Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2020

Εκείνοι που πιστεύουν στον θεό με ειλικρινή καρδιά θα κερδηθούν σίγουρα από τον θεό!


 Όταν πιστεύεις στον θεό τίποτα δεν σε κλονίζει

γιατί ο θεός σε προστατεύει σε κάθε ώρα και στιγμή!!!   

Με την από κάθε πλευρά πανθομολογούμενη παγκόσμια αβεβαιότητα και την προειδοποίηση τόσων πολλών και διαφορετικής προελεύσεως και προαιρέσεως πηγών για επικείμενο παγκόσμιο χάος, προβληματίζομαι από τους περισσότερους δηλωμένους πιστούς του Χριστού, βλέποντας τους να ανησυχούν υπέρμετρα. Μα ο Χριστός ενανθρωπίστηκε για να βγάλει τον προαιώνιο φόβον του ανθρώπου κι εσύ πας στην προχριστιανικήν εποχήν; Το σκέφτηκες καλά;

Πριν κάποια χρόνια συζητούσαμε με κολλητό μου φίλο, με πίστη σε Χριστό, όταν έστειλε ένα μήνυμα σε γέροντα με διαπιστωμένες ικανότητες. Το μήνυμα αφορούσε την αγωνία του εν όψει ετήσιων ιατρικών εξετάσεων λόγω ιστορικού ας πούμε ογκολογικής φύσεως. Σε λίγα λεπτά έρχεται το απαντητικό μήνυμα :
– Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά! Μπορεί να αργήσουν λίγο οι εξετάσεις αλλά όλα θα είναι τέλεια!
– Μα τι ανησυχείς, αφού όλα θα πάνε καλά, είπα, στην αγωνία της αργοπορίας των εξετάσεων.
Την επομένην ημέρα λύθηκε το μυστήριο. Τηλεφωνά η γραμματέας του ιατρού και λέει :
– Κύριε Π. θα κάνουμε την άλλην εβδομάδα τις εξετάσεις γιατί ο ιατρός εκτάκτως αναχώρησε για συνέδριο. Και τότε ρώτησα :
– Θα πας για τις εξετάσεις;
– Ναι, απαντά, γιατί να μην πάω;
– Αφού ο γέροντας είπε ότι όλα θα είναι τέλεια…
Εντάξει, άνθρωποι είμαστε και κουβαλάμε την ανησυχία της κοσμικής μας ύπαρξης, ώστε να βάλουμε το δάχτυλο επί τον τύπον των ήλων. Αλλά όταν σε εξομολόγηση σου μιλά ο Χριστός και σε παραινεί να σου δώσει την ευλογία Του και συ την αρνείσαι, τότε που πιστεύεις;
«Ὦ γενεὰ ἄπιστος καὶ διεστραμμένη! ἕως πότε ἔσομαι μεθ᾽ ὑμῶν;…» (Ματθ.17,17)

Λοιπόν που πιστεύεις; Στον Χριστό, που έπλασαν οι διώκτες Του, αυτοί που αρνούνται την Ύπαρξή Του αλλά σε διώκουν για την Πίστη σου σε Αυτόν; Αν φοβούνται τον ανύπαρκτον ουσιαστικά παραδέχονται την Ύπαρξή Του. Αλλά συ γιατί Τον αρνείσαι;
Ο Χριστός φρόντισε και φροντίζει να στέλνει προειδοποιητικά μηνύματα με τις Γραφές, με τους Αγγέλους Του, με τους Αγίους Του, που κάποιους τους ζήσαμε (ή μπορεί και να τους ζούμε), τους μιλήσαμε, φάγαμε και ήπιαμε μαζί και μας τα είπαν χαρτί και καλαμάρι :
– Παιδιά, διορθωθείτε, δεν πάτε καλά, ο Χριστός στέλνει μηνύματα. Αν δεν μετανοήσετε θα γίνουν αυτά κι αυτά….!
– Πότε, γεροντάδες;
– Αυτό μόνον ο Πατήρ το γνωρίζει αλλά σας δίνει άπλετο χρόνο να διορθωθείτε. Μην ξεχειλώνετε τον χρόνο. Κι όταν ο Κύριος μιλά να διορθωθείτε εννοεί για να ζήσετε μια επίγεια ζωή “μέλι-γάλα”, ειδικά σε σχέση με την επίγεια κόλαση που βιώνετε στις μέρες μας.

Λοιπόν συνοπτικά :
ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ !!! (Πιστεύω εις ένα Θεόν, Πατέρα ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ). Αν δεν το πιστεύεις σταμάτα την Κυριακή προσευχή, είναι ανώφελη!
Η προστασία, που μας προσφέρει ο Παντοδύναμος αγγίζει τα όρια του θαύματος και ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ.
Έχοντας αυτήν την πίστη, αν παρά (κοσμικήν) ελπίδα αναχωρήσεις για τα ουράνια ο παράδεισος σε περιμένει. Ο Θεός σαν φιλάνθρωπος δίνει τρομακτικά πολλές ευκαιρίες σε ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ για να σωθούν και δεν θα πας ούτε από κορωνοϊό ΑΝ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΝ ΜΙΧΑΗΛ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ. Αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες λυπάμαι πολύ.
Αν φύγεις έτσι θα δεις τα γεγονότα από τον εξώστη, πανοραμικά, ποιός στη χάρη σου;

Αλλά αν τα ζήσεις εδώ, θα έχεις την ευκαιρία να λες στην υπόλοιπη ζωή σου ότι πάλεψες στη μεγαλύτερη μάχη επί γης έχοντας σύμμαχον τον προαιώνιον Θεόν. Τι τιμή!
Έχεις λοιπόν δυο δυνατότητες : πιστεύεις τους προδότες πολιτικούς (διαφεντεύοντες ελίτ και παρατρεχάμενους κάθε ιδιότητας), τους δημοσιοκάφρους και δυστυχώς την προδοτική της Πίστης ιεραρχία ή τον Λόγον του Θεού.
«ἐρευνᾶτε τὰς γραφάς, ὅτι ὑμεῖς δοκεῖτε ἐν αὐταῖς ζωὴν αἰώνιον ἔχειν· καὶ ἐκεῖναί εἰσιν αἱ μαρτυροῦσαι περὶ ἐμοῦ·» (Ιωαν.5,39)
Εσύ μελέτησες τις γραφές; ή άφησες τον κάθε Κούλη, Πορδούλη, Σκατούλη, Εισαγγελάτο ή πάπαρδο να σε παραπλανά;
Γνώριζε ότι το “παιχνίδι” είναι χαμένο γι αυτούς, μην ποντάρεις σε χαμένους την ψυχή σου, θα χάσεις…ούτε τον μπάρμπα ή τη νόνα σου να εμπιστεύεσαι αν έρχονται σε αντίθεση με τις Γραφές :
«34 Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ. 37 Ὁ φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· 38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος» (Ματθ.10,34-38).
Τα πρόβλεψε όλα, πιο ξεκάθαρα δεν μπορούσε να τα πει ο Αιώνιος Λόγος του Θεού.

Λοιπόν ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ;;;
Υπεραγία Θεοτόκε, σκέπε ημάς, ειδικά σήμερα που εορτάζεις (Εισόδια Θεοτόκου).

 

Πηγή 

Αγαπητοί κύριοι της Pfizer, έχετε κάποιο πρόβλημα να αναλάβετε εγγράφως την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη για το εμβόλιό σας;

 ΑΣΦΑΛΕΣΤΑΤΟ, ΚΑΤΑ 95 % ΜΑΛΙΣΤΑ, ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ, ΛΕΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ PFIZER, ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΙΑΖΕΣΤΕ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. 

ΤΙ ΓΛΥΚΟ... 

ΩΡΑΙΑ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ;

ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΣΩΣΤΑ;

ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥΛΑΝΕ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΣΩΣΤΑ;

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ. ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ. 

ΓΙΑ ΜΑΣ. 

ΣΩΣΤΑ;



Μόλις δύο μέρες μετά τις κατηγορηματικές δηλώσεις του καθηγητή Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρη Κούβελα, ότι δεν υπάρχει περίπτωση η Pfizer να αρχίσει να παρασκευάζει το εμβόλιο πριν τον Φεβουάριο, ενώ δεν το περιμένει να είναι έτοιμο πριν το καλοκαίρι,

https://www.megatv.com/.../kouvelas-den-perimeno-to.../

η ίδια η Pfizer δεν συμφωνεί με τον ειδικό μας (τους ειδικούς όμως μας έχετε πει να ακούμε...), και σήμερα ζήτησε κατεπείγουσα έγκριση, ανακοινώνοντας ότι έχει ήδη παρασκευάσει 20.000.000 από τα εμβόλια που κατά τον κ. Κούβελα δεν θα παρασκεύαζε πριν τον Φεβρουάριο. Τα έχει έτοιμα... 

https://www.lifo.gr/.../emvolio-koronoioy-i-pfizer-ekane...

Λοιπόν, αγαπητοί κύριοι της Pfizer, αφού σας συγχαρούμε για την εκπληκτική ταχύτητα στην παρασκευή του εμβολίου, και το σπάσιμο κάθε προηγούμενου ρεκόρ, και σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς που θα σώσετε τον πλανήτη, με το αζημίωτο, να υποθέσω,

υποθέτω επίσης ότι δεν θα έχετε κάποιο πρόβλημα να αναλάβετε εγγράφως την πλήρη αστική και ποιινική ευθύνη για το εμβόλιό σας.

Ξέρετε, σε περίπτωση που...

Δεν έχουμε καμία αμφιβολία για την αξιοπιστία σας, αλλά καλού κακού, βρε αδελφέ.

Γιατί, ξέρετε, αν πάμε να αγοράσουμε ένα απλό αυτοκίνητο από μία αντιπροσωπεία και ζητήσουμε να μας υπογράψουν μία δήλωση ότι αναλαμβάνουν την πλήρη αστική και ποινική ευθύνη, σε περίπτωση που δεν πιάσουν τα φρένα και σκοτωθούμε,

και αρνηθούν, μάλλον, ξέρετε, δεν θα το αγοράσουμε.

Οπότε, όλο αυτό απευθύνεται κυρίως σε σας, κύριε Μητσοτάκη.

Γιατί εσείς της Pfizer μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε γι αυτό που θα πουλήσετε. Το θέμα είναι τι θα κάνει αυτός που θα το αγοράσει. Πρωτίστως όταν θα το αγοράσει για άλλους. Δηλαδή, εμάς.

Έτσι, κύριε Μητσοτάκη; Υποθέτω ότι θα απαιτήσετε το αυτονόητο, σωστά;

Αλλιώς, μη ξαναμιλήσετε για ψεκασμένους.

Εντάξει;

Επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ: Ακραίο μέτρο τα lockdowns για φτωχούς και ευάλωτους...Ακουει το Καθεστως της Ελλαδος;

Να ενισχυθούν νοσοκομεία και δομές υγείας και να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ στον πληθυσμό... Ακούει κανείς στην Ελλάδα, ή μπα;



Μαύρα μαντάτα για εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο που θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον κοινωνικό αποκλεισμό και την οικονομική εξαθλίωση από τις συνέπειες της πανδημίας, κομίζει μέσα από την αποκλειστική συνέντευξή της στη «δημοκρατία» η επιστημονική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, Σούμια Σουαμινάθαν.

Σύμφωνα με την Ινδή γιατρό που αποτελεί την επίσημη «φωνή» του οργανισμού σε ό,τι αφορά τα νέα επιστημονικά δεδομένα για τον ιό, οι οικονομικές και κοινωνικές επιπτώσεις θα είναι καταστροφικές.

«Δεκάδες εκατομμύρια άνθρωποι κινδυνεύουν να βρεθούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, εκατομμύρια επιχειρήσεις θα κλείσουν ενώ το ήμισυ του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού των 3,3 δισεκατομμυρίων, κινδυνεύει να χάσει το βιος του. Τα lockdowns έχουν πολλαπλάσιες αρνητικές επιδράσεις στους ευάλωτους και οικονομικά ασθενέστερους πληθυσμούς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Στον αντίποδα, για πρώτη φορά στα χρονικά η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα συνεργάζεται τόσο στενά για έναν κοινό σκοπό που δεν είναι άλλος από την παρασκευή εμβολίου ή φαρμάκου που θα μας επιτρέψει την πολυπόθητη επιστροφή στην κανονικότητα. Όπως εξηγεί η δρ. Σουαμινάθαν, αυτή τη στιγμή 48 εμβόλια διαφορετικών και καινοτομικών τεχνολογιών βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη, 11 εκ των οποίων είναι ήδη στη φάση III. «Δεν ξέρουμε ακόμη ποιο η ποια θα περάσουν όλα τα τεστ αποτελεσματικότητας, ασφάλειας και διάρκειας κάλυψης», σημειώνει.

Σε ό, τι έχει να κάνει με τα φάρμακα, η γιατρός του ΠΟΥ τονίζει πως μόνο τα κορτικοστεροειδή (δεξαμεθαζόνη) έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά σε σοβαρές περιπτώσεις Covid -19. «Με την ανοσολογική απόκριση που προκαλούν, μπορούν να σώσουν τη ζωή πολύ άρρωστων ασθενών με κορωνοϊό. Επιπλέον, τα μονοκλωνικά αντισώματα έχουν αποτελέσματα τόσο στην πρόληψη όσο και στη θεραπεία όμως είναι δύσκολη η παραγωγή τους σε μεγάλες ποσότητες και είναι ακριβή θεραπεία», σημειώνει προσθέτοντας πως και τα αντιπηκτικά επίσης δείχνουν να βοηθούν επειδή ο ιός δημιουργεί θρομβώσεις σε βαριά αρρώστους.

Τεράστια σημασία ωστόσο έχει, σύμφωνα με την επικεφαλής επιστήμονα του ΠΟΥ, και η ευρεία διαθεσιμότητα οξυγόνου στις υπηρεσίες υγείας καθώς έχει αποδειχθεί εξαιρετικά ωφέλιμη σε βαριά νοσούντες.

Τα δεδομένα αυτά είναι εν πολλοίς ενθαρρυντικά, ωστόσο, ο δρόμος που έχουμε ακόμη μπροστά μας φαίνεται να είναι μακρύς και ανηφορικός. «Μπορεί να κουραστήκαμε από τον ιό αλλά εκείνος δεν κουράστηκε με εμάς», τονίζει με νόημα η γιατρός, επισημαίνοντας πως αυτή την εβδομάδα τα κρούσματα ξεπέρασαν τα 50 εκατομμύρια παγκοσμίως.

«Ο μόνος τρόπος να σπάσουμε την αλυσίδα μετάδοσης είναι να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, να εντοπίζουμε τα κρούσματα, να τα απομονώνουμε και να παρακολουθούμε παράλληλα τις στενές επαφές τους, να προστατεύουμε τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας και φυσικά να ενισχύσουμε τα νοσοκομεία. Η υιοθέτηση κάποιων εξ’ αυτών των μέτρων δε θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Πρέπει τα κράτη να εφαρμόζουν όλα τα παραπάνω παράλληλα».

Σύμφωνα με την ίδια, ο ΠΟΥ με μια σειρά από μαθηματικά μοντέλα έχει υπολογίσει ότι το ποσοστό θνητότητας όσων νοσούν από κορωνοϊό ανέρχεται στο 0,6% που σημαίνει ένας θάνατος σε 200 κρούσματα.

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες εμφάνισης της πανδημίας, πολύς λόγος έγινε για τις υγρές, υπαίθριες αγορές της Κίνας με την επιστημονική κοινότητα να θεωρεί υπεύθυνους τους αιματηρούς πάγκους τους για τη μετάδοση και εξάπλωση του SARS-CoV-2 που άλλαξε τον κόσμο όπως τον γνωρίζαμε μέχρι πρότινος.

«Οι αγορές αυτές αποτελούν πηγή διατροφής για εκατομμύρια ανθρώπους, δεν μπορούν να κλείσουν. Πρέπει όμως να τηρούν πολύ αυστηρά μέτρα και, το κυριότερο, πρέπει να απαγορευτεί εντελώς η πώληση αγρίων ζώων/πτηνών σε αυτές τις αγορές. To 70% των ιών προέρχονται από ζώα», σημειώνει και τονίζει πως το γεγονός ότι τα πρώτα κρούσματα κορωνοϊού συνδέθηκαν με τις αγορές στην Ουχάν δεν σημαίνει απαραίτητα πως η πανδημία ξεκίνησε από εκεί. 

«Από τότε που εντοπίστηκαν οι πρώτες περιπτώσεις Covid -19 , ο ΠΟΥ αναζητούσε στοιχεία για το πώς ο ιός αρχικά έκανε το άλμα από ζώα σε ανθρώπους. Οι μελέτες για την προέλευσή του βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και αναμένουμε τα αποτελέσματα με ανυπομονησία, καθώς η ικανότητά μας να αποτρέψουμε και να ανταποκριθούμε σε μελλοντικές πανδημίες εξαρτάται από τον εντοπισμό των φυσικών δεξαμενών και των ενδιάμεσων ξενιστών του SARS-CoV-2».

Αναφερόμενη στις επιπτώσεις των lockdowns – τα οποία μάλιστα χαρακτηρίζει ως ακραία μέτρα – η γιατρός του ΠΟΥ υπογραμμίζει πως η απομόνωση, η απώλεια εισοδήματος που απορρέει από το κλείσιμο των επιχειρήσεων καθώς και ο διαρκής φόβος για την υγεία και το μέλλον, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας ή να επιδεινώσουν τα ήδη υπάρχοντα.

«Η εργασία από το σπίτι, η κατ’ οίκον εκπαίδευση των παιδιών και η έλλειψη επαφής με άλλα μέλη της οικογένειας, φίλους και συναδέλφους, είναι λογικό να επηρεάσει την ψυχική μας ευημερία. Υπάρχουν ωστόσο που κάποια πράγματα που θα μπορούμε να κάνουμε για να βοηθήσουμε τον εαυτό μας σε αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση· η τήρηση τακτικών ρουτινών, όσον αφορά στον ύπνο και τα γεύματα είναι σημαντική. Επίσης η σωστή κατανομή του χρόνου για εργασία και ξεκούραση είναι εξίσου ωφέλιμη».

Την ίδια ώρα, όπως λέει, θα πρέπει οι κυβερνήσεις να εκμεταλλευτούν στο έπακρο το καθεστώς της καραντίνας προκειμένου να ενισχυθούν νοσοκομεία και δομές υγείας ενώ παράλληλα να γίνονται όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ στον πληθυσμό.

«Ξεγυμνώθηκαν τα πολυδιαφημισμένα συστήματα Υγείας του δυτικού κόσμου»

Ολοκληρώνοντας τη συζήτησή μας η δρ. Σοαυμινάθαν επισημαίνει πως η πανδημία του κορωνοϊού αποτέλεσε αφορμή να «ξεγυμνωθούν» τα πολυδιαφημισμένα συστήματα πρόνοιας του δυτικού κόσμου που αποδείχθηκαν εξαιρετικά ελλιπή και ευάλωτα σε κρίσεις και τονίζει την ανάγκη στροφής σε πιο ανθρωποκεντρικά συστήματα υγείας.

«Η πανδημία μας υπενθύμισε ότι η υγεία είναι το θεμέλιο της κοινωνικής, οικονομικής και πολιτικής σταθερότητας. Αυτή η κρίση στην υγεία πυροδότησε μια κοινωνικοοικονομική κρίση που θα επηρεάσει δισεκατομμύρια ζωές. Το ερώτημα είναι αν το μάθημα αυτό θα οδηγήσει σε ουσιαστικές επενδύσεις στην υγεία την επόμενη μέρα. 

Χρειαζόμαστε ενισχύσεις στον τομέα αυτό, αλλά δεν θα πρέπει να το θεωρήσουμε ως κόστος, αλλά σαν μια επένδυση που αποτελεί το θεμέλιο παραγωγικών, ανθεκτικών και σταθερών οικονομιών», επισημαίνει και καταλήγει: «Η υγεία είναι μια πολιτική επιλογή. Χωρίς ισχυρή πολιτική βούληση θα παραμείνει απλώς ένας στόχος για πολλές χώρες του κόσμου».





πηγη 

''Κλείσε την τηλεόραση και άνοιξε τα μάτια σου μην γίνεσαι πειραματόζωο'' ! ! !


 

 

Σήμερα: δεν έχετε μάσκα; Δεν μπορείτε πλέον να μπείτε σε κανένα κατάστημα ή μέσα μαζικής μεταφοράς...
Αύριο: χωρίς τραπεζική κάρτα δεν μπορείς να πληρώσεις τίποτα. Τα χρήματα δεν θα γίνονται πλέον δεκτά...
Μεθαύριο: δεν εμβολιάστηκες; Δεν επιτρέπεται πλέον να ταξιδεύεις, δεν μπορείς να προσλαμβάνεσαι από καμία εταιρεία, να κυκλοφορείς ελεύθερα ή να χρησιμοποιείς μέσα μαζικής μεταφοράς...
Στο άμεσο μέλλον: δεν έχετε ένα τσιπ εμφυτευμένο στο δεξί χέρι ή δορυφορικό ενεργοποιημένο νανο-τσιπ, τότε δεν έχετε πρόσβαση σε απολύτως τίποτα!
Τα ανθρώπινα δικαιώματα σου δεν υπάρχουν πια...
Θα είσαι παρίας, εχθρός του συστήματος...
Όλα κινούνται σύμφωνα με ένα καλά καθιερωμένο σχέδιο και οι άνθρωποι αποδέχονται τα πάντα.
*** κλείσε την τηλεόραση και άνοιξε τα μάτια σου  📷

 

 

Πηγή 

Τι ζηταει το σχέδιο «Great Reset» των διεθνιστων, του μεταμοντέρνου Νέο-Κομμουνισμού, στο γραφειο του "Πρωθυπουργου";


Είδαμε καλά; Ποιό είναι αυτό το βιβλίο στο γραφείο του πρωθυπουργού;;;

Έχει μοιραστεί σε όλη την Ευρώπη το βιβλίο;;;

Η κυβέρνηση έχει επικεντρωθεί στον κορωνοϊό και την… μεγάλη επανεκκίνηση!!!

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το βιβλίο που έπιασε ο «φακός» της κάμερας πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού!



Για δείτε! Ποιο είναι αυτό το βιβλίο κάτω δεξιά;;; Μήπως δεν είδαμε καλά ή είναι κάποιο μοντάζ;;;

Μήπως είναι αυτό το το βιβλίο που φαίνεται στην φωτογραφία;

Covid 19 – Η μεγάλη επανεκκίνηση

Άλλωστε ο πρωθυπουργός είχε δηλώσει πως «το 2021 πρέπει να είναι η χρονιά της ‘μεγάλης επανεκκίνησης».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ THE GREAT RESET;;;

Το σχέδιο «Great Reset» έχει εκπονηθεί από τους διεθνιστές του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) και επιδιώκει, κατά κύριο λόγο, να πατηθεί το κουμπί επανεκκίνησης-επαναρρύθμισης στην παγκόσμια οικονομία, αντικαθιστώντας το καπιταλιστικό σύστημα με «σύγχρονα σοσιαλιστικά συστήματα»: ένας μεταμοντέρνος Νέο-Κομμουνισμός με την βοήθεια της τεχνολογίας, βασισμένος στην «Νέα Πράσινη Νέα Συμφωνία» της Ατζέντας 2030.





πηγη 

Γιατροί αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο ! ! ! Μήπως κάτι ξέρουν που δεν ξέρουμε;;;


Η νέα γρίπη δείχνει τα δόντια της και στην Ελλάδα. Το έβδομο θύμα της πανδημίας είναι μια 19χρονη φοιτήτρια, η οποία έπασχε από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ από χθες νοσηλεύονται στην εντατική δύο 42χρονοι- η μία ασθενής χωρίς άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας- και μια 37χρονη γυναίκα με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Στο μεταξύ, σε κλίμα δυσπιστίας άρχισε χθες το πρωί ο εμβολιασμός γιατρών και νοσηλευτών. Ακόμη και στα νοσοκομεία όπου ο αριθμός των εργαζομένων φθάνει τις 2.

Οι γιατροί αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο
Ηνέα γρίπη δείχνει τα δόντια της και στην Ελλάδα. Το έβδομο θύμα της πανδημίας είναι μια 19χρονη φοιτήτρια, η οποία έπασχε από σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα, ενώ από χθες νοσηλεύονται στην εντατική δύο 42χρονοι- η μία ασθενής χωρίς άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας- και μια 37χρονη γυναίκα με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια. Στο μεταξύ, σε κλίμα δυσπιστίας άρχισε χθες το πρωί ο εμβολιασμός γιατρών και νοσηλευτών.

Ακόμη και στα νοσοκομεία όπου ο αριθμός των εργαζομένων φθάνει τις 2.500 δέχθηκαν να εμβολιαστούν μόλις 50-70 άτομα. Η διχογνωμία των γιατρών στο ζήτημα του εμβολιασμού «θέριεψε» μετά την παραίτηση του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμών του Νοσοκομείου «Αγιος Παύλος» της Θεσσαλονίκης κ. Στρ. Πλωμαρίτη επειδή δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί. Από την άλλη πλευρά, η υπουργός Υγείας κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου επέλεξε να εμβολιαστεί on camera προκειμένου, όπως είπε, να στηρίξει το πρόγραμμα εμβολιασμού για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Κορωνοϊός : Στο 82% η πληρότητα στις ΜΕΘ – 8 κενές στη Θεσσαλονίκη
Ομοίως έπραξε και ο πρώην υπουργός Υγείας κ. Αλ. Παπαδόπουλος, ο οποίος πήγε να εμβολιαστεί πρωί πρωί στο Μαιευτήριο «Ελενα Βενιζέλου». «Αποφάσισα να κάνω το εμβόλιο για τη νέα γρίπη, χωρίς να ανήκω στις ομάδες υψηλού κινδύνου, μόνο και μόνο για να συμβάλω κι εγώ στην προσπάθεια αναχαίτισης της πανδημίας» δήλωσε προς «Το Βήμα» ο πρώην υπουργός Υγείας, εκφράζοντας παράλληλα τη διαφωνία του με την άρνηση πολλών γιατρών και νοσηλευτών να εμβολιαστούν.

Οι αριθμοί από τα νοσοκομεία είναι απογοητευτικοί. Στον «Ευαγγελισμό» ως τις 2.30 το μεσημέρι είχαν εμβολιαστεί μόλις 70 εργαζόμενοι και άλλοι 50 στο Ιπποκράτειο της Αθήνας. Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν εμβολιάστηκαν χθες ως το μεσημέρι περίπου 50 υγειονομικοί και άλλοι τόσοι είχαν εμβολιαστεί την περασμένη εβδομάδα στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος. Σ αν «βόμβα» έπεσε η παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Εμβολιασμών θέτοντας ζήτημα ασφαλείας του εμβολίου. «Δεν έχει αξιολογηθεί επαρκώς η ασφάλεια του εμβολίου» είπε και τόνισε ότι θεωρεί «ανήθικο και αντιδεοντολογικό» να συστήνει στους πολίτες να εμβολιαστούν έναντι της νέας γρίπης τη στιγμή που ο ίδιος δεν πρόκειται να λάβει το εμβόλιο. «Η νέα γρίπη είναι μια ήπια γρίπη, πιο ήπια από την κοινή γρίπη. Εχουμε το παράδειγμα του νοτίου ημισφαιρίου που πέρασαν τη γρίπη χωρίς εμβόλιο και χωρίς να επαληθευτεί κανένα από τα τρομολάγνα σενάρια που κυκλοφορούν» σημείωσε ο κ. Πλωμαρίτης. «Ούτως ή άλλως» προσέθεσε «υπάρχει μια διαδικασία “μαζικού εμβολιασμού” των πολιτών που περνούν τη νέα γρίπη χωρίς να το ξέρουν και αποκτούν ανοσία και είναι άσκοπο να εμβολιαστούν».

Η δήλωσή του προκάλεσε την αντίδραση της επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Βορείου Ελλάδος κυρίας Τζίνας ΛεπτοκαρίδουΛακασά. «Θίγει όχι μόνο το υπουργείο και το ΕΚΕΠΥαλλά όλη την Ελλάδα. Είναι απαράδεκτο από γιατρό να ακούγονται αυτά τα πράγματα» σχολίασε η κυρία Λεπτοκαρίδου-Λακασά. Την άρνησή του να εμβολιαστεί εξέφρασε και ο πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Θεσσαλονίκης κ. Χρ. Παπαστεργίου, ο οποίος ανέφερε ότι, εξ όσων γνωρίζει, οι περισσότεροι συνάδελφοί του δεν πρόκειται να εμβολιαστούν. «Δεν πιστεύω ότι επηρεάστηκαν από την παραίτηση του κ. Πλωμαρίτη. Αυτή την εικόνα είχα και πριν. Εγώ προσωπικά δεν θα εμβολιαστώ» είπε.

Από την πλευρά του, ο επίκουρος καθηγητής Παθολογίας και Λοιμώξεων της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεργάτης του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων κ. Σωτ. Τσιόδρας τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού. «Εμβολιάστηκα στο “Αττικόν” με το πρώτο κύμα γιατρών. Πιστεύω στην ασφάλεια και στην αποτελεσματικότητα του εμβολίου στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό. Εμβολιαζόμενοι θα προστατεύσουμε την υγεία της πιο ευπαθούς ομάδας του γενικού πληθυσμού, δηλαδή των ασθενών μας που νοσηλεύονται διότι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας» δήλωσε.

Α νάλογη άποψη εξέφρασε και η παιδίατρος- λοιμωξιολόγος, αναπληρώτρια καθηγήτρια στη Β΄ Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κυρία Μαρίζα Τσολιά. «Ο κόσμος δεν πρέπει να βλέπει σαν απειλή το εμβόλιο. Αν εμβολιαστεί ένα σημαντικό ποσοστό του πληθυσμού, θα ανακοπεί το πανδημικό κύμα» δήλωσε. Η κυρία Τσολιά σημείωσε ότι οι υγειονομικοί αντιμετωπίζουν μεγάλο κίνδυνο να προσβληθούν από τη νέα γρίπη και το πανδημικό εμβόλιο είναι το μόνο που παρέχει προστασία.

Την ίδια στιγμή οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας συνέστησαν σε όλους όσοι πάσχουν από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ) να εμβολιαστούν έναντι της νέας γρίπης. Επίσης όσοι καπνίζουν και είναι άνω των 40 ετών πρέπει να υποβληθούν σε σπιρομέτρηση (μέτρηση της εκπνοής) η οποία θα δείξει αν πάσχουν από ΧΑΠ.

ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΩΝ
Πωλούν ψεύτικα φάρμακα μέσω Ιnternet
ΛΟΝΔΙΝΟ. Επιτήδειοι κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια πουλώντας ψεύτικα φάρμακα κατά της νέας γρίπης Α (Η1Ν1) στο Διαδίκτυο, όπως ανακοίνωσε χθες η Sophos, μια βρετανική εταιρεία διαδικτυακής ασφάλειας. Η εταιρεία έχει αναχαιτίσει εκατοντάδες εκατομμύρια παραπλανητικά μηνύματα (spam) για διαφημίσεις φαρμακευτικών εταιρειών και ιστοσελίδες, έργα απατεώνων οι οποίοι προσπαθούσαν να πουλήσουν ψεύτικα αντι-ιικά φάρμακα Τamiflu. Πολλές από τις συμμορίες των επιτήδειων έχουν έδρα τους τη Ρωσία.

Στη Γερμανία, τα κρούσματα της νέας γρίπης διπλασιάστηκαν μέσα σε μία εβδομάδα. «Εχουμε τώρα περισσότερα από 15.000 νέα κρούσματα την εβδομάδα και αυτά είναι μόνο όσα επιβεβαιώνονται εργαστηριακά» δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΖDF ο Γκέραρντ Κράουσε του Ινστιτούτου για τις Μολυσματικές Νόσους Robert Κoch (RΚΙ). Από την περασμένη εβδομάδα, 16 άνθρωποι έχουν πεθάνει από τη νέα γρίπη στη Γερμανία και περισσότεροι από 50.000 έχουν μολυνθεί, σύμφωνα με το ινστιτούτο. Στην Πολωνία ένας 48χρονος πέθανε χθες το πρωί σε νοσοκομείο της πόλης Λοτζ, ανεβάζοντας σε δύο τον αριθμό των νεκρών. Κλείνουν σχολεία
Κλειστό είναι από χθες και για επτά ημέρες το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, εξαιτίας της εμφάνισης κρουσμάτων της νέας γρίπης. Επίσης, έκλεισαν τρία τμήματα του Δημοτικού Σχολείου Κολεγίου ΑθηνώνΜποδοσάκειο Διδακτήριο, οκτώ τμήματα του Δημοτικού Σχολείου Κολεγίου ΑθηνώνΛάτσειο Διδακτήριο και τρία τμήματα του Γυμνασίου της Ελληνογερμανικής Αγωγής. Πάντως, χθες η υπουργός Υγείας κυρία Ξενογιαννακοπούλου δήλωσε ότι προς το παρόν δεν υπάρχει απόφαση για την παύση της λειτουργίας των σχολείων πριν από την έναρξη των χριστουγεννιάτικων διακοπών. «Για την ώρα παραμένουμε στον κανόνα, ο οποίος εφαρμόζεται» είπε.


Πηγή

Τουρκία-Κατάρ-Πακιστάν με Αρχηγό τον Νέο Χίτλερ ετοιμάζονται να εισβάλουν στις χώρες της Μεσογείου...

Ο τουρκικός άξονας θα κινηθεί κατά των χωρών της Α. Μεσογείου και Ρωσία, ΕΕ, ΗΠΑ "σφυρίζουν" αδιάφορα...

Οι Κουληδες δινουν επιντοματα στους Πακιστανους απ το υστερημα του φτωχου Ελληνα...

Παρτε το αποφαση , οτι καταφερουμε θα το καταφερουμε μονοι μας....

Βοηθεια μην περιμενετε απο πουθενα...



Από τη Λιβύη έως την Αρμενία, και από τη Μεσόγειο έως τον Εύξεινο Πόντο, ο Τούρκος ηγέτης συνεχίζει να προσπαθεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο, με την υποστήριξη των φίλων του στη Ντόχα αλλά και των Πακιστανών.

"Η Τουρκία έχει βαθιές σχέσεις φιλίας και αδελφότητας με το Κατάρ και το Πακιστάν, ενώ οι σχέσεις μεταξύ των χωρών αυτών  βελτιώθηκαν ταχύτατα σε όλους τους τομείς... και τώρα συνεργάζονται ενεργά για την επίλυση περιφερειακών προβλημάτων".

Με αυτά τα λόγια, ο επίσημος ιστότοπος του τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών περιγράφει σύμφωνα με ανακοινώσεις του εν συντομία την κατάσταση των σχέσεων μεταξύ Κατάρ-Τουρκίας-Πακιστάν.

Αυτές οι σχέσεις έχουν επηρεάσει και θα συνεχίσουν να επηρεάζουν βαθιά την εξέλιξη (ή την εμπλοκή) των διεθνών σχέσεων σε μια ευρεία περιοχή που ξεπερνά τα κλασικά σύνορα της Μέσης Ανατολής, επεκτείνοντας την δράση τους από τη Λιβύη έως τον Καύκασο, και από την Κύπρο έως την λεκάνη της Ανατολικής Μεσογείου.

Ειδικά η στενή συμμαχία μεταξύ Τουρκίας και Κατάρ, έχει δύο πολύ ακριβείς ημερομηνίες, τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Ιούνιο του 2017.

Μετά τις αναταραχές που ξέσπασαν στην Τυνησία με κύμα διαμαρτυριών ενάντια στο αυξανόμενο κόστος ζωής και τα αιτήματα για δημοκρατία, επίσης χάρη στην εξελιγμένη και αδιάκοπη στρατηγική ενημέρωσης (και παραπληροφόρησης) του τηλεοπτικού σταθμού Al Jazeera, που ανήκει στο Εμίρη του Κατάρ, οι διαδηλώσεις εξαπλώθηκαν γρήγορα στη Λιβύη, την Αίγυπτο και τη Συρία προκαλώντας αναταραχές και διαταραχές που εξακολουθούν να υφίστανται μέχρι σήμερα.

"Ο μύθος των «Αραβικών Πηγών» ξεκίνησε χάρη στο Al Jazeera, και στην πολιτική κοντόφθαλμη πολιτική του υπουργείου εξωτερικών των ΗΠΑ, με επικεφαλής την εποχή εκείνη την Χίλαρι Κλίντον, αναφέρει το israeldefense.

Το Al Jazeera ήταν που έβαλε “φωτιές” στις πλατείες, τους δρόμους και στα μυαλά ολόκληρου του αραβικού και μουσουλμανικού κόσμου, ζητώντας εξέγερση ενάντια στους «δεσπότες», εξαπολύοντας ταυτόχρονα κατηγορίες κατά της Δύσης και των ευρωαμερικανικών ΜΜΕ.

Συνειδητοποιήσαμε (με δυσκολία) ότι τα πράγματα δεν ήταν όπως τα ανέφερε ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός του Κατάρ, μετά από μια δεκαετία αιματηρών συγκρούσεων, εμφύλιων πολέμων και αυταρχικών πραξικοπημάτων.

Όλα τα γεγονότα έδειξαν ότι οι «Αραβικές Πηγές» δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μια απόπειρα του οπισθοδρομικού μέρους του Ισλάμ, το οποίο συγκεντρώθηκε γύρω από τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα», να πάρει τελικά την εξουσία ανατρέποντας λίγο πολύ αυταρχικά κοσμικά καθεστώτα, τα οποία τα αντικατέστησε με κυβερνήσεις που βασίζονται αποκλειστικά στη Σαρία, τον ισλαμικό νόμο που απαιτεί την αυστηρότερη συμμόρφωση με τις αρχές του Κορανίου”, αναφέρει Ισραηλινός ειδικός.

Σε αυτό το πλαίσιο αναπτύχθηκε και ενισχύθηκε ο ειδικός σύνδεσμος μεταξύ του Ερντογάν και του Καταριανού Σείχη Αλ Θάνι. Και οι δύο ηγέτες συνειδητοποίησαν ότι εάν κατάφερναν να αναλάβουν την πολιτική ηγεσία της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας», (κάτι που δεν άρεσε στις μετριοπαθείς αραβικές κυβερνήσεις στον Περσικό Κόλπο), θα μπορούσαν να γίνουν οι νέοι βασικοί παράγοντες της γεωπολιτικής πολιτικής στην Μέση Ανατολή.

Αυτή η προοπτική οδήγησε την Τουρκία και το Κατάρ να υποστηρίξουν τη βραχύβια άνοδο του «Μουσουλμάνου Αδελφού», Mohammed al-Morsi, στην Προεδρία της Αιγύπτου το 2012 και να επέμβουν σε μεγάλο βαθμό στη συριακή κρίση, με οικονομική και στρατιωτική βοήθεια, καθώς και την υποστήριξη προπαγάνδας (πάντα με τον Al Jazeera) εναντίον των ανταρτικών δυνάμεων που αντιτίθενται στο καθεστώς του Άσαντ, τα οποία κυριάρχησαν με τις οργανώσεις της Jabat Al Nusra και με την βοήθεια του "Χαλίφη" Al Baghdadi.

“Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως ήθελαν οι δύο «φίλοι των δύσκολων καιρών». Στην Αίγυπτο, τα όνειρα του Μόρσι και της «Μουσουλμανικής Αδελφότητας» γκρεμίστηκαν το 2013, από τον Αλ-Σίσι, ενώ στη Συρία, ο Άσαντ εξακολουθεί να "βασιλεύει" ακόμη παρά τα ερείπια και την φυγή άνω του ενός εκατομμυρίου προσφύγων.

Ο αδίστακτος ακτιβισμός του Τούρκου ηγέτη, οι άσκοπες δαπάνες για την υποστήριξη του Κατάρ και η στρατιωτική δέσμευση στη Συρία έθεσαν την οικονομία της Άγκυρας σε κρίση πολύ πριν γίνει αισθητός ο οικονομικός αντίκτυπος της πανδημίας Covid-19 στην Τουρκία, με καταστροφικές συνέπειες για τον λαό της και το βιοτικό του επίπεδο.

Ωστόσο, το πρόσφατο μποϊκοτάζ από τις χώρες του Κόλπου, οι απειλές κυρώσεων από την Ευρώπη και η ουσιαστική διεθνής απομόνωση δεν έχουν περιορίσει ακόμη τον περιπετειώδη χαρακτήρα του Τούρκου Προέδρου, ο οποίος, όπως ένας άπληστος τζογαδόρος, αυξάνει τα στοιχήματα σε πολλά τραπέζια με την ελπίδα να αντισταθμίσει τις απώλειες.

Από τη Λιβύη έως την Αρμενία, και από τη Μεσόγειο έως τη Μαύρη Θάλασσα, ο Τούρκος ηγέτης συνεχίζει να προσπαθεί να διαδραματίσει ηγετικό ρόλο, με την υποστήριξη των φίλων του”, συνεχίζει ο ίδιος.




πηγη 

Όλα πηγαίνουν όπως σχεδιάστηκαν...Η τρομοκρατία του κόσμου συνεχίζεται κανονικά...


Η “μάχη” κατά του κορωνοϊού συνεχίζεται, αλλά ο κόσμος αρχίζει και τρελαίνεται από τα όσα λένε καθημερινά οι ειδικοί. Τη μία είναι επικίνδυνα τα σχολεία, την επόμενη δεν είναι. Τη μια φταίει η νεολαία, την άλλη η εκκλησία. Τώρα, ήρθε η σειρά των σούπερ μαρκετ να μπουν στο “στόχαστρο” των ειδικών.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού μετά και την τελευταία μελέτη, που έγινε στη Βρετανία την περίοδο της καραντίνας και συγκεκριμένα από 9 μέχρι 15 Νοεμβρίου δείχνουν ότι το 18% των κρουσμάτων προήλθαν από επισκέψεις σε σούπερ μάρκετ, τόνισε πως θα πρέπει να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο σούπερ μαρκετ και να ψωνίζουμε online.

Η καθηγήτρια επιδημιολογίας  Αθηνά Λινού εξήγησε: «Όντως υπάρχει μια ανάλυση από το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Βρετανίας , η οποία παρουσιάζει ότι την εβδομάδα από 9 μέχρι 15 Νοεμβρίου το 18% των κρουσμάτων προήλθαν από επισκέψεις σε σούπερ μάρκετ και το 12% από μαθητές Γυμνασίου. Αυτό είναι ανησυχητικό και μάλιστα συμπίπτει να έχει δημοσιευτεί πριν λίγο καιρό και μια μελέτη του Χάρβαρντ  για τη Βοστώνη στις ΗΠΑ που αφορούν εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ  σύμφωνα με την οποία, το 20% των εργαζομένων ήταν θετικοί και μάλιστα πέντε φορές πιο συχνά θετικοί ήταν οι εργαζόμενοι που ερχόντουσαν σε επαφή με πελάτες.

Έχω δύο πράγματα να παρατηρήσω: το ένα είναι ότι στην Αγγλία, αυτές οι μετρήσεις αφορούν περίοδο που ίσχυε το lockdown. Το lockdown άρχισε στην Αγγλία στις 5 Νοεμβρίου επομένως οι άλλες πηγές διάδοσης όπως τα εστιατόρια και παμπς δεν λειτουργούσαν.Και ίσως για αυτό έρχονται πρώτα τα σούπερ μάρκετ. Στην Αμερική είναι εντυπωσιακό ότι οι εργαζόμενοι ερχόντουσαν σε επαφή με τους πελάτες οπότε μπορεί να γίνεται ένας φαύλος κύκλος. Οι πελάτες έρχονται να ψωνίσουν , μεταδίδουν τον ιό στους εργαζόμενους και οι εργαζόμενοι στους επόμενους πελάτες» λέει και συνεχίζει:

«Αυτή τη  στιγμή αυτό που θα σύστηνα  και κάνω έκκληση στους διευθυντές και ιδιοκτήτες των σούπερ μάρκετ είναι να αυξήσουν στο μέγιστο και να διευκολύνουν τη διανομή των τροφίμων ή των προϊόντων κατ οίκον. Και από όσο γνωρίζω,στην Αθήνα από τότε που ξεκίνησε ο κορωνοϊός, αυτό έχει γίνει εξαιρετικά δύσκολο και μπορεί να χρειάζεται και μια εβδομάδα για να σου κάνουν ντελίβερι ενώ πριν ήταν θέμα ωρών. Πρέπει να αυξήσουν τους εργαζόμενους για να μπορούν να καλύπτουν αυτή τη ανάγκη του κόσμου έτσι ώστε να μειώσουμε τις επαφές. Με αυτό τον τρόπο και οι εργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ θα προστατευτούν γιατί δεν θα έρχονται σε επαφή με μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού αλλά και ο πληθυσμός θα προστατευθεί.
 Είναι πιθανό να συμβαίνει αυτό και στην Ελλάδα αλλά δεν υπάρχουν μελέτες που να το δείχνουν ενώ  θα έπρεπε να ληφθούν δείγματα από τους εργαζόμενους των σούπερ μάρκετ γιατί βρίσκονται σε κίνδυνο και οι ίδιοι» επισήμανε η καθηγήτρια επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού.

 

Πηγή

Ειναι πολυ γλυκια η Καρεκλα και η Εβερτ τωρα ζηταει να....την συγχωρεσει το ΚΚΕ ! ! ! (ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΑΓΩΝ)

Διορθωτική δήλωση με την οποία ισχυρίζεται ότι δεν εννοούσε το ΚΚΕ αλλά γενικά τους … «αρνητές» της πανδημίας, έστειλε στα ΜΜΕ η Αλεξία Έβερτ, μετά και την επίθεση του Ρουβίκωνα.....

Ζητά μάλιστα να την συγχωρέσει το ΚΚΕ ! ! !



Η κ. Έβερτ σημειώνει ότι το σχόλιο αφορούσε όλους όσοι προκαλούν και δεν σέβονται τους νόμους και κατ' επέκταση τους συνανθρώπους τους, τονίζοντας πως έχει χάσει δύο πολύ κοντινούς της ανθρώπους από τον κορωνοϊό.

Ολόκληρη η δήλωση της κ. Έβερτ  έχει ως εξής: «Από χθες το πρωί συνεννοήθηκα να σταλεί δήλωσή μου στα ΜΜΕ αλλά δεν εστάλη, δεν γνωρίζω γιατί. Ανέφερα ότι οι χαρακτηρισμοί μου δεν αφορούσαν το ΚΚΕ. Το σχόλιό μου αφορούσε όλους όσοι προκαλούν και δεν σέβονται τους νόμους και κατ' επέκταση τους συνανθρώπους τους. Δεν σέβονται τους διασωληνωμένους στην εντατική, δεν σέβονται τους νεκρούς.

Την ανάρτηση της Πέπη Ραγκούση την είδα από το κινητό μου τηλέφωνο, σε μικρή οθόνη και δεν παρατήρησα ούτε έδωσα σημασία στη φωτογραφία, (αεροφωτογραφία από drown). Αν ήταν δηλαδή το ΚΚΕ ή άλλο κόμμα ή πολίτες αρνητές της πανδημίας σε συντεταγμένη. Έχω χάσει δύο πολύ κοντινούς μου ανθρώπους από τον κορονοϊό. Θυμώνω και θα θυμώνω, όπως όλοι που έχουν συνείδηση, με κάθε εγκληματική ανευθυνότητα. Είτε είναι Έλληνες είτε Γάλλοι είτε Πορτογάλοι. Είτε ΚΚΕ είτε ΝΔ είτε απολιτίκ είτε ορθόδοξοι είτε μουσουλμάνοι.

Να με συγχωρέσει το ΚΚΕ που το απασχόλησα και πήρε πάνω του ένα θέμα, μία προσωπική μου άποψη που δεν τους αφορούσε. Λυπάμαι για τη φαιά ουσία που ξόδεψαν για πάρτη μου με το ουκ άνευ "lobbying" που έκαναν με σκοπό να με .....καθαιρέσουν. Που προφανώς τους έδωσε στιγμιαία χαρά και νόημα στη προχθεσινή τους καθημερινότητα! 

Από τα μαθητικά μου χρόνια μέχρι σήμερα έχω φίλες και φίλους αριστερών πεποιθήσεων, έχω φίλες και φίλους που ανήκουν σε όλο το εύρος του πολιτικού τόξου, ανθρώπους, όμως, όμορφους, που ξεχωρίζουν για τη λογική, το ήθος, το ανοιχτό μυαλό τους, τη νοημοσύνη και καλοσύνη τους, ανθρώπους που γνωρίζουν πώς να συνυπάρχουν, να σέβονται, να συνυπολογίζουν. Και που δεν θα έβαζαν επ' ουδενί τη ζωή των συνανθρώπων τους σε κίνδυνο».




πηγη 

Ποιος λεει fakenews για την κορωνογριπη ρε ψευτες; Εσεις ή εμεις; Παρτε τις απαντησεις σας και μπειτε στην τρυπα σας τωρα....

ΟΚΤΩ ΣΚΛΗΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ....

1000 ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ, Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΜΩΤΙΚΗ....

ΤΟ ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ....



Την ώρα που διατάσσουν εκφοβιστικές εισαγγελικές έρευνες, με πρόσχημα τη δήθεν διασπορά ψευδών ειδήσεων για τον κορονοϊό, η ίδια η πραγματικότητα είναι αυτή η οποία δίνει τις “απαντήσεις”. Απαντήσεις καταλυτικές και αδιαμφισβήτητες. Με τη διαφορά ότι στην Ελλάδα, το πολιτικό και μιντιακό σύστημα αυτές τις απαντήσεις είτε τις εξαφανίζει εντελώς, είτε τις υποβαθμίζει είτε τις διαστρεβλώνει και προσπαθεί να τις φέρει στα μέτρα του!

Όσο λοιπόν και αν νομίζουν ότι θα επιβάλουν το φόβο και τη φίμωση για να αποτρέψουν ή να περιορίσουν την “ανυπακοή” στην παράνοια που με αφορμή τον κορονοϊό οδηγούν την κοινωνία, υπάρχουν τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ που αποδομούν και γκρεμίζουν αυτή την προσπάθειά τους.

Γι αυτό και σήμερα, ως μια πρώτη απάντηση, τους αφιερώνουμε ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά τέτοια γεγονότα. Από το τι έλεγαν οι ίδιοι οι κυβερνώντες και το τι συμβαίνει όλη αυτή την περίοδο στις άλλες χώρες, μέχρι του πού βρίσκεται ακόμη και σήμερα η θνητότητα του κορονοϊού…

Πρώτον. Από τις αρχές του πρώτου κύματος της πανδημίας κιόλας, οι επίσημοι αξιωματούχοι του κράτους διαβεβαίωναν τον πληθυσμό ότι .είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα και μέτρια θνητότητα”. Στις 31 Ιανουαρίου ο Κικίλιας ως υπουργός Υγείας, ύστερα από συνάντηση με τον Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, δήλωνε ότι “δεν υπάρχει λόγος πανικού. Υπάρχει εγρήγορση και σχέδιο και αυτό εφαρμόζουμε πιστά” και από κοντά ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας πρόσθετε: 

“Το βασικό, όπως είπε και ο Υπουργός ο κ. Κικίλιας, είναι ότι δεν πρέπει να υπάρχει ανησυχία. Είναι μια λοίμωξη με χαμηλή μεταδοτικότητα και μέτρια θνητότητα, σαν μια βαριά γρίπη. Άρα και να έρθει κάποια στιγμή στη χώρα μας, δε χρειάζεται να υπάρχει πανικός. Είμαστε έτοιμοι”. Ακόμη και στα τέλη του Μαρτίου, που υποτίθεται είχε ξεκινήσει η έξαρση, ο ίδιος ο “εθνικός σωτήρας” Σωτ. Τσιόδρας διαβεβαίωνε ότι  «είναι μία ήπια νόσος στους περισσότερους, αλλά χρειάζεται επαγρύπνηση». Τα …ξεχάσανε αυτά;

Δεύτερον. Όπως αποκαλύψαμε πρόσφατα, από τις 16 Μαρτίου ο Μητσοτάκης είχε λάβει ΔΙΣΕΛΙΔΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ από εννιά από τους πιο “επιφανείς” επιστήμονες του χώρου -μεταξύ των οποίων και ο Γκίκας Μαγιορκίνης- οι οποίοι του ζητούσαν να εφαρμόσει άμεσα ένα πρόγραμμα εκτεταμένων τεστ σε όλο τον πληθυσμό, σαν αυτό που έκανε πριν από λίγο καιρό με επιτυχία η Σλοβακία, ώστε “ να είμαστε έτοιμοι όταν χαλαρώσουν τα μέτρα”, όπως του έγραφαν. Την επιστολή αυτή, την οποία δημοσιεύσαμε ολόκληρη, την πέταξαν όμως, κυβερνώντες και επιστήμονες, στη συνέχεια στα σκουπίδια. Για τις δικές τους εγκληματικές ευθύνες δεν έπρεπε να έχει διαταχθεί εισαγγελική και όχι μόνο έρευνα;

Τρίτον. Μόλις προχθές η κυβέρνηση της Δανίας υποχρεώθηκε να αποσύρει τη νομοθετική ρύθμιση που προωθούσε για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό και σύμφωνα με την οποία  «άτομα που αρνούνται μπορούν – σε ορισμένες περιπτώσεις – να εξαναγκαστούν μέσω σωματικής κράτησης, με την άδεια της αστυνομίας».  Είχαν προηγηθεί, για εννιά ολόκληρες ημέρες, έντονες διαμαρτυρίες της κοινής γνώμης. Η είδηση στην Ελλάδα έχει …εξαφανιστεί!

Τέταρτον. Σε μια σειρά από χώρες της Ευρώπης πυκνώνουν οι κινητοποιήσεις και οι αντιδράσεις για τα ολοένα και πιο σκληρά μέτρα φυλάκισης των πολιτών και των κοινωνιών που λαμβάνονται με δικαιολογία την πανδημία. Τα πιο πρόσφατα γεγονότα σημειώθηκαν στην Γερμανία έξω από την Βουλή με χιλιάδες διαδηλωτές που ξεσηκώθηκαν κατά των ψευδεπίγραφων “μέτρων προστασίας”. Οι κοινωνίες γίνονται δηλαδή ολοένα και πιο “ανυπάκουες”. Στην Ελλάδα όμως;

Πέμπτον. Όλες αυτές οι προκαταβολικές φιέστες που στήνονται για τα εμβόλια -και τα κέρδη δις που φέρνουν- “σκοντάφτουν” όχι μόνο στο αυτονόητο επιστημονικό δεδομένο ότι κάθε νέο εμβόλιο θέλει πολύ χρόνο για να φανεί εάν στην πράξη θα έχει αποτελέσματα, αλλά και στην ιστορική πραγματικότητα. Αρκεί να τους θυμίσουμε λοιπόν πως όταν σε μια ανάλογη με τη σημερινή κατάσταση μετά την υποτιθέμενη “γρίπη των χοίρων” το 1976, το εμβόλιο που βρέθηκε τότε αποσύρθηκε μόλις 10 εβδομάδες από την κυκλοφορία του όταν στην πράξη αποδείχθηκε ότι προκαλεί παραλυσία λόγω του σπάνιου νευρολογικού συνδρόμου Guillain-Barre. Μήπως είναι …fake news και αυτό;

Έκτον. Ενώ η πλύση εγκεφάλου εδώ οργιάζει, υπάρχουν χώρες στην Ευρώπη με εκ διαμέτρου αντίθετο παράδειγμα. Σε πολύ χαμηλό επίπεδο τα κρούσματα και χωρίς να επιβάλουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα, η Φινλανδία και Νορβηγία εμφανίζουν τα χαμηλότερα ποσοστά θνητότητας στη Δύση. Πώς; Με ένα μικρής διάρκειας στοχευμένο lockdown τον Μάρτιο, συνοδευόμενο από τότε από αυστηρούς συνοριακούς ελέγχους, με υποχρεωτικό τεστ Covid-19 και καραντίνα για όλους τους ταξιδιώτες. Ανάλογη συνταγή ακολουθεί και η πόλη της Μαδρίτης. Είναι …fake news και αυτό;

Έβδομον. Ενώ εδώ μας τρομοκρατούν λέγοντας η πανδημία είναι τέτοια που δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το lockdown, τους αμφισβητεί και η ίδια η Κριστίν Λαγκάρντ, το αφεντικό του ΔΝΤ. «Tο καθολικό lockdown δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για την αντιμετώπιση του β’ κύματος του κορονοϊού» δήλωσε αυτές τις ημέρες. Ακόμη και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει κάτι ανάλογο. «Τα lockdown μπορούν να αποφευχθούν, εμμένω στη θέση μου ότι τα lockdown είναι το έσχατο μέσο… » , δήλωσε μόλις χθες ο Χανς Κλούγκε, διευθυντής για την Ευρώπη του ΠΟΥ. Είναι …fake news και αυτό;

Όγδοον αλλά εξίσου σημαντικό. Ακόμη και χθες με βάση τους επίσημους αριθμούς που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ και η κυβέρνηση, το ποσοστό θνητότητας λόγω του κορονοϊού στη χώρα μας είναι το χαμηλότερο από ποτέ. Με 1.347 θανάτους και  85.261 τα καταγεγραμμένα κρούσματα η θνητότητα είναι μόλις 1,15%/ Πριν από ένα περίπου μήνα ήταν1,18% και πριν από δύο μήνες ήταν 2,22%, για να μην πάμε πιο πίσω. Είναι …fake news και αυτό; 

Δειτε και το βιντεο...




πηγη 

Σκορπαει τρομο, ακομη και στον κολοσσο Twitter, η πιθανοτητα επανεκλογης του Τραμπ ! ! ! Κανουν οτι μπορουν....

Ο “ΠΟΛΕΜΟΣ” TWITTER – ΤΡΑΜΠ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΠΗΡΕ ΘΕΣΗ Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΠΑΙΝΤΕΝ....

Ξερουν τι τους περιμενει σε περιπτωση επανεκλογης Τραμπ...



Το Twitter ως γνωστόν έχει μια… διαμάχη με τον Ντόναλντ Τραμπ, η οποία φάνηκε έντονα και στην προεκλογική εκστρατεία του Αμερικανού προέδρου. Από ότι φαίνεται το Twitter παίρνει θέση και προωθεί τον Τζο Μπάιντεν για τον αμερικανικό προεδρικό θώκο ασχέτως των εξελίξεων στο δικαστικό αγώνα όπως μεταδίδουν διεθνή ΜΜΕ.

Έτσι η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα μεταβιβάσει τον λογαριασμό “@POTUS” ο επίσημος λογαριασμός του προέδρου των ΗΠΑ” – στον Τ.Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου παρά το ότι ακόμα επισήμως δεν έχει ανακηρυχθεί πρόεδρος!

“Η Twitter  είναι πολύ ενεργή στην μετάβαση της εξουσίας στον Λευκό Οίκο μέσω του λογαριασμό στις 20 Ιανουαρίου του 2021” ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος τύπου της Twitter Νικ Πατσίλιο.

Τους λογαριασμούς που θα παραδώσει στον Μπάιντεν η εταιρεία είναι οι @POTUS, @whitehouse, @VP, @FLOTUS and other government-related handles to the Biden team.

Επιπλέον ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει άμεσα συζητήσεις με το δίδυμο Μπάιντεν-Χάρις για το πως θα γίνεται η χρήση των λογαριασμών από την νέα διοίκηση που θα διαχειρίζονται από την ημέρα της ορκωμοσίας.

Ωστόσο, ο Ντόναλντ Τραμπ στο πλαίσιο του δικαστικού αγώνα για την προεδρική εκλογή δεν κάνει χρήση των επίσημων λογαριασμών αλλά του προσωπικού του που ήδη υφίσταται πολλές φορές τις πιέσεις της twitter που έχει επιβάλει και λογοκρισία ή απόκρυψη μηνυμάτων ή σημειώσεις ότι πιθανώς αυτό είναι ψευδές.




πηγη 

Ο Άγιος Πορφύριος είδε την Αποκάλυψη, μετά από 2.000 σχεδόν χρόνια στο ιερό Σπήλαιο της Πάτμου!


«Στώμεν καλώς, στώμεν μετά φόβου Θεού»
(Σταθείτε γερά, σταθείτε με σεβασμό στο Θεό)

 

Ο Άγιος Γέροντας Πορφύριος είναι ο μόνος που έζησε για δεύτερη φορά στην Ιστορία τα γεγονότα της Αποκάλυψης στο ομώνυμο !

Μπαίνοντας εκεί στις αρχές της δεκαετίας του 1970, είδε και βίωσε όλα όσα έδειξε ο Θεός στον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο,  όπως διηγείται στους προσκυνητές το πνευματικό παιδί του Γέροντα, ο Αγιορείτης Ιερομόναχος Γεώργιος Αλευράς,  εκεί μέσα στο Σπήλαιο το 2016 (βίντεο).
  Ο Άγιος Πορφύριος είδε την Αποκάλυψη, μετά από 2.000 σχεδόν χρόνια!
 
 Και ο π. Γεώργιος αναφέρει, ότι  ο Θεός έφερε τον Άγιο Πορφύριο ως εκεί, για να δει ο ίδιος αυτά τα που πραγματικά έζησε ο Άγιος Ιωάννης, αλλά και ως επιβεβαίωση ότι αυτά είναι αληθινά! Ίσως γιατί φτάσαμε στα τελευταία όρια και “πάμε για αφανισμό”, οπότε και “πρέπει να επιστρέψουμε στο αρχαίο κάλλος”…
 
 Ο Άγιος Πορφύριος έλεγε σχετικά, ότι “θα φτάσουνε τα πράγματα στις μέρες μας σε τέτοιο αδιέξοδο, που θα δούνε όλοι οι άνθρωποι του κόσμου το χάος μπροστά τους και θα πουν “όλοι πίσω, πλανηθήκαμε””!


 Πηγή

Ψυχιατρος Κλεανθης Γριβας: Θελω να εκφρασω την λυπη μου, γι αυτους που θα κανουν το εμβολιο...

Αυτα λεει ενα ψυχιατρος, ενας επιστημονας...

Οχι οι κατα τον Κουλη "ειδικοι" που λενε οτι βολευει στο Καθεστως...

Ακουστε τον στο βιντεο και κρισην εχετε...



Και μολις εφυγε ο Κουλης...Καταρακτώδεις βροχές και πλημμύρες στα Εμιράτα, ακυρώθηκαν πτήσεις, έκλεισαν σχολεία ! ! !

Αμφιβαλετε οτι ειναι γρουσουζης;

Σφοδρές βροχοπτώσεις έπληξαν την Τετάρτη τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, προκαλώντας πλημμύρες και το κλείσιμο σχολείων, ενώ προβλήματα υπήρξαν και στις αερομεταφορές....



Το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά την Τετάρτη και την Πέμπτη, καθώς οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για καταιγίδες και ασυνήθιστες για την εποχή βροχοπτώσεις.

Το διεθνές αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι ανέστειλε την Τετάρτη όλες τις πτήσεις, οι οποίες ξεκίνησαν εκ νέου αργά το μεσημέρι τοπική ώρα. Την ίδια ώρα στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι καταγράφονται καθυστερήσεις, σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.

Στις εικόνες που ανήρτησαν χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης απεικονίζονται δέντρα που έχουν ξεριζωθεί, στέγαστρα χώρων στάθμευσης που έχουν υποστεί ζημιές και πολλά οχήματα που έχουν σχεδόν βυθιστεί κάτω από τα νερά τα οποία έχουν καλύψει τους δρόμους στο Άμπου Ντάμπι.

Η μετεωρολογική υπηρεσία των Εμιράτων προειδοποίησε ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν και την Πέμπτη.

Επιπλέον το Χρηματιστήριο του Άμπου Ντάμπι ανακοίνωσε την αναστολή των εργασιών για την Τετάρτη και τη ματαίωση των συναλλαγών της ημέρας, εξηγώντας ότι πολλοί χρηματιστές δεν κατάφεραν να φθάσουν στις εργασίες τους.

Εξάλλου η αστυνομία του Ντουμπάι ανακοίνωσε ότι καταμέτρησε περισσότερα από 250 τροχαία στους δρόμους, τα οποία προκάλεσαν οι βροχοπτώσεις, μόνο σήμερα το πρωί.




πηγη 

Θεωρία Μαγιορκίνη: Πυρήνας της μετάδοσης είναι η Ελληνική Οικογένεια...(πάντα φταίνε οι άλλοι και όχι οι ειδικοί)



«Ο ιός χρησιμοποιεί σαν όχημα τη δομή της ελληνικής οικογένειας. Πέρασε από την ομάδα των 20-30ρηδων στις μεγαλύτερες γενιές και συντηρείται εντός των νοικοκυριών», τόνισε ο καθηγητής Ιατρικής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης κατά τη σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό.

«Τώρα είναι η στιγμή που όλοι πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές μας, ώστε να περάσουμε τα Χριστούγεννα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», συνέχισε.

Σε ό, τι αφορά τα παιδιά, όπως είπε ο κ. Μαγιορκίνης, «η ηλικιακή ομάδα των παιδιών εξακολουθεί να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα στο πλαίσιο της σχετικής επίπτωσης που έχει παρατηρηθεί σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας» και συμπλήρωσε «η εξαιρετικά χαμηλή επίπτωση σε αυτή την ηλικιακή ομάδα καθ’ όλη την έξαρση του δεύτερου κύματος» καταδεικνύει «ότι ο ρόλος των παιδιών στην πανδημία και της έξαρσής της είναι δευτερεύων». «Με απλά λόγια κυριαρχούν κατά συντριπτική πλειοψηφία οι μολύνσεις προς αυτή την ηλικιακή ομάδα παρά από αυτή την ηλικιακή ομάδα ενώ η πιθανότητα μόλυνσης είναι αρκετά χαμηλότερη από τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες» υπογράμμισε ο καθηγητής.

Σχολιάζοντας σχετική βρετανική έρευνα, σύμφωνα με την οποία περίπου το 20% των φορέων στην Αγγλία είχαν επισκεφτεί κάποιο σούπερ μάρκετ τις τελευταίες πέντε μέρες, και ένα άλλο ποσοστό κάποιο σχολείο, ο κ. Μαγιορκίνης σημείωσε ότι δεν πρόκειται για επιστημονικά αποδεδειγμένη έρευνα.

«Καμία ένδειξη ή απόδειξη δεν υπάρχει για επιδημιολογικά cluster στα σούπερ μάρκετ ή στα σχολεία», ανέφερε από την πλευρά του ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Η βρετανική έρευνα
Νεότερα στοιχεία από την υπηρεσία Δημόσια Υγείας Αγγλίας (PHE) έδειξαν ότι τα σουπερμάρκετ είναι ο πιο συχνός χώρος έκθεσης στον κορωνοϊό για όσους προσβάλλονται στην Αγγλία.

Πιο συγκεκριμένα, αναλύοντας τις επαφές και τις κινήσεις των 128.808 πολιτών που διαγνώστηκαν θετικοί στο διάστημα 9-15 Νοεμβρίου με βάση το πρόγραμμα ιχνηλάτησης, η PHE διαπίστωσε ότι το 18,3% των φορέων είχαν επισκεφθεί κάποιο σουπερμάρκετ.

Στις επόμενες θέσεις της λίστας των χώρων που είχαν βρεθεί οι επιβεβαιωμένοι φορείς είναι τα σχολεία δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (12,7%), τα δημοτικά σχολεία (10,1%), τα νοσοκομεία (3,6%) και οι οίκοι ευγηρίας (2,8%).

Πιο κάτω στην ίδια ταξινόμηση βρίσκονται οι παιδικοί σταθμοί, τα μπαρ και οι παμπ, τα ξενοδοχεία, τα πανεπιστήμια, τα ιατρεία, τα γυμναστήρια και τέλος τα εστιατόρια και καφέ.

Την εν λόγω περίοδο, βέβαια, το λοκνταουν στην Αγγλία ήταν ήδη σε ισχύ, γεγονός που σημαίνει ότι τα σουπερ μάρκερ και τα σχολεία ήταν τα μόνα ανοιχτά, ενώ κλειστά παρέμεναν μπαρ, εστιατόρια και γυμναστήρια.

 

Πηγή 

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2020

Διευθυντής στο ΑΧΕΠΑ: Αδιανόητο να πηγαίνει κάποιος κάθε δυο μέρες σε σουπερμάρκετ...


Πατήστε πάνω στην εικόνα να δείτε το βίντεο.
Αδιανόητο να πετάς τέτοιες κοτσάνες! Φορα εσύ την μάσκα σου και κάτσε μέσα στο σπίτι σου!


Δείτε…

Καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ήταν ο Δ/ντής ειδικών λοιμώξεων ΑΧΕΠΑ, Παναγιώτης Κολλάρας, ο οποίος έκανε δηλώσεις σαν σε…

πόλεμο!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

Πρέπει να αυστηροποιηθούν τα μέτρα
Να είμαστε πολύ αυστηροί και με τον εαυτό μας
Δεν μπορώ να βλέπω δύο ηλικιωμένους να πίνουν καφέ σε παγκάκι με κατεβασμένες τις μάσκες
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος πρέπει να πηγαίνει κάθε δύο μέρες στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσει.
Πρέπει να μείνουμε μέσα στο σπίτι.
Ο κόσμος είναι χαλαρός ακόμα.
Δείτε από το 1.41:

 

Πηγή 

 


Τζο Μπάιντεν 1998: Επιδοξος φονιας των Σερβων, "ήθελα να στείλω Αμερικανούς πιλότους εκεί και να....

Ηταν μαζι με τους φονιαδες των Λαων και συνεχιζει να ειναι...

Αν τυχον εκλεγει τελικα καπου θα εχουμε αιματοχυσια...

Ειναι αδιστακτος , οπως ολοι αυτοι που τον στηριζουν που δεν διστασαν τοτε να βομβαρδισουν μεχρι και το νοσοκομειο παιδων στο Βελγραδι...



Αλλα οι Σερβοι δεν ξεχουν....

Τις τελευταίες ημέρες, τα σερβικά μέσα ενημέρωσης έψαξαν τα αρχεία και δημοσίευσαν ένα παλιό βίντεο του Τζο Μπάιντεν από το 1998 κατά τη διάρκεια συζήτησης στη Γερουσία των ΗΠΑ για τη σύγκρουση Κοσσυφοπεδίου-Σερβίας.



 "Πρότεινα τον βομβαρδισμό του Βελιγραδίου, ήθελα να στείλω Αμερικανούς πιλότους εκεί και να ανατινάξω όλες τις γέφυρες στο Ντράιν", δήλωσε ο Μπάιντεν. 

Το "Alo.rs", το οποίο δημοσίευσε το βίντεο που έγινε viral, προχωρά ακόμη περισσότερο συγκρίνοντας τον Μπάιντεν με τον Χίτλερ. 

Ο Ξερξης εβαζε να μαστιγωσουν τα κυμματα της θαλασσας....Ο Κουλης στελνει τα ΜΑΤ στην Θεσσαλονικη να δειρουν τα κυμματα κορωνογριπης;

Όπως ο Ξερξης έβαζε να μαστιγώσουν τη θάλασσα έτσι και ο Μητσοτάκης στέλνει τους αστυνομικούς του για να τιθασεύσουν τα κύματα του Κορωνοϊού...



Ενδεικτικό της παράνοιας που οδηγείται πλέον η χώρα καθώς έχουν χαθεί πλέον η μπάλα και ο έλεγχος.

Με μια κίνηση που μας φέρνει στο μυαλό την ιστορία που μαθαίναμε στο σχολείο, με τον Ξέρξη που έβαζε τους μισθοφόρους του να μαστιγώσουν τη Θάλασσα αντιδρά ο Μητσοτάκης μπροστά στα κύματα του Κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη. Αντί να στείλει γιατρούς όπως θα περίμενε κάθε λογικός άνθρωπος στέλνει αστυνομικούς…..

Προφανώς η κυβέρνηση προετοιμάζεται για πολύ πιο σκληρά μέτρα και φοβάται αντιδράσεις, ακόμη και ταραχές και κάτω από το προσχημα του ελέγχου της πανδημίας θωρακίζει την πόλη πριν την κοινωνική έκρηξη.



πηγη 

Bill Gates: «Αν θέλετε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα φορέστε μάσκες» ! ! !


 «Το ότι κάποιος αντιστέκεται στο να φοράει μάσκα είναι τόσο περίεργο για μένα», δήλωσε ο ιδρυτής και δισεκατομμυριούχος της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς.
Ο Γκέιτς μιλούσε στην ηθοποιό και κωμικό Rashida Jones στο πρώτο επεισόδιο της νέας τους σειράς podcast, «Bill Gates και Rashida Jones Ask Big Questions», που κυκλοφόρησε χθες (16 Νοεμβρίου).

«Τι είναι αυτό, όπως οι γυμνιστές;» αναρωτήθηκε. «Σας ζητάμε να φοράτε παντελόνι. Κανένας Αμερικανός δεν λέει, ή τουλάχιστον πολύ λίγοι Αμερικανοί λένε, ότι αυτό είναι κάτι φοβερό», συμπλήρωσε.

«Αν θέλετε να επιστρέψετε στην κανονική ζωή νωρίτερα, φορέστε μάσκα ή μην φοράτε μάσκα και μείνετε στο σπίτι», είπε ο Γκέιτς.

«Η μάσκα σάς βοηθά να ανοίξετε περισσότερα πράγματα», συμπλήρωσε, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί οι μάσκες δεν αναμενόταν να είναι τόσο σημαντικές στις αρχές της πανδημίας.

Στο επεισόδιο, η Τζόουνς ρωτά τον Γκέιτς γιατί οι ειδικοί στον τομέα της υγείας δεν πίστευαν στην αρχή ότι οι μάσκες ήταν αποτελεσματικές στην πρόληψη της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Γκέιτς είπε πως αρχικά οι ειδικοί βασίστηκαν σε ό,τι γνώριζαν για άλλους αναπνευστικούς ιούς, όπως το κοινό κρυολόγημα και η γρίπη. Σε αυτές τις περιπτώσεις, η ασθένεια μπορεί να εξαπλωθεί όταν οι άνθρωποι βήχουν. Η διαφορά είναι ότι η νόσος COVID-19, έχει ταχύτερη μετάδοση εξήγησε, μεταδίδεται από πολύ κοντινή απόσταση.


«Αυτά τα απίστευτα ιογενή φορτία που βλέπετε με τον κορωνοϊό δεν παρατηρούνται με τους περισσότερους από τους άλλους αναπνευστικούς ιούς», δήλωσε ο Γκέιτς.

Για παράδειγμα, εάν κάποιος με κρυολόγημα περάσει μια ώρα, χωρίς μάσκα, σε ένα δωμάτιο με άλλους, οι περισσότεροι άνθρωποι θα παρέμεναν υγιείς. Αλλά αν ένα άτομο χωρίς μάσκα με COVID-19 περάσει μια ώρα σε ένα δωμάτιο με άλλους, «ένα υψηλό ποσοστό» θα καταλήξει να νοσήσει. «Είναι σαν την ιλαρά», είπε.

«Το μοντέλο της γρίπης με βήχα αποδείχθηκε λάθος», πρόσθεσε.

Η ικανότητα της COVID-19 να εξαπλώνεται όταν οι άνθρωποι είναι ασυμπτωματικοί είναι επίσης ασυνήθιστη, είπε. Συνέχισε λέγοντας ότι άτομα με κρυολόγημα ή γρίπη συνήθως μένουν στο σπίτι επειδή είναι μεταδοτικά ή επειδή δεν αισθάνονται καλά. Στον αντίποδα, άτομα ασυμπτωματικά με COVID19 κυκλοφορούν, αφού αισθάνονται υγιή.

«Οι ειδικοί έχουν μάθει επίσης κατά την διάρκεια αυτής της πανδημίας ότι οι σπιτικές μάσκες υφασμάτων, ιδανικά με τρία στρώματα, βοηθούν στην πρόληψη της εξάπλωσης της ασθένειας. Προηγουμένως, πίστευαν ότι οι μάσκες τύπου N95 ή ιατρικού βαθμού βοηθούσαν και γι’ αυτό προσπάθησαν να περιορίσουν τις πωλήσεις τους προκειμένου να υπάρχει επάρκεια για τους λειτουργούς υγείας.

Τα δεδομένα για τις μάσκες αλλά και για τους ασυμπτωματικούς άρχισαν να μαζεύονται τον Απρίλη και τον Μαη και έκαναν διαφορά, είπε επίσης ο Γκέιτς.

 

 

Πηγή 

 

 

Με το άνοιγμα των σχολείων θα γίνονται τα τεστ της κορωνογρίπης στους μαθητές...


Την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν τα «έξυπνα στοχευμένα τεστ» για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Από τα αποτελέσματα θα κριθεί η τελική απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων

Σε δύσκολο «γρίφο», αναμένεται να εξελιχθεί ξανά το άνοιγμα των σχολείων για την Κυβέρνηση,καθώς αυτή τη στιγμή, με τα επιδημιολογικά δεδομένα, που υπάρχουν η απόφαση για την επαναλειτουργία τους στις 30 Νοεμβρίου δεν μοιάζει εφικτή και ίσως χρειαστεί παράταση χρόνου.

Τόσο στο υπουργείο Παιδείας όσο και στο Υγείας, επικρατεί προβληματισμός, παρά το γεγονός ότι κυβερνητικοί παράγοντες επιμένουν ότι τα σχολεία έχουν χαμηλό επιδημιολογικό φορτίο και θα είναι στο πρώτο κύμα των δραστηριοτήτων, που θα ανοίξουν. Στο πλαίσιο αυτό, την επόμενη εβδομάδα (κατά πάσα πιθανότητα το 4ημερο 23-27 του Νοεμβρίου), θα πραγματοποιηθούν τα «έξυπνα στοχευμένα τεστ» για τους μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, όπως έχει προαναγγείλει από το βήμα της Βουλής, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Τα αποτελέσματα από τη διενέργειά τους, θα συνδράμουν, ώστε να παρθεί η τελική απόφαση για την ημερομηνία,κατά την οποία θα ανοίξουν τελικά τα σχολεία. Για την ώρα πάντως,τουλάχιστον από την πλευρά του υπουργείου Παιδείας, δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο και την επιλογή των μαθητών,οι οποίοι θα κάνουν τα τέστ. Στις προθέσεις της κυβέρνησης είναι ν΄ανοίξουν τα σχολεία στην προκαθορισμένη ημερομηνία αλλά όπως τόνισαν παράγοντες του υπουργείου Παιδείας «αυτή τη στιγμή και με τα δεδομένα που έχουμε, είναι δύσκολη μια τέτοια απόφαση. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ν΄ακούσουμε τους επιστήμονες».
 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας, πάντως δήλωσε ότι «σε πρώτη φάση θα ανοίξουν τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων μετά το lockdown για τον περιορισμό των κρουσμάτων κορονοϊού,ενώ η εστίαση και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα είναι προς το τέλος. Στις προθέσεις του Μαξίμου είναι στις 30 Νοεμβρίου να αρθούν κάποια μέτρα του lockdown, με τους μαθητές να είναι οι πρώτοι που θα επιστρέψουν στα σχολεία. Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν κλειστά τα σχολεία μέχρι τα Φώτα. Το οριστικό πλάνο θα το παρουσιάσουμε στους πολίτες στις αρχές της άλλης εβδομάδας».

Σε κάθε περίπτωση το παρατεταμένο κλείσιμο των σχολικών μονάδων αποτελεί σοβαρό κοινωνικό πρόβλημα με επιπτώσεις τόσο στη μαθησιακή λειτουργία των μαθητών όσο και στην ψυχολογία τους. Η τηλεκπαίδευση συνεχίζει να προχωρά με δυσκολίες σε πολλές περιοχές της χώρας, παρά τις προσπάθειες, που γίνονται για την αναβάθμιση του συστήματος και των υποδομών. Ταυτόχρονα χιλιάδες οικογένειες και κυρίως σε απομακρυσμένες περιοχές με δυσκολία μπορούν ν΄ ανταποκριθούν στις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης, καθώς δεν διαθέτουν τα απαραίτητα μέσα ούτε και τις γνώσεις, ώστε να στηρίξουν αποτελεσματικά τα παιδιά τους

 

 

Πηγή 

Προσοχη! Κυκλοφορεί fake email ΕΛΤΑ: «Διαγράψτε το χωρίς να το ανοίξετε»...

Ένα email με υποτιθέμενο αποστολέα τα ΕΛΤΑ και αντικείμενο την παράδοση δέματος, έλαβαν αρκετοι διαδικτυακοί χρήστες τις τελευταίες ώρες.

Στο σχετικό μήνυμα αναφέρεται ότι η παράδοση δέματος δε στάθηκε δυνατή επειδή “δεν έχει καταβληθεί δασμός €2,10”, ενώ στο ίδιο μήνυμα υπάρχει και εσωτερικός σύνδεσμος (link), που καλεί τους χρήστες να πατήσουν ώστε να πληρώσουν το εν λόγω ποσό.

Μάλιστα, τονίζεται στους παραλήπτες ότι σε περίπτωση που το δέμα δεν παραληφθεί μέσα σε 30 ημέρες, τότε θα πρέπει να τους καταβληθεί αποζημίωση €0,49

Ωστόσο, το email αυτό είναι fake με τα ΕΛΤΑ να ζητούν από τους πολίτες να μην μπαίνουν καν στη διαδικασία να το ανοίξουν και να το διαγράψουν άμεσα από τον λογαριασμό τους.

 


 

Πηγή 

Ωπααα...Πριν 60 χρονια ο Παπαγιαννοπουλος μιλαει για ΚΟΡΩΝΑΙΟ ! ! ! Ακουστε τον...

Τι δεν κολλαει ρε παιδια;

Τι δεν παει καλα; 

Τι παιζει τελος παντων;

Τοσο μεγαλος προφητης, ηταν ο Παπαγιαννοπουλος;

Ή τοσο μεγαλα λαμογια, υπαρχουν σημερα; 

Για δειτε τον στο βιντεο, πριν 60 χρονια, να μιλαει για τον κορωναιο.....

Και οι κρισεις δικες σας ! ! !



Αφιερωμενο σε σενα που... το παιζεις προοδευτικια και αλληλεγγυα ! ! !

Αυτα ειναι τα ηθη και εθιμα των εισαγωμενων Ασιατοαφρικανων που θελετε να σεβασθουμε;

Απαντηστε κυριες αλληλεγγυες....

Θα σας αρεσε, κυριες αλληλεγγυες, να βρισκεσθε στην θεση αυτης της κακομοιρης γυναικουλας;

Φυσικα και οχι....

Αυτα ομως, ειναι τα ηθη και εθιμα τους, που ζητας να σεβασθω, ενω αυτος δεν σεβεται τα δικα μου και μαλιστα, εισηλθε και παρανομα στην χωρα μου...

Αν ομως επιμενεις, σ αυτα τα πιστευω, γιατι δεν πας να μπεις παρανομα στην χωρα τους, να δουμε, για ποση ωρα θα ειναι κεφαλι σου στην θεση του;

Ξερω ηδη την απαντηση σου....

Θα με πεις Ρατσιστη....

Τοσο προβλεψιμη εισαι...

Αντε γειααααα....







Άρτεμις Νικηφόρου: Απο την Άρση Βαρών, εθελόντρια στη μάχη για τον κορωνοϊό...

Η Άρτεμις Νικηφόρου από την Κρήτη είναι αθλήτρια της Άρσης Βαρών. Είναι μόλις 25 ετών και επαγγελματίας νοσηλεύτρια. Ανήκει στην ομάδα εκείνη των κοριτσιών που έκαναν περήφανη μία ολόκληρη κοινωνία ξεκινώντας από το νησί για να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη. Ο κοινός εχθρός έχει όνομα. Covid-19.

Τα κορίτσια δεν έλαβαν καμία διαταγή ούτε τους συμβούλεψε κανένας. Όπως δηλώνει και η νεαρή Άρτεμις απλά, ξεκάθαρα και λιτά: «Δεν θα μπορούσα να μείνω αμμέτοχη». Αν αυτή τη φράση μπορούσαν να την επαναλάβουν όλοι οι συμπατριώτες της και να την εφαρμόσουν ο καθένας ανάλογα με τις αντοχές του, αυτή η κοινωνία θα ήταν  υποδειγματική.

«Ήθελα να βοηθήσω το νοσηλευτικό προσωπικό που δίνει μάχη με τον ιό αυτές τις μέρες. Αγαπάω το επάγγελμά μου, αγαπάω τον εθελοντισμό και σίγουρα τον συνάνθρωπο. Σ' αυτή την εποχή νομίζω δεν μπορεί να μείνει κανείς αμέτοχος» δήλωσε αρχικά με νόημα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ η Άρτεμις Νικηφόρου η οποία δεν έκρυψε τις ανησυχίες και τους φόβους της.

«Δεν μπορώ να κρύψω το ότι φοβήθηκα αρκετά. Σίγουρα όταν έρχεσαι αντιμέτωπη με μια πανδημία σε ανησυχεί. Αλλά πρέπει να ξεπεράσουμε τους φόβους μας. Πρέπει σταθούμε δίπλα στον συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη. Είτε αυτός είναι ένας νοσηλευόμενος, είτε ιατρός - νοσηλευτής».

Η 25χρονη αθλήτρια από το Ρέθυμνο στις δηλώσεις της στο ΑΠΕ - ΜΠΕ αναφέρθηκε στην υποδοχή που έτυχαν στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο: «Μας υποδέχτηκαν σαν οικογένεια, μας ευχαρίστησαν και μας έδωσαν δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί, την προσπάθειά μας».

Η Άρτεμις Νικηφόρου αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι δεν μπορεί πλέον να προπονηθεί στην Άρση Βαρών. Κάτι που της λείπει αρκετά: «Μου έχει λείψει αρκετά. Κάνω ασκήσεις σπίτι μου, πάω για τρέξιμο αλλά δεν είναι το ίδιο. Μου λείπουν οι συναθλητές μου, ο θόρυβος της μπάρας, αλλά είναι κάτι που πρέπει να αποδεχτούμε, για να κερδίσουμε αυτή την μάχη». 



Πηγή


Τελεσίγραφο στους μουσουλμάνους στέλνει ο Μακρόν ! ! ! Yπογραψτε την διακηρυξη μου αλλιως....

Ο Γάλλος πρόεδρος Μανουέλ Μακρόν  έδωσε «τελεσίγραφο» 15 ημερών στους μουσουλμάνους της Γαλλίας μετά τις απανωτές τρομοκρατικές επιθέσεις που ξεκίνησαν με την δολοφονία του δασκάλου από Τσετσένο τζιχαντιστή με βάση το οποίο τους ζητάει να υπογράψουν την διακήρυξη με την οποία αποδέχονται ότι το Ισλάμ είναι απλά μια θρησκεία και όχι πολιτικό κίνημα αλλά και να αποκηρύξουν κάθε προσπάθεια ξένης εμπλοκής στα εσωτερικά της χώρας.



Ο Γάλλος πρόεδρος ζήτησε από τους ηγέτες του Ισλάμ στην Γαλλία να υπογράψουν άμεσα την διακήρυξη αυτή και ταυτόχρον παίρνει σειρά μέτρων προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό που ονομάζει «ισλαμιστικό διαχωρισμό».

-Περιορισμούς στην κατ’ οίκον εκπαίδευση και σκληρότερες τιμωρίες για όσους προσπαθούν να εκφοβίσουν δημόσιους αξιωματούχους για θρησκευτικούς λόγους

- Σε κάθε παιδί θα δοθεί ένας αριθμός ταυτοποίησης με τον οποίο θα γίνεται σίγουρο ότι πάει στο σχολείο. Γονείς που παραβιάζουν αυτό τον νόμο θα αντιμετωπίζουν ποινές φυλάκισης και υψηλά πρόστιμα.

Με αυτό τον τρόπο ελπίζει πως θα μπορέσει το γαλλικό κράτος να μεγαλώσει και εκπαιδεύσει τα παιδιά των μουσουλμάνων και να τους προσφέρει κοσμική παιδεία με την οποία θεωρεί πως θα ενταχθούν ομαλά στην γαλλική κοινωνία.




πηγη 

Πήγε να της κλέψει το κινητό και έφαγε το ξύλο της Αρκούδας!


 O νεαρός νόμιζε οτι η κοπέλα θα ήταν εύκολος στόχος για να της κλέψει το κινητό, αλλά αποδείχθηκε πως έκανε μεγάλο λάθος.

Με τον λάθος άνθρωπος αποδείχθηκε πως τα έβαλε ένας νεαρός στο Μπουένος Άιρες.

Βλέποντας λοιπόν μία κοπέλα στον δρόμο, θεώρησε πως θα είχε εύκολη... δουλειά και επιχείρησε να της κλέψει το τηλέφωνο.

Μόνο που αυτή η κίνησή του δεν αποδείχθηκε και τόσο σωστή, καθώς η Μπρίσα όπως είναι το όνομά της, ήταν αθλήτρια του ΜΜΑ.

Έτσι, όταν της πήρε το κινητό και άρχισε να τρέχει, αυτή και ένας φίλος της, άρχισαν να τον κυνηγάνε μέχρι που κατάφεραν να τον περιορίσουν.

Τότε λοιπόν η 20χρονη, όχι μόνο κατάφερε να πάρει πίσω την συσκευή της, αλλά τον πλάκωσε και στο ξύλο, με αποτέλεσμα να γεμίσει αίματα το πρόσωπό του.

Μάλιστα για αρκετή ώρα, τον κρατούσε κεφαλοκλείδωμα, περιμένοντας να φτάσει η αστυνομία στο σημείο.

 

Πηγή 

Κ Α Τ Α Γ Γ Ε Λ Ι Α ! ! ! Κυριε Εισαγγελεα, εφοσον η εισοδος στις Εντατικες απαγορευεται, πως μπηκαν εκει τα καναλια;

 ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΪ ....ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ !!!!

 ΑΝΑΡΤΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ

ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΧΤΕΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ

ΑΝ ΜΠΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟ ΑΒΑΤΟ ΤΩΝ ΕΝΤΑΤΙΚΩΝ.....

ΑΝ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΣΚΑΪ

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΧΤΕΣ.....

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....

ΕΛΕΟΣ.....



Γι΄αυτή την άθλια εικόνα, με το κανάλι μέσα στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ του ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ, πρέπει να ΕΠΕΜΒΕΙ άμεσα η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ....

ΑΜΕΣΑ !!!!

Και η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ επίσης, η ίδια που παρενέβη για τις.....fake δημοσιεύσεις περί εμβολίου και θεώρησε πως διεγείρουν τον κόσμο σε ανυπακοή...

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΒΑΤΟΥ

Ή

ΚΑΚΟΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Επειδή στις εικόνες τα MONITORS είναι σβηστά !!!!!!!!!!

Σε κάθε περίπτωση, ο ΣΚΑΪ πρέπει να απολογηθεί και στον ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ και στον ΚΟΣΜΟ τον οποίο τρομοκρατεί.....

Στην περίπτωση που όντως μπήκε στην ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΒΟΥΛΑΣ, 

για το ΠΩΣ μπήκε, 

από ΠΟΙΟΝ πήρε άδεια, 

και ΓΙΑΤΙ παραβίασε το ιατρικό απόρρητο νοσηλείας ασθενών βαρέως νοσούντων 

αλλά και των ΟΡΩΝ ΥΓΕΙΙΝΗΣ της ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ...

( μη μας πει κάποιος πως αποστειρώθηκαν οι κάμερες και μπήκαν !!!!!).

Στην περίπτωση αυτή.....που όντως μπήκε δηλαδή, 

πρέπει να απολυθεί χτες, ο διοικητής, ο διευθυντής της ΜΕΘ και πολλοί ακόμα.....

μη σας πω μέχρι και ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ.....

που λογικά μετά από αυτά τα ρεζιλίκια 

θα έπρεπε να έχει ήδη φύγει μόνος του, από....ευθιξία !!!!

Στην περίπτωση που ο ΣΚΑΪ το έστησε όλο αυτό το σκηνικό ως σκηνοθεσία και το έδειξε, για να επηρεάσει το κοινό του 

( αν όχι για να το ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΕΙ και να γίνεται πιστευτό ο,τιδήποτε του σερβίρεται ), 

πάλι η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ πρέπει να παρέμβει 

και ίσως για περισσότερους λόγους εδώ !!!!

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΛΑΟΥ, 

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ, 

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΩΣ ΠΕΙΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΥΣΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ 

κτλ κτλ κτλ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΕΙΓΙΟΝΤΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ΤΟΥ....

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ !!!!!



πηγη 

Με πλαστά τεστ κορωνοϊου προσπαθούν οι Αλβανοί να μπουν στην Ελλάδα...

Εικόνες από ένα πλαστό και ένα γνήσιο τεστ για κορωνοϊό παρουσίασε το δελτίο ειδήσεων του Star. Οι διαφορές που προκύπτουν μεταξύ των δύο εγγράφων είναι το λογότυπο του διαγνωστικού κέντρου, η υπογραφή αλλά και η σφραγίδα του γιατρού που έχει πέσει θύμα πλαστογραφίας, όπως δηλώνει η ίδια στον ιδιωτικό σταθμό.
Το κύκλωμα φέρεται να κρύβεται στη Βόρεια Αλβανία, με τους δράστες να βγάζουν αρνητικούς ακόμα και ασθενείς με Covid-19, γεγονός που φέρεται να επηρέασε το ήδη βεβαρημένο επιδημιολογικό φορτίο στην Ήπειρο και στη Μακεδονία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, πολλοί από αυτούς θέλουν να νοσηλευτούν σε ελληνικά νοσοκομεία καθώς δεν εμπιστεύονται το σύστημα υγείας της Αλβανίας. Μία 20χρονη Αλβανίδα προχθές το πρωί επιχείρησε να περάσει από τη χώρα της στην Ελλάδα από την Κακαβιά με πλαστό μοριακό τεστ, όμως γρήγορα έγινε αντιληπτή και προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί συνέκριναν τα δύο έγγραφα και αντιλήφθηκαν την απάτη.


Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου Top Channel ωστόσο, το κύκλωμα φέρεται να έκανε χρυσές δουλειές στην Κρυσταλλοπηγή, η οποία έκλεισε σήμερα το πρωί στις 6. «Το κύκλωμα μπορούσε να δράσει πολύ εύκολα στο σημείο διέλευσης της Κρυσταλλοπηγής. Το σταμάτησαν οι ελληνικές Αρχές, το σταμάτησαν οι αλβανικές Αρχές ύστερα από καταγγελίες στο Top Channel που κάναμε την έρευνα», δήλωσε ο ανταποκριτής του αλβανικού τηλεοπτικού δικτύου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star πάντως, οι αλβανικές Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα ακόμα και για εμπλοκή αστυνομικών στην υπόθεση.


Πηγή

 

 

 


Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.