Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Ω ΡΕ <ΒΡΕΓΜΕΝΗ ΣΑΝΙΔΑ>ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ!!!Αποφασισαν να παιρνουν 5.850 ευρω για τα τηλεφωνικα τους εξοδα οι.......

ΑΙΣΧΟΣ!!!Παλι την τσεπουλα τους φτιαξανε οι βολευτες μας!!!Την στιγμη που ενας λαος υποφερει απο την οικονομικη ανεχεια....των μνημονιων......στο Κυνοβουλιο παλι κανανε το θαυμα τους!!!Με μια αποφαση προκληση.....αποφασισαν ολοι οι βολευτες να παιρνουν λεφτα για τα τηλεφωνικα τους εξοδα μεχρι και 5.850 ευρω ετησιως!!!!.......Βγαλτε τωρα τα συμπερασματα σας!!!!!

Απόφαση – πρόκληση: Πόσα χρήματα παίρνουν οι βουλευτές για τα τηλεφωνικά τους έξοδα

 Aντιδράσεις προκαλεί ήδη απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων σχετικά με τα έξοδα των Ελλήνων βουλευτών και των ευρωβουλευτών. Σε μια χρονική στιγμή όπου οι πολίτες περιμένουν λίγα λεφτά από το μέρισμα ή άλλα επιδόματα, έρχεται αυτή η απόφαση που θα δημιουργήσει νέες έντονες κριτικές στο πολιτικό σύστημα.

Πιο αναλυτικά, η απόφαση που δημοσιοποιήθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναφέρει πως ο Πρόεδρος της Βουλής λαμβάνοντας υπόψιν συγκεκριμένες συνταγματικές διατάξεις αλλά και τις ετήσιες δαπάνες του Κοινοβουλίου, επιτρέπει σε κάθε Έλληνα βουλευτή κι Ευρωβουλευτή να απολαμβάνει αστρονομικά, για τις εποχές, ποσά με σκοπό να καλύψει τα τηλεφωνικά του έξοδα.

Το επιτρεπόμενο ποσό για τον κάθε βουλευτή κι ευρωβουλευτή μπορεί να φτάσει ακόμη και τα 5.850 ευρώ ετησίως.

πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.