Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

Πρωθυπουργος Ισραηλ Νετανιαχου: Ερτογκαν, εισαι εισβολεας στην Β.Κυπρο, εσφαξες παιδια και γυναικες σε Κουρδικα χωρια...

Καποιος πρεπε να του τα χωσει επιτελους του Σαλεμενου....
Κι αφου δεν τολμουν, Πουτιν και Τραμπ, τοκανε ο Νετανιαχου....
ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ !


«Άστραψε και βρόντηξε» ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμιν Νετανιάχου εναντίον του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν χωρίς να μασάει  τα λόγια του λέγοντας ευθαρσώς τι πιστεύει και τι είναι ο Τούρκος πρόεδρος και η πολιτική της Άγκυρας γενικότερα.

Η σφοδρή, σφοδρότατη επίθεση που εξαπέλυσε ο ισραηλινός πρωθυπουργός καταδεικνύει και το επίπεδο των σχέσεων των δύο χωρών που ουσιαστικά δεν υφίσταται.

Και όλα αυτά χωρίς το Ισραήλ να έχει υποστεί καμία σφαγή απο την Τουρκία, καμία επίθεση, καμία απώλεια εθνικού εδάφους, όπως η Ελλάδα.

Ο Νετανιάχου κατηγόρησε τον Τούρκο πρόεδρο και φυσικά την τουρκική κυβέρνηση,  για την κατοχή της Κύπρου.

Επίσης τον κατηγόρησε ότι σκοτώνει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, στην Τουρκία και εκτός, εννοώντας προφανώς τη Συρία και το Ιράκ Έγραψε σχετικά:

“Ο Ερντογάν – ο κατακτητής της βόρειας Κύπρου, του οποίου ο στρατός σφαγιάζει γυναίκες και παιδιά σε κουρδικά χωριά, μέσα και έξω από την Τουρκία – δεν πρέπει να νουθετεί το Ισραήλ”.

Πηγη

ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ??...ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ..........

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!! Αρπαζουν τα χρηματα απο το Υπουργειο της Εθνικης Αμυνας για να τα δωσουν για την συντηρηση των λ@θρομετ@ν@στων!!!Την στιγμη που η Ελλαδα βιωνει την πιο δυσκολη περιοδο.... με τους Τουρκους απο την μια.... και τους Αλβανους απο την αλλη.... και οι πολιτες της να βιωνουν την ανεχεια απο την οικονομικη κριση των μνημονιων......βρηκαν την ωρα οι κυβερνωντες αριστερουληδες να υφαρπαξουν χρηματα απο το ΥΠ.ΕΘ.Α τον πιο <<κρισιμο>> τομεα της χωρας για να τα δωσουν στους λ@θρ@ιους!!!Τι να πει κανεις γι αυτα τα πολιτικα ανδρεικελα που μας κυβερνανε!!!ΑΙΣΧΟΣ...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!

Απόφαση-σκάνδαλο: «Αρπάζουν» χρήματα από το ΥΠ.ΕΘ.Α. για να συντηρήσουν τους μετανάστες – Έγγραφο-ντοκουμέντο

Ετοιμάζονται να δοθούν καθ’ υπέρβαση χρήματα (τα οποία ουσιαστικά δεν υπάρχουν) από τις λιγοστές δαπάνες του Υπουργείου Άμυνας για τις ανάγκες των μεταναστών στην χώρα μας. 

Έγγραφο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής με ημερομηνία 19 Δεκεμβρίου 2018 στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ,  αποκαλύπτει ότι οι πληρωμές για την κάλυψη εξόδων της προσφυγικής κρίσης (ίδρυση, κατασκευή και συντήρηση κέντρων πρώτης υποδοχής Κ.Ε.Π.Υ), των Κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.) και των ανοικτών δομών προσωρινής υποδοχής και φιλοξενίας μεταναστών, θα  γίνονται ακόμα και καθ΄υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του Υπουργείου Εθνικής άμυνας!

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΙΤΣΑ

Δημήτρης Βίτσας: «Εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω»

Υπενθυμίζεται ότι κατά την συζήτηση του νομοσχεδίου (που ακολουθεί κατεπείγουσα διαδικασία) στην αρμόδια επιτροπής της Βουλής την περασμένη Δευτέρα ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας προκειμένου να αποκρούσει τις καταγγελίες της αντιπολίτευσης περί ποινικών ευθυνών ανέφερε: «εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω».

Σύμφωνα με τα πρακτικά του κοινοβουλίου ο υπουργός ανέφερε: «Εγώ, αυτά θα ήθελα να πω, λέγοντας ότι, με συγχωρείτε, κύριε Πρόεδρε, αλλά θα πρέπει να το πω, σε σχέση με μια σειρά από άρθρα του παρόντος νομοσχεδίου, διατυπώθηκε -άντε να το πω- ως έμμεση απειλή, το ζήτημα της ποινικής δίωξης.

Εγώ θέλω να πω ότι αν είναι να λύσουμε ένα ζήτημα, να περιθάλψουμε κάποιους ανθρώπους, να λύσουμε προβλήματα που καθημερινά συναντάμε, για παράδειγμα μόνο το Δεκέμβριο έχουν φθάσει στα νησιά 1.460 άνθρωποι και έχουν φύγει από τα νησιά 2.562, αν είναι αυτούς τους ανθρώπους που έφυγαν από τα νησιά ή αυτούς που ήρθαν από τα νησιά να μπορέσουμε να καταπιαστούμε με τις υποθέσεις τους, εγώ και τις ποινικές ευθύνες ξέρετε πού τις γράφω.
Πώς να το πω. Δηλαδή, εδώ είμαστε και να το δούμε.

Αν υπάρχει οποιαδήποτε άλλου τύπου υπόνοια, έχω πει κάθε φορά ότι κάθε έλεγχος είναι πλήρως αποδεκτός και θα βοηθήσουμε πάρα πολύ ώστε να φτάσει στα κατάλληλα συμπεράσματα. Σας ευχαριστώ πολύ, κύριε Πρόεδρε».

Σε μια περίοδο που η Ελλάδα απειλείται παντοιοτρόπως από την Τουρκία του Ερντογάν, η οποία δεν υπολογίζει ούτε ΗΠΑ ούτε Ρωσία, ετοιμάζοντας πιθανό «επεισόδιο» στο Αιγαίο και την Κύπρο,  εμείς θα δίνουμε καθ΄υπέρβαση  των εγγεγραμμένων πιστώσεων για την υποδοχή των μεταναστών και προσφύγων από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας;

Πολλά αμυντικά ινστιτούτα αναφέρουν ότι η διένεξη της Ελλάδος με την Τουρκία για το θέμα των υδρογονανθράκων και νήσων είναι αρκετά μεγάλη, ειδικά μετά τα μπαράζ παραβιάσεων από τα τουρκικά αεροσκάφη καθώς και των δηλώσεων Τούρκων αξιωματούχων.

Την ίδια στιγμή το ελληνικό υπουργείο άμυνας προσπαθεί να αγοράσει εδώ και τώρα δύο Φρεγάτες κλάσης O.H.PERRY από την μακρινή Αυστραλία και το ΓΕΕΘΑ απέστειλε αίτημα για χρήση πυραύλων SM-2 στις ΗΠΑ, με τα χρήματα αυτά να μην μας περισσεύουν από πουθενά .

Τη στιγμή που οι Έλληνες βιώνουν για τα καλά στο πετσί τους όλες τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και η κοινωνία μας μαστίζεται από την ανεργία, τους ατελείωτους φόρους, τις περικοπές , προτεραιότητα της κυβέρνησης θα είναι να προσφέρει χρήμα από τον κρατικό προϋπολογισμό του Υπουργείου Άμυνας σε ανθρώπους που όντως θέλουν φροντίδα (την οποία όμως δεν αντέχουμε οικονομικά ως χώρα), προκαλώντας πραγματικά οργή στους Έλληνες.

Όλα αυτά  με τις ευλογίες της ΕΕ και της ΝΤΠ όπως αυτή αποτυπώθηκε στο Μαρακές και η οποία επιδιώκει την προώθηση πολιτικών ενσωμάτωσης ενδεχομένως και με πιο μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής ετοιμάζει εκτεταμένο πρόγραμμα εκμάθησης δεξιοτήτων και παροχής εργασίας για τους μετανάστες, έχοντας ως βασικό στόχο να τους μετατρέψει σε αγρότες, κυρίως για περιοχές όπως η Μακεδονία ή η Βοιωτία.

Θα βάλουμε δηλαδή ανθρώπους σαν αυτούς σε περιοχές παραμεθόριες ενώ οι Σκοπιανοί, Αλβανοί και λοιποί στην κυριολεξία οργιάζουν.

Το « έγκλημα» όμως έγινε στη Σύνοδο του Μαρακές, η οποία έγινε υπό την αιγίδα της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών για την επικύρωση, κατόπιν διακυβερνητικών διαπραγματεύσεων που προηγήθηκαν, του κειμένου του Παγκόσμιου Συμφώνου για τη Μετανάστευση.

Μιλάμε για την απόλυτη προσπάθεια αλλαγής της εθνοτικής σύνθεσης ολόκληρης της Ευρώπης συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος. Το σχέδιο της ΝΤΠ αφορά ειδικά την χώρα μας η οποία είναι κόμβος προς την Ευρώπη, και η οποία κινδυνεύει πραγματικά από αυτό το επαίσχυντη σύμφωνο που θα αλλάξει πάρα πολλά στην ευρωπαϊκή ηπειρο.

πηγη

ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ......ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΧΕΡΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ Ε.Ε

ΕΜΠΛΕΞΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ!!!!Τους τα δωσε ο Μακρον και τωρα εμπλεξε με τον ευρωπαιο επιτροπο γερμανο. Συμφωνα με τις δηλωσεις του Γερμανου επιτροπου η Γαλλια παραβιαζει τους κανονισμους και θα πρεπει να προσεξει και να μειωσει το χρεος της!!!<<Τα κρατη μελη δεν μπορουν να συγχωρεσουν τοσο ευκολα>> υπογραμμισε ο Γερμανος επιτροπος Γκιντερ Ετινγκερ. Μεσα σε ολα αυτα δεν παρελειψε βεβαια να αναφερει και την Ιταλια οτι και αυτη παραβιαζει τους δημοσιονομικους κανονες!!!

«Κίτρινα γιλέκα» για Μακρόν και από τις Βρυξέλες - Επίτροπος προϋπολογισμού: «Η Γαλλία παραβιάζει τους κανονισμούς»

Η Ε.Ε. θα πρέπει να αναλάβει ενέργειες εις βάρος της Γαλλίας σχετικά με τους δημοσιονομικούς κανόνες, δήλωσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Προϋπολογισμού Γκίντερ Έτινγκερ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό περιοδικό Focus.

Σχολιάζοντας τις πρόσφατες επιπλέον δαπάνες στις οποίες προέβη ο Γάλλος πρόεδρος, δήλωσε ότι πρόκειται για διαρθρωτικές μόνιμες δαπάνες που θα διαρκέσουν όλο το 2020 και επανέλαβε ότι η Γαλλία παραβιάζει τους κανονισμούς τα τελευταία έντεκα χρόνια πλην του 2017.

«Τα κράτη-μέλη δεν μπορούν να συγχωρέσουν τη Γαλλία τόσο εύκολα», υπογράμμισε ο Γερμανός Επίτροπος διαφωνώντας με τον Πιερ Μοσκοβισί , ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί επιτρέπουν κάποιες ατασθαλίες εάν είναι περιορισμένες, προσωρινές και ιδιαίτερου χαρακτήρα. Ο Έτινγκερ πρόσθεσε επίσης ότι Γαλλία και Ιταλία πρέπει να πράξουν περισσότερα για να μειώσουν το χρέος τους, επισημαίνοντας ότι καμία χώρα δεν έχει εκμεταλλευτεί τα χαμηλά επιτόκια για να μειώσει τον δείκτη χρέους της.

πηγηhttps://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/736850_kitrina-gileka-gia-makron-kai-apo-tis-vryxeles-epitropos

Λαερτης Βασιλειου.... ενα φιδι που βαλαμε στον κορφο μας. Δειτε τι λεει ο Ανθελληνας ! ! !

Τον ταισαμε...
Τον περιθαλψαμε....
Προσπαθησαμε, να τον κανουμε ανθρωπο....
Και τωρα μας ανταμοιβει, οπως ενα φιδι, που ζεσταινεις στον κορφο σου...


Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί για ακόμη μια φορά με τις δηλώσεις του ο «γνωστός» ηθοποιός Λαέρτης Βασιλείου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης ο οποίος έχει κάνει καριέρα στην Ελλάδα και πλέον έχει εγκατασταθεί στην Αλβανία γιατί του πάει καλύτερα, εμφανίστηκε στην αλβανική τηλεόραση και αποκάλεσε τους φοιτητές που διαμαρτύρονται κατά της κυβέρνησης του Έντι Ράμα "αλήτες", μια έκφραση που πρώτος έχει χρησιμοποιήσει ο Αλβανός πρωθυπουργός.

Ο Λαέρτης Βασιλείου (Laerti Vasili), ο πατέρας του οποίου είναι Αλβανός και η μητέρα του Ελληνίδα, είχε προκαλέσει σάλο και όταν είχε απονείμει τα εύσημα στην αλβανική αστυνομία που σκότωσε τον Κωνσταντίνο Κατσίφα.

Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

πηγη 

Ειρωνευεται τους Ελληνες ο βολευτης του Τσυριζα.....δειτε τι γραφει στην καρτα του!

Η Αλαζονεια τους δεν εχει ορια...
Νομιζουν οτι εχουν το δικαιωμα να κοροιδευουν αυτους, που ξεγελασαν και τους φηφισαν....
Δικαιωμα του να ειναι αθεος, αλλα δεν εχει κανενα δικαιωμα να προσβαλει την δικη μου πιστη.....
Πρεπει να μαθει, οτι τιποτα δεν ειναι αιωνιο....
Και καποια ωρα, δεν θαναι βολευτης, ουτε στην κυβερνηση θαναι αιωνιως οι δικοι του....
Ολα, εδω πληρωνονται !



Γερμανία....Πάρτε και άλλους λαθρομετανάστες,αν θελετε παραταση στον ΦΠΑ !


Εκβιάζουν ανοιχτά οι Γερμανοί για την παράταση του ΦΠΑ στα νησιά και ζητούν ανταλλάγματα στο.... μεταναστευτικό! 
"Πάρτε και άλλους παράνομους μετανάστες προκειμένου να πάρει παράταση ο ΦΠΑ" είναι ο εκβιασμός του Βερολίνου.

Από τις γερμανικές Συμπληγάδες θα πρέπει να περάσει η διατήρηση του χαμηλού ΦΠΑ στη Λέσβο, στη Σάμο, στη Χίο, στη Λέρο και στην Κω καθώς όπως αποκαλύπτουν ευρωπαϊκές πηγές αναζητείται μια νομική φόρμουλα που θα συνδέει τους ειδικούς, χαμηλούς συντελεστές με τη μεταναστευτική κρίση, για να ξεπεραστούν οι ενστάσεις της Μπούντεσνταγκ.

Ευρωπαϊκές πηγές ανέφεραν ότι όντως η ελληνική κυβέρνηση συζητά το θέμα του ΦΠΑ με την Κομισιόν.

Σημείωσαν, ωστόσο, ότι η συζήτηση δεν έχει να κάνει με μια απλή παράταση του καθεστώτος αλλά με ένα νέο πλαίσιο, που θα συνδέεται με τις μεταναστευτικές ροές.

Ο σκόπελος είναι οι Γερμανοί, καθώς το έχουν περάσει από τη Βουλή τους κι ως εκ τούτου αναζητείται συμβιβαστική φόρμουλα…

Εξαγγελία Βίτσα για παράταση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά

Σαν «βόμβα» έσκασε στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης αλλά και στις Βρυξέλλες, η εξαγγελία Βίτσα χθες στη Βουλή, περί «χριστουγεννιάτικης» Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) για παράταση του χαμηλού ΦΠΑ στα νησιά του Αιγαίου.

Οι δηλώσεις Βίτσα μετατρέπουν το ζήτημα σε μείζον οικονομικό, πολιτικό και διπλωματικό θρίλερ. Και αυτό όχι μόνον γιατί δεν έκανε την εξαγγελία ο Πρωθυπουργός (από την ΔΕΘ τον Σεπτέμβριο ή προχθές έστω στη Βουλή) αφού ο ίδιος είχε αναλάβει προσωπικά την δέσμευση πριν 6 μήνες ότι δεν αυξηθεί ο ΦΠΑ.

Ούτε επειδή ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος δεν ανέφερε τίποτα στην (επί ένα μήνα σχεδόν) συζήτηση στη Βουλή του Προϋπολογισμού, ο οποίος προβλέπει ότι ο ΦΠΑ θα αυξηθεί.

Αλλά κυρίως γιατί ο ίδιος ο κύριος Βίτσας αποκάλυψε ότι «είμαστε σε μια διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή».

Η εξαγγελία Βίτσα προέκυψε σαν απάντηση στην επιμονή βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, να κάνει δεκτή τροπολογία τους σε νομοσχέδιο του υπουργείου του, για να μην αυξηθεί ο ΦΠΑ στα νησιά που έχουν οξύ πρόβλημα λόγω του μεταναστευτικού κύματος.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής την απέρριψε, με το επιχείρημα ότι «σχετικά με την τροπολογία της Νέας Δημοκρατίας, θα έρθει με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, πριν το τέλος του χρόνου ο τρόπος, που θα παραταθεί στα 5 νησιά το χαμηλό ΦΠΑ. Δεν μπορώ να την πω, γιατί είμαστε σε μία διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή».

«Καραμπόλα» Βίτσα

Σε κάθε περίπτωση, η εξαγγελία Βίτσα ότι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου –και πάλι- πρόκειται να ανασταλεί η αύξηση ΦΠΑ από 17% σε 24%, στα 5 νησιά του Αιγαίου (Σάμο, Λέσβο, Χίο, Κω και Λέρο) προκαλεί πολλαπλώς οικονομική και πολιτική αναστάτωση. Και αυτό γιατί:

1. Φορολογικά, οι τοπικές επιχειρήσεις δεν γνωρίζουν αν σε 10 μέρες θα ισχύει ΦΠΑ 24% και αν πρέπει να συνεχίσουν ή να σταματήσουν τις προετοιμασίες για μετάβαση στους νέους συντελεστές (προσαρμογή ταμειακών μηχανών, μηχανογραφικών συστημάτων κλπ). Ούτε ο κύριος Βίτσας αποκάλυψε αν η νέα παράταση θα ισχύσει για 6 μήνες ή παραπάνω, όπως προέβλεπε η τροπολογία που απέρριψε.

2. Οικονομικά, δεν πρόλαβε να στεγνώσει η μελάνη που τυπώθηκε ο νέος Προϋπολογισμός (πήρε ΦΕΚ μία ημέρα πριν) και η κυβέρνηση εμφανίζεται να «ξηλώνει το πουλόβερ», πριν καν ξεκινήσει το (προεκλογικό) έτος 2019.

3. Διπλωματικά, και εφόσον «είμαστε σε μία διαπραγμάτευση αυτή τη στιγμή» -όπως κατά λέξη ανέφερε ο κύριος Βίτσας- το οικονομικό επιτελείο δεν θα ήθελε να το δημοσιοποιήσει, εάν το αποτέλεσμα δεν ήταν εξασφαλισμένο και θετικό για την κυβέρνηση. Γιατί αν υπάρχει ο κίνδυνος της απόρριψης, ακυρώνεται το επιχείρημα ότι βγήκαμε από τα Μνημόνια.

πηγη 

Αναξιοπιστοι και δειλοι οι Αμερικανοι...Εγκατελειψαν τους συμμαχους τους, τους Κουρδους. Πανηγυριζει ο Σαλεμενος !


Πανηγυρίζει ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την συμφωνία με τον Ν.Τραμπ λέγοντας πως "Η Τουρκία γράφει ιστορία στην εξωτερική της πολιτική. 
Παίρνουμε αμερικανική υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξολόθρευση του ISIS και των...Κούρδων".

Τα πράγματα για τους Κούρδους είναι ολύ άσχημα καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναβάλει την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη μέχρι την ολοκληρωτική αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων.

Στο διάστημα που μεσολαβεί οι τουρκικές δυνάμεις θα παραλάβουν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που αφήνουν πίσω τους οι ΗΠΑ σύμφωνα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Επιπλέον σύμφωνα με το τουρκικό σχέδιο η Αγκυρα θα ενώσει 150 αραβικές και τουρκμενικές φυλές για επιχειρήσεις σε ολόκληρη την βόρεια Συρία εναντίον των δυνάμεων YPG/SDF.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι η Τουρκία ετοιμάζεται για μια νέα επιχείρηση εναντίον των Κούρδων σε Μάνμπιτζ, Χαλέπι και ανατολικά του Ευφράτη. Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από την Συρία.

"Η απόφαση να διεξάγουμε επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη είναι οριστική αλλά μετά τις εξαγγελίες του Ν.Τραμπ την αναβάλουμε μέχρι να αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις" είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

"Θα προχωρήσω σε βήματα σταθεροποίησης της Συρίας. Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία υποχώρηση όταν η εθνική ασφάλεια της χώρας μας βρίσκεται σε κίνδυνο" τόνισε.

"Εργαζόμαστε σε ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο ώστε να εξολοθρεύσουμε τους πυρήνες του ISIS που έχουν απομείνει στην χώρα και τους Κούρδους YPG στην Συρία" πρόσθεσε.

"Ζήτησα μόνο λογιστική υποστήριξη από τον Ν.Τραμπ. Σε αντάλλαγμα του υποσχέθηκα πως θα εξολοθρεύσω το ISIS" είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μ.Τσαβούσογλου, τόνισε:

"Εχουμε το χρονοδιάγραμμα για την Μάνμπιτζ. Θα το εφαρμόσουμε μόλις αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις".

O Συριακός Δημοκρατικός Στρατός (Κούρδοι), καταδικάζει την απόφαση του Λευκού Οίκου, να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία και επεσήμανε πως αυτή, θα έχει «αρνητικό αντίκτυπο» στην εν εξελίξει επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας στην περιοχή, και θα ενθαρρύνει τους τρομοκράτες και τους υποστηρικτές τους.

«Απευθυνόμαστε στη διεθνή κοινή γνώμη, και σας γνωστοποιούμε πως η μάχη κατά της τρομοκρατίας δεν έχει τελειώσει… Βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο, που απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες από όλους και μεγαλύτερη υποστήριξη από τον διεθνή συνασπισμό για να τη συνεχίσει, όχι την απόσυρσή του», τόνισε ο SDF σε ανακοίνωσή του

Ο SDF προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων θα έχει «επικίνδυνες συνέπειες» για τη διεθνή ασφάλεια και θα «εξαλείψει τις ελπίδες των ανθρώπων της περιοχής για ειρήνη και ασφάλεια¨.

πηγη 

Ψαχνουν και για τριτο ατομο; Δεν ηταν μονο δυο οι φονιαδες της Ελενης;

Ισως να υπηρχε κι αλλο εμπλεκομενο ατομο....
Ισως απλως συνεργος...
Ισως ομως και φονιας...



Ένα τηλεφώνημα που έγινε στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, οι οποίες εξετάζουν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο – «δόλωμα» για την άτυχη φοιτήτρια, στην πολύκροτη υπόθεση.

Οι κεραίες κινητής τηλεφωνίας μαρτυρούν ότι στις 27 Νοεμβρίου, λίγο πριν βρει φρικιαστικό θάνατο στα χέρια του 21χρονου Ροδίτη και του 19χρονου Αλβανού, η Ελένη μίλησε με την καλύτερη φίλη της, ενώ από την επομένη και μετά (οπότε δεν βρισκόταν στη ζωή) έχει κλήσεις από την οικογένεια της.

Συγκεκριμένα, στις 30 Νοεμβρίου καταγράφηκαν πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο. Το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου υπάρχει μία κλήση στο κινητό της 21χρονης (το οποίο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα) από μία κοπέλα η οποία μένει στον ίδιο δρόμο με τον 21χρονο.

Τα νέα στοιχεία έχουν βάλει ψύλλους στα… αυτιά των διωκτικών Αρχών. Έτσι έχουν αρχίσει ενδελεχείς έρευνες για να διαπιστώσουν αν υπήρχε κι άλλο πρόσωπο που ενεπλάκη τη μοιραία βραδιά, το οποίο πιθανότατα εμπιστευόταν η Ελένη και την παρέσυρε στα δίχτυα των δολοφόνων της. Όλα αναμένεται να βγουν στο φως από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στις συσκευές των εμπλεκόμενων.

πηγη 

Αλβαναρια που εγιναν Ελληνες στα χαρτια, τρεμουν μην γινει πολεμος με την Τουρκια και....

Σε παράκρουση τα Αλβαναριά δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο! 
Δεκάδες συμπατριώτες μας υπηρετούν στον Ελληνικό Στρατό .....
Να μην πολεμήσουν σε μία σύγκρουση με την Τουρκία....

Προβοκάτσια ολκής από το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων Albeu.com, την οποία ακολουθούν και άλλα ηλεκτρονικά μέσα στην γειτονική χώρα, με την αναφορά τους  ότι, «Ελλάδα και Τουρκία έχουν αυξήσει δραματικά τους τόνους τις τελευταίες εβδομάδες και μια σπίθα είναι αρκετή για να πάρει «φωτιά» η περιοχή με μια ένοπλη σύγκρουση, την οποία όμως πιθανόν να πληρώσουν οι Αλβανικής καταγωγής στρατιώτες που υπηρετούν στον ελληνικό στρατό.

«Το γεγονός αυτό ενισχύεται από τις δηλώσεις ανώτερων αξιωματούχων και στις δύο χώρες, οι οποίοι ρίχνουν περισσότερα λάδι στη φωτιά.

TI ANAΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Οι υπουργοί άμυνας της Τουρκίας και της Ελλάδας, καθώς και ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου του Ελληνικού Στρατού, έχουν κάνει πραγματικές πολεμικές δηλώσεις , προκαλώντας ανησυχίες στην Ευρώπη και πέρα από αυτήν.

Όσον αφορά την Αλβανία, το πρόβλημα είναι ότι στον Ελληνικό Στρατό υπάρχουν χιλιάδες νεαροί Αλβανοί που έχουν γεννηθεί ή έχουν εκπαιδευτεί στην χώρα από μικροί και τώρα εκτελούν την στρατιωτική τους θητεία στα ελληνοτουρκικά σύνορα.
Από την άλλη πλευρά, εκατομμύρια Αλβανών που ζουν εδώ και δεκαετίες στην Τουρκία σε περίπτωση ένοπλης σύγκρουσης μεταξύ των δύο χωρών, θα βρεθούν να πολεμούν μαζί με Έλληνες και Τούρκους και θα έχουμε το σενάριο να πολεμάει ο ένας Αλβανός εναντίον του άλλου, τονίζει το αλβανικό ΜΜΕ.

Μέσα από μια συνέντευξη πριν από λίγους μήνες με έναν Αλβανικής καταγωγής στρατιώτη, ο οποίος υπηρετεί στον ελληνικό στρατό στα σύνορα του Έβρου απέναντι από την Τουρκία, έγινε γνωστό στο πρακτορείο ειδήσεων Albeu.com ότι, σε αυτόν τον τομέα αποστέλλονται δεκάδες νέοι που κατάγονται από την Αλβανία σε μια αντι-αλβανική προσέγγιση που υιοθέτησε ο νυν Έλληνας Υπουργός Άμυνας, Καμμένος, καταλήγει το επαίσχυντο και προβοκατόρικο αλβανικό άρθρο.

Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα από αυτή την ωμή αλβανική προπαγάνδα η οποία προωθείται σαφώς από τα Τίρανα και προσωπικά από τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα που κάνει στην κυριολεξία ότι μπορεί για να προκαλέσει την χώρα μας.

Υπάρχουν μήπως πολλοί εδώ στην Ελλάδα που ενστερνίζονται πιθανόν αυτήν την προπαγάνδα των αλβανικών ΜΜΕ;

Όλοι οι αλβανικής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι υπηρετούν εκεί που υπηρετούν και οι υπόλοιποι ελληνικής καταγωγής πολίτες σε περιοχές όπου υπάρχει ανάγκη όπως ο Έβρος και τα νησιά.

Δεν κατανοούμε για ποιο λόγο και με ποιο περισσό θράσος ο αλβανικός τύπος υποδεικνύει στο ελληνικό υπουργείο άμυνας και στο ΓΕΣ που πρέπει ακριβώς να μην τοποθετούνται οι αλβανικής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι που εκπληρώνουν την στρατιωτικά τους καθήκοντα.

Η υπομονή και η καλή συμπεριφορά έχει τα όρια της και η Αλβανία θέλει να εισέλθει στην ΕΕ και αντί να κάνει «την πάπια» μιας και είναι όντως, σύμφωνα με διεθνείς οργανισμούς, είναι ένα κράτος-μαφία, μας προκαλεί με κάθε τρόπο κάθε στιγμή μέσω του κατευθυνόμενου τύπου που ελέγχει η συμμαχία Ράμα-Ερντογάν.

Εκτιμάται ότι μια καλή απάντηση σε αυτά τα δημοσιεύματα με ανάλογο τόνο θα τους έκανε καλό εκεί στην Αλβανία.

πηγη 

Ακουτε ρε προδοτες; Το «Μακεδονία Ξακουστή» στο γήπεδο των Σέλτικς χορεψαν στο ημιχρονο...Απο που θα φυγετε ρε ;





Το «Μακεδονία Ξακουστή» στο γήπεδο των Σέλτικς

Ελληνικό χρώμα και ελληνικοί ήχοι στο ημίχρονο του αγώνα στη Βοστώνη που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107

Μια μοναδική στιγμή σημειώθηκε στο ημίχρονο του αγώνα των Σέλτικς με τους Μπακς στη Βοστώνη .

Στην ανάπαυλα του παιχνιδιού που έληξε με νίκη των Μπακς με 120-107, στο παρκέ του γηπέδου των Σέλτικς εμφανίστηκε μια χορευτική ομάδα Ελλήνων ομογενών η οποία χόρεψε το «Μακεδονία Ξακουστή» με τη μελωδία του τραγουδιού να πλημμυρίζει το TD Garden.
πηγη



Απο που θα φυγετε ρε; 
Μεχρι και στην Βοστωνη το Μακεδονια ξακουστη χορευουν....
Και σεις πατε να την πουλησετε;
Πλησιαζουν οι εκλογες και θα πρεπει να πατε στα χωρια σας να μιλησετε....
Θα πατε;
Και τι θα πειτε;

Τι αλλο θα ακουσουμε; Οι αστυνομικοί φταίνε για τον φονο της Ελενης λεει και καταδικαζει το λυντσαρισμα του δολοφονου της ο πατερας της!

Με το συμπάθειο αλλά κάπου αρχίζει και «φλιπάρει» ο αριστερός πατέρας της δύστυχης Ελένης....
Οι αστυνομικοί φταίνε που σκοτώθηκε το παιδί μου..... 
Σταμάτα τις δηλώσεις, χριστιανέ μου και πένθησε την κόρη σου, έχεις καλό δικηγόρο, μην εκτείθεσαι...



Πατέρας Ελένης: Ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος είναι οι αστυνομικές αρχές του νησιού

Ευθύνες στην αστυνομία της Ρόδου επιρρίπτει ο πατέρας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη ο οποίος κατηγορεί τις Αρχές ότι συγκάλυψαν καταγγελία της κόρης του για βιασμό.

Ο Γιάννης Τοπαλούδης μιλώντας την Παρασκευή στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 χαρακτήρισε τις αστυνομικές αρχές του νησιού «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, επισημαίνοντας πως είχαν καταγράψει καταγγελία της κόρης του για βιασμό, πριν από περίπου έναν χρόνο.

Ο πατέρας της 21χρονης κατηγορεί τους αστυνομικούς ότι δεν έκαναν όσα προβλέπονται σε αντίστοιχες περιπτώσεις. «Η κόρη μου είχε καταγγείλει το γεγονός μαζί με τρεις φίλες της και ο αστυνομικός με τον οποίο συνομίλησε δεν κατέγραψε ούτε το κινητό της τηλέφωνο. Είναι δυνατόν να μην παίρνει κάποια δικά μας τηλέφωνα να μας ενημερώσουνε. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί» είπε.

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να πάρουν τα στοιχεία, να δουν το κορίτσι και τι έγινε;» διερωτήθηκε.

πηγη 

ΠΑΕΙ....<ΛΑΛΗΣΑΝ>ΑΥΤΟΙ !!!.Δεν φτανει που αποκαλουν το Αιγαιο μας<γαλαζια πατριδα τους>....τωρα μας δινουν και <συμβουλες>!!!!......

ΟΡΓΗ....προκαλουν οι καταπτυστες δηλωσεις του υπουργου αμυνας της Τουρκιας Χουλουσι Ακαρ.Εκτος το οτι αποκαλουν το Αιγαιο μας <γαλαζια πατριδα τους>!!!....μας δινει τωρα και <συμβουλες>για αυτοσυγκρατηση και να σταματησουμε λεει τις προκλησεις στο Αιγαιο την Μεσογειο και την Κυπρο...γιατι αλλιως το τιμημα θα ειναι βαρυ!!!Το θρασος τους δεν εχει ορια πια!!!!.....και εχουν ξεφυγει ..περα απο καθε οριο λογικης!!!!Προσπαθουν με καθε τροπο να δημιουργησουν τετελεσμεμενα γεγονοτα στην περιοχη!!!!...Καποιος ομως πρεπει να τους σταματησει!!!Ακουει η κυβερνηση.....η κωφευει????

Απειλεί ξανά ο Ακάρ: Το τίμημα θα είναι βαρύ για όσους προκαλούν στο Αιγαίο.

«Όλοι θα πρέπει να συγκρατηθούν. Αυτή την ειλικρινή συμβουλή δίνουμε στους γείτονές μας» δήλωσε ο Τούρκος υπ. Άμυνας απαντώντας στη δήλωση του αρχηγού ΓΕΕΘΑ ναύαρχου Αποστολάκη «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε»
Σε νέες προκλητικές δηλώσεις με τις οποίες απαντά στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ ναύαρχο Αποστολάκη για τη δήλωσή του «εάν οι Τούρκοι ανέβουν σε βραχονησίδα, θα την ισοπεδώσουμε» προχώρησε το Σάββατο ο υπουργός της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

«Όλοι θα πρέπει να μένουν μακριά από τις προκλήσεις στο Αιγαίο, τη Μεσόγειο και την Κύπρο, σε διαφορετική περίπτωση το τίμημα θα είναι βαρύ» είπε ο Τούρκος υπ. Άμυνας.

«Όλοι θα πρέπει να συγκρατηθούν. Αυτή την ειλικρινή συμβουλή δίνουμε στους γείτονές μας» πρόσθεσε ο κ. Ακάρ, ο οποίος στο παρελθόν έχει διατελέσει αρχηγός των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Χουλουσί Ακάρ απαντά στον ναύαρχο Αποστολάκη καθώς την Πέμπτη είχε δηλώσεις ότι «καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να προστατεύσουμε τη γαλάζια πατρίδα μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Στο Αιγαίο, στη Μεσόγειο, δεν θα υποχωρήσουμε από τα δικαιώματα του λαού μας, της Τουρκικής Δημοκρατίας και της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου. Έχουμε λάβει όλα τα μέτρα και δεν επιτρέπουμε κανένα τετελεσμένο».

πηγη

Μαλλιά κουβάρια....το «Εφάκι» έκανε ξαφνικό «ντου» και έπιασε τον «Μπάρκουλη του ΣΥΡΙΖΑ»- αγαπημένο της, να ξενοπηδάει!

ΑΥΤΟΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΟΙΤΑΝΕ ΝΑ Π@Δ@ΞΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΑΣΤΡΙΚΙΑ; 
ΕΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΚΟΥ ΒΕΒΑΙΑ. ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΒΑΛΑ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟ ΜΠΑΡΚΟΥΛΗ Ή ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ; 
ΒΟΥΪΖΕΙ ΠΑΛΙ Η ΝΤΟΥΡΟΥ, ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ

Μπορεί η κοινωνία να υποφέρει, οι Έλληνες να ετοιμάζονται για μια ακόμη χρονιά με γκρίζα και δυστυχισμένα Χριστούγεννα και η πατρίδα να ξεπουλιέται και να κινδυνεύει από τις προδοσίες και τους σχεδιαζόμενους διαμελισμούς, αλλά στους κυβερνητικούς διαδρόμους έχει σκάσει μια νέα «πυρηνική βόμβα» …σεξουαλικού περιεχομένου. Αυτό είναι το θέμα που τους «καίει» και ήδη προσπαθούν, όπως μαθαίνουμε, να το κουκουλώσουν και να το …εξαφανίσουν με κάθε τρόπο!

Στο επίκεντρο του νέου ροζ σκανδάλου, που φέρνουμε σήμερα στο φως, είναι δύο …γνωστά μας πρόσωπα: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος και η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου. Η πληροφορία που διακινείται «εμπιστευτικά» από στόμα σε στόμα είναι πολύ συγκεκριμένη και πολύ hot. Ειδικότερα: Οι δυο τους έγιναν μαλλιά κουβάρια όταν το «Εφάκι», όπως είναι το χαϊδευτικό της, έκανε ξαφνικό «ντου» και έπιασε τον -αποκαλούμενο και «Μπάρκουλη του ΣΥΡΙΖΑ»- αγαπημένο της να ξενοπηδάει!

Δεν είναι ξεκαθαρισμένο το πού ακριβώς σημειώθηκε η «επ’ αυτοφώρω» σύλληψη. Αυτό που συζητείται όμως είναι ότι έγινε στο σπίτι του καθώς Τζανακόπουλος και Αχτσιόγλου έχουν μεν ερωτική σχέση αυτόν τον καιρό, αλλά δεν συγκατοικούν. Αυτός κρατάει το σπίτι του στα βόρεια και αυτή το δικό της στο Παγκράτι και μόνο κάποιες ημέρες της εβδομάδας ή Σαββατοκύριακα τα περνούσαν μέχρι τώρα μαζί. Ένα ξημέρωμα λοιπόν του έκανε …επίσκεψη και τον βρήκε να «βγάζει τα μάτια του» με άλλη γκόμενα που λόγω του αιφνιδιασμού δεν μπόρεσε να κρύψει ή να την φυγαδεύσει. Το τι ακολούθησε δεν είναι δύσκολο να το φανταστεί κανείς. Έγινε της κακομοίρας και τα μπινελίκια πήγαν σύννεφο. Το πιο ωραίο όμως είναι ότι ύστερα από αυτό το συμβάν και το άγριο μαλλιοτράβηγμα που σημειώθηκε μεταξύ των ..τριών, άρχισε να γράφεται ο επίλογος στη σχέση του υπουργού Επικρατείας με την υπουργό Εργασίας. Το πλάκωμά τους ήταν το άγριο που αυτή τη στιγμή τουλάχιστον «υπάρχει μεταξύ τους τείχος», όπως μας έλεγε άνθρωπος που γνωρίζει την ιστορία. Βέβαια έχουν μεσολαβήσει οι γνωστοί αλλά και οι …συνάδελφοί τους για να τα ξαναβρούν αλλά δεν είναι βέβαιο το αποτέλεσμα. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα «συζητείται» και μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου διότι ξέρουν πολύ καλά ότι τέτοιες ιστορίες, όσο κι αν αφορούν την «προσωπική ζωή» των εμπλεκομένων, δεν παύουν να έχουν πολιτικό αντίκτυπο όταν μάλιστα πρόκειται για πρόσωπα που βρίσκονται στον στενό πρωθυπουργικό κύκλο. Γι αυτό και άρον άρον έχουν πέσει στη μέση λυτοί και δεμένοι για να σβήσουν τη φωτιά πριν πάρει διαστάσεις που θα προκαλέσουν άλλο ένα πλήγμα στη συνολική εικόνα της κυβέρνησης, ύστερα και από τα καραγκιοζιλίκια που έχουν προηγηθεί με τον σαλιάρη Τσίπρα, την Νοτοπούλου και όλες τις άλλες ροζ ιστορίες του ΣΥΡΙΖΑ. Και στο πλαίσιο αυτό οι «ενδιάμεσοι» προσπαθούν να πείσουν το εμπόλεμο πλέον ζευγάρι να κάνει …ανακωχή και εν όψει των γιορτών να εμφανιστούν από κοινού δημοσίως ώστε να μην προλάβουν να φουντώσουν οι «ψίθυροι» και «αρχίσουν τα νέα πρωτοσέλιδα που θα κάνουν σε όλους μας ζημιά», όπως φέρεται ότι τους είπε ένας από τους «ειρηνοποιούς». Αυτό ζήτησε, κατά την ίδια πληροφορίες, και ο Τσίπρας…

—————————— ——–

Να θυμίσουμε ότι ο 36χρονος Τζανακόπουλος και η 33χρονη Αχτσιόγλου «εμφανίστηκαν» για πρώτη ως ζευγάρι πριν από μερικούς μήνες -την περασμένη άνοιξη- κι ενώ είχαν προηγηθεί διάφορα χαριτωμένα και από τις δύο πλευρές: Αφενός τα πεταχτά φιλάκια και τα στιγμιότυπα από τις βόλτες του Τσίπρα με το Εφάκι μόλις έγινε υπουργός στη θέση του Κατρούγκαλου και αφετέρου η θυελλώδης σχέση και τα αρραβωνιάσματα του Τζανακόπουλου με την δημοσιογράφο Στέλλα Γκαντώνα. Να θυμίσουμε επίσης ότι και η σχέση αυτή είχε λήξει με θυελλώδη τρόπο όταν η Γκαντώνα τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με την Αχτσιόγλου και έγινε μέσα στη μέση του δρόμου της κακομοίρας. Τώρα ήταν η σειρά της Αχτσιόγλου να βρεθεί στη θέση της κερατωμένης!

—————————— ————

Το κεράτωμα παίρνει όπως φαίνεται τη μορφή …επιδημίας και μεταξύ των πολιτικών που μας κυβερνάνε αυτή την εποχή. Τα φώτα ήταν στραμμένα μέχρι τώρα περισσότερο στο γαλάζιο χώρο βεβαίως λόγω της κρίσης που ξέσπασε τον τελευταίο καρό στο γάμο του Κώστα Μπακογιάννη με την παρουσιάστρια του Σκάι Σία Κοσιώνη -και για την οποία έχουμε κάνει απανωτές αποκαλύψεις που συζητιούνται ακόμα- αλλά και των προβλημάτων που υπάρχουν π.χ. μεταξύ του Κώστα Καραμανλή -του επονομαζόμενου και Βούδα της Ραφήνας- και της Νατάσας Παζαΐτη.

Παλιότερα, όπως θυμόμαστε όλοι, οι χωρισμοί και τα διαζύγια είχαν ιδιαίτερο σασπένς όταν αφορούσαν περισσότερο ανθρώπους της σόουμπιζ, καλλιτέχνες, λεφτάδες και άλλους σελέμπριτις της δημόσιας ζωής. Κάτι βίζιτες και διάφορα ζιγκολό που «κυκλοφορούσαν» και αφού κεράτωναν ο ένας τον άλλο έβγαζαν στη συνέχεια τα άπλυτά τους στη φόρα μέσα από τηλεοπτικές εκπομπές τύπου (σκα)τιάνας και τα αντίστοιχα περιοδικά…

Να λοιπόν που και οι πολιτικοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του σήμερα έχουν γίνει κάτι αντίστοιχο. Έχουν πέσει στην ίδια κατηγορία. Όχι ότι δεν συνέβαιναν αυτά και στο παρελθόν αλλά τότε κρατούσαν και κάποια προσχήματα, έκρυβαν τις πομπές τους και δεν …καμάρωναν κι από πάνω για ό,τι έκαναν.

Τη σήμερον ημέρα όμως τα πηδήματα και τα κερατώματα, τα ερωτικά «τρίγωνα» και οι σεξουαλικές ανταλλαγές συντρόφων βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη. Αυτά και η μεγάλη ζωή, μέσα στον πλούτο και στο άφθονο χρήμα της εξουσίας και της λαμογιάς, είναι οι απόλυτες προτεραιότητές τους. Όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα και τρίτα. Κι όπως έλεγε ένας παλιός σε αυτά, «οι πασόκοι την πρώτη τετραετία 1981-85 έμαθαν να πηδάνε, τη δεύτερη να διορίζουν και την τρίτη, μετά το 1993, κατάκλεψαν ό,τι τους είχε ξεφύγει τα προηγούμενα χρόνια. Οι συριζαίοι προσπαθούν να συμπυκνώσουν τις τρεις τετραετίες σε …μία».

πηγη 

Αυτη η Ελληνιδα δασκαλα, ειναι για παρασημο.... το ακουτε οι Υπευθυνοι ;

Ευτυχως που υπαρχουν ακομη τετοιες δασκαλες, τετοιες Ελληνιδες...
Δυστυχως ομως αλλοι παρασημοφορουνται και προτεινονται για νομπελ.....


Διδάσκει σε έναν μαθητή - «Η καρδιά του σχολείου των Αρκιών χτυπά πολύ δυνατά», λέει η δασκάλα Μαρία-Φαίδρα Τσιαλέρα που βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών
Από την κάτω Τούμπα της Θεσσαλονίκης όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε βρέθηκε στο νησάκι Αρκιοί της Δωδεκανήσου δίνοντας μία πολύπλευρη μάχη για τον μοναδικό μαθητή του νησιού αλλά και για την επιβίωση των 35 κατοίκων του, που όπως και αυτή δεν το βάζουν κάτω.

Το λατρεύω αυτό το νησί δηλώνει σε συνέντευξη της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η δασκάλα Μαρία-Φαίδρα Τσιαλέρα η οποία χθες τιμήθηκε από την Ακαδημία Αθηνών «για την αφοσίωση και τη συνέπεια με την οποία εκτελεί τα καθήκοντα της». «Θεωρώ ότι αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών που καταβάλλουν οι εκπαιδευτικοί των νησιών της Δωδεκανήσου οι οποίοι δίνουν και την ψυχή τους στις εσχατιές του Αιγαίου» δήλωσε μετά τη βράβευσή της.

Η Μαρία Τσιαλέρα είναι μία ξεχωριστή περίπτωση εκπαιδευτικού αφού στους Αρκιούς βρέθηκε επειδή το ζήτησε και έχοντας καταφέρει στον 1,5 χρόνο που είναι στο νησί να κάνει γνωστό το σχολείο και το νησί, κυριολεκτικά στα πέρατα του κόσμου παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που υπάρχουν και να αναβαθμίσει τη λειτουργία του.

Εκεί, σε έναν από τους βράχους του Αιγαίου, η κ. Τσιαλέρα σκοπεύει να μείνει και τα επόμενα χρόνια δίνοντας τη δική της μάχη τόσο για να μην κλείσει το δημοτικό σχολείο όσο και για το ίδιο το νησί και τους κατοίκους του.

Ακολουθεί η συνέντευξη της δασκάλας Μαρίας-Φαίδρας Τσιαλέρα στον δημοσιογράφο Λουκά Μαστή για το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

-Πόσα χρόνια είστε εκπαιδευτικός κ. Τσιαλέρα;

Σχεδόν είκοσι χρόνια από τα οποία τα 19 σε νησιά της Δωδεκανήσου και στους Αρκιούς βρίσκομαι με απόσπαση για δεύτερη χρονιά. Ζήτησα να έρθω στο νησί και αποτελεί συνειδητή επιλογή παρά τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν μένοντας σε ένα νησί με 35 κατοίκους και έναν μόνο μαθητή. Τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησα σε σχολεία της Λέρου και των Λειψών.

-Έχετε μετανιώσει για την επιλογή σας;

Όχι δεν έχω μετανιώσει με τίποτα. Μακάρι να ζούσα μόνιμα εδώ, διότι το λατρεύω αυτό το νησί και κάνω ό,τι μπορώ τόσο για το σχολείο όσο και γενικότερα για τους κατοίκους του νησιού.

-Είναι δύσκολο το έργο σας;

Υπάρχει φοβερή μοναχικότητα στο νησί και είναι δύσκολο να είσαι δασκάλα με έναν μόνο μαθητή. Δεν μπορείς όμως να εγκαταλείψεις αυτό το παιδί. Εμένα προσωπικά αυτή η μοναχικότητα δεν με ενοχλεί. Προσπαθώ με κάθε τρόπο να στηρίξω και τους κατοίκους του ακριτικού αυτού νησιού διότι η κοινωνία του νησιού θέλει πράγματι συμπαράσταση.

-Πριν πάτε στο νησί είχατε γνώση της κατάστασης που θα αντιμετωπίζατε;

Παρακολουθούσα το τι γίνεται στο νησί και ήξερα τι συμβαίνει. Πιστεύω όμως ότι αν αποφασίσεις να αγωνιστείς λιθαράκι - λιθαράκι μπορείς να έχεις θετικά αποτελέσματα και να αλλάξεις τα πράγματα προς το καλύτερο. Αυτό γίνεται και με το σχολείο αφού έχω καταφέρει και έχω δίκτυο φίλων σε όλη την Ελλάδα αλλά και στην ομογένεια που συνδράμουν στις προσπάθειες που γίνονται.

Έχω οργανώσει εκπαιδευτικές εκδρομές για τον μοναδικό μαθητή, διδάσκεται Αγγλικά με τη συνδρομή κέντρου ξένων γλωσσών της Λέρου, συμμετέχουμε σε κοινές δράσεις με άλλα σχολεία, υπάρχει συνεχής διαδραστική δραστηριότητα ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια που έχουμε από τον Στρατό που σε μόνιμη βάση καλύπτει τις ανάγκες που υπάρχουν στο σχολικό κτίριο. Στις εκδηλώσεις μάλιστα του σχολείου επιδιώκουμε και συμμετέχουν και όλοι οι κάτοικοι του νησιού.

Έχουμε κάνει γνωστό το σχολείο και το νησί σε όλη την Ευρώπη , ενώ τις εκδηλώσεις που κάνουμε τις παρακολουθούν και οι επισκέπτες του την τουριστική περίοδο.

Σημαντική εξέλιξη αποτέλεσε το γεγονός ότι από τον Οκτώβριο του 2017 το σχολείο απέκτησε σταθερή γραμμή Ίντερνετ( με προσωπική παρέμβαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά) και από τον περασμένο Μάρτιο ευρυζωνική σύνδεση.

-Θα συνεχιστούν αυτές οι προσπάθειες;

Θα συνεχιστούν γιατί η καρδιά του σχολείου των Αρκιών χτυπά πολύ δυνατά. Βλέπουμε και πιο μακριά για την ανάπτυξη του νησιού. Ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή, κυρίως από ομογενείς, με στόχο την ανάπτυξη των Αρκιών με σκοπό να παραμείνουν οι κάτοικοι στο νησί και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για να εγκατασταθούν και άλλοι. Ένας από τους άμεσους στόχους είναι να εγκατασταθεί μόνιμα γιατρός στο νησί πράγμα που θα έχει σημαντικά οφέλη και κυρίως θα σταματήσουν οι κάτοικοι του νησιού να αισθάνονται παραμελημένοι.

πηγη 

ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ.. ΤΟ ΠΑΕΙ Ο ΣΑΛΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ!!!Απο το Αγιο Ορος μεχρι και την Αμοργο θελει να .........

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΟΥΣ!!!! Η Τουρκια προκαλει ευθεως την Ελλαδα υστερα απο την νεα NAVTEX που εξεδωσε και δεσμευει περιοχες του Αιγαιου απο το Αγιο Ορος ...μεχρι και Ναξο Αμοργο.....για να πραγματοποιησει ασκησεις!!!Δεν δισταζει μαλιστα να χρησιμοποιησει και πραγματικα πυρα στην θαλασσια περιοχη νοτια του Καστελοριζου!!!! Με την κινηση αυτη θελει να περασει το μηνυμα....οτι αποκοπτει σταδιακα τα νησια του Ανατολικου και Βορειου Αιγαιου απο την υπολοιπη Ελλαδα ωστα να περασουν στην αρμοδιοτητα της Τουρκιας!!!...Βεβαια ολο αυτο το σκηνικο που δημιουργειται ειναι κινησεις πανικου του Σαλεμενου ...λογω του αγωγου East-Med ...Ελλαδας-Ισραηλ-Κυπρου.!!..Αναμενουμε τις εξελιξεις!!!!

Eκτός ελέγχου: Το τουρκικό Ναυτικό φτάνει μέχρι... Άγιο Όρος και ανοίγει πυρ σε Καστελόριζο-Κυπριακή ΑΟΖ εντός εορτών!

Εκτός ελέγχου η τουρκική προκλητικότητα. Με αφορμή την συμφωνία για τον East-Med, η Αγκυρα "πυροβολεί" Ισραήλ-Ελλάδα-Κύπρο και ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ. Στο "κόκκινο" η ελληνοτουρκική ένταση καθ' όλη την διάρκεια των εορτών.

Η Τουρκία προχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής στην δέσμευση τριών μεγάλων περιοχών στο Αιγαίο για πραγματοποίηση ασκήσεων για όλο σχεδόν το 2019 ενώ ανοίγει "πυρ" εντός Κυπριακής ΑΟΖ.

Με την NAVTEX 1368/18 δεσμεύεται μεγάλη περιοχή μεταξύ Σαμοθράκης- Θάσου -Αγίου Όρους -Λήμνου, με την 1369/18 περιοχή μεταξύ Άη Στράτη και Σκύρου και με την 1370/18 περιοχή μεταξύ της Ικαρίας της Νάξου και της Αμοργού για ασκήσεις για ολόκληρο το 2019 έκτος ορισμένων μικρών χρονικών διαστημάτων.

Ταυτόχρονα, η Τουρκία συνέχισε την τακτική αυτή της συντήρησης της έντασης αναγγέλλοντας άσκηση με πραγματικά πυρά στις 24 ,26 ,29,31 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου  σε περιοχή εντός της Κυπριακής ΑΟΖ νότια της Λεμεσού και άσκηση με πραγματικά πυρά την παραμονή των Χριστουγέννων στην θαλάσσια περιοχή νότια του Καστελόριζου στο όριο του 28ου Μεσημβρινού!

Με τις δεσμεύσεις αυτές φυσικά η Τουρκία θέλει να στείλει και το μήνυμα ότι έχει και η ίδια λόγο μέχρι και το μέσο του Αιγαίου εκεί που φθάνει η σταθερή παράνομη διεκδίκηση της για μετατροπή του Αιγαίου σε θάλασσα ειδικών συνθηκών που και η ίδια έχει αρχικά δικαιοδοσία μέχρι του 25ου μεσημβρινού και συνεπώς κυριαρχικά δικαιώματα επι της υφαλοκρηπίδας μέχρι το μέσο του Αιγαίου.

Με την έκδοση των NAVTEX  αυτών η Τουρκία επιδιώκει επίσης να στείλει το μήνυμα αποκοπής των ελληνικών νησιών του Ανατολικού και Βόρειου Αιγαίου από τον ηπειρωτικό κορμό της Ελλάδας ώστε να εγκλωβίζονται σταδιακά σε ζώνη αρμοδιότητας της ίδια της Τουρκίας.

Ο τρόπος με τον οποίο βεβαίως έχουν σχεδιασθεί αυτές οι περιοχές για τις τουρκικές ασκήσεις, οδηγούν υποχρεωτικά σε ένταση καθώς οι πτήσεις  από και προς τις περιοχές αυτές από τα τουρκικά μαχητικά προκαλούν το μεγάλο πλήθος των παραβιάσεων του ελληνικού Εναέριου Χώρου και των παραβάσεων εντός του FIR Αθηνών.

Οι NAVTEX  αυτές μάλιστα παραβιάζουν και το Μνημόνιο Παπούλια Γιλμάζ(1988) καθώς προβλέπουν την πραγματοποίηση ασκήσεων και στην διάρκεια των εθνικών και θρησκευτικών εορτών και όλο το καλοκαίρι που βάσει των ΜΟΕ αποφεύγονταν οι ασκήσεις στην διάρκεια της τουριστικής περιόδου.

πηγη

Μηνες εσκουζαν οι ξευτιλισμενοι για τα πλουσιοπαροχα αναδρομικα ενστολων και κάποιοι πήραν… χαρτζιλίκι ΜΟΝΟ 17 ευρώ!

Φωναζαν και εσκουζαν οτι φορτωνουν με χρημα τους Ενστολους....
Μεχρι που καποιοι ηλιθιοι τους πιστευαν και εβριζαν τους ενστολους....
Τους χρησιμοποιησε ακομη μια φορα....
Και θα το κανει πολλες φορες ακομη....



«Ψαλιδισμένα» αναδρομικά είδαν σήμερα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους χιλιάδες απόστρατοι των σωμάτων ασφαλείας.

Πολλοί πιστώθηκαν ποσά της τάξης των 17 ευρώ, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, και κάνουν λόγο για παραπλανητικές υποσχέσεις από την πλευρά της κυβέρνησης.

«Η οργή και η αγανάκτηση των συναδέλφων έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο που δεν μπορώ να τους κρατήσω. Ειλικρινά έχουν αγανακτήσει η άνθρωποι γιατί θεωρούν ότι εμπαίζονται, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Ροζής, Πρόεδρος Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού.

Μάλιστα, σε μία ένδειξη του αλαλούμ που επικρατεί, συνταξιούχοι με την ίδια προϋπηρεσία που αποστρατεύτηκαν με τον ίδιο βαθμό είδαν μεγάλες αποκλίσεις στα αναδρομικά που έλαβαν.

Παράδειγμα τρεις πλωτάρχες εν αποστρατεία, με 26 χρόνια υπηρεσίας έκαστος, με τους οποίους επικοινώνησε ο ΣΚΑΪ. Ο πρώτος πήρε 1.236 ευρώ, ο δεύτερος 370 και ο τρίτος 428.

Οι περικοπές και οι διαφορές παραμένουν ανεξήγητες καθώς για πρώτη φορά δεν εστάλη μαζί το πληροφοριακό έγγραφο ανάλυσης κρατήσεων. Πληροφορίες αναφέρουν πως το έγγραφο θα αναρτηθεί στον ΕΦΚΑ στις 19 Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως οι απόστρατοι υπέστησαν έως έξι έμμεσες ή άμεσες περικοπές τα χρόνια της κρίσης: Τρεις μειώσεις συντάξεων, εισφορά ασθενείας, φόρο 20% και εισφορά αλληλεγγύης για συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ.





pentapostagma

Ευχαριστώ την Ελλάδα για την υποστήριξη στην εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας.

Αναγνωριζουν, το οτι η Ελλαδα, δεν αναγνωρισε το Κοσοβο...
Αγαπουν, τους Ελληνες και την Ελλαδα....
Το δειχνουν, σε καθε τους ενεργεια....
Εστω κι αν η Ελλαδα, δεν εμποδισε τους βομβαρδισμους των, απο το ΝΑΤΟ...




«Θέλω να ευχαριστήσω  την Ελλάδα για την υποστήριξη στην εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας,λεει ο Πρωθυπουργος τους  ο Βουτσιτς..

Οι πολίτες τη Σερβίας θεωρούν την Ελλάδα σύμμαχο και φίλη χώρα τόσο στη πολιτική όσο και στην οικονομία και σε άλλα σημαντικά ζητήματα», αναφέρει ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς σε ανάρτησή του στο twitter


πηγη 

Κολαση στον Περσικο κολπο....Επιθεση με πυραυλους εξαπελυσε το Ιραν εναντιον Αμερικανικου αεροπλανοφορου !


Πολεμικά πλοία που ανήκουν στην Ιρανική Φρουρά της Επανάστασης εκτόξευσαν πυραύλους κατά του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου John Stennis, που εισήλθε στα ύδατα του Περσικού Κόλπου την Παρασκευή για πρώτη φορά μετά τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001.

Tην συγκεκριμένη είδηση την μεταφέρει το Associated Press, όπως και το Αραβικό RT.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι πλοία που ανήκουν στην Ιρανική Φρουρά της Επανάστασης εκτόξευσαν πυραύλους στο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ John Stennis.

Τα ιρανικά πλοία παρακολουθούσαν στενά τον αεροπλανοφόρο και την ομάδα των πλοίων που το συνόδευαν, εκτόξευσαν πυραύλους ενώ πέταξαν drone κοντά του σύμφωνα με το πρακτορείο.

«Προσπαθούμε να κάνουμε τις επιχειρήσεις μας απρόβλεπτες σε μεγαλύτερο βαθμό », δήλωσε ο εκπρόσωπος του Πέμπτου Στόλου των ΗΠΑ στο Μπαχρέιν. «Ταυτόχρονα, είναι στρατηγικά προβλέψιμες για συμμάχους.», αναφέρει το dimpenews

Η ομάδα των σκαφών που συνοδεύουν τον John Stennis περιλαμβάνει τον εκτοξευτή ρουκετών Mobile Bay, τα καταδρομικά Decatur και Metscher καθώς και ένα υποβρύχιο. Αυτή είναι η πρώτη είσοδος αμερικανικού αεροπλανοφόρου στον Κόλπο μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης των ΗΠΑ από τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Δειτε βιντεο ΕΔΩ

πηγη 

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

TO ΝΕΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ TΟY ΒΛΑΔΙΜΗΡΟY ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ <ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ> ΣΤΙΣ ΗΠΑ...!!!!

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΗ ΟΙ S-500....απο τον Ρωσικο στρατο!!!Σε ενα νεο οπλικο συστημα ετοιμαζονται να επιχειρησουν οι ρωσικες ενοπλες δυναμεις . Κατα πολυ πιο εξελιγμενοι οι νεοι αντιαεροπορικοι πυραυλοι S-500 δυναται να καταστρεψουν διηπειρωτικους βαλλιστικους πυραυλους με πολυ μεγαλη ταχυτητα ανω των 5 μαχ.Υστερα απο αυτην την εξελιξη....αποδεικνυεται οτι οι Ρωσοι για μια ακομη φορα υπερτερουν σε τεχνογνωσια απο τους Αμερικανους....οπως βεβαια επισημαινουν και αμερικανοι αναλυτες!!!

Αμερικανοί αναλυτές: «Οι ρωσικοί S-500 θα οδηγήσουν στην απόσυρση F-22, F-35 και Β-2»

Ο ρωσικός στρατός ετοιμάζεται να δοκιμάσει τους πρωτότυπους S-500, οι οποίοι μπορούν να καταστρέψουν διηπειρωτικούς βαλλιστικούς πυραύλους, μαχητικά με ταχύτητα άνω των 5 μαχ.

Οι νέοι S-500 αναμένεται να είναι πιο αποτελεσματικοί από τους S-400, έχοντας χρόνο αντίδρασης μόλις 3-4 δευτερόλεπτα, ενώ οι προκάτοχοί τους χρειάζονταν 9 με 10 δευτερόλεπτα.

Οι S-500 μπορούν να εντοπίσουν και να επιτεθούν σε πάνω από 10 βαλλιστικούς πυραύλους ταυτόχρονα

σε ύψος 600 χλμ και με ταχύτητα 7.000 μέτρα το δευτερόλεπτο.
Σύμφωνα με κάποιες πηγές οι S-500 θα έχουν ακτίνα δράσης τα 2.000 χλμ ενώ θα μπορούν να καταστρέψουν τους βαλλιστικούς πυραύλους πριν αυτοί μπουν ξανά στην ατμόσφαιρα.

Οι S-500 θα μπορούν να συνεργαστούν με τους S-400, S-300VM4, S-350 καθώς και άλλα όπλα ώστε να είναι δυνατή η δημιουργία ενός αποτελεσματικού δικτύου προστασίας.

Αμερικανοί αξιωματούχοι θεωρούν πως τα τελευταίας τεχνολογίας F-22, F-35 και B-2 δεν θα μπορούν να ανταγωνιστούν τους S-500, οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με τελευταίας τεχνολογίας ραντάρ που ανιχνεύουν ακόμα και αεροσκάφη τεχνολογίας στελθ.

πηγη

Οργια και ναρκωτικά με φοιτήτριες στη Ρόδο....έχουν κληθεί συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης Ελένης για να καταθέσουν! ! !


Νεκρή και 24χρονη κοπέλα, μετά την Ελένη Τοπαλούδη....
Πολλα θα βγουν ακομη στην φορα!

Οργια, ναρκωτικά, απειλές, εκβιασμοί και πορνεία είναι λίγα από όσα φέρεται ότι συμβαίνουν τις μικρές ώρες σε διάφορα σημεία της Ρόδου, υπό τον έλεγχο ενός μεγάλου κυκλώματος που δρα ανεξέλεγκτα στο νησί και στα δίχτυα του έχουν μπλέξει δεκάδες φοιτητές και φοιτήτριες!

Τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν 18 μέρες μετά την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και οι Αρχές φαίνεται ότι έχουν βγάλει λαβράκι από τις καταθέσεις και τις μαρτυρίες. Οι προεκτάσεις της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο προκαλούν σοκ και ουσιαστικά ανοίγουν νέο κύκλο ερευνών για τις διωκτικές και τις εισαγγελικές Αρχές.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτό έχουν κληθεί συμφοιτήτριες της αδικοχαμένης Ελένης για να καταθέσουν.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το μεγάλο κύκλωμα ναρκωτικών που δρα στο νησί έχει πιάσει στα δίχτυα του φοιτητές, οι οποίοι χρησιμοποιούνται ως βαποράκια, αρχικά προσφέροντας ουσίες σε κοπέλες που επίσης σπουδάζουν στη Ρόδο. Οταν οι αντιστάσεις των κοριτσιών μειώνονται λόγω της χρήσης ουσιών, προσκαλούνται να συμμετάσχουν σε όργια, δίχως να υποψιάζονται ότι η εξέλιξη θα είναι να αναγκαστούν να βγουν στην πορνεία!

Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια των ομαδικών σεξουαλικών συνευρέσεων κάποιοι βιντεοσκοπούν τα πάντα εν αγνοία των κοριτσιών, τα οποία κατόπιν εκβιάζουν απειλώντας ότι θα ανεβάσουν τα hot βίντεο στο διαδίκτυο και θα τα στείλουν στις οικογένειές τους, αν δεν πάνε σε ραντεβού για πληρωμένο σεξ με άτομα που θα τους υποδείξουν αυτοί!

«Υπάρχουν ενδείξεις»

Ο χαροκαμένος πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης, είναι πεπεισμένος ότι στο νησί των ιπποτών δρα κύκλωμα με πολλά πλοκάμια που εκμεταλλεύεται κοπέλες από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας οι οποίες πηγαίνουν στη Ρόδο για να σπουδάσουν και απευθύνει έκκληση για την εξάρθρωσή του: «Υπάρχουν κάποιες ενδείξεις μέσα από ιστοσελίδες και κάποιες καταγγελίες για κύκλωμα εκβιαστών. Κάποια κορίτσια σαν το δικό μου βιάζονται, εκβιάζονται και απειλούνται. Να προσέχουν ειδικά τα κορίτσια τα οποία είναι από απομακρυσμένες περιοχές» κατήγγειλε ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, χαρακτηρίζοντας το παιδί του «ευκολόπιστο άτομο: «Αυτό της κόστισε τη ζωή. Στο παιδί μου κάτι συνέβαινε, αλλά μάλλον ντρεπόταν να μου το πει και έγινε έρμαιο αιμοβόρων ανθρώπων. Για τον λόγο αυτό παρακαλώ όλους όσοι γνωρίζουν, όσα παιδιά έχουν υποστεί τέτοιου είδους απειλές, να μιλήσουν. Να μην ντραπούν και φοβηθούν, όπως έκανε η Ελένη».

Ο θείος της 21χρονης και δικηγόρος της οικογένειας Ευάγγελος Γκιουγκής υποστήριξε ότι είναι πιθανό στη δολοφονία της άτυχης Ελένης να εμπλέκεται και τρίτο άτομο. «Πριν από έναν χρόνο είχε βιαστεί από τρεις άντρες και την εκβίαζαν με βίντεο. Πήγε να καταγγείλει το συγκεκριμένο περιστατικό στην Αστυνομία μαζί με τρεις φίλες της και όχι μόνη της. Αυτό έγινε μία εβδομάδα μετά τον βιασμό, αλλά της είπαν οι αστυνομικοί τότε ότι δεν θα μπορέσει να αποδείξει η ίδια ότι έγινε η συγκεκριμένη πράξη του βιασμού, οπότε δεν είχε κανένα νόημα να καταθέσει. Η Ελένη δεν το είπε ποτέ στους γονείς της. Τη μέθυσαν εκείνο το βράδυ, δεν ξέρω τι μπορεί να της έριξαν στο ποτό που ήπιε, αλλά η κοπέλα ήταν μεθυσμένη, όπως μας εξομολογήθηκε η φιλενάδα της. Αφήνουν τη φίλη και πάνε την Ελένη στο σπίτι της αυτοί οι τρεις άντρες, όπου και τη βίασαν. Αυτό το περιστατικό δεν έχει τελειώσει, τώρα ανοίγει» καταλήγει ο θείος της ατυχης Ελένης.

Η δικογραφία

Αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε σε στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία και προκύπτουν από τις καταθέσεις συμφοιτητριών της άτυχης Ελένης, για τις οποίες τόνισε ότι «στο μέλλον πρέπει να πούμε άλλα πράγματα».

Στο μεταξύ, οι διωκτικές Αρχές περιμένουν την άρση απορρήτου επικοινωνιών της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ώστε να εξακριβώσουν αν οι δράστες είχαν δώσει στην άτυχη κοπέλα κάποια ουσία που την κατέστησε ανήμπορη να αντιδράσει.

Σοκ! Νεκρή 24χρονη στο νησί των ιπποτών

Νέα παγωμάρα προκαλεί στην κοινωνία της Ρόδου, που δεν έχει συνέλθει ακόμη από το σοκ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, η είδηση ότι μια 24χρονη βρέθηκε από τον πατέρα της νεκρή μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Μιχαήλ Πετρίδη, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για αυτοχειρία!

Στο σπίτι έφτασαν ισχυρή δύναμη αστυνομικών και διασώστες του ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά για την άτυχη κοπέλα που είχε απαγχονιστεί. Στο μεταξύ, ειδοποιήθηκαν η Εισαγγελία Ρόδου και ο ιατροδικαστής, ενώ οι αξιωματικοί ερευνούν με κάθε λεπτομέρεια όλα τα στοιχεία και τα δεδομένα, έτσι ώστε να καταλήξουν σε ασφαλή συμπεράσματα για το τι ώθησε στην αυτοκτονία την άτυχη κοπέλα.

πηγη 

Αναβαθμιζει η Ελλαδα τα σαπακια Αμερικανικα μαχητικα αεροπλανα της, με ελεημοσυνη των ΗΠΑ.....


Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούν με 488 εκατ.$ το πρόγραμμα....
Κι ετσι μας βουλωνουν το στομα ενω πουλανε τα υπερσυγχρονα F35 στους Τουρκους....
Απ την αλλη μερα οι Ρωσοι πουλανε τους αντιαεροπορικους πυραυλους S400 κι αυτοι στους Τουρκους και μας λενε , μην ανησυχειτε ειναι αμυντικο οπλο .......
Και η Ελλας εχει χρηματα αφθονα μονο για επιντοματα στους λαθρο....
Διαβαστε λεπρομερειες παρακατω....

Το Αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε εχθές  την κατακύρωση του συμβολαίου για την αναβάθμιση των 84 F-16 της ΠΑ ύψους 996.775.000 δολαρίων στην εταιρεία Lockheed Martin.

Από αυτά τα 996 εκατ. $ τα 488 κεατ. προέρχονται από χαμηλότοκο δάνειο μέσω  FMS της αμερικανικής κυβέρνησης, κάτι που ουσιαστικά ισοδυναμεί με έμμεση χρηματοδότηση του προγράμματος από την Ουάσιγκτον. (FMS funds in the amount of 488.419,750$ are being obligated at the time of award).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας, η Lockheed Martin θα αναλάβει την αναβάθμιση 84 ελληνικών F-16 στην έκδοση V, έναντι 996.775.000 δολαρίων, ποσό αρκετά χαμηλότερο από το 1,1 δισ. $ που υπολογιζόταν αρχικά ότι θα στοιχίσει το πρόγραμμα.

Το ύψος των ετήσιων δόσεων, δεν θα είναι σταθερό, αλλά θα εξαρτάται από το παραδοτέο έργο, δηλαδή την πρόοδο των εργασιών.

Αυτές θα πραγματοποιηθούν στο Fort Worth στο Τέξας και την ΕΑΒ, ενώ ως χρόνος περάτωσης των διαδικασιών αναβάθμισης δίνεται η 30η Ιουνίου 2027.

Το Κέντρο Διαχείρισης Κύκλου Ζωής της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ, το οποίο έχει την έδρα του  στην αεροπορική βάση Wright-Patterson στο Οχάιο αναλαμβάνει υπεύθυνο για το πρόγραμμα.

Η ανακοίνωση της σύμβασης από το Αμερικανικό Υπουργείο Άμυνας σηματοδοτεί και εξελίξεις για την ΕΑΒ, η οποία περιμένει την υπογραφή της σύμβασης με την Lockheed Martin, ώστε να μπορέσουν να ξεκινήσουν οι απαραίτητες διαδικασίες για να είναι έτοιμη η εταιρία να φέρει εις πέρας την αναβάθμιση των ελληνικών F-16.

Η παραλαβή του πρώτου αναβαθμισμένου F-16 της ΠΑ στο επίπεδο Viper θα γίνει, σύμφωνα με τον υφιστάμενο προγραμματισμό το αργότερο έως τα Χριστούγεννα του 2019 δηλαδή σε ένα χρόνο από σήμερα.

Αυτό θα επιτρέψει  να ανοίξει η γραμμή παραγωγής στην ΕΑΒ, από την οποία θα βγουν τα υπόλοιπα αναβαθμισμένα F-16.

Ακόκη βέβαια το πρώτο F-16 της ΠΑ: δεν έχει αναχωρήσει για τις ΗΠΑ και στόχος αυτό είναι γίνει τις επόμενες ημέρες, ώστε το πρωτότυπο να επιστρέψει  στην Ελλάδα πριν το τέλος του 2019.

πηγη 

ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!!!Ο Σαλεμενος πηρε το <χρισμα>απο τον Τραμπ!!!..Αραγε....τι του "ταξε ????.........

ΧΟΝΤΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!!Η Αγκυρα και επισημως πλεον πηρε το πρασινο φως απο τον Τραμπ και σχεδιαζει μεγαλη επιθεση κατα των Κουρδων μολις αποχωρησουν οι Αμερικανικες δυναμεις απο τον Εφρατη.Για μια ακομη φορα αποδειχτηκε στην πραξη....οτι δεν υπαρχουν φιλοι και συμμαχοι απο κανεναν και για κανεναν!!!!Με την αποχωρηση των αμερικανικων δυναμεων ανοιγει ο ασκος του Αιολου στην περιοχη....και η Τουρκια πλεον γινεται ο γενικος δερβεναγας....με απροβλεπτες συνεπειες και για την παγοσμοια ειρηνη!!!Το μεγαλο ερωτημα ειναι...τι ειπωθηκε και τι παιχνιδι παιχτηκε μεταξυ Τραμπ και Ερντογαν.....ωστε οι Αμερικανοι να αποχωρησουν....και να αφησουν την περιοχη στο ελεος...του Ερντογαν!!!!

Πανηγυρισμοί Ερντογάν: «Η Τουρκία έγραψε ιστορία - Πήρα υποστήριξη από ΗΠΑ για την εξολόθρευση των Κούρδων»

Πανηγυρίζει ο Ρ.Τ.Ερντογάν για την συμφωνία με τον Ν.Τραμπ λέγοντας πως "Η Τουρκία γράφει ιστορία στην εξωτερική της πολιτική. Παίρνουμε αμερικανική υλικοτεχνική υποστήριξη για την εξολόθρευση του ISIS και των...Κούρδων".

Τα πράγματα για τους Κούρδους είναι πολύ άσχημα καθώς ο Ρ.Τ.Ερντογάν αναβάλει την επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη μέχρι την ολοκληρωτική αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων.

Στο διάστημα που μεσολαβεί οι τουρκικές δυνάμεις θα παραλάβουν τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό που αφήνουν πίσω τους οι ΗΠΑ σύμφωνα με τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Επιπλέον σύμφωνα με το τουρκικό σχέδιο η Αγκυρα θα ενώσει 150 αραβικές και τουρκμενικές φυλές για επιχειρήσεις σε ολόκληρη την βόρεια Συρία εναντίον των δυνάμεων YPG/SDF.

Ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας ανακοίνωσε ότι η Τουρκία ετοιμάζεται για μια νέα επιχείρηση εναντίον των Κούρδων σε Μάνμπιτζ, Χαλέπι και ανατολικά του Ευφράτη. Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ώρες μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από την Συρία.

"Η απόφαση να διεξάγουμε επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη είναι οριστική αλλά μετά τις εξαγγελίες του Ν.Τραμπ την αναβάλουμε μέχρι να αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις" είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

"Θα προχωρήσω σε βήματα σταθεροποίησης της Συρίας. Δεν πρόκειται να κάνουμε καμία υποχώρηση όταν η εθνική ασφάλεια της χώρας μας βρίσκεται σε κίνδυνο" τόνισε.

"Εργαζόμαστε σε ένα νέο επιχειρησιακό σχέδιο ώστε να εξολοθρεύσουμε τους πυρήνες του ISIS που έχουν απομείνει στην χώρα και τους Κούρδους YPG στην Συρία" πρόσθεσε.

"Ζήτησα μόνο λογιστική υποστήριξη από τον Ν.Τραμπ. Σε αντάλλαγμα του υποσχέθηκα πως θα εξολοθρεύσω το ISIS" είπε ο Ρ.Τ.Ερντογάν

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μ.Τσαβούσογλου, τόνισε:

"Εχουμε το χρονοδιάγραμμα για την Μάνμπιτζ. Θα το εφαρμόσουμε μόλις αποχωρήσουν οι αμερικανικές δυνάμεις".

Είναι φανερό, πως η Αγκυρα αναλαμβάνει πλέον τον ρόλο του τοποτηρητή στην Συρία μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από την περιοχή.

Ανακοίνωση των δυνάμεων SDF

O Συριακός Δημοκρατικός Στρατός (Κούρδοι), καταδικάζει την απόφαση του Λευκού Οίκου, να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα από τη Συρία και επεσήμανε πως αυτή, θα έχει «αρνητικό αντίκτυπο» στην εν εξελίξει επιχείρηση κατά της τρομοκρατίας στην περιοχή, και θα ενθαρρύνει τους τρομοκράτες και τους υποστηρικτές τους.

«Απευθυνόμαστε στη διεθνή κοινή γνώμη, και σας γνωστοποιούμε πως η μάχη κατά της τρομοκρατίας δεν έχει τελειώσει… Βρίσκεται σε ένα πολύ κρίσιμο στάδιο, που απαιτεί συντονισμένες προσπάθειες από όλους και μεγαλύτερη υποστήριξη από τον διεθνή συνασπισμό για να τη συνεχίσει, όχι την απόσυρσή του», τόνισε ο SDF σε ανακοίνωσή του

Ο SDF προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως η αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων θα έχει «επικίνδυνες συνέπειες» για τη διεθνή ασφάλεια και θα «εξαλείψει τις ελπίδες των ανθρώπων της περιοχής για ειρήνη και ασφάλεια¨.

πηγη

ΘΑΥΜΑ! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....Δεν αρκεί να μιλάει κανείς με την Τουρκία αλλά θα πρέπει να την κάνει να φοβάται ! ! !



Σε βαρυσήμαντη δήλωση προχώρησε ο αναπληρωτής ΥΠΕΞ  (ο οποίος στην ουσία ασκεί τα χρέη κανονικού ΥΠΕΞ) μετά την λήξη του  έκτακτου Συμβουλίου Εθνικής Εξωτερικής Πολιτικής λέγοντας πως «Απέναντι στην Τουρκία δεν επαρκεί η διπλωματία χρειάζονται και οι Ένοπλες Δυνάμεις»

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στις δηλώσεις του αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη ότι «εάν ανέβουν οι Τούρκοι σε βραχονησίδα θα την ισοπεδώσουμε. Κι αυτή είναι μια κόκκινη γραμμή που την ενστερνίζεται και η κυβέρνηση» είπε ότι «η διπλωματία μόνη της δεν επαρκεί, χρειάζεται και η αποτρεπτική ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων και η δήλωση του κ. Αποστολάκη είναι προφανώς ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι πάντοτε παρούσες εκεί για να αποκρούσουν οποιαδήποτε κίνηση αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας. Δεν απειλούμε κανέναν» σημείωσε ο Κατρούγκαλος, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha.

Ερωτηθείς εάν φοβάται ότι η Τουρκία προχωρήσει σε μία κίνηση αμφισβήτησης της κυριαρχίας μας απάντησε:

«Δεν φοβόμαστε τίποτα, πρέπει να παίρνουμε όμως τα μέτρα μας. Και τα μέτρα μας τα παίρνουμε και με την ανάπτυξη των Ενόπλων Δυνάμεων, τα πρωτόκολλα τα οποία έχουν προβλεφθεί για οποιοδήποτε σενάριο και πρέπει βέβαια πάντοτε να υπενθυμίζουμε στην άλλη πλευρά ότι εμείς είμαστε μια φιλειρηνική δύναμη, δεν διεκδικούμε τίποτα ούτε απειλούμε, αλλά προφανώς είμαστε εδώ για ν’ αποκρούσουμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση της κυριαρχίας μας»

Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν πως στην κυβέρνηση για πρώτη φορά κατάλαβα ότι δεν αρκεί να μιλάει κανείς με την Τουρκία αλλά ότι θα πρέπει να την κάνει να φοβάται.

Η Άγκυρα διαχρονικά και ιστορικά φοβάται μόνο την δύναμη των όπλων κάτι που το ελληνικό πολιτικό σύστημα ουδέποτε κατανόησε αλλά θα φρόντιζε να εξοπλίζονται επαρκώς οι ΕΔ ασχέτως μνημονίων και της οικονομικής κατάστασης της χώρας.

Τώρα η πολιτική ηγεσία αντιλαμβάνεται ότι τα λόγια δεν επαρκούν αλλά ο χρόνος πιέζει. Όλοι θέλουν να βγουν τα κοιτάσματα της Α.Μεσογείου άμεσα και η κατασκευή του East Med είναι «προ των πυλών»

πηγη

Αποκεφαλισαν την κοπελα και φωναζαν ....Είναι το θέλημα του Αλλάχ, αυτό είναι για τη Συρία ! ! !

Αυτοι ειναι οι καημενοι προσφυγες που μας ερχονται και τους ταιζουμε....
Αυτα, σε λιγο οταν νοιωσουν ισχυροι, θα τα κανουν και εδω....
Ξυπνατε βλακομετρα, που πιστευετε τα περι καημενων!
Διαβαστε λεπτομερειες παρακατω...

Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τριών από τους εξτρεμιστές μουσουλμάνους που ευθύνονται για το αποτρόπαιο έγκλημα ....

«Εχθρούς του Θεού» χαρακτήριζαν τις Σκανδιναβές τουρίστριες στο Μαρόκο οι τέσσερις τζιχαντιστές εγκληματίες που πιστεύεται ότι σχεδίασαν και εκτέλεσαν τη δολοφονία τους.

Τα πτώματα της Λουίζα Βεστεράγκερ Γέσπερσεν, 24 ετών, από τη Δανία, και της Μάρεν Ούλαντ, 28 ετών, από τη Νορβηγία βρέθηκαν τη Δευτέρα κοντά στο χωριό Ιμλίλ, στην οροσειρά του Άτλαντα.

Τέσσερα άτομα έχουν τεθεί συνολικά υπό κράτηση από τις μαροκινές Αρχές. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας από 25-33 ετών, οι οποίοι ήταν ορκισμένοι υποστηρικτές του Ισλαμικού Κράτους.

Στην δημοσιότητα μάλιστα έχει δοθεί και ένα βίντεο που δείχνει τους τέσσερις εξτρεμιστές νεαρούς να δίνουν όρκο πίστης στο Ισλαμικό Κράτος και στον ηγέτη του, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, πριν διαπράξουν τους αποτρόπαιους φόνους.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ

Ένα ακόμη βίντεο, που εμφανίστηκε σε ιστότοπους που πρόσκεινται στο ISIS, και δείχνει τον αποκεφαλισμό της μίας εκ των γυναικών, επιβεβαιώθηκε ως αυθεντικό, ανέφεραν εχθές οι υπηρεσίες πληροφοριών της Δανίας.

Στο φρικιαστικό κλιπ, ακούγονται ανδρικές φωνές να φωνάζουν «Είναι το θέλημα του Αλλάχ» και «Αυτό είναι για τη Συρία», υπονοώντας ότι η εκτέλεση αποτελεί ανταπόδοση για τους βομβαρδισμούς της Δύσης κατά των τζιχαντιστικών δυνάμεων στη συγκεκριμένη χώρα.
Δειτε το ΕΔΩ

Τέσσερις άνδρες έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για τη δολοφονία των δύο κοριτσιών, που έκαναν διακοπές στο Μαρόκο.

Ορισμένα από τα στοιχεία των τεσσάρων συλληφθέντων έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, μαζί με φωτογραφίες τους.

Πρόκειται για νεαρούς άνδρες, χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, που διέμεναν σε διάφορες γειτονιές του Μαρακές.

Ο πρώτος από αυτούς συνελήφθη την Τετάρτη, αφού οι αρχές ανακάλυψαν την ταυτότητά του κοντά στο σημείο της δολοφονίας. Οι αλλοι τρεις τζιχαντιστές συνελήφθησαν εχθές σε ένα λεωφορείο στο Μαρακές, όταν ένας από τους επιβάτες πρόσεξε τα όπλα που κουβαλούσαν πάνω τους και ειδοποίησε τις αρχές.

 Τρεις από τους φερόμενους ως δολοφόνους



Πέρα από τα ενοχοποιητικά βίντεο που δεν αφήνουν αμφιβολία για την ενοχή των συλληφθέντων, πλήθος καταθέσεων από αυτόπτες μάρτυρες τους τοποθετούν κοντά στις δύο άτυχες γυναίκες, λίγες ώρες πριν τη δολοφονία. Τρεις από αυτούς φέρονται να είχαν κατασκηνώσει κοντά στο σημείο όπου είχαν στήσει τις σκηνές τους οι δύο νεαρές, προφανώς για να παρακολουθούν τις κινήσεις τους.

Γύρω στις 2-3 τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι τρεις άνδρες καταγράφηκαν από την κάμερα ενός άλλου κατασκηνωτή να φεύγουν από το σημείο.

Όπως μεταδίδει η Daily Mail, ένας από τους φερόμενους δολοφόνους ήταν παντρεμένος. Η γυναίκα του μάλιστα μίλησε σε τοπικά ΜΜΕ και τον περιέγραψε σαν έναν άνδρα «παθιασμένο με το κυνήγι αλλά τεμπέλη».

Αν και τσακώνονταν συχνά επειδή ο νεαρός δεν ήθελε να βρει δουλειά, ακόμα και μετά την αποβολή της γυναίκας του, «δεν έδειχνε ικανός να σκοτώσει», είπε η γυναίκα σε δημοσιιογράφο.

ΠΗΓΗ 

Αμερικανο Λοχια, αιχμαλωτισαν οι Τουρκοι και οι Αμερικανοι ποιουν την νησσαν....

Η Άγκυρα αιχμαλώτισε Αμερικανό Λοχία.....
Τον συνέλαβαν σε αεροδρόμιο....
Κανένα σχόλιο από την Ουάσινγκτον....


Αμερικανός Λοχίας με Τουρκικές ρίζες, όπως αναφέρουν ξένα δημοσιεύματα, συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης από τις Τουρκικές Αρχές, με την κατηγορία ότι είναι οπαδός του Γκιουλέν.

Το όνομα του στρατιώτη είναι Yahya Oze, ο οποίος υπηρετούσε στη βάση του Ιντσιρλίκ, ως μεταφραστής. Ο στρατιώτης ετοιμαζόταν να μεταβεί στις ΗΠΑ, όπου όμως δεν πρόλαβε, καθώς η τουρκική αστυνομία του εμπόδισε την έξοδο από την χώρα.

Η Αμερικανική Διοίκηση που εδρεύει στην Ευρώπη, όπως και η Αμερικανική πρεσβεία στην Τουρκία, δεν προχώρησε μέχρι τώρα σε κάποιο σχολιασμό.

Αναμένουμε αντιδράσεις και από τις δύο πλευρές τις επόμενες ώρες.

πηγη 

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!..ΞΑΦΝΙΚΟ ΕΙΔΥΛΛΙΟ ΗΠΑ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!.....Τι μας ετοιμαζουν αραγε??.....

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!Υστερα απο το ξαφνικο ειδυλιο Αμερικης και Τουρκιας και με την κοινη ναυτικη ασκηση στην Νοτιοδυτικη Κυπρο....η Αγκυρα εχει παρει φορα...και βαζει στο ματι το Καστελοριζο!!!Οι <<φιλοι μας>>και <<συμμαχοι μας>>Αμερικανοι τελικα με ποιους ειναι??Με την Ελλαδα η με την Τουρκια???Γιατι αυτο το ξαφνικο ειδυλλιο με την Αγκυρα???Μηπως επαναφερουν στο προσκηνιο το << σχεδιο Ατσεσον>>του 1964????Ειναι πολλα τα ερωτηματα.....στα οποια πρεπει να μας απαντησουν οι <<φιλοι μας>>οι Αμερικανοι!!!!Παντως ενα ειναι το σιγουρο.....οτι κατι δυσαρεστο μας ετοιμαζουν!!!!

Άσχημη εξέλιξη για τον Ελληνισμό: Άσκηση Τουρκίας-ΗΠΑ νοτιοδυτικά της Κύπρου – Η Άγκυρα στοχοποιεί το Καστελόριζο & το αποκαλεί «Meis»!

Φόρα μεγάλη πήραν οι Τούρκοι μετά τις δηλώσεις Τραμπ περί αποχώρησης των αμερικανικών δυνάμεων από την Β.Συρία και ξεσάλωσαν στην κυριολεξία σήμερα με υπερπτήσεις αεροσκαφών, ειδικά πάνω από το Καστελόριζο , το οποίο το ονομάζουν Meis ή Kızılhisar και το έχουν βάλει πλέον στο μάτι. 

«Η Ελλάδα δεσμεύεται να ανακηρύξει αποκλειστική  ζώνη στην ανατολική Μεσόγειο», αναφέρει σύσσωμος ο τουρκικός τύπος σήμερα.

Μάλιστα φιλοξενεί τις δηλώσεις του Π.Καμένου οι οποίες ομιλούν για το σχεδιασμό ανακήρυξης αποκλειστικής οικονομικής ζώνης γύρω από το μικρό νησί Καστελόριζο, μόλις ένα μίλι από την τουρκική ακτή.

«Η ΑΟΖ του Καστελόριζου έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικονομία της χώρας μας. Μέσα στους επόμενους μήνες, θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες για το θέμα αυτό για να αποδεσμεύσουμε  τις δυνατότητες εξόρυξης φυσικού αερίου για τη χώρα μας, αποκαλύπτοντας μεγάλα πεδία αερίου που θα καλύψουν τις ανάγκες των μελλοντικών γενεών», ανέφερε ο κ. Καμμένος κατά την επίσκεψή του σε στρατιωτικό φυλάκιο στο νησί.

Η τουρκική ηλεκτρονική εφημερίδα hurriyetdailynews.com όμως αναφέρει ότι «το 12 τετραγωνικών χιλιομέτρων νησί , που ονομάζεται Meis ή Kızılhisar στα τουρκικά, διαθέτει 500 κατοίκους και είναι δίπλα στην Τουρκία».

Τουρκικό όνομα σε ελληνικό νησί με αναφορά στον αριθμό κατοίκων είναι μία νέα πρόκληση, η οποία όμως μας ξυπνά μνήμες από το μακρινό 1964. 

Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου, τον Ιούνιο του 1964 επισκέφθηκε την Ουάσιγκτον και παρά τις αφόρητες πιέσεις δεν υπέκυψε στις ορέξεις  του προέδρου Λίντον Τζόνσον και να αποδεχθεί το Σχέδιο Άτσεσον, που προέβλεπε διχοτόμηση της Κύπρου και παραχώρηση του Καστελόριζου στην Τουρκία!

Ο Αμερικανός πρόεδρος τον πίεζε ειδικά για το Καστελόριζο και ο Έλληνας πρωθυπουργός του δήλωσε ότι οτιδήποτε θα έπρεπε  να περάσει από το ελληνικό κοινοβούλιο, για να τον αποφύγει και να εισπράξει την γνωστή απαξιωτική φράση του Τζόνσον.

Μήπως λέμε, το σχέδιο Σχέδιο Άτσεσον είναι και πάλι σε ημερήσια διάταξη από τις «σκοτεινές κυβερνήσεις» ΗΠΑ και Τουρκίας οι οποίες έχουν αγαστές σχέσεις, κάτι που το κατανοήσαμε βαθιά χθες με την «ανεξήγητη» απόφαση Τραμπ για την Συρία;

Αυτή ήταν, είναι και θα είναι η πολιτική των ΗΠΑ για το Αιγαίο, για την ελληνοτουρκική διένεξη και φυσικά για το Καστελόριζο που αποτελεί σαφέστατα τον υπαρθμ ένα στόχο της Άγκυρας.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τον τουρκικό τύπο,  πολεμικά πλοία Τουρκίας και ΗΠΑ, διεξήγαγαν στα νοτιοδυτικά  της Κύπρου ναυτική  εκπαίδευση.

Οι Τουρκικές κορβέτες TCG GOKCEADA,  TCG GEMLIK, μαζί με το αμερικανικό αντιτορπιλικό USS D. COOK εκτέλεσαν άσκηση από 17 έως 19 Δεκεμβρίου 2018, σαν να μην συμβαίνει τίποτα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Συνεχίζεται το τουρκικό κρεσέντο των απειλών

“Εάν οι Ε/κ συνεχίσουν τις δραστηριότητες έρευνας και γεώτρησης στις διαφιλονικούμενες περιοχές θα αντιδράσουμε ανάλογα”, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Daily Sabah.

Σε δηλώσεις του ο Τούρκος Υπουργός τόνισε ότι το  γεωτρύπανο Πορθητής ξεκίνησε την πρώτη του γεώτρηση στα ανοιχτά της Αττάλειας στην Μεσόγειο, προσθέτοντας ότι το δεύτερο γεωτρύπανο που αγόρασε η Τουρκία θα ξεκινήσει σε νέα σημεία το 2019 .

«“Ελπίζω ότι το δεύτερό μας γεωτρύπανο θα φτάσει στην Τουρκία περί τα τέλη Ιανουαρίου. Μετά τον αναγκαίο εξοπλισμό του, το νέο μας γεωτρύπανο θα ξεκινήσει γεωτρήσεις με συγκεκριμένο πρόγραμμα. Σχεδιάζουμε να κάνουμε τουλάχιστον δύο γεωτρήσεις τον χρόνο σε βαθιά νερά στην Μεσόγειο και τη Μαύρη Θάλασσα”, ανέφερε  ο ίδιος.

Τα σχέδια των Τούρκων αφορά Αιγαίο και Α.Μεσόγειο ταυτόχρονα ενώ τώρα ετοιμάζουν την εξόντωση εκατοντάδων Κούρδων στην Συρία από την οποία θα βγουν μόνο με πόλεμο.

Οι Τούρκοι φαίνεται όμως ότι θα «πουλήσουν» φόρα παρτίδα τον Πούτιν, κάτι που διαφάνηκε εδώ και μερικούς μήνες μετά την στενή αμυντική συνεργασία με την φιλοδυτική Ουκρανία.

Όταν ολοκληρωθεί η «κυβίστηση» Ερντογάν στις ΗΠΑ, τότε θα ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση για την πολεμική αντιπαράθεση με την Ελλάδα για το Αιγαίο και την Α.Μεσόγειο.

Τότε και μόνον, το Καστελόριζο θα αποτελέσει πιθανότατα τον πρώτο στόχο της Ταξιαρχίας των Τούρκων πεζοναυτών στην Φώκαια της Σμύρνης, τα μέλη της οποίας εκπαιδεύονται μαζί άλλους εντατικά εδώ και μεγάλο διάστημα.

Ορθώς δήλωσε λοιπόν χθες ο Έλληνας Α/ΓΓΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης ότι μόνοι μας θα πολεμήσουμε τους Τούρκους.

πηγη

<ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ> ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ!!!.....<ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ>.......

ΑΣΧΗΜΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ!!!Δραματικες ωρες ζουνε οι Κουρδοι....μετα την αποφαση του Τραμπ να αποσυρει τα Αμερικανικα στρατευματα απο την Συρια!!Ηδη οι πρωτοι αμερικανοι στρατιωτες απεχωρησαν ...και αφησαν μονους Γαλλους και Βρετανους!!!Απο την αλλη πλευρα Κουρδοι και Ισραηλινοι <<επιτιθονται>>κατα του Τραμπ για αυτη του την αποφαση....και του φωναζουν μας <<προδωσες>>!!!Ολα πλεον αλλαζουν τωρα στην Μ.Ανατολη....με απροβλεπτες συνεπειες!!!Σιγουρα τωρα οι Τουρκια θα εξαπολυσει μαζικες επιθεσεις κατα των Κουρδων....που οι <<συμμαχοι τους >>Αμερικανοι τους αφησαν συξυλους!!!Αραγε τι κρυβεται πισω απο αυτην την ατακτη υποχωρηση των Αμερικανων???Το επομενο διαστημα θα δειξει τις οποιες εξελιξεις στην περιοχη!!!!

EKTAKTO- Δηλώσεις Τραμπ: «Τα παιδιά μας επιστρέφουν από Συρία» - Σφοδρή επίθεση από Ισραήλ-Κούρδους: «Μας πρόδωσες»

Δραματικές στιγμές ζουν για ακόμη μια φορά οι Κούρδοι οι οποίοι αφού φωνάζουν στον Ν.Τραμπ "μας πρόδωσες" προστρέχουν σε Παρίσι και Δαμασκό προκειμένου να βρουν συμμάχους απέναντι στην επικείμενη τουρκική επιχείρηση ανατολικά του Ευφράτη.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ με μπαράζ αναρτήσεων στο τουίτερ υπεραμύνεται της απόφασης του για αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από την Συρία. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πρώτοι Αμερικανοί στρατιώτες ήδη έφυγαν από την Συρία πριν λίγες ώρες με τους Βρετανους και Γαλλους να μενουν πισω.

Της απόφασής του να κηρύξει τη νίκη εναντίον της οργάνωσης ISIS και να αποσύρει πλήρως τα στρατεύματα των ΗΠΑ από τη Συρία υπεραμύνθηκε την Παρασκευή ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, εν μέσω δριμείας κριτικής που δέχεται στο εσωτερικό του κόμματός του και από ισραηλινά ΜΜΕ.

Σε σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, o Τραμπ είπε πως εκπληρώνει μια υπόσχεση της προεκλογικής εκστρατείας του το 2016 να εγκαταλείψει την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

"Οι Ηνωμένες Πολιτείες έκαναν τη δουλειά άλλων χωρών, περιλαμβανομένης της Ρωσίας και του Ιράν, με ελάχιστα ως αντάλλαγμα και είναι «καιρός για άλλους να πολεμήσουν τελικά»" έγραψε.

«Η αποχώρηση από τη Συρία δεν ήταν έκπληξη. Έκανα εκστρατεία γι’ αυτό επί χρόνια. Και πριν από έξι μήνες, όταν ήθελα πολύ δημόσια να το κάνω αυτό, συμφώνησα να μείνω κι άλλο.

Η Ρωσία, το Ιράν, η Συρία και άλλοι είναι ο τοπικός εχθρός του ISIS. Κάναμε δουλειά εκεί.

Είναι καιρός να γυρίσουμε σπίτι και να ανοικοδομήσουμε #MAGA» (Make America Great Again – Να κάνουμε την Αμερική μεγάλη ξανά)" έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Twitter.

«Θέλουν οι ΗΠΑ να είναι ο χωροφύλακας της Μέσης Ανατολής, χωρίς να παίρνουν τίποτα (σε αντάλλαγμα) για την απώλεια πολύτιμων ζωών και για τα τρισεκατομμύρια δολάρια που δαπανούν για να προστατεύσουν άλλους, που, σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις, δεν εκτιμούν αυτό που κάνουμε;

Θέλουμε να είμαστε εκεί για πάντα; Είναι καιρός άλλοι να πολεμήσουν τελικά», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Σφοδρές αντιδράσεις από Ισραήλ-Κούρδους

Τώρα ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να φύγει από τη Συρία. Ήθελε να το κάνει και πριν, αλλά πείσθηκε να μείνει. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό θα αποδυναμώσει την ισχύ των ΗΠΑ έναντι του Ιράν και θα ρίξει την ανατολική Συρία στο χάος, γράφει σε ανάλυσή της η Jerusalem Post και προβλέπει:

Η Τουρκία θα ξεκινήσει μια πολεμική επιχείριση, εάν οι ΗΠΑ φύγουν και οι Κούρδοι μαχητές, που βοήθησαν να ηττηθεί το Ισλαμικό Κράτος, πιθανόν θα έχουν να δώσουν ένα νέο πόλεμο και ίσως να υπογράψουν συμφωνία με τη Δαμασκό.

Αυτό θα εμπλέξει το Ιράν και το o συριακός Στρατός θα εισέλθει στην ανατολική Συρία. Μια νέα σύγκρουση θα προκύψει.

Το αντάρτικο που διεξάγει το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ, θα μπορούσε να εμφανιστεί και στη Συρία.

Οι σύμμαχοι των Ηνωμένων Πολιτειών βλέπουν ότι οι ΗΠΑ δεν είναι σοβαρές.

Για το Ισραήλ αποτελεί μια δυνητική απειλή, καθώς ο «διάδρομος προς τη (σ.σ. Μεσόγειο) θάλασσα» του Ιράν θα επεκταθεί.

Η ιρανική επιρροή θα μεγαλώσει. Θα αποδυναμωθεί η εμπιστοσύνη στις ΗΠΑ.

Όλο το Κουρδιστάν -και το ιρακινό- θα αποσταθεροποιηθεί.

Με το ρητό «οι Κούρδοι δεν έχουν φίλους παρά μόνο τα βουνά», απαντάνε πλέον όλο και περισσότεροι Κούρδοι στην απόφασή του Ντόναλντ Τραμπ να πάρει τον αμερικανικό στρατό από τη Συρία.

Τώρα οι Κούρδοι σκάβουν χαρακώματα, αποφασισμένοι να πεθάνουν υπερασπιζόμενοι τη γη τους, απέναντι στα οθωμανικά ασκέρια του Ερντογάν και στους τζιχαντιστές μισθοφόρους τους.

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στην περιοχή αισθάνονται ανασφαλείς, αφού –όπως έγραψε η ισραηλινή Haaretz– «η αμερικανική αποχώρηση από τη Συρία δείχνει ότι η Ουάσιγκτον είναι σύμμαχος, αλλά μέχρι ενός σημείου».

Σε άλλο άρθρο γνώμης στη Haaretz, η απόφαση του Τραμπ αποκαλείται «ανήθικη».

«Το μεγάλο ψέμα του Ντόναλντ Τραμπ στη Συρία θα γυρίσει για να κυνηγήσει την Αμερική», γράφει η ισραηλινή εφημερίδα.

Αλλά και η Jerusalem Post γράφει ότι η απόφαση των ΗΠΑ να αποσυρθούν από τη Συρία, μπορεί να ρίξει την περιοχή στο χάος και χαρακτηρίζει την πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή «δίχως τιμή».

Οι Ισραηλινοί αισθάνονται ότι εγκαταλείπονται από τις ΗΠΑ έρμαια στην απειλή του Ιράν, που συγκεντρώνει στρατεύματα στο έδαφος της Συρίας, αν και ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου διαβεβαιώνει ότι το Ισραήλ έχει τη στρατιωτική ισχύ για να αντισταθεί.

"Με μια απόφαση του ο Ντόναλντ Τραμπ εγκατέλειψε δύο αφοσιωμένους συμμάχους του.

Τους Κούρδους στην οργή των Τούρκων και των Ιρανών και τους Ισραηλινούς στην οργή των Ιρανών και των Τούρκων.

Η Μέση Ανατολή παραδίδεται στο χάος. Στο έλεος των Τούρκων, των Ιρανών και των Ρώσων.

Ο δυτικός πολιτισμός καταρρέει στο προκεχωρημένο του φυλάκιο" γράφουν ισραηλινά ΜΜΕ

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.