Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Οι Nαζi φovιαδες Κρoατες, πολεμnσαν μαζi με το Tαγμα Aζoφ στην Oυκραviα...

Σοκ έχει προκαλέσει δολοφονική επίθεση από 200 περίπου Κροάτες νεοναζί (μαζί με ορισμένους Έλληνες) στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία οδήγησε στη δολοφονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή....



Μια επίθεση η οποία είχε ως πρωταγωνιστές τους Bad Blue Boys, οι οποίοι είναι φανατικοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και είναι γνωστοί για τη νεοναζιστική τους ιδεολογία, η οποία είχε κάνει την εμφάνισή της πέρσι στο Μιλάνο, όταν και είχαν παρελάσει χαιρετώντας ναζιστικά.

Ωστόσο αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι ότι ο συγκεκριμένος σύνδεσμος έχει πολύ καλές σχέσεις με το Τάγμα Αζόφ, το οποίο (σύμφωνα με αναφορές) επέστρεψε στο μέτωπο τις τελευταίες ημέρες, μετά την ήττα του στη Μαριούπολη. Πρόκειται για το γνωστό νεοναζιστικό Τάγμα που επί πολλά χρόνια σκόρπιζε τον τρόμο στην Ουκρανία και στις ρωσόφωνες περιοχές του Ντονμπάς, κάτι που οδήγησε και στην εισβολή των Ρώσων τον Φεβρουάριο του 2022.

Τόσο καλές σχέσεις που ο τέως επικεφαλής των Bad Blue Boys, Ντένις Σέλερ (Denis Šeler), ο οποίος χαρακτήρισε τους οπαδούς της ΑΕΚ ως «Τούρκους πρόσφυγες» (!) οι οποίοι θα γίνουν «κρέας» για ένα «καλό γκούλας», ήταν ένας από τους πρώτους ξένους εθελοντές του Τάγματος Αζόφ.

Ο Σέλερ είναι ένας σκληροπυρηνικός ναζί, εντυπωσιασμένος από το πραξικόπημα του Μαϊντάν στην Ουκρανία, ο οποίος έλεγε ανοιχτά σε συνεντεύξεις ότι η Κροατία χρειαζόταν το δικό της Μαϊντάν για να λύσει μία και καλή τα προβλήματά της με τους «κομμουνιστές και τους Σέρβους».

Ο Σέλερ συμμετείχε στον πόλεμο στην Κριμαία, έλαβε μετάλλιο από τους Ουκρανούς γι’ αυτό και έγινε φίλος με μαχητές του Αζόφ που ήταν μέλη των White Boys Club (WBC), μία ομάδα ultra υποστηρικτών της Ντιναμό Κιέβου. Ο Σέλερ επέστρεψε στην Κροατία και έδρασε ως ο πρωτεργάτης για τη δημιουργία αυτού του πολύ ισχυρού δεσμού που υπάρχει σήμερα μεταξύ των ΒΒΒ και των νεοναζί του Αζόφ και τους WBC.

Να ανοίξουμε εδώ μια παρένθεση και να θυμίσουμε ότι οι φανατικοί οπαδοί της Ντιναμό Κιέβου είχαν εμφανίσει φωτογραφίες με βλήμα όλμου που πάνω του έφερε τα μηνύματα «Free BBB» (δηλ. λευτεριά στους Bad Blue Boys) και «07.08.23 οι ΒΒΒ είναι οι βασιλιάδες της Ευρώπης» (η συγκεκριμένη είναι η ημερομηνία της επίθεσης των Κροατών στη Νέα Φιλαδέλφεια και της δολοφονίας του 29χρονου Μιχάλη).

Ο Σέλερ -αν και έφυγε από το Τάγμα Αζόφ το 2020- πήγε πέρσι στην Ουκρανία, κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ζάγκρεμπ. Πρόκειται για ένα άτομο που οι Ρώσοι θεώρησαν υπεύθυνο για την αναχώρηση περίπου 200 Κροατών (κυρίως μέλη των BBB, μέσω της διασύνδεσης με τους WBC που προαναφέραμε) για την Ουκρανία, όταν ξεκίνησε ο πόλεμος. Κροάτες που πολέμησαν στο πλευρό του Τάγματος Αζόφ, κάποιοι απ’ αυτούς γύρισαν στη χώρα τους, άλλοι σκοτώθηκαν στο μέτωπο. 

Ο Σέλερ τότε είχε κληθεί στο ρωσικό υπουργείο Άμυνας να δώσει εξηγήσεις, με τον ίδιο ωστόσο να απορρίπτει τις κατηγορίες και εν τέλει να επιστρέφει στην πατρίδα του. «Στην Ουκρανία, δίνεται μάχη για τη λευκή ευρωπαϊκή φυλή, τον πολιτισμό και την ιστορία της», έλεγε τότε σε συνέντευξή του.

Οι Ρώσοι δεν είχαν άδικο. Δεν είναι γνωστό αν ο Σέλερ είχε όντως οργανώσει την μεταβίβαση των Κροατών ναζί στην Ουκρανία το 2022, ωστόσο το είχε κάνει το 2015. 

Τότε 15 μέλη των Bad Blue Boys, υποστηρικτές της Ούστασε (Κροάτες συνεργάτες των Ναζί κατά τη διάρκεια του Δεύτερου Παγκοσμίου Πολέμου), είχαν πάει να πολεμήσουν στο πλευρό του Τάγματος Αζόφ. Πολλοί απ’ αυτούς είχαν και πολεμική εμπειρία από τη δεκαετία του ’90.

Το πανό των οπαδών του Άρη κατά τη διάρκεια της χθεσινής (10/8) αναμέτρησης με την Ντιναμό Κιέβου, το οποίο έγγραφε «smash Azov Nazis» (σσ. τσακίστε τους ναζί του Αζόφ) είναι ξεκάθαρο, καθώς δεν αποκλείεται ο δολοφόνος (ή έστω κάποιοι από τους Κροάτες που ήρθαν στην Αθήνα για να προκαλέσουν επεισόδια) να έχουν πολεμήσει στο πλευρό του ουκρανικού Τάγματος κατά τη διάρκεια του πολέμου με τη Ρωσία. 

Αυτοί είναι οι νεοναζί που ήρθαν στη χώρα μας και έπιασαν στον «ύπνο» την ΕΛ.ΑΣ. η οποία πίστευε ότι θα πάνε να κοιμηθούν. Όχι, δεν κοιμήθηκαν, όπως δεν κοιμόντουσαν όλα αυτά τα χρόνια που διέπρατταν θηριωδίες στο Ντονμπάς απέναντι στο ρωσόφωνο πληθυσμό.


πηγη

Δoσn για oλoυς απο Φθιvoπωρo ειπε η Γkαγkα....

 


Aκουστε την...

Την ψηφισατε....

Καλα σας κανει....

Δεν σας λυπαμαι...

πηγη



Παρασκευή 11 Αυγούστου 2023

Aυτα πoυ ξεxασαν οι Κυβερvnσεις...

Η 27η επέτειος της δολοφονίας του Τάσου Ισαάκ δεν βρίσκει την Κύπρο λεύτερη.....



Τη βρίσκει τουρκοκρατούμενη, 49 χρόνια μετά την εισβολή. Τη βρίσκει αφημένη στις θυσίες των δύο ηρώων που σημάδεψαν μια ολόκληρη γενιά. 

Τη βρίσκει, δυστυχώς, ανήμπορη να τιμήσει τον Τάσο και τον Σολωμό, ανίκανη να απαιτήσει ένα μνημείο της προκοπής για τους δύο λεβέντες του Παραλιμνίου. 

Κι ακόμα και χωρίς επιβολή, κατά παράβαση των εντολών όσων ικετεύουν για κάποιο συμβιβασμό, τη βρίσκει φανερά απομακρυσμένη από τον αγώνα για την πεντασύλλαβη που κινητοποιεί ακόμα τη μνήμη του Τάσου και του Σολωμού. 

Η 11η Αυγούστου προστατεύεται και θα προστατεύεται ως ιστορική ημερομηνία της σύγχρονης κυπριακής ιστορίας. Διότι η πράξη του Τάσου Ισαάκ ήταν πράξη υπεράσπισης ολόκληρης της ανθρωπότητας και το άλμα του, άλμα χιλιάδων χρόνων. 

Η «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού δεν θα ξεχάσει τον Τάσο, που έπεσε μες στη φωτιά την ώρα που πολλοί χειροκροτούσαν. 

Δεν θα ξεχάσει την αβουλία της κυπριακής πολιτείας για τα εντάλματα εις βάρος των δολοφόνων του Τάσου και του Σολωμού, μέχρι να αναπαυθούν οι ψυχές τους και να επικρατήσει η μνήμη ενάντια στη λήθη, η ζωή ενάντια στον θάνατο, η ελευθερία ενάντια στη σκλαβιά. Αθάνατος.


πηγη

Aυτα δεv θα τα δεiξoυv στα καvαλια...



Αναρωτιεσαι γιατι δεν θα στα δειξουν;
Δες το βιντεο και θα καταλαβεις....
Αν δεν καταλαβεις μην μας ξαναδιαβασεις....
πηγη

Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Eισβoλεiς oπλισμεvoι μεσα στnv Eλλαδα ! ! !



Τους Κροατες λετε ρεμαλια, δεν τους πηρατε είδηση.

Αυτους δεν τους βλεπετε;

Οπλισμενοι εισβολεις μεσα στην Ελλαδα ετοιμαζονται, ασκουνται....

Θα με πειτε ρατσιστη γι αυτα που γραφω;

Φασιστα;

Οχι ρεμαλια, Ελληνας ειμαι και θελω την Ελλαδα μου...

Εσεις ειστε οι Ανθελληνες...

ΥΓ: Αυτα που εγραψα ειναι για τα τριακοσια ρεμαλια οχι για Αστυνομικους και Στρατιωτικους, που δυστυχως μαλακα, τους υποχρεωσες με την ψηφο σου να υπηρετουν τους Ανθελληνες !

πηγη


Μπoρoύv ο Mnτσoτάκnς και ο Avδρoυλάκnς να πoυν πώς θα εξoφλnσoυv τα xρέn τωv κoμμάτωv τoυς;

 - ΝΔ: συνολικό χρέος 435.500.000€ (αυξημένο κατά 44εκ. σε σχέση με πέρυσι), εκ των οποίων τα 425.600.000€ είναι τραπεζικά δάνεια.

- ΠΑΣΟΚ: συνολικό χρέος 405.000.000€ (αυξημένο κατά 43εκ. σε σχέση με το 2021), εκ των οποίων τα 398.000.000€ είναι τραπεζικά δάνεια.


Επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχεια:
1) Μπορούν ο Μητσοτάκης και ο Ανδρουλάκης να πουν στον ελληνικό λαό πότε και πώς θα εξοφλήσουν τα χρέη των κομμάτων τους;
2) Μπορούν οι τραπεζίτες να πουν στους πολίτες και τους δανειολήπτες, αν έχουν εξασφαλίσει την επιστροφή των δανείων; Και με ποιον τρόπο;
Διότι, αν τα δάνεια δεν έχουν τις απαραίτητες εξασφαλίσεις (που ΔΕΝ έχουν), τότε πρέπει οι μεν τραπεζίτες να λογοδοτήσουν και τα δύο αυτά κόμματα να πτωχεύσουν, οι δε δανειολήπτες να σταματήσουν να πληρώνουν εωσότου η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είτε εξοφλήσουν είτε παράσχουν εμπράγματες εξασφαλίσεις για τα απίστευτα αυτά χρέη τους!



Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Ντρoπn υπάρxει; Τσiπα υπάρχει; Κράτoς υπάρxει; Pωταει η Aφρoδiτn...



Μια χαρα τα λεει η Λατινοπουλου...
Ποιος την ακουει ομως;

Δικnγόρoς Κρoατών: Οι oπαδoi της ΑΕΚ εivαι τα μεγαλύτερα απoβράσματα...(Και κυκλoφoρει ακoμn ελευθερoς αvαμεσα μας;)



Οι Συνδεσμοι Οπαδων (χουλιγκανς), 

γιατι υπαρχουν; 


Γιατι δεν τους κλεινουν ολους; 

Πρεζονια και φονιαδες ειναι!!!!

Οργή προκαλούν οι δηλώσεις του δικηγόρου των «Bad Blue Boys», των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αναφορικά με τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκε οπαδός της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από Κροάτες χούλιγκαν.

«Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα» ανέφερε αρχικά στο τοπικό μέσο Dnevno ο Davorin Karačić λέγοντας μάλιστα ότι τα επεισόδια «ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά».

«Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο» προσέθεσε.

Τέλος κατέληξε: «οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια».


πηγη

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

Τα εμβoλιoπρoστιμα περvάvε στα παιδiα τους αv πεθαvoυν οι αvεμβoλιαστoι ! ! ! Δεv τα καταpγει ο κακoψυxoς Mnτσoτακnς....

Παραμένουν τα πρόστιμα της κοροϊδίας και του εκβιασμού που επιβλήθηκαν στους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών αφού για να σβηστούν πρέπει να κάνουν το εμβόλιο....



Το εξοργιστικο είναι πως όταν πεθάνουν το πρόστιμο μεταβιβάζεται στα παιδιά τους.

Πολίτης έστειλε μήνυμα σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκαλύπτοντας πως η μητέρα του, η οποία δεν είχε κάνει το εμβόλιο, πέθανε και το πρόστιμο που της είχε επιβάλει η κυβέρνηση πέρασε στον ίδιο.

Οι δημοσιογράφοι απάντησαν πως σύμφωνα με την τρέχουσα νομοθεσία, για να διαγραφούν τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους άνω των 60, τα οποία μάλιστα όχι μόνο δεν διαγράφοντα αλλά τοκίζονται, πρέπει να κάνουν το εμβόλιο.

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει!!


πηγη

Καθiκια Κpoατες... Ειχε δiκιο ο Apκαv, για οτι σας εκανε... Πολυ δικιο ! ! !

Δεν ξερετε ποιοι ειναι οι Κροατες;;;;;



ΔΙΑΒΑΣΤΕ...

️Στις 04.08.1995. ο κροατικός στρατός Ustasha ξεκίνησε την επιχείρηση «Storm». Η μεγαλύτερη εθνοκάθαρση στην Ευρώπη μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.
Περισσότεροι από 435.000 Σέρβοι εκδιώχθηκαν,
2.670 νεκροί.
78 εκκλησία και 181 νεκροταφεία καταστράφηκαν.
40000 σπίτια κατεστραμμένα.
Κατεχόμενο RSK (σερβικό έδαφος)...
Το Δικαστήριο της Χάγης του ΝΑΤΟ απελευθέρωσε όλους τους στρατηγούς της Ustasha....
Αυτοί οι εγκληματίες πολέμου είναι οι εθνικοί ήρωες του μοναδικού ανοιχτά "ναζιστικού" κράτους στην καρδιά της Ευρώπης....
Κροατικό κράτος Ustasha....
Γι αυτο....


Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Oλα καλά στov Eβρo Mnτσoτάκn;





Έxoυv σκoτώσει με τα εμβoλια τη μισn Eλλάδα οι αλnτες...



Τραγωδία σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στη Ρόδο όταν 24χρονη πήγε να γιορτάσει σε ξενοδοχείο της Ρόδου τα γενέθλιά της, κατέρρευσε και απεβίωσε λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Ροδιακής», η νεαρή γυναίκα μετέβη με την παρέα της σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Γενναδίου κι ενώ πρόσφατα είχε αποκτήσει το πτυχίο της.

Η 24χρονη, σε κάποια στιγμή που διασκέδαζε, επειδή γνώριζε πιάνο, σηκώθηκε να παίξει αλλά τότε ένιωσε δυσφορία και κατέρρευσε. Αμέσως φίλοι και το προσωπικό του ξενοδοχείου ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και το αγροτικό ιατρείο του Γενναδίου.

Στο σημείο έφτασε γιατρός που ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία καρδιοαναπνευστικής αναζοωγόνησης (ΚΑΡΠΑ). Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε και το ΕΚΑΒ Ρόδου που έδωσε εντολή να μεταβεί ασθενοφόρο στην περιοχή για τη μεταφορά της νεαρής.

Παρά τις προσπάθειες και των διασωστών του ΕΚΑΒ, δυστυχώς η κοπέλα κατέληξε λίγο αργότερα βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της, τους φίλους της και ολόκληρο το νησί της Ρόδου.

Τα ακριβή αίτια για τον αιφνίδιο θάνατο της κοπέλας αναμένεται να προσδιοριστούν μετά από σχετική διαδικασία που θα ακολουθηθεί.


πηγη

Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Kυριακoλαγvoι και λoιπoi Mαλισταvθρωπoι η Eλλας κιvδυvευει...



Δεν μιλω για τους πολιτικους....

Απο αυτους, τιποτα δεν περιμενω, παρα μονον την παραδοση ανευ ορων της Ελλαδος....

Μιλω, για τους βολεμενους, που διελυσαν τον Ελληνικο Στρατο...

Ειστε το ιδιο προδοτες με τους πολιτικους...

Ισως και χειροτεροι....

Ισως ηδη εχετε ξεπερασει τον Εφιαλτη των Θερμοπυλων...

Πατηστε ποδι ρε ρεμαλια...

Εστω παραιτηθειτε, αν δεν σας δωσουν σημασια...

Μην λετε μονον...."ΜΑΛΙΣΤΑ" ! ! ! 





Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.