Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Σταλιvικες ταkτικες...Eξι αστυvoμικoi φυλάvε το εξoxικo τoυ Κviτn Yπoυργoυ ! ! !

Αν μπορουσε αυτος ο τυπος θα ειχε ενεργοποιησει και την εξορια στην Σιβηρια...



Μείζον πολιτικό θέμα για την κυβέρνηση και ειδικά για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο ανακύπτει μετά την επιστολή της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ότι έξι αστυνομικοί φυλάνε σε 24ωρη βάση την (άδεια τούτη την περίοδο) εξοχική κατοικία του κ. Θεοδωρικάκου στη Μάνη, με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λακωνίας και ειδικότερα τα Αστυνομικά Τμήματα Υπαίθρου να οδηγούνται σε αδιέξοδο λειτουργίας την ίδια στιγμή που η αστυνομική δύναμη στον νομό παραμένει ελλιπής και η εγκληματικότητα αυξάνεται.

Η εντολή για τη φύλαξη δόθηκε περί τα μέσα Σεπτεμβρίου και, όπως είναι φυσικό, εκθέτει ανεπανόρθωτα τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, που πρέπει σήμερα κιόλας να απαντήσει -ήδη έπρεπε να το έχει κάνει, γιατί το θέμα δημοσιεύτηκε χθες στον τοπικό Τύπο- πώς δέχεται να φυλάσσεται το «άδειο» σπίτι του και να μένουν απροστάτευτοι οι πολίτες της περιοχής «στο πλευρό των οποίων πρέπει να είμαστε», όπως αναφέρει η Ενωση Αστυνομικών.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Λακωνικός Τύπος», η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λακωνίας αναφέρει στην επιστολή της πως είναι ανέφικτο να υλοποιηθεί η απόφαση για τη φύλαξη χωρίς την περαιτέρω επιβάρυνση του αστυνομικού προσωπικού και των αστυνομικών υπηρεσιών.

Η Ενωση υποστηρίζει ότι η 24ωρη φύλαξη της οικίας η οποία βρίσκεται σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας δεν σχεδιάστηκε σωστά, μεταξύ άλλων και για τους εξής λόγους:

 «1. Η απόσταση της εν λόγω κατοικίας από το Α.Τ. Αρεόπολης, το οποίο είναι αρμόδιο για την αστυνόμευση της τοπικής κοινότητας, είναι 15 χιλιόμετρα. 

Η αμέσως κοντινότερη Υπηρεσία είναι το Α.Τ. Γυθείου, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων, ενώ η έδρα της Δ.Α. Λακωνίας είναι σε απόσταση 64 χιλιομέτρων. Σε όλες αυτές τις αποστάσεις να τονίσουμε την ύπαρξη απαρχαιωμένου οδικού δικτύου στον νομό Λακωνίας που δυσχεραίνει τη μετάβαση από και προς τον στόχο. 

2. Δεν υφίσταται έξωθεν της κατοικίας αλεξίσφαιρη σκοπιά με τα παρελκόμενα εφόδια (ασύρματος, υποπολυβόλο, πυροσβεστήρας, φαρμακείο) και οι εκτελούντες σε διατεταγμένη υπηρεσία αστυνομικοί ευρίσκονται μέσα σε υπηρεσιακά οχήματα ασφαλείας με πολιτική περιβολή. 3. Οι συνάδελφοι της φρουράς στερούνται τουαλέτας και νερού για τις σωματικές ανάγκες τους».

Επιπροσθέτως, αναφέρεται στην επιστολή της Ενωσης, «θα θέλαμε να τονίσουμε ότι το αρμόδιο Α.Τ. Αρεόπολης που είναι στον τομέα ευθύνης του ο ευπαθής στόχος, έχει παρούσα δύναμη 10 μάχιμων αστυνομικών, με την οποία θα πρέπει να στελεχώσει τις βάρδιες του αξιωματικού Υπηρεσίας, τυχόν εποχούμενων περιπολιών, της φρούρησης του ευπαθή στόχου, συγκρότηση διμοιρίας υποστήριξης Δ.Α. Λακωνίας, αλλά και τη χορήγηση ημερήσιων αναπαύσεων, λήψη κανονικών αδειών κ.ά. 

Για τους λόγους που εκτέθηκαν παραπάνω, η Ενωση προτείνει την άρση της 24ωρης φύλαξης της εξοχικής οικίας και την αντικατάσταση με το μέτρο της συνεχούς επιτήρησης, με εκπονημένο σχέδιο από την προϊσταμένη Δ.Α. Λακωνίας».


πηγη

Εμεiς nμασταν ψεkια, πoυ φωvαζαμε oτι δivoυν τoυς RM-70 στoυς Oυκραvoυς, ή καπoιoι εivαι πρoδoτες;

Απόλυτα έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι στα ελληνικά νησιά πλέον είναι πολύ λιγότερα από 115 συστήματα που να υπηρετούν στις μονάδες.



Και λείπουν αρκετά. Για την ακρίβεια λείπουν περίπου 25 συστήματα. Κι αυτό είναι διακριβωμένο.

Ας μας απαντήσει η κυβέρνηση που βρίσκονται τώρα συστήματα αυτά. Για συντήρηση; Έχουν μεταφερθεί αλλού; Ας μας απαντήσουν απλά.

Επίσης, υπήρχε ένα περιβόητο πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των RM-70. Τι απέγινε αυτό το πρόγραμμα;

Τα RM-70 αποτελούν την αιχμή των τουρκικών απαιτήσεων για αφοπλισμό των νησιών του Αιγαίου.

Σημειώνεται ότι είχαν απομείνει 115 ρουκετοβόλα από ένα σύνολο 150 συστημάτων.

Οι Τούρκοι ζητάνε ειδικά αυτά να αποσυρθούν από τα νησιά.

Απαιτεί την απομάκρυνση των βαρέων όπλων (πυροβολικό και άρματα μάχης) και ειδικότερα των ρουκετοβόλων RM-70 οπωσδήποτε.

Είναι ρουκετοβόλα των 122 χλστ. με ακτίνα δράσης περί τα 22 χλμ. τα οποία μπορούν να κονιορτοποιήσουν οποιαδήποτε αποβατική δύναμη, αλλά και να πλήξουν και συγκεντρώσεις στρατευμάτων στην μικρασιατική ακτή.

Τα ρουκετοβόλα RM-70 αυτά είχαν παραληφθεί από τα αποθέματα του ανατολικογερμανικού Στρατού το 1993 , είναι ρωσικής σχεδίασης (τα γνωστά BM-21, αλλά σε άλλη πλατφόρμα) και κατασκευάστηκαν στην τότε Τσεχοσλοβακία.

Ήδη η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστειλε στην Ουκρανία 15.000 ρουκέτες, δηλαδή τα πυρομαχικά των RM70.

Mε τόσο μεγάλο αριθμό ρουκετών που στάλθηκε στην Ουκρανία, θα ήταν φυσιολογικό ένας αριθμός από ρουκετοβόλα RM70 να μην «χρειάζεται» πλέον αφού δεν θα υπάρχουν επαρκείς ποσότητες πυρομαχικών για να είναι επιχειρησιακά.

Aντιστοίχως για τόσα πολλά πυρομαχικά οι Ουκρανοί θα χρειάζονται έναν αντίστοιχο αριθμό ρουκετοβόλων για να τα χρησιμοποιήσουν, γιατί με… τα χέρια σίγουρα δεν μπορούν να ρίξουν τις ρουκέτες.

Κάτι τέτοιο όμως αν λέγονταν θα προκαλούσε ιδιαίτερα αρνητική εντύπωση. Τα πυρομαχικά ακούγονται σαν ήσσονος σημασίας ζήτημα (αλλά δεν είναι), οπότε ας ξεκινήσει με το απλό η κυβέρνηση που είναι να εξηγήσει που βρίσκονται αυτή την στιγμή τα ελληνικά ρουκετοβόλα που λείπουν από τα ελληνικά νησιά.


πηγη

Η lνδiα καταστpέφει 100 εκατoμμύρια δoσεις εμβoλioυ και ο Θαvoυλης μας λεει...ΕΜΒOΛlΑΣΤΕlΤΕ !

Δυστυχως...

Τα πολιτικα μας ρεμαλια, μονο το τομαρι τους και την τσεπη τους σκεφτονται...



Το ΙνστιτούτοSerum λοιπον, της Ινδίας αναγκάστηκε να καταστρέψει 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου του Covishield - το οποίο αντιπροσωπεύει το 90% όλων των δόσεων που χορηγούνται στην Ινδία - μετά τη λήξη τους, λόγω της χαμηλής ζήτησης που ανάγκασε την παραγωγή να σταματήσει τον περασμένο Δεκέμβριο . 

Η παραγωγή του Covishield σταμάτησε τον Δεκέμβριο λόγω χαμηλής ζήτησης, αλλά ο κατασκευαστής συνέχισε να παράγει την τοπική έκδοση του jab Vaxzevria της AstraZeneca. Παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε ένα booster  τον Ιανουάριο, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν ενισχυτών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - έχουν δοθεί μόνο 298 εκατομμύρια. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Adar Poonawalla παραδέχτηκε την Πέμπτη ότι "τα αναμνηστικά εμβόλια δεν έχουν ζήτηση καθώς ο κόσμος φαίνεται πλέον να έχει βαρεθεί με τον Covid. Ειλικρινά, έχω βαρεθεί και εγώ. Είμαστε όλοι κουρασμένοι από αυτό το θέμα" είπε. 


πηγη

ΘPΑΣΟΣ....Η Oυκραviα ΑΠΑlΤΕl 3-4 δισεκατoμμύpια ευpώ/μnvα απo τnv EΕ και τiς HΠΑ ! ! !

Ξερουν τι μελλει γενεσθαι σε ΕΕ και ΗΠΑ αν πεσει η Ουκρανια...

Και το εκμεταλευονται....

Κανε τους ενα παρκινγκ ολη την Ουκρανια ρε Βλαδιμηρε !



Η επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, αποκάλυψε τις οικονομικές απαιτήσεις του Κιέβου από τη Δύση για την κάλυψη των βασικών της αναγκών, ενώ συνέστησε το μπλοκ να χορηγήσει 1,5 δισ. $1,47 δις) /μήνα . 

Υποστήριξε ότι η βοήθεια της ΕΕ για την ανοικοδόμηση της Ουκρανίας θα πρέπει να συνδεθεί με μια μεταρρυθμιστική διαδικασία για την υποστήριξη της πορείας της χώρας προς την ένταξη στην ΕΕ, προτού προσθέσει ότι η πρώτη προτεραιότητα της ΕΕ είναι να μειώσει την εξάρτηση από την Κίνα στον τεχνολογικό τομέα και στην εισαγωγή πόρων.

Δεν συζητείται όμως, τουλάχιστον όχι στα φανερά, τι θα συμβεί στην Ευρώπη, αν τον Νοέμβριο ανατραπεί η "κυριαρχία" των Δημοκρατικών από τους Ρεπουμπλικάνους και μπουν "φρένα" στην πολιτική Μπάιντεν στο θέμα της Ουκρανίας, αφήνοντας την Ευρώπη "γυμνωμένη" και "υπόχρεη" να σηκώσει το βάρος της Ουκρανίας.

Το σενάριο αυτό, δεν βγαίνει από κάποια ταινία επιστημονικής φαντασίας ή από κάποιο συνωμοσιολογικό κανάλι στο Telegram. Οι μέρες μέχρι τις αμερικάνικες εκλογές είναι λίγες και το σενάριο αυτό όχι μόνο είναι μια ανάσα μακριά αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο εφιάλτη για ολόκληρη την Ευρωζώνη.


πηγη 

Σεiεται η Θεσσαλoviκn: 30.000 κoσμoς "ζnτωκpαυγαζει" τov Mnτσoτακn ! ! !



Σκηνές από τη συναυλία όπου 30.000 πολίτες αποδοκίμαζαν τον Απρχομενο πρωθυπυργο με γνωστό μελοποιημένο σύνθημα. “Μητσοτάκη γ@μιέσαι”!!!!!!!!!!!!!!

Πριν ακομη ανακοινωθει, οτι η Ουκρανια επεβαλε κυρωσεις στον Προεδρο του ΠΑΟΚ...

Επεται συνεχεια...

Στις δημοσκοπησεις ομως, θα συνεχισετε να τον βλεπετε σαν καταλληλοτερο Πρωθυπουργο...







Διαταγn να ετoιμαστoύν τα καταφύγια στnv Mόσxα και πυρnviκή έκρnξn στov ορiζovτα…

Είδηση σοκ έρχεται από την Ρωσία καθώς δόθηκε εντολή να ετοιμαστούν τα καταφύγια στην ρωσική πρωτεύουσα, κάτι που ξεπερνά ακόμη και τον Ψυχρό Πόλεμο. Ήδη ξεκίνησαν να τοποθετούνται πινακίδες και να μεταφέρονται χειρουργικές αίθουσες νοσοκομείων σε καταφύγια βομβών...



Η ρωσική ηγεσία προετοιμάζεται για το χειρότερο σενάριο: Για τρίτη ημέρα βρίσκεται ψηλά στα ρωσικά ΜΜΕ η ανατίναξη του φράγματος του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya.

Αν αυτό συμβεί, υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να υπάρξει είτε άμεσα είτε έμμεσα πυρηνική καταστροφή καθώς θα απειληθεί σοβαρά το σύστημα ψύξης του πυρηνικού σταθμού NPP Zaporizhzhya.

Υπενθυμίζουμε ότι χτες, για πρώτη φορά στα ρωσικά ΜΜΕ και στην κρατική τηλεόραση εμφανίστηκαν πληροφορίες για πυροδότηση πυρηνικής βόμβας από τους Ουκρανούς στο Νικολάεφ που θα οδηγήσει στην εμπλοκή των ΗΠΑ.

Συνεπώς τυχόν ανατίναξη του φράγματος θα δημιουργήσει αλυσιδωτές αντιδράσεις που μπορεί να οδηγήσουν μέχρι και σε πυρηνικό πλήγμα.

Λογικά, καταφύγια θα αρχίσουν να ετοιμάζονται και σε άλλες ρωσικές πόλεις ενώ θα ανέβει το επίπεδο πυρηνικής ετοιμότητας των στρατηγικών δυνάμεων αποτροπής.

Ουσιαστικά μιλάμε για κατάσταση DEFCON 2 στην Ρωσία καθώς η ρωσική ηγεσία δείχνει να προετοιμάζεται για τυχόν κτύπημα ακόμη και στην ρωσική πρωτεύουσα από ΗΠΑ/ΝΑΤΟ.

Η διαβάθμιση της Defense readiness condition (DEFCON) είναι: 1 ) Πυρηνικός η συμβατικός πόλεμος 2) Ένα βήμα πριν τον πόλεμο, 3) Αυξημένη ετοιμότητα Μονάδων, 4) Επαγρύπνηση και αύξηση μέτρων ασφαλείας και παρακολούθησης 5) Κανονική κατάσταση ετοιμότητας.

Ετοιμάζονται τα καταφύγια στην Μόσχα

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, τα νοσοκομεία της Μόσχας εξοπλίζουν χειρουργικές αίθουσες σε καταφύγια βομβών, είπε μια «πηγή από τον ιατρικό τομέα της ρωσικής πρωτεύουσας».

Ταμπέλες με την επιγραφή «Καταφύγιο» εμφανίστηκαν στην παιδική πολυκλινική της πόλης Νο. 110.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τέτοια καταφύγια ετοιμάζονται στο Νοσοκομείο Yudin, καθώς και στο City Clinical Hospital Νο. 31.

“Παλαιότερα υπήρχαν γραφεία για τους υπαλλήλους, όπου οι γιατροί μπορούσαν να τρώνε ή να αλλάζουν. Τώρα στο υπόγειο θα είναι δυνατό να κρυφτείς από κάτι άγνωστο.

Τακτοποιούν τα σκουπίδια που έχουν συσσωρευτεί στο υπόγειο. Επιπλέον, παρέχουν φως και επικοινωνίες στα καταφύγια και μεταφέρουν νερό, φανάρια και επιτραπέζια σκεύη μιας χρήσης” γράφει ρωσικό ΜΜΕ.

Παράλληλα, και το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας, ακολουθώντας το Υπουργείο Υγείας, έλαβε εντολή να εξοπλίσει καταφύγια βομβών σε ιδρύματα που υπάγονται σε αυτό.

Δεν είναι τυχαίο ότι τις τελευταίας 24 ώρες, το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράν συμβούλευσε τους πολίτες του να απόσχουν από τα ταξίδια στην Ουκρανία και ζήτησε από τους Ιρανούς που βρίσκονται εκεί να εγκαταλείψουν άμεσα τη χώρα

Aνατίναξη του φράγματος Kakhovskaya: Σενάρια για την εξέλιξη της καταστροφής

Ρωσικά ΜΜΕ μιλούν για επικείμενη καταστροφή του φράγματος Kakhovskaya. Αναφέρουν συγκεκριμένα:

“Ο υδροηλεκτρικός σταθμός Kakhovskaya είναι ένα από τα ένδοξα έργα των μεγάλων κομμουνιστικών κατασκευαστικών έργων της Σοβιετικής Ένωσης. Η πόλη Novaya Kakhovka δημιουργήθηκε μόνο για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του υδροηλεκτρικού σταθμού και των μελών της οικογένειας.

Το υδροηλεκτρικό συγκρότημα τέθηκε σε λειτουργία ταυτόχρονα με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης της έκτης υδροηλεκτρικής μονάδας του σταθμού το 1956. Πρόκειται για έναν τυπικό πεδινό υδροηλεκτρικό σταθμό, τον χαμηλότερο από τον καταρράκτη των φραγμάτων του Δνείπερου. Το συνολικό μήκος του φράγματος είναι πάνω από 3,8 χιλιόμετρα και συγκρατεί τη δεξαμενή Kakhovka με όγκο 18,2 κυβικά χιλιόμετρα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δεξαμενή στον Δνείπερο και ταυτόχρονα η κύρια πηγή ύδρευσης για ολόκληρο το νότο.

Μόνο ένα φράγμα 16,5 μέτρων, το οποίο οι Ουκρανοί εθνικιστές απειλούν να ανατινάξουν, εμποδίζει τη γιγάντια μάζα νερού να διαρρεύσει. Η τρομοκρατική ενέργεια εξυπηρετεί πολλούς Ουκρανικούς στόχους ταυτόχρονα.

Ο πρώτος στόχος είναι η φυσική καταστροφή του άμαχου πληθυσμού που ήθελε να περάσει κάτω από τον έλεγχο της Ρωσίας. Το έδαφος κατάντη του Δνείπερου είναι πλέον μέρος του ρωσικού εδάφους.

Ο δεύτερος λόγος είναι η καταστροφή των πλωτών περασμάτων στην περιοχή Χερσώνα. Χρησιμοποιούνται τόσο για τον εφοδιασμό της ομάδας των ρωσικών στρατευμάτων στην αριστερή όχθη του Δνείπερου, όσο και ως ανθρωπιστικό διάδρομο μεταξύ των περιοχών της Χερσώνας.

Πώς θα χτυπήσουν οι Ουκρανοί

Οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με την προετοιμασία από το Κίεβο μιας μαζικής πυραυλικής επίθεσης στον υδροηλεκτρικό σταθμό Kakhovskaya εμφανίστηκαν στις 18 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τον διοικητή των ρωσικών στρατευμάτων στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, Στρατηγό Σεργκέι Σουροβίκιν, «αυτές οι ενέργειες μπορούν να οδηγήσουν στην καταστροφή της υποδομής ενός μεγάλου βιομηχανικού κέντρου και μεγάλες απώλειες αμάχων».

Μπορούμε να πούμε ότι ένας υδροηλεκτρικός σταθμός είναι ένας καλός στόχος για τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Ουκρανικές ρουκέτες και οβίδες καταστρέφουν τις σιδηροδρομικές και οδικές γέφυρες στο φράγμα από το καλοκαίρι.

Ο στόχος βρίσκεται σε κοντινή απόσταση τόσο από πυροβολικό όσο και από κατευθυνόμενους πυραύλους HIMARS. Φυσικά η καταστροφή μιας ισχυρής υδραυλικής κατασκευής δεν θα επιτευχθεί αμέσως. Οι Ουκρανοί δεν έχουν πυρομαχικά διάτρησης σκυροδέματος. Οι πύραυλοι GMLRS  επικεντρώνονται περισσότερο στην καταστροφή ανθρώπινου δυναμικού και ελαφρού εξοπλισμού.

Αλλά τα μεθοδικά και σκόπιμα χτυπήματα στο σώμα του υδροηλεκτρικού σταθμού Kakhovskaya μπορούν να προκαλέσουν μια σημαντική ρωγμή στο φράγμα. Φυσικά, οι Ουκρανοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο κατευθυνόμενους πυραύλους, αλλά το «έξυπνο» βλήμα Excalibur των 152 χλστ.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η συγκέντρωση πυρών με τα μέσα που διαθέτουν οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας μπορεί να προκαλέσει το σπάσιμο του φράγματος ήδη από τη δεύτερη ή την τρίτη ημέρα ανάλογα από την αντίδραση της τοπικής αεράμυνας. Και εδώ όλα θα εξαρτηθούν από το επίπεδο που βρίσκεται τώρα η δεξαμενή Kakhovka.

Διαβάστε επίσης: Β.Πούτιν σε Σ.Σουροβίκιν: Θάψε τους Ουκρανούς στην Χερσώνα αν χτυπηθεί το φράγμα Kakhovskaya – Οι μελέτες δείχνουν εξαΰλωση της περιφέρειας!

Πώς μπορεί να αποτραπεί η τρομοκρατική ουκρανική επίθεση;

Σύμφωνα με τον Αναπληρωτή Κυβερνήτη της περιφέρειας Χερσώνας, Βολοντίμιρ Σάλντο, οργανώθηκε η εντατική απόρριψη νερού μέσω του φράγματος και ο πληθυσμός απομακρύνεται από την αριστερή όχθη του Δνείπερου.

Ταυτόχρονα, η απόρριψη νερού από τη δεξαμενή Kakhovka μπορεί να αυξηθεί μέσω του καναλιού της Βόρειας Κριμαίας, που βρίσκεται ανάντη.

Οι συνέπειες – Τεράστια ανθρωπιστική καταστροφή

Η μοντελοποίηση των συνεπειών της καταστροφής του υδροηλεκτρικού φράγματος δείχνει εικόνες Αποκάλυψης για την περιοχή Χερσώνα. Στο πιο αρνητικό σενάριο της εξέλιξης των γεγονότων, οι εθνικιστές καταφέρνουν να καταστρέψουν το φράγμα.

Για να γίνει αυτό, χρησιμοποιούν τόσο τους προαναφερθέντες κατευθυνόμενους πυραύλους όσο και νάρκες ποταμού, που έχουν ήδη εισαχθεί κοντά στον οικισμό Gavrilovka. Μην αποκλείετε το σαμποτάζ. Και παρόλο που το μέσο βάθος της δεξαμενής Kakhovka δεν είναι τόσο μεγάλο – μόνο οκτώ μέτρα, είναι αρκετά για να φτάσετε στο ανάντη του φράγματος.

Πίστευε κανείς ότι το φθινόπωρο του 2022, οι αγωγοί φυσικού αερίου στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας και ένα φορτηγό γεμάτο με εκρηκτικά θα ανατινάσσονταν στη γέφυρα της Κριμαίας;

Σε κάθε περίπτωση, η κατάσταση θα γίνει καταστροφική όταν ένα από τα τμήματα του φράγματος καταστραφεί ολοσχερώς. Χιλιόμετρα νερού που έχει συσσωρευτεί στη δεξαμενή θα εξισώσει τη στάθμη πριν και μετά τον υδροηλεκτρικό σταθμό σε λίγες μόνο μέρες.

Το κύμα θα παρασύρει το περιφερειακό κέντρο Golaya Pristan, καθώς και αρκετούς μικρούς οικισμούς. Στην αριστερή όχθη της Χερσώνας, το νερό θα ανέβει κατά 2 – 2,5 μέτρα – τα πράγματα δεν θα οδηγήσουν σε απόλυτο χάος, αλλά είναι εγγυημένη μια υγειονομική καταστροφή.

Οι τοπικές αρχές θα πρέπει είτε να εκκενώσουν έως και πενήντα χιλιάδες του τοπικού πληθυσμού, είτε να καταπολεμήσουν τις μολύνσεις και άλλες πλημμύρες για μήνες. Για να μην αναφέρουμε τις δυσκολίες του χειμώνα που πλησιάζει.

Οι πιο γρήγορες και καταστροφικές συνέπειες περιμένουν τους κατοίκους των περιοχών κατάντη του HPP Kakhovskaya. Η ταχεία ροή του νερού θα εκθέσει τις υδατολήψεις των περισσότερων οικισμών στην ακτή. Πρώτα απ ‘όλα, το Energodar. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν γρήγορα τις συνέπειες της καταστροφής σε συνθήκες εχθροπραξιών, αυτό θα διαρκέσει μήνες.

Εάν, κατάντη του Δνείπερου, το νερό υποχωρήσει τελικά, επιτρέποντας την ελπίδα για σταθεροποίηση της υγειονομικής κατάστασης, τότε στην κορυφή του υδροηλεκτρικού σταθμού θα πρέπει να ξεχάσουμε το προηγούμενο επίπεδο της δεξαμενής για χρόνια. Ακόμα κι αν το φράγμα αποκατασταθεί άμεσα. 

Πυρηνικός κίνδυνος

Εκτός από προβλήματα υγιεινής, υπάρχουν και σοβαροί τεχνικοί κίνδυνοι. Έτσι, το σύστημα ψύξης του NPP Zaporizhzhya τροφοδοτείται από τα νερά της δεξαμενής. Εδώ η ανάγκη είναι τόσο μεγάλη που κανένα πηγάδι με άμεση διάνοιξη δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα.

Επιπλέον, η γεώτρηση θα πρέπει να είναι βαθύτερη από το συνηθισμένο, με την απώλεια νερού η στάθμη των υπόγειων υδάτων θα μειωθεί.

Είναι περιττό να σχολιάσουμε τι θα μπορούσε να συμβεί αν υπάρξει υπερθέρμανση των πυρήνων του αντιδραστήρα του μεγαλύτερου πυρηνικού σταθμού στην Ευρώπη. Σημειώνουμε μόνο ότι η διασπορά αρκετών δεκάδων τόνων καυσίμου ουρανίου ως αποτέλεσμα ατυχήματος είναι πολύ πιο σοβαρή από τις συνέπειες ενός πυρηνικού χτυπήματος. Φυσικά, χωρίς να ληφθεί υπόψη η καταστροφή από το ωστικό κύμα.

Το κανάλι της Βόρειας Κριμαίας, που ξεμπλοκάρεται από τα ρωσικά στρατεύματα, τροφοδοτείται από τη δεξαμενή Kakhovka. Μέσω αυτού η χερσόνησος δέχεται νερό. Η μείωση της στάθμης του νερού κατά 5-8 μέτρα είναι εγγυημένο ότι θα αφήσει πολλά εκατομμύρια ανθρώπων χωρίς γλυκό νερό.

Μην ξεχνάτε τις καθυστερημένες συνέπειες της αφυδάτωσης της περιοχής. Το νότιο τμήμα της Ουκρανίας εξαρτάται πολύ από την άρδευση από τα νερά της δεξαμενής Kakhovka. Εδώ ζει η γεωργία μιας ουσιαστικά άνυδρης περιοχής. Το κανάλι Kakhovka μήκους 130 χιλιομέτρων είναι το κλειδί για το σύστημα άρδευσης στα νότια της περιοχής Χερσώνας. Το αρνητικό αποτέλεσμα της αποστράγγισης του θα το νιώσουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι το επόμενο φθινόπωρο, όταν θα λείπει η σοδειά


πηγη

Αρxιζει το γλεvτι....Ο Zελέvκσι επέβαλε κυpώσεις στov… lβάv Σαββiδn ! ! !

Για σκεφθειτε φιλοι μου...

Να κληρωθει καποια Ουκρανεζικη ομαδα να παιξει με τον ΠΑΟΚ...



Δέσμευση περιουσιακών στοιχείων, «λουκέτο» σε κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα και απαγόρευση επενδύσεων περιλαμβάνονται μεταξύ των οικονομικών, κυρώσεων που επιβάλλει το καθεστώς του Κιέβου  σε 2.500 Ρώσους επιχειρηματίες και τραπεζίτες τους οποίους θεωρεί ανθρώπους του Πούτιν.

Ανάμεσα σε αυτούς, είναι και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαβίδης, οι σχέσεις του οποίου με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν απασχολήσει πολλές φορές τα δυτικά -φυσικά- ΜΜΕ.

Να σημειωθεί βέβαια ότι βάσει των κυρώσεων του Ζελένσκι, το Κίεβο μπορεί να ζητήσει από την -πάντα πρόθυμη Αθήνα- να προχωρήσει στην δέσμευση των περιουσιακών στοιχείων του προέδρου του ΠΑΟΚ και στην Ελλάδα, όπως έχει πράξει  ήδη η κυβέρνηση με Ρώσους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνταν στην χώρα μας.

Τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης μιλούν για απόφαση του προέδρου Ζελένκι με την οποία εφαρμόζεται η εισήγηση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας για κυρώσεις κατά του στενού περιβάλλοντος του Ρώσου προέδρου.

Η είδηση αναμεταδόθηκε και από διεθνή Μέσα Ενημέρωσης τα οποία συμπληρώνουν ότι η απόφαση για κυρώσεις αφορά σε 2.507 φυσικά πρόσωπα και 1.374 νομικά πρόσωπα.

Εστιάζουν ακόμη στο ότι σύμφωνα με τα διατάγματα που υπεγράφησαν, ζητήθηκε από το ουκρανικό υπουργείο Εξωτερικών να ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές της ΕΕ, των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών για την εφαρμογή κυρώσεων και να θέσει το θέμα της θέσπισης παρόμοιων περιοριστικών μέτρων εναντίον όσων βρίσκονται στην ουκρανική λίστα.

Σημειώνεται ότι μεταξύ των ονομάτων των επιχειρηματιών και των τραπεζιτών, εκτός από αυτό του Ιβάν Σαββίδη, βρίσκεται ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, Αλίσερ Ουσμάνοφ, Βλαντιμίρ Ποτάνιν, και η Yekaterina Tikhonova, κόρη του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς και πολιτικοί, δημόσια πρόσωπα, στρατιωτικό προσωπικό και ρωσικά νομικά πρόσωπα.

Για δέκα χρόνια οι κυρώσεις στον Σαββίδη

Ειδικότερα, στο επίσημο έγγραφο για την επέκταση των κυρώσεων, απόφαση που τίθεται σε ισχύ με το διάταγμα του Προέδρου της Ουκρανίας με ημερομηνία 19 Οκτωβρίου 2022 αριθμ. 727/2022 σχετικά με τον Ιβάν Σαββίδη αναφέρεται:

«Savvidi Ivan Ignatovich (Savvidy Ivan Ignatievich, Savvidi Ivan), γεννημένος στις 27 Μαρτίου 1959, πολίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Δημοκρατίας της Ελλάδας, πληροφορίες σύμφωνα με το Ενιαίο Κρατικό Μητρώο Φορολογουμένων της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθούν τα περιοριστικά μέτρα που του επιβάλλονται για 10 έτη:

1) δέσμευση περιουσιακών στοιχείων – προσωρινή στέρηση του δικαιώματος χρήσης και διάθεσης περιουσιακών στοιχείων που ανήκουν σε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, καθώς και περιουσιακών στοιχείων σε σχέση με τα οποία ένα τέτοιο πρόσωπο μπορεί άμεσα ή έμμεσα (μέσω άλλων φυσικών ή νομικών προσώπων) να προβεί σε ενέργειες ταυτόσημο ως προς το περιεχόμενο με την άσκηση του δικαιώματος διάθεσής τους.

2) περιορισμός των εμπορικών εργασιών (πλήρης τερματισμός).

3) περιορισμός, μερική ή πλήρης παύση της διέλευσης πόρων, πτήσεων και μεταφοράς μέσω του εδάφους της Ουκρανίας (πλήρης παύση)·

4) πρόληψη της απόσυρσης κεφαλαίων εκτός Ουκρανίας.

5) αναστολή οικονομικών και χρηματοοικονομικών υποχρεώσεων.

6) ακύρωση ή αναστολή αδειών και άλλων αδειών, η λήψη (διαθεσιμότητα) των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την άσκηση συγκεκριμένου τύπου δραστηριότητας, ιδίως την ακύρωση ή την αναστολή ειδικών αδειών για χρήση υπεδάφους.

7) απαγόρευση συμμετοχής σε ιδιωτικοποιήσεις, μίσθωση κρατικής περιουσίας από κατοίκους ξένου κράτους και πρόσωπα που ελέγχονται άμεσα ή έμμεσα από κατοίκους ξένου κράτους ή που ενεργούν προς το συμφέρον τους.

8) απαγόρευση ή περιορισμός εισόδου ξένων μη στρατιωτικών πλοίων και πολεμικών πλοίων στα χωρικά ύδατα της Ουκρανίας, στα εσωτερικά ύδατα, στα λιμάνια και αεροσκάφη της στον εναέριο χώρο της Ουκρανίας ή προσγείωση στο έδαφος της Ουκρανίας (πλήρης απαγόρευση)·

9) απαγόρευση έκδοσης αδειών και αδειών της Εθνικής Τράπεζας της Ουκρανίας για επενδύσεις σε ξένη χώρα, τοποθέτηση αξιών νομισμάτων σε λογαριασμούς και καταθέσεις στο έδαφος ξένης χώρας.

10) αναστολή της έκδοσης αδειών, αδειών εισαγωγής στην Ουκρανία από ξένη χώρα ή εξαγωγής συναλλαγματικών αξιών από την Ουκρανία και περιορισμός των αναλήψεων μετρητών για κάρτες πληρωμής που εκδίδονται από κατοίκους ξένης χώρας.

11) απαγόρευση μεταφοράς τεχνολογιών, δικαιώματα σε αντικείμενα δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

12) στέρηση κρατικών βραβείων της Ουκρανίας, άλλες μορφές αναγνώρισης.

13) απαγόρευση απόκτησης κυριότητας οικοπέδων.


πηγη

Eλληviδες και Eλλnvες θα σoκαριστεiτε....ΣHΨΗ ΚΑl ΔΥΣΩΔlΑ ΜΑΥPΟΥ ΣΑΤΑNlΣΜΟΥ ΣΤO ΜΑΞlΜΟΥ ! ! !



Μία απέραντη ΣΗΨΗ και ΔΥΣΩΔΙΑ ξεχείλισε από την ΧΑΒΟΥΖΑ του ΜΑΞΙΜΟΥ.

Και προσπαθούν απεγνωσμένα να την μαζέψουν και να την σκεπάσουν,

με την βοήθεια των ΜΜΕ και την κάλυψη του κράτους ΠΛΕΚΤΑΝΗΣ που έχουν στήσει γύρω τους για να αισθάνονται «ασφαλείς»,  αφού «ένοχος, ένοχον ου ποιεί», «παιδεραστής, παιδεραστήν ου ποιεί» και «κανίβαλος κανίβαλον ου ποιεί».  

            Με την συλλογή των στοιχείων, μας έχει δημιουργηθεί  ένα ΕΜΕΤΙΚΟ σύνδρομο.

Και τα στοιχεία αποδεικνύουν πως ο πρωθυπουργός  Κυριάκος Μητσοτάκης,

ηγείται ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ενός κυκλώματος «ΤΡΑΦΙΚΙΝΚ»  ανήλικων  παιδιών,

που κακοποιούνται και πολλά εξαφανίζονται μυστηριωδώς,

ενώ υποτίθεται πως είναι «προστατευμένα» μέσα στις «ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ» των ασυνόδευτων προσφυγόπουλων.

Κοιτάξτε να δείτε τι γίνεται με τα «ασυνόδευτα» παιδάκια,

 πως τα παίρνουν μέσα από τις "δομές φιλοξενίας" και καταλήγουν να κακοποιούνται από τύπους σαν τον Λιγνάδη

και πως πολλά εξαφανίζονται και γίνονται τροφή από τους κανίβαλους σατανιστές της «υψηλής ελίτ»

και τότε θα καταλάβετε,  γιατί ο πρωθυπουργός μόλις ανέλαβε την εξουσία,  

ζήτησε να έχει ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον έλεγχο των «ασυνόδευτων» παιδιών που έρχονται από την Τουρκία στην Ελλάδα. 

Δεν ήθελε κανένας άλλος να γνωρίζει τι γίνεται, αλλά ήθελε μόνο αυτός να έχει τον έλεγχο  των ασυνόδευτων παιδιών. 

Γιατί όμως ενδιαφέρθηκε για τα παιδάκια, αφού οι παρέες και οι επιλογές του πρωθυπουργού, κινούνται σε ένα περίεργο χώρο περιθωριακών και ανώμαλων τύπων όπως ο Λιγνάδης, 

όπως και ο στενός του συνεργάτης Νίκος Γεωργιάδης, που έχει καταδικαστεί για Παιδεραστία;

Οπότε τα παιδάκια τι τα ήθελε υπ' ευθύνη του ο πρωθυπουργός;

Να τα "προστατέψει" από τους κινδύνους, ή να τα έχει πρόχειρα και ότι ώρα θέλει,

να τα πασάρει στους παιδεραστές και τους σατανιστές φίλους του, χωρίς να ξέρει κανένας τί γίνεται;;

Και που είναι τα τόσα παιδάκια που εξαφανίστηκαν μέχρι τώρα, μέσα από τις δομές φιλοξενίας; 

Έτσι τα προστατεύει ο πρωθυπουργός;

Σε ποιούς κανίβαλους σατανιστές φίλους του τα πάσαρε και τα έφαγαν;

ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ,

Τα στοιχεία της Europol που δημοσιεύει ο Guardian σχετικά με τις ροές των «ασυνόδευτων» προσφυγόπουλων 

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Europol «Από αυτά που έχουν καταγραφεί, μιλάμε για 270.000 παιδιά, που ένα μεγάλο ποσοστό αυτών είναι ασυνόδευτα

και περισσότερα από 10.000 προσφυγόπουλα έχουν εξαφανιστεί αφότου έφτασαν στην Ευρώπη και οι αρχές φοβούνται,  πως πολλά από αυτά τα παιδιά έχουν πέσει θύματα "τράφικινκ".

            Το «τράφικινκ» εννοεί, πως τα παιδιά έπεσαν σε χέρια κυκλωμάτων που τα βιάζουν καθώς και σε χέρια σατανιστών που τα βασανίζουν και αφού πάρουν από αυτά το αδρενόχρωμα,  τα σκοτώνουν και τρώνε την σάρκα τους. Αυτό εννοούν οι αρχές με την  λέξη «τράφικινκ».

            Επειδή δεν γνωρίζουν όλοι τι είναι και τι συμβαίνει παγκοσμίως με το «τράφικινκ» παιδιών  για αδρενόχρωμα,  θα το αναφέρουμε περιληπτικά, μέσα από τα ντοκουμέντα που έχουμε στα χέρια μας.

            Το αδρενόχρωμα είναι το ναρκωτικό της υψηλής σατανικής «ελίτ» του πλανήτη.

Τους φέρνει στην λεγόμενη «σατανιστική έκσταση». 

Είναι επίσης και «ελιξήριο νεότητας» και αντιγήρανσης, γι' αυτό και το ψάχνουν απεγνωσμένα οι γυναίκες της σατανικής "ελίτ". 

Είναι πολύ εθιστική ουσία και όσο περισσότερο το παίρνεις τόσο περισσότερο το θέλεις. Όταν όμως κάνουν πολύ καιρό να το πάρουν,  έρχεται στο σώμα ταχύτατη γήρανση και το χρειάζονται άμεσα για να "ξανανοιώσουν".

Δεν είναι όμως και το πιο εύκολο πράγμα να μπορούν να πάρουν την δόση τους,

διότι αυτό το σατανικό ναρκωτικό, 

βγαίνει μόνο από βασανισμένο και μισοσφαγμένο άνθρωπο.

Διότι το αδρενοχρώμιο  παράγεται από τα επινεφρίδια του ανθρώπου, όταν ο άνθρωπος βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού. Γι’ αυτό  πρώτα βιάζουν και βασανίζουν το παιδί και  όσο είναι ακόμα ζωντανό, το ανοίγουν με ιατρική επέμβαση για να πάρουν το αδρενοχρώμιο.  

Αυτό είναι το ναρκωτικό των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ της υψηλής «ελίτ»

και σφάζοντας παιδάκια διασκεδάζουν στα «πάρτυ» που κάνουν.

Σαν το «παρτάκι» της σατανοπαρέας στην Ικαρία, που είχαν έρθει σε σατανική έκσταση και δεν λογάριαζαν κανέναν.    

Αυτά κάνουν για να «αρέσουν» στον Σατανά και έτσι τους δίνει συνεχώς,

προβολή, ισχύ και εξουσία.

Στις βαθμίδες του σατανισμού,

μπορεί όταν εισέρχεσαι να σε βάζουν να γδέρνεις καμία ζωντανή γάτα,

αλλά όσο ανεβαίνεις, τόσο χειρότερα πράγματα πρέπει να κάνεις αν θέλεις ν' ανέβεις κι' άλλο.

Και όταν φθάσουμε στην κορυφαία κατηγορία της ισχύος και της δόξας,

που τότε εξουσιάζεις τον κόσμο και σε δοξάζει ο κόσμος,

τότε πρέπει να γίνεις κανίβαλος και τέρας.

Διότι πρέπει να σφάζεις και να τρως παιδιά.  

Διότι ο σατανιστής προσπαθεί με τις πράξεις του να ομοιάσει προς τον αισχρό και μισάνθρωπο Σατανά.

Και έτσι γίνονται τέρατα και κανίβαλοι για να αρέσουν στον σατανά.  

           Αυτό το κατάγγειλε ο Μελ Γκίμπσον στο Graham Norton Show στο BBC και άφησε σοκαρισμένους τους καλεσμένους όταν αναφέρθηκε σε τελετές παιδεραστίας και κανιβαλισμού παιδιών από την "ελίτ" του Χόλιγουντ.

Ήταν φυσικό η δήλωσή του να σοκάρει τον κόσμο και να γίνει "Viral"

και έτρεξαν αμέσως όλα τα σατανοκινούμενα side του κόσμου που χρηματοδοτούνται από τον μεγαλοσατανιστή Σόρος, όπως το "ellιnikahoaxes",   

για να διαψεύσουν την δήλωση. 

Και την διέψευσαν όλοι, εκτός βέβαια από τον Μελ Γκίμπσον.   

Εδώ θα πάθετε ένα σόκ με ένα «πάρτυ» σατανιστών της «υψηλής ελίτ» στην Αμερική, που τρώνε «φρέσκο» αδρενοχρώμιο από κακοποιημένο παιδί.

Το παιδί βρίσκεται μέσα σε μία λίμνη αίματος και δεν μπορεί να κινηθεί,  αλλά έχει πλήρη συναίσθηση αυτού που βιώνει.

Βρίσκεται σε κατάσταση τρόμου και πανικού και έτσι εκκρίνεται περισσότερο αδρενοχρώμιο από τους αδένες του, για να «φάνε» τα ανθρωπόμορφα τέρατα.

Αυτά τα αθώα πλάσματα είναι κάποια «εξαφανισμένα παιδιά», σαν αυτά που εξαφανίστηκαν από τις "δομές φιλοξενίας" του Πρωθυπουργού.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΚΑΡΙΣΤΟΥΜΕ,  ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ «ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ» ΠΑΙΔΙΑ,  

ούτε θα καταλάβουμε τι κακούργημα διαπράττουν τα ανθρωπόμορφα τέρατα του ΜΑΞΙΜΟΥ.

Όχι. Δεν είναι το πιο αισχρό θρίλερ που σκέφθηκε το πιο άρρωστο μυαλό.

Είναι η φρικτή αλήθεια που βιώνουν χιλιάδες αθώα παιδιά στον κόσμο, για να πάρουν την "δόση" τους, αυτά τα ανθρωπόμορφα ερπετά του σατανισμού.




Η τεράστια ζήτηση στην παγκόσμια ΣΑΤΑΝΙΚΗ "ελίτ" γι' αυτή την ουσία

και τα τεράστια κέρδη, έχουν να κάνουν με το ένα εκατομμύριο περίπου παιδιά που εξαφανίζονται κάθε χρόνο.   

            Όποιοι σατανιστές της υψηλής "ελίτ" δεν έχουν δική τους "πηγή" να τους τροφοδοτεί με παιδάκια,

έχουν μεγάλο πρόβλημα στο να βρουν την δόση τους. 

Και αν δεν πάρουν την δόση τους στον χρόνο που πρέπει,

τότε αρχίζει και "σπάει" το σώμα τους και δείχνουν πολύ γρήγορα αυτό που πραγματικά είναι. 

Ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ. 



Και το πρόσωπο είναι κάτι που δεν μπορεί να κρυφτεί και τις προδίδει, όσο "τσιμεντάρισμα/΄και να του ρίξουν. 

Και όσο περνάνε τα χρόνια της χρήσης, τόσο περισσότερο χρειάζονται την δόση τους για να παραμένουν "ακμαίοι". 

Και αν δεν έχουν μία "πηγή" να τους τροφοδοτεί με αθώα παιδάκια, τότε έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα στην αναζήτηση της δόσης.

Γι' αυτό και από την στιγμή που έγινε ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός,

πήρε τον αποκλειστικό έλεγχο των "ασυνόδευτων"προσφυγόπουλων,

για να κρατάει στο χέρι του την "πηγή" του αδρενοχρωμίου 

και να μπορεί να εξαφανίζει παιδιά ότι ώρα θέλει,

χωρίς να τα αναζητάει κανένας. 

Και έχουν εξαφανιστεί πολλά παιδάκια μέσα από τις δομές φιλοξενίας του Κούλη. 

Πως εξαφανίζονται ρε κανίβαλε.  Δεν τα προσέχετε τα παιδάκια; Μπορεί να μπει ο καθένας και να πάρει ένα;;;

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΡΏΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ. 

Να δούμε τώρα τα ανθρωπόμορφα τέρατα της υψηλής  "ελίτ"

που, ή γερνάνε πολύ γρήγορα λόγω έλλειψης αδρενοχρωμίου,  

ή από γεροντικά τέρατα γίνονται "γκόμενες", όπως η Πρόεδρος Σακελλαροπούλου, αφού τώρα βρίσκει αδρενοχρώμιο,  αφού έχει την "πηγή" των ασυνόδευτων ανήλικων προσφυγόπουλων του Κούλη.

Εδώ είναι η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ Nansy Pelozi.

Ενώ η διαφορά στην φωτογραφία είναι ένα χρόνο, η διαφορά στο πρόσωπο είναι 20 χρόνια.  Έχει πολύ καιρό να φάει παιδάκι η κανίβαλος. Όσο πιο συχνά τρώνε "αδρενοχρώμιο" τόσο πιο νέες γίνονται. Όσο αργούν επειδή δεν βρίσκουν, τόσο γερνάνε και γίνονται τέρατα. 





Εδώ έχουμε διάφορες "κυρίες" της υψηλής "ελίτ" που πολλές φορές έχουν αναρωτηθεί και τα κουτσομπολίστικα περιοδικά και side,

για τις ταχύτατες αλλαγές στην εμφάνισή τους και δεν έχει να κάνει με το "τσιμεντάρισμα του μακιγιάζ, αφού πάντα τσιμενταρισμένες κυκλοφορούν.

Αλλά έχει να κάνει με την χρήση ή την έλλειψη του αδρενοχρωμίου.

Η ΓΙΑΝΝΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ "ΕΛΙΤ" 



 




ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;

Και εδώ είναι η "κυρία επί των τιμών"  και η "χιλιοβραβευμένη"  πρέσβειρα της UNESCO που ασχολείται και με παιδάκια, που μόνο ο Θεός ξέρει πόσο αδρενοχρώμιο  έχει φάει από παιδάκια.

Οι φωτογραφίες έχουν μικρή χρονική απόκλιση, το πρόσωπο δεκαετιών. 

Αν για κάποιους μήνες δεν πάρουν αδρενοχρώμιο, θα γίνουν χειρότερες από την Τασία. 



Και εδώ είναι η επιλογή του Μητσοτάκη για την προεδρία της Δημοκρατίας.

Τι θα πρότεινε το σατανικό τέρας; Κανέναν Χριστιανό Πατριώτη, η κανένα ίδιο  ανθρωπόμορφο τέρας, αφού "κανίβαλος, κανίβαλον ου ποιεί";

Εδώ θα δείτε πως η διαφορά στην Σακελλαροπούλου είναι ανάποδη.

Η αριστερή φωτογραφία είναι πριν γίνει πρόεδρος της Δημοκρατίας, που είχε έλλειψη από αδρενοχρώμιο,

και η δεξιά είναι πριν ένα μήνα περίπου στο Αγαθονήσι.

Αυτό κάνει το αδρενόχρωμα από τα βασανισμένα παιδάκια

και είναι η νεότητα που τους δίνει ο σατανάς.

Τώρα βλέπετε δεν έχει πρόβλημα να βρίσκει την δόση της, γιατί έχει την "πηγή" του Κούλη, με τα ασυνόδευτα που εξαφανίζονται και δεν τα αναζητάει κανένας.   

ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ  ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ.



Αλλά και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, παρότι είναι νέος ακόμα και δεν φαίνεται πολύ γρήγορα στο πρόσωπό του η έλλειψη του αδρενοχρωμίου,  όποιος γνωρίζει και είναι παρατηρητικός,  την καταλαβαίνει και την βλέπει την αλλαγή στο πρόσωπο, όταν  έχει  καιρό να πάρει την "δόση" του.

Παρόλο το "τσιμεντάρισμα" και τα μακιγιάζ, φαίνεται η απότομη γήρανση στο πρόσωπο.  ειδικά στο επάνω χείλος και στον κρόταφο.



  Τα παιδιά εξαφανίζονται κατά χιλιάδες κάθε μέρα για να γίνονται τροφή στους κανίβαλους της "υψηλής ελίτ". 



Καταλαβαίνω πως ο περισσότερος κόσμος έχει άγνοια στο θέμα και θα πάθει πολύ μεγάλο σοκ. 

Αλλά όπως λέει και στο άρθρο εδώ: "Εμείς που ξέρουμε τι συμβαίνει με το "αδρενοχρώμιο" και τις εξαφανίσεις των παιδιών, έχουμε χάσει τον ύπνο μας.           https://aristeia.site/archives/35062

Το Μέγαρο Μαξίμου είναι το κέντρο του "τράφικινκ" ανήλικων παιδιών,

που τα "εξαφανίζουν" και τα διοχετεύουν στους παιδεραστές και τους σατανιστές της "υψηλής ελίτ". 

Και "πακετάρουν"  παιδιά και τα στέλνουν και στο Εξωτερικό. 

Και να ξέρουμε πως για ΕΝΗΛΙΚΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ τα σύνορα της χώρας είναι ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΑ και δεν μπορούμε να στείλουμε κανέναν. 

Αλλά για τα ανήλικα ασυνόδευτα παιδάκια, οι "αγκαλιές" των σατανιστών της Ευρώπης είναι "ανοιχτές" και τα περιμένουν. 

Και γιατί στέλνουμε μόνο τα παιδάκια Κούλη ενώ κρατάμε εκατομμύρια από τους άλλους;



Και εκεί που πάνε, ξεκινάει άλλο μαρτύριο για τα παιδιά.

Τα αναλαμβάνουν από το αεροδρόμιο άλλες σατανικές ΜΚΟ,

τα χωρίζουν και τα στέλνουν σε διαφορετικές "δομές" 

και τα προωθούν στην δική τους "αγορά" των ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ και των ΣΑΤΑΝΙΣΤΩΝ της "υψηλής ελίτ",

για τις δικές τους ανάγκες σε αδρενοχρώμα.

Και τελικά εξαφανίζονται χωρίς ποτέ να αναζητηθούν από κανέναν. 

ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΝΤΡΟ "ΤΡΑΦΙΚΙΝΚ" ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, για τα ανήλικα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα, που καταλήγουν σε μία μπανιέρα μέσα στο αίμα,

να γίνονται τροφή στα ανθρωπόμορφα ΤΕΡΑΤΑ του υψηλού σατανισμού. 

Από την Σακελλαροπούλου μέχρι την ηγεσία Δικαιοσύνης, Αστυνομίας και Στρατού,  όλοι  τους βράζουν στο ίδιο ΣΑΤΑΝΙΚΟ καζάνι και έχουν τα ΙΔΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ.

Βιάζουν, βασανίζουν και ρουφάνε το αίμα των παιδιών. 

Κάνουν ΠΛΑΤΕΣ,  ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ,  ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ,  ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ και ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ τα ΤΕΡΑΤΑ της Κυβέρνησης

και έτσι είναι όλοι ευχαριστημένοι.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΑ  ΠΑΙΔΑΚΙΑ,

ΟΥΤΕ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΔΩ "ΔΟΜΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ",

ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΥΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ" ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.



Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΡΧΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ και μην νομίζουν ότι τώρα που αποκαλύφθηκε ο ρόλος του ΜΑΞΙΜΟΥ στο  διεθνές Δουλεμπόριο παιδιών,

θα το αφήσουμε να περάσει έτσι, 

χαζεύοντας τον Λιγνάδη που είναι το  "κερασάκι" στην γιγάντια "τούρτα",

των ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ που ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ,

για να έρχονται σε "σατανική έκσταση" και να παραμένουν νέοι.  

Δεν θα περάσετε από δίκη, γιατί τα δικαστήρια είναι για τους ανθρώπους. 

ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ  ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ  ΤΕΛΟΣ. 


Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ερευνητής-αρθρογράφος

giannis_lampropoulos@yahoo.com.  

Υ.Γ. Δεν ξέρω με τι σωλήνα βίαζε το κτήνος ο Λιγνάδης τα παιδάκια που του έστελνε το τέρας του Μαξίμου,

αλλά αυτό που βάλαμε σήμερα στον κ@λ@ του σατανά, είναι φουγάρο καραβίσιο. Είναι βέβαιο ότι ο παγκόσμιος  σατανισμός θα αρχίσει να τρέχει πάνω κάτω 

για να κατεβάσει το δημοσίευμα, να διαγράψει τις φωτογραφίες και να διαψεύδει τους πάντες και τα πάντα.  

Τα τέρατα του Μαξίμου και όλη η σατανική τους οργάνωση,

 θα σκέφτονται αν μπορούν να το καλύψουν, αν θα εξαφανιστούν ή αν θα ενεργοποιήσουν τις διωκτικές αρχές της σατανικής τους ΧΟΥΝΤΑΣ. 

Μόνο που αν το έχουν ξεχάσει εμείς εδώ έχουμε δώσει ιερό όρκο να δώσουμε και την τελευταία σταγόνα από το αίμα μας, υπέρ της αγίας Πίστεως και της ιερής πατρίδος. Και με μεγάλη ευχαρίστηση θα πολεμήσουμε τους σατανιστές που έχουν καταλάβει την πατρίδα και δολοφονούν τα αθώα παιδιά. 

Καλούμε τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας να σταματήσουμε τους σατανιστές της Κυβέρνησης και να σώσουμε από τα νύχια τους τα αθώα παιδάκια. 

 Υ.Γ. 2 

Παρόμοια άρθρα με αυτό που μιλούσαν ανοιχτά για τις σχέσεις του Μαξίμου με κυκλώματα παιδεραστίας και περίεργων εξαφανίσεων παιδιών  από τις δομές φιλοξενίας του Πρωθυπουργού,

και με βαρύς χαρακτηρισμούς για τον Πρωθυπουργό και τις εμπλεκόμενες της φωτογραφίας 

είχαν γράψει και ο Γιώργος Τράγκας και ο Γιώργος Καραϊβάζ. 

Αυτό το άρθρο το γράψαμε 27 Φεβρουαρίου 2021 και Ο Γιώργος Καραϊβάζ  δολοφονήθηκε αρχές Απριλίου του 2021.

Ο Γιώργος Τράγκας είχε φρουρά σωματοφυλάκων, αλλά δεν γλύτωσε από την εγκληματική οργάνωση των Νοσοκομειακών ... του  ....... "Covid".

Εγώ τους περιμένω, δεν έχω φρουρά αλλά θα δούμε μετά την επίθεση, ποιος θα είναι ξαπλωμένος στο χώμα ή στην άσφαλτο... 


πηγη

Aυτov τov ψnφισαv Eλλnvες; Aκoυστε τov και πεiτε μας...



Αν αυτοι σε κυβερνουν...

Τι να τους κανεις τους εχθρους;

πηγη


Πετoυν τα Aμερικαvικα oπλα και τρεxoυν να σωθoυv oι Oυκραvoi....

Καταστράφηκαν όλες οι ουκρανικές επιθετικές αιχμές στο Ντονμπάς (περιφέρειες Ντονιέτσκ και Λουγκάνσκ) και πλέον οι Ουκρανοί περνούν και εδώ στην άμυνα, καθώς έχει πλήρως εξαντληθεί η ορμή τους, καθώς υπέστησαν σαρωτικά πλήγματα στην περιοχή Avdiivka που αποτέλεσε τον τάφο των ουκρανικών φιλοδοξιών....



Οι Ρώσοι πλέον έχουν αλλάξει τακτική: Κτυπούν πρώτα τα μετόπισθεν, τις θέσεις διοίκησης και τις αποθήκες όπλων και πυρομαχικών και εν συνεχεία εκδηλώνουν επιθέσεις, οπότε οι μονάδες στερούνται διοίκησης και και λογιστικής υποστήριξης.

Ετσι κτυπήθηκαν δύο ουκρανικές θέσεις διοίκησης στις περιοχές Dvurechnoye, Glushkovka στην περιοχή του περιοχή Χάρκοβο, καθώς και 72 μονάδες πυροβολικού σε θέσεις βολής, ανθρώπινο δυναμικό και στρατιωτικός εξοπλισμός σε 179 περιοχές.

Καταστράφηκαν τέσσερις αποθήκες πυρομαχικών στις περιοχές του Figolevka στο Χάρκοβο και Artyomovsk, Petrivske στην Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσκ

Στην περιοχή του Ingulets και στην περιοχή Dnepropetrovsk καταστράφηκαν εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων.

Κτυπήθηκαν ακόμα πέντε σημεία προσωρινής ανάπτυξης των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στις περιοχές Kramatorsk, Seversk, Kirovsk του Ντονέτσκ.

Το αποτέλεσμα ήταν όταν εκτοξεύθηκαν οι ρωσικές επιθέσεις, στις οποίες ηγήθηκαν δύο λόχοι Τσετσένων, μεταξύ των οποίων και οι γιοι του Ρ.Καντίροφ, τα μεν πυρομαχικά των Ουκρανών γρήγορα εξαντλήθηκαν και όταν ζητήθηκαν διαταγές συντεταγμένης υποχώρησης, τα διοικητήρια είχαν καεί μαζί με τα επιτελεία τους!

Ετράπησαν σε φυγή αφήνοντας πίσω πάνω από 100 νεκρούς! Και παντού αμερικανικός εξοπλισμός:

Ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί η εύκολη καταστροφή στην Berkhovka ενός αμερικανικού ραντάρ αντι-πυροβολικού AN / TPQ-36, το οποίο υποτίθεται ότι έχει ειδικές διαμορφώσεις αποφυγής πληγμάτων με παύση εκπομπής, αλλαγή θέσης κλπ. αλλά φαίνεται ότι τίποτα πλέον δεν σώζεται από τα αιωρούμενα πυρομαχικά ή drone attack: Ένα ρωσικό Lancet-1 των 5.000 δολ. στην μαζική φάση παραγωγής του (με κεφαλή μόλις 1 κιλού και ακτίνα δράσης 40 χλμ.) ήταν αρκετό για να καταστρέψει το AN/TPQ-36 των εκατομμυρίων δολαρίων!

Άλλο ένα κλασικό αντιαεροπορικό ραντάρ ST-68UM καταστράφηκε με τον ίδιο τρόπο στην περιοχή Nikanorovka στο Ντονιέτσκ.

Κατά την φάση της προέλασης μιας ίλης ρωσικών αρμάτων Τ-72ΒΜ, ένα εξοπλισμένο με ρουκέτες ελικόπτερο Mil Mi-8 της ουκρανικής Αεροπορίας επιχείρησε να κτυπήσει τα προελαύοντα άρματα, αλλά εντοπίστηκε και καταρρίφθηκε από α/α Pantsir S.1 στην περιοχή του οικισμού Terny της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Μέχρι αργά το βράδυ της Παρασκευής είχαν καταστραφεί 12 ουκρανικά UAV.

Oι Ουκρανοί μετά την καράρριψη του ελικοπτέρου επιχείρησαν να απαντήσουν με βολές αμερικανικών MLRS, χωρίς αποτέλεσμα, όμως Στην περιοχή του οικισμού Novomikhailovka της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, αναχαιτίστηκαν τρία βλήματα του συστήματος MLRS Alder.

Δυο εκτοξευτές MLRS καταστράφηκαν από UAV Lancet-3 την βαριά έκδοση, με κεφαλή 3 κιλών και ακτίνα δράσης 120 χλμ.

Πλέον ξεκινά η επιχείρηση ανακατάληψης της Λίμαν και του Ιζίουμ για τις οποίες έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 100.000 προσωπικό.

Οι Ρώσοι λένε ότι θα έχουν απελευθερωθεί μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου και ταυτοχρόνως θα έχουν μπει στο Χάρκοβο μέχρι το νέο έτος.


πηγη

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

Έκoψαν το επiδoμα αvαπnρiας σε 15xροvo xωρiς xέρι ! ! ! (Αv nταν λαθρoμεταvαστnς εστω καi υγιnς θα τα επαιρvε)

Ελληνας ειναι...

Δεν εχει τα δικαιωματα και τα προνομια των λαθροεισβολεων...



Γραφειοκρατία χωρίς τέλος και απίστευτη ταλαιπωρία για την οικογένεια

Απίστευτη ταλαιπωρία βιώνει η οικογένεια ενός 15χρονου παιδιού το οποίο γεννήθηκε χωρίς χέρι από τον αγκώνα και κάτω, με τον ΕΦΚΑ να του «κόβει» το επίδομα αναπηρίας. Ο παππούς του παιδιού που γεννήθηκε το 2007 με πρόβλημα αναπηρίας κατήγγειλε μιλώντας στον Realfm 97,8 την αδιανόητη απόφαση του ΕΦΚΑ και την γραφειοκρατία με την οποία έχουν έρθει αντιμέτωποι:

«Η οικογένεια του εγγονού μου κίνησε μια διαδικασία για ένα τεχνητό μέλος, το οποίο κόστιζε 13.000 ευρώ. Τρέχαμε στα υπουργεία και η γραφειοκρατία ήταν μεγάλη. Μας είπαν τελικά “πάρτε το μέλος όσο κοστίζει και θα καλύψουμε το κόστος μετά”. Τελικά ούτε τα μισά δεν πήραμε»,  περιέγραψε ο ίδιος και συνέχισε περιγράφοντας για τον κρατικό παραλογισμό:

«Έως το 2014 λόγω αναπηρίας κατά 67% το παιδί έπαιρνε επίδομα. Τότε επειδή άλλαξαν οι πίνακες και προβλεπόταν ότι για να έχει κάποιος αναπηρία σε ποσοστό 67% θα έπρεπε να τού λείπει το χέρι από τον αγκώνα και πάνω κόπηκε το επίδομα. Πήγαμε με την κόρη μου στα ΚΕΠΑ στην Πειραιώς και σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες και δεν βγάλαμε άκρη πουθενά», είπε ο παππούς του παιδιού.

«Δεν είναι δουλειά μας» απαντάει ο ΕΦΚΑ

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος μιλώντας στην εκπομπή υποστήριξε ότι «υπάρχει μια συγκεκριμένη λίστα παθήσεων που καταρτίζουν γιατροί ώστε μόλις οι πολίτες περνούν από επιτροπές ΚΕΠΑ να βγαίνει το ποσοστό αναπηρίας και να παίρνουν συντάξεις και διάφορες παροχές ή επιδόματα. 

Προφανώς από όσα μας είπε ο κ. Βλάχος καταλαβαίνω ότι δεν υπάρχει στη λίστα το να μην έχει το χέρι του κάποιος από τον αγκώνα και κάτω. Φυσικά και είναι παράλογο να μην υπάρχει. Όμως, δεν είναι δουλειά του ΕΦΚΑ και των υπηρεσιών του υπουργείου Εργασίας. Είναι δουλειά γιατρών» είπε και πρόσθεσε ότι θα εισηγηθεί να ενταχθεί και αυτή η πρόβλεψη αναπηρίας στη λίστα…


πηγη

Eφαγαv και παλι τα μoυτρα τoυς οι Oυκραvoi ! ! ! Παλιoσiδερα εγιvαv δεkάδες άpματα και οxnματα τoυς...

Ηλιθιοι και πιστοι στις εντολες Μπαιντεν οι Ουκρανοι Στρατηγοι....

Δεν ειναι δυνατον να μην ξερουν οτι ο επιτιθεμενος πρεπει να ειναι τουλαχιστον τριπλασιος απ ατον αμυνομενο...



Σφοδρή ουκρανική επίθεση με αιχμή μία Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία και δύο μηχανοκίνητα Τάγματα που κτυπούν το πλέον αδύναμο σημείο της ρωσικής αμυντικής γραμμής στην Χερσώνα...

Το ρωσικό πυροβολικό υποδέχθηκε με συγκεντρωτικά πυρά τα ουκρανικά τεθωρακισμένα και έχει ήδη καταστρέψει 12 άρματα μάχης Τ-84 και 14 ΤΟΜΠ δυτικής και τουρκικής κατασκευής (βασικά ερπυστριοφόρα M113A2 και τροχοφόρα Kirpi).

Η επίθεση γίνεται στο σημείο της ένωσης 11ης, με την 80η ρωσική Ταξιαρχία.

Την επίθεση της υποδέχθηκαν με μαζικά πυρά πυροβολικού από αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152  χλστ. με κατευθυνόμενα me l;eizer βλήματα Krasnopol και UAV επίθεσης (αιωρούμενα πυρομαχικά).

Οι Ουκρανοί πρέπει να έχουν πάνω από 90 νεκρούς στο δίωρο, καθώς τα ΤΟΜΑ ήταν γεμάτα με προσωπικό.

Τα καναλια μας τα "δημοκρατικα" ακομη μιλουν για προελαση των Ουκρανων...


πηγη

Σxεδov αoπλες θα παρoυμε τις πoλυδιαφnμισμεvες φpεγατες Βelharra ! ! ! (Επιπλεov πλnρωμn για τov oπλισμo τους)

Οπως γινεται παντα....

Παιρνουν κατι χωρις τα οπλα τους και για να το εξοπλισουμε πληρωνουμε περισσοτερα απ την τιμη του.....

Οι μιζες εχουν μεγαλη δυναμη...



Οι Βelharra δεν θα φέρουν SCALP Naval και δεν θα μπορούν να κτυπήσουν από τα Κύθηρα μέχρι τα βάθη της Τουρκίας...

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την αρχή: Η φράση «Για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης ναυπηγούνται οι φρεγάτες» είναι και ντροπή για όποιον -λέει ότι- κάνει δημοσιογραφία και γιατί όποιον το μεταδίδει.

 Δηλαδή τις παρήγγειλε και τις πληρώνει  ο Μητσοτάκης και ο Παναγιωτόπουλος τις φρεγάτες;

Τι, όχι; Τα δισεκατομμύρια δεν τα πλήρωσαν αυτοί, άρα οι Γάλλοι ΔΕΝ ναυπηγούν τις φρεγάτες «για λογαριασμό του Μητσοτάκη και του Παναγιωτόπουλου».

Τα πληρώνει ελληνικός λαός για το Πολεμικό Ναυτικό. Και για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου.

Αλλιώς, αν ίσχυε αυτά που είπαν στο ΣΚΑΪ ο λογαριασμός θα πήγαινε όχι στους Έλληνες φορολογούμενους για τις ημι-εξοπλισμένες πανάκριβες φρεγάτες. Στο Μαξίμου θα πήγαινε.

Κι επειδή είπαμε «μισο-εξοπλισμένες» οι φρεγάτες, όχι απλώς δεν παραδίδονται με SCALP Naval, για τον απλούστατο λόγο ότι δεν παραγγέλθηκαν ποτέ οι SCALP Naval με την ακτίνα των 1000 χλμ. που έλεγε ο Φ.Φράγκος (ειλικρινά απορούμε πώς ξεστόμισε τέτοια ανακρίβεια) αλλά ούτε καν με αυτά τα αμυντικά όπλα που μας είχαν πει τα ότι θα εγκαταστήσουν, δεν θα βάλουν: Οι αντιαεροπορικοί πύραυλοι ASTER-30 δεν θα είναι 32 (και πάλι λίγοι ήταν) αλλά θα είναι μόνο 16!

Γενικά η προμήθεια εξελίχθηκε σε ένα μεγάλο σκάνδαλο και σε επιχειρησιακό και σε οικονομικό επίπεδο:

Η κυβέρνηση εξαπάτησε τους Έλληνες πολίτες καθώς τα δύο πρώτα σκάφη θα έχουν ακριβώς τις μισές αντιαεροπορικές δυνατότητες, μέχρι και την ολοκλήρωση και της τρίτης φρεγάτας, κάπου στο 2030-2032, οπότε τότε θα τοποθετηθούν τα «κελιά» με τους επιπλέον 16 πυραύλους α/α τύπου ASTER-30! Διαβάστε την σύμβαση εδώ.

Άρα μέχρι τότε θα έχουν λιγότερα βλήματα, ακριβώς τα μισά βλήματα και από τις παλιές MEKO-200.

Eπίσης πρώτο και δεύτερο σκάφος που πρόκειται να ναυπηγηθούν στα γαλλικά ναυπηγία θα στερούνται και του αντιβληματικού συστήματος RAM που θα τοποθετηθεί και αυτό μεταξύ του 2030-32.

Άρα θα βγουν στην θάλασσα και θα επιχειρούν για χρόνια, χωρίς καν αντιπυραυλική προστασία.

Όλα αυτά υποτίθεται για να επιταχυνθεί η ναυπήγηση των FDI και να μπουν στην ίδια γραμμή παραγωγής με τις γαλλικές FDΙ, οι οποίες όμως είναι απλά πλοία συνοδείας και όχι κανονικές φρεγάτες μάχης πολλαπλών αποστολών.

Τέτοια θα ήταν η Belharra. Με τους SCALP Naval. Αλλά ΔΕΝ είναι.

Ελπίζεται το πρώτο σκάφος να είναι επιχειρησιακά έτοιμο το 2026, το δεύτερο σκάφος το 2028 και το τρίτο σκάφος -αν όλα πάνε καλά- το 2030. Το πρώτο σκάφος θα πέσει στο νερό το 2024, οι δοκιμές θα τελειώσουν το 2025 και επιχειρησιακά θα ενταχθεί το 2026.

Με τον μισό οπλισμό αντιαεροπορικό οπλισμό του και χωρίς αντιπυραυλικό σύστημα, όπως προαναφέραμε και ούτε κατά διάνοια SCALP Naval

Μετά τα δύο πρώτα πλοία θα αποσυρθούν από την υπηρεσία για περίπου έναν χρόνο προκειμένου να υποστούν αυτή την ανακατασκευή.

Επειδή ποτέ τα ναυπηγικά προγράμματα δεν πάνε βάση των αρχικών σχεδιασμών, τρεις πλήρως εξοπλισμένες φρεγάτες αποκλείεται να έχει το ΠΝ πριν το 2032, στην καλύτερη περίπτωση.

Μετά από όλα αυτά θα περίμενε κάποιος μια χαμηλότερη τιμή περίπου μειωμένη κατά 15-20% τουλάχιστον για τα επόμενα δέκα χρόνια (το 40% σχεδόν του κόστους προμήθειας μιας φρεγάτας αντιστοιχεί στο οπλικό φορτίο), καθώς τα σκάφη θα έρθουν σε διαμόρφωση της ιταλικής κορβέτας τύπου FCX 30, δηλαδή θα έχουν την ίδια διαμόρφωση οπλικού φορτίου.

Λάθος! Το κόστος κτήσης των τριών σκαφών αντί να μειωθεί καθώς θα έχει την μισή διαμόρφωση βλημάτων του συστήματος μάχης τελικά ανέβηκε κατά 9% χωρις να έχουν δοεθεί οι κατάλληλες εξηγήσεις αγγίζοντας τα 3.237 δισεκατομμύρια ευρώ!

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην προσπάθεια του να δείξει το… πόσο καλά τα πάει η κυβέρνηση του υποστήριξε στις 7 Οκτωβρίου του 2021 από το βήμα της Βουλής ότι οι γαλλικές φρεγάτες Belharra θα αρχίσουν να αποπληρώνονται από το 2025 και μετά.

Κάτι που προφανώς ξένισε και τότε πολλά στελέχη του υπουργείου Άμυνας, αλλά και όσους γνωρίζουν τι γίνεται με τις προμήθειες οπλικών συστημάτων, καθώς αν αλήθευε θα ήταν πραγματικά ένας άθλος, καθώς δεν θα είχε ξανασυμβεί διεθνώς στην Ιστορία μία χώρα να παραγγέλνει σήμερα πολεμικά πλοία, μαχητικά αεροσκάφη ή οτιδήποτε άλλο, αλλά να αρχίσει να τα πληρώνει τέσσερα πέντε χρόνια αργότερα.

Συγκεκριμένα ο Κ.Μητσοτάκης σε ερώτηση της αντιπολίτευσης αν μπορούμε να πάρουμε και τα Rafale και τις Belhara είπε τα εξής: «Κάνατε μια αναφορά στο αν μπορούμε να αγοράσουμε και τις φρεγάτες Belharra, αν αντέχουμε να αγοράσουμε και τα Rafale. Σας διαβεβαιώνω ότι, ναι, αντέχουμε να αγοράσουμε και τα δύο. Διότι τα μεν Rafale θα αποπληρωθούν το 2021 και το 2022, κάνοντας χρήση και της ρήτρας διαφυγής, κατά συνέπεια δεν θα επιβαρύνουν το έλλειμμά μας τα δύο χρόνια αυτά, οι δε Belharra θα αρχίσουν να αποπληρώνονται από το 2025 και μετά».

Προφανώς ο Κ.Μητσοτάκης θα το είχε πει λανθασμένα τότε, γιατί δεν υπάρχει συμβόλαιο χωρίς προκαταβολή και πολύ περισσότερο έναρξη ναυπήγησης. Το ερώτημα είναι εάν τότε είχε πει ψέματα, ή αν αγνοούσε την πραγματικότητα.

Και στις δύο περιπτώσεις η διαφορά είναι μικρή, καθώς δείχνει την προχειρότητα των κυβερνητικών ακόμα και σε θέματα εθνικής ασφάλειας.

Διαβάζουμε, λοιπόν, στην έκθεση του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, η οποία κατατέθηκε χθες στη Βουλή μαζί με το νομοσχέδιο για την έγκριση της σύμβασης με τη ναυπηγό εταιρία Naval Group, ότι η συνολική δαπάνη των 3,23 δισ. ευρώ «θα καταβληθεί, σύμφωνα με το αρμόδιο υπουργείο, τμηματικά από το τρέχον έτος έως και το έτος 2029».

Συγκεκριμένα:

– περίπου 1,168 δισ. ευρώ θα πληρωθούν εφέτος το έτος 2022,

– περίπου 517.000.000 ευρώ για το έτος 2023,

– περίπου 479.000.000 ευρώ για το έτος 2024,

– περίπου 490.000.000 ευρώ για το έτος 2025,

– περίπου 271.000.000 ευρώ για το έτος 2026,

– περίπου 181.000.000 ευρώ για το έτος 2027,

– περίπου 109.000.000 ευρώ για το έτος 2028,

– περίπου 22.000.000 ευρώ για το έτος 2029.

Με λίγα λόγια (και σε αντίθεση με όσα είπε ο κ. Μητσοτάκης), η ελληνική πλευρά θα πληρώσει στους Γάλλους από το 2022 ως και το 2025 τα 2,65 δισ. ευρώ από τα συνολικά 3,23 δισ. ευρώ του κόστους των Belharra.

Πόσα θα μας κοστίσουν

Εκτός από τα ψέματα για τον χρόνο πληρωμών, η κατάθεση του νομοσχεδίου για τις φρεγάτες από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλο αποκάλυψε άλλο ένα ψέμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ενώ τον Σεπτέμβριο ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση διαφήμιζαν ότι πέτυχαν τιμή μόλις 3 δισ. ευρώ, το τελικό κόστος αποκαλύπτεται ότι είναι 3,23 δισ.! Για την ακρίβεια, 237.000.000 ευρώ περισσότερα.

Βέβαια στην πραγματικότητα αναμένεται να μας κοστίσουν πολλά περισσότερα. Με τις συνεχείς αναβαθμίσεις, που είναι αυτονόητες σε ένα ναυπηγικό πρόγραμμα και το οποίο θα διαρκέσει περίπου 10-12 χρόνια, η τιμή θα εκτιναχθεί στα 4 δισ. ευρώ, δηλαδή όσα θα δίναμε αν παίρναμε και Scalp πυραύλους.


πηγη

Χαμnλου επιπεδoυ η πρoπαγαvδα σας....Oτι και vα πεiτε εγω δεv μπoλιαζoμαι ! ! !

 


Πρεπει να πουλησουν τα μπολια τους οι λαμογιοι....

Και για να γινει αυτο, πρεπει να τρομοκρατηθεις...

Και να πιστεψεις παλι, οτι δεν θα κολησεις αν μπολιαστεις...

πηγη


Γι αυτo η Eλλαδα πoτε δεv θα πεθαvει ! ! ! ΜΠPΑΒΟ ΚOΠΕΛΑPΑ ΜOΥ, δωσε πovο....



Μ αρεσει, οτι σας ποναει κυριοι προοδευτικαριοι....

Και η κοπελιτσα σας εδωσε απλοχερα πονο...

Καταλαβατε κατι;

Καταλαβατε γιατι υπαρχουμε, πανω απο 5 χιλιαδες χρονια;

Αν οχι, ψαξτε την νοημοσυνη σας...

πηγη


Γιατi οι γιατρoi δεν μιλoύv;


Γράφτηκε από γιατρό. Αυτό πρέπει να το διαβάσουν όλοι. Οδεύουμε προς μια τέλεια καταιγίδα με κλιμακούμενες ανάγκες υγείας και έλλειψη γιατρών λόγω του τρόπου με τον οποίο τους αντιμετωπίζουμε....



Ρωτάς γιατί οι γιατροί σιωπούν. Οι ηλεκτρονικοί ιατρικοί φάκελοι (EMR) είναι μια βαριά μπάλα με αλυσίδα για τους γιατρούς. Παρακολουθούμαστε μέσω αυτών. Όταν έγραψα μια συνταγή για ιβερμεκτίνη σε μία ασθενή, με ενημερωμένη συγκατάθεση (είχε εμβολιαστεί), έλαβα 5 επιστολές που απειλούσαν την ιατρική μου άδεια, τα προνόμιά μου στο νοσοκομείο και τα ασφαλιστικά συμβόλαιά μου. Δεν θα είχα λάβει 5 γράμματα, ακόμη και αν σκότωνα κάποιον από αμέλεια ή από κακή πρακτική. Αν μου αφαιρέσουν την άδεια, δεν θα μπορώ πλέον να βοηθήσω τους ασθενείς μου.

Μιλάω με ασθενείς κατ' ιδίαν, αλλά το να μιλώ ανοιχτά θα κατέστρεφε την οικογένειά μου. Έχω παιδιά. Ειλικρινά, έχω δει ότι οι ασθενείς θέλουν να ρισκάρω τον εαυτό μου για αυτούς, αλλά είναι εντελώς απρόθυμοι να υποστηρίξουν τον γιατρό τους. Ο πληθυσμός είναι τεμπέλικος.

Μπορώ να σώσω τη ζωή σου, αλλά πληρώνομαι λιγότερο για τη δουλειά μου από κάποιους κομμωτές. Η εκπαίδευσή μου δεν εκτιμάται από την κοινωνία, όπως υποστηρίζεται από την άνοδο του “παρόχου προηγμένης πρακτικής”. Έχω σχεδόν τελειώσει με το επάγγελμά μου. Ελπίζω να αποσυρθώ τα επόμενα 1-3 χρόνια, δεκαετίες πριν από ότι είχα σχεδιάσει. Μου αρέσει αυτό που κάνω, αλλά δεν μπορώ να αντέξω άλλο αυτό το τοξικό και κατεστραμμένο σύστημα. Αυτός είναι ο λόγος που τόσοι πολλοί έχουν συνταξιοδοτηθεί τα τελευταία δύο χρόνια και αυτή η τάση θα συνεχιστεί.

Επισυνάπτω το πιο πρόσφατο τιμωρητικό νομοσχέδιο της Καλιφόρνια για τους γιατρούς. Δεν ακούω κατακραυγή. Είπα στους ασθενείς μου πριν από περισσότερο από ένα χρόνο ότι το εμβόλιο δεν θα τους εμπόδιζε να κολλήσουν την COVID. Δεν μελετήθηκε ποτέ για να κάνει κάτι τέτοιο. Διάβασα όντως τις μελέτες. Αυτό φυσικά ονομάστηκε “παραπληροφόρηση”, αλλά τώρα έχει αποδειχθεί ότι είναι αλήθεια…

Ποιος θα είναι ο τσάρος της αλήθειας για την υγειονομική περίθαλψη; Πώς μπορώ να συνεχίσω; Μου μένει να υποθέσω ότι ο πληθυσμός θέλει η κυβέρνηση να καθοδηγεί την υγειονομική περίθαλψή του. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το σχέδιο. Προβλέπω πως το σύστημα υγείας θα κοινωνικοποιηθεί μέσα στα επόμενα 5 χρόνια. Και ο πληθυσμός θα συγκλονιστεί. Κανείς δεν δίνει σημασία…

Σε ευχαριστώ για όλα όσα κάνεις και σου εύχομαι καλή τύχη. Νιώθω ότι είσαι ο Δαυίδ εναντίον του Γολιάθ”.


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.