Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΚΥΛΙΝΑ: «ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΦΟΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ»

 

Η γερόντισσα Ακυλίνα, η πνευματική μητέρα της Ι. Μ. Παναγίας Σαϊντανάγιας στη Συρία, ζητά τις προσευχές μας!


Μετά από παρακίνηση της γερόντισσας Ακυλίνας, η οποία είναι πνευματική μητέρα, στο Μοναστήρι τής Παναγίας Σαϊντανάγιας στην Συρία, εκεί όπου η Παναγία έραψε και ανέστησε τον Άραβα το 2004, σας μεταφέρω τα λόγια της:

Οι πρώτοι 4 μήνες του 2021 είναι πολύ δύσκολοι για την Ορθοδοξία και τον κόσμο όλο.

Ο διάβολος δουλεύει αυτούς τους μήνες, σε παγκόσμιο επίπεδο, ώστε να φέρει την ανθρωπότητα σε πολύ δύσκολη θέση.

Αυτά που δρομολογούνται τώρα είναι φοβερά και θα τα δούμε αργότερα!

Το επόμενο διάστημα θα είναι δύσκολο. Σε όλο τον κόσμο θα κοιμηθούν πολλοί άνθρωποι.

Είπε ακόμα, ότι κάποια αγαπημένα πρόσωπα, παππούδες και γιαγιάδες, ίσως και άλλοι, θα νοιώσουν τον κίνδυνο.

Να μην στεναχωρηθούμε!!!

Να μην τα βάλουμε με τον Θεό!!!

Επιτρέπει ο Θεός γεγονότα, τα οποία στο τέλος βοηθούν, για τη σωτηρία των ψυχών και του κόσμου ολόκληρου!!!

Μου είπε ότι πρέπει να κάνουμε όλοι μας, πολλή προσευχή και όσοι μπορούν να σηκώνονται το βράδυ.

Να κάνουμε τον Σταυρό μας με ευλάβεια, να παρακαλέσουμε τον Θεό να μην γίνουν τα σχέδιά τους πραγματικότητα ή να γίνουν ελαφρότερα τα άσχημα γεγονότα που ετοιμάζουν για την ανθρωπότητα.

Η Ορθοδοξία με τους Αγίους ανθρώπους της, ζώντες και κεκοιμημένους, τον πιστό Κλήρο και τον πιστό λαό του Θεού, βάζει φρένο στα άθλια σχέδια που μας ετοιμάζουν.

Η Ορθοδοξία κρατά τον κόσμο όλο και σώζει την ανθρωπότητα από τις επιβουλές των δαιμόνων.

Στο χέρι μας είναι να αλλάξουμε τα σχέδιά τους, με το υπερόπλο της Προσευχής! Ένα αποτελεσματικό όπλο κατά των δαιμόνων, το οποίο μαζί με τη μετάνοια, τον Εκκλησιασμό και την Θεία Μετάληψη, θα θωρακίσει τους πιστούς, ώστε τα βέλη του πονηρού να είναι αδύναμα να μας προσβάλουν.

Να πηγαίνουμε στην Εκκλησία όλοι!!!!

Να παρακινήσουμε τα παιδιά μας, τους δικούς μας, να πάνε στην Εκκλησία!!!!

Να ψάχνουμε να βρίσκουμε Εκκλησίες ανοιχτές• και τώρα, άλλα και στο επόμενο διάστημα, που τα μέτρα ίσως να είναι πιο χαλαρά !!!

Να προσευχόμαστε και να στηρίζουμε πνευματικά και υλικά ο ένας τον άλλο σε δύσκολες στιγμές!!!

Να προσευχόμαστε στο σπίτι. Να μην φοβηθούμε να φωνάξουμε στο σπίτι Ιερέα, για να τελέσουμε τα Μυστήρια της Εκκλησίας!!!

“Να κυνηγάτε την Θεία Κοινωνία, την πνευματική ζωή!!!!!! “

“Όποιος Κοινωνεί δεν θα παθαίνει τίποτα!!!! “

Αυτά μου είπε να σας μεταφέρω!

Και εμείς αυτά να κάνουμε, για το καλό της ψυχής μας, της οικογενείας μας, της πατρίδας μας και του κόσμου όλου!!!!

Έτσι γίνεται στην Ορθόδοξη Εκκλησία μας: Ενώ διώκεται από πολλούς αδικαιολόγητα, αυτή προσεύχεται για όλους!!!!

Και στο τέλος, πάντα αυτή νικά, γιατί είναι η Εκκλησία του εύσπλαχνου Ιησού Χριστού!!!!!

Αμήν.

Επιθυμία της γερόντισσας είναι να γνωστοποιηθεί το κείμενο και σε άλλες σχετικές ομάδες.

Ευχαριστώ.

 

 

Πηγή 

Εχουν αποθρασυνθει....Οργανώνουν συγκέντρωση ενάντια στον εορτασμό των 200 χρόνων ! ! !

Εχουν παραπαρει αερα τα απλυταρια...

Και ο μεγαλος φταιχτης γι αυτο ειναι ο Απερχομενος "Πρωθυπουργος"...



Σε συγκέντρωση παρέμβαση λοιπον ενάντια στον εορτασμό των 200 χρόνων ελληνικού έθνους-κράτους καλούν “αλληλέγγυοι” την Κυριακή μέσω Indymedia.



Όπως αναφέρουν στο σχετικό κάλεσμα: “Η εθνική αφήγηση κάθε κράτους συνιστά το βασικό τροπάρι κατήχησης των υπηκόων του για τη συναίνεση, εκπειθάρχηση και υποταγή τους, με τη σμίλευση της απαιτούμενης εσωτερικής ενότητας και ομοιογένειας, με την κατασκευή και αναγνώριση «εξωτερικών» εχθρών και κινδύνων.”





























πηγη 

Κι ομως δεν τους περασε...Δεν θα είναι προαπαιτούμενο για ταξίδια το εμβόλιο λέει η Εuρωπαϊκή Ένωση ! ! !

Επειδή το τελευταίο διάστημα γίνεται έντονη κουβέντα για το αν ο εμβολιασμός μπορεί να θεωρηθεί ως προαπαιτούμενο προκειμένου κάποιος να μπορεί να ταξιδέψει, οφείλουμε να τονίσουμε σε όλους τους τόνους ότι ορισμένοι ποντάρουν στον φόβο του απλού πολίτη και …πουλάνε μέχρι και εκδούλευση....



Ο κόσμος όμως δεν πρέπει να …μασάει κουτόχορτο και πρέπει επιτέλους να ψάξει και να μάθει ορισμένα από τα δικαιώματα του. Τα πράγματα είναι πολύ απλά και μια επίσκεψη στο επίσημο Site της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα του λύσει κάθε απορία.

Μεταξύ άλλων λοιπόν, η ίδια η ΕΕ αναφέρει τα ακόλουθα πολύ σημαντικά και παρακαλούμε να τα διαβάσετε προσεκτικά:

«Ο εμβολιασμός δεν θα αποτελεί προϋπόθεση για να μπορεί κάποιος να ταξιδέψει. Όλοι οι πολίτες της ΕΕ, είτε έχουν εμβολιαστεί είτε όχι, έχουν το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης κυκλοφορίας στην ΕΕ. Η ίδια αρχή ισχύει για τα δικαιώματα των υπηκόων τρίτων χωρών που παραμένουν ή διαμένουν σε κράτη μέλη της ΕΕ και οι οποίοι έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν σε άλλα κράτη μέλη. Το ψηφιακό πράσινο πιστοποιητικό θα διευκολύνει την άσκηση αυτού του δικαιώματος, μεταξύ άλλων μέσω πιστοποιητικού εξέτασης και πιστοποιητικού ανάρρωσης».

Δείτε εδώ όλη την ενημέρωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με το «πράσινο πιστοποιητικό:

https://ec.europa.eu/commission/presscorner/detail/el/qanda_21_1187?fbclid=IwAR1j_Lgw4i7ZaCeE_qQfSVymOQWnG_TZ6ds-CdfnzsJvaXSpq0ngQFhaPrs




πηγη 

Να την χαιρόμαστε!!! Προκαλεί ασύστολα και δεν ασπάζεται το Ιερό Ευαγγέλιο...

 Απίστευτες αποκαλύψεις από τον Σωτήρη Τζούμα, στο σημερινό το άρθρο στην εφημεριδα Δημοκρατία, για τα νέα κατορθώματα της Κατερίνας Σακελλαρόπουλου στη Μάνη. Με την συμπεριφορά της κατάφερε να εξοργίσει τους Μανιάτες σε μία ιερή στιγμή. Παραθέτουμε το άρθρο αυτούσιο, είναι εξαιρετικά αποκαλυπτικό.

Πάλι, κυρία Πρόεδρε;

Ούτε απειρία ούτε αβλεψία! Είναι θέση και στάση ζωής της κυρίας Σακελλαροπούλου!



Την Πρωτοχρονιά κατά την καθιερωμένη Δοξολογία στη Μητρόπολη είδαμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες να μην ασπάζεται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Σακελλαροπούλου, το Ιερό Ευαγγέλιο που κρατούσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης  Ελλάδος κ. Ιερώνυμος (ο οποίος παρά το γήρας του κατήλθε στην είσοδο του ναού για να την υποδεχθεί, όπως ορίζει η παράδοση). Λίγο πριν είχαμε μείνει άφωνοι όταν διαπιστώναμε να μην ανακρούεται ο Εθνικός μας Υμνος επί τη αφίξει της κυρίας Προέδρου, τιμή προς τον θεσμό και όχι στο πρόσωπο.
Και πιστέψαμε μετά τις ευτελείς έστω αιτιολογίες που έδωσαν (και έμπλεξαν απρεπώς και τον ΓΕΕΘΑ σε αυτό) ότι δεν έγινε εκ προθέσεως αλλά λόγω απειρίας ή μιας αποτυχημένης προσπάθειας για επίδειξη ταπεινής συμπεριφοράς εκ μέρους της κυρίας Προέδρου. Ωστόσο, στις εκδηλώσεις όπου παραβρέθηκε για να τιμήσει, όπως η ίδια δήλωσε, «τη μνήμη των Μανιατών που 200 χρόνια πριν ξεκίνησαν τον αγώνα για την απελευθέρωση του έθνους από τον κατακτητή, υψώνοντας λάβαρο με το σύνθημα “Νίκη ή θάνατος”», και πάλι δεν προσκύνησε το Ιερό Ευαγγέλιο που κρατούσε αυτήν τη φορά ο λόγιος Μητροπολίτης της Ηρωοτόκου και Ενδόξου Μάνης κ. Χρυσόστομος (που προέρχεται επίσης από το δικαστικό σώμα και το είπε στην Πρόεδρο), και μας επιβεβαίωσε με τον πιο άχαρο τρόπο η κυρία Σακελλαροπούλου αυτά που γράφαμε την Πρωτοχρονιά.

Συνέβη και στα Ιωάννινα, αλλά δεν πήρε τότε έκταση. Και δυστυχώς θα ξανασυμβεί, γιατί αυτό δεν γίνεται ούτε από απειρία ούτε από αβλεψία! Είναι θέση και στάση ζωής της κυρίας Σακελλαροπούλου! Αυτά φρονεί, αυτά πιστεύει, αυτά ακολουθεί, αυτά επιδεικνύει, αυτά
επιβάλλει. Μάλιστα οι άνθρωποί της που προπορεύονται τῶν επισκέψεών της φροντίζουν να προετοιµάζουν τους τοπικούς παράγοντες γι αυτό. Στη Μάνη ζήτησαν από τον εκεί Μητροπολίτη να µην την υποδεχθεί µε το Ευαγγέλιο στην είσοδο του ναού. Ο
Μητροπολίτης είπε όμως ότι πρέπει να ακολουθήσει την τάξη. Και την ακολούθησε. Τελικά η κυρία Πρόεδρος δεν ασπάστηκε το Ευαγγέλιο, αλλά έκανε µια µικρά υπόκλιση.

Εντούτοις, µε όλο µας τον σεβασμό στο αξίωμα (και µόνο σ᾿ αυτό) όφειλε η κυρία Πρόεδρος να γνωρίζει ότι όταν αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη να αναλάβει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέλαβε ταυτόχρονα και υποχρεώσεις που
απορρέουν απὀ την Ἱστορία και την παράδοση αυτής της χώρας. Υποχρεώσεις προς το Εθνος, την Πατρίδα, τον θεσμό, τον ελληνικό λαό, την πίστη του, τα ήθη του, τα έθιµά του, τον πολιτισμό του, την κουλτούρα του, τη γλώσσα του… προς οτιδήποτε προσδιορίζει το
Γένος των Ελλήνων και τη Ρωμιοσύνη και όχι την…αριστεροψευδοπροοδευτικοκουλτουριάρικη προσωπική της ιδεολογία! Αυτή ας την κρατήσει για τις βεγγέρες που Κάνει στο Προεδρικό Μέγαρο µετις παρέες της. Περιμένω µε αγωνία να δω τι θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή, που είναι η Κυριακή της
Ορθοδοξίας, όπου εκ της παραδόσεως παρίσταται η Πρόεδρος σε
αυτή. Θα παραστεί; Και το σπουδαιότερο: Θα αναγνώσει το Σύμβολο της Πίστεως, όπως ορίζει η παράδοση;

 

 

Πηγή 

Μαγαρισαν την Ελληνικη Επανασταση του 1821 ! ! ! ! Δειτε τα αισχη τους...

Οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας έβαλαν την σημαία τους σε πίνακα της επανάστασης του 1821



Με ανάρτησή τους στο facebook οι ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδας ανέβασαν την σημαία τους αντί της ελληνικής στον «Όρκο των αγωνιστών» του Βρυζάκη.

O πρωτότυπος πίνακας είναι έργο του ζωγράφου Θεόδωρου Βρυζάκη, του 1865 και φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη.



Εμπνευσμένη από τον πίνακά του «Όρκος των Αγωνιστών», η κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ Ελλάδος αντικατέστησε την ελληνική σημαία με την χρωματιστή σημαία της κοινότητας.

Το κείμενο της ανάρτησης: «Η κάθε γενιά, σε κάθε εποχή, δίνει έναν δικό της αγώνα, από την επανάσταση του 2021 ως το me too ως την απόκτηση των αυτονόητων δικαιωμάτων, όπου υπάρχει καταπάτηση υπάρχει εξέγερση και επανάσταση».




πηγη 

ΜΠΡΑΒΟ!! Στο Ά Δημοτικό Σχολείο Κρανιδίου: Οι ήρωες του '21 κοσμούν τον τοίχο του προαυλίου.ΦΩΤΟ

 

 Οι ήρωες μας, κοσμούν τον τοίχο του Α’ Δημοτικού Σχολείου στο Κρανίδι!
Μια πρωτοβουλία του Δήμου Ερμιονίδας και του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης,Πολιτισμού&Παιδείας.






























Πηγή






Ο ιός είναι άγνωστος και μεταλλάσσεται συνεχώς, λεει η Παγωνα, αλλα δεν λεει, για ποιον ιο εμβολιαζουν τον κοσμο....

Στο τέλος της εβδομάδας που έρχεται θα δούμε μείωση σε νοσηλευόμενους με κορωνοϊό, εκτίμησε η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών Αθηνών-Πειραιώς, Ματίνα Παγώνη....



Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επισήμανε πως αποτελεί λογικό σενάριο το να διασωληνωθούν μέσα στις επόμενες μέρες ασθενείς που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες και με βάση αυτό δεν θα πρέπει να περιμένουμε άμεση μείωση στον αριθμό των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ.

«Η μείωση θα είναι σταδιακή και αργά… μετά από 10 μέρες» είπε.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο να ξεπεραστεί και πάλι ο αριθμός των 600 διασωληνωμένων, η κ. Παγώνη δήλωσε πως αυτό δεν είναι ούτε πιθανό, αλλά ούτε κι απίθανο να συμβεί, εξαρτάται από το πόσοι από τους νοσηλευόμενους σε απλές κλίνες θα χρειαστούν εν τέλει διασωλήνωση.

Επιπλέον, τόνισε ότι, καθώς ο ιατρικός κόσμος επί έναν χρόνο καλείται να «παλέψει» με έναν άγνωστο ιό που μάλιστα μεταλλάσσεται συνεχώς, είναι λογικό να γίνονται λάθη επί των κρίσεων.

«Λάθη θα γίνονται, είτε από την επιτροπή, είτε από οπουδήποτε» ανέφερε.

Σχολιάζοντας τα φαινόμενα συνωστισμού από κόσμο που αψήφισε τους περιορισμούς και συγκεντρώθηκε σε πλατείες και κεντρικά σημεία χθες, για να γιορτάσει το τέλος του τριωδίου, παρά το lockdown, η πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών υπογράμμισε πως αυτά ήταν αναμενόμενα, δεδομένου ότι ο κόσμος μετά από έναν χρόνο περιορισμών θέλει να ξεσκάσει, ειδικά εφόσον «παρασύρεται» από μεγάφωνα και μουσικές που ακούγονται από διάφορα σημεία των πόλεων.




πηγη 

ΠΛΥΣΤΡΑ αποκάλεσε την Τ@τιάν@ η Σεμίνα Διγενή...Έχει άδικο;;;

 


Η Τατιάνα Στεφανίδου βρέθηκε στο στόχαστρο και της Σεμίνας Διγενή μετά την προσπάθεια της πρώτης να αμαυρώσει τη μνήμη του 23χρονου Ιάσονα και να μιλήσει για υπερβολική ταχύτητα.«Βρώμικες υπηρεσίες, όπως αυτές της κατ’ εξακολούθησιν «πλύστρας» κ. Στεφανίδου, είναι πάντα χρήσιμες σε διεφθαρμένες κυβερνήσεις, όπως αυτή της ΝΔ» έγραψε χαρακτηριστικά.


 

 

Πηγή 

Αφρους βγαζουν τα Ευρωαπλυταρια ! ! ! Εγκεφαλικα και παρακρουσεις σκορπισε παλι ο Γιαννης Λαγος...

Γεμισαν τι Βρυξελλες με την αφισα του οι Ανθελληνες...

Τους εχει πιασει πανικος απ την επερχομενη αποφαση της Ετρωπης υπερ του Γιαννη....

Πραγματικα εχουν πολυ πλακα οπως λεει ο Γιαννης...























































Αν ειναι δυνατον ! ! ! Η Κυβερνηση πανηγυριζει για τις δημοσκοπησεις που δειχνουν το Βατερλω της ! ! ! !

Η δημοσκόπηση της ALCO στο ΟΡΕΝ είναι πραγματικό Βατερλώ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του.  Και είναι λάθος να μένουμε απλώς στους αριθμούς της πρόθεσης ψήφου μια και σιγουρα προκειται για πληρωμενη δημοσκοπηση που βγαζουν καθε φορα που ζοριζονται οι ψευτες....



Αλλά και αν μείνουμε στους αριθμούς ναι μεν η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι 14 μονάδες (37,3% με 23,3%) πλην όμως το σύνολο των αναποφασίστων (12,8%) και εκείνων που λένε ότι θα ψηφίσουν άλλο κόμμα (5,8%) είναι πολύ μεγαλύτερο από τη διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων.  Πράγμα που σημαίνει ότι η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως αναστρέψιμη.

Ας έρθουμε όμως στα σπουδαιότερα μεγέθη της δημοσκόπησης της ALCO που δείχνουν την κατάρρευση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Πριν απ’ όλα η εμπιστοσύνη στον Κουλη τον Ιούλιο του 2020 ήταν 49% και τώρα είναι μόλις στο 42%.  Ενώ ο «κανένας» από 25% που ήταν τον Ιούλιο έχει πάει στο 31%. Αυτό και μόνο αποδεικνύει ότι ο «Μωϋσής» γίνεται «Ραμσής» που πνίγεται στην «Ερυθρά Θάλασσα» της ανικανότητάς του.  Πέραν του ότι την Ελλάδα πλήττουν ήδη οι «πληγές του Φαραώ»!

Δεύτερον, και αυτό είναι το σπουδαιότερο, τον Μάιο του 2020 η ικανοποίηση από τα μέτρα του Μητσοτάκη για την πανδημία ήταν στο 84% ενώ τα αρνητικά του ήταν μόλις 15%.  Σήμερα η ικανοποίηση έχει καταρρεύσει στο 43% και η δυσαρέσκεια έχει αγγίξει το 49%!!!  Η ανατροπή της τάσης της κοινωνίας απέναντι στον Κουλη είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Ας έλθουμε τώρα στη στάση του Κουλη για τα εμβόλια, που έσπευσε να ακολουθήσει από την αρχή την ευρωπαϊκή γραμμή. Στο ερώτημα αν θα έπρεπε να έχουμε αγοράσει εμβόλια με διμερείς συμφωνίες από Ρωσία και Κίνα η απάντηση είναι ΝΑΙ 67% και ΟΧΙ 14%!!!  Δηλαδή η κοινή γνώμη αποδοκιμάζει επιδεικτικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη με το να μένει «αιχμάλωτος» σε μια ανεύθυνη και αναποτελεσματική ευρωπαϊκή πολιτική.

Και το κερασάκι στην τούρτα:  Όπως είναι γνωστό ο Κουλης έσπευσε να ποντάρει στη λογική του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται πίσω από τις διαδηλώσεις.  Η απάντηση της ALCO σε αυτό το ερώτημα είναι ότι συμφωνεί με τον Μητσοτάκη το 33% ενώ διαφωνεί το 50%!!!

Όλα αυτά τι αποδεικνύουν; Ότι η κατάρρευση του Καθεστωτος των Κουληδων έχει αρχίσει.  Μήνα το μήνα η κατάρρευση θα συνεχίζεται όταν τα αποτελέσματα της Οικονομίας θα δείξουν την καταστροφή ιδίως για την μέση κοινωνική τάξη.  Και τότε τα «μπουκωμένα» ΜΜΕ θα είναι τα πρώτα που θα τρέχουν να συρθούν πίσω από την αλήθεια αφήνοντας στον Κυριάκο τους «ύμνους» του παρελθόντος χωρίς κανένα αντίκρισμα.  Τότε θα τρέχουν να «γλύψουν» τα νέα αφεντικά τους…




πηγη 

Εξαπατησαν τους κατοικους του Εβρου οι Ψευτες του Καθεστωτος του Αρχιψευταρου ! ! ! Ακουστε πως...

Ακουστε νακαταλαβετε με τι απατεωνες εχουμε μπλεξει....

Ακουστε να δειτε ποιοι μας κυβερνουν...





Και το γλειψιμο καλα κρατει.....Ο Ιασωνας φταιει, λεει η πολυξερη Τατιανα ! ! !

Συμμαζεψτε την ρε...

Δεν μπορει να ανοιγει την χαβουζα και να λεει οτι θελει..



Οργισμένες αντιδράσεις λοιπον έχει προκαλέσει στα social media το σχόλιο της Τατιάνας Στεφανίδου για το βίντεο ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή του θανατηφόρου τροχαίου έξω από τη Βουλή με την εμπλοκή του οχήματος της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη και τη μηχανή του 23χρονου Ιάσονα, ο οποίος έχασε τη ζωή του από τη σφοδρή σύγκρουση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου βλέποντας το βίντεο έκανε λόγο για υπερβολική ταχύτητα από την πλευρά του 23χρονου, παρότι το δυστύχημα προκλήθηκε από το υπηρεσιακό όχημα, το οποίο παράνομα στρίβει για να εισέλθει στη Βουλή και ενώ τα οχήματα στο αντίθετο ρεύμα είχαν προτεραιότητα. Η γνωστή παρουσιάστρια έθεσε ερωτήματα για την ταχύτητα της μηχανής, η οποία πέρασε με πράσινο, γεγονός που προκάλεσε πλήθος οργισμένων και υβριστικών σχολίων με πολλούς να τονίζουν πως αποσιώπησε την παρανομία του αστυνομικού.

«Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού, χωρίς να σταματήσει καθόλου, πέφτει με τρομερή ταχύτητα επάνω του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου, με το σχόλιό της να γίνεται πρώτο trend στο Twitter.





πηγη 

Κι αλλο Στρατοπεδο αδειαζουν ! ! ! Διωχνουν τους στρατιωτες για να το κανουν γκετο Ασιατοαφρικανων...

  Είναι οριστική η απόφαση Χρυσοχοϊδη – Στεφανή, για το στρατόπεδο της Άρτας και από πίσω οι ευθύνες, όσων διαβεβαίωναν ότι δεν θα έρθουν στην Άρτα οι λαθρομετανάστες-εισβολεις…



Θέμα δύο ημερών, είναι ν΄ αρθούν στο ύψος των περιστάσεων οι παράγοντες της Άρτας, για ν’ αποτραπεί η μεταφορά λαθρομεταναστών στο Στρατόπεδο της πόλης. Αν δεν γίνει η συντονισμένη προσπάθεια, που απαιτούν οι περιστάσεις, το στρατόπεδο της Άρτας, θα έχει την τύχη αυτού της Κορίνθου, όπου ένα πρωί μετέφεραν λαθρομετανάστες, ενώ το στρατόπεδο λειτουργούσε κανονικά και τις επόμενες ημέρες, έφυγαν οι φαντάροι, με την υπόσχεση ότι θα ξαναγυρίσουν και δεν γύρισαν ποτέ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο αρμόδιος υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ζήτησε και απ’ τον δήμαρχο Χρήστο Τσιρογιάννη, απ’ τον περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη και τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Ψαθά, να προτείνουν χώρους πάνω από 100 στρέμματα, που θα έχουν νερό, για να στηθεί εκεί με γρήγορες διαδικασίες το κέντρο φιλοξενίας λαθρομεταναστών, αλλά μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει προκύψει καμία πρόταση.

Η αδιαφορία των προαναφερόμενων παραγόντων να κάνουν την όποια πρόταση, «λύνει τα χέρια» του υφυπουργού Αλκιβιάδη Στεφανή, να προχωρήσει στην εύκολη λύση, που είναι η μετατροπή του στρατοπέδου ΒΕΡΣΗ, σε κέντρο φιλοξενίας.

Κι αυτό γιατί οι ολοκληρωμένες προτάσεις, θα πρέπει να κατατεθούν μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, πράγμα που θεωρείται αδύνατο. Άσε που ο δήμαρχος, είναι απασχολημένος με τις εκλογές στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δεν μπορεί να σκεφτεί προτάσεις…

Στο μεταξύ έχει προηγηθεί, η αναζήτηση του χώρου που θα μπορούσε να στεγάσει την δομή φιλοξενίας, αλλά αποτέλεσμα δεν προέκυψε. Ήρθαν στην Άρτα κάποιοι συνεργάτες του κ. Στεφανή και συζήτησαν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθεί ένα εκ των εργοστασίων (ΚΟΝ-ΖΑΚ και ΕΣΠΕΡΙΔΑ)  που δεν λειτουργούν, αλλά απ’ την αρχή απορρίφθηκε το ενδεχόμενο αυτό.

Στην επικοινωνία που είχαν οι συνεργάτες του κ. Στεφανή με τους προαναφερόμενους παράγοντες, δεν προέκυψε τίποτα το ενδιαφέρον.

Ήρθε η δύσκολη ώρα. Ο υφυπουργός Στεφανής, αναμένει τις προτάσεις, για τον χώρο που ζήτησε, μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι. Πρακτικά αδύνατο να προκύψει η πρόταση που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του υφυπουργού.

Γρήγορες εξελίξεις

Οι εξελίξεις που ακολουθούν είναι πολύ γρήγορες… Αν δεν υπάρξει η πρόταση μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι, κανένας δεν γνωρίζει ποιά θα είναι η ημέρα που θα ξημερώσει και όσοι περνούν απ’ το στρατόπεδο, θα δουν πολλά λεωφορεία, να εισέρχονται μέσα στο στρατόπεδο. Δεν θα μεταφέρουν ούτε νέους φαντάρους, ούτε τουρίστες! Θα είναι οι μετανάστες που θα φιλοξενηθούν, στο πιό ευαίσθητο σημείο της πόλης…

Απ’ την ημέρα που αυτή η πρόβλεψη θα είναι η πραγματικότητα, έχουμε πολλά να πούμε σε σχέση με την ελαφρότητα των τοπικών παραγόντων, που θαρρούσαν πως είναι μάγοι και μ’ ένα τηλεφώνημα, λύνουν προβλήματα σαν και το μεταναστευτικό. Ένα πρόβλημα, που είναι γνωστό, πως δεν μπορεί να το λύσει ολόκληρη η Ευρώπη.

Ευτυχώς που υπάρχουν και όλα τα προηγούμενα δημοσιεύματα, για να δούμε τελικά, ποιός σ’ αυτόν τον τόπο λέει αλήθειες και ποιοί είναι αυτοί που παίζουν με το μέλλον των παιδιών 




πηγη 

Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021

Σκορπαει εγκεφαλικα η Παγωνη στους τηλεπαπαγαλους ! ! ! Δεν εχεις δικαιωμα να επιβαλεις, ουτε το εμβολιο, ουτε το τεστ λεει....

 



Τους εβαλε ολους στην πριζα...

Χτυπιουνται, λες και παθαινουν ηλεκτροπληξια....

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ στο βιντεο...



Μητροπολίτης Μόρφου: Σε δυο μήνες τελιώνουν όλα και θα αρχίσουν τα χειρότερα για αυτό μετανοήστε!!! ΒΙΝΤΕΟ



Πανιερώτατε Μόρφου προσευχηθείτε για όλους εμάς.

«Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ, σώσον ημάς»

 

 

 

 

 Πηγή 

Προεδρος εργαζομενων νοσοκομειου: Οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν τον ιο, οχι εγω... Στα προθυρα του εγκεφαλικου ο Ευαγγελατος ! ! !

 


Του χαλασε την πιατσα...
Δεν ειπε αυτα που ηθελε να πει... 
Απολαυστε τον στο βιντεο...







Κρισιμες οι επομενες 2 εβδομαδες ! ! ! Ποσες φορες το ακουσαμε αυτο, αυτον τον χρονο; Δεν ξερετε; Δειτε το βιντεο να γελασετε....

Δειτε τους Καραγκιοζηδες του Καθεστωτος των Κουληδων...

Δειτε να φριξετε...

Δειτε τους και μην περιμενετε απο αυτους σωτηρια....

Δειτεεεεεεεεεεεεε...





Ελλην βατραχανθρωπος: Ας έλθει ο Ερντογκαν, θα βαλουμε πρωτα τους λαπαδες να του φτιαξουν ενα γρεζι και μετα εμεις θα του φτιαξουμε τις αφελειες (Ακουστε τον)

Αυτο ειναι το πνευμα το Ελληνικο....

Ακουστε τον....

Δεν ειναι πολιτικος , ειναι ΕΛΛΗΝΑΣ ! ! ! 





Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021

Μητροπολίτης Μόρφου: Το Πάσχα είναι η οδός... Τα γεγονότα δεν αναβάλλονται...ΒΙΝΤΕΟ

 

Ας ρίξει η Υπεραγία Θεοτόκος το μανδύα της να προστατέψει την Ελλάδα και την Κύπρο από κάθε επερχόμενο κακό!

 

 

 

Πηγή 

 

Βιντεο την στιγμη της συγκρουσεως του Ιασωνα με το αυτοκινητο της Μπακογιανενας...




Δειτε το βιντεο και κριση εχετε...






 

Δικηγορος Αντωνιαδης: Το μονο που μπορουν να κολλησουν οι Ελληνες στα δημοσια νοσοκομεια ειναι η απανθρωπια και η κτηνωδια...(Ακουστε τον)

Κικιλια ακους; 

Ξερω ξερω,,,,

Σε φτυνει και λες ψιχαλιζει...





Δεν φτανει που η Τουρκια ξεφορτωνεται τους Ασιατοαφρικανους στην Ελλαδα, τωρα τους ξεφορτωνονται και τα Σκοπια ! ! !

"Μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δινετε" ετσι  καταντησαμε...¨

Και αυτο ειναι κατωρθωμα των 300 βολεμενων βολεψακηδων...



Η Ειδομένη λοιπον, αναδεικνύεται και πάλι σε "πύλη εξόδου", δεχόμενη ανησυχητικά αυξανόμενη πίεση από ομάδες αλλοδαπών που συρρέουν καθημερινά και χωρίς να τηρούνται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, ιδιαίτερα τώρα που βελτιώθηκε ο καιρός. Μόνο την Τρίτη οι αστυνομικοί στα Σκόπια επαναπροώθησαν στη χώρα μας 300 άτομα που είχαν περάσει παράνομα τη μεθoριακή γραμμή.

Το φαινόμενο αυτό, είναι σχεδόν καθημερινό: η τακτική "push-back" ακολουθείται συνεχώς από τους Σκοπιανούς, καθώς από τη στιγμή που εντοπίζονται μετανάστες που έχουν μπει από τα ορεινά περάσματα της Ειδομένης συλλαμβάνονται και επαναπροωθούνται στη χώρα μας.

Η πόρτα του αγκαθωτού φράχτη ανοίγει συχνά και, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες-ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το ThessToday.gr, μετανάστες επιστρέφουν κατά "μπουλούκια", με τους περισσότερους να μη φορούν μάσκες και να μην τηρούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

"Έχουμε πάλι πρόβλημα, ειδικά τώρα που δεν έχουμε και περιπολικά. Έρχονται στην Ειδομένη με τρένα και με τα πόδια και περιμένουν κρυμμένοι στα χωράφια την ευκαιρία για να διαβούν τον φράχτη", ανέφερε στο ThessToday.gr η Κοινοτάρχης, Ξανθούλα Σουπλή, "κρούοντας" παράλληλα το καμπανάκι για την αύξηση στις κλοπές.

"Πολλά από τα άτομα που βρίσκονται ήδη εδώ και μέρες στην περιοχή, έχουν ξεκινήσει να πεινάνε, με αποτέλεσμα να σημειώνονται διαρκώς κλοπές. Ανοίγουν σπίτια, κάθονται στα αμπέλια και πετάνε πέτρες στους ιδιοκτήτες ενώ προσπαθούν να τρυπήσουν τον φράχτη για να περάσουν στο άλλο κράτος. Είμαστε αγροτική περιοχή κυρίως, οι άνθρωποι βγάζουν τα προς το ζην από τη γη τους και πλέον φοβούνται να τη σκαλίσουν", επεσήμανε η κα Σουπλή, κάνοντας λόγο παράλληλα για "ανεπαρκή αστυνομική δύναμη για την προστασία των κατοίκων".

Μέσα στο Σαββατοκύριακο υπήρχαν τουλάχιστον 20-25 άτομα στο νεκροταφείο του χωριού, καθώς και στο αντλιοστάσιο. "Οι μόνοι που έχουν απομείνει για την ασφάλεια των συνόρων είναι τα λιγοστά μέλη της Frontex, αλλά όπως φαίνεται δεν αρκούν", σημείωσε η κα Σουπλή.

Πώς φτάνουν στην Ειδομένη

Το σκηνικό είναι παρόμοιο με αυτό των προηγούμενων χρόνων οπότε οι μετανάστες επέλεγαν τη "βαλκανική διαδρομή” προς τη Βόρεια Ευρώπη. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr ένας μεγάλος αριθμός προσφύγων-μεταναστών ταξιδεύει με τρένα σε καθημερινή βάση από τη Θεσσαλονίκη προς τα σύνορα με τα Σκόπια. Οι μετανάστες επιβιβάζονται κρυφά στα εμπορικά τρένα από τη δυτική Θεσσαλονίκη με στόχο την άφιξή τους στην Ειδομένη, όπου λίγο πριν σταματήσει το τρένο εκείνοι πηδάνε από αυτό προσπαθώντας να διαφύγουν τη σύλληψη. Το δρομολόγιο όμως για αυτούς αποτελεί ζήτημα ζωής ή θανάτου, καθώς τρυπώνουν ανάμεσα στα βαγόνια με κίνδυνο στη διαδρομή να γλιστρήσουν και να κομματιαστούν στις ράγες.

Κάποιοι άλλοι φτάνουν με λεωφορεία στο Πολύκαστρο και στη συνέχεια κατευθύνονται με ταξί προς τα σύνορα, ενώ αρκετές ομάδες επιλέγουν να προσεγγίσουν το σημείο ακόμη και με τα πόδια. Είναι χαρακτηριστικές οι φωτογραφίες του ThessToday.gr από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, καθώς επιβεβαιώνουν ότι οι εικόνες επαναλαμβάνονται.

Ομάδες 25 ατόμων κατευθύνονται προς τα χωράφια ώστε να βρουν την επαφή με τον "σύνδεσμό" τους από τα Σκόπια, περιμένοντας την κατάλληλη χρονική στιγμή για να περάσουν στην άλλη πλευρά και να συνεχίσουν το ταξίδι στην ελπίδα: να φτάσουν σε κάποια από τις χώρες της Βόρειας Ευρώπης.




πηγη 

Ξεβρ@κωτ@ ξεκωλ@κι@ γεμιζουν με λαικ τις αναρτησεις του Απερχομενου "Πρωθυπουργου ! ! ! (Μονο μ αυτο ασχολουνται)

Ο Άδωνις Γεωργιάδης χθες από το βήμα της Βουλής κατήγγειλε τα περιβόητα «μπουτς» που επιτίθενται στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη μέσω διαδικτύου. Έρευνα όμως έδειξε ότι και στα like στο Facebook του πρωθυπουργού παρατηρείται το περίεργο φαινόμενο να πρωταγωνιστούν κάτοικοι του Τιμπουκτού, της Μπουρκίνα Φάσο και της Κουάλα Λουμπούρ....



Εξαιρετικά ενδιαφέρον όμως είναι κι αυτό που συμβαίνει στο Twitter. Εκεί ο πρωθυπουργός φαίνεται ότι κάνει θραύση σε νεαρές ύπαρξης του αστικού χώρου που φαίνεται να ζουν και να υπάρχουν μόνο για να κάνουν like στα tweets του πρωθυπουργού. Α, και του διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, Νίκου Ρωμανού.

Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα:

Ανάρτηση του πρωθυπουργού στο Twitter, φαίνεται να άρεσε σε αρκετές αιθέριες υπάρξεις, που μπορεί να εμφανίζονται με τα εσώρουχα και τα σουτιέν στις φωτογραφίες, φαίνεται όμως ότι έχουν μία αστική καταγωγή. Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η Ελενίτσα, η Μαρίτσα και η Ξένια που λατρεύουν τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού

Η Ξένια εμφανίζεται με το στήθος έξω και ισχυρίζεται ότι είναι δικηγόρος.



Η Μαρίτσα ισχυρίζεται ότι σπουδάζει πληροφορική και εμφανίζεται με σέξυ εσώρουχο.



Η Ελενίτσα εμφανίζεται με αποκαλυπτικό σουτιέν και δηλώνει ελεύθερος επαγγελματίας.


Η συνολική δραστηριότητα τους στο διαδίκτυο και ειδικά στο Twitter είναι πραγματικά ανύπαρκτη. Όπως και οι ακόλουθοι που διαθέτουν. Λες και υπάρχουν μόνο για να κάνουν retweet τις αναρτήσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του διευθυντή του, Νίκου Ρωμανού! Τα λες και παρατράγουδα!

Να είναι άραγε αυτά τα «μπουτς» στα οποία αναφερόταν ο Άδωνις Γεωργιάδης;

Τα στιγμιότυπα οθόνης από την έρευνα του Chaotic Embryo




πηγη 

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ο Καθηγητής Ιωαννίδης ! ! ! Οι καλοπληρωμενοι φωστηρες, που τον ελεγαν ψεκασμενο, υιοθετουν τις θεσεις του....

Την πλήρη δικαίωση του αιρετικού για το κυρίαρχο αφήγημα, καθηγητή Παθολογίας Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Ιωάννη Ιωαννίδη, σηματοδοτεί η άτακτη κυβερνητική υποχώρηση με τη σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων....



Περιοριστικά μέτρα που, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, όχι απλώς δεν μείωσαν τα κρούσματα του κορωνοϊού, αλλά γέμισαν ασφυκτικά τις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), φτάνοντας χθες σε αριθμούς-ρεκόρ, με 3.465 νέα περιστατικά και 630 διασωληνωμένους.

Ο υψηλού κύρους επιστήμονας, που συγκαταλέγεται στους δέκα πιο επιδραστικούς του πλανήτη, ανέδειξε ουκ ολίγες φορές μέσω συνεντεύξεών του στη «δημοκρατία» (αλλά και σε όσα μέσα ενημέρωσης δεν του έβαλαν «εμπάργκο», επειδή οι απόψεις του δεν ήταν σύμφωνες με την κυρίαρχη επιστημονική αντίληψη στην Ελλάδα) πόσο καταστροφικό θα μπορούσε να αποβεί για την πορεία της πανδημίας στη χώρα το lockdown, δηλαδή το μοναδικό μέτρο που λαμβάνεται έναν χρόνο τώρα με τη μέθοδο του «ακορντεόν».

Λίγους μήνες μετά την έναρξη της πανδημίας ο δρ Ιωαννίδης πρότεινε μια σειρά μέτρων που όχι απλώς δεν εφαρμόστηκαν μέχρι σήμερα, αλλά, όπως φαίνεται, θα είναι αυτά που πρόκειται να εισηγηθούν αύριο στην κυβέρνηση τα μέλη της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας.

Βέβαια, είτε οι λοιμωξιολόγοι της επιτροπής προτείνουν χαλάρωση των περιοριστικών μέτρων είτε όχι, φαίνεται ότι ο πρωθυπουργός έχει ήδη πάρει τις σχετικές αποφάσεις, καθώς σε χθεσινή του συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο CNN ανακοίνωσε, μεταξύ άλλων, την άμεση και σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα!

Οι προτάσεις Ιωαννίδη

Τα χιλιάδες και στοχευμένα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, η άρση της «τυφλής» και καθολικής καραντίνας, η προστασία των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού, οι περιορισμοί τοπικού χαρακτήρα και η σοβαρή επιδημιολογική μελέτη είναι μόνο κάποια από τα μέτρα δημόσιας υγείας που πρότεινε ο καθηγητής του Στάνφορντ, ο οποίος λοιδορήθηκε ίσως περισσότερο από κάθε άλλον επιστήμονα.

«Θεωρώ ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος, δεν μου αρέσει να είμαι πολιτικά ορθός, μου αρέσει απλώς να λέω την αλήθεια. Θεωρώ ότι το όλο αφήγημα της διαχείρισης της πανδημίας ήταν εκ θεμελίων λανθασμένο. Ήταν ένα αφήγημα επιτυχίας, το οποίο στηρίχτηκε στο γεγονός ότι το πρώτο επιδημικό κύμα σχεδόν απουσίαζε…» είχε πει πριν από λίγους μήνες, χαρακτηρίζοντας το lockdown καταστρεπτική λύση για την οικονομία και την υγεία.

Όταν, μάλιστα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε πως τα Σαββατοκύριακα η απαγόρευση κυκλοφορίας θα αρχίζει από τις 18.00, ο δρ Ιωαννίδης είχε επισημάνει πόσο αυτοκτονικό θα είναι ένα τέτοιο μέτρο για την πορεία της πανδημίας, κάτι το οποίο επιβεβαιώνουν καθημερινά τα επίσημα στοιχεία.

«Δεν δίνεις τον χώρο σου, τον ζωτικό σου χώρο στον ιό. Δεν πας να κλειστείς μέσα στα μικρά διαμερίσματα που έχουν οι περισσότεροι Έλληνες, πατικωμένοι ο ένας με τον άλλον, με άτομα ευπαθή. Αντιθέτως, αν μπορείς, μειώνεις τον χρόνο που έρχεσαι σε επαφή με αυτά τα άτομα και όταν έχεις δυνατότητα, βγαίνεις σε εξωτερικό χώρο. Φυσικά, προσέχεις και κρατάς αποστάσεις, όσο μπορείς βέβαια, καθώς η Πολιτεία δεν σου δίνει λεωφορεία»!

Σε ό,τι αφορά τα εμβόλια, ο ομογενής επιστήμονας επισήμανε στις 4 Δεκεμβρίου με δηλώσεις του στην εφημερίδα μας πως πρόκειται για σπουδαία όπλα στη φαρέτρα της ανθρωπότητας και υπογράμμισε πως, αν δεν αλλάξει άμεσα ο τρόπος αντιμετώπισης της πανδημίας στη χώρα, οι εμβολιασμοί δεν θα είναι αρκετοί για την προστασία του πληθυσμού.

Στην ίδια συνέντευξη, μάλιστα, είχε εκφράσει την εκτίμησή του ότι στα τέλη Φεβρουαρίου θα έχουμε ήδη φτάσει τους 5.000 έως 10.000 νεκρούς.

«Αν και ελπίζω να αλλάξουμε πορεία στην Ελλάδα, έστω και τώρα, κάνοντας σοβαρή επιδημιολογική επιτήρηση και πιο μαζικά τεστ και προφυλάσσοντας καλύτερα τα γηροκομεία και τους ευπαθείς πληθυσμούς, υπάρχει δυστυχώς η πιθανότητα να συνεχίσουμε ανοχύρωτοι […] Δεν ξέρω πόσο ακριβώς θα μπορεί να προσφέρει πλέον ένα εμβόλιο, αν φτάσουμε σε αυτή τη φάση. Μπορεί να είναι αργά. Το απεύχομαι, φυσικά…» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Βγήκε αληθινός

Όπως αναφέρουν τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), οι θάνατοι από κορωνοϊό στις 28 Φεβρουαρίου ανήλθαν στους 6.504.

Δεν πρόκειται, όμως, για τη μοναδική εκτίμηση του δρα Ιωαννίδη που βγήκε αληθινή. Στις 16 Μαρτίου, έχοντας εμβολιαστεί 1.316.554 πολίτες, οι διασωληνωμένοι έφτασαν τους 604, ενώ περισσότεροι από 100 βαρέως πάσχοντες -ανάμεσά τους και νοσούντες από Covid-19- ήταν σε λίστα αναμονής για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Η κυβέρνηση υιοθετεί προτάσεις του

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της κυβέρνησης είναι την επόμενη εβδομάδα να υιοθετήσει μια σειρά μέτρων που έχει προτείνει τους τελευταίους μήνες ο καθηγητής του Στάνφορντ με τεκμηριωμένο επιστημονικό λόγο, σύνεση και ψυχραιμία.

Με βάση τις διαρροές που έχουν δει τα τελευταία 24ωρα το φως της δημοσιότητας, στόχος είναι η σταδιακή άρση του σκληρού lockdown, η διεξαγωγή 150.000 τεστ ημερησίως, το άνοιγμα αρκετών δραστηριοτήτων και η άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 7 το απόγευμα τα Σαββατοκύριακα.

Μάλιστα, η αιτιολογία γι’ αυτή την… αμήχανη αλλαγή πλεύσης, που μόνο πανικό και αποδοχή αποτυχίας δείχνει, είναι η κόπωση της κοινωνίας.

Έναν ολόκληρο χρόνο έπειτα από σκληρά lockdowns και «λουκέτα» σε δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις, που ήδη είχαν σηκώσει το βάρος της δεκαετούς οικονομικής κρίσης που προηγήθηκε, κάποιοι προσπαθούν να πείσουν την κοινωνία πως ενδιαφέρονται για το καλό της, αλλά πλέον δεν γίνονται πιστευτοί.




πηγη 

Ψεύτικα στοιχεία δίνουν στη Βουλή ! ! ! Εχασε την μπαλα ο Μηταρακης με τους Ασιατοαφρικανους και....

Η κυβέρνηση έχει χάσει εντελώς την μπάλα στο λαθρομεταναστευτικό, κάτι που προκύπτει και από τα στοιχεία που η ίδια δίνει. Σκοπός της είναι να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα που όλοι οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας, και ειδικότερα του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος, βιώνουν, αλλά ταυτόχρονα είναι και ασυνεπής με τα στοιχεία που δίνει. Δεν αντιμετωπίζει το λαθρομεταναστευτικό, αλλά «διαχειρίζεται» το πρόβλημα με συνεχείς μετακινήσεις πληθυσμών από μέρος σε μέρος και από πρόγραμμα σε πρόγραμμα. Κατά τα λοιπά, όλοι εδώ μένουν....



Ο Νότης Μηταράκης απάντησε στις 5 Μαρτίου 2021 στην ερώτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «Αποτύπωση της συνολικής κατάστασης για το προσφυγικό και μεταναστευτικό ζήτημα στην περιφέρεια Α΄ Αθηνών».

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2020 ο κ. Μηταράκης είχε απαντήσει στην ερώτηση του Άγγελου Συρίγου «Αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με την εφαρμογή του Προγράμματος Στήριξης Εκτακτης Ανάγκης για την Ενταξη και τη Στέγαση – ESTIA στον Δήμο Αθηναίων».

Θα αντιπαραβάλλουμε τα στοιχεία των δύο απαντήσεων. Μιλάμε και στις δύο περιπτώσεις μόνο για τον Δήμο Αθηναίων.

Σύμφωνα με την απάντηση στον Άγγελο Συρίγο για το πρόγραμμα «ESTIA», τα διαμερίσματα του προγράμματος ανέρχονταν σε 1.622 και οι ωφελούμενοι σε 7.450, καθώς και τα κτίρια τέσσερα και οι ωφελούμενοι 184. Σύνολο, 7.634 ωφελούμενοι. Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν σε πέντε.

Σύμφωνα με την απάντηση στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο, τα διαμερίσματα και κτίρια του προγράμματος ανέρχονταν σε 1.509 και οι ωφελούμενοι σε 7.130… Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν επίσης σε πέντε.

Οι απαντήσεις, με τη χρονική απόσταση που έχουν, δείχνουν μείωση τόσο των διαμερισμάτων του «ESTIA» όσο και των ωφελουμένων. Όμως η διατυπωμένη πρόθεση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου κάνει λόγο για αύξηση των θέσεων του προγράμματος «ESTIA» από 25.000 σε 40.000 μέσα στο 2021, με βαρύτητα, φυσικά, στην Αθήνα. Προς αυτή την κατεύθυνση έδωσε τέλος και στο πρόγραμμα στέγασης σε ξενοδοχεία «Filoxenia».

Ας πάμε στο πρόγραμμα «HELIOS» (αναγνωρισμένοι «πρόσφυγες»). Σύμφωνα με την απάντηση στον κ. Συρίγο, τα διαμερίσματα ανέρχονταν σε 1.018 και οι ωφελούμενοι σε 2.479. Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν σε τρεις.

Τα αντίστοιχα στοιχεία που δόθηκαν στον κ. Μπογδάνο: Τα διαμερίσματα ανέρχονταν σε 805 και οι ωφελούμενοι σε 4.381 (στοιχεία με ημερομηνία 29/1/2021). Αύξηση κατά 76,7% των ωφελουμένων, με αντίστοιχη μείωση των διαμερισμάτων! Μαγικό! Οι ωφελούμενοι ανά διαμέρισμα ανέρχονταν σε έξι.

Φυσικά, η πραγματικότητα που βιώνουν οι κάτοικοι της Αθήνας είναι εντελώς διαφορετική. Οι «μουσαφιραίοι» έχουν πολλαπλασιαστεί και συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο, «πνίγοντας» τις γειτονιές.

Όσο για τις περιοχές που αναφέρονται στην απάντηση, είναι οι γνωστές που έχουν ήδη καταστραφεί από τον εποικισμό. Παρά ταύτα, αποτυπώνεται επισήμως ακόμα μία φορά τι σημαίνει «Δήμος Αθηναίων» για την Πολιτεία. Πολύ πολύ συγκεκριμένες περιοχές! Αυτές πρέπει να φάνε την μπίχλα και σε αυτές πρέπει να παιχτεί η… οπερέτα της «ενσωμάτωσης». Η κυβέρνηση εννοεί μάλλον τη δική μας ενσωμάτωση. Των Ελλήνων!

Όσον αφορά τον Ελαιώνα τώρα, τα στοιχεία που δόθηκαν στον κ. Συρίγο (με ημερομηνία καταγραφής 24/9/2020) αναφέρουν 2.448 διαμένοντες. Τα αντίστοιχα στον κ. Μπογδάνο (5/3/2021) δείχνουν 2.194 διαμένοντες.

Για το «Curing the Limbo» (πρόγραμμα του Δήμου Αθηναίων), στην απάντηση στον κ. Συρίγο (14/10/2020) αναφέρονται 334 ωφελούμενοι (Σεπτέμβριος 2020), ενώ στην απάντηση στον κ. Μπογδάνο δεν δόθηκαν αντίστοιχα στοιχεία. Ο αριθμός των ασυνόδευτων που φιλοξενούνται σε αντίστοιχες δομές είναι 687.

Ερχόμαστε τώρα στον αριθμό αυτών (πολίτες τρίτων χωρών) με άδειες διαμονής, με άδειες διαμονής προς ανανέωση και με εκκρεμή αιτήματα χορήγησης ή ανανέωσης άδειας διαμονής με ημερομηνία 2/2/2021 και συμπεριλαμβάνονται στην απάντηση στον κ. Μπογδάνο. Στην πρώτη κατηγορία αυτοί ανέρχονται σε 85.588 άτομα, στη δεύτερη κατηγορία σε περίπου 10.000 άτομα και στην τρίτη κατηγορία σε 7.387. Σύνολο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος Μετανάστευσης, 102.975. Ωραίο ανέκδοτο! Ξέρετε και άλλα;

ΥΓ.: Εκατόν ογδόντα οκτώ διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA» (21,3% του συνόλου αυτών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και 11,6% του συνόλου του Δήμου Αθηναίων) με 903 «μουσαφιραίους» (21,5% του συνόλου αυτών του 6ου Δημοτικού Διαμερίσματος και 12,1% του συνόλου του Δήμου Αθηναίων) βρίσκονται γύρω από την πλατεία Βικτωρίας.

Από τα διαμερίσματα του προγράμματος «ESTIA» στον Δήμο Αθηναίων, περίπου το 54% βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα και από τους ωφελούμενους «μουσαφιραίους» στον Δήμο Αθηναίων περίπου το 56% βρίσκεται στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα.




πηγη 

Γνωστος Καρδιολογος κρεμαει τον Κικιλια στα μανταλακια ! ! ! Ακουστε τον...

Μπηκε στο Πανεπιστημιο χωρις εξετασεις...

Πως βγηκε ο Θεος ξερει μονο... 

Και νατον υπουργαρα τωρα...





Εισαγγελεας γι αυτον δεν υπαρχει; Καλει σε παρανομη συγκεντρωση εν μεσω πανδημιας ! ! ! (βιντεο)

 

Αυτος ειναι υπερανω των νομων; 

Καλει τους λαθρομεταναστες-εισβολεις σε συγκεντρωση, εν μεσω πανδημιας, την στιγμη που οι Ελληνες δεν μπορουν ουτε στο σπιτι τους να συγκεντρωθουν περισσοτεροι απο 9....

Ενας εισαγγελεας να εφαρμοσει τον νομο;





Μητροπολίτης Μόρφου: Τι κρύβουν τα eμβ%λι@...ΒΙΝΤΕΟ



 Ο Επίσκοπος Μόρφου Νεόφυτος αναφέρει σε σημερινή του συνέντευξη τι κρύβουν τα μεταλλαγμένα εμβόλια,  τι περιέχουν και τι προκαλούν!  Επίσης ο Επίσκοπος Μόρφου αναφέρει ποια εμβόλια θεωρούνται πιο αβλαβή!

 

 

 

 

Πηγή 

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

«Θαύμα» με το αγοράκι που βρέθηκε σε βαρέλι! Απέκτησε σφυγμό μετά από ώρες!


Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τά έργα σου!

Η Ορθοδοξία μας ειναι ζωντανή αρκεί να έχουμε πίστη! 

 

Το τρίχρονο αγοράκι που είχε βρεθεί μέσα σε ένα βαρέλι με νερό και θεωρήθηκε νεκρό, διακομίζεται διασωληνωμένο στο Νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης καθώς μετά από ώρες εμφάνισε ασθενή σφυγμό.

Απίστευτη εξέλιξη στην υπόθεση του τρίχρονου αγοριού που είχε βρεθεί νωρίτερα μέσα σε ένα κομμένο βαρέλι γεμάτο νερό, και θεωρήθηκε νεκρό, καθώς διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και μετά από ώρες εμφάνισε ασθενή σφυγμό!

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διασωληνωθεί άμεσα και να ξεκινήσει η διαδικασία για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο του Ηρακλείου της Κρήτης.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο γιατρός του Κέντρου Υγείας επί δυο ώρες προσπαθούσε να επαναφέρει το παιδί και φαίνεται πως τα κατάφερε. Το παιδί φέρεται να παρουσίασε σφυγμό και άμεσα στο σημείο έσπευσε όχημα άμεσης επέμβασης του ΕΚΑΒ με γιατρό και διασώστη. Ο γιατρός διασωλήνωσε το παιδί και το συνόδευσε στον δρόμο για το νοσοκομείο.

Θυμίζουμε πως το απόγευμα, στη Λιγόρτυνο του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, εξελίχθηκαν σκηνές τρόμου για την οικογένεια του μικρού. Το παιδί για λίγο ξέφυγε της προσοχής των γονιών, οι οποίοι στη συνέχεια άρχισαν να το αναζητούν και το βρήκαν μέσα σε ένα βαρέλι γεμάτο νερό, σε υπόγειο χώρο. Η πρώτη εικόνα ήταν πως το παιδί όταν διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας του Χάρακα ήταν νεκρό, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνες για την υπόθεση. Οι αρχές έχουν ενημερωθεί για τη νεότερη εξέλιξη και για το γεγονός ότι το παιδί εν τέλει είναι στη ζωή.

 

 

Πηγή  

Μηνυμα απο τα ξεχασμενα Πομακοχωρια ! ! ! Εδώ είναι Ελλάς και έτσι θα παραμένει η Θράκη, Ελληνική γη, λεει η Αισε....

Μπραβο  στην Αισε...

Ελληνιδα με το Ε κεφαλαιο ! ! !

Δειτε τι γραφει...



Καθώς τέλειονη η μέρα ξεκινάει η νύχτα άλλη με όνειρα ελπίδες αλη σκέφτονται τη διαδρομή ζωής που

 έχουνε να κάνουν μπροστά τούς αλλά όλα έχουνε ένα τέλους ένα θέλω να πώ σε όλους σάς σάς

 ευχαριστώ πολύ για όλα  άλλη με κρίνατε άλλη με ανεβάσετε άλλη με μείωσαν σαν ανθρόπω άλλη με

 προσβαλαν σαν γυναίκα δεν κατήγορό κανέναν αλώστε για αυτό είναι η ανθρόπη να εκ θέρουν άποψης

 και γνώμες είτε είναι καλές είτε ήταν κακές δεν κρατάω κακία σε κανέναν για αυτό ηπάρχη η λέξη

 συγχωρά με Θεέ μου αν έκανα κάτι και άθελά πείραξα η πλήγωσα κανέναν σας σάς ζητώ συγνώμη   να

 θυμάστε μόνο ένα πράγμα ότι η ανθρώπη μπορεί και το κράτος να σάς πάρουν τα πάντα κάνης δεν

 μπορεί να σάς Πάρη την καλοσύνη και την αγάπη που έχετε μέσα σας ή μέσα μας και τον σεβασμό μάς  

   και κάτι ακόμα απλά θυμηθείτε από ερχόμαστε και ποια είναι καταγωγή μάς και ενωθείτε αν θέλετε να

 έχουμε πατρίδα ενωθείτε    σαν αδέλφια όλη σάς χωρίς δόγματα και κόμματα αυτά από εμένα πρός το

 παρόν  και πάλη ευχαρηστω πόλη για όλο αυτό το καιρό  που είμαστε μαζί αίσε Ιμαμ από τα ελληνικά

 πομακοχωρια της Θράκης και όχι τουρκικά εδώ είναι Ελλάς και έτσι θα παραμένει Θράκη ελληνική γη

 με πόλη αγάπη και σεβασμό πάντα και θέλω να υποσχέθητε κατή μην αφήνετε τα όνειρά σας να πάνε

 χαμένα κυνήγηστε τα όνειρα σάς και της ελπίδες σας ακόμα και αυτά δεν σε ακολουθούν αυτά ένιωθα

 απόψε να σας γράψω και αυτά έγραψα

Αίσε Ιμαμ Θράκης

Mητροπολίτης Μόρφου: Όσοι είστε στις πόλεις φύγετε στα χωριά σας!!! ΒΙΝΤΕΟ

Ο Σεβασμιώταος Μητροπολίτης Μόρφου κ.Νεόφυτος μας μιλάει για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στις πόλεις και για τη πνευματική-ζωτική σημασία των χωριών.

 

 

 

 

Πηγή 

ΩΠΑΑΑ...εκανες εμβολιο; Πάνω από 12.000 άνθρωποι βρέθηκαν θετικοί στον COVID-19 μετά τον εμβολιασμό τους ! ! !

Εμεις δεν λεμε τιποτα...

Οι Ισραηλινοι τα λενε....

Ακουστε τους !



πηγη 


Ο Β.Κικίλιας απείλησε ιδιώτες γιατρούς: «Αν σε 48 ώρες δεν έρθετε 200 εθελοντικά στο ΕΣΥ θα σας επιτάξω!»

 Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, “απείλησε” τους ιδιώτες γιατρούς πως αν δεν έρθουν να δουλέψουν εθελοντικά στο ΕΣΥ σε 48 ώρες θα τους φέρει με το ζόρι μέσω επίταξης!
 «Έχω απευθύνει έκκληση στους ιδιώτες ιατρούς να συνδράμουν στην δύσκολη μάχη και να στηρίξουν το ΕΣΥ και τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Είναι η τιμή στον όρκο του Ιπποκράτη. Περιμένουμε τις επόμενες 48 ώρες, να κάνετε την προσφορά σας, πράξη αλληλεγγύης. Αν 200 ιατροί δεν ανταποκριθούν, θα εισηγηθώ τη λήψη του μέτρου της επίταξης στον πρωθυπουργό».

«Είμαστε στο χειρότερο σημείο, με ρεκόρ κρουσμάτων μετά από ρεκόρ τέστινγκ», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης, σημειώνοντας ότι «ο αριθμός είναι από μόνος του αρκετός για να πιστοποιήσει την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για το σύστημα υγείας».

Ο ίδιος δήλωσε αισιόδοξος, σημειώνοντας ότι «το τέλος της κρίσης είναι κοντά, η πορεία των εμβολιασμών είναι το κλειδί, θα επιτευχθεί ανοσία στις μεγαλύτερες ηλικίες και στις ευπαθείς ομάδες».

Επισήμανε ότι έχουν διεξαχθεί 1.340.000 εμβολιασμοί, προσθέτοντας ότι μόνον εντός του Απριλίου θα ξεπεράσουμε το 1,5 εκατομμύριο εμβολιασμούς, χωρίς να συμπεριλαμβάνουμε ακόμα τον αριθμό των εμβολίων της Johnson & Johnson.

Ο ίδιος σημείωσε ότι οι ΜΕΘ Covid στην Αττική ανέρχονται σε 381 από 229 που αριθμούσαν πριν ένα μήνα.

Αναφερόμενος στο ΕΣΥ τόνισε ότι το σχέδιο έκτακτης ανάγκης περνά στην επόμενη φάση για την Αττική. «Όλη η Ελλάδα είναι και πάλι ένα ενιαίο σύστημα. Όπου και όταν χρειάζεται θα γίνονται διακομιδές ασθενών. Συνολικά ο ιδιωτικός τομέας παραχωρεί παραχωρεί στην Αττική άλλες 550 κλίνες», είπε και γνωστοποίησε τα εξής:


    Το Hellenic Health Care Group άλλες 300 κλίνες με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.
    Το ΙΑΣΩ ΑΕ Group άλλες 100 κλίνες με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.
    Ο Όμιλος Αθηνών άλλες 50 με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.

100 κλίνες Covid και αναλυτικά

    Ο Όμιλος Ευρωκλινική Αθηνών 60, με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.
    Ο Όμιλος Βιοιατρική 40, με όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τους.
    Προτίθενται δε, άλλες 10 ΜΕΘ από τον ιδιωτικό τομέα.
    Παραχωρούνται στο ΕΣΥ και φτάνουμε έτσι από τις 130 στην Αττική φτάνουμε στις 140

 

 

 

Πηγή

 

 

 

 

 

Δερμιτζάκης: Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη.Ανοίξτε τα όλα! Βγάλτε τον κόσμο έξω!

Δραματική έκκληση απευθύνει στις αρμόδιες αρχές ο καθηγητής Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, ζητώντας να αρθούν οι περισσότεροι περιορισμοί κατά του κορωνοϊού, με το σκεπτικό ότι επιβαρύνουν αντί να βελτιώνουν την κατάσταση.

Μετά την ανακοίνωση των σημερινών επιδημιολογικών στοιχείων και το νέο ρεκόρ κρουσμάτων και διασωληνωμένων ασθενών κορωνοϊού, ο κ. Δερμιτζάκης, με μία ανάρτησή του στο Facebook, επισημαίνει τα εξής:

«Η κατάσταση στην Ελλάδα είναι κρίσιμη. Η μόνη λύση εύναι μεταφορά όλων των πολιτών και των δραστηριοτήτων σε εξωτερικούς χώρους! Σχολεία, εργασία, κοινωνικές επαφές, λιανικό εμπόριο έξω ή σε συνεχώς αεριζόμενους χώρους με ανοιχτά παράθυρα. Ανοίξτε την εστίαση έξω. Επίσης, αναστολή όλων των απαγορεύσεων μετακινήσεων, ώστε ο κόσμος να μοιραστεί σε πάρκα για αναψυχή και άθληση. Τέλος, βάλτε υποδομές σε πάρκα (μικροπωλητές με φαγητό, καφέ κτλ), ώστε να ενθαρρυνθεί ο κόσμος να μείνει πολλή ώρα έξω σε πάρκα.

Φορέστε πουλόβερ, μπουφάν, παλτό, ρούχα του σκι και ό,τι άλλο χρειάζεται για να αντέξετε το κρύο. Και φυσικά, μάσκα παντού και πάντα! Δε βλέπω άλλη λύση».


 

 

 

Πηγή 

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο σε Ελληνική κυβέρνηση: Αχρείαστη παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών κατά τη διάρκεια των lockdown

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων απηύθυνε ερώτηση-ράπισμα προς την ελληνική κυβέρνηση για αχρείαστη παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών κατά τη διάρκεια των lockdown, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά αυτό που όλη η κοινωνία «φωνάζει» εδώ και καιρό. Πλέον η ελληνική κυβέρνηση καλείται να απολογηθεί ενώπιον του δικαστηρίου με μία ενδεχόμενη καταδίκη της να έχει πολιτικές συνέπειες....



Συγκεκριμένα η ελληνική Κυβέρνηση καλείται στο δικαστήριο για τα περιοριστικά μέτρα που έλαβε το περασμένο Πάσχα στις εκκλησίες, των οποίων η συνταγματικότητα δεν κρίθηκε εγκαίρως από το Συμβούλιο της Επικρατείας με αποτέλεσμα να εφαρμοστούν δίχως το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο να αποφασίσει σχετικά με τη νομιμότητα τους.

Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προσέφυγε το Ιεραποστολικό Σωματείο «Ορθοδόξου Εκκλησιαστικής Υπακοής» καταγγέλλοντας καταπάτηση των ατομικών δικαιωμάτων των πιστών της πατρίδος και στέρηση της θρησκευτικής ελευθερίας.

Το σωματείο προσέφυγε σχετικά με τα μέτρα που είχε λάβει η κυβέρνηση για τη λειτουργία των εκκλησιών, βάσει κοινών υπουργικών αποφάσεων, με τις οποίες απαγορεύτηκε η «συλλογική άσκηση λατρείας» από τις 16 Μαρτίου έως τις 16 Μαΐου 2020, συμπεριλαμβανομένης και αυτής κατά την περίοδο του Πάσχα.

Η «Ορθόδοξος Εκκλησιαστική Υπακοή» είχε υποβάλει αίτηση ακύρωσης των υπουργικών αποφάσεων στο ΣτΕ στις 30 Μαρτίου 2020, μαζί με αίτημα για αναστολή εκτέλεσης και προσωρινή διαταγή για την μη εφαρμογή της απαγόρευσης.

Όμως το ΣτΕ εξέδωσε απόφαση στις 23 Ιουνίου 2020 κατόπιν εορτής, κυριολεκτικά μετά το Πάσχα και ενώ δεν βρισκόταν πλέον σε ισχύ η προσβαλλόμενη διοικητική πράξη… Το ανώτατο ακυρωτικό δικαστήριο δεν εξέτασε την ουσία της υπόθεσης, αλλά «κατάργησε την δίκη» λόγω έλλειψης αντικειμένου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το σωματείο προσέφυγε στο ΕΔΑΔ για παραβίαση του δικαιώματος πρόσβασης σε δικαστήριο (άρθρο 6 παρ. 1 της ΕΣΔΑ) και του δικαιώματος στην θρησκευτική ελευθερία, ως προς το ότι δεν ήταν επιτρεπτός ο συγκεκριμένος περιορισμός που επιβλήθηκε από την Ελλάδα για λόγους δημόσιας υγείας (άρθρο 9 παρ. 2 της ΕΣΔΑ).

Το ΕΔΑΔ απευθύνει στην Ελλάδα δύο ερωτήματα: 

«Έχει τηρηθεί το δικαίωμα του προσφεύγοντος για πρόσβαση σε δικαστήριο, στην προκειμένη υπό κρίση περίπτωση, όπως το δικαίωμα αυτό κατοχυρώνεται από το άρθρο 6 παρ. 1 της ΕΣΔΑ;

Παραβιάστηκε η θρησκευτική ελευθερία του προσφεύγοντος συλλόγου κατά την έννοια του άρθρου 9 της Σύμβασης; Ειδικότερα, ήταν αναγκαία η παρέμβαση στην άσκηση αυτού του δικαιώματος κατά την έννοια του άρθρου 9 παρ. 2»




πηγη 

Τι κάνουμε τώρα που μάθαμε ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες και από τα τα “Θεία” εμβόλια; Τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουν πάρει ήδη μια δόση;

Ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ Δημήτρης Κούβελας με ανάρτηση του στα social media αναφέρθηκε στο θέμα των ημερών, εξαιτίας των επιπλοκών που έχουν εμφανιστεί σε εμβολιασμένους με το εμβόλιο της AstraZeneca....



«Προς όλους τους «ειδικούς» στην αξιολόγηση φαρμακευτικών προϊόντων και φυσικά για όλους όσους χαίρονται με τη «επιτάχυνση» των διαδικασιών ανάπτυξης, έγκρισης και παραγωγής των εμβολίων…

Τι κάνουμε τώρα που μάθαμε ότι υπάρχουν ανεπιθύμητες και από τα τα «Θεία» εμβόλια; Πως γίνεται η αξιολόγηση και η διαχείρηση κινδύνου (risk assessment και risk management για τους εξωτερικούς ειδικούς);

Τι λένε όλοι αυτοί που «γνώριζαν» ότι οι πρώτες αναφερόμενες ανεπιθύμητες δεν οφείλονται στα εμβόλια;

Τι θα κάνουμε με αυτούς που έχουν πάρει ήδη μια δόση;

Τι θα μας αναλύσουν όλοι οι ειδικοί στα φάρμακα που δεν ξεχωρίζουν το μόριο της πενικιλίνης από αυτό της ζάχαρης;

Που είναι οι πολέμιοι των θεραπευτικών αντισωμάτων, τα οποία δεν χρειάζονται λόγω της ελεύσεως των εμβολίων;

Αφού όλα τα εμβόλια «δουλεύουν» με δημιουργία της ακίδας του ιού στον οργανισμό, πως ξέρουν ότι τα υπόλοιπα είναι ασφαλή;

Και θυμίζω αυτό που είχα πει τέλος Δεκεμβρίου και φυσικά λοιδορήθηκα από πολλούς, φίλων και συνεργατών συμπεριλαμβανομένων.

Τις «τσαπατσουλιές» θα θυμόμαστε και θα γελάμε μετά από χρόνια.

Δυστυχώς τώρα δεν μπορούμε και να γελάσουμε με τόσους ασθενείς και οσονούπω νεκρούς γύρω μας».

πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.