Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Σε παρανομο τζαμι, ο προεδρος των Πακιστανων στην Ελλαδα, μαζι με ιμαμη, παντρευουν Ελληνιδα με Πακιστανο ! ! ! ΕΥΧΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.......

Παρανομο τζαμι...
Παρανομος προεδρος κουμπαρος...
Παρανομος ιμαμης....
Παρανομος γαμος...
Αλλα σιγουρα αναγνωριζεται απ το Καθεστως του Αφορισμενου !




Η Ρωσια χτιζει την μεγαλυτερη Ορθοδοξη Εκκλησια στον Κοσμο, (Αγια Σοφια) και η Ελλαδα χτιζει Τζαμια...


Η Ρωσια λοιπον χτιζει την μεγαλυτερη Ορθοδοξη εκκλησια χωρητικοτητος 37.000 πιστων και την ονομαζει Αγια Σοφια....
Δειτε βιντεο...

Και το Καθεστως των Μητσοτακηδων, ολοκληρωνει το Τζαμι των Τσιπρεων....
ΚΑΤΑΝΤΙΑ ! ! !

Γιώργος Κοινούσης: "Κοινώνησα πέντε φορές "λαθραία" στην Καραντίνα"...



Πέντε φορές κοινώνησε - καταπατώντας τα μέτρα απομόνωσης - εν μέσω καραντίνας, ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός τη δεκαετία του '70, Γιώργος Κοινούσης, σύμφωνα με όσα τόνισε σε συνέντευξή του.

«Δεν έλαβα κανένα μέτρο. Η πίστη μου ήταν τόσο δυνατή που δεν μου επέτρεπε να πηγαίνω στην εκκλησία με τη μάσκα του Ζορό στο πρόσωπο, σαν μασκοφόρος. Μασκοφόροι είναι μόνο οι ληστές. Εγώ δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή» είπε ο Γιώργος Κοινούσης.

«Για μένα πρώτη είδηση σε όλο τον κόσμο θα έπρεπε να ήταν ότι οι εκκλησίες γεμίζουν από κόσμο τις Κυριακές. Κοινωνούν και κανείς δεν έχει κολλήσει» είπε και συμπλήρωσε: «Εγώ κοινώνησα μέσα στην καραντίνα 5 συνεχόμενες φορές “λαθραία” και δεν έπαθα τίποτα απολύτως. Ναι, κοινώνησα κεκλεισμένων των θυρών. Είναι δυνατόν να μας απαγορεύσουν να αγκαλιαζόμαστε; Να δίνει ο ένας το χέρι στον άλλο;».


Πηγή 

Τρίκαλα: Παπάς έβγαλε Ψάρι 35 κιλών από τον Πηνειό ποταμό...

https://youtu.be/_InbnSI7bF0

Ο π. Βασίλειος εφημέριος των Γεωργανάδων ψάρεψε Γουλιανό στα νερά του Πηνειού ποταμού στην περιοχή της Πηνειάδας

Δεν πίστευε στα μάτια του ο πατήρ Βασίλειος, εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γεωργανάδων του Δήμου Φαρκαδόνας, ο οποίος μετέβη στο Πηνειό ποταμό στην περιοχή της Πηνειάδας για ψάρεμα. Στον ελεύθερο χρόνο του ο ιερέας των Γεωργανάδων ασκεί το αγαπημένο του χόμπι ψαρεύοντας στο ποτάμι, προσευχόμενος ταυτόχρονα για τους πιστούς του χωριού του, αλλά και για όλο τον κόσμο.

Συνοδευόμενος από τον γιο του που την μετέδωσε την αγάπη για το ψάρεμα και την προστασία του περιβάλλοντος, έριψαν αγκίστρι στα νερά του Πηνειού και περίμεναν την ψαριά. Λίγη ώρα αργότερα δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς τραβούσαν το αγκίστρι και δυσκολευόταν αρκετά. Στην περιέργεια τους αντιλαμβανόταν ότι στο αγκίστρι τους πιάστηκε ένα μεγάλο ψάρι, ένας γουλιανός που ζύγιζε περισσότερο των 35 κιλών. Μετά δυσκολίας και βασάνων και επιχειρώντας με πολλούς τρόπους ο π. Βασίλειος και ο γιός του κατάφεραν να βγάλουν το ψάρι από τα νερά και να το μεταφέρουν στο χωριό.

Μάλιστα δεν το κράτησαν για τους ίδιους, αντιθέτως το μετέφεραν στο κρεοπωλείο του χωριού, το οποίο τεμαχίστηκε σε μερίδες προκειμένου να μοιραστεί στους κατοίκους του οικισμού.

«Πραγματικά δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε πως με ένα απλό αγκίστρι θα βγάζαμε ένα τόσο μεγάλο ψάρι. Ήταν πραγματικά ένα θαύμα που μας θύμισε το θαύμα του Χριστού που τα δύο ψάρια και οι άρτοι πολλαπλασιάστηκαν σε εκατοντάδες τρέχοντας «πεντακισχιλιες» ανθρώπους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά στην έρημο», τόνισε ο ιερέας.

Ακολουθώντας τα έργα και τις πράξεις του Κυρίου, ο ιερέας αποφάσισε να διανείμει το μεγάλο ψάρι στους κατοίκους του χωριού.

«Ο δε Κύριος, αφού επήρε τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια, ύψωσε τα βλέμματα στον ουρανό, δοξολόγησε τον Πατέρα και έκοψε κομμάτια τα ψωμιά και έδιδε στους μαθητές, δια να παραθέσουν εις τα πλήθη, και τα δύο ψάρια επίσης μοίρασε εις όλους. Καὶ ἔφαγον πάντες καὶ ἐχορτάσθησαν…».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Πηνειό ποταμό τα συγκεκριμένα ψάρια χαρακτηρίζονται αρκετά, ωστόσο ο ιερέας ήταν η μοναδική φορά που έβγαλε ένα τόσο τεράστιο ψάρι.





Πηγή

Τι φοβουνται και δεν τολμουν ουτε στο τηλεφωνο να μιλησουν με την Μοσχα οι Μητσοτάκης & Δένδιας;

Πραγματικα τσιαρακια των Αμερικανων και της ΕΕ...
Τρεμουν μην τους τραβηξει το αφτι ο Αμερικανος...
Αισχος ρε...

Η Αθήνα πλέον χρησιμοποιεί την πρεσβεία στη Μόσχα(!) για να μιλήσει με την Ρωσία για μείζονα θέματα εξωτερικής πολιτικής όπως η Λιβύη, καθώς κανένα υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος (ακόμα και ο πρωθυπουργός) δεν τολμάει να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία με τη ρωσική πλευρά.

Με πρωτοβουλία της ελληνικής πλευράς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή, 5 Ιουνίου τηλεφωνική συνομιλία μεταξύ του υφυπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Βερσίνιν, και της... πρέσβειρας της Ελλάδας στη Μόσχα, Κατερίνας Νασίκα.

Στο επίκεντρο βρέθηκαν ζητήματα για τη διευθέτηση των συγκρούσεων στην περιοχή της Μεσογείου που βρίσκονται υπό εξέταση από το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Στην ανακοίνωση του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την κατάσταση στη Λιβύη και επιβεβαιώθηκε η αναγκαιότητα πολιτικής διευθέτησης στη χώρα υπό την αιγίδα του ΟΓΗΕ, στην οποία θα μπορούσαν να έχουν χρήσιμη συμβολή τα ενδιαφερόμενα κράτη και οι περιφερειακές ενώσεις τους, συμπεριλαμβανομένου του Αραβικού Συνδέσμου και της Αφρικανικής Ένωσης.

Συζητήθηκαν, επίσης, τα προβλήματα συντονισμού στις προσπάθειες για την υποστήριξη των αποφάσεων της Διεθνούς Διάσκεψης για τη Λιβύη που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις 19 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, ακόμη επισημάνθηκε η ανάγκη της επίλυσης του ζητήματος του διορισμού νέου ειδικού εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τη Λιβύη, ώστε να εντατικοποιηθούν οι προσπάθειες διαμεσολάβησης.

Τέλος, συζητήθηκαν οι προσπάθειες της διεθνούς κοινότητας με σκοπό την ταχεία επανέναρξη των διαπραγματεύσεων Ισραηλινών-Παλαιστινίων υπό την αιγίδα του ΟΗΕ για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης ειρηνευτικής συμφωνίας βασισμένης στο αναγνωρισμένο διεθνές νομικό πλαίσιο.

Μετά την ολική ψύχρανση των σχέσεων Αθήνας-Μόσχας το 2018 και την πλήρη πρόσδεση στο άρμα των ΗΠΑ, παρ'όλο που αυτές αρνούνται να προσφέρουν εγγυήσεις ασφαλείας, η οποιαδήποτε επικοινωνία για ουσιαστικά ζητήματα με τη Μόσχα, ακόμα κι όταν συγκλίνουν τα συμφέροντα όπως στη Λιβύη, απαγορεύεται «δια ροπάλου» για τα υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη.







πηγη 

Ψαχνουν απεγνωσμενα να βρουν κορωνοκρουσματα...Αρνητικά και τα 188 τεστ για κορωνοϊό στις Κυκλάδες. Δεν θελουν να παραδεχτουν, οτι ηταν μια εποχικη γριπουλα, που περασε ! ! !

Aρνητικά στον κορωνοϊό βγήκαν και τα 188 τεστ για κορωνοϊό στα νησιά των απομακρυσμένων Κυκλάδων, που διενήργησε ο ΕΟΔΥ σε συνεργασία με τη «Σύμπλευση ΑΜΚΕ».

Πλωτές ομάδες πραγματοποίησαν δειγματολογικούς ελέγχους στη Μήλο, τη Σίφνο, τη Φολέγανδρο και την Κίμωλο, ενώ, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM» ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Παναγιώτης Αρκουμανέας, από την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν και τα τεστ αντισωμάτων στα 16 νησιά όπου θα πραγματοποιήσουν ελέγχους οι ομάδες του ΕΟΔΥ.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας σε συνεργασία με την AXION HELLAS θα πραγματοποιήσει εξετάσεις σε 16 νησιά του Αιγαίου. Στελέχη και γιατροί του ΕΟΔΥ συνοδευόμενοι από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές της AXION HELLAS θα μεταβούν με ειδικά κλιμάκια στα νησιά του Αιγαίου με σκοπό την πραγματοποίηση διαγνωστικών εξετάσεων αλλά και αντισωμάτων για τον COVID-19 σε ευπαθείς ομάδες και κατοίκους των νησιών.

Τα κλιμάκια των Πλωτών Ομάδων θα επισκεφτούν από 5 έως 12 Ιουνίου τους νησιώτες κατοίκους στα Κουφονήσια, την Ανάφη, τη Σχοινούσα, την Ηρακλειά, τη Δονούσα, την Αμοργό, την Κίναρο, την Λεβιθά, την Πάτμο, το Αγαθονήσι, τους Αρκιούς, τους Λειψούς, την Ψέριμο, την Τήλο, το Καστελόριζο και τη Χάλκη.








πηγη 


Προς Τουρκους κυνηγους: Οταν σας γεμισουμε τον κ@λο σκαγια, θα ειναι γι αυτα που ειπατε Τουρκομογγολοι...

Να σας ρωτησω ρε Μεμετια...
Εσεις που ειπατε....
Αντί για γουρούνια κυνηγάμε Έλληνες.....
Εμείς ως Αδριανουπολίτες κυνηγοί αρκούμε για την Ελλάδα....
Δεν χρειάζεται να κουραστεί ο στρατός μας¨....

Που ησασταν, οταν ερχονταν οι λαθροεισβολεις σας και ειχαν βγει οι Ελληνες κυνηγοι στο ποταμι; 
Γιατι τοτε, ησασταν κρυμενοι και εξαφανισμενοι;
Γιατι δεν τολμησατε, να τα πειτε αυτα τοτε;
Τι αλλαξε τωρα και ξεψαρωσατε;
Πλησιαστε τους Ελληνες κυνηγους, να σας γεμισουν τον κωλο σκαγια...
Δεν λεω τους Ελληνες Στρατιωτες , ειστε πολυ μικροι για να ασχοληθουν μαζι σας...
Αυτα Βρωμοτουρκοι, πολυ ασχοληθηκα μαζι σας...

ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΝΗΓΟΣ ! 


Κύριε Μηταράκη το ξέρετε οτι οι ''Καημενοι'' σας μαχαίρωσαν Έλληνα;;;


Με τέσσερις μαχαιριές στο στήθος νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης Έλληνας που σήμερα Σαββάτο στις 4 περίπου το πρωί προσπάθησε να χωρίσει ομάδα αλληλοσυγκρουόμενων νεαρών αλλοδαπών αιτούντων άσυλο,σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά οι νεαροί αλλοδαποί συγκρούονταν μεταξύ τους για άγνωστους λόγους. Ο Έλληνας περαστικός από την πλατεία επενέβη προσπαθώντας να τους χωρίσει αφού διαπίστωσε μεταξύ των άλλων ότι ‘είχαν βγει μαχαίρια».



Αποτέλεσμα ήταν ο σοβαρός του τραυματισμός.Σύμφωνα με ιατρικές πηγές πάντως η κατάσταση της υγείας του τραυματία δεν εμπνέει ανησυχία.


Πηγή

Άριστος Χριστιανός μαθητής τον "έκοψαν" από την Ιατρική γιατί δεν έμαθε το Κοράνι! ! ! (Αυτους περιμένουμε να ενσωματωθούν στην Ελλαδα;;;)


 Ένας από τους πολλούς αδικημένους Χριστιανούς είναι ο Kamran Safdar

Οι Χριστιανοί και τα μέλη άλλων πακιστανικών μειονοτήτων πέφτουν θύματα διακρίσεων όσον αφορά την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, ειδικά στην ιατρική και τη μηχανική. Ο Kamran Safdar είναι ένας από αυτούς.

Αφού ολοκλήρωσε το γυμνάσιο με υψηλή βαθμολογία (89,44 / 100), ο χριστιανός μαθητής δεν μπόρεσε να εκπληρώσει το όνειρό του να γίνει γιατρός επειδή όσοι απομνημόνευαν το Κοράνι, είχαν προτεραιότητα στη διαδικασία εισαγωγής στο πανεπιστήμιο. Με κανονισμό, οι τελευταίοι λαμβάνουν τη μέγιστη βαθμολογία ανεξάρτητα από την πραγματική τους απόδοση.

Ο Kamran έχει από ταπεινό υπόβαθρο. Ζει στην περιοχή Sargodha (Punjab) και εργάζεται σε φαρμακείο. Ο πατέρας του πωλεί φρούτα, ενώ η μητέρα του είναι καθαρίστρια σε νοσοκομείο.

Τα αδέρφια του εγκατέλειψαν το σχολείο για να τον βοηθήσουν να εκπληρώσει το όνειρό του. Αλλά μαζί δεν κέρδιζαν αρκετά για να πληρώσουν τα δίδακτρα σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, καθώς και το τέλος για το μάθημα προετοιμασίας για τις εξετάσεις εισόδου στην ιατρική, το οποίο κοστίζει 40.000 ρουπίες (US0).

Παρ 'όλα αυτά, ο Kamran κατάφερε να συμμετάσχει στις εξετάσεις εισαγωγής το 2018 και το 2019 σε ένα δημόσιο πανεπιστήμιο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις όσοι απομνημόνευαν το Κοράνι τον ξεπέρασαν.

Ο νεαρός Χριστιανός αισθάνεται θύμα διάκρισης.

Ο κανονισμός χρονολογείται από το 1987, την εποχή του καθεστώτος του στρατηγού Zia-ul-Haq. Ο Cameron Younis, θεολόγος και ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Hope στο Λίβερπουλ, σημειώνει ότι το πρόβλημα των επιπλέον σημείων για τους φοιτητές δεν έχει αντιμετωπιστεί ποτέ από πολιτικούς ή δικαστήρια.

Οι Χριστιανοί είναι «η πιο περιθωριοποιημένη και στερημένη μικρή κοινότητα στο Πακιστάν», δήλωσε ο Younis στο AsiaNews. "Για να τερματιστεί αυτή η διάκριση, οι μαθητές πρέπει να υψώσουν τις φωνές τους. Αλλιώς αυτή η αδικία θα συνεχιστεί. "

Για τον Peter Jacob, πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Δικαιοσύνης, ένα καλό θρησκευτικό υπόβαθρο είναι καλό, αλλά πρέπει να δοθούν επιπλέον σημεία σε όλους τους μαθητές, ανεξάρτητα από τη θρησκεία.

Τον περασμένο μήνα, η επαρχιακή συνέλευση της Πουντζάμπ ψήφισε νόμο που εγγυάται στις θρησκευτικές μειονότητες το 2% των θέσεων στα τοπικά πανεπιστήμια. Ωστόσο, πολλοί μη μουσουλμάνοι μαθητές εξακολουθούν να μένουν εκτός.

  
Πηγή

Ο Δένδιας πουλαει τον Στραταρχη Χαφταρ; Περιμένουμε να ανοίξουμε την πρεσβεία μας στην Τρίπολη ! ! !

Το ειχαμε επισημανει...
Ειχαμε γραψει...
Φτανει να μην τους προδωσει...
Και τωρα...
Ν.Δένδιας για Λιβύη....
Περιμένουμε να ανοίξουμε την πρεσβεία μας στην Τρίπολη...
Να τηρούν μόνα τους τα κράτη το εμπάργκο...

Ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τοποθετήθηκε σε συνέντευξή του για την κατάσταση στη Λιβύη, η οποία έχει πάρει αρνητική τροπή για τη χώρα μας καθώς οι φιλότουρκες δυνάμεις προελαύνουν.

Την ώρα που οι φιλότουρκοι της Τρίπολης προελαύνουν και το τουρκολιβυκό μνημόνιο «παγιώνεται», ο Νίκος Δένδιας δήλωσε πως η Ελλάδα περιμένει να ανοίξει την πρεσβεία της στην πόλη.

Όσον αφορά την αποτυχημένη επιχείρηση «ΕΙΡΗΝΗ», η οποία δεν έχει σταματήσει ούτε ένα τουρκικό πλοίο, αλλά μόνο ένα τάνκερ των ΗΑΕ το οποίο πήγαινε για να ανεφοδιαστεί από τις δυνάμεις του Χαφτάρ, δήλωσε πως το εμπάργκο του ΟΗΕ πρέπει και να αυτο-επιτηρείται από τις χώρες μέλη του.

Δηλαδή η Τουρκία να τηρεί... μόνη της το εμπάργκο όπλων, όπως περίπου κάνει η Ελλάδα, η οποία δεν έδωσε ούτε την ελάχιστη βοήθεια στον Χαλίφα Χαφτάρ όταν προέλαυνε και ήλεγχε σχεδόν το σύνολο της Λιβύης.











πηγη 

Διεθνής οργανισμός μεταναστεύσεως: Ετοιμάζει ξενοδοχεία με υπερλούξ διαμονή για τους αλλοδαπούς και....απαγορεύει τις σεξουαλικές σχεσεις μεταξυ υπαλληλων και "καημενων" ! ! !

Ο... διεθνής οργανισμός μεταναστεύσεως μάλλον μας δουλεύει....
Ετοιμάζει  all inclusive ξενοδοχεία, με «υπερλούξ» διαμονή για τους αλλοδαπούς, την ώρα που η Έλληνες «βυθίζονται» στη φτώχεια και βαζει και ορους...
Διαβαστε να φριξετε...

Οι προκλητικές απαιτήσεις του οργανισμού  είναι τα ξενοδοχεία να προσφέρουν 24ωρο service, Wi-Fi, δωμάτια με όλα τα είδη υγιεινής, πλήρες γεύματα τα οποία θα τα δίνουν διατροφολόγοι και φυσικά για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί αυτός που θα φταίει... θα είναι ο πάροχος.

Για να συνεχιστεί η «παράνοια» ο...  "ΔΟΜ"  θέτει έναν ακόμα σημαντικό όρο, αυτός είναι ότι δεν θα υπάρχουν σεξουαλικές σχσεις μεταξύ υπαλλήλων και λαθρομεταναστών, βέβαια όπως αναφέρει αυτό ισχύει μόνο αν ο υπάλληλος έχει σχετική επιθυμία, αφήνοντας μετέωρη την πιθανότητα που κάποιος «κατατρεγμένος αιτούντας» έχει δικές του ορέξεις!

Τη στιγμή που οι Ελληνες ξενοδόχοι περιμένουν με αγωνία την επαναλειτουργία των μονάδων τους μετά το λουκέτο των 2,5 μηνών λόγω κορωνοϊού, ο "ΔΟΜ" τους καλεί να υποβάλουν προσφορές όχι για πακέτα διακοπών τουριστών, αλλά για τη διαμονή παράνομων μεταναστών.

Στη σύμβαση, δε, που θα υπογράψουν τις προσεχείς ημέρες όσοι επιλεγούν, ως απαράβατος όρος, μεταξύ άλλων, ορίζεται ότι οι ιδιοκτήτες των ξενοδοχείων θα εγγυηθούν τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων τους να συνάψουν σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του προγράμματος φιλοξενίας».

Ειδικότερα, ο ΔΟΜ προτίθεται να μισθώσει τουριστικά καταλύματα τουλάχιστον 25 κλινών που βρίσκονται στην ηπειρωτική Ελλάδα και την Εύβοια, εκτός από τα υπόλοιπα νησιά. Οπως αναφέρεται στη σχετική πρόσκληση με καταληκτική ημερομηνία την 1η Ιουνίου, «εν μέσω επείγουσας κατάστασης, που βρίσκει τα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, η κυβέρνηση της Ελλάδας αναγνώρισε ως απόλυτη προτεραιότητα τη δημιουργία νέων θέσεων φιλοξενίας στην ηπειρωτική χώρα.

 Οι καινούριες θέσεις φιλοξενίας θα επιτρέψουν τη μεταφορά μεγάλου αριθμού μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά στην ενδοχώρα διασφαλίζοντας όχι μόνο την αποσυμφόρηση των ΚΥΤ, αλλά και την πρόσβαση των επωφελούμενων σε ασφαλείς και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης».
Στις βασικές προϋποθέσεις που θέτει ο διεθνής οργανισμός για την επιλογή των καταλυμάτων είναι ότι κάθε δωμάτιο δεν θα πρέπει να φιλοξενεί περισσότερους από 4 αλλοδαπούς παρέχοντάς τους τα βασικά είδη προσωπικής περιποίησης, όπως σαμπουάν, αφρόλουτρο, σαπούνι, κρέμες σώματος.

Κάθε δωμάτιο, θα καθαρίζεται καθημερινά και θα πρέπει να διαθέτει ντουλάπα, τραπέζι, δύο καρέκλες και μία τηλεόραση ενώ «όλα τα δωμάτια και οι κοινόχρηστοι χώροι θα διαθέτουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω Wi-Fi». Τα ξενοδοχεία θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα σίτισης των ωφελούμενων του προγράμματος, καθώς και καθαρισμού των ρούχων τους, ενώ ζητείται η παρουσία του προσωπικού του ξενοδοχείου 24 ώρες την ημέρα.

Οπως αναφέρεται στην πρόσκληση, «ο ΔΟΜ δεν θα ευθύνεται, σε καμία περίπτωση, για την καταστροφή ή τη ζημιά ιδιοκτησίας που προκλήθηκε με ή χωρίς φταίξιμο/υπαιτιότητα των ατόμων που φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις. Ο πάροχος θα ευθύνεται πλήρως για τυχόν καταστροφή ή ζημιά της ιδιοκτησίας ή των εγκαταστάσεων».

Αναφορικά με τη σίτιση των μεταναστών και προσφύγων, προβλέπεται η παροχή 3 γευμάτων ανά μέρα (πρωινό, μεσημεριανό, δείπνο), με το πρόγραμμα διατροφής να λαμβάνει υπόψη τις διατροφικές συνήθειες των φιλοξενούμενων. Το μενού θα αλλάζει κάθε 2 εβδομάδες και θα σχεδιάζεται από επαγγελματία διατροφολόγο και θα τροποποιείται τουλάχιστον κάθε τέσσερις μήνες, λαμβάνοντας υπόψη τις εποχές για κάποια συστατικά του.

Μάλιστα, καθορίζεται και η ημερήσια ανάλυση των προσλαμβανόμενων θερμίδων, η οποία θα προέρχεται κατά ποσοστό 55% από υδατάνθρακες, κατά 30% από λίπη κατά 15% από πρωτεΐνες. Οι συνολικές 2.500 ημερήσιες προσλαμβανόμενες θερμίδες κατανέμονται ως εξής: πρωινό ~ 750 Cal, μεσημεριανό ~ 950 Cal και δείπνο ~ 800 Cal.

«Φρούτα και λαχανικά: τουλάχιστον 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών ημερησίως (εκ των οποίων τουλάχιστον 1 φρούτο). Ψωμί: αραβική πίτα, 2 μέτριες φέτες με το μεσημεριανό και 2 μέτριες φέτες με το δείπνο, ξεχωριστά τυλιγμένες. Συνοδευτικό: μπορεί να είναι μία σαλάτα: φρέσκα ή βραστά λαχανικά. Πατάτες, σαλάτα ζυμαρικών και ρύζι δεν μπορούν να σερβιριστούν ως σαλάτα, αλλά ως γαρνιτούρα.

Τυρί ή γιαούρτι (το τυρί μπορεί να είναι φέτα ή λευκό τυρί και το γιαούρτι δεν μπορεί να είναι υποκατάστατο γιαουρτιού). Γαρνιτούρα (όπου χρησιμοποιείται): ρύζι, πατάτες, ζυμαρικά, πλιγούρι, λαχανικά».

Οσον αφορά στο κυρίως πιάτο, το εβδομαδιαίο μενού θα πρέπει να ακολουθεί τις παρακάτω οδηγίες: κόκκινο κρέας 1 με 2 φορές την εβδομάδα, όσπρια 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κιμάς 1 με 2 φορές την εβδομάδα, λαδερά 2 με 3 φορές την εβδομάδα, κρέας πουλερικών 2 με 3 φορές την εβδομάδα, ομελέτα ή πίτσα 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ψάρι 1 με 2 φορές την εβδομάδα, ζυμαρικά 1 με 2 φορές την εβδομάδα.

«Επιδόρπιο: καθόλου ζελατίνη στα επιδόρπια. Δύο φορές την εβδομάδα θα πρέπει να προσφέρεται ένα γλυκό επιδόρπιο (κέικ σοκολάτας, τσιζκέικ, σιροπιαστό κ.λπ.».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει ο 4ος όρος της σύμβασης παροχής υπηρεσιών, που θα συναφθεί μεταξύ του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης και των Ελλήνων ξενοδόχων. Οπως καθορίζεται, ο πάροχος υπηρεσιών εγγυάται τη «σθεναρή αποθάρρυνση των υπαλλήλων του ή άλλου προσωπικού σχετικά με τις σεξουαλικές σχέσεις με τους δικαιούχους του ΔΟM», ενώ «λαμβάνει όλα τα κατάλληλα μέτρα για να απαγορεύσει και να αποτρέψει την πραγματική, επιχειρηθείσα και απειλητική σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση (SEA) από τους υπαλλήλους του ή από οποιαδήποτε άλλα άτομα απασχολούνται και ελέγχονται από αυτόν για να εκτελούν τις δραστηριότητες δυνάμει του παρόντος συμφωνητικού (“άλλο προσωπικό”)».

Οπως αναφέρεται, η σεξουαλική εκμετάλλευση και κακοποίηση περιλαμβάνει «ανταλλαγή χρημάτων, αγαθών, υπηρεσιών προνομιακής μεταχείρισης, ευκαιριών απασχόλησης ή άλλων πλεονεκτημάτων για σεξουαλικές εξυπηρετήσεις ή δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ταπεινωτικής ή εξευτελιστικής μεταχείρισης σεξουαλικού χαρακτήρα.

Κατάχρηση της θέσης ευάλωτου, της διαφορικής εξουσίας ή της εμπιστοσύνης για σεξουαλικούς σκοπούς και σωματική διείσδυση σεξουαλικής φύσης, είτε με τη βία είτε υπό άνισες ή καταναγκαστικές συνθήκες»









πηγη 

Σκουζει ο Ερντογκαν...Μπηκαν Στρατιωτικες Ρωσικες δυναμεις στην Λιβυη, δεν τελειωνει τοσο ευκολα ο Χαφταρ ! ! !

Επιτελους βρεθηκε ενα ηγετης που σηκωνει κεφαλι μπρος στον Σαλεμενο Σουλτανο....
Εστειλε βοηθεια ο Βλαδιμηρος στον Στραταρχη Χαφταρ...
Ρωσικές δυνάμεις μπήκαν στην Λιβύη από την Αίγυπτο...
Και για σκανδαλο μιλαει ο Ερντογκαν...

Ανοιχτά κατηγόρησε την Μόσχα η Άγκυρα λέγοντας πως Ρωσικές δυνάμεις από ένοπλους μισθοφόρους μπήκαν στην Λιβύη από την Αίγυπτο την ίδια στιγμή που το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών αντιδρά σφοδρά στην παρουσία εξτρεμιστών μουσουλμάνων μισθοφόρων της Άγκυρας.

Ένταση μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας για την Λιβύη, ενόσω οι καθεστωτικές δυνάμεις της Τρίπολης σημειώνουν επιτυχίες στο πεδίο της μάχης με τελευταία αυτή της κατάληψης της πόλης Ταρχούνα τελευταίου προπυργίου του LNA στο δυτικό τμήμα της εμπόλεμης χώρας, ενώ οι δυνάμεις του Χαφτάρ εγκαταλείπουν όλες τις θέσεις τους γύρω από την Τρίπολη.

Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ η Ρωσία, μετά την αποστολή 14 μαχητικών MiG-29 στον Χαφτάρ απαντούν με νέα κίνηση «σκάνδαλο», όπως την ονομάζουν καθώς δυνάμεις Ρώσων πέρασαν στην Λιβύη από την Αίγυπτο.











πηγη 

Θεσσαλονικη: Συμπαρασταση, στους Νεοταξιτες που καινε την Αμερικη για τον θανατο του φυλακοβιου Φλουντ...

Να εχεις συνορα με την Τουρκια και να περιμενεις απο κατι τετοια ζωντοβολα, να πανε στον Στρατο να σε φυλαξουν...
Προβατα με ολη την σημασια της λεξεως...
Τους τραβουν απ την μυτη οι Νεοταξιτες και νομιζουν οτι αυτο ειναι προοδος...
Οτι βλεπουν και ακουν στα καναλια, το μιμουνται τα παπαγαλακια...
Και δυστυχως με την καταλληλη προπαγανδα, τους εχουν κανει αβουλα οντα, χωρις φυσικα να το καταλαβαινουν......
Καμαρωστε τους βρωμυλους που κυλιουνται στον δρομο και παρεξηγιουνται αν τους πεις απλυτους...




Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Το κατάντημα αυτού του Καθεστωτος, δεν έχει όρια ! ! ! Απεσπασαν Αστυνομικους να φυλανε τον Φουρθιωτη...

Αν είναι δυνατόν, αυτό είναι...
Η ξεφτίλα του καθεστωτος του Αφορισμενου...
Παραχώρησαν δύο Αστυνομικούς στον Φουρθιώτη...

Σε αυτήν τη χώρα, ενώ πιστεύουμε ότι «τα έχουμε δει όλα» και κυρίως αυτά, τα οποία είναι υπεύθυνα για το κατάντημά της, πάντα κάτι συμβαίνει που μας εκπλήσσει....

Πριν από λίγες ημέρες, συνεργάτης του edolio5, συνάντησε τον τηλεπωλητή οικιακών συσκευών και πρώην manager της πορνοστάρ Τζούλιας Αλεξανδράτου στο Κολωνάκι....
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός, ότι ο τηλεπωλητής συνοδευόταν από 2 κυρίους...

Με διακριτικότητα, ο συνεργάτης μας ρώτησε την ιδιότητά τους, αφού στην μέση του ενός, φαινόταν ευκρινώς η θήκη με το πιστόλι....

Με μεγάλη του έκπληξη διαπίστωσε, όπως του δήλωσε ο ένας εξ αυτών, ότι είναι αστυνομικός – απεσπασμένος στη φύλαξη του κ. Φουρθιώτη (!), όπως του είπε...

Το κατάντημα αυτού του κράτους, δεν έχει όρια. Ελπίζουμε, όταν επιτέλους δικαστεί (μέχρι τώρα έχει πάρει 7 αναβολές) για την κακουργηματική κατηγορία που τον βαραίνει, ότι θα τους έχει μαζί του στην αίθουσα του δικαστηρίου, για να μην του… μιλήσει αυστηρά, η Πρόεδρος της έδρας.








πηγη 

Οι Αετοί Πιλότοι μας γράφουν μήνυμα στους Πυραύλους τους...Οι (Πολιτικοί) όμως τους αφήνουν να ρίξουν;;;


 Το δικό τους μήνυμα έστειλαν οι Έλληνες πιλότοι για τους Τούρκους, και μάλιστα το έγραψαν πάνω σε πύραυλο αέρος.

Δείτε το μήνυμα που στέλνουν με «αγάπη» πάνω σε πύραυλο αέρος-αέρος οι Έλληνες πιλότοι στους Τούρκους σε περίπτωση που αναγκαστούν να τους το «παραδώσουν».



Πηγή

Ας τον συμμαζεψει καποιος ! ! ! Φιλης: Προτεινει να διδασκεται η μητρικη γλωσσα των "Καημενων" στα Ελληνικα νηπιαγωγεια...

Ποιο Ανθελληνας δεν γινεται...
Ποιο βλακας παλι δεν γινεται...
Κι ομως υπαρχουν καποιοι που τον ψηφιζουν ...
Περιμενετε σωτηρια σ αυτον τον τοπο;

Συνεχίζεται στην αρμόδια επιτροπή της Βουλή η συζήτηση επί του πολυνομοσχεδίου του υπουργείου Παιδείας, με μία δήλωση του πρώην υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, η οποία θα συζητηθεί!

Συγκεκριμένα ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε τρεις τροπολογίες κατέθεσε στη σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Και οι τρεις αφορούν κατάργηση πρόσφατων νομοθετικών επιλογών της κυβέρνησης ΝΔ που έχουν βλάψει σοβαρά σχολεία και πανεπιστήμια.

Ωστόσο, ο Νίκος Φίλης δεν έμεινε εκεί!

Αναφερόμενος στις μητρικές γλώσσες που εισάγονται σε νηπιαγωγεία της Ευρώπης, δήλωσε:

«Στην Φινλανδία, υπάρχει μία πληθώρα ξένων γλωσσών και όχι η αγγλική μόνο. Η ρωσική για παράδειγμα. Όπως επίσης –και έχει σημασία αυτό- και οι γλώσσες των προσφύγων και μεταναστών που είναι στην χώρα αυτή. Αν είχε μια αξία να κουβεντιάζαμε σήμερα, την εισαγωγή όχι μια διδασκαλίας, αλλά μιας υποβοηθητικής διαδικασίας γλωσσικής στα νηπιαγωγεία, εκεί που υπάρχουν πολλά παιδιά προσφύγων και μεταναστών, θα ήταν η μητρική γλώσσα, η γλώσσα προέλευσης των προσφυγόπουλων».

Δείτε το βίντεο:









πηγη 

Ερντογάν: Η Αγία Σοφία αντί να κατεδαφιστεί με θρησκευτικό μίσος, καλλωπίστηκε και προσφέρθηκε στους μουσουλμάνους...

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φέρεται να έδωσε εντολή για έρευνα, προκειμένου να αλλάξει το καθεστώς της Αγίας Σοφίας.

Οι πληροφορίες για εντολή του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, προκειμένου να ερευνηθεί το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί, είναι ανησυχητικές για τη Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία, δήλωσε ο πρόεδρος του Συνοδικού Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Ιλαρίων του Βολοκολάμσκ.

«Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σήμερα σχετικά με την εντολή του Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, να επεξεργαστεί το ζήτημα της μετατροπής της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τζαμί είναι ανησυχητικές. [...] Στον εύθραυστο και ασταθή κόσμο αυτής της περιόδου, πρέπει να αποφευχθούν βήματα που συνδέονται με κινδύνους για τις υπάρχουσες ισορροπίες και τα οποία μπορούν να προκαλέσουν περιττή ένταση στις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων διαφορετικών εθνικοτήτων και θρησκειών» σημείωσε.

Οι Ρώσοι πιστοί κρατούν μια ιδιαίτερη στάση απέναντι στην Αγία Σοφία, όπου, σύμφωνα με αναφορές, βαφτίστηκε η πριγκίπισσα Όλγα, τόνισε ο μητροπολίτης.

«Τώρα οι πιστοί μας, που έρχονται στην Κωνσταντινούπολη, σίγουρα προσπαθούν να επισκεφθούν αυτό το μέρος, για να αναβιώσουν τις ιερές αναμνήσεις που σχετίζονται με αυτό. Τυχόν φήμες ότι αυτό το ιστορικό μνημείο θα αλλάξει καθεστώς και το προσκύνημα εκεί θα είναι αδύνατο, αφορά εκατομμύρια ανθρώπους» εκτίμησε ο μητροπολίτης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην τουρκική εφημερίδα «Χουριέτ», ο Πρόεδρος της Τουρκίας φέρεται να έδωσε εντολή για έρευνα, προκειμένου να αλλάξει το καθεστώς της Αγίας Σοφίας.

Ο Ερντογάν φέρεται να έθεσε το αίτημα για την Αγία Σοφία κατά τη διάρκεια συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, την Τετάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι την αντίδραση της Αθήνας είχαν προκαλέσει οι εορτασμοί στην Κωνσταντινούπολη και η ανάγνωση στίχων από το Κοράνι εντός της Αγίας Σοφίας, την προηγούμενη Παρασκευή, ανήμερα της επετείου της Άλωσης που εορτάζεται ως ημέρα της «Κατάκτησης» στην Τουρκία.

Ο κ. Ερντογάν υποστήριξε ότι «η Αγία Σοφία αντί να κατεδαφιστεί με θρησκευτικό μίσος, καλλωπίστηκε περισσότερο και προσφέρθηκε στους μουσουλμάνους δικαιωματικά μετά την άλωση της Πόλης».








πηγη 

Αρπαξαν μηνυσαρα Τσιοδρας και Κεραμεως για το κλεισιμο των Ναων και την επιβολη της Αθειας

Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ): Η Πανδημια θα τελειωσει οταν δεν θα υπαρχει ιος πουθενα στην γη...(Γιατι ετσι τους βολευει)

Πραγματικα ετσι τους βολευει...
Καποιοι τους χαλανε τα σχεδια ομως...
Καποιοι τολμουν και μιλουν....
Εχουμε ακουσει πολλους να μιλουν για απατη....
Τα βλεπουν αυτα οι Παγκοσμιοι κηφηνες και δειτε τι παπαριες λενε...

Κάποιες χώρες έχουν παρατηρήσει “ αύξηση” των κρουσμάτων της covid-19 καθώς χαλαρώνουν το lockdown και οι πολίτες θα πρέπει να συνεχίσουν να προστατεύονται απέναντι στον κορονοϊο, προειδοποίησε σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ).

“ Σχετικά με τις αυξήσεις (των κρουσμάτων): ναι έχουμε δει σε κάποιες χώρες του κόσμου, δεν μιλώ συγκεκριμένα για την Ευρώπη, όταν χαλαρώνει το lockdown, όταν χαλαρώνουν τα μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης οι άνθρωποι καμιά φορά το ερμηνεύουν αυτό ως ‘εντάξει, τελείωσε’”, δήλωσε η Μάργκαρετ Χάρις εκπρόσωπος του ΠΟΥ σε ενημέρωση από τη Γενεύη.

“ Δεν έχει τελειώσει. Δεν θα τελειώσει μέχρι να μην υπάρχει ιός πουθενά στον κόσμο”, τόνισε, ενώ πρόσθεσε ότι οι διαδηλωτές στις ΗΠΑ θα πρέπει να λαμβάνουν προληπτικά μέτρα κατά τις συναθροίσεις τους.








πηγη 

Τσιοδρας ακουει; Περασαν 15 μερες, χιλιαδες Πιστοι Κοινωνησαν και κρουσμα κορωνογριπης κανενα....

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΟΥΣΜΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΝΩΝΗΣΑΝ...
ΠΟΥ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΘΕΙΑ  ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ  ΜΕ ΤΟ ΣΑΛΙΟ ΤΟΝ ΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ;

Πέρασαν 15 ημέρες από τις 17 Μαΐου που άνοιξαν οι Εκκλησίες και Κοινώνησαν δεκάδες ίσως και εκατοντάδες χιλιάδες Χριστιανοί.

Σύμφωνα με τον φόβο που σκορπούσαν για την Θεία Κοινωνία πολλοί επώνυμοι, θα έπρεπε ήδη να έχουμε χιλιάδες νέους ασθενείς.

Πού εξαφανίστηκαν σήμερα όλοι αυτοί οι οποίοι δεν θυμούνται αν ποτέ είχαν Κοινωνήσει στη ζωή τους; Ξέρουμε όμως ότι όχι μόνο δεν τους αφήνει ο Εγωϊσμός τους να το παραδεχθούν...

Αλλά το Μίσος τους για το Σώμα και το Αίμα του Χριστού θα εκδηλωθεί ξανά μελλοντικά με πιο πολύ δηλητήριο.

Έχει όμως ο Θεός τους τρόπους του...

 ''Σιγησάτω πάσα σάρξ βροτεία''







πηγη 

Αν ο Σαλεμενος Σουλτανος, κανει την Αγιά Σοφιά τζαμι, εμεις γιατι να μην κανουμε το σπιτι του Κεμαλ...

Ηδη βρισκομαστε σε πολεμο κι ας μην τοχουν παρει χαμπαρι μερικοι....
Ο Σαλεμενος Σουλτανος προκαλει...
Προβλεπονται πολεμικα αντιποινα...
Αυτος προσβαλει την Πιστη μας, την Ιστορια μας, και την Πατριδα μας...
Μπορουμε και μεις, να τον πονεσουμε και πολυ μαλιστα....
Κλεισιμο Πρεσβειων, Προξενειων, συνορων και ολων των Τζαμιων στην Αθηνα...
Και το μεγαλυτερο τους Μνημειο, το σπιτι του Κεμαλ, δημοσιο ουρητηριο...
Μονο αυτη την γλωσσα καταλβαινει ο Τουρκος...
Μονο ετσι σε σεβεται...
ΑΝ ΣΕ ΦΟΒΑΤΑΙ !

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Προκλητικό το μνημόνιο Τουρκίας – Λιβύης (Παρηγορια στον αρρωστο μεχρι να βγει η ψυχη του)

Μονο ετσι μπορουν να χαρακτηρισθουν τα λογια αυτα....
Λογια λογια λογια...
Απο εργα μηδεν...
Γλειφουν τον Σαλεμενο Σουλτανο, μην τους φυγει και παει με την Ρωσια....
Πετουν και κανα ξεροκομματο σε μας, που ειμαστε δεδομενοι πια...
Διαβαστε λογια του αερα...

Μη βοηθητικές και προκλητικές χαρακτηρίζει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ τις ενέργειες της Τουρκίας, η οποία μαζί με τη Λιβύη αμφισβητούν μεγάλο μέρος της ελληνικής ΑΟΖ.
Απαντώντας σε ερώτηση της HellasJournal, εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ είπε πως ενώ οι ΗΠΑ γενικά δεν λαμβάνουν θέση σε διαφορές θαλασσίων συνόρων μεταξύ άλλων κρατών, «θεωρούν τις δραστηριότητες της Τουρκίας μη υποβοηθητικές και προκλητικές”.

«Ως ζήτημα μακροχρόνιας πολιτικής, ενθαρρύνουμε τα κράτη να επιλύουν τις διαφορές τους ειρηνικά και σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο. Εν αναμονή της οριοθέτησης των ανεπίλυτων θαλάσσιων συνόρων, καλούμε όλες τις πλευρές να ασκήσουν αυτοσυγκράτηση και να καταβάλουν κάθε προσπάθεια να μην θέσουν σε κίνδυνο ή να εμποδίσουν την επίτευξη μιας τελικής συμφωνίας για τα θαλάσσια σύνορα».

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών είπε πως η Ελλάδα έχει επίσης θαλάσσιες διεκδικήσεις στην περιοχή που καλύπτει το μνημόνιο συνεννόησης Τουρκίας-Λιβύης.

«Ως προς αυτό, υπογραμμίζουμε ότι το μνημόνιο κατανόησης δεν μπορεί, ως νομικό ζήτημα, να επηρεάσει τα δικαιώματα ή τις υποχρεώσεις τρίτων κρατών, όπως η Ελλάδα. Σημειώνουμε επίσης, κατέληξε, ότι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αντικατοπτρίζεται στη Σύμβαση του Δικαίου της Θάλασσας, τα νησιά παράγουν γενικά μια ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα στον ίδιο βαθμό με οποιαδήποτε άλλη χερσαία επικράτεια» κατέληξε ο εκπρόσωπος.










πηγη 

Χανονται παιδια καθημερινως ! ! ! 1892 εξαφανίσεις παιδιών στην Ελλάδα, τους τελευταίους 16 μήνες...

Αυτο ειναι χειροτερο απο την υποτιθεμενη κορωνοπανδημια...
Εφιαλτικές διαστάσεις έχουν λάβει στη χώρα μας οι εξαφανίσεις παιδιών, καθώς, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε πριν από λίγες ημέρες στη δημοσιότητα το Χαμόγελο του Παιδιού σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, τους τελευταίους 16 μήνες χάνονται κατά μέσο όρο πέντε παιδιά την ημέρα!

Ωστόσο, όπως εξηγεί στη «δημοκρατία» ο ιδρυτής της οργάνωσης, Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο αριθμός είναι αρκετά μεγαλύτερος, καθώς είναι πάρα πολλές οι εξαφανίσεις που δεν δηλώνονται καν στην Αστυνομία. Μάλιστα, όσο περνούν τα χρόνια, αγνοούνται όλο και μικρότερης ηλικίας παιδιά, με τα 12 χρόνια να είναι πλέον η μέση ηλικία φυγής από το σπίτι!

Τι είναι, όμως, αυτό που ωθεί έναν ανήλικο να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία και, μάλιστα, σε τόσο τρυφερή ηλικία; «Εκείνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά, είναι ότι παρατηρείται αύξηση στις εξαφανίσεις από κακή χρήση του διαδικτύου. Είναι πολλές οι περιπτώσεις ανήλικων κοριτσιών που γνωρίζουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μεγαλύτερους άντρες, οι οποίοι τους υπόσχονται μια χλιδάτη ζωή. Νομίζοντας, λοιπόν, πως έχουν ερωτευτεί το πρόσωπο που βλέπουν πίσω από την οθόνη, φεύγουν μαζί του και συχνά καταλήγουν στην πορνεία», λέει ο κ. Γιαννόπουλος.

Ενδεικτική είναι μια περίπτωση που κλήθηκε πρόσφατα να αντιμετωπίσει το Χαμόγελο του Παιδιού, όταν δέχθηκε κλήση για την εξαφάνιση μιας 13χρονης κοπέλας. Όπως διαπιστώθηκε, η ανήλικη συνομιλούσε για καιρό με έναν άνδρα αρκετά μεγαλύτερό της, ο οποίος την έπεισε να πάει να ζήσει μαζί του. «Με τη βοήθεια των λιμενικών, τους εντοπίσαμε έγκαιρα στο πλοίο με προορισμό τη Ρόδο. Η κοπέλα θα κατέληγε σε μπαρ του νησιού, όπου διάφοροι επιτήδειοι ωθούν τις κοπέλες σε εξαναγκαστική εργασία και τις εκμεταλλεύονται», αποκαλύπτει.

Υπάρχουν, βέβαια, και περιπτώσεις όπου η φυγή ενός παιδιού από το σπίτι λειτουργεί σαν «καμπανάκι» για το -ενδεχομένως- αρρωστημένο κλίμα που επικρατεί εντός της οικογένειας. «Κάποιοι ανήλικοι το σκάνε, γιατί δεν μπορούν να ζήσουν άλλο στο σπίτι τους. Είναι κι αυτός ένας παράγοντας που συμβάλει στη γιγάντωση του φαινομένου», υποστηρίζει ο κ. Γιαννόπουλος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα παρατηρείται στα ανήλικα που καταφθάνουν ασυνόδευτα στη χώρα μας, με τον αριθμό των εξαφανίσεων να φτάνει τις 1.892 τους τελευταίους 16 μήνες! «Οι διακινητές βρίσκουν παιδιά που είναι “στα αζήτητα” και τα ωθούν στην πορνεία. Κανένας δεν ψάχνει να τα βρει κι αυτό είναι που ενισχύει τη δράση αυτών των ανθρώπων», σημειώνει ο Ανδρέας Γιαννόπουλος.

Παιδιά που δεν βρέθηκαν ποτέ

Οι ιστορίες παιδιών, όπως ο Άλεξ, η Αννούλα και ο Μπεν, είναι μερικές, μόνο, από αυτές που συγκλόνισαν στο παρελθόν την κοινή γνώμη. Ως σήμερα, κανείς δεν έχει καταφέρει να ξετυλίξει τα κουβάρια αυτών των υποθέσεων και να απαντήσει με σιγουριά αν οι μυστηριώδεις αυτές εξαφανίσεις ήταν αποτελέσματα απαγωγής ή δολοφονίας. Τι πήγε λάθος στις έρευνες; Πού μπορεί να βρίσκονται σήμερα αυτά τα παιδιά;

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννόπουλο, υπήρξαν αρκετές ανακολουθίες στις έρευνες και ειδικότερα στην πολύκροτη υπόθεση του Άλεξ. «Χάθηκε πολύτιμος χρόνος, έγιναν όλα λάθος. Έβλεπα σκυλιά που υποτίθεται πως έψαχναν το παιδί, έπειτα από δύο μήνες. Αυτό έγινε για το “θεαθήναι”, επειδή πίεζε η κοινή γνώμη. Δεν μπορεί το σκυλί τόσες ημέρες μετά να ακολουθήσει τα ίχνη. Χρειάζεται άμεση κινητοποίηση, εδώ και τώρα. Τέτοιες καθυστερήσεις μπορεί να οδηγήσουν ακόμη και στον θάνατο», καταλήγει.







πηγη 

Μονο οι Εκλεκτοι θα κυκλοφορουν, οχι οι κοινοι Θνητοι.... Απαγόρευση μετακίνησεως στο κέντρο της Αθήνας ! ! !

150 ευρω προστιμο...
Η Δαμοκλειος σπαθη για τους Ελληνες....
Μετρα που σκοπο εχουν, την δηλωση υποταγης, προς το Καθεστως του Αφορισμενου !

Από 15 Ιουνίου η διέλευση των αυτοκίνητων στο Κέντρο θα γίνεται μόνο με sms προς τα όpγανωμένα πάρκινγκ της περιοχής, ενώ όποιος παραβιάζει τα μέτρα θα τιμωρείται με «καμπάνα» 150 ευρώ

Αλλάζουν όλα από τις 15 Ιουνίου σχετικά με την πρόσβαση και την διέλευση με ΙΧ από το κέντρο της Αθήνας, καθώς θα απαιτείται αποστολή γραπτού sms.

Σύμφωνα με όσα έχουν γνωστά η αποστολή sms, θα είναι ένας από τους τρόπους μέσω του οποίου θα μπορούμε να μεταβαίνουμε στο ιστορικό κέντρο καθώς τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν από τον Δήμο Αθηναίων επιπλέον επιλογές για να μπορούμε να σταθμεύουμε το όχημα μας.

Για την ώρα ο δήμος εξετάζει το ενδεχόμενο οι μόνιμοι κάτοικοι να επιδεικνύουν μόνο την σχετική κάρτα στάθμευσης και όλοι οι υπόλοιποι να κάνουν κράτηση σε συγκεκριμένα πάρκινγκ.

Σε περίπτωση ελέγχου θα επιδεικνύουν το sms που έχουν αποστείλει από το οποίο θα επιβεβαιώνεται η κράτηση σε συγκεκριμένο χώρο.

Όσοι εργάζονται στην περιοχή θα σταθμεύουν μόνο σε θέσεις πάρκινγκ τις οποίες θα έχουν μισθωθεί.

Στις περιοχές Πλάκας και εμπορικού κέντρου λειτουργούν αρκετά υπαίθρια και στεγασμένα πάρκινγκ. Αυτά θα όpγανώσουν σύστημα «κράτησης θέσεων ΙΧ», με το οποίο θα επικοινωνούν οι κάτοχοι. Το μήνυμα που θα βεβαιώνει την κράτηση θα επιδεικνύεται στα όpγανα της Δημοτικής Αστυνομίας.

Τέλος σχετικά με τους δρόμους που θα κλείσουν είναι:

Αθηνάς, Ερμού, Μητροπόλεως, Αιόλου, Ολγας, Ηρώδου Αττικού, Σίνα και Ρήγα Φεραίου).

Το εμπορικό τρίγωνο που περικλείεται από τις οδούς Μητροπόλεως – Ερμού – Αθηνάς – Σταδίου και το τμήμα της οδού Ερμού από την οδό Αθηνάς έως την οδό Αγ. Ασωμάτων και η Πλάκα που περικλείεται από τις οδούς Μητροπόλεως – Ερμού – Αγίων Ασωμάτων – Αποστόλου Παύλου – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας – Φιλελλήνων.

Επίσης θα επεκταθούν τα πεζοδρόμια στην Πανεπιστημίου και στην κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος με αντίστοιχη μείωση των λωρίδων κυκλοφορίας.

Τον προηγούμενο μήνα εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που αφορά τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και ορίζεται ότι όποιος παραβιάζει τα μέτρα θα τιμωρείται με πρόστιμο 150 ευρώ.

Στην απόφαση αναφέρονται οι εξαιρέσεις και μεταξύ αυτών, εκτός από τα μέλη της κυβέρνησης, υφυπουργούς, γενικούς γραμματείς, ειδικούς γραμματείς και υπηρεσιακούς γραμματείς, βουλευτές, δημάρχους, αντιδημάρχους, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και συντονιστές Αποκεντρωμένων Διοικήσεων, όσους υπηρετούν στα Σώματα Ασφαλείας και στις Ενοπλες Δυνάμεις, καθώς και το ιατρικό, νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, το διοικητικό και βοηθητικό προσωπικό του υπουργείου Υγείας και των αρμόδιων φορέων προστασίας και παροχής υπηρεσιών υγείας και το εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για την εκπλήρωση των καθηκόντων τους, περιλαμβάνονται οι μετακινήσεις:
α) οχημάτων μονίμων κατοίκων,
β) οχημάτων από και προς νομίμως λειτουργούντες χώρους στάθμευσης,
γ) επαγγελματικών οχημάτων (TAXI) μόνο για επιβίβαση ή αποβίβαση,
δ) τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς,
ε) οχήματα μεταφοράς εμπορευμάτων και υλικών αποκλειστικά και μόνον προς τον σκοπό της τροφοδοσίας των καταστημάτων και των επιχειρήσεων που λειτουργούν.











πηγη 

Έχασε το δικαστήριο και χάνει την έδρα της Ευρωβουλής ο Βελόπουλος...



Ένταση και φραστικούς διαπληκτισμούς είχαμε χθες το απόγευμα στον Άρειο Πάγο, κατά την εκδίκαση της ένστασης του πρώτου επιλαχόντα στο ψηφοδέλτιο της ¨Ελληνικής Λύσης” για το Ευρωκοινοβούλιο Σάββα Γεωργιάδη, κατά του Φράγκου Εμμανουήλ που κατέχει την έδρα αφού προεκλογικά χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Φραγκούλης ώστε να παραπέμπει στον γνωστό Στρατηγό εν αποστρατεία Φράγκο Φραγκούλη.

Ενδεικτικό του πανικού που διακατέχει τον Κυριάκο Βελόπουλο, ήταν ότι όλη την εβδομάδα έπαιρναν τηλέφωνα από τα γραφεία του κόμματός του σε στελέχη, ώστε να παραβρεθούν στην εκδίκαση της υπόθεσης. Τελικώς μέλη της κοινοβουλευτικής του ομάδας και κάποιοι τους οποίους κρατά ακόμη στο κόμμα του με την υπόσχεση ότι θα τους κάνει  Βουλευτές, παραβρέθηκαν στο τμήμα του Αρείου Πάγου όπου έγινε η εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δικηγόρος του κ. Σάββα Γεωργιάδη και  διαπρεπής  συνταγματολόγος και τ. ευρωβουλευτής Κώστας Χρυσογόνος  παρουσίασε στον Άρειο  Πάγο το κραυγαλέο περιστατικό του επηρεασμού των ψηφοφόρων από την χρήση του δήθεν παρατσουκλιού « Φραγκούλης» αναφέροντας -με πολύ νόημα- ότι «προφανώς και επηρεάστηκαν οι ψηφοφόροι και νόμισαν ότι ψήφιζαν τον γνωστό στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο , όπως έγινε και σε άλλη περίπτωση, πριν λίγο καιρό,  όταν οι χριστιανοί της πατρίδας μας  πίστεψαν ότι πράγματι κάποιος είχε στην κατοχή του επιστολές του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού»(!)

Η έξυπνη «μπηχτή» του κ. Χρυσόγονου στον κ. Βελόπουλο σχετικά με όσα έλεγε στις εκπομπές του για  την ύπαρξη επιστολών του Χριστού ,τις οποίες μάλιστα επεδείκνυε στους τηλεθεατές, οδήγησε στην «έκρηξη» του Προέδρου της “Ελληνικής Λύσης. Μετά το τέλος της διαδικασίας ο κ. Βελόπουλος ακολουθούσε κατά πόδας  στα σκαλιά του Αρείου Πάγου τον καθηγητή κ. Χρυσόγονο και του φώναζε , εις επήκοον των παρισταμένων , το απίστευτο : «Με αυτό που έκανες μου έριξες καρατιά στα ευαίσθητα» (!!) , αφήνοντας ,κυριολεκτικά, «κόκκαλο» όποιον τον άκουγε και προκαλώντας τα ανάλογα σχόλια…

Στην ουσία του ζητήματος χαρακτηριστικό είναι ότι  στο Εκλογοδικείο δεν συζητείται πλέον αν έχει υπάρξει ζήτημα παραπλάνησης των ψηφοφόρων με την αναγραφή του παρατσουκλιού στο ευρωψηφοδέλτιο ( άλλωστε αυτό είναι  αυταπόδεικτο ) αλλά πώς θα υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης για τον επόμενο σε σταυρούς προτίμησης Σάββα Γεωργιάδη που αδικήθηκε αφού δεν χρησιμοποίησε και εκείνος στο Ευρωψηφοδέλτιο  κάποιο παρατσούκλι όπως πχ …Σάββας Καλεντερίδης ή  Στέφανος Τσιτσιπάς κοκ για να  αποκομίσει μερικές ακόμη χιλιάδες σταυρών στις ευρωεκλογές…


Πηγή

Eurostat: 150.000 Αλβανοί έχουν γίνει «Έλληνες» ! ! ! (Εννοειται, οτι Ελληνες στην ψυχη δεν θα γινουν ποτε)

Η αληθεια ειναι...
Στα χαρτια εγιναν...
Στην ψυχη ποτε ομως...
Και δεν το λεω με κακια....
Απλως ετσι ειναι, Ελληνες δεν θα γινουν ποτε !


Τα στατιστικά στοιχεία της Eurostat αναφέρονται μεταξύ των άλλων στους Αλβανούς που έλαβαν υπηκοότητα σε χώρες της ΕΕ, μεταξύ αυτών και οι Αλβανοί που έλαβαν την ελληνική υπηκοότητα.

Από το 2002 έως σήμερα, περίπου 330 χιλιάδες πολίτες έχουν εγκαταλείψει την Αλβανία που έχουν λάβει ιθαγένεια σε χώρες της ΕΕ. Τα στοιχεία της Eurostat δείχνουν ότι 150.000 Αλβανοί έχουν γίνει «Έλληνες» και 148.000 έχουν γίνει «Ιταλοί», σημειώνει το αλβανικό δημοσίευμα.

Ωστόσο δεκάδες χιλιάδες Αλβανοί σε όλη την Ευρώπη έχουν αποκτήσει την αγγλική, γερμανική, γαλλική και σουηδική υπηκοότητα.

 Ενώ συνολικά 1,6 εκατομμύρια Αλβανοί ζουν εκτός της επικράτειας της Αλβανίας.

Στα στοιχεία δείχνουν ότι 5.700 Αλβανοί έχουν λάβει γερμανική υπηκοότητα.

Η ευρωπαϊκή στατιστική αναφέρει ότι το 2017 ο αριθμός των Αλβανών που ζει στη Γερμανία μειώθηκε στο ήμισυ από 74.000 σε 49.000. Οι περισσότεροι από αυτούς ήταν αιτούντες ασύλου των οποίων η αίτηση απορρίφθηκε και επαναπατρίστηκαν στην Αλβανία.

Από το 2011, 90.000 Αλβανοί υπέβαλαν αίτηση ασύλου στη Γερμανία, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς έχουν λάβει αρνητικές απαντήσεις.

Στη συνέχεια, δεύτερος αριθμός υπηκοότητας εκδόθηκε από το Βέλγιο με 5000 αποδοχές.

Η Γαλλία χορήγησε περίπου 3.400 υπηκοότητες κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Υπάρχει μια έλλειψη  των δεδομένων σχετικά με τον αριθμό των Αλβανών που ζει στη  Γαλλία, αλλά πρόσφατα σημειώθηκε άνοδος στις αιτήσεις ασύλου της Αλβανίας, που κατατάσσονται στις 3 πρώτες χώρες καταγωγής.

 Από το 2011, περίπου 40.000 Αλβανοί υπέβαλαν αίτηση ασύλου στη Γαλλία.

Στη Σουηδία και την Αυστρία, αντίστοιχα, έχουν εκδοθεί 1.000 υπηκοότητες στους Αλβανούς πολίτες. Συνολικά, υπάρχουν περίπου 1,6 εκατομμύρια άτομα που ζουν εκτός της αλβανικής επικράτειας, σύμφωνα με στοιχεία της φόρμας «Διασπορά» της αλβανικής στατιστικής υπηρεσίας - INSTAT.

Από τον συνολικό αριθμό των Αλβανών μεταναστών, 825 χιλιάδες άτομα (σχεδόν 53%) είναι άνδρες και 755,6 χιλιάδες είναι γυναίκες.








πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.