Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020

Πολιορκία του δημαρχείου της Χίου για τους λ@θρομετ@ν@στες. Λίγο αργά ομως το θυμήθηκαν οι κάτοικοι...


Κανονική πολιορκία του δημαρχείου της Χίου από τους κατοίκους, είχαμε το βράδυ της Δευτέρας με αφορμή την επίσκεψη Μηταράκη και το τεράστιο πρόβλημα των λ@θρομεταναστών.

Λίγο αργά το θυμήθηκαν οι κάτοικοι του πολύπαθου νησιού, άσε που μέχρι και πρόσφατα όλα τα νησιά που υπέφεραν από λ@θρομετανάστες είχαν ως μοναδικό αίτημα να τους μεταφέρουν αλλού και όχι εντελώς έξω από την Ελλάδα!!!

Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χίου οδηγήθηκαν οι δύο συλληφθέντες που κατηγορούνται για τη συμμετοχή τους στα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο Δημαρχείο Χίου.

Από την Εισαγγελία τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη κοινής ειρήνης και επίθεσης σε κρατικούς λειτουργούς. Και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ τους ορίστηκε τακτική δικάσιμος για το τέλος Οκτωβρίου.

Θυμίζεται πως χθες, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας εναντίον της δημιουργίας νέας κλειστής δομής φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Χίο, από κατοίκους του νησιού.

Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο, όπου συνεδρίαζε εκτάκτως το δημοτικό συμβούλιο, ενώ κατά τη διάρκεια της άφιξης του υφυπουργού Εργασίας, Νότη Μηταράκη, ορισμένοι από τους συγκεντρωθέντες πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες κι έσπασαν την πόρτα του δημαρχείου Χίου, προκειμένου να μπουν μέσα.




πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.