Σάββατο 8 Απριλίου 2023

ΚΑΤAΛAΒΕΣ ΤΩPΑ Ή... ΑΚOΜΗ;;;;;;

Φίλε μου καλέ, κοίτα γύρω σου, βάλε το μυαλό σου να δουλέψει και θα καταλάβεις ότι όλα είναι κομμάτια ενός παζλ, που παίζουν οι ισχυροί της γης εις βάρος μας!



ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί κατέστρεψαν τις μεγάλες υγιείς ελληνικές βιομηχανίες, ΙΖΟΛΑ, ΠΙΤΣΟΣ, ΕΣΚΙΜΟ, ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, AΙΓΑΙΟ, ΧΡΩΠΕΙ, ΠΥΡΚΑΛ;

Για να αγοράζουμε μόνο τα δικά τους προϊόντα, μην έχοντας άλλη επιλογή.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί έκαψαν σε διάστημα δύο μηνών, μεγάλα ελληνικά πολυκαταστήματα, όπως ΜΙΝΙΟΝ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΣ ΣΠΟΡ, ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ;

Για να βρουν άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια, τα δικά τους "μπακάλικα" που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπουν στην ελληνική αγορά.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί προωθούν τόσο πολύ την... "ελεύθερη αγορά";

Για να κλείσει ο μπακάλης, ο μανάβης, ο κρεοπώλης κ.τ λ. της γειτονιάς και να στέλνεις τον κόπο σου στα "μεγαλομπακάλικα" της Γερμανίας.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί σου δίνανε εύκολα δάνεια και τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;

Για να σου πάρουν το πατρικό σου, το σπιτάκι σου. Δεκάρα δεν δίνανε για τις δόσεις σου. Με χαρτιά τυπωμένα σου πήραν και σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί σου. Κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι σε μια νύχτα ανταλλάσσοντας τον πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, με αέρα κοπανιστό.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ φίλε μου πόσο αξίζει η πατρίδα σου;

Γιατί αυτή είναι η καλύτερη γωνιά στον κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο! Και την κοστολογούν δήθεν οι αλητήριοι μόλις 300 δις συμπεριλαμβανομένων και των... αρχαιοτήτων. Ούτε το χρέος της Ελλάδας δηλαδή!

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί σου πουλάνε φθηνά τα... "χαζοκούτια";

Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο στα λιβάδια των... σήριαλ. Για να σε πετάνε μπαλάκι από τη μεσημεριανή "χαζοβιόλα" στον απογευματινό "πληρωμένο". Να σου κάνουν με το ζόρι ''φιλική'' γλώσσα τα... Τουρκικά !!! Από το πρωί μέχρι το βράδυ μια θλιβερή παρέλαση υπερεκτιμημένων "τίποτα", με καμιά ειδικότητα, στον αέρα...

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δυο δουλειές;

Για να μεγαλώνουν τα παιδιά μας μόνα τους χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η "καταραμένη" φυλή σου. Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα και την ομοφυλοφιλία.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί αγαπάνε τους παράνομους μετανάστες τόσο πολύ οι εκλεγμένοι "αλήτες" μας;

Γιατί αυτήν την εντολή έχουν πάρει από τα αφεντικά τους. Να κάνουν με τη δυστυχία εκείνων κι' εμάς δυστυχισμένους.

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ γιατί σ' έδιωξαν από το χωριό και από τη γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στα εργοστάσια της πόλης ή στο... "δημόσιο";

Για να τα δώσουν δωρεάν, όταν έρθει η ώρα, στους νέους... "εποίκους" και "επενδυτές".

ΚΑΤΆΛΑΒΕΣ τώρα γιατί τα κάνουν όλ' αυτά οι τοπικοί κυβερνώντες;

Επειδή είναι υπεύθυνοι για τον κάθε Έλληνα που ΔΕΝ θα γεννηθεί, για την κάθε Ελληνίδα που ΔΕΝ θα γεννηθεί. Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ' αυτόν τον τόπο! Γιατί δεν είναι Έλληνες αλλά ΜΙΣΈΛΛΗΝΕΣ!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει να τους μαυρίσουμε στις 21 Μαΐου ή... ακόμη;;; Εγώ κατάλαβα και θα πράξω το καθήκον μου...


πηγη

Βoύτσιτς πρoκαλει εγkεφαλιkα: Το Κόσoβo θα εivαι Σερβiα μέxρι τo τέλoς τnς θnτεiας μου....

Αυτοι ειναι Ηγετες....

Αυτοι ειναι Πατριωτες....



Ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε στη Σερβική Ραδιοτηλεόραση ότι το Κοσσυφοπέδιο «θα βρίσκεται στη Σερβία» μέχρι το τέλος της θητείας του.

Όπως συγκεκριμένα σημειώνει η RTS: «Ο Βούτσιτς, καλεσμένος στην εκπομπή της Πέμπτης στις 9, δήλωσε ότι το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια θα παραμείνουν στη Σερβία κατά τη διάρκεια της θητείας του και ότι η τακτική της Πρίστινα είναι να μην εφαρμόσει ποτέ την Ένωση Σερβικών Δήμων».

Σε συνέντευξή του, ο πρόεδρος της Σερβίας σχολίασε τις διαπραγματεύσεις με την Πρίστινα, τη συγκρότηση της Ένωσης Σερβικών Δήμων και την πρωτοβουλία «Ανοιχτά Βαλκάνια».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Πρίστινα δεν σκοπεύει να δημιουργήσει Ένωση Σερβικών δήμων και θα «βρίσκει αμέτρητους λόγους, θα προκαλεί καθημερινά τους Σέρβους και θα συλλαμβάνει τα πιο ικανά αγόρια της Σερβίας».

Ο Βούτσιτς σημείωσε ότι οι Σέρβοι δεν θα ψηφίσουν στις επερχόμενες τοπικές εκλογές στο βόρειο Κοσσυφοπέδιο στις 23 Απριλίου, καθώς το σερβικό κόμμα του Κοσσυφοπεδίου «Srabska Lista» που υποστηρίζεται από το Βελιγράδι επίσης δεν έχει εγγραφεί για να θέσει υποψηφιότητα.

«Φανταστείτε μια τέτοια δημοκρατία στην οποία έρχονται να μας τρίψουν αλάτι στο κεφάλι στο Βελιγράδι γιατί ‘δεν υπάρχει αρκετή δημοκρατία’ και εδώ «φταίνε οι Σέρβοι», εξήγησε ο Βούτσιτς, μιλώντας για τις συλλήψεις Σέρβων και των υποψηφίων στις εκλογές.

Ο πρόεδρος σημείωσε επίσης ότι η Σερβία θα εφαρμόσει ορισμένα σημεία της ευρωπαϊκής πρότασης για την εξομάλυνση των σχέσεων Βελιγραδίου-Πρίστινας, αλλά κάποια σημεία δεν σχεδιάζει να τα εφαρμόσει, και το είπε σε «όλους τους δυτικούς πολιτικούς».

Ο Βούτσιτς είπε επίσης ότι αρχικά τόσο η Γερμανία όσο και οι ΗΠΑ ερμήνευσαν τη δέσμευση για μια νομικά δεσμευτική συμφωνία για την εξομάλυνση των σχέσεων με την Πρίστινα ως αναγνώριση και τώρα έχουν αναθεωρήσει αυτή τη θέση.


πηγη

Φoβερo Πασxα φετoς, με Αρvιά Ροrsche, κατσiκια Raηge Roνer καi δωρo Πασxαλιατικo....

Γελάει όλη η Ελλάδα με την κυβέρνηση-τσίρκο...

Το ιδιο ειναι και η αντιπολιτευση φυσικα....

Το ιδιο ολοι οι 300...



 Ο Άδωνης Γεωργιάδης εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή βάζοντας στην ίδια πρόταση τις λέξεις «χασάπικο», «αρνί» και… «Porsche», με στόχο να υπερασπιστεί την κυβερνητική πολιτική για το «καλάθι του Πάσχα»....πυροδοτώντας θυελλώδεις αντιδράσεις στους φορείς της αγοράς κρέατος.

Οι προκλητικές διατυπώσεις του υπουργού Ανάπτυξης φαίνεται ότι δεν πέρασαν ασχολίαστες. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το μήνυμα που στέλνει στον υπουργό και την κυβέρνηση Μητσοτάκη ένα κρεοπωλείο στην Ελευσίνα, χρησιμοποιώντας τις ατάκες του Γεωργιάδη για να ενημερώσει τους πολίτες που έχουν ξεκινήσει τις προετοιμασίες για το πασχαλινό τραπέζι.

«Αρνιά Porsche, κατσίκια Range Rover…» ενόψει Πάσχα και το τρολάρισμα στον υπουργό Ανάπτυξης πάει… σύννεφο.


πηγη

Nεο τραγoυδι: Κoυλn αvτε vα πας vα.....(ΑΚOYΣΤΕ ΤΟ !)



Εχει γινει ο πιο πολυτραγουδισμενος πολιτικος...
Οπου και να παει, ακομη και στην Ευρωπη τον τραγουδουν...
Αυτος ομως δεν μιλαει...
Τωρα τρωει...


Δεiτε τi ελεγε, δεiτε τi λεει τωpα και τα συμπεpασματα διkα σας...(2 βιντεο)



Ετσι ειναι μπαρμπα Καπραβελο, αν λες παπαριες...

Έρχεται η ωρα που ψάχνεις να βρεις τρυπα να κρυφτεις...

Δειτε τα βιντεο...




Η Eλλαδα εvαvτιοv τnς Oυγγαρiας για....τα διkαιωματα τωv ΛOΑTΚl ! ! ! !

Ρε Μnτσοτακn....

Μηπως εισαι και συ ενας απ αυτους;

Διαβαστε πως καταντησε η Ελλαδα στην Ευρωπη...



Δεκαπέντε χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης υποστηρίζουν την προσφυγή που κατατέθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης της Ε.Ε. από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εναντίον ενός ουγγρικού νόμου που θεωρείται μεροληπτικός έναντι της κοινότητας ΛΟΑΤ+, μετά τη χθεσινοβραδινή ανακοίνωση πως την προσφυγή προσυπέγραψαν η Γαλλία και η Γερμανία.

Σε μια σπάνια κίνηση, στην προσφυγή αυτή, η οποία υποστηρίζεται επίσης από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συμμετέχουν, εκτός από τη Γαλλία και τη Γερμανία, το Βέλγιο, το Λουξεμβούργο, η Ολλανδία, η Αυστρία, η Ιρλανδία, η Μάλτα, η Δανία, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Σουηδία, η Σλοβενία, η Φινλανδία και η Ελλάδα, έγινε γνωστό από αυτά τα κράτη μέλη και από υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤ+.

«Δεκαπέντε κράτη-μέλη και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο -ο θεσμός του ευρωπαϊκού λαού- παίρνουν ξεκάθαρα θέση με το μέρος της ελευθερίας», δήλωσε ο Γάλλος ευρωβουλευτής, Πιέρ Καρλεσκίντ, (Renew Europe, κεντρώοι και φιλελεύθεροι), ο οποίος είναι ο αντιπρόεδρος της διακοινοβουλευτικής ομάδας ΛΟΑΤΚΙ στο Κοινοβούλιο.

Η Βουδαπέστη, από την πλευρά της, επέκρινε χθες, Πέμπτη, την απόφαση της Φινλανδίας να συμμετάσχει σε αυτή τη διαδικασία, η οποία άρχισε λίγο αφού το ουγγρικό Κοινοβούλιο έδωσε το «πράσινο φως» για την ένταξη αυτής της σκανδιναβικής χώρας στο ΝΑΤΟ. Η Ουγγαρία, αντιθέτως, δεν έχει επικυρώσει την ένταξη της Σουηδίας.

«Οι Φινλανδοί φίλοι μας έχουν ακόμα πολλά να μάθουν σε ό,τι αφορά την ευθυδικία. Να ζητιανεύεις μέχρι να πετύχεις κάτι και αμέσως μετά να γυρνάς την πλάτη δεν είναι μια αξιοπρεπής συμπεριφορά», σχολίασε ο Ούγγρος υφυπουργός Εξωτερικών, Τάμας Μέντσερ, μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό M1.

Η Ουγγαρία υιοθέτησε τον Ιούνιο 2021 έναν νόμο που απαγορεύει «την παρουσίαση ή την προώθηση» της ομοφυλοφιλίας και της αλλαγής φύλου σε ανηλίκους, προκαλώντας οργισμένες αντιδράσεις, ιδιαίτερα από την πλευρά Ευρωπαίων ηγετών.

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, είχε μιλήσει για «ντροπή» και το εκτελεστικό όργανο της Ε.Ε. άρχισε διαδικασία επί παραβάσει εις βάρος της Ουγγαρίας, η οποία οδήγησε σε προσφυγή, τον Δεκέμβριο του 2022, στο Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Η Κομισιόν εκτιμά πως αυτός ο ουγγρικός νόμος παραβιάζει το άρθρο 2 της Συνθήκης της Ευρωπαϊκής Ενωσης που αφορά ιδιαίτερα τον σεβασμό των ανθρώπινων δικαιωμάτων και την αποφυγή διακρίσεων, καθώς και τον χάρτη της Ε.Ε. για τα θεμελιώδη δικαιώματα και επίσης τις κατευθυντήριες οδηγίες για το ηλεκτρονικό εμπόριο, για τις υπηρεσίες μέσα στην εσωτερική αγορά, για τις υπηρεσίες των οπτικοακουστικών μέσων.

Μετά την απόφασή του να συμμετάσχει στη διαδικασία, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ή κάποιο κράτος-μέλος μπορεί να καταθέσει επιχειρήματα υπέρ της προσφυγής.


πηγη

Αυτo εivαι εvα εγγραφo Μεγαλoυ Hγετn...Διαβαστε τo και τα συμπεpασματα διkα σας ! ! !



Και πριν το διαβασετε....

Υπαρχει σημερα τετοιος ηγετης;

Δυστυχως οχι....

Ο παραπανω μνημονευομενος Ηγετης πεθανε στην φυλακη....





Οι Pωσoι βγαζoυv τα απλυτα τωv Aμερικαvωv για τnv "παvδnμiα"....



Ρωσικό Υπ. Άμυνας: Η πανδημία τροφοδοτήθηκε τεχνητά από βελτιωμένα στελέχη από το εξωτερικό. Το εμβόλιο της Pfizer με σοβαρές παρενέργειες λόγω συνέργειας ΗΠΑ. Οι ΗΠΑ αναζητούν φυγάδες επιστήμονες συμμετέχοντες στα στρατιωτικά βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία για να μην διαρρεύσει η εμπλοκή τους στον Παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο!

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας αποκαλύπτει: Η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από βελτιωμένα στελέχη από το εξωτερικό.Το εμβόλιο της Pfizer εμφανίστηκε με σοβαρές παρενέργειες λόγω συνέργειας των ΗΠΑ.Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναζητούν φυγάδες επιστήμονες συμμετέχοντες στα στρατιωτικά βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία για να μην διαρρεύσουν τα μυστικά ανοσιουργήματα τους και την εμπλοκή ΗΠΑ στον Παγκόσμιο βιολογικό πόλεμο..

Αποκαλύφθηκαν τα ονόματα και τα καθήκοντα όσων συμμετείχαν στη βιολογική έρευνα του Πενταγώνου στην Ουκρανία. Ανάμεσά τους η αναπληρώτρια διευθύντρια του Περιφερειακού Εργαστηριακού Κέντρου του Κιέβου, Ναταλία Ροντίνα, και η διευθύντρια του Ουκρανικού Ινστιτούτου Προβλημάτων Υγείας, Έλενα Νεστέροβα.

Τα κύρια σημεία από τις δηλώσεις από τον επικεφαλής των δυνάμεων ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Αντιστράτηγο Igor Kirillov:

Οι Ηνωμένες Πολιτείες επανέλαβαν ένα από τα στρατιωτικά βιολογικά τους προγράμματα στην Ουκρανία.

Το εμβόλιο της Pfizer εμφανίστηκε με σοβαρές παρενέργειες λόγω συνέργειας των ΗΠΑ.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες αναζητούν διαφυγόντες συμμετέχοντες στα στρατιωτικά βιολογικά τους έργα στην Ουκρανία.

Η Ουάσιγκτον άρχισε να αναζητά ειδικούς που έφυγαν από το Κίεβο, οι οποίοι συμμετείχαν σε αμερικανικά στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα στο ουκρανικό έδαφος, για να δημιουργήσουν νέα βιολογικά όπλα. Ο Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια σημερινής ενημέρωσης.

«Νωρίτερα, αναφέραμε ήδη τα ονόματα των συμμετεχόντων σε στρατιωτικά βιολογικά προγράμματα των ΗΠΑ. Ανάμεσά τους είναι αξιωματούχοι από το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, εργολάβοι του Πενταγώνου, αμερικανικές εταιρείες βιοτεχνολογίας, κρατικά ιδρύματα και ιδιωτικές εταιρείες στην Ουκρανία, είπε ο Κιριίλοφ. – Κρύβοντας από την ευθύνη για συμμετοχή σε στρατιωτικά βιολογικά έργα, πολλοί κατηγορούμενοι εγκατέλειψαν το έδαφος της Ουκρανίας. Για να αποτρέψει πιθανή διαρροή πληροφοριών σχετικά με τις παράνομες δραστηριότητες του Πενταγώνου, η αμερικανική κυβέρνηση λαμβάνει έκτακτα μέτρα για τον εντοπισμό και την επιστροφή τους.

Πρόσθεσε ότι για αυτό, τα κράτη συμμετείχαν το Ουκρανικό Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας (UNTC). Συλλέγουν δεδομένα για το πού βρίσκονται οι εργαζόμενοι που έχουν εμπειρία στα λεγόμενα «ουκρανικά έργα» και αναζητούν επίσης εκπαίδευση για νέους ειδικούς στην ανάπτυξη όπλων μαζικής καταστροφής. Απαραίτητη προϋπόθεση για τους αιτούντες είναι η εμπειρία σε έρευνα διπλής χρήσης. Την περίοδο από τις 24 έως τις 26 θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή εκπαίδευση με τους επιλεγμένους υποψηφίους, παράλληλα προγραμματίζεται να οργανωθεί πρόσωπο με πρόσωπο συνάντηση στη Βαρσοβία.

“Κατά τη διάρκεια του εκπαιδευτικού καμπ, οι συμμετέχοντες θα κληθούν να συνεχίσουν να εργάζονται σε κλειστά έργα στην επικράτεια της Ουκρανίας και πέρα. Δεν αποκλείουμε ότι υπό το πρόσχημα τέτοιων μαθημάτων, ενδέχεται να ληφθούν μέτρα για την προετοιμασία προκλήσεων με βιολογικά όπλα και την εκτόξευση πληροφοριών εκστρατεία κατά της Ρωσικής Ομοσπονδίας», τόνισε ο Κιρίλοφ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, για την εφαρμογή αυτών των σχεδίων, το γραφείο μείωσης απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τις γνώσεις βιολόγων όχι μόνο από την Ουκρανία, αλλά και από τα κράτη της Κεντρικής Ασίας και του Καυκάσου. Οι εργασίες προς αυτή την κατεύθυνση σχεδιάζονται από τα κράτη τουλάχιστον έως το 2025.

«Η χρηματοδότηση για έργα διπλής χρήσης παρέχεται από το στρατιωτικό τμήμα των ΗΠΑ μέσω ενός συστήματος επιχορήγησης. Η κατανομή των κεφαλαίων ανατίθεται στο STCU και στο Διεθνές Κέντρο Επιστήμης και Τεχνολογίας (ISTC). Αυτή η οργάνωση διευθύνεται από τον πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ελέγχου Όπλων των ΗΠΑ, Ronald Lehman», κατέληξε ο Kirillov.

Νωρίτερα, ο Κιρίλοφ είχε προειδοποιήσει ότι η χρήση οβίδων που περιέχουν απεμπλουτισμένο ουράνιο θα προκαλούσε τεράστια οικονομική ζημιά, κυρίως στην ίδια την Ουκρανία. Η προγραμματισμένη μεταφορά αυτών των πυρομαχικών στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από την υφυπουργό Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου, Annabelle Goldie».


πηγη

Aυτα δεv θα τα δεiτε στα "δnμoκρατικα" μας καvαλια...

 



Aυτα δεν πρεπει να τα δεις....

Δειχνουν τι καρναβαλο ψηφισες....

πηγη



Ρε Μακoυλn, μnτσoτακεψες καi συ; Δεv αvτιδρας;

Δες ρε τι σου γραφουν.....

Τοσο αναισθητος εισαι και συ;



Μάκης Βορίδης....

ΨΩΝΙΖΕΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΜΕ ΤΗ ΦΑΛΤΣΕΤΑ.....

ΝΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ- ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.....

Ο φασίστας «Κοεμτζής», με τις ιδιαίτερες… προτιμήσεις....

Αιματοκύλισε τη Νομική σαν επαγγελματίας μαχαιροβγάλτης.....

Η συγκλονιστική αφήγηση του αυτόπτη μάρτυρα Στέφανου Χίου.....


πηγη

Παρασκευή 7 Απριλίου 2023

Ρε Ελλnvες, δεν υπαρxoυν Ελλnvες vα ψnφiσoυμε;

Θα πολεμησω τον Νατιβισμο ειπε το Καθαρμα....

Τον αυτοχθονα δηλαδη....

Και το εφαρμοζει....

Κι εσυ μαλακα Προβατο πειθαρχεις και υπακους....

Εισαι το ιδιο προδοτης μ αυτον ρε...

Ψηφισε την λαθροεισβολεα κι ελα μετα να κλαψεις οταν θα σε ξεσκισουν....

ΞΥΠΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!












πηγη

Σκεπτικo Boρiδn: Οι αντισυστnμικoi ψηφoφόρoι εivαι εξτρεμιστές....

Αυτος το επαιζε καποτε Εθνικιστης....

Επαιξε καλα τον ρολο του....

Κανεις δεν καταλαβε τοτε οτι ηταν ^&%&$%&^**....



Ένα απίστευτο σκεπτικό του ανέπτυξε χθες το βράδυ με δηλώσεις του ο ΥΠΕΣ Μ.Βορίδης, για την πρόσθετη νομοθετική ρύθμιση με την οποία η κυβέρνηση Μητσοτάκη σχεδιάζει να εμποδίσει την κάθοδο του κόμματος «Έλληνες» του Η.Κασιδιάρη στις εκλογές.

Συγκεκριμένα χαρακτήρισε την αντισυστημική ψήφο, δηλαδή την ψήφο που δεν πηγαίνει στα τρία κόμματα που κυβέρνησαν την χώρα, ΝΔ,ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ, ως… εξτρεμιστική, δηλαδή χαρακτήρισε περίπου τους μισούς Έλληνες ψηφοφόρους ως εξτρεμιστές, επειδή δεν είναι ευχαριστημένοι με την κυβέρνηση Μητσοτάκη και το.. έργο της και άρα δεν θα την ψηφίσουν.

Και δεν έμεινε μόνο σε αυτό αλλά είπε πως «η αντισυστημική ψήφος πρέπει να αντιμετωπιστεί πολιτικά»!

Δηλαδή με λίγα λόγια να βρεθεί πολιτική φόρμουλα με την οποία, να αφαιρείται το δικαίωμα ψήφου σε όσους δεν θέλουν να ψηφίσουν τα κόμματα του Συστήματος και της νυν καθεστηκυίας τάξης.

Συγκεριμένα χθες είπε (αλλά κανείς δεν έδωσε σημασία στα ΜΜΕ):

«Υπάρχουν δύο ζητήματα τα οποία κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να συγχέονται. Το ένα είναι οι πολιτικές προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξτρεμιστική ψήφος.

… Η λεγόμενη αντισυστημική ψήφος να το πω έτσι στην πραγματικότητα προφανώς και δεν αποτελεί λύση και δεν παράγει ουσιαστικές προτάσεις. Αποτελεί ένα είδος τυφλής διαμαρτυρίας και ναι, χρήζει πολιτικής αντιμετωπίσεως»!

Ζούμε πλέον στις πιο πονηρές εποχές, όπου θα υπάρχει ένα είδος υβριδίου αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας που θα είναι «κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του συστήματος».


πηγη

Μnvυμα απαvτnσn τoυ Αvτιεισαγγελέως τoυ Αρεioυ Πάγoυ Αv. Καvελλoπoύλoυ...

Ειναι τοσος ο πανικος τους, που με βαζει σε σκεψεις....

Τι ποσοστα βλεπουν στις κρυφες δημοσκοπησεις;



Η εμφάνιση στην πολιτική σκηνή του επιτίμου Αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου Αναστασίου Κανελλοπούλου και η ανάληψη της Προεδρίας του «Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ», προκάλεσε ωστικό κύμα.

Χιλιάδες μηνύματα από όλη την Ελλάδα ψάλλουν το «Δόξα εν υψίστοις Θεώ».

Ακολουθεί η δήλωση του Πρόεδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Πανικόβλητο το Μαξίμου και σύσσωμο σχεδόν το Μιντιακό σύστημα,  που στηρίζει την Μητσοτακική προπαγάνδα, «από πρωίας μέχρι νυκτός», λυσσά, υβρίζει, και συκοφαντεί. Όλες οι επιθέσεις εκπορεύονται από αυτό. Για να διασωθεί το Μητσοτακικό Πριγκιπάτο, βυθίζουν ύπουλα δηλητηριασμένο μαχαίρι στην πλάτη του Κόμματος.

Οι Κυβερνητικοί Αξιωματούχοι έχουν χάσει τον έλεγχο των λόγων τους. Η πρόβλεψη της ασφαλούς ήττης τους, τους καθιστά νευρικούς. Ο εκπρόσωπος της Κυβερνήσεως, μετεβλήθη σε κοινό υβριστή. Δι’ ομαδικού χαρακτηρισμού, καθυβρίζει τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που προσβλέπουν στο «Κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ».

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη διαπιστώνει, ότι για να διατηρηθεί ο κύριος Μητσοτάκης στην εξουσία, επιστρατεύει όλα τα μέσα. Δεν ορρωδεί προ ουδεμιάς συνταγματικής εκτροπής. Καταφώρως παραβιάζει το Σύνταγμα και καταπατά τα θεμελιώδη πολιτικά δικαιώματα του λαού.

Με κυνισμό Δεληγιαννικής Φατρίας, παρεμβαίνει στον Οργανισμό Λειτουργίας του Αρείου Πάγου. Προαναγγέλλει τρίτη νομοθετική παρέμβαση, δια της οποίας εμμέσως ομολογούν, ότι απεργάζονται παρεμβάσεις στο έργο του Αρείου Πάγου. Θέλουν, δηλαδή, να συνεχίσουν την προσφιλή τακτική τους! Θέλουν να εισάγουν κενά δαιμόνια στην Δικαιοσύνη. Να την διαφθείρουν. Να την ταπεινώσουν. Να την εξευτελίσουν.

Χωρίς αμφιβολία είναι επικίνδυνοι!

Δημοκρατικέ Λαέ – Έλληνες Πατριώτες

Η ώρα της κρίσεως πλησιάζει!

«Οι τα φαύλα πράξαντες» θα τιμωρηθούν από τον Λαό.

Η Δημοκρατία θα νικήσει.

Η Συνταγματική νομιμότητα θα αποκατασταθεί.

Αθήνα 07-04-2023

Ο Πρόεδρος

Αναστάσιος Κανελλόπουλος

Επίτιμος Αντεισαγγελεύς του Αρείου Πάγου


πηγη

Yπόδικo για κακoύργnμα η NΔ βάζει στα ψnφoδέλτια τnς...

Αυτοι μιλανε και κατηγορουν το κομμα Ελληνες για εγκληματικη Οργανωση;

Μηπως μιλανε για το δικο τους κομμα;



Η πιο τρανή απόδειξη ότι η παρανομία «ρέει» στο αίμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και των μελών του κόμματός του αποτελεί το γεγονός ότι στα ψηφοδέλτια για τις επερχόμενες και πολυαναμενόμενες εκλογές βάζει υπόδικο για κακούργημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το επίμαχο πρόσωπο είναι ο Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είχε εμπλοκή στις υποθέσεις του παλαιού ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν ήταν υπουργός ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Ο ίδιος διαφημίζει με καμάρι όπου σταθεί και όπου βρεθεί στην δυτική Αττική, όπου κατεβαίνει, την υποψηφιότητα του καιρό τώρα.

Όπως κάνει και ο κ. Γεωργιάδης ενώ πίνει νερό στο όνομά του και εγγυάται για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του.

Πως θα μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού επί χρόνια στενή σύμβουλός του (μετακλητή τώρα στο γραφείο του) έχει τη σύζυγο του κ. Πουλή, Ανδρονίκη Θεοφιλάτου!

Η περίπτωση του Σταμάτη Πουλή

Φαίνεται πως η ΝΔ έκανε πως κάνει τα στραβά μάτια επίτηδες το βεβαρημένο παρελθόν του υποψηφίου της.

Τόσο σε βάρος του ιδίου όσο και της συζύγου του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη, αλλά είναι υπόδικος, για ενέργειές του ως πρώην υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ, με δύο αμετάκλητα βουλεύματα από Δικαστικά Συμβούλια για κακουργηματική απιστία της τάξεως των 2 εκατομμυρίων ευρώ επί ζημία του Δημοσίου.

Το…αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι δίκες έχουν προσδιοριστεί χρονικά η πρώτη για τις 22 Μαΐου, δηλαδή μια μέρα μετά τις εκλογές και η δεύτερη για τις 14 Ιουνίου.

Ο κ. Πουλής διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην υπόθεση με τις 23 παράνομες προσλήψεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ με την παρέμβαση του τότε υπουργού Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη.Φυσικά, ανάμεσα στους 23 που «ευεργετήθηκαν» ήταν άνθρωποι του κ. Γεωργιάδη.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που είχαν προσληφθεί τότε «φιγουράρουν» ο σημερινός διευθυντής του γραφείου του κ. Γεωργιάδη, Γιάννης Θεοδωράτος, όπως και η σύζυγός του, η ιδιαιτέρα γραμματέας του, Μαριέττα Δήμα, η Παρασκευή Κατραβά, αδελφή της Βασιλείας Κατραβά, η οποία έχει τοποθετηθεί στη γενική γραμματεία έρευνας και καινοτομίας του υπουργείου Ανάπτυξης, καθώς και η σύζυγος του Ανδρέα Πάτση, Βίκυ Παπαλουκά.

Έτσι, μόνο προβληματισμό και ερωτηματικά προκαλεί η υποψηφιότητα καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι η ΝΔ θέλει να προστατεύσει τον κ. Πουλή με την βουλευτική ασυλία από τις διώξεις.


πηγη

Koσμας Aιτωλoς: ΘΑPΘΕl ΞΑΦΝlΚΑ... xαλασμoς στov τόπo θα γivει απo έvαv Kασιδιάρn ! ! !



Μαλλον αυτο το βιντεο ειδαν, μαζι με τις κρυφες δημοσκοπησεις οι Νουδουλοι και τους ηρθε περιοδος...

Δειτε το φιλοι μου και τα συμπερασματα δικα σας...



ΠΡOΔOΤΕΣ...Πρiv φύγoυν βάζoυν μέσα στnv Eλλάδα xιλιάδες μoυσoυλμάvoυς !

Ο Εφιαλτης ειχε πολλα παιδια δυστυχως....



Στο παρά 5′ των εκλογών η κυβέρνηση Μητσοτάκη φροντίζει να κλείσει 147.925 θέσεις για εργάτες γης για το 2023 και το 2024 από τρίτες χώρες.

Για τους εργαζόμενους θα ισχύει το ίδιο θεσμικό πλαίσιο που διέπει τις εργασιακές σχέσεις των Ελλήνων/ Ευρωπαίων εργαζομένων (αμοιβές, κατώτατος μισθός, ωράριο, υγιεινή – ασφάλεια, κ.λπ.) Επιπλέον για τους εποχικούς εργαζόμενους θα πρέπει να εξασφαλίζεται κατάλυμα για τη διαμονή τους.

Πολλές οι φωνές που κάνουν λόγο για αντικατάσταση πληθυσμού ενώ ο πρωθυπουργός είχε μιλήσει για λύση του δημογραφικού.



πηγη

Σουργελος: Όποιος θέλει καλό κρέας να πάει στο κρεοπωλείο και να πληρώσει...Οι υπολοιποι; Κρεας για σκυλους;

Ψηφιστε τον και θα σας ταιζει σκυλοτροφη σε λιγο....



Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης με προκλητικό τρόπο παραδέχθηκε ότι στα σούπερ μάρκετ η ποιότητα του κρέατος είναι χαμηλή, και όποιος θέλει καλή ποιότητα κρέατος θα πάει στο χασάπικο.

Τα αρνιά και τα κατσίκια που έβαλε στο «καλάθι του Πάσχα» είναι για τους «μη έχοντες» δηλαδή για την πλειοψηφία της κοινωνίας.

Η πρωτοφανής δήλωση έγινε σε εκπομπή του «One» και συζητούσαν για τις «φαρμακερές» τιμές του πασχαλιάτικου τραπεζιού, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι «στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche».

«Αν εσύ θέλεις να πάρεις Porsche δεν σημαίνει ότι όλοι πρέπει να παίρνουν Porsche αυτοκίνητο» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Χρήστο Σπίρτζη να τον ρωτά «δηλαδή στο χασάπικο παίρνεις αρνί Porsche;».

«Στο χασάπικο παίρνεις πολύ καλύτερή ποιότητα κρέατος. Προφανώς», αντέτεινε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Mε λίγα λόγια ο Α.Γεωργιάδης επιβεβαιώνει την λαϊκή ρήση «Το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι»…


πηγη



Διαβαστε καi....εivαι ή δεv εivαι εγκλnματικn Oργαvωσn η Noυδoυλα;

Η ΝΔ καλείται να αποζημιώσει 15 εργαζόμενες που απασχολούσε για 7 χρόνια με 250 ευρώ «μαύρα»...προσέφυγαν δικαστικά για την άκυρη και παράνομη απόλυσή τους! 

 


Τελεσίδικη απόφαση του Εφετείου της Αθήνας, η οποία δημοσιοποιήθηκε στις αρχές της εβδομάδας, υποχρεώνει τη Νέα Δημοκρατία να καταβάλει αποζημιώσεις σε 15 εργαζόμενες υπαλλήλους γραφείου και μέλη της που υποχρεώθηκαν να εργάζονται με καθεστώς αδήλωτης εργασίας από το 2009 και ...απολύθηκαν άτυπα και παράνομα το 2016, όταν διεκδίκησαν την πληρωμή των δεδουλευμένων τους.

Oι εργαζόμενες πληρώνονταν «μαύρα» - καθώς δεν τους καταβάλλονταν ούτε εργοδοτικές εισφορές - με το ελάχιστο ποσό των 250 ευρώ για εργασία που ξεπερνούσε καθημερινά τις 9 ώρες!

Οι 15 εργαζόμενες τοπικών οργανώσεων της ΝΔ (ΝΟΔΕ Βέροιας, Καστοριάς, Ρεθύμνου, Χανίων, Κομοτηνής, Καβάλας, Αλεξανδρούπολης, Σερρών, Κατερίνης, Έδεσσας) προσέφυγαν δικαστικά για την άκυρη και παράνομη απόλυσή τους, καθώς εργάζονταν για επτά χρόνια με αδήλωτη εργασία ή με συμβάσεις εθελοντισμού, ενώ στην πραγματικότητα εργάζονταν με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας, αορίστου χρόνου με πλήρη απασχόληση ως υπάλληλοι γραφείου, ήδη από το 2009.

Η δικαστική περιπέτειά τους ξεκίνησε το 2018, όταν το Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε την αγωγή τους με νομικίστικα τερτίπια και κατόπιν οι 9 εργαζόμενες προσέφυγαν στο Εφετείο Αθηνών κατά της πρωτόδικης απόφασης.

Το 2021 εξεδόθη η με αρ. 3836/2021 απόφαση του Εφετείου Αθηνών, το οποίο κάνει δεκτή εν μέρει την αγωγή των εργαζομένων και ρητά αποδέχεται ότι παρά τις συμβάσεις εθελοντισμού που παρανόμως είχε καταρτίσει η Νέα Δημοκρατία με τις εργαζόμενες, αλλά και την αδήλωτη εργασία, η πραγματική τους σχέση εργασίας είναι αυτή της εξαρτημένης σχέσης εργασίας αορίστου χρόνου. Και πάντα σύμφωνα με την απόφαση, οι εργαζόμενες αυτές μπορούν πλέον να διεκδικήσουν την καταβολή της αποζημίωσης απόλυσής τους.

Να σημειώσουμε ακόμα ότι το Εφετείο Αθηνών μέχρι και το 2023 δεν είχε καθαρογράψει την εν λόγω απόφαση, ώστε οι εργαζόμενες να συνεχίσουν τον δικαστικό τους αγώνα. Έπειτα από πρωτοβουλία του πληρεξουσίου δικηγόρου των εργαζομένων, ο οποίος καθαρόγραψε ο ίδιος την απόφαση, προχώρησε η δημοσίευσή της.


πηγη

Διαβαστε καi πεiτε μας...Εivαι ή δεv εivαι πρoδoτες;

Η Συμφωνία των Πρεσπών στο Αιγαίο έρχεται αμέσως μετά τις εκλογές!

Η ΝΔ μιλάει για συνεκμετάλλευση χωρίς επέκταση στα 12ν.μ. (Μπακογιάννη)

Ο ΣΥΡΙΖΑ για συμφωνία στα πρότυπα των Πρεσπών (Φίλης)

Το ΠΑΣΟΚ για συνεννόηση και μείωση των εξοπλιστικών μας προγραμμάτων. (Δημαδά)

Και τα τρία κόμματα στη γραμμή του Καλίν



Πειτε μας λοιπον....

Ειναι ή δεν ειναι προδοτες;;

Πoλυ σωστα εκαvε ο Aστυvoμικoς πoυ πυρoβoλnσε στnv ΑΣOΕ λεει καi....(Συvnγορω και επαυξαvω!)



Nαι...

Συvnγορω και επαυξαvω....

Και αυτο σημαινει, οτι επρεπε να πυροβολησει στο ψαχνο οπως προβλεπεται, αφου κινδυνευε η ζωη του...

Αυτο θα εκανα εγω, αν ημουν στην θεση του....

Ακουστε ομως τι λεει και ο συναδελφος του...

πηγη


Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Ρfιzer-Μοderηa τα oφελn: Έφnβoι xρειάζovται μεταμoσxευσn ΚΑΡΔlΑΣ ή ΠΝΕYMΟΝΑ μετά τov εμβoλιασμo...

Εκανες εμβολιο;

Καλη τυχη σου ευχομαστε....



Ένα 17χρονο αγόρι Lonnie Pesterfield (φωτογραφία παραπάνω) από το Κολοράντο έκανε το εμβόλιο COVID-19 τον Φεβρουάριο του 2022. Τον Οκτώβριο του 2022, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ρουτίνας για την αφαίρεση δύο φρονιμιτών. Μέσα σε λίγες εβδομάδες, μεταφέρθηκε στο δωμάτιο έκτακτης ανάγκης και δήλωσε σηπτικός ενώ έβγαζε αίμα.

Υπέστη σηπτικό σοκ και διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια διαγνώστηκε με μια σπάνια αγγειίτιδα ANCA+ και τώρα χρειάζεται μεταμόσχευση πνεύμονα, σύμφωνα με τον Δρ. William Makis. Η αγγειίτιδα κατέστρεψε σοβαρά τους πνεύμονές του, κατέστρεψε τη σπλήνα του και προκάλεσε ήπια έως μέτρια βλάβη στα νεφρά και το συκώτι του.

«Οι πιθανότητες να συμβεί κάτι παρόμοιο είναι ένα στο εκατομμύριο οπου κάποιος στην ηλικία του θα είχε αυτή την αυτοάνοση ασθένεια».

Η πνευμονική του λειτουργία έχει πέσει στο 13%.

Ο Δρ Peter McCullough έγραψε πρόσφατα μια δευτερεύουσα στοίβα για την αγγειίτιδα ANCA+ και τη νεφρική ανεπάρκεια μετά τον εμβολιασμό mRNA κατά του COVID-19.


πηγη

Αvτιεισαγγελεiς & Συvταγματoλόγoι: Το Eθvικo Koμμα Έλλnvες δεv μπoρεi να κoπεi...(Μας αρεσει oτι σας πovαει) Βιντεο



Αλήθεια...

Μας αρέσει, ότι σας πονάει Αvθελλnvvες...

Και ξέρουμε, ότι πονάτε πολυ...

Και είμαστε, ακομη στην αρχή...

Τα καλύτερα, έρχονται...



Στρατnγος Ευαγ. Παvτoυλας: Koύλn και λoιπoi επαγγελματiες πoλιτικάvτnδες.....

Διαβαστε ρε ρεμαλια, τι σας λεει ο Στρατηγος....



Ο Κύριος Αντιεισαγγελέας του ΑΠ, ΕΙΝΑΙ Πατριώτης,εχει εργασθεί....

Εχει Μελετήσει και Εμπεδώσει τους Νόμους της Πατρίδος μας (Εννοείται της Ελλάδος)....

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟΣ ΤΡΟΜΟΣ;;;;;;

ΣΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ,...

Χωρίς Υπόγειες διαβουλεύσεις ΜΕΤΑ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ.....

Παραδειγμα η τοποθέτηση της Κάθριν.....

ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ (Ελληνες στα χαρτιά έγιναν πολλοί τα τελευταία χρόνια)....

ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ.Ο ΤΟΛΜΩΝ κι Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ!!!!

Ευάγγελος Παντούλας


ΔEΣ ΒlΝΤΕΟ... ΠΑPΕ ΜlΑ ΑΚOΜΑ ΓEYΣΗ ! ! !



Δες το βιντεο....

Μυαλο και κριση εχεις....

Τα συμπερασματα δικα σου...

πηγη


Ο Γερμαvoς υπoυργoς Yγεiας εiπε και έκαvε ότι κρύβει η κυβέρvnσn μας....

Τι είπε για την παvδnμiα, τι έχει παραδεχτεί για τα μπoλια... Βιντεο



Ο ομοσπονδιακός υπουργός Υγείας Karl Lauterbach ( SPD ), εκείνος που παραδέχθηκε δημόσια πως τα εμβόλια προκαλούν παρενέργειες και αναπηρίες, κήρυξε πως η πανδημία του κορωνοϊού στην Γερμανία έχει τελειώσει....

Την ίδια ώρα στην Ελλάδα, αναγκάζουν ακόμα ανεμβολίαστους υγειονομικούς να κάνουν τεστ, ενώ οι τηλέ-ειδικοί εξακολουθούν να λένε πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει!!!

«Όσον αφορά τις παραλλαγές του ιού, τους εμβολιασμούς και τα κλινικά κρούσματα που εξακολουθούν να εμφανίζονται, μπορεί κανείς να πει ότι η πανδημία στη Γερμανία έφτασε στο τέλος της», δήλωσε ο Λάουτερμπαχ στο Βερολίνο την Τετάρτη . «Έχουμε ξεπεράσει με επιτυχία την πανδημία στη Γερμανία και επίσης με έναν καλό ισολογισμό.»

Μάλιστα τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης ασκούν κριτική στον Γερμανό υπουργό Υγείας, επειδή δεν είχε κηρύξει το τέλος της πανδημίας νωρίτερα, καθότι άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων ευρωπαϊκών χωρών, είχαν ήδη ανακοινώσει το τέλος της πανδημίας !!!

Στην Ελλάδα σιωπή!!! Μάλιστα αν δεν υπήρχαν οι εκλογές, ενδεχομένως να μην είχαν παρθεί πίσω και τα rapid test των ανεμβολίαστων εργαζομένων!!!

Και φυσικά ούτε η κυβέρνηση ούτε μεγάλα ΜΜΕ έπαιξαν αυτό που είχε αναδείξει το ΕΛ, την παραδοχή δηλαδή του Γερμανού υπουργού Υγείας πως τα εμβόλια έχουν σοβαρές παρενέργειες.

πηγη

Πoυ τpυπωσατε pε Παγωvες και Ψυxακιες;



Βγειτε να απαντησετε....

Ααααα ναιιιιι....

Τωρα τρωτε δεν μιλατε....

πηγη


Nα καεi η Eλλας για vα ζnσει η Eυρωπn ! ! ! ΞΑNAΨΗΦlΣΕ ΤΟΥΣ ΗΛlΘΙΕ ...



ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ.

ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΚΑΛΠΙΚΟ ΕΥΡΩ ΜΕ αντίκρισμα ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ ΑΕΡΑ.

ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗΝ.

30.000 ΕΥΡΩ Η ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ αποζημίωση ΚΑΙ ΟΛΑ δωρεάν: Σπίτια, ΑΜΑΞΙΑ , ΚΙΝΗΤΑ , γραφεία , ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Κ.Ο.Κ.

Eθνικό χρέος 524 δις ευρώ.

πηγη


Τivoς εivαι ρε γυvαiκα το παιδiιιιιιιιιιι;;;;;



Εμεις τι να πουμε; 

Μιλανε αυτοι που ξερουν....

Ακουστε τους...

πηγη


Τιμωρoυvται οι καταvαλωτες ρευματoς για την οικovoμiα που εκαvαv !!! Αυξαvoυν τnv τιμn για vα πατσiσoυv την xασoυρα του ΔEΔΔHΕ....

Νέες αυξήσεις στους μηνιαίους λογαριασμούς ρεύματος φέρνει ο καινούργιος τρόπος υπολογισμού των χρεώσεων για το δίκτυο διανομής ρεύματος...



Η νέα μεθοδολογία που προέκρινε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας θα εφαρμοστεί από την 1η Μαΐου, αλλά θα έχει αναδρομική ισχύ από την αρχή του έτους. Πρακτικά, οι καταναλωτές «τιμωρούνται» γιατί μείωσαν την κατανάλωση, μειώνοντας αντίστοιχα τα έσοδα του ΔΕΔΔΗΕ. 

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των νέων χρεώσεων που έκανε το allazorevma.gr, ένας μέσος καταναλωτής (25 KVA ισχύ και 3.750 kWh ετήσια κατανάλωση) θα χρεωθεί με 174 ευρώ ετησίως για τέλη δικτύου διανομής, από 98 ευρώ που χρεωνόταν μέχρι τώρα, δηλαδή με 76 ευρώ τον χρόνο ή 6 ευρώ τον μήνα παραπάνω. Για το 2023 η παραπάνω χρέωση θα είναι 7,6 ευρώ τον μήνα, για να καλυφθεί το πρώτο τετράμηνο του έτους που δεν ήταν σε ισχύ οι νέες τιμές.

Η επιβάρυνση αυτή προκύπτει γιατί η ΡΑΕ θα υπολογίζει τη χρέωση των καταναλωτών με κριτήριο (κατά κύριο λόγο) την ισχύ των εγκαταστάσεών τους και λιγότερο το ύψος της κατανάλωσης, ώστε να μη μειώνονται τα έσοδα του ΔΕΔΔΗΕ από την εξοικονόμηση ενέργειας ή τη μείωση της ζήτησης. Αυτό πρακτικά σημαίνει επιμερισμό των χρεώσεων σε ποσοστό 60%/40% ανάμεσα σε ισχύ και ύψος κατανάλωσης, αναλογία που θα αλλάξει το 2024 σε 90/10. Η ΡΑΕ προχώρησε στην απόφαση αλλαγής του τρόπου υπολογισμού για δύο λόγους. 

Πρώτον, αναθεωρήθηκε προς τα πάνω, ύστερα από αρκετά χρόνια, το ετήσιο έσοδο που εγκρίθηκε για τον διαχειριστή του συστήματος διανομής. Συγκεκριμένα, το απαιτούμενο έσοδο του ΔΕΔΔΗΕ αυξάνεται από 744.000.000 ευρώ κατά την προηγούμενη ρυθμιστική περίοδο, σε 981.000.000 ευρώ φέτος, κάτι που αυξάνει σημαντικά τα προς ανάκτηση κεφάλαια που πρέπει να εισρεύσουν στα ταμεία του διαχειριστή μέσω των τελών χρέωσης δικτύου.

Δεύτερον, έχει μεσολαβήσει η σημαντική μείωση της κατανάλωσης ρεύματος σε σχέση με τα επίπεδα του 2019, πράγμα που σημαίνει ότι το αυξημένο έσοδο πρέπει να εισπραχθεί από λιγότερες «κιλοβατώρες», συνεπώς αυξάνει η επιβάρυνση ανά κιλοβατώρα. 

«Η προσαύξηση λόγω υποανάκτησης α’ τετραμήνου 2023 εκτιμάται σε περίπου 15%, σε σχέση με τις μοναδιαίες χρεώσεις που υπολογίζονται θεωρώντας ανάκτηση ποσού ίση με το απαιτούμενο έσοδο 2023 σε 12 μήνες από την έναρξη εφαρμογής των χρεώσεων» αναφέρει μεταξύ άλλων στην απόφασή της η ΡΑΕ για τον υπολογισμό των χρεώσεων, θεωρώντας ότι αυτές θα εφαρμοστούν από 1/5/2023.


πηγη

Δεv τoυς λυπασαι ρε Hλiα; Δες πως κλαivε τα πρooδευτικoυλια...



Πραγματικα ειναι για γελια....

Πραγματικος πανικος...

Και μεσα στον πανικο τους χωρις να θελουν διαφημιζουν τον Ηλια σ ολους τους αγανατκτισμενους Ελληνες....

Ερχονται μεγαλα γουστα....

Δειτε τι λεει ο ειδικος ρε λαμογια και κλαψτε και σεις...

πηγη

Τετάρτη 5 Απριλίου 2023

Η Noυδoυλα τελιkα εivαι η λυσn....

 


Δειτε το γιατι....

Η φωτο μιλαει...





















Hρθε επιτελoυς η ωρα...Να παρoυv πoδι και oι δυo ! ! ! (βivτεο)



Το ιδιο πραγμα λενε, ή ελεγαν και οι δυο....

Και θελουν να μας σωσουν, απ τον αλλον εαυτο τους....

Δειτε το βιντεακι και θα καταλαβετε...

πηγη


Κoρυφαioς συvταγματoλoγoς Βασiλειoς Σπύρoυ....ΨΗΦlΖΩ ή ΟXl;



ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΛΙΣΤΑ....

ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 50%,ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ....

Η ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ Η ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ,ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΜΑ ΔΗΛΑΔΗ...

ΑΡΑ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΧΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.

πηγη



Ψηφιστε ολοι....

Και μαυριστε τους...


Πακισταvoi απoθεωvoυv Mnτσoτακn....(Φυσικo εivαι, κρατnσε τnv υπoσxεσn τoυ vα πoλεμnσει τov Nατιβισμo)

Οι Ελληνες τον καταριουνται....

Οι Πακιστανοι τον εξυμνουν...



Αποθεώνεται ο Μητσοτάκης απο τους ανθρώπους της Πακιστανικής Πρεσβείας.

Έχουν αναπτύξει άριστη συνεργασία με αρκετά μέλη του κυβερνητικού σχήματος.

کیریاکوس میٹسوتاکس نے اپنے دور حکومت میں یونان کی پہلی سرکاری مسجد کو نمازیوں کےلیے کھولا تھا جبکہ اسی دور حکومت میں پاکستان سے قانونی طریقہ سے کام کرنے والے پاکستانیوں کو ویزے دیے گئے۔ یونانی وزیراعظم کے دور حکومت میں ہی یونان کے وزیر برائے مہاجرین نوتیس میتاراکیس نے پاکستان کا دورہ کیا اور پاکستان کے وزیراعظم سے ملاقات کی تھی۔ یونان میں پاکستان کمیونٹی یونانی وزیراعظم کیریاکوس میٹسوتاکس کا دل سے مشکور ہیں۔

Ο Μητσοτακης άνοιξε το πρώτο επίσημο τζαμί στην Ελλάδα για τους προσκυνητές κατά τη διάρκεια της βασιλείας του, ενώ στους Πακιστανούς που εργάζονται νόμιμα από το Πακιστάν δόθηκαν βίζες. Κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Έλληνα πρωθυπουργού, ο υπουργός Προσφύγων της Ελλάδας Νότης Ματαράκης επισκέφθηκε το Πακιστάν και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Πακιστάν. Η Πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα ευγνωμονεί από καρδιάς τον  Μητσοτάκη....



πηγη

Ευτυxεiτε...Αυτo τo Noυμερo θα μας δωσει ελεημoσυvn, να γιoρτασoυμε τo Πασxα ! ! !

Μετά δόξης και τιμής κάνει σήμερα πρεμιέρα σε όλα τα σούπερ μάρκετ το νέο πόνημα-κοροϊδία της Κυβέρνησης, το «Καλάθι του Πάσχα», στο οποίο περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων, τόσο το αρνί, όσο και το κατσίκι, κάτι που έχει προκαλέσει την οργή των κρεοπωλών...



Και αυτό γιατί δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα 24ωρα από την τηλεοπτική δέσμευση του Άδωνι Γεωργιάδη, ότι δεν πρόκειται να μπουν στο καλάθι τα αμνοερίφια! Αλλά πριν αλέκτορα φωνήσαι…

Ο Υπουργός Ανάπτυξης έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη κωλοτούμπα, ως εξπέρ του είδους άλλωστε, συμπεριλαμβάνοντας το αρνί και το κατσίκι στο «Καλάθι του Πάσχα»! Καταπατώντας κάθε συμφωνία που είχε κάνει με τους κρεοπώλες, όπως έξαλλοι είπαν στα κανάλια οι εκπρόσωποί τους.

Ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας Δημήτρης Μόσχος, πήρε τη σκυτάλη από τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Σάββα Κεσίδη και κατακεραύνωσε τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Έκανε λόγο για καρτέλ υπέρ των σούπερ μάρκετ από την Κυβέρνηση και προειδοποίησε ότι ο κλάδος του εξετάζει αν μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον αυτής της πρακτικής:

«Δεν μιλάμε για “καλάθι”, εδώ μιλάμε για προσπάθεια της κυβέρνησης να χτιστεί καρτέλ υπέρ των σούπερ μάρκετ, εις βάρος κρεοπωλών και κτηνοτρόφων. Δεν είναι δικές μας δηλώσεις, είναι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη τρεις ημέρες νωρίτερα. Είναι σύσταση καρτέλ για εμάς, ψάχνουμε αν μπορεί να σταθεί νομικά μια καταγγελία, να προχωρήσουμε σε αγωγή, σε συνεννόηση με την Συνομοσπονδία Κρεοπωλών, σε κοινή σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη την Πέμπτη ... Σήμερα, το κόστος παραγωγής για εμάς είναι κοντά στα 9 ευρώ. Πόσο να μπορώ να κατεβάσω εγώ την τιμή για να δώσω το αρνάκι ή το κατσικάκι στην αγορά;»

Ο κ.Μόσχος σχολίασε ακόμα το γεγονός ότι πολλά σούπερ μάρκετ έχουν εξασφαλίσει μεγάλες ποσότητες αμνοεριφίων που θα διαθέσουν σε τιμές κάτω των 10 ευρώ: «Πρέπει να το δει η κυβέρνηση, τι ακριβώς έχει γίνει, δεν ξέρω τι διευκολύνσεις κάνει. Γι’ αυτό λέω ότι υπάρχει στόχευση για την δημιουργία καρτέλ με διευκολύνσεις προς σούπερ μάρκετ και επιχειρήσεις».

Στοχεύοντας τον κ.Γεωργιάδη, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας είπε πως «προσδιορίζει και την τιμή! Το μεγάλο κακό είναι ότι ο κ. Γεωργιάδης την προσδιόρισε κοντά στα 10 ευρώ. Αν ο κ. Γεωργιάδης μπορεί και προσδιορίζει την τιμή στο αρνί, με ένα κόστος 10 ευρώ με πιέζει να το πουλήσω 5,5 ευρώ, γιατί δεν πηγαίνει και στις επιχειρήσεις που παράγουν ηλεκτρική ενέργεια ή καύσιμα να βάλει κι εκεί τιμή;»

Όσο για την κατάσταση στην αγορά με τα εισαγόμενα αμνοερίφια; Ο κ.Μόσχος εξήγησε:

«Βαφτίζουν ελληνικά τα εισαγόμενα και τα βαφτίζουν νόμιμα. Τα φέρνουν ζωντανά και παίρνουν σφραγίδα ότι είναι ντόπιας σφαγής, χωρίς κανένα άλλο διακριτικό επάνω του. Φέτος, οι τιμές και στο εξωτερικό, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία κτλ., είναι σχεδόν ίδιες παρότι το κόστος των ζωοτροφών είναι πολύ χαμηλό. Η διαφορά είναι ότι το εισαγόμενο δεν έχει ΦΠΑ … αυτό που θέταμε εμείς για εξάλειψη του ΦΠΑ από τα βασικά είδη διατροφής θα βοηθούσε, αλλά δυστυχώς η κυβέρνηση δεν θέλησε να το κάνει».

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζόμενων Καταναλωτών Ελλάδας Απόστολος Ραυτόπουλος είχε πει στο Mega περί σφραγίδας ότι αυτή «καταργήθηκε με υπουργική απόφαση το 2020 η σφραγίδα που έφεραν στο πλάι στα αρνιά, υπάρχει μόνο η ελληνική σφραγίδα. Έτσι θα βλέπει ο Έλληνας “ελληνοποιημένο” αρνί και θα νομίζει ότι είναι ελληνικό … παντού, στα σούπερ μάρκετ».


πηγη

Πυρoβoλnσε στov αερα ο Aστυvoμικoς καi δικαζεται ! ! ! Τρoμoκρατες πnγαν να τoυς καψoυν με μoλoτωφ στo περιπoλικo...



Αν ειναι δυνατον... 

Τρομοκρατες, επωνομαζομενοι απ τα καναλια "νεαροι", πηγαν να καψουν ζωντανους Αστυνομικους μεσα στο περιπολικο... 

Πυροβολησε Αστυνομικος στον αερα και κατηγορειται για ασκοπους πυροβολισμους.... 

Ναι, ηταν λαθος του.... 

Κινδυνευε η ζωη τους και επρεπε να ριξει στο ψαχνο... 

Και ερωτω Μητσοτακηδες, υπουργισκους και εισαγγελεις... 

Τι αλλο πρπει να κανουν οι προστευομενοι σας τρομοκρατες, οι επωνομαζομενοι αντιεξουσιαστες, αναρχικοι, κλπ κλπ; 

Πηγαν να σκοτωσουν.... 

Τα οπλα γι αυτο τα εχουν οι Αστυνομικοι, για να σωσουν τις ζωες τους, εστω και στελνοντας καποιον τρομοκρατη στον Αγιο Πετρο... 

Κι επειδη θα με πειτε ακραιο, σας λεω.... 

Προτιμω ακραιος, παρα φονιας σαν εσας! ! !

Χάρης Σκοπελίτης 



Απoκαλύπτει τα απoρρnτα έγγραφα για τα εμβoλια...

Αρχιζουν και βγαινουν ολα στην φορα...

Και δεν το λεμε εμεις οι ψεκασμενοι μονο....

Δειτε το βιντεο...



Zoυμε στo Mnτσoτακισταv ! ! !



Ξυπνατε ρε γαμωτο...

Μην τους πιστευετε οτι θα σας βολεψουν....

Ψευτες ειναι....

Μην πεφτετε στα 4 για ενα ρουσφετι...

Μαυριστε τους, να απαλλαγουμε απ αυτους και να ζησουμε αξιοπρεπεως...

πηγη

Μπnκε στo τραivo για vα τov δεiξoυv τα καvαλια και κατεβnκε μoλις εkλεισαv οι kαμερες....

Απαξίωση προς την νοημοσύνη των ανθρώπων....

Ρε ψωναρες δεν είμαστε ΟΛΟΙ μαλάκες....

Oυτε μια αληθοφανη παρασταση δεν ειστε ικανοι να δωσετε...



Γεραπετρίτης, μπήκε μεν στο τρένο - το οποίο παρεμπιπτόντως δε θα πήγαινε μέχρι Θεσσαλονίκη, αλλά στην Καλαμπάκα - και αποβιβάστηκε από αυτό λίγο έξω από την Αθήνα «η επικοινωνία, όχι η ουσία»....

Αυτό ενδιαφέρει ,τι θα δείξουν, τα βοθροκάναλα τους...

Αυτοί οι τύποι είδαν τη σκιά τους πρωί και την είδαν γιγάντια, ο ήλιος όμως γυρίζει και η σκιά μικραίνει . 

Αυτή η σιγουριά κι απαξίωση προς την νοημοσύνη των ανθρώπων σίγουρα θα φέρει κάποια αποτελέσματα και δεν θα τους αρέσουν ,όσα επικοινωνιακά παιχνίδια και στημένες φωτογραφίες ,να μας πασάρουν τα ΜΜΕξαπάτησης


πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.