αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό του Αγίου Όρους, ο, αξιοσέβαστος Αγιορείτης Παίσιος έγραψε όσα πρόκειται να συμβούν στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια με λεπτομέρειες. Πρόκειται για ένα ντοκουμέντο, το οποίο είχε σταλεί και στον Αρχιεπίσκοπο ρωσικού μοναστηρίου πριν από πολλά χρόνια, (ωστόσο ουδέποτε κοινοποιήθηκε από τους ιερείς, για άγνωστους λόγους.

«Η Ελλάδα θα περάσει πολλά δεινά» αυτήν την προφητεία του γέροντος, η οποία φέρεται να γράφτηκε τουλάχιστον προ 35ετίας, γίνεται εκτενής αναφορά σία δεινά τα οποία θα περάσει η χώρα μας, αλλά και στις σχέσεις μας με την Τουρκία. Η προφητεία αυτή αναφέρεται στην επίθεση που θα δεχθεί η χώρα μας από την Τουρκία, όταν αυτή θα θεωρεί τον εαυτό της υπερδύναμη.

Οι Τούρκοι, σύμφωνα με όσα φέρεται να έχουν γραφτεί στην προφητεία, θα εκμεταλλευθούν κάποια αναταραχή στο εσωτερικό της χώρας μας και θα εισβάλουν από τη Βουλγαρία. Όταν η Τουρκία πιστέψει πως έγινε πια υπερδύναμη, τότε θα μας χτυπήσει και θα πάρουμε .πίσω την Πόλη! Από τους Τούρκους το ένα τρίτο θα χαθεί, το άλλο τρίτο θα φύγει πέρα από την Άγκυρα και το τελευταίο τρίτο θα βαπτιστούνε Χριστιανοί», αναφέρει η προφητεία του άγιου Παίσιου, ο οποίος κάνει λόγο στη συνέχεια για την καταστροφή της γείτονος, η οποία και θα διαμελιστεί σε τρία κομμάτια. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, άλλωστε, ότι όσα βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ο γέρων Παΐσιος αλλά και ο Κοσμάς ο Αιτωλός τα είχαν προβλέψει. «Λίγο πριν από τον Μεγάλο Πόλεμο θα υπάρχει κακομοιριά στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη!

Η Ευρώπη ΔΕΝ θα μας προσφέρει τίποτα! Έρχεται μόνο για να μας κλέψει την Πίστη μας και την Ψυχή μας», έγραφε η προφητεία. Η οικονομική κρίση, που μαστίζει την Ελλάδα τα δύσκολα αυτά χρόνια, με τους εκατοντάδες χιλιάδες ανέργους, τα συσσίτια, τις αυτοκτονίες, τις συνεχείς πιέσεις των Ευρωπαίων, είχαν όλα προφητευθεί από τους δύο αυτούς σημαντικούς αγίους της Ορθόδοξης Εκκλησίας.


Πηγή

Εκπρόσωπος της Γερμανίας : ¨Κλήθηκαν οι χώρες που έχουν επιρροή στην περιοχή¨.....Γραμμενους σας εχουν Μητσοτακηδες ! ! !

Και μονο αυτη η δηλωση δικαιολογει απελαση του Γερμανου Πρεσβη...
Οι οι Μητσοατακηδες και τα παπαγαλοκαναλια τους αλλα τιρβαζουν...

Ανακοίνωση από την Γερμανία για την Ελλάδα: ¨Ποτέ δεν τέθηκε θέμα για συμμετοχή της στην διάσκεψη για την Λιβύη
Δηλαδη τι μας λεει; 
Οτι ποτε δεν ζητησε συμμετοχη,οπως λενε τα καναλια;

Ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφαν Ζαίμπερτ απάντησε στην κριτική που γίνεται στο γιατί δεν κλήθηκε η Ελλάδα στην διάσκεψη για την Λιβύη. Ο Ζάιμπερτ ανέφερε πως οι προσκλήσεις έγιναν από την πρωθυπουργό της Γερμανίας Μέρκελ και είπε πως ¨Ποτέ δεν τέθηκε θέμα για συμμετοχή της στην διάσκεψη για την Λιβύη¨

Σχ: Το διαφωτιστικό αλλά και πικρό για εμάς το είπε λίγο μετά, όταν πρόσθεσε πως ¨Κλήθηκαν οι χώρες που έχουν επιρροή στην περιοχή ¨. Το πιάσατε το υπονοούμενο ε ; …










πηγη 

Φιλελληνας Ναυαρχος Λιβυης: Αν δεν νικήσουμε τον ISIS και τον Ερντογάν θα πεθάνουμε. Ο Ερντογάν είναι ένας κανίβαλος ! ! !

Ειναι φιλελληνας...
Μιλαει Ελληνικα.....
Σπουδασε στην Σχολη Ναυτικων Δοκιμων....
Ειναι Πατριωτης και λεει...

«Ξέρουμε τα χώματα μας . Για αυτό θα νικήσουμε τους Τούρκους»

Την βεβαιότητα πως οι δυνάμεις του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ τελικώς θα επικρατήσουν, εξέφρασε την Παρασκευή ο αρχηγός του Λιβυκού Στόλου, Φαράζ αλ Μαχντάουι, λίγα εικοσιτετράωρα πριν από την κρίσιμη Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη.

«Ή θα νικήσουμε η θα πεθάνουμε» ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στο Κανάλι Ένα ο Λίβυος ναύαρχος, υποστηρίζοντας πως ο Εθνικός Απελευθερωτικός Στρατός βρίσκεται «σχεδόν μέσα στην Τρίπολη».

«Αν δεν νικήσουμε τον ISIS και τον Ερντογάν θα πεθάνουμε. Ο Χάφταρ μου επαναλαμβάνει συνεχώς, η Λιβύη για τους Λίβυους. Κι αυτό το λέει γιατί είναι αισιόδοξος. Είμαστε σχεδόν μέσα στην Τρίπολη. Είναι το ίδιο σαν να σας λέω ότι η Τρίπολη είναι στα χέρια μας» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Μαχντάουι.

Ο Λίβυος ναύαρχος επιτέθηκε κατά του Τούρκου προέδρου χαρακτηρίζοντάς τον «κανίβαλο». «Κοιτάξτε, ο Ερντογάν είναι ένας κανίβαλος! Θέλει να βάλει πόδι σε όλον τον κόσμο. Τώρα θέλει να απλωθεί βάζοντας φωτιά στη Μέση Ανατολή!» ανέφερε και πρόσθεσε: «Ξέρουμε τα χώματα μας . Για αυτό θα νικήσουμε τους Τούρκους».







πηγη 

Αυτοι ειναι οι μαυρογυαλουροι και καταδοτες του διαδικτυου ! ! !

Δεν τα λεμε εμεις...
Υπαρχουν κι αλλοι παθοντες εκτος απο μας...
Διαβαστε...

Η "μη κερδοσκοπική εταιρία" του συνταξιούχου στρατιωτικού (υπαξιωματικού) στην οποία ανήκει το Ελληνικά Hoaxes έχει αναλάβει εδώ και έναν χρόνο χρέη λογοκριτή στο facebook, κυρίως σε αντινεοταξικές σελίδες, λογοκρίνοντας μη αρεστές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια το facebook μπλοκάρει, κάνει deboosting ή και σβήνει τις σελίδες. (1)

Η εταιρία του όπως ο ίδιος αναφέρει (2) πήρε μέσα σε μία χρονιά 300 χιλιάδες δολάρια από το συμβόλαιο με το facebook (για τις παροχές υπηρεσιών λογοκρισίας). Ο ίδιος διατείνεται ότι η εταιρία του δεν έχει άλλες πηγές χρηματοδότησης πέρα από κάποια μικρά ποσά από την ΕΕ και τις διαφημίσεις της Google.

Η σελίδα-εταιρία Ελληνικά Hoaxes του συνταξιούχου υπαξιωματικού είναι μέλος του δικτύου IFCN Poynter (3) το οποίο χρηματοδοτείται μεταξύ άλλων από το Open Society Foundations του γνωστού μεγαλοεπενδυτή - φιλανθρώπου. (4)

Το δίκτυο IFCN Poynter παρέχει μεταξύ άλλων στις εταιρίες-μέλη του και δωρεάν υπηρεσίες νομικής υποστηριξης π.χ. για μηνύσεις από/προς τρίτους. (5)

(1) https://www.ellinikahoaxes.gr/…/facebook-third-party-fact-…/
(2) https://www.ellinikahoaxes.gr/financing-indepedence/
(3) https://www.ellinikahoaxes.gr/…/melos-tou-ifcn-ta-ellinika…/
(4) https://www.poynter.org/major-funders/
(5) https://www.ellinikahoaxes.gr/…/pagkosmio-diktuo-nomikis-u…/

Προφανώς ενοχλημένοι με το χθεσινό μας παραπάνω δημοσίευμα για τα Ελληνικά Hoaxes, οι ίδιοι έμμισθοι λογοκριτές ξαφνικά σήμερα το πρωί επέβαλαν 7ήμερο αποκλεισμό στην πρόσβαση των φίλων της σελίδας μας στις νέες μας δημοσιεύσεις, αφού αναζήτησαν και βρήκαν ως αφορμή κάποια κοινοποίηση είδησης ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ (τώρα τη ...θυμήθηκαν) που οι ίδιοι δήθεν "κατέρριψαν", και παρότι οι συντάκτες της αρχικής είδησης τους ξεμπρόστιασαν*, οι κατευθυνόμενοι λογοκριτές δεν δίστασαν να τη χρησιμοποιήσουν ως "δικαιολογία" για να μας κλείσουν το στόμα...

Θοδωρή Δανιηλίδη το χρυσοφόρο συμβόλαιο με το facebook δεν το πήρες για να εκτελείς προσωπικά συμβόλαια εναντίον όσων σε ξεμπροστιάζουν... ΓΚΕ ΓΚΕ ή θες να στο εξηγήσω αναλυτικά;;

* η διάψευση της "διάψευσης": https://thinksimple.gr/fake-news-apo-tous-analites-ton-fak…/



Αριστεροί του κώλου

ΣΙΓΑ ΜΗΝ, ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ....

Δειτε ποια ειναι....
Δειτε τα εργα της...

Μετά τις πρώτες διθυραμβικές αναφορές για την επιλογή της νέας προέδρου της Δημοκρατίας, της κ Σακελαροπούλου, άρχισαν να βγαίνουν στην φόρα οι τοποθετήσεις και ενέργειες της από τις δημόσιες δικαστικές θέσεις που κατείχε μέχρι σήμερα, που ήταν καθαρά κατοχικές μνημονιακές.

Εκτός του ότι υπήρξε ουσιαστικά συνήγορος της εταιρείας καταστροφής στης Σκουριές, του φυσικού περιβάλλοντος της Χαλκιδικής, το μεγάλο σκάνδαλο με αυτή την κυρία που θα μας καθίσει στην προεδρία της κατεχόμενης δημοκρατίας, είναι ότι είχε προτείνει την αθώωση εκείνου του εντεταλμένου να επιβάλλει την μνημονιακή κατοχή στην χώρα και μάλιστα με πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, του τότε υπουργού Οικονομικών του Γιωργάκη, του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Και φυσικά είναι υπέρμαχος της καθεστηκυίας μνημονιακής κατοχικής τάξης που κυβερνάει τα τελευταία χρόνια την πατρίδα μας και την έριξε στον γκρεμό.

Και έπεται συνέχεια…










πηγη 

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΤΕ ΡΕ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΕΣ;

ΤΙ ΑΠ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ, ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΣΕΡΒΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΤΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΡΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ;

1. Ερντογάν σε ΕΕ: Αν δεν στηρίξετε Σάρατζ, θα έχετε πρόβλημα, θα σας γεμίσω τρομοκράτες στην ευρώπη...

2. Μετατρέπει την Αγία Σοφία Ανδριανούπολης σε Τζαμί...

3. "Βεβηλώνει" χριστιανικούς ναούς στην Τουρκία...

4. Αποκλείει την είσοδο νατοϊκών πλοίων στη Μαύρη Θάλασσα...

5. "Σκίζει" τη Συνθήκη του Μοντρέ...

6. Ονειρεύεται την Οθωμανική Αυτοκτατορία εποφθαλμιώντας εδάφη άλλων χωρών...

7. Δηλώνει ότι δεν υπολογίζει κανέναν...

8. Σκοτώνει αδιακρίτως αθώους...

9. Εποικίζει εδάφη άλλων χωρών...

10. Εκβιαζει τους πάντες....

Και την Θεσσαλονικη θελει τωρα ο Σαλεμενος Σουλτανος...

Και δεν φταιει μονο αυτος...
Φταινε οι δικοι μας πολιτικαντες, που με την σταση τους, του εδωσαν δικαιωμα να ονειρευεται νεα Οθωμανικη Αυτοκρατορια...

Νέοι χάρτες λοιπον που δείχνουν ακόμη και τη Θεσσαλονίκη με τη Χαλκιδική να ανήκουν στην τουρκική επικράτεια κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο από ανώνυμους τουρκικούς λογαριασμούς. Η τακτική έχει χρησιμοποιηθεί και στο παρελθόν πριν από κρίσιμες τουρκικές επεκτατικές ενέργειες.

Με κόκκινο χρώμα
Ο πιο πρόσφατος χάρτης παρουσιάζει με κόκκινο χρώμα, ως ισλαμο-τουρκικές, μεγάλες χερσαίες εκτάσεις των Βαλκανίων, της Μέσης Ανατολής και της Ανατολικής Μεσογείου.

Συγκεκριμένα, στην τουρκική επικράτεια εντάσσουν τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική, τα μισά νησιά του Αιγαίου, ολόκληρη τη Θράκη, τη μισή Βουλγαρία, ολόκληρη τη βόρεια Συρία, κυρίως τις περιοχές που διεκδικούν οι Κούρδοι, περιοχές της Γεωργίας και του Ιράκ. Επίσης, ολόκληρη η Κύπρος εντάσσεται στην Τουρκία.

Τους χάρτες συνοδεύει κείμενο που αναφέρει πως «χθες πολεμήσαμε για τη Σμύρνη, τη Θράκη, την Αλεξανδρέττα, την Κύπρο. Σήμερα πολεμούμε για το Χαλέπι και την Ανατολική Μεσόγειο. Αύριο, για την Ρωμυλία και το Μπατούμι της Γεωργίας. Ημασταν ξυπόλυτοι, τώρα πάμε με τεθωρακισμένα». Το tweet κλείνει με την εξής δήλωση: «Δεν ξεχνάμε το Misak-ı Millî».








πηγη 

ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΓΙΟΚ ΕΥΡΩΠΗ....Τους εχει βαλει τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι ο Στραταρχης ! ! !

Δεν παιζει ο Στραταρχης...
Τους εχει βαλει ηδη τα δυο ποδια σ ενα παπουτσι...
Βρηκε τον δασκαλο του ο Σαλεμενος Σουλτανος....

Τα λιμάνια της ανατολικής Λιβύης που ελέγχει η δύναμη του στρατάρχη Χαλίφα Χάφταρ — ο οποίος διέταξε την 4η Απριλίου τον αυτοαποκαλούμενο Λιβυκό Εθνικό Στρατό (ΛΕΣ) του να κυριεύσει την Τρίπολη, έδρα της διεθνώς αναγνωρισμένης κυβέρνησης — ανέστειλαν τις εξαγωγές αργού, μειώνοντας κατά 50% την παραγωγή και κλιμακώνοντας την ένταση ενόψει της συνόδου του Βερολίνου.

Η κίνηση καταγράφεται την ώρα που η Γερμανία και τα Ηνωμένα Έθνη προσπαθούν να πείσουν τον Χάφταρ και τους ξένους υποστηρικτές του να τερματίσει τις επιχειρήσεις των δυνάμεών του, που διαρκούν εννέα μήνες, για την κατάληψη της λιβυκής πρωτεύουσας, έδρα της Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (ΚΕΣ) του πρωθυπουργού Φάγεζ ας Σάρατζ.

Μέλη φυλών σε περιοχές που ελέγχει μια φράξια του ΛΕΣ εισέβαλαν στο λιμάνι Ζουεϊτίνα, από όπου εξάγεται αργό, και ανακοίνωσαν ότι κλείνουν όλους τους τερματικούς σταθμούς.
Ο εκπρόσωπος του ΛΕΣ Άχμεντ Μισμάρι δήλωσε αργότερα σε δημοσιογράφους ότι «ο λιβυκός λαός» έκλεισε τα λιμάνια.

Πηγή προσκείμενη στη δημόσια λιβυκή Εθνική Επιχείρηση Πετρελαίου (ΕΕΠ) δήλωσε ότι ο ΛΕΣ και η δύναμη που φυλάσσει τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στην ανατολική Λιβύη διέταξαν να κλείσουν τα λιμάνια από όπου εξάγεται αργό. Η δύναμη φύλαξης των πετρελαϊκών εγκαταστάσεων επιβεβαίωσε ότι όλες οι εξαγωγές έχουν ανασταλεί.

Μία ημέρα πριν κλείσουν τα λιμάνια, υπολογιζόταν ότι εξάγονταν 1,3 εκατομμύριο βαρέλια αργού την ημέρα.

Αναλυτές επισημαίνουν ότι το κλείσιμο των λιμένων από τα οποία εξάγεται αργό δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν είχε την ευλογία του ΛΕΣ. Οι δυνάμεις του στρατάρχη Χάφταρ δεν δείχνουν ιδιαίτερη ανοχή έναντι οποιασδήποτε εκδήλωσης διαφωνίας, σύμφωνα με οργανώσεις υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Φυλές που έχουν συμμαχήσει με τον Χάφταρ κατηγορούν την κυβέρνηση στην Τρίπολη ότι χρησιμοποιεί τα έσοδα από το πετρέλαιο για να πληρώνει ξένους μαχητές. Η Τουρκία, που έχει αναπτύξει στελέχη των ένοπλων δυνάμεών της στη Λιβύη, φέρεται επίσης να έχει μεταφέρει μαχητές που συμμετείχαν στον εμφύλιο στη Συρία στη δυτική Λιβύη για να βοηθήσουν την ΚΕΣ να αποκρούσει την επίθεση των δυνάμεων του στρατάρχη.

Η κίνηση αυτή της Άγκυρας φέρεται να αναίρεσε πρόσφατα κέρδη επί του πεδίου στα μέτωπα νότια της Τρίπολης, εν μέρει χάρη σε ρώσους μισθοφόρους και τα οπλισμένα UAVs που προμήθευσαν στον ΛΕΣ τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αποκαθιστώντας το αδιέξοδο στα μέτωπα.

Το κλείσιμο των λιμανιών αυξάνει την ένταση ενόψει της αυριανής συνόδου του Βερολίνου στην οποία αναμένεται να πάρουν μέρος ο Χάφταρ, ο οποίος συνδέεται με την παράλληλη κυβέρνηση στο Τομπρούκ, ο Σάρατζ, ξένες δυνάμεις που τους υποστηρίζουν και αρκετές δυτικές κυβερνήσεις.

Η σύνοδος, που θα διαρκέσει μία ημέρα, ακολουθεί σειρά αποτυχημένων παρόμοιων εγχειρημάτων και διαπραγματεύσεων για τη σταθεροποίηση της Λιβύης, όπου επικρατεί χάος μετά την εξέγερση του 2011 με την υποστήριξη χωρών μελών του NATO που ανέτρεψε το καθεστώς του Μουαμάρ Καντάφι.

Η ΕΕΠ είχε προειδοποιήσει νωρίτερα χθες εναντίον του κλεισίματος των τερματικών σταθμών στην ανατολική Λιβύη, καθώς το αργό είναι η βασική πηγή προσόδων της λιβυκής οικονομίας και «δεν πρέπει να παίζεται σαν χαρτί σε πολιτικές διαπραγματεύσεις», όπως τόνισε σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησε ο πρόεδρος της Μουστάφα Σανάλα.

Η ΕΕΠ, η οποία έχει την έδρα της στην Τρίπολη, καταβάλλει συνειδητή προσπάθεια να μένει στο περιθώριο των εχθροπραξιών, αλλά αντιμετωπίζει εντεινόμενη πίεση από τον ΛΕΣ, που πλέον κατέχει τα περισσότερα λιμάνια της χώρας. Η ΕΕΠ διοχετεύει τα έσοδά της από τις πωλήσεις αργού και φυσικού αερίου στην κεντρική τράπεζα, η οποία συνεργάζεται κυρίως με την ΚΕΣ στην Τρίπολη, αλλά καταβάλλει επίσης τη μισθοδοσία μέρους των δημοσίων υπαλλήλων στο ανατολικό τμήμα της Λιβύης.





πηγη 

Νεος Αρχηγος ΓΕΕΘΑ: Άμα το σκυλί, (Τουρκος), κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια....

Καλη αρχη εκανες...
Συνεχισε ετσι....
Το θελουν οι Ελληνες...
Και το ξερεις πολυ καλα Αρχηγε !

Τα σκυλιά στη γειτονιά μας αλυχτάνε και φωνάζουνε.....
 Συνήθως σκυλιά που φωνάζουν δεν δαγκώνουν.....
Να είστε όμως σίγουροι ότι είμαστε έτοιμοι......

Άμα το σκυλί κόψει λουρί θα του κάτσουμε μία στο κεφάλι και θα φύγει με την ουρά κάτω από τα σκέλια είπε για να συμπληρώσει ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες.

Πάντα ήμασταν λιγότεροι και πάντα καταφέρναμε αυτό για το οποίο είμαστε όλοι περήφανοι…
Το έθνος είναι μεγάλο γιατί οι καρδιές των Ελλήνων είναι ατσάλινες και μεγάλες…
Είμαστε πάντα προετοιμασμένοι για να μην πέσει κανένας άλλος.....
Να πέσουν αυτοί για την δικιά τους πατρίδα και να διατηρήσουμε εμείς την δικιά μας ελεύθερη και περήφανη¨....











πηγη 

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Τι θα γινει αν μαζι με την Λιβυη, μας περιλαβει και η Ελλαδα;

Αρχισαννα ζωνουν μαυρα φιδια τους Τουρκους...
Και τα μαυρα φιδια τους τα εστειλε ο Στραταρχης Χαφταρ φυσικα....
Κι ετσι...

Ο Τούρκος στρατηγός υπεραμύνθηκε μεν, της αποστολής τουρκικών δυνάμεων στην Λιβύη λέγοντας πως πρόκειται για απαραίτητη κίνηση, προκειμένου να διαφυλαχθούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Τουρκίας στη θάλασσα.

Ο Yavuz δήλωσε πως σε περίπτωση ακυβερνησίας στην Λιβύη, αυτό που θα προκύψει θα είναι ότι η Τουρκία θα αναγκαστεί να υποστεί τα νέα δεδομένα στις θαλάσσιες ζώνες από την ηγεσία του Χαφτάρ.

Σημειώνοντας την ανάγκη του ανεφοδιασμού για τις τουρκικές δυνάμεις στην Λιβύη ο Yavuz, είπε πως για αυτό το λόγο ο Ερντογάν έκανε πρόταση στην Τυνησία για την δημιουργία βάσης εκεί, αλλά η Τύνιδα το απέρριψε.

Εκεί όμως που εστίασε ο Τούρκος στρατηγός είναι ότι οι τουρκικές δυνάμεις μπορούν να βρεθούν σε μειονεκτική θέση σε περίπτωση μιας ταυτόχρονης και αναπάντεχης σύγκρουσης στο Αιγαίο με την Ελλάδα.

«Ένα από τα μεγαλύτερα ρίσκα που αντιμετωπίζουμε είναι μια περιφερειακή σύγκρουση. Η Τουρκία τώρα βρίσκεται σε Ιράκ, Κύπρο, Συρία και τώρα ετοιμάζεται για τη Λιβύη. Εκεί θα στείλουμε αρχικά μια ταξιαρχία αλλά οι δυνάμεις αυτές θα ενισχυθούν σταδιακά.

Σε περίπτωση όμως μιας αναπάντεχης σύγκρουσης στο Αιγαίο, θα χρειαστούμε επιπλέον δυνάμεις και για αυτό το μέτωπο κάτι που σημαίνει πως κατά τη γνώμη μου αυτό θα εξελιχθεί σε παγίδα για εμάς.

Οι τουρκικές δυνάμεις στη Λιβύη μπορεί να χάσουν  την αεροπορική τους προστασία και την δυνατότητα ανεφοδιασμού τους» σημείωσε.










πηγη 

Πλατες της Μερκελ στην Τουρκια και γιατι ρε Μητσοτακηδες, δεν απελαυνετε τον Γερμανο Πρεσβη, οπως τον Ρωσο ;

Τουρκικά ΜΜΕ: Αρνητική απάντηση της Μέρκελ στον Μητσοτάκη για τις συμφωνίες Τουρκίας Λιβύης
Ειστε δειλοι ρε Μητσοτακηδες, για να μην πω κατι χειροτερο...
Στειλτε πισω τον Γερμναο πρεσβη να σφιξουν οι $#@##$%$@$$%....

Ο τουρκικός Τύπος αναφέρεται  στο τηλεφώνημα του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μητσοτάκη και στην απάντηση που του έδωσε η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ σχετικά με τη Λιβύη.

Γράφουν ότι ενώ συνεχίζεται ακόμη η επίσκεψη του Χαλίφα Χαφτάρ στην Ελλάδα, ήρθε απάντηση από την Μέρκελ, την οποία (οι Έλληνες) δεν περίμεναν.

Ο Μητσοτάκης εξέφρασε την ανησυχία του για τις τουρκικές επιχειρήσεις στη Λιβύη και ανέφερε ότι οι συμφωνίες μεταξύ της Λιβύης και της Τουρκίας είναι παράνομες.

Στη Διάσκεψη του Βερολίνου που θα γίνει την Κυριακή, για την συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης η Ελλάδα κατέβαλε προσπάθεια για να υπάρξει μια τοποθέτηση στις συμφωνίας αυτές,  αλλά η Μέρκελ απάντησε αρνητικά.

Η Μέρκελ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα , δήλωσε στον Έλληνα πρωθυπουργό  Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι δεν θα συζητηθούν οι συμφωνίες Λιβύης – Τουρκίας, παρά μόνο η κατάπαυση του πυρός.









πηγη 

Κατάφεραν την απέλαση 11 λ@θρομετ@ναστών από τη Λέσβο στην Τουρκία και κομπαζουν στα κανάλια...

Ελεος ρε...
Πανηγυριζουν οτι καταφεραν να ξαποστειλουν 11 λαθρο...
Λες και ηταν 11.000...
Ετσι λοιπον...

Την επιστροφή 11 μεταναστών από τη Λέσβο στην Τουρκία ανακοίνωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μέσω Facebook.

Σε βίντεο που ανάρτησε ο Νότης Μηταράκης στην σελίδα του στο Facebook, φαίνεται η διαδικασία επαναπροώθησης 11 μεταναστών στην Τουρκία, οι οποίοι δεν δικαιούνταν προστασίας με βάση το διεθνές δίκαιο.

«Επιστρέψαμε σήμερα από τη Μυτιλήνη στην Τουρκία 11 παράνομους μετανάστες, από Ιράκ, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Σομαλία, Αλγερία, Μαρόκο & Τυνησία, οι οποίοι δε δικαιούνται διεθνούς προστασίας. Επιταχύνουμε διαδικασίες εφαρμόζοντας το νέο νόμο που ψηφίσαμε πρόσφατα»
Δειτε βιντεο ΕΔΩ







πηγη 

Γεωργούλης: Δουλεύω περισσότερο και βγάζω λιγότερα ως Ευρωβουλευτής των 20.000 ευρώ ! ! !

Αφού βγάζεις λιγότερα γιατί δεν παραιτείσαι απο Ευρωβουλευτής ;;;;;

H συμμετοχή του Αλέξη Γεωργούλη στο Your Face Sounds Familiar έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στην Ελλάδα και ο ηθοποιός - ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντά τώρα για την επιλογή του να κάτσει σε μία από τις καρέκλες των κριτών. «Δεν πιστεύω ότι θα πρέπει να αλλάξω την προηγούμενη με την ιδιότητα τώρα, αλλά να την εξελίξω, προσπαθώ να παντρέψω την πολιτική με την τέχνη», είπε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ευρωβουλευτής μιλώντας στο STAR, προσθέτοντας πως ως ευρωβουλευτής δουλεύει περισσότερο για λιγότερα χρήματα.

Οι μηνιαίες απολαβές του Αλέξη Γεωργούλη ανέρχονται στα 20.000 ευρώ αλλά όπως σχολιάζει ο ίδιος: «Δεν θα πω ότι είναι ευκαταφρόνητος ο μισθός του ευρωβουλευτή, απλώς δουλεύω περισσότερο και ίσως να βγάζω λίγο λιγότερα».

Αλέξης Γεωργούλης: Τι γυρεύετε στο παζάρι κύριε ευρωβουλευτά; 13.1.2020 Αλέξης Γεωργούλης:

Τι γυρεύετε στο παζάρι κύριε ευρωβουλευτά; Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία για την δραστηριότητά του στο ευρωκοινοβούλιο, που επικαλείται ο τηλεοπτικός σταθμός Star, από τότε που εξελέγη ευρωβουλευτής, ο Αλέξης Γεωργούλης έχει μιλήσει τέσσερις φορές στην ολομέλεια και έχει συνυπογράψει 8 ψηφίσματα γενικού περιεχομένου.

Είναι μέλος σε δύο επιτροπές, αναπληρωματικό μέλος σε ακόμη τέσσερις και έχει υποβάλει 8 ερωτήσεις. Σε ό,τι αφορά τις επικρίσεις, ο κ. Γεωργούλης κάνει λόγο για «κανιβαλισμό» και σχολιάζει πως έχει αναπτύξει «αντισώματα» στο μπούλινγκ και στο τρολάρισμα. Σύμφωνα με τον κώδικα δεοντολογίας του ευρωκοινοβουλίου, θα πρέπει να δηλώσει στις αρμόδιες υπηρεσίες την συμμετοχή του ως κριτής σε τηλεοπτικό ριάλιτι. % buffered 00:00 -01:40 Οι κριτές και οι παίκτες του YSFM είχαν ανακοινωθεί πριν λίγες ημέρες στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, με τους δημοσιογράφους του καναλιού να ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει κανένα θεσμικό κώλυμα στην συμμετοχή του ριάλιτι.



Πηγή

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα με τις χειροπέδες ο επιβάτης που άναψε τσιγάρο μεσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους...

Κάπνιζε στο αεροπλάνο και του πέρασαν χειροπέδες...

Στην τουαλέτα ενός αεροπλάνου πιάστηκε να καπνίζει ένας θεριακλής επιβάτης, στην πτήση από Γερμανία προς Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για έναν 32χρονο ελληνικής καταγωγής, αλλά γερμανικής υπηκοότητας άνδρα, ο οποίος άναψε τσιγάρο μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους στην πτήση της εταιρείας Ryanair από το αεροδρόμιο Μπάντεν- Μπάντεν της Καρλσρούης, νοτιοδυτικά της Γερμανίας, προς τη Θεσσαλονίκη, όπου προσγειώθηκε λίγο πριν τη 1 τα ξημερώματα.

Την πράξη αυτή του 32χρονου κατάλαβε μια αεροσυνοδός, η οποία φέρεται να ενημέρωσε άμεσα τον κυβερνήτη, ενώ για το συμβάν έλαβε γνώση και ο Πύργος Ελέγχου του αερολιμένα «Μακεδονία» μέσω του οποίου ειδοποιήθηκε η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη.

Ο 32χρονος ομολόγησε την ενέργειά του και την απέδωσε στο άγχος που του δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της πτώσης, ενώ νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών στη Θεσσαλονίκη, που τον παρέπεμψε να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Η ποινή που προβλέπεται για αυτή την παράβαση είναι φυλάκιση έως έξι μήνες ή χρηματικό πρόστιμο.



Πηγή

Μην τους ταιζετε ρε, μας μισουν τα Αλβ@ν@ρι@ ! ! ! Δειτε τι κανουν και τι λενε τα βρωμοκαναλα τους....

Οι Αλβανοί για άλλη μια φορά επιχειρούν να χτυπήσουν την ελληνική μειονότητα....
Κι εμεις τους ταιζουμε ακομη...
ΔΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ !

Νέο εθνικιστικό παραλήρημα από αλβανικούς κύκλους φέρνει στο φως ένα ντοκιμαντέρ, στο οποίο επιχειρούν να αλλοιώσουν τα τα ελληνικά στοιχεία στο μειονοτικό χωριού Δερβιτσάνη και να ειρωνευτούν τους κατοίκους.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ένα μόλις 30λεπτο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Τα χωριά της Αλβανίας», η δημοσιογράφος Νίσα Αγκόλι επιχείρησε να ασκήσει ψυχολογική πίεση στους κατοίκους του μειονοτικού χωριού Δερβιτσάνη, επειδή, όπως λέει, δεν μιλούν Αλβανικά.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος από την Αλβανία ειρωνεύεται μία ηλικιωμένη γυναίκα και την προτρέπει να πάει πίσω στην Ελλάδα. «Θεωρούμε το ρεπορτάζ αυτό μια κατάφωρη προσπάθεια στοχοποίησης της Εθνικής Ελληνικής μειονότητας ή δυστυχώς ο ανθελληνισμός πουλάει στην αλβανική δημοσιογραφία», δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης Χειμαριωτών, κ. Θοδωρής Γκούμας.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι του χωριού στο Star , η δημοσιογράφος παρομοίασε το σύμβολο της ορθόδοξης εκκλησίας και του Βυζαντίου με τον Αλβανικό αετό.Οι χωριανοί της Δερβιτσάνης ζητάνε έστω μια συγγνώμη από τους υπευθύνους της εκπομπής, ενώ ακόμη και αλβανικά μέσα καταδικάζουν τα όσα ειπώθηκαν το εν λόγω ντοκιμαντέρ.



Πηγή: Himara.gr

Συγκεντρωση στο Συνταγμα την Κυριακη με θεμα: ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το μεταναστευτικό θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στις 13:00 στο Σύνταγμα, ύστερα από πρωτοβουλία πολιτών.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα τους το μεταναστευτικό ζήτημα είναι θέμα Εθνικής Ασφάλειας και αγγίζει κάθε πολίτη και κάθε οικογένεια. Η πρωτοβουλία δεν έχει την στήριξη κανενός πολιτικού φορέα και στοχεύει να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη αλλά και να πιέσει την πολιτεία να πάρει άμεσα μέτρα. Στην ανακοίνωση τους οι διοργανωτές αναφέρουν ότι:

1) Θα ασκηθεί πίεση από τον λαό προς την κυβέρνηση, λόγω μιας μεγάλης ενωτικής συγκεντρώσεως από όλες τις περιοχές της Ελλάδος, μπροστά στο κέντρο των αποφάσεων , την Ελληνική Βουλή.

2) Οι τοπικές κοινωνίες και οι Δήμοι που έχουν το πρόβλημα θα παρέμβουν και θα μεγιστοποιήσουν την διαμαρτυρία τους, αφού η διαμαρτυρία αυτή δεν θα έχει πια τοπικό χαρακτήρα, αλλά Πανελλήνιο.

3) Θα υψωθεί το φρόνημα και η εθνική συνείδηση του λαού, αφού θα συμμετέχουμε όλοι οι Έλληνες ενωτικά, έξω από κόμματα και προσωπικές εγωιστικές βλέψεις.

4) H επιτυχία μιας πολυπληθούς συγκεντρώσεως , θα αναγκάσει τα Μ.Μ.Ε. , τόσο τα εγχώρια όσο και τα ξένα, να αναδείξουν την δυναμική αντίρρηση των Ελλήνων στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης.

5) Ο απλός Ελληνικός λαός οφείλει να αντιδράσει ενωμένος, διαφορετικά θα περιπέσει στην απελπισία, την αδράνεια και την μοιρολατρία. Το κεντρικό μήνυμα της διαμαρτυρίας είναι:

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ !!!









πηγη 

Ειδωλολάτρες δωδεκαθειστές, αφόδευσαν και ούρησαν πάνω σε εικόνες του Ιησού...

Βεβήλωσαν εκκλησία στην Κρήτη....
Αφόδευσαν και ούρησαν πάνω σε εικόνες του Ιησού....
Μακαρι να τους πιασουν και τους κανουν το ιδιο στα μουτρα τους... 

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν κτηνοτρόφοι των Ανωγείων όταν μπήκαν στο εκκλησάκι της Ανάληψης στην θέση «Χριστού» στην Νίδα λίγες δεκάδες μέτρα μακριά από το σπήλαιο του Ιδαίου Άντρου.

Βέβηλοι είχαν αφοδεύσει και είχαν ουρήσει παντού μέσα στην εκκλησία και είχαν αλείψει όλες τις φωτογραφίες με κόπρανα. Μάλιστα σε μια έγραψαν «Φάτε σκ..α κερνάει ο Δίας».

Ήθελαν μόνο να βεβηλώσουν το ναό καθώς ενώ υπήρχε και ένα μικρό παγκάρι που οι πιστοί βάζουν χρήματα οι βέβηλοι δεν το άνοιξαν ούτε έκλεψαν κάτι.

Σύμφωνα με όσα είπε στο Cretalive, o αντιδήμαρχος Ανωγείων Βασίλης Σμπώκος, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο ο δράστης ή οι δράστες να είναι κάτοικος της περιοχής, ενώ τα σύμβολα που έχουν αναγραφεί παραπέμπουν σε οπαδούς του Δωδεκάθεου. "Πιθανότατα κάποιος από τους χιλιάδες επισκέπτες που το καλοκαίρι επισκέπτονται το λατρευτικό χώρο, προχώρησε στην ενέργεια αυτή.









πηγη 

Ελληνίδα Πολύτεκνη Μητέρα Ζει Άστεγη ενω οι λ@θρομετ@νάστες σε Ξενοδοχεία με πισίνες..

Πολύτεκνη μητέρα χωρίς νερό και ρεύμα στην Ηλεία, ζει σε μισοτελειωμένη καλύβα... 
Περίπου 40 χιλιάδες υπολογίζονται οι άστεγοι στην Ελλάδα...

Καμιά πρόνοια από το Κράτος και τις περιβόητες ΜΚΟ που διατυμπανίζουν την καλοσύνη τους για την βοήθεια που προσφέρουν σε παράνομους μετανάστες.

Μόνο σαν κοροϊδία λοιπόν μπορεί να εκληφθεί το διαφημιστικό βίντεο του ΔΟΜ, σχετικά με τις υψηλών προδιαγραφών φιλοξενία που παρέχει σε "πρόσφυγες και μετανάστες", όπου βλέπουμε ξενοδοχεία με πισίνες, και επιδόματα να δίνονται απλόχερα. Κι όταν οι Έλληνες που τα ζουν όλα αυτά, δηλαδή ότι λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς μόνο, μιλούν για αντικατάσταση των Ελλήνων με αλλοδαπούς, χαρακτηρίζονται ακραίοι, ξενοφοβικοί και φασίστες...










πηγη 

LNA: Ευχαριστούμε Ελλάδα που κρατάς ασφαλή τον Στρατηγό Χάφταρ

Τα λογια ειναι περιττα...
Λιβυκός Εθνικός Στρατός: «Ευχαριστούμε Ελλάδα που κρατάς ασφαλή τον Χάφταρ»


Με αφορμή την επίσκεψη του Χαλίφα Χάφταρ στην Ελλάδα, ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός έκανε μία ανάρτηση στο Twitter.

Ο LNA ανέβασε φωτογραφίες από τα μέτρα ασφαλείας των ελληνικών αρχών στους δρόμους του κέντρου των Αθηνών, μετά την αιφνίδια επίσκεψή του.

Ο Χάφταρ έγινε δεκτός, με τον LNA να στέλνει τις ευχαριστίες του στην Ελλάδα «που κρατάει ασφαλή» τον ηγέτη του.
https://twitter.com/LNA2019M/status/1217925031969337345



Μείνετε δίπλα μου σήμερα στην ώρα της ανάγκης μου και θα παραμείνω δίπλα σας για πάντα....

Σε ποιους τα λεει αυτα, ο Εθνικος Στρατος της Λιβυης;
Στα Ελληνικα ειναι γραμμενο....
Τα βλεπει η Ελληνικη Κυβερνηση;
Σιγουρα τα βλεπει....
Κι ας προσεξει καλα....
Αυτος που τα λεει, δεν ειναι πολιτικος...
Ειναι στρατιωτης...
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ! ! !
https://twitter.com/LNA2019M/status/1217957883461148672













Η φωτογραφία που μιλαει.....

Κυκλοφορει στο διαδικτυο...
Καποιος την εφτιαξε...
Καποιος θελει να στειλει ενα μηνυμα...
Καποιοι το βλεπουν αισχρο...
Καποιοι παιρνουν αλλο μηνυμα...
Καποιοι απλως γελουν...
Εσυ; 
Τι εχεις να πεις;

Παιδιά επωνύμων οι τρομοκράτες καταληψίες για τους οποίους υπάρχει επιτηδευμένη σιωπή...

Καλα τα λεει ο Χρυσοχοιδης...
Δεν αρκει ομως, μονο να τα λεει...
Να εφαρμοσθουν οι νομοι πρεπει και να βρεθει και κανα παιδι-τρομοκρατης επωνυμου στην μπουζου....


Συμμετοχή επωνύμων στις καταλήψεις για τους οποίους υπάρχει επιτηδευμένη σιωπή και υψηλή προστασία ώστε να μην καταδικαστούν αποκάλυψε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μιλώντας στην ΕΡΤ.

Τι αναφέρει για τις καταλήψεις, τον ρόλο της ΕΛΑΣ και της δικαιοσύνης, την ασφάλεια αλλά και την τρομοκρατία που είναι παρούσα από μια νέα γενιά.

Θέμα προστασίας κάποιων γόνων επωνύμων που μετέχουν στις καταλήψεις έθεσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή 10 της ΕΡΤ σημειώνοντας πως για τις καταλήψεις «υπάρχει σιωπή μάλιστα επιτηδευμένη για να μην δυσαρεστηθούν ορισμένοι οι οποίοι είναι πολύ κοντά τους, και δεν θέλουν σε καμία περίπτωση κάποιοι επώνυμοι να καταδικαστούν κάποιοι άλλοι οι οποίοι διαπράττουν όλα αυτά».

«Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι διαπράττουν αδικήματα και για αυτούς κατά κάποιο τρόπο υπάρχει ασυλία και δεν υπάρχει καταδίκη» συνέχισε ο υπουργός αναφέροντας ότι υπάρχουν πολλά παιδιά εύπορων οικογενειών για τα οποία γίνονται παρεμβάσεις και την ίδια στιγμή κάτω από την ασπίδα που δέχεται τους τσιμεντόλιθους «είναι ο ανώνυμος αστυνομικός των 800 ευρώ»

«Εδώ υπάρχει το δικαίωμα του τσιμεντόλιθου» συνέχισε προσθέτοντας ότι αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί.
«Ο αστυνομικός δεν μπορεί να δολοφονηθεί ή να σκοτωθεί» ενώ σε ό,τι αφορά τη διαδικασία που ακολουθείται στη δικαιοσύνη σημείωσε πως «Ο εισαγγελέας είχε το δικαίωμα να αξιοποιήσει και το τηλεοπτικό υλικό» δίνοντας ουσιαστικά απάντηση στις αναφορές πως τα διαβιβαστικά της ΕΛΑΣ δεν περιείχαν υλικό για διώξεις με μεγαλύτερες ποινές

Μάλιστα αποκάλυψε ότι στο εξής οι αστυνομικές επιχειρήσεις θα διεξάγονται παρουσία καμερών που θα καταγραφούν τη διαδικασία που ακολουθείται και τον τρόπο που ενεργεί η ΕΛΑΣ.

Δεν παρέλειψε πάντως να επισημάνει την αφωνία της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «περιμένω από την αντιπολίτευση μια καταγγελία για τους τσιμεντόλιθους»

Πάντως ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανίστηκε να επισημαίνει πως υπάρχουν περιπτώσεις αστυνομικών που καταφεύγουν στη βία.
Για τις περιπτώσεις αυτές όπως είπε «ο συνήγορος του πολίτη θα εξετάζει κάθε καταγγελία και θα μπορεί να παραπέμπει αστυνομικό για αστυνομική βία»

Αναφορικά με την υπόθεση Ινδαρέ διευκρίνισε ότι «δεν υπήρξε παραβίαση άσυλου» προσθέτοντας πως «η ιατροδικαστική ερεύνα θα δείξει αν υπήρξε αστυνομική βία στην περίπτωση αυτή»






πηγη 


Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

Βέτο πριν φτάσει το θέμα στο Συμβούλιο Κορυφής, εάν δεν ακυρωθεί το Μνημόνιο Τουρκίας- Λιβύης

Μακαρι να γινει...
Επιτελους...
Αντε τωρα που εχουμε στο πλαι μας τον Στρατηγο Χαφταρ...

«Θα βάλουμε βέτο πριν φτάσει το θέμα στο Συμβούλιο Κορυφής, εάν δεν ακυρωθεί το Μνημόνιο Τουρκίας- Λιβύης. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να το δεχθούμε», είπε ο πρωθυπουργός
.
Όπως σημείωσε η χώρα θα ασκήσει βέτο και στο συμβούλιο των υπουργών Εξωτερικών και στη Σύνοδο Κορυφής ενώ έκανε γνωστό πως έχει αποστείλει επιστολές στην ΕΕ , έχει επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την κ. Μέρκελ και θα μιλήσει και αύριο με την Γερμανίδα καγκελάριο.









πηγη 

Ο Στρατηγος Χαφταρ στην Αθηνα ....Εγκεφαλικα και ψυχολογικα περα δωθε ο Σαλεμενος Σουλτανος!

Αυτο ηταν γκολ κατευθειαν απο κορνερ...
Σ αυτο οφειλουμε να δωσουμε συγχαρητηρια σε οποιον το καταφερε...
Φανταζομαι, την μουρη του Σαλεμενου Σουλτανου, μολις μαθεις τα καθεκαστα....
Πολυ θαθελα, να τον εβλεπα...
Δεν πειραζει ομως...
Και δεν τελειωνει εδω....
Σιγουρα κατι θα παρει μαζι του, στην διασκεψη στην Γερμανια, που δεν δεχτηκαν την Ελλαδα....
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΟΖ ΕΛΛΑΔΟΣ ΛΙΒΥΗΣ 
Αυτος ειναι Στρατηγος, δεν ειναι πολιτικος....
Πιστευω σ αυτον !
Δειτε βιντεο ΕΔΩ

Στην Φθιώτιδα: Παντρεύτηκε πεθαμένο με την «ευλογία» Ιερέα!

Βίος Ανθόσπαρτος ! ! ! 😂😂😂😂😂😂😂😂
Παντρεύτηκε τον άνδρα που είχε πεθάνει 30 χρόνια πριν.Το πλαστό έγγραφο δόθηκε από τον παπά του χωριού για να μπορέσει η γυναίκα να ανοίξει οικογενειακή μερίδα στο δήμο


Υπόθεση που είχε αναστατώσει την κοινωνία της Φθιώτιδας πριν από χρόνια, ήρθε και πάλι στο προσκήνιο με την εκδίκαση της διαμάχης μεταξύ των αρνητικών πρωταγωνιστών της.

Πρόκειται για την υπόθεση γυναίκας που βρέθηκε να έχει παντρευτεί… πεθαμένο!

Κατηγορούμενος βρέθηκε ξανά ο τότε ιερέας του χωριού που σύμφωνα με το Δικαστήριο ήταν ο συντάκτης του πιστοποιητικού γάμου της γυναίκας με τον πεθαμένο. Ο συγκεκριμένος δεν έχει πλέον αυτή την ιδιότητα αφού καταδικάστηκε αμετάκλητα από το Πενταμελές Εφετείο Λαμίας, καθώς δεν ανετράπη ούτε η αναίρεση που άσκησε στον Άρειο Πάγο.

Ο ιερέας φέρεται τον Ιανουάριο του 2008 να εξέδωσε κατόπιν αιτήματος του αδερφού της «χήρας» πιστοποιητικό γάμου ότι είχε τελέσει νόμιμο γάμο στις 10-3-1978 με ήδη θανόντα. Η δικαιολογία του αιτούντος που ενεργούσε ως πληρεξούσιος της αδερφής του, ήταν ότι εκ παραδρομής ο γάμος δεν είχε δηλωθεί και δεν μπορούσαν να ανοίξουν οικογενειακή μερίδα.

Αργότερα όμως ο ιερέας είχε στείλει έγγραφο προς το Ληξίαρχο Σπερχειάδας, ότι το χαρτί που κατέθεσε εκεί ο αδερφός της «χήρας» ήταν πλαστό με αποτέλεσμα να δικαστεί και για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης από τον αδερφό.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας που εκδίκασε την τελευταία υπόθεση δε δέχτηκε ούτε εκείνο τους ισχυρισμούς του πρώην ιερέα, ότι δεν συνέταξε δηλαδή εκείνος το επίμαχο χαρτί και τον καταδίκασε σε 14 μήνες ποινή φυλάκισης με 3ετη αναστολή.




Πηγή

50 εκατομμύρια μουσουλμάνων ζουν σήμερα στην Ευρώπη και παρασιτουν εις βαρος των Ευρω πεων ! ! !

Από τα 50 εκατομμύρια μουσουλμάνων που ζουν σήμερα στην Ευρώπη το 80% ζει σε συνθήκες ανέσεως και ευμάρειας τις οποίες στερούνται εκατομμύρια Ευρωπαίων.
Ενώ περνάνε αυτοί οι μουσουλμάνοι μια χαρά, στο παρακάτω βίντεο όπως διηγείται ο Λιβανέζος καθηγητής.

Μιλώντας σε έναν δημοσιογράφο αναφέρει χαρακτηριστικά πως ενώ η Ευρώπη παρέχει σε εκατομμύρια μουσουλμάνους συνθήκες άνετης διαβίωσης, οι ιμάμηδες στα τζαμιά δεν χάνουν ευκαιρία να εξαπολύουν βαριές κατηγορίες κατά των Ευρωπαίων ότι είναι άπιστοι, για τις σταυροφορίες τους, για τις πορνείες τους και για τις σεξουαλικές τους ανωμαλίες, εξάπτοντας το μίσος στο ισλαμικό κοινό τους για την Ευρώπη.

Έτσι ενώ οι ιμάμηδες εξαπολύουν λίβελους κατά των απίστων Ευρωπαίων, αυτοί οι άπιστοι πληρώνουν φόρους για να περνάνε οι μουσουλμάνοι καλά, ενώ στις ίδιες τους τις χώρες δεν μπορούσαν ούτε μια κατσίκα ή μια αγελάδα να θρέψουν.

Ο πονηρός ιμάμης για να κοροϊδέψει το κράτος, προσλαμβάνει τη γυναίκα του ως δήθεν καθαρίστρια για να πληρώνεται και αυτή μισθό από το γερμανικό κράτος.

Σε άλλο πονηρό κόλπο, ο ιμάμης χωρίζει εικονικά την γυναίκα του την οποία στη συνέχεια σαν χωρισμένη δικαιούται από το κράτος επιχορήγηση καθώς και ένα σπίτι για να μένει.

Φυσικά ο ιμάμης παίρνει πίσω την γυναίκα του που την είχε χωρίσει στα ψεύτικα, χωρίς αυτό να φαίνεται στα χαρτιά και εκμεταλλεύεται το σπίτι που της έδωσε το κράτος στη μαύρη αγορά νοικιάζοντας το σε άλλους μουσουλμάνους.

Συνεχίζοντας, στο βίντεο μιλάει για τους δικηγόρους οι οποίοι επισκέπτονται τις μουσουλμανικές φυλακές όπου φιλοξενούν βιαστές, έμπορους ναρκωτικών κλπ. Αυτοί όχι μόνο δεν δείχνουν ίχνος μετάνοιας αλλά έχουν και απαιτήσεις να τους σερβίρεται ειδικό κρέας χαλάλ προσαρμοσμένο στη θρησκεία τους.

Βομβαρδισμοί στη Μαδρίτη, στο Λονδίνο και παντού στον πλανήτη πάντα τύποι με μακριά μούσια δείχνοντας περήφανοι το πως σκότωσαν φωνάζοντας allah akbar. Άρα τι περιμένετε, συνεχίζει ο ίδιος, από τους δυτικούς να σας βραβεύσουν για  τα ψεύτικα πιστεύω σας, θέλετε να κατακτήσετε την Αμερική ναι κάντε το αλλά πρώτα σταματήστε να σφάζεστε αναμεταξύ σας.

Συνήθιζαν να καλούν μερικούς ισλαμικούς κήρυκες στις δυτικές επαρχίες λέγοντας τους ότι είναι δύσκολο να κηρύξουν πρωινές ώρες διότι οι μουσουλμάνοι μαθητές έχουν σχολείο. Παρόλο όμως που θεωρούσαν ότι το απόγευμα ήταν καλύτερα, οι περισσότεροι αυτοί μουσουλμάνοι κήρυκες προτιμούσαν να βλέπουν…πορνό αντί να διδάσκουν μαθήματα.
Δειτε βιντεο ΕΔΩ







πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.