Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Φρίκη! Πάτησαν με το αυτοκίνητο και σκότωσαν την ηλικιωμένη που αντιστάθηκε στους ληστές στους Αγίους Θεοδώρους ΦΩΤΟ


Νεκρή, μετά από απόπειρα ληστείας μέσα στην πόλη των Αγίων Θεοδώρων, εντοπίστηκε 77χρονη.

Οι αδίστακτοι ληστές την προσέγγισαν και με τη χρήση βίας προσπάθησαν να της αποσπάσουν κόσμημα που η ίδια έφερε.

 Η ηλικιωμένη αντιστάθηκε σθεναρά ωστόσο οι δράστες την έσυραν για κάποια μέτρα,πέρασαν από πάνω της με το αυτοκίνητο τραυματίζοντας την θανάσιμα.

Άλλες πηγές αναφέρουν πως οι κακοποιοί προσπάθησαν να εισβάλουν στο σπίτι της ηλικιωμένης, που βρίσκεται επί της οδού Ανθέων, αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ίδια.

Αυτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητο τους αλλά εκείνη τη στιγμή η άτυχη 77χρονη μπήκε μπροστά στο όχημα, προκειμένου να τους σταματήσει. Οι ληστές ανέπτυξαν ταχύτητα και την τραυμάτισαν θανάσιμα.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί και ασθενοφόρο ΕΚΑΒ. Αυτή την ώρα, η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό και από αέρος για τον εντοπισμό και την σύλληψη των κακοποιών.



Πηγη

Χριστούγεννα 2019 Σχολεία: Πότε κλείνουν και πότε ανοίγουν και πάλι...


Χριστούγεννα: Τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου θα χτυπήσει το τελευταίο κουδούνι για το 2019. Αυτό παράλληλα θα σηματοδοτήσει την έναρξη των Χριστουγεννιάτικων διακοπών για τους μαθητές όλης της χώρας.

Οι διακοπές των Χριστουγέννων θα ξεκινήσουν στις 24 Δεκεμβρίου 2019 και θα διαρκέσουν έως τις 6 Ιανουαρίου 2020.

Οι διακοπές των δύο εβδομάδων ξεκινούν από τις 24 Δεκεμβρίου, ισχύουν και για τα παιδιά που πηγαίνουν σε δημοτικούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Η επιστροφή στα θρανία θα γίνει μετά και τον εορτασμό των Θεοφανείων, με τα μαθήματα να ξεκινούν εκ νέου την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020.

Σημειώνεται ότι το διδακτικό έτος για τους μαθητές χωρίζεται σε τρία τρίμηνα.

Το πρώτο τρίμηνο άρχισε στις 11 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 10 Δεκεμβρίου, το δεύτερο τρίμηνο αρχίζει στις 11 Δεκεμβρίου και λήγει στις 10 Μαρτίου και το τρίτο τρίμηνο αρχίζει στις 11 Μαρτίου και λήγει στις 15 Ιουνίου.


Πηγή 

Περιπολουν με καραμπινες και σφαιρες με αλατι, για να φυλαξουν το χωριο τους απο τους λ@θρομετ@ν@στες


To περιστατικό μας το περιέγραψε φίλος μας μουσουλμάνος και είναι 100%  αληθές. Μας είπε λοιπόν πως στο ορεινό χωριό της Ροδόπης όπου κατοικεί, κάθε βράδυ περιπολούν 10 άντρες με καραμπίνες πέριξ του χωριού, για να το προστατεύσουν από τους λαθρομετανάστες !

Συγκεκριμένα σχηματίζουν δύο ομάδες των 5 ατόμων οι οποίες ¨περιπολούν¨  αντιδιαμετρικά γύρω από το χωριό τους, για να το προστατεύσουν.

Μάλιστα μας είπε πως βάζουν αλάτι στα φυσίγγια αντί για σκάγια !

Στο χωριό έχουν γίνει αρκετές κλοπές σε ζώα και λαχανικά που έχουν οι άνθρωποι, ενώ υπήρξαν και απόπειρες κλοπής οχημάτων.

Η αστυνομία είναι δεκάδες χιλιόμετρα μακριά με ανεπαρκές προσωπικό και μέσα κι έτσι οι άνθρωποι οδηγήθηκαν σε αυτή την λύση !

Κανείς μας δεν θέλει να γυρνά μέσα στην νύχτα και να παραμονεύει ανθρώπους, αλλά τι να κάνουν οι άνθρωποι όταν βλέπουν να καταστρέφονται οι περιουσίες τους ;

Εφόσον το κράτος είτε αδυνατεί είτε δεν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με αυτό το θέμα, τι άλλο να κάνουν δηλαδή ;

Κι όποιος θεωρεί το μέτρο ¨απάνθρωπο και υπερβολικό¨, να  νοικιάσει ένα σπίτι στο χωριό εκεί να πάει μείνει…





πηγη 

Δέος στην Τουρκία: Μηπως, έχουν ενεργοποιηθεί οι Ελληνικοί S-300 στην Κρήτη;

Eκπρόσωπος AKP: «Δεν γνωρίζουμε εάν έχουν ενεργοποιηθεί οι ελληνικοί S-300!»
Οταν το μαθετε θα ειναι αργα....
Μακαρι ναχει γινει ηδη...

Σάλος και τρόμος έχει δημιουργηθεί αυτή την στιγμή στην Τουρκία. Τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας αναφέρουν από το πρωί πως οι Ελληνικοί S-300 στην Κρήτη ενεργοποιήθηκαν.

Όλα τα ΜΜΕ κάνουν εκτενή αφιερώματα, ενώ όπως αναφέραμε πριν, οι Τούρκοι διάβασαν την προχθεσινή μας ανάλυση και διαστρέβλωσαν όσα γράφαμε.

Εμείς απλά προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε, πως οι S-300, σε ενδεχόμενο κλιμάκωσης στη περιοχή θα πρέπει να ενεργοποιηθούν, όμως τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας άλλα κατάλαβαν, καθώς γράφουν ότι ενεργοποιήθηκαν.

Μάλιστα θέση πήρε και ο Ομέρ Τσελίκ, εκπρόσωπος τύπου του ΑΚP και δεξί χέρι του Ερντογάν, ο οποίος δήλωσε πως δεν γνωρίζει κάτι τέτοιο.

Ταυτόχρονα οι Τούρκοι έβγαλαν και νέο προκλητικό χάρτη, ο οποίος γκριζάρει και διαγράφει την Ελληνική ΑΟΖ, ενώ όπως μπορείτε να δείτε, προσπαθούν να δημιουργήσουν μία τουρκική λίμνη.

Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι οι Τούρκοι μας φοβούνται, αυτό δείχνουν σήμερα!










πηγη 

ΧΙΟΣ: Αλγερινοί λ@θρομετ@ν@στες, ήθελαν να αγοράσουν ανήλικη Ελληνίδα και αφεθησαν ελευθεροι ! ! !

Απελαστε τους ρε γ@μωτο...
Ειναι βαρβαροι...
Δεν προκειται ποε να γινουν σαν εμας....
Και γρηγορα θα αρχιζουν να σφαζουν Ελληνες...
Διαβαστε...


Οι παράνομοι μετανάστες φέρνουν τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας τους στην Ελλάδα, στην οποία έρχονται ανενόxλητοι και πολλές φορές με τη συνοδεία σκαφών του Λ.Σ.

Όπως αναφέρει το  www.politischios.gr δύο Αλγερινοί λ@θρομετν@στες προσπάθησαν να αγοράσουν μια Ελληνίδα ανήλικοι προσφέροντάς της χρήματα!

Σκηνές και καταστάσεις αδιανόητες σε μια άλλη Ελλάδα του παρελθόντος, αλλά πραγματικότητα στη θλιβερή Ελλάδα του παρόντος.

Η μητέρα της 12χρονης ήταν εχθες σε κατάστημα της 11ης Νοεμβρίου, στην πόλη της Χίου.

Βγαίνοντας έξω το μικρό κορίτσι της είπε ότι δυο λαθρομετ@ν@στες το πλησίασαν κι ο ένας από τους δυο του πρόσφερε χρήματα. «I give you dollars to buy you», ανέφερε στη μητέρα της η μικρή ότι της είπε. Της περιέγραψε μάλιστα τους δυο άνδρες.

Η μητέρα κινήθηκε αμέσως στην Αστυνομία για να καταγγείλει το περιστατικό, διαπίστωσε όμως απροθυμία ακόμα και στην καταγραφή του!

«Μου έλεγαν να φύγω και να πάω την επόμενη μέρα. Συμβουλεύτηκα αμέσως δικηγόρο και επέμεινα. Η στάση μου τους υποχρέωσε να πάρουν στοιχεία από την κόρη μου και μέσα σε ένα τέταρτο συνέλαβαν δυο άτομα. Το παιδί μου αναγνώρισε τον έναν από τους δύο, αυτός που της έκανε την πρόταση να τη χρηματίσει», δήλωσε η μητέρα, η οποία χρειάστηκε να παραμείνει τέσσερις ώρες στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Τον 27χρόνο λ@θρομετανστη Αλγερινό ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα και ο οποίος όπως χιλιάδες άλλοι το πιθανότερο είναι να παραμείνει να μόνιμα εδώ, παρά την απόρριψη αιτήματος ασύλου πρόδωσε το μαύρο μπουφάν, η ουλή στο μέτωπο και το μαύρο τσαντάκι που κρατούσε με αποτυπωμένη τη σημαία της Αγγλίας. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν άμεσα.

Κατά τη μεταφορά του με το περιπολικό  ο 27χρόνος «ξεφορτώθηκε» σακούλα με μικροποσότητα κάνναβης, την οποία έκρυψε κάτω από το πατάκι του αστυνομικού οχήματος.

Η ποσότητα εντοπίστηκε και εις βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, αλλά και προσβολή της γεννετήσιας αξιοπρέπειας, όπως δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής, παρ' όλο που η παραπομπή για το συγκεκριμένο αδίκημα δεν γράφηκε στο επίσημο δελτίο Τύπου της Αστυνομίας.

Με εντολή Εισαγγελέως ορίστηκε τακτική δικάσιμος και ο 27χρόνος αφέθηκε ελεύθερος, ωστόσο συνελήφθη εκ νέου από την Αστυνομία και κρατείται στο κρατητήριο για απέλαση, καθώς έχει λάβει και δεύτερη απορριπτική απόφαση στο αίτημα ασύλου που έχει υποβάλει, παρόλα αυτά συνέχιζε να βολτάρει ανενόχλητος στη Χίο.

Βέβαια το πότε και εάν γίνει η απέλαση είναι ζητούμενο με πιθανότερο αυτή να μην γίνει ποτέ.








πηγη 

Τουρκικη προπαγανδα στην Αθηνα εις βαρος της Ελλαδος απο προδοτες που ακομη κυκλοφορουν ελευθεροι....

Δειτε τι αφισες τοιχοκολουν οι @ν@ρχο@πλυτοι μεσα στην Αθηνα....
Κι ομως ακομη κυκλοφορουν ελευθεροι...

Αυτό δεν υπάρχει και δεν γίνεται σε καμία χώρα του κόσμου, ακόμα και στην πιο διαλυμένη.

Καμία χώρα και κανένα κράτος δεν επιτρέπει σε ενεργούμενα αντίπαλης χώρας να διεισδύουν και να δρουν σε διάφορες ομάδες, για να προωθούν την εχθρική προπαγάνδα.

Εδώ στην Ελλάδα, μάλιστα, το κάνουν άγαρμπα.

Προσέξτε τις αφίσες των Antifa και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.
Ακόμα και οι Τούρκοι ντρέπονται να προβάλλουν τέτοια επιχειρήματα για τις εθνικές τους θέσεις απέναντι στην Ελλάδα.






πηγη 

Ελεος...Κοβουν 50 εκατομμύρια από την Εθνική Άμυνα και μειώνουν τη φορολογία στις μεταγραφές παικτών!!!

Ζητάνε 50 εκατομμύρια μείον από την Άμυνα και μειώνουν τη φορολογία στις μεταγραφές παικτών!!!

Η ανησυχία , ανησυχία για την Τουρκία. Τα λόγια για την Άμυνα και την ανάγκη ενίσχυσης των ΕΔ πολλά και μεγάλα. Μόνο που από τη μία ακούμε αυτά και από την άλλη το “αίτημα” για μείωση κατά 50 εκατομμύρια των δαπανών των Γενικών Επιτελείων παραμένει “ζωντανό”. Και να ΄ταν μόνο αυτό…

Χθες η κυβέρνηση πέρασε από τη Βουλή  τροπολογία για τον φορολογικό συντελεστή στα συμβόλαια των αθλητών.

Μέχρι τώρα οι ομάδες πλήρωναν 45% φόρο στο μικτό ποσό κάθε συμβολαίου!

Πλέον από 01/01/2020 και με τη νέα τροπολογία της κυβέρνησης ο φορολογικός συντελεστής αλλάζει και από 45% πέφτει στο 22%.

Η τροπολογία αφορά συμβόλαια που ξεπερνούν τις 40.000 ευρώ.

Ποιους εξυπηρετεί η τροπολογία;







πηγη 

ΟΑΕΔ: Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα που δίνει 500 ευρώ...


Νέο «Πρόγραμμα προεργασίας για 500 ανέργους νέους, ηλικίας 18-30 σε επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα και σε επιχειρήσεις, φορείς, οργανισμούς του δημοσίου τομέα που ασκούν τακτικά οικονομική δραστηριότητα στην Περιφέρεια Ηπείρου»

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων θα ξεκινήσει εντός του αμέσως επόμενου χρονικού διαστήματος.
Το νέο πρόγραμμα έχει ως στόχο την προετοιμασία ανέργων για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας, του δημοσίου ή του ιδιωτικού τομέα.

Η διάρκειά του είναι 7 μήνες και αφορά 500 εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων των ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ, που εδρεύουν σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ηπείρου.

Οι πάροχοι ανάλογα με το προσωπικό που απασχολούν εντάσσονται στο πρόγραμμα ως εξής:

α) πάροχοι με προσωπικό έως 3 άτομα μπορούν να ενταχθούν το ανώτατο για έναν ωφελούμενο,

β) πάροχοι με προσωπικό 4-9 άτομα μπορούν να ενταχθούν το ανώτατο για 2 ωφελούμενους,

γ) πάροχοι με προσωπικό 10-19 άτομα μπορούν να ενταχθούν το ανώτατο για 3 ωφελούμενους,

δ) πάροχοι με προσωπικό 20-30 άτομα μπορούν να ενταχθούν το ανώτατο για 5 ωφελούμενους,

ε) πάροχοι με προσωπικό 31-50 άτομα μπορούν να ενταχθούν το ανώτατο για 8 ωφελούμενους,

στ) πάροχοι με προσωπικό άνω των 50 ατόμων μπορούν να ενταχθούν το ανώτατο για αριθμό ωφελουμένων που αντιστοιχεί στο 20% του συνολικού απασχολούμενου προσωπικού κατά την αίτηση, και έως 20 ωφελούμενους.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την ένταξη παρόχου στο πρόγραμμα είναι να μην έχει προβεί σε μείωση του προσωπικού του κατά τη διάρκεια ενός τριμήνου πριν από την ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΟΑΕΔ.

Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων των ΚΠΑ2 του ΟΑΕΔ που εδρεύουν σε περιοχές αρμοδιότητας της Περιφέρειας Ηπείρου, νέοι ηλικίας από 18 έως 30 ετών, απόφοιτοι οποιασδήποτε εκπαιδευτικής βαθμίδας.

Στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, καταβάλλεται από τον ΟΑΕΔ μηνιαίως αποζημίωση ίση με τον νόμιμο κατώτατο μισθό (με πλήρεις ασφαλιστικές εισφορές) καθώς και αναλογία δώρων εορτών και επιδόματος αδείας με βάση την προαναφερόμενη αποζημίωση.

Οι πάροχοι που δραστηριοποιούνται στην Περιφέρεια Ηπείρου και διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο πληροφορικό σύστημα του ΟΑΕΔ (e-services) υποβάλλουν μία μόνο ηλεκτρονική αίτηση – εντολή κενής θέσης – υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).


Πηγή 

Αράχωβα: 86χρονος Παππούς κάνει παράπονα για τον αντικαπνιστικό νόμο ΒΙΝΤΕΟ



Ο συνταξιούχος Ιωάννης Καλμαντής επιχείρησε να ανάψει τσιγάρο μέσα σε κεντρική καφετέρια της Αράχωβας και βρέθηκε αντιμέτωπος με υπάλληλο του καταστήματος που του ζήτησε να περάσει έξω

Οι Αραχωβίτες τον θεωρούν ήδη σύμβολο της… επανάστασης υπέρ των καπνιστών, που διαμαρτύρονται ότι δεν μπορούν να βγαίνουν έξω για να καπνίσουν διότι κάνει πολύ κρύο. Οι πολυ χαμηλές θερμοκρασίες κατά τη διάρκεια του χειμώνα στο κοσμοπολίτικο χωριό αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα, ειδικά για τους ηλικιωμένους, που δυσκολεύονται να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να συμμορφωθούν με τον αντικαπνιστικό νόμο που δεν επιτρέπει το κάπνισμα σε κανένα κλειστό δημόσιο χώρο.
Ωστόσο, οι μαγαζάτορες υπό το φόβο να τους καταγγείλουν και να δεχθούν αιφνιδιαστικούς ελέγχους από τις αστυνομικές Αρχές, αναγκάζονται να βάλουν φρένο στους καπνιστές πελάτες τους, ακόμη και στους πιο ηλικιωμένους, ζητώντας τους ευγενικά να κάνουν το τσιγάρο τους έξω στο δρόμο.
Ο 86χρονος συνταξιούχος Ιωάννης Καλμαντής είναι ένας απ’ αυτούς που αντιτίθενται στην εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου και με τον δικό του, ιδιαίτερο τρόπο ζητά από την κυβέρνηση να δημιουργήσει μαγαζιά για καπνιστές και μη, ώστε να υπάρχουν επιλογές και για τις δυο πλευρές.
Όταν όμως, ο συντοπίτης του Στέργιος Παπασταθης, τον ρώτησε σχετικά με την παρουσία μικρών παιδιών μέσα στις καφετέριες όπου καπνίζουν, κάπου εκεί χάθηκαν και τα επιχείρηματα του 86χρονου συνταξιούχου…

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγή 

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019

Ελληνας Εισαγγελεας με @ρ%^%#δια ασκησε ποινικη διωξη για την δολοφονια του Κατσιφα στους Αλβανους Αστυνομικους....

 Αυτο που εκανε αυτος ο Ελληνας Εισαγγελεας σημερα δικαιολογει να του δωθει παρασημο...


Ηχηρή δικαίωση του Κωνσταντίνου Κατσίφα, από την ελληνική Δικαιοσύνη, που άσκησε ποινική δίωξη, για τη δολοφονία του, κατά των Αλβανών αστυνομικών, οι οποίοι τον εκτέλεσαν στην βουνοπλαγιά του χωριού Βουλιαράτες, λίγα μέτρα από το σπίτι του, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2018.

“Δεκατρείς μήνες μετά από τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα από τις ειδικές δυνάμεις της Αλβανικής Αστυνομίας, στην βουνοπλαγιά του χωριού Βουλιαράτες, λίγα μέτρα από το σπίτι του, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου 2018, η ελληνική Δικαιοσύνη δικαιώνει τους γονείς του 35χρονου, που ζούν με τα “ΓΙΑΤΙ”!

O προιστάμενος της Ποινικής Δίωξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Κώστας Σιμτζόγλου, άσκησε ποινική δίωξη, για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συναυτουργία, εναντίον των Αλβανών αστυνομικών, που συμμετείχαν στην επιχείρηση εκτέλεσης του Κωνσταντίνου Κατσίφα, παρά το γεγονός ότι, οι Αλβανικές Δικαστικές και Αστυνομικές Αρχές κωφεύουν και κωλυσιεργούν στα επίμονα αιτήματα της οικογένειας Κατσίφα, να εκδοθεί το πόρισμα, γιά τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου του 35χρονου ομογενούς.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Κώστας Σιμιτζόγλου, ο οποίος είχε επιφορτιστεί από τον προιστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βαγγέλη Ιωαννίδη,να διερευνήσει τις συνθήκες θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αφού έλαβε καταθέσεις και αποδεικτικό υλικό, που του εστάλη από την Εισαγγελία Ιωαννίνων, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δολοφονήθηκε από επίλεκτους Αλβανούς αστυνομικούς.

Η ποινική δίωξη είναι in rem, στρέφεται δηλαδή κατά παντός υπευθύνου, καθώς οι Αλβανικές Αρχές, δεν έχουν δώσει στοιχεία, για το ποιοί από τους αστυνομικούς τους, πατήσαν τη σκανδάλη, που έκοψε το νήμα της ζωής του 35χρονου.







πηγη 

Ο Στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ προελαυνει και διαλυει την φιλοτουρκικη Κυβερνηση της Λιβυης....

Μονο ετσι θα μπορουσε να σωθει η Ελλας...
Οχι απο τους Κυβερνωντες μας...
Αλλα απο θαυματα και συγκυριες πια...

Οι δυνάμεις του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), του στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ, σφυροκοπούν τα τελευταία προπύργια και υπολείμματα των μισθοφόρων τζιχαντιστών που υπερασπίζονται την φιλοτουρκική κυβέρνηση της Τρίπολης και πρόκειται να καταρρεύσουν, μεταδίδει η λιβυκή ιστοσελίδα Address Journal που πρόσκειται στη Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης.

Οι παραστρατιωτικοί τζιχαντιστές της Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Τρίπολης έχουν υποστεί βαριές απώλειες σε άνδρες και οχήματα στα περίχωρα των περιοχών Αμπού Σαλίμ, Οδός Φιρνάτζ, Αλ Χάντχμπα και Σαλάχ Εντίν της Τρίπολης, σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα.







πηγη 

Επιτελους αρχισαν να ξυπνανε και να μιλουν για εξοπλισμο των Ενοπλων Δυναμεων...

Επρεπε να φτασει το μαχαιρι στο κοκκαλο....
Και τωρα τρεχουν και δεν φτανουν....

Καθώς ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία φαίνεται όλο και πιο πιθανό, οι κινήσεις της Αθήνας γίνονται πιο άμεσες και απαιτητικές, με προτεραιότητες την ενίσχυση της ετοιμότητας και της δύναμης αποτροπής των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Την επιχειρησιακή ανάγκη αναβάθμισης των μαχητικών αεροσκαφών F-16 επισήμανε ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος υπερτονίζοντας την κρισιμότητα της περιόδου λόγω της εντεινόμενης προκλητικότητας της Τουρκίας.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υποστήριξε δε πως «Θα προτιμούσα να χάσω τον ύπνο μου μπροστά στο ενδεχόμενο να με καλέσουν στο μέλλον σε μια εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ο υπουργός παρά να χάνω τον ύπνο μου επειδή δεν έκανα τίποτα για να αναβαθμίσω τα αεροπλάνα μας με δραματικά καλύτερες επιχειρησιακές δυνατότητες για επαύξηση της ετοιμότητας σε αυτόν τον καιρό και τις υπαρκτές απειλές που συμφωνούμε ότι περικυκλώνουν τη χώρα μας».

Ο ίδιος υπογράμμισε πως «Τώρα πρέπει να αναβαθμιστούν οι ένοπλες δυνάμεις, τώρα είναι η ώρα και όχι αύριο» ενώ πρόσθεσε ότι απαιτούνται επιπρόσθετες ενέργειες στον τομέα των εξοπλισμών αναφέροντας χαρακτηριστικά την αγορά τορπιλών για τα υποβρύχια, την συντήρηση φρεγατών κ.α.







πηγη 

ΑΠΕΛΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕ ! ! ! Βαζουν σε ξενοδοχειο τους λαθρομεταναστες και απαιτουν καλυτερο

Απίστευτες σκηνές σε ξενοδοχείο φιλοξενίας λαθρομεταναστών στην Καστοριά.
Και θαρθουν και χειροτερα...
Απελαστε τους οσο ειναι καιρος ρε προδοτες....
Σε λιγο θ αρχισουν να σφαζουν Ελληνες οπως εκαναν πριν ερθουν εδω....

Σε βιντεάκι που αναρτήθηκε στην σελίδα “ellinika snaps” του facebook φαίνονται λαθρομετανάστες διαφορετικών εθνοτήτων να διαμαρτύρονται για το ξενοδοχείο το οποίο δεν πληρεί τις δικές τους φιλοδοξίες .

Να θυμίσουμε οτι το ξενοδοχείο ειναι δωρεάν παροχή και για έναν λαθρομετανάστη είναι όχι απλά λύση ανάγκης αλλά κάτι πολύ περισσότερο που δεν έχουν συναντήσει σε άλλη χώρα.

Δεν τους αρέσει το ξενοδοχείο στο οποίο ζουν, και φωνάζουν “Νό Γκουντ”, Ζημιές προκλήθηκαν επίσης σε ακίνητα μέσα στο ξενοδοχείο.
Δειτε το βιντεο ΕΔΩ








πηγη 

Μπορει να μας απαντησει το Καθεστως των Μητσοτακηδων, πόσοι λ@θρομετανάστες θα πάρουν το κοινωνικό μέρισμα;;;

Μισολογα , τα μασανε και απαντηση σαφη, δεν δινουν...
Και το γιατι δεν δινουν, ειναι γνωστο....
Λιγοι Ελληνες θα παρουν την ελεημοσυνη....
Προτεραιοτητα στους λαθρομετανστες...


Αναφορικά με το πώς θα γίνει η καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, ο κ. Σταϊκούρας εξήγησε πως η ΗΔΙΚΑ θα αρχίσει να ετοιμάζει απλή εφαρμογή, η οποία λογικά θα ανοίξει στις 17 Δεκεμβρίου.

«Έξι μήνες πριν, η προηγούμενη κυβέρνηση μοίρασε αυτό που προσδοκούσαν οι πολίτες προεκλογικά και μάλιστα το εξάντλησε και είπε πως δεν μένει τίποτα για να δοθεί επιπλέον. Το κοινωνικό μέρισμα 2019 δόθηκε ως 13η σύνταξη τον Μάιο» ανέφερε ο υπουργός.

«Βρήκαμε 0 ευρώ περιθώριο για να μοιράσουμε και καταφέραμε να δημιουργήσουμε χώρο 175 εκατ. ευρώ» εξήγησε ο κ. Σταϊκούρας, σημειώνοντας πως ο χώρος αυτός αξιοποιήθηκε με μέτρα όπως η μείωση του ΕΝΦΙΑ, το αυξημένο επίδομα θέρμανσης και η μείωση προκαταβολής φόρου για τις επιχειρήσεις. «Δώσαμε και 200 εκατ. στη ΔΕΗ για να σώσουμε τον οργανισμό» πρόσθεσε.

«Καταφέραμε να δημιουργήσουμε επιπλέον χώρο, προσπαθήσαμε να αξιοποιήσουμε κατά τον βέλτιστο τρόπο αυτά τα 175 εκατ., τα οποία δεν υπήρχαν, εξαιτίας των επιλογών της προηγούμενης κυβέρνησης» είπε ο κ. Σταϊκούρας. «Θα ήμουν ευτυχής να δώσω παραπάνω αλλά δεν υπάρχουν, κι εγώ οφείλω να είμαι ειλικρινής, υπεύθυνος και σοβαρός».

Ο υπουργός επισήμανε πως πρέπει να διακρίνεται η έκτακτη ενίσχυση που δίνεται τώρα από την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, στην οποία εντάσσονται τα όποια επιδόματα.

«Εμείς ως υπουργείο Οικονομικών λέμε πως βρήκαμε επιπλέον δημοσιονομικό χώρο για να βοηθήσουμε κάποια νοικοκυριά και προσπαθήσαμε να τετραγωνίσουμε τον κύκλο. Προφανώς υπάρχουν κι άλλα θέματα, έχουμε πλήρη επίγνωση» αναγνώρισε. «Δεν ζω εκτός πραγματικότητας, αλλά έχουμε 175 εκατ. έξτρα, αυτά πρέπει να μοιράσουμε. Δεν υπάρχουν περισσότερα για να εντάξουμε κι άλλες κοινωνικές ομάδες στους δικαιούχους. Προεκλογικά είχαμε πει πως δεν θα υπάρξει καθόλου μέρισμα, επειδή τα είχε δώσει όλα η προηγούμενη κυβέρνηση. Η κοινωνία έχει προσδοκίες και καλώς έχει αλλά αυτά τα χρήματα έχουμε διαθέσιμα, και μάλιστα αρχικά δεν υπήρχαν. Το Σαββατοκύριακο ήταν 200.000 οι ωφελούμενοι του κοινωνικού μερίσματος, τώρα φτάσαμε στις 250.000 επειδή προσπαθούμε να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο που δημιουργείται κάθε μήνα στον προϋπολογισμό. Αν ήταν λιγότερα χρήματα σε περισσότερους δικαιούχους θα έλεγαν πολλοί πως δίνουμε ψίχουλα, αυτή η συζήτηση δεν έχει τέλος».

Αναφορικά με ανθρώπους που πήραν τα περασμένα χρόνια επιδόματα αν και στην πραγματικότητα δεν τα δικαιούνταν- ακόμα και πολιτικοί, που τα πήραν και τα επέστρεψαν άρον άρον – ο κ. Σταϊκούρας τόνισε πως τέθηκαν σε ισχύ επιπλέον φίλτρα προκειμένου τέτοια φαινόμενα να μην επαναληφθούν.

«Έχουμε δημοσιονομικό χώρο τον οποίο κατανέμουμε με δίκαιο τρόπο επ’ ωφελεία του συνόλου της κοινωνίας. Η πολιτική μας δεν έχει ταξικό πρόσημο αλλά θα βοηθηθούν παραπάνω μικρά και χαμηλά εισοδήματα» υπογράμμισε ο υπουργός Οικονομικών.






phgh 

Al Jazeera: Ερχεται πολεμος Ελλαδος Τουρκιας οσο κι αν εθελοτυφλουν στην Αθηνα...


«Η Ελλάδα και η Τουρκία βρίσκονται πολύ κοντά σε μια ένοπλη σύγκρουση μετά την αιφνιδιαστική οριοθέτηση της ΑΟΖ από την πλευρά της Άγκυρας» αναφέρει το Al Jazeera και είναι πλέον σαφές πως όσο κι αν εθελοτυφλούν στην Αθήνα τα πράγματα έχουν οδηγηθεί στο «point of no return» και είναι «μη αναστρέψιμα».

Η Ελλάδα έχει πλέον μόνο 2 επιλογές: Ή σέβεται τον ευατό της και αντιδρά ενόπλως, ή το «καταπίνει» και χάνει τα κυριαρχικά της δικαιώματα και παραδίδει μέρος της εθνικής κυριαρχίας.

Θα πρέπει να πούμε πως το Al Jazeera έχει την έδρα του στο Κατάρ το οποίο έχει μια κατεξοχήν φιλοτουρκική στάση. Άλλωστε η Άγκυρα στήριξε την Ντόχα στην κρίση που αντιμετώπισε με την Σαουδική Αραβία.

Εδώ δεν τίθεται τόσο θέμα εγκυρότητας όσο γνώσης των σχεδίων της Άγκυρας στις οποίες οι Καταριανοί έχουν πρόσβαση.

Για αυτό δεν ήταν τυχαίες οι πρόσφατες δηλώσεις του Α/ΓΕΝ Νικόλαου Τσούνη «Θα πάμε μπροστά, θα ρίξουμε κι όσες φάμε» είπε χαρακτηριστικά απαντώντας στο ερώτημα κατά πόσο είναι έτοιμο το ΠΝ να ανταποκριθεί στις ανάγκες μιας ένοπλης σύγκρουσης με την Τουρκία κατά την πρόσφατη ενημέρωση των αμυντικών συντακτών.

Μάλιστα κλείνοντας την ενημέρωση επανέλαβε ακριβώς την ίδια φράση θέλοντας να τονίσει ότι η φράση αυτή δεν λέχθηκε τυχαία.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο σύγκρουσης με την Τουρκία και την περίπτωση να μας βοηθήσουν οι Δυτικοί απάντησε επί λέξει:

«Δεν θα έρθει κανείς να μας που βοηθήσει, ότι κάνουμε θα το κάνουμε μόνοι μας»!

«Ανοίγοντας» την συζήτηση και σε πιο ευρύτερα θέματα τόνισε ότι «δυστυχώς έχουμε χάσει τον επικοινωνιακό πόλεμο με την Τουρκία, καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με ειδήσεις των ανταποκριτών των μεγάλων καναλιών από αυτή την χώρα, χωρίς η έκταση της κάλυψης να έχει κάποια σχετικότητα με την πραγματική σημασία των γεγονότων. Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε με προβολές των τουρκικών σίριαλ από τα ελληνικά κανάλια. Και αυτά τα σίριαλ είναι στο πλαίσιο του πολέμου επικοινωνίας που έχει εξαπολύσει η Τουρκία.»

Χθες ο ΥΕΘΑ Ν.Παναγιωτόπουλος δήλωσε: «Ετοιμαζόμαστε για όλα τα πιθανά επεισόδια σε όλα τα επίπεδα».

Οι αυταπάτες τελείωσαν. Η Αθήνα δεν έχει άλλη επιλογή. Πρέπει να δράσει…







πηγη 

Ξεφτίλισαν τον Ελληνικό Στρατο και τον κατάντησαν ''Υπηρετρια'' των λ@θρ@μετ@ν@στων! ΦΩΤΟ


Δεν είναι καινούργιο ότι το ελληνικό κράτος ξεφτιλίζει το ελληνικό στράτευμα αναγκάζοντας το να κάνει την παραδουλεύτρα στους λ@θρομετανάστες.

Η ξεφτίλα όμως δείχνει να μην έχει όριο σύμφωνα και με την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και εμφανίζει φορτηγό του ελληνικού στρατού να κουβαλάει τα συμπράγκαλα των λ@θρομεταναστών.

Δείτε την φωτογραφία:






























































Ηλικιωμένη παραβίασε το ΣΤΟΠ και έσπειρε τον Θάνατο ΒΙΝΤΕΟ

Μην δίνετε διπλώματα οδήγησης σε Ηλικιωμένα άτομα είναι Δημόσιος Κίνδυνος!   


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη λεωφόρο Λαυρίου. Αυτοκίνητο που οδηγούσε ηλικιωμένη γυναίκα παρέσυρε δύο μηχανές με αποτέλεσμα τον θάνατο του ενός αναβάτη και τον τραυματισμό ακόμη δύο ατόμων.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ καρέ την τρομακτική σύγκρουση δύο μοτοσυκλετών με δύο αυτοκίνητα.

Οι δύο μοτοσυκλέτες κινούνται προς το Κορωπί. Από έναν κάθετο δρόμο, αυτοκίνητο που οδηγεί μια ηλικιωμένη γυναίκα, παραβιάζει το στοπ, βγαίνει στην λεωφόρο Λαυρίου και χτυπά τη μία μοτοσυκλέτα η οποία πέφτει πάνω σε μια άλλη που ακολουθεί.

 Η συνέχεια είναι σοκαριστική, αφού οι τρεις αναβάτες εκσφενδονίζονται από τις μοτοσυκλέτες και σέρνονται στο οδόστρωμα.

Ο ένας από αυτούς, ο οποίος δεν φορά κράνος, σφηνώνεται κάτω από αυτοκίνητο που κινείται στο αντίθετο ρεύμα προς Αθήνα και σκοτώνεται επί τόπου. Ο συνεπιβάτης του σώθηκε από θαύμα.

Σύρθηκε για αρκετά μέτρα και πέρασε ξυστά από το διερχόμενο όχημα, το ίδιο και ο οδηγός της δεύτερης μοτοσυκλέτας.

Άνθρωποι από τα γύρω καταστήματα και περαστικοί τρέχουν να βοηθήσουν, ενώ ο οδηγός του οχήματος βγαίνει σοκαρισμένος μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια του. Αστυνομία και ασθενοφόρα καταφτάνουν στο σημείο.

Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό Σταυρό όπου και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα που προκάλεσε το δυστύχημα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :ΕΔΩ


Πηγή





Αίσχος! Σατανικός στολισμός με το «666» στους δρόμους της Αθήνας για τα Χριστούγεννα!


Μπορεί να λένε ότι ο χριστουγεννιάτικος στολισμός φέρνει ευθυμία και κάνει τους ανθρώπους πιο αισιόδοξους, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν συνέβη το ίδιο και στους Αθηναίους.

Η Αθήνα αρχίζει να φορά σιγά-σιγά τα καλά της και να ετοιμάζεται για τη φωταγώγηση του φυσικού δέντρου που θα κοσμεί την πλατεία Συντάγματος, αλλά ο στολισμός δεν αρέσει σε όλους. Όσοι κυκλοφορούν στην Αθήνα έχουν άποψη και δεν διστάζουν να την εκφράζουν στο διαδίκτυο (Twitter).

Τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά» και όπως φαίνεται ο χριστουγεννιάτικος στολισμός της πρωτεύουσας δεν τους άρεσε. Κάποιοι θυμήθηκαν τις λάμπες για τα μυγάκια και άλλοι σκέφτηκαν το Star Wars.

Οι πιο παρατηρητικοί πάντως μπορούν να «δούν» το 666! Πως; Μετρήστε τις φωτεινές παύλες και θα διαπιστώσετε ότι είναι έξι. Επίσης όλως τυχαίως κάθε σειρά στολιδιών αποτελείται από τρία μπλοκ με τις έξι φωτεινές παύλες, δηλαδή 666!


Πηγή 

Μετά από 41 χρόνια ήρθαν στην Ελλάδα τα λείψανα 6 Ελλήνων στρατιωτικών που έπεσαν στην Κύπρο-ΦΩΤΟ


Μέσα σε κλίμα ιδιαίτερης συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η τελετή υποδοχής στην Ελλάδα των λειψάνων έξι Ελλήνων αγωνιστών της Κύπρου.

Πρόκειται για τους:

- Αντιστράτηγο Γεώργιο Παπαλαμπρίδη, ο οποίος υπηρετούσε το 1974 στην Εθνική Φρουρά με τον βαθμό του υπολοχαγού. Ήταν αγνοούμενος. Τα οστά του βρέθηκαν στην περιοχή Αλωνάγρα του Πενταδάκτυλου.

- Συνταγματάρχη Μηχανικού Κωνσταντίνο Κούρλιο, ο οποίος υπηρετούσε στην ΕΛΔΥΚ το 1974 με τον βαθμό του ανθυπασπιστή. Τα οστά του εντοπίστηκαν στη Λακατάμια όταν έγινε περισυλλογή λειψάνων πεσόντων.

- Έφεδρο ανθυπασπιστή Πεζικού Παύλο Παυλούδη, ο οποίος το 1974 είχε τον βαθμό του λοχία και υπηρετούσε στην ΕΛΔΥΚ. Ήταν αγνοούμενος. Τα οστά του εντοπίστηκαν στο Κιόνελι.-

- Έφεδρο ανθυπασπιστή Πεζικού Βασίλειο Παναγιώτου, ο οποίος το 1974 υπηρετούσε ως στρατιώτης στην ΕΛΔΥΚ. Τα οστά του εντοπίστηκαν στη Λακατάμια.

-Έφεδρο ανθυπασπιστή Καταδρομών Κωνσταντίνο Κατέρο και

-Έφεδρο ανθυπασπιστή Καταδρομών Κωνσταντίνο Ηλία.

Τα λείψανα μεταφέρθηκαν από την Κύπρο με ειδική πτήση αεροσκάφους C-130 tης Πολεμικής Αεροπορίας και συνόδευαν ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Αντώνιος Οικονόμου, ο Αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς καθώς και συγγενείς των ηρωικώς πεσόντων.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στην αεροπορική βάση Δεκελείας στο Τατόι και στις 15:30 μ.μ. ξεκίνησε η σεμνή τελετή απόδοσης τιμών προς τους Έλληνες αγωνιστές της Κύπρου, οι οποίοι «με τον αγώνα τους εναντίον του Αττίλα τίμησαν την ελληνική σημαία, επιτέλεσαν στο ακέραιο το εθνικό τους καθήκον και προάσπισαν τα ιερά και τα όσια του Ελληνισμού, αποτελώντας για όλους μας, διαχρονικό φωτεινό φάρο και εφαλτήριο εθνικής αξιοπρέπειας και υπερηφάνειας», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής.

«Από τη δική τους θυσία, αντλούμε διδάγματα αρετής, θάρρους, αυτοθυσίας και αυταπάρνησης, γνωρίζοντας ότι μόνο αν διαθέτουμε ακλόνητη πίστη, αδούλωτο πνεύμα, και υψηλό φρόνημα, θα μπορέσουμε να διαχειριστούμε τις προκλήσεις ασφαλείας του σύγχρονου κόσμου, που έδωσαν την ύστατη ρανίδα του αίματός τους και την τελευταία τους πνοή υπέρ βωμών και εστιών», συνέχισε.

«Η υπέρτατη θυσία τους εξακολουθεί να ποτίζει τις ρίζες του δέντρου της εθνικής μας αξιοπρέπειας και τιμής. Αποκαθιστούμε σήμερα με τον επαναπατρισμό των λειψάνων, μια μεγάλη εθνική υποχρέωση, καθόσον η ταφή των νεκρών και μάλιστα των πολεμιστών, δεν αποτελεί για μας τους Έλληνες μία απλή υποχρέωση, μία τυπική διαδικασία τακτοποίησης των σορών, αλλά μια θρησκευτική και εθνική επιταγή, ένα υπέρτατο καθήκον προερχόμενο από τα βάθη της πολιτιστικής μας κληρονομιάς» επισήμανε.

«Για μας τους Έλληνες, η Κυπριακή τραγωδία δεν έληξε το 1974, αλλά παραμένει κοινός στόχος των δύο κρατών του Ελληνισμού η οριστική λύση του κυπριακού ζητήματος, ο τερματισμός της επονείδιστης τουρκικής κατοχής και η τελική επανένωση της μεγαλονήσου, στο πλαίσιο της αμοιβαίας, αποδεκτής και μόνιμης λύσης στη βάση των αρχών και αξιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, των σχετικών ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών και των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Γιατί ο Ελληνισμός, δεν έμαθε ποτέ να υποκλίνεται στο άδικο της ισχύος, παρά μόνο στην ισχύ του δικαίου, που χαλυβδώνει τη θέληση και εντείνει τον αγώνα μας για την οριστική απαλλαγή της μεγαλονήσου από τα τουρκικά στρατεύματα κατοχής», κατέστησε σαφές.

Ο κ. Στεφανής εξέφρασε την ευχή «σύντομα όλα τα ιερά οστά των πεσόντων Ελλήνων, να περισυλλεγούν, να ταυτοποιηθούν, να επαναπατρισθούν και να κηδευτούν με όλες τις προβλεπόμενες τιμές, όπως επιτάσσει η ιστορική μας διαδρομή και ο δυτικός πολιτισμός μας».

Στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Λιάκος, ως εκπρόσωπος του προέδρου της Βουλής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Αμανατίδης, ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Παπαναστάσης, ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης Μιχαήλ Χριστοδουλίδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, ο Αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Ευάγγελος Μπλιούμης, ο πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκος Κενεβέζος, ο γενικός διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ) του υπουργείου Εθνικής Άμυνας Αντιπτέραρχος ε.α. Θεόδωρος Λάγιος και ο δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.


Πηγή 

Κρήτη: Στην Εντατική βρέφος 17 μηνών.Στραβοκατάπιε το φαγητό του...


Μάχη για τη ζωή του δίνει κοριτσάκι 17 μηνών το οποίο στραβοκατάπιε το φαγητό του.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο Κρήτης.

Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν στο Bενιζέλειο νοσοκομείο το οποίο και εφημέρευε και αφού διασωληνώθηκε στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων. Είναι διασωληνωμένο και σε καταστολή.


Πηγη

ΕΙΚΟΝΑ ΣΟΚ! ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΒΡΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: ΤΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ «ΚΙΜΑ» ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΙΜΑΤΑ NA ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΞΕΣΠΑΣΕ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ...ΒΙΝΤΕΟ


Aλήθεια δεν μας είπε ο πρόεδρος των Πακιστανών γιατί τελικά συνελήφθη  και Πακιστανός μαζί με τον άντρα που έβριζε τον Αλλάχ; Ισχύει ότι εκτός ότι τον ξυλοφόρτωσαν και τον έκαναν μέσα στα αίματα οι Μουσουλμάνοι, του έβγαλαν και μαχαίρι;

Δείτε καταρχήν τι δήλωσε εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος των Πακιστανών:


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ

Το πραγματικό ιστορικό του περιστατικού σύμφωνα με δημοσιεύματα και αναφορές:

«Συγκέντρωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ -ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ στο ΑΤ Ομονοίας την Τρίτη (3-11-19) επειδή ένας έλληνας πολίτης «εβρισε το Ισλαμ, τον Μωάμεθ και το κορανι» όπως δλδ έκανε και ο Καραϊσκακης. Είκοσι φιλοτουρκοι Πακιστανοί τον χτυπούσαν μανιασμένα στη Σοφοκλέους στο κέντρο της Αθήνας.

Αυτό έγινε επειδή ένας μουσουλμάνος έκλεψε πρώτα το πορτοφόλι του Έλληνα και όταν τον πήρε χαμπάρι προσπάθησε να πάρει πίσω το πορτοφόλι του μάταια.

Έτσι άρχισε να βρίζει τον Αλλάχ και τους μουσουλμάνους, όχι χωρίς λόγο…και αφού συνέβη αυτό του την έπεσαν τα πακιστάνια σιγά σιγά όλα που άκουγαν να βρίζει και στην ουσία τον γλίτωσε η αστυνομία τον Έλληνα που έφτασε στο σημείο.»


Σύμφωνα με δημοσίευμα στην φωτογραφία βλέπουμε τον συγκεκριμένο άντρα γεμάτο αίματα από το ντού που του είχαν κάνει οι Μουσουλμάνοι:


Πηγη






Ντροπή! Εικόνες της Παναγίας με γκέι σύμβολα στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο Βελιγράδι!

Ημέρες Αντιχριστου! Εικόνες της Παναγίας με γκέι σύμβολα στην παρέλαση των ομοφυλοφίλων στο Βελιγράδι!

Ημέρες Αντιχρίστου!Πριν ελάχιστα χρόνια το ομοφυλοφιλικό κίνημα στην «Ορθόδοξη» Σερβία συναντούσε ισχυρή αντίδραση. Τώρα οι Σέρβοι έχουν πρωθυπουργό ομοφυλόφιλη!! Έφτασαν σε τέτοιο βαθμό ιεροσυλίας ώστε σε παρέλαση έβαλαν σε εικόνα τα χρώματα της σημαίας των ομοφυλοφίλων στα φωτοστέφανα του Κυρίου και της Θεοτόκου!!!

Εικόνες της Παναγίας με αντί για φωτοστέφανο το ουράνιο τόξο-σύμβολο των ομοφυλοφίλων περιελάμβανε μεταξύ άλλων το κατευθυνόμενο από ξένες πρεσβείες και αμφιβόλου αξίας οργανώσεις gay parade στο Βελιγράδι!

Οι διαδηλώτες επιχείρησαν όπως και στην Αθήνα αλλά και σε άλλες πόλεις να προκαλέσουν, ενώ ζητούσαν την έγκριση από τη Σερβία ενός καταχωρημένου νόμου εταιρικής σχέσης, την έγκριση νόμων για την ταυτότητα φύλου και τη βελτίωση των υπηρεσιών υγείας για τους τρανσέξουαλ.

Επιθυμούν επίσης πιο έγκαιρες και πιο επαρκείς απαντήσεις από τις αρχές και δημόσια καταδίκη μαρτυριών μίσους και εγκλημάτων που υποκινούνται από μίσος.

Οι διοργανωτές πραγματοποίησαν 60 εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Pride, η οποία ξεκίνησε στις 9 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ αυτών ήταν εκθέσεις, συζητήσεις και ταινίες.

Ο… αγώνας για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων είχε μια ταραγμένη ιστορία στη Σερβία. Το 2001, μια ομάδα ακτιβιστών LGBT + προσπάθησε αρχικά να πραγματοποιήσει μια μικρή συγκέντρωση στην πλατεία Δημοκρατίας στο Βελιγράδι, αλλά δέχθηκε επίθεση από μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, γεγονός που οδήγησε σε τραυματισμό περισσότερων από 40 ατόμων.

Τα τελευταία πέντε χρόνια πραγματοποιήθηκαν επιτυχώς οι εκδηλώσεις Pride του Βελιγραδίου, με περίπου 2.000 άτομα να παρευρίσκονται.

Και εις την Ελβετίαν!!!

Στο μεταξύ στην Επισκοπή Βασιλείας των ρ/καθολικών, που είναι μια από τις μεγαλύτερες ρ/καθολικές επισκοπές στην Ελβετία ο διευθυντής επικοινωνιών και ένας από τους διακεκριμένους διακόνους δήλωσε την υποστήριξη του στην έγκριση ομοφυλοφιλικών γάμων.

Αυτό αποκαλύφθηκε όταν ο Hansruedi Huber, διευθυντής επικοινωνιών για τη μητρόπολη, εξέφρασε την υποστήριξή του από πλευράς της μητρόπολης για προτεινόμενους κανονισμούς που θα νομιμοποιούσαν τον αποκαλούμενο «γάμο» ατόμων του ίδιου φύλου.

«Χαιρετίζουμε τους προτεινόμενους κανονισμούς που παρέχουν στις ομοφυλοφιλικές συνεργασίες σταθερή και αξιόπιστη νομική κάλυψη. Είναι σημαντικό για εμάς να λαμβάνουν τα παιδιά που μεγαλώνουν σε συμπράξεις του ιδίου φύλου ένα νομικό πλαίσιο που εξυπηρετεί τα συμφέροντα του παιδιού» αναφέρεται.

Σύμφωνα με τον Huber, η προθυμία της επισκοπής να ευλογεί τέτοιες ενώσεις πρέπει να βασίζεται σε μια διάκριση μεταξύ ενός γάμου και μιας ευλογίας: «Αυτά πρέπει να διαφέρουν ως προς το περιεχόμενο και τη μορφή από τον γάμο της εκκλησίας», είπε. Όπως σημειώνει η Ένωση Ορθοδόξων

Δημοσιογράφων, ο Huber δεν ανέλυσε συγκεκριμένα τι θα ήταν αυτές οι διαφορές.

Χάλασεν και η Σερβίαν! Ο Διάβολος θέλει να κλονίσει την πίστη μας, να μας βγάλει από το

Χριστιανισμό και το δρόμο του Θεού. Να γελοιοποιήσει τον Ιησού Χριστό, να χάσουμε πατρίδα, σπίτι, οικογένεια. Ο Θεός να μας προστατεύει και να μας δίνει υγεία και ευλογία.


Πηγή

Δημήτρης Καιρίδης βουλευτής ΝΔ: «Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος» «Είναι παιδιά των Οθωμανών» ΒΙΝΤΕΟ


Σοβαρότατα ερωτήματα προκαλεί η επιλογή από τη ΝΔ  του καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου Δημήτρη Καιρίδη.

Αυτό γιατί ο συγκεκριμένος έχει σε ομιλίες του έχει αναπτύξει εξωφρενικές θέσεις για τον ελληνισμό όπως ότι οι «Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών» ή ότι οι «Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος».
Σε διάλεξή του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας στις 5 Μαΐου 2018 με θέμα

«Η Ελλάδα στον κόσμο Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος Αιγαίο Μακεδονικό», ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε διάδοχοι των Οθωμανών»

«Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά!

»Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο, και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων “ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του” … Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!».

Σε άλλο της ομιλίας του είχε πει:

«Οι Έλληνες είμαστε τεχνητό έθνος όπως και οι Μακεντόνσκι»

«Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο άγαρμπα, γιατί εμείς είχαμε και καλά υλικά να φτιάξουμε το αφήγημα, την ταυτότητα.

Όπως οι Έλληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα όπως οι Έλληνες…».

Σε άλλο σημείο αναφέρει:

«Η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική, ελληνοποιήθηκε»

»Το 1912 η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική… Ο ελληνικός στρατός δεν μπήκε στην ελληνική Μακεδονία, υπήρχαν ελληνικοί πληθυσμοί αδιαμφισβήτητα, δεν ήταν καν πλειοψηφία. Πιο ελληνική ήταν η Σμύρνη από την Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη ξέρουμε ποιος πληθυσμός ήταν πλειοψηφών… Έξω από την Θεσσαλονίκη υπήρχαν νησίδες ελληνοφωνίας αλλά μέχρι εκεί…

Έγινε ελληνική η ελληνική Μακεδονία, ελληνοποιήθηκε, μετά την άφιξη του ελληνικού κράτους, που μπήκαν οι μηχανισμοί να κινήσει.

Εκεί που τα έχει καταφέρει το ελληνικό κράτος, δεν είναι η οικονομία και άλλα, είναι η ελληνοποίηση των πληθυσμών».

Είχε αναφερθεί όμως και στο θέμα των συντάξεων:

«Όσοι είναι άνω των 80 ετών είναι κοστοβόροι»

«Υπάρχουν οι άνω των 60 και οι άνω των 80, ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού πλέον…

Οι οποίοι άνω των 80 είναι τρομερά κοστοβόροι! Διότι για να διατηρηθείς στην ζωή, ο άνω των 80 και τα λοιπά και τα λοιπά…».

Τι απαντά ο ίδιος για τις δηλώσεις του στην εφημερίδα "Δημοκρατία": «Συστηματική διαστρέβλωση των λεγομένων μου.»

«Η εθνική συνείδηση και το πατριωτικό μου φρόνημα είναι καταγεγραμμένα στον καθημερινό δημόσιο λόγο μου και στα πανεπιστημιακά έδρανα, συγγράμματα και ευρύτερες παρεμβάσεις μου.

Δεν μπορεί να κριθεί από έντυπα, που, με τη μέθοδο της συστηματικής διαστρέβλωσης, εκτελούν πολιτικά συμβόλαια εξόντωσης στελεχών και προσώπων της ΝΔ.

Δεν περιμένω τίποτα διαφορετικό από όσους διαπιστωμένα έχουν μετατρέψει τον δημοσιογραφικό λόγο σε έκφραση λασπολογίας και φίμωσης πολιτικών προσώπων.

Συνεχίζω, όπως έχω υποχρέωση, πιο αποφασιστικά και αταλάντευτος την προσπάθεια μου για τη μεγάλη πολιτική αλλαγή που έρχεται στην πατρίδα μας.

Η δε συμμετοχή μου στη μάχη των ευρω-εκλογών συνδέεται με την υπεράσπιση μιας ευημερούσας και ισότιμης Ελλάδας σε μια ισχυρή Ευρώπη που προστατεύει τους αδύναμους και υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα.

Καθένας μπορεί να βρει τα γραπτά μου έντυπα και, μαζί με τα βίντεο των ομιλιών μου, στο διαδίκτυο.
Δημήτρης Καιρίδης
Καθηγητής Διεθνών Σχέσεων
βουλευτής
Νέα Δημοκρατία».



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ


Πηγη

Ναύαρχος Χρηστίδης: «Τα πολεμικά πλοία να βγουν και να αλωνίσουν τις θάλασσες»...


Την άποψη ότι τα πλοία του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού θα έπρεπε να βρίσκονται εν πλω και να «αλωνίζουν» τις περιοχές που επιχειρεί η Τουρκία να θέσει υπό αμφισβήτηση, εξέφρασε ο Επίτιμος Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού (ΓΕΝ) Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης.

«Τα πλοία δεν είναι για τα λιμάνια ή για την ξηρά», όπως συμβαίνει σήμερα, αλλά «θα έπρεπε να έχουν βγει και να αλωνίζουν τις αμφισβητούμενες περιοχές».

«Σε διπλωματικό επίπεδο, όσα γίνονται μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης αυτό το διάστημα στο ζήτημα της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ), ναι μεν δεν έχουν νομική ουσία, ωστόσο δεν παύουν να ισχυροποιούν πολιτικά την Τουρκία, ιδιαιτέρως αν ο Ταγίπ Ερντογάν περάσει το μνημόνιο από την τουρκική Βουλή.

»Θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ακόμα ένα casus belli όπως είναι το ζήτημα της επέκτασης των χωρικών υδάτων εκ μέρους της Ελλάδας από τα 6 στα 12 ναυτικά μίλια.

»Σε στρατιωτικό επίπεδο, υπενθυμίζω τον μεγάλο ιστορικό, αντικειμενικό Θουκυδίδη, ο οποίος έλεγε «έχουμε γη και πατρίδα επειδή έχουμε πλοία στην θάλασσα».

Ως εν ενεργεία Αρχηγός το 2012, ο Ναύαρχος Χρηστίδης είχε υποστηρίξει από την πρώτη στιγμή την ανακήρυξη ΑΟΖ από την Ελλάδα, σημειώνοντας ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.
Παράλληλα, διαφωνεί με την άποψη ότι από μια τέτοια κίνηση ενδεχομένως να πρόκυπτε πολιτικό κόστος στο εσωτερικό, όπως αναφέρει το sigmalive.

«Πρέπει να έχουμε την δύναμη και την αποφασιστικότητα να το κάνουμε», είπε.

«Χρειάζεται αποφασιστικότητα»

Στην παρατήρηση ότι η Κύπρος, παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει τα στρατιωτικά μέσα που διαθέτει η Ελλάδα, προχώρησε σε συμφωνίες οριοθέτησης και ερωτηθείς αν σήμερα το Πολεμικό Ναυτικό μπορεί να εγγυηθεί στην πολιτική ηγεσία την ασφάλεια για μια τέτοια κίνηση, ο κος Χρηστίδης απάντησε ότι «κλειδί όλων είναι η αποφασιστικότητα.

«Η πολιτική του κατευνασμού και της στρατηγικής ψυχραιμίας δεν μας έχει οδηγήσει πουθενά», τόνισε ο κ. Χρηστίδης.

Πηγή 

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Αστυνομικος εκαψε την Ελληνικη σημαια, γιατι λεει, αντιπαθουσε τους ακροδεξιους!

Και νομιζει οτι επειδη λεει πως αντιπαθει τους ακροδεξιους θα γλυτωσει....
Στειλτε τον σπιτι του ρε, δεν κανει για Αστυνομικος...


Ένα εντυπωσιακό περιστατικό με αστυνομικό που έβαλε φωτιά σε ελληνική σημαία, το ξημέρωμα της Πέμπτης , σε περιοχή των Πατησίων, απασχολεί -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»-  την  ΕΛ.ΑΣ.

 Μέχρι στιγμής είχαν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστες κυρίως αντιεξουσιαστές ή αλλοδαπούς όμως είναι η πρώτη φορά που στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας προχωρά ένστολος.

Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο.

Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην  οδό Αγίας Λαύρας, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου υπήρχε και σχετικό μικρό πανηγύρι.

 Πολίτες ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και επί τόπου έφθασαν αστυνομικοί που έκπληκτοι διεπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει φωτιά στο εθνικό σύμβολο ήταν …συνάδελφός τους, τον οποίο και συνέλαβαν.

Ο 43χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση ενώ επικαλέστηκε και προσωπικά προβλήματα.

 Όμως φέρεται να προσέθεσε ότι  προχώρησε σε αυτή την πράξη λόγω και της αντιπάθειάς του σε ακροδεξιούς, χωρίς να αποσαφηνίζει οτιδήποτε  περαιτέρω.






πηγη 

Πακιστανός επενδυτής προσπάθησε να βιάσει 12χρονη στο σχολείο στη Λακωνία...


Με «δόλωμα» ένα ερωτικό βίντεο στο κινητό του τηλέφωνο  επιχείρησε να ασελγήσει σε
12χρονο κορίτσι. Όλα εξελίχθησαν στην αυλή σχολικού συγκροτήματος στη Γλυκόβρυση Λακωνίας όπου το ανήλικο παιδί έπαιζε μαζί με συμμαθητές του.

Δράστης είναι ένας 26χρονος από το Πακιστάν, ο οποίος πλησίασε την ανήλικη και της έδειξε βίντεο με ερωτικό περιεχόμενο με σκοπό να ασελγήσει σε βάρος της.
Ο 26χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, άρχισε να θωπεύει την 12χρονη στα γεννητικά της όργανα και άλλα σημεία του σώματός της. Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει και να ειδοποιήσει τους γονείς
του, και εκείνοι με τη σειρά τους την αστυνομία.

Η 12χρονη έδωσε περιγραφές του δράστη, σύμφωνα με τις οποίες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο 26χρονος από το Πακιστάν, αναγνωρίστηκε από το θύμα. Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών καθώς δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα για την παραμονή του στη χώρα.


Πηγή 

Αυτή είναι η Βουλγάρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους και τους αποσπούσε χρήματα ΦΩΤΟ


Στην δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ιωαννίνων, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες μιας 60χρονης Βουλγάρας, η οποία συνελήφθη στις 23 Νοεμβρίου στα Ιωάννινα, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική εξαπάτηση πολιτών.

Πρόκειται για την Hristova Rusanka του Angelova και της Iordanka, η οποία γεννήθηκε 18-01-1959 στη Βουλγαρία.

Το χρονικό της σύλληψης στα Ιωάννινα και της δράσης της γυναίκας

Η σύλληψη πραγματοποιήθηκε στην πόλη των Ιωαννίνων, τη στιγμή που η 60χρονη παραλάμβανε από εξώπορτα οικίας, σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, όπου την είχε εναποθέσει 71χρονη, την οποία είχαν προσεγγίσει νωρίτερα τηλεφωνικά συνεργοί της με απατηλές προφάσεις.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η συλληφθείσα, έχοντας αναλάβει το ρόλο του «εισπράκτορα», μετέβαινε σε προκαθορισμένα σημεία προκειμένου παραλάβει τα χρήματα από τα υποψήφια θύματα, ενώ άλλα μέλη της οργάνωσης είχαν αναλάβει το ρόλο καθοδήγησης και επικοινωνίας με τα υποψήφια θύματα.


Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι η 60χρονη εμπλέκεται σε 9 απάτες που διαπράχθηκαν κατά το χρονικό διάστημα από 08-08-2019 έως και 09-11-2019.


Ειδικότερα:
• την 08-08-2019 στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, απέσπασε από 72χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ,
• την 16-09-2019 στη Λάρισα, απέσπασε από 66χρονη το χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ και χρυσαφικά,
• την 28-09-2019 στη Λαμία, απέσπασε από 81χρονη το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ,
• την 29-09-2019 στα Ιωάννινα, απέσπασε από 79χρονητο χρηματικό ποσό των 15.000 ευρώ,
• την 05-10-2019 στην Καλαμάτα, απέσπασε από 81χρονη το χρηματικό ποσό των 52.000 ευρώ,
• την 16-10-2019 στη Λαμία, απέσπασε από 76χρονη το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ,
• την 22-10-2019 στα Ιωάννινα, απέσπασε από 81χρονη το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ,
• την 03-11-2019 στα Ιωάννινα, απέσπασε από 84χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 7.000 ευρώ,
• την 08-11-2019 στα Ιωάννινα, απέσπασε από 77χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 21.000 ευρώ.

Δίχως τέλος οι απάτες σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα
Επίσης, τα μέλη της οργάνωσης αποπειράθηκαν να εξαπατήσουν, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον άλλους τριάντα 30 πολίτες στην περιοχή των Ιωαννίνων και της Ηγουμενίτσας.
Η σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει: «Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των σχετικών αδικημάτων καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της ανωτέρω και των συνεργών της και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.
Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, στα τηλέφωνα 26510-65977 και 26510-65991. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας».
Φωτογραφίες από: ΕΛ.ΑΣ..













Τσιπάρουν άστεγους ανθρώπους για να τους δώσουν ΔΩΡΕΑΝ στέγη και φαγητό BINTEO

Τσιπάρουν άστεγους ανθρώπους για να τους δώσουν τσαμπα στεγη και φαγητο!



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΦΡΙΞΕΤΕ  ! !


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ : ΕΔΩ







Λέρος: Κάτοικοι απέκλεισαν το λιμάνι για να μην αποβιβαστούν λ@θρο@μετ@ν@@στες

Μπράβο τους και καλα εκαναν ! ! !
Αυτό πρέπει να γίνει σε όλα τα νησιά και στα σύνορα να μπει φύλαξη...! ! ! 
Να σταματήσει το κακο γιατί μας περιμένουν τα χειροτέρα ! ! !
Ολοι πίσω στις πατρίδες τους ! ! !
Δεν έχουν καμία δουλειά εδώ ! ! !
Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες ! ! !

Κάτοικοι του νησιού της Λέρου, με επικεφαλής τον δήμαρχο Μιχάλη Κόλια και ομάδα δημοτικών συμβούλων, εμπόδισαν σήμερα, μετά τα μεσάνυχτα, την αποβίβαση προσφύγων και μεταναστών στο νησί, οι οποίοι μεταφέρονταν με το πλοίο Blue Star Patmos από άλλα νησιά της Δωδεκανήσου.
Συγκεκριμένα, μετά την άφιξη του πλοίου, αντιπροσωπεία -αποτελούμενη από τον κ. Κόλια, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους φορέων- επιβιβάστηκε στο πλοίο απαιτώντας να μην αποβιβαστούν οι πρόσφυγες-μετανάστες. Κατόπιν διαβουλεύσεων τόσο με τους αστυνομικούς που συνόδευαν τους πρόσφυγες-μετανάστες όσο και με το πλήρωμα του Blue Star Patmos καθώς και με το Λιμεναρχείο, αποφασίστηκε η αναχώρηση του πλοίου χωρίς τελικά να αποβιβαστούν οι μετανάστες στο νησί.

Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος επισήμανε ότι η Λέρος δεν πρόκειται να δεχτεί άλλους μετανάστες και πρόσφυγες και πως ανάλογες θα είναι οι αντιδράσεις εάν επιχειρηθεί ξανά κάτι τέτοιο.
Όπως τόνισε ο κ. Κόλιας, ο Δήμος Λέρου απαιτεί την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης, τη μεταφορά στη Λέρο όσων προσφύγων-μεταναστών εντοπίζονται μόνο εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λέρου, τη μετακίνηση προς την ενδοχώρα των νεοαφιχθέντων προσφύγων-μεταναστών εντός δύο ημερών, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των αρμοδίων. 

Επίσης, τη συνέχιση του Κοινωφελούς Προγράμματος του ΟΑΕΔ, διότι στον Δήμο Λέρου δεν υπάρχει προσωπικό καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων για το ΚΥΤ, την ενίσχυση του νοσοκομείου Λέρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τη μέριμνα της πολιτείας για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για αυτούς που παραμένουν στη Λέρο και την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου.


Συγκεκριμένα ο δήμαρχος Λέρου τόνισε:
«Είναι αδιανόητο να φιλοξενούνται περίπου 3.000 πρόσφυγες-μετανάστες σε μία δομή χωρητικότητας 800 ατόμων και να μεταφέρουν συνεχώς και άλλους ανθρώπους από διάφορα νησιά.
Διαμηνύω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Λέρος δεν πρόκειται να δεχτεί πρόσφυγες εκτός των 
διοικητικών μας ορίων.

Αντίθετα, έπρεπε το νησί μας εδώ και καιρό να έχει αποσυμφορηθεί και όχι να αριθμεί άνω των 2.500 - 3.000 ατόμων, οι οποίοι διαβιούν σε επιεικώς άθλιες συνθήκες.
Ως Δήμαρχος έχω καταστήσει σαφές ότι αυτό δεν πρόκειται να συνεχιστεί και δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί.

Δηλώνω κατηγορηματικά, ότι κάθε φορά, εγώ, οι συνεργάτες μου δημοτικοί σύμβουλοι και οι κάτοικοι της λέρου θα είμαστε στο λιμάνι για την αποτροπή μεταφοράς προσφύγων/μεταναστών στο νησί μας.

Αυτή τη στιγμή στο νοσοκομείο Λέρου υπάρχει σημαντική υποστελέχωση των κλινικών Παθολογικής, Γυναικολογικής, Ψυχιατρικής ενώ παράλληλα το Νοσοκομείο δέχεται μεγάλο όγκων περιστατικών από το Κ.Υ.Τ του νησιού με τους χιλιάδες πρόσφυγες-μετανάστες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι της Λέρου, αλλά ούτε και οι φιλοξενούμενοι.

Ο Δήμος Λέρου απαιτεί:
1. Την άμεση αποσυμφόρηση του Κέντρου Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης.

2. Την μεταφορά στη Λέρο όσων προσφύγων/μεταναστών εντοπίζονται ΜΟΝΟ εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Λέρου (Ν. Φαρμακονήσι – Ν. Λέρος – Ν. Λέβιθα).

3. Την μετακίνηση προς την ενδοχώρα των νεοαφιχθέντων προσφύγων/μεταναστών εντός δύο (2) ημερών, σύμφωνα με τις δεσμεύσεις των αρμοδίων.
4. 
Την συνέχιση του Κοινωφελούς προγράμματος του ΟΑΕΔ, διότι στον Δήμο Λέρου δεν υπάρχει προσωπικό καθαριότητας και αποκομιδής απορριμμάτων για το ΚΥΤ.

5. Την ενίσχυση του Νοσοκομείου Λέρου με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

6. 
Τη μέριμνα της πολιτείας για ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης για αυτούς που παραμένουν στη Λέρο.
7. Την άμεση επιτάχυνση των διαδικασιών ταυτοποίησης και ασύλου, και την προώθηση στην ενδοχώρα των νεοαφιχθέντων στο νησί μας

Σήμερα κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο!»


Πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.