Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Και άλλn φoβερή σύμπτωσn!!! Mεταφέpθnkε με εγkεφαλιkn αιμoppαγiα στο τzάvειo μετά τον εμβoλiασμo τnς...

 Ιδιαίτερα κρίσιμη η κατάσταση της 34χρονης από την Ηλεία. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Τζανείου στον Πειραιά όπου μεταφέρθηκε με εγκεφαλική αιμορραγία μετά από τον εμβολιασμό της με AstraZeneca.

Το βράδυ της Παρασκευής (28.05.2021) η 34χρονη χειρουργήθηκε στον εγκέφαλο

«Ήταν ένα χειρουργείο απελπισίας (!) γιατί η κατάστασή της χειροτέρεψε μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Βγήκε ένα τμήμα του εγκεφάλου… για να μπορέσει να αποσυμφορηθεί ο εγκέφαλος γιατί είχε μεγάλη αιμορραγία. Αυτό που έχει σημασία για την γυναίκα είναι να ζει και να μην χειροτερεύει. Τώρα είναι ελαφρώς καλύτερα. Χρειάζεται ακόμα χρόνος. Αλλά σίγουρα η κατάσταση είναι κρίσιμη», τονίζει ο Αθανάσιος Πρεκατές, διευθυντής ΜΕΘ του Τζάνειου νοσοκομείου.

 



Θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι η χθεσινή (28.05.2021) νύχτα ήταν ήρεμη για την 34χρονη, κάτι που δίνει αρκετές ελπίδες στους θεράποντες γιατρούς.

Από εδώ και πέρα περιμένουν να δουν πώς θα αντιδράσει η κοπέλα στη φαρμακευτική αγωγή που της δίνεται, προκειμένου να προχωρήσουν στις επόμενες ενέργειές τους.
Οι γονείς της στο πλευρό της

Δίπλα στην 34χρονη παραμένουν από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν και προσεύχονται σύντομα να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να σταθεί γερή ξανά στα πόδια της.

Όσον αφορά τα αίτια του αιμορραγικού εγκεφαλικού επεισοδίου, αυτά ακόμα διερευνώνται και το Γενικό Νοσοκομείο Πύργου μαζί με τον ΕΟΦ έχουν εκδώσει την σχετική «κίτρινη κάρτα».

Φυσικά γίνονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν αυτό οφείλεται στον εμβολιασμό της 34χρονης με το AstraZeneca ή όχι.




Πηγή

Παραδέχθηκε ο Βασιλακοπουλος πως… "μόνο μερικοί", θα πεθάvουν, από όσους θα κάvουν το εμβoλιo ! ! ! (Ειναι τουλαxιστον επικiνδυνος)

Απαιτεί να μην δείχνουν τέτοιες ειδήσεις τα ΜΜΕ γιατί «δημιουργούν φόβο»

Κυνικές δηλώσεις από τον γνωστό πλέον καθηγητή Θεόδωρο Βασιλακόπουλο, ο οποίος παραδέχθηκε πως…μόνο μερικοί από όσους θα κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα πεθάνουν, αλλά μάλλον αυτό δεν τον ενοχλεί γιατί αυτοί είναι «λίγοι»....



Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την περίπτωση της 44χρονης που εμβολιάστηκε με AstraZeneca και είναι εγκεφαλικά νεκρή το μέλος της επιτροπής των «ειδικών» είπε πως είναι πια αποδεδειγμένο ότι «στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους που κάνουν το εμβόλιο 4-5 άνθρωποι θα κάνουν επιπλοκή από αυτό» και σχολίασε ότι, «το να παίζει σε όλα τα Μέσα δημιουργεί περισσότερο φόβο».

«Είναι κάτι το οποίο αναμένεται», συμπλήρωσε και επανέλαβε ότι, «αν δεν κάνεις το εμβόλιο, κινδυνεύεις πολύ περισσότερο από ότι αν κάνεις το εμβόλιο».

Από εκεί και πέρα ο Θ.Βασιλακόπουλος υποστήριξε πως «είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα υπάρξει 4ο κύμα αν εμβολιαστούμε όσο πρέπει. Θα υπάρξει αν δεν εμβολιαστούμε».

Ενώ πρόσθεσε πως «για να μη θρηνήσουμε πολλά θύματα, θα πρέπει να σπεύσουν να εμβολιαστούν οι μεγάλες ηλικίες» και εξήγησε ότι, αν δεν γίνει αυτό, «μέχρι να πετύχουμε ανοσία στους 18άρηδες, θα χάσουν τη ζωή τους άνθρωποι άνω των 60».

Απαντώντας σε σχόλιο ότι και ηλικιωμένοι έχουν μπερδευτεί με όσα ακούγονται για τα εμβόλια, τόνισε ότι, «έχουμε ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο εμβόλια παγκοσμίως, χωρίς να υπάρχουν προβλήματα. Αντιθέτως, όσοι το έχουν πετύχει έχουν λύσει τα προβλήματά τους».

Τέλος, είπε πως «το κράτος έχει επίσημους φορείς για να ενημερώνουν τον κόσμο. Η ενημέρωση πρέπει να γίνεται από το κράτος και τους επίσημους επιστημονικούς φορείς».

Και κατέληξε σχετικά με τις οδηγίες για εγκύους και θηλάζουσες ότι, «δεν είναι ότι δεν κινδυνεύει η έγκυος ή θηλάζουσα, είναι ότι προστατεύεται γιατί αν κολλήσει, θα έχει επιπλοκές».

Κάτι φυσικά που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα είπε η καθηγήτρια Επιδημιολογίας Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Αθηνά Λινού, η οποία είπε: «Φοβάμαι ότι θα δούμε και άλλα τέτοια κρούσματα (αναφερόμενη στις θρομβώσεις) και η Πολιτεία θα έπρεπε να έχει φροντίσει να εμβολιάζονται με το Αstrazeneca και το Johnson & Johnson μεγαλύτερα άτομα και κυρίως άνδρες. 

Δεν θα έπρεπε να γίνεται (σσ ο εμβολιασμός σε νεώτερες ηλικίες) και δεν το κάνει καμία χώρα πλέον. Όπου υπάρχει δυνατότητα να επιλέγει άλλο εμβόλιο mrna, η σύσταση είναι να αποφεύγονται εμβόλια μη mrna γιατί υπάρχει εκεί ο κίνδυνος για θρομβοεμβολικό επεισόδιο που δεν είναι το κλασικό αλλά σπάνιο σύνδρομο».




πηγη 

Τον ειπαν φασiστα, τον ειπαν pατσιστn, τοv κατηγοpησαν ασuστολα αλλα....ΕΙΧΕ ΔIΚΙΟ ! ! ! Ακουστε τον ...

Απλως ακουστε τον...

Μιλαει πριν φτασουμε στο σημερινο μας χαλι....

Προφητικος...





Ακρως απορρητο βιντεο που διερρευσε ! ! ! Δειτε ποιοι μας κυβερνουν....

Σατυρικο μεν, αλλα λεει αληθειες...

Μεσα απο την σατυρα βγαινουν αληθειες...

Και θελουμε να λεμε αληθειες, εστω και με σατυρα !





πηγη 

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΡHΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛIΤΙΚΑ ΔΙΚΑIΩΜΑΤΑ ΣΕ ΛAΓΟ ΚΑΙ ΚΑΣIΔIΑΡΗ ! ! ! Την πατησαν οι αγραμματοι τηλεπαπαγαλοι που πανηγυριζαν....

Στο άρθρο 1 της τροπολογίας αποσαφηνίζεται  πλήρως για ποια αδικήματα θα στερείται κάποιος το δικαίωμα να ψηφίζει στις εκλογές (δικαίωμα του εκλέγειν), μετά όμως από αμετάκλητη η δικαστική απόφαση σε βάρος του....



Η αποστέρηση ισχύει για το χρονικό διάστημα της επιβληθείσας ποινής και υπολογίζεται από την αμέσως επόμενη ημέρα που η δικαστική απόφαση καθίσταται αμετάκλητη, ενώ οι εισαγγελικές αρχές ενημερώνουν τη Διεύθυνση Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, προκειμένου να διαγράψει τα συγκεκριμένα πρόσωπα από τους εκλογικούς καταλόγους.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την τροπολογία, στερούνται του δικαιώματος του εκλέγειν:

α) όσοι βρίσκονται, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα, σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση και για όσο χρόνο διαρκεί αυτή σε κάθειρξη για τα αδικήματα των κεφαλαίων 1 – 6 του Δεύτερου Βιβλίου του Ποινικού Κώδικα (προσβολές κατά τους πολιτεύματος, προδοσία της χώρας, νόθευση της εκλογικής διαδικασίας, βία κατά των εκλογέων κτλ), ή σε οποιαδήποτε ποινή για εγκλήματα του Στρατιωτικού Ποινικού Κώδικα που επισείουν την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ή σε ισόβια κάθειρξη για κάθε άλλο αδίκημα.

Αυτό λοιπον που καταλαβαινω εγω απο την όλη περίπτωση είναι ότι δεν μπορούν να στερησουν το δικαιωμα απο τον κ. Κασιδιαρη ή απο τον κ. Λαγό το να εκλεγούν βουλευτές ή δημαρχοι, εφοσον μαλιστα δεν εχουν εις βαρος τους τελεσιδικες δικαστικες αποφασεις!

Αλλα και να δηλωναν ρητα ότι: “εμεις αποφασιζουμε και διατασσουμε οι χρυσαυγιτες να μην εχουν πολιτικα δικαιωματα” παλι θα εκαμαν μια τρυπα στο νερο!

Διότι, ποιος απαγορευει λογου χαριν, να παραιτηθει ο πασας ενας απο την προεδρια του κομματος του και να αναλαβει καποιος αλλος στο ποδι του.

Αλλωστε αυτο το εχει καμει ηδη ο κ. Λαγος!

Ο οποιος – για οσους δεν το ξερουν – δεν ειναι πλεον Προεδρος της ΕΛΑΣΥΝ! Προεδροι ειναι οι κ. Ζωγραφος και Λουκακος. Συνεπως οσο και να φορτωνουν απαγορευσεις τον κ. Λαγο, η ΕΛΑΣΥΝ μπορει μια χαρα να παρει μερος σε εκλογες!

Το ίδιο θα μπορουσε να γινει και για τους Ελληνες, αν φτασουν στο σημειο να σπασουν τοσο πολυ τ’ @ρχιδι@ του κ. Κασιδιαρη!

Ακομα και για την απαγορευση συμμετοχης σε ραδιοφωνικες ή τηλεοπτικες εκπομπες, θα δειτε στην ντροπολογια, οτι απαιτειται οριστικη καταδικη!

Και λεω τωρα εγω, με το λιγο μου νιονιό…

Η όλη φαση οργανωθηκε και θα οργανωθει, πρωτιστως με επικοινωνιακα κριτηρια!

Αυτο που θελουν οι καθεστωτικοι εργολαβοι ειναι να κατατρομαξουν το ποπολο! Να το αποπροσανατολισουν, να το μπερδεψουν, να το χειραγωγησουν!

Ο μεσος ανυποψιαστος πολιτης, ακουγοντας αυτα που θα του πλασαρουν στις τηλεορασεις, θα νομιζει ότι δεν εχει δικαιωμα να παει να ψηφισει το κομμα Κασιδιαρη!

Κι αν συμβεί αυτό, τοτε το σχεδιο τους θα εχει πετυχει!

Γι αυτό αδερφε μου Ελληνόπουλε να εχεις ματια και αυτια ανοιχτα!

Η παραπληροφορηση θα χτυπησει κοκκινο!

Μαλιστα όταν με το καλο περασουν την ντροπολογια τους, θα ειμαστε παλι εδω, να σε ενημερωσουμε για το τι ακριβως παιζεται και πως θα το αντιμετωπισουν οι Ελληνες εθνικιστες.

Προς το παρον δειξε ψυχραιμια και γραψ’ τους εκει που δεν πιανει μελανι…

Και θα με θυμηθεις…

Θα γαβγισουν, θα λυσαξουν, θα αλυχτησουν αλλα δεν μπορουν να δαγκωσουν…




πηγη 

Kαι άλλος θάvατos μετά τον εμβoλiασμo...(Πόσoι ακομα θα γivoυv πεipαματozωα;;;)

 Την τελευταία του πνοή άφησε την Παρασκευή ένας 62χρονος άνδρας 12 ώρες μετά τον εμβολιασμό του κατά του κορονοϊού και ενώ ένιωθε πόνο στο στήθος και στα χέρια.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ο άνδρας αισθάνθηκε αδιαθεσία μετά τον εμβολιασμό του στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και ενημέρωσε έναν φίλο του. Εκείνος μετέβη στο σπίτι του, παραμένοντας κάποιες ώρες και όταν ο 62χρονος αποκοιμήθηκε, αποχώρησε.

Οι δύο άνδρες είχαν δώσει ραντεβού να συναντηθούν το επόμενο πρωί και όταν επέστρεψε σπίτι του φίλου του, λίγο μετά τις 9 το πρωί, βρήκε νεκρό τον 62ρονο.

Αιτία θανάτου αναφέρεται το έμφραγμα ωστόσο ο οικογενειακός και φιλικός κύκλος, θεωρούν ότι ο θάνατός του σχετίζεται με το εμβόλιο και για τον λόγο αυτό, ζητούν να διερευνηθεί περαιτέρω η αιτία του θανάτου.

Για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής ενώ ο 62χρονος φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

 

 

 

Πηγή 

ΟΧΙ δεν ειναι κopωναιος, ειναι γρiπn φωναζει η Γιατpος ! ! ! Ακουστε την...

 

Δειτε το βιντεο...

Μυαλο εχετε καθως και κριση...

Μην ακουτε μονο τους καλοπληρωμενους τηλεπαπαγαλους....



Χαρδαλιας σε παρακρουση παραληρει ! ! ! Η μουσικη αυξανει το ρισκο μεταδοσης του ιου, λεει και θελει να τον πιστεψουμε ! ! !

Δειτε το βιντεο και κριση εχετε...

Μπορειτε να καταλαβετε τι εστι ο Κομμουνιστης διορισμενος υφυπουργος...




Ανακοινωση της ΑΕΚ: Παλι με χρονια με καιρους, παλι δικα μας θαναι...ΜΠΡΑΒΟ ΑΕΚ ! ! !


Δεν εχει σημασια αν εισαι Αεκτσης η οχι...

Σημασια εχουν αυτα που ανακοινωσε η ΑΕΚ ! ! !







































πηγη 

Ο Οσφυοκαμπτης "Πρωθυπουργος" μας ξεφτιλιζεται παλι ! ! ! Συνανταει τον Τσαβουσογλου ενω η Τουρκια βγαζει ερευνητικο στο Αιγαιο...

Ναι, δυστυχως, ειναι οσφυοκαμπτης ο Κουλης...

Οσο κι αν σας κακοφαινεται κυριοι Νου Δουλοι...

Χειροτερο "πρωθυπουργο" η Ελλαδα δεν ειχε ποτε...

Ακουστε το βιντεο...














Τσαβούσoγλου ζήτα συγvώμη για τις βαρβαpοτητες που κάνατε αλλιώς είσαι ανεπιθύμnτος εδώ, του φώναξαν οι Πoμακοι ! ! !


«Persona non grata» ο Τσαβούσογλου για τους Πομάκους της Θράκης....




Ηχηρή ήταν η παρέμβαση από τους Πομάκους που ζουν στην Ελλάδα, κατά της επίσκεψης Τσαβούσογλου. 

Όπως αποκαλύπτει η «Φωνή της Ροδόπης», μετά τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πομάκων Ξάνθης, που τονίζει ότι «είμαστε Έλληνες Πομάκοι», ανακοίνωση εξέδωσε και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πομάκων, ο οποίος χαρακτηρίζει «persona non grata» στα Πομακοχώρια της Ξάνθης τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας.

«Κύριε Μεβλούτ Τσαβούσογλου είστε ανεπιθύμητος» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης.

Και η ανακοίνωση συνεχίζει «Υπουργέ Εξωτερικών της Τουρκίας, κύριε Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εκφράζοντας, την ιστορία του περήφανου λαού μας, τη φωνή των ελεύθερων Πομάκων, τη μνήμη των κοριτσιών μας που γκρεμοτσακίστηκαν από τις δεκάδες βουνοκορφές της Ροδόπης, τα Μόμτσκι Κάμεν (πολύ πριν τις Σουλιώτισσες) για να αποφύγουν τους οθωμανούς κατακτητές, τη συνείδηση των Πομάκων ακτιβιστών οι οποίοι τις τελευταίες δεκαετίες, αντιμετώπισαν ρατσιστική βία, ξυλοδαρμούς, απειλές, κοινωνικό και οικονομικό αποκλεισμό από εγχώριους μισθοδοτούμενους εκπροσώπους του εθνικισμού της χώρας σας, οπαδών της φασιστικής/τρομοκρατικής οργάνωσης των Γκρίζων Λύκων, δηλώνουμε ενώπιον της διεθνούς κοινής γνώμης ότι:

Είστε ανεπιθύμητος στα Πομακοχώρια. Ο μόνος λόγος για τον οποίον θα έπρεπε να επισκεφτείτε τα ηρωικά χωριά μας, θα ήταν να ζητήσετε βαθιά και ειλικρινή συγγνώμη για όσα έπραξε το έθνος σας σε βάρος της φυλής μας!

Η δημοκρατική και πολιτισμένη χώρα Αυστραλία καθιέρωσε την 26η ΜΑΙΟΥ, ως ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ, για τις βαρβαρότητες που διέπραξαν οι άποικοι πρόγονοι των σημερινών Αυστραλών σε βάρος των ιθαγενών κατοίκων, των Αβορίγινων.

Είναι μια μεγάλη ευκαιρία να μπείτε στην σφαίρα των πολιτισμένων χωρών, ακολουθώντας το παράδειγμα της Αυστραλίας, ζητώντας από εμάς τους αυτόχθονες θρακιώτες, συγγνώμη!

Στην αντίθετη περίπτωση, είστε ανεπιθύμητος στα Πομακοχώρια, είστε persona non grata!

Αντί των Πομακοχωριών συστήνουμε να επισκεφθείτε τα αιματοβαμμένα χωριά των Κούρδων της Τουρκίας και της Συρίας, να επισκεφθείτε τους τάφους των εκατοντάδων χιλιάδων δολοφονημένων πολιτών, αλλά και τους δημοκράτες δημοσιογράφους και πολιτικούς της Τουρκίας, οι οποίοι σαπίζουν στις κρατικές φυλακές σας, τις μανάδες και τους πατεράδες των οποίων σκοτώσατε τα παιδιά και τα εγγόνια καθώς και όλους αυτούς που καταδιώκει μαζικά και με κάθε μέσο το καθεστώς της χώρας





πηγη 

Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Tους έμειvαv αμανάτι τα Eμβoλiα!!! Ξύπvnσε ο koσμos και αkυpωvει τα pαvτεβoυ...ΒΙΝΤΕΟ

 Για τις ακυρώσεις ραντεβού για εμβολιασμό με το σκεύασμα AstraZeneca μίλησε στο Μεσημέρι και Κάτι ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προσωπικών Ιατρών, Ανδρέας Πολυνείκης.

Αρχικά, ανέφερε ότι «αναμένουμε επίσημες οδηγίες αλλά είναι πολύ απλό. Οι πολίτες κάτω των 50 ετών που δεν θέλουν το AstraZeneca, δεν θα το κάνουν και θα ψάξουν να βρουν άλλα εμβόλια, τα οποία θα είναι συμβατά με τη θέληση του. Υπάρχουν πολίτες άνω των 50 ετών που ζητούν σε πολύ μικρό βαθμό το εμβόλιο της AstraZeneca και με την πρόσφατη εξέλιξη άρχισε να «σβήνει» το συγκεκριμένο εμβόλιο, τουλάχιστον μεταξύ των μη εμβολιασμένων».

Σε ερώτηση εάν υπάρχουν πολλές ακυρώσεις, απάντησε ότι «οπωσδήποτε. Έχω συνάδελφο που με πήρε προ ολίγον και μου είπε ‘’μου έμειναν τα εμβόλια, τι να τα κάνω, αφού ακύρωσαν όλοι τα ραντεβού τους;’’. Είναι λογικό με αυτή όλη την ‘’ανακατωσιάν’’ που έγινε με το AstraZeneca, να φοβάται ο κόσμος».

Ο δρ Πολυνείκης συμβούλεψε τους πολίτες όσοι έχουν εμβολιαστεί με το AstraZeneca και δεν είχαν παρενέργειες, να προχωρήσουν στη δεύτερη δόση γιατί είναι πολύ απίθανο να έχουν κάποια παρενέργεια.

 

 

 

 

 

Πηγή 

Αντωνης Πουλτουρτζιδης: Βασιλακoπουλε εiσαι ενα Μυρμnγκι, ενας Ανiκανος και Axρnστος ανθρωπος....

Ακούστε τον....

Δείτε τι βιντεο και κρίση έχετε....

Θα πρεπε να χει κάνει xαρακίρι...





Χωρiς iχνος εθvικnς συνειδnσεως ! ! ! Αν δώσει λεφτά η Γερμανiα δεχόμαστε μόνιμα τους Aσιατoαφpικανους ειπε ο Απερxoμενoς "Πpωθυπoυργoς"...

Μιλώντας στη εφημερίδα Bild και τους δημοσιογράφους Paul Ronzheimer και Λιάνα Σπυροπούλου (έχει στραφεί στο παρελθόν πολλάκις κατά της Ελλάδας με δυσφημιστικά ρεπορτάζ στη γερμανική εφημερίδα για κακομεταχείριση προσφύγων στα hot spots), ο Έλληνας Απερχομενος Πρωθυπουργός δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης των προθέσεών του...



Δήλωσε ότι «θα συζητήσει» την προσφορά του Βερολίνου για επιστροφή στην Ελλάδα των δεκάδων χιλιάδων μεταναστών που βρίσκονται στη Γερμανία κι έχουν περάσει από τα χώρα μας, «αν η Γερμανία τους χτίσει σπίτια»!

Για μόνιμη εγκατάσταση δηλαδή (σ.σ. δεν χτίζεις σπίτι αν δεν είναι για μόνιμα), αφού αυτός είναι ο στόχος της κυβέρνησης, η οποία ταΐζει σανό τον κόσμο με δήθεν αποσυμφορήσεις (σ.σ. το να μεταφέρεις από δω κι από κει μετανάστες δεν είναι αποσυμφόρηση, είναι κοροϊδία) και δήθεν διαμαρτυρίες στην ΕΕ για έλλειψη αλληλεγγύης. Άμα πέσει το ευρωπαϊκό παραδάκι εξαφανίζονται όλες οι αναστολές.

Ρωτάει συγκεκριμένα ο Paul Ronzheimer: «Την προηγούμενη εβδομάδα η γερμανική κυβέρνηση σας προσέφερε κεφάλαια για να δεχτείτε πίσω πρόσφυγες από τη Γερμανία. Οικονομική βοήθεια. Θα δεχτείτε την προσφορά;»

Και απαντά ο Κουλης: «Θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, αλλά αυτό δεν είναι απλώς θέμα επιστροφής προσφύγων που έφτασαν στη Γερμανία περνώντας από την Ελλάδα. Θα ζητήσω από όλες τις ευρωπαϊκές χώρες να βοηθήσουν την Ελλάδα και τις άλλες νότιες χώρες στη διαχείριση του μεταναστευτικού. Η Γερμανία έχει όντως αναλάβει το δικό της μερίδιο».

Δεύτερη ερώτηση από τον Paul Ronzheimer για όποιον δεν έπιασε το νόημα: «Έγινε μια συγκεκριμένη προσφορά από τον Γερμανό Υπουργό Εσωτερικών Horst Seehofer, ο οποίος ανακοίνωσε ότι θα πληρώσουμε αν η Ελλάδα δεχθεί τους πρόσφυγες».

Η απάντηση του Κουλη: «Αν η Γερμανία μπορέσει να χτίσει σπίτια για τους πρόσφυγες αυτούς, θα συζητήσω βεβαίως την προσφορά. Αλλά δεν μπορώ να προσφέρω στους πρόσφυγες κάτι που δεν μπορώ να προσφέρω στους Έλληνες πολίτες. Είμαι πολύ ξεκάθαρος ως προς αυτό. Διότι έχουμε περιορισμένη δυνατότητα κοινωνικής στέγασης στην Ελλάδα».

Δηλαδή το πρόβλημά μας δεν είναι ότι θα γίνουμε (αν δεν είμαστε ήδη) η αποθήκη της Ευρώπης, αλλά το να πληρώσουν οι ξένοι για τα σπίτια των προσφύγων/ μεταναστών, για να μην έχουν να λένε οι Έλληνες!

Αυτή είναι η λογική τυου Καθστωτος, η οποία αποκάλυψε ξεκάθαρα πια τους σκοπούς της, για όποιον είχε καμία αμφιβολία.





πηγη 

Τoυς γλέvτnσε ο Mάykαs Koυτσαβάkns: “Δεv ξύvoμαι να το κάvω...Mε βοnθnσε ο Θεos” ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το βίντεο και κρίση έχετε...

 

 

 

Πηγή 

 

 


Η Mέpkελ znτα να μπoλiαστoύν τα παιδιά από 12 xpovωv...(Λέτε να εpxεται και η σειρά μας;;;)

 Από τις 7 Ιουνίου θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός παιδιών άνω των 12 ετών στη Γερμανία με το ενέσιμο σκεύασμα των Pfizer/BionTech, δήλωσε η Καγκελάριος της χώρας, Άνγκελα Μέρκελ.

Τόνισε όμως ότι ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός και δεν θα σχετίζεται με την φοίτηση των παιδιών στο σχολείο. Ο εμβολιασμών των παιδιών στη Γερμανία θα ξεκινήσει εφόσον ληφθεί η έγκριση του εμβολίου των Pfizer/BionTech από τον Ευρωπαικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ), για άτομα ηλικίας 12 έως 15 ετών.

Στην Ε.Ε έχει ήδη εγκριθεί το εν λόγω εμβόλιο για εφήβους άνω 16 ετών. «Παιδιά και νέοι ηλικίας 12 ετών και άνω θα έχουν την ευκαιρία να κλείσουν ραντεβού για να εμβολιαστούν από τις 7 Ιουνίου», τόνισε η Μέρκελ , ύστερα από συνομιλίες που είχε με τους πρωθυπουργούς των ομόσπονδων κρατιδίων.

«Η πρώτη από τις δύο δόσεις του εμβολίου θα μπορούν να χορηγηθεί μέχρι το τέλος Αυγούστου, λίγο πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς», πρόσθεσε η Γερμανίδα Καγκελάριος. «Το βασικό μήνυμα προς τους γονείς είναι: δεν θα υπάρξουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί», υπογράμμισε μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Η Μέρκελ υποστήριξε επίσης ότι τα σχολεία δεν θα απαιτούν τον εμβολιασμό των μαθητών. Υπενθυμίζεται ότι, ο Καναδάς και οι ΗΠΑ έχουν ήδη ξεκινήσει τον εμβολιασμό των παιδιών άνω των 12 ετών. Ωστόσο, πολλοί Γερμανοί εμπειρογνώμονες έχουν εκφράσει τις επιφυλάξεις τους σχετικά με τον εμβολιασμών των παιδιών με το επιχείρημα ότι σπανίως νοσούν σοβαρά από τη νόσο Covid.

Ο Ρούντιγκερ φον Κρίες, μέλος της «Μόνιμης Επιτροπής Εμβολιασμών» της Γερμανίας (Stiko), έθεσε υπό αμφισβήτηση τον εμβολιασμό των παιδιών μεταξύ 12 και 15 ετών, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Βερολίνου-Βρανδεμβούργου (RBB). «Για την ώρα δεν μπορώ να προβλέψω ότι θα υπάρξει γενική σύσταση εμβολιασμού για αυτές τις ηλικίες», δήλωσε ο φον Κρίες, κάνοντας λόγο περί «ασαφούς» κινδύνου.

Από την πλευρά του, το Γερμανικό Ίδρυμα για την Προστασία των Ασθενών έχει εκφράσει τις έντονες αντιρρήσεις του για τον σχεδιασμό του ομοσπονδιακό υπουργού Υγείας Γενς Σπαν να προχωρήσει σε εμβολιασμό των παιδιών ακόμη και χωρίς σύσταση της Επιτροπής «Stiko».



Πηγή

AΘANΑTO EΛΛHNIKΟ MYAΛΟ!!! Mε αλατόvεpο πεpιopισαv το ιιkό φoρτio της kopωvογpιπης...ΒΙΝΤΕΟ


 Δείτε το βίντεο και κρίση έχετε ...

 

 

 

 

Πηγή 

 

 

Ειναι ικαvοι, να βαλουν πρoστιμο, σε οσους ακυρωνουν ραvτεβου για μπoλιaσμα;

Αρχισαν να ζοριζονται με τις πολλες ακυρωσεις ραντεβου για μπολιασμα...

Και ειναι ικανοι για ολα....



Είναι το τελευταίο μέτρο που έχει εφαρμόσει η κυβέρνηση κι ο μηχανισμός των εμβολιασμών. Έχει επιβληθεί πέναλτι 16 ημερών σε αυτούς που ακύρωσαν ραντεβού και τώρα ψάχνουν να βρουν ημερομηνίες άμεσα (με όλα τα εμβόλια διαθέσιμα), αλλά δεν τους δίνεται η δυνατότητα να επιλέξουν ημερομηνία.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, για αυτό το ενδεχόμενο και πρόσθεσε:

«Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να υπάρχουν αμφιβολίες για τα εμβόλια. Όλα τα εμβόλια είναι ασφαλή και δεν υπάρχει τεκμηριωμένη επιστημονική αμφιβολία.

“Έχουμε εντοπίσει ορισμένες περιοχές της χώρας, όπου το ποσοστό του εμβολιασμού δεν είναι ικανοποιητικό. Συγκεκριμένα κάποια νησιά αρκετά τουριστικά δεν έχουν την ανταπόκριση που θα θέλαμε. Εκεί θα δοθεί έμφαση το επόμενο διάστημα, προκειμένου να πειστούν οι πολίτες να κάνουν το εμβόλιο κατά της COVID-19».




πηγη 

Kαταγγελiα «Bόμβα» από Eθελovτn πυρoσβέστn «Kαvέvαs 90xρονος δεν έβαλε φωτiά στα Γεpάvεια Oρn»



 Καταγγελία «βόμβα» από τον εθελοντή πυροσβέστη και πρόεδρο Εξωραϊστικού Συλλόγου «Τα Γεράνεια όρη» Δημήτρη Δεσύλα, σύμφωνα με τον οποίον δεν υπήρξε ποτέ 90χρονος που να έβαλε τη φωτιά που κατέκαψε το παρθένο δάσος των Γερανείων.

Η καταγγελία του καταρρίπτει την επίσημη κυβερνητική εκδοχή η οποία αναφέρεται σε έναν ηλικιωμένο ο οποίος έβαλε από αμέλεια φωτιά, μάλιστα αυτή την εκδοχή υιοθέτησε και ο ίδιος ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Με αυτή την καταγγελία δημιουργούνται τα εύλογα ερωτήματα για το «ποιος τελικά έβαλε τη φωτιά» και μάλιστα έρχεται λίγες μέρες μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις συμπτώσεις, τα αιολικά πάρκα και τον ρόλο των Ελλήνων ολιγαρχών.

Παράλληλα, αναφέρεται, σε συνέντευξη του στην «Δημοκρατία», και στα λάθη που έγιναν το μοιραίο βράδυ της 20ής Μαΐου, όταν οι φλόγες μέσα σε λίγα λεπτά ξέφυγαν από ένα χωράφι στον Σχίνο και κατέκαψαν 75.000 στρέμματα παρθένου δάσους.

Όσα είπε ο εθελοντής πυροσβέστης

Κύριε Δεσύλα, ήσασταν από τους πρώτους εθελοντές πυροσβέστες -αν όχι ο πρώτος- που έτρεξαν να σβήσουν τη φωτιά. Ποια είναι η πρώτη εικόνα που αντικρίσατε; Τον 90χρονο να καίει ξερόκλαδα;

Όχι βέβαια. Δεν υπήρξε ποτέ 90χρονος. Εμείς λάβαμε μια κλήση γύρω στις 21.45 από την Πυροσβεστική. Πήρα τον εθελοντή Γιώργο Λάμπρου, που χειρίζεται το δικό μας πυροσβεστικό, και φύγαμε. Όταν φτάσαμε εκεί, ήδη τρία οικόπεδα καίγονταν. Ήταν ο περιβόητος ελαιώνας, που λένε τα ΜΜΕ. Ένα οικόπεδο με κάποιες ελιές.

Είδατε καμένα κλαδέματα από τον 90χρονο, όπως ειπώθηκε;

Στο κέντρο του οικοπέδου υπήρχε μία εστία από φωτιά, παλιά όμως. Δεν ήταν φρέσκια. Πουθενά δεν βρήκαμε άσπρη στάχτη, που υποδηλώνει ότι η φωτιά είχε μπει εκείνες τις ώρες. Επίσης, δεν είναι ποτέ δυνατόν η φωτιά να πήγαινε δεξιά – αριστερά, μπροστά – πίσω, που έκαψε όλο το οικόπεδο αλλοπρόσαλλα.

Αυτά τα έχει δει το ανακριτικό της Πυροσβεστικής;

Ναι, τα έχει δει. Περπάτησαν όλη την περιοχή για να βρουν πώς ξεκίνησε η φωτιά.

Βρήκαν και τον φημολογούμενο 90χρονο που έβαλε τη φωτιά;

Θέλω να δηλώσω προς πάσα κατεύθυνση ότι εμείς στον Σχίνο δεν γνωρίζουμε κανέναν 90χρονο. Εκεί είμαστε μετρημένα κουκιά και ο ένας γνωρίζει τον άλλον. Προφανώς, λοιπόν, δεν υπάρχει 90χρονος.

Πώς βγήκε αυτή η φημολογία;

Αυτό ξεκίνησε από τη «μαρτυρία» μιας γυναίκας που έλεγε ότι είχε βάλει φωτιά ένας 90χρονος σε ένα άλλο οικόπεδο και όχι στον ελαιώνα. Ωστόσο, αυτό το οικόπεδο βρίσκεται σε άλλο σημείο της πυρκαγιάς, το οποίο κάηκε πολύ αργότερα. Άρα, καταρρίπτεται ο μύθος αυτός. Μετά, ακούστηκε μια άλλη «μαρτυρία», για τον 90χρονο που έβαλε φωτιά μέσα στον ελαιώνα. Μετά, ο παππούς «έγινε» γιαγιά και έκαιγε ξερόκλαδα, και μετά μας το ‘πε και ο Χαρδαλιάς.

Εμείς, πάντως, στον Σχίνο 90χρονο δεν έχουμε στην περιοχή. Επίσης, όσοι λένε ότι είδαν τον παππού να καίει ξερόχορτα στον ελαιώνα, αυτό καταρρίπτεται με το εξής περιστατικό: Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που είναι ακριβώς δίπλα στον ελαιώνα (όπου υποτίθεται άναψε η φωτιά) ήταν εκεί. Όταν τον ρωτήσαμε, μας είπε ότι από το απόγευμα δεν υπήρχαν κανένας καπνός, καμιά φωτιά και κανένας 90χρονος δίπλα από το σπίτι του. Στις 21.32 είδε ξαφνικά να πετάγονται φλόγες μέσα από τον ελαιώνα και πήρε αμέσως την Πυροσβεστική.

Πόσοι κάτοικοι είστε στην περιοχή όπου ξεκίνησε η φωτιά;

Ελάχιστοι. Μετρημένοι στα δάχτυλα των χεριών μας.

Άρα, αν υπήρχε παππούς, δεν υπάρχει περίπτωση να έτρεξε και να μπήκε τρομοκρατημένος μέσα στο σπίτι του;

Τι να σου πω τώρα… Τι δυνάμεις είχε αυτός ο παππούς για να τρέξει κιόλας; Πάντως, όλοι μετά τη φωτιά κάνουμε αγώνα δρόμου για να βρούμε τον υποτιθέμενο 90χρονο. Αλλά, αφού τον ξέρει ο Χαρδαλιάς και δεν τον έχουμε δει ποτέ εμείς, φτάνει και περισσεύει… Και, αφού ξέρει την ηλικία του, άρα γνωρίζει ονοματεπώνυμο και διεύθυνση και περιμένουμε να τον ανακρίνουν.

Ο 90χρονος πρέπει να έχει γίνει ανέκδοτο στην περιοχή σας…

Ε, ναι, εντάξει, είναι για γέλια πραγματικά.

Πώς ξέφυγε τελικά η φωτιά, που έφτασε στο σημείο να κάψει όλα τα Γεράνεια Όρη;

Όταν πήγαμε εκεί, επικρατούσε πολύ δυνατός νοτιάς, 7-8 μποφόρ, με ριπές από βορειοδυτικό. Οπότε ξεκίνησε να πηγαίνει προς την περιοχή Αλμύρα, που βρίσκεται στη θάλασσα. Διέσχισε μια λωρίδα του βουνού και βγήκε από την άλλη πλευρά των Γερανείων.

Υπήρξε κάτι που σου έκανε εντύπωση εκείνες τις δύσκολες ώρες;

Η φωτιά ξεκίνησε την ώρα της αλλαγής βάρδιας του πυροσβεστικού. Γιατί στον Σχίνο έχουμε και ένα πυροσβεστικό που φιλοξενούμε στα γραφεία μας. Και, όταν πήγαν για αλλαγή βάρδιας, αμέσως ξεκίνησε η πυρκαγιά. Με λίγα λόγια, ο υποτιθέμενος παππούς περίμενε να φύγει το πυροσβεστικό για να τη βάλει.

Επίσης, υπήρχε και άλλο ένα παράδοξο: Υπάρχει ένας δασικός παράδρομος που συνδέει τη μια περιοχή με την άλλη, που θα μας έβγαζε στην κεντρική δεξαμενή για να προμηθευτούμε με νερό. Κάποιος λοιπόν είχε μπαζώσει τον δρόμο και είχε φτιάξει χαντάκια, για να μην μπορεί να περάσει κανείς. Και η Πυροσβεστική έπρεπε να γυρίσει 5 χιλιόμετρα πίσω για να προμηθευτεί νερό. Εκεί χάθηκαν όλα.

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και φτάσαμε σε αυτή την τεράστια οικολογική καταστροφή;

Δεν υπήρξε καμιά πρόληψη για τα Γεράνεια Όρη εδώ και χρόνια. Έχουν κοπεί εδώ και χρόνια οι πυροφύλακες, δεν υπάρχει πουθενά αντιπυρική ζώνη, δεν γίνεται διαχείριση του δάσους.

Οι κάτοικοι του Σχίνου τι λένε για όλα αυτά;

Οι συντοπίτες μου θρηνούν για το δάσος και δεν ξέρουμε αν θα το ξεπεράσουμε ποτέ όλο αυτό που ζήσαμε. Ξυπνάμε και βλέπουμε τα καμένα, και κλαίμε.

Οι ανακριτικές υπηρεσίες της Πυροσβεστικής ζήτησαν τις δικές σας μαρτυρίες;

Όχι. Απολύτως τίποτα.

Αν σου ζητήσουν να καταθέσεις, θα το κάνεις;

Ναι, φυσικά. Θα καταθέσω έτσι όπως έζησα τα γεγονότα. Και φυσικά, το τονίζω ξανά, δεν υπάρχει παππούς και δεν υπάρχουν πουθενά καύσεις φρέσκων κλαδιών πρόσφατης φωτιάς. Καθημερινά πηγαίνουμε στο σημείο και προσπαθούμε να βρούμε ένα σημάδι από τις θεωρίες που βγάζουν δημοσίως.



Πηγή

ΣΩΡΗΔΟΝ οι θάνατοι και οι παρενέργειες το τελευταίο 48ωρο μετα τα μπόλια ! ! ! Στους πόσους θανάτους άραγε θα σταματήσετε την Γενοκτονία;

Ισως εχουμε ενεξελεκτες καταστασεις...



Αυξάνονται οι θάνατοι και οι παρενέργειες μετα τους εμβολιασμούς στη Χώρα μας και οι υπεύθυνοι φορείς και Κυβέρνηση δεν έχουν δώσει απάντηση σε ποιο υψος θανάτων και παρενεργειών θα θεωρήσουν ότι είναι επικίνδυνα  όπως εχει δηλώσει η Παγκόσμια συμμαχία Γιατρων και θα σταματήσουν την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ!!!

Το τελευταίο 48ωρο αλλα και αυτη η εβδομάδα που φεύγει εχει πολύ θανατικό και παρενέργειες και οι Τηλεπαπαγάλοι μας λένε το εξωφρενικό και Παρανοικό είναι λίγοι αυτοί που πεθαίνουν και εχουν παρενέργειες λες και οι ζωες που χάνονται ειναι απλοί αριθμοί..Δηλαδή στους πόσους ΝΕΚΡΟΥΣ και στους πόσους ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ θα σταματήσουν τους εμβολιασμούς με τα ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ τους εμβόλια.

ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ 48ΩΡΟ

ΕΓΓΕΦΑΛΙΚΟ ΣΕ 34ΧΡΟΝΗ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ

Μάχη για τη ζωή της δίνει 34χρονη γυναίκα από τον Πύργο, κόρη αυτοδιοικητικού από τη Ζαχάρω, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και είναι σε αρκετά σοβαρή κατάσταση.Πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το σκευασμα της AstraZeneca και ακολουθησε αιμοραγια και το εγκεφαλικό.Αρχικα ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, θα μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας. 

33ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 

Ένας 33χρονος από την Κεφαλονιά, που εμφάνισε αιματολογική διαταραχή, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Ρίο απο το Νοσοκομείο της Κεφαλλονιάς όταν 10  μερες μετα τον εμβολιασμό του με το πειραματικό εμβόλιο της Τζονσον αρχισε να χάνει τις αισθήσεις του μελάνιασε ολο του το σωμα..

56ΧΡΟΝΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΟΣ ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

56χρονου νοσοκόμος σε χειρουργείο  που ειχε  εμβολιαστεί  πηγε στην εργασία του στο Νοσοκομείο και όταν τελείωσε  τη βάρδιά του πήγε να αλλάξει. Στο σημείο αυτό Κατέρρευσε και τον βρήκαν πολύ αργότερα. Χαροπαλεύει στην εντατική χωρίς ελπίδα. ΔΕΝ ΕΊΧΕ ΠΟΤΈ ΚΑΡΔΙΆ ΚΑΙ ΕΊΧΕ ΕΞΕΤΑΣΘΕΊ ΛΊΓΟ ΠΡΙΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΊ και ηταν όλα καλα.

 52ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

Την τελευταία του πνοή μέσα στο ξενοδοχείο που εργαζόταν, άφησε το την τεταρτη  ένας 52χρονος άνδρας από την Ιεράπετρα μια ημερα μετα τον εμβολιασμο του με Pfizer σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά του και στο εργασιακό του περιβάλλον.

Ο άτυχος άνδρας πήγε σήμερα το πρωί κανονικά στην εργασία του, χωρίς να έχει κάποια ενόχληση και κάποια στιγμή ενώ προχωρούσε μαζί με άλλους εργαζόμενους έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του.

Τόσο οι προσπάθειες για πρώτες βοήθειες, όσο και η προσπάθεια που έγινε στο Νοσοκομείο Ιεράπετρας, δεν έφεραν αποτέλεσμα και έτσι διαπιστώθηκε απλά ο θάνατός του.

45ΧΡΟΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΕΠΑΘΕ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΗ ΕΜΒΟΛΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ 2Η ΔΟΣΗ

Στην Κομοτηνή ειχαμε 45χρονη στρατιωτικός που εκανε την 2η δοση μετα από πεντε ημερες επαθε πνευμονική εμβολή

+ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς ΘΑΝΑΤΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ ΓΙΑ 25ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩ ΚΑΙ 63ΧΡΟΝΗ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Αυτη την εβδομάδα είχαμε ακόμη δυο περιπτώσεις με ένα 25χρονο από την Κεφαλο της Κω που πέθανε τρεις ημέρες μετα τον εμβολιασμo του με Pfizer αλλα και μια 63χρονη από την Μυτιλήνη με θρόμβωση από το σκεύασμα της astrazeneca η οποία επίσης εχασε της ζωή της λίγες μερες μετα τον εμβολιασμό της στο Κ Υ Καλλονής.

ΣΤΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ??

Το ΘΑΝΑΤΙΚΟ και οι ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ αυξάνονται οσο συνεχίζονται οι εμβολιασμοί με ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ και ενω αποκαλύπτεται με ΕΡΕΥΝΑ απο Πανεπιστήμια και Ιατρούς Ερευνητές οτι τα εμβόλια ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ..

Τα περισσότερα περιστατικά  καταγράφονται στα Κοινωνικά δίκτυα και όχι από το Κράτος που εκβιάζει για τα πειραματικα εμβόλια και τα αποκρύπτει..

Μάλιστα σε νεότερη ενημέρωση η Ευρωπαϊκή βαση δεδομένων δινει μεχρι στιγμής 12.184 θανάτους από τα εμβόλια και 1.196.000 παρενέργειες με θρομβώσεις παραλύσεις εγκεφαλικά και άλλες διαταραχές..απο τις οποίες οι 600.000 ειναι ανικανοι για εργασία!!!

Το ερώτημα που θέτουν Γιατροί και πολίτες είναι σε ΠΟΙΟ ΥΨΟΣ ΘΑΝΑΤΩΝ θα θεωρήσουν ότι είναι επικίνδυνα για να σταματήσουν τους εμβολιασμούς και γιατι δεν επεμβαίνουν οι Αρχες για να σταματήσουν την Γενοκτονία...





πηγη 

Ειδική διατροφή και τηλεόραση στο κελi του Μεvιου ! ! ! Μόνο καμαpιέρα δεν του έδωσαν ακόμη....

Ετσι ειναι...

Τον φοβουνται;

Γιατι;

Τι ξερει γι αυτους;



Συνδρομητική τηλεόραση στο κελί του θα απολαμβάνει πλέον ο Μένιος Φουρθιώτης. Το αίτημα του έγινε δεκτό, όπως δεκτό έγινε και το αίτημα για ειδική διατροφή

Δεκτά έγιναν από το δικαστικό συμβούλιο της φυλακής τα αιτήματα του Μένιου Φουρθιώτη. Ο παρουσιαστής θα μπορεί να παρακολουθεί συνδρομητική τηλεόραση και να απολαμβάνει ειδική διατροφή στο κελί του στον Κορυδαλλό.

Ειδικότερα, το δικαστικό συμβούλιο ενέκρινε το αίτημα του Μένιου Φουρθιώτη να μπορεί να έχει πρόσβαση σε ειδική διατροφή λόγω προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει, και πλέον δεν θα σιτίζεται από την κουζίνα της φυλακής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ALPHA, κάθε εβδομάδα ένα συγγενικό του πρόσωπο που θα ορίσει ο ίδιος θα του φέρνει συγκεκριμένα τρόφιμα, τα οποία θα μπορεί να συντηρεί σε ψυγειάκι στον θάλαμό του και να τα ζεσταίνει στον κοινόχρηστο φούρνο.

Συνδρομητική τηλεόραση

Παράλληλα, θα έχει πρόσβαση σε συνδρομητική τηλεόραση σε δύο πλατφόρμες για δορυφορικά κανάλια.

Σημειώνεται πως πριν από μερικά 24ωρα, ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής κατέθεσε αίτηση αποφυλάκισης, επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας, ενώ προσκόμισε και τα σχετικά έγγραφα.

Ωστόσο, η πρόταση του εισαγγελέα Πρωτοδικών ήταν απορριπτική, που σημαίνει πως ο κ. Φουρθιώτης θα παραμείνει προφυλακισμένος καθώς στο σκεπτικό τονίζεται πως νοσήματα σαν του κ. Φουρθιώτη δεν καθιστούν αναγκαία μια αποφυλάκιση.




πηγη 

Eivαι εκτός έλεγχου πια!!! Δεv μπoρoύν να κpύψoυv τoυς θαvάτoυs από τα έμβoλiά...

 Μετά τους θανάτους από τις θρομβώσεις οι οποίοι έως τώρα πιστώνονταν μόνο στα εμβόλια της ΑΖ και της J&J στο προσκήνιο των ελληνικών ΜΜΕ έρχονται πλέον και οι θάνατοι από τα mRNA εμβόλια της Pfizer και της Moderna.

Σύμφωνα με πληροφορίες οικογένεια γιατρού από τον Άλιμο ερευνά το θάνατό του ο οποίος ήλθε δύο εβδομάδες μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Σήμερα νέος συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές της χώρας έπειτα από τις περιπτώσεις ενός 52χρονου που έχασε τη ζωή του και ενός ακόμη άνδρα που εμφάνισε κολπική μαρμαρυγή μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κοροναϊού με το σκεύασμα της Pfizer.

Kαι τα δύο περιστατικά ερευνώνται ενδελεχώς τις τελευταίες ώρες.

Ο 52χρονος από την Ιεράπετρα της Κρήτης, σύμφωνα με το Open TV, υπέστη ανακοπή καρδιάς μία ημέρα μετά τον εμβολιασμό του και άφησε την τελευταία του πνοή.

Η δεύτερη περίπτωση αφορά άνδρα 60 ετών από την Ξάνθη που αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και υπέστη σήμερα επεισόδιο κοιλιακής μαρμαρυγής.

Στο Γενικό Πανεπιστήμιο Πατρών του Ρίου διακομίσθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Κεφαλονιάς ένας 36χρονος, ο οποίος λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson παρουσίασε συμπτώματα θρόμβωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος πριν από περίπου 10 ημέρες είχε κάνει το εμβόλιο της Johnson & Johnson, ενώ ερευνάται αν η επιπλοκή που παρουσίασε σχετίζεται με το εμβόλιο.

«Περιμένουμε την γνωμάτευση των ειδικών, για να δούμε τι ακριβώς συνέβη στον συμπατριώτη μας. Δεν ξέρουμε ακόμα αν είναι παρενέργεια από το εμβόλιο», ανέφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Κεφαλονιάς, Χρήστος Παυλάτος.
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 34χρονη γυναίκα από τη Ζαχάρω που υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό.

Η νεαρή γυναίκα πριν από λίγες μέρες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει ότι το εγκεφαλικό οφείλεται στο εμβόλιο. Το εγκεφαλικό προήλθε από αιμορραγία και όχι από θρόμβωση.

Η 34χρονη ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αλλά επειδή η κατάσταση της κρίθηκε πολύ σοβαρή, προγραμματίστηκε να μεταφερθεί σήμερα το πρωί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου υπάρχουν τόσο το ειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, όσο και οι απαραίτητες εγκαταστάσεις, για τη νοσηλεία και την αποθεραπεία παρόμοιων δύσκολων ιατρικών περιστατικών.

Από το νοσοκομείο του Πύργου, αμέσως μόλις διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασης, έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιηθεί η κοπέλα, που εισήλθε στην εντατική, ενώ ξεκίνησαν άμεσα και οι ενέργειες για τη μεταφορά της σε ειδικό Νοσοκομείο της Αθήνας, το οποίο ειδικεύεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Ήδη χθες η Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας, Αναστασία Βασιλείου, είχε διαρκή τηλεφωνική επαφή για να βρεθεί ειδικός νευροχειρουργός που θα αναλάβει την κοπέλα.

Έχει ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθεί αν το εγκεφαλικό επεισόδιο οφείλεται σε παρενέργειες του εμβολίου, σύμφωνα με το patrisnews.com.

O ΕΟΦ έχει αναλάβει ήδη τη διερεύνηση του θέματος και σύντομα θα έχουμε και τις επίσημες ανακοινώσεις.

 

 

Πηγή 

Έλλnνα πειvάς; Δεν πειpάζει, υπάpχουν άλλες προτεpαιότητες....456 εκατ. ευρώ για τα χωριά εiσαγώμεvωv Ασιατoαφριkανών στην Ελλάδα ! ! !

Ελληνα παρτο αποφαση...

Εσυ εισαι β' κατηγοριας πια...

Προτεραιοτητα ο εποικισμος της Πατριδος σου...



Το ιλιγγιώδες ποσό των 456 εκατ. ευρώ για την επόμενη τετραετία (ή 114 εκατ. ευρώ ετησίως) θα εισπράξουν οι εκλεκτοί της κυβέρνησης που θα πάρουν τον διαγωνισμό που προκηρύχθηκε την Τετάρτη για «Παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facilities Management) κάθε τύπου Δομών Προσωρινής Υποδοχής και Φιλοξενίας αιτούντων άσυλο προσφύγων και μεταναστών και συναφών υποδομών και εγκαταστάσεων, καθώς και κτιριακών υποδομών κάθε Υπηρεσίας αρμοδιότητας του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου».

Όπως σημειώνει ο αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μπουρνούς με ανάρτησή του στα social media, «η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανακάλυψε την χρυσοφόρο όρνιθα στο προσφυγικό».

Στο απόσπασμα της προκήρυξης μπορείτε να δείτε ποιες υπηρεσίες περιλαμβάνονται σε αυτό το ποσό:

- Υπηρεσίες διαχείρισης κτιρίων και εγκαταστάσεων (facility management)

- Υπηρεσίες φύλαξης

- Υπηρεσίες καθαρισμού

- Υπηρεσίες καθαρισμού κτιρίων

- Εργασίες εξωτερικού καθαρισμού κτιρίων

- Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης κτιριακών εγκαταστάσεων

- Υπηρεσίες προληπτικής συντήρησης

- Διάφορες υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης

- Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ηλεκτρικών και μηχανικών κτιριακών εγκαταστάσεων

- Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης ψυκτικών μονάδων

- Υπηρεσίες επισκευής και συντήρησης για αντλίες, βαλβίδες, βρύσες και μεταλλικά δοχεία και μηχανήματα

- Υπηρεσίες παροχής επιχειρηματικών συμβουλών και συμβουλών σε θέματα διαχείρισης








πηγη 

Προγραμματιζουν να σκoτωσoυν πaιδαkια ! ! ! Το λενε φανερα, ακουστε την ....

Δεν το λεμε εμεις

Αυτη το λεει...

Ακουστε την και κριση εχετε...






Πέμπτη 27 Μαΐου 2021

Ραγizει kαρδιέs o σύζυγος της 44xροvηs: ''Να εξηγήσει η επιτpoπή στα παιδιά μου γιατi θα μεγαλώσoυv xωρis μάvα"...

Τραγική φιγούρα ο σύζυγος της 44χρονης που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της

Στο νοσοκομείο της Κρήτης παραμένει η 44χρονη Γλυκερία που έπαθε θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca με τους γιατρούς δυστυχώς να μη δίνουν πλέον καμία ελπίδα.

Τραγική φιγούρα ο σύζυγός της ο οποίος καλείται να διαχειριστεί την κατάσταση και παράλληλα να σταθεί δίπλα στα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει με την άτυχη γυναίκα.

«Από την Παρασκευή μετά το χειρουργείο γίνονται συνεχώς εξετάσεις για να επιβεβαιώσουν απλώς σύμφωνα με το πρωτόκολλο τον εγκεφαλικό θάνατο. Στις ερωτήσεις που τους κάνω κάθε μέρα αν υπάρχει κάποια ελπίδα για τη ζωή της η απάντηση είναι σαφέστατη: ‘Μην την κάνεις αυτή την ερώτηση’» ανέφερε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης συντετριμμένος, μιλώντας στο MEGA.

«Το ευτυχές είναι ότι έχουμε δίπλα μας ανθρώπους που μας αγαπούν και μας βοηθάνε» αρκέστηκε να πει όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα τρία του παιδιά.
«Είναι απορίας άξιο πώς ακόμα το χορηγούνε»

Ο σύζυγος της Γλυκερίας αναρωτήθηκε γιατί επετράπη η χορήγηση του συγκεκριμένου σκευάσματος σε ηλικίες κάτω των 50 ετών, τονίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η γυναίκα του ήταν υπέρμαχοι των εμβολίων.

«Το νούμερο των πέντε περιστατικών στις 900.000 είναι λίγο, αλλά το σημαντικό είναι ότι ενώ η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία από τις 6/5 έχει εκδώσει ότι στις γυναίκες κάτω των 50 ετών είναι κατά κανόνα σε αυτές που παρουσιάζεται το σύνδρομο των θρομβώσεων, είναι απορίας άξιο πώς ακόμα το χορηγούνε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Εμείς με τη γυναίκα μου είμαστε υπέρμαχοι των εμβολίων, όταν άνοιξε η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό 40-44 ετών εμείς ακολουθήσαμε τις οδηγίες του κράτους έτσι ώστε να κάνουμε για τη δημόσια υγεία το εμβόλιο. Δεν μας έδωσαν επιλογή στην αρχή που εμείς θέλαμε να κάνουμε το εμβόλιο» πρόσθεσε.

 
Δριμύ κατηγορώ κατά της Επιτροπής
 

Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης επεσήμανε ότι μαζί με τη σύζυγό τους έκαναν την δόση του εμβολίου από το ίδιο φιαλίδιο και εξαπέλυσε βολές κατά της Επιτροπής για την απόφασή της να χορηγηθεί το εμβόλιο της AstraZeneca σε γυναίκες κάτω των 50.

«Διεθνώς έχει βγει το θέμα ότι οι γυναίκες κάτω των 50 είναι αυτές που παρουσιάζουν τα προβλήματα. Ό,τι έπαθε η σύζυγος μου ήταν ακριβώς στο πλαίσιο του προβλήματος» είπε, προσπαθώντας να διατηρήσει την ψυχραιμία του.

«Αν η Επιτροπή νιώθει καλά με τα αποτελέσματα που πήραν για τον εμβολιασμό των γυναικών κάτω των 50 και έχουν ήσυχη τη συνείδησή τους, που εγώ τους εύχομαι να μην την έχουν, τότε να έρθουν αυτοί να πουν στα παιδιά μου όταν με ρωτάνε γιατί η μητέρα τους πήγε να κάνει το εμβόλιο για να σωθεί και δεν θα τη ξαναδούν» κατέληξε.

 



Πηγή









Αν ησουν Πρωθυπoυργος κυριε Μητσoτακη θα τον ειχες στειλει σπιτι του αυτον τον @&^$%^&....


Ελα ρε, να σου κανω εγω αληθινο εμβολιο και θα δουμε τι ψυχολογικα θα εχεις...





Μέχρι πότε θα το έκρυβαν; Ο Χάpος βγήκε παγαvιά....Περισσότεροι θάvατοι με Pfιzer παρά με AςtraZeηeca ! ! !

Θανατοι υπαρχουν πολλοι, δεν μπορουν να το κρυψουν...

Και αρχισαν να μαλωνουν για το ποιο εμβολιο σκοτωνει περισσοτερο...


Περισσότεροι θάνατοι συνδέονται με το εμβόλιο της Pfizer, παρά με αυτό της AstraZeneca, αυτό τονίζει έρευνα, η οποία μελετάει την θνησιμότητα σε έξι ευρωπαϊκές χώρες. 

Συγκεκριμένα, η έκθεση 12 σελίδων, με τίτλο «Αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στα εμβόλια της νόσου COVID-19 και βελτιωμένη συνεργασία μεταξύ ρυθμιστικών, υγειονομικών υπηρεσιών και φαρμακευτικών εταιρειών – Μια πρόσκληση για δράση», την οποία δημοσιεύει το Sputnik, παρέχει στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι ο συνολικός αριθμός θανατηφόρων περιπτώσεων ανά εκατομμύριο χορηγούμενων δόσεων του εμβολίου στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Νορβηγία, στην Αυστρία και στην Ιταλία είναι σχεδόν τρεις φορές υψηλότερες για το εμβόλιο της Pfizer σε σχέση με αυτό της AstraZeneca.

Πάντως, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που υπέβαλαν οι κυβερνήσεις και οι σχετικές ιατρικές Αρχές, η Γαλλία κατέγραψε 45,3 θανατηφόρες περιπτώσεις ανά εκατομμύριο δόσεις για το εμβόλιο της Pfizer έναντι 17,9 γι’ αυτό της AstraZeneca, η Γερμανία 29,9 και 6,5 αντίστοιχα, το Ηνωμένο Βασίλειο 20,7 και 24,2 αντίστοιχα, η Νορβηγία 164,3 και 44,6 αντίστοιχα, η Αυστρία 47,5 και 7,5 αντίστοιχα και η Ιταλία 10,9 και 7,3 αντίστοιχα.  

Ταυτόχρονα, το Ηνωμένο Βασίλειο δίνει προτεραιότητα στη χρήση του AstraZeneca για την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού και το εν λόγω σκεύασμα είναι το κύριο για πολλές κατηγορίες ατόμων.

Μάλιστα, έως τις 26 Μαΐου, το 72,9% του ενήλικου πληθυσμού στη χώρα έχει εμβολιαστεί με μία δόση του εμβολίου, και 44,8% και με τις δύο δόσεις.

Σε αντίθεση με τις δηλώσεις των ευρωπαϊκών χωρών σχετικά με τους κινδύνους του εμβολίου της AstraZeneca και την άρνηση της χρήσης του, τα στατιστικά στοιχεία της εταιρείας δείχνουν ότι ο κίνδυνος για όσους έλαβαν το Pfizer είναι υψηλότερος. 

Ακόμα, η εταιρεία τόνισε ότι δεν είναι η μόνη που είναι στο επίκεντρο κακής δημοσιότητας και, όπως επισημαίνεται, οι κατηγορίες κατά του εμβολίου της επηρεάζουν την αξιοπιστία των εμβολίων από άλλους κατασκευαστές και -κατά συνέπεια- μειώνουν την προθυμία των ανθρώπων να εμβολιαστούν.

Χαρακτηριστικά, στην προαναφερθείσα έκθεση σημειώνεται: «Μια απόφαση που λαμβάνεται κατά ενός εμβολίου, μπορεί ενδεχομένως να διαβρώσει περαιτέρω την εμπιστοσύνη του κοινού έναντι όλων των εμβολίων, υπό την προοπτική δημόσιας υγείας. Η έλλειψη εκτεταμένου εμβολιασμού θα παρατείνει άσκοπα την πανδημία».

Η AstraZeneca ανέφερε, επίσης, ότι η βρετανική Αρχή φαρμάκων και οι επιστήμονες έχουν επανειλημμένα δηλώσει ότι ο κίνδυνος εμφάνισης της νόσου COVID-19 υπερτερεί σε μεγάλο βαθμό του κινδύνου σοβαρών παρενεργειών από τους εμβολιασμούς.

Μάλιστα, η εταιρεία επιβεβαίωσε περαιτέρω την ετοιμότητά της να συνεργαστεί με οποιονδήποτε επιστημονικό φορέα προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του εμβολιασμού βάσει των αρχών της πλήρους διαφάνειας.

Στην προαναφερθείσα έκθεση, ακόμα, τονίζεται: «Η AstraZeneca έχει δεσμευτεί να συνεργαστεί με NITAG [Εθνική Τεχνική Συμβουλευτική Ομάδα Ανοσοποίησης] και ρυθμιστικούς φορείς για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης στα εμβόλια και τον εμβολιασμό κατά της νόσου COVID-19».

Η AstraZeneca δηλώνει ότι είναι απαραίτητο να ενοποιηθούν οι προσπάθειες για τη συλλογή και την αξιολόγηση σχετικών δεδομένων ώστε να μπορούν να παρέχονται «σαφείς και συνεπείς οδηγίες χρήσης από τις υπηρεσίες υγείας».

Κατά την AstraZeneca, «ο εμβολιασμός είναι απαραίτητος για τη μείωση του αντίκτυπου της πανδημίας της νόσου COVID-19 και έχει ήδη παρατηρηθεί μεγάλες μειώσεις στις εισαγωγές, στις νοσηλείες και στους θανάτους σε χώρες με εκτεταμένα προγράμματα εμβολιασμού.

Επισημαίνεται ότι το γραφείο της εταιρείας στη Μόσχα επιβεβαίωσε την αυθεντικότητα της έκθεσης και εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε: «Η AstraZeneca επιβεβαιώνει ότι συνέταξε το έγγραφο. Αυτές οι πληροφορίες δεν προορίζονταν για δημοσιοποίηση».





πηγη 

Το μάτιασαv το κορiτσι και έσπασε το xέρι της...(Δεν θα της ευxηθεiτε πεpαστιkά;;;)

 Ατύχημα είχε η Ματίνα Παγώνη μέσα στο γραφείο της και τις τελευταίες ημέρες περνά δύσκολα.
Συγκεκριμένα η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ μετά από ένα στραβοπάτημα, έπεσε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να σπάσει το χέρι της. Οι πόνοι ήταν αφόρητοι ενώ μέσα στην ατυχία της ήταν και τυχερή αφού θα μπορούσε να είχε τραυματιστεί πολύ χειρότερα. Η ίδια φανερά καταβεβλημένη δεν μπορούσε να μιλήσει, όπως αναφέρει η εφημερίδα On Time. «Πείτε μου… Πονάω πολύ» είπε και παραδέχτηκε πως το ατύχημα έλαβε χώρα μέσα στο γραφείο της, «Έπεσα στο γραφείο, χτύπησα το χέρι μου και το ΄χω βάλει στο γύψο».

Η Ματίνα Παγώνη βρίσκεται πλέον στη διαδικασία της ανάρρωσης και ελπίζει σύντομα να… ξεφορτωθεί τον γύψο από το χέρι της.




Πηγή

Τον ξεχασατε; Καkως...θα ειναι η vεα μεγαλη μεταγραφη του Κoυλn ! ! !

Μην γελατε...
Προκειμενου να μην χασει ο Κουλης την Καρεκλα και προκειμενου να αποκτησει κι αυτος καρεκλα, περιμενετε και δυστυχως θα δικαιωθουμε ! ! !
Καμαρωστε τον στο βιντεο...


Ασφαλή τα εμβoλια είπανε αλλά.... Μέχρι τις 22 Μαΐoυ 2021 Ε.Ε.: ΘΑNAΤΟΙ = 12.184 και ΣΥΝΟΛΟ ΠAΡΕΝEPΓΕΙΩΝ = 1.196.190 ! ! !

Η εμφανώς βλακώδης δήλωση ότι «τα οφέλη υπερτερούν των βλαβών» αποτελεί έσχατη διαστροφή της λογικής. Εκτός, φυσικά, εάν διαβαστεί σωστά ότι «τα οφέλη του φαρμακο-ιατρικού Καρτέλ είναι υπέρτερα της ζωής των ανθρώπων»....



Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η «καταιγίδα των παρενεργειών» που θα ακολουθήσει θα οδηγήσει στην ανατροπή του εν εξελίξει παγκόσμιου πραξικοπήματος της «πανδημίας» που έγινε με πρόσχημα τον κορωνοϊό SARS-CoV-2, όταν οι θάνατοι και οι παρενέργειες θα ξεπεράσουν το «κρίσιμο όριο» πέρα από το οποίο δεν θα μπορούν να καλυφθούν με οποιοδήποτε τρόπο. Αλλά, το τίμημα σε ανθρώπινες ζωές θα είναι, δυστυχώς, πολύ βαρύ.

•ΚΑΤΑΔΥΣΗ ΣΤΗ ΝΕΚΡΟΜΑΤΕΙΑ: Οι «εξαιρετικές παρενέργειες είναι… εξαιρετικά σπάνιες».

«1 ΣΤΙΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ» (Γρηγ. Γεροτζιάφας,καθ. αιματολογίας, Σορβόνη)

«1 ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ»(Χαράλαμπος Γώγος,καθ. Παθολογίας, Πάτρα)

•ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΝΕ;  ή ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ;Σε κάθε περίπτωση, μπορούμε να ποντάρουμε τη ζωή μας τώρα που ‘γυρίζει’ γιατί σε λίγο δεν θα έχουμε την ευκαιρία...

•Μετά απ’ αυτή την καθ’ όλα «επιστημονική» ανακοίνωση, απευθύνθη καπρος επιβεβαίωση στην  χαρτορίχτρα της γειτονιάς [«να σου πω το μοίρα σου»], η οποία μου είπε: «Οι παρενέργειες που θα υποστείς, μπορεί να είναι 1 ΣΤΙΣ 100 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ή μπορεί και 1 ΣΤΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ… το λέει και η ‘επιστήμη’». Άλλωστε, η διαφορά είναι ασήμαντη: μόνο 4… μηδενικά

•Και συνειρμικά, έρχεται στο μυαλό η πρώτη από τις 7 φράσεις που εκφέρει ο Ιησούς στον σταυρό («Πάτερ, άφες αυτοίς˙ ου γαρ οίδασι τί ποιούσι» - Λουκάς 23,34) και η τελευταία («Τετέλεσται»).

Η EudraVigilance είναι ευρωπαϊκή βάση δεδομένων για τις ύποπτες αναφορές παρενεργειών των φαρμάκων, στην οποία καταγράφονται και οι αναφορές των θανάτων και των παρενεργειών των πειραματικών «εμβολίων» για την COVID-19.

Όπως δηλώνει ηEudra Vigilance σχετικά με τη βάση δεδομένων της: «Αυτός ο ιστότοπος ξεκίνησε από τον  Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων  το 2012  για να παρέχει πρόσβαση στο κοινό σε αναφορές για υποψίες ανεπιθύμητων ενεργειών  (επίσης γνωστές ως ύποπτες ανεπιθύμητες ενέργειες). Αυτές οι αναφορές υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην  Eudra Vigilance  από τις εθνικές ρυθμιστικές αρχές φαρμάκων και από τις φαρμακευτικές εταιρείες που διαθέτουν στις σχετικές άδειες κυκλοφορίας για τα προϊόντα τους… Η Eudra Vigilance λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2001.

Στην Έκθεσή της Eudra Vigilance έως τις 22 Μαΐου 2021 καταγράφονται 12.184 θάνατοι και 1.196.190 παρενέργειες συνολικά μετά τη χορήγηση 4 πειραματικών «εμβολίων» COVID-19, από τις οποίες 604.744 αφορούν σοβαρές βλάβες (που αντιστοιχούν σε πάνω από 50% του συνόλου των παρενεργειών).

COVID-19 MRNA VACCINE PFIZER-BIONTECH 

MODERNA COVID-19 MRNA VACCINE (CX-024414)

COVID-19 VACCINE ASTRAZENECA (CHADOX1 NCOV-19)

COVID-19 VACCINE JANSSEN (AD26.COV2.S )

ΧΟΡΗΣΗΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ»

Ο αριθμός των παρενεργειών και των θανάτων από τα 4 «εμβόλια» είναι συναρτημένος με την έναρξη της εφαρμογής τους στον πληθυσμό, δηλαδή με την ημερομηνία που τους χορηγήθηκε άδεια «χρήσης έκτακτης ανάγκης» (EUA) στις ΗΠΑ και αντίστοιχη άδεια χρήσης «υπό όρους» από την EMAστην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΝΑ «ΕΜΒΟΛΙΟ»

•Συνεργάτης της Health Impact News ανέλαβε να καταγράφει τις αναφορές των παρενεργειών για καθένα από τα 4 πειραματικά «εμβόλια» που χορηγούνται στην Ευρώπη. 

•Στους πίνακες που ακολουθούν υπάρχει ασυμφωνία ανάμεσα στον συνολικό αριθμό των παρενεργειών και στον αριθμό τους που προκύπτει από την παράθεση των παρενεργειών και των θανάτων κατά όργανα ή συστήματα.

•Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εμβολιασθέντες παρουσίασαν περισσότερες από μία παρενέργειες οι οποίες καταγράφονται στα αντίστοιχα όργανα ή συστήματα, για λόγους μελέτης των παρενεργειών. Για παράδειγμα, εάν κάποιος εμφανίσει 3 παρενέργειες, αυτές καταγράφονται σε τρία διαφορετικά πεδία του πίνακα των παρενεργειών, αλλά δεν προσμετρώνται τρεις φορές στο συνολικό αριθμό των παρενεργειών.

• Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των θανάτων: ορισμένοι θάνατοι οφείλονται στη συνέργεια πολλών αιτιών που θίγουν διάφορα όργανα και, συνεπώς, καταγράφονται στα αντίστοιχα πεδία για λόγους μελέτης, αλλά δεν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των θανάτων.

https://healthimpactnews.com/2021/12184-dead-1196190-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/

1. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ «ΕΜΒΟΛΙΟ» ΤΗΣ PFIZER

«εμβόλιο» mRNA: Tozinameran  (κωδικός BNT162b2, Comirnaty):

ΘΑΝΑΤΟΙ: 5.961 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 452.779(έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

128.031 Γενικές διαταραχές του τρόπου και τόπου χορήγησης - συμπ. 1.909 θάνατοι

81.748 Διαταραχές του νευρικού συστήματος -συμπ. 616 θάνατοι

65.326 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού- συμπ. 71 θάνατοι

41.214 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος -συμπ. 216 θάνατοι

21.101 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού -συμπ. 53 θάνατοι

18.597 Διαταραχές Αναπνευστικού, θώρακα, μεσοθωρακίου -συμπ. 697 θάνατοι

13.948 Λοιμώξεις -συμπ. 648 θάνατοι

13.531 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος -συμπ. 59 θάνατοι

11.459 Διαταραχές Αγγειακές -συμπ. 225 θάνατοι

10.374 Υπό έρευνα -συμπ. 221 θάνατοι

9.828 Διαταραχές Καρδιακές -συμπ. 735 θάνατοι

7.978 Διαταραχές Ψυχιατρικές -συμπ. 94 θάνατοι

6.266 Διαταραχές Οφθαλμολογικές-συμπ. 14 θάνατοι

5.468 Διαταραχές ωτός και λαβυρίνθου -συμπ. 3 θάνατοι

4,821 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές -συμπ. 81 θάνατοι

4.802 Διαταραχές του ανοσοποιητικού συστήματος -συμπ. 31 θάνατοι

3.354 Διαταραχές του μεταβολισμού και της θρέψης -συμπ. 120 θάνατοι

1.570 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού -συμπ. 3 θάνατοι

1.342 Διαταραχές Νεφρών και Ουροφόρων οδών -συμπ. 93 θάνατοι

663 Κοινωνικές συνθήκες – συμπ. 9 θάνατοι

327 Άλλες Διαταραχές -συμπ. 27 θάνατοι

279 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, λοχείας, περιγεννητικές -συμπ. 7 θάνατοι

250 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση –συμπ.15 θάνατοι

183 Ενδοκρινικές διαταραχές

160 Συμβάματα λόγω χειρουργικών και ιατρικών διαδικασιών -συμπ. 10 θάνατοι

88 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

71 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές -συμπ. 4 θάνατοι

2. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ«ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΤΗΣ MODERNA

Πειραματικό «εμβόλιο» mRNA: mRNA-1273 ( CX-024 414)

ΘΑΝΑΤΟΙ: 3.365 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 72.596 (έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

20.774 Γενικές διαταραχές του τόπου και τρόπου χορήγησης – συμπ.1.480 θάνατοι

12.314 Διαταραχές νευρικού συστήματος – συμπ. 339 θάνατοι

9.149 Μυοσκελετικού συστήματος καιΣυνδετικού ιστού – συμπ.62 θάνατοι

6.305 Διαταραχές του γαστρεντερικού συστήματος – συμπ.108 θάνατοι

3.726 Διαταραχές Δέρματος και υποδόριου ιστού – συμπ. 23 θάνατοι

3.513 Διαταραχές Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου – συμπ.306 θάνατοι

2.392 Λοιμώξεις  – συμπ.183 θάνατοι

2.045 Καρδιακές διαταραχές – συμπ. 370 θάνατοι

1.925 Αγγειακές διαταραχές

1.743 Υπό έρευνα – συμπ.θάνατοι

1.375 Ψυχιατρικές διαταραχές – συμπ.51 θάνατοι

1.292 Κακώσεις, δηλητηριάσεις και επιπλοκές – συμπ. 63 θάνατοι

1.335 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος- συμπ. 22 θάνατοι

997 Οφθαλμικές διαταραχές – συμπ. 4 θάνατοι

816 Διαταραχές μεταβολισμού και της θρέψης – συμπ.64 θάνατοι

718 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου

691 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος – συμπ. 4 θάνατοι

468 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών – συμπ. 40 θάνατοι

235 Λόγω χειρουργικών και ιατρικών διαδικασιών – συμπ.26 θάνατοι

175 Διαταραχές Αναπαραγωγικού συστήματος και μαστού – συμπ.1 θάνατος

129 Διαταραχές διάφορες – συμπ.8 θάνατοι

83  Διαταραχές Εγκυμοσύνης, Λοχείας και Περιγεννητικές καταστάσεις

77 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση – συμπ.11 θάνατοι

37 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος – συμπ.1 θάνατος

12 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές– συμπ.2 θάνατοι

11 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

3. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ASTRAZENECA

Πειραματικό «εμβόλιο»: AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) 

ΘΑΝΑΤΟΙ: 2.489 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 655.534 (έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

178.037 Γενικές διαταραχές του τόπου και τρόπου χορήγησης– συμπ. 685 θάνατοι

141.437 Διαταραχές νευρικού συστήματος– συμπ. 388 θάνατοι

104.075 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού– συμπ. 25 θάνατοι

69.826 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος– συμπ. 116 θάνατοι

29.750 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού– συμπ. 14 θάνατοι

21.237 Διαταραχές Αναπνευστικού, θώρακα και μεσοθωρακίου– συμπ. 278 θάνατοι

13.832 Λοιμώξεις – συμπ. 163 θάνατοι

13.474 Υπό έρευνα– συμπ. 50 θάνατοι

12.790 Αγγειακές διαταραχές– συμπ. 168 θάνατοι

12.272 Ψυχιατρικές διαταραχές– συμπ. 21 θάνατοι

10.591 Οφθαλμικές διαταραχές– συμπ. 8 θάνατοι

9.748 Διαταραχές Καρδιακές – συμπ. 311 θάνατοι

8.405 Διαταραχές Μεταβολισμού και Θρέψης– συμπ. 35 θάνατοι

7.200 Διαταραχές Αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος– συμπ. 100 θάνατοι

6.740 Διαταραχές του αυτιού και του λαβύρινθου

5.870 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές– συμπ. 46 θάνατοι

3.327 Διαταραχές Αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού

2.409 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος– συμπ. 9 θάνατοι

2.264 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών– συμπ.  20 θάνατοι

498 χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες – συμπ. 15 θάνατοι

396 Διαταραχές διάφορες – συμπ. 20 θάνατοι

222 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση – συμπ. 6 θάνατοι

217 Διαταραχές του ενδοκρινικού συστήματος– συμπ. 2 θάνατοι

156 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, Λοχείας και περιγεννητικές - συμπ. 3 θάνατοι

103 Διαταραχές Συγγενείς, οικογενείς και γενετικές – συμπ. 2 θάνατοι

76 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

4. ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ «ΕΜΒΟΛΙΟΥ» ΤΗΣ J&J

Πειραματικό«εμβόλιο»: JANSSEN (AD26.COV2.S) της JOHNSON & JOHNSON 

ΘΑΝΑΤΟΙ: 369 – ΣΥΝΟΛΙΚΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ: 15.281(έως 22/05/2021)

Αναλυτικά:

3.619 Γενικές διαταραχές στον τόπο και τρόπο χορήγησης – συμπ. 97 θάνατοι

3.051 Διαταραχές του νευρικού συστήματος – συμπ. 48 θάνατοι

2.368 Μυοσκελετικού συστήματος και συνδετικού ιστού – συμπ. 12 θάνατοι

1.302 Διαταραχές γαστρεντερικού συστήματος – συμπ. 11 θάνατοι

1.134 Υπό έρευνα  – συμπ.23 θάνατοι

917 Αγγειακές διαταραχές – συμπ.46 θάνατοι

637 Αναπνευστικού συστήματος, θώρακα, μεσοθωρακίου – συμπ. 29 θάνατοι

324 Διαταραχές δέρματος και υποδόριου ιστού  – συμπ. 1 θάνατος

264 Καρδιακές διαταραχές – συμπ. 34 θάνατοι

245 Λοιμώξεις  – συμπ.8 θάνατοι

214 Συμβάματα κατά χειρουργικές και ιατρικές διαδικασίες – συμπ. 20 θάνατοι

209 Κακώσεις, δηλητηριάσεις, επιπλοκές – συμπ. 6 θάνατοι

191 Οφθαλμικές διαταραχές – συμπ. 2 θάνατοι

181 Ψυχιατρικές διαταραχές – συμπ. 3 θάνατοι

145 Διαταραχές αιμοποιητικού και λεμφικού συστήματος – συμπ. 10 θάνατοι

104 Διαταραχές μεταβολισμού και θρέψης – συμπ. 10 θάνατοι

77 Διαταραχές αυτιού και λαβύρινθου

69 Διαταραχές νεφρών και ουροφόρων οδών – συμπ. 4 θάνατοι

62 Διαταραχές αναπαραγωγικού συστήματος και του μαστού

51 Διαταραχές ανοσοποιητικού συστήματος

38 Διαταραχές διάφορες  – συμπ.2 θάνατοι

12 Νεοπλάσματα (καλοήθη, κακοήθη και μη καθορισμένα, συμπ.κύστεις και πολύποδες) επιδείνωση ή πρόκληση

8 Συγγενείς, οικογενειακές και γενετικές διαταραχές

8 Διαταραχές λόγω προβληματικών προϊόντων

7 Διαταραχές Εγκυμοσύνης, Λοχείας και περιγεννητικές

5 Διαταραχές ενδοκρινικού συστήματος – συμπ. 1 θάνατος

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΩΝ:Αυτά τα σύνολα είναι εκτιμήσεις με βάση αναφορές που υποβάλλονται στο  Eudra Vigilance. Τα σύνολα μπορεί να είναι πολύ υψηλότερα με βάση το ποσοστό των παρενεργειών που αναφέρονται. 

•Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί εμβολιασθέντες παρουσίασαν περισσότερες από μία παρενέργειες οι οποίες καταγράφονται στα αντίστοιχα όργανα ή συστήματα, για λόγους μελέτης των παρενεργειών. Για παράδειγμα, εάν κάποιος εμφανίσει 3 παρενέργειες, αυτές καταγράφονται σε τρία διαφορετικά πεδία του πίνακα των παρενεργειών, αλλά δεν προσμετρώνται τρεις φορές στο συνολικό αριθμό των παρενεργειών.

• Το ίδιο συμβαίνει και με τον αριθμό των θανάτων: ορισμένοι θάνατοι οφείλονται στη συνέργεια πολλών αιτιών που θίγουν διάφορα όργανα και συστήματα και, συνεπώς, καταγράφονται στα αντίστοιχα πεδία, αλλά δεν προσμετρώνται στο συνολικό αριθμό των θανάτων.

https://healthimpactnews.com/2021/12184-dead-1196190-injuries-european-database-of-adverse-drug-reactions-for-covid-19-vaccines/





πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.