Σάββατο 18 Απριλίου 2020

Λεσβος: Τι τα ηθελαν τα τοξα και τα βελη οι Καημένοι που συνεληφθησαν απο την Αστυνομια;

Σιγουρα οχι για κυνηγι...
Ουτε για σκοποβολη...
Προβλεπεται απελαση αμεσα...
Θα γινει η θα εφεθουν ελευθεροι;

Αλλοδαποί λοιπον, κυκλοφορούσαν με τσεκούρι και τόξο με βέλη!
Για που ετοιμάζονταν άραγε;
Συνελήφθησαν χθες (17-04-2020) στην ευρύτερη περιοχή της  Μυτιλήνης, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μυτιλήνης, δύο (2) αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια αστυνομικού ελέγχου, βρέθηκαν στην κατοχή του συλληφθέντων, κατά περίπτωση, τόξο με βέλη και τσεκούρι, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυτιλήνης.







πηγη 

Γκέλυ Γαβριηλ για Σπυρο Μπιμπιλα: Υποστήριξε την αθεΐα σου και άσε μας εμας, μέρες που είναι να σηκώσουμε τον δικό μας ΣΤΑΥΡΟ. Εκείνον που πιστεύουμε....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ! ! !

Μπραβο Γκελυ...
Εβαλες στην θεση του τον Αθεο...
Σου βγαζουμε το καπελο...
Για ολα αυτα που εγραψες...
Διαβαστε ...

Γκέλυ Γαβριηλ: ΝΤΡΟΠΗ ! ! ! Ως γνωστόν, Σπύρο, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα με έχεις πείσει πως η φιλία μας δεν υπήρχε λόγος να υφίσταται.

Με αυτό σου το μήνυμα με πείθει πως η απόφαση μου ήταν σωστή. Και ναι έχεις δίκιο... ΝΤΡΟΠΗ... Μάλλον ντροπή σου να ασχολείσαι με ΑΞΙΕΣ, γιατί τις οποίες απ’ ο,τι φαίνεται δεν γνωρίζεις.

Γνωρίζεις Σπύρο, τι εστί ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ; Ποια η σημασία της; Ποια η αξία της; Ποια η τροφή που δίνει στο μυαλό και στη ψυχή; ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ.

Για να μας δώσεις απαντήσεις, θα πρέπει να σκέφτεσαι σαν ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ. Γιατί Ο Χριστός μας δίδαξε μόνο αγάπη.

Πως σέβεσαι τις θρησκείες όταν κρίνεις και μάλιστα με αυτό τον τρόπο; Και ποιος είσαι άραγε; Και γιατί εμείς να ακούσουμε εσένα; Και ποιος είσαι που κρίνεις ιερείς;

Τι γνωρίζεις εσύ για τον τρόπο ζωής τους;;;

Όσο για τους μισθούς των ιερέων που πληρώνεις, μάθε λοιπόν ότι μετά την απελευθέρωση μας, η εκκλησία έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της για να δημιουργηθεί το νέο ελεύθερο κράτος.

Όπως καταλαβαίνεις μάλλον εσύ όλα αυτά τα χρόνια πληρώνεσαι από τα χρήματα των χριστιανών και δεν το ξέρεις. Μείνε Σπύρο στον Γκάντι...

Υποστήριξε την αθεΐα σου και άσε μας εμας, μέρες που είναι να σηκώσουμε τον δικό μας ΣΤΑΥΡΟ. Εκείνον που πιστεύουμε. Για εκείνον που δακρύζουμε. Γιατί εμείς νιώθουμε την ύπαρξή του!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ!!!
Γκέλυ Γαβριηλ

Η Τουρκια ετοιμαζεται για την επομενη μερα και οταν αρχισει εισβολη στα νησια των "καημενων" εκ Τουρκιας, ποιος θα το διαχειριστει;

Αυτο θα ειναι το μεγαλο προβλημα της Ελλαδος...
Μαζική μεταφορά λαθρομεταναστών στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου...
Και θα το διαχειριστει το Καθεστως των Μητσοτακηδων...
Ο Θεος να βαλει το χερι του...

«Η Τουρκία στέλνει και πάλι χιλιάδες μετανάστες προς την ΕΕ» είναι ο τίτλος άρθρου στην Berliner Morgenpost. Το άρθρο αναφέρεται στις προσπάθειες του Τούρκου Προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν να στείλει μαζικά πρόσφυγες και μετανάστες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στις Καστανιές με στόχο να περάσουν στην ΕΕ, ωστόσο όπως σημειώνει η εφημερίδα «το σχέδιο του Ερντογάν δεν πέτυχε.

Επειδή η Ελλάδα δεν άνοιξε τα σύνορά της, η Τουρκία μετέφερε όσους είχαν στήσει προσωρινά σκηνές στην περιοχή και πάλι στο εσωτερικό. Θα έπρεπε να μπουν σε καραντίνα ήταν η επίσημη αιτιολόγηση. Τώρα λεωφορεία μεταφέρουν χιλιάδες μετανάστες από τους προσωρινούς σταθμούς καραντίνας πάλι προς τα δυτικά».

 «Αυτή τη φορά όμως το ταξίδι δεν είναι προς τα ελληνικά χερσαία σύνορα. Αυτά εν τω μεταξύ έχουν θωρακιστεί ακόμα περισσότερα από ότι τον Μάρτιο. Τα λεωφορεία κατευθύνονται στις τουρκικές ακτές του Αιγαίου.

Από εκεί οι άνθρωποι θα μπορούσαν να προσπαθήσουν να περάσουν στα ελληνικά νησιά. Σύμφωνα με πληροφορίες της Ύπατης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες των ΗΕ από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 12 Απριλίου του 2020 πέρασαν 7.569 μετανάστες από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά.

Στη συμφωνία που υπέγραψε η ΕΕ με την Τουρκία το 2016, η κυβέρνηση στην Άγκυρα είχε αναλάβει την υποχρέωση να αποτρέψει την ανεξέλεγκτη ροή προσφύγων. Τώρα προφανώς κάνει το αντίθετο. Τα τουρκικά ΜΜΕ επικαλούνται μαρτυρίες λαθρομεταναστών που λένε πως Τούρκοι αξιωματούχοι τους θέτουν ενώπιον της επιλογής να τους βάλουν φυλακή ή να τους στείλουν στις ακτές.

Χιλιάδες μεταφέρθηκαν με λεωφορεία που οργανώθηκαν από τις τουρκικές αρχές στις ακτές του Αιγαίου. Ο πρόεδρος της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων IHD στην Κωνσταντινούπολη επιβεβαίωσε πως εκατοντάδες λαθρομετανάστες μεταφέρθηκαν στις ακτές».











πηγη 

Την ωρα που συλλαμβανονται Ιερεις, πηγε στο αεροδρομιο, οχι για το Αγιο Φως, αλλα για να αποχαιρετησει τους 50 "καημενους" ! ! !


Την ωρα που τα τσιρακια του συλλαμβανουν Παπαδες και Χριστιανους....
Μ. Σάββατο, ο Κούλης “αποχαιρετά” 50 λαθρομετανάστες στο αεροδρόμιο άλλα δεν θα υποδεχτεί το Άγιο Φώς...

Ο μόνιμος θαμώνας κάθε σκοτεινής Λέσχης, που εδώ και κάποιους μήνες παριστάνει τον πρωθυπουργό της χώρας μας, σήμερα θέλησε να δείξει με τον πιο ΞΕΚΑΘΑΡΟ τρόπο πόσο μισεί τον Χριστιανισμό και πόσο πολύ θέλει να επιβάλει την Νέα Τάξη Πραγμάτων.

Μεγάλο Σάββατο λοιπόν και σηκώθηκε πρωί-πρωί να πάει στο αεροδρόμιο ώστε να “αποχαιρετίσει” 50 “προσφυγόπουλα” που ξεκουμπίζονται από την Πατρίδα μας.

Το απόγευμα θα έρθει στο ίδιο αεροδρόμιο το Άγιο Φως, το οποίο περιμένει κάθε Ορθόδοξος Χριστιανός με λαχτάρα κάθε χρόνο. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι φέτος θα είναι η μοναδική χρονιά που δε θα γίνει επίσημη υποδοχή του με Τιμές Αρχηγού κράτους και δε θα διανεμηθεί σε ολόκληρη την Ελλάδα ώστε να ΜΗΝ το παραλάβει ΚΑΝΕΝΑΣ πιστός.

Οι ντομάτες στις λαϊκές και τα ευρώ στις τράπεζες ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό αλλά το ΑΓΙΟ ΦΩΣ μπορεί να “εξολοθρεύσει” ολόκληρη την Ελλάδα και να χαλάσει τα “αποτελεσματικά” μέτρα των “ρουφιάνων των 6″…

Ελπίζουμε να είναι περήφανοι οι ψευτοπατριώτες, ψευτοδεξιοί που ψήφισαν τον Κούλη για να φύγουν οι “κομμουνιστές”… Να τον χαίρονται τον ΠΡΟΔΟΤΗ!








πηγη 

5.000 ευρω προστιμο στον Ιερεα Χριστοφορο που ανοιξε την εκκλησια...Ο Μητροπολιτης τον ΑΠΑΛΛΑΞΕ απο τα καθηκοντα του ! ! !

Δεν ειναι μονο οι Κουληδες που πολεμουν την Ορθοδοξια...
Τα καστρα πεφτουν απο μεσα....
Ακουσον ακουσον....
Ο Μητροπολιτης αντι να συμπαρασταθει στον Ιερεα τον απαλλαξε απο τα καθηκοντα του το Μ. Σαββατο...
Σεβασμιωτατε, καλυτερα για ολους μας να ξυριστεις !
Διαβαστε λεπτομερειες...

Ελεύθερος αφέθηκε λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου ο Ιερέας του Ιερού Ναού της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου π. Χριστόφορος Γουρλής, ο οποίος το πρωί της ίδιας ημέρας και έπειτα από επεισόδιο με πιστή που επιχείρησε να εισέλθει στον Ιερό Ναό, συνελήφθη επειδή τελούσε τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου με ανοιχτές τις πόρτες του Ιερού Ναού.

Ο Ιερέας προσήχθη μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Χίου και παρέμεινε στο Αστυνομικό Τμήμα για περίπου 6 ώρες. Στην Αστυνομική Διεύθυνση βρέθηκαν  ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κληρικών Χίου π. Γεώργιος Κωνσταντίνου, ο Δήμαρχος Σταμάτης Κάρμαντζης και ο Δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής του συνδυασμού «Χίος Μπροστά» Γιάννης Καραβασίλης δηλώνοντας τη συμπαράστασή τους στον Ιερέα.

Τελικά στον Ιερέα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και αφέθηκε ελεύθερος ενώ ορίστηκε δικάσιμος για τον Δεκέμβριο του 2020.

Παράλληλα ο Μητροπολίτης Μάρκος αποφάσισε την αντικατάσταση του Ιερέα το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου από τον Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητρόπολης Χίου.











πηγη 

Θα ήθελα να τον παρακαλέσω, να μην επικοινωνεί κάθε τόσο με το θεό και μας λέει πόσους ακριβώς νεκρούς θα είχαμε...

Αυτα ισχυουν για τον Ψαλτη που εγινε φιρμα...
Και δυστυχως βρηκε το καταλληλο Καθεστως και βασιλευει...
Ο Τσιόδρας λοιπον ως υγειονομικός πατερούλης κινείται μέσα σε ατμόσφαιρα Αγίας Αθανασίας του Αιγάλεω και ο Χαρδαλιάς με βαριά χροιά θαμώνα της παλιάς Χαβάης του Κατελάνου.


Θα επιχειρήσω και σήμερα να δώσω μια πραγματική εικόνα της κατάστασης που ζούμε, γιατί επιμένω.  Δεν λέγεται όλη η αλήθεια και υπάρχει κίνδυνος να έχουμε εκτεταμένη λοίμωξη και σηψαιμία στην οικονομία μας, που θα κρατήσει 20, 30 ή και 40 χρόνια, όπως λένε ορισμένες ξένες εφημερίδες.

Όταν κάποιος λοιμωξιολόγος γίνεται σταρ ή υγειονομικός πατερούλης, τότε (λυπάμαι που το λέω), το πολύ χειροκρότημα και η λάμψη των διασήμων, αφαιρεί τη λογική και την ειλικρίνεια από τις ενέργειές του.
Τότε γίνεται επικίνδυνος και παρασύρει ακόμα και πρωθυπουργούς σε οικονομικό σπιράλ θανάτου.

Όταν η τηλεόραση σε προβάλλει ως άγιο και θαυματοποιό, που διώχνεις τα δαιμόνια από καταυλισμούς ΡΟΜΑ και από οίκους φροντίδας γερόντων, τότε καθίστασαι ασόβαρος και φαιδρός.
Άλλο πράγμα ο μάχιμος γιατρός πάνω από την κλίνη του ασθενούς και άλλο πράγμα αυτός που επισκέπτεται γηροκομεία ή οικισμούς ΡΟΜΑ, προβάλλοντας για πρώτη φορά τη συμπάθειά του για τους ΡΟΜΑ, που ζούσαν και ζουν επί δεκαετίες χωρίς ρεύμα ή νερό ή τους ηλικιωμένους στα ΚΑΠΗ
 που τους έκοψαν τις συντάξεις και επί μνημονίου τους εγκατέλειψαν σε αναξιοπρεπή διαβίωση.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από μονάδες εντατικής θεραπείας, χιλιάδες γιατρούς και νοσηλευτές και όχι από υγειονομικούς πατερούληδες. Είτε λοιμωξιολόγους, είτε πρωθυπουργούς.
Άλλωστε επί μνημονίου μειώθηκε το προσδόκιμο ζωής.
Χρειαζόμαστε ειλικρίνεια και λογική και όχι κροκοδείλια δάκρυα και αφενημέρωση για την πραγματική κατάσταση. Όχι ψέματα.

Είναι λάθος, να υπάρχουν αυτή την εποχή κορονο-σερίφηδες και κορονο-μάρσαλ, οι οποίοι κυνηγούν έναν ιερέα ως τον μέγιστο παραβάτη, ο οποίος κοινώνησε δύο ανθρώπους από το ίδιο σπίτι. Δηλαδή, πατέρα και παιδί.

Μπορεί να είναι παράβαση, αλλά είναι μεγαλύτερα του κου Κικίλια και του πολιτικού προσωπικού της χώρας, τα κακουργήματα που έχουν διαπραχθεί σε βάρος της υγείας, με τις ελλείψεις χιλιάδων γιατρών και νοσηλευτών και με τις τραγικές ελλείψεις σε μονάδες εντατικής θεραπείας.

Χθες απογοητεύτηκα. Άκουσα τον πρωθυπουργό της χώρας και πραγματικά πικράθηκα.
Φτάσαμε στο σημείο να τον ακούσουμε να λέει, ότι του δώσαμε χρόνο για να βελτιώσει το σύστημα υγείας και για να αναπτύξει τις μονάδες εντατικής θεραπείας.
Ίσως δεν κατάλαβε την ομολογία του.

Ίσως δεν κατάλαβε την ντροπή που τον τυλίγει.
Είπε σε όλο τον κόσμο, ότι χάρη στην υπομονή  και το μαρτύριο του εγκλεισμού του, έχει το χρόνο να βελτιώσει το σύστημα υγείας και να αναπτύξει ΤΩΡΑ μονάδες εντατικής θεραπείας. Το χειρότερο είναι ότι οδηγεί τη χώρα σε μια ανείπωτη φτώχεια, προκειμένου να την πάει σε δίδυμες εκλογές και σε πλέον επώδυνα μνημόνια.

Τα μέσα ενημέρωσης, καθοδηγούμενα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, έχουν απλώσει ένα παραπέτασμα, προκειμένου να σας κρύψουν την αλήθεια.

Έχουμε λαμπρούς γιατρούς και η θεραπεία που εφαρμόζεται σε όλα τα νοσοκομεία, στους ασθενείς από κορονοϊό είναι αποτελεσματική και ριζική. Ο Τσιόδρας αποφεύγει να το πει. Η χλωροκίνη με την αζυθρομυκίνη σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Στις βαρύτερες περιπτώσεις, η αντι-ιντελευκίνη 6 – ανοσο-τροποποιητικό φάρμακο – το περίφημο ΑΚΤΡΕΜΑ, που δόθηκε και στον φίλο μου, τον βουλευτή Κέλλα της ΝΔ, αντιστρέφει την καταρρακτώδη πνευμονία και οι άνθρωποι γίνονται καλά.

Ο Μητσοτάκης και ο Τσιόδρας δεν λένε την αλήθεια, γιατί δεν θέλουν να πουν το πρόβλημα και θέλουν να εμφανίζονται ως ιεραπόστολοι, μέχρι να μας πάνε στις κάλπες.
Το πρόβλημα είναι, ότι δεν έχει τον απαραίτητο αριθμό μονάδων εντατικής θεραπείας και φοβάται ένα «ποταμό» κρουσμάτων, που θα απαιτήσουν νοσηλεία. Οι Έλληνες γιατροί είναι ίσως οι καλύτεροι του κόσμου ή από τους καλύτερους.

Τις τελευταίες ημέρες, όπως μαθαίνω, ανακάλυψαν ότι στην πνευμονία που προκαλεί αυτός ο ιός, πρέπει να δίνουν λιγότερο οξυγόνο αλλά με μεγαλύτερη πίεση.
Το πρόβλημα λοιπόν από πλευράς θεραπείας, έχει λυθεί. Εφαρμόζεται το πρωτόκολλο του καθηγητή Ντιντιέ Ραούλ.

Μάλιστα και για τις περιπτώσεις μικρών ποσοστών επιπλοκών σε καρδιοπαθείς, δίνεται και κολχικίνη. Όλα αυτά τα φάρμακα είναι παλιά και πάμφθηνα.
Το πρόβλημα της κυβέρνησης που κρύβουν τα περισσότερα κανάλια, είναι ότι ο Κικίλιας δεν μπόρεσε να προσλάβει γιατρούς και ενώ χρειάζεται περίπου 5.000 το σύστημα υγείας, προσέλαβε λιγότερους από 400.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ένα κράτος που κάνει ρεφενέ και επαφίεται στις αγαθοεργίες των πλουσίων για να καλύψει τις ανάγκες του σε χλωροκίνη, σε μάσκες και σε γάντια, δεν επιτρέπεται τις άγιες ημέρες της εβδομάδας των Παθών, να ανοίγει τόσο ιερο-εξεταστικά τα μάτια στην παράβαση ενός ιερέα.

Όταν αυτό το κράτος, έχει διαπράξει ιδιαζόντως ειδεχθή εγκλήματα εναντίον εκατοντάδων χιλιάδων πολιτών του, που εγκατέλειψε χωρίς αντικαρκινικά φάρμακα, χωρίς άμεσες ακτινοθεραπείες και χημειοθεραπείες και χωρίς το απαραίτητο ψωμί για να σιτιστούν εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες, είναι απαράδεκτο να γεννάει υγειονομικούς πατερούληδες, που δεν μίλησαν ποτέ επί δέκα χρόνια για τις ελλείψεις του ελληνικού συστήματος υγείας.

Είναι απαράδεκτο επίσης, να σας εκπροσωπεί εσάς προσωπικά, απόφοιτο του Χάρβαρντ, ένας τύπος που το παίζει πότε κουτσαβάκης της παλιάς εποχής, και πότε ψάλτης και ηθικοπλάστης σε παλιό ξωκλήσι.

Αγαπητέ κε Μητσοτάκη, ο λαός δεν έχει ανάγκη από αγιογραφίες και πλάνα που θυμίζουν τις εκστρατείες των καθαρών χεριών του Γιάννη Λαδά επί Χούντας.
Ούτε είναι υποχρεωμένοι οι Έλληνες να περάσουν μέσα από μία οικονομική κόλαση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν τις πολιτικές καντρίλιες  έσω και έξω κέντρων.

Νισάφι ποια και με τα τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης και τους συναδέλφους μου, που επικεντρώνουν την προσοχή του κοινού στις κινήσεις του πατερούλη Τσιόδρα και δεν του λένε ανοιχτά σε τι οικονομικό κραχ και οικονομικά ερείπια οδηγείται η πατρίδα μας.

Ντροπή! να αποκρύπτουμε την αλήθεια και να ασχολούμεθα μόνο με τα αντίδωρα που διανέμονται, ενώ καταγράφονται ήδη εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις.
Αδυνατώ κε Πρωθυπουργέ να πιστέψω ότι φέρνετε τη μεγαλύτερη οικονομική και θανάσιμη σηψαιμία στο κράτος, πιστεύοντας ότι οι Έλληνες θα πανηγυρίσουν για τη σωτηρία τους και θα σας ψηφίσουν για να φέρετε νέα μνημόνια.

Και θέλω να ψάξετε, γιατί τόσο ο υγειονομικός πατερούλης που δημιουργήσατε, όσο και κάποια ΜΜΕ προβάλλουν το ΡΕΜΝΤΕΣΙΒΙΡ, ένα φάρμακο που βρίσκεται ακόμα σε κλινική μελέτη και δείχνει θετικά αποτελέσματα που φτάνουν- δεν φτάνουν στο 67%, αποκρύπτοντας ότι η χορήγηση χλωροκίνης- αζυθρομυκίνης και αντι-ιντερλευκίνης 6, σηκώνουν όρθιους όλους τους ασθενείς.
Μιλάμε κε Πρόεδρε για πολύ φθηνά φάρμακα. Ψάξτε το λίγο κε Μητσοτάκη…

Άκουσα και παρουσιαστή του ΣΚΑΙ να ρωτάει πολύ για αυτό το φάρμακο, λες και τώρα δεν υπάρχει θεραπεία. Υπάρχει εντολή στους παρουσιαστές να λένε ότι δεν υπάρχουν αποτελεσματικά φάρμακα;
Εσείς το καθοδηγείτε από το Μαξίμου ή ο κος Τσιόδρας;

Αγαπητέ κε Πρωθυπουργέ, στο εξωτερικό γράφουν ότι η Ελλάδα θα χτυπηθεί περισσότερο από όλες τις χώρες από την κρίση του κορονοϊού. Όπως σημειώνει σε εκθέσεις του ο ΟΟΣΑ και ο έγκυρος Economist, εμείς θα δεχτούμε ένα άνευ προηγουμένου οικονομικό χτύπημα.

Ο ΟΟΣΑ υπολογίζει ότι το πλήγμα στην παραγωγή της χώρας μας, στο ΑΕΠ θα είναι της τάξης του 35%, ξεπερνώντας ακόμη και τη ζημιά που θα πάθουν Ιταλία και Ισπανία.
Αγαπητέ κε Μητσοτάκη ακούστε. Ο Economist εκτιμά ότι η Ελλάς θα δεχτεί ένα τρομακτικό πλήγμα, αφού ο τουριστικός κλάδος αντιπροσώπευε περισσότερο από 20% του ΑΕΠ.
Μάλιστα τα περισσότερα έντυπα του εξωτερικού, αναφέρουν ότι θα χρειαστούμε από 10 έως 30 χρόνια για να συνέλθουμε.

Επίσης, στο εξωτερικό κε Μητσοτάκη, έχει αρχίσει να ψιθυρίζεται ότι θέλετε να πάτε σε δίδυμες εκλογές – Σεπτέμβρη- Οκτώβρη και μετά σε ένα GRANDE μνημόνιο.
Πρέπει να σας πω, κε Πρόεδρε, ότι όλες οι έρευνες δείχνουν ότι οι πολίτες αντιλαμβάνονται τη σημασία των προφυλακτικών μέτρων, αλλά ταυτόχρονα δηλώνουν, ότι ο εγκλεισμός στο σπίτι έχει επηρεάσει αρνητικά την ψυχολογία τους.

Επίσης, αν δεν σας ενημερώνουν, πρέπει να σας πω, ότι οι πάντες κουβεντιάζουν για τα οικονομικά των νοικοκυριών τους. Το 50% λέει ότι σε 2 με 3 εβδομάδες δεν θα έχει χρήματα. Ενώ ένα 25% -όπως διάβασα- λέει ότι ήδη του έχουν τελειώσει τα λεφτά.

Αγαπητέ, κε Πρόεδρε με 400αρια και 800αρια και με γενική πτώχευση δεν πρόκειται να σας σώσει η αγιογραφία του κου Τσιόδρα και τα κλάματα που ρίχνει όψιμα, κάθε φορά που μιλάει για το κακοπληρωμένο ιατρικό προσωπικό της χώρας.
Μπορείτε άνετα να τον κάνετε βουλευτή Επικρατείας, άγιο να μην τον ανακηρύξετε, πριν τον ανακηρύξει η εκκλησία.
Επίσης, μαζέψτε λιγάκι τον κορονο- μάρσαλ, διότι θα με θυμηθείτε, θα κάνει κακό στη γενική εικόνα σας. Ο πολιτικός κουτσαβακισμός βλάπτει.

Είτε με κορονοϊό είτε χωρίς, δεν επιτρέπεται να αποπνέει η κυβέρνησή σας από τη μία ατμόσφαιρα Αθανασίας του Αιγάλεω και από την άλλη τη Χαβάη του Κατελάνου. Θα βρείτε μπελάδες.
Καλές είναι οι αντιρατσιστικές κορόνες, αλλά προσέξτε μη στείλει ο Ερντογάν, μερικές χιλιάδες κρούσματα κορονοϊού στα νησιά του Αιγαίου. Δεν αποκλείεται να το κάνει, γιατί αντιμετωπίζει εσωτερικό χάος, οικονομική κατάρρευση και άμεση προσφυγή στο ΔΝΤ.

Ο κορονοϊός δείχνει πόσο πολιτισμένο κράτος είναι, πόσο προσέχει ο Ερντογάν το λαό του και πόσο οι εχθρικοί γείτονες είναι πεπαιδευμένοι. Ιδιαίτερα σε θέματα καθαριότητας.
Επαναλαμβάνω προσέξτε, μη θελήσει τώρα ο Ερντογάν να αποσπάσει την προσοχή, στέλνοντας κάποιες χιλιάδες, με πλαστικές λέμβους.

Επιστρέφω για λίγο στο θέμα της οικονομίας, που φέρνουν τα ασφυκτικά περιοριστικά μέτρα. Διατυπώνονται φόβοι ότι το 65% των ελληνικών ξενοδοχείων θα κηρύξει πτώχευση. Σε σχετική έρευνα αποδεικνύεται ότι το 95% ξενοδοχείων συνεχούς και εποχικής λειτουργίας, βλέπουν μείωση του τζίρου 56,1%. Το 40% θα απολυθεί. Θα απομακρυνθεί. Περίπου 45.000 θέσεις εργασίας. Το 71% των ξενοδοχείων έχει ανάγκη από χρηματοδότηση.

Ο Μητσοτάκης δεν έχει καταλάβει, αυτό που έρχεται στην παγκόσμια οικονομία. Ή το έχει καταλάβει αλλά θέλει να παίξει πολιτικά, βαθαίνοντας ή επιδεινώνοντας τα οικονομικά μαρτύρια του λαού. Κρίμα. Ο νεοφιλελευθερισμός κατέρρευσε όπως το ξέραμε. Θα επιστρέψουμε αναγκαστικά σε ελεύθερη αγορά αλλά με ρυθμιστικές αρχές που θα φροντίζουν τον άνθρωπο και το οικοσύστημα και όχι μόνο τις τράπεζες και τα συμφέροντα της κας Μέρκελ.

Θα υπάρξει αντίδραση, μαζική αντίδραση. Και το σύνθημα : ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ, θα γίνει μεγάλο κίνημα που θα λέγεται ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ σε χαλεπούς καιρούς.
Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι υπάρχει θεραπεία για τον κορονοϊό. Ριζική και αποτελεσματική.
Θέλω να ξέρετε, ότι ο συνδυασμός του Ντιντιέ Ραούλ και η αντι- ιντελευκίνη 6 σηκώνουν όλους τους ασθενείς. Για να φύγει κάποιος, πρέπει να είναι προχωρημένης ηλικίας και να έχει πολύ βαριά υποκείμενα νοσήματα. Ούτε και αυτοί δεν φεύγουν τώρα.

Ο αριθμός των νεκρών και των κρουσμάτων που είχαμε τις τελευταίες ημέρες, ήταν απείρως μικρότερος από τα συνήθη περιστατικά τραυματισμών ή λοιμώξεων του αναπνευστικού ή τροχαίων.
Επίσης, μειώνονται οι διασωληνωμένοι στις μονάδες, γιατί οι λαμπροί γιατροί μας, τους σηκώνουν όρθιους από την 7η ημέρα έως την 16η.

Πρέπει να σταματήσουν τα ψέματα. Μπορούμε να διατηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, μπορούμε να πλένουμε καλά τα χέρια μας, αλλά πρέπει σιγά σιγά να επιστρέψουμε στον κανονικό ρυθμό μας και να μην πεθάνει η Ελλάδα μας από οικονομική σηψαιμία.
Όταν η πολιτική ανακατεύεται με τη λοιμωξιολογία, υπάρχει κίνδυνος να μας προκύψει φάρμα των ζώων ή big brother.

Εδώ ευτυχώς, δεν έχουμε πολλούς Κινέζους και για αυτό δεν είχαμε την ένταση,  έστω και αναλογικά του φονικού φαινομένου στην Ιταλία ή την Ισπανία.
Πρέπει ακόμα να σας πω – μια και τα εξομολογήθηκε όλα ο πρωθυπουργός χθες – χωρίς να το θέλει, ότι είναι ανάγκη να υπάρξει μεγάλη εθνική σύμπνοια.

Θα έρθει – όπως διαβάζω- και το εμβόλιο, θα έρθει και το ταμιφλού. Θα έρθει επίσης, όπως ελπίζω, από την Αμερικανική διοίκηση, η τιμωρία των ενόχων που παίζουν παιχνίδια με εμβόλια και ιούς.
Ελπίζω, να πέσει φως στα βρόμικα παιχνίδια του προέδρου του ΠΟΥ με τους Κινέζους και με διάφορους πλούσιους που βγάζουν εμβόλια.

Επίσης, να προσέχει ο κος Μητσοτάκης, φάρμακα που δόθηκαν ανεπιτυχώς στον Έμπολα και προωθούνται τώρα, από συγκεκριμένο κύκλωμα κοντά του, για την Ελλάδα- πριν ακόμη η ίδια η βιομηχανία δει θετικά αποτελέσματα. Ας μην νομίζουν διάφοροι, που θεωρούνται ειδικοί, ότι δεν τα μαθαίνουμε.

Θα είμαι κοντά σας και το Σαββατοκύριακο. Αύριο θα σας πω τις ώρες. Δεν πρόκειται να σας κουράσω. Θα είναι δύο περισσότερο μουσικές εκπομπές. Θα ακούσετε πολύ δυνατά τραγούδια, που επιλέγει η ομάδα μου, αλλά και διάφορα επιστημονικά νέα, όσα υπάρχουν για την καταπολέμηση του κορονοϊού. Επίσης, θα ανταλλάξουμε ευχές.
Είναι θέμα χρόνου, να ακούσετε όσα θα αποκαλύψει η διοίκηση Τραμπ για τον κο Άντρους Ντεμπρεγιέσους και τις σχέσεις του με τους Κινέζους, με τον κο Μπιλ Γκέιτς και με το ίδρυμα Κλίντον.

Καλό το ενδιαφέρον των δισεκατομμυριούχων για την παγκόσμια υγεία, αλλά φαίνεται ότι συνοδεύεται από μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τα δισεκατομμύρια που φέρνουν τα εμβόλια. Π.χ. αυτά που προκάλεσαν στειρωτικά φαινόμενα σε γυναίκες της Αφρικής και εκείνα που απαγόρευσε η κυβέρνηση στην Ινδία που έφερναν παράλυση σε χιλιάδες Ινδές.
Κάποιοι που έβγαλαν λεφτά με τα windows ή με την ανακύκλωση των λυμάτων από τις τουαλέτες που εγκαθιστούσαν στην Αφρική, σκέφτηκαν ότι μπορούν να βγάλουν δισεκατομμύρια από εμβόλια. Αυτό ψάχνουν οι Αμερικανικές Υπηρεσίες. Και σύντομα θα μάθουμε.

Τα ΝΑΙ του πολιτικού προσωπικού της χώρας και τα δικά του, οδήγησαν στο σημείο να μην έχουμε μονάδες εντατικής θεραπείας.
Οδήγησαν στο σημείο, να ομολογεί χθες, εμμέσως πλην σαφώς, ότι υπάρχει οριστική θεραπεία, οι Έλληνες γιατροί είναι καλοί αλλά δεν έχει ΜΕΘ, δεν έχει σύστημα υγείας. Και το είπε πιο καθαρά από ό,τι μπορεί να φανταστεί.
Επίσης, θέλω να πω στον κο Τσιόδρα, επειδή μεγάλωσα δίπλα σε γιατρούς πολλά χρόνια, ότι δεν μπορεί να παριστάνει πότε τον ψυχίατρο και πότε τον ειδικό της παρηγορητικής σχολής, ενώ είναι λοιμωξιολόγος.

Ακόμη θα ήθελα να τον παρακαλέσω, να μην επικοινωνεί κάθε τόσο με το θεό και λέει πόσους ακριβώς νεκρούς θα είχαμε, αν δεν είχαμε ακολουθήσει το πρόγραμμά του.
Μια και επικοινωνεί με το θεό, μπορεί να μας πει, πόσοι Έλληνες θα χάσουν την υγειά τους, την αξιοπρέπειά τους και το προσδόκιμο ζωής τους από την ύφεση που φέρνουν τα μέτρα του..










πηγη 

Ακους τι σου λεει, κυριε Χαρδαλια; Εμείς θα κάνουμε Ανάσταση ! Σε περιμένω να μας σταματήσεις άθεο δουλάκι...

Αντε να σε δουμε τωρα κυριε Χαρδαλια που συλλαμβανεις ανημπορες γυναικες. Ιερεις και Δεσποταδες...
Πηγαινε εσυ ο ιδιος να τον συλλαβεις, οπως πηγες και στους γυφτους...
Σε προκαλει δες τι σου λεει...

Ευρωβουλευτης Λαγός σε Χαρδαλιά: Εμείς θα κάνουμε Ανάσταση! Σε περιμένω να μας σταματήσεις άθεο δουλάκι...

Έχει ξεπεράσει κάθε όριο θράσους και εμπάθειας απέναντι στην εκκλησία και γενικότερα τον Ελληνικό λαό το άθλιο δουλάκι του Κούλη, Χαρδαλιάς. Με ύφος πολλών καρδιναλίων, όπως πάντα, ανακοίνωσε σήμερα ότι ζήτησε την ποινική δίωξη Μητροπολίτη, Ιερέων και πιστών που “τόλμησαν” να κοινωνήσουν ανήμερα των Βαΐων. Αυτός ο άθεος τυχοδιώκτης μιλάει για τήρηση των νόμων όταν μόλις πριν λίγες ημέρες του χαρίστηκαν πρόστιμα δεκάδων χιλιάδων ευρώ με μια υπουργική απόφαση. Με αυτή τη δουλικότητα ξεπληρώνει την “εμπιστοσύνη” του Μπιλντεμπεργκ-Μητσοτάκη.

Ο Πρόεδρος της ΕΛΑΣΥΝ, ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, μετά την ανακοίνωση του Χαρδαλιά δήλωσε τα εξής:

“Γελοίε Χαρδαλιά έχεις απωθημένα με τον Χριστιανισμό. Μπες σε καραντίνα που ήσουν ανάμεσα σε 100 “ρομα” που σε πήγαν καροτσάκι και πλήρωσε πρόστιμο. Άντε πια ξευτιλισμένε. Και που είσαι; Ανάσταση θα κάνουμε. Σε περιμένω να μας σταματήσεις άθεο δουλάκι.”









πηγη 

Ούτε επί Τουρκοκρατίας!!!!! Προσήγαγαν γυναίκα που πήγε να προσκυνήσει...

https://youtu.be/LKAM8PykdeM

Με ένταση σημαδεύτηκε η πρώτη Ανάσταση στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ευαγγελίστριας Χίου, όταν πιστή αψήφησε τις απαγορεύσεις εισόδου στους Ιερούς Ναούς και θέλησε να εισέλθει στην Εκκλησία για να παρακολουθήσει τη Θεία Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Παρά τις ευγενικές συστάσεις των Αστυνομικών, η γυναίκα επιχείρησε να περάσει μέσα στον προαύλειο χώρο του Ιερού Ναού με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να την ωθούν έξω από αυτόν ενώ χτύπησε με το χέρι τον επικεφαλής Αστυνόμο που βρίσκονταν στο σημείο.

Η γυναίκα ζητούσε επιμόνως από τους Αστυνομικούς να της δείξουν το νόμο περί απαγόρευσης εισόδου στους Ιερούς Ναούς, λέγοντας ότι αν τελικά την προσαγάγουν «θα σας κάνω βούκινο μέσα από τις σελίδες μου στο Facebook».

Τα σκηνικά έντασης προκάλεσαν και την αντίδραση του π. Χριστόφορου Γουρλή που βγαίνοντας έξω από την Εκκλησία κατηγόρησε τους αστυνομικούς για βία λέγοντας «ντροπή» στους Αστυνομικούς για τα σκηνικά που προκλήθηκαν.

Να σημειωθεί ότι εκτός Ναού βρίσκονται και άλλοι πιστοί που σε απόσταση ο ένας από τον άλλον ανέμεναν τον Ιερέα να τους πετάξει τις δάφνες, σεβόμενοι τα περιοριστικά μέτρα.



Πηγή

Απειλουσε οτι θα καταριψει drone της Αστυνομιας ! ! ! Συνεληφθη ο Ραμπο του διαδυκτιου και....δεν το εννοουσα αρχισε να λεει ! ! !

Απ οτι φαινεται μονο λογια παχια και απειλες ηταν ο τυπος...
Μολις τον στριμωξαν, εβαλε την ουρα στα σκελια
Και το ιδιο κανουν συνηθως, πολλοι Ραμπο του Διαδυκτιου...
Ετσι λοιπον...

Ο 35χρονος άνδρας προειδοποιούσε τους αστυνομικούς να μην τον ενοχλήσουν την Κυριακή του Πάσχα όταν θα ψήνει και κατέληξε στο τμήμα.

Ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας και την Εισαγγελία Βόλου ότι το Πάσχα θα είναι με την οικογένειά του και τα παιδιά του στο κτήμα του στη Νέα Δημητριάδα και θα ψήνει, προειδοποιώντας ότι εάν του χαλάσουν τη διάθεση μπροστά στα παιδιά του η Λαμπρή θα είναι η τελευταία της ζωής τους. Ακόμη, προειδοποίησε ότι εάν πετάξει drone της Αστυνομίας πάνω από την αυλή του, θα καταρριφθεί.

Βολιώτης ηλικίας 35 ετών οδηγήθηκε το μεσημέρι στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου για να δώσει εξηγήσεις για απειλή διάπραξης εγκλήματος κατά της Αστυνομίας και της Εισαγγελίας Βόλου! Μετά από ανάρτηση που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την Τρίτη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου έκανε «έφοδο» στο σπίτι του και τον τσάκωσε στον ύπνο. Κατέσχεσε τα δύο κυνηγετικά όπλα που έκρυβε και τα φυσίγγια.

Ο 35χρονος, οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν… ενέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται. Ηταν τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης, φέρεται να ισχυρίστηκε. «Δεν τα εννοούσα», είπε. Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για απειλή διάπραξης εγκλήματος και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω παρέλευσης αυτοφώρου.








πηγη 


Σκυλανθρωπους μας λενε και μας μισουν εμας τους Ελληνες...

Σ’ένα βιβλίο με τίτλο «Σκυλάνθρωποι» είναι καταγεγραμμένη η ενδιαφέρουσα αφήγηση γνωστής Ιταλίδας πολιτικού, η οποία εξηγεί γιατί οι Ευρωπαίοι και γενικότερα οι ξένοι συμπεριφέρονται με ελεεινό τρόπο κατά των Ελλήνων. 

«Τα ζώα δεν συγχωρούν ποτέ στον άνθρωπο τη βελτίωση της συμπεριφοράς τους, γιατί νιώθουν ότι αυτή η βελτίωση τα απομακρύνει από τη φύση τους. Και όποτε δίνεται η ευκαιρία, το μίσος εκρήγνυται», μας λέει η γνωστή Ιταλίδα, πρώην υπ.Εξωτερικών, Έμα Μπονίνο επί κυβέρνησης Λέτα.

Για να κατανοήσει ο αναγνώστης τη δήλωση, η πολιτικός κάνει τον εξής εκπληκτικό παραλληλισμό:
«Είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει με εμάς τους Ευρωπαίους και τους Έλληνες. Αν υπάρχει μια φυλή στον κόσμο που κυριολεκτικά τη μισώ αφόρητα, αυτή η φυλή είναι οι Έλληνες.»

Και τεκμηριώνει την άποψή της λέγοντας ότι στα γυμνασιακά της χρόνια ένιωθε “ψυχικά καταπιεσμένη” γιατί «οι Σοφοί μας Δάσκαλοι δεν μας δίδαξαν τίποτα που να μην το είχαν ήδη Ανακαλύψει, Εξηγήσει, να μην το είχαν Τεκμηριώσει, να μην το είχαν Τελειοποιήσει οι Αρχαίοι Έλληνες.
Κι αν κάποτε ανέφεραν κανέναν άλλο συγγενή της Γνώσης και της Σοφίας που δεν ήταν Έλληνας, στο τέλος πάντα κατέληγαν ότι η Γνώση του και η Σοφία του ήταν βασισμένες επάνω στη Σοφία κάποιου Έλληνα Φιλοσόφου.

Σιγά σιγά ένιωθα πως οι Γνώσεις μου, οι Σκέψεις μου, τα Αισθήματά μου, η Προσωπικότητά μου, ο Κόσμος μου, η Ύπαρξή μου ως το πιο έσχατο κύτταρό μου ήταν όλα επηρεασμένα, ήταν ταγμένα σε αυτό που σήμερα ονομάζουμε “Η Φιλοσοφία των Αρχαίων Ελλήνων.”»

Αυτά όλα καταστάλαζαν στα βάθη της ψυχής της Ελβετίδας «ένα φλογερό μίσος για καθετί το ελληνικό». Και η συνέχεια: «Αργότερα στο πανεπιστήμιο η κατάσταση έγινε δραματική. Ο Ασκληπιός από τη μια, ο Ιπποκράτης απ’ την άλλη! Ο Γαληνός τη μια μέρα, ο Ορειβάσιος την επομένη! Αέτιος το πρωί, Αλέξανδρος Τραλλιανός τ’ απόγευμα! Παύλος ο Αιγινίτης από ‘δω, Στέφανος ο Αθηναίος από ‘κει.

Δεν μπορούσα ν’ανοίξω βιβλίο χωρίς να βρω μπροστά μου την ελληνική παρουσία. Δεν τολμούσα να πιάσω στα χέρια μου λεξικό για να βρω μια δύσκολη, σπάνια, μια χρήσιμη, μια έξυπνη, μια όμορφη, μια μεστωμένη λέξη. Όλες ελληνικές! Και άλλες αμέτρητες σαν την άμμο των θαλασσών και των ποταμών, ελληνικής και αυτές προέλευσης!»

«Πρόκειται για φαινόμενο ομαδικό. Έτσι αισθανόμαστε λίγο πολύ όλοι μας απέναντι στους Έλληνες. Τους μισούμε, όπως τα ζώα τους θηριοδαμαστές. Και μόλις μας δίνεται η ευκαιρία, χυμάμε, τους δαγκώνουμε και τους κατασπαράζουμε. Γιατί στο βάθος ξέρουμε ότι κάποτε ήμασταν ζώα με όλη τη σημασία της λέξης και είναι αυτοί, οι Έλληνες, πάλι οι Έλληνες, πάντα οι Έλληνες, που μας εξώσανε από τη ζωώδικη υπόσταση και μας ανεβάσανε στην ίδια με τους εαυτούς τους ανθρώπινη βαθμίδα.

Δεν αγαπάμε κάτι που θαυμάζουμε. Ρίξε μια ματιά στην ιστορία και θα διαπιστώσεις ότι όλοι οι Ευρωπαίοι, με αρχηγούς τους Λατίνους και το Βατικανό, λυσσάξαμε να τους εξαφανίσουμε τους Έλληνες από το πρόσωπο της γης. Δεν θα βρεις και δεν θα φανταστείς συνδυασμό εγκλήματος, πλεκτάνης και παγίδας που δεν το σκαρφιστήκαμε και δεν το πραγματώσαμε για να τους εξολοθρεύσουμε.

Σύμφωνα με το armynews η ιστορία με το μίσος κατά των Ελλήνων δεν ξέφτισε. Ο σύγχρονος πολιτισμένος άνθρωπος είναι ο ίδιος και χειρότερος. Δεν θα επιτρέψει ποτέ το Βατικανό να επιβιώσει στην αυλόπορτα της Ευρώπης, στα πλευρά της Ασίας και στο κατώφλι της Αφρικής ο Ελληνισμός, γιατί θεωρούν ότι τους αφαιρεί Σεβασμό και Κύρος.

Για αυτό, παρόλο που τους μισώ, γιατί δεν προέρχομαι από τη φυλή τους, δεν μπορώ να μη τους θαυμάζω και να μη τους σέβομαι και θα συνεχίσω να Μελετάω τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη και τον Περικλή όσο θα ζω, διδάσκοντας στα παιδιά μου τη Δύναμη της Σοφίας τους και την επιρροή της στη Ζωή μας και στην Ευτυχία μας.»








πηγη 

Πληρης γελοιοποιηση του Καθεστωτος ! ! ! 5.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones θα επιτηρούν τους ναούς...

Ποιος γελοιος πεθαινεις...
Το ακουνε τα ανδρεικελα του Καθεστωτος;
Κι αν το ακουνε τι κανουν;
Λενε ψιχαλιζει ενω τους φτυνουν; 
Διαβαστε παρακατω τι κανουν...

Το Καθεστως έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να βάλει από σήμερα υπό μέτρα αυστηρής παρακολούθησης όλη τη χώρα.

5.000 αστυνομικοί, ελικόπτερα και drones θα επιτηρούν τους ναούς για να μην συγκεντρωθούν οι πιστοί!

Ήδη έχουν ενταθεί οι αστυνομικές περιπολίες στις αγορές για την αποφυγή συνωστισμού, αλλά και για κλοπές και άλλα αδικήματα.

Παράλληλα, σύμφωνα με το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τα διόδια που υπάρχουν σε μόνιμη βάση αστυνομικές δυνάμεις για την αποτροπή αποχώρησης προς την επαρχία, ισχύουν τα εξής μέτρα:

– Υπάρχουν μπλόκα σε όλους τους δρόμους που οδηγούν εκτός αστικού ιστού, τόσο στην Αττική όσο και στη Θεσσαλονίκη και τις άλλες άλλες μεγάλες πόλεις.

– Έχουν αυξηθεί οι περιπολίες και η εμφανής παρουσία αστυνομικών σε σταθμούς λεωφορείων, τρένων και αεροδρόμια, ώστε να μην φύγει κανείς που δεν έχει τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αλλά και για την αποφυγή συνωστισμού στην παραλαβή δεμάτων από την επαρχία.

– Αυστηρή επιτήρηση των ναών.

Ειδικά για την Κυριακή προβλέπεται η επιτήρηση πάρκων και άλλων περιοχών που συνήθως καταφεύγουν οι κάτοικοι των πόλεων για βόλτες, όπως είναι στην Αττική το Ζάππειο, το Πεδίο του Άρεως, ο λόφος του Φιλοπάππου, το Τατόι κ.λ.π.

Για το σκοπό αυτό θα χρησιμοποιηθούν τα drone και τα ελικόπτερα της Αστυνομίας, που παράλληλα θα επιτηρούν και μέσα στις πόλεις στο πλαίσιο της αντιμετώπισης κλοπών, διαρρήξεων με στόχο τα κλειστά καταστήματα, καθώς και άλλων έκνομων ενεργειών, για την τήρηση της Ασφάλειας.

Συνολικά 5.000 αστυνομικοί θα σηκώσουν το βάρος των ελέγχων. Περίπου 1.250 αστυνομικοί θα περιπολούν ανά βάρδια και έχουν οριστεί 150 περιπολίες ανά αστυνομική διεύθυνση της Αττικής.

Όλο το αστυνομικό προσωπικό θα έχει ως αρμοδιότητες αρχικά τη διακριτική, αλλά εμφανή επιτήρηση Ιερών Ναών και Κοιμητηρίων, το Μεγάλο Σάββατο.

Διπλασιάζονται τα πρόστιμα από Μεγάλο Σάββατο έως Δευτέρα του Πάσχα
Από το Αρχηγείο της Αστυνομίας, όπου πραγματοποιούνται συνεχώς συσκέψεις μέσω τηλεδιασκέψεων, έχουν δοθεί σαφείς εντολές σε όλες τις υπηρεσίες να εφαρμόζουν κατά γράμμα όλα τα μέτρα.

Να επιβάλουν χωρίς διακρίσεις τις προβλεπόμενες κυρώσεις στους παραβάτες, που αυξήθηκαν με βάση τις τελευταίες ανακοινώσεις για το διάστημα από τις 21.00 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας του Πάσχα προς Τρίτη.

Μάλιστα χθες πολλοί πιστοί δεν πτοήθηκαν από τους αυστηρούς περιορισμούς και και προσκύνησαν κανονικά στους ναούς, ενώ στον Κορυδαλλό σημειώθηκαν επεισόδια.

Μάλιστα 13 από τις προσαγωγές μετατράπηκαν σε συλλήψεις, σήμερα στην Ανάσταση, την μεγαλύτερη γιορτή της ελληνικής Ορθοδοξίας, πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται για πιο εκτεταμένες εντάσεις μεταξύ πολιτών και αστυνομίας.










πηγη 

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Εεεε ΟΧΙ και τα ΜΑΤ εναντιον του Επιταφιου ρε αλητες ! ! !

Στον Ιερο Ναο Αγιου Νικολαου στον Κορυδαλο...
Ποιος ηταν ο αλητης που εδωσε αυτη την διαταγη; 
Κυριε Εισαγγελεα ολα αυτα ειναι νομιμα; 
Μεχρι ποτε θα ανεχομαστε τους Αντιχριστους;
Μητσοτακηδες, μην νομιζετε οτι δεν φταιτε.....
Ο Προισταμενος ειναι υπευθυνος για οτι πραττει η δεν πρεττει ο υφισταμενος του...
Θα το πληρωσετε ακριβα αυτο που γινεται στην Πιστη μας !

Δεν καταλαβαινει τιποτα ο Τραμπ και αιρει τα μετρα για την κορωνογριπη ! ! ! (Καθεστως της Ελλαδος ακουει;)

Δραματικές ώρες στις ΗΠΑ με τα νούμερα με τους νεκρούς από τον κορωνοϊό να σοκάρουν, ωστόσο, το αυτί του πλανητάρχη δεν φαίνεται να ιδρώνει από τους 33.000 νεκρούς του κορωνοϊού, καθώς ανακοίνωσε ότι σε 13 ημέρες αίρει περιοριστικά μέτρα στις ΗΠΑ.

Το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς κατέγραψε επιπλέον 4.491 θανάτους, μέσα σε 24 ώρες. Πρόκειται, μακράν, για τον πιο βαρύ απολογισμό που έχει καταγραφεί μέχρι σήμερα μέσα σε ένα 24ωρο, όμως μάλλον ο αριθμός αυτός συμπεριλαμβάνει περιπτώσεις θανάτων που «πιθανόν συνδέονται» με την ασθένεια COVID-19, αλλά δεν εντάσσονταν στον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας μέχρι τώρα.

Αυτή την εβδομάδα, οι αρχές στην πόλη της Νέας Υόρκης ανακοίνωσαν ότι προσθέτουν 3.778 θανάτους που «πιθανόν» οφείλονταν στον κορωνοϊό στον επίσημο απολογισμό.

Οι ΗΠΑ είναι η χώρα που θρηνεί τα περισσότερα θύματα από οποιαδήποτε άλλη στον κόσμο, ακολουθούμενη από την Ιταλία (22.170 νεκροί), την Ισπανία (19.315) και τη Γαλλία (17.941).

Η ισχυρότερη δύναμη του πλανήτη, στην οποία έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα σχεδόν 667.800 κρούσματα μόλυνσης από τον SARS-CoV-2, καταγράφει τις τρεις τελευταίες ημέρες αλλεπάλληλα θλιβερά ρεκόρ θανάτων.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρουσίασε χθες το σχέδιο της κυβέρνησής του για να «ξαναπάρει μπρος η Αμερική» σε τρία στάδια, ανάλογα με την κατάσταση σε κάθε πολιτεία, εκτιμώντας πως η χώρα «πέρασε» την κορυφή της καμπύλης εξάπλωσης του κορωνοϊού.

«Opening Up America Again»
Το σχέδιο «Opening Up America Again» ανακοίνωσε την Πέμπτη και επισήμως ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, το οποίο ξεκινά την 1η Μαΐου και περιλαμβάνει τρεις φάσεις, μέσω των οποίων η αμερικανική ηγεσία ευελπιστεί να επαναφέρει το συντομότερο δυνατό τις ΗΠΑ στην κανονικότητα, μετά την πρωτοφανή κρίση εξαιτίας της πανδημίας covid-19 που προκάλεσε ο νέος κορωνοϊός και τους 2.000 και πλέον νεκρούς σε καθημερινή βάση στη μεγάλη χώρα της Βόρειας Αμερικής.
«Η Αμερική θέλει να είναι ανοιχτή και οι Αμερικανοί θέλουν να είναι ανοιχτή», δήλωσε αρχικά ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος, τονίζοντας ότι η γενική καραντίνα δεν αποτελεί μία μόνιμη ή αποδεκτή λύση.

Το περίγραμμα του σχεδίου βασίζεται στα τελευταία δεδομένα και ετοιμότητα.

Μετριάζει τον κίνδυνο επανεμφάνισης της επιδημίας,
προστατεύει τους πιο ευάλωτους και
μπορεί να εφαρμοστεί σε επίπεδο πολιτείας ή νομού-κομητείας κατά τη διακριτική ευχέρεια των κυβερνητών, σύμφωνα με το έγγραφο που παρουσίασε ο Αμερικανός πρόεδρος.

Οι τρεις φάσεις του σχεδίου 
Η πρώτη φάση της επανέναρξης προβλέπει τη συνέχιση της «κοινωνικής απόστασης» στο κοινό και συγκεντρώσεις όχι περισσότερων από 10 ατόμων, ενώ τα ευάλωτα άτομα θα πρέπει να μείνουν αποκλεισμένα στις οικίες τους. Τα ταξίδια και οι μετακινήσεις που δεν θεωρούνται σκόπιμες και επιβεβλημένες, θα πρέπει να αποφεύγονται.

Οι εργοδότες καλούνται να ενθαρρύνουν την τηλεργασία και να ασχοληθούν με τη φυσική εργασία, ενώ θα κλείνουν τους κοινούς χώρους και θα εφαρμόζουν «αυστηρά πρωτόκολλα κοινωνικής απόστασης». Τα σχολεία και τα μπαρ θα παραμείνουν κλειστά, και οι εγκαταστάσεις διαβίωσης ηλικιωμένων δεν θα επιτρέπονται σε εξωτερικούς επισκέπτες.

Τα καθιστικά εστιατόρια, οι κινηματογράφοι, οι αθλητικοί χώροι, οι χώροι λατρείας και τα γυμναστήρια θα επιτρέπεται να ανοίξουν ξανά μόνο εάν μπορούν να επιβάλουν πρωτόκολλα «αυστηρής κοινωνικής απόστασης» και υγιεινής.

Στη δεύτερη φάση επιτρέπονται να ανοίξουν μπαρ, σχολεία, ταξίδια και συγκεντρώσεις έως 50 ατόμων, ενώ οι μεγάλοι χώροι θα πρέπει να παρακολουθούν «μέτρια» κοινωνική απόσταση.

Ακόμη και στην τρίτη φάση, άπαντες θα πρέπει να ελαχιστοποιούν το χρόνο τους ανάμεσα σε πλήθη και δημόσιες αλληλεπιδράσεις. Οι μεγάλοι χώροι, τα μπαρ και τα γυμναστήρια θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις «μεγαλύτερες αλλαγές» σε σύγκριση με μια περίοδο πριν από το Covid-19.

Όλα τα παραπάνω είναι δυνατόν να τροποποιηθούν ή να επανεξεταστούν, καθώς θα βρίσκονται σε άμεση εξάρτηση με τον αριθμό των λοιμώξεων και την πορεία της πανδημίας, σύμφωνα με το περίγραμμα του σχεδίου που παρουσίασε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε αρχικό στάδιο θα ενταχθούν οι Πολιτείες που δεν παρουσιάζουν αυξημένο επίπεδο εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού. Η κάθε φάση θα διαρκεί 14 ημέρες και θα εκτιμάται το αποτέλεσμά της, πριν ξεκινήσει η επόμενη.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τόνισε ότι για να ξεκινήσει το σχέδιο επαναφοράς της αμερικανικής οικονομίας, θα πρέπει να επιβληθούν αυστηροί έλεγχοι στα αεροδρόμια και στις εισόδους της χώρας, προκειμένου να εκμηδενιστεί η πιθανότητα εισαγωγής νέων κρουσμάτων.

Σύμφωνα με τον Τραμπ, 29 πολιτείες αναμένεται να είναι σε θέση να άρουν τα μέτρα περιορισμού σχετικά σύντομα.

«Αν κοιτάξετε τη Μοντάνα, το Γουαϊόμινγκ, τη Βόρεια Ντακότα», πολιτείες που έχουν μείνει συγκριτικά αλώβητες από την πανδημία, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική από αυτή στη Νέα Υόρκη, πολύ διαφορετική από αυτή στο Νιού Τζέρσι», είπε ο Ρεπουμπλικάνος.

Ωστόσο η απόφαση αυτή «θα εξαρτηθεί από τους κυβερνήτες», πρόσθεσε παρουσιάζοντας το σχέδιο της κυβέρνησής του για τη σταδιακή επανεκκίνηση της αμερικανικής οικονομίας, η οποία έχει τεθεί σε καταστολή για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού.

«Δεν θα ανοίξουμε τα πάντα μονομιάς, αλλά κάνοντας ένα προσεκτικό βήμα κάθε φορά», διαβεβαίωσε ο Τραμπ, εξηγώντας πως σκοπός αυτής της προσέγγισης είναι να αποφευχθεί ο κίνδυνος του νέου κύματος μολύνσεων.







πηγη 

ΑΙΣΧΟΣ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ και ΑΡΧΟΝΤΕΣ ! ! ! Αυτη ειναι η δημοκρατια σας; Βαλτε με φυλακη. Προτιμω να πεθανω απο γριπη ! ! !

Εμεις δεν χρειαζεται να πουμε τιποτε...
Ουτε να προσθεσουμε κατι, ουτε να αφαιρεσουμε....
Τα λεει ολα ο Ιερεας...
Αισχος και απο μας λεχριτες ! ! !
Κλικ στην εικονα να δειτε το βιντεο και θα βουρκωσετε με το λογια του Ιερεα...


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Κυριε Εισαγγελεα, προσευχή ισλαμιστών στην καρδιά της Αθήνας σήμερα το μεσημέρι...

Κυριε Εισαγγελεα εφαρμοστε τους νομους και τις διαταγες...
Δεν φτανει που ζουν παρανομα στην Ελλαδα, αφηφουν και τους νομους μας...
Εφαρμοστε παρακαλω τους νομους και ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ! ! !

Δείτε με τα μάτια σας τον ρατσισμό και τις διακρίσεις κατά των Ελλήνων....
Είναι πολλές οι καταγγελίες που δεχόμαστε από ολόκληρη την Ελλάδα και αφορούν παράνομες συγκεντρώσεις ισλαμιστών εν μέσω καραντίνας και των αυστηρών μέτρων κατά της πανδημίας.....

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε, μουσουλμάνοι προσεύχονται σε ταράτσα κτιρίου στην Βαρβάκειο Αγορά, στο κέντρο της Αθήνας και με πλήθος αστυνομικών στους δρόμους πέριξ αυτής....

Πως άραγε μεταφέρθηκαν εκεί όλοι αυτοί, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές; Πολύ απλά, κανένας δεν ασχολείται....

Τα πρόστιμα είναι «Μόνο για Έλληνες» και εάν αυτό δεν είναι ο ορισμός του ρατσισμού και των διακρίσεων, δεν ξέρουμε τι άλλο είναι....

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε ΣΗΜΕΡΑ, την ώρα που η κυβέρνηση διαρρέει στον Τύπο, τα νέα μέτρα αστυνόμευσης των… εκκλησιών μας!










πηγη

Πρόεδρος Λευκορωσίας: Αυστηρή εντολή ! Δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να πάει στην Εκκλησία ! ! ! (ακουτε τσιοδροχαρδαλιαδες;)

Ρεζιλι διεθνως κανατε την Ελλαδα...
Ακουτε ρε τι ειπε ο Προεδρος της Λευκορωσιας;
Μιας χωρας που πριν λιγα χρονια ειχε κομμουνισμο...

Σε δηλώσεις λοιπον σχετικά με τον εορτασμό του Πάσχα εν μέσω πανδημίας του κορωνοϊού,  προέβη ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας Αλέξανδρος Λουκασένκο.

Ο Λευκορώσος Προέδρος αρχικά ανέφερε ότι θα εκκλησιαστεί κανονικά τις ημέρες του Πάσχα, και ξεκαθάρισε ότι οι αρχές της χώρας δεν σκοπεύουν να απαγορεύσουν στους πιστούς να μεταβούν στις Εκκλησίες λόγω του κορωνοϊού.

“Οι Καθολικοί γιόρτασαν ήδη το Πάσχα και όσοι άνθρωποι πήγαν στις εκκλησίες, που είναι δικαιώμα τους, το έκαναν με πολύ προσοχή” - δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Λουκασένκο...

Επίσης ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας, ανέφερε: “Τονίζω και πάλι: δεν κλείνουμε το δρόμο προς τον ναό σε κανέναν! Αυτή είναι αυστήρη εντολή μου. Δεν απαγορεύουμε σε κανέναν να πάει στην Εκκλησία”.

Ταυτόχρονα, ο Λευκορώσος Πρόεδρος απηύθυνε έκκληση προς το ιερό κλήρο, να λάβει υπόψη την τρέχουσα κατάσταση και να τηρεί τα μέτρα των ειδικών.







πηγη 

Κι ομως...παρα τις απαγορευσεις και την συνεχη πλυση εγκεφαλου απο το Καθεστως, πολλες Εκκλησιες λειτουργουν ! ! !

Δεν σας περασε...
Πολλες εκκλησιες, λειτουργουν...
Το ποιες λειτουργουν, θα  το γραψουμε αργοτερα...
Δεν θελουμε να γινουμε οι ρουφιανοι σας και να καρφωσουμε αυτους που τιμουν τα ρασα τους...
Και το εκπληκτικο ειναι, οτι ειδα περιπολικο, να περναει εξω απο ανοικτη εκκλησια  και να κανει τα στραβα ματια....
Και φυσικα ουτε αυτο θα το γραψω που το ειδα, δεν καρφωσω τους Αστυνομικους, που σας εγραψαν στα π@π@ρια τους κυριοι του Μητσοτακικου Καθεστωτος...
Και κατι ακομη ρε ξεφτιλες...
Εδειχναν τα καναλια σας, την Πολη, την Κωσνταντινουπολυ ρε, την Βασιλευουσα και...

Ουτε ο Ερντογκαν, δεν απαγορευσε τον εορτασμο του Πασχα...
Θα το πληρωσετε, πολυ ακριβα αυτο ! ! !

Καλη Ανασταση Ελληνες ! ! ! 

Ο μικρός Νικόλας ψέλνει το "Η Ζωή Εν Τάφω" και σκορπά ρίγη συγκίνησης...


https://youtu.be/tbH5_yoFtIw



Ρίγη συγκίνησης προκαλεί σε εκατοντάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο μικρός Νικόλας που με την μελωδική και στεντόρια φωνή του ψέλνει τα Εγκώμια του Επιταφίου, ανήμερα Μεγάλης Παρασκευής. Το βίντεο δημοσιοποίησε στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο facebook η μητέρα του Αργυρούλλα Τίκκου και στο οποίο ο μικρός Νικόλας εξηγεί ότι μετά την Σταύρωση του Χριστού επέρχεται η Ταφή Του.

    "Η ζωή εν τάφω κατετέθης, Χριστέ, και αγγέλων στρατιαί εξεπλήττοντο, συγκατάβασιν δοξάζουσαι την σήν." Μια μικρή γεύση απο τον μικρό μου άγγελο αφού φέτος δεν μπορούμε να το ακούσουμε απο τους Ναούς μας... Κύριε Ελέησον Ημάς...

Ο Νικόλας αναφέρει ότι αποφάσισε να ψάλει ένα απόσπασμα από τα εγκώμια από την ασφάλεια του σπιτιού του, μιας και το "Η Ζωή Εν Τάφω" δεν μπορούμε να το ακούσουμε φέτος στις εκκλησίες. Δίπλα στον μικρό βρίσκεται ο Εσταυρωμένος και μια εικόνα του Επιταφίου.



Πηγή

Βρηκαν ευκαιρια: Αφου δεν θαχει τουρισμο φετος δωστε τα ξενοδοχεια στους "καημενους εισβολεις"....

Το μονο τους προβλημα ειναι πως θα καλοπερασουν οι λαθροεισβολεις...
Πως θα εποικισουν την Ελλαδα μα αυτους...
Πως θα καταστρεψουν καθε τι Ελληνικο...
Διαβαστε τι λενε...

Να δοθεί η χαριστική βολή στον τουρισμό...
Το μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Αθηνών, Πέτρος Κωνσταντίνου, έχοντας δίπλα του τον πρόεδρο των Πακιστανών, προτείνει να μεταφερθούν οι παράνομοι μετανάστες σε όλα ξενοδοχεία, τα ξενοδοχεία της χώρας επειδή είναι άδεια λόγω των μέτρων του κορωνοϊού.

Η Αριστερά (κοινοβουλευτική και εξωκοινοβουλευτική) δεν δείχνει να πολυενδιαφέρεται για την τύχη της τουριστικής οικονομίας, μιας και η πολιτική της είναι η κρατικοποίηση των πάντων και η προώθηση της πολυπολιτισμικότητας.

Ωστόσο τα ξενοδοχεία έχουν δεχθεί τρομακτικό πλήγμα λόγω κορωνοϊού και δεν θα αντέξουν και δεύτερο.

Μάλιστα, πρόσφατα, στον τηλεοπτικό σταθμό «MEGA», ο εκδότης της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», Θανάσης Μαυρίδης μετέφερε το βαρύ κλίμα που υπάρχει στον τομέα του τουρισμού λόγω του κορωνοϊού.

Ο τουρισμός είναι ο άγνωστος χ είπε συγκεκριμένα. «Η ελληνική οικονομία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τουρισμό». «Η κυβέρνηση κάνει έναν υπολογισμό ότι τον Αύγουστο θα ανοίξουν τα ξενοδοχεία και ότι θα υπάρξει μια παράταση της τουριστικής περιόδου.

Υπάρχει προβληματισμός στους ξενοδόχους.»









πηγη 

Χαροκαμένη Μάνα: ''Δεν θα μου απαγορέψει κανείς να πάω στον τάφο του παιδιού μου ''



https://youtu.be/W4Xxbots2IY
''Ραγίζει'' καρδιές

Συγκλονίζει η μάνα από την Πάτρα, καθώς ξέσπασε για την απαγόρευση της επίσκεψης στα νεκροταφεία, την ίδια στιγμή που η ίδια έχει χάσει το παιδί της σε τροχαίο σε ηλικία μόλις 17 ετών και δεν μπορεί να πάει στο κοιμητήριο για να ανάψει ένα κερί στη μνήμη του παιδιού της.


«Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Εχω ένα φαναράκι του παιδιού μου και θέλω να το πάω σήμερα. Θα το πάω, θα βρω τρόπο. Πήγα το πρωί ήταν όλα κλειστά. Αν πάτε μια βόλτα στην Πάτρα, θα δείτε στους πεζοδρόμους και στις πλατείες να ανεβοκατεβαίνει κόσμος. Τα σούπερ μάρκετ είναι γεμάτα. Δεν μπορώ να παραβλέψω ότι η Πλατεία είναι γεμάτη, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στα σούπερ μάρκετ είναι τρία τέσσερα άτομα σε απόσταση ενός μέτρου, δεν μπορώ να παραβλέψω ότι στην Βενιζέλου και στο νότιο πάρκο είναι γεμάτα κόσμο το απόγευμα» λέει η μητέρα.


Δεν γίνεται να βάζουμε κανόνες όπως θέλουμε και να μην κατανοούμε ορισμένα πράγματα. Μου απαγορεύουν να πάω στο παιδί μου στο νεκροταφείο, εγώ θα μπω, θα πηδήξω από τα κάγκελα κι ας με γράψει όποιος θέλει. 

Θα κολλήσουμε κορονοϊό στο νεκροταφείο; Θα έχει κόσμο; Θα σας στείλω φωτογραφίες από τη Βενιζέλου κι από το νότιο πάρκο. Με ενοχλεί ότι υπάρχουν χώροι που μετακινούνται τόσοι άνθρωποι και πήγαν και κλείσαν το νεκροταφείο. Αυτή είναι η λύση...» κατέληξε η κυρία Γλυκερία Λύτρα που έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Open TV.


Πράγματι χρειάζεται προσοχή, αλλά θα πρέπει να σεβαστούμε και τις ημέρες αυτές, οι οποίες είναι ιερές, ίσως η Κυβέρνηση θα έπρεπε να σκεφτεί ξανά αυτή την απόφαση.


Πηγή

Μαλλον ειχε δικιο ο Ντοναλτ Τραμπ που διεκοψε την χρηματοδοτηση στον Παγκοσμιο Οργανισμο Υγειας...

Δεν ειναι τρελος...
Ασχετα το λενε οι αντιπαλοι του τιποτα δεν κανει τυχαια, ουτε παρορμητικα...
Διαβαστε και κρινετε...

Ως «ύμνος» στην παγκόσμια διακυβέρνηση μπορεί να χαρακτηριστεί η σελίδα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) ο όποιος σχεδιάζει για το Σάββατο 18 Απριλίου μια ειδική διαδικτυακή εκδήλωση για την υποστήριξη γιατρών και νοσηλευτικού προσωπικού  οι οποίοι δίνουν μάχη για την πανδημία του κορωνοϊού.

Ως εκδήλωση δεν μπορεί κάποιος να προσάψει κάτι στον ΠΟΥ: Είναι ένα «ευχαριστώ» στο αγώνα που δίνει το ιατρικό προσωπικό σε όλες τις χώρες του κόσμου στη μάχη κατά του COVID-19.

Αυτό όμως που προκαλεί ανάμικτες εντυπώσεις είναι πρώτα η φρασεολογία που χρησιμοποιεί ο ΠΟΥ και κατά δεύτερον η φωτογραφία της, ας πούμε, «εκκεντρικής» Lady Gaga με το παράξενο σημάδι στο μέτωπο, το οποίο κανείς δεν γνωρίζει τι σημαίνει, και τα δάκτυλα που θυμίζουν κάτι έξω από τη Γη.

Έτσι ο ΠΟΥ αναφέρει τα εξής εκπληκτικά:

«Ο ΠΟΥ και ο “παγκόσμιος πολίτης” ανακοινώνουν: Ένας κόσμος. Μαζί στο σπίτι μια παγκόσμια εκδήλωση στον αέρα για να υποστηρίξουμε το ιατρικό προσωπικό και τη μάχη κατά της πανδημίας του COVID-19».

Και μόνο με την επιλογή των λέξεων  «παγκόσμιος πολίτης» και «ένας κόσμος» δεν χρειάζεται κάποια άλλη ιδιαίτερη ερμηνεία για τους σκοπούς του ΠΟΥ, τους οποίους με αφορμή τον κορωνοϊό προπαγανδίζει πλέον δημόσια.

Παγκόσμιο σύστημα και διακυβέρνηση.

Ο «Παγκόσμιος Πολίτης» είναι μια οργάνωση η οποία όπως λέει θέλει να εξαλείψει τη φτώχεια από τον πλανήτη μέχρι το 2030.

«Ο Παγκόσμιος Πολίτης είναι ένα κίνημα από πολίτες οι οποίοι ενώνουν τις φωνές τους για να σταματήσουν την φτώχεια στον πλανήτη μέχρι το 2030», αναφέρει μεταξύ άλλων στην ιστοσελίδα της.

Πιο παλιά ανάλογα μηνύματα επιχειρούσαν να τα περάσουν κρυφίως και υποσυνείδητα. Τώρα πια το κάνουν ανοικτά.

Ίσως αυτός ήταν ο ουσιαστικός λόγος που ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έκοψε τη χρηματοδότηση στον ΠΟΥ.

Ένας πρόεδρος ο οποίος έχει ταχθεί κατά της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας διακυβέρνησης η οποία μπορεί να εξελιχθεί πολύ εύκολα σε μια παγκόσμια δικτατορία.

Για την ιστορία στην εκδήλωση του ΠΟΥ θα μετάσχουν διάσημοι Αμερικανοί παρουσιαστές (και φανατικοί εχθροί του Τραμπ) με πρώτο και καλύτερο βέβαια τον Jimmy Kimmel και φυσικά «λαμπερά» ονόματα της showbiz όπως η Lady Gaga.











πηγη 

Γυφτοι επετεθησαν σε σπιτι Αστυνομικου με πετρες και χτυπησαν την μητερα του....

Οχι μονο επιντοματα και τζαμπα λεφτα κυριοι αποτυχημενοι υπουργισκοι...
Εφαρμοστε και τους νομους και τσακιστε τους παραβατες...
Δεν ειναι υπερανω των νομων οι Γυφτοι....
Διαβαστε γιατι τα γραφω αυτα....

Στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη που δέχτηκε πέτρα στο κεφάλι - Οι ρομά απειλούσαν το γιο της που είναι αστυνομικός....
Χάρη στην ψυχραιμία του τελευταίου αποφεύχθηκαν τα χειρότερα....
Αν δεν απομακρυνθούν οι παραβατικοί ρομά θα θρηνήσουμε θύματα λένε οι κάτοικοι στην Ανθήλη.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στην Ανθήλη Λαμίας όπου νωρίς το βράδυ είχαμε ένταση και επεισόδια μεταξύ κατοίκων της κοινότητας και ρομά.

Ολα ξεκίνησαν όταν κάποιοι νεαροί ρομά άρχισαν για άγνωστο λόγο να πετούν πέτρες σε μια ηλικιωμένη που βγήκε από το σπίτι να πετάξει τα σκουπίδια.

Ακολούθησε ένταση με όλη τη γειτονιά να είναι στο πόδι και κλήθηκε στο σημείο η αστυνομία.

Προς στιγμήν τα πράγματα ηρέμησαν όταν όμως οι αστυνομικοί θέλησαν να προσαγάγουν έναν νεαρό ρομά, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες ήταν ένας από αυτούς που πετούσαν πέτρες σε συγκεκριμένο σπίτι, οι άλλοι ρομά που ήταν συγκεντρωμένοι αντέδρασαν και δημιουργήθηκε νέα ένταση.

Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι έγινε νέα επίθεση με πέτρες και ότι μια από αυτές έσπασε παράθυρο σπιτιού και χτύπησε μια γυναίκα στον αυχένα. Η ηλικιωμένη, η οποία είναι μητέρα αστυνομικού, διακομίστηκε στα Επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας.

Δείτε στις επόμενες φωτογραφίες τις πέτρες που έσπασαν το παράθυρο και τραυμάτισαν την ηλικιωμένη γυναίκα.










πηγη 

Θρήνος στην Κόρινθο: 14χρονος γλίστρησε και έπεσε στο κανάλι του Ισθμού...

Χριστέ μου! 
Κρίμα το παιδάκι....
Τι να πεις για τους γονείς του που τους βρήκε τέτοιο μεγάλο κακό τέτοια μέρα...
Θερμά Συλλυπητήρια...

https://youtu.be/a39qCIp5N58

Νεκρός εντοπίστηκε, πριν από λίγα λεπτά, ο 14χρονος που αναζητούνταν από άνδρες του Λιμενικού στην περιοχή του Ισθμού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο νεαρός που βρισκόταν στο σημείο για να κάνει τη βόλτα του μαζί με την παρέα του στην περιοχή Γαλότα των Ισθμίων, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, έπεσε από ύψος 60 μέτρων εντός του Ισθμού.

Στο σημείο επιχείρησαν Λιμενικό, Αστυνομία και Πυροσβεστική οι οποίοι πριν από λίγα λεπτά ανέσυραν νεκρό τον άτυχο 14χρονο.

Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία.





Πηγή

Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Πηραν τα μυαλα του αερα....Ακομη και με τον Τραμπ τα εβαλε ο Ψαλτης λοιμωξιολογος ! ! !

ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ Π.Ο.Υ Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΣ....
ΜΥΔΡΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ....
ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... 
ΟΡΓΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΓΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ....

Στην κόντρα μεταξύ του Ντόναλντ Τραμπ με τον ΠΟΥ με αφορμή την Κίνα και την προέλευση του Covid-19, αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της απογευματινής ενημέρωσης ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Σε ερώτηση για τις κατηγορίες Τραμπ κατά του ΠΟΥ και Κίνας περί κατασκευασμένου ιού, ο λοιμωξιολόγος τόνισε πως δεν πρόκειται για ιό που προέκυψε από εργαστηριακό πείραμα.

Όπως ανέφερε “προέκυψε από τη φύση και ο πιο στενός συγγενής του υπάρχει στις νυχτερίδες. Πώς πέρασε προς τον άνθρωπο, η επικρατέστερη θεωρία λέει ότι έγινε μέσα από έναν μυρμηγκοφάγο” και πρόσθεσε: “Δεν συμμεριζόμαστε θεωρία συνωμοσίας”.








πηγη 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Πέθανε από εγκεφαλικό και ρώτησαν τους συγγενείς εάν ήθελαν να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό....

Αρχισαν να τους παιρνουν χαμπαρι και σαν αντιδραση  ο Καρναβαλος ανεβασε  τα προστιμα απο 150 σε 300 ευρω...
Και μην σας κακοφαινεται το Καρναβαλος, πολυ χειροτερα θαθελα να πω...
Πεστε μου...

Τελικά ποιον εξυπηρετεί ο τρόμος του κορονοϊού;
Τι παραπάνω γνωρίζει ο Τραμπ ώστε να διακόψει την χορηγία στον ΠΟΥ;

Πόσες είναι οι άγνωστες πτυχές μιας πανδημίας που καθώς τη βιώνεις δεν επιτρέπει τις ψύχραιμες αναλύσεις;

Τι είναι αυτό για παράδειγμα που αίφνης “εξαφάνισε” τα εμφράγματα;

Ποιος θα μπορούσε να έχει στήσει ένα παγκόσμιο σκηνικό τρόμου και για ποιο λόγο;
Για ποιο λόγο-σύμφωνα με μαρτυρία-σε ελληνικό νοσοκομείο ενώ έφυγε από τη ζωή γυναίκα από εγκεφαλικό την ρώτησαν εάν θα ήθελε να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό;

Ποιος ήθελε απεγνωσμένα θανάτους όπως στις περιπτώσεις της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας;

“Πέθανε μια ηλικιωμένη θεία μου από εγκεφαλικό και στο νοσοκομείο μας ρώτησαν αν θέλουμε να καταχωρηθεί ως θάνατος από κορονοϊό. Φυσικά αρνηθήκαμε αφού δεν ίσχυε κάτι τέτοιο”…
Το διαβάσαμε στον τοίχο του Αντωνης Δρογωσης
(Από Αλέξανδρο Παναγιώτου, κυτταρολόγο)

Έχουν ήδη δημοσιευτεί περιστατικά στα οποία η μόλυνση από κορονοϊό αποδείχτηκε ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ και ενώ οι άνθρωποι είχαν καταλήξει από εντελώς άλλα αίτια (ανακοπή, εγκεφαλικό κλπ.)

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν είχε γίνει ποτέ ούτε για τη γρίπη ούτε καν για οποιαδήποτε λοιμώδη νόσο όταν το οργανικό αίτιο ήταν τόσο προφανές ιατροδικαστικά. Πέρσι το Φλεβάρη είχα χάσει τη μητέρα μου με οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια λόγω πνευμονικής ατελεκτασίας που οδήγησε σε λειτουργική κατάρρευση όλων των οργάνων. Αν περιμέναμε ένα χρόνο, ίσως να θεωρούνταν κι εκείνη θύμα του κορονοϊού…









πηγη 

Χαραδαλιας: Πρόστιμο 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων από το Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ και έως την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα τα μεσάνυχτα...

Αυτος ο ανθρωπος κανει για υπουργος;
Για το αποτυχημενος υπουργισκος δεν χωραει συζητηση...

Ο Αποτυχημενος λοιπον, υπουργισκος Πολιτικης Προστασιας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε στην καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτών αναφορικά με τον κοροναϊό πως διανύουμε την εβδομάδα των Αγίων Παθών, η οποία δε θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια.

Εννιά στους 10 συμπολίτες δηλώνουν ότι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της πολιτείας, δήλωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε πως την ημέρα τους Πάσχα ισχύουν τα μέτρα προστασίας ως έχει.

Παράλληλα, ανέφερε πως προστίθενται δυο νέα μέτρα. Από το Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ και έως την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα τα μεσάνυχτα προς Τρίτη  θα κόβεται πρόστιμο 300 ευρώ και θα γίνεται αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.

Ακόμα, η καταχρηστική χρήση της μετακίνησης Β4 θα έχει 300 ευρώ πρόστιμο στον οδηγό και 150 ευρώ στο συνοδηγό και οι έλεγχοι σε μετακινήσεις που θα αφορούν βοήθεια σε άτομο ευπαθούς ομάδας θα είναι πιο εντατικοί.

Τέλος, ο Νίκος Χαρδαλιάς είπε τη Μεγάλη Παρασκευή δεν θα πάμε στην περιφορά του Επιταφίου, ούτε θα μεταβούμε στα κοιμητήρια τα οποία θα είναι κλειστά.








πηγη 

4ο ΡΑΙΧ: Σε ψυχιατρείο έκλεισαν δικηγόρο ιατρικού δικαίου επειδή κατέκρινε τα περιοριστικά μέτρα...

Μην απορητε σχετικα με το 4ο Ραιχ που γραφει στον τιτλο...
Αυτο ζουμε τωρα....
Κι αν εχετε αποδειξεις οτι δεν το ζουμε ελατε να μου το πειτε...

Δυστυχώς «φαινόμενα Κίνας» έχουν αρχίσει και κάνουν την εμφάνισή τους και στην Ευρώπη. Στη Γερμανία γνωστή δικηγόρος του ιατρικού δικαίου που εξέφρασε την αντίθεσή της με τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα τα οποία χαρακτήρισε «αντισυνταγματικά» συνελήφθη & κλείστηκε αυθαίρετα σε ψυχιατρείο προτού καν τις απαγγελθούν κατηγορίες.

Μάλιστα κατηγορεί τις γερμανικές Αρχές ότι στην κλινική της ασκήθηκε και σωματική βία.

Λίγες μέρες πριν είχε απορριφθεί η αίτησή της στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων λόγω αντισυνταγματικότητας.

Η Beate Bahner δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου στις 3 Απριλίου με το οποίο κατήγγειλε πως οι γερμανικοί νόμοι περί καραντίνας ήταν «κατάφωρα αντισυνταγματικοί, παραβιάζοντας σε άνευ προηγουμένου βαθμό πολλά από τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών».

«Αυτά τα μέτρα δεν δικαιολογούνται από τον νόμο πρόληψης λοιμώξεων, που τροποποιήθηκε βιαστικά πριν από λίγες μέρες», δήλωσε.

«Μακροπρόθεσμοι περιορισμοί στην έξοδο από το σπίτι και τη συνάντηση με άλλους, με βάση σενάρια με υψηλό ποσοστό θανάτου, τα οποία δεν λαμβάνουν υπόψη τις πραγματικές κρίσιμες απόψεις εμπειρογνωμόνων και το πλήρες κλείσιμο επιχειρήσεων και καταστημάτων χωρίς απόδειξη ότι ενέχουν κίνδυνο γι λοίμωξη, είναι εντελώς παράνομα»

Η Μπαχνερ κάλεσε σε διαμαρτυρία την Κυριακή του Πάσχα για να «τερματίσει την τυραννία αμέσως», προτού η διοίκηση της Χαϊδελβέργης ανακοίνωσε ότι θα επιδιώξει να της ασκήσει διώξεις γιατί έχει παρακινήσει τους Γερμανούς να παραβιάσουν το νόμο.

Στις 13 Απριλίου, η Μπάχνερ κάλεσε την αδερφή της από την Κλινική Allgemeine Psychiatrie της Χαϊδελβέργης, περιγράφοντας τι συνέβη σε αυτήν.

Αφού ισχυρίστηκε ότι ήταν «ύποπτα» ακολουθούμενη από ένα αυτοκίνητο, η Bahner λέει ότι ζήτησε από έναν άλλο οδηγό να καλέσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η αστυνομία, να της περάσει χειροπέδες και να την σπρώξει στο έδαφος «με τεράστια δύναμη».

Αφού οδηγήθηκε στην ψυχιατρική μονάδα, η Bahner λέει ότι αντιμετωπίστηκε σαν τρομοκράτης.

Παρόλα αυτά οι γερμανικές Αρχές αρνούνται ότι κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική για λόγω της αντίθεσης της στα μέτρα αλλά για «άλλους λόγους».

Η εισαγγελία στη Χαϊδελβέργη σχετικά με την αναγκαστική τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική, σημειώνει ότι ούτε η τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική ούτε οποιοδήποτε άλλο καταναγκαστικό μέτρο έχει διαταχθεί ως μέρος της διαδικασίας ποινικής έρευνας. «Σίγουρα δεν συνέβη», λέει ο Πρώτος Εισαγγελέας Thomas Bischoff.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο δικηγόρος δεν θα μπορούσε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για οποιονδήποτε «άλλο λόγο».

«Ζήτησα να μου επιτραπεί να καθίσω και μου έδειξε ένα παγκάκι. Τότε ζήτησα να αφαιρεθούν οι χειροπέδες, γιατί εγώ είχα ζητήσει προστασία από την αστυνομία », εξήγησε.

«Αντίθετα, με πέταξαν πάλι στο πάτωμα, με το κεφάλι μου στο πέτρινο πάτωμα από ύψος ενός μέτρου, κάτι στο οποίο κανείς δεν αντέδρασε. Στη συνέχεια, αναγκάστηκα να περάσω τη νύχτα ξαπλωμένη στο πάτωμα σε κάποια ψυχιατρική κλινική σαν του Γκουαντάναμο υψηλής ασφάλειας ... δεν υπήρχε τουαλέτα, ούτε νεροχύτης, αν και μου άφησαν νερό, και υπήρχε ένα κουδούνι που μπορούσα να χτυπήσω, αν και το αγνόησαν μετά την τρίτη φορά που το πίεσα».

Η δικηγόρος τελικά κατηγορήθηκε επίσημα για υποκίνηση παρανόμων πράξεων χθες, με τον πληρεξούσιό της να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για ένα από  «τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της γερμανικής ιστορίας».

Μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε για ανάκριση συγκεντρώθηκαν πολίτες προς υποστήριξή της!

Η Μπάχνερ έχει κερδίσει τρεις υποθέσεις στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο και έχει γράψει πέντε βιβλία για το γερμανικό ιατρικό δίκαιο.








πηγη 



Το πρόβλημά τους δέν είναι η κορωνογρίπη αλλά η Χριστιανοσύνη...Tο Άγιο Φως φέτος, δεν θα δοθεί στους πιστούς ! ! !

Ο Διωγμός ολοκληρώνεται...
Ο Διωγμός της Ορθοδοξίας ολοκληρώνεται με την κατάργηση της μεταφοράς του Αγίου Φωτός σε όλη την Ελλάδα..
Μόνο στην Αθήνα θα φθάσει το ΑΓΙΟΝ ΦΩΣ και δεν θα μεταφερθεί στην Επικράτεια...

Μάλιστα, δεν θα πετάξει καν στο Ισραήλ ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Βλάσης, ο οποίος θα αναμένει την πτήση στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Από μεριάς Ελληνικής πολιτείας, το φως θα μεταφέρει στο αεροπλάνο που θα περιμένει στο αεροδρόμιο «Μπεν Γκουριόν» του Τελ Αβίβ ο γενικός πρόξενος Ιεροσολύμων, Παναγιώτης Σοφιανόπουλος, με «στεγανοποιημένες διαδικασίες»!!!

Θα το παραλάβει ο Έξαρχος του Παναγίου Τάφου, Αρχιεπίσκοπος Δαμιανός και ένας βοηθός του, που θα βρίσκονται στο αεροπλάνο.

Η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα «θα περιλαμβάνει μια μικρή εκδήλωση, όπως ταιριάζει στην εποχή» σύμφωνα με τον κ. Βλάση, μ΄ένα ολιγομελές τιμητικό άγημα και μια μικρή μπάντα.

Η διαδικασία άφιξης του Αγίου Φωτός θα έχει τηλεοπτική κάλυψη, ωστόσο, φέτος, δεν θα υπάρξει διαμοιρασμός του ανά τη χώρα.

Η κυβέρνηση τείνει στην απόφαση να μην διαμοιραστεί το Φως σε επιλεγμένους προορισμούς εντός Ελλάδος.

Ο σχεδιασμός προέβλεπε ειδικές πτήσεις της Aegean και της Sky Express σε συγκεκριμένους προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κρήτη, Ρόδος κλπ.) για να μην δοθεί στους πιστούς.

Το σκεπτικό της Κυβέρνησης είναι αφού απαγορεύεται να κάνουν Πάσχα στις εκκλησίες δεν έχει νόημα η μεταφορά του σε όλη την Ελλάδα.

Όλα αυτά με πρόσχημα τον κατασκευασμένο Κορωνοιό για τον πλήρη ελεγχο του πλήθους της θρησκείας του και της σκλαβοποίησης του.










πηγη 

Πανεπιστήμιο Αγραμματων Χάρβαρντ: Ο κορωναιός θα γίνει εποχικός και θα συνυπάρχει με την γρίπη. Καραντίνα έως το 2022

Ταδε εφη το πανεπιστημιο των αγραμματων...
Το λεω ετσι, γιατι εκει δεν ειναι κριτηριο, αν εισαι καλος μαθητης, αλλα αν εχεις να πληρωσεις...
Ετσι λοιπον, μας λενε οι αγραμματοι του Χαρβαντ...

Η πιθανότητα νέων εξάρσεων της πανδημίας του κορωνοϊού είναι πιθανό να καταστήσει κατά περιόδους αναγκαία την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης ακόμα και έως το 2022, ιδίως έαν στο μεταξύ δεν έχουν βρεθεί αποτελεσματικά φάρμακα και εμβόλια, σύμφωνα με νέες εκτιμήσεις επιστημόνων του φημισμένου Πανεπιστημίου Χάρβαρντ των ΗΠΑ.

Οι ερευνητές των Τμημάτων Ανοσολογίας και Επιδημιολογίας της Σχολής Δημόσιας Υγείας, με επικεφαλής τον καθηγητή Μαρκ Λίπσιτς, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό «Science», εξέτασαν μέσω μοντέλων διάφορα πιθανά μελλοντικά «σενάρια» μετάδοσης του ιού SARS-CoV-2.

Οι ερευνητές τονίζουν ότι, ενώ τα σημερινά περιοριστικά μέτρα βοηθούν στη μείωση της εξάπλωσης του ιού και αποφορτίζουν τις ΜΕΘ υπό υπερβολική πίεση, η λοίμωξη μπορεί να αναζωπυρωθεί, μόλις αρθούν τα μέτρα, «κατακλύζοντας» τα νοσοκομεία ξανά. Θεωρούν, έτσι, πιθανές μέσα στους επόμενους χειμώνες νέες εξάρσεις της πανδημίας, οι οποίες θα ακολουθήσουν το τωρινό πιο σοβαρό πρώτο επιδημικό κύμα.

Προκειμένου να αποφευχθεί μία μεγάλη πίεση του συστήματος Υγείας, ιδίως των μονάδων εντατικής θεραπείας, οι επιστήμονες δεν αποκλείουν ότι θα χρειαστεί η επιβολή ξανά περιοριστικών μέτρων, παρατεταμένων ή διακοπτόμενων, έως το 2022. Γι’ αυτό θεωρούν σημαντικό να επεκταθεί η δυνατότητα των νοσοκομείων σε κλίνες ΜΕΘ για κάθε μελλοντικό ενδεχόμενο.

Η ύπαρξη φαρμακευτικών θεραπειών στο μέλλον θα διευκολύνει την απόκτηση συλλογικής ανοσίας («ανοσία αγέλης») από τον πληθυσμό. Παράλληλα, όπως λένε, χρειάζονται επειγόντως ευρέως φάσματος ορολογικές μελέτες (αντισωμάτων), που θα προσδιορίσουν το βαθμό και τη διάρκεια της ανοσίας των ανθρώπων απέναντι στον κορωνοϊό. Δηλαδή, με ποιο ρυθμό η αρχική ανοσία σταδιακά χάνεται, κάτι που χαρακτηρίζουν το πιο κρίσιμο ζητούμενο και τον μεγάλο άγνωστο που θα κρίνει τις μελλοντικές εξελίξεις. Η εξάπλωση και επιμονή του κορωνοϊού μετά το τωρινό αρχικό πανδημικό στάδιο θα εξαρτηθεί καθοριστικά από τη χρονική διάρκεια της ανθρώπινης ανοσίας, η οποία προς το παρόν είναι άγνωστη.

Αλλά, ακόμα και στην περίπτωση μιας φαινομενικής εξαφάνισης του ιού, οι επιστήμονες του Χάρβαρντ θεωρούν ότι θα πρέπει οι αρμόδιες αρχές να μείνουν σε εγρήγορση και να διατηρήσουν την επιδημιολογική επιτήρηση, επειδή είναι πιθανή μια επανεμφάνιση του ιού έως το τέλος του 2024 ή το 2025.

Εκτιμούν ως απίθανο ότι ο ιός SARS-CoV-2 θα ακολουθήσει την πορεία του προηγούμενου συγγενικού ιού SARS-CoV-1, που εξαφανίστηκε γρήγορα. Θεωρούν πιθανότερο ότι ο νέος κορωνοϊός θα αποκτήσει εποχικότητα ανάλογη της γρίπης και μπορεί τους επόμενους χειμώνες να συνυπάρξει μαζί της, επιβαρύνοντας επιπρόσθετα τα συστήματα Υγείας.










πηγη 

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.