Σάββατο 16 Ιουλίου 2022

Ψυxακιας: Aυτoi πoυ έxoυv κάvει μόvo 3 δoσεις κιvδυvευoυv vα πεθάvoυν...



Αυτός τραβαει το δρόμο του... Κόντρα σε ολους κ ολα... Αμφιβάλεις ακόμα οτι είναι παρατράγουδο; Παμε λοιπόν... 

Βασιλακόπουλος: Αυτοί που έχουν κάνει μόνο 3 δόσεις έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν απο αυτους που εχουν κανει 3 δόσεις 

Τι θα έκανα εγώ? 4η δόση για καλύτερη προστασία ..

Ο τυπος είναι η απόδειξη του παραμενω μλκας μέχρι το τέλος..

Υγ: Όσοι έχετε κανει μονο 3 δόσεις ναι υπάρχει ενδεχόμενο να πεθανετε.... 

Και γιατι ρε τηλεμπιστημονα τρυπιοταν ο κοσμος τοσο καιρό... 

Που είναι η ανοσία που εταζες ρε εγκληματια;

Πηγη


Μnvυμα απo Aγιov Oρoς: Θα Κοκκιviσει ο Boσπoρoς...

 


Μακαρι να γινει η προφητεια....

Μακαρι να βγουν και οι υπολοιπες...



Eλλnvας, ο Eπiτιμος Avτιπρoεδρoςτoυ Παvευρωπαικoυ Kιvnματος AΡF, στην θεσn του Zαv Mαρi Λεπεv ! ! !

 


Μπραβο και συγχαρητηρια....

Και ο Κουλης, τον εχει φυλακισμενο...

Τοση ξεφτιλα...

Και ολα, για να μην χασει ψηφαλακια...



Για ακoυστε τi λεει για τα εμβoλια o αδελφoς τoυ Mπoυμπoυκoυ....

 

Aκουστε ακουστε...

Τι απανταει σ ολα αυτα αραγε ο Μπουμπουκος;



Tωρα πoυ τnv ακoυσα....ΕΜBOΛlΟ ΔEΝ ΚANΩ ! ! !

Ακουστε την...

Και μυαλο και κριση εχετε...

Τα συμπερασματα δικα σας...



Ακoυστε και πεiτε μας....Aμφιβαλετε ακoμn για τo....τι ρoλo επαιξαν;

 


Ακουστε....

Ομολογια ειναι...

Κι αν τα συνδιασετε με τα σημερινα τεκταινομενα πολλα θα καταλαβετε...

πηγη


Σnψn, oρυμαγδoς και δυσωδiα... Στη NΔ έxoυν το θράσoς να μιλoύv για Πατρiδα, Θρnσκεiα, Oικογέvεια ! ! !



Στη ΝΔ έχουν το θράσος να μιλούν για 

Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και την ίδια στιγμή είναι υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων, ξεπουλούν τον πλούτο της Ελλάδας, «ασελγούν» στην ιστορία της και με την αμέριστη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ χαϊδολογούν ασταμάτητα τους λαθρομετανάστες!




Aφιεpωμέvo σε oσoυς έxoυν διάθεσn και αvoιχτo μυαλo....(βivτεο)



Ένα βίντεο λίγο διαφορετικό.. χιουμοριστικό, αφιερωμένο από όλους μας σε όσους έχουν διάθεση και ανοιχτό μυαλό, να ακούσουν, να προβληματιστούν και να κινητοποιηθούν....

πηγη

Απαvτnσn καμμiα....Τετoια αvαισθnσiα δεv εxω ξαvαδεi !

Ρε Κουλη,,,,

Δες τι σου γραφουν....

Και το βουλωνεις;

Ενοχος εισαι ! ! !



«ΑΥΤΟΙ ΨΑΡΕΥΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ κ’ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΑ ΒΙΑΖΕ». 

ΣΥΝΩΜΟΤΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΩΡΩΜΕΝΩΝ ΚΤΗΝΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΠΑΡΟΝΟΜΑΣΤΗ ΤΙΣ ΥΠΟΠΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. Ο ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟ» ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ. 

Ένας αποφασισμένος εισαγγελέας με παντελόνια, δεν υπάρχει για να τους ρίξει στα μπουντρούμια τους βρωμιάρηδες και να πετάξει το κλειδί;



Παρασκευή 15 Ιουλίου 2022

Ο εκτσoγλαvισμoς μιας αviκαvnς Πoλιτεiας ! ! !

Έπεσαν πολλά μαζεμένα. Πρώτα η τρομοκρατική επίθεση με γκαζάκια στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM. Ευτυχώς, μόνο υλικές ζημιές. Eβαλαν ο Θεός και η Πυροσβεστική το χέρι τους και δεν υπήρξαν χειρότερα.



Ακολούθησε η γνωστή «παρέλαση» δηλώσεων. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε με στόμφο: «Η Πολιτεία θα κάνει τα πάντα για να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη οι ένοχοι». Εκείνη τη στιγμή μια… ανατριχίλα διαπέρασε την πλάτη των ενόχων. Ακολούθως λούστηκαν από ιδρώτα όταν άκουσαν τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να δηλώνει μπροστά στην κάμερα: «Κανένας πολίτης και κανένας δημοσιογράφος δεν τρομοκρατείται».

Πολύ… σωστά. Δεν τρομοκρατείται – δολοφονείται. Οπως ο Γιώργος Καραϊβάζ πριν από 15 μήνες. Η δολοφονία του οποίου ουδέποτε εξιχνιάστηκε από την ελληνική Πολιτεία. Η οποία όμως θα… βρει και θα στείλει στη Δικαιοσύνη εκείνους που έβαλαν τα γκαζάκια στον Real. Ποια… χρονιά θα το πράξει αυτό ξέχασαν να μας πουν οι κ. Μητσοτάκης και Θεοδωρικάκος. Μικρή λεπτομέρεια που σιγά μην τους χαλάσει την όμορφη ιστορία…

Ποιον ένοχο βρήκε η ελληνική Πολιτεία απ’ όσους εδώ και χρόνια χτυπούν, τρομοκρατούν, πόσο μάλλον δολοφονούν δημοσιογράφους; Να θυμηθούμε υποθέσεις από τον δικό μου χώρο, τον αθλητικό. Βρήκε εκείνους που χτύπησαν τον αείμνηστο Φίλιππο Συρίγο; Τον Περικλή Στέλλα; Τον Αρη Ασβεστά (δύο φορές, μάλιστα); Βρήκε μήπως εκείνα τα «Κολομβιανά καλόπαιδα» που γέμισαν τον Πειραιά με αφίσες επικηρυγμένων δημοσιογράφων;

Πότε ακριβώς, κύριε Μητσοτάκη, κύριε Θεοδωρικάκο και όλοι οι κύριοι στην ίδια θέση πριν από εσάς, απαγορεύσατε στους ενόχους να σουλατσάρουν ατιμώρητοι και να γελάνε με τα χάλια αυτής της κατά τα άλλα «ευνομούμενης Πολιτείας»; Πο-τέ!

Λίγο αργότερα, με αφορμή το ελεεινό σχόλιο Βερναρδάκη εναντίον της Κεραμέως, ο πρωθυπουργός στη Βουλή των Ελλήνων άφησε ξεκάθαρα υπονοούμενα -χυδαία, κατά την άποψή μου- ότι πρόσωπα που υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατική επίθεση. Σιγά μην προσκομίσει αποδείξεις… «Πρωθυπουργός είμαι, ό,τι γουστάρω θα λέω» είναι η… λογική του!

Ξεχνάμε μήπως τι έγινε με το σκάνδαλο Novartis; Ζήτησε ποτέ συγγνώμη για τα «υπόκοσμος» που φώναζε στη Βουλή από τους δημοσιογράφους οι οποίοι με απόφαση της Δικαιοσύνης δεν διώκονται και απαλλάχθηκαν οριστικά;

Μίλησε για «εκτσογλανισμό της δημόσιας ζωής» ο κ. Μητσοτάκης. Κοίτα να δεις μέρα που διάλεξε κι αυτός να πετάξει το τσιτάτο του…

Κάπου εκεί κοντά χρονικά, η ελληνική κοινωνία έζησε ένα ακόμη σοκ. Όχι όταν άκουσε ότι ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης καταδικάστηκε για δύο βιασμούς ανηλίκων, αλλά στη συνέχεια, όταν έμαθε ότι αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση στο εφετείο!

Για να καταλάβετε: Ο Λιγνάδης είχε προφυλακιστεί ως ύποπτος τέλεσης νέων αδικημάτων όταν ήταν κατηγορούμενος, αλλά αποφυλακίστηκε όταν καταδικάστηκε για δύο βιασμούς! Νομικός δεν είμαι, γνώση της δικογραφίας δεν έχω, σέβομαι τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Όμως, με κάθε ταπεινότητα και σεβασμό ρωτώ: Πότε, επιτέλους, σε αυτή τη χώρα θα συμβαδίσει με το περιβόητο «κοινό περί δικαίου αίσθημα»;

Δεν αναφέρομαι στον «κανιβαλισμό» των social, αλλά στις περιπτώσεις που η ίδια η Δικαιοσύνη κρίνει ενόχους. Και, όταν πρόκειται για μια καθαρίστρια ή για έναν δυστυχή που χρωστά 1.000 ευρώ στην Εφορία ανοίγουν με ευκολία οι πόρτες της φυλακής, αλλά, όταν πρόκειται για τον Κορκονέα ή τον Λιγνάδη, ανοίγουν με ευκολία οι πόρτες του σπιτιού τους!

Αν ρωτήσετε 1.000 Ελληνες, οι… 1.001 θα σας πουν ότι «εκτσογλανισμός» είναι η συμπεριφορά μιας Πολιτείας που δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια κανενός -είτε είναι δημοσιογράφος είτε οποιοσδήποτε άλλος πολίτης-, που δεν βλέπει πέρα από τη μύτη της υβριστικής εκατέρωθεν κομματικής αντιπαράθεσης και, κυρίως, ισοπεδώνει την έννοια της ηθικής όταν πρόκειται για «επώνυμους» ενόχους και εξαντλεί όλη την αυστηρότητά της όταν πρόκειται για «ανώνυμους» ενόχους.

Κι αυτό το «γκάλοπ» με τα συμπεράσματά του δεν θα το βρείτε σε κατά παραγγελία «δημοσκοπήσεις», αλλά μόνο στον δρόμο. Εκεί όπου υπάρχουν έξαλλοι σήμερα, κάθε κομματικής, οικονομικής, κοινωνικής, οπαδικής προέλευσης, Ελληνες…


πηγη

Oύρσoυλα φov vτε Λάιεv: Mακεδovες, η μακεδovικn γλώσσα εivαι δικn σας...(Kαπoιoι θελoυν Kpεμασμα)



Εντός της αίθουσας προσπάθησε να πείσει τους βουλευτές να ψηφίσουν θετικά.  «Οι τροποποιήσεις του συντάγματός σας για την βελτίωση των θεμελιωδών δικαιωμάτων θα ενισχύσει περαιτέρω την δέσμευσή σας σε αυτές τις αξίες και ακολούθως αυτόματα θα ανοίξει τις ενταξιακές διαδικασίες. 

Θα τροφοδοτήσει άλλη μία διακυβερνητική σύνοδο χωρίς να χρειάζονται άλλες αποφάσεις», επεσήμανε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.  

Η γαλλική πρόταση στόχο έχει να μετριάσει τις αντιθέσεις ανάμεσα σε Σόφια και Σκόπια. Η κυβέρνηση στα Σκόπια αν και αρχικά την απέρριψε ακολούθως την δέχθηκε. Ωστόσο απαιτούνται και συνταγματικές μεταρρυθμίσεις που περνούν μέσα από το κοινοβούλιο και απαιτείται πλειοψηφία δύο τρίτων.  

Υποσχόμενη η Ντερ Λάειν ότι η στήριξη της Βουλής στη γαλλική πρόταση για ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. ανοίγει τον δρόμο για την επίσημη έναρξη διαπραγματεύσεων, η κ. Φον ντερ Λάιεν υπογράμμισε ότι διμερή θέματα, όπως διενέξεις για την Ιστορία ή τη γλώσσα, δεν αποτελούν προϋποθέσεις για την ευρωπαϊκή ενσωμάτωση: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα σλαβομακεδονικά είναι η γλώσσα σας».  

Η δυσκολία να αποσπάσει η γαλλική πρόταση ευρεία αποδοχή ήταν εμφανής μέσα και έξω από την αίθουσα: κάποιοι βουλευτές αποδοκίμασαν έντονα την ομιλία της προέδρου της Κομισιόν, ενώ στους δρόμους χιλιάδες διαδήλωσαν με συνθήματα «κατά της προδοσίας και του ξεπουλήματος».  

Η συμβιβαστική πρόταση του Εμανουέλ Μακρόν παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη και προβλέπει υποχωρήσεις και από τα Σκόπια και από τη Σόφια. 

Τα Σκόπια δεσμεύονται να αλλάξουν το Σύνταγμά τους για να αναγνωρίσουν βουλγαρική μειονότητα, με αντάλλαγμα την άρση του βέτο εκ μέρους της Βουλγαρίας.  Η συζήτηση αναμένεται να διαρκέσει δύο ημέρες και η πρόταση να περάσει, καθώς ο κυβερνητικός συνασπισμός κατέχει την πλειοψηφία. 

Ωστόσο, το μεγάλο εμπόδιο είναι η αναθεώρηση του Συντάγματος, που προϋποθέτει πλειοψηφία δύο τρίτων.  Το αντιπολιτευτικό εθνικιστικό κόμμα VMRO-DPMNE και ένα μικρό αριστερό κόμμα, που διαθέτουν πάνω από το ένα τρίτο των εδρών, έχουν διαμηνύσει πως δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσουν σε αλλαγές στο Σύνταγμα.


πηγη

Κoυληηηηη...Για πoιov xτυπαει η καμπαvα;

 




Ρε Κουλη...

Τι παιζει τελικα;

Αληθευουν αυτα;

Κι αν οχι, γιατι το βουλωνεις;

Γιατι ρε;

Δεν σε παιρνει να μιλησεις;

Μπλεγμενος εισαι και φοβασαι;

Μιλα ρεεεεεεεεε....



Οι Toυρκοι αλωvιζουν στo Aιγαio, τον Λιγvαδη τov αμoλυσαv και ....ο Mnτσoτακnς εxει τριnμερo ! ! !

Αυτη ειναι η Ελλας των Μητσοτακηδων...



Οι Τούρκοι ανακοινώνουν ότι έκαναν έρευνα και διάσωση στις Κυκλάδες , το θέμα δημοσιοποιείται και κανείς μα κανείς από την κυβέρνηση δεν θεωρεί ότι πρέπει κάτι να πει!!! Λένε ψέματα οι Τούρκοι; Ουδείς από την κυβέρνηση έχει τολμήσει να το διαψεύσει!

Είναι κανονικότητα στο Αιγαίο ,κατά την κυβέρνηση, να έρχονται οι Τούρκοι και να κάνουν έρευνα διάσωση στις Κυκλάδες; Θα πρέπει να μας το πουν και να μας εξηγήσουν το γιατί. 

Τι άλλο πρέπει να κάνουν οι Τούρκοι για να υπάρξει κάποια αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση; Να κάνουν επιχειρήσεις οι Τούρκοι στο Σούνιο;

Αναμένουμε έστω και μετά από τόσες ώρες κάποια αντίδραση από την Αθήνα. Προς το παρόν το μόνο που λαμβάνουμε από το ΓΕΕΘΑ είναι πλήθος φωτογραφικών στιγμών του Αρχηγού από την επίσκεψη του στις ΗΠΑ! Κι άλλοι Αρχηγοί επισκέφθηκαν τις ΗΠΑ, δεν έκαναν τόση «φασαρία». 

Δεν είναι δυνατόν να θεωρούνται κανονικότητα όλα όσα γίνονται στο Αιγαίο από τους Τούρκους…Ακόμη και σε μια χώρα που θεωρεί …κανονικό ένας καταδικασμένος σε 12 χρόνια κάθειρξη για βιαστές ανηλίκων να αφήνεται ελεύθερος, αμέσως μετά από την ανακοίνωση της ποινής του από το δικαστήριο!


πηγη

Και μoλις καταλαβε oτι δεv θα εivαι υπoψnφια βoλευτivα...πυρoβoλει Mnτσoτακn και ΛOAΤΚl ! ! !



Μπλοκαριζε οποιον δεν συμφωνουσε μαζι της για την Νου Δουλα....

Και μολις πηρε ποδι....

Λεει αυτα, για τα οποια μπλοκαριζε τους επισκεπτες στην σελιδα της....

Βρε πως αλλαζουν οι καιροι....

Κι αυτη την φορα....

Δειτε τα...





Πρoεδρoς Σερβiας: Αv η Δύσn δεv απoδεxθεi τoυς oρoυς τoυ Πoύτιv, θα πάμε στnv κoλαση…

Δήλωση σοκ έκανε ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάνταρ Βούτσιτς, κατά την διάρκεια συνέντευξης στην σερβική τηλεόραση. Ο Α.Βούτσιτς αποκάλυψε πως ο πρόεδρος της Ρωσίας, Β .Πούτιν, θα κάνει σύντομα πρόταση στην Δύση. Αν η Δύση δεν δεχτεί τότε θα υπάρξει “κόλαση”....



Ο πρόεδρος της Σερβίας δεν εμφανίστηκε θετικός καθώς όπως είπε, “η Δύση δεν έχει σκοπό να αποδεχτεί την ρωσική πρόταση”.

“Αν η Δύση δεν αποδεχθεί τους όρους του Πούτιν, θα πάμε στην κόλαση…

Ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς δήλωσε ότι εάν οι παγκόσμιοι ηγέτες δεν λάβουν υπόψη τις προτάσεις του αρχηγού του Ρωσικού κράτους Βλαντίμιρ Πούτιν , η κόλαση θα μπορούσε να αρχίσει να περιμένει τον κόσμο.

Όπως διευκρίνισε ο Βούτσιτς, πρόκειται για προτάσεις που σχετίζονται με την Ουκρανία.

«Ξέρω τι μας περιμένει. Μόλις ο Βλαντίμιρ Πούτιν τελειώσει τις δραστηριότητές του στο Seversk, το Bakhmut και το Soledar και στη συνέχεια στη δεύτερη γραμμή Slavyansk – Kramatorsk – Avdeevka, θα ακολουθήσει η πρότασή του. 

Αν δεν τη δεχτούν και δεν το έχουν σκοπό, θα πάμε στην κόλαση», σημείωσε ο Σέρβος πρόεδρος.

Ο πρόεδρος της Σερβίας δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ποια ακριβώς θα είναι αυτή η πρόταση και τι πρέπει να περιμένουμε στο μέλλον. Προφανώς όμως κάτι γνωρίζει.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της Σερβίας μίλησε για τον κίνδυνο κλιμάκωσης της τοπικής σύγκρουσης στην Ουκρανία και μετατροπής της  σε μεγάλης κλίμακας με τη συμμετοχή χωρών του ΝΑΤΟ.

“Ο πόλεμος είναι παγκόσμιος”

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Σερβίας τόνισε πως ο πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία δεν είναι ούτε περιφερειακός ούτε τοπικός αλλά παγκόσμιος.

«Η σύγκρουση στην Ουκρανία είναι ένας παγκόσμιος πόλεμος, όπου η Δύση πολεμά τη Ρωσία μέσω των Ουκρανών στρατιωτών» είπε μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο Pink TV ο πρόεδρος της Σερβίας.

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι εν μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου, όλες οι συζητήσεις για έναν περιφερειακό ή τοπικό πόλεμο πρέπει να σταματήσουν.

Όλος ο δυτικός κόσμος πολεμά τη Ρωσία μέσω των Ουκρανών.

Πρόκειται για παγκόσμια σύρραξη» υποστήριξε ο Βούτσιτς, επισημαίνοντας ότι τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία είναι ενδεικτικά της κατάστασης και στα Βαλκάνια.

Όπως είπε, η Σερβία θα κάνει ότι είναι δυνατό και περνά από τα χέρια της για να διατηρηθεί η ειρήνη στην περιοχή.

Σύμφωνα με τον Σέρβο πρόεδρο, επιδίωξη του είναι η χώρα να μην αποκλείσει τις επαφές και τη συνεργασία τόσο με τη Δύση όσο και με τη Ρωσία.

«Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να συνεχίσουμε την ευρωπαϊκή μας πορεία, να διατηρήσουμε τις σχέσεις μας τόσο με τη Ρωσία όσο και με την Κίνα αλλά και με όλα τα άλλα έθνη.

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτή η πολιτική έχει επιβιώσει στη δυσκολότερη περίοδο.

Πόσο καιρό θα μπορέσει να διατηρηθεί, είναι κάτι που θα το δούμε

Σε κάθε περιπτωση έχει να κάνει με τα συμφέροντα του κράτους μας» υποστήριξε ο Βούτσιτς.


πηγη

O Λιγvαδnς ελευθερoς εvω....Με υπoγραφn Πoύτιv lσoβια kάθειρξn σε παιδoφιλoυς ! ! !

Μητσοτακη ακους;

Λιγναδη ακους;

Δικαστες ακουνε;

Με υπογραφή Πούτιν ισόβια κάθειρξη σε παιδόφιλους...



Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν υπέγραψε νόμο που προβλέπει έως και ισόβια κάθειρξη σε καθ' έξιν παιδόφιλους, οι οποίοι έχουν καταδικαστεί στο παρελθόν για βίαιες πράξεις κατά ανηλίκων, όπως και για όσους άσκησαν πρώτη φορά βία εις βάρος δύο ή περισσότερων παιδιών, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ΤΑΣΣ. 

Ο νέος ρωσικός νόμος δημοσιεύτηκε στην επίσημη δικτυακή πύλη νομικών πληροφοριών της χώρας και, όπως προβλέπει η ρωσική νομοθεσία, θα τεθεί σε ισχύ εντός δεκαημέρου από τη δημοσίευσή του.

Μέχρι και σήμερα ισόβια κάθειρξη μπορούσε να επιβληθεί μόνο για βιασμό ατόμων κάτω των 14 ετών από παιδόφιλους, που είχαν προηγουμένως καταδικαστεί για παρόμοια εγκλήματα, όμως ο νέος νόμος διευρύνει τα ηλικιακά όρια και θεσπίζει τη μέγιστη ποινή της ισόβιας κάθειρξης για κάθε παιδεραστή, που επαναλαμβάνει σεξουαλικού χαρακτήρα επίθεση εναντίον οποιουδήποτε ανηλίκου, ακόμη και άνω των 14 ετών. 

Η ίδια αυστηρότερη ποινή της ισόβιας κάθειρξης θα προβλέπεται και για όσους δεν είχαν προηγουμένως κατηγορηθεί για βιασμό, αλλά κακοποίησαν σεξουαλικά δύο ή περισσότερους ανηλίκους, είτε εάν «το συγκεκριμένο έγκλημα συνδέεται με τη διάπραξη άλλου ειδεχθούς ή ιδιαιτέρως ειδεχθούς εγκλήματος».



πηγη

Ο κoσμoς θα ΕΞEΓΕPΘΕl μoλις kαταλάβει πoσoι πέθαvαv απo τα εμβoλια, θα xυθεi αiμα...

Μήνυμα στους πολιτικούς λίγο πριν ΠΕΣΟΥΝ: «Ο κόσμος θα ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ μόλις καταλάβει πόσοι πέθαναν από τα εμβόλια, θα χυθεί αίμα»

«Πολιτικές σταδιοδρομίες πρόκειται να σφαγιαστούν»!

Μπορεί στην Ελλάδα να επικρατεί νεκρική ησυχία, ωστόσο ο μισός και πλέον πλανήτης «ΒΡΑΖΕΙ» κατά των πολιτικών και των ΜΜΕ.

Κοινός παρανομαστής η χούντα που έστησαν με επίκεντρο τη Δύση και με αφορμή έναν απόλυτα ελέγξιμο ιό.

Εν αντιθέσει με ότι μας λένε οι μεγαλοδημοσιογράφοι, όχι μόνο το 95% των επιστημόνων παγκοσμίως δεν αφουγκράζεται όσα λένε στα κανάλια οι Παγώνηδες και οι Βασιλακόπουλοι, αλλά αρκετοί εναντιώνονται δημόσια στην κορωνοχούντα.

Ένας εξ αυτών ο Διευθύνων Σύμβουλος και Ιατρικός Διευθυντής της Western Medical Assessments και της MedMalDoctors και επικεφαλής του Ιατρικού Συλλόγου της Αλμπέρτα του Καναδά, Dr Roger Hodkinson, μιλά με σκληρά λόγια κατά των πολιτικών-μαριονετών και τα εκβιαστικά τους μέτρα.

«Τώρα θα θερίσουν τις συνέπειες.

Το έργο τελείωσε», λέει μεταξύ άλλων προοικονομώντας πως μόλις ο πολύς ο κόσμος αντιληφθεί (απο μόνος του άραγε ή βάσει εντολών;;;;) πόσοι πολλοί άνθρωποι και φυσικά παιδιά πέθαναν από τα εμβόλια τότε θα εξεγερθούν ρίχνοντας τους πολιτικούς




Με τnv απoφυλάκισn Λιγvάδn επιβεβαιώvovται oι "συvωμoσιoλoγoι"....

Ο Μητσοτάκης είναι κοινωνικό πείραμα παγκόσμιας εμβέλειας...



Τα τελευταία γεγονότα με την αποφυλάκιση Λιγνάδη επιβεβαιώνουν κάποιους συνωμοσιολόγους που δεν θεωρούσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη μία απλή περίπτωση πολιτικού. Αντίθετα, μέχρι σήμερα σε πολλές περιπτώσεις, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμπεριφέρεται λες και είναι βαλτός για να αλλοιώσει την φυσιογνωμία όχι μόνο του πολιτικού φορέα στον οποίο ηγείται, όχι μόνο της χώρας στην οποία ηγείται, αλλά και ενός ολόκληρου λαού.

Η συστηματική μετάλλαξη της ΝΔ δεν είναι το πιο ανησυχητικό από τα πεπραγμένα του Κυριάκου. Η ευκολία με την οποία μπορεί και επιβάλει από τον Θεοδωρικάκο έως τον Τατσόπουλο και τον Ψαριανό σε μία παράταξη η οποία υπήρξε μόνιμο θύμα και στόχος των προαναφερόμενων, ήταν απλώς ο πρόλογος για αυτά που θα επακολουθούσαν.

Ο τρόπος με τον οποίο συνέτριψε την εθνική πολιτική απέναντι στην Τουρκία υιοθετώντας πλήρως και δημόσια την τουρκική θέση « Η Τουρκία είναι το μεγαλύτερο θύμα τρομοκρατίας», ειδικά τη στιγμή που η Τουρκία έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο τρομοκράτη της σύγχρονης εποχής, δεν ήταν το «απόγειο» της δράσης Μητσοτάκη.

Ακόμα και ο αφοπλισμός της Ελλάδας με πρόσχημα την στήριξη στην Ουκρανία, όπου η χρεοκοπημένη χώρα που απειλείται ευθέως από την Τουρκία, δίνει δωρεάν όπλα αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία τα έχει ανάγκη και είναι πληρωμένα από το υστέρημά των Ελλήνων, δεν ήταν η «τελευταία πράξη του Κυριάκου».

Αντίθετα, αυτό που συμβαίνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την αποφυλάκιση Λιγνάδη, ίσως να δικαιώνει τους πλέον ακραίους οπαδούς θεωριών συνωμοσίας. Αυτές τις στιγμές που μιλάμε, οπαδοί του Μητσοτάκη, οι λογαριασμοί στο Twitter που υποστηρίζουν συστηματικά τον Κυριάκο και τις αποφάσεις του, πανηγυρίζουν για την αποφυλάκιση του σκηνοθέτη!

Το υποτιθέμενο «κόμμα των νοικοκυραίων», αυτή τη στιγμή χαίρεται για την αποφυλάκιση ενός πρωτόδικα καταδικασμένου για βαρύτατα αδικήματα κατά ανηλίκων. Μιλάμε για την απόλυτη μετάλλαξη ενός μεγάλου μέρους της κοινωνίας, γεγονός που μπορεί να δικαιολογεί την άποψη ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι ένας «απλός πολιτικός», αλλά ένα κοινωνικό πείραμα παγκόσμιων διαστάσεων.


πηγη

Μας κoρoϊδεύει ο Mnτσoτάκnς....Ξέσπασμα απo τov πρoεδρo τωv συvταξιoύxων ! ! ! Ξυπvnσαv; Avαστασn ! ! !


 

Αυτοι ουσιαστικα τον εκαναν Πρωθυπουργο...

Και τωρα τους δουλευει....

Αυτη ειναι η ανταμοιβη τους....

Ας προσεχαν...



Πεθαvε ο ψευτoμoυφτnς και εξαφαviστnκε η Aισε; Τi τρεxει; Πoιoς τnv εξαφαvισε;



Γραφει στον τοιχο της....









Τηλεφωνο δεν σηκωνει....

Εξαφανιστηκε...

Θα εμφανιστει, μετα το τελος της κηδειας του Ψευτομουφτη;

Συμπτωση;

Και ποιος την εξαφανισε;

Που;

Μηπως προκειται για προληπτικη κρατηση, μεχρι να ληξει η κηδεια του;

Φοβουνται μην σκασει μυτη στην κηδεια και γινει το ελα να δεις;

Κι αφου την χτυπησαν, οπως λεει η Αστυνομια τι κανει;

Κραταει φαναρι;

Καμμια συλληψη;

Τελικα ποιος κυβερνα στην Θρακη ;

Το Τουρκικο Προξενειο;

Η Ελληνικη δκαιοσυνη τι κανει;

Ασχολειται με την ασφαλεια του Λιγναδη μονο;

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2022

Xωρiς δoυλειά η Άvvα Mαρiα Bέλλn γιατi εθιξε τον Mnτσoτακn...

Αυτή ειναι η Nεα Tρoμoκρατiα που μας κυβερνά....

Κάποιοι φυσικά μιλούν για δημοκρατία.....

Που την είδανε αλήθεια;



Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα story που ανέβασε η Άννα Μαρία Βέλλη στην προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου και προέβη σε υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του πρωθυπουργού.

Η γνωστή Youtuber, γνωστή ως Amiyiami, θέλησε να σχολιάσει τις τιμές που επικρατούν στα νησιά τη φετινή τουριστική περίοδο, μέσα από ένα… ποίημα που δημιούργησε και κατέληξε γράφοντας μια φράση, με υβριστικό χαρακτηρισμό κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως ήταν φυσικό, έπειτα απ’ αυτό η πλατφόρμα του twitter πήρε «φωτιά». Συγκεκριμένα ορισμένοι χρήστες έσπευσαν από τη μία να στηρίξουν την Aννα Μαρία Βέλλη, αναφέροντας πως υπάρχουν πολλά tweets με την ίδια υβριστική φράση, ενώ από την άλλη πλευρά πολλοί τόνισαν πως η YouTuber δεν σέβεται τους θεσμούς, ενώ ορισμένοι τής επιτέθηκαν με σκληρά λόγια, σημειώνοντας ότι μιλάει για ακρίβεια, τη στιγμή που συχνά κάνει αναρτήσεις είτε φορώντας ακριβά ρούχα είτε από μακρινά ταξίδια, τα οποία κοστίζουν.

Σύμφωνα με ορισμένα tweets, με αφορμή τις έντονες αντιδράσεις που προκλήθηκαν από την ανάρτηση της Youtuber, φαίνεται πως διεκόπη η συνεργασία της με γνωστή ζυθοποιία.


πηγη

Bλαδiμnρoς για Zελεvσκι τo '19...



Σωστα μιλαει....
Και ξερει με ποιον εχει να κανει....
Γελανε ομως....
Και σημερα αποδεικυεται ΣΟΦΟΣ !

Οι γερμαvικές εφnμερiδες, επιτiθεvται στnv Eλληvικn vαυτιλiα γιατi μεταφέρει Pωσικό πετρέλαιo....

Κουβεντα για τις Γερμανικες Αποζημειωσεις. Μηπως θα επρεπε να το απαιτησουμε? Θρασος με επαναπροωθήσεις μα και Γερμανική επίθεση στην ελληνική ναυτιλία.



Οι γερμανικές εφημερίδες, επιτίθενται στην ελληνική ναυτιλία γιατί μεταφέρει ρωσικό πετρέλαιο στην Ευρώπη και αλλού. Θα παραβλέψουμε το γεγονός ότι οι μεταφορές είναι νόμιμες γιατί οι κυρώσεις κατά του ρωσικού πετρελαίου θα ισχύσουν από το τέλος του χρόνου αλλά θα υπενθυμίσουμε ότι το πετρέλαιο που μεταφέρουν τα πλοία δεν ανήκει στους εφοπλιστές αλλά στους ναυλωτές, που είναι έμποροι πετρελαιοειδών μπορεί και Γερμανοί.

Ας απευθυνθούν σε αυτούς λοιπόν και να τους ζητήσουν να μην αγοράζουν ρωσικό πετρέλαιο. Μπορούν ή μήπως σε αυτή την περίπτωση θα σβήσει η γερμανική βιομηχανία… Η ελληνική και ευρωπαϊκή ναυτιλία είναι για την ΕΕ ένα asset που της εξασφαλίζει ενεργειακή επάρκεια. Ας το καταλάβουν καλά όλοι…

Όπως asset είναι για την Ελλάδα η οποία εκτός της ναυτιλίας σε αυτή την δυστοπική κατάσταση με τον πόλεμο έχει ακόμη δυο πλεονεκτήματα. Δυο λιμάνια σε περίοπτη θέση της Αλεξανδρούπολης και της Θεσσαλονίκης, που μάλλον σύντομα θα κληθούν να βοηθήσουν στη μεταφορά ουκρανικού σιταριού. Για την Αλεξανδρούπολη είναι γνωστό το αμερικάνικο ενδιαφέρον.

Όσον αφορά το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ποια άλλη απόδειξη για την αξία που έχει από το ότι και Γάλλοι «θυμήθηκαν» ότι είναι μέτοχοι του, και έσπευσαν με τον τρόπο τους να το υπογραμμίσουν. Την προηγούμενη εβδομάδα η Γενική Πρόξενος της Γαλλίας, κας Sandrine Mouchet, επισκέφθηκε τη διοίκηση του ΟΛΘ, μια επίσκεψη που πέρασε στα ψιλά. Σημειώνεται ότι η Terminal Link, ένας από τους βασικούς μετόχους της ΟΛΘ Α.Ε. ανήκει κυρίως στη γαλλική εταιρεία CMA-CGM.


πηγη

Eπιστρoφή στov λιγviτn για vα μειωθoύv oι τιμές pεύματoς, ειδαλως....

Σχέδιο για τη μέγιστη αξιοποίηση του λιγνίτη ώστε να ανέβει η συμμετοχή του στο μείγμα καυσίμου για ηλεκτροπαραγωγή και να περιοριστεί η χρήση του πανάκριβου φυσικού αερίου ....



Το εγχώριο «βρώμικο» καύσιμο, που με βάση τον αρχικό προγραμματισμό της ΔΕΗ θα αποτελούσε παρελθόν από το 2023, επιστρατεύεται όχι μόνο για τη διασφάλιση της ενεργειακής επάρκειας της χώρας αλλά και για τον περιορισμό των επιδοτήσεων στους λογαριασμούς ρεύματος, καθώς διαπιστώνεται ότι η εργαλειοποίηση του φυσικού αερίου από τον Πούτιν θα συνεχιστεί επί μακρόν και η διαχείριση των επιπτώσεων από τις υψηλές τιμές θα γίνεται όλο και δυσκολότερη.

Σε συνέχεια της απόφασης για αύξηση της παραγωγής των ορυχείων σε ποσοστό 50% που δρομολογήθηκε στις αρχές Απριλίου από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας έδωσε κατευθύνσεις στη ΔΕΗ για αύξηση της συμμετοχής του λιγνίτη στο μείγμα ηλεκτροπαραγωγής στο 17%-20% από 5% πέρυσι. 

Μέσα στις πρώτες 12 ημέρες του Ιουλίου η συμμετοχή του λιγνίτη έχει αυξηθεί στο 16,3%, ενώ στα υψηλά επίπεδα του 48,6% παραμένει η συμμετοχή του φυσικού αερίου, η οποία μάλιστα χθες με τιμή στα 183 ευρώ/MWh έφτασε στο 62% και σήμερα με τιμή πάνω από τα 171 ευρώ/MWh στο 67%. Τα στοιχεία από μόνα τους δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της ορθότητας της απόφασης για ενεργότερη συμμετοχή του λιγνίτη.

Άλλωστε, όλες οι χώρες της Ευρώπης στρέφονται στον άνθρακα για να κρατήσουν τα φώτα αναμμένα. Αυτό που μένει να φανεί είναι το κατά πόσον είναι εφικτή και σε τι χρονικό ορίζοντα μπορεί να υλοποιηθεί.

Στην πράξη μιλάμε για τετραπλασιασμό της λιγνιτικής παραγωγής και συνεχή λειτουργία των επτά λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ (πέντε του Αγ. Δημητρίου, Μελίτη και Μεγαλόπολη 4) σε καθημερινή βάση. Αυτό σημαίνει εντατικοποίηση της παραγωγής στα ορυχεία έπειτα από δύο χρόνια αποεπένδυσης που ακολούθησε η ΔΕΗ στο πλαίσιο του προγράμματος απολιγνιτοποίησης και φυσικά κεφάλαια για επενδύσεις.

«Αν αρχίσω να σκάβω σήμερα θα έχω άμεσο αποτέλεσμα έπειτα από έξι – επτά μήνες. Το ορυχείο δεν είναι πατάω ένα κουμπί και έβγαλα τον λιγνίτη. Θα πρέπει να πέσουν λεφτά για να εντάξεις εργολαβικό εξοπλισμό και εργαζομένους», αναφέρει  αρμόδιο στέλεχος της ΔΕΗ.

«Η κατεύθυνση για αύξηση της συμμετοχής του λιγνίτη στο 17%-20% του μείγματος έχει δοθεί. Το πώς θα υλοποιηθεί τεχνικά είναι θέμα της ΔΕΗ», δηλώνει ο υπουργός Κώστας Σκρέκας. Η ΔΕΗ έχει υποχρεωθεί ήδη σε «πάγωμα» του προγράμματος απολιγνιτοποίησης, καθώς η λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων κρίθηκε απαραίτητη για την υποκατάσταση του φυσικού αερίου σε περίπτωση διακοπής των ρωσικών ροών.

Η συνεχής και αδιάλειπτη, ωστόσο, λειτουργία των μονάδων είναι ένα θέμα που προκαλεί σοβαρές ανησυχίες στη διοίκηση της εταιρείας, οι οποίες έχουν μεταφερθεί και στο ΥΠΕΝ. Πρόκειται για γηρασμένες μονάδες και αυτό που η ΔΕΗ επισημαίνει προς τις αρμόδιες αρχές είναι ότι η κόπωση από τη συνεχή λειτουργία μπορεί να οδηγήσει σε βλάβες και να τεθούν εκτός συστήματος για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Υπουργείο και διοίκηση της ΔΕΗ βρίσκονται σε συζητήσεις για την εφαρμογή του σχεδίου «επιστροφή του λιγνίτη». Σημαντική θα είναι σε κάθε περίπτωση η συμβολή της νέας μονάδας Πτολεμαΐδα 5 που θα τεθεί σε δοκιμαστική λειτουργία από το φθινόπωρο.

Είναι πολύ πιθανό στο μεταξύ να ανατεθεί στη ΔΕΗ η εκμετάλλευση του κοιτάσματος στο ορυχείο Αχλάδας, μετά την απόφαση του υπουργού Κώστα Σκρέκα να κηρύξει έκπτωτη την εταιρεία «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας λόγω μη τήρησης των συμβατικών της υποχρεώσεων.

Η εταιρεία είχε σύμβαση με τη ΔΕΗ για την τροφοδοσία του ΑΗΣ Μελίτη. Η ΔΕΗ κατήγγειλε από τον Φεβρουάριο τη μεταξύ τους σύμβαση για μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεων. Σε κάποια ανεπίσημα προς το παρόν τραπέζια διαλόγου φαίνεται να έχει τεθεί και το θέμα επαναλειτουργίας του ορυχείου της Βεύης που είναι ανενεργό από το 2001. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκιο του ΙΓΜΕ επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες το ορυχείο της Βεύης.


πηγη

Διoρισαν την Ελέvn Κoύρκoυλα....Η μάpτυρας υπεpάσπισnς τoυ Λιγvάδn σε ρoλo πρoστασiας παιδιώv ! ! !

Κάθε μέρα που ξυπνάμε σε αυτήν την χώρα δεν ξέρουμε τι θα συναντήσουμε μπροστά μας!



Είχε περάσει στα “ψιλά” και ομολογουμένως δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. Η παρουσία της π. υπουργού του ΠΑΣΟΚ Ελένης Κούρκουλα μας ανάγκασε να ψάξουμε λίγο παραπάνω για αυτήν. Τα προσωπικά της δεν μας ενδιαφέρουν. 

Το ίδιο όμως δεν μπορούμε να πούμε και την για την ΔΗΜΟΣΙΑ συμπεριφορά της όταν μάλιστα αυτή ασκείται με πολιτικό τρόπο ως αντιπρόεδρος σε ΔΣ κρατικού φορέα. 

Ο διορισμός της έγινε επί κυβερνήσεως Μητσοτάκη και ο φορέας που διορίστηκε εποπτεύεται από την κ. Δόμνα Μιχαηλίδου .

Ανάμεσα στα άλλα καθήκοντα που έχει ο οργανισμός αυτός είναι η πρόνοια για ανήλικα παιδιά. Το γεγονός ότι πήγε μάρτυρας υπερασπίσεως (πράξη απόλυτα νόμιμη) σε κατηγορούμενο και εκ των υστέρων καταδικασμένο πρωτόδικα για βιασμό ανηλίκων δημιουργεί ηθικό ζήτημα; Κάθε απάντηση δεκτή. 

Απάντηση φυσικά από το Μέγαρο Μαξίμου και την υπουργό που εποπτεύει τον οργανισμό αυτόν.



πηγη

Η Eλλας τωv Zαiωv, Mnτσoτακnδων και Πασoκων....



Στην Ελλάδα τού Μητσοτακη τού Τσίπρα και τών άλλων Συνταγματοξοτών

-Φυλακίζεσαι αν πλαστοφραφησεις το πτυχιο τού δημοτικού για να δουλέψεις ως καθαρίστρια

-Τιμωρείσαι αν δεν εχεις αδεια και πουλάς κάστανα, καλαμπόκια, μαλί τής γριάς, και πλεκτα καλάθια

-Τιμωρείσαι αν δεν συναινέσεις να κάνεις ενα πειραματικό εμβόλιο και απολύεσαι. Κι αν διαμαρτυρηθείς σού φοράνε χειροπέδες

-Τιμωρείσαι αν διαμαρτυρηθείς και δεν θέλεις ανεμογεννήτριες στα καμμένα απο εμπρησμό δάση τής περιοχής σου

-Τιμωρείσαι αν διαμαρτυρηθείς για τον εποικισμό τής πατρίδος σου

-Τιμωρείσαι αν δεν στελνεις τα παιδιά σου στο σχολείο επειδη δεν θελεις να φορανε μασκα

-Αν δεν εμβολιαστής και το κριτηριο είναι η ηλικία σου (60)

ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΣΑΙ

-Αν βιάσεις παιδακια

_Αν σε πιάσουν να δινεις κοκα σε αλλοδαπα αγορακια με σκοπό.....

-Αν κλέψεις 250 εκατομμυρια (Energa , hellas Power)

-Αν πετας μολοτωφ, σπας βιτρινες, δερνεις καθηγητες στα πανεπιστημια, τρομοκρατείς και τραμπουκιζεις

-Αν καις δαση

-Αν σπας ΕΛΛΗΝΙΚΑ αγαλματα και μνημεία

-Αν είσαι αλλοδαπός και κλεβεις. δολοφονείς, ληστεύεις

-Αν είσαι οδηγός πολιτικού προσωπου και κατα τροχαία παράβαση σκοτώσεις αθώο ντελιβερά

-Αν κατασπαταλάς τα χρηματα τών δημοτών σου σε αποδεδειγμένα άχρηστα εργα

-Αν είσαι πολιτικός και δεν μπορείς να αποδείξεις τον ξαφνικό πλουτισμό σου

-Αν απο αβλεψιες σου καούν 100 ανθρωποι ή πνιγούν καμμιά 50αρια

-Αν είσαι αριστερός και καταπατάς καθε υγειονομικό νόμο και μέτρο με πορείες, εκδηλώσεις κοκ

-Αν είσαι Πακιστανός και κάνεις παρτυ στο Συνταγμα εν μεσω αυστηρού απαγορευτικού μετρου

πηγη

Eκπρoσωπoς Μοderηα: Οι εμβoλιασμέvoι εivαι μέρoς κλιvικnς δoκιμnς και συμμετέxoυv ως πειpαματoζωα...



Η εκπομπή “The Stew Peters Show” έλαβε σουρεαλιστικές τηλεφωνικές καταγραφές ενός εκπροσώπου της Moderna που έλεγε σε έναν λήπτη του εμβολίου τη φρικτή αλήθεια: όλοι όσοι λαμβάνουν το εμβόλιο Moderna αυτή τη στιγμή είναι στην κλινική δοκιμή και συμμετέχουν.

Stew Peters: “Έτσι, η εταιρεία θέλει να πιστέψετε ότι αυτές οι ενέσεις είναι ασφαλείς… 

Η εταιρεία που παράγει και αναμασά αυτή τη ρητορική, που ισχυρίζεται ότι έχει αποδείξει την αποτελεσματικότητα… 

Η εταιρεία που προωθεί το σχέδιο κέρδους της, το σχέδιο δισεκατομμυρίων δολαρίων, στις πλάτες της υπόλοιπης ζωής σας, στις πλάτες της ζωής των παιδιών σας, μόλις παραδέχτηκε δημόσια ότι όλοι όσοι κάνουν τις ενέσεις τους είναι μέρος μιας κλινικής δοκιμής, μέρος ενός πειράματος”.

πηγη


Η Συvεxεια των Zαiωv oλoκλnρωvει τo ξεπoυλnμα τnς Mακεδoviας...

 


Ναι συνεχεια...

Ξυπνατε...

Σας δουλεψε και πηρε την ψηφο σας αυτος ο κρυφοκομμουνιστης....



Kυριoι βoλεμεvoι xαραμoφαnδες κoιταξτε λιγαkι εδω....



Κοιταξτε, τι σας λεει μια Πατριωτισα απο την Θρακη....

Μια Ελληνιδα Πομακα Πατριωτισα....

Μια περισσοτερο Ελληνιδα απο σας....

Δειτε και τι κοινοποιει....

Κι αν ακομη εχετε ελαχιστες σταγονες Ελληνικου αιματος καντε κατι....






ΠΗΓΗ

Καθnγnτής lωαvviδnς: Aκραiα μoρφn ψεύδoυς στnv Eλλάδα σxετικα με τον koρωvαιo....

 "Καταπέλτης" ο καθηγητής Ιωαννίδης: Βομβαρδίστηκε ο πληθυσμός με ψέματα, ειδικά στην Ελλάδα ήταν μια ακραία μορφή ψεύδους"



Παρά το γεγονός ότι δέχτηκε "πόλεμο" από την κυβέρνηση, ο καθηγητής Παθολογίας Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων και Στατιστικής στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Ιωάννης Ιωαννίδης, δικαιώθηκε πανηγυρικά σε όσα προέβλεψε για την πανδημία του κορωνοϊού. 

Ο υψηλού κύρους επιστήμονας, που συγκαταλέγεται στους δέκα πιο επιδραστικούς του πλανήτη, άσκησε αυστηρή κριτική στην κυβέρνηση και στον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την διαχείριση της πανδημίας, για τα lockdown τύπου ακορντεόν, για την υποβάθμιση του ΕΣΥ αλλά και για την υποχρεωτικότητα στον εμβολιασμό με τιμωρητικά πρόστιμα. 

Ο καθηγητής σε νέα του συνέντευξη, μίλησε για την εξέλιξη της πανδημίας, την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και τον τρόπο παρέμβασης των φαρμακευτικών εταιρειών όλο αυτό το διάστημα. 

Ο κ. Ιωαννίδης, μιλώντας, σημειώνει ότι είναι αφύσικο η χώρα μας να έχει τόσο μεγάλο αριθμό νεκρών από τον Covid-19....


πηγη

Mιλαει για τoυς κoρωvoλαγvoυς και σκoρπα εγkεφαλιkα ο Διδάkτωρ Kαρδιoλoγiας Κωvσταvτίvoς Aρβαviτnς...

 


Αξιζει ο κοπος να τον ακουσετε...

Απομυθοποιει ολες τις παραρολογιες των τηλεαστερων τηλεγιατρων....



Τετάρτη 13 Ιουλίου 2022

Aφιεpωμεvo στoυς "αγαπnμεvoυς" μας γεiτovες....




Ακουστε προσεκτικα τα λογια....

Ισχυουν !



Πώς oι μάσkες σας αppωσταivoυv αvτi vα σας πρoστατεύoυv...



Εκτεταμένα στοιχεία στη βιβλιογραφία υποστηρίζουν την υποχρεωτική ή συστηματική χρήση μασκών προσώπου για τη μείωση του ποσοστού μόλυνσης από το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο κορωνοϊού. Ωστόσο, η επίδραση της χρήσης μάσκας στην πορεία της νόσου παραμένει ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη βάσει επίσημων πλέον ερευνών.

Μάλιστα, τη μελέτη του Δρ. Ζακάρια Φέγκεν, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό MEDICINE μετά από εκτενή αξιολόγηση από ομοτίμους, ο ιατρός διατύπωσε τη θεωρία ότι οι μάσκες επιδεινώνουν την πορεία της νόσου για τους μολυσμένους ανθρώπους μέσω αυτού που ονόμασε «φαινόμενο Φέγκεν».

Την περίοδο εκείνη, το αποτέλεσμα αυτό επαναλήφθηκε στις ΗΠΑ με τη μελέτη του Adjodah. Τώρα, μια μελέτη που αξιολογήθηκε από ομότιμους στο περιοδικό CUREUS δείχνει ότι δεν υπάρχει σχέση μεταξύ της συμμόρφωσης με τη μάσκα (mask compliance) και του αριθμού των περιστατικών, αλλά υπάρχει στατιστικά σημαντική σχέση μεταξύ της συμμόρφωσης με τη μάσκα και των θανάτων.

Αυτό σημαίνει: περισσότερη χρήση μάσκας, ο ίδιος αριθμός κρουσμάτων, αλλά περισσότεροι θάνατοι. Αυτό επιβεβαιώνει και πάλι την αυξημένη θνησιμότητα των περιπτώσεων που διαπιστώθηκε στη μελέτη του Δρ. Φέγκεν.

Οι μάσκες στα σχολεία δεν μείωσαν τα κρούσματα COVID-19

Ως μέρος της εκστρατείας προπαγάνδας που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση, μια ευρέως αναφερόμενη μελέτη του CDC, που δημοσιεύθηκε τον Οκτώβριο του 2021, ανέφερε ότι οι κομητείες χωρίς εντολές σχολικής μάσκας είχαν μεγαλύτερες αυξήσεις στα ποσοστά κρουσμάτων COVID-19 στα παιδιά μετά την έναρξη του σχολείου σε σύγκριση με τις κομητείες που είχαν σχολική μάσκα εντολές.

Η μελέτη χρησιμοποιήθηκε για την υποστήριξη των εντολών σχολικής μάσκας, αλλά μια ομάδα ερευνητών επανεξέτασε την έρευνα, ενσωματώνοντας μεγαλύτερο μέγεθος δείγματος και μεγαλύτερη περίοδο μελέτης. Η ενημερωμένη μελέτη, που δημοσιεύθηκε τον Μάιο του 2022, χρησιμοποίησε σχεδόν έξι φορές περισσότερα δεδομένα σε σύγκριση με την αρχική μελέτη και δεν βρήκε σημαντική σχέση μεταξύ των εντολών μάσκας στα σχολεία των ΗΠΑ και των ποσοστών κρουσμάτων COVID-19.

Η μελέτη στην Ευρώπη

Η υποχρέωση χρήσης μάσκας ήταν η πιο συχνή μη φαρμακευτική παρέμβαση κατά τη διάρκεια της πανδημίας της νόσου COVID-19. Οι περισσότερες χώρες έχουν εφαρμόσει συστάσεις ή εντολές σχετικά με τη χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους. Στόχος αυτής της σύντομης μελέτης ήταν να αναλυθεί η συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των ποσοστών νοσηρότητας και θνησιμότητας κατά τη διάρκεια του χειμώνα 2020-2021 στην Ευρώπη.

Αναλύθηκαν και διασταυρώθηκαν δεδομένα από 35 ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με τη νοσηρότητα, τη θνησιμότητα και τη χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια μιας περιόδου έξι μηνών. Η χρήση μάσκας ήταν πιο ομοιογενής στην Ανατολική Ευρώπη από ό,τι στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης.

Οι συντελεστές συσχέτισης Spearman μεταξύ της χρήσης μάσκας και των εκβάσεων COVID-19 ήταν είτε μηδενικοί είτε θετικοί, ανάλογα με την υποομάδα χωρών και τον τύπο της έκβασης (κρούσματα ή θάνατοι). Οι θετικοί συσχετισμοί ήταν ισχυρότεροι στις χώρες της Δυτικής Ευρώπης από ό,τι στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης. Τα ευρήματα αυτά δείχνουν ότι οι χώρες με υψηλά επίπεδα συμμόρφωσης με τις μάσκες δεν είχαν καλύτερες επιδόσεις από εκείνες με χαμηλή χρήση μάσκας.

Παραδόξως, παρατηρήθηκαν ασθενείς θετικές συσχετίσεις όταν η συμμόρφωση με τις μάσκες απεικονίστηκε σε σχέση με τη νοσηρότητα (κρούσματα/έτος) ή τη θνησιμότητα (θάνατοι/έτος) σε κάθε χώρα (Σχήμα 3). Ούτε ο αριθμός των περιστατικών ούτε το ποσοστό χρήσης μάσκας ακολούθησαν κατανομή Gauss (οι τιμές p-values Shapiro-Wilk ήταν 0,004 και 0,0536, αντίστοιχα).

Για την ποσοτικοποίηση της συσχέτισης μεταξύ της χρήσης μάσκας, των περιστατικών και των θανάτων εφαρμόστηκε το τεστ κατάταξης του Spearman (Πίνακας 2). Η θετική συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των περιστατικών δεν ήταν στατιστικά σημαντική (rho = 0,136, p = 0,436), ενώ η συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των θανάτων ήταν θετική και σημαντική (rho = 0,351, p = 0,039).

Η συσχέτιση Spearman μεταξύ μάσκας και θανάτων ήταν σημαντικά υψηλότερη στις χώρες της Δυτικής από ό,τι στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης: 0,627 (p = 0,007) και 0,164 (p = 0,514), αντίστοιχα. Η διαφορά αυτή θα μπορούσε να σχετίζεται με το γεγονός ότι οι πολυπληθέστερες χώρες βρίσκονται στη Δυτική Ευρώπη. Ωστόσο, οι συσχετίσεις δεν άλλαξαν σημαντικά όταν εξαιρέθηκαν από την ανάλυση οι επτά χώρες με πληθυσμό > 20 εκατομμύρια (περιπτώσεις rho = 0,129 (p = 0,513), θάνατοι rho = 0,375 (p = 0,049)).

Αξιολογήθηκαν επίσης αναλύσεις άλλων υποομάδων, όπως χώρες με πληθυσμό μικρότερο ή μεγαλύτερο από έξι εκατομμύρια, μεγαλύτερο από 10 εκατομμύρια ή μεγαλύτερο από 15 εκατομμύρια. Κανένας από αυτούς τους ελέγχους δεν παρείχε αρνητική συσχέτιση μεταξύ της χρήσης μάσκας και των κρουσμάτων/θανάτων.



πηγη

Aρπαξε τnv πρωτn κpυαδα απo τnv Mαρiv Λεπεv ο Mακρov....Τελoς το πιστoπoιnτικo εμβoλιασμoύ ! ! !

Η Μαρίν Λεπέν και ο Ζαν Λικ Μελανσόν καταψήφισαν πρόταση της κυβέρνησης που θα υποχρέωνε όσους ταξιδεύουν στη Γαλλία από το εξωτερικό να επιδεικνύουν κατά την είσοδό τους στη χώρα πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ Covid.



Σύμφωνα με το γαλλικό AFP, πρόκειται για την «πρώτη ήττα» της κυβέρνησης της πρωθυπουργού Ελιζαμπέτ Μπορν υπό τη νέα σύνθεση του γαλλικού κοινοβουλίου όπως εκείνη διαμορφώθηκε έπειτα από τις βουλευτικές εκλογές του περασμένου Ιουνίου.

Υπενθυμίζεται πως στη νέα εθνοσυνέλευση το μπλοκ που πρόσκειται στον πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν δεν έχει πια την πλειοψηφία.

Η πρόταση για ελέγχους σε όσους θα εισέρχονται στη χώρα απορρίφθηκε τελικώς με 219 ψήφους κατά έναντι 195 υπέρ, καθώς την καταψήφισαν..

Ένα ευρύτερο, ωστόσο, πακέτο μέτρων, για την αντιμετώπιση του νέου κύματος της πανδημίας, εγκρίθηκε με 221 ψήφους υπέρ έναντι 187 κατά.

Με φόντο τις εν λόγω ψηφοφορίες, αναλυτές σχολιάζουν πλέον δύο πράγματα: το πόσο δύσκολο θα είναι για την πλευρά του Μακρόν να προωθεί νόμους στην εθνοσυνέλευση, αλλά και την αξία που θα έχουν – ως «ρυθμιστής» – για τον Μακρόν οι συνολικά 62 ψήφοι της κεντροδεξιάς των Ρεπουμπλικάνων. 


πηγη

Eπιτελoυς...δικαiωσε το ΣTE τnv ατυxn Mυpτω πoυ βiασε ο Παkισταvoς ! ! !

Μετα απο τοσα χρονια....

Ενω σε κατι αλλους ψευτοηρωες τα εδωσαν αμεσως....



Αποζημίωση οφείλει να καταβάλλει το Ελληνικό Δημόσιο στην Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Πρόκειται για το νεαρό κορίτσι το οποίο στις 22 Ιουλίου του 2012 σε ηλικία μόλις 15 ετών, είχε δεχθεί άγρια επίθεση και βιασμό από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα και εργάζονταν στη Πάρο. Το έγκλημα σε βάρος της κοπέλας σημειώθηκε στην παραλία «Χρυσή Ακτή» του ίδιου νησιού και έκτοτε η κοπέλα παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρίας 100%.

Την απόφαση για αποζημίωση της Μ. Παπαδομιχελάκη για τα όσα υπέστην έλαβε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) και συγκεκριμένα το Α Τμήμα του, το οποίο έκανε δεκτή την σχετική αίτηση της μητέράς της Μαρίας Κοτρώτσου. Η τελευταία ως δικαστικής συμπαραστάτρια  της κόρης της διεκδικούσε να καταβληθεί στο παιδί της χρηματική ικανοποίηση λόγω ηθικής βλάβης για τη ζημία που υπέστη από τον βαρύτατο τραυματισμό της.

Το ΣτΕ με την απόφαση που εξέδωσε δικαίωσε την πλευρά της κοπέλας και αναίρεσε την απόφαση του Διοικητικού Εφετείο, με την οποία είχε κριθεί πως η Μυρτώ δεν δικαιούται αποζημίωση από το Δημόσιο λόγω των πράξεων και παραλείψεων της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες αφορούν στην παράνομη είσοδο του Πακιστανού δράστη στη χώρα μας.  Πλέον, μετά την απόφαση που εξέδωσε το ΣτΕ το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει η κοπέλα  από το Ελληνικό  Δημόσιο θα καθοριστεί από το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών, στο οποίο  αναπέμφθηκε  η υπόθεση.

Στην σχετική απόφαση που εξέδωσε το ΣτΕ αναφέρει πως υπάρχει «αιτιώδης σύνδεσμος μεταξύ της παράνομης παραλείψεως των αστυνομικών οργάνων να άρουν την παράνομη κατάσταση που προκλήθηκε από την παράνομη είσοδο και παραμονή επί μακρόν στη χώρα υπηκόου τρίτης χώρας και του επιζήμιου αποτελέσματος (της προσβολής υγείας ή σώματος) τρίτου». Ακόμη, οι δικαστές αναφέρουν «πως δεν αίρεται ο αιτιώδης σύνδεσμος εκ του ότι παρεμβάλλεται η εγκληματική ενέργεια του αλλοδαπού».

Ακόμη, μεταξύ άλλων, στην απόφασή τους οι ανώτατοι δικαστικοί λειτουργοί επισημαίνουν: «.. υπάρχει γενικώς και αφηρημένως αιτιώδης σύνδεσμος μεταξύ της παράνομης αυτής παραλείψεως των οργάνων του Δημοσίου και της ζημίας (λ.χ. βλάβης του σώματος ή της υγείας ή θανατώσεως) τρίτου προσώπου, η οποία προκαλείται όταν ο παρανόμως εισελθών και διαμένων στην Ελλάδα υπήκοος τρίτης χώρας προσβάλει απολύτως προστατευόμενο έννομο αγαθό».


πηγη

Eκαvαv στov Πoυτιv πoυτιvιες καi...Kλεivoυν οι πισivες, χαμnλώvoυν τα φώτα, πέφτoυν oι θερμoστάτες ! ! !


Τη Δευτέρα 11 Ιουλίου ο σημαντικότερος αγωγός μεταφοράς φυσικού αερίου στην Ευρώπη, ο Nord Stream 1, θα διακόψει τη ροή του, προκειμένου να πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης....



Αυτό ανακοίνωσε επίσημα η ρωσική πλευρά, η οποία διοχετεύει και το σύνολο του προϊόντος στον αγωγό. Οι εργασίες συντήρησης, όμως, θα διαρκέσουν 10 μέρες. Το Βερολίνο φοβάται πως ο Nord Stream 1 δεν θα επαναλειτουργήσει ποτέ. Ως εκ τούτου, η γερμανική κυβέρνηση προχώρησε στη λήψη μέτρων που παραπέμπουν, χωρίς υπερβολή, σε κατάσταση πολέμου.

Οι θερμοστάτες πέφτουν για το ζεστό νερό, οι δημόσιοι φωτισμοί χαμηλώνουν και οι πισίνες, θερμαινόμενες ή όχι, κλείνουν. Αυτά είναι τα πρώτα μέτρα για το καλοκαίρι, γιατί για τον χειμώνα ήδη έχει ανακοινωθεί από τον μεγαλύτερο πάροχο ενοικιαζόμενης κατοικίας στη Γερμανία πως από τις έξι η ώρα το βράδυ ως τις επτά το πρωί η θέρμανση στα σπίτια θα είναι στο μίνιμουμ, δηλαδή το πολύ στους 17 βαθμούς Κελσίου. Αντιλαμβάνεται ο καθένας τι σημαίνει κάτι τέτοιο για μια χώρα στην Κεντρική Ευρώπη το καταχείμωνο.

«Η κατάσταση είναι περισσότερο και από δραματική», σχολιάζει ο Αξελ Γκεντάσκο, επικεφαλής της ένωσης γερμανικών επιχειρήσεων στέγης GdW, ο οποίος μιλώντας στους Financial Times, εκφράζει φόβους ότι «στη Γερμανία απειλείται η κοινωνική ειρήνη». Και καθώς οξύνεται περαιτέρω η ένταση με τη Ρωσία, αξιωματούχοι της κυβέρνησης εκφράζουν φόβους πως η κατάσταση θα επιδεινωθεί.

Ο Χέλμουτ Ντέντι, επικεφαλής της Γερμανικής Ένωσης Πόλεων, κάλεσε «το σύνολο της κοινωνίας» να μειώσει τώρα την κατανάλωση ενέργειας, να εξοικονομήσει όσο μπορεί στη διάρκεια του καλοκαιριού «προκειμένου να έχουμε ζεστά διαμερίσματα τον χειμώνα». 

Ο ίδιος απευθύνθηκε στα δημοτικά συμβούλια των γερμανικών πόλεων ζητώντας να λάβουν μέτρα εκτάκτου ανάγκης. Πρότεινε συγκεκριμένα να σβήνουν οι φωτεινοί σηματοδότες στη διάρκεια της νύχτας, να διακοπεί η παροχή ζεστού νερού στα κτήρια των δημοτικών αρχών, στα μουσεία και στα αθλητικά κέντρα να προσαρμοστούν σε λιγότερο ενεργοβόρες θερμοκρασίες τα κλιματιστικά και να διακοπεί η φωταγώγηση των ιστορικών κτηρίων της χώρας.

Οι δημοτικές αρχές ορισμένων πόλεων έχουν ήδη λάβει αντίστοιχα μέτρα. Η Λαν-Ντιλ κοντά στη Φρανκφούρτη ανακοίνωσε ότι από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα κλείσει την παροχή ζεστού νερού στα 86 σχολεία και στα 60 γυμναστήρια που βρίσκονται στην περιοχή της. Ευελπιστεί ότι με το μέτρο αυτό θα μειώσει το κόστος της ενέργειας κατά 100.000 ευρώ. Παράλληλα, το Ντίσελντορφ έκλεισε προσωρινά ένα συγκρότημα από πισίνες, ενώ το Βερολίνο έχει κατεβάσει τον θερμοστάτη στις πισίνες εξωτερικού χώρου, μειώνοντας τη θερμοκρασία κατά δύο βαθμούς. Στη δυτική Γερμανία, άλλωστε, η Κολωνία χαμηλώνει από τις 23:00 τα φώτα στους δρόμους και η έντασή τους θα είναι στο εξής 70% μικρότερη.

Την ίδια στιγμή, όμως, και οι ίδιοι οι πολίτες αρχίζουν να λαμβάνουν τα μέτρα τους. Αγοράζουν πυρετωδώς καυσόξυλα για τζάκια και σόμπες, πέλετ και άνθρακα και φιάλες υγραερίου. Όπως επισημαίνουν πάντως παράγοντες της αγοράς, είναι αμφίβολο κατά πόσον όλα αυτά τα μέτρα θα κατορθώσουν να αμβλύνουν τον αντίκτυπο των λογαριασμών που θα κληθούν να πληρώσουν οι Γερμανοί για θέρμανση και ηλεκτρική ενέργεια.

Σύμφωνα με την ένωση γερμανικών επιχειρήσεων στέγης GdW, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα οδηγήσει τις τιμές καταναλωτή σε άνοδο από 71% έως 200% σε σύγκριση με τα επίπεδα του περασμένου έτους. Η αύξηση αυτή συνεπάγεται ένα πρόσθετο ετήσιο κόστος από 1.000 έως 2.700 ευρώ για κάθε νοικοκυριό ενός ατόμου και έως 3.800 ευρώ για νοικοκυριά με τέσσερα μέλη. 

Το κόστος αυτό ενδέχεται να αυξηθεί περαιτέρω, όμως, συνεπεία νέου νόμου που ετοιμάζεται να ψηφίσει το γερμανικό Κοινοβούλιο. Ο νόμος αυτός θα δώσει στην κυβέρνηση τη δυνατότητα να επιβάλει φόρο έκτακτης ανάγκης σε όλους τους καταναλωτές φυσικού αερίου προκειμένου να κατανείμει κατά το δυνατόν ομοιόμορφα το κόστος των υψηλών τιμών. Το σχετικό νομοσχέδιο στοχεύει στο να αποτρέψει τη χρεοκοπία των εταιρειών εισαγωγής φυσικού αερίου, την οποία φοβάται ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας, Ρόμπερτ Χάμπεκ, γι’ αυτό και μίλησε προ ημερών για τη Lehman Brothers της αγοράς ενέργειας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το Reuters, η Vonovia, η μεγαλύτερη εταιρεία εκμετάλλευσης κατοικιών στη Γερμανία, με πάνω από 550.000 διαμερίσματα σε 400 γερμανικές πόλεις, έστειλε ειδοποιητήριο στους ενοικιαστές και τους ενημερώνει ότι από Σεπτέμβριο, με τα ετήσια έργα συντήρησης του συστήματος θέρμανσης, θα ρυθμιστεί η θέρμανση κατά τέτοιον τρόπο ώστε τη νύχτα η θερμοκρασία να μην ξεπερνάει τους 17 βαθμούς από τις 23:00 μέχρι τις 05:00. 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ η θέρμανση θα επιστρέφει στο κανονικό επίπεδο, που στη Γερμανία είναι γύρω στους 21 βαθμούς. Η παροχή ζεστού νερού δεν πρόκειται να επηρεαστεί και δεν θα υπάρξει κανένας περιορισμός στο ζεστό ντους.

Η εταιρεία δικαιολόγησε το μέτρο με το επιχείρημα ότι θέλει να βοηθήσει στην εξοικονόμηση φυσικού αερίου και να περιορίσει το κόστος θέρμανσης των ενοικιαστών της. Με αυτό το μέτρο υπολογίζεται ότι η εξοικονόμηση θα φτάσει μέχρι και 8% της κατανάλωσης φυσικού αερίου. Οι μεγάλες εταιρείες εκμίσθωσης και εκμετάλλευσης ακινήτων προειδοποιούν τους ενοικιαστές τους από τώρα για έκρηξη των τιμών ενέργειας.

Έχει προηγηθεί πριν από λίγες ημέρες η κυριολεκτική ψυχρολουσία που περίμενε τους Γερμανούς με την ανακοίνωση του συνεταιρισμού εκμετάλλευσης στην πόλη Ντιπολντισβάλντερ της Σαξονίας ότι από τον Σεπτέμβριο θα προχωρήσει πρώτη σε ολόκληρη τη Γερμανία σε δραστική μείωση ζεστού νερού. 

Την είδηση μετέδωσε το NTV και την αναπαρήγαγε σχετικό ρεπορτάζ της Deutsche Welle. Ζεστό νερό θα υπάρχει τρεις φορές την ημέρα, από 04:00 έως 08:00, από 11:00 έως 13:00 και από 17:00 έως 21:00. Επιπλέον μέχρι τον Σεπτέμβριο η θέρμανση δεν θα λειτουργήσει. «Δεν θέλουμε να εξοργίσουμε τους ενοικιαστές, αλλά να τους προετοιμάσουμε για το ότι του χρόνου μπορεί να μην είμαστε σε θέση πλέον να πληρώνουμε», τόνισε ο πρόεδρος του Δ.Σ., Φαλκ-Κιν Μαϊσεγκάιερ.

«Θέλουμε να περιορίσουμε κάπως το κόστος, θέλουμε οι ενοικιαστές μας να ξεπεράσουν καλά αυτή την κρίση, η ζωή είναι ούτως ή άλλως ακριβή». Σύμφωνα με δικά του στοιχεία, ο στεγαστικός συνεταιρισμός με 600 διαμερίσματα προκατέβαλε ήδη τον Απρίλιο διπλάσιο ποσό για λειτουργικά έξοδα, ενώ έπρεπε να προπληρώσει και τον τοπικό ενεργειακό προμηθευτή. Αντί για 100.000 που δίνει συνήθως, αυτή τη φορά κατέβαλε 400.000 ευρώ. 

Η οικονομική αντοχή του στεγαστικού κλάδου έχει φτάσει σε σημείο που ίσως αντιμετωπίσει έλλειψη ρευστότητας και απειληθεί ακόμη και η ύπαρξή του. Αίτημα του συνδέσμου είναι ότι ενοικιαστές και εταιρείες δεν θα πρέπει να μείνουν μόνοι σε αυτή την έκτακτη κατάσταση. Το κράτος θα πρέπει να γίνει αρωγός και να ανταποκριθεί στην κοινωνική του ευθύνη για να περιοριστεί κάπως το κόστος.

 Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Γερμανία έχει τέσσερις μεγάλους προμηθευτές ενέργειας, την RWE AG με έδρα την πόλη Έσσεν, την EnBW AG στην Καρλσρούη, την E.ON SE στο Έσσεν και τη Vattenfall στο Βερολίνο. Σε αυτές θα πρέπει να προστεθούν 900 επιχειρήσεις παροχής ενέργειας κοινής ωφελείας σε επίπεδο δήμων και κοινοτήτων.



πηγη

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)

Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι . . . (Η ομαδα μας στο facebook)
Το Ιστολογιο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ... δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε σημαίνει ότι συμφωνεί με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το ιστολόγιό μας, ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς χώρους.